Renault kadjar. Objevte Renault Kadjar na

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Renault kadjar. Objevte Renault Kadjar na www.renault.cz"

Transkript

1 Objevte Renault Kadjar na Renault kadjar Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě nulté série nebo prototypu. V rámci politiky trvalého zdokonalování svých produktů si RENAULT vyhrazuje právo kdykoli upravit specifikace i popisovaná a představovaná vozidla. Tyto úpravy RENAULT svým koncesionářům sdělí v co nejkratší lhůtě. Jednotlivé verze se mohou lišit podle toho, pro kterou zemi jsou určené, některé vybavení nemusí být k dispozici (jako sériové, volitelné nebo jako příslušenství). Některé prvky volitelného vybavení se mohou vylučovat nebo být mezi sebou propojené. Fotografie v této publikaci nemusí přesně odpovídat popisu verze nabízené na polském trhu. Spojte se, prosím, se svým místním koncesionářem, aby Vám poskytl nejnovější informace o našich produktech Z technických a polygrafických důvodů se mohou barvy reprodukované v tomto dokumentu mírně lišit od skutečných barev karoserie nebo materiálu vnitřního vybavení. Všechna práva vyhrazena. Jakákoli reprodukce této publikace nebo její části, provedená jakoukoli formou nebo jakýmkoli prostředkem, bez předchozího písemného svolení společnosti RENAULT je zakázána Tato publikace není obchodní nabídkou ve smyslu ustanovení Občanského zákoníku. Renault Renault doporučuje zaleca Foto: Renault Marketing 3D-Commerce, J. Ludes, A. Bernier, O. Banet

2 Odvažte se žít naplno! Konečně přišel čas udělat to, o čem jste vždy snili, ale nikdy jste k tomu nesebrali odvahu. Vydejte se za dobrodružstvím a objevte nové cesty a nové obzory společně s Renault Kadjar. Inspirativní, silný, připravený na všechno... Nový crossover značky Renault je jako Vy. Právě jste našli spřízněnou duši! Atletické křivky v kombinaci s elegantními liniemi, výrazná přední maska, soustředěný výraz... Renault Kadjar je vždy připraven zaplnit další list ve Vašem cestovním deníku. Čeká jen na Vaše pokyny. Vydejte se na cestu! Můžete se stát dobrodruhem, lovcem i hrdinou... Konečně můžete být sami sebou! Vítejte ve světě Renault Kadjar!

3 100% svoboda Renault Kadjar je vždy připraven vyrazit na cestu a objevovat nové obzory. Přesedlejte na pohon všech 4 kol a vyjeďte vstříc dechberoucí krajině. Renault Kadjar je robustní a bezpečný vůz, který do Vašeho života vnese nové emoce a splní Vám ty nejtajnější sny.

4 Dobrodružství ve městě I každodenní jízda autem se může proměnit v dobrodružství. Poznejte město z jiné stránky společně s Renault Kadjar. Díky motoru Energy dci 110 se systémem Stop & Start a systému rekuperace brzdné energie patří Renault Kadjar ke špičce, pokud jde o nízkou spotřebu paliva (3,8 l/100 km*) a emise CO 2 (99 g CO 2 /km*). V oblasti ekologie je jedničkou! * Výše spotřeby paliva a emisí CO 2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel.

5 Komfort XXL V prostorném a prosvětleném interiéru Renault Kadjar se můžete vydat za dobrodružstvím ve skutečně komfortních podmínkách. V žádném jiném autě jste se necítili tak dobře. Fixní panoramatické střešní okno, materiály nejvyšší kvality, dokonale tvarovaná přední sedadla, sedadlo řidiče ve sportovním stylu, Bose Surround Sound System...

6 Renault Kadjar: vydejte se za dobrodružstvím! Renault Kadjar je bezpečný a otevřený potřebám svých uživatelů a vymyká se stereotypům: jeho dynamické a úsporné motory, moderní asistenční systémy řízení, pohodlný a prosvětlený interiér a inteligentní systém uspořádání nabízejí ideální podmínky pro únik z každodennosti.

7 Přilnavost přizpůsobená terénu Renault Kadjar v sobě nezapře crossover, který se dokáže rozjet v každém terénu. Díky zvýšené světlé výšce a dvěma režimům pohonu 4x4 a 4x2 se Kadjar osvědčí v jakýchkoliv podmínkách. Pohon 4x4*. Změna terénu? Stačí otočit tlačítkem a zvolit odpovídající režim jízdy. K dispozici jsou tři režimy: - 2WD: pohon pouze na přední kola. V běžných podmínkách tento režim optimalizuje spotřebu paliva. - Auto: systém automaticky přenáší točivý moment a rozděluje výkon mezi všechna čtyři kola. Tento režim nabízí optimální výkon a bezpečnost. - 4WD Lock: na povrchu s nízkou adhezí (písek, bláto, sníh) je pohon rozložen mezi přední a zadní nápravu v poměru 50:50. Tento režim funguje do rychlosti 40 km/h. * Pohon 4x4 je dostupný s motorem Energy dci 130.

8 Výkon bez kompromisů Motory montované do Renault Kadjar jsou výkonné, spolehlivé a úsporné. Kromě systému Stop & Start s funkcí rekuperace brzdné energie jsou vybaveny i řadou dalších pokročilých technologií (downsizing, snížené tření, vstřikovací systém nejnovější generace), které zajišťují optimální výkon a spotřebu paliva. A to vše, aniž byste se museli vzdát potěšení z řízení. Energy dci 110 Pohodlná jízda Vysoký výkon a účinnost při každodenním provozu vlastnosti motoru Energy dci 110 nevyvolávají pochybnosti. Tento motor byl navržen pro řidiče, kteří požadují nízké provozní náklady a zároveň potěšení z řízení. Motor Energy dci 110 je první motor vybavený ocelovými písty, které optimalizují účinnost a maximálně snižují tření. Tento motor je dostupný s manuální 6stupňovou převodovkou, ale může spolupracovat i s automatickou dvouspojkovou převodovkou EDC. Vyniká neobyčejnou výkonností a spotřebou: 99 g CO 2 /km* a 3,8 l/100 km*! * Výše spotřeby paliva a emisí CO 2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel. Energy dci 130 Potěšení z řízení Tento všestranný a zároveň vysoce výkonný motor plně využívá bohatých zkušeností konstruktérů motorů Renault. Vyznačuje se neobyčejně výhodným poměrem mezi výkonem, potěšením z řízení a spotřebou paliva. Motor Energy dci 130 je dostupný rovněž pro verze s pohonem všech kol. Energy TCe 130 Plynulá jízda a dokonalá kontrola nad vozem Benzinový motor Energy TCe 130 vyniká rychlou odezvou na pokyny řidiče již při nízkých otáčkách. Díky turbodmychadlu je mimořádně výkonný a úsporný. Motor Energy TCe 130 je jako stvořený pro řidiče, kteří milují dynamický rozjezd a zrychlení. Převodovka EDC (Efficient Dual Clutch) Komfort, nízká spotřeba a pokročilá konstrukční technologie Tato automatická dvouspojková 6stupňová převodovka EDC zajišťuje plynulou změnu rychlostí. Automatická dvouspojková převodovka EDC je velmi dynamická a na pokyny řidiče reaguje téměř okamžitě. Spotřeba paliva je srovnatelná s vozy s manuální převodovkou. Automatická dvouspojková převodovka EDC dostupná s motorem Energy dci 110 zaručuje pohodlnou jízdu bez stresu za každých podmínek.

9 Účinné asistenční systémy řízení Renault Kadjar je vůz, který Vám usnadní řízení a zajistí, aby Vaše jízda byla bezpečnější, plynulejší a bez stresu. Díky asistenčním systémům řízení je vše neskonale jednoduché: přizpůsobení rychlosti situaci na silnici, jízda ve správném jízdním pruhu, sledování mrtvého úhlu v zrcátkách, parkování bez použití rukou v přeplněném městě nebo automatické přepínání dálkových a potkávacích světel. S Renault Kadjar je řízení naprosto bezpečné. Funkce rozpoznávání dopravních značek Systém umožňuje přizpůsobení rychlosti jízdy rychlostním omezením na dopravních značkách, které vůz pomocí kamery automaticky rozpoznává. Pomocí vizuální signalizace varuje řidiče při překročení maximální povolené rychlosti a nabízí zadání rozpoznaného omezení rychlosti jako horní hranice do omezovače rychlosti. Parkovací asistent Easy Park Assist Podélné parkování nikdy nebylo tak snadné jako se systémem Easy Park Assist. Systém změří dostupný prostor a určí jízdní dráhu pro správné zaparkování. Předejte mu řízení a bez problémů zaparkujte. Systém sledování mrtvého úhlu Tento systém rozpoznává přítomnost vozidel v mrtvém úhlu a informuje o ní řidiče pomocí blikající kontrolky umístěné na příslušném vnějším zpětném zrcátku. Active Emergency Braking System (AEBS) Systém upozorňuje řidiče na riziko kolize s vozidlem jedoucím před ním. Pokud řidič nereaguje, nebo zareaguje příliš pozdě, systém mu pomůže přibrzdit, aby ke kolizi nedošlo.

10 BOSE Surround Sound System Objevte nový rozměr kvality zvuku Neobyčejně hluboké basy, jemné vysoké tóny, realistický zvuk audiosystém značky Bose promění interiér Renault Kadjar v koncertní sál! Sedm vysoce kvalitních reproduktorů a subwoofer vytváří prostorovou zvukovou scénu ovládanou pomocí digitálního zesilovače se speciálně přizpůsobenými parametry. Čisté znění, bohatý rytmus, jemnost akordů... zvuk v přední i zadní části vozu je bohatý, vyrovnaný a dokonale čistý. V Renault Kadjar má dobrodružství také svou hudební dimenzi...

11 Dokonalá všestrannost Prostorný interiér, inteligentní systém změny jejího uspořádání, objemné úložné prostory Renault Kadjar má mnoho výhod. Vůz je vybaven systémem Easy Break se speciálními madly umístěnými uvnitř zavazadlového prostoru, pomocí nichž lze odblokovat a automaticky sklopit opěradla zadních sedadel. Zavazadlový prostor nabízí dvě polohy díky vyjímatelnému dnu: vysokou polohu, ve které dno tvoří dokonale rovný povrch pro usnadnění přepravy objemných předmětů, a nízkou polohou pro maximální objem zavazadlového prostoru. Kromě toho lze zavazadlový prostor rozdělit na dvě nebo tři části, což zaručuje bezpečné a praktické uložení zavazadel. S Renault Kadjar můžete konečně uskutečnit své sny! Bez problémů v něm můžete převážet surfařské prkno nebo snowboard. Po nastavení dna zavazadlového prostoru do vysoké polohy a po sklopení zadního sedadla získáte dokonale rovnou podlahu a mimořádně velký objem zavazadlového prostoru. Pokud navíc sklopíte i opěradlo sedadla spolujezdce, prodlouží se rovná podlaha zavazadlového prostoru až k palubní desce a vytvoří prostor o délce 2,5 m! Díky praktickým přihrádkám rozmístěným po celé kabině vozu, o celkovém objemu 30 l, je cestování s Renault Kadjar až neuvěřitelně snadné!

12 Barvy karosérie Výbava life BÍLÁ GLACIER* BÍLÁ NACRÉ** BÉŽOVÁ DUNE ČERVENÁ FLAMME** ŠEDÁ PLATINE ŠEDÁ TITANIUM ABS s elektronickým rozdělovačem brzdné síly a asistenčním systémem brzd Elektronický stabilizační systém ESC s protiprokluzovým systémem ASR a kontrolou nedotáčivosti CSV Asistent rozjezdu do kopce Systém kontroly tlaku v pneumatikách Čelní airbag řidiče a spolujezdce (s možností deaktivace airbagu spolujezdce) Boční airbagy chránící hlavu a hrudník na straně řidiče i spolujezdce Hlavové airbagy v první a druhé řadě Tříbodové bezpečnostní pásy vpředu i vzadu Systém kontroly zapnutí bezpečnostních pásů na všech sedadlech Bezpečnostní opěrky hlavy výškově nastavitelné na všech sedadlech Systém ISOFIX příprava pro upevnění dětské sedačky na zadních bočních sedadlech Automatické uzamčení dveří za jízdy Tempomat s omezovačem rychlosti Vnější zpětná zrcátka, vnější kliky dveří v barvě karoserie Ocelové disky kol 16", design Pragma Tmavý interiér Látkové čalounění tmavě šedé LED denní svícení LED zadní světlomety Funkce Follow Me Home nastavitelné zpoždění zhasínání světlometů Vnější zpětná zrcátka elektricky nastavitelná a vyhřívaná Tónovaná skla Elektrický posilovač řízení s variabilním účinkem Poloautomatická parkovací brzda Sada na opravu pneumatik Manuální klimatizace s elektrickým ovládáním Klíč se 3 tlačítky Předpříprava pro alarm Výškově a podélně nastavitelný volant Elektrické ovládání předních a zadních oken, impulzní ovládání okna řidiče Zadní sedadla s děleným opěradlem 1/3-2/3 Sedadlo řidiče manuálně nastavitelné v 6 směrech Přední středová loketní opěrka s odkládacím prostorem Zadní středová loketní opěrka Palubní počítač s multifunkčním barevným TFT display, 7" Rádio (s Bluetooth hands-free s funkcí audiostreamingu, podporuje přehrávání CD a MP3 formátů, vstup USB a Jack, ovládání rádia pod volantem) Hudební systém Arkamys, 6 reproduktorů Ocelové disky kol 16, design Pragma MODRÁ COSMOS HNĚDÁ CAPPUCCINO ČERNÁ ÉTOILE Látkové čalounění tmavě šedé * Nemetalický lak ** Speciální metalický lak

13 Výbava Výbava zen (life +) INTENS (ZEN +) Disky kol z lehké slitiny 17, design Aquila Přední mlhové světlomety s funkcí přisvěcování do zatáček Volič jízdních řežimů ALL MODE 4x4-I (pouze přední náprava, automatické připojování zadní nápravy, stálý pohon 4x4; pouze pro verze s pohonem 4x4) Hands-free karta Renault s funkcí Welcome Scenario Volant potažený kůží Sedadlo řidiče manuálně nastavitelné v 6 směrech s manuálně nastavitelnou bederní opěrkou Dvojitá podlaha zavazadlového prostoru dělená s funkcí organizéru Disky kol z lehké slitiny 17, design Aquila Systém varování před opuštěním jízdního pruhu Systém rozpoznávání dopravních značek s varováním o překročení povolené rychlosti Automatické přepínání dálkových světel Střešní lišty Kombinace látkového čalouění s koženkou, tmavě šedé / černé Vnější zpětná zrcátka elektricky nastavitelná, vyhřívaná a sklopná Zatmavená zadní okna Dešťový a světelný senzor Zadní a přední parkovací senzory Dvouzonová automatická klimatizace Air quality senzor Zadní sedadla s děleným opěradlem 1/3 2/3 s funkcí Easy Break Sedadlo řidiče a spolujezdce manuálně nastavitelné v 6 směrech, sedadlo řidiče s manuálně nastavitelnou bederní opěrkou, sedadlo spolujezdce sklopné Multimediální a navigační systém Renault R-Link 2 (navigační systém TomTom s 7 kapacitním displejem a mapovým pokrytím Evropy, Bluetooth hands-free s funkcí audiostreamingu, podporuje přehrávání MP3 formátů, vstup USB a Jack, ovládání rádia pod volantem, přístup k online aplikacím) Disky kol z lehké slitiny 17, design Aquila Disky kol z lehké slitiny 19, design Extreme (za příplatek) Látkové čalounění tmavě šedé Kombinace látkového čalounění s koženkou, tmavě šedé / černé (varianta bez příplatku) Kombinace látkového čalounění s koženkou, tmavě šedé / černé Kožené čalounění světle šedé (za příplatek) Kožené čalounění černé (za příplatek)

14 Výbava Technické údaje BOSE (zen +) MOTOR Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 130 Energy dci Palivo benzín diesel diesel diesel diesel Emisní norma Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Pohon přední přední přední přední 4x4 ALL MODE-I Zdvihový objem (cm 3 ) Počet válců/ventilů 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Maximální výkon v kw (k) při ot./min 96 (130) při (110) při (110) při (130) při (130) při Maximální točivý moment v Nm při ot./min 205 při při při při při Typ vstřikování přímé Common Rail Common Rail Common Rail Common Rail Systém Stop & Start a rekuperace energie při brzdění Ano Ano Ano Ano Ano PŘEVODOVKA Typ převodovky Manuální 6stup. Manuální 6stup. Dvouspojková EDC 6stup. automatická Manuální 6stup. Manuální 6stup. Vnější zpětná zrcátka v leskle černé barvě Světlomety LED PURE VISION Volant potažený kůží Nappa Bose Surround Sound System, 8 reproduktorů vč. Subwoofer, Bose zvukový procesor, 6-kanálový ekvalizér Disky kol z lehké slitiny 19, design Egeus VÝKONY Maximální rychlost (km/h) m s pevným startem (s) 17,3 18,4 17,8 17,4 17, m s pevným startem (s) 31,5 33,5 33,2 31,9 32,5 Zrychlení km/h (s) 10,1 11,9 11,7 9,9 10,5 SPOTŘEBA PALIVA A EMISE CO 2 * Městský provoz (l/100 km) 6,8 7,0 4,1 4,2 3,8 4,0 5,0 5,1 5,4 5,5 Mimoměstský provoz (l/100 km) 4,9 5,1 3,6 3,8 3,8 3,9 3,9 4,1 4,4 4,6 Průměrná spotřeba (l/100 km) 5,6 5,8 3,8 3,9 3,8 3,9 4,3 4,5 4,8 4,9 Emise CO 2 v kombinovaném provozu (g/km) Objem nádrže (l) ŘÍZENÍ Průměr min. Ø otáčení (m) 10,72 10,72 10,72 10,72 10,72 BRZDOVÝ SYSTÉM Přední kola: ventilované kotouče Ø (mm) 296x26 296x26 296x26 296x26 296x26 Zadní kola: plné kotouče Ø (mm) 290x13 290x13 290x13 290x13 290x13 KOLA A PNEUMATIKY Rozměry pneumatik 215/65 R16 215/60 R17 225/45 R19 215/60 R17 225/45 R19 215/60 R17 225/45 R19 215/60 R17 225/45 R19 215/60 R17 225/45 R19 Kombinace látkového čalounění s koženkou, Bose tmavě šedé / černé Kožené čalounění černé (za příplatek) * Výše spotřeby paliva a emisí CO 2 byla stanovena podle standardní metody měření uvedené v platných předpisech o homologaci vozidel. Díky této metodě měření, která je stejná pro všechny výrobce, je možné srovnávat jednotlivá vozidla. Spotřeba paliva v reálných podmínkách závisí na provozních podmínkách užívání vozidla, výbavě a jízdním stylu řidiče. Pro optimalizaci spalování Vám doporučujeme prostudovat si tipy dostupné na

15 Rozměry Příslušenství JEDINEČNÝ STYL Objem zavazadlového prostoru (dm 3 ) Se sadou na opravu pneumatik. (podle normy VDA) Maximální objem zavazadlového prostoru (se složeným zadním sedadlem) ROZMĚRY (mm) A Rozvor 2646 B Celková délka 4449 C Přední převis 897 D Zadní převis 906 E Rozchod předních kol (měřeno na podlaze) 1556 F Rozchod zadních kol (měřeno na podlaze) 1542 G Celková šířka bez zpětných zrcátek / včetně zpětných zrcátek 1836/2058 H Výška nezatíženého vozu bez střešních lišt / včetně střešních lišt 1607/1613 H1 Výška nezatíženého vozu s otevřeným víkem 2069 J Výška prahu nezatíženého vozu 761 K Světlá výška nezatíženého vozu 200 L Poloměr ve výši kolen na zadních sedadlech 220 M Šířka v loktech vpředu M1 Šířka v loktech vzadu 1455 P Výška pod střechu pod úhlem 14 na předních sedadlech 905 P1 Výška pod střechu pod úhlem 14 na zadních sedadlech 910 Y Vnitřní šířka mezi podběhy 1099 Z Maximální délka zavazadlového prostoru s rozloženým/složeným zadním sedadlem 864/1620 Z1 Maximální délka zavazadlového prostoru po složení opěradla předního sedadla spolujezdce 2563 (volitelné příslušenství Systém Easy Break ) R/R1 Přední / zadní nájezdový úhel 18/ Renault Kadjar je vybaven doplňkovou ochranou podběhů kol, která mu dodává ještě sportovnější vzhled a zároveň ho chrání před běžnými drobnými škrábnutími. 2. Podsvícený boční SUV rám. Podtrhuje výrazný vzhled vozu a dodává mu na eleganci a na robustnosti. Osvětlení okolí dveří zvyšuje komfort při nasedání a vysedání z vozu. 3. Hliníkové pedály. Na míru navržené hliníkové pedály dodávají vozu na sportovnosti a jejich protiskluzový povrch zajišťuje také náležitou přilnavost. 4. Hliníkové disky kol Jaipur 19. Hliníkové disky kol v antracitové barvě v sobě spojují dynamiku a rafinovanost. 5. Disky kol 17 v lesklé černé barvě. Nabídka příslušenství k vozu Kadjar zahrnuje bohatý výběr disků kol, které umožňují libovolně měnit styl

16 Příslušenství POHODLNÝ INTERIÉR Příslušenství MOŽNOSTI ZMĚNY USPOŘÁDÁNÍ INTERIÉRU Dělicí mříž. Zajišťuje účinné oddělení zavazadlového prostoru od prostoru pro cestující a zvyšuje komfort cestování. Je praktická při převážení vašich domácích mazlíčků. 2. Vnitřní osvětlené prahy dveří. Chrání dveře před drobnými nárazy a zároveň vozu dodávají na eleganci a originalitě. 3. DVD přehrávač se dvěma displeji. Přenosný přehrávač vhodný na dlouhé cesty. 4. Textilní koberce Premium. Dokonale sladěné s výbavou interiéru vozu. Vysoce kvalitní a bezpečné. 5. Gumové koberce. Praktická alternativa textilních koberců. Díky nepromokavému povrchu účinně chrání interiér vozu Střešní box. Dokonalé spojení estetického vzhledu s komfortem užívání. Široká nabídka barev a velikostí, díky které můžete přizpůsobit velikost nákladového prostoru vozu svým individuálním potřebám. 2. Nosiče jízdních kol k upevnění na tažném zařízení. Umožňují bezproblémový a zcela bezpečný převoz až 3 jízdních kol. V závislosti na modelu může být sklápěcí při otvírání zavazadlového prostoru. 3. Výklopné tažné zařízení. Toto tažné zařízení je možné zcela skrýt pod zavazadlovým prostorem. Vizuální vzhled zadní partie vozu tak není ničím rušen. 4. Ochrana zavazadlového prostoru EasyFlex. Protiskluzová a nepropustná ochranná vložka, která dokonale kopíruje tvar podlahy zavazadlového prostoru. Lze ji různými způsoby rozložit tak, aby vždy zajišťovala optimální ochranu v závislosti na uspořádání sedadel. 5. Hliníkové střešní tyče a nosiče lyží. Příčné střešní tyče které lze snadno a rychle namontovat. Jsou vybaveny homologací City Crash Test. Podrobné informace najdete v brožuře příslušenství k Renault Kadjar.

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN SPRING EDITION SPRING EDITION PLUS TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900 TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 dci 110

Více

Odvažte se žít naplno!

Odvažte se žít naplno! Renault KADJAR Odvažte se žít naplno! Konečně přišel čas udělat to, o čem jste vždy snili, ale nikdy jste k tomu nesebrali odvahu. Vydejte se za dobrodružstvím a objevte nové cesty a nové obzory společně

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč*

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* CLIO Renault FLUENCE CENÍK MOTOR Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY

Více

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 K dispozici od září 2015 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649

Více

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900

K dispozici od září 2015. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900 Renault KADJAr Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 K dispozici od září 2015 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault FLUENCE CENík MoToR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED INTENS 1,6 16v 110 299 900 314 900 339 900 359 900 dci 95 359 900 384 900 dci 110 394 900 414 900 dci 110 EDC 424 900 444 900 dci 130 439 900 459

Více

Využíjte nabídky skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz. ZÍSKEJTE BONUS 20 000 Kč

Využíjte nabídky skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz. ZÍSKEJTE BONUS 20 000 Kč Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor SCe 115 339 900 359 900 394 900 Energy TCe 100 377 900 412 900 Energy TCe 130 394 900 429 900 479 900 Energy TCe 130 EDC 479 900* 529 900* Energy TCe

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

RENAULT SCÉNIC LIMITED od 369 900 kč* získejte BoNUS 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

RENAULT SCÉNIC LIMITED od 369 900 kč* získejte BoNUS 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault SCÉNIC CENík MoToR LIFE LIMITED BOSE 1,6 16v 110 439 900 459 900 Energy TCe 130 499 900 549 900 dci 110 499 900 519 900 569 900 dci 110 EDC 554 900 604 900 Energy dci 130 559 900 609 900 RENAULT

Více

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE LIMITED OD 319 900 Kč*

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE LIMITED OD 319 900 Kč* CLIO Renault MÉGANE CENÍK MOTOR Authentique Life Limited Energy TCe 115 339 900 359 900 379 900 TCe 130 EDC 419 900 Energy dci 95 379 900 399 900 Energy dci 110 399 900 429 900 dci 110 EDC 449 900 Energy

Více

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012 NOVÉ CLIO již od 229 900 Kč NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! OO7" MULTIMEDIÁLNÍ DOTYKOVÝ DISPLEJ S NAVIGACÍ OOMOTORY ENERGY TCe 90 SE SPOTŘEBOU 4,5 l/100 km O O 5 HVĚZDIČEK EURO NCAP RENAULT CLIO,

Více

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč*

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč* CLIO Renault MÉGANE GRANDTOUR CENÍK MOTOR Authentique Life Limited GT220 Energy TCe 115 364 900 384 900 404 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 Energy TCe 220 562 900 Energy dci 95 404 900 424 900 Energy dci 110

Více

RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 314 900 kč* získejte bonus 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHO vozu

RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 314 900 kč* získejte bonus 15 000 kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHO vozu CLIO Renault MÉGANE GRANDTOUR CENík MOTOR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED GT220 1,6 16v 110 334 900 354 900 374 900 Energy TCe 115 384 900 404 900 Energy TCe 130 414 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 T Renault Sport

Více

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol).

Příslušenství. Snadno se instalují, lze je doplnit dalším příslušenstvím (např. nosiče lyží, střešní box Dacia či nosičem kol). Dacia Sandero Příslušenství 1 2 4 1. Originální tažné zařízení Tažné zařízení je vyráběno s důrazem na vysokou odlnost a dlouhodobou spolehlivost. 2. Gumové koberce Sada 4 kusů gumových koberců dokonale

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC Renault GRAND SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 489 900 Energy TCe 130 519 900 Energy dci 110 549 900 dci 110 EDC 634 900 Energy dci 130 589 900 639 900 Využíjte nabídky skladových vozů

Více

Renault Espace. Objevte Renault Espace na espace.renault.cz

Renault Espace. Objevte Renault Espace na espace.renault.cz Objevte Renault Espace na espace.renault.cz Renault Espace Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování svých

Více

Renault talisman. Objevte Renault Talisman na www.renault.cz

Renault talisman. Objevte Renault Talisman na www.renault.cz Objevte Renault Talisman na www.renault.cz Renault talisman Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce

Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce Renault ClIO V rytmu Vašeho srdce CENÍK MOTOR 1,2 16V 75 229 900 249 900 269 900 294 900 TCe 90 279 900 299 900 324 900 TCe 120 EDC 352 900 377 900 399 900 dci 75 321 900 341 900 dci 90 371 900 396 900

Více

RENAULT MÉGANE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

RENAULT MÉGANE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault MÉGANE CENík MoToR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED 1,6 16v 110 309 900 329 900 349 900 Energy TCe 115 359 900 379 900 Energy TCe 130 389 900 TCe 130 EDC 419 900 dci 95 369 900 389 900 dci 110 389

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC CLIO Renault GRAND SCÉNIC CENík MOTOR LIFE LIMITED BOSE 1,6 16V 110 454 900 474 900 Energy TCe 130 514 900 564 900 dci 110 514 900 534 900 584 900 dci 110 EDC 569 900 619 900 Energy dci 130 574 900 624

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč CLio Renault LaGUna GRanDtoUR Ceník MotoR LIMITED BOSE 16v 140 569 900 dci 130 607 900 dci 150 627 900 677 900 energy dci 150 637 900 dci 175 at esm 735 900 RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Renault megane GrandCoupé

Renault megane GrandCoupé Objevte Renault MEGANE GrandCoupé na megane.renault.cz Nový Renault megane GrandCoupé Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč CLIO V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 30 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno CLIO Renault CAPTUR Zachyťte život naplno CENÍK MOTOR Life ZEN Intens X-MOD Energy TCe 90 309 900 339 900 374 900 412 900 Energy TCe 120 EDC 392 900 427 900 464 900 Energy dci 90 382 900 412 900 447 900

Více

MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT. 1,2 16v CLIO GRANDTOUR ADvANTAGE S klimatizací A RÁDIEM za kč*

MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT. 1,2 16v CLIO GRANDTOUR ADvANTAGE S klimatizací A RÁDIEM za kč* CLIO Renault CLIO GRANDTOUR v rytmu vašeho srdce CENík MOTOR LIFE ADVANTAGE LIMITED INTENS GT 1,2 16v 75 245 900 265 900 285 900 310 900 Energy TCe 90 295 900 315 900 340 900 TCe 120 EDC 368 900 393 900

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč CLIO V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč VÝBAVA V HODNOTĚ 12 500 Kč ZDARMA PACK ADVANTAGE (KLIMATIZACE, PŘEDNÍ MLHOVÉ SVĚTLOMETY) PACK INTENS (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, ZATMAVENÁ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nové Clio grandtour za 2 459 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky. Na PrVNÍ SEtKÁNÍ NIKdY NEZaPOMENEtE!

Nové Clio grandtour za 2 459 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky. Na PrVNÍ SEtKÁNÍ NIKdY NEZaPOMENEtE! NOVÉ CLIO grandtour Nové Clio grandtour za 2 459 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky Na PrVNÍ SEtKÁNÍ NIKdY NEZaPOMENEtE! OO7" MuLtIMEdIÁLNÍ dotykový displej S NaVIgaCÍ OOMOtOrY ENErgY

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NaBídKa ŠaMpIONŮ. dodatečná sleva 20 000 Kč při financování renault finance.

NaBídKa ŠaMpIONŮ. dodatečná sleva 20 000 Kč při financování renault finance. NOVÉ CLIO grandtour od 215 900 Kč* NaBídKa ŠaMpIONŮ CELKOVÁ VÝHODA až 30 000 Kč ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ Od 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZdarMa dodatečná sleva 20 000 Kč při financování renault finance.

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Můžete se spolehnout na její všestrannost

Můžete se spolehnout na její všestrannost Dacia Lodgy Můžete se spolehnout na její všestrannost Stačí otevřít dveře a okamžitě se přesvědčíte o dokonalém smyslu pro praktičnost Dacie Lodgy. Prostorný interiér, do kterého se pohodlně vejde celá

Více

NOVÝ CAPTUR NABÍDKA ŠAMPIONŮ. ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA

NOVÝ CAPTUR NABÍDKA ŠAMPIONŮ. ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA NABÍDKA ŠAMPIONŮ NOVÝ CAPTUR ZIMNÍ PNEUMATIKY VČETNĚ PŘEZUTÍ OD 2 999 Kč POVINNÉ RUČENÍ ZDARMA VÝBAVA MOTOR CENÍK Authentique Energy 0,9 TCe 90/66 kw S&S 299 900 Energy 1,5 dci 90/66 kw S&S 359 900 Expression

Více

Renault MEGANE GrandCoupé

Renault MEGANE GrandCoupé Renault MEGANE GrandCoupé Podmanivý styl Renault MEGANE GrandCoupé vás okouzlí z každé perspektivy. Pohled upoutá jeho elegantní styl plný harmonie a dokonale vyvážené proporce. Štíhlá silueta, plynulé

Více

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI CAPTUR ZACHYŤTE ŽIVOT NAPLNO Od 309 900 Kč RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI ZVÝHODNĚNÍ AŽ 30 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 689 900 729 900 Energy TCe 200 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160 764 900

Více

CLIO. V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč

CLIO. V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč CLIO grandtour V rytmu VAŠEHO SrdCE Od 245 900 Kč VÝBAVA V HODNOTĚ 12 500 Kč ZdArMA PACK AdVAnTAgE (KLIMATIZACE, PŘEDNÍ MLHOVÉ SVĚTLOMETY) PACK InTEnS (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY,

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Energy TCe 130 464 900 489 900 554 900. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900

Energy TCe 130 464 900 489 900 554 900. Energy dci 110 544 900 609 900. Energy dci 110 EDC 589 900 654 900. Energy dci 130 584 900 649 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 464 900 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649 900 dci 130 4x4

Více

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno CLIO Renault CAPTUR Zachyťte život naplno CENÍK MOTOR LIFE ZEN INTENS Helly Hansen Energy TCe 90 309 900 339 900 374 900 411 900 TCe 120 EDC 389 900 424 900 461 900 Energy dci 90 374 900 404 900 439 900

Více

Nyní zimní pneumatiky zdarma Využijte nabídky skladových vozů na ZÍSKEJTE BONUS Kč

Nyní zimní pneumatiky zdarma Využijte nabídky skladových vozů na  ZÍSKEJTE BONUS Kč Renault MÉGANE GRANDTOUR CENÍK Motor Life Limited GT220 Energy TCe 115 389 900 409 900 TCe 130 EDC 449 900 2.0 Energy TCe 220 567 900 Energy dci 95 409 900 429 900 Energy dci 110 429 900 459 900 dci 110

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC Renault GRAND SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 489 900 Energy TCe 130 519 900 Energy dci 110 549 900 dci 110 EDC 634 900 Energy dci 130 589 900 639 900 ZIMNÍ KOLEKCE RENAULT. OMEZENÝ

Více

Energy TCe 115 469 900 489 900 Energy TCe 130 499 900 Energy dci 110 529 900 dci 110 EDC 614 900 Energy dci 130 569 900 619 900

Energy TCe 115 469 900 489 900 Energy TCe 130 499 900 Energy dci 110 529 900 dci 110 EDC 614 900 Energy dci 130 569 900 619 900 Renault SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 469 900 489 900 Energy TCe 130 499 900 Energy dci 110 529 900 dci 110 EDC 614 900 Energy dci 130 569 900 619 900 Nyní získáte zimní pneumatiky*

Více

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč*

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč* NOVÝ MEGANE od 234 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

Energy TCe Energy TCe Energy dci dci 110 EDC Energy dci

Energy TCe Energy TCe Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 469 900 489 900 Energy TCe 130 499 900 Energy dci 110 529 900 dci 110 EDC 614 900 Energy dci 130 569 900 619 900 RENAULT SCÉNIC LIMITED

Více

PNEU. NoVé clio GRANDToUR. ZiMNí MATIKY ** ZíSkáTe. V RyTMU VAšeho SRDce od 205 900 kč*

PNEU. NoVé clio GRANDToUR. ZiMNí MATIKY ** ZíSkáTe. V RyTMU VAšeho SRDce od 205 900 kč* NoVé clio GRANDToUR V RyTMU VAšeho SRDce od 205 900 kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 40 000 kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 30 000 kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ

Více

Motor Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900. Speciální nabídka skladových vozů na. www.renaultbezcekani.

Motor Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900. Speciální nabídka skladových vozů na. www.renaultbezcekani. CLIO Renault FLUENCE CENÍK Motor Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 Speciální nabídka skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz

Více

Energy TCe 200 EDC 884 900 1 024 900. Energy dci 130 784 900 834 900. ZÍSKEJTE BONUS 30 000 Kč

Energy TCe 200 EDC 884 900 1 024 900. Energy dci 130 784 900 834 900. ZÍSKEJTE BONUS 30 000 Kč Renault Espace Make Your Time Great CENÍK Motor Life ZEN INITIALE PARIS Energy TCe 200 EDC 884 900 1 024 900 Energy dci 130 784 900 834 900 Energy dci 160 EDC 934 900 1 074 900 VarIAnta pro 7 cestujících

Více

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK Motor Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 Nyní získáte zimní pneumatiky*

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MÉGANE Grandtour Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor SCe 115 369 900 389 900 429 900 Energy TCe 100 407 900 447 900 Energy TCe 130 424 900 464 900 514 900 Energy TCe 130 EDC 514 900 564 900

Více

Motor ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy dci 130 4x Energy dci 175 4x Energy dci 175 4x4 X-Tronic

Motor ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy dci 130 4x Energy dci 175 4x Energy dci 175 4x4 X-Tronic Nový Renault KOLEOS CENÍK Motor ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy dci 130 4x2 699 900 749 900 Energy dci 175 4x4 849 900 Energy dci 175 4x4 X-Tronic 899 900 979 900 VÝBAVA V HODNOTĚ 50 000 Kč ZDARMA ZÍSKEJTE

Více

Energy TCe Energy TCe 130 EDC Energy dci

Energy TCe Energy TCe 130 EDC Energy dci Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE NIGHT&DAY TCe 130 464 900 489 900 554 900 614 900 TCe 130 EDC 539 900 604 900 664 900 dci 110 544 900 609 900 - dci 110

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a propracovaný interiér. Nákladový prostor o objemu 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * Pravé nebo i levé (v závislost na verzi). Dacia Dokker je ideální

Více

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ NOVÝ MegaNe grandtour od 274 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

Energy TCe Energy TCe Energy dci dci 110 EDC Energy dci

Energy TCe Energy TCe Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 469 900 489 900 Energy TCe 130 499 900 Energy dci 110 529 900 dci 110 EDC 614 900 Energy dci 130 569 900 619 900 Speciální nabídka skladových

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC CLIO Renault GRAND SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 484 900 Energy TCe 130 514 900 Energy dci 110 544 900 dci 110 EDC 629 900 Energy dci 130 584 900 634 900 Speciální nabídka skladových

Více

Nové Clio za 2 299 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky

Nové Clio za 2 299 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky NOVÉ CLIO 5dv. Nové Clio za 2 299 Kč/měs. s povinným ručením zdarma a nulovými poplatky 1. MÍSTO V KATEGORII MĚSTSKÉ VOZY, ANKETA AUTO ROKU 2013 V ČR (hlasování veřejnosti) NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE!

Více

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč MEGANE GRANDTOUR Od 294 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce

Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce Nový Renault Clio V rytmu Vašeho srdce CENÍK Motor 1,2 16V 75 234 900 254 900 274 900 TCe 90 284 900 304 900 Energy TCe 90 334 900 Energy TCe 120 329 900 359 900 Energy TCe 120 EDC 359 900 389 900 Energy

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Energy TCe Energy dci Energy dci 110 EDC Energy dci

Energy TCe Energy dci Energy dci 110 EDC Energy dci Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 464 900 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649 900 dci 130 4x4

Více

Renault Clio V rytmu Vašeho srdce

Renault Clio V rytmu Vašeho srdce Renault Clio V rytmu Vašeho srdce CENÍK Motor 1,2 16V 75 229 900 252 900 272 900 299 900 TCe 90 282 900 302 900 Energy TCe 90 329 900 Energy TCe 120 EDC 355 900 382 900 399 900 Energy dci 75 324 900 344

Více

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč*

Renault MÉGANE CLIO GRANDTOUR CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT MÉGANE GRANDTOUR LIMITED OD 329 900 Kč* CLIO Renault MÉGANE GRANDTOUR CENÍK Motor Authentique Life Limited GT220 Energy TCe 115 364 900 384 900 404 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 Energy TCe 220 562 900 Energy dci 95 404 900 424 900 Energy dci 110

Více

ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč

ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč Renault MÉGANE GRANDTOUR CENÍK Motor Authentique Life Limited GT220 Energy TCe 115 364 900 384 900 404 900 TCe 130 EDC 444 900 2.0 Energy TCe 220 562 900 Energy dci 95 404 900 424 900 Energy dci 110 424

Více

GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč

GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč GRAND SCÉNIC 5místný Od 384 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 105 000 Kč SLEVA 70 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ

Více

VÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELu již OD PRVNÍHO VOZu CELKOVé ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAuLT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK

VÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELu již OD PRVNÍHO VOZu CELKOVé ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAuLT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK KANGOO od 349 900 Kč VÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELu již OD PRVNÍHO VOZu CELKOVé ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAuLT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA Life

Více

Motor Life zen intens. SCe Využíjte nabídky skladových vozů na ZÍSKEJTE BONUS Kč

Motor Life zen intens. SCe Využíjte nabídky skladových vozů na  ZÍSKEJTE BONUS Kč Renault Twingo CENÍK Motor Life zen intens SCe 70 214 900 229 900 262 900 TCe 90 EDC - - 319 900 Využíjte nabídky skladových vozů na www.renaultbezcekani.cz VÝBAVA V HODNOTĚ 10 000 Kč ZDARMA MANUÁLNÍ KLIMATIZACE

Více

Energy TCe Energy dci Energy dci 110 EDC Energy dci

Energy TCe Energy dci Energy dci 110 EDC Energy dci Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN Intens BOSE TCe 130 464 900 489 900 554 900 dci 110 544 900 609 900 dci 110 EDC 589 900 654 900 dci 130 584 900 649 900 dci 130 4x4

Více

Renault GRAND SCÉNIC

Renault GRAND SCÉNIC CLIO Renault GRAND SCÉNIC CENÍK Motor Life Limited BOSE Energy TCe 115 484 900 Energy TCe 130 514 900 Energy dci 110 544 900 dci 110 EDC 629 900 Energy dci 130 584 900 634 900 Varainta pro 7 cestujících

Více

Nový Renault Clio GRANDTOUR. V rytmu Vašeho srdce CENÍK. VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ Kč ZDARMA. ZÍSKEJTE BONUS Kč

Nový Renault Clio GRANDTOUR. V rytmu Vašeho srdce CENÍK. VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ Kč ZDARMA. ZÍSKEJTE BONUS Kč Nový Renault Clio GRANDTOUR V rytmu Vašeho srdce CENÍK Motor 1,2 16V 75 249 900 269 900 289 000 TCe 90 299 900 319 900 Energy TCe 90 349 900 Energy TCe 120 344 900 374 900 Energy TCe 120 EDC 374 900 404

Více

CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 10 000 Kč. značkového financování Renault Finance: PREMIUM 15 000 Kč s dodatečnou slevou nebo. Nov ý

CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 10 000 Kč. značkového financování Renault Finance: PREMIUM 15 000 Kč s dodatečnou slevou nebo. Nov ý CLIO Nov ý Renault Twingo CENÍK MOTOR Life zen intens SCe 70 214 900 229 900 262 900 Energy TCe 90 - - 287 900 ZÍSKEJTE BONUS 10 000 Kč při výkupu vašeho STávaJÍCÍho vozu VYUŽIJTE NABÍDKY značkového financování

Více

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT Nov ý NOVÉ TWINGO ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT FINANCOVÁNÍ NA TŘETINY NOVÝ RENAULT TWINGO OD 71 633 Kč PŘI ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0% ÚROKEM VÝBAVA MOTOR CENÍK Life 1,0 SCe 12V 70/52 kw

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI CAPTUR ZACHYŤTE ŽIVOT NAPLNO Od 309 900 Kč RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ 12 000 Kč ZDARMA PACK KLIMATIZACE (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, SVĚTELNÝ A DEŠŤOVÝ

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. www.renaultbezcekani.cz. Speciální nabídka skladových vozů na

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. www.renaultbezcekani.cz. Speciální nabídka skladových vozů na CLIO Renault MÉGANE CENÍK Motor Authentique Life Limited Energy TCe 115 339 900 359 900 379 900 TCe 130 EDC 419 900 Energy dci 95 379 900 399 900 Energy dci 110 399 900 429 900 dci 110 EDC 449 900 Energy

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

Energy TCe Energy TCe 130 EDC Energy TCe

Energy TCe Energy TCe 130 EDC Energy TCe Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN ADVENTURE Intens BOSE TCe 130 479 900 504 900 529 900 569 900 TCe 130 EDC 554 900 579 900 619 900 669 900 TCe 165 609 900 659 900 dci

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň

Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň Nový Renault MÉGANE Probuďte v sobě vášeň CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS BOSE GT SCe 115 339 900* 359 900* 394 900* Energy TCe 100 377 900 412 900 Energy TCe 130 394 900 429 900 479 900 Energy TCe 130 EDC

Více

Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu

Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu Nový Renault MEGANE GrandCoupé Technologií k úspěchu CENÍK Motor LIFE ZEN LIMITED INTENS SCe 115 349 900 374 900 391 900 409 900 Energy TCe 130 EDC 494 900 Energy dci 90 409 900 434 900 451 900 Energy

Více

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno

Renault CAPTUR Zachyťte život naplno Renault CAPTUR Zachyťte život naplno CENÍK Motor Life ADVANTAGE LIMITED SPRING EDITION SPRING EDITION PLUS Energy TCe 90 309 900 325 900 349 900 349 900 379 900 379 900 Energy TCe 120 374 900 374 900 404

Více