Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Celoroční provoz spolku zdravotně postižených

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Celoroční provoz spolku zdravotně postižených"

Transkript

1 MĚSTO JESENICE Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Celoroční provoz spolku zdravotně postižených evidenční číslo smlouvy Smluvní strany: Město Jesenice Budějovická Jesenice IČ; zastoupený: Ing. Pavlem Smutným, starostou města Jesenice Č.Ú.: /0300, ČSOB a.s. název: Spolek zdravotně postižených, z.s. se sídlem: Budějovická 303, Jesenice IČO: zastoupený: Bronislavou Skrčenou číslo bankovního účtu: /0800 (dále jen příjemce dotace ) uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu se Zásadami pro poskytování účelových dotací z rozpočtu Města Jesenice, schválenými usnesením Rady ze dne č. 853/16-R57 (dále jen Zásady ), tuto smlouvu o poskytnutí dotace (dále jen smlouva")- Článek 1 Úvodní ustanovení 1. V rámci realizace politiky rozvoje města Jesenice poskytuje město Jesenice nestátním neziskovým organizacím dotace za účelem realizace konkrétních projektů. 2. Příjemce dotace realizuje projekt pod názvem Celoroční provoz spolku zdravotně postižených (dále jen Projekt"). Na tento projekt bylo vydáno dne , usnesení Zastupitelstva č. 017/19-Z02 rozhodnutí o poskytnutí dotace. 3. Smluvní strany berou na vědomí, že se smlouva řídí platnými právními předpisy České republiky. Článek 2 Předmět smlouvy 1. Příjemce dotace se zavazuje realizovat Projekt, jak je popsán v příloze č. 1 této smlouvy. 2. Poskytovatel dotace se zavazuje poskytnout příjemci dotace peněžní prostředky ve výši ,- Kč (slovy: osmdesát tisíc korun) (dále jen dotace"). Bližší popis dotace: Účel, na který je dotace poskytována: Společenské vyžití členů spolku, zvýšení jejich fyzické i psychické kondice, zpříjemnění stáří, pořízení vstupenek do divadel. Doba, v níž má být stanoveného účelu dosaženo: od do Způsob, jakým budou prostředky poskytnuty: Převodem na účet.

2 článek 3 Práva a povinnosti smluvních stran l. Příjemce dotace Je povinen; a) vést řádné a oddělené sledování přijatého a použitého příspěvku (dotace), b) nakládat s peněžními prostředky příspěvku hospodárně, účelně a efektivně, c) oznámit po dobu účinnosti smlouvy změnu všech identifikačních údajů uvedených ve smlouvě, a to do 14 dnů od této změny, d) nefinancovat z peněžních prostředků dotaci jiné fyzické nebo právnické osoby s výjimkou těch, které poskytují výkony a služby spojené s realizací schváleného projektu, e) vrátit nevyčerpané peněžní prostředky, do roku následujícího po roku, v němž byla dotace poskytnuta, f) vyhotovit a předložit závěrečnou zprávu a vyúčtování poskytnutého příspěvku, a to do roku následujícího, po roce v němž byla dotace poskytnuta, g) předat poskytovateli dotace písemnou Zprávu o činnosti žadatele za uplynulý rok (dále jen Zpráva nebo Závěrečné vyúčtování, viz příloha č. 2 této smlouvy), a to nejpozději do 31. ledna roku následujícího, po roce v němž byla dotace poskytnuta. Zpráva bude zejména obsahovat: 1) aktuální stav členské základny (porovnání počátku a konce příslušného roku), 2) zpráva o hospodaření (včetně výše členských dotací), 3) přehled uskutečněných akcí a účasti na nich, 4) zpráva o činnosti v příslušném roce. h) minimálně jedenkrát v průběhu kalendářního roku napsat článek o činnosti příjemce dotace a o projektu do Jesenického kurýra. 2. Příjemce dotace souhlasí: a) se zveřejněním svého názvu nebo obchodní firmy, popř. jména a příjmení, adresy, názvu projektu, na který byl poskytnut dotace, a výše poskytnutého příspěvku, b) s tím, že poskjdovatel dotace je oprávněn Projekt prezentovat jako akci, která vznikla s jeho podporou, c) s povinností viditelně uvádět na všech propagačních materiálech souvisejících s realizací Projektu, jakož i při všech ostatních formách jeho propagace, skutečnost, že jde o aktivitu, která byla finančně podpořena městem Jesenice, d) se závazkem dostatečně a včas informovat město Jesenice o všech změnách týkajících se realizace projektu. 3. Způsob kontroly realizace Projektu, sankce za porušení smluvních povinností příjemcem upravují Zásady. Použití poskytnuté dotace musí být v souladu s účelem Projektu, viz čl. 2 odst Je-li příjemcem dotace nebo návratné finanční výpomoci právnická osoba, povinnosti příjemce v případě přeměny nebo zrušení právnické osoby s likvidací upravuje zákon č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích.

3

4 Příloha č. 1 Rozpočet projektu Údaje uvýdějte v Kč Náklady projektu Plánované uznatelné náklady Požadovaná výše dotace Přiznaná výše dotace (nevyplňuje žadatel) 1, Oruh [Spotřebované nákupy 0 O Položka Dárkové balíčky 9 000r 9 000, Položka Pohoštění na členské výroční schůzi 3 000, , Položka 2. Druh Energie Položka Elektrická energie 2.2, Položka Plyn 2,3. Položka Vodné 3 stočné 2.4. Položka Teplo 2.5. Položka jiné 3. Druh Služby V Položka Lístky do divadla 7 000, , Položka Plavenky , , Položka Výlety , ,- 4. Druh Opravy a udržování (majetku) Položka 4.2. Položka 4.3. Položka 5. Druh Osobni náklady S.l. Položka Mzdy 5.2. Položka Zákonné odvody z mezd 5.3. Položka Dohody mimo pracovní poměr 6. Druh Daně a poplatky Položka DPH 6.2. Položka 6.3. Položka 7. Druh DHM, DOHM Položka DDHM 7.2. Položka DDNM 9. CELKOVÉ UZNATELNÉ NÁKLADY PROJEKTU (Kč) aoooor ,- 0 údaje uvádějte v Kč Náklady projektu í^ánované neuznatelné nálmady (KČ) 10. Druh Položka Položka Položka Položka 11. CELKOVÉ NEUZNATELNÉ NÁKLADY PROJEKTU (Kč) 0 1 součetřádků9+11 ^ '''''' ' údaje 12. CELKOVÉ NÁKLADY PROJEKTU (Kč) 80000, , Druh Vlastní výnosy k prajektu Položka Tržby, vstupné, členské příspěvky apod Druh Cizí zdroje k projektu Položka Dotace z rozpočtu města Jesenice ,- 14.2, Položka Ostatní dotace ,- 15. CELKOVÉ VÝNOSY PROJEKTU (Kč) ,

5 Příloha č. 2 ZÁVĚREČNÉ VYÚČTOVÁNÍ DOTACE POSKYTNUTÉ Z ROZPOČTU MĚSTA JESENICE I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název programu - oblast: Podpora projektů zaměřených na oblast; Název projektu: Číslo smlouvy o poskytnutí dotace: Termín vyúčtování dle smlouvy: Výše poskytnuté dotace celkem (Kč): Vyúč. doloženo dne: * Žadatel: Sídlo žadatele: IČO: Mobil: ; Webové stránky: Kontaktní osoba pro vyúčtování (včetně telef. nebo ového spojení): Jméno statutárního zástupce: Podpis statutárního zástupce: Zpracováno dne: Vysvětlivky: 1) Nevyplňujte - vypni poskytovatel II. VLASTNI ZHODNOCENÍ PROJEKTU

6 Závěrečné vyúčtování dotace poskytnuté z rozpočtu města Jesenice Druh nákladů Celkové skutečné uznatelné náklady (Kč) Vyjádření poskytovatele Náklady projektu SkutřLne itznijleirib nakbdy Výše poskytnulo dol.ice Urniná výše dotace (nevyplňuje /ad<itrl} Druh Sputrpbovíiné iiýkupy Položka 1.2. Položka 1.3. Položka 2. Druh Cnorgie Položka Elektrická energie 2.2. Položka Plyn 2.3. Položka Vodné a stočné 2.4. Položka Teplo 2.5. Položka Jiné 3. Druh Služby Položka 3.2. Položka 3.3. Položka 4vE^uh Opravy a udržování (majetku) , Položka 4.2. Položka 4.3. Položka S,Ch'uh Osobní náklady 0. ' Položka Mzdy 5.2. Položka Zákonné odvody z mezd 5.3, Položka Dohody mimo pracovní poměr 6. Druh Daně a poplatky Položka DPH 6.2. Položka 6.3. Položka 7. Druh DHM, DDHM Položka DDHM "7 ' ; DDNM D. Cl LKOVF UZNAI til NE NÁKl ADY PKOJFK1U (Kč) 0 -f Sf''''-'íá 0 Skutečné celkové neuznatelné náklady Údaje uvádé Náklady projektu Shulučné neuznaicině náklady (Kč) 10. Druh U Položka i Položka Položka i 10.4, Položka ; 11. CELKOVÉ NEUZNATELNÉ NAKLAOY PROJEKTU (KČJ 0 1 Uznaná výše dotace Celkové náklady projektu Skutečné náklady projektu Výše poskytnuté dotace (nevypňuie žadatel) součet řádků 9t-11 řádek 9 Údaje uvádějte v Kč 12. ( ELKOVk NAKLADV PROJrKTU (Kč) o Druh výnosu i Celkové skutečné výnosy 13. Druh [Viastnívýnosykproiektu Položka Tržby, vstupné, členské příspěvky apod. 14. Druh 1 Cizí zdroje k projektu Položka Dotace z rozpočtu města Jesenice Položka Ostatní dotace 1 'i. (.('LKOVb VYNOSY IMtOJCKIU (Kč) 0 Prohlášení: Prohlašuji, že uvedené údaje jsou úplné a pravdivé a nebyly zamlčeny skutečností důležité k posouzení vyúčtování projektu / činnosti. Místo a datum Podpis statutárního zástupce (příjemce) Razítko Podpis osoby odpovědné za hospodaření organizace (pokladník, hospodář, účetní, člen kontolního orgánu) Poznámka; Vyúčtování je nutné podepsat dvěma osobami

7

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Činnost a provoz klubu

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Činnost a provoz klubu i.iésto JESENICE Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Činnost a provoz klubu ri--' i.ívidoíícni číslo smlouvy Smluvní strany: Město Jesenice Budějovická 303 252 42 Jesenice IČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizací projektu Zazvěření honitby

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizací projektu Zazvěření honitby MĚSTO JESENICE Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizací projektu Zazvěření honitby evidenční číslo snniouvy Smluvní strany: Město Jesenice Budějovická 303 252 42 Jesenice IČ: 00241318 zastoupený:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projéktu Dotace na zajištění provozu Florbal Jesenice, z.s. 2019

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projéktu Dotace na zajištění provozu Florbal Jesenice, z.s. 2019 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projéktu Dotace na zajištění provozu Florbal Jesenice, z.s. 2019. ww^ :STO JESENICE ijenční čislo smlouvy j Smluvní strany: Město Jesenice Budějovická

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Ochrana zvěře

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Ochrana zvěře íiésto JESENICE ú: 'x' "..iv Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na realizaci projektu Ochrana zvěře / ; evidenční číslo smlouvy Smluvní strany: Město Jesenice Budějovická 33 252 42 Jesenice IČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Mikroregionu Jesenicko číslo: 2017/3, na úhradu výdajů na činnost příjemce v roce 2017 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace Dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů dotace (dále jen smlouva ) uzavírají

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh Čj.: MULA 11601/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 56.12 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Vyhlášeno usnesením zastupitelstva Z-184/2015 dne Podpora pravidelné celoroční sportovní, kulturní a zájmové činnosti organizací a spolků.

Vyhlášeno usnesením zastupitelstva Z-184/2015 dne Podpora pravidelné celoroční sportovní, kulturní a zájmové činnosti organizací a spolků. Dotace města Úvaly poskytované dle zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidel územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen,,zákon ) a souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

Článek V. Sankční podmínky. Článek VI. Závěrečná ustanovení

Článek V. Sankční podmínky. Článek VI. Závěrečná ustanovení Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č.8/2015 Smluvní strany Obec Hodonice, se sídlem Obecní 287, 671 25 Hodonice zast. Bc. Pavlem Houštěm, starostou obce IČ: 00 29 27 88 DIČ: CZ 00292788 bankovní

Více

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel)

Obec Chodský Újezd,Chodský Újezd 71, zastoupená starostou obce panem Ing. Jiřím Dufkou IČO (poskytovatel) 1 Smlouva o poskytnutí dotace na celoroční činnost uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI OBCÍM, MĚSTŮM Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

Preambule. Výše dotace a úhrada

Preambule. Výše dotace a úhrada Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle části páté

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Článek I.

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Článek I. Příloha č. 2 pravidel Evidenční číslo smlouvy: V Z O R V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Smlouva se uzavírá mezi: Město Luby Sídlo: nám.

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve

Více

Č.j. 741/2017-Tr. Smluvní strany:

Č.j. 741/2017-Tr. Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0396/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

Příloha 2 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU MĚSTA HORNÍ SLAVKOV Dohoda se uzavírá mezi: Městem Horní Slavkov Sídlo: Dlouhá 634, 357 31 Horní Slavkov IČ: 00259322 Zastoupený: Alexandrem

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č.

Více

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/4563/2018 Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem U Jezu 642/2a, Liberec, 460 01 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Poskytnutí návratné finanční výpomoci Centru J. J. Pestalozziho, o.p.s. a Bonanze Vendolí, z.ú.

Poskytnutí návratné finanční výpomoci Centru J. J. Pestalozziho, o.p.s. a Bonanze Vendolí, z.ú. Odbor kancelář starosty a tajemníka 6.2. Pro jednání zastupitelstva města dne 12. 12. 2018 Zpracoval: PhDr. Erich Stündl, koordinátor prevence kriminality Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Poskytnutí

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/2181/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku:

Postup při administraci žádostí: Obsah žádosti: Kritéria posouzení: Povinnosti příjemce finančního příspěvku: MĚSTO DESNÁ Rada města 468 61 Desná v Jizerských horách, Krkonošská 318, Tel. 483 337 941, Fax. 483 337 953, Mobil:737248436 e-mail : epodatelna@mesto-desna.cz Pravidla pro poskytování finančních příspěvků

Více

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje

Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/4718/2018 Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem U Jezu 642/2a, Liberec, 460 01 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2016 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU NA PODPORU POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A ŘEMESEL V OLOMOUCKÉM Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb.,

Více

Obec Vysoká nad Labem

Obec Vysoká nad Labem . Obec Vysoká nad Labem 503 31 Vysoká nad Labem Tel. : 495580130 Fax : 495580101 E-mail : info@vysoka-nad-labem.cz Obec Vysoká nad Labem PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE (dále také jako

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace)

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení Čl. II Žádost o dotaci

Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení Čl. II Žádost o dotaci Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení 1. Dotací se pro účely těchto pravidel rozumí finanční prostředky poskytnuté dle ustanovení 85 písm. c)

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení 1. Účelem těchto Pravidel je stanovit jednotný postup při poskytování dotací z

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva č.57/2018 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESŇEN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Pro dotační titul Dotace na činnost, akce a projekty hasičů (fyzických osob), spolků a pobočných

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany.

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany. Dotační program Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany pro rok 2017 Vyhlašovatel programu: Město Rokycany,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESŇEN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI SCHVÁLENO DNE 18. 12. 2017 USNESENÍM ZOK Č. UZ/8/71/2017 Smlouva

Více

Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno

Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno I. Předmět úpravy Tato pravidla upravují poskytování dotací, nebo návratné finanční výpomoci (dále pouze dotace )

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/2610/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Č.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Č. MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, tel. 565 455 111, fax. 565 455 155 Poskytovatel dotace: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Č. 5/2017 uzavřená podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016 VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI MÍSTNÍM AKČNÍM SKUPINÁM SE SÍDLEM NA ÚZEMÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2016 Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci č. 2016/xxxxx/OSR/DSM

Více

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město

MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, Staré Město MĚSTO STARÉ MĚSTO nám. Hrdinů 100, 686 03 Staré Město Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu města Staré Město č. 36/2016 uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

Dotační program obce Bludov na rok 2017

Dotační program obce Bludov na rok 2017 Dotační program obce Bludov na rok 2017 Úvod Zastupitelstvo obce Bludov rozhodlo vyčlenit část rozpočtových příjmů obce na rozvoj občanské společnosti v obci Bludov. Zastupitelstvo si je vědomo důležitosti

Více

Směrnice č. 1/2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Předměřice nad Jizerou

Směrnice č. 1/2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Předměřice nad Jizerou Obec : Předměřice nad Jizerou Sídlo: Předměřice nad Jizerou 132, 294 74 IČ: 00238473 Směrnici zpracovala: Hana Bláhová Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Směrnice nabývá účinnosti dne: 1.1.2016 Směrnice

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou

žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou Příloha č.l žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou Žádáme o finanční příspěvek z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou na rok pro: uvést přesný název spolku, organizace, adresu, IČ Počet členů spolku:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany uzavřená na základě usnesení č. 374/17/Z27 zastupitelstva Obce Pouzdřany ze dne 4. 9. 2017 v souladu s 84 odst.2 a 85 písm. c) zákona

Více

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrádek číslo: (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obcí

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2016 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2016

Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2016 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2016 Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2016 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2016 Město Horažďovice vyhlašuje na základě usnesení Rady města

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál Město Bruntál, se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál zastoupeno: Ing. Petr Rys, MBA, starosta města I~: 00295892 DI~ : CZ 00295892

Více

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany.

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany. Dotační program Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany pro rok 2019 Vyhlašovatel programu: Město Rokycany, Masarykovo náměstí 1 Střed, Rokycany

Více

Orel župa vydává Rozhodnutí č. o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2010 (dále jen Rozhodnutí)

Orel župa vydává Rozhodnutí č. o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2010 (dále jen Rozhodnutí) Orel župa vydává Rozhodnutí č. o poskytnutí neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR v oblasti sportu na rok 2010 (dále jen Rozhodnutí) Příjemce dotace Statutární zástupce ICO Článek 1 Orel jednota

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2019 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2019

Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2019 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2019 Pravidla dotačního programu města Horažďovice pro rok 2019 Podpora volnočasových aktivit a podpora činnosti neziskových organizací v roce 2019 Město Horažďovice vyhlašuje na základě usnesení Rady města

Více

Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady

Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady T Smlouva č. 2011/82 Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady i. Smluvní strany Město Poděbrady, Jiřího náměstí 20/1,290 31 Poděbrady, zastoupené starostou města

Více

MĚSTO BENEŠOV Rada města PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z GRANTOVÉHO FONDU MĚSTA BENEŠOV

MĚSTO BENEŠOV Rada města PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z GRANTOVÉHO FONDU MĚSTA BENEŠOV MĚSTO BENEŠOV Rada města PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z GRANTOVÉHO FONDU MĚSTA BENEŠOV Účinnost: 01.01.2010 1 Obsah: strana: Článek I Legislativní rámec 3 Článek II Základní pojmy 3 Článek III. Účel

Více

I. Předmět smlouvy. 12 aorganizac?skyt Vána ^ak příspěvek na úhradu mzdových nákladů trenérů mládeže sportovních klubů

I. Předmět smlouvy. 12 aorganizac?skyt Vána ^ak příspěvek na úhradu mzdových nákladů trenérů mládeže sportovních klubů MBNPP0007QA9 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Města Bystřice nad Pernštejnem číslo: OSP/SML0106/2018 (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb správní řád, ve znění

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 I. Název programu Program města Fulneku určený k financování poskytování pečovatelské služby

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a evidenční číslo smlouvy: GR II 12/2015 Čl. I. SMLUVNÍ STRANY Město Nymburk se sídlem Náměstí Přemyslovců 163,

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA AKCI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem

Více

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje (dále jen smlouva )

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje (dále jen smlouva ) V Z O R Evidenční číslo smlouvy: V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje (dále jen smlouva ) Karlovarský kraj se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy

Více

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 6.3. Pro jednání zastupitelstva města dne: 12. 12. 2018 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Poskytnutí

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace)

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST PRÁVNICKÝM OSOBÁM (mimo obce a příspěvkové organizace) SCHVÁLENO DNE 17. 9. 2018 USNESENÍM ZOK Č. UZ/12/6/2018 Smlouva o poskytnutí

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.01/2016 kultura MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o Mozaika Kaňk z.s. zastoupené starostou města panem Bc. Martinem Starým, DiS sídlem Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora IČO: 00236195

Více

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 4. 12. 2018, usnesením č. 2310/18/RK Smluvní strany:

Více

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017 Smluvní strany: S MLOUVA 018_P01_Smlouva_Jedlickuv_ustav.DOC O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /49/2017 schválená Radou Libereckého kraje dne 7.

Více

Pravidla Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro poskytování peněžních darů do zahraničí v souladu s usnesením vlády č.

Pravidla Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro poskytování peněžních darů do zahraničí v souladu s usnesením vlády č. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Č.j.: MSMT-18114/2015 Pravidla Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro poskytování peněžních darů do zahraničí v souladu s usnesením vlády č. 348/2015

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Pro poskytování dotací a návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce

Pro poskytování dotací a návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce ZÁSADY A PRAVIDLA OBCE PŘESTAVLKY Pro poskytování dotací a návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce l. Úvodní ustanovení I. Tyto zásady a pravidla upravují způ ob poskytování dotací v samostatné působnosti

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená dle 1724 a následně zák. č. 89/2012, občanský zákoník a podle 10a a násl. zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 Příloha usnesení č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl

S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl HFO/VP/2/2019/Sl schválená Zastupitelstvem města Chrastava dne 15. dubna 2019 usnesením č. 2019/02/XVI Smluvní strany:

Více