NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 LET ROTHENBERGER. 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY. Sada obj. č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 LET ROTHENBERGER. 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY. Sada obj. č"

Transkript

1 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY NABÍDKA PLATÍ OD 1. DUBNA DO 10. června 2019 Sada obj. č

2 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ vás Za posledních 70 let došlo v našem oboru k mnoha změnám. Ta nejdůležitější součást naší společnosti se však nezměnila: Vy!

3 Po celých 70 let jsou středobodem společnosti ROTHENBERGER naši profesní zákazníci. Vaše návrhy nám pomáhají rozvíjet inovativní produkty pro řešení oprav, instalace, kontrolu a údržbu potrubí. Bylo prodáno více než 300 milionů produktů ROTHENBERGER v našich oceňovaných designech, které naši zákazníci využívají v každodenním životě. Pomáháme vám pomocí nářadí a strojů s 250 patentovanými řešeními. Jsme hrdí na to, že na základě průzkumu společnosti USP Marketing Consultancy B.V. ze srpna 2016 doporučuje naše výrobky 9 z 10 uživatelů ROTHENBERGER. V roce 2017 jsme byli rovněž považováni za preferovanou značku instalatérských produktů ve čtyřech ze šesti zemí zahrnutých do projektu European Installation Monitor Británii, Nizozemsku, Polsku a Německu. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste do nás vložili. PŘIPOJUJI LIDEM VODU A ENERGIE. Max Grundmann Specialista HVAC NAVŠTIVTE NÁŠ WEB OSLAVUJME SPOLEČNĚ! rothenberger.com/70-years

4 Sada obj. č LISA Arnold Servisní technička a vyškolená průmyslová mechanička

5 3 205 Kč Kč PLYNULÉ, funkčně PŘESNÉ A UNIVERZÁLNÍ SADA: ruční nářadí 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ Plynulé a funčkní: Přesný trubkový závit posuvu na nástroji TUBE CUTTER 35 zajišťuje, že jej můžete nastavit podle průměru potrubí bez použití síly. Náhradní řezné kolečko v rukojeti zajišťuje, že je vždy připraveno k použití. Přesné a univerzální: Široká opěrka plastových trubek nůžek ROCUT TC 42 zajišťuje stabilní uchycení trubky. Ideální řezací křivka díky ozubenému převodu - minimální námaha při stříhání trubek do průměru 42 mm. Sada obsahuje: TUBE CUTTER 35, 6-35 mm, DURAMAG; ROCUT TC 42, 0 42 mm; ROBOX B2650 Sada Tube Cutter 35 a ROCUT TC 42 Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

6 Kč Kč FUNKČNÍ BEZ elektrického napájení SNADNO POUŽITELNÉ SADA: testování netěsností rotest gw 150/4 Sada obsahuje: 2x 7 BODŮ Funkční: Kovové pouzdro chrání všechny součásti před poškozením. Bez elektrického napájení: Měření je analogové, takže není vyžadován žádný zdroj energie můžete začít testovat. Snadno použitelné: Tabulka na víku přístroje obsahuje přehled měřících časů a tlaků. Rychlé a exaktní měření tlaku pomocí vodního sloupce bez elektroniky. Sada obsahuje: Tlakové čerpadlo ROTEST GW 150/4; spojovací hadice; uzavírací ventil plynu; adaptér; pryžovou manžetu; trubkové prvky; přívodní zátku; sadu O-kroužků; náhradní manometr; měřicí kapalinu; plynovou zkušební zátku; 2 sprej k detekci netěsností Sada ROTEST GW 150/4 s 2x ROTEST sprej Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

7 Kč Kč SPOLEHLIVá PŘESNá dlouhá životnost SADA: zkušební tlaková pumpa rp 50-s Sada obsahuje: 1x 7 BODŮ Spolehlivá: Systém se dvěma ventily zabraňuje tlaku na zpětný ventil a zaručuje tak testování soustavy, nikoli testování čerpadla omylem. Přesná: Testovací hadice má ocelovou síťovinu, která zamezí rozpínání hadice během provozu. Tím je zabráněno zkreslení výsledků. Odolná: Povrchová úprava DURAMANT chrání pouzdro před nepřízní počasí a zastaví průnik korozivních částeček do potrubí. Díky tomu je zkušební tlaková pumpa odolná a zajišťuje čistou práci. Sada obsahuje: Zkušební tlakovou pumpu RP 50-S; sadu hasáků: rohový hasák 1" + 1 1/2"; sika kleště 10" Sada RP 50-S se sadou hasáků Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

8 Sada obj.č Marcel BÜTTNER Specialista HVAC

9 7 052 Kč od Kč PRACUJE I OBRÁCENĚ MULTIFUNKČNÍ RYCHLÁ ZAMĚNITELNOST Pracuje i obráceně: Propylenový plyn MAPP tvoří stabilní plamen, který lze použít k pájení potrubí do průměru 28 mm* a k pájení pomocí hořáku i v poloze směrem dolů a při teplotách pod bodem mrazu. Multifunčkní: Díky pěti vyměnitelným hořákům můžete pájet cínem a mosazí, smršťovat a provádět přesné úkony. Multifunkční v jednom systému. Rychlá zaměnitelnost: Systém Twist N Load umožňuje rrychlou a snadnou výměnu z jednoho hořáku na jiný. SADA: pro pájení super fire 4 hot box 7 Každá sada 1x BODŮ obsahuje: Sada obsahuje: Rukojeť SUPER FIRE 4; přesný bodový hořák, 15 mm; cyklonový hořák, 16 mm; opěrný stojan na plyn. kartuši MAPP; tepelný deflektor; horkovzdušný hořák, 38 mm; (volitelně 2 kartuše s plynem MAPP); kufr ROCASE 4414 Sada C Super Fire 4 HOT BOX C, 7/16"-EU s 2x MAPP-Plyn a horkovzdušným hořákem Obj. č Kč Kč Sada Super Fire 4 HOT BOX, 7/16"-EU bez plynu a s horkovzdušným hořákem Obj. č Kč Kč *s nasazeným reflektorem plamene, chráněným před větrem. Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

10 SPOLÉHÁM NA SVŮJ MOZEK, SVÉ RUCE A SVÉ NÁŘADÍ ROTHENBERGER. Alexander Pöhl Specialista HVAC

11 Univerzální 2 v 1 Odolné Kč Kč Univerzální: 2700 W elektromotor dává pro RODIADRILL kroutící moment 71 Nm a umožňuje používat vrtáky do průměru 250 mm. Tento stroj dokáže zpracovat všechny obvyklé úkoly HVAC. 2 v 1: Vrtací stojan RODIACUT má vestavěnou vakuovou desku jako alternativní možnost uchycení, pokud není možné nebo žádoucí šroubové uchycení. Vrtací stojan lze použít v projektech od skeletových konstrukcí až po dokončené koupelny. Odolné: Na vrtací korunky jsou jedinečnou technologií Space Welding ve 2 bodech navařeny diamantové segmenty bez tepelně ovlivněné zóny, takže je lze spolehlivě používat pro suché i mokré vrtání. Mají o 20 % delší životnost než konvenční vrtáky. SADA: diamantové jádrové vrtání rodia Sada obsahuje: 9x Sada obsahuje: vrtací stojan RODIACUT 250; motor vrtačky RODIADRILL 200; brašnu na nářadí; sadu kombinovaných klíčů SW19, SW24, SW36, SW41; montážní desku; sadu k upevnění do betonu; přípojku vody; příklepový vrták, SDS Plus; ochranné brýle; vrtací korunku Dia-WDDB DX HIGH SPEED Plus, 1 1/4", D = 82 mm; vrtací korunku Dia-WDDB DX HIGH SPEED Plus, 1 1/4", D = 132 mm; odsávací rotor RODIADUST Sada RODIACUT 250 / RODIADRILL 200 Obj. č BODŮ Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

12 Kč LEHKý SPOLEHLIVý EKONOMICKý Produkt obsahuje: 7 3x BODŮ lisovací přístroj bez baterie bez příslušenství Lehký: Přístroj je díky štíhlému tvaru lehký 3,6 kg. Budete tedy méně unavení, a to i při práci v obtížných polohách. Spolehlivý: Technologie konstantní síly (CFT) zaručuje konstantní axiální sílu kn. To poskytuje bezpečné lisování pro průměry až 110 mm. Ekonomický: Elektronické řízení je optimálně seřízeno tak, aby zvýšilo servisní interval na lisovacích cyklů nebo 2 roky. To zaručuje, že bude připraven k použití po dlouhou dobu. Obsahuje: ROMAX 4000 stroj; kufr ROCASE 6414 Lisovací přístroj ROMAX 4000 Obj. č Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

13 Kč Kč ODOLNÉ SPOLEHLIVÉ UNIVERZÁLNÍ sada: Každá sada obsahuje: 1x 7 BODŮ DURA LAZR TEC LASER HARDENING lisovací čelisti Standard Všechny sady obsahují: 4x lisovací čelist Standard; kufr ROCASE 4212 Odolné: DURA LAZR TEC zajišťuje částečné vytvrzování laserem, a tím o 40 % větší tvrdost v extrémně zatížených oblastech, a tím o 100 % delší životnost. S našimi lisovacími čelistmi tak můžete pracovat po delší dobu. Spolehlivé: Tyto lisovací čelisti jsou vyrobeny jako jednodílné, nemají na svém povrchu výčnělky. Tím je zajištěna minimální obrysová tolerance a optimální přizpůsobení každému montážnímu systému. Vaše lisovací spoje budou bezpečně těsné. Univerzální: Rozmanitost dostupných kontur poskytuje správné lisovací čelisti pro všechny současné lisovací systémy. Určitě najdete konturu, kterou potřebujete. SV mm Obj. č X M mm Obj. č X TH mm Obj. č X U mm Obj. č X Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

14 KDYŽ KUPUJI produkt ROTHENBERGER, VÍM, ŽE JE VYLADĚNÝ S VYUŽITÍM ZKUŠENOSTÍ MNOHA GENERACÍ. JE UKLIDŇUJÍCÍ VĚDĚT, ŽE MÁM VŽDY NEJLEPŠÍ VYBAVENÍ PRO PRÁCI. Marcel BÜTTNER Specialista HVAC

15 70 LET ROTHENBERGER MÁME PŘESNĚ TO, CO POTŘEBUJETE Společnost ROTHENBERGER vznikla ve Frankfurtu nad Mohanem v roce Edwin Rothenberger byl technik, který nabízel nářadí, stroje a svářecí techniku; rychle začal získávat stále nové a nové věrné uživatele po celé zemi. V roce 1967 přinesl jeho systém R revoluci do práce instalatéra, protože odstranil potřebu armatur. Již nebyly nutné potrubní spojky, rozdvojky ani kolena, což šetřilo čas i materiál. Dnes má společnost zaměstnanců a širokou nabídku produktů na práci s potrubím. Máme celkově osm značek. Jsme tedy plně vybaveni do budoucnosti. Nadále se soustředíme na to, aby naši řemeslní zákazníci byli stále produktivnější.

16 Extra bonus NYNÍ S VÝROČNÍMI BODY NAVÍC RO RO POINTS BODY Naše bonusové body jsou fantastická věc navíc, díky níž dostanete jako odměnu zdarma produkty ROTHENBERGER. Na oslavu našeho 70. výročí bude sběr bonusových bodů ještě výhodnější získáte další body navíc! Připojte se, vyplatí se vám to! JE TO JEDNODUCHÉ JAKO 1, 2, Kupte si jednu z akčních sad a vyfoťte si účtenku. Nahrajte fotografii na stránky našeho bonusového programu rothenberger.com/de-de/bonusprogramm. Jakmile ji zkontrolujeme, připíšeme vám bonusové body online. * Bonusový program je k dispozici pouze ve vybraných zemích. Další informace a podmínky účasti naleznete na stránkách rothenberger.com/de-de/bonusprogramm SBÍREJTE BODY A SLAVTE! OVÝ PROGRAM * MÁ JIŽ 3,000 ČLENŮ. A ROSTEME KAŽDÝ DEN. LISA Arnold Servisní technička a vyškolená průmyslová mechanička Děkujeme společnostem Wirth Service GmbH, Reichmann Heizung-Sanitär GmbH a engelbert strauss GmbH & Co. KG za podporu během fotografování pro tuto brožuru. Váš ROTHENBERGER specialista: TOP CENTRUM CZ s.r.o. Rohovládova Bělá Rhovládova Bělá Tel.: topcentrum@topcentrum.cz

Sada obj.č NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS. Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019.

Sada obj.č NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS. Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019. Sada obj.č. 1000002809 70 let ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 dní, 7 sad nářadí, JEDINEČNÉ nabídky Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019. 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ

Více

NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze akumulátorového lisování!

NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze akumulátorového lisování! NOVÁ dimenze akumulátorového lisování! NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN + KUPTE ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK Platnost akčních nabídek je od 1.dubna do 30. června 2017. Spojujeme lidi s vodou a energií. Bezpečně.

Více

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH.

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014 Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. www.rothenberger.cz 1 Inspekce a lokalizace ROSCOPE i2000 Multifunkční technologie propojující inspekci a

Více

NOVINKA! NOVINKA! VYZKOUŠENÍ NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze závitořezné techniky!

NOVINKA! NOVINKA! VYZKOUŠENÍ NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze závitořezné techniky! NOVÁ dimenze závitořezné techniky! NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK Platnost akčních nabídek je od 1.dubna do 30. června 2017. Spojujeme lidi s vodou a energií. Bezpečně.

Více

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj aktuálně 03 Aktuální akční nabídka platná od 1. 7. 20 do 30. 9. 20 UVNITŘ DÁLE: lisování - zkušební technika - čištění - závitořezná technika - inspekční kamery - ruční nářadí - nůžky a svářečky na plasty

Více

NOVINKA COLD OLD. for ROFROST. NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018.

NOVINKA COLD OLD. for ROFROST. NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018. NOVINKA COLD for OLD ROFROST VÝMĚNNÁ AKCE NOVÝ ZMRAZOVACÍ PŘÍSTROJ S CHLADiCÍM PROSTŘEDKEM r290 NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018. R290 CHLADICÍ

Více

JARNÍ AKCE. 51 990 Kč. 49 990 Kč 01/2016. rothenberger.cz. cena: cena: cena: sada s modulem 25/16. ROSCOPE i2000

JARNÍ AKCE. 51 990 Kč. 49 990 Kč 01/2016. rothenberger.cz. cena: cena: cena: sada s modulem 25/16. ROSCOPE i2000 01/2016 ROSCOPE i2000 Modulární systém pro inspekci potrubí a dutin. Intuitivní ovládání díky 3.5 dotykové obrazovce Rychlý a jednoduchý přenos pořízených nahrávek či fotek Různé moduly pro různé průměry

Více

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH.

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013 Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. www.rothenberger.cz 1 Spojování Lisovací stroje ROMAX 3000 Set Elektrohydraulický přistroj s akumulátorovým

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Diamantové jádrové vrtání

Diamantové jádrové vrtání Diamantové jádrové vrtání Elektrické diamantové jádrové vrtací stroje 174 Univerzální diamantové jádrové vrtací korunky 182 173 REMS Picus S1 Kompaktní, snadno ovladatelné elektrické nářadí k jádrovému

Více

nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery

nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery aktuálně 03 Aktuální akční nabídka platná od 1. 7. 20 do 30. 9. 20 nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery ROSCOPE 00 Kompaktní kamera nové generace s krystalicky čistým obrazem s vysokým rozlišením

Více

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj.

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. REMS Picus SR for Professionals 2 Jeden systém - 4 použití! Ideální pro instalatéra! 33 12 20 S regulací rychlosti Speed-Regulation! 3 5 4 6 7 21 Patent EP 2 085

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Diamantové jádrové vrtání Elektrický diamantový jádrový vrtací stroje 168 Univerzální diamantové jádrové vrtací korunky 174 167 REMS

Více

ucelená nabídka pro měkké i tvrdé pájení

ucelená nabídka pro měkké i tvrdé pájení aktuálně 02 uvnitř dále: lisování - zkušební technika - čištění - závitořezná technika - inspekční kamery - ruční nářadí - nůžky a svářečky na plasty - elektrické nářadí - kalibrace vícevrstvých trubek

Více

VRTACÍ A BOURACÍ KLADIVA STROJE PRO DIAMANTOVÉ VRTÁNÍ AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS

VRTACÍ A BOURACÍ KLADIVA STROJE PRO DIAMANTOVÉ VRTÁNÍ AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS Vrtací kladiva / Kombinovaná kladiva P 16 SDS P 26 SDS P 26 C příkon 600 W 710 W 710 W vrtání v betonu ø 5-24 mm ø 5-30 mm ø 5-30 mm vrtání s vrtací korunkou - ø 40-82 mm ø 40-82

Více

NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools. Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon!

NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools. Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon! Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon! POŘÁDNÝ KUFŘÍK NOVÉ, POŘÁDNÉ NÁSTROJE! NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2016 Manuel

Více

Stříhací nářadí Kabelové nůžky a nože s kryty ostří Kabelový nůž klasický

Stříhací nářadí Kabelové nůžky a nože s kryty ostří Kabelový nůž klasický Kabelové nůžky a nože s kryty ostří Kabelový nůž klasický Ostří z žíhané nerezové oceli Aretační kryt ostří chrání uživatele před zraněním Vyměnitelné ostří (u AV3920 spolu s adaptérem) Popis Model Délka

Více

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8" - 2" 914.0011 svěrák na trubky 1/8" - 3" Code

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8 - 2 914.0011 svěrák na trubky 1/8 - 3 Code sada expanderů, roztemovačů trubek příslušenství pro řehtačkovou ohýbačku 202.1100 sada 12-15 - 18-22 202.1101 sada 12-15 - 18-22 - 28 202.1102 sada 12-14 - 16-22 202.1103 sada 12-14 - 16-18 - 22 202.1104

Více

AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS

AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS AKČNÍ NABÍDKA SETŮ DUSS VRTACÍ A BOURACÍ KLADIVA STROJE PRO JÁDROVÉ VRTÁNÍ Vrtací kladiva / Kombinovaná kladiva P 16 SDS P 26 SDS P 26 C příkon 600 W 710 W 710 W vrtání v betonu ø 5-24 mm ø 5-30 mm ø 5-30

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

Technická data: Gigantický rozsah uchopení 3½ kompaktní použití!

Technická data: Gigantický rozsah uchopení 3½ kompaktní použití! Kleště ROGRIP XL Rychlonastavitelné kleště na vodní čerpadla 16 kleště pro trubky až do Ø 3.1/2 3 bodové uchycení: bezpečné perfektní uchopení až do maximálního rozměru trubky ROTHENBERGER Curve-Shape-Design:

Více

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals Akumulátorový stroj na dělení trubek REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA for Professionals Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 14 7

Více

Suchý a mokrý vysavač

Suchý a mokrý vysavač Suchý a mokrý vysavač REMS Pull L / M NOVINKA for Professionals K profesionálnímu vysávání prachu, nečistot a tekutin. Patentované, automatické čištění filtru. Konstantně vysoký sací výkon. Zapínací-/vypínací

Více

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

Preciznost se musí osvědčovat každý den.

Preciznost se musí osvědčovat každý den. KOV Preciznost se musí osvědčovat každý den. Vysoce výkonné vrtačky FEIN s maximální přesností vystředěného běhu. Přesné vrtání na nejvyšší úrovni: jako síťové nebo akumulátorové stroje. S vynálezem první

Více

Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny.

Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny. ESSENTIALS 2012 Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny. microdrain D30 & CA-300 Pro průměry 30-100 mm Lehce projde koleny 90 od 40 mm 10 m opticko-tlačného kabelu Sada s jednotkou

Více

Stroj na dělení trubek

Stroj na dělení trubek Stroj na dělení trubek REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 1 12 3 6 4 9 13 2 14

Více

Stroj na dělení trubek

Stroj na dělení trubek Stroj na dělení trubek REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 1 12 3 6 4 9 13 2 14

Více

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku REMS Akku-Press 22 V ACC NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! for Professionals Ještě výkonnější: o 50 % více energie! 1) Akumulátor

Více

Stroj na dělení trubek

Stroj na dělení trubek Stroj na dělení trubek REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. 1 Kvalitní německý výrobek 12 3 6 4 9 13 2 14

Více

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Výhradní zastoupení v ČR: www.norwit.cz JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Vrtací stojan pro vrtání do betonových trubek Toto zařízení je určeno k upnutí vrtacího stojanu pomocí několika

Více

CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015

CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015 CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015 8 hlavních důvodů proč pronájem 1.Úspora nákladů Abyste si mohli udělat správné porovnání cen zakoupeného zařízení, musíte vzít v úvahu celkové náklady, tzn. skladovací

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí A1 Profipress s SC-Contur Technika vedení potrubí ZM_A1_cs_20171020_115708_5.pdf 1 20.10.2017 13:47:12 Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z mědi a červeného bronzu testovaný podle DVGW pracovního

Více

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj.

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. REMS Picus SR for Professionals 2 Jeden systém - 4 použití! Ideální pro instalatéra! 33 12 20 S regulací rychlosti Speed-Regulation! 3 5 4 6 7 21 Patent EP 2 085

Více

Stroj na dělení trubek

Stroj na dělení trubek Stroj na dělení trubek REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 1 12 3 6 4 9 13 2 14

Více

VODOVODNÍ A SANITÁRNÍ VENTILY

VODOVODNÍ A SANITÁRNÍ VENTILY 8 VODOVODNÍ A SANITÁRNÍ VENTILY Uzavírací ventily 72 Uzavírací ventily pro komunální oblast 73 Detekce netěsností 74 Venkovní, výtokové a připojovací ventily 7 Instalační sestavy pro vodoměry, nástrčná

Více

Výkon a rychlost. ve vašich službách! Jedinečná sada pro vrtání za sucha i za mokra o prům. 25 až 350 mm.

Výkon a rychlost. ve vašich službách! Jedinečná sada pro vrtání za sucha i za mokra o prům. 25 až 350 mm. Vrtání na jádro Výkon a rychlost ve vašich službách! Jedinečná sada pro vrtání za sucha i za mokra o prům. 25 až 350 mm. vrtání Virax za mokra i za sucha! > Vrtáky Virax Jedinečná řada pro všechny materiály

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L4 Pexfit Pro

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L4 Pexfit Pro _CZ_090202.fm Seite 1 Mittwoch, 4. März 2009 5:43 17 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pexfit Pro _CZ_090202.fm Seite 2 Mittwoch, 4. März 2009 5:43 17 Kompletní systém PE-Xc s lisovací

Více

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce HADICE PRO CHLADÍCÍ KAPALINY VYTVOŘILI JSME TENTO SYSTÉM A STÁLE HO PRO VÁS VYLEPŠUJEME A ZDOKONALUJEME Systém LOC-LI FLEXI se stále trvale zdokonaluje

Více

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set

Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set Tlaková čerpadla BP 4 Garden Set BP 4 Garden Set obsahuje sadu sacích hadic, díky čemuž může být výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností a s vestavěnou tepelnou pojistkou ihned použito k zavlažování

Více

TA-COMPACT-P. Kombinované regulační a vyvažovací ventily pro malé koncové jednotky Tlakově nezávislý regulační a vyvažovací ventil

TA-COMPACT-P. Kombinované regulační a vyvažovací ventily pro malé koncové jednotky Tlakově nezávislý regulační a vyvažovací ventil Kombinované regulační a vyvažovací ventily pro malé koncové jednotky Tlakově nezávislý regulační a vyvažovací ventil IMI TA / Regulační ventily / Tlakově nezávislý regulační a vyvažovací ventil zajišťuje

Více

Diamantové drážkovací a dělící brusky

Diamantové drážkovací a dělící brusky Diamantové drážkovací a dělící brusky REMS Krokodil 125 REMS Krokodil 180 SR for Professionals REMS Krokodil proříznout namísto vysekávat. Celou plochou doléhající dosedací plocha během celého procesu

Více

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj.

Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. Jádrové vrtání v železobetonu, zdivu aj. REMS Picus SR for Professionals 2 Jeden systém - 4 použití! Ideální pro instalatéra! 33 12 20 S regulací rychlosti Speed-Regulation! 3 5 4 6 7 21 Patent EP 2 085

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí Technika vedení potrubí CZ 3/5 Ceník 205 Změny vyhrazeny. P Pro všechny lisovací systémy Viega v rozmezí d 2 08,0. Viega jsou použitelné pro všechny kovové lisovací systémy Viega a Geopress a lisovací

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 156 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 157 Stroje s

Více

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Výhradní zastoupení v ČR: www.norwit.cz JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Vrtací stojan pro vrtání do betonových trubek Toto zařízení je určeno k upnutí vrtacího stojanu pomocí několika

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli.

kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli. kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli. Úvod Nová aplikační řešení FEIN. V roce 1895 FEIN jako první na světě vynalezl

Více

z Ručně vedené vrtání za mokra z Stacionární vrtání za mokra z Ručně vedené vrtání za sucha z Stacionární vrtání za sucha

z Ručně vedené vrtání za mokra z Stacionární vrtání za mokra z Ručně vedené vrtání za sucha z Stacionární vrtání za sucha aktuálně 01 Aktuální akční nabídka platná od 1. 1. 20 do 31. 3. 20 ROSCOPE 1000 Kompaktní kamera nové generace s krystalicky čistým obrazem s vysokým rozlišením pro inspekce dutin, nepřístupných míst a

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí L4 Pexfit Pro Technika vedení potrubí ZM_L4_cs_20190327_061154_7.pdf 1 27.03.2019 13:54:52 Lisovací spojovací systém pro instalace pitné vody podle DIN 1988 a DIN 50930 6 a instalace vytápění, přezkoušeno

Více

Ostatní nářadí 9888 Refco - servisní magnet SVOM 780, Refco - zamačkávací kleště , Refco - ráčna RFA C 285,-

Ostatní nářadí 9888 Refco - servisní magnet SVOM 780, Refco - zamačkávací kleště , Refco - ráčna RFA C 285,- Řezačky 9906 Řezačka Rothenberger MINICUT 3-16 mm, 70401 390,- 9907 Řezačka Rothenberger MINIMAX 3-28 mm, 70415 560,- 9908 Řezačka Rothenberger TC 35 3-35 mm, 70427 790,- 9963 Řezačka Rothenberger TC 42

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E131701 48DÍLNÁ sada 1/4" bitů 25 mm 6x ploché bity:

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí G1 Sanpress Inox s SC-Contur

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí G1 Sanpress Inox s SC-Contur _CZ_090120.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:37 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Sanpress Inox s SC-Contur _CZ_090120.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:37 15 Trubky a lisovací

Více

Technika vedení potrubí ocel

Technika vedení potrubí ocel Megapress s SC-Contur Technika vedení potrubí ocel CZ 3/ Ceník 0 Změny vyhrazeny. F Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z nelegované oceli.0308 pro černé, pozinkované, průmyslově lakované a

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí G3 Sanpress s SC-Contur Technika vedení potrubí ZM_G3_cs_20171020_115708_5.pdf 1 20.10.2017 13:11:28 Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z červeného bronzu, trubky z ušlechtilé oceli materiál

Více

Potrubní systém xconnect System

Potrubní systém xconnect System Potrubní systém xconnect System xconnect System xconnect System Využívání vlnovce z chirurgické oceli v rámci domovních rozvodů má hned několik výhod. Trubky je možné snadno ohnout a instalovat například

Více

aktuálně Vydání 1/2008 www.rothenberger.cz Vydání 1/2008 únor až květen 2 590 Kč 4 690 Kč Navštivte nás www.rothenberger.cz

aktuálně Vydání 1/2008 www.rothenberger.cz Vydání 1/2008 únor až květen 2 590 Kč 4 690 Kč Navštivte nás www.rothenberger.cz Navštivte nás v naší provozovně: Lnářská 907/12 104 00 Praha 10 Uhříněves Tel: 271 730 183 Vydání 1/2008 aktuálně Vydání 1/2008 únor až květen ROCLICK Kombinovaná sada očkových ráčnových klíčů kloubové

Více

Regulační ventil HERZ

Regulační ventil HERZ Regulační ventil HERZ Regulátor průtoku Technický list pro 4001 Vydání CZ 0610 Montážní rozměry v mm DN G L H1 H2 B1 B2 L1 L2 1 4001 21 15 3/4 G 66 59 61,5 49 63 48 81 1 4001 22 20 1 G 76 60 61,5 51 68,5

Více

Akce 2007/ 2008. Podzim / Zima. www.rems.de

Akce 2007/ 2008. Podzim / Zima. www.rems.de Akce Podzim / Zima 2007/ 2008 www.rems.de REMS Magnum superstroj do 4 Podstavec (příslušenství) Podstavec (příslušenství) REMS Magnum 2010 L-T Řezání závitů, odřezávání trubek, odhrotování, zhotovování

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ LET ZÁRUKA PĚTILETÁ ZÁRUKA Kvalita nářadí Powerplus XQ je zdůrazněna zárukou let na veškeré výrobní vady! Tato jedinečně výhodná záruka Vám dává jistotu, že jste koupili kvalitní, profesionální výrobek,

Více

Svařování plastových trubek

Svařování plastových trubek Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 162 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 163 Stroje s topným článkem pro svařování na tupo 164 Přístroje s topným článkem pro

Více

CENÍK SORTIMENTU CENÍK SORTIMENTU MERABELL STRANA 1

CENÍK SORTIMENTU CENÍK SORTIMENTU MERABELL STRANA 1 CENÍK SORTIMENTU CENÍK SORTIMENTU MERABELL STRANA 1 VODOVODNÍ HADICE AQUA TOALETNÍ HADICE M0001 8596340000005 G3/8" G3/8" 35 cm 455 Kč 549 Kč M0002 8596340000012 G3/8" G3/8" 50 cm 500 Kč 599 Kč M0003 8596340000029

Více

EURO PROMO 02/2012. www.rothenberger.com

EURO PROMO 02/2012. www.rothenberger.com EURO PROMO 02/2012 www.rothenberger.com Spojování Lisovací stroje standard ROMAX 3000 Set Elektrohydraulický přistroj s akumulátorovým a síťovým provozem, pro systémové lisovaní tvarovek do 108 mm pod

Více

Stroje a nářadí pro profesionály. Jaro / Léto 2011. Perfektní tým pro nejvyšší nároky! REMS Picus SR a REMS Titan. NOVINKA

Stroje a nářadí pro profesionály. Jaro / Léto 2011. Perfektní tým pro nejvyšší nároky! REMS Picus SR a REMS Titan. NOVINKA Stroje a nářadí pro profesionály Akce Jaro / Léto 2011 NOVINKA Perfektní tým pro nejvyšší nároky! REMS Picus SR a REMS Titan. f o r P r o f e s s i o n a l s REMS Titan pro nejvyšší nároky. Robustní, obzvláště

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny S přepínací páčkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí HADICE PRO CHLADÍCÍ KAPALINY VYTVOŘILI JSME TENTO SYSTÉM A STÁLE HO PRO VÁS VYLEPŠUJEME A ZDOKONALUJEME Systém LOC-LINE FLEXI se stále trvale zdokonaluje a dodává

Více

Detaily. Popis. Vybavení a užitek

Detaily. Popis. Vybavení a užitek Zahradní čerpadla GP BP 3 Home & Garden Výkonné a s dlouhou životností, takové je domácí a zahradní čerpadlo BP 3 Home & Garden. Je ideálním řešením zahradního zavlažování, případně zásobování vodou, např.

Více

BRAVOPRESS. Systémy multi-press z PPSU tvarovky pro rozvody ST a TUV - topení 06/2014. www.genovabohemia.cz

BRAVOPRESS. Systémy multi-press z PPSU tvarovky pro rozvody ST a TUV - topení 06/2014. www.genovabohemia.cz RVOPRESS L02-484/0 Marzo 2012 Systémy multi-press z PPSU tvarovky pro rozvody ST a TUV - topení www.genovabohemia.cz 06/2014 katalog a ceník v CZK uvedené ceny jsou bez DPH (21%) Popisky pro katalog a

Více

Technika vedení potrubí ocel

Technika vedení potrubí ocel Megapress Technika vedení potrubí ocel F2 CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z nelegované oceli 1.0308 pro černé, pozinkované, průmyslově lakované a práškovou

Více

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu!

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Opravdu Bosch! Profi magazín 02 04/2012 Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínacím KolEčKEm (ráčnový mechanismus se 72 zuby

Více

Gruppe10 Seite 1-30.qxd 27.02.2003 12:13 Uhr Seite 10.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech: 10 10.01

Gruppe10 Seite 1-30.qxd 27.02.2003 12:13 Uhr Seite 10.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech: 10 10.01 Gruppe Seite 1-30.qxd 27.02.2003 12:13 Uhr Seite.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#02-3125Textron Tschech:.01 Gruppe Seite 1-30.qxd 27.02.2003 12:13 Uhr Seite.02 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#02-3125Textron Tschech:

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 4. do 30. 6. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E010193 7záSUvKová pojízdná montážní SKříň 4 zásuvky

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí L6 Viega Smartpress Technika vedení potrubí ZM_L6_cs_20171020_115708_9.pdf 1 20.10.2017 13:08:45 Lisovací spojovací systém s vícevrstvými trubkami pro optimalizované proudění určený pro instalace pitné

Více

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací POLYS P-1 ruční svářečky s termostatickou regulací Svářečky POLYS P-1 jsme vyvinuli na základě zkušeností našich zákazníků, kteří požadují jednodušší svářečku jako doplněk profesionální P-4 nebo svářečku

Více

Dělení a odhrotování do DN 100

Dělení a odhrotování do DN 100 Stroje a nářadí pro profesionály Podzim/Zima 2011 Akce NOVINKA Dělení a odhrotování do DN 100 REMS Cento for Professionals Dělení a odhrotování do DN 100. REMS Cento dělení do DN 100. Pravoúhle. Bez třísek.

Více

Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky

Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference, šikmý, s měřícími ventilky Technický list pro 4117 M Vydání AUT 1203 Vydání CZ 0908 4117 M 1/2, 3/4 U dimenzí 1/2 a 3/4 není pravé spodní vrtání.

Více

2015/ 2016 www.rothenberger.cz

2015/ 2016 www.rothenberger.cz DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark 201/ 2016 www.rothenberger.cz i Spolehlivé a precizní výsledky měření: dvojitý ventilový systém (Twin Valve) pumpy RP 0 umožňuje exaktní kotrolu

Více

VÁNOČNÍ AKCE 2015. Elektrická zkušební pumpa RP PRO III 17669 Kč 13 999 Kč. Vše v praktickém plastovém kufru. Sada neobsahuje lisovací čelisti.

VÁNOČNÍ AKCE 2015. Elektrická zkušební pumpa RP PRO III 17669 Kč 13 999 Kč. Vše v praktickém plastovém kufru. Sada neobsahuje lisovací čelisti. ROMAX 3000 sada Elektrohydraulický přístroj s akumulátorovým a síťovým provozem pro systémové lisování tvarovek do průměru 108 mm pod tlakem 32-34 kn. Rychlost Jedno lisování trvá pouze zhruba 5 vteřin.

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2017 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. Č.: E030700 19dílná sada 1/4" nářadí 13x 1/4" 6hranné

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E110313 18dÍLNÁ SAdA očkoplochých KLÍčů VE ViNYLoVém

Více

EURO PROMO NOVINKA! www.rothenberger.cz 01/2014

EURO PROMO NOVINKA! www.rothenberger.cz 01/2014 EURO PROMO 01/2014 NOVINKA! www.rothenberger.cz Inspekce a lokalizace ROSCOPE i2000 Multifunkční technologie propojující inspekci a lokalizaci v jednom přístroji. Nasazení Roscope i2000 pokrývá požadavky

Více

CENÍK. Potrubí MIXAL mm Potrubí PEXAL mm Tvarovky Bravopress PPSU mm

CENÍK. Potrubí MIXAL mm Potrubí PEXAL mm Tvarovky Bravopress PPSU mm Potrubí MIXAL 14-32 mm Potrubí PEXAL 14-90 mm Tvarovky Bravopress PPSU 16-63 mm Vícevrstvé potrubní systém pro zásobování vodou ST, TUV a topení www.genovabohemia.cz 2017 katalog a ceník v CZK uvedené

Více

2015/ 2016 www.rothenberger.cz

2015/ 2016 www.rothenberger.cz DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark 2015/ 201 www.rothenberger.cz ROFROST TURBO i ROFROST TURBO umožňuje bezpečné a rychlé zmrazení pro hladké a snadné provedení práce 180 ROFROST

Více

Regutec. Uzavírací šroubení Uzavírací radiátorové šroubení

Regutec. Uzavírací šroubení Uzavírací radiátorové šroubení Regutec Uzavírací šroubení Uzavírací radiátorové šroubení IMI HEIMEIER / Termostatické ventily a šroubení / Regutec Regutec Regutec je uzavírací radiátorové šroubení pro teplovodní soustavy s nuceným oběhem.

Více

Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena bez DPH Platnost do:

Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena bez DPH Platnost do: Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Servis olejů Servis olejů Měrky oleje 244 Klíče pro upínání olejových filtrů 245 246 Pumpy na olej a plnicí zařízení 247 249

Více

KOV. Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65. nejlepší v celé historii.

KOV. Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65. nejlepší v celé historii. KOV Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65 nejlepší v celé historii. ÚVOD Kompetence v oblasti jádrového vrtání od vynálezce

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L5 Pexfit

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L5 Pexfit Ceník 2012 - SK Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pexfit Všechny spojky kompletně s lisovacími pouzdry. Kompletní systém PE-Xc se systémovými trubkami Pexfit pro instalaci pitné vody a

Více

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky Klíče RIDGID Konstrukce prověřené časem. Často napodobované, nikdy srovnatelné. Výborná konstrukce pro zlepšení produktivity. Inovativní přístup pro nová řešení starých problémů. Typ Hasáky pro velké zatížení

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Gruppe09.qxd 25.02.2003 11:56 Uhr Seite 9.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech: 9 9.01

Gruppe09.qxd 25.02.2003 11:56 Uhr Seite 9.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech: 9 9.01 Gruppe0.qxd 25.02.2003 11:56 Uhr Seite.01 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech:.01 Gruppe0.qxd 25.02.2003 11:56 Uhr Seite.02 AP_3 Raid_1:K:Klauke:KLAU#0210-3125Textron Tschech: Skupina strana

Více

ROFROST TURBO umožňuje bezpečné a rychlé zmrazení pro hladké a snadné provedení práce

ROFROST TURBO umožňuje bezpečné a rychlé zmrazení pro hladké a snadné provedení práce i ROFROST TURBO umožňuje bezpečné a rychlé zmrazení pro hladké a snadné provedení práce 180 Zmrazovací technika Systémy zmrazování trubek 182-184 Plynová zmrazovací technika Systémy zmrazování trubek 185

Více

Technika vedení potrubí ocel

Technika vedení potrubí ocel Megapress Technika vedení potrubí ocel F2 CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z nelegované oceli 1.0308 pro

Více

Globo P, P-S. Kulové kohouty Kulový kohout pro připojení k čerpadlu

Globo P, P-S. Kulové kohouty Kulový kohout pro připojení k čerpadlu Globo, -S Kulové kohouty Kulový kohout pro připojení k čerpadlu IMI EIMEIER / Uzavírací armatury / Globo, -S Globo, -S Kulové kohouty Globo a Globo -S jsou uzavírací armatury pro teplovodní soustavy, kterou

Více

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č.

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č. Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A VRTACÍ SADA kat. č.: 626707000 990

Více

Vrtací kladivo 2,3 kg, SDS-plus. FHE 2-22 SDS-plus

Vrtací kladivo 2,3 kg, SDS-plus. FHE 2-22 SDS-plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Vrtací kladivo 2,3 kg, SDS-plus FHE 2-22 SDS-plus 43.674 Vrtací kladivo 2,3 kg, SDS-plus + Lehké a příruční vrtací kladivo 70 W pistolového tvaru + Pravý/levý

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L5 Pexfit

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí L5 Pexfit _CZ_090120.fm Seite 1 Dienstag, 3. März 2009 1:23 13 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pexfit _CZ_090120.fm Seite 2 Dienstag, 3. März 2009 1:23 13 Všechny spojky kompletně s lisovacími

Více