Obchodní podmínky. Kuliner Gastrocentrum s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní podmínky. Kuliner Gastrocentrum s.r.o."

Transkript

1 Obchodní podmínky obchodní společnosti Kuliner Gastrocentrum s.r.o. IČ se sídlem Bohunická cesta 727/15, Moravany zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. C Telefon: Kontaktní info@kulinerplus.cz Bankovní spojení: /6800 (dále jen jako poskytovatel ) I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky jsou ve smyslu ustanovení 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen jako občanský zákoník ) nedílnou součástí Smlouvy o poskytování služeb ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 občanského zákoníku nebo Smlouvy o zakoupení dárkového poukazu (dále obě smlouvy společně jen jako smlouva, každá jednotlivě je pak v dalším textu označena svým názvem) uzavírané mezi poskytovatelem a osobou, jež učinila závaznou objednávku (dále jen jako zákazník ), a to distančním způsobem prostřednictvím internetového obchodu poskytovatele provozovaného na webové stránce umístěné na internetové adrese (dále jen jako internetový obchod ), nebo osobně v sídle poskytovatele. 2. Je-li smlouva uzavírána v sídle poskytovatele, ustanovení článku VII.I. těchto obchodních podmínek se nepoužije a ostatní ustanovení těchto obchodních podmínek se užijí přiměřeně. Kurzovné a cenu dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru je v takovém případě možno uhradit rovněž v hotovosti přímo k rukám poskytovatele. 3. Je-li zákazníkem osoba, která není spotřebitelem, ustanovení čl. VII.I. těchto obchodních podmínek se nepožije. 4. Smlouvou o poskytování služeb se poskytovatel zavazuje zajistit pro zákazníka (případně i pro třetí osobu) účast na kurzu vaření nebo jiném kurzu dle nabídky poskytovatele (dále jen jako kurz ) a umožnit zákazníkovi (případně i třetí osobě) účast na takovém kurzu a zákazník se zavazuje ve lhůtě splatnosti uhradit kurzovné. Smlouvou o zakoupení dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru (čl. V. těchto obchodních podmínek) se poskytovatel zavazuje vystavit a zákazníkovi dodat dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru znějící na jméno třetí osoby (dále jen jako osoba oprávněná ) a umožnit následně této osobě oprávněné uhradit kurzovné za kurz prostřednictvím tohoto dárkového poukazu a zákazník se zavazuje ve lhůtě splatnosti uhradit cenu tohoto dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru.

2 5. Smlouva o poskytování služeb dle těchto obchodních podmínek se považuje ve smyslu ustanovení 1837 písm. j) občanského zákoníku za smlouvu o využití volného času, a to formou účasti na kurzu. 6. Odchylná ujednání ve smlouvě mají před zněním těchto obchodních podmínek přednost. 7. Smlouvu lze uzavřít jen v českém jazyce. 8. Zákazník vyjadřuje svůj souhlas s těmito obchodními podmínkami zasláním objednávky poskytovateli a rovněž potvrzením svého souhlasu s těmito obchodními podmínkami na webovém rozhraní internetového obchodu poskytovatele. 9. V případě, že poskytovatel změní znění obchodních podmínek, řídí se práva a povinnosti smluvních stran tím zněním, za jehož účinnosti došlo k učinění objednávky zákazníkem. 10. Kurzem se dle těchto obchodních podmínek rozumí v nabídce internetového obchodu poskytovatele nabízené konkrétní kurzy a dárkové poukazy na konkrétní kurzy (obojí tedy s předem určeným obsahem a termínem konání kurzu); práva a povinnosti vztahující se ke konkrétnímu kurzu a dárkovému poukazu na konkrétní kurz jsou shodná pouze s tím rozdílem, že v případě dárkového poukazu na konkrétní kurz zákazník objednává kurz (účast na kurzu) ve prospěch třetí osoby jako účastníka kurzu, jejíž jméno je na tomto poukazu v souladu s objednávkou zákazníka uvedeno. II. Objednávka 1. Nabídka a prezentace kurzů (tj. konkrétní kurz a dárkový poukaz na konkrétní kurz) a dárkových poukazů na kurz dle vlastního výběru (čl. V. těchto obchodních podmínek) uvedená na webovém rozhraní internetového obchodu poskytovatele je pouze informativního charakteru a nejedná se o návrh na uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 1732 odst. 2 občanského zákoníku. 2. Objednávku kurzu (tj. konkrétní kurz a dárkový poukaz na konkrétní kurz) a dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru může zákazník učinit prostřednictvím webového rozhraní internetového obchodu kompletním doplněním objednávkového formuláře obsahujícího následující údaje: identifikační a kontaktní údaje zákazníka (jméno, příjmení, název, IČ, adresa, , telefonní číslo), označení objednávaného kurzu (včetně uvedení množství nebo počtu osob) nebo dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru, zvolený způsob platby a pro případ objednání dárkového poukazu na konkrétní kurz nebo dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru také způsob dodání poukazu (v části poznámka). 3. Zákazník je oprávněn objednat kurz pro více osob (výběrem konkrétního počtu osob v objednávkovém formuláři). 4. Před odesláním objednávky poskytovateli (tedy nejpozději ve fázi Rekapitulace objednávky ) může zákazník kontrolovat a měnit údaje, které do objednávkového formuláře již zadal, přičemž je mu umožněno zjišťovat a opravovat chyby vzniklé při zadávaní dat do tohoto formuláře.

3 5. Objednávka je zákazníkem odeslána poskytovateli okamžikem klepnutí na tlačítko Odeslat objednávku v objednávkovém formuláři. Objednávka odeslaná zákazníkem poskytovateli je pro zákazníka závazná. 6. Odesláním objednávky zákazník mimo jiné stvrzuje, že je seznámen s informacemi o obsahu kurzu, který objednávkou objednává. Jedná-li se o objednávku na dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru, stvrzuje zákazník odesláním objednávky mimo jiné, že je seznámen s podmínkami jeho uplatnění výlučně na úhradu kurzovného za kurz. 7. Poskytovatel považuje údaje uvedené v objednávce učiněné (odeslané) zákazníkem za správné, úplné a pravdivé. 8. Poskytovatel je oprávněn ověřit si objednávku učiněnou zákazníkem a za tímto účelem zákazníka kontaktovat. Nebude-li v takovém případě objednávka ověřena (z důvodu nedostatečné součinnosti ze strany zákazníka), může ji poskytovatel odmítnout. O této skutečnosti pak bude zákazník poskytovatelem vyrozuměn odesláním zprávy na kontaktní zákazníka. 9. Obdržení objednávky poskytovatel zákazníkovi neprodleně potvrdí (ve smyslu ustanovení 1827 odst. 1 občanského zákoníku), a to zasláním zprávy automatickým systémem poskytovatele na kontaktní zákazníka uvedený v objednávkovém formuláři. Toto sdělení o obdržení objednávky není přijetím objednávky poskytovatelem ve smyslu akceptace objednávky zákazníka poskytovatelem dle čl. III. těchto obchodních podmínek. III. Uzavření smlouvy 1. Smlouva je uzavřena až okamžikem, kdy je zákazníkovi poskytovatelem odesláno na kontaktní potvrzení o přijetí objednávky (akceptace objednávky). Potvrzení o přijetí objednávky představuje vyhotovení uzavřené smlouvy ve smyslu ustanovení 1822 odst. 2 občanského zákoníku. Přílohou potvrzení o přijetí objednávky jsou obchodní podmínky, jež tvoří nedílnou přílohu smlouvy. Potvrzení o přijetí objednávky obsahuje rovněž výzvu k úhradě kurzovného s údaji nezbytnými k provedení platby. 2. Informace o jednotlivých technických krocích vedoucích k uzavření smlouvy jsou patrné z webového rozhraní internetového obchodu poskytovatele a dále také z čl. II. a III. těchto obchodního podmínek. 3. Zákazník souhlasí s použitím komunikačních prostředků na dálku při uzavírání smlouvy. Náklady vzniklé zákazníkovi při užití těchto komunikačních prostředků v souvislosti s uzavřením smlouvy (zejména náklady na internetové připojení) si hradí zákazník sám. Tyto náklady se neliší od základní sazby. 4. Uzavřená smlouva (včetně obchodních podmínek) je poskytovatelem v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, archivována v elektronické podobě za účelem jejího úspěšného splnění, přičemž není přístupná třetím stranám. Na žádost zákazníka poskytovatel uzavřenou smlouvu zákazníkovi opětovně zašle na jeho kontaktní e- mailovou adresu.

4 IV. Kurzovné a platební podmínky 1. Cenou kurzu je jeho cena uvedená v nabídce poskytovatele prezentované v jeho internetovém obchodě v okamžiku odeslání objednávky zákazníkem (dále jen jako kurzovné ). Kurzovné je konečné a zahrnuje DPH. Kurzovné zahrnuje veškeré náklady spojené s pořádáním kurzu a účastí zákazníka na něm. Není-li u jednotlivých kurzů uvedeno jinak, kurzovné nezahrnuje nápoje a dopravu na místo konání kurzu. 2. Poskytovatel nepožaduje zaplacení zálohy či jiné obdobné platby. 3. Kurzovné lze uhradit bezhotovostně převodem na bankovní účet poskytovatele, č.ú /6800 vedený u Sberbank a.s., bezhotovostně online platební kartou prostřednictvím platebního portálu (zákazník bude po zvolení tohoto způsobu platby pro zaplacení přesměrován na platební portál Československé obchodní banky, a.s.) či dárkovým poukazem na kurz dle vlastního výběru (čl. V. těchto obchodních podmínek), případně kombinací tohoto dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru a bezhotovostního převodu na bankovní účet poskytovatele v případě, že hodnota tohoto dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru nebude dosahovat ceny daného kurzu. 4. Je-li platba prováděna převodem na bankovní účet poskytovatele, je zákazník povinen uvést příslušný variabilní symbol platby, který mu bude zaslán v potvrzení o přijetí objednávky (akceptace objednávky). 5. Kurzovné je splatné ve lhůtě 3 dnů ode dne uzavření smlouvy (odeslání potvrzení o přijetí objednávky poskytovatelem), nejpozději však 1 pracovní den před konáním daného kurzu, došlo-li k uzavření smlouvy ve lhůtě kratší 5 dnů před termínem konání objednaného kurzu. 6. Závazek zákazníka uhradit kurzovné je splněn okamžikem připsání kurzovného na účet poskytovatele. 7. Nebude-li celé kurzovné zákazníkem ve lhůtě splatnosti uhrazeno, smlouva bez dalšího pozbývá své účinnosti; bylo-li kurzovné uhrazeno pouze z části, nemá zákazník právo na vrácení zaplacené části kurzovného, a to ani tehdy, došlo-li k jeho částečné úhradě formou využití dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru. 8. Poskytovatel vystaví zákazníkovi po té, co je kurzovné zákazníkem uhrazeno, elektronický daňový doklad (fakturu), kterou zákazníkovi zašle na jeho kontaktní ovou adresu. V. Dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru 1. Dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru je poukázkou ve smyslu ustanovení 1939 občanského zákoníku opravňující osobu uvedenou na poukázce (osobu oprávněnou) výhradně k zaplacení kurzovného (jeho části) za kurz z nabídky poskytovatele prezentované v jeho internetovém obchodě, a to prostřednictvím tohoto dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru ve výši jeho nominální hodnoty, která je na něm uvedena. Tento dárkový poukaz není zbožím.

5 2. Cena dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru je jeho cena uvedená v nabídce poskytovatele prezentované v jeho internetovém obchodě v okamžiku odeslání objednávky zákazníkem, přičemž odpovídá nominální hodnotě, která je na něm uvedena. Cena dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru je konečná a zahrnuje DPH. Cena je splatná ve lhůtě 5 pracovních dnů ode dne uzavření smlouvy (odeslání potvrzení o přijetí objednávky poskytovatelem), a to způsobem a na účet uvedeným pro úhradu kurzovného (čl. IV. těchto obchodních podmínek). 3. Dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru je platný po dobu 6 měsíců ode dne jeho vystavení poskytovatelem, přičemž v této lhůtě musí být osobou oprávněnou uplatněn níže uvedeným způsobem. Dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru se považuje za vystavený prvním pracovním dnem po dni, kdy došlo k úhradě jeho ceny (připsání ceny tohoto dárkového poukazu na bankovní účet poskytovatele). Datum vystavení poskytovatel na dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru vyznačí. 4. Dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru je uplatněn tím, že je využit osobou oprávněnou k zaplacení kurzovného za kurz, tj. osoba oprávněná vyjádří svoji vůli k úhradě kurzovného sdělením čísla dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru (i) do objednávkového formuláře na příslušný kurz (v části poznámka) zvolený osobou oprávněnou jako způsob úhrady kurzovného (jeho části), (ii) osobně v sídle poskytovatele nebo (iii) telefonicky na kontaktním telefonním čísle poskytovatele. Uplatnění dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru již nelze vzít zákazníkem či osobou oprávněnou zpět, nelze tedy ani provést změnu kurzu, který je dárkovým poukazem na kurz dle vlastního výběru hrazen, nedohodne-li se zákazník či osoba oprávněná s poskytovatelem jinak. 5. Uplatnění dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru ve lhůtě pro odstoupení zákazníka od smlouvy o zakoupení dárkového poukazu se považuje ve smyslu ustanovení 1823 občanského zákoníku za výslovnou žádost spotřebitele, aby poskytovatel začal s plněním své povinnosti. Poskytovatel zákazníka a osobu oprávněnou výslovně upozorňuje, že uplatněním poukázky ve lhůtě pro odstoupení od smlouvy o zakoupení dárkového poukazu právo zákazníka a osoby oprávněné odstoupit od této smlouvy zaniká. Ustanovení 1834 občanského zákoníku se v takovém případě nepoužije. 6. Případný kladný finanční rozdíl mezi nominální hodnotou tohoto dárkového poukazu na straně jedné a kurzovným na straně druhé se nevrací, ani jinak nenahrazuje, nedohodne-li se zákazník či osoba oprávněná s poskytovatelem jinak. 7. Pokud ve lhůtě své platnosti nebude dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru osobou oprávněnou uplatněn, pozbývá své platnosti, a to bez jakéhokoli nároku na náhradu pro zákazníka či osobu oprávněnou ze strany poskytovatele. V této souvislosti poskytovatel, zákazník a osoba oprávněná souhlasně prohlašují, že dobu platnosti dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru v délce 6 měsíců považují pro jeho uplatnění za dostatečnou a odpovídající běžným zvyklostem; současně prohlašují, že jsou si vědomi skutečnosti, že tento dárkový poukaz nelze směnit zpět za peníze, a to ani během doby jeho platnosti, ani po jejím uplynutí.

6 VI. Dodací podmínky 1. Je-li předmětem smlouvy konkrétní kurz, není zákazníkovi zasílána žádná vstupenka či obdobný doklad opravňující k účasti na kurzu a zákazníkovi (případně třetí osobě, byla-li objednávka zákazníkem učiněna pro 2 a více osob) je umožněna účast na kurzu pouze na základě uzavřené smlouvy a zaplaceného kurzovného. 2. Dárkový poukaz na konkrétní kurz či dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru jsou poskytovatelem zákazníkovi zasílány prostřednictvím České pošty s.p. na adresu uvedenou za tímto účelem zákazníkem v poznámce v objednávkovém formuláři nebo formou osobního odběru zákazníkem v sídle poskytovatele na adrese: Bohunická cesta 727/15, Moravany, a to dle volby zákazníka. 3. Za zaslání dárkového poukazu na konkrétní kurz či dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru (prostřednictvím České pošty s.p. či osobního odběru zákazníkem) poskytovatel nepožaduje po zákazníkovi úhradu žádných nákladů, zaslání či osobní vyzvednutí je tedy bezplatné. 4. Dárkový poukaz na konkrétní kurz či dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru je poskytovatelem odesílán prostřednictvím České pošty s.p. ve lhůtě 3 pracovních dnů ode dne zaplacení kurzovného či ceny dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru. V případě osobního odběru je dárkový poukaz na konkrétní kurz či dárkový poukaz na kurz dle vlastního vývěru připraven k vyzvednutí zákazníkem následující pracovní den po zaplacení kurzovného či ceny dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru. VII.I. Odstoupení zákazníka od smlouvy VII. Odstoupení od smlouvy 1. Zákazník má dle ustanovení 1829 odst. 1 občanského zákoníku pro případ, že byla smlouva uzavřena prostřednictvím prostředků komunikace na dálku, právo bez udání důvodu odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne uzavření smlouvy. 2. Zákazník však i přes výše uvedené nemůže od smlouvy odstoupit v následujících případech: a) předmětem smlouvy je zakoupení dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru, avšak tento dárkový poukaz byl v souladu s čl. V. těchto obchodních podmínek uplatněn ve lhůtě pro odstoupení od smlouvy ( 1837 písm. a) občanského zákoníku), b) předmětem smlouvy je kurz, tj. služba s určitým termínem poskytnutí ( 1837 písm. j) občanského zákoníku). Zákazník je tedy oprávněn odstoupit od smlouvy v zákonné lhůtě pouze tehdy, je-li předmětem smlouvy koupě dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru a současně nedošlo během této lhůty k odstoupení od smlouvy k jeho uplatnění. 3. Oznámení o odstoupení od smlouvy je zákazník povinen poskytovateli zaslat na kontaktní ovou adresu nejpozději v poslední den lhůty pro odstoupení od smlouvy. Okamžikem

7 odeslání tohoto oznámení je odstoupení vůči poskytovateli účinné. Zákazník či jiná legitimní osoba může pro účely odstoupení od smlouvy využít formulář pro odstoupení od smlouvy, který je přílohou těchto obchodních podmínek jako jejich nedílná součást. 4. V případě odstoupení od smlouvy se smlouva od počátku ruší. Zákazník je v takovém případě povinen dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru, jenž mu byl zaslán, poskytovateli vrátit, a to ve lhůtě 7 dnů ode dne jeho odstoupení od smlouvy. Náklady spojené s vrácením dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru nese v případě odstoupení zákazníka od smlouvy v plné výši zákazník. 5. Poskytovatel je povinen vrátit zákazníkovi uhrazenou cenu dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru ve lhůtě 14 dnů ode dne odstoupení od smlouvy, a to bezhotovostním převodem na bankovní účet zákazníka uvedený v oznámení o odstoupení od smlouvy či takovým způsobem, jakým byla cena takového dárkového poukazu zákazníkem uhrazena. Poskytovatel však není povinen cenu takového dárkového poukazu vrátit dříve, než zákazník poskytovateli takový dárkový poukaz vrátí nebo prokáže, že jej poskytovateli odeslal ( 1832 odst. 4 občanského zákoníku). 6. Bude-li dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru poskytovateli vrácen poškozený nebo nebude-li vrácen vůbec, je poskytovatel ve smyslu ustanovení 1833 občanského zákoníku oprávněn jednostranně započíst nárok na náhradu škody způsobené mu zákazníkem (v hodnotě takového dárkového poukazu) proti nároku zákazníka na vrácení ceny takového dárkového poukazu. O této skutečnosti je poskytovatel povinen zákazníka informovat. VII.II. Odstoupení poskytovatele od smlouvy 1. Poskytovatel je oprávněn od smlouvy odstoupit do okamžiku zahájení daného kurzu, jenž je předmětem smlouvy, a to z následujících důvodů: a) ve smlouvě je vzhledem k obvyklým poměrům na relevantním trhu obdobných služeb sjednána zcela zjevně nízká výše kurzovného, b) účastnická kapacita kurzu nebyla naplněna ani z jedné poloviny, c) konání kurzu brání závažná provozní překážka na straně poskytovatele (zejména onemocnění lektora, havárie v místě konání kurzu apod.), d) z důvodu zásahu vyšší moci. 2. Oznámení o odstoupení od smlouvy je poskytovatel povinen zaslat na kontaktní ovou adresu zákazníka. Okamžikem odeslání tohoto oznámení je odstoupení vůči zákazníkovi účinné. 3. Poskytovatel je povinen vrátit uhrazené kurzovné zákazníkovi ve lhůtě 7 pracovních dnů ode dne odstoupení od smlouvy na bankovní účet zákazníka, který zákazník poskytovateli za tímto účelem sdělí, případně způsobem, jakým bylo kurzovné zákazníkem uhrazeno. 4. Odstoupí-li poskytovatel od smlouvy, je zákazník povinen dárkový poukaz na konkrétní kurz poskytovateli vrátit ve lhůtě 7 pracovních dnů ode dne vrácení kurzovného poskytovatelem. Náklady na vrácení tohoto poukazu poskytovatel zákazníkovi na základě jeho žádosti nahradí, a to na bankovní účet zákazníka, který zákazník ve své žádosti uvede.

8 VIII. Kurzy 1. Místem konání kurzů je sídlo poskytovatele a jeho provozovna na adrese: Bohunická cesta 727/15, Moravany. 2. Zákazník či osoba oprávněná může zajistit účast na kurzu ve prospěch další osoby (dále souhrnně všechny tyto osoby jen jako účastník kurzu ). Údaje o konkrétním účastníkovi kurzu (jméno, příjmení, bydliště, telefonní číslo, kontaktní ová adresa) musí být sděleny poskytovateli zákazníkem ovou zprávou nejpozději do zahájení kurzu. 3. Účastník kurzu má právo účastnit se daného kurzu, jenž je předmětem smlouvy uzavřené mezi poskytovatelem a zákazníkem. 4. Účast na kurzu nelze ze strany účastníka kurzu stornovat, nelze provést dodatečnou změnu kurzu (po uzavření smlouvy) a nelze ani požadovat vrácení kurzovného, nedohodne-li se účastník kurzu s poskytovatelem jinak. 5. Účastník kurzu, který plně nevyužije celou náplň kurzu, případně nebude účasten kurzu po celou dobu jeho konání (či vůbec), nemá nárok na slevu z kurzovného, ani na poskytnutí jiného plnění poskytovatelem pro uvedené důvody, nedohodne-li se účastník kurzu s poskytovatelem jinak. 6. Účastník kurzu je povinen dbát pokynů poskytovatele či lektora daného kurzu. Lektor kurzu před začátkem kurzu účastníka ústně informuje o zásadách bezpečnosti a ochraně zdraví při práci a o základních zásadách při práci s používanými nástroji a přístroji, které je účastník kurzu povinen dodržovat. Účastník kurzu je dále povinen dodržovat pravidla bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vztahu k ostatním účastníkům kurzu a dalším přítomným osobám. Účastník kurzu nesmí být v době konání kurzu pod vlivem alkoholu, drog či jiných návykových látek (toto ustanovení se nevztahuje na požívání alkoholu v přijatelné míře, zejména ve smyslu konzumace občerstvení zajišťovaného poskytovatelem). Při porušení jakékoli povinnosti účastníka kurzu dle tohoto ustanovení obchodních podmínek či porušování dobrých mravů či rušení účasti ostatních účastníků kurzu je poskytovatel či lektor kurzu oprávněn účastníka kurzu z účasti na kurzu vykázat a další účast mu odepřít či znemožnit, a to bez poskytnutí jakékoli finanční či materiální náhrady jeho neúčasti, včetně vrácení kurzovného či jeho části. 7. Zákazník prohlašuje, že účastník kurzu je zdravotně způsobilý k absolvování kurzu. Účastník kurzu je povinen před začátkem kurzu informovat lektora o svých zdravotních omezeních (především potravinové alergie). Poskytovatel ani lektor kurzu neodpovídají za případnou újmu vzniklou účastníkovi kurzu v důsledku porušení této povinnosti účastníka kurzu či nepravdivosti výše uvedeného prohlášení zákazníka. 8. Zákazník bere na vědomí, že kurzy nejsou akreditovány jako kurzy vzdělávací, kdy se jedná o formu trávení volného času. 9. Bylo-li kurzovné uhrazeno prostřednictvím dárkového poukazu na kurz dle vlastního výběru či je-li předmětem smlouvy dárkový poukaz na konkrétní kurz, je zákazník povinen zajistit předložení dárkového poukazu účastníkem kurzu poskytovateli, a to nejpozději při

9 zahájení kurzu; nestane-li se tak, je poskytovatel či lektor kurzu oprávněn v odůvodněných případech účastníkovi kurzu účast na kurzu odepřít. 10. Zákazník se zavazuje zajistit, aby byl účastník kurzu seznámen s obsahem kurzu a veškerými povinnostmi účastníka kurzu vyplývajících ze smlouvy. 11. Poskytovatel si vyhrazuje právo změnit v případě své provozní potřeby osobu lektora zajišťujícího vedení kurzu, a to bez nároku účastníka kurzu (včetně zákazníka) na poskytnutí slevy z kurzovného či na poskytnutí jiného finančního či materiálního plnění ze strany poskytovatele. IX. Ochrana osobních údajů 1. Zákazník souhlasí s tím, aby poskytovatel v souladu s ustanovením 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, shromažďoval a zpracovával osobní údaje zákazníka, kterými jsou: jméno, příjmení, název, IČ, adresa, , telefonní číslo, případně fakturační a doručovací adresa. Zákazník prohlašuje, že své osobní údaje poskytovateli sděluje dobrovolně. 2. Zákazník výslovně souhlasí se zasíláním obchodních sdělení poskytovatele na kontaktní ovou adresu zákazníka (v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění). Poskytnutý souhlas může zákazník kdykoli odvolat prostřednictvím ové zprávy zaslané na kontaktní ovou adresu poskytovatele. 3. Poskytovatel prohlašuje, že osobní údaje zákazníka nebudou zpracovávány prostřednictvím třetích osob. 4. Zákazník se zavazuje pro případ, že poskytovateli sděluje osobní údaje třetí osoby, zajistit předchozí souhlas této osoby s poskytnutím jejích osobních údajů ve smyslu odstavce 1. tohoto článku obchodních podmínek a rovněž souhlas se zasíláním obchodních sdělení dle odstavce 2. tohoto článku a prohlašuje, že tato osoba oba souhlasy svobodně udělila. V případě nepravdivosti tohoto prohlášení zákazník odpovídá poskytovateli za způsobenou škodu. 5. Zákazník souhlasí s pořízením obrazových a zvukových záznamů své osoby v průběhu kurzu a s tím, aby poskytovatel tyto záznamy použil k prezentaci své činnosti, včetně reklamní prezentace, přičemž účastníkovi kurzu nepřísluší za užití těchto záznamů poskytovatelem nárok na jakoukoli odměnu či náhradu. V případě, že se kurzu účastní třetí osoba, zavazuje se zákazník zajistit její předchozí souhlas dle věty první tohoto odstavce těchto obchodních podmínek. Nesplní-li zákazník tuto svoji povinnost, odpovídá poskytovateli za tím způsobenou škodu. X. Ochrana práv spotřebitele 1. Případnou stížnost může podat zákazník u poskytovatele prostřednictvím kontaktního u poskytovatele: info@kulinerplus.cz. Poskytovatel důvodnost stížnosti prošetří a o výsledku vyřízení stížnosti bude zákazníka informovat prostřednictvím ové zprávy, kterou poskytovatel zašle na ovou adresu, z níž byla stížnost poskytovateli odeslána.

10 Poskytovatel informuje zákazníka, že k okamžiku účinnosti těchto obchodních podmínek není obecně závazným právním předpisem upravena existence, způsob a podmínky pro mimosoudní vyřizování stížností spotřebitelů. 2. Orgány dohledu či státního dozoru ve vztahu k obchodní činnosti poskytovatele vůči spotřebitelům provádějí především tyto orgány: příslušný živnostenský úřad (ve vztahu k živnostenskému oprávnění poskytovatele), Úřad pro ochranu osobních údajů (ve vztahu k ochraně osobních údajů), Česká obchodní inspekce (mj. ve vztahu k ochraně práv spotřebitelů). 3. Poskytovatel není ve vztahu k zákazníkovi vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení 1826 odst. 1 písm. e) občanského zákoníku. XI. Závěrečná ustanovení 1. Veškerá korespondence mezi poskytovatelem a zákazníkem probíhá prostřednictvím ové pošty, přičemž poskytovateli je doručováno na adresu info@kulinerplus.cz a zákazníkovi na adresu uvedenou v objednávce (případně ve sdělení zákazníka o změně ové adresy doručeném poskytovateli). 2. Zákazník (případně jiný účastník kurzu) je povinen poskytovatele informovat o změnách svých identifikačních a kontaktních údajů, které mohou mít vliv na řádné splnění smlouvy. 3. Smluvní strany na sebe přebírají nebezpečí změny okolností ve smyslu ustanovení 1765 odst. 2 občanského zákoníku. 4. Při uplatňování práv z vadného plnění postupuje poskytovatel v souladu s jím vydaným reklamačním řádem. 5. V případě, že některé ustanovení těchto obchodních podmínek je nebo se stane neúčinné, zůstávají ostatní ustanovení těchto obchodních podmínek účinná. Neúčinné ustanovení těchto obchodních podmínek bude nahrazeno ustanovením jiným, účinným, které svým obsahem a smyslem odpovídá nejlépe obsahu a smyslu ustanovení původního, neúčinného. 6. Práva a povinnosti neupravené těmito obchodními podmínkami či smlouvou se řídí především ustanoveními občanského zákoníku, případně ustanoveními zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění (je-li zákazníkem spotřebitel). 7. Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné ode dne 1. prosince Tyto obchodní podmínky jsou k dispozici v listinné podobě v sídle poskytovatele na adrese: Bohunická cesta 727/15, Moravany nebo v elektronické podobě na internetové adrese: V Brně dne 1. prosince 2015 Kuliner Gastrocentrum s.r.o.

11 Příloha: Formulář pro odstoupení od smlouvy Adresát: Kuliner Gastrocentrum s.r.o., Bohunická cesta 727/15, Moravany Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o poskytnutí služeb, jejímž předmětem je dárkový poukaz na kurz vaření dle vlastního výběru v hodnotě...,- Kč. Datum objednání: Jméno a příjmení spotřebitele: Adresa spotřebitele: * Číslo bankovního účtu: Podpis spotřebitele: Datum: * spotřebitel případně uvede číslo bankovního účtu, na který žádá vrácení uhrazené ceny dárkového poukazu

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FOTOANGELO s. r. o. se sídlem V Jámě 699/1, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 06910335 zapsané v obchodním rejstříku vedeném spisová značka C 290900 vedená u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti pomalý svět s.r.o. se sídlem Palackého třída 3048/124, 61200, Brno identifikační číslo: 28318579 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

Obchodní podmínky prodejce

Obchodní podmínky prodejce Obchodní podmínky prodejce Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky, zejména Občanským zákoníkem 89/2012 v platném znění (dále jen občanský zákoník ). Kupující zasláním

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Mgr. Michaela Rosenkranzová IČ: 868 23 990 sídlem Čsl. armády 200 253 01, Hostivice pro poskytování outdoorových a teambuildingových služeb I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ProAš z.s. se sídlem Palackého 2424/2, Aš 352 01 identifikační číslo: 22708294 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti EC PROFIT s.r.o. se sídlem Koldínova 1145/4, 130 00 Praha 3 Žižkov, IČO: 24247413, zapsané

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SKiMU a.s.

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SKiMU a.s. OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SKiMU a.s. se sídlem Nábřežní 87, Praha 5 identifikační číslo: 28211073 pro prodej skipasů prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.eshopskimu.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SVP Invest s.r.o. se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, Žižkov, 130 00 identifikační číslo: 24687774 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.manufaktura.cz. Obchodní podmínky upravují v souladu s

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Dominika Svorcik

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Dominika Svorcik OBCHODNÍ PODMÍNKY Dominika Svorcik pro poskytování služeb poradenství a zpracování CV prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.8careers.eu (česká verze: http://8careers.eu/cz/)

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Jiří Hejtmánek se sídlem Praha 3, Slezská 2138/114 identifikační číslo: 16878299 Event.č.: 310001-523785753 podnikající na základě živnostenského listu č.j.: ŽIO/ 47667/2005/

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Julie Švecová. se sídlem Lešany 52. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Julie Švecová. se sídlem Lešany 52. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Julie Švecová se sídlem Lešany 52 identifikační číslo: 76091627 Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku 1.ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ POJMŮ A PŘEDMĚT KOUPĚ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ POJMŮ A PŘEDMĚT KOUPĚ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) RUBIKON Centra, z. ú., se sídlem Novákových 439/6, 180 00 Praha 8, identifikační číslo: 60446871, zapsaný

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti NADOP- VÝROBA NÁBYTKU a.s. se sídlem v Ořechově, Zahradní 1a identifikační číslo: 63469863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 5856

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Veronika Blížkovská. se sídlem Žilkova 10, Brno, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Veronika Blížkovská. se sídlem Žilkova 10, Brno, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Veronika Blížkovská se sídlem Žilkova 10, Brno, 621 00 identifikační číslo: 88024369 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Worklounge s.r.o. se sídlem Plzeňská 155/113, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 05204984 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SmaltZlin, s.r.o. se sídlem Papírenská 186, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí identifikační číslo: 46345558 zapsané v obchodním rejstříku vedeném KS Brno, oddíl C,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Atlantis PC s.r.o. se sídlem Gerská 40, Plzeň. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Atlantis PC s.r.o. se sídlem Gerská 40, Plzeň. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Atlantis PC s.r.o. se sídlem Gerská 40, 32300 Plzeň identifikační číslo: 25213547 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u KS v Plzni, oddíl C, vložka 9221 pro prodej

Více

2.1. Předmětem Smlouvy je závazek Sdružení zajistit či poskytnout Službu a současně závazek Odběratele uhradit Sdružení Cenu dle těchto VOP.

2.1. Předmětem Smlouvy je závazek Sdružení zajistit či poskytnout Službu a současně závazek Odběratele uhradit Sdružení Cenu dle těchto VOP. 1 Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky k zajišťování vzdělávacích a jiných obdobných akcí (dále jen VOP ) upravují právní vztahy mezi Odběratelem a Sdružením CZ.NIC při nákupu Služeb

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Asociace Montessori ČR, 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY Asociace Montessori ČR, 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY spolku Asociace Montessori ČR, se sídlem Pod radnicí 152/3, Košíře, 150 00 Praha, IČ: 019 41 186, zapsané ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl L, vložka 26009

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti MICROCONNECT s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00, Praha 1, IČO: 06806732,

Více

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. 2. UŽIVATELSKÝ ÚČET 2.1. Na základě registrace kupujícího provedené na webové stránce může kupující přistupovat do svého uživatelského rozhraní. Ze svého uživatelského rozhraní může kupující provádět objednávání

Více

Cheb VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ SLUŽEB ONLINE. Obchodní společnosti: studio nirvana

Cheb VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ SLUŽEB ONLINE. Obchodní společnosti: studio nirvana studio nirvana Cheb VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ SLUŽEB ONLINE Obchodní společnosti: studio nirvana Se sídlem: Karla Čapka 742, Sokolov, 35601 identifikační číslo: 45410810 Provozovna: ul. Přátelství

Více

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014 Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu glaerie66.cz umístěného

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Coleman S.I., a.s. se sídlem Smetanova 1484, 755 01,Vsetín identifikační číslo: 25350048 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY

UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti se sídlem Římská 103/12, 120 00 Praha 2 Vinohrady IČO: 24758272 email: info@toplifeczech.cz tel.: +420 728 343 637 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti yconix.com s.r.o. se sídlem Rožmberská 37, 379 01 Třeboň identifikační číslo: 26109603 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v obchodním rejstříku Krajského soudu

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY Nela Kubasová se sídlem: Tvardkova 703, Ústí nad Orlicí, 56201 identifikační číslo: 76423247 OBCHODNÍ PODMÍNKY Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 9. 11. 2009 vydaným Městským úřadem Ústí

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ritter a syn s.r.o. I. Úvodní ustanovení obchodní podmínky prodávající internetový obchod kupující podnikatel

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ritter a syn s.r.o.   I. Úvodní ustanovení obchodní podmínky prodávající internetový obchod kupující podnikatel OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Ritter a syn s.r.o., IČ 059 99 782 sídlem Valašské Klobouky, Na Výsluní 821, PSČ 766 01 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 99410

Více

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu výtvarný-shop.cz

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

Obchodní podmínky. 1. Kontaktní údaje prodávajícího. 2. Základní ustanovení. 3. Uzavření kupní smlouvy

Obchodní podmínky. 1. Kontaktní údaje prodávajícího. 2. Základní ustanovení. 3. Uzavření kupní smlouvy Obchodní podmínky společnosti Golf Arts s.r.o., se sídlem Dělnická 856/46, 170 00 Praha 7, identifikační číslo 27420418, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 111707 1.

Více

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese (dále jen webová

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese  (dále jen webová Obchodní podmínky platné od 1.1.2014 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vzájemná práva a povinnosti

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FESH s.r.o. se sídlem Bryksova 763/46, Praha 9 IČO: 02319829 DIČ: CZ02319829 pro prodej zboží a služeb prostřednictvím internetové adresy www.fengshuiacademy.cz a

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Fitness Mania Gym s.r.o. se sídlem Milady Horákové 2725, Kročehlavy, 272 01, Kladno identifikační číslo: 05825644 zapsané v obchodním rejstříku C 271101 vedeném u

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1) Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Hodně Zdraví CZ Jan Šural ( Společnost ), se sídlem Dubenská 4, 37005 České

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Vladimíra Němečková se sídlem Italská 833/32, 120 00 Praha 2 identifikační číslo: 02973472 zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem městské části Praha 2 pro prodej

Více

4. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy

4. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy Obchodní podmínky platné do 28.2.2019 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Mars- Hydro.cz vedený provozovatelem Eliška Špálová, Koněvova 1206/87, 130 00,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové. identifikační číslo: 75553155

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové. identifikační číslo: 75553155 OBCHODNÍ PODMÍNKY Fyzické osoby podnikatele, Anny Štohanzlové identifikační číslo: 75553155 fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Opava, pro prodej zboží prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky on-line obchodu Geotrika.cz, jehož provozovatelem je Ladislav Leksa se sídlem Reimanova 1786, Kladno 272 01, identifikační číslo 05285259 zapsané v živnostenském rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY TOMÁŠ MORAVEC se sídlem Přemyslova 642/39, 278 01 Kralupy nad Vltavou identifikační číslo: 714 84 744 pro prodej zboží prostřednictvím on-line prezentace zboží umístěné na internetové

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Výuka anglického jazyka

Výuka anglického jazyka STANISLAVA MARIAŠOVÁ, MBA Výuka anglického jazyka Verze 2-2015 Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. výuky anglického jazyka, pořadatel Stanislava Mariašová, MBA, místo podnikání Praha 6 PSČ 161 00 - Liboc, U

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Atlantis PC s.r.o. se sídlem Gerská 40, 323 00 Plzeň identifikační číslo: 25213547 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u KS v Plzni, oddíl C, vložka 9221 pro prodej

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ČeskejPařan.cz se sídlem Horní Radechová 152, Náchod identifikační číslo: 76480631 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu  umístěného na internetové adrese pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu www.fler.cz umístěného na internetové adrese http://www.fler.cz/hosie 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) firmy

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o. Sídlo: Michelská 3/9, Praha 4 Michle, 140 00 Praha 4 Identifikační číslo: 29035112 DIČ: CZ29035112 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Fyzioweb s.r.o., se sídlem B. Němcové 596/58, 370 01 České Budějovice, IČO: 5285755, DIČ: CZ05285755, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem České

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GIC, s.r.o. se sídlem Kratochvílova 1107, 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 250 45 687 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY[JA1] obchodní společnosti zapsané v obchodním rejstříku vedeném pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Obchodní podmínky

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Jaromír Kolomý Řeznictví s.r.o. Staré město 122, 792 01 IČO: 26844818 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.reznictvikolomy.cz

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GAZEL spol. s r.o. se sídlem Březová 159, 763 15 Slušovice elektronická adresa: info@gazel.cz telefon: +420 577 111 011 identifikační číslo: 18757413 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY Zapsaného spolku Tempusfolk, z. s. se sídlem Nádražní 467, 696 03 Dubňany identifikační číslo: 02046784 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl L, vložka

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK

Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK obchodní společnosti Ants&Bees s.r.o. IČO: 05039509, se sídlem Tábor 1323/29, Žabovřesky, 616 00 Brno, Spisová značka: C 93240 vedená u Krajského soudu

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnosti, IČ:41293036, se sídlem Holušiská 2221/3, 148 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 204599 pro prodej

Více

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Vymezení základních pojmů: Poskytovatel - (dále jen,,mgr. Kristýna Paulus ), IČO 71311335, sídlem, K Hájovně 129/36, 142 00 Praha 12. Klient

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti ESMAX, s.r.o. se sídlem Souhrady 14, 625 00, identifikační číslo: 25523805, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 29416 pro prodej

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky obchodní společnosti Tilab Invest s.r.o. se sídlem Vnitřní 439/4, 602 00, Brno identifikační číslo: 027 97 526 zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně, v oddíle

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY prodávajícího Moravian Science Centre Brno, příspěvková organizace se sídlem Křížkovského 554/12, Pisárky, 603 00 Brno identifikační číslo: 29319498 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím.

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím. OBCHODÍ PODMÍKY EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. IČ: 293 70 825 se sídlem Pražská 674/156, 642 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 76227 (dále jako prodávající

Více

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro nákup zboží a/nebo služeb na internetovém slevovém portálu www.nakupvakci.cz (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Win-i-door, s.r.o. se sídlem Bílenecké náměstí 13/9, Dolní Chabry, 184 00 Praha 8 identifikační číslo: 29138795 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Simply Safe s.r.o. se sídlem Praha 2, Na Folimance 2155/15 IČ: 26775051 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.simplyshop.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( ) Sokolská 23, Praha 2 tel/fax: ,

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci (   ) Sokolská 23, Praha 2 tel/fax: , OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Metacalm s.r.o. se sídlem Viklefova 1605/17, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 02079739 zapsané v obchodním rejstříku spisová značka C 215329 vedená u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Crown Resort & Spa Management s.r.o. se sídlem Pravětice 19, 25708 Načeradec identifikační číslo: 27142680 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu

Více