Úřední zprávy JmKFS č. 17 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úřední zprávy JmKFS č. 17 ze dne"

Transkript

1 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, Brno Tel.: Úřední zprávy JmKFS č. 17 ze dne STK : 1. Změny termínu utkání 13. kolo KP dosp.: Mutěnice Bučovice: SO ve 13: kolo I. A tř. dosp. sk. A: Líšeň B FK Znojmo: NE v 11: kolo I. B tř. dosp. sk. A: Lipovec Jedovnice: NE ve 13: kolo I. B tř. dosp. sk. A: Čebín Vilémovice: ÚT ve 20:00, UMT Blansko 13. kolo I. B tř. dosp. sk. B: Šatov Jundrov: SO ve 13: kolo I. B tř. dosp. sk. C: Strážnice Velké Bílovice: PÁ v 18:00, UMT Strážnice. 13. kolo I. B tř. dosp. sk. C: Křepice Kozojídky: NE ve 13: kolo KP dor.: Kuřim Veselí nad Moravou: NE v 11: :00 (st. + ml.) 13. kolo KP dor.: Rosice Slatina: NE v 10: :15 (st. + ml.) 13. kolo KP ml. dor.: Medlánky Břeclav: ČT ve 14: kolo I. tř. dor. sk. A: Boskovice B Bučovice/Letonice: SO ve 13: kolo I. tř. dor. sk. B: Zastávka/Zbýšov - Řečkovice: ST v 15:00, hřiště Zbýšov, bez čekací doby 13. kolo I. tř. dor. sk. C: Bzenec Velké Bílovice: SO v 11: kolo KP žáků: Svratka Ratíškovice/Dubňany: SO v 9: :30 (ml. + st.) 11. kolo KP žáků: Boskovice Slatina/Slovan: ÚT v 16: :45 (st. + ml.) 11. kolo I. tř. žáků sk. A: Žijeme hrou MS Brno: SO v 9: :15 (st. + ml.), hřiště Lysice 11. kolo I. tř. žáků sk. A: Řečkovice - Bučovice: SO v 9: :15 (st. + ml.) Změna pořadatelství kolo I. tř. žáků sk. A: Medlánky Rájec-Jestřebí: SO v 9: :30 (ml. + st.), hřiště Medlánky 11. kolo I. tř. žáků sk. B: Újezd/Měnín Kahan/ Zbraslav: SO v 9: :45 (st. + ml.), hřiště Újezd 9. kolo I. tř. žáků sk. C: RAFK/Modřice Lednice: SO v 9: :45 (st. + ml.), hřiště Rajhrad 9. kolo I. tř. žáků sk. C: Bzenec Mikulov: SO v 9: :45 (st. + ml.)

2 9. kolo I. tř. žáků sk. C: Vlkoš/Vracov Podluží: SO v 13: :45 (st. + ml.), hřiště Vracov 9. kolo I. tř. ml. žáků sk. C: Rohatec Hodonín B : ČT v 15:00 2. Vznesené námitky a ostatní zjištěné nedostatky sportovně technického charakteru STK projednala následující námitky sportovně technického charakteru uvedené v Zápisech o utkání a další zjištěné nedostatky sportovně technického charakteru (vyjma nedostatků areálů a hracích ploch): 13. kolo KP dosp.: Mutěnice Bučovice: Utkání bylo ukončeno v 16. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO ve 13: kolo KP dosp.: Vojkovice Bosonohy: Utkání zahájeno ve 14:15 z důvodu pozdního začátku předzápasu dorostu, STK bere na vědomí. 13. kolo I. A tř. dosp. sk. A: Líšeň B FK Znojmo: Utkání nebylo sehráno z důvodu nezpůsobilé HP (podmáčený terén), dohoda na NE v 11: kolo I. B tř. dosp. sk. A: Lipovec - Jedovnice: Utkání bylo ukončeno v 33. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na NE ve 13: kolo I. B tř. dosp. sk. A: Čebín Vilémovice: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na ÚT ve 20:00, UMT Blansko. 13. kolo I. B tř. dosp. sk. B: Šatov Jundrov: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO ve 13: kolo I. B tř. dosp. sk. C: Strážnice Velké Bílovice: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na PÁ v 18:00, UMT Strážnice. 13. kolo I. B tř. dosp. sk. C: Křepice Kozojídky: Utkání nebylo sehráno pro špatné nařizuje sehrát utkání v termínu NE ve 13: kolo KP ml. a st. dor.: Kuřim Veselí nad Moravou: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na NE v 11: :00 (st. + ml.). 13. kolo KP ml. a st. dor.: Rosice Slatina: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na NE v 10: :15 (st. + ml.). 13. kolo KP ml. dor.: Medlánky Břeclav: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na ČT ve 14: kolo I. tř. dor. sk. A.: Boskovice B Bučovice/Letonice: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO ve 13: kolo I. tř. dor. sk. A.: Ráječko Soběšice: K utkání se nedostavil AR1. Na pozici AR1 se přesunul AR2 a pozici AR2 zastával laik.

3 13. kolo I. tř. dor. sk. B.: Zastávka/Zbýšov Řečkovice: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na ST v 15:00, hřiště Zbýšov. STK schvaluje dohodu bez čekací doby. 13. kolo I. tř. dor. sk. B.: Vojkovice Prosiměřice: Utkání zahájeno ve 12:10 (25 minut po ÚZ) z důvodu předzápasu žáků s ÚZ v 10:45. STK bere na vědomí. 13. kolo I. tř. dor. sk. C.: Bzenec Velké Bílovice: Utkání nebylo sehráno pro špatné nařizuje sehrát utkání v termínu SO v 11: kolo KP ml. a st. žáků: Svratka Ratíškovice/Dubňany: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO v 9: :30 (ml. + st.). 11. kolo KP ml. a st. žáků: Boskovice Slatina/Slovan: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na ÚT v 16: :45 (st. + ml.). R nezatrhl kolonku předat STK. 11. kolo I. tř. ml. a st. žáků sk. A: Žijeme hrou MS Brno: Utkání nebyla sehrána pro špatné nařizuje sehrát utkání v termínu SO v 9: :15 (st. + ml.), hřiště Lysice. 11. kolo I. tř. ml. a st. žáků sk. A: Řečkovice Bučovice: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO v 9: :15 (st. + ml.). 11. kolo I. tř. ml. a st. žáků sk. A: Rájec-Jestřebí Medlánky: Utkání nebyla sehrána pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda se změnou pořadatelství na SO v 9: :30 (ml. + st.), hřiště Medlánky. 11. kolo I. tř. ml. a st. žáků sk. B: Újezd/Měnín Kahan/Zbraslav: Utkání bylo ukončeno v 15. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO v 9: :45 (st. + ml.), hřiště Újezd. 9. kolo I. tř. st. žáků sk. C: RAFK/Modřice Lednice: Utkání bylo ukončeno v 16. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO v 9:00, hřiště Rajhrad. 9. kolo I. tř. ml. žáků sk. C: RAFK/Modřice Lednice: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO v 10:45, hřiště Rajhrad. 9. kolo I. tř. st. žáků sk. C: Bzenec Mikulov: Utkání bylo ukončeno ve 30. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), kluby se nedohodly na náhradním termínu. STK nařizuje sehrát utkání v termínu SO v 9: kolo I. tř. ml. žáků sk. C: Bzenec Mikulov: Utkání nebylo sehráno pro špatné nařizuje sehrát utkání v termínu SO v 10: kolo I. tř. st. žáků sk. C: Vlkoš/Vracov Podluží: Utkání bylo ukončeno ve 29. minutě pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO ve 13:00, hřiště Vracov.

4 9. kolo I. tř. ml. žáků sk. C: Vlkoš/Vracov Podluží: Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na SO ve 14:45, hřiště Vracov. 9. kolo I. tř. ml. žáků sk. C: Rohatec Hodonín B : Utkání nebylo sehráno pro špatné povětrnostní podmínky (silný nárazový vítr), dohoda na ČT v 15:30. STK neschvaluje čas začátku utkání a nařizuje sehrát utkání od 15: Schválení výsledků 2. kola Krajského poháru STK schvaluje všechny výsledky 2. kola Krajského poháru. Postupujícími do čtvrtfinále jsou Lanžhot, Boskovice, Ivančice, Bosonohy, Bohunice, Rousínov, Mutěnice, Bystrc. Rozlosování čtvrtfinále a termíny utkání, která budou odehrána v jarní části SR 2017/18, budou uveřejněny prostřednictvím úředních zpráv. 4. Sdělení fotbalovým klubům STK žádá fotbalové kluby, aby při změně termínu utkání v rámci příslušného víkendu, kterou zadal pořádající klub do IS FAČR 17 a více dní před původně schváleným termínem v hlášence utkání, nezamítaly tuto změnu, neboť je to v rozporu se SŘF a RFS. 5. Sdělení fotbalovým klubům hrající soutěž KP dospělých STK důrazně upozorňuje všechna družstva hrající KP dospělých na dodržování pravidla výběru barvy dresů u domácího družstva (viz zaslaná hlášenka SU). 6. Upozornění pro fotbalové kluby FC Soběšice doporučuje nejezdit (v případě autobusové dopravy k utkání ) až přímo ke hřišti na ul. Borová 30, kde jsou omezené prostory k otáčení autobusu, ale vystoupit na křižovatce ul. Borová - Útěchovská (dojít cca 750m ke hřišti) a autobus ponechat na ul. Útěchovská. Pokud pojedou týmy osobními vozy, tak není problém. SK Spartak Svatobořice - Mistřín oznamuje, že z důvodu stavebních prací v areálu přesouvá hlavní vstup na stadion. GPS souřadnice nového vstupu: N, E. Veselí nad Moravou upozorňuje na opravu mostu při vjezdu na fotbalový stadion. Dopravní komplikace se týká příjezdu jak ze strany od Bzence, tak ze strany od Strážnice, kdy jsou na daném úseku semafory. Autobusům je však povolen vjezd ke stadionu z obou stran. SK Jedovnice upozorňují na stále rozkopanou hlavní komunikaci a na vyznačený zákaz vjezdu do obce mimo místních obyvatel. S městskou policií je však domluven bezproblémový průjezd všech až k fotbalovému hřišti. 7. Projednání protestu fotbalového klubu ČAFC Židenice 2011 STK projednala protest fotbalového klubu ČAFC Židenice 2011 týkající se neprofesionálního a necitlivého rozhodnutí R o regulérnosti HP. STK na základě zjištěných skutečností provedla dle 26 bod 1-4 Procesního řádů FAČR kontrolu a na základě vyjádření R v ZoU konstatuje, že dle 27 bod 2 Procesního řádů FAČR protest zamítá jako neoprávněný v celém rozsahu.

5 STK za podání neoprávněného protestu dle Procesního řádu FAČR určuje fotbalovému klubu ČAFC Židenice 2011 poplatek ve výši 250 Kč 8. Nesplnění povinnosti dle článku 22 bod 2 RFS STK obdržela od předsedy TR JmKFS pana Schwarze seznam klubů, které nesplnily povinnost podle výše uvedeného článku ve stanoveném termínu: Bzenec, Čebín, Dědice, Hovorany, Kyjov, Milotice, Nikolčice, Svatobořice-Mistřín, Vyškov STK žádá výše uvedené kluby o splnění povinnosti vyplývající z výše uvedeného článku. Termín Nedostavení se družstva Sparty Brno na utkání 6. kola KS přípravek STK obdržela od KM informaci o nedostavení se družstva Sparty Brno na 6. kolo KS přípravek (pořadatel Kohoutovice). STK za nesplnění povinnosti dle zápisu KM a TMK JmKFS č.3/2017 bod 1 uděluje fotbalovému klubu Sparta Brno pořádkovou pokutu ve výši 3000 Kč. 10. Informace STK Předpokládaný začátek jarní části SR 2017/2018 STK předpokládá začátek jednotlivých soutěží v jarní části SR 2017/2018 následovně: KP dosp (na základě dohody klubů při vzájemné pracovní schůzce v hotelu Avanti s předsedou VV JmKFS a dalšími představiteli JmKFS dne ) Ostatní soutěže dospělých a dorostu Soutěže žáků Přesné termíny budou uvedeny v termínové listině, která bude klubům k dispozici po schválení VV na konci listopadu Termín příštího jednání STK Příští jednání STK se uskuteční v úterý dne od h. Různé: Bc.Josef Dvořáček-sekretář JmKFS

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: +420 777 222 170 E-mail: sekretar@jmkfs.cz STK : Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne 4.9.2019 1. Změny termínu

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: +420 777 222 170 E-mail: sekretar@jmkfs.cz STK : Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2019 1. Změny

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 8 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 8 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 8 ze dne 28.8.2014 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 4 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 4 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: +420 777 222 170 E-mail: sekretar@jmkfs.cz STK : Úřední zprávy JmKFS č. 4 ze dne 13.8.2019 1. Změny

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 29 ze dne 10.4.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 29 ze dne 10.4.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 29 ze dne 10.4.2015 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 35 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 35 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 35 ze dne 22.5.2015 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 10 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 10 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 10 ze dne 12.9.2014 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 15 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 15 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 15 ze dne 17.10.2014 STK

Více

12 D. Věstonice 21 2 2 17 14 : 140 8

12 D. Věstonice 21 2 2 17 14 : 140 8 OP muži Novosedly B - Přibice 5:2, Fk Valtice - Hustopeče 0:3, Strachotín - Nikolčice 3:3, Popice - V. Bílovice 1:3, Březí - Cvrčovice 3:2, Pohořelice - Nosislav 1:0, Mor. N. Ves - Ch. N. Ves 3:3 1 Hustopeče

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 31 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 31 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 31 ze dne 24.4.2015 STK

Více

Úřední zprávy OFS č. 6 ( )

Úřední zprávy OFS č. 6 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 6 (4. 9. 2019) STK:

Více

Úřední zprávy OFS č. 7 ( )

Úřední zprávy OFS č. 7 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 7 (11. 9. 2019) STK:

Více

12 D. Věstonice 17 1 2 14 11 :95 5

12 D. Věstonice 17 1 2 14 11 :95 5 OP muži Strachotín - Přibice 1:2, Popice - Fk Valtice 0:0, Březí - Novosedly B 0:0, Pohořelice - Hustopeče 1:1, Mor. N. Ves - Nikolčice 3:2, Ch. N. Ves - V. Bílovice 1:3, Nosislav - Cvrčovice 2:4 1 Hustopeče

Více

ZPRAVODAJ VV MěFS č. 08/10 ze dne 13. dubna 2010

ZPRAVODAJ VV MěFS č. 08/10 ze dne 13. dubna 2010 ČMFS - MĚSTSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO Zámečnická 2, 601 98 Brno 1 Telefon, fax : 542 212 675 ZPRAVODAJ VV MěFS č. 08/10 ze dne 13. dubna 2010 Zprávy STK : Uctění památky leteckého neštěstí. E-mail: mefs@fotbalbrno.cz

Více

Úřední zprávy JmKFS č

Úřední zprávy JmKFS č Úřední zprávy JmKFS č. 14 22.10. 2009 STK : 1) Změny termínů 10. kolo I.tř. ţáků sk. A: Dosta Bystrc Tišnov: so 24.10.2009 v 9+10:45 (hřiště Bystrc, Obvodová 4) 10.kolo I.tř. ţáků sk. C: Veselí n. Moravou

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 40 ze dne 19.6.2014

Úřední zprávy JmKFS č. 40 ze dne 19.6.2014 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 40 ze dne 19.6.2014 STK

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 30 ze dne 16.4.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 30 ze dne 16.4.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 30 ze dne 16.4.2015 STK

Více

ZPRAVODAJ VV MěFS č. 31/09 ze dne 27. října 2009

ZPRAVODAJ VV MěFS č. 31/09 ze dne 27. října 2009 Polák ČMFS - MĚSTSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO Zámečnická 2, 601 98 Brno 1 Telefon, fax : 542 212 675 E-mail: mefs@fotbalbrno.cz ZPRAVODAJ VV MěFS č. 31/09 ze dne 27. října 2009 Zprávy STK : Výsledky a tabulky

Více

Úřední zprávy OFS č. 8 ( )

Úřední zprávy OFS č. 8 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 8 (18. 9. 2019) STK:

Více

Úřední zprávy OFS č. 30 ( )

Úřední zprávy OFS č. 30 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 30 (7. 5. 2015) STK:

Více

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015)

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) STK:

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

Úřední zprávy OFS č. 28 ( )

Úřední zprávy OFS č. 28 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 28 (23. 4. 2015) STK:

Více

FC KYJOV 1919. FC KYJOV 1919 - SK Olympia Ráječko KVALIT. ... vždy něco navíc! Ofsetov. tisk. Grafické studio k ale n d á ř. y k. slo h y..

FC KYJOV 1919. FC KYJOV 1919 - SK Olympia Ráječko KVALIT. ... vždy něco navíc! Ofsetov. tisk. Grafické studio k ale n d á ř. y k. slo h y.. 1 KYJOV 1919 FC... vždy něco navíc!. slo h y.. i sy FSETOV ÉHO TIS KU AŘSKÉ Z PRACOV ÁNÍ p ávy t i s k o r p z je výroční da NÍ KNIH a, 697 0 1 Tel.: 518 Kyjov 614 143 GSM brá na: 70 E-mail: in fo@tisk

Více

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber Zápis STK č. 18 ze dne 27. 03. 2018 Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička Omluveni: Weber 1 a) STK rozhodla o náhradních termínech pro odložená utkání OP 201721BA1A1402 TJ Kovohutě Podlesí B, z.s.

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017

MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017 MěFS BRNO - PŘEHLED HRACÍCH PLOCH - JARO 2017 TJ SOKOL BÍLOVICE NAD SVITAVOU (6220501) Muži Bílovice nad Svitavou - Dolice, 664 01 (tráva) - - Mladší žáci Bílovice nad Svitavou - Dolice, 664 01 (tráva)

Více

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje

tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje tabulka 8: Ubytovací zařízení na území Jihomoravského kraje kód obce obec 546941 Dobšice 6220 Znojmo 1 1 550132 Olšany 6219 Vyškov 1 1 2 550175 Podomí 6219 Vyškov 1 1 2 555282 Kurdějov 6207 Hustopeče 1

Více

HALOVÁ ZIMNÍ LIGA MLADŠÍCH A STARŠÍCH PŘÍPRAVEK

HALOVÁ ZIMNÍ LIGA MLADŠÍCH A STARŠÍCH PŘÍPRAVEK HALOVÁ ZIMNÍ LIGA MLADŠÍCH A STARŠÍCH PŘÍPRAVEK POŘADATEL: Lokomotiva Brno Horní Heršpice MÍSTO: ZŠ Tuháčkova, Tuháčkova 25, Brno 619 00 Lokomotiva Brno Horní Heršpice si Vás dovoluje pozvat na halovou

Více

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar Zápis STK č. 23 ze dne 03. 05. 2018 Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber Omluveni: Pechar 1/STK schvaluje změny termínů a hracích ploch STK schvaluje v souladu s 8 odst. 4 SŘ a RMS čl. 10/3. 201721BA1A2105

Více

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 PŘÍLOHA ČÍSLO 3 ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 Článek 1 - Řízení soutěže Pohár ÚKFS ve fotbale dospělých doplňuje mistrovské soutěže dospělých

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

Úřední zprávy OFS č. 14 ( )

Úřední zprávy OFS č. 14 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 14 (23. 10. 2014) STK:

Více

PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16

PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16 ŽIJEME HROU 2014 14. 15. června 2014 PROPOZICE TURNAJE, ROZLOSOVÁNÍ PRO KATEGORII U12 TOP16 Fotbalový areál Červená zahrada 2286 680 01 Boskovice GPS: 49 28'58.48"N, 16 40'0.165"E www.zijemeherou.cz Pořadatel:

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Okresní fotbalový svaz Bruntál Zahradní 1 792 01 Bruntál Sportovně-technická komise OFS Bruntál Zápis č. 29 ze dne 4. 6. 2014 - SR 2013-2014 1. STK OFS bere na vědomí:

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1

JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1 JIHOMORAVSKÝ KRAJ 062 JHM Příloha č. 1 Okres Blansko - BK TJ ČKD Blansko TJ Minerva Boskovice TJ Habrůvka SK Jedovnice TJ Sokol Křetín FK Best Kunštát TJ Sokol Letovice TJ Ostrov u Macochy SK Rájec - Jestřebí

Více

JmSST Zpráva 4/ str. 1 ZPRÁVA 4/

JmSST Zpráva 4/ str. 1 ZPRÁVA 4/ JmSST Zpráva 4/2013-201 - str. 1 ZPRÁVA 4/2013-2014 V Brně dne 8.10.2013 Obsah: 1. Výsledky krajských soutěží... 1 2. Zápisy o utkání, výsledky... 1 3. Ukončení utkání a zápis výsledku utkání při dosažení

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 34 ze dne 14.5.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 34 ze dne 14.5.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 34 ze dne 14.5.2015 STK

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ OKRES BLANSKO. Správní obvod obce s rozšířenou působností. Správní obvod obce s pověřeným obecním úřadem

JIHOMORAVSKÝ KRAJ OKRES BLANSKO. Správní obvod obce s rozšířenou působností. Správní obvod obce s pověřeným obecním úřadem OKRES BLANSKO 1. Adamov Mě 378 4 591 Blansko Adamov Blansko Adamov Adamov 2. Bedřichov 628 255 Boskovice Boskovice Boskovice Lysice Lysice 3. Benešov 1 363 651 Boskovice Boskovice Boskovice Benešov Boskovice

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 13 ze dne 21.9.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S 2012-2013

FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S 2012-2013 FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S mistrovských soutěží zabezpečovaných VV OFS Znojmo pro soutěžní ročník Mistrovské soutěže: 2012-2013 Okresní přebor mužů

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Celkové pořadí Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Příloha č. 1: Odehrané zápasy FC CVM Mokrá - Horákov v letním přípravném období 2006

Příloha č. 1: Odehrané zápasy FC CVM Mokrá - Horákov v letním přípravném období 2006 Seznam příloh : Příloha č. 1: Odehrané zápasy FC CVM Mokrá - Horákov v letním přípravném období 2006 Příloha č. 2: Odehrané zápasy FC CVM Mokrá - Horákov v podzimním hlavním období 2006 Příloha č. 3: Odehrané

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2016-2017 Zápis č. 34 ze dne 25.5.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram 4.4.2019 Přítomní: Tomáš Kyselý, Vlastimil Sváda Omluvení: Mgr. Pavel Chán, Petr Kyselý Hosté: 1/ Udělené tresty nepodmíněně dle rozhodnutí DK níže: DK uděluje

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 32 ze dne 17.5.2018 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Rozpis Fotbalový areál

Rozpis Fotbalový areál 8.2. 10.00 a 15.00 Břeclav 16.30-18.00 mladší žáci 9.2. 10.00 a 15.00 Břeclav 18:30 Blansko 10.2. 16 mladší žáci 10.00 Podivín 11.2. 10.15 Podivín - Valtice 14.30 Valtice 18.00 Černá Hora - Ráječko 12.2.

Více

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno EMAILEM Jihomoravský krajský fotbalový svaz real.blaha@seznam.cz Vídeňská 9 69 00 Brno V Praze dne 8. dubna 08 Věc Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U (ročník 007)

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce 2014 - úspěšní žadatelé Žadatel Okres Účel dotace Název projektu Schválená výše dotace Počet bodů TJ Morava Lednice Břeclav Regenerace travnatého

Více

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období 2007 2013 Jihomoravský kraj Výše dotace pro projekty realizované na území Jihomoravského kraje z OP období 2007 2013 145 mld. Kč

Více

Úřední zprávy OFS č. 12 ( )

Úřední zprávy OFS č. 12 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 12 (9. 10. 2014) STK:

Více

FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S 2013-2014

FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S 2013-2014 FAČR-Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S mistrovských soutěží zabezpečovaných VV OFS Znojmo pro soutěžní ročník Mistrovské soutěže: 2013-2014 Okresní přebor mužů

Více

Rozpis Fotbalový areál Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek 16 starší žáci 17 dorosty Tišnovská liga st.

Rozpis Fotbalový areál Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek 16 starší žáci 17 dorosty Tišnovská liga st. 7.1. 8.1. 9.1. 10.1. 11.1. 12.1. 10-14 Tišnovská liga st.žáci 13.1. 14.1. 15.1. 16.1. 17.1. 18.1. 19.1. 2005 hala v Třebíči 11.00 muži A - Bystrc 20.1. 21.1. 22.1. 16 dorosty 23.1. 24.1. 25.1. 26.1. 10-14

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně. Počet respondentů: 650

Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně. Počet respondentů: 650 Anketa 15.12.-19.12.2015 Spokojenost se zavedením systému vratných kelímků/hrnečků na adventních trzích v Brně Počet respondentů: 650 Zpracovala: Katedra environmentálních studií Fakulta sociálních studií,

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Adresa: Vídeňská 9, 639 00 Brno IČO: 70940029 Bankovní spojení: 27-5826790267/0100 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Web: www.jmkfs.cz Sekretariát:

Více

Okresní fotbalový svaz Nymburk Výkonný výbor

Okresní fotbalový svaz Nymburk Výkonný výbor Komuniké k zasedání VV č.20 ze dne 9.9.204 ) VV schvaluje: - Zápis č.9 - Doplněnou Listinu RO OFS Nymburk - Rozdělení dotace na mládež z Programu V. MŠMT - Účetní převod vkladu klubů do soutěže na zvláštní

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Adresa: Veslařská 2126/1, Břeclav (sportovní hala Lokomotiva Břeclav)

Adresa: Veslařská 2126/1, Břeclav (sportovní hala Lokomotiva Břeclav) OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BŘECLAV Adresa: Veslařská 2126/1, 690 02 Břeclav (sportovní hala Lokomotiva Břeclav) IČO: 014 28 748 DIČ: CZ01428748 Bank. spojení: ČSOB Břeclav, číslo účtu 102795166/0300 Telefon:

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY. Městský fotbalový svaz Brno

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY. Městský fotbalový svaz Brno FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Městský fotbalový svaz Brno Adresa: Vídeňská 9, 639 00 Brno IČO: 22880381 Bankovní spojení: 2698294379/0800 E-mail: sekretar@fotbalbrno.cz Web: www.fotbalbrno.cz www.fotbal.cz

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2012 Celkové pořadí ORP podle všech 50 kritérií v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

Seznam žadatelů o veřejnou finanční podporu z rozpočtu Jihomoravského kraje schválených Zastupitelstvem Jihomoravského kraje

Seznam žadatelů o veřejnou finanční podporu z rozpočtu Jihomoravského kraje schválených Zastupitelstvem Jihomoravského kraje příjemce 1 HC Lvi Břeclav z.s., Břeclav 2 SPORTCOMPLEX z.s., Břeclav účel Podpora dětského, mládežnického a juniorského hokeje HC Lvi Břeclav v národ. a mezinár. soutěžích Cyklistický oddíl se zaměřením

Více

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 11 / 2018

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 11 / 2018 Předseda: Stanislav Vošický, Hrdličkova 693, 396 01 Humpolec MOBIL 728 725 849; vosicky.stanislav@quick.cz ZPRAVODAJ OBSAH Dne 4.10. 2018 Číslo 11 / 2018 1. JOSK SNH... 3 A. Zápisy o utkání:... 3 B. Prosíme

Více

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, 339 01 Klatovy MT : 602 185 732

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, 339 01 Klatovy MT : 602 185 732 OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I 339 01 Klatovy OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ KLATOVY Denisova 93/I, 339 01 Klatovy MT : 602 185 732 E-mail : Webové stránky : fotbal@sumavanet.cz www.fotbal.cz IČ:

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY. Okresní fotbalový svaz Brno - venkov

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY. Okresní fotbalový svaz Brno - venkov FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Okresní fotbalový svaz Brno - venkov Adresa: Vídeňská 9, 639 00 Brno IČO: 22882855 Bankovní spojení: 107-338100287/0100 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Web: www.fotbal.cz

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016096807 Osoba: Bém Zdeněk (61090424) 6240671 Tělovýchovná jednota START VLASATICE 2016627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Rakšice Vlasatice,2016627A1A1205 STK provedla šetření ve věci

Více

Priority rozvoje dopravy v Jihomoravském kraji a nejdůležitější investiční akce v roce Slavkov u Brna 28. dubna 2016

Priority rozvoje dopravy v Jihomoravském kraji a nejdůležitější investiční akce v roce Slavkov u Brna 28. dubna 2016 Priority rozvoje dopravy v Jihomoravském kraji a nejdůležitější investiční akce v roce 2016 Slavkov u Brna 28. dubna 2016 1. Silniční síť 2. Železniční infrastruktura 3. Integrovaný dopravní systém Jihomoravského

Více

žní Morava čte. Cílová skupina: Termín realizace:

žní Morava čte. Cílová skupina: Termín realizace: Popis projektu Rada Jihomoravského kraje schválila dne 2. 6. 2016 podporu projektu Městské knihovny Jižní Morava čte. Cílová skupina: nejsilnější generační kategorie návštěvníků veřejných knihoven: děti

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

FAČR - Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, Znojmo R O Z P I S

FAČR - Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, Znojmo R O Z P I S FAČR - Okresní fotbalový svaz Znojmo, Dvořákova 2922/16, 669 02 Znojmo R O Z P I S mistrovských soutěží zabezpečovaných VV OFS Znojmo pro soutěžní ročník 2014-2015 Mistrovské soutěže: Určeno: Okresní přebor

Více

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 10 / 2018

ZPRAVODAJ. Dne Číslo 10 / 2018 Předseda: Stanislav Vošický, Hrdličkova 693, 396 01 Humpolec MOBIL 728 725 849; vosicky.stanislav@quick.cz ZPRAVODAJ OBSAH Dne 5. 9. 2018 Číslo 10 / 2018 1. JOSK SNH... 2 A. Zápisy o utkání:... 2 B. Prosíme

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016093954 Osoba: Dvořák Antonín (84092056) 6270021 Tělocvičná jednota Sokol Blížkovice 2016627A2A Znojemské pivo III. třída skupina A Blížkovice B Křepice,2016627A2A0906 Je vinen disciplinárním

Více

HoSys hokejový systém pomoc všem hokejovým funkcionářům

HoSys hokejový systém pomoc všem hokejovým funkcionářům ČESKÝ SVAZ LEDNÍHO HOKEJE krajské pracoviště KVV JM ČSLH, Vídeňská 9, 639 00 Brno, e-mail: cslhbrno@volny.cz ks-jihomoravsky@cslh.cz zdroj HoSys V Brně dne 2. února 2016 Výsledky a tabulky soutěží JIHOMORAVSKÝ

Více

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá Školení oddílů SKFS Velká Dobrá 26.11.2016 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH Mistrovství Evropy žen do 17 let v roce 2017 v České republice SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU IS FAČR RMS 2016/2017 DISCIPLINÁRNÍ

Více

Slovan Hodonín Tenis Slovan Hodonín Zápas 0 0 0

Slovan Hodonín Tenis Slovan Hodonín Zápas 0 0 0 TJ/SK Název TJ/SK IČ Sport.svaz Název Délka Šířka Výška 3706001 Sokol Archlebov 49939254 7 Fotbal 96 60 0 3706001 Sokol Archlebov 49939254 55 Rekreační sport 54 22 0 3706002 Družstevník Blatnice 49418955

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝSLEDKY ČINNOSTI VEŘEJNÝCH KNIHOVEN JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA ROK 2006

VÝSLEDKY ČINNOSTI VEŘEJNÝCH KNIHOVEN JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA ROK 2006 VÝSLEDKY ČINNOSTI VEŘEJNÝCH KNIHOVEN JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA ROK 2006 Moravská zemská knihovna v Brně 2007 Zpracovalo oddělení knihovnictví MZK Brno Vedoucí: Mgr. Jana Nejezchlebová 2 O B S A H K O M E

Více

Úřední zprávy OFS č. 14 ( )

Úřední zprávy OFS č. 14 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 14 (20. 10. 2016) STK:

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

V. Adresář fotbalových oddílů. Jméno a adresa sekretáře oddílu. Gavenda Jiří Pod nemocnicí 2 625 00 Brno M: 606 100 947

V. Adresář fotbalových oddílů. Jméno a adresa sekretáře oddílu. Gavenda Jiří Pod nemocnicí 2 625 00 Brno M: 606 100 947 V. Adresář fotbalových oddílů Název oddílu Tatran -Bohunice 602001 Němec Lubomír Pod nemocnicí 2 625 00 M: 602 784 530 Gavenda Jiří Pod nemocnicí 2 625 00 M: 606 100 947 fotbalbohunice@seznam.cz Neužilova

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce 2014 - úspěšní žadatelé Žadatel Druh dotace Projekt Schválená částka TJ Moravan Lednice Regenerace travnatého hřiště 146 020 TJ Tatran ŠATOV

Více

Sportovně-technická komise

Sportovně-technická komise ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Moravskoslezský KFS Hornická 54 709 80 Ostrava Sportovně-technická komise Zápis č. 1 ze dne 6.8.2008 SR 2008-2009 Přítomni: pp. Koláček, Kondziolka, Kopia, Mižák, Šimek, Tichavský,

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Pracovní setkání se zástupci mikroregionů DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 2017 Pracovní setkání se zástupci mikroregionů Brno, 5.6.2018 Dotazníkové šetření v obcích v roce 2018 Ze 672 oslovených obcí se zúčastnilo 228 (34%) 2 části:

Více

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS info@ofsnymburk.cz www.ofsnymburk.cz aktiv klubů OFS 7.3.2018 Program aktivu: 18,30 zahájení aktivu 18,35 19,15 školení klubů soutěžní řád 19,15 19,25 přestávka 19,25 19,55 organizace soutěží v ročníku

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Adresa: Vídeňská 9, 639 00 Brno IČO: 70940029 Bankovní spojení: 27-5826790267/0100 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Web: www.jmkfs.cz Sekretariát:

Více