Obsah balení: 4 x baterie AG 3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah balení: 4 x baterie AG 3"

Transkript

1 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1 High End Délka 44 mm Hmotnost 7,5 g Světelný tok 17 lm* Baterie 4 x AG 3 Za dob Einsteina vážily kapesní svítilny mnohonásobně víc než LENSER K1 a přitom vydávaly jen zlomek světla. Tato svítilna je jasně svítící lehká váha vybavená čtyřmi cenově výhodnými knoflíkovými bateriemi. Při tom vydrží na celý život. Při pohledu na toto estetické mistrovské dílo většina lidí pronese: Úchvatné! Ideálně se hodí i jako dárek. Kapacita baterie 0,69 Wh*** Doba svícení 45 min** Dosvit 16 m* Technické údaje Obsah balení: 4 x baterie AG 3 Kat. č Blister Kat. č * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byly měřeny při zapnutí s novou sadou alkalických baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok poklesne na hodnotu jednoho lumenu (1 lm). *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

2 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1L S kroužkem Magic Lightring High End Délka 48 mm Hmotnost 10,3 g Světelný tok 15 lm* Baterie 4 x AG 3 Tato svítilna vzbuzuje obdiv! Váží sice jen pár gramů a je o něco větší než zápalka, ale vydává mnohem víc světla, než by vás při této velikosti vůbec napadlo. Zvláštní punc jí navíc dodává svíticí kroužek. Praktické je i to, že jste vidět v úhlu zhruba 270 stupňů. Kapacita baterie 0,69 Wh*** Doba svícení 45 min** Dosvit 15 m* Technické údaje Obsah balení: 4 x baterie AG 3 Kat. č L Blister Kat. č L * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byly měřeny při zapnutí s novou sadou alkalických baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok poklesne na hodnotu jednoho lumenu (1 lm). *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K2 High End Délka 52 mm Hmotnost 20 g Světelný tok 25 lm* Baterie 4 x AG 13 LENSER K2 je větším sourozencem svítilny LENSER K1. Tento drobeček si vás získá svou svítivostí a uchvátí svou elegancí. Tato praktická svítilna na klíče, která je dlouhá jen pár centimetrů, má počáteční jas až 25 lumenů*. Kvalitní plášť vyrobený z leteckého hliníku je opatřen působivou hlubokou gravurou. Design vás zkrátka dostane. Kapacita baterie 0,92 Wh*** Doba svícení 6 h** Dosvit 20 m* Technické údaje Obsah balení: 4 x baterie AG 13 Kat. č * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byly měřeny při zapnutí s novou sadou alkalických baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok poklesne na hodnotu jednoho lumenu (1 lm). *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

4 Technické specifikace Přehled LENSER K1 / K1L / K2 Název výrobku K1 K1L K2 Kat. č L 8202 High End High End High End Délka 44 mm 48 mm 52 mm Hmotnost 7,5 g 10,3 g 20 g Světelný tok 17 lm 15 lm 25 lm Baterie 4 x AG 3 4 x AG 3 4 x AG 13 Kapacita baterie 0,69 Wh 0,69 Wh 0,92 Wh Doba svícení 45 min 45 min 6 h Dosvit 16 m 15 m 20 m Jako celek v jednom balení pultového displeje se dodává vždy šest svítilen LENSER K1, K1L a K2. Tyto diody High End se vyrábějí speciálně pro nás a podle naší specifikace. Dokonalá souhra mezi těmito speciálními diodami a naší unikátní reflektorovou čočkou a také výkonná elektronika stále znovu a znovu přesvědčují po celém světě všechny, kteří svítilnu používají. Světelný tok (v lumenech) byl měřen při zapnutí s novými bateriemi. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15%. Kapacita baterie znamená, jaká je celková kapacita (Wh) baterií dodaných s výrobkem. Díky tomu je zajištěna lepší možnost srovnání s ostatními produkty. Tato hodnota uvádí dobu, po kterou svítilna svítí do chvíle, kdy světelný tok klesne na hodnotu 1 lumenu. Maximální dosah světla se měří při zapnutí s novými alkalickými bateriemi. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15%.

5 Vlastnosti výrobků a seznámení s technickými výrazy Zvláštnosti LENSER K1 / K1L / K2 MIMOŘÁDNÉ CHARAKTERISTIKY Název výrobku K1 K1L K2 Podrobný popis Magic Lightring Zabezpečení proti stříkající vodě Plášť z leteckého hliníku Odolný otočný spínač Ekologická Svítící kroužek na hlavě svítilny je decentní designový prvek, který jí dává zvláštní šmrnc. Svítilny jsou ze všech stran chráněny proti stříkající vodě. Odolné eloxování v matné černé barvě. Otočné spínače mají mimořádně dlouhou životnost, jsou samočisticí a slouží jako ochrana proti nechtěnému zapnutí svítilny. Úsporná technika minimalizuje spotřebu energie. Kvalitní zpracování navíc zaručuje dlouhou životnost výrobku. PŘÍSLUŠENSTVÍ Obsah balení Svítilny LENSER K1 / K1L / K2 se dodávají se čtyřmi bateriemi AG 3 nebo AG13 a kroužkem na klíče.

6 Užitečné informace pro prodej a argumentační pomůcky Užitečné informace pro prodej a argumentační pomůcky LENSER K1 / K1L / K2 Svítilny na klíče se silnou svítivostí a ušlechtilým designem Základní charakteristika Charakteristika série Cílová skupina Tyto svítilny na klíče jsou díky jednoduché řeči tvarů a kvalitní technice zajímavé jak pro klientelu dbající na styl, tak i pro lidi, kteří kladou důraz na velký světelný výkon. Light up your Life Díky estetickému designu a kompaktnímu tvaru jsou tyto svítilny na klíče velmi všestranné. Hodí se nejen na svazek klíčů, ale také jako doplněk do dámské kabelky, jako nouzová svítilna v přihrádce na rukavice nebo jako cool věcička pro teenagery. Svými následujícími charakteristikami jsou tyto svítilny mezi ostatními svítilnami na klíče opravdu výjimečné: Marketing Samostatné charakteristiky Kompaktní tvar a nebývale vysoká svítivost činí z těchto svítilen na klíče naprosto všestranné dílko. Ideálně se hodí ke čtení, přičemž neoslňují, pro krátké noční procházky nebo ke hledání klíčů a dalších věcí. Tvar, světelný výkon a v neposlední řadě i balení specifické pro cílovou skupinu jsou zajímavé pro ženy, muže i teenagery. K typickým vlastnostem těchto svítilen na klíče patří kvalitní hliníkový plášť, technika s dlouhou životností a nízká spotřeba energie. Marketingové argumenty pro prodejní rozhovory Obvyklá cena Hodnotové údaje Kvalita a servis Pro nás jste důležití VY! 1. Svou působivou svítivostí a klasickým designem jsou tyto svítilny na klíče skutečným trhákem. 2. Osvědčená technika a kvalitní materiál zaručují dlouhou životnost produktu. 3. Díky kompaktnímu tvaru a nízké hmotnosti jsou tyto svítilny na klíče skvělým společníkem pro všední den. 4. Světelný výkon těchto kompaktních svítilen je ideální pro všechny situace, v nichž nečekaně potřebujete světlo. 5. Díky ochraně proti stříkající vodě a samočisticímu otočnému spínači se svítilny skvěle hodí pro nejrůznější použití během všedního dne. LENSER K1 7,49 LENSER K1L 7,99 LENSER K2 8,49 Naše trvalá kontrola a záruka kvality přispěly k tomu, že značka LENSER a její výrobky jsou silné a zavedené po celém světě. Používání kvalitních materiálů a jejich systémově optimalizované zpracování jsou už dlouhá léta zárukou spolehlivosti a stabilní hodnoty. Nároky kladené na naši službu pro zákazníky jsou podpořeny dlouholetým zásobováním náhradními díly a servisní horkou linkou určenou pro otázky týkající se techniky a údržby našich výrobků. K vašim službám je připraveno 30 interních nebo externích spolupracovníků prodejního oddělení, kteří vám rádi pomohou. Na základě prodejního konceptu, který důsledně realizujeme, užíváte jakožto kompetentní specializovaní obchodníci výhody v podobě víceměsíčních předváděcích akcí a předběžných objednávek. Naši externí pracovníci a pracovníci zákaznické podpory Vám rádi sdělí podrobnosti. K1_K1L_K2_V_1.2_CZ LENSER *