KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2015. www.kulturakoprivnice.cz"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN

2 Pondělí 1. června 2015 Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí v KDK) VEČERNÍČKOVÝ DEN DĚTÍ Dopolední program hodin Přivítá vás Večerníček, který bude vašim průvodcem světem pohádek. Čeká vás 10 pohádkových zastavení s různými úkoly, za jejich splnění získáte sladkou odměnu. Kdo přijde ve Večerníčkově papírové čepici, získá malou odměnu. Odpolední program hodin I v odpolední části se na všechny děti bude těšit Večerníček spolu s dalšími známými postavičkami a soutěžemi o sladkou odměnu. Od do hodin budou v kině promítány pohádky z Večerníčků. Ve vestibulu KDK bude k vidění výstava HRAJEME SI S VEČERNÍČKEM kopřivnických mateřských škol. Nebude chybět ani malování na obličej, skákací hrad nebo fotokoutek. Pondělí 1. června 2015 pátek 11. září 2015 vestibul a mezipatra KDK VÝSTAVA PRACÍ DĚTÍ KOPŘIVNICKÝCH MŠ HRAJEME SI S VEČERNÍČKEM

3 Čtvrtek11. června hodin Kinosál KDK NOVINKA SEZÓNY EXHIBITIONS ON SCREEN VÝSTAVY NA PLÁTNECH KIN Hermitage Revealed Odhalená Ermitáž z Petrohradu Kdybyste si chtěli minutu prohlížet každý z exponátů ze sbírek petrohradské Ermitáže, trvalo by vám to bez přestávek téměř šest let. Exponátů je ve slavné galerii více než tři miliony a tohle množství dělá z Ermitáže jedno z největších muzeí planety. Poznejte chloubu Ruska, v jejímž odzemí žijí desítky koček, a kde kdysi řádil bláznivý vandal. Ermitáž pojem, který rozechvěje každého milovníka umění. Statisíce obrazů, grafik, soch, rytin celkem se počet všech exponátů odhaduje na tři miliony. Vystavit je naráz je nemožné k vidění je tak současně vždy jen malý zlomek ve stálých expozicích a v časově omezených výstavách. I tak je to ale fascinující cesta do epicentra umění. Říká se, že na prohlídku toho nejznámějšího stěží stačí čtyři hodiny to ale člověk těmi nejslavnějšími sály skutečně jen proběhne. Veřejnosti přístupné sbírky jsou pak rozmístěné celkem v deseti budovách, mezi něž patří třeba slavný Zimní palác, Malá, Stará a Nová Ermitáž nebo Rezervní dům. Sálů, které jsou přístupné, je okolo tří stovek. Historie Ermitáže se začala psát roku Tehdy Kateřina II. odkoupila od německého kupce ohromné sbírky holandského a vlámského malířství a právě ty jsou prazákladem současných obrovských sbírek. Chtěla je mít nadosah proto je umístila přímo do Zimního paláce, už tehdy oficiální rezidence ruských panovníků. A ve slavném Zimním paláci je část sbírek dodnes.

4 Zimní palác je největší a nejnavštěvovanější ze všech deseti budov Ermitáže dílem díky tomu, že sám je úchvatným architektonickým skvostem, dílem také pro sbírky, které v něm jsou. Zimní palác, který vznikal šest let a od roku 1762 v něm žili ruští carové, má tři podlaží a údajně přes tisícovku místností během první světové války v části z nich sídlila dokonce i nemocnice. Útokem na tento ohromný komplex pak začala říjnová revoluce, nicméně interiéry téměř neutrpěly a turisté mohou dodnes obdivovat třeba Zlatý salón nebo Velký trůnní sál. Podle odborníků je tou vůbec nejcennější sbírkou sbírka západoevropského umění patří ji celkem 120 sálů ve 4 budovách, jen italskému malířství je vymezeno třicet místností. Ve vší úctě k Louvru, madridskému Pradu nebo milánské Pinakotéce, ale Ermitáž na mě udělala největší dojem, říká jedna z turistek ve druhém patře Zimního paláce, kde se o prostory dělí právě sbírky západoevropského umění s uměním typicky ruským. V poslední době se prý do Ermitáže jezdí na Picassa, ale i výčet dalších slavných autorů a děl je fascinující da Vinciho Madona s dítětem, Sejmutí kříže od Rubense, Rafaelova Svatá rodina nebo Tiziánův Svatý Sebastian. Vstupné: 250 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek cena 200 Kč. Předprodej v IC Kopřivnice. MOŽNOST ZAKOUPIT JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ.

5 Pátek 12. června hodin - Prostranství před KDK KOPŘIVNICKÝ KARNEVAL ANEB V KOPŘIVNICI JAKO V RIU Taneční sdružení RELAX Kopřivnice zve všechny příznivce pohybu ke společnému tanci. Velké přivítání léta a blížících se prázdnin pro širokou veřejnost všech generací a zároveň prezentace pohybové aktivity všeho druhu v rámci akce TANCEM PROTI DROGÁM. V programu vystoupí tanečníci různého věku od dětí, přes juniory až po dospělé. K vidění budou latinsko-americké, karibské, irské i orientální tance, Flamenco a step. Hlavním hostem bude taneční skupina THARA D. C., držitel titulu Taneční skupina roku 2014 za Flamenco. Akce se uskuteční pouze za příznivého počasí. Vstupné dobrovolné.

6 Pátek 12. června hodin - Prostranství před KDK NA KOLE DĚTEM V červnu zavítají do Kopřivnice účastníci charitativní cyklistické tour Na kole dětem, kterou již pošesté povede známý velocipedista a několikanásobný mistr světa v jízdě na vysokém kole Josef Zimovčák. Cílem projektu Na kole dětem je poukázat na preventivní význam sportu při výchově dětí a představit veřejnosti stejnojmenný nadační fond, z něhož jsou hrazeny rekondiční pobyty malých pacientů po onkologické léčbě. Letošní 6. ročník cyklotour je naplánován na 3. až 13. června, kdy peloton cyklistů absolvuje jízdu napříč celou republikou a navštíví téměř všechny kraje. K pelotonu se může přidat úplně každý, ať už na kousek, jednu etapu či celou trasu. Mezi účastníky se každoročně objevuje řada významných osobností, úspěšných sportovců a známých tváří. Po příjezdu pelotonu vystoupí Cimbálová muzika Buriánek ze ZUŠ Z. Buriana. Sobota 13. června 2015 Slovácké divadlo Uherské Hradiště ZÁJEZD NA SHAKESPEARA William Shakespeare MACBETH Jen pro přihlášené účastníky. Čas a místo odjezdu budou účastníkům sděleny individuálně.

7 Neděle 14. června hodin - Kinosál KDK NEDĚLNÍ POHÁDKA V KINOSÁLE Divadlo Elf PLAVÁČEK Plaváček je chlapec jako každý jiný, má však navíc notnou dávku štěstí, kterou mu daly do vínku sudičky. Jeho štěstím je princezna ale než si ji zaslouží, musí splnit obtížné úkoly. Zlý král, který věštbu vyslechl a snaží se ze všech sil vzepřít osudu, pošle ženicha své dcerky pro tři zlaté vlasy Děda Vševěda. Doufá, že Plaváček na té dlouhé cestě zahyne Délka představení: 50 minut Vstupné: 50 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Středa 17. června hodin - Kinosál KDK ZÁVĚREČNÝ KONCERT HUDEBNÍHO OBORU ZUŠ ZDEŇKA BURIANA Ukázka celoroční práce žáků a učitelů hudebního oboru kopřivnické ZUŠ Zdeňka Buriana. Vstupné dobrovolné. Čtvrtek 18. června hodin Velký sál KDK DĚTSKÁ TANEČNÍ REVUE Závěrečné vystoupení tanečního oboru Základní umělecké školy Příbor. Vstupné: 50 Kč, děti 20 Kč. Prodej vstupenek na místě.

8 Pátek 19. června 2015 Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí velký sál KDK) EVROPSKÝ SVÁTEK HUDBY Živá hudba pro širokou veřejnost. Datum patří Evropskému svátku hudby. V Kopřivnici se již několik let koná okolo tohoto termínu akce před kulturním domem, na níž vystupují různé kapely a zní hudba mnoha žánrů. Evropský svátek hudby vznikl počátkem 80. let v Paříži s cílem zapojit mládež do aktivního provozování muziky. Svátek byl pojat jako hudební happening pod širým nebem, a proto byl pro jeho pořádání vybrán první letní den. Dnes už se slaví ve více než stovce zemí světa a jeho hlavní snahou je zpřístupnit hudbu široké veřejnosti. Dopolední část Vystoupení zpěváků, sborů a kapel místních základních škol. Odpolední část Hlavní host: Žlutý pes Dále vystoupí: Cajon band Neo Chess Sunny Rock and Roll Band Sborové studio Permoník Light & Love

9 Pondělí 22. června hodin Malý sál KDK DARI PUSPA KABARDINA Beseda na téma: Minulé události, kdy je zpracovávat, kdy je přijmout a kdy jim dát průchod v našem životě. Jak poznáme, že tato událost, toto seznámení je zpracování minulosti a jak poznáme, že je to posun dál? Rodinný prostor Lásky, co to je? O hudební doprovod se postará Patrik Kee. Vstupné: 200 Kč. Předprodej vstupenek od středy 27. května 2015 v IC Kopřivnice. Kapacita sálu je omezena! Středa 24. června hodin Velký sál KDK Janáčkův máj HUDBA HROU ANEB CO VŠECHNO DOKÁŽÍ SMYČCOVÉ NÁSTROJE Symfonický orchestr Janáčkovy konzervatoře Ostrava. Představení v rámci Kultury školám Jednotliví členové orchestru nejprve představí smyčcové nástroje a pak jednotlivci, ale i orchestr jako celek předvedou různé způsoby techniky hry na jednotlivé nástroje ve vybraných skladbách. Na závěr koncertu zazní skladba zahrnující všechny tyto způsoby hry vcelku. Vstupné: 40 Kč. Prodej vstupenek v IC Kopřivnice. Čtvrtek 25. června hodin Průvod městem a prostranství před KDK POSLEDNÍ ZVONĚNÍ Rozloučení žáků 9. tříd s povinnou školní docházkou proběhne tento rok ve stylu Olympiády. Připraven bude také doprovodný sportovní program.

10 PŘIPRAVUJEME NA LÉTO 2015 Sobota 4. července 2015 Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí velký sál KDK) PŘIVÍTÁNÍ PRÁZDNIN V KOPŘIVNICI Kulturní dům Kopřivnice připravuje na první prázdninovou sobotu bohatý program pro celou rodinu! Koncerty a soutěže pro všechny generace, doprovodný program, občerstvení. Program: Cirkus jinak Klauni šikulové Příhody kluka BomBarďáka Veselý dvorek živá zvířata Z horní dolní a dál na jih Anděl Pavel Vítek & TOP Band

11 Sobota 18. července hodin - Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí velký sál KDK) KOUZELNÝ KARNEVAL 2015 S JIRKOU HADAŠEM pravé indiánské hrátky! Autorský pořad Kouzelný karneval populárního kouzelníka Jirky Hadaše je velmi oblíbený mezi dětmi i jejich rodiči. Pro rok 2015 připravil Jirka Hadaš nový animační pořad tentokrát v indiánském duchu. Děti se mohou těšit na novou scénu, kulisy a také originální soutěže. Během 120 minutové show, která bude pod vedením kouzelného šerifa Jirky Hadaše, si děti užijí plno tanečků a písniček, zasoutěží si v indiánských dovednostech, projedou se na konících a nebude chybět ani pravá indiánská bitva proti bledým tvářím. Jirka Hadaš si také pro tuto příležitost připravil novou Školu kouzel. Po celou dobu animačního pořadu dětem pomáhají indiánsky Titiapa a Kipakapa, které malé kamarády naučí nové tanečky a pomohou jim při soutěžích a hrách. Jiří Hadaš ve svých animačních pořadech pro malé kamarády maximálně využívá svého pedagogického vzdělání (učitel na 1. stupni základní školy) a přímo kouzelně zvládá své nejnáročnější publikum děti. Každý malý účastník dostane sladkou odměnu od hlavního partnera TOP NATUR a oblíbený dětský časopis Sluníčko nebo Mateřídoušku! Sobota 25. července hodin - Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí Bar 603) PROMENÁDNÍ KONCERT

12 Sobota 1. srpna hodin - Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí Bar 603) PROMENÁDNÍ KONCERT Čtvrtek 6. srpna 2015 neděle 9. srpna 2015, středa 12. srpna 2015 pátek 14. srpna 2015, neděle 16. srpna 2015 LETNÍ KINO NA KOPŘIVNICKÉM KOUPALIŠTI Sobota 15. srpna hodin - Prostranství před KDK (v případě nepříznivého počasí Bar 603) PROMENÁDNÍ KONCERT Sobota 29. srpna 2015 STARODÁVNÝ JARMARK V PARKU DR. EDVARDA BENEŠE BARTOLOMĚJSKÝ VEČER PŘED KDK Hlavní host: Poletíme? Neděle 30. srpna 2015 Prostranství před KDK POUŤOVÁ NEDĚLE Program: Městský dechový orchestr Kopřivnice Už jsme doma Pět ran do čepice

13 NÁHRADNÍ KONCERT LÁĎA KERNDL 70 Středa 9. září hodin Kinosál KDK KONCERT LÁĎA KERNDL 70 Koncert u příležitosti životního jubilea hudební legendy Ládi Kerndla. 16. května 2015 oslavil Láďa Kerndl své 70. narozeniny. Laďa Kerndl působí na hudební scéně více jak 50 let. Začínal v 17. letech ve Večerním Brně, kde vy-stupoval po boku Ljuby Hermanové. Téměř 24 let působil v zahraničí a na zaoceánských lodích, jako bubeník, kytarista, ale především jako zpěvák. Od roku 1994 po velmi těžké nemoci působí na naší hudební scéně. Vystupoval jako sólista v orchestru Gustava Broma, účinkuje s Big Bandem Felixe Slováčka, se symfonickými orchestry, ale i dalšími hudebními orchestry a Big Bandy. Zpíval v muzikálu Zpívání v dešti" v Národním divadle v Brně. Koncertuje po celé republice na svých vystoupeních a jazzových festivalech. V zahraničí účinkuje především na jazzových festivalech. V roce 2002 absolvoval koncertní turné po Evropě s klarinetistou Joe Muranei (USA), což je poslední žijící člen orchestru L. Amstronga. Natočil a vydal 17 CD, 2 DVD. Hrál hlavní roli ve filmu Ostrov sv. Heleny po boku Pavla Bobka, Bolka Polívku a Táni Vilhelmové. Je spoluautorem knihy Moře, přístavy a lásky. Držitel několika platinových a zlatých desek. V roce 2010 obdržel od prezidenta republiky vyznamenání, Stříbrnou plaketu. Svým osobitým hlasem a projevem prezentuje světové evergreeny, filmové melodie, swingové a jazzové skladby. Vstupné: 180 Kč. Nový předprodej vstupenek bude upřesněn. Abonenti Divadelního předplatného mají slevu 25 %.

14 DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ V tuto chvíli pro Vás připravujeme novou divadelní sezónu, kterou dáme ve známost 1. července Opět se snažíme, aby výběr představení byl důmyslný a aby zážitky, které budete mít, byly nezaměnitelné a obohacující. Věříme, že končící sezónou, kterou završí Zájezd na Shakespeara 13. června, jsme náš úkol plnili zodpovědně a s upřímným úmyslem přinést Vám to nejlepší. Bohužel letos došlo z důvodů, které nemůžeme ovlivnit, ke dvěma komplikacím, snad Vám ale tyto nepříjemnosti vynahradíme. Připomínáme, že představení Návštěvy u pana Greena z Divadelního předplatného se odehraje 8. října 2015 a samozřejmě Vám na ně platí stávající abonentka. Co se týká příštího předplatného, jako vždy budou mít stávající předplatitelé v Informačním centru od 1. do 31. července 2015 rezervovaná svá současná místa a rovnou si po celý červenec mohou zakoupit nové abonentky. Rezervace je nutné do 31. července potvrdit a zaplatit v hotovosti v informačním centru a předložit starou abonentku. Od 1. srpna 2015 bude spuštěn prodej všech nepotvrzených rezervací a dalších volných míst pro nové předplatitele či předplatitele, kteří by místo rádi změnili.

15 BAR 603 Od září 2014 provozuje Kulturní dům Kopřivnice opravený prostor Baru 603, který slouží jako kavárna a občerstvení během promítání kina a kulturních akcí. Umístění: Foyer kina v kulturním domě v 1. patře nad vstupem do Technického muzea Tatra Otevírací doba: Pondělí Úterý Středa ZAVŘENO Čtvrtek a pátek Sobota a neděle Dále je otevřeno vždy během konání kulturní akce po celou dobu akce.

16 Připravujeme vysoce kvalitní kávu 100 % Arabiku Etiopii Sidamo. Etiopie patří k největším producentům a vývozcům kávy na světě. Káva je zpracovávána suchou i mokrou metodou. Nejznámějšími lokalitami, kde se etiopská káva pěstuje, jsou Harrar na východě, Jimma západně od Adis Abeby a především pak oblast Sidamo nedaleko hranic s Keňou. Právě tady sklízejí pěstitelé nejžádanější etiopské kávy kávy se jménem Etiopie Sidamo. Lehká a jemná chuť, mírně kořeněná s čokoládovou plností, ve které se mísí oříšky s mnoha ovocnými tóny v čele s černým rybízem. Znamenité ovocné aroma, ve kterém převládá jasmín a tóny sladkých plodů, měnící se v kořeněné květinové aroma s nádechem vinné révy a čokolády. Espresso 23 Kč, Cappuccino 26 Kč, Latte Macchiato 30 Kč. Kávu je možné zakoupit také s sebou. Dále připravujeme teplé nápoje (čaj, Caro, Granko, horký džus, svařák) a prodáváme pestrou paletu nealko nápojů v objemu 0,5 l, které si s sebou můžete vzít i do sálů. V nabídce máme pivo v plechu (na akcích i točené pivo), nealko pivo a paletu kvalitních alkoholických nápojů. K nápojům jsou k dostání sladké i slané pochutiny, během akcí i dobré chlebíčky. Samozřejmě nechybí nabídka vín: sudové víno z Vinotéky Kovář a syn, jakostní vína z Valtic, pozdní sběry ze Zámeckého vinařství Bzenec či lahodné chillské víno Tarapaca. Pokud bude zájem návštěvníků kulturního domu, plánujeme rozšíření provozní doby baru i na denní dobu. Přijďte si posedět do příjemného, bezpečného a kultivovaného prostoru v kulturním domě. Bar je nekuřácký a bezbariérový. Pro děti máme nachystáno pár hraček a připravujeme další aktivity. Wi-fi ZDARMA! Kontaktní osoba: Nela Sedlářová, nela@kulturakoprivnice.cz, telefon do baru:

17 PROGRAM KINA KOPŘIVNICE NA ČERVEN Datum Kč Kč PO 1. Země zítřka 130/110 Dítě číslo ÚT FK: Stále spolu ST 3. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 4. Špion 120 Šílený Max: Zběsilá cesta 3D 130 PÁ 5. Špion 120 Šílený Max: Zběsilá cesta 3D 130 Datum Kč Kč Kč SO 6. Hurá na Sedmero 100 fotbal krkavců 120 Druhá míza 100 NE 7. Hurá na Sedmero 100 fotbal krkavců 120 Druhá míza 100 Datum Kč Kč PO 8. Sedmero krkavců 120 Druhá míza 100 ÚT FK: Léto s Monikou ST 10. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT Výstava: Odhalená / Ermitáž z Petrohradu 200 Insidious 3: Počátek 130 PÁ 12. Insidious 3: Počátek 130 Insidious 3: Počátek 130 Datum Kč Kč Kč SO 13. Sedmero Divoká 110 krkavců dvojka 110 San Andreas 110 NE 14. Divadlo Elf: Divoká 50 Plaváček dvojka 110 San Andreas 110 Datum Kč Kč PO 15. Divoká dvojka 110 San Andreas 110 ÚT FK: Slepá ST 17. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 18. Jurský svět 3D 140 Temné kouty 120 PÁ 19. Jurský svět 3D 140 Temné kouty 120 Datum Kč Kč Kč Sedmero Vincentův SO Jurský svět 120 krkavců svět NE 21. Mimoni 120 Mimoni 3D 140 Jurský svět 120

18 Datum Kč Kč PO 22. Vincentův svět 110 Jurský svět 120 ÚT FK: Tři srdce ST 24. TENTO DEN KINO NEHRAJE! Datum Kč Kč Kč ČT 25. Mimoni 125/ 140/ Dáma ve Mimoni 3D zlatém 110 PÁ 26. Mimoni 125/ 140/ Dáma ve Mimoni 3D zlatém 110 SO 27. Mimoni NE 28. Mimoni 125/ / 100 Poutník nejlepší příběh Paula Coelha Poutník nejlepší příběh Paula Coelha Sejmi prezidenta Sejmi prezidenta Datum Kč Kč Poutník nejlepší PO Sejmi prezidenta 100 příběh Paula Coelha ÚT FK: Milenky starého kriminálníka + živý hudební doprovod 90/70

19 PROGRAM MĚSTSKÉ KNIHOVNY NA ČERVEN Čtvrtek 4. června 2015 pátek 17. července 2015 Čítárna knihovny KDK STAROVĚKÝ EGYPT Kulturní dům Kopřivnice Městská knihovna vás zve na výstavu výtvarných prací Starověký Egypt. Žáci První SZUŠ MIS Music Kopřivnice, o. p. s., pod vedením Mgr. art. Anny Georgiadu představí své nejlepší obrázky a keramiku. Otevírací doba: Po, Út, Čt, Pá v době a (v červenci jen do hodin) Pondělí 15. června hodin Akademická posluchárna KDK ASIÍ AVIÍ aneb obytňákem do Mongolska Kulturní dům Kopřivnice Městská knihovna v rámci cestovatelského cyklu zve všechny zájemce na besedu s panem Vojtou Wertichem: Asií Avií aneb obytňákem do Mongolska. Dobrodružná výprava devíti bláznů a jedné Avie, dvouměsíční cesta, při které jsme projeli osmnáct a půl tisíce kilometrů dvěma kontinenty a pěti zeměmi, především Mongolskem. Mongolsko země, kde si každý přijde na to své, nás nevyjímaje. Chodili jsme po horách i pláních, jezdili na koních, sjížděli řeky a nasytili se mongolským stylem života i stravováním. Přijďte si poslechnout vyprávění o asijských zemích, kde je opravdu možné všechno, stačí tomu jít jen trochu naproti.

20 Služby Informačního centra města Kopřivnice: nejen turistické informace o Kopřivnici a Lašské bráně Beskyd, prodej propagačních materiálů, předmětů a suvenýrů, pohlednic, map, turistických deníků, vizitek a známek, Kopřivnických novin, parkovacích hodin, přístup k PC s internetem (1 min./1 Kč) a bezplatné připojení pomocí wifi, černobílý i barevný tisk a kopírování až do formátu A3, skenování až do formátu A3, laminování ve formátu A6 a menší, A5, A4, A3, kroužková vazba ve formátu A4, prodej vstupenek na akce kulturního domu, Kina Puls a vybrané kulturní akce v Kopřivnici a okolí, prodej jízdenek Student Agency, RegioJet, Leo Express, prodej místenek na cyklobusy a skibusy, předprodej vstupenek sítí TicketPortal, TicketStream, TicketArt, Colosseum Ticket, Musical Art Ostrava, Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě, Dům kultury města Ostravy, příjem plakátů pro Plakátovací službu Kopřivnice, příjem objednávek na razítka a jejich součásti značky Colop, příjem informací o akcích k zařazení do kalendáře akcí, stojany s týdeníkem 5+2 dny a měsíčníkem Trubač. Pokladna kina a kulturního domu Rezervace a prodej vstupenek na kulturní akce a do kina probíhá v informačním centru v přízemí kulturního domu. pondělí pátek: sobota, neděle, svátky: a Ve dnech s večerním programem otevřeno až do začátku programu. Kontakt: , , pokladna@kulturakoprivnice.cz Chcete dostávat kulturní přehled elektronicky na svůj ? Napište nám na: info@kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2015 Kulturní dům Kopřivnice přeje všem příjemné léto a krásné prázdniny! www.kulturakoprivnice.cz Sobota 4. července 2015 10.00 hodin Prostranství před KDK (v případě nepříznivého

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2013 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 20. 7. od 15.00 hodin Brekekeyáda aneb odpoledne s vodníky Prostranství před kulturním domem. Bez vstupného. Zábavné odpoledne pro děti plné

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2014 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 19. července 2014 15.00 hodin prostranství před KDK LETNÍ CIRKUS S KLAUNEM HOPSALÍNEM Zábavné odpoledne pro děti plné her a soutěží s klaunem

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2014. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2014. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2014 www.kulturakoprivnice.cz Celé léto až do neděle 14. září vestibul a mezipatra KDK VÝSTAVA PRACÍ DĚTÍ KOPŘIVNICKÝCH MŠ Neděle 1. června 2014 15.30 hodin Kinosál KDK NEDĚLNÍ

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 1. 11. pátek 23. 11. Výstava k 20. výročí ADRA Kulturní dům vestibul. Bez vstupného. Putovní výstava mapující 20 let činnosti jedné z nejvýznamnějších

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 4. 10. od 18.45 hod. Přímý přenos představení Divadla Járy Cimrmana ČESKÉ NEBE Kino Puls Kopřivnice. Vstupné 200 Kč. (Předprodej od 24. září)

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013 www.kulturakoprivnice.cz Pátek 4. 1. od 19.00 hodin Novoroční koncert Městského dechového orchestru Kopřivnice Kulturní dům velký sál. Vstupné 50 Kč. Novoroční koncert místního

Více

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice,

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice, červen 2017 DEN KONICKÉHO MUZEA SE SKVĚLE VYDAŘIL Chci poděkovat návštěvníkům za finanční příspěvky a všem ochotným spolupracovníkům včetně pohostinských podniků za jejich pracovní nedělní odpoledne. Velký

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Zážitkový víkend pro dva

Zážitkový víkend pro dva Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Zážitkový

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea,

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea, ZPRAVODAJ Č. 11/2014 Vážení přátelé slánského muzea, letní radovánky jsou již dávno minulostí, podzim nastoupil v plné síle. To je ideální čas zavítat do muzea! V měsíci listopadu je pro Vás připraven

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 Průvodce oslavami V letošním roce uplyne již 150 let od zahájení provozu na významné železniční spojnici Turnova a Kralupy nad Vltavou, turnovsko kralupské

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Procházku historií Kasejovic nám připravil Mgr. Vladimír Červenka z Muzea Josefa

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd Číslo pokoje Jméno Příjezd Odjezd Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji uvítal ve Spa Resortu Sanssouci. Naším přáním je, abyste si nejkouzelnější dobu roku strávenou u nás užili co nejlépe.

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních 7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen 2019 Domov Srdce v dlaních V měsíci září narozeniny slaví: 2. září Tomašová Jana 13. září Špidlenová Jadwiga 15. září Soukupová Ludmila 16. září Polidová Alena 19.

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 19. týden Po 5.5. Út 6.5. St 7.5. Čt 8.5. 20. týden Po 12.5. Út 13.5. St 14.5. Čt 15.5. 13:00 15:00 Aromaterapie státní svátek 6:00

Více

Jízda králů Vlčnov

Jízda králů Vlčnov Jízda králů Vlčnov 24. 5. - 26. 5. 2019 Co možná nevíte 8 000 3 2011 Akci navštíví celkem více než 8 000 lidí Třídenní program plný folkloru Od roku 2011 zapsána v UNESCO 5 000 93 Nedělní program navštíví

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Městská knihovna Děčín

Městská knihovna Děčín Městská knihovna Děčín Knihovna pro všechny (???) Mgr. Ladislav Zoubek, ředitel MěK Jak to celé začalo Od počátku 90-tých let žádosti o novou knihovnu První skutečné záměry v r. 2007 1. projekt ve tvaru

Více

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz Pozvání na hrady a zámky v květnu zámek Náchod snižuje na státní zámek vstupné, správa hradu a zámku Frýdlant se omlouvá za změnu již zveřejněných termínů speciálních prohlídek knihovny a věže Sychrov,

Více

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Městské kulturní středisko v Sušici ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Výroční zpráva za rok 2008 - 2 - Městské kulturní středisko (příspěvková organizace s právní subjektivitou)

Více

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h.

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h. Festival fantazie 2014 datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 06.07.2014 místo konání: KD Junior, sokolovna, kino, hotel Fantazie stručný popis akce: sci-fi, vesmír, technika, horor, záhady,

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ČERVENEC - SRPEN 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, TAKÉ O PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty!

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty! Hudební besídka ZUŠ 5. 4. 2017 18:00 - Malá scéna KULTURNÍ AKCE DUBEN KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ZUŠ - Hra na smyčcové nástroje 6. 4. 2017 7:00 - velký sál Kulturního centra TANEČNÍ ODPOLEDNE S MALÝM TANEČNÍM

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20.

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20. Hudební dění v Polné a okolí 349 XIX. Co se nevešlo do škatulek Není bez zajímavosti, že se někteří z polenských rodáků prosadili v populární hudbě v zahraničí. Touto první je: Alena Jacob Narodila se

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Srdečně Vás

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově.

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově. Prázdniny v Ulitě, Strašidelná Alejka, Slavnosti piva a klobás, Vinná brána, přednáška, dlabání dýní, divadlo pro děti i pro dospělé, výlov rybníku, křest rockového alba, fotbal. To jsou tipy na akce,

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Obchodní Centrum KVĚTEN 2011 AKCE Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Za kouzelným světem pohádek se lidé mohou nyní vydat do Strakonic. Ve čtvrtek 24. března tam začíná 46. ročník loutkářské

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz MO KSČM spolu

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Zpracovala: Mgr. Jahodová Olga V Lačnově 16. 9. 2014 Zhodnocení školního roku 2013/2014 v rámci MPP Průběh školního roku 2013/2014

Více

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2012 1. etapa žadatel IČ účel požadovaná částka v Kč Mateřská škola Sovička, Česká Lípa, Antonína Sovy 1740, PO Mateřská škola Pastelka, Česká Lípa, Svárovská

Více

Pondělí 7.9.2015. Kde: Gymnázium Dr. Josefa Pekaře, Palackého 211/3, Mladá Boleslav (hudební sál)

Pondělí 7.9.2015. Kde: Gymnázium Dr. Josefa Pekaře, Palackého 211/3, Mladá Boleslav (hudební sál) Pondělí 7.9.2015 Kde: Gymnázium Dr. Josefa Pekaře, Palackého 211/3, Mladá Boleslav (hudební sál) 17,00 19,00 Josef Formánek - spisovatel, zakladatel geografického magazínu Koktejl Zveme Vás na autorské

Více

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN.

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN. ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2018 1. VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ 2018-2022 Čas neúprosně ubíhá a končí čtyřleté volební období našich

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ Ahoj tanečníci, vedoucí klubů a choreografové... Už za chvíli se uvidíme v Bohumíně na MČR ART. Po úspěšné ligové soutěži v lednu je tady soutěž v královských

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: duben - květen 2009

TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: duben - květen 2009 14. týden St 1.4. Čt 2.4. TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: duben - květen 2009 9:00 13:00 Kurz vaření pro přihlášené 7:45 17:00 VESELÝ APRÍLOVÝ VÝLET pro přihlášené 13:00 18:00 Psychologická

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Regionální muzeum v Českém Krumlově

Regionální muzeum v Českém Krumlově 04/2016 Regionální muzeum v Českém Krumlově Měsíční muzejní zpravodaj NEWSLETTER Prosinec 2016 RYCHLÝ PŘEHLED Adolf Born aneb Jak vzniká poštovní známka Hvězdy stříbrného plátna WORKSHOPY: Vánoční polaz

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19.

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19. LISTOPAD 2016 01 út Povídky / O. K. Tangen, J. Kodet, A. Egerházi baletní trojvečer / 19.00 v JD sk. 10 sleva 50 % pro seniory Přisámbůh! / R. Askins ostrá černá komedie / 19.30 na Půdě 02 st Souborné

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007 19. týden Po 7.5. Hapateliér není Út 8.5. státní svátek St 9.5. Čt 10.5. 10:00 12:00 tvůrčí aktivity v Zahradě U Smrku Pá 11.5. 13:00

Více