Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny."

Transkript

1 Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzakázzky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Splněním předmětu veřejné zakázky budou naplněny potřeby zadavatele spočívající v zajištění aktualizací antispamové a antivirové ochrany LAN i WAN sítě Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV). MPSV v současné době provozuje antispamovou a antivirovou ochranu, kdy na perimetru sítě MPSV jsou umístěny brány Barracuda Spam Firewall, které provádí úvodní filtrování příchozí pošty do MPSV z veřejné sítě internet. Tím je zajištěna v souladu se zákonem o kybernetické bezpečnosti antispamová a antivirová ochrana IT prostředí MPSV. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby spočívající v zajištění softwarové podpory antispamového produktu Barracuda. Jedná se o zajištění aktualizace firmware, spamových a virových pravidel a zajištění podpory licencí zařízení BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 600), BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 600), BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 800), BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 800), dle přiložených certifikátů, tak aby bylo plynule navázáno na termín ukončení podpory. Předmět plnění veřejné zakázky vyplývá z potřeb zadavatele, kdy v souladu s požadavky zákona o zajištění kybernetické bezpečnosti se snaží zajistit ochranu elektronické komunikace pro bezproblémový chod a kvalitu transportní služby pro různé typy aplikačního provozu rezortu MPSV. Cílem zadavatele je též odstranění nežádoucí internetové poštovní komunikace z interních systémů resortu MPSV. Uzavření smlouvy s vybraným uchazečem je předpokladem k dosažení plánovaného cíle veřejné zakázky a potřeb zadavatele, tedy zajištění aktualizací firmware, spamových a virových pravidel a zajištění podpory licencí zařízení Barracuda. Předpokládaný termín zahájení plnění veřejné zakázky je ; zadavatel předpokládá uzavření rámcové smlouvy na dobu 4 let od nabytí její účinnosti. Strana 1 (celkem 6)

2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky při vyhlášení veřejné zakázky: Změny oproti odůvodnění účelnosti veřejné zakázky uveřejněném v rámci Oznámení předběžných informací: a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele, d) v předpokládaném termínu splnění veřejné zakázky Popis rizik souvisejících s plněním veřejné zakázky, která zadavatel zohlednil při stanovení zadávacích podmínek. Jde zejména o rizika nerealizace veřejné zakázky, prodlení s plněním veřejné zakázky, snížení kvality plnění, vynaložení dalších finančních nákladů. Odůvodnění účelnosti při vyhlášení veřejné zakázky: a) Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny: Ministerstvo práce a sociálních věcí v současné době provozuje antispamovou a antivirovou ochranu, kdy na perimetru sítě MPSV jsou umístěny brány Barracuda Spam Firewall, které provádí úvodní filtrování příchozí pošty do MPSV z veřejné sítě internet. Tím je zajištěna v souladu se zákonem o kybernetické bezpečnosti antispamová a antivirová ochrana IT prostředí MPSV. Je nutné zajistit aktualizaci a podporu pro produkty Barracuda tak, aby bylo plynule navázáno na termín ukončení podpory. b) Popis předmětu veřejné zakázky: Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění aktualizace firmware, spamových a virových pravidel a zajištění podpory licencí zařízení BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 600), BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 600), BAR- SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 800), BAR-SF (Barracuda Spam&Virus Firewall 800), tak, aby bylo plynule navázáno na termín ukončení podpory. c) Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele: Předmět veřejné zakázky vyplývá z potřeb zadavatele, kdy v souladu s požadavky zákona o zajištění kybernetické bezpečnosti se snaží zajistit ochranu elektronické komunikace pro bezproblémový chod a kvalitu transportní služby pro různé typy aplikačního provozu rezortu MPSV. Cílem zadavatele je též odstranění nežádoucí internetové poštovní komunikace z interních systémů resortu MPSV. d) Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky: až 4 roky od podpisu smlouvy a. Riziko nerealizace veřejné zakázky Nedojde-li k realizaci veřejné zakázky, nebudou naplněny potřeby zadavatele spočívající v zajištění aktualizací firmware, spamových a virových pravidel a zajištění podpory licencí zařízení Barracuda. b. Riziko prodlení s plněním veřejné zakázky Zadavatel pro případ prodlení s plněním veřejné Strana 2 (celkem 6)

3 zakázky v závazném návrhu rámcových smluv stanoví sankční a zajišťovací prostředky, zejména smluvní pokutu pro případ prodlení s plněním. V případě prodlení s realizací dílčích plnění bude zadavatel v souladu s platnými a účinnými právními předpisy uplatňovat slevu, popř. smluvní pokutu nebo nárok na náhradu škody. c. Riziko snížení kvality plnění Kvalita plnění bude zadavatelem jasně a určitě definována v zadávacích podmínkách, a proto zadavatel nepřipouští, že by mohlo dojít k jakémukoliv snížení kvality plnění. Zadavatel bude po celou dobu plnění předmětu veřejné zakázky požadovat, aby předmět plnění byl poskytován v kvalitě stanovené zadavatelem v zadávacích podmínkách. d. Riziko vynaložení dalších finančních nákladů Předmět plnění veřejné zakázky bude jasně a určitě definován zadávacími podmínkami, resp. vymezením předmětu plnění veřejné zakázky v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Nabídková cena stanovená na základě zadávacího řízení bude konečná a bude obsahovat veškeré náklady související s plněním předmětu veřejné zakázky. Vzhledem k výše uvedenému zadavatel nepředpokládá vynaložení dalších finančních nákladů v souvislosti s realizací předmětné veřejné zakázky. V případě nutnosti vynaložení dalších finančních nákladů z důvodu na straně uchazeče, s nimiž bude smlouva uzavřena, bude zadavatel v souladu s platnými a účinnými právními předpisy uplatňovat nárok na náhradu škody či jiné újmy. Organizátor může vymezit varianty naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Organizátor může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázka naplnění plánovaného cíle. Organizátor může uvést další informace odůvodňující účelnost veřejné zakázky Strana 3 (celkem 6)

4 Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady pro plnění veřejné zakázky na služby Odůvodnění přiměřenosti požadavků Zadavatel nepožaduje předložení seznamu významných na seznam významných služeb. služeb, jejichž finanční hodnota by činila v souhrnu (Organizátor povinně vyplní, pokud minimálně trojnásobek předpokládané hodnoty veřejné požadovaná finanční hodnota všech zakázky, a proto uvedený požadavek zadavatel významných služeb činí v souhrnu neodůvodňuje. minimálně trojnásobek předpokládané hodnoty veřejné zakázky.) Zadavatel nepožaduje předložení seznamu techniků na předložení seznamu techniků či či technických útvarů, a proto uvedený požadavek technických útvarů. (Organizátor zadavatel neodůvodňuje. povinně vyplní, pokud požaduje předložení seznamu více než 3 techniků či technických útvarů.) na předložení popisu technického vybavení a opatření používaných dodavatelem k zajištění jakosti a popis zařízení či vybavení dodavatele určeného k provádění výzkumu. na provedení kontroly technické kapacity veřejným zadavatelem nebo jinou osobou jeho jménem, případně provedení kontroly opatření týkajících se zabezpečení jakosti a výzkumu. na předložení osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb. (Organizátor povinně vyplní, pokud požaduje předložení osvědčení o vyšším stupni vzdělání než je SŠ s maturitou, nebo osvědčení o odborné kvalifikaci delší než tři roky.) na předložení přehledu průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru a počtu Zadavatel nepožaduje předložení popisu technického vybavení a opatření používaných dodavatelem k zajištění jakosti a popis zařízení či vybavení dodavatele určeného k provádění výzkumu, a proto uvedený požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje provedení kontroly technické kapacity veřejným zadavatelem nebo jinou osobou jeho jménem, případně provedení kontroly opatření týkajících se zabezpečení jakosti a výzkumu, a proto uvedený požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje předložení osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb, a proto uvedený požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje předložení přehledu průměrného počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob, podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru a počtu vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení, a proto uvedený Strana 4 (celkem 6)

5 vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení. na předložení přehledu nástrojů či pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici. požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje předložení přehledu nástrojů či pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici, a proto uvedený požadavek zadavatel neodůvodňuje. ch podmínek veřejné zakázky na dodávky a veřejné zakázky na služby Zadavatel nepožaduje lhůtu splatnosti faktur delší než podmínky stanovící delší lhůtu 30 dnů od data vystavení faktury, a proto tento splatnosti faktur než 30 dnů od data požadavek zadavatel neodůvodňuje. vystavení faktury. podmínky stanovící požadavek na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetím osobám ve výši přesahující dvojnásobek předpokládané hodnoty veřejné zakázky. podmínky stanovící požadavek bankovní záruky vyšší než je 5 % ceny veřejné zakázky. podmínky stanovící požadavek záruční lhůtu delší než 24 měsíců. podmínky stanovící smluvní pokutu za prodlení dodavatele vyšší než 0,2 % z předpokládané hodnoty veřejné zakázky za každý den prodlení. podmínky stanovící smluvní pokutu za prodlení zadavatele s úhradou faktur vyšší než 0,05 % z dlužné částky za každý den prodlení. Odůvodnění vymezení dalších obchodních podmínek, pokud v zadávací dokumentaci budou vymezeny i jiné obchodní podmínky než jsou výše uvedeny. Zadavatel nepožaduje pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetím osobám ve výši přesahující dvojnásobek předpokládané hodnoty veřejné zakázky, a proto tento požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje bankovní záruku ve výši přesahující 5 % ceny veřejné zakázky, a proto tento požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje záruční lhůtu delší než 24 měsíců, tento požadavek zadavatel proto neodůvodňuje. Zadavatel nepožaduje smluvní pokutu za prodlení dodavatele vyšší než 0,2 % z předpokládané hodnoty veřejné zakázky za každý den prodlení, a proto tento požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel nestanoví smluvní pokutu za prodlení zadavatele s úhradou faktur vyšší než 0,05 % z dlužné částky za každý den prodlení, a proto tento požadavek zadavatel neodůvodňuje. Zadavatel má za to, že ostatní obchodní podmínky jím stanovené jsou zcela odpovídající současné obchodní praxi a umožňují zajistit splnění potřeb zadavatele a minimalizovat rizika související s plněním veřejné zakázky. Strana 5 (celkem 6)

6 Odůvodnění vymezení technických podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele Technická podmínka Odůvodnění technické podmínky Zadavatel vymezil v zadávací dokumentaci pouze takové technické podmínky, které jsou standardní pro plnění předmětu veřejné zakázky v rámci relevantní části trhu, a to způsobem vyjadřujícím účel využití požadovaného plnění zamýšleného zadavatelem. Stanovené technické podmínky jsou dle názoru zadavatele optimálním řešením identifikovaných potřeb zadavatele stanoveným ve vztahu k potřebám zadavatele a k rizikům souvisejícím s plněním veřejné zakázky. Obsahují-li zadávací podmínky odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, je tomu tak výhradně z důvodu toho, že popis předmětu veřejné zakázky provedený postupem dle 45 a 46 ZVZ není dostatečně přesný a srozumitelný. Zadavatel však pro plnění veřejné zakázky v souladu s ustanovením 44 odst. 11 ZVZ výslovně připouští použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. Odůvodnění stanovení základních a dílčích hodnotících kritérií ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Hodnotící kritérium Odůvodnění Zadavatel zvolil jako základní hodnotící kritérium hodnotící kritérium nejnižší nabídkové ceny. Vzhledem k povaze plnění a jeho přesné specifikaci v zadávacích Nejnižší nabídková cena podmínkách přistoupil zadavatel k tomuto způsobu hodnocení, neboť požadavky na kvalitu plnění zadavatele jsou již zahrnuty ve vymezeném předmětu plnění a není je tak třeba hodnotit. Odůvodnění předpokládané hodnoty veřejné zakázky Hodnota Odůvodnění Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena v souladu s údaji o čerpání finančních prostředků na požadovaný předmět plnění v uplynulých letech v resortu Ministerstva práce a sociálních věcí a v souladu ,- Kč bez DPH se zkušenostmi zadavatele a údaji a informacemi o zakázkách stejného či podobného předmětu plnění (a to i v zahraničí), a to na základě peněžitého závazku, který vznikne zadavateli za celou dobu trvání rámcové smlouvy (4 roky). Strana 6 (celkem 6)

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko Azylové domy - jednotlivci - Hradecko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

Oproti předběžnému oznámení uveřejněnému dne

Oproti předběžnému oznámení uveřejněnému dne Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzakázzky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Důvodem pro vyhlášení VZ

Více

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června 2012. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června 2012. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky 232/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 159 odst. 3 zákona č.

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Bez dalších informací

Bez dalších informací Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580

Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580 Zadavatel Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Sídlem Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Jednající Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název: VŠPJ - Rekonstrukce střešních plášťů, fasád vnitrobloku a auly Druh: stavební

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025592 Veřejná zakázka: Zabezpečení podpory software Oracle na rok 2013 zadávaná v jednacím řízení

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY vypracované pro účely splnění povinnosti zadavatele dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Identifikační údaje

Více

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky Revitalizace zeleně a vybraných komunikací v rámci IPRM Kroměříže zóna Jihovýchod

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky Revitalizace zeleně a vybraných komunikací v rámci IPRM Kroměříže zóna Jihovýchod Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky Revitalizace zeleně a vybraných komunikací v rámci IPRM Kroměříže zóna Jihovýchod podle požadavků vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Snížení energetických ztrát pavilonu B

Snížení energetických ztrát pavilonu B 407/2013/DP-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Snížení energetických ztrát pavilonu B ZADAVATEL: Ústřední

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) čj. KřÚ 80086/2014 Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále i VZ ) na dodávky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Jednající: MVDr. Josef Řihák, hejtman

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky na podlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení Multifunkční sportovní areál v Bouzově Veřejný zadavatel: Obec Bouzov zastoupená: Ing. Zdeněk Foltýn, starosta adresa:

Více

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava Odůvodnění významné veřejné zakázky na služby POSKYTOVÁNÍ SMLUVNÍHO SERVISU PRO TECHNOLOGII ZOBRAZOVACÍCH METOD NEMOCNICE JIHLAVA

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Č. j. SVS/2013/028189-G Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika - Úřad práce České republiky

Více

Veřejná zakázka Zajištění lékařské pohotovostní služby v oboru chirurgie pro území okresu Tachov na rok 2015-2016

Veřejná zakázka Zajištění lékařské pohotovostní služby v oboru chirurgie pro území okresu Tachov na rok 2015-2016 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 86 odst. 2 zákona o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou č. 232/2012 Sb. Veřejná zakázka Zajištění lékařské

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV.

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV. Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 odst. 1 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v

Více

Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad. se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad. se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025593 Veřejná zakázka nadlimitní: Zajištění datových služeb pro ČSÚ zadávaná v otevřeném řízení dle

Více

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popisu předmětu veřejné zakázky.

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popisu předmětu veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Ověřování skutečného napěťového pole horninového masivu za účelem zvýšení bezpečnosti v prostředí anomálních napěťových stavů. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Zadavatel veřejné zakázky: Podpora sociální integrace v Bruntále Město Bruntál Nádražní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzaakáázzky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce

Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

Václavem Šlajsem, hejtmanem Plzeňského kraje Centrální nákup, příspěvková organizace Vejprnická 663/56, 318 00 Plzeň

Václavem Šlajsem, hejtmanem Plzeňského kraje Centrální nákup, příspěvková organizace Vejprnická 663/56, 318 00 Plzeň ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ), v souladu s vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracované v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987. Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II.

Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987. Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II. Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987 Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II. zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27 zákona o veřejných zakázkách,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 ev. č.

Odůvodnění veřejné zakázky. Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 ev. č. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), a podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

Webový portál pro zřizované organizace a jeho integrace

Webový portál pro zřizované organizace a jeho integrace Odůvodnění nadlimitní veřejné zakázky Webový portál pro zřizované organizace a jeho integrace podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s prováděcí vyhláškou

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ: OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ dle ust. 27 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Zákon ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Podlimitní

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky 1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) 1. Zadavatel: Název zadavatele: Město Česká Třebová Sídlo zadavatele: Staré náměstí

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: REVITALIZACE LOKALITY KOPEC,

Více

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb.,

Více

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám.

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Zákon ), resp. dle 1, písm. a) d) vyhlášky č. 232/2012 Sb. Identifikace zakázky:

Více

Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494

Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494 Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494 Veřejná zakázka: Knihovna pro město II vzdělávání na míru zadávaná v otevřeném řízení

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Výměna vodoměrů a služby s tím spojené v domech M.č. Brno - Vinohrady I. VEŘEJNÁ ZAKÁZK A DLE ZÁKO NA 137/2006 SB. O VE ŘEJNÝC H ZA K ÁZK ÁC H, VE ZNĚ NÍ P OZDĚJŠÍCH PŘE DPIS

Více

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. VZ 12/02 - Rozvoj sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve vyloučených lokalitách v Královéhradeckém kraji (společné pro dílčí části 01 07) odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. 084_Základní vybavení budovy G atypický nábytek

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. 084_Základní vybavení budovy G atypický nábytek ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL: název: Technická univerzita v Liberci sídlo:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní: Zajištění správy a rozvoje informačního systému Základní Registr

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ"), a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

Popis předmětu veřejné zakázky.

Popis předmětu veřejné zakázky. 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Realizací veřejné zakázky dojde k naplnění potřeb zadavatele

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), a 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota

Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Revitalizace parků, zeleně a stromořadí v Novém Městě na Moravě

Revitalizace parků, zeleně a stromořadí v Novém Městě na Moravě ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název : Revitalizace parků, zeleně a stromořadí v Novém Městě na

Více

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Splněním veřejné zakázky budou naplněny potřeby zadavatele spočívající

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky 660/2014-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Modernizace a obnova přístrojového vybavení traumacentra ÚVN

Více

1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení

1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzaakáázzky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Letní a

Více

Zlepšení systému protipovodňové ochrany města Třinec

Zlepšení systému protipovodňové ochrany města Třinec Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Zlepšení

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. Rozvoj ISPOP v letech 2014 a 2015

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. Rozvoj ISPOP v letech 2014 a 2015 Zadavatel: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rozvoj ISPOP v letech 2014 a 2015 dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) CENIA, česká informační agentura životního

Více

Odůvodnění veřejné zakázky a její účelnosti

Odůvodnění veřejné zakázky a její účelnosti Příloha č. 6 Oznámení o zahájení zadávacího řízení VZ Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj - rekonstrukce centrální sterilizace" Odůvodnění veřejné zakázky a její účelnosti podle ust. 86 odst. 2 a ust.

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Č.j.: ZSM-64-12/OVZ-2016 Veřejná zakázka: Pojištění majetku a odpovědnosti vnitrostátního dopravce veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj nám. Gen. Píky 8, 326 00 Plzeň Ing. Ivem Radou, ředitel KPÚ pro

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Česká republika - Státní veterinární správa Slezská 7, 120 56 Praha 2, zastoupený ústředním ředitelem doc. MVDr. Milanem Malenou, Ph.D.

Česká republika - Státní veterinární správa Slezská 7, 120 56 Praha 2, zastoupený ústředním ředitelem doc. MVDr. Milanem Malenou, Ph.D. Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/060055-G

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Popis předmětu veřejné zakázky. Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele.

Popis předmětu veřejné zakázky. Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele. Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzaakáázzky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Důvodem pro vyhlášení veřejné

Více

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z.

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VZ Rekonstrukce ul. 28. října od Masarykova náměstí po Smetanovo náměstí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Specifikace

Více

Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky je prosinec 2015.

Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky je prosinec 2015. Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzakázzky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Realizací předmětu plnění veřejné zakázky dojde k naplnění potřeb zadavatele spočívajících v zajištění

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Naše č. j.: SVS/2014/031416-G

Více

Nákup ventilátoru, monitorů, kolonoskopu, velkoobjemové centrifugy a dalších zdravotnických přístrojů

Nákup ventilátoru, monitorů, kolonoskopu, velkoobjemové centrifugy a dalších zdravotnických přístrojů ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nákup ventilátoru, monitorů, kolonoskopu, velkoobjemové centrifugy a dalších zdravotnických přístrojů I. VEŘEJNÁ ZAKÁZK A DLE ZÁKO NA 137/2006 SB. O VEŘEJNÝC H ZA K ÁZK ÁC H,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012.

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012. 232/2012 Sb. 2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky obsahuje alespoň o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ

REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 013288/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Sb. Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Určice - technika pro integrovaný záchranný systém - vybavení pro SDH Určice Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obec Určice Územně samosprávný

Více

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VE SMYSLU 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VE SMYSLU 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VE SMYSLU 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická

Více

Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry

Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry Odůvodnění nadlimitní veřejné zakázky Elektronizace správních řízení a jejich příprava na základní registry podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006, SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky OPERAČNí PROGRAM ŽiVOTNí PROSTŘEDí * ***......... * *.. * EVROPSKÁ UNIE Pro vodu, Fond soudržnosti vzduch a přírodu Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky *MVCRX022TYM2* MVCRX022TYM2 odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 prvotní identifikátor Č. j. MV- 92467-12/VZ-2014 Praha 7. října 2014 Odůvodnění veřejné zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky OBEC PUSTÁ KAMENICE PUSTÁ KAMENICE 64, 569 82 BOROVÁ U POLIČKY

Odůvodnění veřejné zakázky OBEC PUSTÁ KAMENICE PUSTÁ KAMENICE 64, 569 82 BOROVÁ U POLIČKY Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a v souladu s Vyhláškou č. 231/2012 Sb. Ministerstva pro místní rozvoj ze dne 25.6.2012

Více