Péče o tělo a wellness

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Péče o tělo a wellness"

Transkript

1 Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno % vaterapie.c Alena Živná - přírodní produkty Aloe Vera K Sídlišti 12 Brno , , de.c 15.00% na čisté 100% přírodní produkty Ateliér krásy a draví Kateřiny Schlosserové Starobrněnská 3, Starý Špalíček Brno % na všechny viážistické služby, na omlaení pleti, na líčení, na fotografování, na prodej kosmetiky a doplňků na regeneraci těla 15.00% na všechny akoupené dárkové poukay na viážistické a fotografické služby % na partnerské fotografie - fotografie partnera muže a po jakémkoliv aplaceném fotografování ženy s viážistickou přípravou (mimo dotované fotografování) je partnerské fotografování s partnerem mužem k tomuto fotografování darma AWA relaxační a kosmetické centrum Orlí 16 Brno % na solnou jeskyni, Šungitovou komnatu, masáže, fotoepilace, fotoomlaení AYURVEDA MASÁŽE BRNO Tř. kpt. Jaroše 3 Brno brno.c 30.00% na první návštěvu Celostní péče Martina Hobová Neslovice Divadelní 3, 3. patro Brno % na všechny služby Figuraline - rekondiční a relaxační studio, Renata Dvořáková Těsnohlídkova 11/roh Merhautova 88 Brno % cvičení na rekondičních stolech Shapemaster, posilující svičení be atížení srdce a kloubů. Původní cena 1 100,- Kč, po slevě 10 lekcí/ 550,- Kč. FOOT STUDIO D3D Palackého tř. 49 Brno , % na přístrojovou pedikúru Hormonální jogová terapie pro Minoritská 10j, Brno % na kury a semináře ženy Studio LeVITAs gy.c Internetový obchod Palackého tř. 113 Brno % na výrobky Amway : péče o tělo, kosmetika, potravinové doplňky, péče o domácnost Jana Sekaninová Slovákova 2 Brno % na kur hubnutí Jaroslava Maxová - přírodní produkty Vodova 78 Brno , % na přírodní produkty rostlinného, mořského a včelího původu Kadeřnictví Hany Bouší Makovského nám. 2 Brno % na všechny služby kadeřnictví Strana 1 8 Aktualiováno dne:

2 Péče o tělo a wellness Stránského 19 Brno , b.c KOSMETICKÉ SLUŽBY Zdeňka Jonesová Bučková 30.00% kadeřnictví - trvalá na vlasy 30.00% první úterý a středu v měsíci na klasickou manikúru % na kosmetický robor pleti při nákupu kosmetického nebo kadeřnického materiálu nad 1000,-- Kč % na kosmetický robor pleti při komplexním kosmetickém ošetření pleti Kosmetika - masáž dekoltu a Božetěchova 97a Brno % na masáže a kosmetiku přírodních mateiálů obličeje - mobilní masáž Masáže - MVDr. Jiří Husova 8a Brno % na masáže nabídky na webových stránkách Svobodný ova.c Masáže Domino Zoubkova 36 Brno % Masáže Domino Třída kpt. Jaroše 14 Brno % Masáže Domino Voříškova 43 Brno % Masáže Jiří Novotný Kounicova 19 Brno % na všechny masáže, nevtahuje se na akční ceny. c Masáže Karel Stöger Veveří 111 Brno % 10 na služby (mimo akčních cen) Masáže Martin Vodvářka Husova 8a Brno % na svíčky při nákupu svíček v minimální hodnotě 150kč 30.00% na všechny poskytované masáže Masáže Meduňka Petra Rašínova 2, 3. patro Brno % na klasickou masáž, Breussovu masáž, medovou masáž s výtahem Milan Holý Mikuláškovo nám. 564/4 Brno % na pojištění 15.00% na výrobky + darma členství v klubu Nehtové studio Orlí 16 Brno , c 5.00% na krém na ruce 20.00% celoročně na manikúru dámskou i pánskou, nehtovou modeláž Pedikúra, manikúra, reflexní Merhautova 134 Brno % na služby (nevtahuje se na služby u Vás doma) masáž Pedikúra, manikúra, reflexní Žebětínská 26 Brno % na služby (nevtahuje se na služby u Vás doma) masáž RESPILON Group s.r.o. Cejl 480/12 Brno % RESPILON ReSpimask 15.00% RESPILON antismog scarf Rojal Wellness Božetěchova 97a Brno % na vše - bylinné vany, vířivka, sauna, kavárna Solární studio Naomi - Brno Náměstí Svobody 96/2 Brno % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Strana 2 8 Aktualiováno dne:

3 Péče o tělo a wellness Solná jeskyně Brighite Stará 881/22 Brno % na pobyt v solné jeskyni Brighite om STUDIO BUĎ KRÁSNÁ Jungmannova 28 Brno , % na provo sauny, bowenovu techniku 20.00% v období ima na provo sauny, bowenovu techniku, masáž lávovými kameny (obličej, dekolt, trapéy) Studio Kopretina Kotlanova 3a Brno m.c Vesselka Nesnídalová - kosmetické a masérské služby Františkánská 7 Brno , % na veškerou nabídku služeb 20.00% v období jaro na přístrojovou lymfodrenáž s ručním odblokováním lymfatických ulin. 30 min/300,- Kč - nyní 210,- Kč, 60 min/400,- Kč - nyní a 280,- Kč 10.00% VIA ALBA Voříškova 5 Brno % na balíček 10-ti návštěv. Původní cena 5 000,- Kč. my.c ViaFit, s.r.o. - Nestátní dravotnické aříení Zahradníkova 2 (Poliklinika Zahradníkova) Brno % na konultaci v nutriční poradně a v psychologické poradně Wellenss Harmony Masarykova 37, 5. patro Brno % na měření skladby těla. Od této analýy se odvíjí konkrétní rady ohledně stravování. Pro příslušníky vaší rodiny 50% sleva 75.00% na ošetření pleti čistěš přírodními produkty + minimur ošetření pleti svépomocí. 50% sleva pro příslušníky vaší rodiny % sleva na kur o deseti lekcích o výživě Wellness resort s.r.o. Hrání 327/4a Brno % na vstupy do wellness - pondělí - pátek od do hod. Cena včetně apůjčení osušky a prostěradla. V případě vstupu be apůjčení prádla je cena o 20,- Kč méně. Strana 3 8 Aktualiováno dne:

4 Alfa Oční optika Jánská 11 Brno , 10.00% na brýlové obruby Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno % celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová ARCANA Jiráskova 18 Brno % 20.00% 40.00% MMT (mentálně mokový trénink) každé úterý od hod (10 dní), mimo červenec a srpen Avenier, a.s. - Poliklinika Masarykova Masarykova 31 Brno beplatná linka c 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevtahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo levněné boží a doplňkové služby. BENU lékárna Jugoslávská 768/9 Brno , c 6.00% na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, vitamíny, kosmetiku, čaje, homeopatika a dětskou výživu. Nevtahuje se na boží již levněné a boží objednané přes internetový obchod CM OPTIK, s.r.o. Česká 239/23 Brno % na akáku Herlango, s.r.o. Štefánikova 23 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Joštova 4 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Purkyňova 35f Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Banskobystrická 176 Brno % na kontaktní čočky Herlango, s.r.o. Pálavské nám. 5 Brno % na kontaktní čočky Homeopatická poradna Benecká 6 Brno ic.c 10.00% na všechny terapie HORIZONT - NARE, s.r.o. - Brno Brno Brno beplatná, Chytrá lékárna Slovákova 11 Brno , Chytrá lékárna Kobližná 2 Brno , Chytrá lékárna Orlí 34 Brno , m % na schodišťové sedačky ACORN 7.00% na madla do koupelny a na WC 10.00% na schodoley CLIMBER 5.00% na produkty volného prodeje 5.00% na produkty volného prodeje 5.00% na produkty volného prodeje Strana 4 8 Aktualiováno dne:

5 Chytrá lékárna Česká 6 Brno , % na produkty volného prodeje Chytrá lékárna Mendlovo nám. 16 Brno , % na produkty volného prodeje Chytrá lékárna Oblá 75a Brno , % na produkty volného prodeje Ing. Ivana Poláková - kouč a navigátor celostního rovoje Brno % na akoupení E-booku Restart fyické kondice a spokojenosti 15.00% na koučovací seení osobní JOY OPTIK Zahradníkova 2-8 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží JOY OPTIK Bubeníčkova 8 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží JOY OPTIK Svratecká 4 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží JOY OPTIK Líšeňská 3 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 7.00% na brýlové obruby JOY OPTIK Jihlavská 20 (areál nemocnice Bohunice) Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží Strana 5 8 Aktualiováno dne:

6 JOY OPTIK Tuřanka 2a Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží JOY OPTIK nám. Karla IV. 12 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží JOY OPTIK Merhautova 2 Brno % na kontaktní čočky - na celá balení - nele kombinovat s jinými 10.00% na brýlové obruby, nele uplatnit na již levněné boží LASPOT s.r.o. Běhounská 22 Brno % na veškerý sortiment % na měření krve s ukákou účinnosti přístroje Laspot. Objednávky Lékárna Běhounská Běhounská 8 Brno % na volný prodej 5.00% doplatku Lékárna BIOVITA M. Horákové 17 Brno , Lékárna BIOVITA Nerudova 6 Brno , Lékárna BIOVITA - OOVL Žebětín Křivánkovo nám. 164/16 ra.c/biovita/ ra.c/biovita/ Brno ra.c/biovita/ 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv včetně dermokosmetiky Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Eucerin. Možné i individuální objednávky. 5.00% na sortiment volně prodejných léčiv Lékárna Eden Purkyňova 35c Brno node.c Lékárna Esencia Palackého tř. 137 Brno % na veškerý sortiment lékárny Lékárna Hornmed Charbulova 8 Brno % na volný prodej Lékárna Josefská Josefská 427/14 Brno % na volný prodej 5.00% na doplatky Strana 6 8 Aktualiováno dne:

7 Lékárna Konstancie Dělnická 53 Brno , % na volně prodejný sortiment e.c Lékárna LEBO - Brno Londýnské náměstí Brno % Business Park 881/6 Lékárna Maxima Vídeňská 55 Brno % na volně prodejné boží Lékárna Na Kobližné Kobližná 7 Brno % na veškerý sortiment kamenné lékárny Lékárna Na Mendlově Mendlovo nám. 14 Brno % na volný prodej náměstí Lékárna Na Obilním trhu Gorkého 22 Brno % na volný prodej rhu.c Lékárna Na Pekařské Pekařská 5 Brno % na veškerý sortiment kamenné lékárny e.c Lékárna Pilulka Ponávka 185/2 Brno % na volně prodejná léčiva, doplňky stravy, kosmetiky o.c Lékárna Proti Sv. Anně Pekařská 58 Brno % na veškerý sortiment Lékárna U Elišky Tyršova 29 Brno % na vše kromě již levněných léků a přípravků Lékárna U Nádraží Brno Masarykova 37 Brno % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nele kombinovat Lékárna U Pošty Spáčilova 15 Brno % na volně prodejný sortiment Lumioptic s.r.o. Veveří 9 Brno % na brýlové čočky a obruby - nele uplatnit na již levněné boží 30.00% až 50% na vybrané brýlové obruby - nele sčítat s jinými slevami Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Dornych 420/2a Brno % na veškeré boží na provoovně oční optiky Eyes Optik, s.r.o % na sluneční brýle leden - břeen Oční optika Miroslav Nippert Burianovo náměstí Brno % na akáku při platbě hotově, při platbě kartou 8% 13 Oční optika Miroslav Nippert Petra Křivky 1a Brno % na akáku při platbě hotově, při platbě kartou 8% Oční studio Aleš Žejdl Veveří 111 Brno % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky Oční studio Aleš Žejdl Moravské nám. 14 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky Oční studio Aleš Žejdl a Nádražní 10 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky dětská optika Oční studio Aleš Žejdl a Křenová 71 Brno , % na celé brýle - brýlová obruba a brýlová skla, kontaktní čočky dětská optika Optik Krouman Josefská 1 Brno % na vše Strana 7 8 Aktualiováno dne:

8 Optik Otava náměstí Republiky 744/5 Brno % na brýlové obruby 10.00% na multifokální skla (střední a vysoká kvalita) Optika Hanky Kroumanové Merhautova 77 Brno % na brýle, kontaktní čočky, poudra a ostatní doplňkový sortiment Optika Hanky Kroumanové Jugoslávská 11 Brno % na brýle, kontaktní čočky, poudra a ostatní doplňkový sortiment Optika Hanky Kroumanové Mariánské nám.1 (budova Gity) Brno % na brýle, kontaktní čočky, poudra a ostatní doplňkový sortiment Optika Kocandová Hradecká 40, Hypermarket Globus Brno c 12.00% na dioptrické a sluneční brýlové obruby 12.00% na samoabarvovací brýlové čočky Transitions 12.00% na multifokální skla 50.00% na měření raku Optika Lunettes - Brno Panská 2/4 Brno % na vše, mimo kontaktních čoček Pilulka Lékárna - č. stř. 4 Tkalcovská 869/1 Brno % na volně prodejné boží, nevtahuje se na léky na předpis Poradna Aloe vera - Ludmila Juráčková Ing. Běhounská 22/24 Brno % na produkty aloe vera, čistých vybraných bylina a přírodních substancí + ajištění členství v klubu Produkty Aloe vera Vit. Kaprálové 25 Brno % na výrobky + darma členství v klubu Sanus Brno Štefánikova 63a Brno % slevy a 1. měsíc péče u nově avedené pečovatelské služby Schodišťové sedačky Stannah Tuřanka 1327/100A Brno % na všechny modely schodišťových sedaček Stannah Solná jeskyně ALDIANA Palackého třída 105, OD ALDIANA, 1. patro Brno , % vstup do solné jeskyně, masážní křeslo, nákup kosmetiky Solná jeskyně STAR Jugoslávská 27 Brno % dlouhodobá sleva 20.00% seónní sleva po celou dobu platnosti smlouvy 20.00% slevu na parafínové ábaly na ruce, nohy, lokty, kolena Zdravotnické potřeby U Sv. Jakubské nám. 3 Brno % na veškerý volně prodejný sortiment Jakuba Zelená - OPTIKA, s.r.o. Hrnčířská 9 Brno % Zelená - OPTIKA, s.r.o. Obilní trh 4 Brno % Strana 8 8 Aktualiováno dne:

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie. Alena Živná - přírodní K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, http://www.alena-aloe.webno 15.00% na čisté 100% přírodní

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Náev Ulice Město Telefon Web slevy Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie.c Alena Živná - přírodní K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, http://www.alena-aloe.webno

Více

cz cz cz cz

cz   cz   cz   cz Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10 Znojmo 515 227 711 http://www.lekarnaznojmo. 5.00% na volně prodejný sortiment Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 731 463 473 10.00% na brýlové obruby Andělský

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie.c Alena Živná - přírodní K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, http://www.alena-aloe.webno 15.00% na čisté 100% přírodní

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Studio Linie Kotlářská 35a Brno 777 867 795 http://www.studiolinie.c 10.00% na eštíhlování problémových partií, tvarování těla, masáže (více než 12 druhů), infrasaunu, solárium, whirpool, koupele (7 druhů),

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie.c Alena Živná - přírodní K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, http://www.alena-aloe.webno 15.00%

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy U Topolů 1778 Vlašim ,

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy   U Topolů 1778 Vlašim , www.modom. U Topolů 1778 Vlašim 317 842, 725 740 779 http://www.modom. 15.00% na veškeré zboží na www.modom. a www.stoleček.. Sleva se nevztahuje na slevněné zboží. Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,-

Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- CENÍK PERMANENTNÍ MAKE UP,TETOVÁNÍ, PIERCING Obočí (vláskování, stínovaní, komplet) od 2900,- Horní oční linky od 1800,- Dolní oční linky od 1500,- Horní+dolní linky (1 návštěva) od 2900,- Kontura rty

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Potraviny. Název Ulice Město Telefon Web slevy Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice

Potraviny. Název Ulice Město Telefon Web slevy Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice Potraviny Bioprodejna Schůzka 7.13 Tovární 127/3 Dolní Kounice 605 905 271 http://www.schuzka7-13. 10.00% na zboží při nákupu nad 500,- Kč (sleva se nevztahuje na víno, šperky a již zlevněné zboží) Boutique

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0142398/PLEJ K podání: Vaše číslo jednací: Spisová značka: 2010/MCBS/2015/0142398/1 Vyřizuje: Mgr. Jana

Více

l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016

l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016 STATUT ARNI MESTO BRNO PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016 B N l l STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO NAŘÍZENÍ S.-/3/2016, kterým se mění a doplňuje nařízení statutárního města Brna č. 4/2011, kterým se vymezují místní komunikace

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002,

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002, S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o N A Ř Í Z E N Í č. 2/2002, kterým se vymezují místní komunikace nebo jejich úseky, jež lze užít ke stání vozidel jen po zaplacení ceny Rada města Brna se na své R3/156

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

Ceník kosmetiky - Karel Hadek

Ceník kosmetiky - Karel Hadek Ceník kosmetiky - Karel Hadek Kosmetické ošetření pleti HY-olej z růžového dřeva HY-olej neutrální Pleťová voda bez alkoholu (citrónová, hřebíčková, jalovcová, levandulová, rozmarýnová, ylang-ylangová,

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy U Topolů 1778 Vlašim ,

Zdraví. Název Ulice Město Telefon Web slevy   U Topolů 1778 Vlašim , www.modom. U Topolů 1778 Vlašim 317 842, 725 740 779 http://www.modom. 15.00% na veškeré zboží na www.modom. a www.stoleček.. Sleva se nevztahuje na slevněné zboží. Aesculap Znojmo s.r.o. Holandská 10

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Hotel Motorsport Na Šípu 189 Ostrovačice

Více

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014 Víkendový pobyt - cena pro 1 osobu / 2 noci Relaxační pobyt pro dvě osoby - cena pro 1 osobu / 2 noci Víkendový pobyt (2noci) Relaxační pobyt pro dvě osoby (2noci) - Balíček je možno objednat pouze pro

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek.

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek. MASÉRSKÉ, MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ REGENERAČNÍ SLUŽBY SLUŽBY ILONA ŠŤASTNÁ Adresa provozovny: Sedláčkova 105/8, 250 Kontakt: tel. 724 885 Adresa 406, provozovny: mail: info@masaze-celakovice.cz,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Ceník služeb Salonu Růže:

Ceník služeb Salonu Růže: Ceník služeb Salonu Růže: KRYO-RADIO-KAVI Bělení zubů Detoxikace organizmu Masáže Tejpování Parafínové zábaly Depilace teplým voskem Kosmetika Solárium A,B Solárium D Solárium E Collárium Termohubnutí

Více

Ceník služeb Salonu Růže:

Ceník služeb Salonu Růže: Ceník služeb Salonu Růže: KRYO-RADIO-KAVI Bělení zubů Detoxikace organismu Masáže Tejpování Parafínové zábaly Depilace teplým voskem Kosmetika Solárium A,B Solárium D Solárium E Collárium Termohubnutí

Více

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe)

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) CENÍK 2013 Na veškeré služby a produkty vystavuji originální dárkové poukazy na jméno Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) Medicinální pedikúra rozsah ošetření

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště Vstupné pro 1 osobu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje

Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje CENTRUM CELOSTNÍ SOMATICKÉ PÉČE Vědomá práce s tělem ovlivňuje psychický i fyzický stav člověka, zvyšuje výkonnost

Více

Léčení těla fyzioterapie

Léčení těla fyzioterapie Léčení těla fyzioterapie Obsah Léčení těla fyzioterapie... 3 Speciální ošetření... 3 Masáže... 3 Speciální masáže... 4 Léčení duše... 6 Rozvoj osobnosti semináře... 6 Denní lázně balneoterapie... 7 Detoxikace

Více

Ceník lázeňských procedur

Ceník lázeňských procedur Ceník lázeňských procedur POZNÁMKY K léčebným procedurám, které nejsou součástí Vašeho lázeňského programu a vyžadují předpis od lékaře, je nutné absolvovat vstupní lékařskou prohlídku (viz níže). Ceny

Více

Ceník služeb Salonu Růže:

Ceník služeb Salonu Růže: Ceník služeb Salonu Růže: KRYO-RADIO-KAVI Bělení zubů Detoxikace organizmu Masáže Tejpování Parafínové zábaly Depilace teplým voskem Kosmetika Solárium A,B Solárium D Solárium E Collárium Termohubnutí

Více

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti)

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti) MANIKÚRA A MODELÁŽ NEHTŮ CENÍK Manikúra přírodní nehty: Manikúra Pshine Parafínový zábal Masáž rukou vonným olejem Vyživné lakování Lakování + nadlak + sušič Lakování zdobené + nadlak + sušič 215,-Kč 295,-Kč

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 690 Kč reflexní 30 min 390 Kč přikládání baněk 20 min

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

VSTUPENKY

VSTUPENKY VSTUPENKY Základní vstupenky Dospělí Studenti (6-18) Děti (3-5) Rodinná (2+2 studenti) Dospělí 3 hodinová 01.01.-27.04. 2.300.- 1.700.- 650.- 7.000.- 1.750.- 28.04.-30.06. 01.09.-30.09. 2.900.- 2.100.-

Více

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo Pleťová ošetření Thalgo Ikonický rituál Thalgo s mořskými řasami (pro unavenou a dehydratovanou pleť nebo mastnou a aknózní) (60 min) Intenzivní rituál s plastickou maskou (hydratační, čistící, výživný

Více

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness. www.infinit-maximus.cz CENÍK Termální vodní SPA Saunový svět Privátní SPA Fitness www.infinit-maximus.cz Vstup do termálního vodního SPA a saunového světa Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm. Doporučená doba

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti)

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti) MANIKÚRA A MODELÁŽ NEHTŮ CENÍK Manikúra přírodní nehty: Manikúra Pshine Parafínový zábal Masáž rukou vonným olejem Výživné lakování Lakování + nadlak + sušič Lakování zdobené + nadlak + sušič 215,-Kč 295,-Kč

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 6 klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 7 reflexní 30 min 430 Kč přikládání baněk 20 min 280 Kč jemné

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

PEDIKÚRA. Pedikúra základní. 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00. Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti

PEDIKÚRA. Pedikúra základní. 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00. Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti CENÍK SLUŽEB PEDIKÚRA Pracovní úkon Cena v Kč Pedikúra základní 75,00 Ošetření kuřího oka 3,00 Přelepení kuřího oka (speciál. náplast) 4,00 Nalepení náplasti 1,00 Ošetření zarostlých nehtů 20,00 Ošetření

Více

Ceník kadeřnických služeb

Ceník kadeřnických služeb Ceník kadeřnických služeb platný od 1.9.2012 Dětské 80,- Kč až 100,- Kč Pánské střih 200,- Kč strojek 100,- Kč - mytí 20,- Kč - gel 20,- Kč - masáž 40,- Kč Dámské krátké polodlouhé dlouhé střih komplet

Více

Lýtka - cukrovou pastou 400,- Kč 60 min. Podpaží - cukrovou pastou 300,- Kč 15 min. Celé nohy - cukrovou pastou 900,- Kč min.

Lýtka - cukrovou pastou 400,- Kč 60 min. Podpaží - cukrovou pastou 300,- Kč 15 min. Celé nohy - cukrovou pastou 900,- Kč min. Balíčky služeb Depilace Lýtka - cukrovou pastou 400,- Kč 60 min. Podpaží - cukrovou pastou 300,- Kč 15 min. Celé nohy - cukrovou pastou 900,- Kč 60 120 min. Stehna- cukrovou pastou 600,- Kč 60 min. Celé

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ Bezbariérový pokoj s vlastním sociálním zařízením TV na pokoji NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Zajištění služeb kadeřníka, manikérky a pedikérky

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt Cestování Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov 777 869 757 http://www.apartmany-batelo 25.00% na týdenní pobyt v.cz Čedok a.s. Masarykovo nám. 26/644 Jihlava 567 310 064, 567 310 789 http://www.cedok.cz

Více

CENÍK PROCEDUR A SLUŽEB

CENÍK PROCEDUR A SLUŽEB CENÍK PROCEDUR A SLUŽEB MASÁŽE Uvolnění a relaxace Schwarzwaldská povzbuzující masáž částečná Schwarzwaldská povzbuzující masáž celková Relaxační aroma masáž částečná Relaxační aroma masáž celková Aroma

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 4 klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min 1 200 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 9 reflexní 25 min 500 Kč přikládání baněk, navíc ke zvolené

Více

H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu. od 1.

H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu. od 1. H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. CENÍK od 1. leden 2014 Lázně Vstupné za 1 osobu Celodenní

Více

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO:

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: 73806226 Ceník kosmetických služeb Urbánková Jindřiška Celkové ošetření pleti - Základní ošetření pleti dle typu pleti klienta - Doba trvání procedury

Více

MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ SLUŽBY

MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ SLUŽBY CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek. Délka trvání jedné terapie je pouze orientační v závislosti na problému

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 9 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Chorvatsko se cvičením

Chorvatsko se cvičením Chorvatsko se cvičením TERMÍN: 9. 18. 6. 2017 MÍSTO: Apartmány Zaton Holiday Resort CENY: STUDIO PRO 2 OSOBY: 6740 Kč/os. STUDIO PRO 3 OSOBY: 5640 Kč/os. APARTMÁN PRO 4 OSOBY: 5220 Kč/os. APARTMÁN PRO

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ B1-3-lůžkový B1-2-lůžkový B2-3-lůžkový 560 Kč 390 Kč B2-2-lůžkový A2-2-lůžkový 590 Kč 560 Kč NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Bezbariérový pokoj s

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ : povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

Více

KADEŘNICTVÍ DÁMSKÉ KADEŘNICTVÍ

KADEŘNICTVÍ DÁMSKÉ KADEŘNICTVÍ KADEŘNICTVÍ PÁNSKÉ KADEŘNICTVÍ DĚTSKÉ KADEŘNICTVÍ Pánský střih strojkem od 180,- Dětské stříhání do 10let 230,- Pánský střih + mytí + foukaná, styling od 340,- Úprava vousů od 100,- Barvení vlasů / Melír

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky

ZÁKLADNÍ CENÍK. Rehabilitační kliniky Malvazinky ZÁKLADNÍ CENÍK Rehabilitační kliniky Malvazinky KLASICKÉ B1-3-lůžkový 370 Kč B2-2-lůžkový 590 Kč B1-2-lůžkový 520 Kč A2-2-lůžkový 520 Kč B2-3-lůžkový 390 Kč NADSTANDARDNÍ UBYTOVACÍ SLUŽBY Bezbariérový

Více

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín ,

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín , Cestování Frčíme s.r.o. - cestovní 1. máje 281 Kroměříž 776 372 463, http://www.frcime.c 100.00% na komplexní pojištění na cesty k akoupenému ájedu kancelář 573 331 473 Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o.

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 690 Kč reflexní 30 min 390 Kč přikládání baněk 20 min

Více

WELLNESS & FITNESS CENÍK

WELLNESS & FITNESS CENÍK WELLNESS & FITNESS CENÍK WELLNESS (9.00 22.30) Infinit karta + Wellness je určeno pro dospělé a děti od 12 let. Wellness 90 minut + šatna neomezeně 235,- 215,- Wellness 120 minut + šatna neomezeně 285,-

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Albatros Media a.s. - e-shop Holandská 3 Brno 800 555 513 http://www.albatrosmedia.c 20.00% sleva: 20 % na knižní produkci mediálního holdingu Albatros www.albatrosmedia.c Media nabíenou v e-shopu www.albatrosmedia.c

Více

Harmonogram svozu nádob na třídění v domech MČ Brno-střed

Harmonogram svozu nádob na třídění v domech MČ Brno-střed Anenská Antonínská Arne Nováka Bakalovo nábř. Bartošova Barvičova Bašty Bauerova Bayerova Plast Beethovenova Papír Plast Běhounská Bělidla Benešova Besední Bezručova Bidláky Bílého Biskupská Bohuslava

Více

Sazby poplatku za užívání veřejného prostranství

Sazby poplatku za užívání veřejného prostranství (sazba v Kč/m 2 /den nebo paušální částka v Kč za týden T, měsíc M nebo rok R) Bystrc Černovice jih *3) Královo Pole*4) Maloměřice a Obřany Medlánky*5) Řečkovice a Mokrá Hora Vinohrady*7) Židenice*8) Městská

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Brno 541 236 975, http://www.akompas.cz 732 744 679 Šumavská 2, Brno) Stránského 19 Brno 603 424 401, 100.00% Buzení telefonem v den zakázky 541 210 388 AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice

Více

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH 19 Kč balzám na rty samostatně, 5 druhů složení 25 Kč balzám na rty v papírové knížce, 4 druhy knížek 27 Kč balzám na rty v papírové knížce s vlastní grafikou minimálně 300 ks 27 Kč balzám na rty v organzovém

Více

Sazby poplatku za užívání veřejného prostranství

Sazby poplatku za užívání veřejného prostranství (sazba v Kč/m 2 /den nebo paušální částka v Kč za týden T, měsíc M nebo rok R) Bystrc*10) Černovice jih *3) Královo Pole*4) Maloměřice a Obřany Medlánky*5) Řečkovice a Mokrá Hora Vinohrady*7) Židenice*8)

Více

Ceník lázeňských procedur 2017

Ceník lázeňských procedur 2017 Ceník lázeňských procedur 2017 POZNÁVACÍ BALÍČKY V rámci poznávacích balíčků si můžete sestavit vlastní krátký program a zažít pohodlí lázeňského pobytu. Nebo si vychutnejte naše wellness a relaxační balíčky,

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut KRITÉRIA MATURITNÍ ZKOUŠKY školní rok 2018/2019 Obor vzdělání: 69-41-L/01 Kosmetické služby Zkouška: Kombinovaná zkouška z odborného výcviku Kombinovaná zkouška z odborného výcviku se koná formou praktické

Více