Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny"

Transkript

1 Flexibilní pomůcka pro transport Problémy s přepravou chytře vyřešeny C

2 Při časté přepravě těžkých předmětů, jež částečně dokonce převyšují vlastní hmotnost těla, může docházet k úrazům a škodám na zdraví. CargoMaster nehýbe jen s těžkými břemeny, také "druhý muž" často nezbytný k expedici může být jinak využit efektivněji. Tím se přístroj zaplatí již po krátké době. Série C se hodí zejména pro situace v oblasti logistiky a řemesel, v nichž se nejedná jen o bezpečný transport, nýbrž také o rychlost stoupání a flexibilitu. Zařízení CargoMaster série C obsahují C141/C141 Vario se zdvihacím výkonem do 140kg a také C171/C171 Vario, který může přepravit až 170kg. Vždy dle nákladu zvládnou až 30 (25) schodů za minutu. Snižte zdravotní rizika a šetřete náklady. Těžkou práci převezme CargoMaster.

3 Flexibilní a úsporný CargoMaster zvýší Vaši efektivitu Až 140kg (170kg) přepraví Cargo- Master bezpečně přes schody.

4 Bezpečně a s malým vynaložením sil CargoMaster není jen silný, ale také rychlý Pomocí CargoMasteru budete moci nejlépe pohybovat předměty, které jsou ve stozích, jako např. bedny na nápoje nebo papír, ale také sudy. S touto silnou transportní pomůckou může jedna osoba v jednom pracovním kroku pohnout až 140kg (170kg) na schodech, aniž by vynaložila mnoho síly. I v případě úzkých schodů se na CargoMaster lze spolehnout. Jeho bezpečný stoupací mechanismus zvládá dokonce točité schody a lze jej použít téměř na každém podkladě. Hrany schodů přitom nejsou poškozeny. Patentovaná stoupací kinematika bezpečně zvládá schod za schodem.

5 CargoMaster se optimálně přizpůsobí různým přepravním situacím. Nabití akumulátorů vystačí na (10-25) podlaží. Stoupací rychlost lze u zařízení CargoMaster plynule nastavit. Bezpečnostní brzdy automaticky zastaví na hraně schodu. Za příplatek je možná montáž zařízení na přepnutí pro pohyb po jednotlivých schodech pro složitější případy transportu. U modelu C171 a C171 Vario je zařízení pro přepnutí pro pohyb po jednotlivých schodech již v sérii zahrnuto. Z důvodu jeho nízké vlastní hmotnosti lze CargoMaster bez potíží vzít všude s sebou. Ve vozidle jej lze díky sklápěcí lopatce zvlášť dobře umístit. Na obslužné rukojeti lze plynule nastavit rychlost. CargoMaster se tak optimálně přizpůsobí každé situaci. Video Stoupání

6 Mnohostranný a bezpečný přepravujte pomocí CargoMaster Ať se jedná o zařízení pro stoupání do schodů nebo vozík, CargoMaster lze použít jak na schodech, tak i na rovině jako transportní pomůcku. Silný elektrický pohon je napájen akumulátorem, který lze nabít pomocí napájecího zdroje. Jako příslušenství doporučujeme nabíjení do vozu, které umožní nabití akumulátoru ve vozidle. Se zvláštním akumulátorem pro výměnu je CargoMaster vybaven pro trvalé použití. Díky plnopryžovým pneumatikám je CargoMaster bezpečný - i při silném trvalém zatížení kol. Jízdní pohodlí je srovnatelné s pohodlím pneumatik. Jeho nízká vlastní hmotnost a snadná manipulace dělají ze zařízení CargoMaster nepostradatelného pomocníka.

7 Pro úsporné uložení zařízení CargoMaster lze lžící vyklapnout. Ať uvnitř nebo venku CargoMaster je silným partnerem v každém prostředí. Na zvláštní přání existuje mnoho možností příslušenství, s nímž můžete CargoMaster optimálně přizpůsobit individuálním transportním úkolům. Video video použití

8 Nastavitelnými rukojeťmi lze lépe přizpůsobit těžiště a lze dosáhnout pohodlnějšího držení těla. Video video použití Vedle všech předností série C lze u provedení C141 Vario (C171 Vario) navíc nastavit rukojeti do výšky a sklonu. Tím lze tento flexibilní model přizpůsobit výšce těla uživatele a upravit těžiště daného přepravovaného nákladu. Se zcela zajetými rukojeťmi má C141 Vario (C171 Vario) objem jen 106x45x30cm a bez potíží se vejde do auta.

9 CargoMaster univerzální talent díky inteligentnímu příslušenství S inteligentním příslušenstvím lze CargoMaster individuálně přizpůsobit danému transportnímu problému. Ruční vertikální výtah - který je obsluhován klikovou rukojetí - zvládne maximální výšku 1,10 m. Pro využití zařízení CargoMaster také k nakládání a vykládání polic, je vertikální výtah ideálním příslušenstvím. Přepravovaný náklad maximálně 100kg tak lzes elektrickým vertikálním výtahem do 1,15 m nahoru nebo dolů dopravovat. Otáčením klikové rukojeti lze s ručním vertikálním výtahem pohybovat směrem nahoru nebo dolů.

10 Základní vybavení a příslušenství pro veškeré myslitelné transportní problémy V rozsahu dodávky je zahrnuto zařízení pro stoupání do schodů (C141 nebo C141 Vario resp. C171 nebo C171 Vario) se sadou akumulátorů, nabíječkou a upínacím pásem. příslušenství pro C141, C141 Vario a C171 a také C171 Vario Sada akumulátorů / mega sada akumulátorů Výměna akumulátorů pro trvalý provoz nebo sada akumulátorů s rozšířenou kapacitou. Nahuštěné pneumatiky Volitelně lze také dodat s nahuštěnými pneumatikami. nabíjení pro motorová vozidla K dostání na 12V a 24V. Sortiment lžic Různé varianty lžic. Zvláštní zhotovení na přání. Držák na potravinových bednách K jištění potravinových beden. odkládací plocha pro kulaté nádoby průměr ca. 150 až 800mm. odkládací plocha pro bílé zboží Odkládací rameno vč. upínacího pásu k rozšíření na 510 až 630mm, k zajištění širokých přepravovaných nákladů. Nápojový hák Držák pro nápojové bedny.

11 Zadní stěna Z oceli s plstěnou vrstvou pro ochranu nákladu proti sklouznutí a poškrábání. Vertikální výtah (ruční) Ke zdvihání resp. snižování nákladu do 100kg. Vertikální výtah (elektrický) Ke zdvihání resp. snižování nákladu do 100kg. Transportní kolo Zjednodušuje transport na rovině. Pomocný schůdek z oceli zatížení až do 350 kg 3stupňový: výška stupně 164mm 4stupňový: výška stupně 167mm 5stupňový: výška stupně 180mm

12 CargoMaster série C flexibilní transportní pomůcka My v AAT vyvíjíme inteligentní techniku, která Vás podporuje a uleví Vám při problémech s transportem. Naše vědomí a umění z dlouholeté zkušenosti vkládáme do inovativních transportních a stoupacích pomůcek a nabízíme Vám s naším zařízením CargoMaster mnoho výhod: bezpečná přeprava těžkého zboží do 140kg (170kg) na schodech ideální pro oblast logistiky lze jej použít téměř na všech schodech žádné poškození přepravovaného zboží nebo schodů flexibilní a ovladatelný plynule regulovatelná stoupací rychlost bezúdržbový bezpečnostní pneumatiky C141 / C171 online C141 V / C171 V online cargomaster_c_cz_11_2013 (1.1) C systém CargoMaster odpovídá směrnici ES 2006/42/ES pro stroje. Firma AAT Alber Antriebstechnik GmbH je certifikována dle DIN EN ISO 9001:2008. Technické změny slouží rozvoji a jsou vyhrazeny. Technické údaje C141 C141 Vario C171 C171 Vario Zdvihací výkon v kg Stoupací rychlost (stupně/mnuta) Kapacita nabití akumulátorů (poschodí, dle zatížení) Vlastní hmotnost s akumulátory v kg 26 26, ,5 Výška v mm Šířka v mm Hloubka v mm AAT Alber Antriebstechnik GmbH Postfach D Albstadt Tel.: Fax: info@aat-online.de