!!!POZOR DŮLEŽITÉ ČTĚTE!!!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "!!!POZOR DŮLEŽITÉ ČTĚTE!!!"

Transkript

1 Informace pro divadelníky a jejich rodiče: Vážení rodiče, posílám Vám základní a velmi důležité informace o divadle. 1. Termín vystoupení je v Divadle U Kapličky, 17.00, cena vstupenky 80, Kč V těchto dnech potřebuji mít účinkující po celý den k dispozici. Lístky budu prodávat od Podrobné informace:!!!pozor DŮLEŽITÉ ČTĚTE!!! Pondělí generální zkouška. Sraz divadelníku: děti třída před divadlem U Kapličky v 8.15 hod. děti 1. 5.třída před školou v 7.45 družinu vyzvedneme pokud některé z těchto dětí chce přijít samo, nebo v doprovodu rodičů před Kapličku, je nutné napsat mi to písemně nejpozději do pátku16.5. Pokud chtějí jít starší děti s námi od školy není problém Zkouška tento den končí ve hod.v divadle, rozchod je před divadlem: Rozchod: děti třída před divadlem, jdou domů sami děti třída jedou s doprovodem ke škole bus Pokud chtějí jet větší děti s námi není problém, po obědě předáme družinové děti do družiny, děti, které jdou domů, odejdou po obědě sami potřebuji papírek od rodičů. Úterý, Středa, Čtvrtek generální zkouška představení Sraz divadelníku: děti třída před divadlem U Kapličky v 8.15 hod. děti 1. 5.třída před školou v 7.45 družinu vyzvedneme

2 pokud některé z těchto dětí chce přijít samo, nebo v doprovodu rodičů před Kapličku, je nutné napsat mi to písemně nejpozději do pátku16.5. Pokud chtějí jít starší děti s námi od školy není problém Zkouška ( ve středu a čtvrtek představení pro školu) tyto dny končí ve hod. v divadle. Rozchod: děti třída před divadlem,jdou domů sami, a návrat do divadla v hod. navíc individuálně dle dohody podle kadeřníka děti třída jedou s doprovodem ke škole bus, po obědě čekají v družině, mohou tu být i děti nedružinové, pokud jdou děti od školy sami domů, musí mít papírek. návrat sraz před školou v 15.00, děti z družiny vyzvedneme, odjedeme do divadla na představení. Pokud některé z těchto dětí chce přijít samo, nebo v doprovodu rodičů před Kapličku v hod, je nutné napsat mi to písemně nejpozději do pátku Rozchod po představení: po ukončení představení cca mají všechny děti rozchod u divadla a rodiče si sami zajistí jejich převzetí, malé děti budou předány rodičům osobně a rodiče nahlásí p.uč Sedlákové nebo Škarvadové odchod. Děti mohou odejít, až si uklidí své věci na místo a připraví kostým na další den!!! Děti budou mít na každý den již zakoupenou jízdenku, pokud nemají průkazku. Kromě pondělí je vhodné zakoupit 24.hodinovou jízdenku vyplatí se finančně. Pokyny pro účinkující: 1. Všichni přinesou určenou část kostýmu do pondělí 12.5.

3 V tašce podepsané příjmením (viz seznam níže) 2. Všichni budou mít dostatek pití na celý den. Velmi nutné, aby děti nebolela hlava. 3. Svačinu s sebou (na oběd je nutné si dojít, nebudu je odhlašovat) 4. Každý bude mít platnou průkazku nebo si předem zakoupí jízdenku, 5. Všichni přicházejí včas na stanovená místa, 6. V šatně udržuje každý pořádek na svém místě, předává kostým stanovenému pomocníkovi vždy složený. 7. Jednotlivé části kostýmů zůstanou po celou dobu v šatně a nebudou je děti odnášet domů. (boty, civil atd.) 8. Nikdo neodchází z divadla bez vědomí a dovolení p. uč Sedlákové 9. Po představení si nejprve uklidíme a teprve pak odcházíme, odchod všichni nahlásí p.uč.sedlákové. 10. Jakýkoliv problém s kostýmem nahlásíme okamžitě přidělené pomocnici, 11. Jakékoliv zdravotní potíže nahlásíme p. uč.sedlákové nebo Škarvadové. Co si mám přinést: (igelitka podepsaná příjmením do pátek) Úterý ráno modré nebe bílé baleríny, sponky, gumičky do vlasů, Fanda pantofle, Úterý odpoledne zelené nebe sponky, gumičky do vlasů, všichni bílé tričko s krátkým rukávem bez potisku, bílé nebo krémové kroksy, Kája velké světlé triko.

4 Středa ráno peklo 3 holky boty ke kostýmu podle pokynů Tetardy černé nebo červené, Kazimíry černé k návlekům, Libušmely baleríny, žabky,, Pečís boty k uniformě vojenské, holky sponky a gumičky, Čtvrtek ráno lidi žvýkačkoví dostatek žvýkaček pro osobní potřebu při divadle, oblečení typu hippies květované volné kalhoty, nebo dlouhé sukně, pásku do vlasů, volné halenky bílé nebo pestré, na kaničku, žabky nebo kristusky. Šprti kalhoty typu tesilky, košile do obleku, vesta, vázanka kolem krku,eliška kostýmek i kalhotový Mobiláci disco oblečení holky,lesklé halenky, sukně krátké úzké, podkolenky apod. kotníčkové boty, mobil, triko na tělo. Šéfík šampoňák úzké pastelové kalhoty, klobouk, sáčko, pátek ráno peklo růžové boty ke kostýmu, červené nebo černé cvičky,baleríny, bez podpatků, Pepa boty k vojenské uniformě, holky gumičky a sponky do vlasů Návratka: ( nehodící se škrtněte) vrátit do příjmení /třída (tiskace) budu chodit sám bez pedagogického doprovodu před divadlo i z divadla. Po představení odejdu sám z divadla.(příp. mne převezmou rodiče, bez hlášení p.uč.sedlákové)

5 Souhlasím podpis rodičů 2. příjmení/třída (tiskace) budu chodit s pedagogickým doprovodem od školy a do školy ráno i odpoledne (dle rozpisu viz výše). ano ne budu mezi představeními v družině ano ne po obědě odejdu sám a přijdu před školu v ano ne večer po představení : jdu sám jdu s rodiči/zástupcem poznámky rodičů: (informují Sedlákovou o odchodu) Podpis rodičů