Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 18. 12. 2014 od 15.00 hodin"

Transkript

1 1/7 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Mgr. Dana Horynová, Petra Hurtová, Bc. Petr Novák, Jiřina Melišová, Mgr. Martin Křivohlavý, Jaroslava Kořínková tajemnice výboru Omluveni: Irena Patková, Milena Žůrková Neomluveni: / Hosté: Mgr. Eva Stehlíková, Květuše Rusínková Jednání řídil: Ing. Petr Máška, předseda výboru Jednání zahájeno v hodin a ukončeno hodin. 1. Zahájení jednání Předseda výboru pro sociální politiku zahájil jednání a seznámil členy s programem jednání, který doplnila tajemnice o další body jednání. Program: 1. Zahájení jednání, schválení programu 2. Komunitní plán, jmenování koordinátorů pracovních skupin (host Mgr. Eva Stehlíková, ředitelka p. o. Sociální služby města ) 3. Nastavení spolupráce s OSVaZ (host Květuše Rusínková, vedoucí odboru) 4. Jednací řád 5. Žádost o finanční příspěvek Domov pod lípou, Lipník 6. Žádost o finanční příspěvek Domov sv. Josefa v Žirči 7. Žádost o finanční příspěvek Vrubel Jaroslav 8. Žádost o finanční příspěvek z FRM, NIPI Jihlava 9. Žádost o povolení výjimky ze zásad o pronájem bytu Dušan Cína 10. Žádost o pronájem pokoje na NC 11. Termíny a program 12. Byty zvláštního určení 13. Žádost o spolufinancování poskytovaných služeb v roce 2015 CZPLK 14. Žádost o spolufinancování projektu sociálně právní ochrany dětí na rok Informační materiál zásady o pronájmu bytů 16. Informační materiál práva a povinnosti výborů ZM 17. Informační materiál angažovanost nečlenů ZM 18. Různé Usnesení č.1/2014 Výbor pro sociální politiku schválil program v předneseném znění. 2. Komunitní plán, jmenování koordinátorů pracovních skupin (host Mgr. Eva Stehlíková, ředitelka p. o. Sociální služby města )

2 2/7 Mgr. Eva Stehlíková, ředitelka p. o. Sociální služby města přijala pozvání a prezentovala činnost příspěvkové organizace Sociální služby města České Lípy a podala informace ke komunitnímu plánování. Komunitní plán je zveřejněn na stránkách města v sekci Důležité dokumenty Komunitní plán města České Lípy. Případně v sekci Organizace a společnosti města Sociální služby organizace soubory ke stažení, nebo přímo kde je uveden Akční plán města a dále Monitoring plnění (zasláno všem členům výboru jako pracovní materiál). Ing. Máška požádal Mgr. Stehlíkovou o zajištění odkazu v sekci Důležité dokumenty, či o zajištění přehlednosti těchto dokumentů. Ing. Máška se dotazoval kdy bude k dispozici nový tajemník komunitního plánování. Mgr. Stehlíkové. Mgr. Stehlíková odpověděla, že k Tajemník bude pozván na jednání výboru dne (místo jednání Dům humanity). Usnesení č. 2/2014 Výbor pro sociální politiku bere na vědomí poskytnuté informace a doporučuje nové koordinátory a členy do pracovních skupin takto: Pracovní skupina č. 1 Zdravotně postižení Koordinátor: Petra Hurtová Člen skupiny: Simona Žalmanová Pracovní skupiny č. 2 Osoby v sociální nouzi Koordinátor: Eleonora Samková Člen skupiny: Jiřina Melišová Pracovní skupina č. 3 Senioři Koordinátor: Simona Žalmanová Člen skupiny: Eleonora Samková Pracovní skupiny č. 4 Děti a mládež Koordinátor: Mgr. Martin Křivohlavý Člen skupiny: Bc. Petr Novák Josef Kulík 3. Nastavení spolupráce s OSVaZ (host Květuše Rusínková, vedoucí odboru) Paní Květuše Rusínková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví přijala pozvání a prezentovala činnost odboru, pohovořila též o komunitním plánování a o možnostech finanční podpory žádajícím subjektům. Vzhledem ke změně financování zdůraznila nutnost přepracování Zásad k poskytování příspěvků formou grantu v sociální oblasti. Výbor pro sociální politiku bere prezentované informace na vědomí.

3 3/7 4. Jednací řád Výboru pro sociální politiku byl předložen vzorový Jednací řád. Usnesení č. 3/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje ke schválení upravený Jednací řád (viz. příloha č. 2. ). 5. Žádost o finanční příspěvek Domov pod lípou, Lipník Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost Domova pod lípou na poskytnutí finančního příspěvku za poskytovanou péči Tomáši Jakubíčkovi. Žádost nesplňuje náležitosti pro poskytnutí příspěvku. Usnesení č. 4/2014 Výbor pro sociální politiku nedoporučuje poskytnutí příspěvku Domovu pod lípou, Lipník, doporučuje odboru sociálních věcí a zdravotnictví informovat žadatele o možnostech získání příspěvku buď formou grantu v sociální oblasti v roce 2015, případně z fondu Rady města v roce Žádost o finanční příspěvek Domov sv. Josefa v Žirči Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost Domova sv. Josefa v Žirči na poskytnutí finančního příspěvku na zdravotní a sociální péči. Žádost nesplňuje náležitosti pro poskytnutí příspěvku. Usnesení č. 5/2014 Výbor pro sociální politiku nedoporučuje poskytnutí příspěvku Domovu sv. Josefa v Žirči, doporučuje odboru sociálních věcí a zdravotnictví informovat žadatele o možnostech získání příspěvku buď formou grantu v sociální oblasti v roce 2015, případně z fondu Rady města v roce 2015.

4 4/7 7. Žádost o finanční příspěvek Vrubel Jaroslav Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost pana Jaroslava Vrubela o poskytnutí finančního příspěvku. Žádost nesplňuje náležitosti k poskytnutí příspěvku. Usnesení č. 6/2014 Výbor pro sociální politiku nedoporučuje poskytnutí finančního příspěvku panu Jaroslavu Vrubelovi, doporučuje odboru sociálních věcí a zdravotnictví informovat žadatele o možnostech získání příspěvku buď formou grantu v sociální oblasti v roce 2015, případně z fondu Rady města v roce Žádost o finanční příspěvek z FRM, NIPI Jihlava Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost o finanční příspěvek z fondu Rady města od NIPI bezbariérové prostředí, o. p. s. Jihlava na činnost odborných konzultantů, provoz konzultačního střediska na rok Prověřením žádosti bylo zjištěno, že činnost je přínosem jak pro stavební úřad, tak i v rámci komunitního plánování. Usnesení č. 7/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje RM poskytnutí finančního příspěvku z fondu Rady města v roce 2015 žadateli NIPI bezbariérové prostředí, o. p. s. Jihlava na činnost odborných konzultantů, provoz konzultačního střediska. 9. Žádost o povolení výjimky ze zásad o pronájem bytu Dušan Cína Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost o povolení výjimky ze zásad o pronájem bytu. Usnesení č. 8/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje povolení výjimky ze zásad o pronájem bytu pro žadatele Dušana Cínu. Hlasování : 8 pro 0 proti 1 zdržel 0 nehlasoval Odchod Bc. Petra Nováka v hodin.

5 5/7 10. Žádost o pronájem pokoje na NC Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost o pronájem pokoje na NC. Usnesení č. 9/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje pronájem pokoje na NC žadateli Petru Jílkovi. 11. Termíny a program Výboru pro sociální politiku byly předloženy termíny jednání a program na 1. Pololetí (viz. příloha č. 3). Předseda výboru doporučuje návštěvu Farní charity přeložit na 2. pololetí a dále doplnit program o pozvání tajemníka komunitního plánování. Usnesení č. 10/2014 Výbor pro sociální politiku schvaluje termíny jednání a bere na vědomí doplněný program na 1. pololetí. 12. Byty zvláštního určení Výboru pro sociální politiku byl předložen materiál se žádostmi o přidělení bytu zvláštního určení. Usnesení č. 11/A/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje přidělení bytu zvláštního určení v Domě s pečovatelskou službou, Ústecká 2855, paní Květoslavě Rašínové. Žadatelka splňuje podmínky RM, pobírá příspěvek na péči, má zavedenou pečovatelskou terénní službu. Usnesení č. 11/B/2014 Výbor pro sociální politiku nedoporučuje přidělení bytu zvláštního určení v Penzionu s pečovatelskou službou, Na Blatech 3211, manželům Václavu a Emílii Ještovým z důvodu nesplnění podmínek RM, žadatelé nemají zavedenou terénní pečovatelskou službu, v současné době ji nepotřebují, podáním žádosti řeší bytovou situaci. Výbor nedoporučuje přidělení bytu zvláštního určení paní Václavě Lamačové z důvodu nesplnění podmínek RM, nemá zavedenou terénní pečovatelskou službu. Výbor nedoporučuje přidělení bytu zvláštního určení paní Marii Kyrinovičové z důvodu nesplnění podmínek RM, žadatelka je soběstačná, podáním žádosti řeší bytovou situaci.

6 6/7 13. Žádost o spolufinancování poskytovaných služeb v roce 2015 CZPLK Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost Centra pro zdravotně postižené Libereckého kraje o. p. s. Liberec o spolufinancování poskytovaných služeb v roce Usnesení č. 12/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje k podpoře službu Osobní asistence - identifikátor č a to přímou cílenou podporou z rozpočtu Odboru sociálních věcí a zdravotnictví. Na ostatní služby doporučuje Centru pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Liberec zapojit se do grantového schématu v sociální oblasti pro rok Žádost o spolufinancování projektu sociálně právní ochrany dětí na rok 2015 Výboru pro sociální politiku byla předložena žádost Centra pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Liberec o spolufinancování projektu sociálně právní ochrany dětí na rok Usnesení č. 13/2014 Výbor pro sociální politiku doporučuje Centru pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Liberec zapojit se do grantového schématu v sociální oblasti pro rok Informační materiál zásady o pronájmu bytů Členům výboru byl předložen informační materiál zásady o pronájmu bytu. Výbor bere informaci na vědomí. 16. Informační materiál práva a povinnosti výborů ZM Členům výboru byl předložen informační materiál práva a povinnosti výborů ZM. Výbor bere informační materiál na vědomí. 17. Informační materiál angažovanost nečlenů ZM Členům výboru byl předložen informační - angažovanost nečlenů ZM. Výbor bere informační materiál na vědomí. 18. Různé - Anketa Ing. Máška předložil otázky k anketě a žádá tajemnici výboru o zajištění přes OSVaZ a přes Sociální služby města České Lípy. Které sociální problémy vnímáte ve městě ČL v současné době jako nejzávažnější?

7 7/7 Co byste pro další rozvoj sociálních služeb ve městě považovali za hlavní? Příští jednání výboru se koná dne v 15,00 hodin v budově radnice, zasedací místnost v 1. patře. V České Lípě dne: Zapsala: Jaroslava Kořínková, tajemnice výboru pro sociální politiku Kontrolu zápisu provedl: Ing. Petr Máška, předseda výboru pro sociální politiku Přílohy : č. 1 Výpis usnesení č. 2 Jednací řád č. 3 Termíny a program

Zápis z 18. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis z 18. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin 1/6 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Mgr. Simona Hynková, Petra Hurtová, Jana Čunátová (příchod 15.25 hod.), PhDr. Zdenka Zahrádková, Lenka Havlíčková, Miloslava

Více

Zápis ze 19. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis ze 19. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin Zastupitelstva města, které se konalo 1/7 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Petra Hurtová, Jana Čunátová, Lenka Havlíčková, PhDr. Zdenka Zahrádková, Miloslava

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/5 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, Mgr. Zdeňka Cibulková, Ing. Petr Máška, MUDr. Jana Kalousová - Jansová, p. Miloslav Václav, PaedDr. Jiřina Ledvinková, JUDr. Jana Zejdová, pí. Irena

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Česká Zastupitelstva města Česká 1/6 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, pí. Libuše Horáková, Ing. Petr Máška, PaedDr. Jiřina Ledvinková p. Miloslav Václav, MUDr. Jana Jansová -Kalousová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin Zastupitelstva města, které se konalo 118 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Mgr. Simona Hynková, Petra Hurtová, Irena Patková, Jiřina Melišová, Mgr. Martin Křivohlavý

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/6 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, p. Libuše Horáková, PaedDr. Jiřina Ledvinková, Ing. Petr Máška, p. Irena Patková, p. Miloslav Václav, JUDr. Jana Zejdová, p. Jaroslava Kořínková

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa 1/4 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, pí. Libuše Horáková, PaedDr. Jiřina Ledvinková, Ing. Petr Máška, p. Miloslav Václav, JUDr. Jana Zejdová, pí. Irena Patková, pí. Jaroslava Kořínková tajemnice výboru,

Více

Návrh usnesení: Škodní a likvidační výbor schválil jednací řád v předloženém znění. HLASOVÁNÍ: 9 pro 0 proti 0 se zdržel 0 nehlasoval

Návrh usnesení: Škodní a likvidační výbor schválil jednací řád v předloženém znění. HLASOVÁNÍ: 9 pro 0 proti 0 se zdržel 0 nehlasoval výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová, Ing. Jaromír Štrumfa, Alexandr Simon, Ing. Miroslav Strnad (přítomen od bodu 3), Anna Koštová, František

Více

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin. 1/6 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Vencovský Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Hluštík Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Více

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 6 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Mgr. Jana Hlináková, Danuše Motejlová, Mgr. Gabriela Fišarová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr.

Více

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Bc. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Gabriela Fišarová Mgr.

Více

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin.

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1/5 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluven: p. Oldřich Panc Neomluveni: Hosté: Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1. Zahájení zasedání FV

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: Ing. Jana Hašková Nepřítomni: Vasil Mádr Petr Haltmar Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová Ing. Gabriel

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem.

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem. výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová, Ing. Jaromír Štrumfa (od bodu 2.1), Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík (od bodu 2.2), Mgr. Michal

Více

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /8 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Kozák Roman, Panc Oldřich v 16.55, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Svoboda Petr, Truhlář

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016 č.j.: 970/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 895 ze dne 06.12.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 44143/2016 17.05.2016 Zápis a usnesení z 14. schůze komise sociální a zdravotní. Datum a hodina zahájení schůze: 16.05.2016 v 16:00 hod., Místo konání schůze: Klub pro seniory,

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51199/2015 16.06.2015 Zápis a usnesení z 6. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 15.06.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 17.07.2019 Doporučení Komise pro sociální politiku Rady městské části Praha 3 ze dne 17. 6. 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

Zápis z 38. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 38. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Danuše Bubeníková, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Jana Hlináková, Alena Losová, dipl. um., Mgr. Gabriela

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016 č.j.: 754/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 692 ze dne 26.09.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /5 Přítomni: Kozák Roman, Panc Oldřich, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Strnad Miroslav, Svoboda Petr, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Dědečková Andrea přítomna

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Z Á P I S. 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP )

Z Á P I S. 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) Z Á P I S 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) dne 07.11.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti v pasáži úřadu a dále v zasedací

Více

Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM č. 1/2015. Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM. ze dne

Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM č. 1/2015. Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM. ze dne str. 1 / 5 ze dne 02.02.2015 Přítomni: Ing. Koča Milan, MUDr. Benešová Jana, MUDr. Bušák Ladislav, MUDr. Slavík Tomáš, MUDr. Tesař Jiří, MUDr. Tyl Petr, paní Bufková Zdeňka, pan Ondrák Jiří, paní Svobodová

Více

Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části

Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 6 z jednání Komise pro sociální politiku rady městské části Datum jednání: 17. 6. 2019 Místo jednání: Budova Integračního centra

Více

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 18. 02. 2016 Místo jednání:

Více

Zápis z 33. zasedání výboru pro životní prostředí Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo 03.03.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti

Zápis z 33. zasedání výboru pro životní prostředí Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo 03.03.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Zastupitelstva města, které se konalo Strana č. 1 / 3 Přítomni: PhDr. Hudec, Ing. Prokešová, Petra Prokopcová, Ing. Rydygrová, Bohumil Hostinský, Omluveni: Ing. Blechová, Ing. Končel Neomluveni: Ing.Schmied,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016 č.j.: 917/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 846 ze dne 16.11.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Odbor sociálních věcí a zdravotnictví nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15664/2016 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: Spisový znak: 101.2.2

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis z 12. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 12. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, Strana č. 1 / 8 Přítomni: Omluveni: František Chot, Vladimír Rychtařík, Ing. Bc. Tomáš Vach, Lubomír Růžička, Otomar Němeček, Petra Prokopcová, Ing. Jaroslav Turnhöfer, Štěpán Slaný, Olga Pospíchalová,

Více

E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda,

E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, Z Á P I S z 7. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 7. 8. 2018 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba,

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin Zastupitelstva města, které se konalo 115 Příloha č. 3 7. Dotace Výboru pro sociální politiku bylo předloženo celkem 46 žádostí o poskytnutí dotace v sociální oblasti. Žádosti byly podávány ve 2 kategoriích

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 21. 10. 2015 Místo

Více

Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing.

Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing. Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing. Miroslav Strnad Ing. Jaromír Štrumfa, Ing. Jan Bartoň

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková Z Á P I S z 1. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 10. 1. 2017 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 8. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 6. 9. 2018 Přítomni: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, Ing. J. Ryšánková Omluveni: K. Kováčová Zapisovatelka:

Více

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne 17.12.2018 Přítomni členové komise: Mgr. Monika Čermáková, JUDr. Věra Havlíčková, Vladimír Hejnic, PhDr.

Více

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda výboru Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem.

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda výboru Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem. výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 7 Přítomni: Mgr. Tomáš Vlček, Ing. Jaromír Štrumfa, Hana Joličová, Anna Koštová, František Kaše, Ing. Jan Bartoň, CSc. (od bodu 2.2), Mgr. Michal Rádl,

Více

Hana Joličová, Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík, Ing. Jan Bartoň, CSc., Mgr. Michal Rádl, Ing. Miroslav Strnad, Alexandr Simon

Hana Joličová, Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík, Ing. Jan Bartoň, CSc., Mgr. Michal Rádl, Ing. Miroslav Strnad, Alexandr Simon Strana č. 1 / 5 Přítomni: Hana Joličová, Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík, Ing. Jan Bartoň, CSc., Mgr. Michal Rádl, Ing. Miroslav Strnad, Alexandr Simon Omluveni: Mgr. Tomáš Vlček, Ing. Jaromír

Více

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um.

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um. Zastupitelstva města Česká pro výchovu Strana č. 1 / 6 Přítomni: Bc. Eva Vlastníková, Mgr. Gabriela Fišarová (od 17:00), Mgr. Zdeněk Ježák (odchod 17:10), Mgr. Radim Fojtů, Mgr. Tomáš Vlček (odchod 17:10),

Více

Městský úřad Česká Lípa. Strana č. 1 / 5

Městský úřad Česká Lípa. Strana č. 1 / 5 Strana č. 1 / 5 Přítomni: Hana Joličová (od bodu 2.2), Ing. Jaromír Štrumfa, Anna Koštová (do bodu 2.4), František Kaše, Josef Adamčík, Mgr. Michal Rádl, Ing. Jan Bartoň, CSc., Andrea Dědečková, Ing. Miroslav

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 7. 1. 2015 Místo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 25. 5. 2016 Místo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou č.j.: 928/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 862 ze dne 11.12.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 23.09.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny:14 Hosté: Klára Vlková Omluveni: p. Červinková, Mgr. Kotrmanová, Mgr. Rakoušová Komise

Více

1. Zahájení jednání a schválení programu Místopředseda Ing. Jaromír Štrumfa zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem.

1. Zahájení jednání a schválení programu Místopředseda Ing. Jaromír Štrumfa zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem. výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 9 Přítomni: Hana Joličová, Ing. Jaromír Štrumfa, Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík, Mgr. Michal Rádl, Ing. Miroslav Strnad, Andrea Dědečková,

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 01/2017

Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun. Z á p i s č. 01/2017 Komise zdravotnictví a sociálních věcí Rady města Beroun Z á p i s č. 01/2017 z jednání komise zdravotnictví a sociálních věcí, konané dne 23. 1. 2017 od 15.00 hod. v prostorách Klubu důchodců Beroun,

Více

Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova. Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne

Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova. Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 2/2012 ze zasedání výboru dne 12. 6. 2012 Termín Místo Zapisovatel Ověřovatel Přítomni Omluveni

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s. 12.4.2018, 15:30, Holovousy Přítomni: Ing. Jitka Koubková, Mgr. Michal Trousil, Ph.D., Ing. Tomáš Gabriel, Bc. Monika Benešová, Ing. Petra Soukupová,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 8. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne. 9. 2. 2016 v 16:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 5. 6. 2014 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 26.02. 2014 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu Omluven:

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 4. 3. 2013 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Z Á P I S. schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 10/2019 Rady města Rokytnice

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 50. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 50. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 07.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 21. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 31. 5. 2018 v 15:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 11. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 27.4. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba Bc. Martin Frei místo Mgr. Oldřich Brabec radní Vojtěch Novák radní - omluven

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 5610/2016 19.01.2016 Zápis a usnesení z 10. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 18.01.2016, v 16:00 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 170 ze dne 12.03.2018 Doporučení Komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 ze dne 26. 2. 2018 Rada městské části

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda, Z Á P I S z 6. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 21. 6. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Nepřítomny: Zapisovatelka: Hosté: Bc.

Více

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice

Více

Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 12. 2. 2019 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, Bc. D. Kotalová, A. Vovčuková, E. Košecová, Ing.

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019

Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019 Zápis č. 4 z Komise bytové konané dne 10. dubna 2019 Přítomni: Lenka Knechtová, Iva Havlátová, Mgr. Michal Kudláček, Michala Dvořáková, Milena Ševčíková, Jan Láska Nepřítomni, omluveni: Eduard Seidl Hosté:

Více

Zápis z jednání zdravotně sociální komise konaného dne

Zápis z jednání zdravotně sociální komise konaného dne Zápis z jednání komise konaného dne 14. 4. 2016 Přítomni: Omluveni: Tajemnice: J. Svoboda, I. Kotvová, J. Zykánová, D. Pavlíček, L. Pešlová A. Krajcová, J. Zýková P. Pohlreichová Program: 1. Úvod 2. Projednání

Více

Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017

Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017 Zápis č. 5 z Komise bytové konané dne 19. června 2017 Přítomni: Iva Havlátová, Eduard Seidl, Michala Dvořáková, Milena Ševčíková, Lukáš Iwkovicz, Mgr. Michal Kudláček Nepřítomni: Mgr. Marie Permedlová,

Více

Z Á P I S. Schůze komise byla zahájena hlasováním o schválení doplněného programu a předseda zahájil její jednání v 16,40 h. Usnesení 0374/KB/26-17:

Z Á P I S. Schůze komise byla zahájena hlasováním o schválení doplněného programu a předseda zahájil její jednání v 16,40 h. Usnesení 0374/KB/26-17: BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Z Á P I S z 26. schůze Komise bytové konané dne 06.02.2017 od 16,30 h. v zasedací místnosti ÚMČMB Brno-Kohoutovice. Bašného 36 Přítomni: P. Forberger, předseda, Ing. O. Šulák místopředseda,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne Rada městské části U S N E S E N Í č. 333 ze dne 03.06.2019 Revokace usnesení RMČ č. 134 ze dne 11. 3. 2019 Dotace z dotačního fondu městské části Praha 3 pro rok 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M.

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M. Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 2. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 74937/2015 07.09.2015 Zápis a usnesení z 14. schůze komise majetkoprávní, bytové a dislokační Datum a hodina zahájení schůze: 07.09.2015 ve 13.00 hodin Místo konání schůze:

Více

1. Zahájení a program zasedání Předseda výboru Ing. Jaromír Štrumfa zahájil zasedání a seznámil přítomné s jeho programem.

1. Zahájení a program zasedání Předseda výboru Ing. Jaromír Štrumfa zahájil zasedání a seznámil přítomné s jeho programem. Strana č. 1 / 4 Přítomni: Ing. Jaromír Štrumfa, Mgr. Karel Heller (dorazil v 16:20), Mgr. Jana Hlináková, Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, František Chot, Jaroslava Procházková, Karel Přibyl, Petr

Více

Bc. D. Kotalová, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová

Bc. D. Kotalová, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová Z Á P I S z 10. jednání Komise sociálních služeb a bydlení konané dne 8. 11. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 726/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 665 ze dne 12.09.2016 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 Rada městské části I.

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: 7. Hlasování: hlasů pro 7

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: 7. Hlasování: hlasů pro 7 36. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 23.1.2014 v zasedací místnosti MěU Abertamy od 17:00 hod. ukončení v 19,15 hod. ------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 8.1. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš Zbořil

Více

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 10. 2018 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, K. Kováčová, Ing. J. Ryšánková

Více