Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 pro první kolo přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 pro první kolo přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor"

Transkript

1 BOLESLAVSKÁ SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, s.r.o., Viničná 463, Mladá Boleslav firma je zapsána v Obch.rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka IČ: Tel/fax : , web: majamb@maja-mb.cz Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 pro první kolo přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor PŘIJÍMÁNÍ DO 1. ROČNÍKU Pro školní rok 2019/2020 přijímáme do těchto oborů s předpokládaným počtem žáků: Název studijního oboru Kód Počet žáků Forma studia Délka studia Hotelnictví M/01 30 denní 4 roky Kosmetické služby L/01 30 denní 4 roky Předškolní a mimoškolní pedagogika Vlasová kosmetika - nástavbové studium M/01 80 denní 4 roky a 1 rok (pro žáky s maturitou) L/52 0 denní 2 roky Zájemci o studium do čtyřletých oborů vzdělávání, včetně nástavbového studia, podávají pro první kolo přijímacího řízení přihlášku ke studiu do 1. března 2019 na adresu školy Viničná 463, Mladá Boleslav Přihlášku ke studiu je možné doručit osobně do uvedeného data do hodin nebo prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb do Pro podání přihlášky ke studiu je potřeba použít platný formulář (přihláška s růžovým podtiskem). V prvním kole může uchazeč podat nejvýše dvě přihlášky. Uchazeč, který se hlásí v 1. kole jen na obory s maturitní zkouškou, v nichž je povinným kritériem hodnocení jednotná zkouška, koná tuto zkoušku v 1. stanoveném termínu ve škole uvedené na přihlášce v 1. pořadí, ve druhém stanoveném termínu ve škole uvedené na přihlášce ve 2. pořadí. Nejpozději 14 dnů před konáním jednotné přijímací zkoušky v řádném termínu zašle ředitel školy pozvánku k vykonání jednotné přijímací zkoušky. Kritéria hodnocení přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení proběhne v souladu s ustanovením 60 odst. 3 písm. b) školského zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů, s vyhláškou č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů a zákonem č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů.

2 Podmínky pro přijetí uchazečů o vzdělávání pro čtyřleté obory vzdělávání a nástavbové studium: A) Prokázání zdravotní způsobilosti Je určeno přílohou č. 2 Nařízení vlády č. 211/2010, o soustavě oborů vzdělávání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů. Zdravotní způsobilost potvrzená lékařem na přihlášce ke studiu nebo na přiloženém tiskopise bude požadována u všech oborů vzdělávání. B) Doložení splnění povinné školní docházky Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně ukončili základní vzdělávání před splněním povinné školní docházky, pokud tento zákon nestanoví jinak, a kteří při přijímacím řízení splnili podmínky pro přijetí prokázáním vhodných schopností, vědomostí, zájmů a zdravotní způsobilosti. Dokladem pro splnění povinné školní docházky je ověřená kopie vysvědčení z předposledního ročníku vzdělávání a výpis z vysvědčení vydaný v pololetí posledního ročníku nebo jeho úředně ověřená kopie. O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel školy. C) Cizinci doloží potvrzení k pobytu D) Pokud osoba pobývající dlouhodobě v zahraničí plnila povinnou školní docházku na území jiného státu, předkládá uvedené doklady jak v originálním znění, tak současně v úředně ověřeném překladu do jazyka českého (nejedná-li se o doklady v jazyce slovenském). V tomto případě není potřeba vyžadovat uznání rovnocennosti nebo uznání platnosti (nostrifikace) zahraničního vysvědčení v České republice (čj. MŠMT-37438/2018-1) Jednotná přijímací zkouška: Uchazeči se podrobí jednotné přijímací zkoušce, která se koná formou písemného testu z českého jazyka a literatury a z matematiky. Jednotná zkouška centrálně zadávaných testů pro čtyřleté obory vzdělávání, včetně nástavbového studia, se koná v těchto termínech: 12. dubna řádný termín 15. dubna řádný termín Náhradní termíny: / v budově školy v Železné ulici. Školní přijímací zkouška formou pohovoru se bude konat a v budově školy ve Viničné ulici. Školní přijímací zkoušku (ŠPZ) formou pohovoru budou uchazeči o studium absolvovat v pořadí podle oboru vzdělávání, k němuž podali přihlášku, podle aktuálního časového harmonogramu. Přesný čas každý zájemce o studium obdrží v pozvánce ke ŠPZ. Pozvánku na školní přijímací zkoušku obdrží uchazeči poštou nejpozději 14 dní před termínem konání této zkoušky.

3 Uchazeči budou hodnoceni v souladu s ustanovením 60 d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen školský zákon ) podle: - výsledků jednotné přijímací zkoušky - hodnocení na vysvědčení z předchozího vzdělávání - dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče doložené na přihlášce ke studiu Hodnocení jednotné přijímací zkoušky (váha 60 %, tj. 120 bodů). Jednotná přijímací zkouška proběhne formou písemných testů z českého jazyka a literatury a z matematiky v daném termínu. Pokud by se uchazeč ze závažných důvodů nemohl v řádném termínu k jednotné zkoušce dostavit, podá písemně omluvu do 3 dnů řediteli školy a bude konat jednotnou přijímací zkoušku v náhradním termínu. Informace o jednotné přijímací zkoušce jsou zveřejněny na webových stránkách U uchazečů se speciálními vzdělávacími potřebami rozhodne ředitel školy podle vyjádření školského poradenského zařízení, které uchazeč doloží k přihlášce (do ), o uzpůsobení podmínek pro konání jednotné zkoušky. Kritéria přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor 60 % jednotná zkouška maximum 120 bodů 7,5 % prospěch 2. pololetí předposledního ročníku na ZŠ maximum 15 bodů 7,5 % prospěch 1. pololetí posledního ročníku na ZŠ maximum 15 bodů 5 % soutěže a mimoškolní činnost maximum 10 bodů 20 % školní přijímací zkouška formou pohovoru maximum 40 bodů Za první pololetí posledního ročníku vzdělávání za každou dostatečnou bude odečteno 20 bodů. Uchazeč nesplní podmínky přijetí, pokud z předchozího vzdělávání získá 0 a méně bodů. Kritéria školní přijímací zkoušky formou pohovoru Bodové hodnocení pro školní přijímací zkoušku formou pohovoru bude obodováno podle oboru studia, na který se uchazeč hlásí obecné předpoklady a motivace, kultivovanost projevu, výslovnost, ocenění v soutěžích a mimoškolní činnosti. Schopnosti ke studiu ve všech oborech budou ověřeny zjištěním jazykové gramotnosti žáka formou přečtení a porozumění textu. Matematická gramotnost bude ověřena provedením jednoduchých aritmetických operací. Předpokládaný časový limit pro školní přijímací zkoušku je cca minut. Obor: Předškolní a mimoškolní pedagogika: žák zazpívá píseň, výtvarnou dovednost a kreativitu prokáže vlastní kresbou nebo výrobkem, který si na pohovor přinese. Při ústním projevu bude posuzována správná výslovnost. Kosmetické služby: žák si přinese vlastní výrobek nebo kresbu, aby prokázal estetické cítění a výtvarnou dovednost. Hotelnictví a turismus: žák komunikační dovednost předvede při motivačním pohovoru. Vlasová kosmetika: pro školní rok 2019/2020 se obor Vlasová kosmetika nebude otevírat.

4 Bodové maximum školní přijímací zkoušky činí 40 bodů, tj. 20 % z celkového hodnocení (viz tabulka). Uchazeči, který se pro vážné důvody ke školní přijímací zkoušce v určeném termínu nedostaví a svou neúčast řádně písemně omluví nejpozději do 3 dnů po termínu stanoveném pro školní přijímací zkoušku, stanoví SŠ náhradní termín pro její vykonání školní přijímací zkouška v náhradním termínu se koná nejpozději do 1 měsíce po termínu konání řádné školní přijímací zkoušky. Uchazeči o studium - cizinci V rámci kritérií se stanoví způsob hodnocení osob, které splňují podmínky pro nekonání testu z českého jazyka a literatury (osoby jak s cizím, tak českým státním občanstvím, které získaly předchozí vzdělání ve škole mimo území ČR, ale již nikoli v zahraničních školách působících v ČR). Podle 20 odst. 4 školského zákona s využitím 14 vyhlášky 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů, škola u těchto uchazečů ověří pohovorem znalost českého jazyka, která je nezbytná pro vzdělávání v daném oboru vzdělání ( 20 odst. 4 věta druhá školského zákona). Po podání písemné žádosti uchazečem bude způsobilost vzdělávat se v českém jazyce ověřena formou rozhovoru. Rozhovor bude probíhat komisionálně, tedy před tříčlennou komisí, s výsledným hodnocením způsobilý/nezpůsobilý vzdělávání v českém jazyce. Hodnocení výsledků přijímacího řízení proběhne v souladu se zákonem 561/2004 ze dne 24. září 2004 o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů. Pořadí uchazečů je tedy, dle stanovených kritérií, stanoveno na základě součtu bodů získaných v jednotlivých částech přijímacího řízení. Rozhodnutí, kterým se vyhovuje žádosti o přijetí ke vzdělávání, bude oznámeno zveřejněním seznamu uchazečů pod přiděleným registračním číslem s výsledkem řízení u každého uchazeče. Seznam přijatých uchazečů bude zveřejněn na veřejně přístupném místě ve škole v Železné ulici 107 a na webových stránkách školy do 2 pracovních dnů po zpřístupnění hodnocení uchazeče Centrem. Písemně se rozhodnutí o přijetí uchazečů nezasílají. Ředitel školy zašle rozhodnutí o výsledku přijímacího řízení pouze nepřijatým uchazečům. Uchazeč a zákonný zástupce mají právo podle zákona č. 500/2004 Sb., správního řádu, nahlížet do spisu dne Odvolací řízení: Odvolací lhůta činí 3 dny ode dne oznámení rozhodnutí. Odvolání zasílá uchazeč o studium ředitelce školy. Odvolací řízení bude probíhat v souladu se správním řádem (zákon č. 500/2004 Sb.) Uchazeč podáním zápisového lístku potvrzuje svůj úmysl vzdělávat se v dané SŠ ( 60 g, odst. 6, školského zákona). Lhůta pro odevzdání zápisového lístku uchazečem řediteli školy činí 10 pracovních dnů ode dne, kdy byl výsledek přijímacího řízení oznámen zveřejněním seznamu přijatých uchazečů. Vrácení zápisového lístku není možné s výjimkou případu, kdy uchazeč bere zápisový lístek zpátky pro uplatnění ve škole, kde bylo jeho odvolání úspěšné.

5 Zápisový lístek cizincům, kteří nejsou žáky ZŠ v ČR, vydává krajský úřad příslušný podle místa pobytu na území ČR, pokud na území ČR cizinec nepobývá, podle sídla školy, do které se hlásí ( 60 g, odst. 6, školského zákona). Další kola přijímacího řízení Ředitel střední školy může vyhlásit další kola přijímacího řízení k naplnění předpokládaného počtu žáků. Kritéria přijímacího řízení v dalších kolech se budou řídit stejnými kritérii jako v prvním kole přijímacího řízení. V Mladé Boleslavi dne Mgr. Eva Folprechtová ředitelka školy

6

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola TEXTILNÍ Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110 096, fax: 485 113 230 http://www.spstliberec.cz, info@spstliberec.cz IZO: 000082155

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Provoz a ekonomika dopravy - logistika (37-41-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Přijímací řízení - základní informace

Přijímací řízení - základní informace Přijímací řízení - základní informace Základní náležitosti přijímacího řízení na SŠ vyhlášeného ve školním roce 2018/2019 = informace pro žáky ZŠ a jejich zákonné zástupce Uchazeč v přihlášce uvádí název

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ KOLO

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 1. KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS

Více

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34,

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, 746 95 POŘADÍ UCHAZEČŮ PODLE VÝSLEDKU HODNOCENÍ V 1. KOLE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ obor vzdělání 65-42-M/02

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 1. Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku denní formy vzdělávání ve střední škole do oboru vzdělání 65-42-M/01 Hotelnictví a 65-42-M/02

Více

Kritéria přijímacího řízení v oboru středního vzdělání s maturitní zkouškou dálková forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20

Kritéria přijímacího řízení v oboru středního vzdělání s maturitní zkouškou dálková forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20 Kritéria přijímacího řízení v oboru středního vzdělání s maturitní zkouškou dálková forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20 I. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů V souladu s 60 odst. 2 zákona

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Logistika ve službách a finančnictví (37-42-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2016/ kolo přijímacího řízení

Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2016/ kolo přijímacího řízení Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2016/2017 1. kolo přijímacího

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019. Obecná ustanovení.

Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019. Obecná ustanovení. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Ředitel Střední školy hotelové a služeb Kroměříž na základě 60 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/ KOLO

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/ KOLO KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TRADIČNÍCH ŘEMESEL HERMÉS MB S R. O. PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 2. KOLO Střední škola tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Laurinova 1049, Mladá Boleslav Vypracoval:

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium studijní obor ZAHRADNICTVÍ 41-44-M/01 denní čtyřleté studium 2) Přijímací řízení proběhne se zařazením výsledků jednotných testů z českého jazyka a literatury a matematiky jako jedno z kritérií pro přijetí

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: HŠaSOŠŘVM/37/2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a 60 Zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2018/2019

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2018/2019 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2018/2019 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

pro školní rok 2014/2015

pro školní rok 2014/2015 Střední průmyslová škola strojnická Vsetín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 pro denní formu čtyřletého studia V souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 V souladu se zákonem č.

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Upozornění: v souladu s 60 odst. 7 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Obor: 63-41-M/02 Obchodní akademie (denní forma vzdělávání) Ředitel střední odborné školy, jejíž činnost vykonává Obchodní akademie Kroměříž,

Více

U oboru M/02 Cestovní ruch lékařský posudek o zdravotní způsobilosti uchazeče nepožadujeme.

U oboru M/02 Cestovní ruch lékařský posudek o zdravotní způsobilosti uchazeče nepožadujeme. KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 v souladu s 60 Zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů

Více

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34,

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, 746 95 POŘADÍ UCHAZEČŮ PODLE VÝSLEDKU HODNOCENÍ V 1. KOLE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ obor vzdělání 65-42-M/01

Více

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2017/18

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2017/18 Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2017/18 I. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů V souladu s 60 odst. 2 zákona

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/20 (1. KOLO)

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/20 (1. KOLO) Střední zdravotnická škola, Svitavy, Purkyňova 256 Adresa: Purkyňova 256, 568 02 Svitavy Telefon: 461 535 100, 461 531 491 E-mail: skola@szs.svitavy.cz Web: www.szs.svitavy.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE Upozornění: v souladu s 60a odst. 3 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2015/2016

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2015/2016 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2015/2016 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

první kolo přijímacího řízení

první kolo přijímacího řízení Ředitelka školy vyhlašuje v souladu s 60 zákona č. 564/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a stanoví: první kolo přijímacího řízení 1. jednotná

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Právní předpisy Zákon č. 561/2004 Sb., ( dále jen školský zákon); 1. 1. 2012 novelizován zákonem č. 472/2011 Sb. Vyhláška č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti

Více

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ)

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více

Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2015/2016 3. kolo přijímacího řízení

Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2015/2016 3. kolo přijímacího řízení Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem Přehled oborů vzdělání pro přijímací řízení na školní rok 2015/2016 3. kolo přijímacího

Více

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Záměr počtu přijímaných uchazečů pro školní rok 2018/2019 1. Obory středního vzdělávání s maturitou a počty přijímaných uchazečů: Denní forma vzdělávání

Více

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/ kolo

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/ kolo Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2017/2018 1. kolo 1 Počty přijímaných žáků kód oboru název oboru počty přijímaných žáků forma studia výuka cizího jazyka *) 34-56-L/01 fotograf

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018. Střední školy

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018. Střední školy INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních ve Zlínském kraji pro školní rok 2017/2018 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona č. 561/2004 Sb. (novelizovaného zákonem

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole Koncem roku 2011 byl novelizován Školský zákon a s účinností od 1. 1. 2012 platí zákon č. 472/2011 Sb., z něhož citujeme pro účely organizace přijímacího řízení na střední školy následující text: Přijímání

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 19 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2019/2020 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 319 111, www.ohsturnov.cz, e-mail: vedeni@ohsturnov.cz Přijímací

Více

první kolo přijímacího řízení

první kolo přijímacího řízení Ředitelka školy vyhlašuje v souladu s 60 zákona č. 564/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a stanoví: první kolo přijímacího řízení A) Jednotná

Více

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy.

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Na stránkách MŠMT nebo na našich stránkách s předvyplněnými předměty si můžete stáhnout

Více

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20 Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s maturitní zkouškou denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2019/20 I. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů V souladu s 60 odst. 2 zákona

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020

Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020 Příkaz ředitele školy č. 1/2019 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2019/2020 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Záměr počtu přijímaných uchazečů pro školní rok 2017/2018 1. Obory středního vzdělávání s maturitou a počty přijímaných uchazečů: Denní forma vzdělávání

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2016/2017

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ. ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2016/2017 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2016/2017 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 19/ Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb. a

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz Přijímací

Více

POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU

POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU Pokyn ředitele školy k přijímacímu řízení na Soukromou podřipskou střední odbornou školu a střední odborné učiliště o.p.s. Roudnice n.l. pro školní rok 2012 / 2013 POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU Na

Více

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích - ustanovení 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, Ústí nad Labem

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, Ústí nad Labem , KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Ředitel Severočeské střední školy s. r. o, se sídlem, Ústí nad Labem 400 11, stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve středních školách je správním řízením, které se řídí ustanovením

Více

Jiráskovo gymnázium v Náchodě

Jiráskovo gymnázium v Náchodě Jiráskovo gymnázium v Náchodě Řezníčkova 451, 547 44 Náchod Tel./Fax/Záznamník: +420 491 423 243 E-mail: sekretariat@gymnachod.cz http://www.gymnachod.cz INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ (do 30. 3. 2008 změny

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole 1. Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout

Více

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, 400 11 Ústí nad Labem www.severoceska.cz

Severočeská střední škola s.r.o. Bělehradská 1523/58, 400 11 Ústí nad Labem www.severoceska.cz , KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Ředitel Severočeské střední školy s. r. o, se sídlem, Ústí nad Labem 400 11, stanovuje v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Leden 2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Přijímání žáků ke studiu

Více

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia)

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Přijímací řízení na střední školy je upraveno v 59 60 zákona č.

Více

Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Znojmo, s.r.o. Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole pro školní rok 2016/2017 V souladu s ustanovením 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 16/17 Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb.

Více

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9 Oznámení o zahájení správního řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2019/2020 3. kolo 1. Počty přijímaných žáků Kód oboru Název oboru vzdělání ŠVP Počty přijímaných žáků Forma studia Výuka

Více

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU NA AMAZON - 2. kolo pro šk. rok 2014/15

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU NA AMAZON - 2. kolo pro šk. rok 2014/15 JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU NA AMAZON - 2. kolo pro šk. rok 2014/15 Uchazečům, kteří se rozhodli pro studium na Anglicko-českém gymnáziu AMAZON se později otvírá možnost podání přihlášek do 2. kola. Dne

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Právní předpisy V oblasti přijímacího řízení došlo k legislativním změnám u dvou základních právních předpisů * Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění

Více

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34,

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, 746 95 POŘADÍ UCHAZEČŮ PODLE VÝSLEDKU HODNOCENÍ V 1. KOLE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ studijní obor 65-42-M/02

Více

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/ kolo

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/ kolo Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/2018 1. kolo 1 Počty přijímaných žáků kód oboru název oboru počty přijímaných žáků forma studia výuka cizího jazyka *) 34-56-L/01 fotograf 30 denní AJ

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018

Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018 Před podáním přihlášky, vyplnění a odevzdání přihlášky uchazeč si vybere z nabídky oborů vzdělání středních škol (např. v rámci dnů otevřených dveří) nebo prostřednictvím

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 Přijímací řízení je organizováno v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších

Více

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2019/20

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2019/20 JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2019/20 Uchazečům, kteří se rozhodli pro studium na ACGA, se otvírá možnost podání přihlášky do 2. kola. Dne 2. 5. 2019 ředitelka školy oficiálně vyhlásila

Více

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči Vítězslava Nováka 584, 539 73 Skuteč tel. 469 326 360 e-mail: info@gymskutec.cz www.gymskutec.cz Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní

Více

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích - ustanovení 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 18 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2018/2019 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016

Více

Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích pro školní rok 2012/2013 realizované ve školním roce 2011/2012

Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích pro školní rok 2012/2013 realizované ve školním roce 2011/2012 Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích pro školní rok 2012/2013 realizované ve školním roce 2011/2012 Právní předpisy Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY BRUMOVSKÁ 456, PSČ 766 01 VALAŠSKÉ KLOBOUKY Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok 2018 2019 1. Všeobecná ustanovení 2. Kritéria 3. Přijímání cizinců ke

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 STŘEDNÍ ŠKOLA LODNÍ DOPRAVY A TECHNICKÝCH ŘEMESEL DĚČÍN VI, P.O. DĚLNICKÁ 15, 405 02 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2018/2019 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI, p.

Více

Školský zákon 561/2004 Sb.

Školský zákon 561/2004 Sb. Školský zákon 561/2004 Sb. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Právní předpisy zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon) 1. 1. 2012 novelizován zákonem č. 472/2011 Sb. vyhláška č. 671/2004 Sb., (podrobnosti o

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/ KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/ KOLO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 4. KOLO 1 Obory vzdělání nabízené pro školní rok 2012/2013 1.1 Obory vzdělání ukončované maturitní zkouškou Název oboru (název ŠVP) 1 Kód oboru vzdělání Počet

Více

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , , IČ: , DIČ: CZ

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , ,   IČ: , DIČ: CZ Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov, 666 25 Tel.: +420 549 410 076, +420 549 410 077, www.skolatisnov.cz IČ: 00053198, DIČ: CZ00053198 Přijímací řízení pro

Více

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2017/18

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2017/18 JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2017/18 Uchazečům, kteří se rozhodli pro studium na Anglicko-českém gymnáziu AMAZON, se otvírá možnost podání přihlášek do 2. kola. Dne 2. 5. 2017 ředitelka

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace Tel. 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail:vedeni@ohsturnov.cz Přijímací řízení pro školní rok 2019-2020

Více

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2018/19

JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2018/19 JAK SE PŘIHLÁSIT KE STUDIU - 2. kolo pro školní rok 2018/19 Uchazečům, kteří se rozhodli pro studium na ACGA, se otvírá možnost podání přihlášky do 2. kola. Dne 2. 5. 2018 ředitelka školy oficiálně vyhlásila

Více

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích - ustanovení 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS. PŘ SŠ č. 2/2019. Střední škola, Odry, příspěvková organizace. Výtisk č. Počet stran: Ze dne:

VNITŘNÍ PŘEDPIS. PŘ SŠ č. 2/2019. Střední škola, Odry, příspěvková organizace. Výtisk č. Počet stran: Ze dne: Střední škola, Odry, příspěvková organizace VNITŘNÍ PŘEDPIS PŘ SŠ č. 2/2019 Výtisk č. Počet stran: Ze dne: 31. 1. 2019 Název: Přijímací řízení pro školní rok 2019/ 2020 Zpracovala: Mgr. Jana Kellnerová

Více

Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích

Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání ve středních školách a v konzervatořích 1. Zveřejnění ředitel střední školy zveřejňuje, a to i způsobem umožňujícím dálkový přístup: a) obory vzdělání,

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Čtyřleté studium PODMÍNKY PŘIJETÍ - ukončené základní vzdělání - uchazečem se může stát každý žák 9. ročníku základní školy nebo její absolvent - podání řádně

Více

Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019. Vyhlášení 1. kola

Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019. Vyhlášení 1. kola Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Vyhlášení 1. kola Na základě příslušných ustanovení 60 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Seminář výchovných poradců ZŠ Valašské Meziříčí 6. 10. 2015 Kroměříž 8. 10. 2015 Vsetín 13. 10. 2015 Zlín 14. 10. 2015 Uherské Hradiště 15. 10. 2015 Osnova 1.

Více

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok 2017-2018 Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy vzdělávání na střední škole řediteli střední školy do 1. března

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ JEDNOTNÁ KRITÉRIA přijímání do oboru vzdělání a formy vzdělávání a způsob hodnocení jejich splnění v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2019/2020

Více