Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, tel.: PROVOZNÍ ŘÁD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, 252 16 tel.: 777 58 28 76 www.klubcleo.cz, klub-cleo@seznam.cz PROVOZNÍ ŘÁD"

Transkript

1 Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, tel.: PROVOZNÍ ŘÁD ( p l a t n o s t o d r o k u ) Vážení klienti, Následující provozní řád Vám přináší základní informace o našem Rodinném klubu Cleo a seznámí Vás s pravidly a doporučeními, které, pokud je budeme všichni dodržovat, jistě zpříjemní dobu strávenou u nás. Chtěli bychom, abyste se u nás cítili jako u Vás! Prosíme vás proto o respektování a dodržování níže uvedených pravidel i hygienických požadavků. Zakoupením kurzu se zavazujete dodržovat tento provozní řád a plně respektovat pokyny instruktorek a personálu v Rodinném klubu Cleo. Porušení ustanovení provozního řádu může být důvodem k vyloučení z kurzu bez finanční či jiné náhrady za neabsolvované lekce. Do provozního řádu nelze zahrnout všechny možnosti a eventuality vzájemných vztahů. Věříme, že případné nesrovnalosti dokážeme vyřešit v souladu s právem a slušností. Rádi přivítáme nové náměty a připomínky, které mohou obohatit kvalitu poskytovaných služeb. Přejeme vám spoustu pěkných chvil strávených u nás. Nad vodou i pod vodou. Vedení Rodinného klubu Cleo

2 CO VZÍT NA LEKCE Pro dítě: plavečky pouze plavací plenka nebo plavečky s pevnou gumičkou kolem nožiček, osuška, oblečení, popř. pleny a jednorázová podložka, župan, svačina a pití, mýdlo a pleťové mléko nebo olej na ošetření kůže. Buničina na vysoušení oušek je k dispozici v šatně. Pro rodiče: plavky, ručník, popř. župan či velké tričko (osvědčilo se při péči o miminko po plavání), mýdlo, pleťové mléko, popř. šampon, zámeček na skříňku. V bazénu platí pro tatínky zákaz používání kraťasových plážových plavek. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY Nenechávejte dítě nikdy bez dozoru (kromě lekcí, kdy děti plavou již samy bez doprovodu a po dobu samotné lekce za ně přebírá zodpovědnost instruktorka). Za děti nesou v dobu pobytu v RK Cleo plnou zodpovědnost rodiče nebo doprovázející osoba. RK Cleo nabízí sportovní aktivity. Každý úkon rodič provádí na své vlastní riziko. Pokud se na daný cvik necítí, oznámí toto instruktorce. RK Cleo nenese zodpovědnost za škody, poranění a úrazy, které si děti nebo jejich rodiče způsobí svým jednáním či nedodržením instrukcí od instruktorek nebo nerespektováním provozního řádu. V prostorách sprch a bazénu buďte opatrní. Podlahy jsou mokré a kluzké. I v ostatních prostorách věnujte zvýšenou pozornost svým dětem, za které nesete plnou zodpovědnost. I v takovémto dětském klubu jsou rizika všedního života. Je přísný zákaz chodit do lekcí se žvýkačkou, bonbonem. Všem rodičům doporučujeme, z bezpečnostních důvodů, vstup na lekce bez řetízků a náušnic. Všechny vaše cenné věci si odnášejte v připravených boxech k bazénu. Věnujte zvýšenou pozornost otevírání dveří mohou se za nimi batolit či stát děti. Filmování a focení je povoleno pouze pro soukromé účely, ale i v tomto případě je před vstupem do prostoru bazénu nutné omytí nohou a převlečení do plavek, případně trička a šortek. RK Cleo během jednotlivých lekcí, které organizuje, může pořizovat videozáznam a fotografie, které je možno použít jako metodický materiál nebo jako prezentaci a propagaci RK Cleo, především na webových stránkách. Pokud zákazník s prezentací výslovně nesouhlasí, musí tuto skutečnost oznámit do Přihlášky. Do prostoru bazénu je vstup povolen pouze v plavkách, případně v tričku a šortkách. Toto oblečení se týká i osob pouze doprovázejících. Součástí metodiky kojeneckého plavání a metodiky plavání obecně jsou i prvky, kdy je nezbytná názorná ukázka, dopomoc či oprava jednotlivých prvků s fyzickým kontaktem mezi dítětem a lektorem. Je to nezbytné pro pochopení samotné výuky, případně pro zajištění bezpečnosti. Rodiče nesou odpovědnost za to, že oni ani jejich dítě či doprovázející osoba netrpí žádnou infekční chorobou ani přenosným onemocněním vnitřních orgánů! Dětský atopický ekzém není přenosný, proto není překážkou při účasti v plaveckých kurzech. Je zákaz účastnit se lekcí pod vlivem alkoholu. Kouření je zakázáno ve všech prostorách RK Cleo včetně zahrady. Dítě nesmí před danou aktivitou alespoň hodinu jíst! Při fyzické zátěži by mohlo následně zvracet.

3 POBYT V ŠATNÁCH, SPRCHÁCH A NA BAZÉNU Před vstupem do bazénů je každý povinen: Umýt se mýdlem a to bez plavek! U miminek postačí opláchnout zadeček. Pro hygienu před lekcí slouží spodní sprcha, která je tzv. soukromá, kde jste sami s dítětem, a proto věříme, že dojde k pečlivému mytí bez plavek u všech účastníků kurzů, neboť jedině tak zaručíte Vašim dětem dokonale čistou vodu. Při odchodu z bazénu použijte sprchu, která se nachází u bazénu. Maminky prosíme o odlíčení. Do prostor šaten, sprch a bazénu je zakázáno nosit předměty ze skla a jídlo. V prostorách bazénu a sprch je zakázáno běhání a skotačení dětí. Rodiče si za zdraví své i svých dětí odpovídají sami. Po použití sprch je nutné osušit se na místě. Na závěr sprchování doporučujeme otužení chladnou vodou. Dávejte pozor na regulaci teplé a studené vody. Plavky ždímejte ve sprchách nebo do umyvadla. Dítě musí mít plavky s gumičkou kolem nožiček či jednorázové plenkové plavečky, dokud bezpečně neovládají stolici. V případě porušení tohoto nařízení a znečištění bazénu stolicí dítěte může být vyžadována finanční kompenzace za čištění bazénu. V každém případě, jestliže se dítě v prostorách sprch, šaten, bazénu, či do vody pokaká nebo poblinká - hlaste to neprodleně instruktorce! Přímo na bazén je ideální přijít cca 5 minut před zahájením vaší lekce. Dřívějším příchodem je zbytečně narušena předcházející hodina. Do RK Cleo však přicházejte s dostatečným předstihem alespoň 15min, abyste měli dostatek času na důkladnou hygienu. Pokud přijdete výrazně dříve, můžete využít prostor herny. U dopoledních kurzů je RK Cleo otevřen od 8:00 a u odpoledních od 15:30. Do bazénu jde s dítětem plavat jeden z rodičů, který má za dítě plnou zodpovědnost a v průběhu jedné lekce by se neměl střídat s druhým rodičem. V průběhu lekce není možné, aby instruktorka plavala s vaším dítětem místo vás. Pokud plavete s jedním dítětem, není možné, aby jeho sourozenec lekci rušil nebo zůstal sám v prostorách RK Cleo. Pro tyto případy bude zřízeno hlídání či plavání s tetou za předem domluvený poplatek. Při výuce starších dětí bez rodičů přebírá instruktorka za děti odpovědnost jen na dobu určenou pro tuto lekci. Před a po této době nesou odpovědnost za dítě rodiče nebo odpovědná osoba, která dítě přivedla. Čůrání do odtokového kanálku na bazénech je zakázáno. Použijte nočník. V případě použití nočníku je zapotřebí nočník vylít na toaletě, opláchnout a vrátit na původní místo. Po použití nočníku před vstupem do bazénu opláchněte dítěti zadeček. Dojde-li při plavání k uvolnění sekretu z nosíku, využijte papírové kapesníčky, které jsou vždy připraveny u okraje bazénu. Neutírejte rukou a nepouštějte do vody. Doporučujeme: po plavání vysušte dítěti uši pomocí buničitých čtverečků. Přenosné autosedačky je možno vzít do šaten i k bazénu.

4 POBYT V JÍDELNĚ A HERNĚ Občerstvení je možné podávat pouze v jídelně (místnost s dlažbou), ke které patří přilehlá kuchyňka, kde je také možnost ohřátí jídla pro děti a příprava kávy či čaje pro rodiče. Na vaší lekci vás rádi přivítáme již 30 minut před začátkem. Po jejím skončení můžete v herně zůstat ještě 1 hodinu. Zejména v zimních měsících doporučujeme dodržet aklimatizační pobyt dítěte min. 30min před odchodem z budovy. V případě zanedbání aklimatizace se výrazně zvyšuje riziko onemocnění dítěte. Nepoužívejte nočníky v modré herně s kobercem, ale pouze v prostorách s dlažbou. Pokud s vámi přijde i starší sourozenec, žádáme vás, aby se v herně choval ukázněně a pozorně k malým dětem. Hračky z herny nepřenášejte na bazén ani do ostatních prostor a naopak. Před odchodem z herny po sobě umyjte použité nádobí a spolu s dětmi ukliďte hračky. Ve všech prostorách platí zákaz používání skleněných nádob! INFORMACE O NÁHRADNÍCH HODINÁCH Nahrazování zmeškaných lekcí je nadstandartní služba, na kterou nevzniká žádný právní nárok. RK Cleo nenese odpovědnost za případné nevyčerpání omluvených lekcí ani za rozsah a časovou nabídku náhradních termínů. Protože prioritou v zařazování vašich dětí do jednotlivých kurzů je jejich věk a stupeň pokročilosti, prosíme vás při využívání náhradních hodin o dodržování tohoto věkového rozpětí, zajišťující kvalitu výuky. Stejně tak RK Cleo se Vám vždy snaží nabídnout nejvhodnější náhradní lekci. Náhradní lekce je možno vybírat v poměru 1:1 (omluvená lekce:náhradní lekce). Za samozřejmost považujeme, že náhradní hodinu si zákazník vybírá pouze v případě, že svoji lekci řádně a včas omluvil nebo si náhradní lekci vybírá dopředu. Peníze za nevyčerpané hodiny nelze vracet ani převádět do dalších kurzů. Nahrazení zmeškaných lekcí je možné jen v rámci daného kurzu (jsou nepřevoditelné do následujících kurzů). S ukončením stávajícího kurzu propadají bez náhrady. Doporučujeme lekce nahrazovat dopředu! Výjimečně lze po dohodě převést poslední lekci daného kurzu, která vlivem náhlého onemocnění nešla vybrat předem. Přesný přehled o docházce má vaše instruktorka. Neúčast hlaste osobně, nebo telefonicky (v konkrétních hodinách) či formou SMS v předstihu tak, aby se tato hodina mohla dát k dispozici na náhrady, nejpozději do 19:00 předchozího dne. Po zavedení funkce automatického náhradového systému provádějte omluvy právě přímo do náhradového systému Auksys na webu klubu. Jeho zavedení Vám bude včas oznámeno sdělením přístupových údajů. Náhradní lekce se můžete zúčastnit pouze po předchozím objednání. V případě, že z technických důvodů nebude možné uskutečnit pravidelnou lekci, poskytneme vám náhradní termín. O předem nahlášených poruchách a odstávkách se snažíme zákazníky informovat s předstihem. Při používání on-line systému na omluvy (po jeho zavedení) a vyhledávání náhradních lekcí, vypisujte všechny údaje pečlivě. Předejdete tak případným nejasnostem a nedorozuměním.

5 STORNO Po zahájení kurzu je možné požádat o storno kurzovného pouze po ukončení první lekce, pokud by se Vám zdála nekvalitní. Jsme si vědomi toho, že naše plavecké centrum v RK Cleo je nové, a proto jste se nemohli rozhodovat na základě předchozích referencí. Tato možnost storna se ale týká výhradně prvního kurzu. Účastníkovi kurzu nevzniká nárok na vrácení kurzovného při překážkách vzniklých z jeho strany, které zabraňují řádné docházce v průběhu kurzu. OBECNÉ Veškeré informace o našich aktivitách, informace o dalších kurzech či nových nabídkách, jsou vždy k dispozici na V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat v úředních hodinách. Při parkování v okolí RK Cleo se nachází dostatek místa k parkování v okolních ulicích, respektujte ale dopravní předpisy a neparkujte před vjezdy do garáží. Děkujeme. U provozovny je altánek na kočárky. Přestože by se k nám neměl dostat nikdo z ulice, doporučujeme nenechávat v něm žádné cennosti. Po konzultaci s rodiči si vyhrazujeme právo na přesuny dětí v jednotlivých skupinách. Chovejte se, prosím, ohleduplně k ostatním zákazníkům a dětem a také k veškerému zařízení. Vaše děti si chtějí hrát v příjemném prostředí a s neponičenými hračkami. Zakoupením kurzu stvrzujete, že jste se seznámili s provozním řádem, souhlasíte s ním a budete se jím řídit. Mezi RK Cleo a zákazníkem vzniká vztah, který se řídí ustanoveními Obchodního zákoníku. Vaše osobní údaje budou sloužit pouze k interním potřebám RK Cleo. Jejich shromažďování a uchovávání je realizováno v souladu se zákonem č. 101/2002 Sb., zákon o ochraně osobních údajů. Všichni v RK Cleo se budeme snažit, aby čas, který u nás strávíte, byl pro vás vždy milým a příjemným zážitkem. Pokud budete s něčím méně spokojeni, řekněte nám to. Rádi to s vámi vyřešíme, jsme na začátku a budeme i nadále leccos vylepšovat. Pokud budete s něčím spokojeni, napište nám to klub-cleo@seznam.cz. Obojí nás potěší a posune nás dál.

PROVOZNÍ ŘÁD "PLAVÁNÍ" KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ

PROVOZNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ PROVOZNÍ ŘÁD "PLAVÁNÍ" KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ Pro pobyt v krytém plaveckém bazénu v České Třebové obecně platí schválený provozní řád bazénu. Tento provozní řád jej

Více

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 7. 2015

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 7. 2015 POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 7. 2015 Informace pro účastníky kurzů plavání kojenců a batolat s rodiči a kurzů předškoláků bez rodičů Milí rodiče, vítáme vás v našem plaveckém klubu. Rádi

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny 1. kladenská soukromá střední škola a základní škola (1.KŠPA), s. r. o. Holandská 2531, 272 01 Kladno Vnitřní řád školní družiny čl. 1 Obecná ustanovení školní družiny 1. Školní družina je školské zařízení

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH Kurzy probíhají v prostorách bazénu Institutu Eda Robertse, ul. Milánská 471, Praha 10. vchod

Více

OBSAH KURZŮ PROSTŘEDÍ

OBSAH KURZŮ PROSTŘEDÍ PŘÍLOHA K PROVOZNÍMU ŘÁDU PLAVECKÉHO BAZÉNU Provozní řád "PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU v Domě zdraví v Novém Městě nad Metují Pro pobyt v Domě zdraví v Novém Městě nad Metují obecně

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Dětské centrum Hafík hlídání dětí s.r.o. Provozovna: Štefánikova 102/7, Kutná Hora, 28401

PROVOZNÍ ŘÁD. Dětské centrum Hafík hlídání dětí s.r.o. Provozovna: Štefánikova 102/7, Kutná Hora, 28401 Dětské centrum Hafík hlídání dětí s.r.o. Provozovna: Štefánikova 102/7, Kutná Hora, 28401 PROVOZNÍ ŘÁD Charakteristika poskytované služby centrem Hafík Centrum Hafík hlídání dětí s.r.o. (dále také jen

Více

Smlouva mezi ZÁKONNÝM ZÁSTUPCEM a Perceptio o. s. o poskytování péče o dítě/děti

Smlouva mezi ZÁKONNÝM ZÁSTUPCEM a Perceptio o. s. o poskytování péče o dítě/děti Smlouva mezi ZÁKONNÝM ZÁSTUPCEM a Perceptio o. s. o poskytování péče o dítě/děti Smlouva se uzavírá mezi zákonným zástupcem dítěte (vztah k dítěti): Jméno a příjmení zákonného zástupce:...... Trvalé bydliště:.....

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ AQUACENTRUM PARDUBICE Jsme velmi rádi, že jste si vybrali Aquacentrum Pardubice pro své volnočasové aktivity a věříme, že u nás Vaše děti budou

Více

Školní řád. Zápis. Práva rodičů, zákonných zástupců. Konzultace. Projednán na pedagogické radě dne platný pro školní rok 2013-14

Školní řád. Zápis. Práva rodičů, zákonných zástupců. Konzultace. Projednán na pedagogické radě dne platný pro školní rok 2013-14 Školní řád Projednán na pedagogické radě dne platný pro školní rok 2013-14 Zápis Zápis do mateřské školy se provádí v měsíci dubnu, kdy je škola přístupna zákonným zástupcům a jejich dětem, k prohlídce

Více

Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov

Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov Č. j.: 10/2012 Platnost od: 1. 9. 2012 Účinnost od:20. 9. 2012 Aktualizace od: 1. 9. 2015 Obsah: I. Základní

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY JAMOLICE Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky.

Více

Při přijetí dítěte evidujeme potřebné údaje v Přihlášce a Evidenčním listě. Při opakované návštěvě se tyto údaje již nezapisují, ale se ověřují.

Při přijetí dítěte evidujeme potřebné údaje v Přihlášce a Evidenčním listě. Při opakované návštěvě se tyto údaje již nezapisují, ale se ověřují. Provozní řád 1. Hlídání dětí školička Skřítci na Štědříku Je zařízení určeno pro děti ve věku od 2 do 6 let bez doprovodu rodičů. Děti v průběhu pobytu mohou užívat veškeré vybavení našeho zařízení. Provozní

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA Vážená paní, vážený pane, vítáme Vás v našem Domově a přejeme

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ KOJENCŮ A BATOLAT

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ KOJENCŮ A BATOLAT NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ KOJENCŮ A BATOLAT AQUACENTRUM PARDUBICE Jsme velmi rádi, že jste si vybrali Aquacentrum Pardubice pro své volnočasové aktivity a věříme, že u nás Vy i vaše děti budete spokojeni.

Více

Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015

Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015 Směrnice č. 7 Vnitřní řád školní družiny účinnost Od 1.9. 2015 zpracoval Karolína Ranglová schválil Patrick Schnelly 1 Svobodná základní škola, o.p.s. Sídlo společnosti: Řetouň13, 400 02 Malečov Provozovna

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ AQUACENTRUM PARDUBICE Jsme velmi rádi, že jste si vybrali Aquacentrum Pardubice pro své volnočasové aktivity a věříme, že u nás Vaše

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. - vypracován pro předškolní zařízení s názvem: Mateřská škola Březina Březina 94 294 11 Loukov IČO 71221247 Tel.

ŠKOLNÍ ŘÁD. - vypracován pro předškolní zařízení s názvem: Mateřská škola Březina Březina 94 294 11 Loukov IČO 71221247 Tel. ŠKOLNÍ ŘÁD - vypracován pro předškolní zařízení s názvem: Mateřská škola Březina Březina 94 294 11 Loukov IČO 71221247 Tel. 773 689 102 Školní řád je vypracován v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., školský

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ pro děti od 1 roku do zahájení povinné školní docházky Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Údaje o Dětské skupině Javorová 3. Priority a cíle výchovně vzdělávacího procesu

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY Nádražní ul. 242, 270 31 Senomaty, tel: 734573568 1. Úvodní ustanovení Školní řád upravuje podrobnosti výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v Mateřské škole

Více

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 V Novém Bydžově dne 1. 9. 2015 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Souhlas s tímto provozním řádem je podmínkou pro účast v kurzech. Řád je vypracován podle

PROVOZNÍ ŘÁD. Souhlas s tímto provozním řádem je podmínkou pro účast v kurzech. Řád je vypracován podle Vlnka Relax Relax centrum Valnovka PROVOZNÍ ŘÁD Provozovatel: Ing. Jana Nikodýmová Adresa: Kamenice-Ládví, Benešovská 102 IČO: 41105346 Vypracovala: Ing. Jana Nikodýmová Souhlas s tímto provozním řádem

Více

SVČ Narnie VNITŘNÍ ŘÁD SVČ. Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01. Zřízená ke dni: 20. 9. 2011

SVČ Narnie VNITŘNÍ ŘÁD SVČ. Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01. Zřízená ke dni: 20. 9. 2011 SVČ Narnie Název organizace: Středisko volného času Narnie Sídlo: Cyrila a Metoděje 390/9, Liberec XI -Růžodol, PSČ 460 01 Právní forma: školská právnická osoba Zřízená ke dni: 20. 9. 2011 Identifikační

Více

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště...

Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci Datum narození a Rodné číslo. Adresa bydliště... Část A) Posuzované dítě k zájmovému vzdělávání (zotavovací akce) *) a) není zdravotně

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS)

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS) 1. Údaje o zařízení PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS) Adresa: Provozovatel: Telefon : Dětská skupina U motýlků Golčova 24/7, 148 00 Praha 4 ŽÍT SPOLU, o.p.s., Golčova 24/7, 148 00 Praha 4 776 157 212 mobilní

Více

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Základní cíle mateřské školy při zabezpečování předškolní výchovy a vzdělávání a školní vzdělávací program

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA ČÍSLO JEDNACÍ: 038 /2015 PLATNOST: 1.9.2015 ZPRACOVALY: Mgr. Martina Schejbalová, MUDr. Darina Gurutidu OBSAH: 1. JAKÁ MÁM PRÁVA JAKO ŽÁK NAVŠTĚVUJÍCÍ ŠKOLNÍ DRUŽINU

Více

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Adresa pro přihlášky: Jiří Vašátko Provaznická 53 Ostrava Hrabůvka, 70030 jijov@tiscali.cz tel. +420 724 220 955 Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Dítě: Rodné číslo: Město: Adresa: PSČ: Zákonní

Více

Všeobecné provozní podmínky

Všeobecné provozní podmínky Všeobecné provozní podmínky Obsah 1 Základní principy fungování. 1 1.1 Kapacita... 1 1.2 Odpovědnost rodičů... 2 1.3 Služby... 3 1.4 Otevírací doba... 3 2 Personální a organizační zabezpečení provozu 4

Více

Mateřská škola Pramínek, Valašská Bystřice, okres Vsetín. Směrnice č. 20/2015 Č.j.: MŠ 54/2015. Školní řád

Mateřská škola Pramínek, Valašská Bystřice, okres Vsetín. Směrnice č. 20/2015 Č.j.: MŠ 54/2015. Školní řád Mateřská škola Pramínek, Valašská Bystřice, okres Vsetín Směrnice č. 20/2015 Č.j.: MŠ 54/2015 Školní řád Vydal : Ředitelka Mateřské školy Pramínek, Valašská Bystřice, okres Vsetín Účinnost : od 1. září

Více

Školní řád byl projednán na pedagogické radě Školní řád schválila školská rada dne. č.j. ZŠ/ŘŠ spisový znak: 3.1.1. skartační znak: A-5

Školní řád byl projednán na pedagogické radě Školní řád schválila školská rada dne. č.j. ZŠ/ŘŠ spisový znak: 3.1.1. skartační znak: A-5 Školní řád byl projednán na pedagogické radě Školní řád schválila školská rada dne Mgr. Petra Židková ředitelka školy Mgr. Eva Bečvaříková zástupce školské rady č.j. ZŠ/ŘŠ spisový znak: 3.1.1. skartační

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád - 1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA V ZAHRÁDKÁCH, ROZTOKY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti

Více

Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí

Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí Vnitřní řád školní družiny ve Strunkovicích nad Blanicí I. Práva a povinnosti žáků a jejich zákonných zástupců a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Práva žáků vycházející

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ČÁST 2 ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ČÁST 2 ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Mateřská škola Čeladenská beruška, příspěvková organizace se sídlem Čeladná 389, 739 12 Čeladná ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ČÁST 2 ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Č.j.: Spisový / skartační znak SM2/2016 A.1. / A5

Více

Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče

Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče Vydal: Bc. Kamila Ščigelová Účinnost: 01. 09. 2013 A, Školní řád Mateřská

Více

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016 Sídlo: 272 01 Kladno, Lacinova 2408 IČ: 75033771 Tel: 312 681 320 E mail: mslacinova@tiscali.cz Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408 Č.j. 138/2011/23MŠ Spisový znak: Skartační znak Aktualizace : listopad

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Zapsání do mateřské školy Do mateřské školy jsou přijímány děti zpravidla od věku tří let. Přijímány jsou děti, jejichž rodiče souhlasí s cílem a principy školy. O přijetí

Více

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR Jako hlavní zavazadlo doporučujeme kufr, na rozdíl od různých tašek a krosen je jednoduché v něm udržet pořádek po celou dobu tábora. Dítě vybavte s ohledem na převažující pobyt

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Staré Heřminovy, okres Bruntál, příspěvková organizace. 1. Vydání, obsah a závaznost školního řádu

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřská škola Staré Heřminovy, okres Bruntál, příspěvková organizace. 1. Vydání, obsah a závaznost školního řádu Mateřská škola Staré Heřminovy, okres Bruntál, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Č.j.: 30/15 Účinnost: 1.9.2015 Platnost: 28.8.2015 Spisový znak: Skartační znak: S10 Závaznost pro: zaměstnance, zákonné

Více

2. Školní řád. Č.j.: ZSUN - 14/2016 Spisový znak: 1.1.1 Skartační znak: A10. Mgr. Rostislav Koc, ředitel školy

2. Školní řád. Č.j.: ZSUN - 14/2016 Spisový znak: 1.1.1 Skartační znak: A10. Mgr. Rostislav Koc, ředitel školy Název: Základní škola a Mateřská škola, Únanov, příspěvková organizace, okres Znojmo Sídlo: Únanov 56, 671 31 Únanov IČO: 709 92 274 2. Školní řád Č.j.: ZSUN - 14/2016 Spisový znak: 1.1.1 Skartační znak:

Více

Školní řád Letecké školky Delfínek

Školní řád Letecké školky Delfínek Originál: Evč.: LV/HRS/S/1.1 Verze: 2 Počet stran: 22 Strana: 1 ZÁMĚRNĚ NEPOUŽITO Evč.: LV/HRS/S/1.1 Verze: 2 Počet stran: 22 Strana: 2 SCHVALOVACÍ LIST Verze: 1 Účinnost od: 2.3.2015 Závaznost: Tato organizační

Více

VNITŘNÍ ŘÁD. Lilie centrum dramatické výchovy soukromé vzdělávací zařízení pro děti od 2 do 6 let

VNITŘNÍ ŘÁD. Lilie centrum dramatické výchovy soukromé vzdělávací zařízení pro děti od 2 do 6 let VNITŘNÍ ŘÁD Lilie centrum dramatické výchovy soukromé vzdělávací zařízení pro děti od 2 do 6 let Jasenická 1831, 755 01 Vsetín Tel: 720 119 272 IČ: 66730317 č.ú.:259668122/0300 www.lilie-centrum.cz MOTTO:

Více

Návštěvní řád Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Šneček

Návštěvní řád Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Šneček Návštěvní řád Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Šneček Platnost a účinnost: od 1.1.2015 Vypracovala: Marie Vondráčková Schválila: Funkce: MUDr. Jana Tytlová ředitelka Počet stran: 6 Rozdělovník:

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřské školy Praha 5- Košíře, Peroutkova 1004

ŠKOLNÍ ŘÁD. Mateřské školy Praha 5- Košíře, Peroutkova 1004 ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřské školy Praha 5- Košíře, Peroutkova 1004 I. PRÁVA A POVINNOSTI ÚČASTNÍKŮ PŘEDŠKOLNÍ VÝCHOVY A VZDĚLÁVÁNÍ 1. Základní cíle mateřské školy při zabezpečování předškolní výchovy a vzdělávání,

Více

JESLE MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM, příspěvková organizace Mezní 2853/2, 400 11 Ústí nad Labem IČ :44555458

JESLE MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM, příspěvková organizace Mezní 2853/2, 400 11 Ústí nad Labem IČ :44555458 JESLE MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM, příspěvková organizace Mezní 2853/2, 400 11 Ústí nad Labem IČ :44555458 Směrnice č. 14/2014 Návštěvní řád Centra pro matku a dítě Obsah: Článek 1 - Úvod Článek 2 - Nabídka služeb

Více

Zkrácený Školní řád Základní školy a Praktické školy Gabriely Pelechové v Dolní Poustevně

Zkrácený Školní řád Základní školy a Praktické školy Gabriely Pelechové v Dolní Poustevně Zkrácený Školní řád Základní školy a Praktické školy Gabriely Pelechové v Dolní Poustevně Pedagogičtí pracovníci přicházejí na jednotlivá pracoviště školy nejdéle v 7,30 h. Žáci přicházejí nejdříve v 7,40

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Řepiště, příspěvková organizace Mírová 56, 739 31 Řepiště IČ 75029278, zastoupená Mgr. Martinou Bastovou ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Zpracováno v souladu s 30 zákona č. 561/2004

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Orel, okres Chrudim ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Č. j.: ZŠ16/2015 Vypracovala: Schválila: Ivana Kacafírková, vedoucí učitelka MŠ Mgr. Jiřina Lacinová, ředitelka školy Pedagogická

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD Zpracovala: Hedvika Čáslavová, DiS., ředitelka školy Platnost od: 01. 09. 2015 Projednáno a schváleno na pedagogické radě: 27. 08.

ŠKOLNÍ ŘÁD Zpracovala: Hedvika Čáslavová, DiS., ředitelka školy Platnost od: 01. 09. 2015 Projednáno a schváleno na pedagogické radě: 27. 08. ŠKOLNÍ ŘÁD Zpracovala: Hedvika Čáslavová, DiS., ředitelka školy Platnost od: 01. 09. 2015 Projednáno a schváleno na pedagogické radě: 27. 08. 2015 OBSAH 1. Úvod 2. Cíl předškolního vzdělávání Školní vzdělávací

Více

FITNESS FOR JOY. Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád )

FITNESS FOR JOY. Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád ) FITNESS FOR JOY Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád ) Tento Provozní řád je závazný pro Členy Fitness centra Fitness For Joy s.r.o. (dále jen Centrum ) se sídlem: Praha 1,

Více

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Mgr. Irena Polášková, ředitelka školy Č. j.: 220/2015 Účinnost ode dne: 1. 9. 2015

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Mgr. Irena Polášková, ředitelka školy Č. j.: 220/2015 Účinnost ode dne: 1. 9. 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ KRUMLOV, LINECKÁ 43 Linecká 43, 381 01 Český Krumlov, tel.: 380 309 311, mobil 737 034 280 e-mail: skola@zslinecka.cz, web www.zslinecka.cz ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Vypracovala a schválila

Více

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2015 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora v termínu od 8. 8. 2015-22.

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ZAHRÁDKA SV. FRANTIŠKA

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ZAHRÁDKA SV. FRANTIŠKA Mateřská škola Zahrádka sv. Františka Šlapanice - Budeničky 33, Zlonice 273 71 ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ZAHRÁDKA SV. FRANTIŠKA OŘ byl stanoven ředitelkou MŠ s účinností od 1. 9. 2015 V Budeničkách dne

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Vnitřní řád školní družiny platný od 1.9.2014 Obsah Vnitřní řád školní družiny 1 Všeobecná ustanovení... 2 1.1 Činnost

Více

Příloha číslo 1 - Školní řád Základní školy, Matice školské 3, České Budějovice. Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice.

Příloha číslo 1 - Školní řád Základní školy, Matice školské 3, České Budějovice. Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice. Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice Školní řád 1 Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice ŠKOLNÍ ŘÁD Vypracovala: Mgr. Jana Rychlíková Dne ruší školní řád ze dne 1.3.2006 Schválil

Více

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě.

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě. LDT Maracaibo, z.s., IČO: 433 82 614 www.maracaibo.cz kontakty: Mgr. Ondřej Laštovička tabor.maracaibo@seznam.cz (hlavní vedoucí) Ing. Anna Kopečková 602 849 435 (finance, platby, faktury, ) Vážení rodiče,

Více

Školní řád Universitní mateřské školy Lvíčata

Školní řád Universitní mateřské školy Lvíčata Universitní mateřské školy Lvíčata je zpracován v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., školský zákon (dále jen školský zákon ), v souladu s vyhláškou MŠMT ČR č. 14/2005 Sb., (dále jen vyhláška ), o předškolním

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí cestovní smlouvy (dále jen CS), která upravuje vztah mezi zákazníkem a cestovní kanceláří MAD MAT SPORT s.r.o

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG 7. Doporučený tlak ve vodovodním rozvodu boxu je 0,2 0,5 Mpa. Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Návštěvní řád. Žádáme všechny návštěvníky našeho zařízení, aby si pečlivě pročetli tento "Návštěvní řád" a jím se řídili. Děkujeme!

Návštěvní řád. Žádáme všechny návštěvníky našeho zařízení, aby si pečlivě pročetli tento Návštěvní řád a jím se řídili. Děkujeme! DŮM S O C I Á L N Í P É Č E K R A L O V I C E, P. O. Plzeňská 345, 331 41 KRALOVICE, IČO 49748190, www.dspkralovice.cz 373 301 111, fax 373 301 112, e-mail: reditel@dspkralovice.cz Návštěvní řád Žádáme

Více

Vnitřní řád zařízení školního stravování

Vnitřní řád zařízení školního stravování MATEŘSKÁ ŠKOLA Motýlek Pardubice, Josefa Ressla 1992 Vnitřní řád zařízení školního stravování Část I. Všeobecná ustanovení Vnitřní řád zařízení školního stravování (dále jen školní jídelna), které je součástí

Více

Š k o l n í ř á d p l a t n ý p r o š k o l n í r o k 201 3 / 1 4

Š k o l n í ř á d p l a t n ý p r o š k o l n í r o k 201 3 / 1 4 Š k o l n í ř á d p l a t n ý p r o š k o l n í r o k 201 3 / 1 4 (respektuje Zákon 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, jeho novelu, tj. Zákon č. 49/2009

Více

NELA s vysokou vaničkou

NELA s vysokou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ MASÁŽNÍHO SPRCHOVÉHO BOXU NELA s vysokou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29. tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29. tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola. ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29 tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.cz Š k o l n í ř á d Na základě ustanovení 30, odst. 1) zákona 561/2004

Více

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ 6. MAXIMÁLNÍ ZATÍŽENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU JE 110 KG Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme na náš trh tento výrobek za cenu, ve které není zahrnutá částka na

Více

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015 Školní řád MŠ Základní škola a Mateřská škola Kojetice Moravcova 26, 250 72 Kojetice Telefon: 315 684 078 Web: www.skolakojetice.cz E-mail: ms@skolakojetice.cz IČO: 750 31 655 Banka: KB Neratovice, č.

Více

Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA

Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA Nemocnice Frýdek-Místek strana 2 Pobyt v nemocnici Co si vzít s sebou do nemocnice str. 3 Co si nebrat do nemocnice str. 4 Jak probíhá

Více

Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace Zábřežská 143, Dubicko ŠKOLNÍ ŘÁD. PhDr. Ivana Křížková, ředitelka školy

Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace Zábřežská 143, Dubicko ŠKOLNÍ ŘÁD. PhDr. Ivana Křížková, ředitelka školy Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace Zábřežská 143, Dubicko ŠKOLNÍ ŘÁD Č.j.: 248/2015 Vypracovala: Pedagogická rada projednala dne: 28. 8. 2015 Školská rada schválila dne: 31.

Více

W LESE Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese

W LESE Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese Poskytovatel: Společnost Waldorfské školy Příbram Hornická 327, 261 01 Příbram II IČ: 61099309 (dále jen poskytovatel ) Rodič/zákonný zástupce Matka Bydliště

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Smlouva o poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi v Sociálně aktivizačních službách pro rodiny s dětmi STONOŽKA č.j... Dle 65 Zákona o sociálních službách č. 108/2006

Více

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Úvodní ustanovení 1. Školní řád Mateřské školy Bor, Borská 500 (dále jen MŠ) upravuje organizaci, provoz, řízení a zejména

Více

Školní řád. Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav, Skalsko 23, 294 26 Skalsko ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

Školní řád. Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav, Skalsko 23, 294 26 Skalsko ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Školní řád Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav, Skalsko 23, 294 26 Skalsko ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Č.j.: 66/2015 Vypracovala: Zachrdlová Hana Dis. Schválila: Mgr. Šárka Kamenská

Více

Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884

Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884 Stacionář pro zdravotně oslabené a tělesně postižené Kryblická423, 541 01 Trutnov Detašované pracoviště: Náchodská 359 IČO: 70153884 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel : Stacionář pro zdravotně

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080

ŠKOLNÍ ŘÁD. 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080 Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 pracoviště 15. MŠ Písek, Erbenova 2080 ŠKOLNÍ ŘÁD 15. mateřské školy Písek, Erbenova 2080 ZŠ E. BENEŠE PÍSEK OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Základní škola a Mateřská škola Suchdol, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola Suchdol, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola Suchdol, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Vypracovala: Dana Kratochvílová Pedagogická rada projednala dne 31.8.2015 Školská rada schválila dne Úvodní ustanovení 1. Školní

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a mateřská škola Plzeň-Božkov, Vřesinská 17, příspěvková organizace Dokument Směrnice č. 21 Počet listů 7 Čj.: Platnost od: 1.12.2014 Platnost ukončena dne: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Část

Více

Provozní řád. lesní mateřské školy DÚLEK v Úvalech

Provozní řád. lesní mateřské školy DÚLEK v Úvalech Provozní řád lesní mateřské školy DÚLEK v Úvalech 1 ÚVOD Provozní řád lesní mateřské školky DÚLEK, z. s. (dále jen LMŠ DÚLEK) stanovuje formu organizace, upřesňuje kompetence všech zainteresovaných (dětí,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ

PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ Organizátor: Plavecký klub DELFÍN Mgr. Natálie Marešová, tel.: 604 758 964,

Více

I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky

I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Řád školní družiny I. Práva a povinnosti žáků a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky Práva žáků vycházejí z Úmluvy o právech dítěte, která byla vyhlášena Valným shromážděním

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY. Část I. Všeobecná ustanovení. Část II. Přijímání do mateřské školy. Část II. Provozní podmínky. Článek 1.

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY. Část I. Všeobecná ustanovení. Část II. Přijímání do mateřské školy. Část II. Provozní podmínky. Článek 1. ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Směrnice číslo: Číslo jednací: 186/2006 Datum vyhotovení: 10.2.2006 Účinnost od: 10.2.2006 Ukončení platnosti Část I. Všeobecná ustanovení Vnitřní řád mateřské školy, která je

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna LUKRECIA 80 x 80 x 200 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov, Školní 164 Ubytovaný má právo: VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Používat přidělený pokoj s příslušným vybavením Využívat veškerého inventáře a zařízení

Více

Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Skartační znak: V 5

Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Skartační znak: V 5 Škola: Mateřská škola, Rohoznice 145 Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Vypracovala: Skartační znak: V 5 Alena Poláčková Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004Sb., o předškolním,

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY LITVÍNOVICE MATEŘSKÁ ŠKOLA LITVÍNOVICE 49, ČESKÉ BUDĚJOVICE Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností dětí a jejich zákonných zástupců ve školském zařízení a

Více

Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013

Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013 Přihláška č. 2013.. na letní tábor CESTA KOLEM SVĚTA pořádaný RARACHEM o. s. roku 2013 Název: CESTA KOLEM SVĚTA 2. 8. 10. 8. 2013 Cena: 3 550,- Kč Jméno: Rodné číslo: Příjmení: Zdravotní pojišťovna: Adresa:

Více

P R O V O Z N Í Ř Á D

P R O V O Z N Í Ř Á D Masarykovo náměstí 128 756 61, Rožnov pod Radhoštěm Jakožto vlastník a správce komunikace vydává tento P R O V O Z N Í Ř Á D upravující v souladu se zák.č. 13/1997 o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších

Více

Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649

Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649 Školní řád Mateřské školy Sezimovo Ústí, Lipová 649 Zřizovatel: Název a sídlo: Město Sezimovo Ústí Mateřská škola Lipová Lipová 649 391 02 SEZIMOVO ÚSTÍ Druh organizace: Příspěvková organizace Telefon

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Vážený kliente, dovolte nám, abychom Vás následovně seznámili s našimi všeobecnými smluvními podmínkami obsahujícími důležité informace

Více

Kurzy poslušnosti na KK VFU

Kurzy poslušnosti na KK VFU Kurzy poslušnosti na KK VFU Absolvovali jste úvodní hodinu kurzu a rozhodli se, že budete pokračovat se cvičením v našem klubu a já vám děkuji za vaši důvěru. Pro krátké zopakování: cvičit budeme bez fyzických

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ZŠ A MŠ NUČICE OBSAH VNITŘNÍHO ŘÁDU ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ZŠ A MŠ NUČICE OBSAH VNITŘNÍHO ŘÁDU ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NUČICE okres Praha - západ Kubrova 136, 252 16 Nučice, IČO: 49855255 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ZŠ A MŠ NUČICE OBSAH VNITŘNÍHO ŘÁDU ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Čl. I Poskytovatel a sídlo osobní asistence Farní charity Pacov Farní charita Pacov Náměstí Svobody 2 395 01 Pacov Čl. II Poslání, cílová skupina a zásady

Více

Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566 500 11 Hradec Králové ŠKOLNÍ ŘÁD

Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566 500 11 Hradec Králové ŠKOLNÍ ŘÁD Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566 500 11 Hradec Králové ŠKOLNÍ ŘÁD Obsah I. Úvodní ustanovení II. Ustanovení pro žáky III. Ustanovení pro rodiče a zákonné zástupce žáků IV. Vnitřní pracovní

Více

BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou

BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO BOXU BARNY 80, BARNY 90 s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a dodáváme

Více

Kupující je seznámen s faktem, že obsah závazné objednávky je vyráběn na míru dle jeho požadavků.

Kupující je seznámen s faktem, že obsah závazné objednávky je vyráběn na míru dle jeho požadavků. Platné od: 1. ledna 2012 Obecná ustanovení: Na základě závazné objednávky uzavřené mezi kupujícím a webovým obchodem http://www.tuningsamolepka.cz, Firmou TUNINGSAMOLEPKA s.r.o., IČO: 275 30 159 (dále

Více

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU. DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou

NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU. DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou NÁVOD A MONTÁŽ SPRCHOVÉHO KOUTU DORADO 1580, DORADO 1590 s nízkou vaničkou Vážený zákazníku, děkujeme Vám, a blahopřejeme, že jste si zakoupili náš výrobek. Jsme ryze ČESKÁ společnost WellMall s.r.o. a

Více

Objednávat zboží je možno prostřednictvím elektronického obchodu prodávajícího (dále jen e-shop ).

Objednávat zboží je možno prostřednictvím elektronického obchodu prodávajícího (dále jen e-shop ). Uzavření smlouvy: Objednávat zboží je možno prostřednictvím elektronického obchodu prodávajícího (dále jen e-shop ). Pro objednání zboží v e-shop vyplní kupující objednávkový formulář ve webovém rozhraní

Více

Provozní řád domova mládeže Č.j. 4/2013

Provozní řád domova mládeže Č.j. 4/2013 Provozní řád domova mládeže Č.j. 4/2013 1. Údaje o zařízení Název školy: Střední lesnická škola a Střední odborné učiliště, Křivoklát Zřizovatel: Středočeský kraj REDIZO: 600007979 IZO DM: 110016092 IČ:

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny Vnitřní řád školní družiny Obsah: I. Úvodní ustanovení II. Práva a povinnosti žáků, pravidla vzájemných vztahů mezi žáky a pedagogickými pracovníky A. Práva žáků B. Povinnosti žáků C. Práva zákonných zástupců

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a mateřská škola Plzeň-Božkov, Vřesinská 17, příspěvková organizace Dokument Směrnice č. 21 Počet listů 7 Čj.: Platnost od: 1.9.2012 Platnost ukončena dne: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Část

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY CHOLTICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY CHOLTICE Škola : Mateřská škola Choltice Školní řád Mateřské školy Choltice Č.j.: 253 / 2010 Účinnost od: 1.9.2010 Spisový znak: Počet příloh: Změny: IV. od 1.7.2013, II. od 1.1.2014, III. od 1.1.2014, XIX od 1.1.2016

Více

PROVOZNÍ A ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY PRÁVA A POVINNOSTI ÚČASTNÍKŮ PŘEDŠKOLNÍ VÝCHOVY A VZDĚLÁVÁNÍ

PROVOZNÍ A ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY PRÁVA A POVINNOSTI ÚČASTNÍKŮ PŘEDŠKOLNÍ VÝCHOVY A VZDĚLÁVÁNÍ PROVOZNÍ A ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Č.j.: 133/2015 Vypracovala: Zdeňka Jindrová Schválila: Mgr. Věra Sovová Projednáno na pedagogické radě dne: 26. 11. 2015 Nabývá platnost: 1. 12. 2015 I. PRÁVA A POVINNOSTI

Více