SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 52. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 52. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY"

Transkript

1 ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. STATUT 52. ROČNÍKU. STATUT 52. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL SCHVÁLEN VÝKONNÝM VÝBOREM ČESKÉ JEZDECKÉ FEDERACE, DNE: ZA VV ČJF : JAROSLAV HUPKA I. STATUT: SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA JSOU SOUTĚŽE VE VŠESTRANNOSTI A SOUTĚŽE SPŘEŽENÍ. JE ORGANIZOVÁNO TŘINÁCT KVALIFIKAČNÍCH KOL A FINÁLE SOUTĚŽE. MIMO JEZDCŮ Z ČR SE MOHOU ÚČASTNIT JEZDCI ZE SLOVENSKA PŘÍPADNĚ I DALŠÍCH SOUSEDNÍCH STÁTŮ. SERIÁL ZÁVODŮ NESE OZNAČENÍ CNC A CAN. SOUTĚŽE PODKOVY O.P.S., USTANOVUJE ORGANIZAČNÍ VÝBOR PRO ŘÍZENÍ A ORGANIZOVÁNÍ CELÉHO SERIÁLU ZÁVODŮ A JMENUJE JEHO PŘEDSEDU. ORGANIZAČNÍ VÝBOR JE SLOŽEN ZE ZÁSTUPCŮ POŘADATELŮ JEDNOTLIVÝCH KVALIFIKAČNÍCH KOL A FINÁLE, KTEŘÍ JSOU ČLENOVÉ ČJF, MANAŽERŮ PŘÍSLUŠNÝCH ODBORNÝCH KOMISÍ ČJF A ZÁSTUPCE SPRÁVNÍ RADY O.P.S. ORGANIZAČNÍ VÝBOR JE ŘÍZEN VLASTNÍM ORGANIZAČNÍM ŘÁDEM.

2 II. SLOŽENÍ SPRÁVNÍ RADY O.P.S.: ING. JAN MÁCHA, ŘEDITEL ŠKOLNÍHO STATKU HUMPOLEC -PŘEDSEDA ING. LENKA BARTÁKOVÁ, MÍSTOSTAROSTKA MĚSTA HUMPOLCE -ČLEN ING. KVĚTOSLAV NAMYSLO, MÍSTOSTAROSTA MĚSTA HUMPOLCE -ČLEN MGR. OTAKAR BŘEZINA, ŘEDITEL ČESKÉ ZEMĚDĚLSKÉ AKADEMIE -ČLEN JITKA BERANOVÁ, JK ČZA PŘI ŠS HUMPOLEC -ČLEN LADISLAV VRÁTNÝ -ČLEN III. SLOŽENÍ DOZORČÍ RADY O.P.S. ING. EVA KUBÍČKOVÁ -PŘEDSEDA DOZORČÍ RADY JAROSLAV GRODL -ČLEN ZDENĚK KUSÝ -ČLEN IV. ŘEDITELEM O.P.S. SOUTĚŽE PODKOVY JE ING. JIŘÍ KLUBAL. V. PŘEDSEDOU OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÉ PODKOVY JE ING. JIŘÍ KLUBAL. VI. SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO VÝBORU O.P.S. SOUTĚŽE PODKOVY : ING. JIŘÍ KLUBAL, KATEŘINA MANDYSOVÁ, STANISLAV ŠAMAL, ING. JAROSLAV JANDL, ING. PETR GALATÍK, ING. VLASTIMIL KAMÍR, ING. JIŘÍ CHARVÁT, MILOSLAV VRLÍČEK, RADKO HEIDENREICH, TOMÁŠ HLAVENKA, PAVEL STUDNIČKA, ZDENĚK KUSÝ, DANIELA DIRINGEROVÁ, ING. JIŘÍ KUNÁT. 1. KVALIFIKAČNÍ PODMÍNKY PRO ÚČAST VE FINÁLE 52. ROČNÍKU ZP V HUMPOLCI: U SEDLOVÝCH SOUTĚŽÍ ZLATÉ PODKOVY PLATÍ, ŽE KVALIFIKACI ZÍSKÁVÁ VŽDY DVOJICE JEZDEC A KŮŇ ÚČAST VE FINÁLE 52. ROČNÍKU ZP V ROCE 2017 MAJÍ ZAJIŠTĚNU VÍTĚZOVÉ (DVOJICE JEZDEC A KŮŇ, NEBO SPŘEŽENÍ) FINÁLE 51. ROČNÍKU ZP Z ROKU TOTO PRAVIDLO PLNĚ PLATÍ PRO SOUTĚŽE H/2, H/1, H/2P (H/4 ŽÁDNOU KVALIFIKACI MÍT NEMUSÍ) A PRO SOUTĚŽE ZP A SP PRO SOUTĚŽE BP A PONY JE ČÁSTEČNĚ OMEZENO VĚKEM JEZDCŮ. (NAPŘ. VÍTĚZ BP, KTERÉMU BYLO V ROCE 2016 OSMNÁCT LET, NEMŮŽE V ROCE 2017 SVÉ VÍTĚZSTVÍ OBHAJOVAT, PROTOŽE VZHLEDEM K VĚKU KTERÉHO V TOMTO ROCE (2017) DOSÁHNE (19. LET), NEMŮŽE V SOUTĚŽI BP STARTOVAT. TAKÉ VÍTĚZ FINÁLE PONY, KTERÝ BYL V ROCE TI LETÝ JIŽ V TÉTO KATEGORII V ROCE 2017 NEMŮŽE STARTOVAT.) MLADŠÍ VÍTĚZOVÉ (FINÁLE 2016), KTEŘÍ BUDOU V ROCE 2017 JEŠTĚ VĚKOVĚ ODPOVÍDAT PODMÍNKÁM SOUTĚŽE (BP A PONY) MAJÍ KVALIFIKACI DO FINÁLE ZP 2017 ZAJIŠTĚNU PRO SOUTĚŽ NADĚJÍ (SN) TOTO PRAVIDLO NEPLATÍ PRO KONĚ, KTERÝM BYLO V ROCE (PĚT) LET. 2.

3 1.2. FINÁLE SEDLOVÝCH SOUTĚŽÍ SE BUDOU MOCI ZÚČASTNIT DVOJICE, VÍC NEŽ 21 STARTŮ V SOUTĚŽI - POŘADÍ DVOJIC V SOUTĚŽI A ZÍSKANÉ BODY VŠICHNI, KTEŘÍ DOKONČÍ OD MÍSTA 21, OBDRŽÍ 5 BODŮ BODY STARTŮ V SOUTĚŽI - VŠICHNI, KTEŘÍ DOKONČÍ OD 16 MÍSTA DO 20 MÍSTA, OBDRŽÍ 5 BODŮ BODY STARTŮ V SOUTĚŽI - VŠICHNI, KTEŘÍ DOKONČÍ OD 11 MÍSTA DO 15 MÍSTA, OBDRŽÍ 5 BODŮ BODY DO 10 STARTŮ V SOUTĚŽI - VŠICHNI, KTEŘÍ DOKONČÍ OD 8 MÍSTA DO 10 MÍSTA, OBDRŽÍ 5 BODŮ BODY KTERÉ DOKONČÍ KVALIFIKAČNÍ KOLA S VÝSLEDKEM, KTERÝ VZNIKNE SOUČTEM BODŮ PODLE UVEDENÉ TABULKY: PO DOKONČENÍ PRVNÍHO KVALIFIKAČNÍHO KOLA VZNIKNE V KAŽDÉ SOUTĚŽI ZÁKLADNÍ TABULKA DVOJIC, KTERÁ BUDE ZVEŘEJNĚNA NA STRÁNKÁCH PO KAŽDÉM DALŠÍM USKUTEČNĚNÉM KVALIFIKAČNÍM KOLE BUDE TABULKA UPRAVENA DLE UMÍSTĚNÍ A DOSAŽENÝCH BODŮ A OPĚT ZVEŘEJNĚNA. TAKOVÉ VYHODNOCENÍ KVALIFIKAČNÍCH KOL PLATÍ PRO ZP, SP, BP, SN A PONY V NÁSLEDUJÍCÍCH VARIANTÁCH: DVOJICE MŮŽE ZÍSKAT BODY VE STEJNÉ SOUTĚŽI. (NAPŘ. BP) DVOJICE MŮŽE ZÍSKAT BODY Z RŮZNÝCH SOUTĚŽÍ ZA PŘEDPOKLADU ŽE: MINIMÁLNĚ JEDEN VÝSLEDEK ZÍSKÁ PRO SOUTĚŽ, VE KTERÉ CHCE STARTOVAT VE FINÁLE DALŠÍ VÝSLEDKY MŮŽE ZÍSKAT ZE SOUTĚŽE VYŠŠÍ NAPŘ. 1X BP A DALŠÍ VÝSLEDKY Z VYŠŠÍCH SOUTĚŽÍ. PLATÍ, ŽE KDYŽ CHCE STARTOVAT NAPŘ. V BP, MUSÍ MÍT ALESPOŇ JEDEN VÝSLEDEK Z BP. NENÍ MOŽNÉ ZÍSKAT KVALIFIKAČNÍ VÝSLEDKY NAPŘ. VE SP A POTOM - VE FINÁLE CHTÍT STARTOVAT V BP V PŘÍPADĚ, ŽE POŘADATEL KVALIFIKACE VYPÍŠE VYŠŠÍ SOUTĚŽ (CNC2*,NEBO MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ), BUDE VÝSLEDEK Z TĚCHTO SOUTĚŽÍ UZNÁN JAKO KVALIFIKAČNÍ PRO ZP PRO PONY PLATÍ, ŽE MOHOU ZÍSKAT DALŠÍ KVALIFIKAČNÍ VÝSLEDEK Z VYŠŠÍCH SOUTĚŽÍ. (BP, SP..) BODY, KTERÉ DVOJICE ZÍSKÁ VE VYŠŠÍCH SOUTĚŽÍ SE PRO POTŘEBY PŘIHLÁŠKY DO FINÁLE NÁSOBÍ KOEFICIENTEM 1, VŽDY PLATÍ, ŽE MUSÍ BÝT ZÍSKÁN ALESPOŇ JEDEN KVALIFIKAČNÍ VÝSLEDEK PRO SOUTĚŽ, VE KTERÉ CHCE DVOJICE STARTOVAT VE FINÁLE. PRO SOUTĚŽE VŠESTRANNOSTI PLATÍ, ŽE PODLE SITUACE V JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍCH BUDE MÍT KVALIFIKACI ZAJIŠTĚNOU MINIMÁLNĚ 40% (MŮŽE BÝT TŘEBA I 80%) STARTUJÍCÍCH DVOJIC. ZÁMĚREM POŘADATELE FINÁLE 2017 JE ÚČAST ASI 100 ÚČASTNÍKŮ V SOUTĚŽÍCH VŠESTRANNOSTI. 3.

4 1.3. PRO SOUTĚŽE SPŘEŽENÍ BUDE KE STANOVENÍ PRŮBĚŽNÉHO POŘADÍ POUŽIT NÍŽE UVEDENÝ SYSTÉM VYHODNOCENÍ. VYHODNOCOVAT SE BUDOU JEN KVALIFIKAČNÍ KOLA SPŘEŽENÍ. (NEPLATÍ PRO H/4) HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ SPŘEŽENÍ KVALIFIKACE SERIÁL ZÁVODŮ ZP VYHODNOCENÍ SE PROVÁDÍ Z VÝSLEDKOVÝCH LISTIN SOUTĚŽÍ, ZAHRNUTÝCH DO KVALIFIKAČNÍHO KOL SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA (H1, H2, P2). H4 KVALIFIKACI NA FINÁLE MÍT NEMUSÍ. BODOVÉ HODNOCENÍ: UMÍSTĚNÍ JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍCÍCH SE PŘEPOČÍTÁ NA BODY DLE POČTU STARTUJÍCÍCH A KOEFICIENTU SOUTĚŽE. KOEFICIENTY SOUTĚŽE: SOUTĚŽE CAN - KOEFICIENT 1 PŘÍPADNÉ VYŠŠÍ SOUTĚŽE (MEZINÁRODNÍ, MČR) KOEFICIENT 1,2 A) BODOVÝ VÝPOČET: UMÍSTĚNÍ NA 1. MÍSTĚ OBDRŽÍ TOLIK BODŮ, KOLIK JE SOUČIN POČTU STARTUJÍCÍCH A KOEFICIENTU SOUTĚŽE. DALŠÍ UMÍSTĚNÍ OBDRŽÍ VŽDY O HODNOTU KOEFICIENTU MÉNĚ NEŽ PŘEDCHOZÍ UMÍSTĚNÝ. V SOUTĚŽI STARTUJE 10 JEZDCŮ Z ČR, KOEFICIENT SOUTĚŽE 1. JEZDEC NA 1. MÍSTĚ OBDRŽÍ 10 BODŮ, NA 2. MÍSTĚ 9 BODŮ, NA 3. MÍSTĚ 8 BODŮ, ATD. B) DO VYHODNOCENÍ SE NEZAPOČÍTÁVAJÍ ZAHRANIČNÍ ÚČASTNÍCI. JEJICH ÚČAST, BODY ANI UMÍSTĚNÍ SE NEZAPOČÍTÁVAJÍ DO UMÍSTĚNÍ V SERIÁLU ZP. V SOUTĚŽI STARTUJE 10 JEZDCŮ Z ČR A 2 JEZDCI ZAHRANIČNÍ, KOEFICIENT SOUTĚŽE 1. NA 1. MÍSTĚ SE UMÍSTÍ JEZDEC Z ČR A OBDRŽÍ 10 BODŮ, NA 2. MÍSTĚ JE JEZDCE ZE ZAHRANIČÍ A NA 3. MÍSTĚ OPĚT JEZDEC Z ČR A TEN OBDRŽÍ ZA SVÉ UMÍSTĚNÍ 9 BODŮ. ÚČAST ZAHRANIČNÍCH JEZDCŮ NA FINÁLE JE POSUZOVÁNA INDIVIDUÁLNĚ, ALE MUSÍ MÍT ÚČAST NA ZÁVODECH SERIÁLU ZÁVODŮ ZP V DANÉM ROCE. C) EX - EQUO V PŘÍPADĚ UMÍSTĚNÍ DVOU A VÍCE JEZDCŮ V HODNOCENÉ SOUTĚŽI EX-EQUO, SE JEZDCŮM DO HODNOCENÍ ZAPOČÍTÁVÁ VÝSLEDEK JAKO ARITMETICKÝ PRŮMĚR BODŮ ZA JEJICH UMÍSTĚNÍ. SOUTĚŽE SE ZÚČASTNILO 10 JEZDCŮ, KOEFICIENT SOUTĚŽE 1. 2 JEZDCI SE UMÍSTÍ NA 5. MÍSTĚ EX-EQUO, DALŠÍ HODNOCENÝ JE TEDY NA 7. MÍSTĚ. SOUČET DOSAŽENÝCH BODŮ JEZDCŮ UMÍSTĚNÝCH NA 5. MÍSTĚ JE TEDY = 11, TO ZNAMENÁ, ŽE DO HODNOCENÍ SE KAŽDÉMU ZAPOČÍTÁ 5,5 BODU. D) PŘI ROVNOSTI BODŮ PO KVALIFIKACÍCH CELKEM ROZHODUJE: SOUTĚŽÍCÍ SE UMÍSTÍ STEJNĚ. DVA UMÍSTĚNÍ MAJÍ STEJNÝ POČET BODŮ A JSOU OBA HODNOCENI NA 5. MÍSTĚ. DALŠÍ BUDE HODNOCEN NA 7. MÍSTĚ. E) SOUTĚŽÍCÍ, KTERÝ BYL NA ZÁVODECH VYLOUČEN, VZDAL NEBO NENASTOUPIL DO NĚKTERÉ ZE ZKOUŠEK SOUTĚŽE, JE V TÉTO SOUTĚŽI KLASIFIKOVÁN 0 BODY. ZÁMĚREM POŘADATELE FINÁLE 2017 JE ÚČAST ASI 25 ÚČASTNÍKŮ V SOUTĚŽÍCH SPŘEŽENÍ. (ÚPLNĚ HRANIČNÍ POČET JE 30 SPŘEŽENÍ). 4.

5 ZÁJEMCE O ÚČAST VE FINÁLE, KTERÝ MÁ KVALIFIKACI, (SEZNAM KVALIFIKOVANÝCH NA ) POŠLE DO HUMPOLCE V URČENÉM TERMÍNU PŘIHLÁŠKU PROSTŘEDNICTVÍM ON LINE SYSTÉMU ČJF S UVEDENÍM MÍST A KVALIFIKAČNÍCH VÝSLEDKŮ. 2. PŘI 52. ROČNÍKU ZLATÉ PODKOVY 2017 LZE ZÍSKAT PRO ÚČAST VE FINÁLE TZV. VOLNOU KARTU (VK) ZA ÚPLATU PRAVIDLA PRO ZÍSKÁNÍ VK: CELKOVÝ POČET VK SE STANOVUJE NA CELKEM ČTYŘI PRO SEDLOVÉ SOUTĚŽE A CELKEM JEDNU PRO SOUTĚŽE SPŘEŽENÍ. KONEČNÉ ROZHODNUTÍ O POČTU VK PŘÍSLUŠÍ ORGANIZAČNÍMU VÝBORU FINÁLE ZLATÉ PODKOVY PODMÍNKY PRO PŘIDĚLENÍ VK: PŘEDNOST MAJÍ JEZDCI A KONĚ REGISTROVANÍ V JK POŘADATELŮ KVALIFIKACE A FINÁLE. LEPŠÍ UMÍSTĚNÍ DVOJICE V KVALIFIKACI. ÚČAST DVOJICE V KVALIFIKACI. ÚČAST V KVALIFIKACI. JINÉ PODMÍNKY V PŘÍPADĚ VYČERPÁNÍ UVEDENÝCH (NEPŘEDPOKLÁDÁ SE) CENA ZA ZÍSKÁNÍ VK : ZP ,- KČ SP ,- KČ BP + SN + PONY ,- KČ MO ,- KČ ROZDĚLENÍ ZÍSKANÝCH PROSTŘEDKŮ: 80 % BUDE VYPLACENO V PENĚŽITÝCH CENÁCH DO SOUTĚŽÍ 20 % JDE VE PROSPĚCH OV ZP. 3. PRO ROK 2017 JE STANOVENO MINIMÁLNÍ ZÁPISNÉ DO SOUTĚŽÍ. ZP 700,- KČ SP 600,- KČ BP + SN + PONY 500,- KČ MO 700,- KČ 3.1. KAŽDÝ POŘADATEL VÝŠI STARTOVNÉHO UPŘESNÍ SVÝM ROZPISEM. 4. PRO ROK 2017 JSOU STANOVENY MINIMÁLNÍ CENY DO SOUTĚŽÍ. ZP 5.000,- KČ SP 4.000,- KČ BP + SN 3.000,- KČ MO 5.000,- KČ PONY VĚCNÉ NEBO PENĚŽITÉ CENY V HODNOTĚ 3.000,- KČ 4.1. U SPŘEŽENÍ MŮŽE POŘADATEL SUMU UPRAVIT PODLE POČTU STARTUJÍCÍCH. 5.

6 5. SPORTOVNĚ TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO 52. ROČNÍK ZLATÉ PODKOVY V ROCE Zlatá podkova Soutěž pro všechny jezdce, případné omezení dle PJS Stříbrná podkova Soutěž pro všechny jezdce, případné omezení dle PJS Bronzová podkova Soutěž pro děti (12-14 let) a juniory (14-18 let) Soutěž nadějí Soutěž pro 4. a 5. ti leté koně a starší koně s licencí sportovního koně vystavenou poprvé v roce Soutěž PONY Soutěž pro jezdce let, kategorie PONY do 148 cm KVH Mistři opratí Soutěž pro všechny jezdce, případné omezení dle PJS SOUTĚŽE KVALIFIKACE FINÁLE Zlatá podkova Soutěž CNC*, drez. FEI*A Soutěž CNC** drez. FEI**B Stříbrná podkova L, drez. CN 6/14 SP I. CNC*, drez. FEI*A SP II. - L, drez. CN 6/14 Bronzová podkova ZL, drez. CN 4/14 ZL, drez. CN 4/14 Soutěž nadějí Z,, drez. 5 letí koně 2015 ZL, drez. 5 letí koně 2015 Soutěž PONY L - pony, drez. CN 1/14 nebo L pony, drez. CN 1/14 nebo Mistři opratí CN 2/14 (určit rozpisem) H/1 - CAN H /2 CAN H /4 CAN H /2 P, CAN 6. CN 2/14 (určit rozpisem) H /1 CAN3*, drez. FEI č 9 H /2 CAN3*, drez. FEI č. 11 H /4 CAN3*, drez. FEI č. 11 P /2 CAN3*, drez. FEI č. 8B 5.1. OBTÍŽNOST DREZURNÍCH ÚLOH PRO SPŘEŽENÍ SI BUDE KAŽDÝ POŘADATEL URČOVAT SVÝM ROZPISEM OBTÍŽNOST DREZURNÍCH ÚLOH PRO VŠESTRANNOST PONY POŘADATEL URČÍ ROZPISEM BUĎ CN 1/14 NEBO CN 2/ POŘADATELÉ KVALIFIKAČNÍCH KOL VE VŠESTRANNOSTI BUDOU NA SVÝCH ZÁVODECH VYPISOVAT SOUTĚŽE POHÁROVÉHO SERIÁLU ZÁVODŮ BENJAMIN CUP SPORTOVNĚ TECHNICKÉ PODMÍNKY JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍ MOHOU BÝT JEŠTĚ UPRAVENY NA ZÁKLADĚ ZMĚN PRAVIDEL PRO ROK TERMÍNY KVALIFIKAČNÍCH KOL A FINÁLE PRO 52. ROČNÍK ZLATÉ PODKOVY V ROCE PARDUBICE všestrannost TĚŠÁNKY všestrannost DVOREČEK všestrannost SEMICE spřežení BOROVÁ (Č. Krumlov) všestrannost TĚŠÁNKY spřežení PANSKÁ LÍCHA všestrannost MIMOŇ spřežení LOŠTICE všestrannost JK MIKULOV spřežení VRCHOVANY všestrannost PARDUBICE spřežení HUMPOLEC všestrannost HUMPOLEC všestrannost spřežení

7 6.1. POŘADATELŮM KVALIFIKAČNÍCH KOL VE VŠESTRANNOSTI SE DOPORUČUJE VYPISOVAT ZÁVODY JAKO DVOUDENNÍ. POŘADATELÉ UPŘESNÍ ROZPISEM STEJNĚ JAKO V PŘEDCHOZÍCH ROČNÍCÍCH SE DOPORUČUJE VYPISOVAT PŘI KVALIFIKAČNÍCH KOLECH VŠESTRANNOSTI RÁMCOVÉ SOUTĚŽE ZK, Z A ZL OTEVŘENÉ PRO VŠECHNY KONĚ PŘI KVALIFIKAČNÍCH KOLECH SPŘEŽENÍ SE DOPORUČUJE VYPISOVAT SOUTĚŽE NIŽŠÍCH STUPŇŮ PRO ZAČÍNAJÍCÍ JEZDCE A KONĚ. V ROZPISU MUSÍ BÝT VÝSLOVNĚ UVEDENO, KTERÉ SOUTĚŽE JSOU POSTUPOVÉ DO FINÁLE A KTERÉ NEJSOU POSTUPOVÉ DO FINÁLE. 7. ROZPISY PRO 52. ROČNÍK SERIÁLU ZÁVODŮ ZP 2017: ZÁKLADNÍ PODMÍNKOU USKUTEČNĚNÍ SERIÁLU JSOU ŘÁDNĚ SCHVÁLENÉ ROZPISY, DODRŽOVÁNÍ PJS, VETERINÁRNÍCH PRAVIDEL A VŠEOBECNÝCH PRAVIDEL ČJF. KAŽDÝ POŘADATEL SI ROZPIS ZÁVODŮ ZPRACUJE SÁM A PO JEHO SCHVÁLENÍ PŘÍSLUŠNÝM OBLASTNÍM VÝBOREM ČJF, ZAJISTÍ JEHO ZVEŘEJNĚNÍ: NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ČJF (JIS) A NA STRÁNKÁCH: KONTAKT: ING. JIŘÍ KLUBAL STATEK@PEL.CZ V HUMPOLCI DNE: 9. ÚNORA STATUT SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2017 ZPRACOVAL: ING. JIŘÍ KLUBAL ŘEDITEL O.P.S. SOUTĚŽE PODKOVY PŘEDSEDA OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZP 7.

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 50. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC.

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 50. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074 SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. CNC, CAN. STATUT 50. ROČNÍKU. STATUT 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 54. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 54. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2019. CNC, CAN. STATUT 54. ROČNÍKU. STATUT 54. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 49. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC.

SERIÁL ZÁVODŮ STATUT 49. ROČNÍKU. ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074 SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2014. CNC, CAN. STATUT 49. ROČNÍKU. STATUT 49. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZP, KONANÉ DNE 16. 10. 2018 V HUMPOLCI. Přítomni: Beranová, Diringerová, Falta, Galatíková,

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZP, KONANÉ DNE 15. 10. 2014 V HUMPOLCI. Přítomni: Ing. Klubal, Háva, Šamal, Ing. Rydval

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV ZP, KONANÉ DNE 17. 10. 2012 V HUMPOLCI. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Klubal, Háva, Šamal, Heidenreich,

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZP, KONANÉ DNE 19. 10. 2017 V HUMPOLCI. Přítomni: Beranová, Diringerová, Falta, Galatíková,

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV ZP, KONANÉ DNE 18. 10. 2011 V HUMPOLCI. Přítomni: Ing.Klubal,Háva,Mandysová,Šamal,Heidenreich,Ing.Kamír,Mgr.Nývlt,Hlavenka,

Více

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA.

SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S., ŠKOLNÍ STATEK, HUMPOLEC. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. ZÁPIS ZE SCHŮZE OV SERIÁLU ZÁVODŮ ZP, KONANÉ DNE 23. 10. 2013 V HUMPOLCI. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Klubal, Háva, Mandysová,

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074.

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2016. CNC, CAN. STATUT 51. ROČNÍKU. STATUT 51. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

HUMPOLEC FINÁLE 44. Ročníku ZP CNC**,CNC*,CAN-B.

HUMPOLEC FINÁLE 44. Ročníku ZP CNC**,CNC*,CAN-B. 1.Základní údaje: HUMPOLEC FINÁLE 44. Ročníku ZP č. záv. 821V1 CNC**,CNC*,CAN-B. 1.1. Pořadatel: ČJF,o.s., Soutěže podkovy o.p.s., MV 074 1.2. Technické zajištění: JK Humpolec, MV 058 Školní statek Humpolec

Více

ROZPIS. FINÁLE 47. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA, FINÁLE KMK/C 2012

ROZPIS. FINÁLE 47. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA, FINÁLE KMK/C 2012 ROZPIS. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : FINÁLE 47. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA, FINÁLE KMK/C 2012 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 824V1 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC, MV 074 1.4. DATUM ZÁVODU

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O. S. ROZPIS.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O. S. ROZPIS. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O. S. ROZPIS. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : KVALIFIKAČNÍ KOLO 49. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA. KMK/C - 6.TI LETÍ KVALIFIKACE 2014, BENJAMIN CUP PONY. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 719V2.

Více

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. ROZPIS VŠESTRANNOST. FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 821V1 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC,

Více

Č E S K Ý D R E Z U R N Í P O H Á R 2014 (dále jen ČDP)

Č E S K Ý D R E Z U R N Í P O H Á R 2014 (dále jen ČDP) Č E S K Ý D R E Z U R N Í P O H Á R 2014 (dále jen ČDP) pořadatel : JK Panská lícha o.s. Obřanská 180a Brno, 614 00 Email: info@panskalicha.cz finále : termín konání : 19. - 21. září 2014 místo konání

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody:

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody: 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN-ZP, CCN-Hobby 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 170506L1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2017 Zlatá podkova 2017 1.1.4. Pořadatel:

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno     tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF VE VŠESTRANNOSTI 1. - 3. června 2018

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody:

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody: 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN-ZP 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180505L2 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2018 Zlatá podkova 2018 1.1.4. Pořadatel: Jezdecká

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2008. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC** a CCI* Humpolec 2008. 1.Základní údaje:

Více

G1 PŘEDKOLO ZLATÉ PODKOVY

G1 PŘEDKOLO ZLATÉ PODKOVY Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF VE VŠESTRANNOSTI 31.5. - 2.6. 2019

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. ROZPIS. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : 1.1. MISTROVSTVÍ ČR VE VŠESTRANNOSTI 2014. SENIOŘI, DĚTI A PONY. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 926V1 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : Z POVĚŘENÍ ČJF : SOUTĚŽE PODKOVY,

Více

CENA a

CENA  a Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 221 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VE VŠESTRANNOSTI 47. ročník kvalifikace ZLATÉ

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2009. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC2* a CCI 1* Humpolec 2009. 1.Základní

Více

36. ročník ZP - Loštice č.záv.621h1 CNC** KMK/C 2013

36. ročník ZP - Loštice č.záv.621h1 CNC** KMK/C 2013 36. ročník ZP - Loštice č.záv.621h1 CNC** KMK/C 2013 1.Základní údaje: 1.1. Pořadatel: ČJF, Soutěže podkovy o.p.s., JK Loštice, Střední škola technická a zemědělská Mohelnice 1.2. Technické zajištění:

Více

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 507L1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2016 kvalifikace

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno     tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF VE VŠESTRANNOSTI 2.-4. června 2017

Více

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 20. 4. 2013 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště povrch : pískový 60x50

Více

MISTROVSTVÍ ČR DĚTI, JUNIOŘI MLADŠÍ, JUNIOŘI STARŠÍ č. závodu 904G září 2015

MISTROVSTVÍ ČR DĚTI, JUNIOŘI MLADŠÍ, JUNIOŘI STARŠÍ č. závodu 904G září 2015 Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 221 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VE VŠESTRANNOSTI MISTROVSTVÍ ČR DĚTI, JUNIOŘI

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno    tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF VE VŠESTRANNOSTI 3.-5. června 2016

Více

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st.

Ženy tříkolová soutěž PJS čl.299, s rozeskakováním na medailových místech - 1.kolo S** (st.c), 2.kolo ST** (st.a), 3.kolo ST** (st. SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR 2006 SKOKY - Kvalifikace pro MČR skoky ve všech kategoriích je možné plnit pouze v klasických soutěžích. - Kvalifikace se plní od MČR 2005 do uzávěrky přihlášek na MČR

Více

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015 1.Základní údaje 1.1. Pořadatel: JS Galatík Těšánky ML 0029 1.2. Technické zajištění: ML 0029 JS Galatík Těšánky 1.3.

Více

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 40. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 40. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 40. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti 16. 18. 6. 2017 Přihláška na závody: http:// www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace

Více

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 2. 4. 2011 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště : povrch pískový 60x50 m/skoky/, 20x60m/drezura/

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VŠESTRANNOSTI 2010. SENIOŘI A DĚTI. MČR-C/ Sen. a Dětí se koná zároveň se závody CIC2* a CCI 1* Humpolec 2010. 1.Základní údaje:

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ. FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 821V2 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC, MV

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE Národní pohár ČJF 2019 v parkurovém skákání na pony Pořadatel: Subjekty ČJF pořádající jednotlivá kola seriálu Pořadatel finále: JO La-Boheme Zduchovice Zodpovědná osoba:

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE Národní pohár ČJF pro jezdce na pony 2018 skoky

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE Národní pohár ČJF pro jezdce na pony 2018 skoky ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE VYHLAŠUJE Národní pohár ČJF pro jezdce na pony 2018 skoky Pořadatelé: Subjekty ČJF pořádající jednotlivá kola seriálu Pořadatel finále: JO La-Boheme Zduchovice Zodpovědná osoba:

Více

Jezdecké závody Dražka CSN-B

Jezdecké závody Dražka CSN-B Jezdecké závody Dražka CSN-B Dražka Cup 2015 1. srpna 2015 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 1. srpna 2015 3. Místo konání : Farma Dražka, Dražka 4. Kolbiště povrch

Více

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012 J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích 2012 26. května 2012 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 26.

Více

SK BOROVÁ (MC215) Rozpis jezdeckých závodů ČJF Závody všestrannosti, soutěže ZP a OM

SK BOROVÁ (MC215) Rozpis jezdeckých závodů ČJF Závody všestrannosti, soutěže ZP a OM SK BOROVÁ (MC215) Rozpis jezdeckých závodů ČJF Závody všestrannosti, soutěže ZP a OM 20.5. 21.5.2017 Přihláška na závody: http://www.jezdectvi.org Základní ustanovení. Kategorie závodů: CNC Číslo závodů

Více

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 41. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 41. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 41. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti 16. 17. 6. 2018 Přihláška na závody: http:// www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace

Více

PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od

PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od PODMÍNKY PRO UDĚLOVÁNÍ VÝKONNOSTNÍCH ODZNAKŮ ČJF Platné od 1.1.2013 Česká jezdecká federace stanovuje následující podmínky pro získání výkonnostních odznaků ČJF. ZLATÝ ODZNAK sobě: v drezuře: Obdrží jezdci,

Více

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 39. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 39. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.-cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 618H3 1.1.3. Název závodů: 39. ročník ZLATÉ PODKOVY zároveň

Více

49. ročník kvalifikace ZLATÉ PODKOVY VISEGRAD CUP BENJAMIN CUP MISTROVSTVÍ JIHOMORAVSKÉ OBLAST C/Sen. a junioři KMK

49. ročník kvalifikace ZLATÉ PODKOVY VISEGRAD CUP BENJAMIN CUP MISTROVSTVÍ JIHOMORAVSKÉ OBLAST C/Sen. a junioři KMK Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 221 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VE VŠESTRANNOSTI 49. ročník kvalifikace ZLATÉ

Více

Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF

Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF Podmínky pro udělování výkonnostních odznaků ČJF Platné od 1. 1. 2018 Česká jezdecká federace stanovuje následující podmínky pro získání výkonnostních odznaků ČJF. V drezuře: ZLATÝ ODZNAK Obdrží jezdci,

Více

Česká jezdecká federace

Česká jezdecká federace Výkonnostní žebříčky v Jezdeckém informačním systému I. Společné ustanovení pro žebříčky v JIS 1. Všechny žebříčky se zpracovávají výhradně v systému JIS bez jakéhokoli lidského zásahu či výpočtu. Nastavení

Více

Česká jezdecká federace R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2007. Senioři, Junioři.

Česká jezdecká federace R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2007. Senioři, Junioři. Česká jezdecká federace. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2007. Senioři, Junioři. MČR-C/ sen. a jun. se koná zároveň se závody CCI** a CIC* Humpolec 2007. 1.Základní údaje: 1.1.Pořadatel

Více

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY ČJF - 2015

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY ČJF - 2015 SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY ČJF - 2015 Přihlášky a kvalifikace pro MČR všech disciplín a kategorií kontroluje a potvrzuje předseda nebo oblastní sekretář vysílající oblasti ČJF!!! Na MČR (v mistrovských

Více

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem.

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR 2019 Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. Otevřené bodovací soutěže pro jezdce na pony (8-16 let),

Více

1

1 Pravidla ČSP pro rok 2017 Český skokový pohár je společným projektem pořadatelů významných parkurových závodů v České republice sdružených v ČJF. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále

Více

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008 JUNIOR CHANNEL STAR 2008 PRAVIDLA SERIÁLU SCHVÁLENA Praha, Zduchovice, 11.3.2008 K dnešnímu dni byla schválena pravidla seriálu Junior Channel Star 2008! Pravidla seriálu Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Více

1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF.

1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF. Pavo Pohár Jezdectví 2017 Pravidla 1. Do Poháru Jezdectví 2017 (dále jen žebříček ) se automaticky kvalifikují všichni jezdci s českým občanstvím a platnou licencí ČJF. 2. 1 Body do žebříčku se získávají

Více

52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour

52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour Česká jezdecká federace Západočeská oblast Plzeňský kraj 52. ROČNÍK CENY CHODSKA MEMORIÁL MVDR. JIŘÍHO ROJTA A CENA AUTOCENTRA ŠMUCLER HOR.TÝN Kvalifikační kolo Západočeské Jump Tour OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK ) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST

ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK ) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST ZPRÁVA O ČINNOSTI JK LOŠTICE ZA ROK 2015 JK Loštice byl v roce 2015 velmi aktivní. 1) SPORTOVNÍ A REPREZENTAČNÍ ČINNOST - Účast na závodech 2) POŘADATELSKÁ ČINNOST Sportovní činnost účast na závodech Zúčastnili

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno     tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 10. 11. června 2017 170610G2

Více

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF - 2017 Nominace na MČR ČJF všech disciplín a kategorií provádí OV vysílající oblasti Kvalifikace pro MČR všech disciplín, kategorií kontroluje, potvrzuje, zasílá a

Více

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 42. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti

Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 42. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti Jezdecký klub Loštice, z. s. (MH0006) 42. ročník Zlaté podkovy Loštice zároveň OM ve všestrannosti 15. 16. 6. 201 Závody věnované vzpomínce kamarádům, kteří už nejsou mezi námi Přihláška na závody: http://

Více

PŘEDKOLO ZLATÉ PODKOVY. Přihláška na závody:

PŘEDKOLO ZLATÉ PODKOVY. Přihláška na závody: Přihláška na závody: https://www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC ZP OM - HOBBY 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180629E1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC, CNC-P, ZP, OM, CNC-HOBBY 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 170630E1 1.1.3. Název závodů:

Více

Přihláška na závody: (uzávěrka )

Přihláška na závody:   (uzávěrka ) Přihláška na závody: https://www.jezdectvi.org/zavody (uzávěrka 10. 9. 2018) 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC / CNC-P / CNC-Hobby / CNC-OM 1.1.2. Číslo závodů

Více

Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF. Mistrovství v letní všestrannosti

Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF. Mistrovství v letní všestrannosti Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF 19. 21. 7. 2019 Mistrovství v letní všestrannosti 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1 Kategorie závodů: CCN OM VčO 1.1.2 Číslo

Více

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF - 2019 Nominace na MČR ČJF všech disciplín a kategorií provádí OV vysílající oblasti Kvalifikace jezdců se ověřují v JIS, za zahraničních soutěží musí přihlašovatel

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 521L1 1.1.3. Název závodů: Spřežení Těšánky 2016 kvalifikace

Více

Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Cena hejtmana Pardubického kraje závody spřežení

Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Cena hejtmana Pardubického kraje závody spřežení Základní ustanovení Dostihový spolek a.s. MF0256 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Cena hejtmana Pardubického kraje závody spřežení 6. 7. 7. 2019 1.1. Základní informace 1.1.1 Kategorie závodů: CAN - OM VčO

Více

MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2015

MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2015 ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE Rozpis MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2015 827B1 FINÁLE STYL ŠAMPIONÁTU PONY 2015 ŠAMPIONÁT NADĚJÍ 2015 Zduchovice 27. - 30. srpna 2015 1. Základní údaje Pořadatel : Z pověření

Více

Selská jízda Čakovičky, z.s. (MB0154) Rozpis jezdeckých závodů ČJF spřežení Přihláška na závody:

Selská jízda Čakovičky, z.s. (MB0154) Rozpis jezdeckých závodů ČJF spřežení Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CAN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180922B5 1.1.3. Název závodů: Závody spřežení Mistrovství

Více

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF

SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY MČR ČJF - 2018 Nominace na MČR ČJF všech disciplín a kategorií provádí OV vysílající oblasti Kvalifikace jezdců se ověřují v JIS, za zahraničních soutěží musí přihlašovatel

Více

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Česká jezdecká federace, o.s. Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov & Tělovýchovná jednota Žižka Praha pošt.přihr. 33, 160 41 Praha 6 se sídlem : Praha 7 - Císařský ostrov RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ

Více

dubna G1

dubna G1 Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 21. 22. dubna 2018 180421G1

Více

NOVICE CUP otevřená soutěž pro děti a juniory do 18 let. NOVICE CUP otevřená soutěž soutěžící nad 18 let

NOVICE CUP otevřená soutěž pro děti a juniory do 18 let. NOVICE CUP otevřená soutěž soutěžící nad 18 let ROZPIS DREZÚRNÍCH ZÁVODŮ ČESKÝ DREZÚRNÍ POHÁR 1.kvalifikace Rozpis jezdeckých závodů 424 D1, MD 188 JS Equitana, o.s., závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana,

Více

Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014

Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014 Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014 Oblastní mistrovství ve všestrannosti OM Praha (družstva, senioři), OM Východočeské oblasti (družstva) 1.Základní údaje 1.1. Pořadatel: Dostihový spolek

Více

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 620 D1 56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

www.skokovypohar.cz 1

www.skokovypohar.cz 1 Pravidla ČSP pro rok 2014 Český skokový pohár je společným projektem ČJF a pořadatelů významných parkurových závodů v České republice. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále je zvýšení

Více

Rozpis jezdeckých závodů ČJF července MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY SKOKY 2016 kategorie DĚTI, JUNIOŘI A DRUŽSTVA

Rozpis jezdeckých závodů ČJF července MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY SKOKY 2016 kategorie DĚTI, JUNIOŘI A DRUŽSTVA 7 10 července 2016 1 Základní ustanovení: 11 Základní informace 111 Kategorie závodů: CSN-A 112 Číslo závodů ČJF: 708H1 113 Název závodů: Mistrovství České republiky 2016 děti, junioři a družstva 114 Pořadatel:

Více

Národní hřebčín Kladruby nad Labem s.p.o. subjekt ČJF (MF0140) Rozpis Mistrovství České republiky spřežení

Národní hřebčín Kladruby nad Labem s.p.o. subjekt ČJF (MF0140) Rozpis Mistrovství České republiky spřežení 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CAN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 923 F1 1.1.3. Název závodů: MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY SPŘEŽENÍ 2016 1.1.4. Pořadatel: Národní hřebčín

Více

Zásady nominace jezdců na zahraniční výjezdy a rozdělování peněžních prostředků na výjezdy pro rok 2015

Zásady nominace jezdců na zahraniční výjezdy a rozdělování peněžních prostředků na výjezdy pro rok 2015 Zásady nominace jezdců na zahraniční výjezdy a rozdělování peněžních prostředků na výjezdy pro rok 2015 Drezurní komise ČJF připravila a zpracovala dále uvedené zásady pro nominaci drezurních jezdců na

Více

Velká cena Litomyšle 20. ročník

Velká cena Litomyšle 20. ročník Velká cena Litomyšle 20. ročník Český skokový pohár 17. ročník Rozpis jezdeckých závodů 7. - 10. června 2018 1) Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: - CSN-A 1.1.2. Číslo

Více

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

RÜCKL CRYSTAL MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 1 z 6 5.8.2009 9:24 ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, o.s. Zátopkova 100/2, P. O. Box 40, 160 17 Praha 6 - Strahov & Tělovýchovná jednota Žižka Praha pošt. přihr. 33, 160 41 Praha 6 se sídlem v Praze 7 - Císařský

Více

1.1. pořadatel: MH 0340 ESC Olomouc o.p.s. z pověření OV ČJF července 2014

1.1. pořadatel: MH 0340 ESC Olomouc o.p.s. z pověření OV ČJF července 2014 Rozpis Oblastního mistrovství Severomoravské oblasti v parkurovém skákání dětí na pony, dětí, juniorů, mladých jezdců, žen a seniorů 03.-06. července 2014 703H1 MH0340 Equine Sport Center Olomouc o.p.s.

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno    tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 14-15. května 2016 514G1

Více

JK Opava Kateřinky, Rolnická 120,747 05 OPAVA TEL. 602 580 499

JK Opava Kateřinky, Rolnická 120,747 05 OPAVA TEL. 602 580 499 R O Z P I S Č E S K Á P O J I Š Ť O V N A V E L K Á C E N A O P A V Y A SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 624H1 24.-26.6.2011 VI. kolo Základní údaje: 1.1. Pořadatel: MH 0042 Jezdecký klub Opava Kateřinky

Více

Mistrovství české republiky ve všestrannosti

Mistrovství české republiky ve všestrannosti Dostihový spolek a.s. MF0256 Mistrovství české republiky ve všestrannosti 28. 31. 7. 2016 Přihláška na závody: http//prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1 Kategorie závodů:

Více

ROZPIS DREZÚRNÍCH ZÁVODŮ FINÁLE ČESKÝ DREZÚRNÍ POHÁR 2015 Rozpis jezdeckých závodů 918 D1, MD 188 JS Equitana, o.s. 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana, Martinice 1.2. Datum

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. Rozpis MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2013 816F1 FINÁLE STYL ŠAMPIONÁTU PONY 2013 ŠAMPIONÁT NADĚJÍ 2013

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. Rozpis MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2013 816F1 FINÁLE STYL ŠAMPIONÁTU PONY 2013 ŠAMPIONÁT NADĚJÍ 2013 ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE Rozpis MISTROVSTVÍ ČR SKOKY + DREZURA PONY 2013 816F1 FINÁLE STYL ŠAMPIONÁTU PONY 2013 ŠAMPIONÁT NADĚJÍ 2013 Hradištko u Sadské 15. - 18. srpna 2013 1. Základní údaje Pořadatel

Více

JS Vrchovany Obrok, z.s. subjekt ČJF (ME0018) Rozpis jezdeckých závodů ČJF ve všestrannosti 2. 3. července 2016 OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VE VŠESTRANNOSTI

JS Vrchovany Obrok, z.s. subjekt ČJF (ME0018) Rozpis jezdeckých závodů ČJF ve všestrannosti 2. 3. července 2016 OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VE VŠESTRANNOSTI Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC, CNC-P 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 702E1 1.1.3. Název závodů: Závody všestrannosti

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno     tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 1.-2. července 2017 170708G2

Více

JK Bártův dvůr Přeštěnice (MC140) Rozpis jezdeckých závodů ČJF ve všestrannosti září 2016

JK Bártův dvůr Přeštěnice (MC140) Rozpis jezdeckých závodů ČJF ve všestrannosti září 2016 Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz (uzávěrka 1. 9. 2016) 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC, CNC-P, CNC-hobby 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 924C1 1.1.3. Název

Více

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: 180531B1 Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2018 Pořadatel: JS Accord Praha ve spolupráci

Více

SKOKY. Mistrovství ČR

SKOKY. Mistrovství ČR SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ PODMÍNKY ČJF - 2012 Přihlášky a kvalifikace pro MČR všech disciplín a kategorií kontroluje a potvrzuje předseda nebo oblastní sekretář vysílající oblasti ČJF!!! SKOKY Mistrovství ČR

Více

Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2015 Rozpis jezdeckých závodů 716 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 R O Z P I S OBLASTNÍHO MISTROVSTVÍ SEVERNÍ MORAVY A SLEZSKA DĚTÍ NA PONY, DĚTÍ, JUNIORŮ, MLADÝCH JEZDCŮ A DOSPĚLÝCH 627H1 O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel: MH 0279

Více

JK Heroutice (MB067) Rozpis jezdeckých závodů ČJF Jarní drezurní závody mladých koní Kvalifikační kola Národního poháru mládeže ČJF

JK Heroutice (MB067) Rozpis jezdeckých závodů ČJF Jarní drezurní závody mladých koní Kvalifikační kola Národního poháru mládeže ČJF - Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CDN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180519B7 1.1.3. Název závodů: Drezurní a paradrezurní

Více

soutěž č. 1 soutěž v drezuře stupně Z úloha Z4 (2013)

soutěž č. 1 soutěž v drezuře stupně Z úloha Z4 (2013) ROZPIS DREZÚRNÍCH ZÁVODŮ ČESKÝ DREZÚRNÍ POHÁR 1.kvalifikace Rozpis jezdeckých závodů 424 D1, MD 188 JS Equitana, o.s., závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana,

Více

JK Farma Ptýrov, z.s. (MB0452) Rozpis jezdeckých závodů ČJF MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI - SKOKY OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY - SKOKY

JK Farma Ptýrov, z.s. (MB0452) Rozpis jezdeckých závodů ČJF MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI - SKOKY OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY - SKOKY Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení: 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN kat. B 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 624B1 1.1.3. Název závodů: Oblastní mistrovství

Více

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Donau - Bohemia Trophy Mistrovství Jihomoravské oblasti v drezuře

Více

Český drezurní pohár (ČDP) kolo

Český drezurní pohár (ČDP) kolo Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029) Rozpis jezdeckých závodů ČJF v drezuře 12.8.2017 13.8.2017 Drezurní závody Český drezurní pohár (ČDP) 2017 6. kolo Národní pohár ČJF dětí a mládeže (NPDM)

Více

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo: Těšánky u Zdounek Datum:

Více

Rozpis jezdeckých závodů ČJF Finále Pony ligy

Rozpis jezdeckých závodů ČJF Finále Pony ligy Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: B19B1 1.1.3. Název závodů: Jezdecké závody 1.1.4. Pořadatel:

Více

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2013 Rozpis jezdeckých závodů 809 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více