Usnesení č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne v zasedací místnosti OÚ v Rabí od 19:00 hod.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne 17. 10. 2005 v zasedací místnosti OÚ v Rabí od 19:00 hod."

Transkript

1 Usnesení č. 33 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne v zasedací místnosti OÚ v Rabí od 18:00 hod. ZO schvaluje hospodaření Obce Rabí na r dle návrhu. ZO schvaluje změny rozpočtu Obce Rabí na r dle návrhu. ZO schvaluje cenový dodatek ke smlouvě o likvidaci a svozu domovního odpadu s fi. Rumpold-P s.r.o., Plzeň a finanční kompenzaci samostatně žijícím důchodcům na r ZO rozhodlo, že samostatně žijícím občanům v důchodovém věku přispěje na známku na svoz domovního odpadu 500,- Kč na r ZO rozhodlo nechat zpracovat geometrický plán komunikace a přilehlých pozemků od čp. 154 (p. Lőffelmann) směrem ke kulturnímu domu. ZO bere na vědomí: - dopis Mgr. Blanky Růžičkové, - dopis manželů Houdkových, - připomínky ke konceptu územního plánu obcí Rabí, Bojanovice, Čepice, - zprávu o provedené kontrole VZP u Obce Rabí, - informaci o přestavbě čp. 149 (bývalá MŠ) na 14 bytových jednotek, - nabídku na odkoupení obrazu obce Rabí od autora V. Hlavy. ZO ukládá p. Leopoldovi a p. Lőffelmannovi prověřit stav výzbroje a výstroje SDH Čepice a na příštím zasedání předloží návrh na doplnění. ZO vzalo na vědomí návrh kupní smlouvy na odkoupení pozemku p.č. 55 v k.ú. Rabí o výměře 619 m 2 od Římskokatolické farnosti Rabí, zastoupenou P. J. Hyblerem. Cenu ,- Kč uvedenou v tomto návrhu neakceptuje a pověřuje starostu dalším jednáním. ZO neschválilo smlouvu mezi obcí Rabí a Městem Horažďovice o vytvoření společného školského obvodu. ZO rozhodlo vyplácet nově narozeným občanům obcí Rabí, Bojanovice a Čepice částku 1.000,- Kč formou vkladní knížky s termínovaným výběrem. Toto rozhodnutí se vztahuje na děti narozené v listopadu 2002 a později s trvalým bydlištěm v Rabí. ZO rozhodlo pronajmout nebytový prostor šatnu v čp. 15 paní Valentové na dobu 1 roku za měsíční nájemné 600,- Kč. Náklady na energii a služby budou účtovány zvlášť. ZO rozhodlo pronajmout místnost v čp. 57 jako ateliér na dobu od listopadu 2005 do dubna 2006 za měsíční nájemné 1.000,- Kč paní L. Eignerové. Usnesení č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO rozhodlo přidělit realizaci veřejné zakázky na výstavbu 14 b.j. v budově MŠ čp. 149 na základě výsledků výběrového řízení firmě Stavospol SZ s.r.o., Těšovice 59, Husinec za nabídnutou cenu ,- Kč včetně DPH. ZO rozhodlo nahradit akumulační kamna v č.p. 4 (bývalá ZŠ) elektrickými přímotopy a zadat provedení impregnace střechy na této budově firmě Hazák, provoz Luby u Klatov. Současně při kolaudaci nové MŠ bude přiděleno nové č.p. ZO schválilo záměr pronajmout nebytový prostor šatnu v č.p. 15 na dobu 1 roku za měsíční nájemné 600,- Kč. Náklady na energii a služby budou účtovány zvlášť. ZO schválilo záměr pronajmout místnost v č.p. 57 jako atelier za měsíční nájemné 1.000,- Kč od listopadu 2005 do dubna 2006.

2 ZO schválilo záměr vyměnit část obecního pozemku p.č. 1774/1 u č.p. 17 v k.ú. Rabí za část pozemku č.p. 51, který je ve vlastnictví p. A. Turka. ZO vzalo na vědomí dopis manželů Houdkových. ZO schvaluje změny rozpočtu obce Rabí na rok 2005 dle návrhu. ZO rozhodlo požádat o dotaci na opravu střechy na č.p. 66 a 73 v Rabí a pověřuje starostu zpracováním žádosti. ZO rozhodlo ponechat pro rok 2006 v platnosti stávající systém svozu a likvidace komunálního odpadu firmou Rumpold-P, provoz Sušice. ZO souhlasí s bezúplatným převodem pozemku p.č. 1792/1 v k.ú. Rabí do majetku obce a zavazuje se, že po dobu 10 let nebude tento pozemek využívat ke komerčním či jiným výdělečným účelům ani ho nebude k takovým účelům pronajímat a nepřevede ho třetímu subjektu. Usnesení č. 31 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO rozhodlo přidělit obecní byty takto: - byt v čp. 66 manželům Rendlovým za měsíční nájemné 700,- Kč - byt č. 1 (1 + 1) v čp. 15 paní Jitce Nyergesové za měsíční nájemné 1.600,- Kč - byt č. 2 (2 + 1) v čp. 15 manželům Slivkovým za měsíční nájemné 1.620,- Kč - byt v čp. 19 panu Miroslavu Kraucherovi za měsíční nájemné 2.200,- Kč. Ve všech případech bude nájemné navýšeno o nájem za zařízení bytu (kuchyňská linka, elektr. sporák apod.) vypočítaný dle platné legislativy a o zálohu na služby. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou a to 1 rok s možností prodloužení. ZO ukládá starostovi uzavřít nájemní smlouvy s novými nájemníky v souladu s bodem 1) tohoto usnesení. ZO na návrh konkurzní komise souhlasí se jmenováním paní Drahomíry Houdkové ředitelkou MŠ Rabí, okres Klatovy, příspěvková organizace. ZO rozhodlo zadat vybudování bezdrátového rozhlasu (systému vyrozumění a varování obyvatelstva) firmě Vatec elektronics s.r.o. Blatná. ZO rozhodlo prověřit stávající zaměření chodníku p.č. 444 (u RD p. F. Krause) sousedícího s komunikací č. III-1693 a v případě potřeby nechat zaměřit znovu. ZO rozhodlo provést svoz nebezpečného a velkoobjemového odpadu v měsíci říjnu. Svoz zajistí firma Rumpold-P, Sušice. ZO rozhodlo zakoupit novou sněhovou radlici RTS 26 s gumovým břitem. ZO ukládá starostovi na příštím zasedání předložit návrh na údržbu komunikací v zimním období v Rabí, Bojanovicích a Čepicích. ZO rozhodlo zřídit věcné břemeno panu Josefu Daňkovi na pozemku p.č. 120/3 v k.ú. Rabí z důvodu vybudování propusti. Hodnota věcného břemene bude činit 500,- Kč jednorázově. ZO bere na vědomí dopis paní Pergáčové z Kašperských Hor.

3 Usnesení č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO schválilo pí. Jindru Kůsovou jako tajemnici konkurzní komise pro výběr ředitelky MŠ Rabí. ZO schválilo složení konkurzní komise pro výběr ředitelky MŠ Rabí takto: Předseda komise: Jan Vošalík Členové: Milan Leopold, Dagmar Hudová, Daniela Šedinová, Mgr. Hana Ratzová, Dana Kaslová ZO rozhodlo zadat fi GEKON s.r.o. Plzeň zpracování hydrologické studie s cílem nalezení nového zdroje pitné vody v obci Rabí. ZO rozhodlo, že opravu kašny v Rabí provede p. Voldřich ze Sušice. ZO ukládá starostovi vejít v jednání s Národním památkovým ústavem Plzeň a zjistit, zda je ještě další možnost, jak zvon z kostela Nejsvětější Trojice získat zpět ze SRN. ZO bere na vědomí: - Návrh vybudování bezdrátového rozhlasu v Rabí, Bojanovicích a Čepicích fi VETEC elektronics s.r.o. Blatná. - Informaci KÚPK k financování dopravní obslužnosti v r Informaci o iniciativě obcí Krucemburk a Libice nad Doubravou k navrácení statutu "městys, město". - Informaci o opravě komunikace "U Daňků". - Informaci o zamítavé odpovědi k navrácení zvonu z kostela Nejsvětější Trojice. - Informaci o výběrovém řízení na vestavbu 14 b.j. v bývalé MŠ. - Informaci o přestavbě čp. 4 B ze ZŠ na MŠ. ZO rozhodlo provést opravu chodníku na pozemku p.č v k.ú. Rabí (viz. usnesení č. 26, bod 10) ne zámkovou dlažbou, ale položením živičného povrchu. ZO rozhodlo ponechat hliníkový žebřík jako příslušenství nemovitosti č.p. 68 v Čepicích. ZO bere na vědomí dopis p. Půlpána L. k záměru podnikat v agroturistice v obci Rabí. Usnesení č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO bere na vědomí výsledky výběrového řízení na vestavbu 14 b.j. v budově MŠ ZO rozhodlo zrušit výběrové řízení na vestavbu 14 b.j. z důvodu vysoké cenové nabídky. ZO rozhodlo pověřit fi INGEM inženýrská a.s. Plzeň provedením nového výběrového řízení. ZO rozhodlo jmenovat členy a náhradníky výběrové komise na vestavbu 14 b.j. takto: členové: J. Vošalík, ing. J. Bouchal, ing. L. Michálek, H. Jeníková, L. Lőffelmann náhradníci: Z. Boltík, J. Koutník, F. Švehla, M. Leopold, ing. Eret ZO schvaluje jmenování paní D. Houdkové ředitelkou mateřské školy Rabí, příspěvková organizace do ukončení konkursního řízení, nejdéle do ZO rozhodlo vyhlásit konkurs na obsazení místa ředitele Mateřské školy Rabí, příspěvkové organizace dle přílohy. ZO rozhodlo odprodat p. F. Heřmanovi pozemek p.č. 206/29 v k.ú. Čepice o výměře 89 m 2 za 35,- Kč/m 2.

4 ZO souhlasí s komentářem k rozpočtu komunitního plánování v mikroregionu Prácheňsko. ZO rozhodlo vyřadit nepotřebný materiál ze ZŠ a MŠ Rabí z evidence (viz. příloha) a odprodat ho zájemcům za nejvyšší nabídku. Materiál, o který nebude zájem, bude fyzicky zlikvidován. ZO ukládá starostovi předložit seznam prodaného a darovaného materiálu ze ZŠ a MŠ Rabí včetně prodejních cen. ZO rozhodlo přemístit knihy z čp. 68 v Čepicích do obecní knihovny Rabí. Knihovnice předloží ZO návrh na další využití těchto knih. Usnesení č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO schválilo zprávu o kontrole hospodaření obce Rabí fi INEX za r a současně schválilo zprávu o kontrole ZŠ a MŠ Rabí za r ze strany zřizovatele. ZO ukládá starostovi zajistit opravu zaúčtování částky ,- Kč na opravu komunikace Bojanovice a částky ,- Kč na opravu komunikace "Dobytčák". O tyto částky bude snížen nesprávně navýšený majetek obce z účtu stavby. ZO schvaluje závěrečný účet obce Rabí za r. 2004, závěrečný účet ZŠ a MŠ Rabí, okres Klatovy, PO a závěrečný účet Svazku obcí "Pošumaví" za r ZO rozhodlo zřídit věcné břemeno u čp studna, zatěžující vlastníka pozemku st.p.č. 89 ve prospěch vlastníka domu čp. 47 v Čepicích na st.p.č. 61/1 v k.ú. Čepice, spočívající v braní a čerpání vody z kopané studny na st.p.č. 89 a vedení vodovodního potrubí z této studny k nemovitosti oprávněného: dům čp. 47 v Čepicích na st.p.č. 61/1 v k.ú. Čepice a ke vstupu po ohlášení na st.p.č. 89 v Čepicích za účelem nezbytného výkonu práv a povinností plynoucích z uvedeného věcného břemene braní a čerpání vody a vedení vodovodního potrubí a to nejkratší cestou. Vlastník čp. 47 bude mít osazený koš tak, aby neohrozil majitele studny vyčerpáním vody. ZO rozhodlo nechat vybílit KD v Rabí p. Buhajcem z Hrádku za cenu ,- Kč. ZO ukládá starostovi dopisem oslovit žadatele o nájemní obecní byty v čp. 15 a 19 v Rabí a seznámit je s podmínkami nařízení vlády č. 146/2003 Sb. o použití prostředků SFRB ke krytí části nákladů spojených s výstavbou bytů pro příjmově vymezené osoby. ZO bere na vědomí dopis občanů Bojanovic. ZO schválilo záměr odprodat pozemek p.č. 206/29 v k.ú. Čepice p. Frant. Heřmanovi, Rabí čp ZO schválilo záměr odprodat část pozemku p.č. 1775/2 v k.ú. Rabí sl. V. Kreysové, Blatenská 719/28, Plzeň po zhotovení geometrického plánu. ZO pověřuje starostu výběrem restauratérské dodavatelské firmy na opravu pomníku padlých a kašny na základě stanoviska Národního památkového ústavu Plzeň. ZO rozhodlo odprodat vyřazená akumulační kamna z bývalé ZŠ za nejvyšší nabídku.

5 Usnesení č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne 9.5. ZO rozhodlo prodat obecní dům čp. 68 v Čepicích manželům Dražkovým za částku ,- Kč včetně pozemku. Kupující navíc uhradí náklady za zpracování znaleckého posudku a sepsání kupní smlouvy. ZO schválilo záměr rekonstruovat kašnu a pomník padlých za I. svět. války na městečku v Rabí dle návrhu p. Voldřicha. V případě vydání souhlasného rozhodnutí bodu 2) tohoto usnesení ZO ukládá starostovi požádat o státní dotaci na vybudování parkoviště pro cyklisty na náměstí. ZO rozhodlo o pronájmu nebytových prostor v čp. 57 takto: a) místnost v přízemí vpravo na dobu od 1.5. do paní Václavě Malíkové Horažďovice čp. 887 a Jaroslavě Liškové, Nalžovské Hory čp. 92/II za měsíční nájemné 700,- Kč b) místnost v přízemí vlevo bude pronajata na měsíce květen - říjen 2005 paní Ludmile Eignerové, Žichovice čp. 165 za měsíční nájemné 1.000,- Kč c) místnost v 1. patře / k náměstí od dubna 2005 na dobu l roku za měsíční nájemné 500,- Kč p. K. Trinkewitzovi, Rabí čp. 4 ZO ukládá starostovi sepsat nájemní smlouvy. ZO rozhodlo pronajmout vodní plochu "Rábský malý" p. V. Švehlovi, Bojanovice čp. 46 na dobu 3 let od za roční nájemné 500,- Kč a ukládá starostovi uzavřít nájemní smlouvu. ZO schválilo změny rozpočtu obce na rok 2005 dle návrhu. ZO schválilo instalovat zastávkový přístřešek na náměstí v Rabí. ZO rozhodlo zadat provedení výběrového řízení firmě INGEM Plzeň na dodavatelskou firmu při výstavbě 14 bytových jednotek v budově MŠ. Starosta informoval ZO o schválení žádosti na dotaci ze SFRB ve výši 7,7 tis. Kč. ZO jmenovalo členy výběrové komise Bc. M. Cvikla, Ing. Bouchala, L. Löffelmanna, Z. Boltíka, J. Vošalíka a F. Švehlu. ZO pověřilo starostu výběrem dodavatelské firmy na přestavbu MŠ v čp. 4 B. ZO rozhodlo o změně zřizovací listiny ZŠ a MŠ Rabí, okres Klatovy, příspěvková organizace na MŠ Rabí, okres Klatovy, příspěvková organizace od ZO rozhodlo odkoupit od manželů Vokatých pozemek p.č. 1723/2 v k.ú. Rabí o výměře 232 m2 za cenu 35,- Kč/lm2 (komunikace u Daňků). ZO rozhodlo nechat zpracovat projektovou dokumentaci na bezdrátový rozhlas v rámci sdružení "Prácheňsko" firmou VEGACOM Praha. ZO rozhodlo o záměru pronajmout část objektu KD k instalaci zařízení pro připojení bezdrátové technologie k síti internet firmě WiFi Lan Pavel Heis za cenu poplatku za připojení a pověřuje starostu uzavřít nájemní smlouvy. ZO bere na vědomí informaci starosty o kvalitě pitné vody v Rabí. Voda je dle vyjádření pracovníků hygienické stanice KT v normě.

6 Usnesení č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí, které se konalo dne ZO schválilo záměr odprodat celý obecní dům čp. 66 v Čepicích včetně pozemku st.p.č. 89 manželům Dražkovým za prodejní cenu ,- Kč (dle návrhu pana Kopače - 50% odhadní ceny). ZO rozhodlo zadat zpracování projektové dokumentace na úpravy spojené s přemístěním MŠ do objektu bývalé ZŠ v Rabí čp. 4 paní Haně Jeníkové, Rabí čp. 73 v ceně do 15 tis. Kč, včetně stavebního řízení. ZO souhlasí se záměrem umístnit přístupový bod datové sítě pro poskytování připojení k internetu firmou SušiceWiFi INTERNET p. J. Vítovec, Sušice 116, na komín kulturního domu v Rabí a pověřuje starostu uzavřít smlouvu o pronájmu. ZO schválilo záměr pronajmout vodní plochu - rybníček "Rábský malý" u Bojanovic p. Vladimíru Švehlovi, Bojanovice čp. 46 za roční nájemné 500,- Kč. ZO schválilo záměr pronajmout nebytové prostory v čp. 57 takto: - místnost v přízemí vpravo na dobu od 1.5. do paní Václavě Malíkové, Horažďovice čp. 887 a Jaroslavě Liškové, Lipová Lhota čp. 1 za měsíční nájemné 700,- Kč - místnost v přízemí vlevo bude pronajata na měsíce květen - říjen 2005 paní Ludmile Eignerové, Žichovice čp. 165 za měsíční nájemné 1.000,- Kč - místnost v 1. patře / k náměstí/ od dubna 2005 na dobu l roku za měsíční nájemné 500,- Kč p. K. Trinkewitzovi, Rabí čp. 4. ZO ukládá starostovi zajistit od p. Voldřicha, Sušice čp technologický postup a rozpočet na zrestaurování pomníku padlých za I. sv. války a návrh na úpravu kašny. ZO schválilo změny rozpočtu na rok 2005 dle předloženého návrhu. ZO rozhodlo uhradit fi Paroubek Sušice fakturu za ořez stromů v Rabí, Čepice a Bojanovice ve výši Kč 65 tis. Kč. ZO souhlasí s bezúplatným převodem pozemku p.č. 1792/1 v k.ú. Rabí z evidence ÚPZSVM do vlastnictví obce Rabí. ZO rozhodlo provést opravu chodníku zámkovou dlažbou na pozemku p.č v k.ú. Rabí v délce cca 35 m (při pravé straně vozovky směrem na Sušici od Heřmanů ke Sládkům). ZO schválilo podání žádosti o dotaci na internetizaci obecní knihovny v Rabí.. ZO vzalo na vědomí posudek ing. J. Bouchala, autorizovaného stavebního inženýra v oboru staveb pozemních a staveb dopravních ohledně sesouvání svahu u místní komunikace od KD pozemek p.č. 1290/7 do zahrady p.p.č. 38/2 u čp. 24 v k.ú. Rabí. Usnesení č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí z , které se konalo v zasedací místnosti OÚ v Rabí od 19:00 hod. ZO rozhodlo zadat zpracování projektové dokumentace na vestavbu 14 bytových jednotek (dle předložené studie) v budově mateřské školy čp. 149 firmě INGEM s.r.o. Plzeň a ukládá starostovi zajistit podání žádosti o státní dotaci na tuto akci. ZO rozhodlo zadat realizaci vestavby 2 b.j. + šatny v č.p. 15 a l b.j. v č.p. 19 v Rabí fi ZETES spol.s.r.o. Klatovy 2 a ZO ukládá starostovi uzavřít smlouvu o díle s touto firmou dle předložené a projednané cenové nabídky.

7 ZO rozhodlo nestanovit stavební dozor na akci vestavby b.j. v č.p. 15 a 19 a pověřilo dohledem na průběh akce starostu a kontrolní výbor. ZO rozhodlo zvýšit odměnu zastupitelů na 600,- Kč měsíčně s platností od ZO bere na vědomí termín pouti v Rabí dne ZO rozhodlo zadat zpracování studie na úpravu č.p. 4 (objekt ZŠ) pro případné přemístění MŠ. Kontrolní činností (podle zák. 320/01 a vyhl. 64/02) hospodaření ZŠ a MŠ v Rabí byl pověřen p. Leopold a pí. Kůsová. Kontrolní činností obce byl pověřen ing. Michálek a p. Švehla. Usnesení č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí z , které se konalo v zasedací místnosti OÚ v Rabí od 18:00 hod. ZO rozhodlo zadat zpracování projektové dokumentace na vestavbu 14 bytových jednotek (dle předložené studie) v budově mateřské školy čp. 149 firmě INGEM s.r.o. Plzeň a ukládá starostovi zajistit podání žádosti o státní dotaci na tuto akci. ZO rozhodlo přispět samostatně žijícím důchodcům na rok 2005 částku 400,- Kč na odvoz a likvidaci komunálního odpadu. ZO ukládá finančnímu výboru předložit návrh případného příspěvku manželům - důchodcům na svoz a likvidaci komunálního odpadu. ZO rozhodlo vyřadit z evidence a zlikvidovat nepotřebný materiál ZŠ v Rabí, o který nikdo neprojevil zájem dle přílohy. ZO stanovilo částky za pronájem kulturního domu pro organizování tanečních zábav, plesů a akcí podobného charakteru takto: a) pro místní organizace, podnikatele a firmy se sídlem v Rabí 1.000,- Kč za 1 akci b) pro neziskové a zájmové organizace se sídlem mimo Rabí 4.000,- Kč za 1 akci c) pro firmy a podnikatelské subjekty se sídlem mimo Rabí 5.000,- Kč za 1 akci

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S

Více

Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí z 2.2. 2004

Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí z 2.2. 2004 Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rabí z 2.2. 2004 ZO schvaluje výsledky inventury majetku dle zprávy předložené předsedou finančního výboru. ZO rozhodlo vyřadit nepotřebný majetek

Více

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/16/01/13

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/16/01/13 Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/16/01/13 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Bytový fond o Nové NS a dodatky k NS o Dodatky k NS výkon funkce domovního důvěrníka o Dodatek

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

JUDr. M. Stejskal, L. Merta, V. Jandejsková, J. Pfeifer, Mgr. H. Katzerová, Ing. J. Falta, J. Koubek, K. Medková, Luboš Merta

JUDr. M. Stejskal, L. Merta, V. Jandejsková, J. Pfeifer, Mgr. H. Katzerová, Ing. J. Falta, J. Koubek, K. Medková, Luboš Merta Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ve Výprachticích konaného dne v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: JUDr. M. Stejskal, L. Merta, V. Jandejsková, J.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 10 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 13. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 19. prosince 2007 (č. usnesení 233/07 247/07) Č. usnesení 233/07 Plnění usnesení Předkládá: ing. Jan Hladonik,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

U s n e s e n í ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 16.1.2007

U s n e s e n í ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 16.1.2007 ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 16.1.2007 Souhlas se stavbou rodinného domu na parcele č.712 v ku Horní Bělá Stanovisko k námitkám p. Radka Dobrého schvaluje písemný návrh JUDr.

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 20.1.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 20.1.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 20.1.2015 Projednané návrhy: 01S1 Návrh na provedení rozpočtového opatření (formální

Více

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Přítomní radní: Mgr. Hynek Říha (starosta), Pavel Veselák (místostarosta),

Více

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 schvaluje Pravidla rozpočtového provizoria na rok 2016 ve znění Přílohy tohoto Usnesení.

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Přítomni: Ing. Koněvalík R., Cetkovský F., Mgr. Vláčil V., Hanzelová

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 31. schůzi 04.06.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář Ing.

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. prosince 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. prosince 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. prosince 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice Bc. M. Šubrtová

Více

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin.

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Omluveni: Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Přizvaní hosté: Eva Luskačová Ing. Jarmila Gurská

Více

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ

PROJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÝCH BODŮ PROGRAMU A USNESENÍ Zápis z 1. zasedání zastupitelstva města Bochov v roce 2012 ze dne 1.3.2012 Místo konání : Základní škola v Bochově Předsedající : starosta Miroslav Egert Hodina zahájení : 18.05 hodin Přítomni: Miroslav

Více

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1 4 / 2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013 Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 23. 6.

Více

Informace o přijatých usneseních ze 4. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 2. června 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních ze 4. zasedání Zastupitelstva města Šluknov konaného 2. června 2011 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 7. schůze Rady města Hustopeče konané dne 20.01.2015 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/7/15: RM schválila program jednání dnešní

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 8 občanů. Veřejné zasedání zahájil

Více

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010.

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 05/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 7. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 25. 7. 2011 od 18:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 25. 7. 2011 od 18:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 25. 7. 2011 od 18:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 24. zasedání 15.06.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2000 v 15:00 hodin v sále Sokolovny Kojetín na nám. Republiky Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Václav Štarman, Ing. Vladimír Pavliš Přítomni: Ing. Josef Racek, Mgr. Dana Urbánková, Ing.

Více

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Jednání zastupitelstva se konalo od 18.15 hod., ukončeno bylo ve 20.15 hod. Jednání řídil starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 13. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 4.5.2015 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 51. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 12.11.2012

Město Horažďovice. Usnesení z 51. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 12.11.2012 Město Horažďovice Usnesení z 51. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 12.11.2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012

Město Králíky. Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář, Ing. Ladislav Tóth Ing.

Více

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2015. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 6/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 21. 12. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Usnesení č. 80-93/2014 Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Přítomni: Členové rady města: Oldřich Petrášek, Bc. Iveta Uhlíková, Mgr. Karel Pižl, Ing. Miroslav Dvořák Ing. Petr

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Baudyš Petr ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Přítomni členové rady města: Jana Ponocná, Čestmír Doubrava, Mgr. Jarmila Berková, MUDr. Eva Rýcová, Ing. Ladislav Tóth Za městský

Více

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček.

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček. USNESENÍ 17. schůze Rady města Vítkova konané dne 1. září 2015 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 571/17 do č. 621/17) Rada města: 571/17 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

Program: 5/A Zadání změny č. 34 územního plánu sídelního útvaru Strakonice změny funkčního

Program: 5/A Zadání změny č. 34 územního plánu sídelního útvaru Strakonice změny funkčního - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 60. schůzi dne 27. 6. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 47. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. května 2005 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo nám.

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013]

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013] Page 1 of 7 Usnesení z 43. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 9.12. 2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/43/RM/2013 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná

Více

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města: č.2167

Více

Z Á P I S. 2. kontrola zápisu a usnesení 3. došlá pošta 4. připomínky zastupitelů. 1. Prodej a pronájem pozemků.

Z Á P I S. 2. kontrola zápisu a usnesení 3. došlá pošta 4. připomínky zastupitelů. 1. Prodej a pronájem pozemků. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 12.11.2007 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 8 zastupitelů, p.karel Mňuk od 16.00 hod. Omluveni : Ověřovatelé

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 24.6.2008 216/13z předložený program 13. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Rada města Usnesení č. 01/09

Rada města Usnesení č. 01/09 Rada města Usnesení č. 01/09 z jednání rady města konaného dne 12.01.2009 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 1-50 RM schvaluje 1) a) Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 63/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 23 03 2016 Přítomní radní: pan Jiří Hůla, Ing. Milan Grohmann,

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10.

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10. 3. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA které se uskuteční dne 22.10.2009 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice (10. schůze v roce) Program odboru správy majetku 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Zvýšení nákladního

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

20. VÝPIS Z USNESENÍ

20. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 20. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 01.12.2009 616/2009 20. ZM V a) bere na vě d o m í zápis z jednání finančního výboru

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

M Ě S T A K R U P K A

M Ě S T A K R U P K A U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 01.12.2014 Přítomno: 18 Nepřítomno: 3 Omluveno: 3 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, Požární řád města Rabí POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, Požární řád města Rabí POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice, IČO: 00256030 Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, Požární řád města Rabí Zastupitelstvo města Rabí se na svém zasedání dne 12. 2. 2013 usnesením č. 2/13, bod 2) usneslo

Více

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016

Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Zápis č. 19/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 1.3.2016 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, P.Janouš, I.Zetocha Omluveni: J.Kuklová Zasedání

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice - městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 38. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo

Více

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014.

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. ROZPOČET OBCE HÁJ U DUCHCOVA ROK 2014 Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. Karel Drašner starosta obce

Více

USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015)

USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015) OBEC PŘESTANOV USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015) 1. 59/2015 Program jednání zastupitelstva obce Přestanov A) Schvaluje program jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014.

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014. USNESENÍ 69. schůze Rady města Vítkova konané dne 25. února 2014 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 2374/69 do č. 2443/69) Rada města: 2374/69 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015

Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Zápis č. 9 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 25. 11. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor Šmok

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 Rada města Oder po projednání U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 A/vzala na vědomí A/1/61 plán zasedání RM a ZM Oder na rok 2010 pís. příloha č.24. A/2/61 informaci ředitele

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 14 / 2013 konané dne 5.11.2013 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016 1 č.j. 3/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.3.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.3.2016 20:10

Více

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 14.12.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014. Ing. Miroslav Bouška

Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014. Ing. Miroslav Bouška Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014 Jana Ponocná, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář Antonín

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usn. RM č. 621/07 - Kontrola plnění usnesení RM 1. RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení RM a vyřazuje ze sledování usnesení z roku 2005 pod č. 671/05,

Více

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef Bedřich,

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 81. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 22. 8.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 81. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 22. 8. 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 81. schůze Rady městského obvodu Ostrava-Jih která se konala 22. 8. 2013 09:00 (usn. č. 4038/81 - usn. č. 4130/81) Mgr. Karel Sibinský Ing.

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Město Horažďovice Usnesení z 94. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích 1 Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích Technický bod Zahájení Pan starosta všechny přivítal na šestém zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing.

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing. Město Ostrov Usnesení z 20. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 20. září 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluveni: Tajemnice:

Více

USNESENÍ. ze 17. zasedání zastupitelstva městyse Čestice, které se konalo dne 25.2.2013 od 18 hod

USNESENÍ. ze 17. zasedání zastupitelstva městyse Čestice, které se konalo dne 25.2.2013 od 18 hod USNESENÍ ze 17. zasedání zastupitelstva městyse Čestice, které se konalo dne 25.2.2013 od 18 hod Usnesení č.1 ZM schvaluje program 117. zasedání zastupitelstva městyse Čestice. Pro 9, proti 0, zdržel 0

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 60. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 16. dubna 2002 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín s r.o., Padlých

Více

Usnesení z 15. schůze Rady města Cvikova 26. června 2012

Usnesení z 15. schůze Rady města Cvikova 26. června 2012 Město Cvikov Usnesení z 15. schůze Rady města Cvikova 26. června 2012 účast: ze 7 členů přítomno: 6 členové, 1 omluven p. Jirák 268/12 Schvaluje udělení výjimky v počtu dětí ve třídě na školní rok 2012/2013

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání dne 23.09. 2008 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Židuliaková, Dušek,

Více

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015

USNESENÍ. konané dne 5. 3. 2015 USNESENÍ z 10. schůze Rady města Oder konané dne 5. 3. 2015 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více