Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008"

Transkript

1 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. září 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k. Koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná, p. M.Pisingerová, p. G.Valeriánová Omluveni : p.k.schwarz Starosta přivítal všechny přítomné. Návrh programu jednání : 1. Kontrola usnesení 2. Rozpočtová opatření 3. Prodej pozemků 4. Pronájem pozemků 5. Změny ÚPSÚ Sadov 6. Informace starosty 7. Diskuse Starosta požádal ověřovatele zápisu z p.m. Pisingerovou a p.l. Ludvíka o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé potvrdili zápis bez závad. Ověřovateli zápisu z dnešního jednání byli navrženi p. M.Topinková a p.k.koch. OZ schvaluje p. M.Topinkovou a p. K.Kocha ověřovateli zápisu z dnešního jednání. Pro: 8 Proti : 0 Zdr.:2(Topinková, Koch) Navrhovatelem usnesení z dnešního jednání navrhuji p.l.ludvíka. OZ schvaluje p. L.Ludvíka navrhovatelem usnesení z dnešního jednání. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Ludvík) 1. Kontrola usnesení : Byly podepsány smlouvy s firmou TECHNOROL na výměnu oken v budově OÚ Sadov a s KSÚS KK na provedení oprav komunikací. Starosta podal informaci o jednání s ing. Stankou ohledně kanalizace Na Rejdě. Jednání proběhlo a bylo přislíbeno, že do konce září 2008 bude předložen návrh smlouvy na předání kanalizace do majetku obce. 2. Rozpočtová opatření : a) Změna rozpočtu č. 10/2008. Příloha č. 1. OÚ obdržel neinvest. příspěvek od KÚ KK pro jednotku SDH na odbornou přípravu ve výši 2.395,- Kč Usnesení : OZ schvaluje změnu rozpočtu č. 10/ Prodej pozemků : a) Na úřední desce obce Sadov byl od do zveřejněn záměr prodeje p.p.č. 19/3 v k.ú. Bor o výměře 317 m2, o který podal žádost pan F.Farář. Na základě zveřejnění záměru prodeje žádá o koupi také p.p.formánek. Na základě podání dvou žádosti rozhodlo OZ provést prodej obálkovou metodou a stanovilo nejnižší cenu k podání nabídek 100,- Kč/m2. Obdrželi jsme pouze jednu obálku od p.f. Faráře. Tato obálka bude nyní otevřena. Pan F.Farář nabízí 101,- Kč za m2. Usnesení : OZ schvaluje prodej p.p.č. 19/3 v k.ú. Bor o výměře 317 m2 p. Františkovi Farářovi za cenu 101,- Kč/m2. Starostu obce pověřuje podpisem kupní smlouvy.

2 b) Pan Ploc Stanislav žádá o prodej p.p.č. 247/1 v k.ú. Podlesí o výměře m2. Pozemek hodlá využívat k zemědělské výrobě. Paní J.Cikhardtová navrhuje pronájem, pan B.Wolf navrhuje prodej. Usnesení : OZ souhlasí s prodejem p.p.č. 247/1 v k.ú. Podlesí o výměře m2. Záměr prodeje bude zveřejněn na úřední desce obce Sadov. Pro : 2 (Koch,Wolf) Proti : 3(Topinková,Drda, Cikhardtová) Zdr.: 5 Usnesení : OZ souhlasí s pronájmem p.p.č. 247/1 v k.ú. Podlesí o výměře m2. Záměr pronájmu bude zveřejněn na úřední desce obce Sadov. Pro : 4(Drda,Topinková,Cikhardtová, Ludvík) Proti :1 (Wolf) Zdr.:5 c) Manželé Preňkovi z Karlových Varů žádají o odkoupení p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2. Podrobnější informace podal p. K.Koch. Usnesení : OZ souhlasí s prodejem p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2. Záměr prodeje bude zveřejněn na úřední desce obce Sadov. 4. Pronájem pozemků : a) Paní Doležalová a p. Vavřinová (zahrádky) žádají o pronájem části p.p.č. 53/2 v k.ú. Sadov, každá o výměře cca 100 m2. Záměr pronájmu byl zveřejněn na úřední desce obce Sadov od do Usnesení : OZ schvaluje pronájem části p.p.č. 53/2 v k.ú. Sadov p. Doležalové a p. Vavřinové, každé cca 100 m2. OÚ zajistí vytýčení pronajímaných pozemků na místě. Starostu pověřuje podepsáním nájemních smluv. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Pisingerová) b) Pan Černý žádá o pronájem p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor, který má v pronájmu jeho babička p. Vokurková a již se o něj nemůže starat. Do diskuse se přihlásil p.b.wolf. Starosta p. E. Frisch seznámil přítomné s dopisem p. Vokurkové. Usnesení : OZ souhlasí se zveřejněním záměru pronájmu p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor o výměře 955 m2. Záměr pronájmu bude zveřejněn po ukončení pronájmu p. B.Vokurkovou. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Wolf) 5. Změny ÚPSÚ Sadov : Starosta požádal pana Ludvíka o podání informace k dokončení změn ÚPSÚ Sadov. Byly zpracovány poslední Opatření obecné povahy 2/B,C,E,F,G,K,M, 3/A, 7/A,C,E,F. Pan L.Ludvík seznámil přítomné s tím, že tato opatření jsou na SÚ (odbor územní plánování) K.Vary a jejich veřejné projednání bude v KD Sadov v 16,00 hodin. 6. Informace starosty : a) Starosta informoval o podání žádosti na rekonstrukce komunikací v Otovicích, Hájku a Sadově. Tato žádost byla vyřazena. Informaci doplnil p. K.Koch žádost bude podána opakovaně. b) Správa železniční dopravní cesty nabídla k prodeji budovu čp. 40 a p.p.č. 126 v k.ú. Sadov (nádraží). Podali jsme žádost o zaslání podmínek prodeje. V budově jsou dvě bytové jednotky a provozní místnosti. c) Pan B.Wolf žádá o výměnu 20 kusů židlí do W clubu. Stávající židle jsou z roku Starosta požádal přítomné členy OZ o vyjádření. Do diskuse se přihlásil p.b.wolf a požádal, aby jeho žádost byla stažena z programu jednání.

3 d) TJ Sokol Sadov žádá finanční pomoc na zajištění kompletní rekonstrukce rozvodů elektroinstalace. Celkové náklady budou cca ,- Kč. Žádají o ,- Kč. Usnesení :OZ souhlasí s poskytnutím finančního příspěvku TJ Sokol Sadov na rekonstrukci el. rozvodu v šatnách ve výši ,- Kč. Pro : 8 Proti : 0 Zdr.: 2 (Valeriánová,Novotná) e) OÚ Sadov obdržel rozhodnutí Ministerstva životního prostředí pro průzkum území Podlesí u Sadova pro vyhledávání a průzkum vyhrazeného nerostu kaolinu a bentonitu do Jedná se o Čapí hnízdo. Starosta citoval celé rozhodnutí MŽP. Do diskuse se přihlásila p.g.valeriánová. f) ČEZ Distribuce, a.s. Děčín předložila Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene p.p.č. 1337/2 v k.ú. Bor na uložení kabelu NN. Usnesení : OZ souhlasí s podpisem Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene na p.p.č. 1337/2 v k.ú. Bor s ČEZ Distribuce a starostu pověřuje jejím podpisem. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Pisingerová) g) Ing. arch. Bredler předložil smlouvu na provedení Opatření obecné povahy pro změnu ÚPSÚ č. 7/C,E,F. Celkové náklady 3 300,- Kč. Usnesení : OZ souhlasí s podpisem smlouvy na zpracování Opatření obecné povahy pro změnu ÚPSÚ Sadov č. 7/C,E,F, které zpracoval ing. arch. Bredler a starostu pověřuje jejím podpisem. h) Obdrželi jsme žádost o změnu ÚPSÚ Sadov od ing. Tichého z Prahy a p. Pavelkové z Hodonína. Při žádosti o doplnění zda se budou podílet na financování nákladů za změnu ÚPSÚ zaslal nejdříve odpověď ing. Tichý a následně p. Pavelková, že se podílet finančně nebudou. Z tohoto důvodu navrhujeme, aby jejich žádost nebyla přijata. Do diskuse se přihlásil p. L.Ludvík a připojuje se k návrhu neschválit požadovanou změnu ÚP SÚ Sadov. Usnesení : OZ neschvaluje podanou žádost ing. Tichého a p. Pavelkové na změnu ÚPSÚ Sadov, která se týká p.p.č. 348/2 v k.ú. Lesov. ch) Starosta p.e.frisch navrhuje, aby za práci, kterou vykonal p. Ludvík k dokončení změn ÚPSÚ Sadov a stálou aktivitu obdržel mimořádnou odměnu 5 000,- Kč. Usnesení : OZ souhlasí s udělením mimořádné odměny ve výši 5 000,- Kč p. Ladislavu Ludvíkovi. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1(Ludvík) i) Komise výstavby vyhodnotila podané nabídky na vybudování chodníku v Lesově od hasičské zbrojnice na křižovatku k čp. 48 (Cílkovi). Bylo osloveno 5 firem a obdrželi jsme pět nabídek. Komise doporučuje zadat práce firmě VSF Fanta spol. s r.o. Firmu známe, pro obec již prováděla několik akcí. Její cenová nabídka je nejvýhodnější. Pan K.Koch seznámil přítomné s nabídkami jed. firem. Usnesení : OZ souhlasí s vyhodnocením komise výstavby a jako dodavatele prací na akci Sadov, Lesov pěší komunikace schvaluje firmu VSF Fanta spol. s r.o. Karlovy Vary. Starostu pověřuje podpisem smlouvy o díle. Pro : 9 Proti : 0 Zdr.: 1 (Valeriánová) j) Informace o volbách do krajských zastupitelstev, které se budou konat 17. a 18. října Podrobnější informace podal p.k.koch.

4 Diskuse : a) Pan E.Frisch informoval přítomné o problematice ohledně hřbitova v Boru. b) Pan E. Frisch informoval o likvidaci bolševníku na území obce. c) Paní G.Valeriánová dotaz k vyřazení žádosti o dotaci na MK. Ihned odpověděl p. E.Frisch nedostatek v podání byl na straně obce Otovice a žádost byla podána za region DSO. d) Paní G.Valeriánová se dotazuje na dotaci na školu v Sadově. Ihned odpověděl starosta obce p.e.frisch. Podrobné informace budou podány na dalším OZ. e) Místostarosta obce p.k.koch seznámil přítomné s tím, že na obci jsou k dispozici znalecké posudky na obecní domy Sadov čp. 11 a Sadov čp. 41. Starosta poděkoval všem přítomným za účast a zasedání ukončil. Ověřovatelé : Místostarosta obce Karel Koch Starosta obce Eduard Frisch

5 9/2008 Usnesení ze zasedání OZ Sadov konaného dne OZ projednalo a schválilo : 1. Rozpočtové opatření č. 10/ Prodej p.p.č. 19/3 v k.ú. Bor u K.Var o výměře 317 m2p. Františku Farářovi. 3. Cenu k prodeji p.p.č. 19/3 v k.ú. Bor u K.Var za 101,- Kč za m2. 4. Zveřejnění záměru prodeje p.p.č. 274/26 v k.ú. Sadov o výměře 25 m2. 5. Pronájem části p.p.č. 53/2 o výměře cca 100 m2 v k.ú. Sadov paní Doležalové. 6. Pronájem části p.p.č. 53/2 o výměře cca 100 m2 v k.ú. Sadov paní Vavřinové. 7. Zveřejnění záměru pronájmu p.p.č. 752/6 v k.ú. Bor u K.Var o výměře 955 m2. 8. Poskytnutí finančního příspěvku TJ Sokol Sadov na rekonstrukci el. rozvodu v šatnách ve výši ,- Kč. 9. Podepsání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene na p.p.č. 1337/2 v k.ú. Bor s ČEZ Distribuce. 10. Podepsání smlouvy na zpracování Opatření obecné povahy pro změnu ÚPSÚ Sadov č.7/c,e,f, zpracované ing. arch.bredlerem. 11. Mimořádnou odměnu p. L.Ludvíkovi. 12. Firmu VSF Fanta spol. s r.o. Karlovy Vary jako dodavatele prací na akci Sadov, Lesov pěší komunikace OZ projednalo a neschválilo : 1. Prodej p.p.č. 247/1 v k.ú. Podlesí o výměře m2. 2. Pronájem p.p.č. 247/1 v k.ú. Podlesí o výměře m2. 3. Žádost ing.tichého a p.pavelkové na změnu ÚPSÚ Sadov (p.p.č. 348/2 k.ú. Lesov). OZ pověřilo : 1. Starostu obce p.e.frische podpisem Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene s ČEZ Distribuce. 2. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy na zpracování Opatření obecné povahy pro změnu ÚPSÚ Sadov č.7/c,e,f. 3. Starostu obce p.e.frische podpisem smlouvy s fi VSF Fanta spol. s r.o. K.Vary. Místostarosta obce Karel Koch Starosta obce Eduard Frisch

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.12.2008 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.j.cikhardtová, p.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO.

Starosta p.e.frisch konstatoval, že dnešní zasedání ZO je usnášení schopné, je přítomno 10 členů. ZO. Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p. D.Skanderová, p.g.valeriánová, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. července 2008 Přítomni : p. E.Frisch, p.k.koch, P.G.Valeriánová, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.j.cikhardtová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.m.novotná, p.k.schwarz, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.j.cikhardtová, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 23. září 2009 Místostarosta p.l.ludvík přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. listopadu 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e. Frisch, p.j.cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.topinková,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. dubna 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. J.Cikhardtová, p.p.drda, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. října 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch. p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.d.skanderová,p.p.drda, p.m.novotná,p.m.pisingerová,p.b.wolf

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16. prosince 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.d.skanderová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného 18. února 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.l.ludvík, p.d.skanderová, p.m.topinková,p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 24. března 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková,p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 26. června 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.pisingerová, p.k.schwarz, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.b.wolf, p.p.drda Omluveni : p.g.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21. února 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p.m.novotná, p.b.wolf, p.m.topinková, p.p.drda,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 24. června 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 23. října 2008 Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.m.novotná, p.m.pisingerová, p.m.topinková, p.l.ludvík, p.k.schwarz, p.b.wolf, p.p.drda, p.g.valeriánová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.července 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.d.skanderová, p.b.wolf, p. M.Pisingerová

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22. května 2008 Místostarosta p.k.koch přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.l.ludvík, p.j.cikhardtová, p.k.schwarz, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.června 2007 Místostarosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.p.drda, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov ze dne 28. dubna 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.d.skanderová, p.b.wolf, p.k.schwarz, p.m.pisingerová, p.m.novotná

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 25. března 2009 Starosta přivítal přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.b.wolf, p.d.skanderová, p.l.ludvík, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 27.9.2011 p. Pavla Drdu a p. Davida Frische o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.11.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 8.8.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 21.06.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.m.varga, p.b.wolf, p.j.bálek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.4.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.08.2006 Starosta přivítal všechny přítomné a předal slovo místostarostovi obce p. A.Krejnickému, který bude řídit dnešní zasedání OZ. Přítomni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.12.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů.

c) Starosta informoval o tom, že byly vykáceny staré a poškozené stromy u silnice z Lesova do N.Vísky. Bylo zakoupeno 24 kusů nových stromů. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 19.04.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.b.wolf,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.09.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.kovářová, p.d.dlugošová, p.j.bálek, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 22.09. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.k.schwarz, p.m.novotná, p.m.pisingerová,

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin v KD Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Přítomni:

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin v KD Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Přítomni: Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 12.6.2019, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 19.12.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Sadově konaného dne 19.3.2003 Přítomni : p.v.farář, p.f.farář, p.k.dyk, p.l.levko, p.b.wolf, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.

Více

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 7 Proti : 0 Zdrţel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.8.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 10.11.2010, od 17:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.6.2013, od 16:30 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.9.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 18.01.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.d.dlugošová, p.h.kovářová, p.b.wolf, p.l.vorel, p.m.topinková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.03.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. K.Koch, p.a.krejnický, p.r.sýkora, p.m.topinková, p.h.kovářová, p.b.wolf, p.k.dyk,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 17.8.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. A.Krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.f.fará, p.v.fará, p.b.wolf,

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 2.3.2011 p. Marka Frische a p. Pavla Drdu o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky.

Předsedající požádal ověřovatele zápisu ze dne 2.3.2011 p. Marka Frische a p. Pavla Drdu o vyjádření k zápisu. Ověřovatelé nemají připomínky. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 13.4.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 2.9.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 2.9.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 2.9.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 7 zastupitelů Omluveni : p.masařík, p.mňuk Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Usnesení č. 3/2/2019 bylo schváleno

Usnesení č. 3/2/2019 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.2.2019, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne 29.1.2014 od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín 1)Pan starosta přivítal všechny přítomné členy OZ a schůzi zahájil v 19.hodin. Přítomni:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.11.2017, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 17.8.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 28.2.2018, od 17:00 hodin v KD Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 30.5.2014 od 19.00 hodin do 19.39 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Nedrahovice konaného dne 27.6.2018 Termín: středa 27.6.2018 od 20 hodin, hasičárna Bor Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3) Schválení

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Z á p i s č. 4 / 2009

Z á p i s č. 4 / 2009 Z á p i s č. 4 / 2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Malšovice konaného dne 30. září 2009 v Kulturním domě v Malšovicích Přítomni: dle presenční listiny Zapisovatelka: J. Gaudeková Ověřovatelé:

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 12.2.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010 Starosta přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 25.08. 2010 Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.p.drda, p.m.topinková, p.k.schwarz, p.m.novotná,

Více

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka.

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v KD Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 7. 4. 2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.3.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadě Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 5 resp.6

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 17.05.2006 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.b.wolf, p.m.topinková, p.v.farář, p.j.bálek, p.k.dyk, p.r.sýkora,

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.b.wolf, p.m.topinková, p.v.fará,

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 21.12.2017, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více