Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč Nízké ceny pro Vaše zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5"

Transkript

1 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zima bez starostí Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku již od 5 minut 59 Kč Běžná cena bez Karty výhod 65 Kč Původní cena 89 Kč Rychlá úleva od rýmy Olynth HA 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml za 75 Kč. Reklama na léčivý přípravek. Nosní sprej, roztok obsahuje xylometazolin-hydrochlorid a je k nosnímu podání. Před použitím si pečlivě přečtěte celou příbalovou informaci. Držitel registrace: McNeil Products Ltd., UK. TANTUM VERDE Lemon 40 pastilek nové, výhodné rodinné balení po 40 pastilkách ve 2 příchutích citron nebo máta rychle ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé TANTUM VERDE Mint 40 pastilek za 219 Kč. 219 Kč Běžná cena 249 Kč Léčivé přípravky s účinnou látkou benzydamin-hydrochlorid k místnímu užití v ústech a v krku. ACC LONG 600 mg 10 šumivých tablet rychlé řešení kašle volně prodejný lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou acetylcystein, působí na hustý hlen, rozpouští ho a usnadňuje tak vykašlávání pro dospělé a dospívající od 14 let stačí pouze 1 tabletu denně rozpustit ve sklenici vody Léčivý přípravek s účinnou látkou acetylcystein k vnitřnímu užití. 119 Kč Běžná cena Běžná cena bez Karty výhod 75 Kč Původní cena Muconasal Plus 10 ml uvolní ucpaný nos rychle a nadlouho účinkuje během 5 minut působí až 10 hodin s éterickými oleji (máta, eukalyptol), které zvlhčují a ošetřují nosní sliznici Léčivý přípravek s účinnou látkou tramazolini hydrochloridum monohydricum k nosnímu podání sáčků za výhodnou cenu Vicks SymptoMed Complete citrón 10 sáčků horký nápoj pro účinnou úlevu od příznaků chřipky a nachlazení Akce se vztahuje také na Vicks SymptoMed Classic citrón 500 mg / 12,2 mg 14 sáčků nebo Vicks SymptoMed Forte citrón 10 sáčků. + Běžná cena 258 Kč Ušetříte 119 Kč Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Akce platí do vyprodání zásob.

2 Coldrex Max Grip CITRON 10 sáčků lék ve formě horkého nápoje, který uleví od příznaků chřipky a nachlazení se zvýšeným obsahem paracetamolu snižuje horečku, tlumí bolest, uvolňuje ucpaný nos Coldrex Max Grip LESNÍ OVOCE 10 sáčků za. Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Běžná cena 1 Nasivin Sensitive 0,05% 10 ml zabere velmi rychle už do 25 sekund díky protivirovému účinku rýmu skutečně léčí zkracuje délku trvání nachlazení z průměrných 6 na 4 dny Léčivý přípravek s účinnou látkou oxymetazolini hydrochloridum k nosnímu podání. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 40 Kč SLEVA * 89 Kč Běžná cena 109 Kč Paralen Grip chřipka a kašel 24 tbl. účinná kombinace proti chřipce, která pomáhá od: horečky ucpaného nosu bolesti hlavy bolesti v krku suchého a dráždivého kašle Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. CZ.PAC Běžná cena 129 Kč Paralen Grip chřipka a bolest 24 tbl. účinná kombinace proti příznakům chřipky a nachlazení, která pomáhá od: horečky ucpaného nosu bolesti hlavy Běžná cena 129 Kč bolesti v krku díky obsahu kofeinu působí také proti únavě a ospalosti Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. 1 Běžná cena 229 Kč * Nasivin + Stérimar = SLEVA 40 Kč Sleva se vztahuje na nákup jakéhokoliv 1 ks produktu řady Nasivin + 1 ks Stérimar. STÉRIMAR 100 ml přírodní mořská voda ve spreji určeno pro každodenní hygienu nosu všech věkových kategorií výhodné rodinné balení Zdravotnický prostředek. Grippostad 20 cps. k léčbě příznaků chřipky a nachlazení snižuje horečku tlumí bolest hlavy, svalů a kloubů uvolňuje ucpaný nos Běžná cena 95 Kč Ušetříte 26 Kč Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Jak efektivně na rýmu ve dvou krocích: Efektivní léčba rýmy 1. krok do každé nosní dírky stříkněte mořskou vodu Stérimar a vysmrkejte se, u miminek odsajte hlen. 2. krok teprve do takto vyčištěného nosu podejte léčivý sprej nebo kapky proti rýmě. Postup platí pro všechny od miminek až po dospělé. Věděli jste, že nejčastějším virovým onemocněním chřipkou jsou nejvíce ohroženi senioři, chronicky nemocní a děti?

3 suchý kašel vlhký kašel RÝMA Mugotussol pro dospělé a děti od 12 let účinkuje již po 15 minutách suchý kašel zklidní až na 6 hodin výhodné zejména v noci meruňkovo-vanilková příchuť Mucosolvan pro dospělé pro dospělé a děti od 12 let rozpouští hlen usnadňuje vykašlávání chrání před dalším zahleněním Muconasal Plus pro dospělé a děti od 6 let uvolní ucpaný nos až na 10 hodin obsahuje éterické oleje (máta, eukalyptol, kafr) zvlhčení a ošetření sliznice 190 ml ekonomické balení 119 Kč Běžná cena 159 Kč Ušetříte 40 Kč Běžná cena 109 Kč Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Léčivá látka ambroxoli hydrochloridum (Mucosolvan ). Léčivá látka dextromethorphani hydrobromidum monohydricum (Mugotussol ). Léčivý přípravek k nosnímu užití. Léčivá látka tramazolini hydrochloridum (Muconasal Plus). Čtěte pečlivě příbalové informace! Boehringer Ingelheim, spol. s r.o., Na Poříčí 1079/3a, Praha 1, tel.: , Běžná cena bez Karty výhod 75 Kč Původní cena StopKašel sirup Dr. Weiss + selen ml NAVÍC multibylinný sirup s násobným efektem působí rychle a účinně jitrocel ulevuje při kašli a škrábání v krku, boswellie omezuje tvorbu hlenu výborná chuť nejen pro děti vhodné pro alergiky, celiaky, diabetiky, těhotné a kojící ženy Doplňky stravy. StopKašel sirup Dr. Weiss PRO DĚTI ml NAVÍC za 159 Kč. 159 Kč Běžná cena 189 Kč PROSPAN Sirup 7mg/ml 100 ml Robitussin léčivý přípravek na kašel s trojnásobným účinkem uvolňuje hleny, usnadňuje vykašlávání, ulevuje od kašle vhodný pro celou rodinu, již od narození! bez alkoholu, bez cukru, bez barviv Léčivý přípravek s účinnou látkou hederae helicis folii extractum siccum k vnitřnímu užití. 129 Kč Běžná cena 149 Kč ANTITUSSICUM na suchý dráždivý kašel 100 ml zmírňuje úporný suchý a dráždivý kašel vhodné pro dospělé a děti od 6 let bez cukru a alkoholu vhodný pro diabetiky Léčivý přípravek s účinnou látkou monohydrát dextromethofan- -hydrobromidu k vnitřnímu užití. Běžná cena 119 Kč 89 Kč Běžná cena Ambrosan 15 mg / 5 ml sirup 100 ml usnadňuje obtížné vykašlávání a uvolňuje zahlenění je vhodný pro děti již od narození neobsahuje přírodní alergeny (med a bylinné přísady) Léčivý přípravek s účinnou látkou ambroxoli hydrochloridum k vnitřnímu užití. Stodal sirup 200 ml šetrný rostlinný sirup účinný na suchý i vlhký kašel neobsahuje umělá sladidla výhodné 200ml balení Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého užívání. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Běžná cena 149 Kč Stoptussin kapky 50 ml díky kombinaci 2 účinných látek zastaví suchý dráždivý kašel a zároveň napomáhá odkašlávání k užití u dětí od 6 měsíců Stoptussin sirup 180 ml za 119 Kč. Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. Běžná cena 119 Kč Věděli jste, že v období zvýšeného výskytu infekčních onemocnění (např. při chřipkové epidemii) je vhodné mimo jiné doplňovat při jednostranné a nevyvážené stravě vitaminy a minerály?

4 579 Kč Běžná cena 659 Kč Ušetříte 80 Kč Oscillococcinum 30 dávek preventivně a od prvních příznaků šetrná léčba pro celou rodinu bez věkového omezení Oscillococcinum 6 dávek za 179 Kč. Homeopatický léčivý přípravek k vnitřnímu užití. novinka Cemio Včelka 30 cps. originální švýcarská receptura ALPINIA : 18 alpských bylin a vzácných ingrediencí pro odolnost a zdraví! Obsahuje například: rakytník řešetlákový pro podporu imunity. Sléz lesní pro podporu dýchacích cest. Rozchodnici růžovou pro podporu regenerace organismu. Běžná cena 159 Kč Imunit Hlíva ústřičná 800 mg tob. nejvyšší dávka hlívy ústřičné s rakytníkem, echinaceou a selenem pro posílení obranyschopnosti Doplňky stravy. Hlíva ústřičná PRO DĚTI s rakytníkem 60 tbl. JACK HLÍVÁK za 339 Kč. 539 Kč Běžná cena 609 Kč Ušetříte 70 Kč Strepsils Med a Citron 24 pastilek proti bolesti v krku účinkuje proti bakteriím při potížích s polykáním Běžná cena 129 Kč Strepsils Pomeranč s vitaminem C 24 pastilek za, Strepsils Mentol a Eukalyptus nebo Strepsils Citron bez cukru 24 pastilek za. Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Čaje TEEKANNE 20 g Při koupi 2 ks čajů TEEKANNE obdržíte NAVÍC 1 sáček bylinných bonbonů Willi Dungl zázvor s citronem. Funkční bylinné čaje. Akce platí do vyprodání zásob. AKCE 39 Kč LEROS NATUR bylinné čaje LEROS NATUR sleva platí pro všech 12 druhů LEROS NATUR kvalitní bylinné čaje bez aromat a bez konzervačních látek Více info na Bylinné čaje. 39 Kč Septofort 2 mg 24 tbl. léčí příčinu bolesti v krku ničí viry a široké spektrum bakterií vhodná prevence a léčba aft Septofort 2 mg 36 tbl. za. Léčivé přípravky s účinnou látkou chlorhexidini digluconas solutio k vnitřnímu užití.! Pozor na podvodníky! V poslední době opět zaznamenáváme aktivitu tzv. šmejdů, kteří se vydávají za zástupce lékáren. Nejprve telefonují, pak následuje pozvánka na pochybnou prezentační akci. Rozesílají ji např. firmy Exen trade či Astena group.

5 Nalgesin S 30 tbl. léčivý přípravek na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením Běžná cena 149 Kč Nalgesin S 20 tbl. za 119 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou naproxenum natricum k vnitřnímu užití. Dexoket 25 tablety 10 tbl. rychlá a účinná pomoc při bolestech * : pohybového aparátu zubů menstruačních 79 Kč Běžná cena 85 Kč Ušetříte 6 Kč Léčivý přípravek s účinnou látkou dexketoprofen-trometamol k vnitřnímu užití. * Ke krátkodobé léčbě bolesti mírné až střední intenzity. Běžná cena 119 Kč Ibalgin tablet účinné analgetikum: s protizánětlivým účinkem snižuje horečku pomáhá při bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti Léčivý přípravek s účinnou látkou ibuprofen k vnitřnímu užití. 249 Kč Běžná cena 2 Ušetříte 50 Kč Valetol 24 tbl. Lék působící proti bolesti: hlavy zubů v kříži menstruační Běžná cena 79 Kč Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Voltaren Forte 2,32% 100 g díky dvojnásobné koncentraci účinné látky poskytuje dlouhotrvající úlevu od silné bolesti zad, svalů a kloubů až na 12 hodin, proto stačí aplikovat pouze 2krát denně s n a d n é o t e v í r á n Léčivý přípravek s účinnou látkou diclofenacum diethylaminum k zevnímu použití. í Běžná cena 79 Kč Panadol extra 30 tbl. proti mírné až středně silné bolesti, včetně bolesti hlavy, migrény, bolesti zubů, menstruačních bolestí, neuralgií, bolesti zad, svalů, kloubů a bolesti v krku obsahuje kombinaci dvou účinných látek paracetamolu a kofeinu Panadol Novum 500 mg 24 tbl. za 29 Kč. Léčivé přípravky k vnitřnímu užití. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. 219 Kč Běžná cena 279 Kč Ušetříte 60 Kč Hyalgel Collagen 500 ml obsahuje Hyaluronan sodný, Kolagen II. typu, Chondroitin sulfát a vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu a správné funkci chrupavek přípravek pro výživu kloubů ve formě sirupu Unicatum Chondro 250 ml rašelinový balzám vyvinut jako masážní přípravek po každodenní namáhavé činnosti Kosmetický přípravek. 149 Kč Běžná cena 1 Naše lékárny nikdy nespolupracují s pořadateli předváděcích akcí. Jestliže Vás takto kdokoliv oslovuje jménem lékáren, jedná se o podvodníka. Zejména seniory varujeme: Ignorujte pochybné nabídky!!

6 129 Kč Běžná cena 159 Kč Celaskon 500 mg červený pomeranč 30 šumivých tablet posiluje odolnost organismu při infekčních onemocněních jako chřipka a nachlazení zmírňuje a zkracuje příznaky chřipky a nachlazení Léčivý přípravek s účinnou látkou acidum ascorbicum 500 mg (vitamin C) k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 1 Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč CENTRUM pro ženy 30 tablet kompletní multivitamin s minerály a stopovými prvky 219 Kč Běžná cena 249 Kč obsahuje vitaminy, minerály a stopové prvky pro podporu imunity (vitamin C), energie (vitaminy skupiny B) a zdraví kostí (vápník, vitamin D) vytvořen speciálně pro potřeby moderních žen Cetebe IMMUNITY Forte 60 cps. komplex 3 látek: vitamin C s postupným uvolňováním, vitamin D a zinek vitamin C, vitamin D a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému Doplňky stravy. CENTRUM pro muže 30 tablet za 219 Kč. 159 Kč Běžná cena 1 Ušetříte 40 Kč Biopron 9 Premium 30 tobolek komplexní probiotikum s prebiotiky 20 miliard a 9 kmenů bakterií v denní dávce vhodný při a po užívání antibiotik 239 Kč Běžná cena 259 Kč Magne B6 Forte tablety 50 tbl. Magne B6 Forte tablety obsahují citrát hořčíku pro účinné doplnění hořčíku hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální psychické činnosti Vámi objednané produkty v e-shopu si nově můžete vyzvednout až v 70 lékárnách. Seznam lékáren naleznete v sekci výdejní místa.

7 Vybrané produkty vlastní značky s Kartou výhod nyní v akci 3 za cenu 2 RebioMax 10 cps. 14 miliard mikroorganismů v denní dávce 89 Kč Vitamin C Imuno AKUT 30 cps. kombinace 700 mg vitaminu C, zinku a extraktu z echinacey vitamin C pro normální funkci imunitního systému 129 Kč 249 Kč Hlíva Forte s rakytníkem a echinaceou 60 tbl. tablety s extraktem z hlívy ústřičné s rakytníkem a echinaceou pro přirozenou obranyschopnost Mořská voda HYPER ml mořská voda pro uvolnění a vyčištění nosních sliznic Zdravotnický prostředek. Při koupi 3 produktů z této nabídky zaplatíte pouze 2. Kids Gummies C + Zinek 60 ks želatinové bonbóny s vitaminem C a zinkem pro správnou funkci imunitního systému bez cukru, bez konzervantů, bez umělých barviv ProbioMaxík 60 tbl. komplex laktobacilů a bifidobakterií pro děti Doplňky stravy. 259 Kč ProbioMaxík 30 tbl. za 149 Kč. Vitamin C 500 pomeranč 20 eff. tbl. rozpustný vitamin C k udržení normální funkce imunitního systému AesciMax Forte 30 tbl. obsahuje 20 mg aescinu z mikronizovaného extraktu z plodů kaštanu koňského 65 Kč Akce 3 za cenu 2 se vztahuje na třetí nejlevnější produkt z libovolné kombinace doplňků stravy: RebioMax, 10 cps.; Vitamin C Imuno AKUT, 30 cps.; Hlíva Forte s rakytníkem a echinaceou, 60 tbl.; Mořská voda HYPER 6+, 30 ml; Kids Gummies C + Zinek, 60 ks; ProbioMaxík, 60 tbl.; ProbioMaxík, 30 tbl.; Vitamin C 500 pomeranč, 20 eff. tbl. a AesciMax Forte, 30 tbl. Akce je platná pouze pro držitele Karty výhod. Platnost akce Informace o produktech naleznete na nebo v kterékoliv lékárně.

8 129 Kč Běžná cena 159 Kč Regulax pikosulfát kapky 50 ml léčba zácpy, snadné vyprázdnění projímadlo působící šetrně v tlustém střevě užívá se večer efekt se dostaví po hodinách pohodlné dávkování dle individuální potřeby Léčivý přípravek s účinnou látkou natrii picosulfas monohydricus k vnitřnímu užití. Persen Forte 40 tvrdých tobolek léčivý přípravek rostlinného původu k terapii mírných psychických poruch příznivě působí i při mírných poruchách usínání a spánku Persen Forte 20 tvrdých tobolek za 119 Kč. Registrované léčivé přípravky k vnitřnímu užití. 1 Běžná cena 229 Kč Urinal Akut 10 tbl. se zlatobýlem pro rychlou a účinnou péči o močové cesty stačí 1 malá tabletka denně Doplňky stravy. Urinal Akut 20 tbl. za 349 Kč. 219 Kč Běžná cena 239 Kč Dr. Böhm Dýňové tablety pro ženu 30 tablet obsahuje extrakt ze semen štýrské dýně, který působí příznivě na: citlivý močový měchýř slabost močového měchýře posílení funkce močového měchýře a svalstva pánevního dna 2 Běžná cena 309 Kč Ušetříte 40 Kč Bi-Oil 125 ml specialista v péči o pokožku pečující pleťový a tělový olej napomáhá zlepšit vzhled jizev a strií a sjednotit odstín pokožky efektivní pro stárnoucí pokožku Při koupi Bi-Oil 125 ml obdržíte NAVÍC Bi-Oil 60 ml. AKCE Kosmetické přípravky. Akce platí do vyprodání zásob. 4 Exoderil kožní roztok 10 ml s trojím účinkem: proti plísni, bakteriální infekci a zánětu při plísňovém postižení nehtů a kůže po celém těle aplikace 1 denně, při plísňové infekci nehtů 2 denně Exoderil kožní roztok 20 ml za 189 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou naftifini hydrochloridum 10 mg/ml k vnějšímu užití. 129 Kč Běžná cena TENA lady Mini Magic 34 ks maximálně diskrétní inkontinenční vložky trojitá ochrana před protečením, zápachem a vlhkostí vyšší absorpce než u běžných hygienických vložek Inkontinenční pomůcka. 49 Kč MÉDIA Časopis pro klienty lékáren zdarma už i digitálně. Využijte nové možnosti přečíst si svůj oblíbený časopis Maximum i v chytrých telefonech nebo na tabletech.

9 COMPEED náplast na opary DUOPACK 2 15 ks VÝHODNÉ BALENÍ! chrání a snižuje riziko šíření viru z rány působí v každém stadiu oparu okamžitě opar skryje klinicky ověřena SLEVA NA CELÉ PORTFOLIO COMPEED. Zdravotnický prostředek. 339 Kč Běžná cena 359 Kč 1 Běžná cena 239 Kč Ušetříte 40 Kč Zovirax Duo 50 mg/g + 10 mg/g krém 2 g jediný krém na léčbu oparu s dvojím složením 5% acyklovir zabraňuje množení viru,1% hydrokortizon pomáhá léčit zánět doprovázející opar, klinicky prokázaně pomáhá zastavit vznik puchýřku zkracuje dobu hojení Léčivý přípravek k vnějšímu užití. NiQuitin mini 4 mg 20 ks lisované pastilky s obsahem nikotinu uleví od chuti na cigaretu, diskrétní a snadné používání NiQuitin mini 4 mg 60 ks za 379 Kč. 1 Běžná cena 149 Kč Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Obsahuje nikotin-resinát. Před použitím se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Lacalut aktiv zubní pasta 100 ml zubní pasta při krvácení dásní a parodontóze snižuje sklon ke krvácení dásní a ukládání zubního plaku klinicky ověřený účinek Zubní pasta. ZoviConceal náplasti na opary 6 ks transparentní náplasti na opary urychlují hojení, okamžitě překrývají opar, zklidňují a snižují svědění neviditelné pod make-upem Zdravotnický prostředek. 119 Kč Běžná cena 149 Kč parodontax Fluorid 75 ml Běžná cena 79 Kč s technologií Malkron pomáhá zastavit krvácení dásní 4 účinnější v odstraňování příčin krvácení dásní * * Odstraňuje více plaku po profesionálním vyčištění zubů, při čištění zubů dvakrát denně než běžná zubní pasta. Běžná zubní pasta bez hydrogenuhličitanu sodného (1100 ppm F ve formě fluoridu sodného). RH02434 Clinical Summary Report. Kosmetický přípravek. Každá pleť může vypadat dokonale... Pro operační systémy ios (Apple) a Android je k dispozici digitální novinový stánek aplikace Média. Stáhněte si aplikaci, stáhněte si digitální vydání časopisu, a dostanete víc obsahu než na papíře. MÉDIA

10 Krása a péče 4 Sensibio KOMPLEXNÍ PÉČE PRO CITLIVOU PLEŤ *Sensibio AR + NAVÍC Sensibio H2O 250 ml *Sensibio BB Krém + NAVÍC Sensibio H2O 250 ml *Sensibio Rich + NAVÍC Sensibio H2O 250 ml NAVÍC Sensibio H2O 250 ml k vybraným krémům* *Sensibio Light + NAVÍC Sensibio H2O 250 ml *Sensibio Tolerance+ + NAVÍC Sensibio H2O 250 ml BIOLOGIE VE SLUŽBÁCH DERMATOLOGIE Zubní kartáčky Pedro Peréz novinka v e-shopu Splňují nejnáročnější požadavky zubních lékařů. Prémiová kvalita kartáčků za skvělou cenu v 6 barvách soft, super soft a ultra soft.

11 Péče o dítě sleva 100 Kč při koupi 2 ks Sunar complex 2, 3, g lahodně mléčná chuť vápník a vitamin D pro normální růst kostí 249 Kč Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Potravina pro zvláštní výživu. 1 za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 2 ks Sunar complex 2, 3, 4. Běžná cena 249 Kč za 1 ks. Hami kaše 225 g ideální syticí večeře nebo vydatná snídaně vyrobeno z kvalitních obilovin SLEVA platí i na nemléčné kaše Potravina pro zvláštní výživu. 52 Kč za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 2 ks Hami kaše 225 g. Běžná cena 65 Kč za 1 ks. sleva 20 % 65 Kč PŘI KOUPI 2 ks Nutrilon 2, 3, g včetně příchutí pokračovací a batolecí mléka Nutrilon podporují úspěšný rozvoj děťátka díky svému unikátnímu složení s vitaminy A, C a D přispívají ke zdravé imunitě 359 Kč Potravina pro zvláštní výživu. Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. 2 za 1 ks je platná při jednorázovém nákupu 6 ks s Kartou výhod. Běžná cena 359 Kč za 1 ks. 219 Kč Běžná cena 2 Ušetříte 50 Kč Bepanthen Care Mast 100 g pomáhá chránit dětský zadeček před vznikem opruzení pro každodenní péči přispívá k posílení kožní bariéry, hydratuje a regeneruje pokožku Bepanthen Extra Mast 100 g za 2. Kosmetické přípravky. L.CZ.MKT.CC DrMAX_Amilk_okno_135x74_A_06_FINAL.indd :16:45 RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a snižuje únavu skvělá chuť díky ovocné šťávě s obsahem rakytníku a 9 vitaminů BEZ konzervačních látek, sladidel, přidaného barviva a lepku příchutě rakytník 70 ks, hruška 60 ks, višeň 60 ks Při koupi RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky obdržíte NAVÍC TEREZIA Calcium pantothenicum mast * 30 g. Doplňky stravy. Akce platí do vyprodání zásob. AKCE 239 Kč Běžná cena 249 Kč * Kosmetický přípravek. NUROFEN Pro děti 100 ml suspenze pro děti již od 3 měsíců rychlá a účinná úleva od horečky a bolesti pomáhá snížit horečku až na 8 hodin NUROFEN Pro děti Jahoda 100 ml za 79 Kč. Léčivé přípravky s účinnou látkou ibuprofen k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. 79 Kč Běžná cena 109 Kč Paranit sprej 100 ml + hřeben + šampon 100 ml NAVÍC radikální proti vším a hnidám akční balení 3 za cenu 1 odstraňte 100 % vší jedinou aplikací! Paranit radikální šampon 100 ml za 249 Kč. Zdravotnický prostředek. 349 Kč Běžná cena 409 Kč Ušetříte 60 Kč Přidejte si nás! Sledujte nejoblíbenější profil mezi lékárnami na českém Facebooku!

12 ceny Pro držitele Karty výhod pravidelně snižujeme ceny oblíbených přípravků. Kompletní nabídku všech produktů za zvýhodněné ceny naleznete na kartavyhod.drmax.cz/produkty. Zaregistrujte se do klientského programu a ušetřete s námi. Prostamol UNO 90 cps. Léčivý přípravek s účinnou látkou serenoae extractum spissume k vnitřnímu užití. 5 Běžná cena 649 Kč Ušetříte 50 Kč 349 Kč Běžná cena 3 Ušetříte 50 Kč Caltrate PLUS 90 tbl. Léčivý přípravek k vnitřnímu užití Kč Běžná cena Kč Ušetříte 200 Kč Wobenzym 800 dražé Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Běžná cena 79 Kč 129 Kč Běžná cena 149 Kč 349 Kč Běžná cena 3 Ušetříte 50 Kč VINCENTKA nosní sprej STANDARD 25 ml Zdravotnický prostředek. Kaloba 20 ml Léčivý přípravek s účinnou látkou tekutý extrakt pelargonie ledvinité k vnitřnímu užití. Imunoglukan P4H 250 ml obsahuje přírodní Imunoglukan a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému v rizikovém období Tekutý výživový doplněk stravy. Veterinární přípravky AKCE PÉČE O ZAŽÍVÁNÍ 90 tbl. psí laktobacil vhodný při odčervení a pro psy krmené komerční stravou Kupte PÉČE O ZAŽÍVÁNÍ 90 tbl., a obdržíte NAVÍC PÉČE O SRDCE A CÉVY 90 tbl. 3 Veterinární přípravky k vnitřnímu užití pro psy. Akce platí do vyprodání zásob. + PÉČE O SRDCE A CÉVY 90 tbl. pro zvýšení výkonnosti a ochranu srdce pro starší psy pro psy s nadváhou PÉČE O SRST JEMNÝ ŠAMPON 200 ml pro péči o srst všech odstínů a délek bez parfému Veterinární přípravek k vnějšímu užití pro psy. Užívejte léčivé přípravky pouze tehdy, pokud pociťujete příznaky, pro které jsou určeny, a po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem. Léčivé přípravky omezené při výdeji na lékařský předpis (recept) užívejte výhradně podle doporučení lékaře. Účelem tohoto materiálu není zvýšení spotřeby, výdeje ani předepisování léčivých přípravků. Nenabádáme Vás k nevhodnému, nepřiměřenému ani neopodstatněnému užívání léků. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinky a použití léků konzultujte s lékařem nebo lékárníkem, dávkování dle příbalového letáku. Nabídka platí od do nebo do vyprodání zásob. Běžné ceny v jednotlivých lékárnách se mohou lišit. Kompletní seznam lékáren na Za tiskové chyby neručíme.

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin * Platí pouze při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský předpis, hrazeného z veřejného zdravotního pojištění. 6. 11. 30. 11. 2013 S klientskou kartou Dr.Max ušetřete GS Condro Diamant 60 tbl....

Více

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč Potřebujete pomoc při chřipce či rýmě? Nejste si jisti, který lék je ten správný? Přijďte se poradit do lékáren Dr.Max. DOPLNĚK STRAVY Marťánci 100 tbl. Marťapero CHŘIPKA Paralen Grip horký nápoj třešeň

Více

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL)

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) Nachlazení Nachlazení je zánětlivé onemocnění horních cest dýchacích. Nejčastěji je způsobené viry a přenáší se kontaktem s nemocným člověkem (fyzický kontakt,

Více

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent Od 1.6. pro Vás chystáme nový věrnostní program. Sbírejte body a získejte neodolatelné odměny pro Vaše nejmenší. * 16. 5. 30. 6. 2016 z Vaší lékárny Repelent PREDATOR FORTE spray 150 ml Repelent PREDATOR

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti.

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 FLUIMUCIL 600 Balení 20 šumivých tablet K léčbě vlhkého kašle. Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání. Šumivé tablety s příjemnou citrónovou chutí. 1 x denně

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST AKCE MĚSÍCE listopad 2015 Platnost: 1. 11. - 30. 11. 2015-25 % -16 % Panadol Novum 500 mg 24 tablet Mucosolvan pro dospělé 100 ml, sirup Rychleji snižuje horečku a působí

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- *

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- * AKČNÍ NABÍDKA 12. 3. 30. 4. 2016 www.mojelekarna.cz Pánové, chodíte často? Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, o kterém muži neradi hovoří. Přitom se podle průzkumů týkají více než poloviny mužské

Více

Tipy pro chřipku a nachlazení

Tipy pro chřipku a nachlazení Tipy pro chřipku a nachlazení a nachlazení Kdo by je neznal?! Léčba chřipky hned při prvních příznacích může zkrátit celkovou dobu potřebnou k plnému vyléčení, proto nezapomeňte na vhodné doplnění Vaší

Více

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let.

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let. AKČNÍ NABÍDKA říjen-listopad 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Bolest Rýma Rýma APO-Ibuprofen 400 mg 100 potahovaných tablet Sinex Vicks 15 ml Muconasal Plus 10 ml Uleví od bolesti hlavy, zubů,

Více

ZATOČTE S BOLESTÍ ZA VÝJIMEČNÉ CENY. Běžná cena 29 Kč ZPĚT DO ŠKOLY. Zdravotnický prostředek. 259 Kč

ZATOČTE S BOLESTÍ ZA VÝJIMEČNÉ CENY. Běžná cena 29 Kč ZPĚT DO ŠKOLY. Zdravotnický prostředek. 259 Kč ZATOČTE S BOLESTÍ ZA VÝJIMEČNÉ ENY * ena platí při nákupu na Klientskou kartu r.max. Paralen 500 24 tbl. tlumí bolest snižuje teplotu pomáhá při chřipce Lék s účinnou látkou paracetamol. 249 289 Voltaren

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015 Výhodně pro zdraví Lékárna 12. 31. 1. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. Coldrex Junior Citron je určený k perorálnímu podání ve formě teplého nápoje.

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. Coldrex Junior Citron je určený k perorálnímu podání ve formě teplého nápoje. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU (krabička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU prášek pro perorální roztok v sáčku paracetamolum, phenylephrini hydrochloridum, acidum ascorbicum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK

Více

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum NENECHTE SE ZASKOČIT Oscillococcinum 30 dávek + 6 dávek Nyní 20 % navíc za výhodnou cenu! CHŘIPKOU 569 699 + Humer Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma 15 ml + rychlý účinek do 20 minut = rychle uvolňuje

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 28. 2. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zdravě do nového roku 69 Kč Běžná cena 99 Kč Celaskon tablety 250 mg 100 tbl. vhodný při nedostatku vitaminu C, např. v zimním období vitamin

Více

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Pro Vaše nejbližší 129 Kč Běžná cena 169 Kč Ušetříte 40 Kč Analergin 30 tbl. ke zmírnění nosních a očních příznaků sezonní a celoroční alergické

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

Akční cena. 199 Kč. cenově výhodné balení ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé. Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč

Akční cena. 199 Kč. cenově výhodné balení ulevují od bolesti v krku působí proti zánětu pro děti od 6 let a dospělé. Běžná cena 249 Kč Ušetříte 50 Kč www.drmax.cz 1. 28. 2. 2017 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Až 50% sleva z doplatku na léky pro děti a seniory Olynth HA 0,1 % 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos a zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu

Více

Lékárna. Oslavte s námi 1. výročí Karty výhod. 99 Kč. 149 Kč. 599 Kč. 329 Kč. Přijďte si do lékárny pro výroční slevové kupony! * AKCE 100 g + 50 g

Lékárna. Oslavte s námi 1. výročí Karty výhod. 99 Kč. 149 Kč. 599 Kč. 329 Kč. Přijďte si do lékárny pro výroční slevové kupony! * AKCE 100 g + 50 g www.drmax.cz 6. 30. 4. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Oslavte s námi 1. výročí Karty výhod Přijďte si do lékárny pro výroční slevové kupony! * AKCE 100 g + 50 g 99 Kč Běžná cena 119 Kč Olfen,

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU 23. 1. 29. 2. 2016 Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU Problémy v oblasti intimních partií potrápí alespoň jednou za život až dvě třetiny žen a pravidelně jimi trpí až pětina ženské

Více

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy URGO FILMOGEL SPOTS Na pupínky Novinka 336 Kč 2ml Rychlé, účinné a diskrétní řešení na problematickou pleť! unikátní složení s Tea tree oil a Kyselinou salicylovou podporuje a urychluje hojení patentovaná

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 109 Kč. Orofar pastilky 24 ks. Běžná cena 149 Kč. Ušetříte 10 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 109 Kč. Orofar pastilky 24 ks. Běžná cena 149 Kč. Ušetříte 10 Kč www.drmax.cz 7. 10. 31. 10. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví S námi se nachlazení nemusíte obávat! Sinecod sirup 200 ml tlumí suchý, dráždivý kašel různého původu a usnadňuje dýchání vhodný pro

Více

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech.

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech. Nemocniční lékárna si v rámci Dnů zdraví připravila pro své klienty soubor přípravků, které budou po celý týden k dispozici za speciální, sníženou cenu. Přípravky byly pečlivě vybrány s ohledem na blížící

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015.

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Adventní kalendář uvnitř letáku Zdravé a veselé 449 Kč Běžná cena 499 Kč Ušetříte 50 Kč Voltaren Forte 2,32% 2 100 g díky dvojnásobné koncentraci

Více

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek LIMITOVANÁ NABÍDKA, OLYNTH, NOSNÍ SPREJ, ROZTOK 10 ml KTERÁ VÁS PŘI CHŘIPCE POSTAVÍ NA NOHY + různé druhy RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY 199 169 uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

Veselé Vánoce. 749 Kč. 499 Kč. 2 490 Kč. 699 Kč. Lékárna. Šťastné a veselé Vánoce přejí lékárny Dr.Max. www.drmax.cz 3. 31. 12.

Veselé Vánoce. 749 Kč. 499 Kč. 2 490 Kč. 699 Kč. Lékárna. Šťastné a veselé Vánoce přejí lékárny Dr.Max. www.drmax.cz 3. 31. 12. Veselé Vánoce Lékárna 3. 31. 12. 2014 Šťastné a veselé Vánoce přejí lékárny Dr.Max 499 Kč Voltaren Forte 2,32% 2 gel 100 g uleví Vám nebo Vašim blízkým od bolesti zad, svalů a kloubů až na 12 hodin stačí

Více

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015 Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky Novinky SANOFI Srpen 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 mg měkké tobolky Léčivá látka v tekuté formě: ibuprofenum 400 mg (ibuprofen

Více

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST?

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Platnost nabídky 21. 1. 28. 2. 2017 TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Procvičování mozku může být zábava se SADOU PRO KOGNITIVNÍ TRÉNINK 549,- PROSTATA BOLEST V KRKU CEMIO RED3 30 KAPSLÍ SEPTABENE 3 mg/1 mg pastilky

Více

KAŠEL. Kašel se vyskytuje ve dvou formách, které se liší klinickými projevy a vyžadují odlišný léčebný postup. Jedná se o kašel suchý a vlhký:

KAŠEL. Kašel se vyskytuje ve dvou formách, které se liší klinickými projevy a vyžadují odlišný léčebný postup. Jedná se o kašel suchý a vlhký: KAŠEL Kašel je velmi častý zdravotní problém, se kterým pacienti samoléčitelé přicházejí pro radu do lékárny. Pro úspěšnou léčbu je důležité hned zpočátku určit, o jaký druh kašle se jedná, a následně

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob.

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob. Výhodně pro zdraví Lékárna 4. 31. 3. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 30. 11. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Listopad v plné síle Stodal 200 ml šetrný rostlinný přípravek účinný na suchý i vlhký kašel neobsahuje umělá sladidla výhodné rodinné balení

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Vicks Symptomed Complete citron 10 sáčků. Akční cena. 119 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Vicks Symptomed Complete citron 10 sáčků. Akční cena. 119 Kč www.drmax.cz 2. 30. 11. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Bez obav z nachlazení 69 Kč Běžná cena 99 Kč Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5 mg/ml 15 ml s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10. 11. do 24. 12. 2016 COREGA ORIGINAL EXTRA SILNÝ 40 G DVOJBALENÍ Pevná fixace zubní náhrady po celý den. Pomáhá předcházet

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku

Více

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY Sliznice dutiny ústní a rtů je náchylná ke vzniku defektů. Toto lokální poškození sliznice může vést ke vzniku zánětů, nebo vytvořit prostředí, ke snazšímu

Více

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení.

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení. AKCE M SÍCE prosinec 2015 Platnost: 1. 12. - 31. 12. 2015 Oscillococcinum 2x 30 dávek Preventivn a od prvních p íznak. P i koupi 2 balení ušet íte a získáte zdarma váno ní balení! 999 K 1299 K Oscillococcinum

Více

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz

vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ www.topvet.cz vyrobeno přírodou CENÍK DOPORUČENÝ Péče o zdraví: masážní a léčebná kosmetika MASÁŽNÍ GELY 301 OPTOGEL 50 ml 85,83 Kč 20 103,00 Kč 286 ALPSKÝ GEL - na unavené svaly 250 ml 74,17 Kč 20 89,00 Kč 328 ALPSKÝ

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! ཞ2122 ཞ mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM ཞAescin ཞ pro správné krevní zásobení kloubního

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika) Roškotova

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků www.drmax.cz 5. 31. 10. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Jsme lékárníci, kteří Vám pomohou, když to nejvíce potřebujete 129 Kč Běžná cena 149 Kč Hedelix sirup 100 ml podpůrná léčba při kašli provázejícím

Více

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu*

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. 10. do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Vyšlo nové číslo magazínu Srdce, v nemocnicích i na úřadech je zdarma

Více

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ. Nicorette Spray 1 mg / dávka 150 dávek. 329 Kč 375 Kč NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ. Bellasin 40+ 100 tbl.

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ. Nicorette Spray 1 mg / dávka 150 dávek. 329 Kč 375 Kč NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ. Bellasin 40+ 100 tbl. 3. 1. 31. 1. 2014 Čas novoroční ch předsevzetí je tady! Mnozí z nás spojují přelom roku s novoročními předsevzetími, jako je zhubnout či přestat kouřit. Připravili jsme pro Vás speciální nabídku produktů,

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí projevy zánětu. COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON S MEDEM 10

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO AKČNÍ NABÍDKA OD 16. 9. DO 31. 10. 2017 GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! 2122 mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM Aescin

Více

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG Platnost od 10. 11. do 24. 12. 2016 COREGA ORIGINAL EXTRA SILNÝ 40 G DVOJBALENÍ Pevná fixace zubní náhrady po celý den. Pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla. Neobsahuje zinek. -30 % 149 Kč 215 Kč COLAFIT

Více

Příloha č. 1 k rozhodnutí o registraci sp.zn. sukls184036/2010

Příloha č. 1 k rozhodnutí o registraci sp.zn. sukls184036/2010 Příloha č. 1 k rozhodnutí o registraci sp.zn. sukls184036/2010 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE COLDREX MAXGRIP LESNÍ OVOCE prášek pro perorální roztok (Paracetamolum, Phenylephrini hydrochloridum,

Více

sp. zn. sukls189078/2015

sp. zn. sukls189078/2015 sp. zn. sukls189078/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE COLDREX MAXGRIP CITRON prášek pro perorální roztok v sáčku paracetamolum, phenylephrini hydrochloridum, acidum ascorbicum Přečtěte

Více

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG

Doplněk stravy. CELASKON TABLETY 250 MG Platnost od 10. 11. do 24. 12. 2016 COREGA ORIGINAL EXTRA SILNÝ 40 G DVOJBALENÍ Pevná fixace zubní náhrady po celý den. Pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla. Neobsahuje zinek. -30 % 149 Kč 215 Kč COLAFIT

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická * BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika)

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10. 1. do 28. 2. 2019 379 Kč THE SIMPSONS MULTIVITAMINY 2 20 šumivých tablet 11 vitaminů, vápník + vitamin D3 pro pevné kosti a zuby, přispívá k posílení imunity, skvělá

Více

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,-

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,- Platnost nabídky: od 29. 10. do 25. 11. 2018 135,- Nalgesin S 20 tablet 99,- Lék na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením. Znáte z TV reklamy. -27

Více

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání AKČNÍ listopad 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 11. 2018 do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos

Více

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy.

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy. Platnost nabídky 12. 11. 31. 12. 2016 PÉČE O KLOUBY Úžasné VÁNOCE Znáte z TV! Více informací na straně 2. PÉČE O ZUBNÍ NÁHRADU Doplněk stravy 1/2 ceny COREGA FIXAČNÍ KRÉM ORIGINAL/BEZ PŘÍCHUTI EXTRA SILNÝ

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 12. 11. 2015 do 31. 12. 2015. Doplněk stravy. Do vyprodání zásob. SPECIÁLNÍ NABÍDKA

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 12. 11. 2015 do 31. 12. 2015. Doplněk stravy. Do vyprodání zásob. SPECIÁLNÍ NABÍDKA VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 12. 11. 2015 do 31. 12. 2015 SOUTĚŽ O AUTO POD STROMEČEK VIBOVIT VÁNOCE 2015 Atraktivní vánoční balení Vibovit tento rok obsahuje 2 želé multivitaminové přípravky. Dino lampička

Více

Únorová nabídka Alphega lékárny

Únorová nabídka Alphega lékárny Únorová nabídka Alphega 1. 28. 2. 2019* Junior-angin PRO DĚTI 24 pastilek Sinex Vicks nosní sprej, roztok, 15 ml Robitussin EXPECTORANS sirup na odkašlávání, 100 ml 161 Kč 149 Kč ZNÁTE Z TV! expert na

Více

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky.

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč www.drmax.cz 11. 31. 1. 2017 Zdravě do nového roku Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 69 Kč Běžná cena Ušetříte 30 Kč Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5 mg/ml 15 ml s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky. Proti horečce a bolesti. Bez nutnosti zapíjení. Pro děti od

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet www.pharmapoint.cz AKCE SLEVY Akční ceny platí od 1. do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 10. 31. 1. 2018 Stoptussin kapky 50 ml díky kombinaci 2 účinných látek zastaví suchý dráždivý kašel a zároveň napomáhá odkašlávání k užití u dětí od 6 měsíců V nabídce

Více

Příbalová informace: informace pro pacienta

Příbalová informace: informace pro pacienta sp.zn.sukls189076/2015 Příbalová informace: informace pro pacienta COLDREX NOČNÍ LÉČBA sirup paracetamolum, promethazini hydrochloridum, dextromethorphani hydrobromidum monohydricum. Přečtěte si pozorně

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON prášek pro perorální roztok v sáčku

Příbalová informace: informace pro uživatele. COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON prášek pro perorální roztok v sáčku sp. zn. sukls189075/2015 Příbalová informace: informace pro uživatele COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON prášek pro perorální roztok v sáčku paracetamolum, phenylephrini hydrochloridum, acidum ascorbicum Přečtětě

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,-

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,- AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Klouby Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí Topická bolest

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE. COLDREX JUNIOR CITRON prášek pro perorální roztok

PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE. COLDREX JUNIOR CITRON prášek pro perorální roztok sp.zn.sukls56690/2013 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE COLDREX JUNIOR CITRON prášek pro perorální roztok Paracetamolum, Phenylephrini hydrochloridum, Acidum ascorbicum Přečtětě si pozorně

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Najděte si svou lékárnu na 5. stránce nebo na www. Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný nástup do škol či školek v kombinaci s prvními podzimními

Více

A k č n í c e n y p l a t í o d d o n e b o d o v y p r o d á n í z á s o b. akční cena 434,- akční cena 569,-

A k č n í c e n y p l a t í o d d o n e b o d o v y p r o d á n í z á s o b. akční cena 434,- akční cena 569,- AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Z d r a v í o k r o k b l í ž w w w. p h a r m a p o i n t. c z A k č n í c e n y p l a t í o d 1 6. 1 1. 2 0 1 6 d o 3 1. 1 2. 2 0 1 6 n e b o d o v y p r o d á n

Více

319. 90 229. 90 119. 90 299. 90 39. 90. Nakupuji chytře. Cenová bomba! DOBRÉ RÁNO S OBJEMEM! 2 DNY PLNÉ OBJEMU. 89.90 400 ml za běžnou cenu 250 ml!

319. 90 229. 90 119. 90 299. 90 39. 90. Nakupuji chytře. Cenová bomba! DOBRÉ RÁNO S OBJEMEM! 2 DNY PLNÉ OBJEMU. 89.90 400 ml za běžnou cenu 250 ml! Nakupuji chytře. Platnost od 17.8. do 25.8.2012 Cenová bomba! HUGGIES MEGA SUPER DRY dětské plenkové kalhotky SLEVA 20% 399.90 319. 90 299. 90 cena Baby Karta Cenová bomba! ARIEL prací prášek 4 kg nebo

Více

Zdravé a veselé. Lékárna. 799 Kč. 649 Kč. 224 Kč/ks AKCE. Adventní nabídka. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Zdravé a veselé. Lékárna. 799 Kč. 649 Kč. 224 Kč/ks AKCE. Adventní nabídka. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 1. 31. 12. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Adventní nabídka uvnitř letáku Pharmaton Geriavit 100 tobolek ENERGIE PRO ZDRAVÝ ŽIVOT! posiluje odolnost organismu Zdravé a veselé 799 Kč

Více

sp.zn.sukls35226/2014, sukls113888/2013 Příbalová informace: informace pro pacienta

sp.zn.sukls35226/2014, sukls113888/2013 Příbalová informace: informace pro pacienta sp.zn.sukls35226/2014, sukls113888/2013 Příbalová informace: informace pro pacienta PARALEN SUS perorální suspenze Paracetamolum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

144,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje. ibuprofen. Čtěte pečlivě. příbalový leták.

144,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje. ibuprofen. Čtěte pečlivě. příbalový leták. Platnost akční nabídky: 2. 1. 4. 2. 2018 Lékárny pro Vaše zdraví Ibalgin 400 100 tablet 149,- 99,- 144,- 105,- Paralen Grip chřipka a bolest 24 tablet Účinné analgetikum: Pomáhá při bolesti hlavy, zubů,

Více

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 8.9. do 31.10.2016 TANTUM VERDE LEMON TANTUM VERDE MINT Balení 40 x 3 mg pastilek Rychle ulevuje od bolesti v krku Působí proti

Více

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml Premium Vitamin C 250 mg 100 tablet Vitamin C: podporuje imunitu organismu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na antioxidační ochraně buněk. 109,- Cena za 2 ks Běžná cena 2 ks 218 Kč.

Více

LÉKÁRNA. ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP

LÉKÁRNA. ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP Platnost od 10. 1. do 28. 2. 2019 STOPTUSSIN KAPKY 25 ml Přípravek je určen k léčbě suchého, dráždivého, obtížně ztišitelného kašle různého původu. LÉKÁRNA THE SIMPSONS MULTIVITAMINY 2 20 šumivých tablet

Více

Lékárna. Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest. vás nezastaví. Akční cena. 99 Kč. Běžná cena 129 Kč Ušetříte 30 Kč.

Lékárna. Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest. vás nezastaví. Akční cena. 99 Kč. Běžná cena 129 Kč Ušetříte 30 Kč. www.drmax.cz 2. 9. 30. 9. 2015 Lékárna Nízké ceny pro vaše zdraví! Ani bolest vás nezastaví Apo-Ibuprofen Rapid 400 mg soft capsules 10 cps. při akutních záchvatech migrény, bolesti hlavy a horečce snadno

Více

499 Kč. 169 Kč 109 Kč. 99 Kč. Leden BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ UŠETŘÍTE. Lipoxal xtreme II. Nalgesin S 30 tbl. GSCondro 1500 mg.

499 Kč. 169 Kč 109 Kč. 99 Kč. Leden BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ UŠETŘÍTE. Lipoxal xtreme II. Nalgesin S 30 tbl. GSCondro 1500 mg. Platnost akce 2. 1. 31. 1. 2014 BUDETE RÁDI PLATIT MÉNĚ Leden UŠETŘÍTE Za recept* Lipoxal xtreme II Pro spalování tuků z Se zeleným čajem pro spalování tuků z Antioxidační účinky díky extraktu z korejského

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. MUCOSOLVAN pro dospělé Sirup Ambroxoli hydrochloridum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. MUCOSOLVAN pro dospělé Sirup Ambroxoli hydrochloridum Příloha č. 1 ke sdělení sp.zn. sukls158829/2012 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE MUCOSOLVAN pro dospělé Sirup Ambroxoli hydrochloridum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH Roškotova 1225/1, Praha 4 VYSOČANY

Více

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták.

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lékárny S prodlouženým účinkem vitaminu C díky postupnému uvolňování. Navíc zinek pro podporu imunity. Vitamin C podporuje imunitu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Premium Vitamin C Duo 500

Více