Odborné posouzení stavu nemovitosti č. p. 26 ulice Vodárenská 5, Praha 4 Podolí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odborné posouzení stavu nemovitosti č. p. 26 ulice Vodárenská 5, Praha 4 Podolí"

Transkript

1 Odborné posouzení stavu nemovitosti č. p. 26 ulice Vodárenská 5, Praha 4 Podolí 1. Zadání Dne byly předány zpracovateli podklady k výše uvedenému objektu a současně byla provedena vizuální prohlídka za účasti zástupce správcovské společnosti DOMOVNÍK CZ s.r.o., pana J. Kovandy. 2. Popis objektu Posuzovaný objekt je situován jako řadový dům v ulici Vodárenská. Dům má celkem 8 podlaží, z toho 7 nadzemních. Zastavěná plocha objektu je 311,60 m2. Celková výměra parcely je 492 m2. Stavba je provedena z cihelného zdiva s betonovými stropními konstrukcemi. Nebyly provedeny sondy, ale konstrukční typ odpovídá roku výstavby. V době výstavby byl objekt s 5 nadzemními a s jedním podzemním podlažím, ve kterém byly sklepní kóje nájemníků a v části podzemního podlaží byl vybudován kryt CO. V objektu jsou kompletní inženýrské přípojky, tj. plyn, vody, kanalizace, silnoslabo proud. Součástí objektu je hromosvodná soustava bez bližší specifikace. Celková plocha pozemku je 492 m2, dvorní část není oplocena a tvoří součást společného uzavřeného dvorního bloku. Před objektem do ulice Vodárenská je vybudována předzahrádka, která je však v katastrofálním stavu. Při deštích a sněhu zatéká voda do suterénního prostoru a dochází tím k poškození zdiva a podlah.

2 -2-3. Předpoklad nutných oprav / investic Nutné opravy / investice jsou v následujícím textu rozděleny do dvou časových horizontů -krátkodobé -dlouhodobé Toto členění doporučuje zpracovatel na základě dlouhodobých zkušeností se správou objektů a s ohledem na možnost nárůstu cen stavebních prací a materiálů Krátkodobé Následující přehled je řazen podle stupně důležitosti. Silnoproud- páteřní rozvod Projektová dokumentace páteřního rozvodu silnoproudu včetně příslušného jištění a řešení jednotlivých bytů nebyla zadavatelem předložena. Předpokládáno je, že při převodu vlastnictví byla provedena revize stávajících rozvodů ve společných prostorách objektu. Podle vizuální prohlídky bylo však konstatováno, že bude nutno ve společných prostorách provést důkladnou prověrku a úpravu elektroinstalace (sklepy, chodby, kryt). Vodovodní a kanalizační stoupačky Bude nutná výměna vodovodních a kanalizačních rozvodů až na přípojné body objektu. V této souvislosti bude možno osadit pro jednotlivá odběrní místa měření spotřeby vody. Stávající rozvody jsou v dezolátním stavu. Částečně zarostlé, různě opravované s možností havárie. Položka nezahrnuje opravy v jednotlivých bytech, kde náklady spojené s úpravami vody a kanalizace, vč. příslušných povolení jsou v kompetenci jednotlivých vlastníků bytů. Střecha Nebyla možnost detailní prohlídky. Posudek je zpracován dle informací správy nemovitosti. Stávající stav tvrdé krytiny není vyhovující. Krytina je na hranici životnosti. Částečná úprava byla provedena v souvislosti s realizací půdní vestavby. Byly opraveny a částečně vyměněny klempířské prvky (pozink) a částečně přeložena střešní krytina. Při opravě střechy je nutná montáž střešních (kominických) lávek. V současnosti je velmi obtížný přístup ke komínům a tím znemožněno čištění komínových průduchů. Při této práci je uvažováno i s opravou (výměnou) hromosvodové sestavy. Vchodové dveře Vchodové dveře z ulice i do dvorního traktu jsou vyměněny. Není třeba žádných úprav. Dřevěné konstrukce Další položkou seznamu je oprava dřevěných konstrukcí ve společných prostorách, tj. chodby, sklepní prostor.

3 -3- Okna Valná část okenních prvků je ve velmi špatném stavu. Doporučujeme řešit jednotlivě a celkovou výměnu odložit. V současnosti si někteří majitelé bytů již výměnu oken provádějí. Upozorňujeme zadavatele na nutnost vyjádření veřejnoprávních orgánů před provedenou výměnou oken. Nátěry a malby Doporučujeme v cyklu 1 až 3 roky vymalovat společné prostory a provést obnovu nátěrů. Dvůr Dvůr slouží pro odpočinek a pro zábavy dětí. Je společný, uzavřený pro celý blok sousedních domů. Výtah Současný provoz výtahu je dočasně vyhovující. Od roku 2014, podle připravovaných norem, bude nutno provést celkovou rekonstrukci výtahu (strojovna i vlastní kabina). Je proto nutno počítat s jednorázovými náklady minimálně tis. Kč Dlouhodobé (více jak 3 roky) Fasáda uliční Zcela zjevné poškození uliční fasády (narušení omítky, vlhkost spodní části fasády) odpovídá stáří objektu. V následujících letech bude nutno provést celkovou opravu uliční fasády. Při této příležitosti bude nutno řešit využití předzahrádky s nutnou úpravou izolace suterénu a odvodu vody do kanalizace. Fasáda dvorní Dvorní fasáda nevykazuje narušení v takovém rozsahu, jako uliční. K lokálnímu narušení došlo při instalaci od-kouření plynových topidel.

4 4. Pravidelné výdaje -4- V souvislosti se zajištěním provozu domu bude nutno provádět pravidelné kontroly a revize dle následujícího přehledu. Zadavatel bude muset provést kontrolu platnosti a úplnosti platných revizí v domě a na jejím podkladě stanovit plán revizí. Dále bude nucen vést provozní deníky a tabulky. Předepsané pravidelné kontroly a revize: -provozní revize plynovodu dle ČSN čl. 30 jednou za 1-2 roky -provozní revize ležatých a stoupacích vedení dle ČSN čl. 30 jednou za 1-2 roky -revize hromosvodu dle ČSN jednou za 5 let -provozní elektro revize společných prostor dle ČSN jednou za 5 let -dodržování předpisů požární ochrany jednou za rok -posudek kouřových cest dle ČSN a ČSN jednou za rok -čištění komínů ve smyslu vyhl. č. 111/1981 Sb. jednou ročně -deratizace společných prostor sklepní prostory -vést knihu revizí Dle nařízení vlády č.258/1995 Sb. o pravidelných revizích a kontrolách (prohlídkách) hradí náklady spojené s revizemi a kontrolami v bytě majitel/nájemník bytu. 5. Souhrnný přehled budoucích nákladů Uvedené ceny vycházejí ze znalosti správy nemovitosti a jsou uvažovány v cenové úrovni začátku roku 2012 a nezahrnují předpokládaný nárůst DPH a roční nárůst cen stavebních prací a materiálu cca 5 %. Zadavatel by měl vytvářet na připravované investice rezervu v minimální výši 20 % předpokládané ceny. Doporučujeme vytvořit rezervní (havarijní) fond, který bude disponovat stabilní částkou v objemu cca 50 tis. Kč. Uvedené rozdělení považuje rok 2012 jako nárazníkový rok ve kterém budou provedeny investice, přesunuté z předcházejících let s ohledem na naplňování fondu oprav a případné havárie. Skluz může být způsobený nedostatkem finančních prostředků, zdržením ze strany orgánů státní správy a nepředpokládanými událostmi. Krátkodobé do 3 let Poznámka Silnoproud-páteřní rozvod 250 ceny v tis. Kč Vodovod., kanaliz. a stoupačky 370 Střešní plášť 560 Dřevěné konstr. 45 Okna řeší majitel ve vlastní režii Nátěry a malby 85 Výtah 650 Ležaté rozvody vody a kanal. 90 Dlouhodobé Fasáda uliční a dvorní Pravidelné výdaje související s provozem domu revize apod

5 -5-6. Komentář k tvorbě investičních prostředků 6.1 Zreálnění strany příjmů Předložený plán plnění fondu oprav považujeme za ideální variantu a navrhujeme při plánování investic uvažovat pouze 80% z uvedených částek. Výsledné částky budou lépe odpovídat skutečnosti a zamezí nepříjemným následkům přečerpání fondu oprav. Následkem toho by mohlo dojít k zastavení prováděných prací nebo neschopnosti SVJ řešit nenadálou situaci. Náklady spojené s předchozími variantami jako jsou více náklady prací nebo poplatky a úroky z případné půjčky nebyly v přehledu nákladů uvažovány. Samotné plánování výdajů má význam z toho důvodu, aby si vlastníci mohli vytvořit finanční rezervu odpovídající jejich spoluvlastnickému podílu v uvažovaném časovém horizontu do roku Dalšími položkami snižující stranu příjmů budou časové prodlevy mezi případnými pronájmy nebytového prostorů, případné zpožďování plateb nájmů a záloh některými vlastníky a vícenáklady z nebytových prostorů (úklid, právní služby, úpravy... ). 6.2 Pojištění bytového domu Stávající pojištění na částku 30mil Kč považujeme za dostatečné. Doporučujeme každé dva roky kontrolu a případné dopojištění. 6.3 Zvýšení příjmů S ohledem na dispozici a polohu domu, jako i na volné a nebytové prostory je možné zvažovat případné navýšení při současné stabilizaci stránky příjmů domu. Nejvíce se nabízí možnost zvýšit příjem optimalizací za nebytové plochy, případně uvažovat možnost investice, která by tyto plochy rozšířila. Všechny komerční prostory určené k pronájmu je nutné nejprve uvést, do souladu se zákonnými podmínkami pro pronájem prostorů. Dále se musí zadavatel soustředit především na dlouhodobou spolupráci s budoucími uživateli, se kterými může spoluřešit přefinancováváni svých investičních záměrů. Pozn.: Všechny vznikající smlouvy doporučujeme posoudit právníkem specializujícím se na oblast nemovitostního práva. Pozn.: SVJ jako nejvyšší správní orgán bytového domu je odpovědno za vlastní provoz domu a tvorbu investičních prostředků. Z této pozice by se mělo předem a průkazně zajistit proti nesplácení jakož i o způsobu nakládání s volnými prostředky. Zpracoval: Ing. Ladislav Jirásek Přílohy:

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 593 ze dne 10.09.2018 Návrh Smlouvy o výstavbě ve znění dodatku č. 1 a 2, jejímž předmětem je vymezení vzájemných práv a povinností smluvních

Více

Informace k bytovým domům Bělehradská 234/120

Informace k bytovým domům Bělehradská 234/120 Informace k bytovým domům Bělehradská 234/120 SVJ Společenství vlastníků Bělehradská 234, Praha 2, Vinohrady předseda Bc. RADANA JAHODÁŘOVÁ Správce: MIVA PRAHA Facility Management, a.s., Havlíčkovo nám.

Více

Informace k bytovy m domů m Sokolska 1790/56

Informace k bytovy m domů m Sokolska 1790/56 Sokolska 1790/56 SVJ Společenství vlastníků Sokolská 1790, Praha 2, Nové Město předseda: MUROM a.s. Správce: MIVA Praha Facility Management a.s. Měsíční příspěvek do domovního fondu je 20,-Kč/m2 Byt 1790/1

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA o vymezení jednotek podle zák. č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších změn a doplnění Obsah: 1. Popis budovy a pozemku 2. Vymezení jednotek v budově 3. Určení společných

Více

Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy.

Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy. Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 12.6.2014 12.6.2014 0 Dne: 15.4.2014 Dne: 12.6.2014 1 / 5 Čl.1 Dlouhodobá záloha na opravy

Více

Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: Zpracoval:

Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: Zpracoval: Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: 248 36 923 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 Zpracoval: Mgr. Martin Kadrnožka Brodce 11, 257 41 Týnec nad Sázavou Správa a údržba nemovitostí, IČ 86565869 www.kadrnozka.eu,

Více

Informace k bytovy m domů m Č elakovske ho sady 432/12

Informace k bytovy m domů m Č elakovske ho sady 432/12 Č elakovske ho sady 432/12 SVJ Společenství vlastníků Čelakovského sady 432, Praha 2, Vinohrady předseda: MUROM a.s. Správce: DaK s.r.o, Belgická 32, Praha 2 Měsíční příspěvek do domovního fondu je 20,-Kč/m2

Více

Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy.

Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy. Směrnice k provádění údržby bytového fondu a stanovení úhrad za opravy. Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.4.2019 1.4.2019 1 Dne: 11..2019 Dne: 18..2019 1 / 5 Čl.1 Dlouhodobá záloha na opravy a

Více

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena níže uvedeného dne, měsíce a roku Bytové družstvo IMOBILIEN sídlem družstva je : Hanychovská 886/16b, Liberec 3, 46010 IČ : 27291120 zapsané v

Více

Informace k bytovým domům Myslíkova 259/10

Informace k bytovým domům Myslíkova 259/10 Informace k bytovým domům Myslíkova 259/10 SVJ Společenství vlastníků Myslíkova 259, Praha 2, Nové Město Správce: MIVA PRAHA Facility Management,a.s., Havlíčkovo nám. 189/2, Praha 3 Měsíční příspěvek do

Více

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2017

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2017 Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2017 V celkovém objemu příjmů a výdajů vedlejší hospodářské činnosti jsou výnosy a náklady pro rok 2017 navrhovány následovně: Příloha - tabulka I. Příjmová část rozpočtu:

Více

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2016

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2016 Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2016 V celkovém objemu příjmů a výdajů vedlejší hospodářské činnosti jsou výnosy a náklady pro rok 2016 navrhovány následovně: Příloha - tabulka I. Příjmová část rozpočtu:

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12. na rok 2019

Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12. na rok 2019 Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12 na rok 2019 OBSAH 1. Vedlejší hospodářská činnost 2. Finanční plán VHČ MČ Praha 12 na rok 2019 3. Náklady VHČ komentář Zpracovali: Ing.

Více

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 1 Program členské schůze SVJ Prezentace Volba skrutátora a součet hlasovacích podílů Zpráva o hospodaření SVJ za roky 2012, 2013 a k 31. 10.

Více

Informace k bytovým domům Londýnská 334/83

Informace k bytovým domům Londýnská 334/83 Informace k bytovým domům Londýnská 334/83 SVJ Společenství vlastníků Londýnská 334, Praha 2, Vinohrady předseda: MUROM a.s. Správce: D a K správa s.r.o., Belgická 130/32, Praha 2 Měsíční příspěvek do

Více

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stavba : PANELOVÝ DŮM V BROUMOVĚ, ČSA 377, 378, 379 STAVEBNÍ ÚPRAVY Investor : Společenství

Více

BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav

BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav A Příloha rozpočtu města na rok 2017 - správa bytového fondu BBM a.s. Rozpočtové příjmy na rok 2017 - byty v majetku města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav předpis nájemného za byty příjem úroky dluhy

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje:

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J objektu v k.ú. Frýdlant, v obci Frýdlant. Předmět prodeje: - p.p.č. 9 o výměře 886 m 2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova č.p. 46

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 20.06.2018 Číslo jednání: 25 Číslo materiálu: 0060-ZM2018 Zpráva o stavu budovy čp. 1 v Plešovci (hasičská zbrojnice) Zpracovatel: Předkladatel: Důvod předložení:

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14

ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 67*458*14 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 2736/10 nacházející se v bytovém domě č.p. 2735, 2736 a 2737 v ulici Větrná, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a

Více

Příloha č. 3 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12.

Příloha č. 3 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12. Příloha č. 3 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Finanční plán vedlejší hospodářské činnosti Městské části Praha 12 na rok 2016 OBSAH 1. Vedlejší hospodářská činnost 2. Finanční plán VHČ

Více

Z p r á v a o činnosti výboru společenství

Z p r á v a o činnosti výboru společenství Příloha č. 2 Počet listů: 6 Z p r á v a o činnosti výboru společenství Výbor společenství (dále jen "výbor SVJ") předkládá shromáždění členů společenství zprávu o činnosti od svého zvolení dne 31. října

Více

Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ

Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ Organizační směrnice č. 2/2014 PRAVIDLA PRO TVORBU A ČERPÁNÍ DLOUHODOBÉ ZÁLOHY NA OPRAVY A ÚDRŽBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ A DRUŽSTEVNÍCH NEBYTOVÝCH PROSTORŮ 1. Předmět úpravy 1.1 Směrnice navazuje na organizační

Více

Komentář k návrhu plánu hospodářské činnosti vlastního hospodaření hl.m. Prahy na rok 2014

Komentář k návrhu plánu hospodářské činnosti vlastního hospodaření hl.m. Prahy na rok 2014 Komentář k návrhu plánu hospodářské činnosti vlastního hospodaření hl.m. Prahy na rok 2014 Správa bytových objektů Výnosy jsou v převážné míře tvořeny předpisem nájemného z bytových a nebytových prostor

Více

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2015

Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2015 Návrh rozpočtu VHČ MČ Praha 15 na rok 2015 V celkovém objemu příjmů a výdajů vedlejší hospodářské činnosti jsou výnosy a náklady pro rok 2015 navrhovány následovně: I. Příjmová část rozpočtu: Výnosy rozpočtu

Více

Pasport celku (domu)

Pasport celku (domu) STARÁ 59/11, Brno Zábrdovice 00-00-0059 podzemní podlaží 1 501 1912 4 Počet objektů 3.00 6.00 1.00 4.00 3.00 17.00 Plocha celková 234.10 514.54 63.42 301.21 510.40 1623.67 Plocha započitatelná 220.94 510.31

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 387 225 /2013

ZNALECKÝ POSUDEK č. 387 225 /2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 387 225 /2013 O obvyklé ceně bytové jednotky č. 1896/4, která je součástí bytového domu č. p. 1896, stojící na pozemku p. č. 3522, ležící v ulici Rybova, obci Hradec Králové, kat. území

Více

Bytový dům Janáčkova - Masná

Bytový dům Janáčkova - Masná Bytový dům Janáčkova - Masná Seznam příloh Průvodní zpráva Širší vztahy územní plán M :2000 Situace M 1:500 Půdorys 1.NP M 1:200 Půdorys 2.- 4. NP M 1:200 Půdorys 5.NP M 1:200 Půdorys 6.NP M 1:200 Řez

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/9 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 242/6 Adresa nemovitosti: Revoluční 242, Žandov Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec Žandov,

Více

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany Níže uvedené smluvní strany Lidové bytové družstvo v Plzni, IČ: 00055891 se sídlem v Plzni, Prokopova 13/15, PSČ: 301 00 jednající. předsedou představenstva Ing. Miroslavem Šteffkem a členem představenstva

Více

a) Roční účetní závěrka za rok 2014.

a) Roční účetní závěrka za rok 2014. 3. Projednání a schválení Roční účetní závěrky za rok 2014 a návrhu Rozpočtu SVJ na rok 2015. a) Roční účetní závěrka za rok 2014. Účetní závěrka za rok 2014 byla předána pověřenému vlastníkovi správcem

Více

Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: Zpracoval:

Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: Zpracoval: Společenství pro dům 239 Chrást nad Sázavou IČ: 248 36 923 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Zpracoval: Mgr. Martin Kadrnožka Brodce 11, 257 41 Týnec nad Sázavou Správa a údržba nemovitostí, IČ 86565869 www.kadrnozka.eu,

Více

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I.

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. Strana 1 (celkem 21) P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. VLASTNÍK Družstvo Něvská 687/688 IČ: 265 03 581

Více

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Bytové družstvo Rotavská, družstvo Jaroslava Foglara 1332, 155 00 Praha IČ: 26432722 Zápis v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 414 ze dne 25.09.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 414 ze dne 25.09.2013 č.j.: 663/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 414 ze dne 25.09.2013 Použití prostředků z Fondu obnovy a rozvoje Městské části Praha 3 - poskytnutí návratných bezúročných

Více

1. nabídka a koncepční popis realizace záměru střešní nástavby na panelové bytovém domě Vondroušova 1199-1201, Praha 6 - Řepy

1. nabídka a koncepční popis realizace záměru střešní nástavby na panelové bytovém domě Vondroušova 1199-1201, Praha 6 - Řepy Společenství vlastníků jednotek Vondroušova 1199-1201 Vondroušova 1200 163 00 Praha 6 - Řepy 1. nabídka a koncepční popis realizace záměru střešní nástavby na panelové bytovém domě Vondroušova 1199-1201,

Více

Adresa příslušného úřadu. Úřad: ÚMČ Praha 13, odbor stavební Ulice: Sluneční náměstí 2580/13 PSČ, obec: 158 00, Praha 5 ČÁST A

Adresa příslušného úřadu. Úřad: ÚMČ Praha 13, odbor stavební Ulice: Sluneční náměstí 2580/13 PSČ, obec: 158 00, Praha 5 ČÁST A Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: ÚMČ Praha 13, odbor stavební Ulice: Sluneční náměstí 2580/13 PSČ, obec: 158 00, Praha 5 Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustanovení

Více

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ

TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ TECHNICKÝ POPIS OBYTNÉHO AREÁLU BUDĚJOVICKÁ POPIS MATERIÁL/TYP/ZPRACOVÁNÍ REALIZACE ZÁKLADNÍ KONSTRUKCE OBJEKTU svislé konstrukce nosné cihelné zdivo svislé konstrukce nenosné (příčky) cihelné zdivo, tvárnicové

Více

Návrh finančního plánu na rok 2014 zdaňovaná činnost

Návrh finančního plánu na rok 2014 zdaňovaná činnost Městská část Praha 7 Odbor majetku Příloha č. 5 Návrh finančního plánu na rok 2014 zdaňovaná činnost V Praze dne 13.01.2014 Zpracoval: Bc. Kolář, pověřený vedením OMA 1 Úsek hospodářské činnosti MČ P7

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA O ROZDĚLENÍ NEMOVITÉ VĚCI NA VLASTNICKÉ PRÁVO K JEDNOTKÁM

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA O ROZDĚLENÍ NEMOVITÉ VĚCI NA VLASTNICKÉ PRÁVO K JEDNOTKÁM PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA O ROZDĚLENÍ NEMOVITÉ VĚCI NA VLASTNICKÉ PRÁVO K JEDNOTKÁM Vlastník: Bytové družstvo Jasmínová 2695, IČO: 256 78 370, se sídlem Praha 10, Jasmínová 2695, PSČ 106 00, zapsané v obchodním

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501

Více

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz www.kinvesticni.cz INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. MAPA KVASIN FOTOMAPA KVASIN BYTOVÉ DOMY A, B, C INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. www.kinvesticni.cz TŘI BYTOVÉ DOMY BD-A, BD-B A BD-C JSOU SITUOVÁNY V SAMÉM

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00EIPAX SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEBYTOVÉ JEDNOTKY uzavřená dle zák. č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem.

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem. SMĚRNICE NA TVORBU NÁJEMNÉHO Tato směrnice je vyhotovena v souladu se stanovami družstva a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích a družstvech I. Předmět směrnice Tato směrnice vymezuje pravidla,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 339/4 Adresa nemovitosti: Dukelská 339, 293 01 Mladá Boleslav Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav,

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Case study : Tržní ocenění rodinný dům

Case study : Tržní ocenění rodinný dům Case study : Tržní ocenění rodinný dům Pro vypracování ocenění byly použity následující podklady : informace o pozemcích č.parc.st. x a č.parc. y z katastru nemovitostí, k.ú. Horoměřice, www.cuzk.cz, Vyhláška

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 154 ze dne 17.2.2015 Název: Návrh rozpočtu hospodářské činnosti MČ Praha 15 pro rok 2015 R a d a městské části Praha 15

Více

Metodika posouzení nákladů při odpojování odběratelů od soustavy CZT

Metodika posouzení nákladů při odpojování odběratelů od soustavy CZT ÚZEMNÍ ENERGETICKÁ KONCEPCE MĚSTA CHEB AKTUALIZACE 2014 PŘÍLOHA Č. 3 ZÁVĚREČNÉ ZPRÁVY Metodika posouzení nákladů při odpojování odběratelů od soustavy CZT ŘÍJEN 2014 ENVIROS, s.r.o. Na Rovnosti 1 130 00

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 622/093/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 3581/6, v budově č.p. 3580, 3581, 3595 na pozemcích č. parc. 337, 338, 339 vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných

Více

Informace k bytovy m domů m Londy nska 334/83

Informace k bytovy m domů m Londy nska 334/83 Londy nska 334/83 SVJ Společenství vlastníků Londýnská 334, Praha 2, Vinohrady předseda: MUROM a.s. Správce: DaK s.r.o., Belgická 32, Praha 2 Měsíční příspěvek do domovního fondu je 20,-Kč/m2 Byt 334/2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1704/2011 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1704/2011 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1704/2011 O ceně obvyklé bytové jednotky č. 4 v ul. Nádražní č.p. 354/7 s podílem na společných prostorech a pozemku č.par. 385 zastavěná plocha a nádvoří v obci Stará Role, okres

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu Starobylá 1006, 1007, 1008, Praha 11 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim příspěvků správu domu a služeb spojených s užíváním jednotek a jejich vyúčtování

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008:

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: Příloha č.1 Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: údaje v Kč hospodářský výsledek 199 ZOBF 1 586 271 příjmy z

Více

Rozborová zpráva hospodářské činnosti, úseku zdaňované činnosti (vedlejší hospodářská činnost) MČ Praha 7 za 1. pololetí roku 2014

Rozborová zpráva hospodářské činnosti, úseku zdaňované činnosti (vedlejší hospodářská činnost) MČ Praha 7 za 1. pololetí roku 2014 Městská část Praha 7 Odbor majetku Rozborová zpráva hospodářské činnosti, úseku zdaňované činnosti (vedlejší hospodářská činnost) MČ Praha 7 za 1. pololetí roku 2014 V Praze dne: 11.08.2014 Zpracoval:

Více

Město Čelákovice ROZPOČTOVÝ VÝHLED

Město Čelákovice ROZPOČTOVÝ VÝHLED Město Čelákovice ROZPOČTOVÝ VÝHLED 2017-2018 Zpracoval; Ing. Karel Majer Komentář k rozpočtovému výhledu Rozpočtový výhled se zpracovává na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

1. Obchodní společnost: ARIPUANA a.s. se sídlem : Praha 1, Malé náměstí 138/4, PSČ 110 00

1. Obchodní společnost: ARIPUANA a.s. se sídlem : Praha 1, Malé náměstí 138/4, PSČ 110 00 PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA ROZESTAVĚNÉ BUDOVY podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE DBS města Písku V Písku dne: 12.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy NÁVRH USNESENÍ

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů Družstvo Benkova 1698-1700 Benkova 1699/7 149 00 Praha 4, Chodov 1 PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY 4 zákona č. 72/1994 Sb.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 663/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 604 ze dne 11.09.2013 Použití prostředků z Fondu obnovy a rozvoje Městské části Praha 3 - poskytnutí návratných bezúročných půjček,

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Příloha k účetní závěrce Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 I. Obecné údaje Název: Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154 1160 Sídlo: Vondroušova 1154-1160, 163 00 Praha

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0232-08/2014

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0232-08/2014 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0232-08/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 1055/6 v Plzni, část Bolevec, Komenského 1055/33 Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Plzeň-město, obec Plzeň, k.ú.

Více

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin Zpráva o činnosti představenstva Níže jsou uvedeny činnosti, které byly zajišťovány členy představenstva

Více

IČ: telefon: Datum místního šetření: Datum zpracování :

IČ: telefon: Datum místního šetření: Datum zpracování : Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1903/188/2015 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 1277/51, včetně podílu na spol. částech č.p. 1277 a na poz. p.č. st. 3519 Adresa nemovitosti: Zálužanská

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Bc. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

Macocha, stavební bytové družstvo, Pražská 66, 678 30 Blansko. Směrnice č. 3/2014

Macocha, stavební bytové družstvo, Pražská 66, 678 30 Blansko. Směrnice č. 3/2014 Macocha, stavební bytové družstvo, Pražská 66, 678 30 Blansko Směrnice č. 3/2014 O nájemném z bytů a nebytových prostorů a úhradách za plnění spojená s užíváním bytů a nebytových prostorů (1) Tato směrnice

Více

Název: Záměr prodeje bytového domu Ryšánkova 4 včetně pozemku. Obsah: Návrh usnesení:

Název: Záměr prodeje bytového domu Ryšánkova 4 včetně pozemku. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna MMB2017000000224 Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané od 7. března 2017 Název: Záměr deje bytového domu Ryšánkova 4 včetně pozemku Důvodová zpráva Rekapitulace cen nemovitých

Více

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/3 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 350/2 Adresa nemovitosti: Jižní 350, Stráž pod Ralskem Katastrální údaje: Kraj

Více

Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013

Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013 Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013 SBD Praha, SVJ 815 - Kostomlatská - Terezínská 684, Praha 9 - Letňany V Praze dne 29.4.2013 Předkládá:

Více

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA BAŽINA. NERATOVICE č. p

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA BAŽINA. NERATOVICE č. p - 1 - DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA BAŽINA NERATOVICE č. p. 1206 1209 Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. V návaznosti na zákon 89/2012 Sb., občanský zákoník a Stanovy bytového družstva Bažina, upravuje domovní

Více

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Informační memorandum Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 628-16/12 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu (id1/5) rodinného domu čp. 74 s příslušenstvím a pozemkem, vše uvedeno na LV č. 683 pro kat. území a obci Polní Voděrady, okres Kolín.

Více

Zápis ze zasedání výboru Datum: 5.2.2008 18:30 Místo jednání: výměník, Litoměřická 405/9 Přítomen: Angel Dončev Yveta Bravencová Hana Marková Martin Krejčí Miroslav Klíma Nepřítomen: Přizván: pan a paní

Více

ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA. za rok 2013

ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA. za rok 2013 ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA za rok 2013 Správu provádí: Správa nemovitostí Klatovy s.r.o. Adresa: Dobrovského 148/II, Klatovy IČ: 26383161 Tel. a fax spojení:

Více

Prohlášení vlastníka budovy

Prohlášení vlastníka budovy Prohlášení vlastníka budovy Podle 5 zákona č.72/1994 Sb. Vlastník : Hlavní město Praha (IČ 00064581), se sídlem Mariánské náměstí 2/2, 110 01 Praha 1 Staré město Svěřená správa nemovitosti ve vlastnictví

Více

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU PŘÍLOHY 65 14 SEZNAM PŘÍLOH 1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU... 67 2 OCENĚNÍ NÁKLADOVOU METODOU... 91 3 POROVNÁVACÍ ZPŮSOB NEVYHLÁŠKOVÝ... 132 4 METODA PŘÍMÉHO POROVNÁNÍ... 148 5 OCENĚNÍ POZEMKŮ... 153

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 529-367/2013

ZNALECKÝ POSUDEK č. 529-367/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 529-367/2013 O obvyklé ceně bytové jednotky č. 458/612, která je součástí bytového domu č. p. 458, stojící na pozemku p. č. 668/336, ležící v ulici Milotická, obci Praha, kat. území

Více

Organizační směrnice č. 1/2014

Organizační směrnice č. 1/2014 Stavební bytové družstvo RADOST, Komenského 22, 680 01 Boskovice Organizační směrnice č. 1/2014 Nájemné z bytů a nebytových prostorů a úhrady za plnění spojená s užíváním bytů a nebytových prostorů (1)

Více

Informační memorandum Výběrové řízení A3199

Informační memorandum Výběrové řízení A3199 Informační memorandum Výběrové řízení A3199 100% podílu ve společnosti Dům Lidická 46 s.r.o. Společnost je výlučným vlastníkem dvou bytových jednotek a čtyř nebytových prostor na Lidické 46, Brno Společná

Více

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ)

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 27 Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Příloha č.1 Tiskopis: Plán oprav

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 NEMOVITOST: ½ bytové jednotky, č. 944/3 Adresa nemovitosti: Haškova 944, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Znalecký posudek č. 1357-251/2011

Znalecký posudek č. 1357-251/2011 Znalecký posudek č. 1357-251/2011 O ceně nemovitosti - byt č. 2121/10 ve 4.NP bytového domu č.p. 2117, 2118, 2119, 2120, 2121 a 2122 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemcích

Více

PJPR Projekt z přípravy a řízení staveb

PJPR Projekt z přípravy a řízení staveb České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební PJPR Projekt z přípravy a řízení staveb Časový plán výstavby a stanovení nákladů, potřeb Zpracoval: Van Triu Nguyen Akademický rok: 2014/2015 Fakulta

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné MateriálZM MRZ/8791/2015 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Hamrlová Renata JUDr. Materiál pro 7. zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 35 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 35 ze dne č.j.: 1049/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 35 ze dne 09.12.2014 Aktualizace Zásad pro poskytování vratných finančních částek a darů z Fondu obnovy a rozvoje Zastupitelstvo

Více

(dle vyhl. č. 78/2013 Sb. o energetické náročnosti budovy)

(dle vyhl. č. 78/2013 Sb. o energetické náročnosti budovy) [PENB] PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY (dle vyhl. č. 78/2013 Sb. o energetické náročnosti budovy) Objekt: Bytový dům Adresa: Českobrodská 575 190 11 Praha - Běchovice kraj Hlavní město Praha Majitel:

Více

Energetický posudek. Energetický posudek str. 1 z 9 Zateplení bytového domu Náměstí Osvoboditelů 1364/3 Praha 5 Radotín

Energetický posudek. Energetický posudek str. 1 z 9 Zateplení bytového domu Náměstí Osvoboditelů 1364/3 Praha 5 Radotín Energetický posudek str. 1 z 9 Energetický posudek Předmět energetického posudku Bytový dům Náměstí Osvoboditelů 1364/3 Praha 5 Braník Datum 14.10.2014 Vypracovala Ing. Miluše Drmlová, PhD. Č. oprávnění

Více

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Znalecký posudek číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /18

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /18 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4891-7/18 NEMOVITÁ VĚC: Bytový dům s restaurací Katastrální údaje : Kraj Hlavní město Praha, okres Hlavní město Praha, obec Praha, k.ú. Kbely Adresa nemovité Vrchlabská

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY vyhotovené podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více