leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY"

Transkript

1 leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

2 PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její tým řeší nejen kauzu své kolegyně Quinn Perkinsové, ale objevují se také spojitosti s jejím případem a vládním spiknutím, které by mohlo propuknout v největší skandál v historii. Prezident Fitz o ničem netuší, věnuje se své těhotné manželce Mellie, státním povinnostem, a snaží se zapomenout na své city k Olivii. To však není vůbec jednoduché. BRATřI A SESTRY 5. SÉRIE Od 20. ledna se každou neděli vysílají dva díly ve hodin. V páté a závěrečné řadě amerického rodinného dramatu čeká na rodinu Walkerových řada změn. Rok po osudné autonehodě na konci 4. řady leží Robert stále v kómatu. Kitty se musí rozhodnout, jak svou budoucnost bez Roberta zvládne, a zda do svého života pustit nového muže. Také ostatním členům rodiny přinese závěrečná řada seriálu mnoho nových zážitků.

3 ZÁVĚREČNÉ díly PREMIÉROVÝCH SERIÁLŮ 3 SPRAVEdLNOST V krvi 2. SÉRIE do 13. ledna se každou sobotu ve hodin vysílají dva díly. diváky čekají závěrečné epizody 2. řady. Rodinná oslava při příležitosti dne matek je přerušena a Frank odchází k naléhavému případu biologického útoku na new York. erin dostává novou pracovní nabídku, která by vedla k přímé spolupráci s jejím otcem. PREMIÉRY FILMŮ ZNIČUjÍCÍ STřET Premiéra se vysílá ve středu 9. ledna ve Spisovatelka Kate se po ročním turné vrací zpět domů. Během letu však zasáhne letadlo solární bouře, a tak se stane téměř neovladatelným.kate se spolu se stevardem Jakem pokusí s letadlem bezpečně přistát. Podaří se jim odvrátit příšernou katastrofu?

4 PREMIÉRY FILMŮ 4 duchotřesení Premiéra se vysílá ve středu 23. ledna ve hodin. Skupina studentů, včetně Charismy Carpenter zůstane po neobvyklém zemětřesení uvězněná v areálu helvilleské střední školy. Žáci se nemohou vrátit domů, a tak pokračují v přípravách maturitních oslav. Zemětřesení však probudilo přízraky, kteří nyní krouží po chodbách. Studenti se musejí vypořádat nejen s nimi, ale i s posedlým ředitelem. SPRÁVNÁ OdPOVĚď Premiéra se vysílá ve čtvrtek 24. ledna ve Paul Tarson je univerzitní student, který se účastní všech soutěžních pořadů, a zná odpověď na vše. Když ale přijde na otázku jeho vlastní budoucnosti, není odpověď vůbec jistá. Se svými šprťáckými kamarády se přihlásí do hospodského soutěžního turnaje a hodlá se tak proslavit a zbohatnout. Mezitím se však zamiluje do chytré vysokoškolačky naomi a uvědomí si, že život se pouze kolem soutěží netočí. SUPER CYkLóN Premiéra se vysílá ve středu 30. ledna ve Východní pobřeží USA ohrožuje bouře o velikosti celého kontinentu, která neznemená nic jiného, než ekologickou katastrofu. Meteorolog a ropný inženýr spojí své síly, aby se pokusili tuto blížící se pohromu odvrátit. V boji se živly musí čelit větrům o rychlosti přes 800 kilometrů za hodinu a zuřivé, hrozivě zamračené obloze. Podaří se jim ochránit Ameriku před zničením?

5 HOLLYWOOdSkÉ VECĚRY 5 PřÍSAHA V sobotu 5. ledna ve hodin. Policista Jerry Black se těší na odchod do důchodu. Musí však ještě vyřešit poslední případ vraždy mladé dívky a splnit tak svůj slib jejím rodičům. Zdá se, že hlavní podezřelý se ke zločinu přiznal krátce před tím, než si vzal vlastní život a Blackovi kolegové jsou přesvědčeni, že je případ uzavřen. Black je však jiného názoru, a proto se pustí do posedlého hledání pravdy. 48 HOdIN V PAřÍžI V sobotu 19. ledna ve hodin. Pro doktora Richarda Walkera vyústí návštěva pařížské konference v děsivý pád do světa mezinárodního terorismu. Jeho žena záhadně zmizela a Richard má podezření, že byla unesena. FALEšNÁ HRA V sobotu 26. ledna ve hodin. Po šesti letech se Rudy duncan, odsouzený za krádeže aut, dostává z vězení a přebírá identitu svého spoluvězně, který si dopisoval s krásnou Ashley. To ale netuší, do jakých problémů jej tato dáma dostane a jak blízko vězeňskému životu opět stojí.