Usnesení. přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení. přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku"

Transkript

1 Město Jeseník Usnesení přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 229/ /2018, dle upravené důvodové zprávy Rada města stanoví odměnu řediteli příspěvkové organizace Městská kulturní zařízení Jeseník J. J., dle důvodové zprávy Rada města dává předchozí souhlas k přijetí daru příspěvkové organizaci Městská kulturní zařízení Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje použití prostředků investičního fondu Základní školy Jeseník, příspěvkové organizace, dle důvodové zprávy Rada města souhlasí s postupem předfinancování dotace z výzvy OP VVV Šablony II příspěvkové organizaci SVČ DUHA Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje podání žádosti o dotaci projektu Škola pro všechny II v rámci výzvy č. 02_17_051 Inkluzivní vzdělávání pro sociálně vyloučené lokality (SVL) z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje podání žádosti o dotaci projektu Revitalizace školních zahrad v rámci výzvy č. 109, oblast podpory 4.4. z Operačního programu životního prostředí, dle důvodové zprávy.

2 Rada města schvaluje poskytnutí dotace a uzavření smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města žadateli Šachový klub Jeseník, z.s. na Otevřený krajský přebor mládeže v šachu 2018/2019, dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zápisy z rozborů hospodaření za 1. pololetí 2018 příspěvkových organizací: Mateřská škola Jeseník, Jiráskova 799, příspěvková organizace; Mateřská škola Karla Čapka Jeseník; Mateřská škola Kopretina Jeseník, příspěvková organizace; Mateřská škola Jeseník, Křížkovského 1217, příspěvková organizace; Základní škola Jeseník, příspěvková organizace; Středisko volného času DUHA Jeseník; Základní umělecká škola Jeseník; Městská kultu rní zařízení Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření kupní smlouvy na předmět koupě Nábytek a příslušenství s prodávajícím AMBRA - Group, s.r.o., IČO: , se sídlem na adrese Potoční 1094, Frýdek, Frýdek-Místek, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření kupní smlouvy na předmět koupě Dodávka HW a SW s prodávajícím ORIS PLUS spol. s.r.o., IČO: , se sídlem na adrese K Rozkoši 140, Šeberov, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č.1 ke smlouvě o dílo č.mj-sml/0423/2018 ze dne na zhotovení stavby "Oprava střešního pláště a fasád MŠ Kopretina Tyršova ul. Jeseník" se zhotovitelem René Švancara, IČO: , se sídlem Školní 51/14, Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č.3 ke smlouvě o dílo MJ-SML/0037/2017 ze dne k realizaci stavby JESENÍK - REJVÍZSKÝ MOST, se zhotovitelem Společnost Jeseník - Rejvízský most, zastupující vedoucím společníkem IDS - Inženýrské a dopravní stavby Olomouc a.s., Albertova 229/21, Olomouc, IČO: a druhým společníkem ALPINE Bau CZ a.s., Jiráskova 613/13, Krásno nad Bečvou, Valašské Meziříčí,IČO: , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 3 ke smlouvě o dílo č. MJ-SML/0068/2018 ze dne na zhotovení stavby Sociální bydlení, Tylova 652, Jeseník se zhotovitelem René Švancara, IČO: , se sídlem na adrese Školní 51/14, Jeseník, dle důvodové zprávy.

3 Rada města schvaluje uzavření Nájemní smlouvy č. 33/43/18 za účelem provádění kopaných sond na pozemku parc. č. 2484/7 v k. ú. Jeseník, a to mezi Správou silnic Olomouckého kraje, příspěvkovou organizací, IČO: (jako zástupcem vlastníka pozemku) a městem Jeseník (jako stavebníkem), dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 99 k Mandátní smlouvě č. 1/96 mezi městem Jeseník a Technickými službami Jeseník a.s., rozsah údržby a správy majetku v roce 2018, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje zveřejnění záměru města uzavřít s účinností od 1. ledna 2019 Dodatek č. 5 ke Smlouvě o nájmu nebytových prostor č. SMMJ/H01/2009 ze dne uzavřené s Fotbalovým klubem Jeseník, IČ , se sídlem: Jeseník, Dukelská 498/19, dle důvodové zprávy Rada města souhlasí s povolením zvláštního užívání pozemní komunikace mimo dobu možného umístění ( ) dle Pravidel pro vydávání souhlasů ke zvláštnímu užívání pozemních komunikací ve vlastnictví města Jeseník při umísťování předsunutých prodejních míst, předzahrádek a lešení na místních komunikacích tzn. uděluje výjimku pro zimní období ( ) za účelem vystavování zboží před prodejnou v rozsahu záboru 0.9x2 m na chodníku ul. Lipovská u č.p. 171 pro žadatelku paní S. D., a to na zimní období 2018/2019 a 2019/2020, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje pronájem části pozemku o výměře 559 m 2 z pozemkové parcely č. 841/1 v k.ú. Jeseník, část o výměře cca 479 m 2, jako zahradu a část o výměře cca 80 m 2, jako pozemek pod drobnou stavbou, manželům V. a A. S., Ostrava, paní Z. B. a paní L. Š., obě Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 k nájemní smlouvě č. 174, týkající se změny účelu pronájmu, celkové výměry pronajaté části pozemku a sazby pronájmu, mezi městem Jeseník a manželi L. a M. S., Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dohody o ukončení nájemní smlouvy č. 1103, uzavřené mezi městem Jeseník a paní Z. M., Jeseník, ke dni , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje pronájem pozemkové parcely č. 1734/4 o výměře 1732 m 2 v k.ú. Jeseník, za účelem zahrady, paní L. L., Jeseník, dle důvodové zprávy.

4 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene č. MJ-SML/0694/2018, pro umístění a provozování stavby, včetně práva vstupu na pozemek, související s provozem, opravou, údržbou, změnami nebo odstraňováním podzemního vedení NN na pozemku města p. č. 1031/23 v k. ú. Jeseník, v rámci stavby "Jeseník-Tkalcovská, p. č. 1067/1, Roubal, NNk, IV ", ve prospěch ČEZ Distribuce, a. s., Teplická 874/8, Děčín 4, IČ: , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene č. MJ-SML/0705/2018, pro umístění a provozování stavby, včetně práva vstupu na pozemek, související s provozem, opravou, údržbou, změnami nebo odstraňováním podzemního vedení NNk na části pozemku města p.č. 490/2 v k. ú. Seč u Jeseníka, v rámci realizace akce "Dětřichov - p. č. 208, Suchá, přípojka NNk", ve prospěch ČEZ Distribuce, a. s., Teplická 874/8, Děčín 4, IČ: , dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zápis č. 15/2018 z jednání bytové komise ze dne , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 6 o velikosti 1+kk (velikost cca 36 m 2, 2. NP) v nemovitosti č. p. 689/7 na ulici Seifertova v Jeseníku s panem I. B., s jistinou, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 53 Kč/m 2 /měsíc, termín k uzavření nájemní smlouvy do , v případě neuzavření nájemní smlouvy v termínu je náhradníkem na byt pan J. M., dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 3 o velikosti 1+1 (velikost cca 38 m 2, 1. NP) v nemovitosti č. p. 54/8 na ulici Školní v Jeseníku s paní N. D., Jeseník, s jistinou, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 53 Kč/m 2 /měsíc, termín k uzavření nájemní smlouvy do , v případě neuzavření nájemní smlouvy v termínu je náhradnicí na byt paní B. K., Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 1 o velikosti 3+1 (velikost cca 93 m 2, 1. NP) v nemovitosti č. p. 1266/5 na ulici U Kasáren v Jeseníku s manželi M. a V. P., Jeseník, s jistinou, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 53 Kč/m 2 /měsíc, termín k uzavření nájemní smlouvy do , v případě neuzavření nájemní smlouvy v termínu je náhradnicí na byt paní L. J. M., Jeseník, dle důvodové zprávy.

5 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 7 o velikosti 4+1 (velikost cca 102 m 2, 4. NP) v nemovitosti č. p. 1267/7 na ulici U Kasáren v Jeseníku s paní S. K., Česká Ves, s jistinou, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 53 Kč/m 2 /měsíc, termín k uzavření nájemní smlouvy do , v případě neuzavření nájemní smlouvy v termínu jsou náhradníky na byt manželé R. a M. P., Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje prodloužení smlouvy o nájmu bytu v návaznosti na končící smlouvu, na základě výjimky z Pravidel pro výběr nájemců městských bytů v Jeseníku, s níže uvedenými nájemníky, dle důvodové zprávy: M. I., doba určitá do , R. S., doba určitá do , N. V., doba určitá do Rada města schvaluje prodloužení smluv o nájmu bytu v návaznosti na končící smlouvy s níže uvedenými nájemníky, dle důvodové zprávy: O. M., doba určitá do , M. Z., doba určitá do , V. A., doba určitá do , manželé J. a N. M., doba neurčitá, S. A. a J. L., doba neurčitá, D. M. A., doba určitá do , M. M., doba určitá do , K. E. a K. E., doba určitá do , Š. L., doba určitá do , R. A., doba určitá do , B. T., doba určití do Rada města schvaluje neprodloužení smlouvy o nájmu bytu v návaznosti na končící smlouvy s paní K. H., dle důvodové zprávy Rada města schvaluje prodloužení smlouvy o nájmu bytu v návaznosti na končící smlouvu, na základě výjimky z Pravidel pro výběr nájemců městských bytů v Jeseníku, s panem M. D., na dobu určitou do , dle upravené důvodové zprávy.

6 Rada města schvaluje zařazení žadatelů do evidence žádostí o uzavření smlouvy o nájmu městského bytu, dle důvodové zprávy: - K. J., Jeseník, - M. J., Jeseník, - M. I., Jeseník, - F. A., Jeseník, - K. B., Jeseník, - S. L., Jilemnice, - W. K., Jeseník, - R. J., Jeseník, - B. H., Handlová, - B. V., Jeseník, - B. P., Horní Fořt, - B. I., Jeseník, - O. L., Jeseník, - K. Z., Jeseník, - H. J., Zlaté Hory, - B. V., Jeseník Rada města schvaluje nezařazení žadatele z evidence žádostí o uzavření smlouvy o nájmu městského bytu, dle důvodové zprávy: - P. D., Ostrava, - S. Z., V. Kunětice Rada města schvaluje prodloužení smlouvy o nájmu bytu v návaznosti na končící smlouvu s manželi M. a V. O., Jeseník, na dobu určitou do , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 5 o velikosti 4+1 (velikost cca 110 m 2, 3. NP) v nemovitosti č. p. 1265/3 na ulici U Kasáren v Jeseníku s manželi F. a A. B., s jistinou, na dobu určitou do , s nájemným ve výši 53 Kč/m 2 /měsíc, termín k uzavření nájemní smlouvy do , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti smlouvy o právu provést stavbu č. MJ-SML/0789/2018, pro umístění a provozování stavby, včetně práva vstupu na pozemek související s vybudováním bezbariérového přístupu do budovy v rámci stavby "Relokace pobočky ČS, a.s. vč. přístavby schodiště, Jeseník, ul. Revoluční 1053/6, na pozemku města p. č. 2441/9 v k. ú. Jeseník, ve prospěch paní J. Š., Jeseník, dle důvodové zprávy.

7 Rada města bere na vědomí informaci o doporučení dopravní komise k plánovanému prodeji části pozemku města, parc. č. 2441/9 ostatní/jiná plocha v k.ú. Jeseník o výměře cca 29 m2 pro výstavbu bezbariérového přístupu a úpravu plochy, v rámci stavby Relokace pobočky ČS, a.s. vč. přístavby schodiště, Jeseník, ul. Revoluční 1053/6, dle důvodové zprávy Rada města souhlasí s organizací dopravy na Masarykově náměstí v režimu obousměrného provozu v dolní části náměstí ve zkušebním provozu do , dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zápis z rozborů hospodaření příspěvkové organizace Centrum sociálních služeb Jeseník , dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí žádost o podporu Hospice na Svatém Kopečku, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje rozpis řádných oddacích termínů na rok 2019, dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zápis z 25. zasedání Komise pro rozvoj města ze dne , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje aktualizaci ceníku v Česko-polském informačním centru, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje poskytnutí peněžního daru ve výši 3000,-Kč společnosti Babybox pro odložené děti - STATIM, z.s. na pořízení nového babyboxu v Jeseníku, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření darovací smlouvy na poskytnutí peněžního daru ve výši 3 000,- Kč společnosti Babybox pro odložené děti - STATIM, z.s. na pořízení nového babyboxu v Jeseníku, dle důvodové zprávy.

8 Rada města uděluje výjimku ze zvýhodněného ceníku za pronájem sálu MKZ Jeseník, pro konání Kurzu tance a společenského chování pro mládež 2018 v rozsahu prominutí ceny za pronájem sálu, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje zveřejnění záměru města pronajmout nebytový prostor - kancelář č. 307 o výměře 19,48 m 2 v III. podlaží budovy IPOS K.Čapka 1147/10, Jeseník (za cenu 650 Kč/m 2 /rok) a dvě parkovací místa s číslem 5 a 6 (za cenu 1200,00 Kč bez DPH/parkovací místo/rok), na dobu neurčitou od SÚIP - Oblastnímu Inspektorátu práce pro Moravskoslezský kraj a Olomoucký kraj, IČ , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje prodej movitého majetku P. P. za podmínek dle důvodové zprávy Rada města schvaluje provedení kontroly průběhu výběrového řízení na veřejnou zakázku Parkoviště pod budovou Karla Čapka č.p Ing. Jana Konvičková, v. r. Mgr. Bc. Zdeňka Blišťanová, v. r. starostka 1. místostarostka

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 2.10.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1037. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 277/2015-282/2015, 1038. Rada

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 14.1.2019 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 172. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 1/2019-16/2019. 173. Rada města

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Usnesení. přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 27.08.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 4097. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 188/2018-194/2018, dle 4098.

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 27.7.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4039. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 171/2018-180/2018, 4040. Rada

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019

Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 Výpis z usnesení 13. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 10. července 2019 1/ Kontrola usnesení 13/100 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočtové opatření č. 10/2019 13/101

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení. přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 29.6.2015 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 29.6.2015 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 29.6.2015 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 754. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 168/2015-192/2015, dle upravené

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

Usnesení. přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 8.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3901. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 137/2018-140/2018, dle důvodové

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 133. schůze R ady m ěsta Mohelnice, která se konala dne 08.10.2018 o d 15:15 ho din v kanceláři starosty 2620/133/RM/2018 Schválení programu 133. zasedání

Více

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 078/14/Pa U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 29. 4. 2014 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2807/78 2834/78 Rozdělovník - členové

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 347. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 12.6.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 714. Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 2 k mandátní smlouvě ze dne 27.11.2012

Více

Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2225/60 Usnesení 60. schůze Rady města Šternberka ze dne 30. 10. 2017 program schůze RM dne 30.10.2017 Číslo: 2226/60 zápis

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2162/113/ /113/18

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2162/113/ /113/18 MĚSTO FULNEK Usnesení ze 113. schůze Rady města Fulnek konané dne 28.08.2018 čís. 2162/113/18-2182/113/18 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17 MĚSTO FULNEK Usnesení z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne 23.01.2017 čís. 1219/64/17-1248/64/17 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle zákona

Více

Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č. 1-16)

Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č. 1-16) Usnesení z 1. schůze Rady města Bechyně konané dne 18. 1. 2017 (usnesení č. 1-16) USNESENÍ č. 1/01-17 R přidělit byt č. 15 o velikosti 2+1 v pátém podlaží domu čp. 640 v Bechyni na sídl. Na Libuši, jehož

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 12.12.2016 680/27/RM/2016 Prodej pozemku (H.V. a J.,V. E. a M.) I. Rada města navrhuje

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 16. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.4.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 766. Zastupitelstvo města bere

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

Usnesení. přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 24.4.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1301. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 34. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 34. schůze rady městského obvodu konané dne 34. schůze rady městského obvodu konané dne 28.11.2016 čís. 0611/RMOb-SB/1418/34-0636/RMOb-SB/1418/34 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Strana 1/14 Přehled usnesení rady

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 2561. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 416-434/2012, dle důvodové

Více

Usnesení. přijatá na 133. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 133. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 133. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 25.5.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3859. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 127/2018-136/2018, dle důvodové

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 21.03.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 98/16: Rada města schválila program jednání

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015

Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015 Usnesení 11. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 22. dubna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 201/11/15 schvaluje program 11. schůze rady městského

Více

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín:

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín: U S N E S E N Í z 12. schůze rady města Žacléř, konané dne 15. dubna 2019 od 16:00 hodin v kanceláři starosty města Program: 1. Program jednání rady města. 2. Městská policie. 3. Záměr prodeje části pozemku

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 Program: 1. Městská policie Trutnov. 2. Kotelny. 3. Žádost o schválení přijetí sponzorského daru. 4. Žádost o schválení investice

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 13. jednání rady města dne 11.07.2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/13/01/2011 schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e předložený program 12. jednání rady

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne

z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne Usnesení č. 103 z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 17.10.2018 103/2379.) Rada městského obvodu Hrabová informaci o provedení následné veřejnosprávní kontroly za rok 2017 a průběžné veřejnosprávní

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18 MĚSTO FULNEK Usnesení ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne 27.09.2018 čís. 2260/118/18-2274/118/18 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle

Více

Rada obce Usnesením č. 37/558 vzala na vědomí Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření Obce Mosty u Jablunkova k

Rada obce Usnesením č. 37/558 vzala na vědomí Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření Obce Mosty u Jablunkova k OBEC Mosty u Jablunkova Usnesení rady obce Usnesení z 37. schůze rady obce Mosty u Jablunkova konané dne 26. 09. 2016 Usnesením č. 37/556 schválila pořad 37. schůze rady obce konané dne 26. 09. 2016. Usnesením

Více

USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/14/2019 Schválení programu 14. schůze Rady města Uničova

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení 42. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 42. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 42. schůze Rady města Šternberka ze dne 31. 10. 2016 Číslo: 1415/42 program schůze dne 31.10.2016 Číslo: 1416/42 zápis z jednání finančního výboru z 14.10.2016 výsledky hospodaření města Šternberka

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Usnesení ze 47. schůze Rady města a, konané 14. prosince 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra, Masarykovo náměstí 8, 1. Změna schváleného

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.2.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2019 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení

Více

1/82/RM/2018 Program schůze RM

1/82/RM/2018 Program schůze RM Rada města Příbora U S N E S E N Í 8 2. s c h ů z e R a d y m ě s t a P ř í b o r a k o n a n é v m i m o ř á d n é m t e r m í n u d n e 1 7. 0 7. 2 0 1 8 v z a s e d a c í m í s t n o s t i r a d y m

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 1.6.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/21/RM/2015 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 34/14/RM/2015

Více

Zápis z 27. schůze Rady města Šternberka ze dne

Zápis z 27. schůze Rady města Šternberka ze dne Zápis z 27. schůze Rady města Šternberka ze dne 31.10.2011 Číslo: 727 Zodpovídá: FO Termín: 24.11.2011 zápis z jednání finančního výboru ze dne 13 10. 2011 a výsledky hospodaření Města Šternberka k 30.

Více

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 043/12/Pa U S N E S E N Í 43. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 30. 10. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1668/43-1694/43 Rozdělovník - členové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 77. schůze rady města Mohelnice, která se ko nala dne o d 15:15 hodin v kanceláři starosty

P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 77. schůze rady města Mohelnice, která se ko nala dne o d 15:15 hodin v kanceláři starosty Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 77. schůze rady města Mohelnice, která se ko nala dne 09.01.2017 o d 15:15 hodin v kanceláři starosty 1446/77/RM/2017 Schválení programu 77. zasedání

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 24. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 24. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 24. února 2016 č. 45/2016 u p r a v e n á v e r z e účetní závěrku za rok 2015 sestavenou k rozvahovému dni (k 31.12.2015) dle zákona č. 563/1991

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Rady města Zlatých Hor konaného dne 6. června 2016

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Rady města Zlatých Hor konaného dne 6. června 2016 U S N E S E N Í z 39. zasedání Rady města Zlatých Hor konaného dne 6. června 2016 357 - Rada města Zlatých Hor 1. zrušila své usnesení č. 340/1e/37 ze dne 9. května 2016. 2. schválila a) záměr propachtovat

Více

U S N E S E N Í. z 92. schůze Rady města Zlatých Hor konané dne 20. srpna 2018

U S N E S E N Í. z 92. schůze Rady města Zlatých Hor konané dne 20. srpna 2018 U S N E S E N Í z 92. schůze Rady města Zlatých Hor konané dne 20. srpna 2018 857 - Rada města Zlatých Hor schválila záměry na poskytnutí dotací v souladu s Programem podpory výstavby domovních čistíren

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 93/5 Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne 17. 12. 2018 program schůze Rady města Šternberka dne 17.12.2018 Číslo:

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016 R 598/16 R 599/16 R 600/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke dni 12. 09. 2016, b) souhlasí

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne . VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne 10. 10. 2016 Usnesení č. 913/16 RM uzavření dodatků ke Smlouvám o nájmech bytů zvláštního určení, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31.

Více

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/23/2015 Schválení programu 23. schůze Rady města Uničova program

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

1353/81/RM/2018 Hodnocení činnosti KD a knihovny za rok 2018 I. Rada města bere na vědomí zprávu o hodnocení činnosti KD a knihovny za rok 2018.

1353/81/RM/2018 Hodnocení činnosti KD a knihovny za rok 2018 I. Rada města bere na vědomí zprávu o hodnocení činnosti KD a knihovny za rok 2018. Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 81. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 30.10.2018 1352/81/RM/2018 Hodnocení turistické sezóny 2018 Hodnotící zprávu cestovního ruchu pro rok 2018

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 47. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 18. března 2013 čís. 669/47 683/47 1/6 669/47 Rada městského obvodu Martinov 18. března 2013

Více

Usnesení. přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1177. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 318/2015-330/2015, dle upravené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne 27. 9. 2018 (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z 27. 9. 2018) Rada města schvaluje: RM/459/2018 - navržený program

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 č. 195 u p r a v e n á v e r z e zadání přezkoumání hospodaření města Kynšperk nad Ohří za rok 2015 a roky následující auditorovi

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

Výpis z usnesení 16. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. září 2019

Výpis z usnesení 16. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. září 2019 Výpis z usnesení 16. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. září 2019 1/ Kontrola usnesení 16/124 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočtová opatření 16/125 s c h v a

Více

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468)

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468) U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 19. června 2012, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Prodej bytů z majetku

Více

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 60. schůze Rady města Rychvald, dne 24. 10. 2016 Kontrola usnesení 60/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc listopad 2016 60/2. Rada

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více