Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ Strana 1 (celkem 2)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230. Strana 1 (celkem 2)"

Transkript

1 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Diecézní charita Brno adresa: třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno střed, Černá Pole, Brno 2 IČO: zastoupená: (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Ing. Mgr. Oldřichem Haičmanem, ředitelem organizace Komerční banka, a.s. číslo účtu: /0100 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 3) Smlouvy nově zní takto: 3) Příjemce zajistí poskytování sociální služby na základě Smlouvy v rozsahu základních činností a úkonů vymezených pro daný druh sociální služby v zákoně o sociálních službách a vyhlášce č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, následovně: Strana 1 (celkem 2)

2 sociální služba: Nízkoprahový klub Vrakbar Jihlava, celkový průměrný počet úvazků v období, na které je dotace poskytnuta: 3,30. 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Mgr. Oldřich Haičman Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

3 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Diakonie ČCE středisko v Myslibořicích adresa: Myslibořice 1, Myslibořice IČO: zastoupená: Michaelou Grmelovou, předsedkyní správní rady (ředitelkou) Hanou Svobodovou, členkou správní rady Ivanou Vrzáčkovou, členkou správní rady (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Waldviertler Sparkasse von 1842 číslo účtu: /7940 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 3) Smlouvy nově zní takto: 3) Příjemce zajistí poskytování sociální služby na základě Smlouvy v rozsahu základních činností a úkonů vymezených pro daný druh sociální služby v zákoně o sociálních službách a vyhlášce č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, následovně: Strana 1 (celkem 3)

4 a) sociální služba:diakonie Myslibořice Domov pro osoby se zdravotním postižením, počet lůžek: 14, obložnost: minimální požadovaná hodnota plnění indikátoru 80%, b) sociální služba: Diakonie Myslibořice Domov pro seniory, počet lůžek: 93, obložnost: minimální požadovaná hodnota plnění indikátoru 80%, c) sociální služba: Diakonie Myslibořice Domov se zvláštním režimem, počet lůžek: 33, obložnost: minimální požadovaná hodnota plnění indikátoru 80%, d) sociální služba: Diakonie Myslibořice - Odlehčovací služby, počet lůžek: 4, obložnost: minimální požadovaná hodnota plnění indikátoru 80%, e) sociální služba: Diakonie Myslibořice Pečovatelská služba, počet úvazků pracovníků v přímé péči 1 : 1,86, celkový průměrný počet úvazků v období, na které je dotace poskytnuta: 1,86. 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 1 jedná se o celkový průměrný počet úvazků pracovníků v přímé péči v průběhu období, na které jsou poskytovány finanční prostředky Strana 2 (celkem 3)

5 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Michaela Grmelová Mgr. et Bc. Petr Krčál předsedkyně správní rady (ředitelka) radní Kraje Vysočina Hana Svobodová členka správní rady Ivana Vrzáčková členka správní rady Strana 3 (celkem 3)

6 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. adresa: Vltavínská 1346, Třebíč IČO: zastoupená: Mgr. Jitkou Švaříčkovou, ředitelkou společnosti (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Fio banka a.s. číslo účtu: /2010 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

7 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Mgr. Jitka Švaříčková Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitelka společnosti radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

8 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov blahoslavené Bronislavy adresa: Školní 681, Humpolec IČO: zastoupený: Mgr. Janem Výborným, ředitelem organizace (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Komerční banka a.s. číslo účtu: /0100 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální Strana 1 (celkem 2)

9 službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Mgr. Jan Výborný Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

10 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov pro seniory Jihlava - Lesnov se sídlem: Pod Rozhlednou 3448/10, Jihlava IČO: zastoupený: Mgr. Vladimírem Mašterou, ředitelem organizace (dále jen Příjemce ) Název zřizovatele: Statutární město Jihlava bankovní spojení: Česká národní banka číslo účtu: /0710 (rozpočet zřizovatele zprostředkovává vztah příspěvkové organizace k rozpočtu Kraje v souladu s 28 odst. 12 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je Strana 1 (celkem 2)

11 datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Mgr. Vladimír Maštera Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

12 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov pro seniory Pelhřimov, příspěvková organizace se sídlem: Radětínská 2305, Pelhřimov IČO: zastoupená: Ing. Tomášem Dufkem, ředitelem organizace (dále jen Příjemce ) Název zřizovatele: Město Pelhřimov bankovní spojení: Česká národní banka číslo účtu: /0710 (rozpočet zřizovatele zprostředkovává vztah příspěvkové organizace k rozpočtu Kraje v souladu s 28 odst. 12 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

13 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Tomáš Dufek Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

14 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov pro seniory Telč, příspěvková organizace se sídlem: Špitální 46, Telč IČO: zastoupená: Mgr. et Bc. Marikou Krejčí, DiS., ředitelkou organizace (dále jen Příjemce ) Název zřizovatele: Město Telč bankovní spojení: Česká spořitelna a.s. číslo účtu: /0800 (rozpočet zřizovatele zprostředkovává vztah příspěvkové organizace k rozpočtu Kraje v souladu s 28 odst. 12 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je Strana 1 (celkem 2)

15 datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Mgr. et Bc. Marika Krejčí, DiS. Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitelka organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

16 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov sv. Anežky adresa: Velký Újezd 7, Kojatice, Třebelovice IČO: zastoupený: Ing. Františkem Čajkou, ředitelem organizace (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo účtu: /0100 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální Strana 1 (celkem 2)

17 službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. František Čajka Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

18 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Domov sv. Floriana o.s. adresa: Věžnice 33, Věžnice u Havl. Brodu IČO: zastoupený: Ing. Josefem Málkem, předsedou spolku (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Československá obchodní banka a.s. číslo účtu: /0300 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

19 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Josef Málek Mgr. et Bc. Petr Krčál předseda spolku radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

20 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a DS Stříbrné Terasy o.p.s. adresa: Havlíčkova 5624/34b, Jihlava IČO: zastoupená: Bc. Jiřím Vondráčkem, ředitelem společnosti (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Česká spořitelna a.s. číslo účtu: /0800 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální Strana 1 (celkem 2)

21 službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Bc. Jiří Vondráček Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel společnosti radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

22 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Dům seniorů Domov důchodců se sídlem: Malovcova 1080, Pacov IČO: zastoupený: Ing. Václavem Hrobským, ředitelem organizace (dále jen Příjemce ) Název zřizovatele: Město Pacov bankovní spojení: Česká spořitelna a.s. číslo účtu: /0800 (rozpočet zřizovatele zprostředkovává vztah příspěvkové organizace k rozpočtu Kraje v souladu s 28 odst. 12 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

23 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Václav Hrobský Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

24 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Dům sv. Antonína adresa: Komenského 907, Moravské Budějovice 2 IČO: zastoupený: (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Ing. Ladislavem Chloupkem, ředitelem organizace Komerční banka, a.s. číslo účtu: /0100 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální Strana 1 (celkem 2)

25 službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Ladislav Chloupek Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitel organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

26 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Farní charita Kamenice nad Lipou adresa: nám. Husovo 94, Kamenice nad Lipou IČO: zastoupená: Jitkou Koubovou, ředitelkou (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Československá obchodní banka a.s. číslo účtu: /0300 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

27 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Jitka Koubová Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitelka organizace radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

28 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Integrované centrum sociálních služeb Jihlava se sídlem: Brtnická 754/15, Jihlava IČO: zastoupené: Ing. Mgr. Alenou Řehořovou, ředitelkou organizace (dále jen Příjemce ) Název zřizovatele: Statutární město Jihlava bankovní spojení: Česká národní banka číslo účtu: /0710 (rozpočet zřizovatele zprostředkovává vztah příspěvkové organizace k rozpočtu Kraje v souladu s 28 odst. 12 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Čl. 8 odst. 3) Smlouvy nově zní takto: 3) Příjemce zajistí poskytování sociální služby na základě Smlouvy v rozsahu základních činností a úkonů vymezených pro daný druh sociální služby v zákoně o sociálních službách a vyhlášce č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, následovně: Strana 1 (celkem 2)

29 a) sociální služba: Denní stacionář Domovinka, počet úvazků pracovníků v přímé péči 1 : 2,9, celkový průměrný počet úvazků v období, na které je dotace poskytnuta: 3,77, b) sociální služba: odlehčovací služba, počet lůžek: 5, obložnost: minimální požadovaná hodnota plnění indikátoru 80%, c) sociální služba: pečovatelská služba, počet úvazků pracovníků v přímé péči 1 : 35,5, celkový průměrný počet úvazků v období, na které je dotace poskytnuta: 46,15. 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Mgr. Alena Řehořová Mgr. et Bc. Petr Krčál ředitelka organizace radní Kraje Vysočina 1 jedná se o celkový průměrný počet úvazků pracovníků v přímé péči v průběhu období, na které jsou poskytovány finanční prostředky Strana 2 (celkem 2)

30 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 ID ZZ01230 uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, Jihlava IČO: zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Mgr. et Bc. Petr Krčál, radní kraje (dále jen Kraj ) bankovní spojení: Sberbank CZ, a. s. Jihlava číslo účtu: /6800 a Město Chotěboř adresa: Trčků z Lípy 69, Chotěboř IČO: zastoupené: Ing. Tomášem Škarydem, starostou města (dále jen Příjemce ) bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo účtu: /0100 spolu uzavřeli dne podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouvu o poskytnutí dotace na zajištění sociálních služeb v roce 2015 (dále jen Smlouva ). Výše uvedené smluvní strany uzavírají v souladu s čl. 12 odst. 3 Smlouvy tento dodatek (dále jen dodatek ). II. Změny a doplňky 1) Čl. 7 Smlouvy se doplňuje o odst. 3), který zní: 3) Příjemce je oprávněn čerpat dotaci k financování provozu sociální služby uvedené v Čl. 5 této smlouvy v období od do včetně souvisejících nákladů, které budou proplaceny do 20. ledna roku následujícího po roce, na který byla dotace poskytnuta. 2) Za dosavadní text Čl. 8 odst. 3) Smlouvy se vkládá věta, která zní: Povolená odchylka je: - 0,5 úvazku/maximálně 5 % ze stanoveného počtu úvazků. Strana 1 (celkem 2)

31 3) Čl. 8 odst. 7) Smlouvy nově zní takto: 7) Příjemce je povinen předložit odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen příslušný odbor ) Závěrečnou zprávu na formuláři zveřejněném na Sociálním portále Kraje Vysočina, a to nejpozději do (rozhodující je datum razítka podatelny krajského úřadu). Současně s listinnou podobou se Závěrečná zpráva odesílá i v elektronické podobě na ovou adresu: dotace2015@kr-vysocina.cz. Závěrečná zpráva se zpracovává za každou sociální službu zvlášť. V případě, že Závěrečná zpráva bude neúplná, údaje v ní uvedené nepřesné, nesrozumitelné či nedůvěryhodné, vyzve příslušný odbor Příjemce telefonicky a zároveň elektronicky k odstranění nedostatků Závěrečné zprávy ve lhůtě 3 pracovních dnů od zaslání elektronické výzvy. III. Ostatní ustanovení 1) Ustanovení smlouvy neupravená tímto dodatkem zůstávají v platnosti beze změny. 2) Tento dodatek je vyhotoven ve dvou stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. 3) Smluvní strany prohlašují, že jim nejsou známy žádné skutečnosti, které by uzavření tohoto dodatku vylučovaly a že tento dodatek je projevem jejich svobodné a vážné vůle, a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 4) Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smluvními stranami. 5) Tento dodatek schválilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina dne usnesením č. V... dne... V Jihlavě dne Ing. Tomáš Škaryd Mgr. et Bc. Petr Krčál starosta města radní Kraje Vysočina Strana 2 (celkem 2)

ID ZZ I. Smluvní strany

ID ZZ I. Smluvní strany DODATEK Č. I KE SMLOUVÉ O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU) uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv

Více

Strana 1 (celkem 4) DODATEK Č. III KE SMLOUVÉ O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU)

Strana 1 (celkem 4) DODATEK Č. III KE SMLOUVÉ O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU) DODATEK Č. III KE SMLOUVÉ O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU) uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv

Více

IDZZ I. Smluvní strany

IDZZ I. Smluvní strany DODATEK Č. III KE SMLOUVÉ O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU) uzavřený na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv

Více

Krajvysoana. OSV/Svarcová

Krajvysoana. OSV/Svarcová Krajvysoana 99761 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č. III smlouvy o poskytnutí příspěvku na vyrovnávací platbu za poskytování služeb obecného hospodářského zájmu ID ZZ01591.0095, 0109,

Více

DODATEK Č. 1 (ID O )

DODATEK Č. 1 (ID O ) DODATEK Č. 1 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

(O ) Čl. I. Čl. II. Čl. III. Čl. IV

(O ) Čl. I. Čl. II. Čl. III. Čl. IV DAROVACÍ SMLOUVA ( 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů) (O01880.0001) Kraj Vysočina se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČO: 70890749 zastoupený: MUDr.

Více

DAROVACÍ SMLOUVA (ID O ) Smluvní strany

DAROVACÍ SMLOUVA (ID O ) Smluvní strany DAROVACÍ SMLOUVA uzavřená podle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) (ID O01692.0001) Smluvní strany Kraj Vysočina Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČO: 70890749

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

ID O Čl. 1 Smluvní strany

ID O Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O VYDÁNÍ POVĚŘENÍ K POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany RK-22-2016-27, př. 4 počet stran: 458 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE KU J1P015XGFU uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE IDZZ01339.0009. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE IDZZ01339.0009. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu ZK-05-2015-111, př. 2 počet stran: 48 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany RK-22-2016-27, př. 5 počet stran: 285 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Výpis žádostí ze systému edotace Název dotačního titulu: dotace na poskytování sociálních služeb (zál.2015) ID: O01144 Identifikátor Žadatel IČO/RČ Název projektu Požadovaná částka O01144.0001 Diakonie

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 732/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 703 ze dne 18.10.2017 Uzavření dodatku č. 1 k Veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace mezi hlavním městem Prahou a městskou částí

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne

DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne MHMPXP7FMLM7 stejnopis č. DODATEK č. 1 k VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVĚ č. DOT/80/02/000721/2017 ze dne 30. 6. 2017 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace - grantu č. 122 na zachování či obnovu památkové hodnoty

Více

ZZ00905-09.0026. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

ZZ00905-09.0026. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu KUJIP012G6G7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování služeb ze dne 10. 11. 2009

Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování služeb ze dne 10. 11. 2009 Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování služeb ze dne 10. 11. 2009 KUJIP00UAWBB uzavřený podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Kraj Vysočina,

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

FOND VYSOČINY. (ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: FOND VYSOČINY PROGRAM HOSPODAŘENÍ V LESÍCH 2019 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy Kraj Vysočina SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy. Čl. 3 Závaznost návrhu SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ID ZZ01531 Čl.

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Dodatek č. 2 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace, ve znění dodatku č. 1

Dodatek č. 2 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace, ve znění dodatku č. 1 Dodatek č. 2 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace, ve znění dodatku č. 1 DVS/04/03/006142/2017 uzavřený niže uvedeného dne, městce a roku podle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územnich

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Dotace na sociální služby - p.o. (MPSV dofinancování 2) PR01837 PR01837.0001 PR01837.0002 PR01837.0003 PR01837.0004 PR01837.0005 PR01837.0006 PR01837.0007 PR01837.0008 PR01837.0009 PR01837.0010 PR01837.0011

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/2181/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID ZZ ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Výpis žádostí ze systému edotace Název dotačního titulu: dotace na sociální služby (MPSV dofinancování) ID: ZZ01591-01 Identifikátor Žadatel IČO/RČ Název projektu Požadovaná částka ZZ01591.0213 ZZ01591.0214

Více

R a d a K r aj e V yso č i n y

R a d a K r aj e V yso č i n y Rada Kraje Vysočiny Pravidla Rady Kraje Vysočina pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu vyplývající ze Zásad územního rozvoje Kraje Vysočina a jejich aktualizací ze dne 24. 4. 2018 č. 02/18

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace STEJNOPIS č. 1 I llllllll llll llllll lllll li 111111111111111111 111111111111111111 IIII IIII M H M P X P 5 Q A M G 1 DOT/04/03/006158/2017 uzavřená níže uvedeného

Více

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor Příloha č. 5: Úplné znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo (část a) Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor (dále jen dodatek ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK S MLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU ZŘIZOVATELE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE č. OLP /1151/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 20. 2. 2018, usnesením

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 166/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 142 ze dne 09.03.2015 Změna zřizovacích listin příspěvkových organizací Pečovatelská služba Praha 3, Ošetřovatelský domov Praha

Více

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017 Smluvní strany: S MLOUVA 018_P01_Smlouva_Jedlickuv_ustav.DOC O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /49/2017 schválená Radou Libereckého kraje dne 7.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 DNE: 11. 6. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1584/2018/ŠKS NÁZEV: Finanční dary Kraje Vysočina na rok 2018 ANOTACE: Finanční dary Kraje Vysočina městu Žďár nad Sázavou na podporu vzdělávání

Více

ID 1591.xxxx. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ID 1591.xxxx. Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU) uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 6.3. Pro jednání zastupitelstva města dne: 12. 12. 2018 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Poskytnutí

Více

(ID O01257.0001) Čl. 2 Předmět a účel smlouvy

(ID O01257.0001) Čl. 2 Předmět a účel smlouvy ZK-02-2015-07, př. 2 počet stran: 6 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 15

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 15 BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 15 DNE: 23. 06. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 15/2016/OS/9 NÁZEV: Dodatky veřejnoprávních smluv ANOTACE: Město Žďár nad Sázavou uzavřelo s poskytovateli sociálních

Více

Mgr. Pavel Franěk, 1. náměstek hejtmana Sberbank CZ, a. s. Jihlava, číslo účtu: /6800

Mgr. Pavel Franěk, 1. náměstek hejtmana Sberbank CZ, a. s. Jihlava, číslo účtu: /6800 RK-16-2018-XX,př. 1 RK-16-2018-23, př. 1 Počet stran: 28 počet stran: 28 Dohoda o poskytnutí příspěvku v rámci projektu Učit se společně, růst individuálně, registrační číslo projektu: CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_007/0007226

Více

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy

čl. 1 Smluvní strany čl. 2 Předmět a účel smlouvy RK-02-2016-xx, př. 2 Počet stran: 9 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

D ODATEK Č. 1. č. OLP/1165/2018. schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne , usnesením č. 38/18/ZK

D ODATEK Č. 1. č. OLP/1165/2018. schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne , usnesením č. 38/18/ZK D ODATEK Č. 1 KE SMLOUVĚ O POSKYTNUTÍ DOTACE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE Z FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ MINISTERSTVA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. OLP/1165/2018

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 02.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace - Česká asociace inline hokeje, Praha

Více

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 4.2. Pro jednání zastupitelstva města dne: 20.03.2019 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Poskytnutí

Více

(ID O01338.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O01338.0001) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy ZK-04-2015-04, př. 1 počet stran: 6 RK-17-2015-10, př. 1 počet stran: RK-17-2015-xx, př. 1 6 Počet stran: 6 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy. Čl. 4 Závazek Příjemce

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy. Čl. 4 Závazek Příjemce ZK-02-2017-07, př. 2 Počet stran: 14 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/14/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní strany:

Více

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE (P ÍSP VKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁ SKÉHO ZÁJMU) uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních

Více

I. Řízení o zařazení do Sítě Kraje

I. Řízení o zařazení do Sítě Kraje KUJIP017EUY0 Kraj Vysoana p í( V Pověření Kraje Vysočina (dále též Pověření") k zajištění dostupnosti poskytování sociální služby zařazením do sítě veřejně podporovaných sociálních služeb v Kraji Vysočina

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany

ZZ Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(dále jen,,dodatek č. 7)

(dále jen,,dodatek č. 7) ) DODATEK Č. 7 č.j.: PPR-l853-182/Čj-2014-990640 ke kupní smlouvě č.j. PPR-l853-75/Čj-2014-990640 ve znění dodatku č. ] č.j.: PPR-l853-102/Čj-2014-990640, ve znění dodatku č. 2 č.j.: PPR-l853-125/Čj-2014-990640,

Více

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

(ID O ) Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace STEJNOPIS č. _f Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I llllllll llll llllll lllll li llllllll Ill lllllll llll llllll 1111111111111111 M H M P X P 7 T E O 2 O DOT/04/03/006856/2018 uzavřená níže uvedeného

Více

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany

(ID PR ) Čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo Kraje Vysočina

Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací městům s památkami světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO v Kraji Vysočina ze dne 10. 11. 2015 č. 13/15

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/1663/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní

Více

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

ID ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28. 11. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 860/2016/OS NÁZEV: Dodatek veřejnoprávní smlouvy ANOTACE: Město Žďár nad Sázavou uzavřelo se Svazem důchodců ČR,

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

Název materiálu: Žádost o změnu účelu poskytnuté dotace - Tělocvičná jednota Sokol Turnov

Název materiálu: Žádost o změnu účelu poskytnuté dotace - Tělocvičná jednota Sokol Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 14. 11. 2017 Název materiálu: Žádost o změnu účelu poskytnuté dotace - Tělocvičná jednota Sokol Turnov Předkládá: Mgr. Jana Svobodová Vypracovala: Mgr. Martina Marková Zúčastní

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva O POSKYTNUTÍ DOTACE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU MĚSTA TURNOV. č. 2/2016

Smlouva O POSKYTNUTÍ DOTACE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU MĚSTA TURNOV. č. 2/2016 Smlouva O POSKYTNUTÍ DOTACE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU MĚSTA TURNOV Smluvní strany: č. 2/2016 Město Turnov se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 3. 2015 Bod pořadu jednání: Schválení Dodatku č. 6 ke Smlouvě o poskytnutí dotace v rámci projektu Centrum aktivního

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID O Čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ID O Čl. 1 Smluvní strany RK-07-2018-XX, př. 2 Počet stran: 8 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0444/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0444/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0444/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. mimořádné. zasedání zastupitelstva města dne: 2. 8. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Schválení Dodatku č.2 ke Smlouvě o poskytnutí dotace č. LB/1092/S na projekt

Více

Dodatek č. 1 KE SMLOUVĚ O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Dodatek č. 1 KE SMLOUVĚ O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Číslo smlouvy u poskytovatele: 15/SML0401 Smluvní strany Dodatek č. 1 KE SMLOUVĚ O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Poskytovatel: Ústecký kraj Sídlo: Velká Hradební 3118/48,

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení ZÁSADY MĚSTA CHOTĚBOŘ PRO POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU NA VYROVNÁVACÍ PLATBU POSKYTOVATELŮM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Z ROZPOČTU MĚSTA CHOTĚBOŘ Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Zásady pro poskytování příspěvku na vyrovnávací

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE RK-09-2018-44, př. 2 počet stran: 36 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, Kamenice nad Lipou

MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, Kamenice nad Lipou MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 2/2015 Pravidla podpory spolků, skupin, mládeže a jednotlivců Město Kamenice nad Lipou, se sídlem Kamenice

Více

ID O Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Petr Piňos, člen rady kraje IČO:

ID O Čl. 1 Smluvní strany. MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje k podpisu smlouvy pověřen: Petr Piňos, člen rady kraje IČO: ZK-02-2015-74, př. 2 Počet stran: 32 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012

Více

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 4. 12. 2018, usnesením č. 2310/18/RK Smluvní strany:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

Smlouva o poskytnutí účelové dotace

Smlouva o poskytnutí účelové dotace Smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/3070/2017 schválená Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 26. 9. 2017 usnesením č. 384/17/ZK Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem

Více

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje Příloha č. 1 Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI uzavřená v souladu s ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace: VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. 01/2016 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a ust. 10a odst. 5) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více