katalog zářijové ONLINE AUKCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "katalog zářijové ONLINE AUKCE"

Transkript

1 katalog zářijové ONLINE AUKCE 22. září 2019 od 8:30 hodin Uzávěrka příkazů: neděle v 8:15 hod. Prohlídky položek: Sokolská5/66, 00 Praha 2 prodejna Filap s.r.o středa hod Čtvrtek hod Pátek hod. V jiném termínu jsou prohlídky možné po osobní domluvě. Předpokládaný program Aukce: od 8:30 položky od 14:30 položky od 18:30 položky Odběr vydražených položek bude možný od od 9:00 hod.

2 Katalog zářijové online aukce Vážené dámy, přátelé, sběratelé a investoři, rád bych Vás pozval na zářijovou aukci, která se uskuteční dne 22. září Chtěl bych poděkovat všem dodavatelům za jejich četné příspěvky, které poskytují naší aukci tolik potřebnou variabilitu, a rád bych poprosil naše současné a budoucí dodavatele o materiál do naší zimní aukce. Ale již k samotné aukci. U revolučních známek se objeví Jehličkův přetisk, nabídka Hradčan bude znovu pestrá ( položek). Nalezneme zde např. 13Na, 15h hnědočervená či červená a navíc v TD 7! či h světlá ve 4- bloku, velké množství 4- bloků, odstínů a počítadel. U Legionářských známek sběratelům nabídneme např. vzácné zoubkování 30 E, které je opatřeno zkušební značkou Vrba ověřeno v dnešní době. Již tradičně bude taky velmi široce zastoupena stěžejní emise: Pošta Československá Můžeme se zájmem sledovat, zda obdobné známky, které byly prodány v naší minulé aukci: trojúhelník 56 (kat. cena Kč; prodáno za Kč + provize 15 %, vč. DPH) či 51 ax (kat. cena Kč; prodáno za Kč + provize 15 %, vč. DPH), budou této ceny znovu dosahovat či o kolik převyšovat. Mimo výše uvedených známek budou nabídnuty také: 49Ia 3 koruna ( Kč), 59 červený merkur ( Kč), 71-50h velké číslo ( Kč), koruna parlament ( Kč) či 125 průsvitka Py bez lomů! ( Kč) či f černé číslo či f Turul. Aukce ukáže, o kolik desítek procent překonají své staré katalogové záznamy a dosažené výsledky jistě poslouží pro autory nového katalogu ČSR I POFIS, který by měl vyjít v řádu několika měsíců a očekává se navýšení katalogových cen s odrazem na tržní ceny. Osvobozená Republika nabízí 154 B typ I ve 4 bloku, či dekorativní střihaná 2 -páska 50h zelená. Pomyslným zlatým hřebem aukce jsou archy po panu Hirschovi, prvorepublikovém znalci a obchodníkovi. V první řadě unikátní arch 154 C ležmý hřeben, kde jen samostatná známka má kat. cena 1 Kč a známka krajová 2 Kč, jedná se pravděpodobně o nejdražší známku v archu, která kdy byla veřejně nabízená. Vyvolávací cena byla stanovena na Kč, na trhu se ani obdobný kus ještě neobjevil, objevují se archy Hradčan, kde ceny dosahují v archu % nad katalogovou cenu známek, katalogově srovnatelná známka v emise Hradčany (např. 26a, či 7 E ) by zcela jistě dosahovaly v archu ceny řádu statisíců korun, u Emise Osvobozená Republika je to jen otázka času, než sběratelé a investoři rozšíří svůj archový záběr o další emise, či aukce ukáže jestli již rozšířili. Jedná se o neopakovatelnou nabídku pro každého sběratele a zároveň je to mimořádná investiční příležitost s vysokým potenciálem. Z emise Masaryk v naší aukci bude možné koupit velké množství typů a průsvitek, solidně jsou zastoupeny všechny pozdější emise, za zmínku stojí alespoň ikonické aršíky Kde domov můj.

3 Volně se přehoupneme k odpolední části aukce a to k leteckým známkám. U této emise se mimo jiné objeví vzácné řádkové zoubkování L3A, zoubkovaná série ve 4 blocích a mnoho zkusmých tisků včetně rytiny i zepelínových dopisů. Doplatní emise je zastoupena mnoha archy, včetně koncové hodnoty DL 41 /h. Emise SO 1920 bude pro sběratele mimořádně zajímavá, bude nabídnuta SO 5 B v barvě červené! Katalog Pofis tento barevný odstín vůbec neuvádí ani nepřepokládá ( Kč). V této části aukce jsou bohatě zastoupeny archy a větší celky známek Hradčany s přetiskem SO Zejména nabízené archy vyšších hodnot jsou sběratelským lákadlem a jejich dražba bude určitě velice zajímavá. Zmíněné archy pocházejí stejně jak unikátní arch ležmého hřebene z pozůstalosti po panu Hirschovi. Období protektorátu nabízí mnoho variant známky Terezína, Slovenský štát nabízí kompletní arch červený Hlinka (kat. cena 0 euro) či novinovou NV 20 x s vod. rastrem. V kategorii desetibloky můžeme exkluzivně nabídnout desetiblok Jirásek ve světle modré barvě Pl 611 b, který nebyl dlouhá léta nabízen a jedná se o neopakovatelnou nabídku pro sběratele či investory k akvizici tohoto mimořádného barevného odstínu a nejvzácnější desetiblok z ČSSR II. Z dalších desetibloků stojí jistě za zmínku Letecké desetibloky Lázně (L 33 L 36), desetiblok 1Kč Tokio se širokým okrajem či v poslední době populární desetiblok Indián. Z kategorie ČSSR II sběratelům určitě neujdou Košické kříže, sestavy rytin či otisk rytiny dvou aršíků (A 1268), revoluční 1945 nabízí široké spektrum sérií z významné zahraniční sbírky. V důsledku velkého zájmu sběratelů a investorů o investiční položky naše firma nabízí pečlivě vybrané významné známky ze zahraniční oblasti. Ze zámoří nabídneme vzácné letecké známky Japonska (1 euro), či čínský aršík a mimořádně vzácnou a kvalitní nepřeloženou 5pásku Mao která je v katalogu oproti jiným známkám Číny podceněna (1 euro). Z anglických kolonií nabídneme sérii Bornea SG s červeným křížem, z kanady Nova Scotia ( liber) či tři kusy z oblíbené destinace Mauricius. Evropa je zastoupena francouzskými koloniemi, nabízí raženou ruskou 1, ale také neraženou 1 z Polska č 1 i z Anglie. Stříhané známky z Monaka, které katalog Michel ani neuvádí, ale také zajímavé známky z Polska, Jugoslávie, Ruska či unikátní osmiblok z území Memel osmiblok je opatřen novým atestem (rok 2019) od věhlasného německého znalce a oproti minulé aukci je nabízen za značně sníženou cenu. Závěrem bych Vás chtěl pozvat na prohlídky nabízených losů, které se uskuteční v sídle firmy v ulici Sokolská 5/66 na Praze 2 mezi stanicemi metra C Muzeum a I. P. Pavlova. Dále bych Vás velmi rád samozřejmě pozval na samotnou aukci, do které jsme zařadili téměř 2 položek ze všech oblastí a při jejich zpracování a popisu jsme se snažili o co nejlepší popis a specifikaci nabízeného materiálu. Doufám, že Vás naše v pořadí již třetí aukce osloví a zachováte nám svou přízeň. Mgr. Petr Flaška a spol.

4 KATALOG AUKCE Online Aukce září - 8:30 Předběžné / Revoluční /Celistvosti sestava výstřižků na destičce A 5, zajímavé frankatury (např. raz. Vratky 23.II.1919) sestava výstřižků na destičce A 5,souběžné známky s razítky z našeho území zajímavé frankatury, hledané Předběžné / Revoluční/Předběžné Předběžné souběžné madarského původu - sestava na A Předběžné souběžné madarského původu - sestava na A Předběžné souběžné madarského původu - sestava na A Souběžná razítka - zajímavá sestava na kartě A Souběžné + ruční přetisky - zajímavá sestava na kartě A Souběžné + smíšené frankatury - zajímavá sestava na kartě A Souběžné + smíšené frankatury - zajímavá sestava na kartě A Souběžné - zajímavá sestava na kartě A Souběžné - zajímavá sestava na kartě A Předběžné - sestava na A Předběžné - sestava na A4 sestava předběžných známek, obsahuje Porta, trojúhelníky, Turuly a další! 90 % svěží! Mi 206 I U - vydaná pouze bez lepu, 4 K znak světle zelená s dolním okrajem, velmi vzácné a hledané Mi. 207 světle fialová 10 K znak, úzký formát, katalog 0, Mi , čtyřbloky, žilkovaný papír 2-10 K znak, hledané Mi. 217, kompletní arch Merkur - trojúhelník 2 h hnědočervená, včetně polovičních a celých kupónů, mimořádná nabídka Mi. P 58 Porto 1 h šedá dvoupáska se spojeným typem (úzké O) ks normální + úzké O Mi. P 58 Porto 1 h, části archu, 6 x spojený typ s úzkým "O", hledané Předběžné / Revoluční /Revoluční RV 1 - RV 21 : kompletní série - zkoušeno/ hledaná série RV 10 I. Pražský přetisk, 40 h olivová - ruční sazba, zk Vr RV 14 I. Pražský přetisk, 90 h fialovočervená - ruční sazba u této hodnoty vzácná zk Vr RV 16 - žilkovaný papír s hrubým zoubkováním 11 1/2! - zcela mimořádně vzácná známka! po dlouhých letech veřejně nabízena / známa jen v několika exemplářích - pravá strana a horní strana opraveno zoubkování - kat. cena pro rakouskou známku na žilkovaném papíře s běžným zoubkováním 5 euro - s přetiskem pofis Kč, katalogová cena se zoubkováním 11 1/2 bez přetisku 0 euro! - pofis s přetiskem neuvadí a mnohem vzácnější! zcela výjimečná známka, chybí v 99,9 procent sbírek revolučních sbírek RV 16 ; 2 K modrá - vrása v papíru ; zkoušeno Mrňák RV 22 - RV 31 ( 2 x nev. stopa po nálepce ) jinak svěží - vše zkoušeno RV 25, II. Pražský přetisk, 10 h fialová, zk. Mr str. 1 / 73

5 Předběžné / Revoluční /Revoluční RV 26, II. Pražský přetisk, 12 h zelenomodrá, zk. Mr RV 27, II. Pražský přetisk, 15 h hnědá, zk. Mr RV 29, II. Pražský přetisk, 25 h modrá, zk. Mr RV 41 ; II. Pražský přetisk 2 h trojúhelník s červeným přetiskem, zk.gi, výrobní svislý lom,vzácné RV ex, zk Mareš, chybí RV 71/76, u RV 70 přetisk převrácený, u novinových známek horší kvalita, jak tomu u Hlubockého vydání většinou bývá -. velmi vzácné! RV 45 Hlubocké vydání, čtyřblok s 1 x převráceným přetiskem 6 h oranžová RV 47 Hlubocké vydání, čtyřblok s 1 x převráceným přetiskem 12 h zelenomodrá RV 85 Hornerův přetisk 3 h na výstřižku, razítko Budějovice RV Hornerův přetisk h, razítka Budějovice RV ex (Skalický přetisk), sestava 8 ks, zk. různí znalci RV Skalice 3 f fialová - ženci, zk.stu RV 125 Skalice 10 f červená - Karel,zk.Stu RV 126 Skalice 20 f hnědá - Karel,zk.Stu RV 132 Skalice 2 f oranžová - novinová, zk.stu RV nevydaná Skalice, 35 f ženci hnědá - zk.stu, hledané Skalický přetisk na známce 2 f zelená/červená - spěšná s přetiskem KOZTÁRSASÁG, zk.mr ; ex Mahr ; velmi vzácné Skalický přetisk na známce 10 f červená (RV 130) - s přetiskem KOZTÁRSASÁG, zk.mr, ex Mahr - velmi vzácné RV ex (Šrobárův přetisk) sestava 15 ks, zk. různí znalci RV zkoušeno Gilbert, Karásek - řídký výskyt této hodnoty RV RV 141 ; Žilinksý přetisk na výplatních známkách zkoušeno RV 138 Šrobár 3 f fialová, zk.gi RV 139 Šrobár 4 f šedá, ženci,zk.stu RV Šrobár 5 f zelená, zk.gi RV 141 Šrobár 6 f zelenomodrá, zk.gi RV 142 Pp Šrobár15 f fialová - zk.gi RV 142 Pp Šrobár15 f fialová - přetisk převrácený zk.vr, hledané RV 146 Šrobár 10 f červená Karel, zk Stu, 1 kz RV 146 Pp Šrobár přetisk převrácený10 f červená - Karel zk.mr RV 147 ; Koztars... Stěžejné hodnota celé série ; samostatně nekoupitelná - zkoušeno Tribuna, Franěk RV 148 Pp Šrobár přetisk převrácený20 f hnědá - Karel zk.mr RV 149 Pp Šrobár přetisk převrácený 25 f modrá - Karel zk.mr RV 150 Pp Šrobár přetisk převrácený 40 f olivová - Zita, zk.gi RV 151 Pp Šrobár přetisk převrácený 50f fialová - Zita, zk.mr RV RV 153 ; Žilinksý přetisk na válečných příplatkových známkách - zkoušeno RV zkoušeno Tribuna, Franěk RV 155 Šrobár 2 f zelená/červená - doplatní, zk.stu RV 155 Šrobár doplatní, přetisk svislý, zk.gi RV 157 Pp Šrobár přetisk převrácený 2 f oranžová- novinová zk.mr RV RV velmi lehké nálepky ; Kompletní série s černým přetiskem Jehlička ; velmi řídký výskyt - zkoušeno Gilbert, známky pocházejíí z významné sbírky ČSR I - zcela symbolická katalogová a vyvolavací cena! ojedinělý výskyt! ČSR I/Hradčany/Stříhané str. 2 / 73

6 ČSR I/Hradčany/Stříhané ex - sestava obsahuje i 4 Na - tato luxusní 1 kompletní arch 1 h h hnědá nápichový bod vpravo, lehce zahnědlý papír a omačkané okraje, sklady, místy okraje potrhané,i.td 1 kompletní arch 1 h h hnědá, lehce zahnědlý papír a omačkané okraje, sklady, II.TD přeložený ; 1 h sestava 4 - bloku + krajové dvoupásky - odstíny, počítadla ; Sestava 10 H, 10h červená + 20 h modrozlená, bloky 90 % svěží ; sestava 10 kusů s počítadlem ; sestava 9 kusů počítadlem ; 2 x rohový kus ; sestava známek hradčan. obsahuje počítadla, 4- bloky 1 ; sestava známek hradčan. obsahuje, odstíny, 4- bloky atd. 90 % zcela svěží 1-1 h - pravá půlka horní části archu, velmi zřetelná části horních počítadel, v takovém provedení ojedinělé 2 sestava známek 3 h fialová - vhodné ke studiu DV a sestavování TD 2 kompletní arch 3 h fialová TD 2 s DV - přerušená větev na ZP /II, nápichové body vlevo i vpravo, lehce zahnědlý papír a omačkané okraje šestiblok 3 h fialová - různé barevné skvrny, zajímavé ; 3 h krajový 4 - blok - pěkné razítko ; ranné použití 26.II dvojitý tisk 3 h fialová dvoupáska 5 h zelená s velkou složkou krajový čtyřblok s počítadly 5 h světle zelená rohový čtyřblok 5 h světle zelená s DZ ; 5 h - 2 x rohový 4 - blok + dvoupáska Zepelin 3 ; sestava 3 x 4- blok levý horní roh! 30h žlutá + 5h zelená + 1 h zoubkovaná 3 ; Sestava 5 x 4 - blok - vše luxusní ; 5 h výrazna DV na známce specialisty hledané 3 a světlě zelená - levý rohový 20 ti blok TD II, 3Da světle zelená levý rohový 20 ti blok - TD I - velmi zajímavý pár, kat. cena cca 1 Kč dvoupáska, částečný tisk na lepu - zajímavé, zk.vr krajový čtyřblok 5 h modrozelená krajový kus s počítadlem 5 h modrozelená ; 5 h modrozelná ; krajový 4 - blok ; průsvitný papír Na ; 5 h modrozelená ; pěkný odstín ; zk. Vrba 4 Na krajová dvoupáska s počítadly,5 h tmavomodrozelená, ZP ,96, na ZP 96 DV poškozené K v Česko, zk. Što N a krajový čtyřblok 5 h tmavě zelená, na okraji otisk šroubu Nb 5 h tmavě zelená krajová luxusní známka, 21/8 TD, zk. Vr krajový šestiblok se složkou, 10 h červená, hezké rohový čtyřblok 10 h červená s počítadly, stopa v dolním okraji a čtyřblok 10 h tmavě červená, velmi výrazný tmavý odstín a čtyřbloky 10 h červená hezké jasné barvy a ; 10h červená odstíny s počítadly a ohnivě červená 10 h - hezká barva 5 ; 10 h červená + 20 h modrozelená + 60 h - sestava složek a přeložek - zajímavé N 10 h zelená + obtisk, zk. Mr N pravý horní rohový kus 10 h zelená N 2 ks barevných odstínů 10 h zelená str. 3 / 73

7 ČSR I/Hradčany/Stříhané N, 10 h zelená, zk. Vrba 7 partie rohových kusů s retuší / II.TD 15 h cihlově červená (SO ** dv,7 **, 7 (*)) 7 pravý rohový čtyřblok 15 h cihlově červená, ; dekorativní pravý rohový kus ; 15 h hledané ZP ; retuš - TD II ; 15 h odstíny s počítadly 7 a ; hnědočervená s počítadlem ze staré sbírky a staré pravé zkoušení Karásek, vzhledem k novým poznatkům bez záruky 7 a hnědočervená v hledané TD 7, krásný kus ZP 44 / VII panenský stav - na požádání lze nechat zdarma odzkoušet 7 b ; 15 h červená - krásný tmavý odstín navíc ze vzácné TD 7! ; široký střih - Atest Vrba - hledaný exemplář! N I. typ 15 h 64/5 TD - dvojitý tisk + obtisk Nd - rumělková I. typ 15 h 91/5 TD Nd rumělková I. typ 15 h 95/6 TD - dvojitý tisk + obtisk,dvl, zk.gi Nd - rumělková I. typ 15 h 1/6 TD 2 7 Nd - rumělková - velmi tmavý odstín téměř karmínová! plný střih ZP 98/ V zkoušeno Vrba 8 krajová známka s počítadlem a DZ - přerušená destinná čárka na ZP krajové známky s počítadlem, ZP / IV TD odstíny,lom 50 8 rohová dvoupáska s ZP a počítadlem 20 h modrozelená, zajímavý přechod barvy od světlé k tmavé třípáska 20 h modrozelená se složkou 8 ; 3 kusy - stříháné, hřebenové zoubkování + hrubé zoubkování vše s DV - tečka za číslicí - výrazná oblíbená vada 8 ; 20h mopdrozelená velmi pěkná sestava ; 2 x spodní rohový blok! ZP 91 +! + 3 x odstíny 4 - blok + velký blok nevytištěná deska! 8 dvanáctiblok - dvojitý tisk, 20 h modrozelená, nahnědlé skvrnky, stržený papír, kvp, přesto zajímavé N ; 20h červená, nadstandartní střih, vlastnická značka N ; 20 h červená - stříhané zkoušeno Tribuna, Hirš 3 9 N ; 20h stříhaná široký střih ; velmi světlý odstín ( růžová ) - odstín a přídavná značka( růžová) bez záruky! ; zkoušeno Gilbert, Karásek čtyřbloky 3 ks, 2 x krajový 25 h modrá - různé odstíny, zajímavé 10 h modrá 4 - blok s počítadly ( dv - skvrnka ) + 50 h modrá krajový blok N c ultramarinová 25 h, zk.gi Nc ; 25h ultramarínová ; kus bez značek - lze nechat odzkoušet N c, krajový kus s počítadlem 25 h ultramarinová, zk. Gi Nc ultramarín 25 h, razítko Praha rohový čtyřblok s počítadly 25 h modrá krajový 6 ti blok 4 x DV na ZP 3,13,24,25/IV TD pravá horní rohová dvoupáska 25 h fialová - tenký papír rohová dvoupáska s počítadly, 25 h fialová a 25 h černofialová, zk. Pitterman čtyřbloky 30 h žlutá - odstíny barev, světlá a tmavá krajový kus s počítadlem 30 h žlutá ; 30 h světlá! - krajový 4- blok + 8 ; 20 h modrozelená rohový blok s počítadly ; 30 h žlutá rohový 4 - blok, ZP N 30 h tmavě fialová - šeříková,dvojitý tisk zk.gi, N 30 h světle fialová, lehce popraskaný lep, zk. Mr str. 4 / 73

8 ČSR I/Hradčany/Stříhané 13 Na 30 h tmavě fialová, dvl, zk.gi, velmi hezká a hledaná známka krajový kus s počítadlem 40 h oranžová ; 40 h oranžová krajová s počítadlem navíc pod počítadlem otisk trámku! + 4Ab s počítadlem + 60 h s otiskem šroubu nad známkou rohové dvoupásky s DZ - I. + II. TD dvoupásky s počítadly, 50 h modrá a fialová, 50h modrá jedná známka ohyb ;50 h modrá 4- blok ; + 3 h nepřeložené! dvouznámkové meziarší krajový šetiblok 50 h fialová, vrása v papíru, nápichový bod rohový čtyřblok s počítadly 50 h modrá dvoupáska 60 h se složkou, dekorativní krajová známka s počítadlem 60 h žlutooranžová krajový čtyřblok 60 h žlutooranžová - sytý odstín a krajový kus s počítadlem 60 h červenooranžová a sestava známek 60 h žlutooranžová + červenooranžová vhodné ke studiu DV a sestavování TD krajový čtyřblok 75 h šedozelená s otiském nápichového bodu 18 sestava známek 75 h šedozelená - vhodné ke studiu DV a sestavování TD 18 pravý horní rohový dvacetipětiblok 75 h šedozelená, DV na ZP49, rohový čtyřblok s počítadly 75 h šedozelená čtyřblok h olivová čtyřblok h olivová velmi tmavý odstín krajová dvoupáska h hnědá tmavší odstín odstín čtyřblok h hnědá velmi světlý odstín krajový kus s počítadlem h hnědá miniatura h hnědá, nálepky na okrajích mimo známky známky luxusní 20 sestava známek h hnědá - vhodné ke studiu DV a sestavování TD krajový kus s počítadlem h šedá krajový 20 ti blok h šedá na levém okraji otisk hřebu obtisk na známce h šedá obtisk h šedá třípáska pravý horní roh s DV, h šedá 21 miniatura h šedá, nálepky na okrajích mimo známky známky luxusní a h světle šedá, zk. Mr, hledaná známka 21 a krajový čtyřblok s otiskem nápich. bodu, h světle šedá, velmi hledané, ve čtyřbloku malý výskyt - zk. Vrba 21 b stříbřitěšedá,zk Gi, dodatečná přídavná značka, známka zbroušena - zajímavost bez záruky ZT 2 krajové kusy s počítadlen,- ZP 97/I. TD, (černotisk bez lepu) dvojité tisky h ultramarin - barevné odstíny modrá h, zk.vr tři kusy h ultramarinová - odstíny barvy, 1 známka krajová odstíny barev, ultramarínová h 22 sestava známek h ultramarinová - vhodné ke studiu DV a sestavování TD rohový čtyřblok s počítadly h ultramarinová velmi zajímavý odstín h mezibarva modrá - švestkověmodrá str. 5 / 73

9 ČSR I/Hradčany/Stříhané 22 b ; h modrá široký střih - zk. Štolfa - zajímavá barva blížící se k švestkově modré 22 b ; h modrá + modro-ultramarínová s obtiskem - pěkné barvy modrá - fialový odstín h, zk.vr, hledaná barva 22 tmavěmodrá h, velmi vzácná barva, zk.gi,vrba - hledaný a i hezký kus a modrofialová h, zk Gi krajová známka h zelenošedá, lehký výrobní lom krajová známka s počítadlem h zelenošedá krajový kus s lehce seříznutým počítadle,- h zelenošedá čtyřblok h zelenošedá a krajový kus s počítadlem h tmavězelená, zk.vr dva kusy h fialová - odstíny barvy 24 levý a pravý dolní rohový kus h fialová s počítadly, ZP krajový kus s počítadlem h modrofialová čtyřblok h modrofialová světlejší odstín čtyřblok h modrofialová tmavší odstín Hradčany a 0 h - sestava 25 krajový kus h hnědá s DZ přerušená desetinná čárka, ZP / I.TD čtyřblok h hnědá, TD dvoupáska h hnědá s pseudospojenými typy spirál, zajímavé II. typ, ZP 47/II + obtisk, velmi hezká sytá barva, zk.gi ; 0 h velmi pěkný střih - dvl fialová, 0 h, ZP 68/I, DV bílý bod krajový kus s počítadlem 0 h fialová dva kusy 0 h fialová - odstíny barvy a modrofialová, 0 h, zk. Giilbert 26 a krajový kus s počítadlem 0 h modrofialová, zk.ka ; ZP! s počítadlem 0 :- ČSR I/Hradčany/Zoubkované 1 průsek kompletní arch 1 h h hnědá, lehce zahnědlý papír a omačkané okraje, sklady, v perforaci přeložený, I.TD pravá polovina archu 1 h hnědá s průpichem A neúřední - tzv. ministerské zoubkování 1 h hnědá 1 C kompletní arch 1 h h hnědá, lehce zahnědlý papír a omačkané okraje,ii.td 1 C krajová dvoupáska s horním okrajem se zbytky počítadel 1 h hnědá D - 21 D ex ; sestava posuny perforace - zajímavé L neúřední - tzv. ministerské zoubkování 1 h hnědá 1-20 D ex nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování sestava, převážně čisté A neúřední - tzv. ministerské zoubkování 3 h fialová 2 C krajový čtyřblok 3 h fialová, neúřední tzv. ministerské zoubkování 2 D dvoupáska 3 h fialová s DV přerušená větev, neúřední - tzv ministerské zoubkování 2 D krajové čtyřbloky 3 h fialová, neúřední tzv. ministerské zoubkování, 1 x narůžovělý papír, zajímavé 2 D čtyřblok 3 h fialová s vynechanou vodorovnou perforací neúřední tzv. ministerské zoubkování, zajímavé str. 6 / 73

10 ČSR I/Hradčany/Zoubkované 2 E rohová známka 3 h fialová, nepřepážkové - tzv- ministerské zoubkování, dekorativní F neúřední - tzv. ministerské zoubkování 3 h fialová L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 3 h fialová a E krajové čtyřbloky 5 h světle zelená 3 A 5 h světle zelená, nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování, zk.vr 3 A dvoupáska 5 h zelená s neúředním - tzv. ministerským zoubk.,kat., C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 5 h světle zelená 60 3 D sestava známek 5 h světle zelená - vhodné ke studiu DV a sestavování TD 3 D + 5 D ; 5 h + 10 h ; 3 pásky s vynechanou vodorovnou perforací ! velmi dekorativní! 10 navíc rohový kus ZP! E čtyřblok 5 h světle zelená , TD VII, kompletní rekonstrukce desky, 5 h zelená, velmi zajímavé a krajové kusy s průsekem, na jedné straně vynechaný, zajímavé a + B dva čtyřbloky - 1 x krajový 5 h modrozelená A b nevyčištěná deska 5 h tmavě modrozelená A b typ I (5-6 TD) krajová dvoupáska s počítadly 5 h tmavězelená 60 4 Ab - I. typ,krajová známka 5 h tmavě zelená, částečný obtisk, 6/ TD, zajímavé 4 A+B+Ba+F sestava 5 h modrozelená vše s tečkou za hodnotovou číslicí Aa čtyřblok 5 h tmavě zelená ZP 27/38 5. TD Aa+Ab sestava odstínů a typů 5 h modrozelená Ab krajová dvoupáska s počítadly 5 h tmavě modrozelená B + 4Ba dva kusy krajové známky s DZ - odstíny, hledané Bb - I krajový 12 ti blok 5 h modrozelená 6-29/6 TD 4 Bb I. typ, krajový osmiblok 5 h tmavě zelená 21-34/8 TD( TD pofis zatím neuvadí ) Bb - I. typ,rohový čtyřblok 5 h tmavě zelená 9-20/6 TD 4 Ba II. typ,krajový šestiblok 5 h tmavě zelená, s obtiskem,dv, zajímavé a hledané B sestava odstínů a typů 5 h modrozelená 4 B, TD VIII, kompletní rekonstrukce desky, 5 h zelená, velmi zajímavé Ba rohový čtyřblok s DZ a posuny zoubkování, zajímavé C sestava odstínů a typů 5 h modrozelená 4 C; 5 h modroozelená 4 - blok s Dč III - nadherný kus - navíc vynechaná peroforace v horní řadě - zk. Stupka - dekorativní Cb krajový kus s počítadlem 5 h tmavězelená 4 D krajový čtyřblok 5 h modrozelená, drobné výrobní sklady, nečisté zoubkování, zk.što 4 Da krajový kus s počítadlem 5 h tmavězelená, katalog zatím tento odstín neuvádí zk. Ka dvoupáska na ústřižku s velkým posunem perforace E krajová dvoupáska 5 h modrozelená, v okraji výrobní lomy,zk. Gi E typ II 5 h modrozelená - odstíny, 1 zn. s počítadlem F dvoupáska hodnoty 5 h modrozelená F čtyřblok 5 h modrozelená F II. typ, 5 h modrozelená, kzy vpravo nahoře F rohový čtyřblok 5 h modrozelená s DZ IV L neúřední - tzv. ministerské zoubkování 5 h modrozelená str. 7 / 73

11 ČSR I/Hradčany/Zoubkované 4 L tmavší odstín - neúřední - tzv. ministerské zoubkování 5 h modrozelená ; 5 a ; 50h modrá světlý + tmavý 4 - blok ; sestava 4 x 4 - blok C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 10 h červená D čtyřblok s počítadly 10 h červená 50 5 D sestava 10 h červená - různá ZP s případnými deskovými vadami Da, 10 h tmavě červená, silný papír, zajímavé F neúřední - tzv. ministerské zoubkování 10 h červená 5 G 10 h červená, nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování, zk.vr, hledaná a vzácná známka 5 L červená 10 h - neúřední tzv.ministerské zoubkování, vzácná a hledaná známka 6 A čtyřblok 10 h zelená s dalším zoubkováním + tzv. diamantové zoubk. uprostřed mezi spodními známkami, zajímavé A krajový kus 10 h zelená s archovým obtiskem A obtisk, 10 h zelená Chybí 2. strana A zelená 10 h - dv A 2 kusy 10 h zelená - odstíny barvy 6 B krajový čtyřblok s posunem perforace 10 h zelená, dv - zk Śtolfa, katalog 2,- KVP B 10 h zelená, zk.gi, hezky centrovaná známka C rohový čtyřblok s DZ 10 h zelená TD 2, drobné vrásy v papíru C sestava známek 10 h zelená s počítadly 60 6 C ; 10 h zelená - sestava 3 x 4 - blok ; 1 x světlá, 1 x tmavý odstín rohový 4- blok s DZ! ( povolen v okraji mimo známky 3 zoubky) velmi pěkná sestava C krajový 6 ti blok 10 h zelená D nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 10 h zelená I. typ otevřená spirála, 15 h cihlově červená, ZP 49/I TD I. typ otevřená spirála, 15 h cihlově červená, ZP 92/I TD H dvojice známek h - razítkované vzácné, 15 h zkoušeno Ka A sestava odstínů a typů 15 h cihlověčervená A typ II, dva krajové kusy s počítadly - odstíny barev 40 7 A, TD IV, kompletní rekonstrukce desky, 15 h cihlově červená, velmi zajímavé Ad čtyřblok 15 h rumělková, TD 3, zk. Vr 7 Ad ; 15 h rumělková ; TD 3 - krajový 4- blok - vzácné, ZP 3,4,13,14/ III zkoušeno Vrba Ad rumělková 15 h ZP 3/IV TD B ; 3 kusy razítkované - vše Typ II B I. typ, 15 h cihlově červená,tlustý papír zk. Gi, hledaná známka B II. typ 15 h cihlově červená, zk Pi B ; dvoupáska na výstřižku ; Typ II B tlustý papír, 15 h cihlově červená C 50 ti blok s počítadly 15 h rumělková, TD V C 3 kusy v odstínech + 9 C 20h červená tlustý papír 7 C d 15 h rumělková, výstřižek z balíku, v takto velkém bloku mimořádné a vzácné, velmi zajímavé 7 C rumělková, rohový 4 - blok s DZ ; ZP 99 - KVP - x ; ZP luxusní Cc ; 15 karmínová - bez záruky D I. typ, 15 h cihlově červená, ZP 49/I TD str. 8 / 73

12 ČSR I/Hradčany/Zoubkované D II. typ, 15 h cihlově červená 40 7 D typ II 15 h cihlově červená, dvojitá vodorovná perforace, zk. Što, zajímavé E II. typ 15 h cihlově červená, zk. vr, lehká stopa F II. typ, 15 h cihlově červená F krajová dvoupáska s počítadlem 15 h cihlověčervená G ; 15 h s čistým razítkem, zkoušeno Sienzinger - ZP /II H II.typ, 15 h cihlově červená, zk.karásek -bez záruky 1 7 L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 15 h cihlově červená 8 C dva kusy, 1 x s okrajem, 20 h modrozelená - odstíny barvy, zk Vr C modrozelená 20 h D 6 ti blok 20 h modrozelená L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 20 h modrozelená A II typ 20 h červená,zp 14/I, dvl C typ II, 20 h červená, silný papír, sign. Le, zajímavé 10 D Nc nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 25 h ultramarin, zk.mr L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 25 h modrá 10 L ; 25h modrá dvoupáska - neúřední zoubkování ; kat. cena Kč 11 A (3-4 TD), 29 ti blok 25 h fialová, na ZP 50 - pseudopříčka, na ZP, DZ, přerušená desetinná čárka, 3 x přeloženo v perforaci, 1 x mimo A typ I, rohový kus s DZ - přeručená desetinná čárka A II. spirála 25 h fialová, kat. Klim,- hledaná známka A typ II, maďarské razítko, hledané B ; 25h fialová 4- blok ; vlevo tisk ; dvojitý rám 11 D I. spirálový typ 25 h fialová - nepřepážkové zoubkování - tzv ministerské 11 D b ; 25 h hnědofialová! krajový kus - navíc dvojitá perofraoce v okraji - řídký výskyt ; zkoušeno Gilbert D II. typ, 25 h fialová, zk.karásek Db II. typ, 25 h hnědofialová, zk. Ka, opravený lep F II. typ, 25 h fialová, zk. Gi Fa černofialová 25 h ZP 20/II Fa typ II čtyřblok 25 h černofialová, přeloženo v perforaci 11 H ; 25 h fialová ŘZ 13 3/4 : 10 3/4 ; zk. Gilbert, Karásek - velmi vzácná známka! L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 25 h fialová 12 D levý dolní rohový 30 ti blok s počítadly 30 h žlutá s neúředním tzv. ministerským zoubkováním, ve větších blocích se tato zoubkování vyskytují velmi zřídka B levá a pravá rohová 5 ti páska 30 h sv.fialová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 40 h oranžová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 50 h fialová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 50 h modrá D modrá 50 h - neúřední tzv. ministerské zoubkování A žlutooranžová 60 h, zk.pi A 60 h žlutooranžová, zk. Gi B čtyřblok 60 h žlutooranžová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 60 h žlutooranžová str. 9 / 73

13 ČSR I/Hradčany/Zoubkované D nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 60 h žlutooranžová 18 D krajová dvoupáska ZP 49,50/I. TD, 75 h šedozelená - neúřední tzv. ministerské zoubkování, vrása v papíru, dvl L nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování 75 h šedozelená čtyřblok s průsekem C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h olivová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h hnědá,dvl D sytá barva h šedá D ; rohový kus hledané ZP D odstíny barev h šedá, zk.gi A krajový kus s počítadlem h ultramarinová A b modrá h A ultramarin h Ab ; DV - ZP Ab fialově modrá, h, složky v papíru, zk. Gi 22 C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h ultramarinová 22 D nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h ultramarinová C nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h zelenošedá D nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h zelonošedá 24 D nepřepážkové - tzv. ministerské zoubkování h modrofialová D ; h neúřední zoubkování 11 1/2 26 D 0 h fialová nepřepážkové, dvl - tzv. ministerské zoubkování, zk.vrba 26 Da modrofialová! neúřední - tzv. ministerské zoubkování h fialová ČSR I/Hradčany/Typy, Příčky 1 ; 25h fialová velká sestava příčkových typů! vše dlouhá příčka, zoubkované známky ; 1 x stříhaná 4 Na, třípáska STs se šikmým dalším tiskem 5 h tmavě modrozelená, zk. Ka, dekorativní, katalog jen STs 0,-, obvyklé lomy - mimořádné a dekorativní - STAŽENO - FALZUM - falzum takzvaný Šuberův řez - dolepená spirála) příčkový typ 5 h modrozelená, ZP 18/III, zk.vrba - hledané B a příčkový typ, 5 h tmavě modrozelená, ZP7/IV, zk.stu 4 B a STp rohová čtyřpáska 5 h tmavě modrozelená, příč.typ na ZP /IV, katalog Merkur 0,- 4 F ; 5 h modrozelená - dlouhá příčka, dvp - řídký výskyt, ZP 18/ III zk. Pittermann 4 F STp rohový šestiblok, příčkový typ na 10 TD, katalog Klim ,-, zajímavý posun zoubkování - ojedinělý kus 4 STp rohový čtyřblok 5 h modrozelená, sytější barva, příčkový typ na TP 10/IV, na ZP 20 dv - předkloněná číslice 5 4 STp čtyřblok se spojenými příčkovými typy, příčka na ZP 10/IV TD, zk.vr I typ 15 h cihlově červená, ZP22/I. TD 7 I. + IIp, 2 x kombinovaný I.typ s příčkovým, ZP 91/I.TD 15 h cihlově červená, výrazné barevné odstíny IIp, příčkový typ 15 h cihlově červená, ZP 16/I, lom ; 15 h příčkový typ ZP 78/II ; 15 h typ I - plný obtisk na lepu - krásná barva ; zk. Vrba 7 ; 15 h Typ I vzácná TD VII ; ZP 49/ VII - zkoušeno Škaloud - velmi vzácné str. 10 / 73

14 ČSR I/Hradčany/Typy, Příčky A typ I, ZP 94/I, 15 h cihlově červená B typ I (TD 3-6), tlustý papír, lep k prohlednutí Aa STS - 15 h hnědočervená dvoupáska spojené typy TD VII - ZP / VII - znehodnocení tužkou a neznatelným razítkem. Zcela ojedinělý výskyt, ze staré prvorepublikové sbírky. Katalog Pofis možný výskyt uvádí cena proškrtnutá, Klim neuvadí výskyt vůbec, jen u základní barvy proškrtnutí - Zcela ojedinělá nabídka - Atest Vrba D typ II, podtyp příčky, ZP 1/I TD, 15 h cihlově červená, E typ II - příčkový typ, ZP 78/II, kat. Klim -, F příčkový typ 15 h cihlově červená ZP 12/I, zk.što 7 F kombinováný I.typ + příčkový typ, 2/I TD, katalog Klim 2,- / hledané F typ I. ZP 49/I 15 h cihlově červená, zk.beneš STK kombinovaný spojený typ na ZP 91/I, 15 h cihlově červená 7 STK třípáska 15 h cihlově červená, příčk. typ 12/I, spirálový 22/I TD, zk.gi STp dvoupáska spojené typy příčkové ZP 14,15/I TD, svislý lom 7 STS ; 15 h ve 4- bloku meziodstín mezi cihlově červenou a hnědočervenou - spojené typy spirál - dvoupáska STS - luxusní, nálepka na spodních známkách,dřívko v papíru - zkoušeno Karásek A Is + A IIp, spirálový + příčkový typ 20 h červená, kzy 9 A Stp ; 20 h červená v zoubkování HZ 13 3/4 ; 13 1/2 ; spojené typy příčkové,; pěkný 4 - blok ; zk. Vrba C STs dvoupáska 20 hčervená C STp čtyřblok 20 h červená příč. typ na ZP 61/I. TD, dvl, zk. Stu C STp šestiblok 20 h červená, příčk. typ na ZP 46/II. TD C ; dvoupáska spojené typy příčkové 9 C dlouhá příčka : dvoupáska 20 h červená na ZP 96/I příčkový typ, malá složka C STs čtyřblok 20 h karmínová, spirálový typ ZP 34/I I.typ ZP 27/II. TD, 25 h fialová na výstřižku balíkové průvodky příčkový typ 25 h fialová ; 25h fialová velká sestava příčkových typů! vše dlouhá příčka, x černofialová, specialisty hledané! ; 25h pěkná sestava příček; 2 samostané známky s příčkou světly a tmavý odstín + celistvosti obsahující vždy 25h dlouhá příčka A II typ 25 h fialová, zk Ška E ; 25 h fialová dlouhá příčka, zk Karásek E ; 25 h fialová dlouhá příčka,dvl - zk Karásek E příčkový typ ZP 20/I. TD, 25 h fialová, zk. Šula F I. spirálový typ 25 h fialová, ZP 10/II zk Vr F dlouhá příčka ; zkoušeno Karásek F dlouhá příčka ; pěkný kus bez značek Fa černofialová dlouhá příčka ; zkoušeno Karásek H příčkový typ, padělěk zoubkování ke studiu, označeno H příčkový typ ZP 49/II, zk Vr Stp ; 25 h krajový 4 - blok, spojené typy příčkové 7 STp šestblok a čtyřblok 15 h cihlově červená, příčkový typ na ZP /II, výrazné odstíny barev, katalog Merkur 0,- 18 dva kusy 75 h šedozelená, I typ, ZP 82/II, 1 x zk.vr,kat.merkur , ; 75 h typ I spirály, ZP 82/I - užší střih ; kat. cena 0 Kč spirálový typ ZP 82/I, 75 h, zk Gi str. 11 / 73

15 ČSR I/Hradčany/Typy, Příčky 18 II r, ZP 1, 2, 21/II TD, 75 h šedozelená, kompl. sestava rámečkových typů RT ; 75 h rámečkový typ - zk. Štolfa STs třípáska 75 h spojené spirálové typy, ZP 82/I,zk.Gi RT h hnědá, rámečkový typ 25 RT ;8 kusů h rámečkový typ, 93/I ; různá razítka : katalogová cena klim 0 Kč ČSR I/Hradčany/Meziarší, Zkusmé tisky, Vzorce ZT 5 ; 10 svetle červená + tmavě červená dvojitý tisk, 20 h modrozelená svetlý tmavý odstín, 30 h žlutá, h tmavě modrá dvojitý tisk : krajový kus ; vše ve 4 blokách ZT sestava černotisků na křídovém papíru - 15 ks včetně 10, (vlajka na věži) a 30 h ZT sestava černotisků na křídovém papíru, zk.vr A VZ 1 h hnědá, zk.ka 2 Mp nepřeložené meziarší protisměrné 3 h fialová, lehká stopa uprostřed VZ 3 h fialová ZT čtyřblok 3 h fialová - 2 x, barevné odstíny na obyčejném papíru 3 h - 30 h ; Sestava 6 ti hodnot - téměř kompletní série zkušebních tisků Vzorec na nah. papíru ( známo jen 8 hodnot) pěkná sestav bez značek - na požádání lze odzkoušet 3 Mp - 5h zelené krajové 4 - známkové lehce přeložené meziaší, ve dvoupásce ojedinělé! zk. Karásek, Beneš - vzácné a hledané VZ 5 h světle zelená ZT rohový 8 mi blok 5 h zelená - dvojitý tisk na kartonovém papíru ZT lakové barvy VZ 5 h modrozelená ; 5 h Cigeretový papír ; zkusmý tisk Eduard Karel - řídký výskyt 5 Mp dvouznámkové, nepřeložené protisměrné meziarší 10 h červené ZT čtyřblok na nahnědlém papíru 10 h červená s retuší na 2/II TD ZT čtyřblok 10 h červená na obyčejném papíru C VZ přetisk VZOREC na 10 h zelená,zk.što 7 VZ II. příčkový typ 15 h cihlově červená1/i TD, neznatelná stopa po nálepce : řídký výskyt! 7 ZT krajový čtyřblok 15 h cihlově červená na obyčejném papíru, vlevo slabší tisk, zajímavé ZT,typ I, TD 3-6, 15 h - hezká červená barva 8 ; 20 h černotisk tisk na ilustraci - zk. Gilbert + 75 černotisk ( dv) obrácená 7 ; řídký výskyt C VZ přetisk VZOREC na 20 h modrozelená,zk.što 8 Mp dvouznámkové, přeložené meziarší 20 h modrozelená, zk. Gi, hledané 8 ZT rohový čtyřblok s obtiskem,20 h modrozelená na obyčejném papíru ZT sestava tří kusů zkusmých tisků 20 h ZT, příčkový typ, černotisk 20 h, zp 61/I N ; zkusmý tisk pro celiny, dlouhá příčka, ohyb ZT krajová 20 h, II. typ v černé barvě na křídovém papíru 11 STp ; 25 h fialová na nah. papíru s tiskem počítadla z protisměrněho tisku ; ZP 51/II + 52 / 22 - dlouhá pčka - spojené typy příčkové L VZ 25 h fialová, zk.vr STp 2 x + obtisk 25 h fialová, dvl - dekorativní str. 12 / 73

16 ČSR I/Hradčany/Meziarší, Zkusmé tisky, Vzorce 11 ZT II. příčkový typ, 25 h tm.žlutá, ZP 73/I, zkoušeno Gilbert vzácné! 11 ZT příčkový typ 25 h oranžová, vzácná a hledaná známka, zk.vrba ZT, 25 h oranžová s počítadlem - ojedinělé VZ 30 h žlutá C VZ přetisk VZOREC na 30 h žlutá,zk.što ZT 30 h žlutohnědá, zk.gi ZT 30 h žlutoolivová, zk.vr ZT krajový čtyřblok s počítadly 30 h žlutá na obyčejném papíru 13 Na ; 30h tmaba zkusmý tisk na nah. papíru s protichůdným tiskem Na - zajímavé VZ 40 h oranžová ZT krajový čtyřblok s počítadly 50 h fialová na obyčejném papíru C VZ 50 h modrá VZ 50 h modrá 17 ; 60 h žlutoranžová ; dvojitý tisk + otisk provázku na známkovém papíře - široký střih ; zk. Vrba ; 75 h žlutý zkusmý tisk, hladký papír - zk. Karásek L VZ 75 h šedozelená, zk.gi VZ 75 h šedozelená ZT v černé barvě na křídovém papíru, zk Vr ZT 75 h ve žluté barvě na nahnědlém papíru meziarší + h na doplatní 5 ti pásce h zelená makulatura, zajímavé A VZ h olivová, zk.vr VZ h olivová C VZ přetisk VZOREC na h hnědá,zk.što VZ h hnědá ZT h ve světle žluté barvě na křídovém papíru, zk.gi, vzácné ZT ; h s protichůdnám tiskem h; 4 - blok VZ h ultramarin ZT čtyřblok h modrá na obyčejném papíru, dvojitý tisk, zajímavé ZT dvoupáska v černé barvě na křídovém papíru, zk.vr VZ h zelenošedá, dvl, výrazný tmavší a sytější odstín VZ Pp h zelenošedá, dvl - zkoušeno Vrba ZT v černé barvě na křídovém papíru, zk Vr 24 ; h tmavá s protisměrným tiskem 10h červená ; 8- blok krajový se složkou přes dvě známky - u zkušebním tisků ojedinělé D VZ h modrofialová zk.što VZ h fialová ; h + 0 h ( + lehký tisk doplatní) zkusmé tisky na nah apapíru VZ, typ I, h hnědá, zk.gi,pofis A vz - 0h vzorec, KVP - zk. Vrba 26 ZT 0 h fialová na nažloutlém papíru s perforací HZ 13 3/4 : /2 ČSR I/Hradčany/Sestavy / ostatní Hradčany, velmi hezká sestava základních známek, včetně N,9N,10N, a N, u některých známek barevné odstíny, převážná většina známek svěží str. 13 / 73

17 ČSR I/Hradčany/Sestavy / ostatní 1 D - 26 D ex ; sestava známek s neúředním - tzv. ministerským zoubkováním 11 1/2, hezké 1 - h ex : sestava známek s počítadly, různá zobkování, hezké a hledané 1 - h ex : sestava známek s průsekem - hledané a velmi zajímavé 1-14 ex sestava rohových bloků Hradčany, některé s počítadly, zajímavé 1-15 ex sestava4 bloků Hradčany, některé s počítadly, zajímavé a hledané 1-26 ex,velmi hezká sestava odstínů,včetně 21 a - tato jediná *, nádherný komplet se širokou škálou barev, vyšší katalog 1-9 C ex, ŘZ 13 3/4, sestava včetně odstínů barev, převážná většina známek svěží 3 H - h ex ; sestava známek s neúředním - tzv. ministerským zoubkováním 13 3/4, 1 x vrása v papíru, zajímavé E ex, ŘZ 11 1/2 : 10 3/4, sestava známek 3-21 D ex, ŘZ 11 1/2, sestava včetně odstínů barev, převážná většina známek svěží sestava známek s DV tečka za hodnotovou číslicí F ex, ŘZ 13 3/4 : 11 1/2, sestava známek včetně odstínů 4-17 B ex, HZ 11 3/4 sestava známek včetně barevných odstínů většina svěží 6 B - posun perforac zkoušeno Stupka, ; 11 B + 13 B vynechaný perforační otvor - zajímavá sestava Hradčany, sestava známek, včetně meziarší a Vzorců, zajímavé, stojí za prohlídku Hradčany, sestava čtyřbloků, včetně 6 N - Falzum, 2 x šestiblok + 3 h meziarší, u hodnoty 20 h modrozelená vynechány vodorovné perforace sestava čtyřbloků + dvoupáska s počítadly sestava známek na destičce A 5, hezká, čitelná razítka sestava známek s počítadly na destičce A 5, hezká, čitelná razítka Sestava ražených a popsaných Hradčan : katalogová cena 2 Kč sestava Hradčanských známek - rámečkové typy, spirálové typy, příčkové typy včetně odstínů barev, velmi zajímavé. kat. cca 1,- sestava Hradčanských známek na destičce A 5, barevné odstíny, razítka sestava Hradčanských známek na destičce A 5, barevné odstíny, razítka sestava Hradčanských známek na destičce A 5, barevné odstíny, razítka sestava Hradčanských známek na destičce A 5, razítka, barvy, pposané deskové vady - zajímavé sestava Hradčanských známek na destičce A 5, známka 13 N roztržená a slepená, barevné odstíny, typy, razítka sestava Hradčanských známek, barevné odstíny, čtyřblok s počítadly, pro další zpracování Monografie - díl 1, lehké opotřebení, velmi hledaná publikace ČSR I/Hradčany/Celistvosti sestava ústřižků balíkových průvodek s jednokruhovými razítky, hledané sestava ústřižků balíkových průvodek s jednokruhovými razítky, hledané sestava ústřižků balíkových průvodek s jednokruhovými razítky, hledané E příčkový typ 15 h cihlově červená ZP 16/I, na pohlednici, zk. Ka I.typ na ústřižku balíkové průvodky, ZP 82/II, zk Ka str. 14 / 73

18 ČSR I/Hradčany/Celistvosti 18 STp 75 h zelenošedá na ústřižku balíkové průvodky, příčkový typ ZP 29/II, zk Maleček 21 a, 2 x dvoupáska h světle šedá + holubice 2 x 10 h olivová na výstřižku, zajímavé typ I s počítadlem a 24 na ústřižku balíkové průvodkx 25 II rámečkový typ h hnědá 93/I td na ústřižku balíkové průvodky, vzácné a modrofialová 3 ks výstřižků z balíkových průvodek Přední strana dopisů ; zajímavá franktaura - dekorativní Dekorativní dopis malého formátu vyplacený na zadní straně 3 x 9 C ; 20 h červená, 1 x dlouhá příčka Cenné psaní na,- Kč zaslané do Polské Ostravy, vyplacené známkami Hradčan 8, 12, D, vzadu chybí pečetě Dopis Hradčany společně vyplacený se známkami osvobozené republiky + Pč B, dekorativní celistvost! Dopis Hradčany sspolečně vyplcený se známkami osvobozené republiky, R: Dopis Teplice Šanov - Manchester + dekorativní celistvost! ČSR I/Legionářské známky/základní známky serie čtyřbloků se zeleným nátiskem 27 ; 15 h zelená ; 2 rohové 4- blok,y oba s DZ! levý roh přerušená čárka pod 3, pravý roh částečná pomlčka 27 A - 32 A ; kompletní základní sestava v rohových či krajových blocích Aa světle zelená 15 h, zk.gi,ka E 15 h zelená, zk. Mr 27 N ; 15 h zelená ; 3 kusy s celými přítisky ; 1 x rohový kus ZP 91 s kulatým modrým nátiskem + krajová dvoupáska s modrým nátiskem srdce - sestava z význámné sbírky - zkoušeno a Aq s nátiskem, pěkná světlá barva - zk. Karásek B kompletní arch 15 zelená 28 N ; 15 hnědá s počítadlem ( přeloženo mezi známkou a počítadlem) s počítadlem vzácné, navíc rozmzaný tisk vlevo, zajímavé. zkoušeno Vrba B kompletní arch 25 h hnědá, chybí 8 známek ve řadě Aa čtyřblok 25 h světle hnědfá a modrým nátiskem, zk. Gi Aa světle hnědá 25 h, krajová, zk.gi ex sestava známek, vhodné pro specialisty B kompletní ks arch 25 h hnědá E 25 h hnědá, zk. Mr ex sestava leg. známek s nátisky, 2 x DČ - zajímavé 29 A ST, kompletní arch 50 h modrá s 2 x spojenými typy, II. typ na ZP 84,86, zajímavé, katalog, A dvoupáska 50 h modrá s obtiskem a bez obtisku, zajímavé B ; 50h legionářské - krásný kus bez značek N krajový kus s počítadlem a 1/4 zeleného nátisku, zk.gi, hezké sestava vad zoubkování, posuny, dvojité - zajímavé B velká složka v zoubkování, 75 h šedá E 75 h šedá, zk. Gi,Vr, vzácná a hledaná známka B rohový čtyřblok 75 h, s DZ F 75 h šedá, zk. Mr, hledaná známka B rohový čtyřblok h, s DZ 5 dvěma kupony dole C rohový čtyřblok s DZ 6, v tomto zoubkování vzácné, zk.gi B rohový čtyřblok h, s DZ 5 a zeleným nátiskem str. 15 / 73

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE & SOBOTA 9. ČERVNA 2018, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-632 LOSY 633-1187 NEDĚLE 10. ČERVNA 2018, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1188-1683 LOSY 1684-2247 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

1 400,- 23 zn. 13, 30h světle fi alová zk. Mahr a atest Pittermann 2 700, , ,-

1 400,- 23 zn. 13, 30h světle fi alová zk. Mahr a atest Pittermann 2 700, , ,- 1 HRADČANY 1 zn. 4Nb I, 5h tmavě zelená 900,- 2 zn. 4Nb II, 5h tmavě zelená 3 4 5 čtyřblok zn. 6, 10h zelená, částečný strojový obtisk na lepu zk. Gi ústřižek průvodky se zn. 6 a 8, razítko RIMAVSKÁ SOBOTA,

Více

ex ex ex ex. 2957

ex ex ex ex. 2957 1408 1164 1764 1340 1795 1394 1187 1381 1436 2917 1763 1243 1324 3003 2746 ex. 3165 ex.. 3259 ex. 2987 3147 3011 ex. 2955 2979 ex. 2964 2950 ex. 2957 ex. 2759 ex. 2731 3235 PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE SOBOTA

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE SOBOTA 22. DUBNA 2017, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-704 LOSY 705-1559 NEDĚLE 23. DUBNA 2017, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1560-2097 LOSY 2098-2923 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

katalog červnové ONLINE AUKCE

katalog červnové ONLINE AUKCE Filatelie Praha Petr Flaška katalog červnové ONLINE AUKCE 23. června 19 od 8: hodin Uzávěrka příkazů: neděle 23. 6. 19 v 8:15 hod. Prohlídky položek: Sokolská15/66, 00 Praha 2 prodejna Filap s.r.o. 19.

Více

38 / čtyřblok zn. 24, 400h modrofi alová, tisk na lepu zk. Ša 1 000,- 39 zn. 25 II, 500h hnědá, II. typ zk. Gi 900, ,-

38 / čtyřblok zn. 24, 400h modrofi alová, tisk na lepu zk. Ša 1 000,- 39 zn. 25 II, 500h hnědá, II. typ zk. Gi 900, ,- 1 HRADČANY 1 zn. 4b N I, 5h tmavě zelená 1 200,- 2 kraj. čtyřblok zn. 4D II, 5h modrozelená, 11 1/2 zk. Gi 1 3 dvoupáska zn. 6, 10h zelená, přeložka zk. Gi 4 krajový 9-ti blok zn. 6B, 10h zelená, dvojitá

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE & SOBOTA 29. ŘÍJNA 2016 DOPOLEDNE 1-742 ODPOLEDNE 743-1574 NEDĚLE 30. ŘÍJNA 2016 DOPOLEDNE 1575-1951 ODPOLEDNE 1952-2894 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH: www.czechstamp.com REGISTRACE

Více

KATALOG AUKCE. Online Aukce března - 9:00

KATALOG AUKCE. Online Aukce března - 9:00 KATALOG AUKCE Online Aukce - 24. března - 9:00 ČSR I/Hradčany/Stříhané 1 - levá dolní rohová dvoupáska hodnoty 1h hnědá ; tmavší odstín 1 19.00616 barvy 1 - pravý dolní rohový čtyřblok hodnoty 1h hnědá,

Více

Majer & Thraumb LOSY LOSY LOSY LOSY REGISTRACE Z AUKCÍ JIŘÍ MAJER PLATÍ I PRO TUTO AUKCI!

Majer & Thraumb LOSY LOSY LOSY LOSY REGISTRACE Z AUKCÍ JIŘÍ MAJER PLATÍ I PRO TUTO AUKCI! PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE Majer & Thraumb SOBOTA 26. DUBNA 2014, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-758 LOSY 759-1444 NEDĚLE 27. DUBNA 2014, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1445-2039 LOSY 2040-2797 AUKCE NA INTERNETOVÝCH

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE & SOBOTA 1. PROSINCE 2018, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-638 LOSY 639-1017 NEDĚLE 2. PROSINCE 2018, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1018-1661 LOSY 1662-2249 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE SOBOTA 2. PROSINCE 2017, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-517 LOSY 518-1016 NEDĚLE 3. PROSINCE 2017, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1017-1669 LOSY 1670-2435 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE & SOBOTA 25. KVĚTNA 2019 - ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1-708 LOSY 709-1308 NEDĚLE 26. KVĚTNA 2019 - ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 1309-1835 LOSY 1836-2569 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Filatelie Klim Strana 1/95 Sálová aukce - 62. jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Předběžné 1 zn. Mi. č. 201 II široká, kat. cena 4500 Kč 2400 Kč XX ZT rak. leteckých

Více

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Filatelie Klim Strana 1/76 Sálová aukce - 63. podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Předběžné 1 rak. doplatní zn. 1h - 10K Mi. P 34 - P 46, kat. Pofis jako předběžné

Více

41 arch zn. 4 ST, 5h modrozelená, I. typ ZP 91 / II ,- 700,-

41 arch zn. 4 ST, 5h modrozelená, I. typ ZP 91 / II ,- 700,- 1 HRADČANY 1 krajová zn. 1C, 1h hnědá, nastavený papír. Velmi vzácné 700,- 2 zn. 4 II, 5h modrozelená, příčkový typ 650,- 3 zn. 4b I, 5h tmavě zelená, TD VII zk. Vrba 1 500,- 4 zn. 4b I, 5h tmavě zelená,

Více

HRADČANY SPOJENÉ TYPY PŘÍČEK SPOJENÉ TYPY TISKOVÉ VADY MEZIARŠÍ PŘETISK VZOREC

HRADČANY SPOJENÉ TYPY PŘÍČEK SPOJENÉ TYPY TISKOVÉ VADY MEZIARŠÍ PŘETISK VZOREC 1 HRADČANY SPOJENÉ TYPY PŘÍČEK 1 zn. 4b I, 5h tmavě modrozelená, TD 5-8 1 000,- 2 zn. 4b I, 5h tmavě modrozelená, TD 6 zk. Vrba 700,- 3 krajový čtyřblok zn. 6, 10h zelená, tisk na lepu 1 200,- 4 zn. 7a

Více

ČESKOSLOVENSKO CZECHOSLOVAKIA

ČESKOSLOVENSKO CZECHOSLOVAKIA 1919, Legionářské 1. výročí vzniku ČSR (1. část) zoubkované A: HZ 13 ½ : 13 ¾ 15h světle 25h světle hnědá 100h černofialová 1919, Legionářské 1. výročí vzniku ČSR zoubkované B: ŘZ 11 ½ : 13 ¾ 15h světle

Více

Sálová aukce - 56. jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání

Sálová aukce - 56. jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Filatelie Klim Strana 1/85 Sálová aukce - 56. jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Předběžné 1 uherská novinová zn. Mi. č. 108 v 10ti-bloku s raz. KARLSBAD 7.11.18,

Více

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Filatelie Klim Strana 1/90 Sálová aukce - 64. jarní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Předběžné 1 2 ústřižek pošt. průvodky frank. zn. Mi. č. 194 a vodorovnou dvoupáskou

Více

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE

PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE PÍSEMNÁ A ON-LINE AUKCE SOBOTA 7. KVĚTNA 2016, ZAČÁTEK V 8,30 HODIN LOSY 1100-1721 LOSY 1722-2589 NEDĚLE 8. KVĚNA 2016, ZAČÁTEK V 9,00 HODIN LOSY 2590-3142 LOSY 3143-3697 AUKCE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

Více

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek Filatelie Klim Strana 1/57 Sálová aukce - 32. podzimní aukce poštovních známek Předběžné - souběžné 1 zn. P č. 16-19 (Rakousko Mi. č. 204-7 I), 2, 3, 4, 10K - velký znak 3000 Kč XX 2 zn. č. P 11 (Mi. č.

Více

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek Filatelie Klim Strana 1/41 Sálová aukce - 66. jarní aukce poštovních známek Předběžné ústřižek uherské průvodky 10fil frank. zn. Mi. 202, 204, 205, pod. raz. BESZTEROZEBANYA 1 400 Kč V (Banská Bystrica)

Více

ČESKOSLOVENSKO 1918 1939 CZECHOSLOVAKIA. Hradčany. Alfons Mucha. http://www.hradcany-stamps.com/

ČESKOSLOVENSKO 1918 1939 CZECHOSLOVAKIA. Hradčany. Alfons Mucha. http://www.hradcany-stamps.com/ Hradčany Alfons Mucha Hradčany Kolem prvních československých známek často vzkvétají neuvěřitelné, dokonce i přehnané historky a nejasné informace. Uplynulo již přez 90 let od vzniku prvních československých

Více

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek Filatelie Klim Strana 1/61 Sálová aukce - 39. podzimní aukce poštovních známek Předběžné 1 celistvost frank. zn. 5h F.J. s raz. ŽIŽKOV 1 28.10.18 1000 Kč DOP. 2 výstřižek frank. zn. č. P 4 (Mi. č. 188)

Více

ex. 1777 ex. 1962 ex. 1904 ex. 1977

ex. 1777 ex. 1962 ex. 1904 ex. 1977 1068 1186 1120 1205 1178 1293 1294 1217 1210 1251 1231 1326 1564 1408 1415 1346 1614 1226 1313 1275 1316 1341 1565 1574 1725 1738 1737 1736 1622 1584 1571 1596 1595 1618 1624 1617 ex. 1777 1708 1898 1558

Více

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Filatelie Klim Strana 1/87 Sálová aukce - 59. podzimní aukce poštovních známek, papírových platidel, mincí, řádů a vyznamenání Předběžné 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 firemní celistvost do Brna frank. zn. P č.

Více

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek

Sálová aukce podzimní aukce poštovních známek Filatelie Klim Strana 1/65 Sálová aukce - 45. podzimní aukce poštovních známek Predbezne 1 celistvost frank. zn. P c. 1 (Mi. 185) 3x, pod. raz. POPELIN 3.11.18, kat. cena 750 Kc 2 3 4 5 celistvost frank.

Více

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek

Sálová aukce jarní aukce poštovních známek Filatelie Klim Strana 1/87 Sálová aukce - 38. jarní aukce poštovních známek Předběžné - souběžné firemní dopis frank. zn. P č. 23 (Mi. 222) s pod. raz. PRAHA 1 28.10.18 (1. den ČSR), kvalita 1 1000 Kč

Více

č. kat. stát stav popis vyv. cena 3 Z N Á M K Y - Č S R I 1 ČSR I ** 1-26 bez 6, 9, 13 (4, 7, 11, 18 jen IIs, 25 Is, 26 zk.gi) 800,00 2 ČSR I * 1-26

č. kat. stát stav popis vyv. cena 3 Z N Á M K Y - Č S R I 1 ČSR I ** 1-26 bez 6, 9, 13 (4, 7, 11, 18 jen IIs, 25 Is, 26 zk.gi) 800,00 2 ČSR I * 1-26 č. kat. stát stav popis vyv. cena 3 Z N Á M K Y - Č S R I 1 ČSR I ** 1-26 bez 6, 9, 13 (4, 7, 11, 18 jen IIs, 25 Is, 26 zk.gi) 800,00 2 ČSR I * 1-26 bez 6,9,13 (4,7,18 jen IIs, 11 IIsIIp, 25 Is) 290,00

Více

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s.

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. Pol. 133 98. KOLO uzávěrka 20.5.2019 sekretariat@informace-scf.cz řada položek vyobrazena na www.informace-scf.cz 1 ČESKÁ REPUBLIKA 1 automatové známky ražené Zvíkov

Více

20 π FILATELIE 6/2015 FILATELIE A PRÁVO FRANTIŠEK BENEŠ

20 π FILATELIE 6/2015 FILATELIE A PRÁVO FRANTIŠEK BENEŠ Některé z minule popsaných resp. vyobrazených materiálů jsou zveřej něny poprvé, jiné skutečnosti jsou naopak sběratelům dávno známy. Není divu, od té do - by uplynulo skoro čtyřicet let. Přesto se dodnes

Více

RAZÍTKA JIČÍNSKÉ POŠTY

RAZÍTKA JIČÍNSKÉ POŠTY Druhá část sbírky obsahuje razítka rekomandační, R- nálepky a další druhy a typy razítek denních. Jičínská pošta z roku 1877 Razítka recomandační Čtyři druhy recomandačních razítek používaných na jičínské

Více

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s.

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. 94. KOLO uzávěrka 28.3.2017 pol.č.253 - ukázka sekretariat@informace-scf.cz www.sekretariat-scf.cz ČESKOSLOVENSKO II č. kat. položka vyvolávací cena v Kč 1 353-9 Košické

Více

Československá oblast

Československá oblast Seznam listů se signaturou Československo 2/1 Spojené národy 2/2 Československá oblast 2.1 1 Padělky čsl.známek 1918-1939, Karásek,Kvasnička,Paulíček 1963 2.1 2 Košické známky, Müller, Ptačovský 1959 2.1

Více

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ S O U T Ě Ž S Č F

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ S O U T Ě Ž S Č F PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ S O U T Ě Ž S Č F pol.242 - ukázka 93. KOLO uzávěrka 31. 10. 2016 www.informace-scf.cz 1 ČESKOSLOVENSKO II č. kat. položka vyvolávací cena v Kč 1 353-9 Košické vydání Kompletní série

Více

POFIS PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA 1939-1945

POFIS PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA 1939-1945 POFIS 2 0 1 0 PROTEKTORÁT ČECHY A MORAVA 1939-1945 Vážení přátelé, držíte v ruce novou barevnou příručku pro sběratele poštovních známek a celin pocházejících z nelehkého údobí našich dějin - protektorátu

Více

Hradčany Hned v úvodu určitě nepřehlédněte. 2 π FILATELIE 11/2014 FILATELISTICKÝ TRH FRANTIŠEK BENEŠ

Hradčany Hned v úvodu určitě nepřehlédněte. 2 π FILATELIE 11/2014 FILATELISTICKÝ TRH FRANTIŠEK BENEŠ FILATELISTICKÝ TRH Zajímavosti v podzimní aukci Profil S tímto číslem Filatelie jste obdrželi i katalog 42. mezinárodní aukce Profil, která se bude konat v pražském hotelu Olympik-Tristar v sobotu 22.

Více

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s.

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. Pol. 294 95. KOLO uzávěrka 3.10.2017 sekretariat@informace-scf.cz www.sekretariat-scf.cz ČESKOSLOVENSKO II č. kat. položka vyvolávací cena v Kč 1 353-9 Košické vydání

Více

Robert Jack významný sběratel známek Afghánistánu

Robert Jack významný sběratel známek Afghánistánu Robert Jack významný sběratel známek Afghánistánu Robert Jack z Velké Británie je významným sběratelem Afghánských známek, celistvostí i kolků. Požádal jsem jej o rozhovor, aby našim čtenářům řekl něco

Více

20 Kapitola. 14 Nadpis. Příloha 18: PRAVIDLA PÍSEMNÉ DOKUMENTACE JEDNOTLIVÉ POLOŽKY GRAFICKÉHO ŘEŠENÍ DOKUMENTACE

20 Kapitola. 14 Nadpis. Příloha 18: PRAVIDLA PÍSEMNÉ DOKUMENTACE JEDNOTLIVÉ POLOŽKY GRAFICKÉHO ŘEŠENÍ DOKUMENTACE Příloha : PRAVIDLA PÍSEMNÉ DOKUMENTACE JEDNOTLIVÉ POLOŽKY GRAFICKÉHO ŘEŠENÍ DOKUMENTACE - Písmo - Zrcadlo - Číslování stránek - Číslování obrázků, tabulek, vzorků - Prostor pomůcka pro umisťování vzorků

Více

PODZIMNÍ AUKCE POŠTOVNÍCH ZNÁMEK, MINCÍ, PAPÍROVÝCH PLATIDEL, ŘÁDŮ A VYZNAMENÁNÍ

PODZIMNÍ AUKCE POŠTOVNÍCH ZNÁMEK, MINCÍ, PAPÍROVÝCH PLATIDEL, ŘÁDŮ A VYZNAMENÁNÍ 57. AUKCE sobota 25. října 2014 hotel Internacional Brno Husova č. 16 PODZIMNÍ AUKCE POŠTOVNÍCH ZNÁMEK, MINCÍ, PAPÍROVÝCH PLATIDEL, ŘÁDŮ A VYZNAMENÁNÍ PROGRAM AUKCE Začátek : Přestávka : Pokračování :

Více

Čtyři atesty a přece není pravá

Čtyři atesty a přece není pravá ZNALECKÁ HLÍDKA Čtyři atesty a přece není pravá Jde o jednu z nejvzácnějších známek naší první republiky, 10 K Znak Pošta československá 1919 na žilkovaném papíru - a nadto v úzkém formátu! Zezadu je opatřena

Více

Základní barvy holuba domácího

Základní barvy holuba domácího Základní barvy holuba domácího Ing. Juraj Kafka Národní komise pro standardy holubů ČSCH 5 Popis původního zbarvení Columba livia, (L.) modré černopruhé 4 3 1 2 1. Krk část opeření s rozprostřenými pigmentovými

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 92. V y h l á š k a m i n i s t r a

Více

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s.

PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. PÍSEMNÁ NABÍDKOVÁ SOUTĚŽ SČF, z.s. 97. KOLO uzávěrka 30.10.2018 sekretariat@informace-scf.cz řada položek vyobrazena na www.informace-scf.c Pol. 221 ČESKOSLOVENSKO II č. kat. položka vyvolávací cena v

Více

50.00 210.00 170.00 (10kg) železitý,žlutý,světlý*** 1725 000 Kysličník železitý,střední 50.00 240.00 190.00 (10kg)

50.00 210.00 170.00 (10kg) železitý,žlutý,světlý*** 1725 000 Kysličník železitý,střední 50.00 240.00 190.00 (10kg) Pigmenty Základní řadu tvoří pigmenty Deffner&Johann a Raphael. Na ni pak navazuje kompletní nabídka pigmentů a barviv firmy Kremer Pigmente obsahující cca 800 položek. Obj.číslo Název 100g 1000g 25/10kg

Více

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Třináctilistové barevné nástěnné kalendáře, rozměr listů 210x297 mm, podloženo pevným kartonem, vazba do spirály, očko na zavěšení. Tyto kalendáře

Více

Ceník výrobků. platnost od 1.1.2012

Ceník výrobků. platnost od 1.1.2012 Ceník výrobků platnost od 1.1.2012 Tento ceník je pouze orientační. Ceny jsou uváděny bez DPH. Konečnou cenu může ovlivnit jak výběr vhodné tloušťky použitého materiálu, tak nestandardní barva či způsob

Více

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016 DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016 OBSAH 2016 MAPY Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 STOLNÍ KALENDÁŘE Stříškový, lístkový, lístkový prodloužený NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE Tříměsíční pracovní kalendáře DIÁŘE... 2... 3...

Více

Technická specifikace variant a atributů Vlastních známek a úpravy tiskových listů a výplatních známkových sešitků

Technická specifikace variant a atributů Vlastních známek a úpravy tiskových listů a výplatních známkových sešitků Příloha č. 2 Technická specifikace variant a atributů Vlastních známek a úpravy tiskových listů a výplatních známkových sešitků 1. Popis variant vydání Vlastních známek 1.1. Popis tiskových listů Vlastních

Více

RAL: -- ČSN: 0123 šedá. RAL: -- ČSN: 0199 černá. RAL: -- ČSN: 0530 zeleň střední. RAL: -- ČSN: 0841 červenohnědá NB. RAL: -- ČSN: 0921 světlá hnědá

RAL: -- ČSN: 0123 šedá. RAL: -- ČSN: 0199 černá. RAL: -- ČSN: 0530 zeleň střední. RAL: -- ČSN: 0841 červenohnědá NB. RAL: -- ČSN: 0921 světlá hnědá Vzorkovnice ČSN ČSN: 0000 bezbarvý ČSN: 0100 ČSN: 0110 šeď střední ČSN: 0123 šedá ČSN: 0125 šeď holubí ČSN: 0131 šedá ČSN: 0151 ČSN: 0161 ČSN: 0199 černá ČSN: 0240 hněď střední ČSN: 0280 hněď návěstní

Více

Přejmenování listu Dvakrát klepněte na pojmenování listu, napište nový název a potvrďte klávesu ENTER.

Přejmenování listu Dvakrát klepněte na pojmenování listu, napište nový název a potvrďte klávesu ENTER. Výplň a ohraničení tabulky Označte text, z nabídky vyberte Formát Buňky Ohraničení (nejdříve vyberte typ, pak barvu a nakonec typ ohraničení (dole, vnitřní atd...). Změna formátu písma (styl, velikost,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ROUDNICE NAD LABEM, Jungmannova 660, PSČ Poptávkové řízení

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ROUDNICE NAD LABEM, Jungmannova 660, PSČ Poptávkové řízení Poptávkové řízení Název zakázky: Vybavení školy nábytkem pro Základní školu Roudnice nad Labem, Jungmannova 660, okres Litoměřice Datum vyhlášení zakázky: 20. 5. 2016 Název zadavatele: Základní škola Roudnice

Více

RAL: 1002 ČSN: 6080 pískově žlutá. RAL: 1007 ČSN: 6446 žluť chromová. RAL: 1015 ČSN: 6006 slonová kost světlá. RAL: 1020 ČSN: 5006 olivově žlutá

RAL: 1002 ČSN: 6080 pískově žlutá. RAL: 1007 ČSN: 6446 žluť chromová. RAL: 1015 ČSN: 6006 slonová kost světlá. RAL: 1020 ČSN: 5006 olivově žlutá Vzorkovnice RAL RAL: 1000 ČSN: 5040 zelenobéžová RAL: 1001 ČSN: 6105 béžová RAL: 1002 ČSN: 6080 pískově žlutá RAL: 1003 ČSN: 6336 žluť návěstní RAL: 1004 ČSN: 6220 žluť zlatá RAL: 1005 ČSN: 6250 medově

Více

Specifikace dodávky GŘ OL - znak a medaile

Specifikace dodávky GŘ OL - znak a medaile Příloha č. 1 ZD Technická specifikace Specifikace dodávky Uvedená technická specifikace stanoví požadovanou kvalitu zboží. Pokud je použita obchodní firma nebo název či specifické označení zboží, které

Více

SBÍRKA GRAFICKÉHO DESIGNU POHLEDNICE

SBÍRKA GRAFICKÉHO DESIGNU POHLEDNICE SBÍRKA GRAFICKÉHO DESIGNU POHLEDNICE Muzejní sbírka pohlednic patří k nejbohatším, čítá několik tisíc kusů, přičemž její velká část je zatím uložena jako netříděný fond. Vedle místopisných tématik jsou

Více

VIVELLA COLOR STR. 10 SIGMA STR. 11 LAMINO STR. 15 ELASTIC STR. 17 LAGUNA STR. 13 NOVINKY 2015 NOVINKY!

VIVELLA COLOR STR. 10 SIGMA STR. 11 LAMINO STR. 15 ELASTIC STR. 17 LAGUNA STR. 13 NOVINKY 2015 NOVINKY! LAMINO STR. 15 VIVELLA COLOR STR. 10 SIGMA STR. 11 LAGUNA STR. 13 ELASTIC STR. 17 NOVINKY! NOVINKY 2015 plocha pro přítisk 650x80 mm plocha pro přítisk 650x80 mm NÁSTĚNNÉ MAPY A1 NÁSTĚNNÁ MAPA A1 DVĚ BAREVNÉ

Více

CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ

CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ I. PRODEJNÍ CENY POŠTOVNÍCH CENIN PLATNÝCH PRO POUŽITÍ V RÁMCI POŠTOVNÍCH SLUŽEB V ČR Ceny jsou osvobozeny od DPH s výjimkou bodu 6. Ceny se zaokrouhlují

Více

Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal.

Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb Specifikace kancelářských potřeb. Množství /ks, bal. Příloha č. 2 Veřejná zakázka malého rozsahu "Nákup kancelářského papíru a kancelářských potřeb" Specifikace kancelářských potřeb Název Množství /ks, bal./ Cena v Kč (bez DPH) DPH v Kč Cena v Kč (vč. DPH)

Více

Příloha č. 1. Soupis předmětu a počtu kusů dodávky. Kancelářské potřeby a tiskopisy. číslo položky

Příloha č. 1. Soupis předmětu a počtu kusů dodávky. Kancelářské potřeby a tiskopisy. číslo položky Příloha č. 1 Soupis předmětu a počtu kusů dodávky Kancelářské potřeby a tiskopisy číslo položky název položky balení 1 Aktovka s přihrádkami A4, 6 přihrádek, 33,0x24,0x2,7 cm ks 2 Archivační kontejner

Více

ČÁST PRVNÍ UŽÍVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ ZPOPLATNĚNÝCH ČASOVÝM POPLATKEM

ČÁST PRVNÍ UŽÍVÁNÍ POZEMNÍCH KOMUNIKACÍ ZPOPLATNĚNÝCH ČASOVÝM POPLATKEM Strana 5522 Sbírka zákonů č. 435 / 2012 Částka 158 435 VYHLÁŠKA ze dne 29. listopadu 2012 o užívání pozemních komunikací zpoplatněných časovým poplatkem a o změně vyhlášky č. 527/2006 Sb., o užívání zpoplatněných

Více

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA Maloobchodní ceník BMB VENEZIA Text v hlavičce sloupce % DPH Zaokrouhlit na : 1, 5, 10, 100 apod. 21 1 Verze: 20150701_001V BMB spol. s r.o. Telefon: 518 305 640 Nádražní 524, 696 32 Ždánice Fax: 518 633

Více

OBSAH 2015 ... 2... 3. Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3

OBSAH 2015 ... 2... 3. Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 OBSAH 2015 mapy Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 stolní kalendáře Stříškový, lístkový, lístkový prodloužený nástěnné kalendáře Tříměsíční pracovní 3m skládaný diáře Vivella... 6-7 Balacron... 8 Balacron

Více

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE T ATE 78524

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE T ATE 78524 automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. POKYNY PRO ÚDRŽBU Strana 1 Celkem stránek:

Více

Výstava kamélií v Kroměříži Kamélie v novém

Výstava kamélií v Kroměříži Kamélie v novém Výstava kamélií v Kroměříži Kamélie v novém Velmi cennou součástí sbírky rostlin pěstovaných v Květné zahradě v Kroměříži je také kolekce kamélií čítající 40 vzrostlých stromů a stejný počet menších rostlin

Více

REVOLUČNÍ PŘETISKY 5.V.1945 Česko-Slovensko Revoluční přetisky rekonstrukce a důkaz, že tyto přetisky byly zhotoveny ve V a m b e r k u.

REVOLUČNÍ PŘETISKY 5.V.1945 Česko-Slovensko Revoluční přetisky rekonstrukce a důkaz, že tyto přetisky byly zhotoveny ve V a m b e r k u. REVOLUČNÍ PŘETISKY 5.V.1945 Česko-Slovensko Revoluční přetisky rekonstrukce a důkaz, že tyto přetisky byly zhotoveny ve V a m b e r k u. Revoluce začala: dne 5.5.1945 volala kolegyně z pražské pošty na

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA Verze: 30.11.2017 Maloobchodní ceník BMB řada VENEZIA VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104

Více

Pokladní potvrzenky České národní banky z roku 1993

Pokladní potvrzenky České národní banky z roku 1993 Pokladní potvrzenky České národní banky z roku 1993 Mgr. Vít Karasiewicz Úvod o historických souvislostech a účelu vzniku potvrzenek Postupný politický proces rozdělení společného státu byl po stránce

Více

RAL Classic Žlutá a béžová barevný vzorek označení RAL český název Oranžová barevný vzorek označení RAL český název

RAL Classic Žlutá a béžová barevný vzorek označení RAL český název Oranžová barevný vzorek označení RAL český název RAL Classic Žlutá a béžová RAL 1000 Béžová zelená RAL 1001 Béžová RAL 1002 Písková RAL 1003 Signální žlutá RAL 1004 Zlatožlutá RAL 1005 Žlutá medová RAL 1006 Žlutá kukuřičná RAL 1007 Žlutá narcisová RAL

Více

HELEN COMFORT. Provedení - masivní Buk PLATNOST CENÍKU - OD 1.9.2012

HELEN COMFORT. Provedení - masivní Buk PLATNOST CENÍKU - OD 1.9.2012 Provedení - masivní Buk LP - lehací plocha Postele Helen comfort, noční stolky, zrcadlo, komody jsou vyrobeny z masivního buku (cink, parketa), dodávají se standartně v odstínech: natur - 10 a za příplatek

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

Známková země HAVAJ a její tzv. Misionářské známky

Známková země HAVAJ a její tzv. Misionářské známky Známková země HAVAJ a její tzv. Misionářské známky Tato země je zajímavá už jen svojí exotikou, vzdáleností a také tím, že již před více než 100 lety ukončila svojí vlastní známkovou emisní činnost. Předznámkové

Více

Z NABÍDKY AUKCE PROFIL

Z NABÍDKY AUKCE PROFIL Pro Profil to samozřejmě není žádný velký obchod (dokonce i v případě prodeje za tři sta korun jsou náklady na položku vyšší než provize), ale všechno nejde poměřovat jen penězi. Když už jsme dostali tu

Více

DAŇ Z MASA. v Čechách,na Moravě a ve Slezsku a příspěvkové známky Svazu jatečního dobytka. Jiří Kořínek, Praha 2012,

DAŇ Z MASA. v Čechách,na Moravě a ve Slezsku a příspěvkové známky Svazu jatečního dobytka. Jiří Kořínek, Praha 2012, DAŇ Z MASA a příspěvkové známky Svazu jatečního dobytka v Čechách,na Moravě a ve Slezsku 1920 1949 Jiří Kořínek, Praha 2012, korinekj1@seznam.cz Daň z masa byla v Československu zavedena zákonem čís. 262/1920

Více

52 nd INTERSTENO congress Cagliari, July 2019

52 nd INTERSTENO congress Cagliari, July 2019 www.intersteno.org www.intersteno2019.org 52 nd INTERSTENO congress Cagliari, 13-19 July 2019 OPERAČNÍ SYSTÉM SOFTWARE POUŽITÝ PRO WORD PROCESSING SOUTĚŽNÍ ID A-1 A Instrukce pro soutěžící Otevřete si

Více

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2240 mm 2048 mm 2048 mm

Více

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk 2 Obaly diářů - VIVELLA Elegant OSKAR 16-17 A4 TOMÁŠ 18-19 JAKUB 20-21 OTA 22-23 ROBIN 24-25 B6 ADAM 26-27 IGOR 28-29 CTIRAD 30-31 B5 VÁCLAV 32-33 B6 PROKOP 34-35 FILIP 36-37 V I V ELLA Easy MOKA STARORŮŽOVÁ

Více

Ministerstvo informatiky

Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 10 Praha dne 2. října 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 98 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 99 Vydání příležitostné poštovní známky Portál baziliky

Více

Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku do školní družiny

Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku do školní družiny Naše zn.: ZŠ /2017 Vyřizuje: Mgr. Hynek Hromada Telefon: 571 412 772 e-mail: hynek.hromada@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 4. 7. 2017 Písemná výzva k podání nabídky více zájemcům Dodávka a instalace nábytku

Více

Přehled známek a razítek vydaných k XXI. ZOH 2010 ve Vancouveru

Přehled známek a razítek vydaných k XXI. ZOH 2010 ve Vancouveru Přehled známek a razítek vydaných k XXI. ZOH 2010 ve Vancouveru 1. Andorra (Fr.) 25.1.2010, 1 zn. 0,85 - alpské lyžování 2. Austrálie 25.2.2010, 1 zn. 55c - Torah Brightová, zlato - snowboard, U-rampa,

Více

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, Vysoké Mýto

Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, Vysoké Mýto Gymnázium Vysoké Mýto nám. Vaňorného 163, 566 01 Vysoké Mýto Registrační číslo projektu Šablona Autor Název materiálu / Druh CZ.1.07/1.5.00/34.0951 III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT

Více

RAL Classic RAL 1007 RAL 1000 RAL 1001 RAL 1011 RAL 1012 RAL 1002 RAL 1013 RAL 1003 RAL 1014 RAL 1004 RAL 1015 RAL 1005 RAL 1006 RAL 1016

RAL Classic RAL 1007 RAL 1000 RAL 1001 RAL 1011 RAL 1012 RAL 1002 RAL 1013 RAL 1003 RAL 1014 RAL 1004 RAL 1015 RAL 1005 RAL 1006 RAL 1016 RAL 1000 RAL 1007 Béžová zelená Žlutá narcisová RAL 1001 RAL 1011 Béžová Hnědobéžová RAL 1002 RAL 1012 Písková Citrónová žlutá RAL 1003 RAL 1013 Signální žlutá Perlová bílá RAL 1004 RAL 1014 Zlatožlutá

Více

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2017 SPEKTRUM OBSAH 2017 MAPY ZÁZNAMNÍKY. Nástěnná mapa A1... 2 Stolní mapa A2 / A3... 3

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2017 SPEKTRUM OBSAH 2017 MAPY ZÁZNAMNÍKY. Nástěnná mapa A1... 2 Stolní mapa A2 / A3... 3 DIÁŘE A KALENDÁŘE 2017 MAPY ZÁZNAMNÍKY OBSAH 2017 SPEKTRUM Nástěnná mapa A1... 2 Stolní mapa A2 / A3... 3 STOLNÍ KALENDÁŘE Stříškový, lístkový, lístkový prodloužený NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE Tříměsíční pracovní

Více

KLUB FILATELISTŮ 07-06 JESENÍK

KLUB FILATELISTŮ 07-06 JESENÍK KLUB FILATELISTŮ 07-06 JESENÍK 2015 K O R E S P O N D E N Č N Í N A B Í D K O V Á S O U T Ě Ž pol. č. 1821 Vydavatel : KF Jeseník cena 20,- Kč,- ÚHRADA : i v obyčejném dopise v platných známkách Katalog

Více

Příloha č. 4 - Specifikace požadovaných kancelářských potřeb (Vzorový koš)

Příloha č. 4 - Specifikace požadovaných kancelářských potřeb (Vzorový koš) Popis produktu Jednotka Požadované množství 1) Pořadač archivační, šířka hřbetu 80 mm, hřbetní otvor pro pohodlné vytažení, vnější potah v tmavě mramorované barvě, všitá kartonová kapsa, určeno na dokumenty

Více

OBÁLKY C6, 80 g/m 2. OBÁLKY C5, 80 g/m 2

OBÁLKY C6, 80 g/m 2. OBÁLKY C5, 80 g/m 2 1 2 4 3 6 OBÁLKY C6, 80 g/m 2 114 x 162 mm 1 C6 vlhčící, rovná klopa 1001700 2 C6R vlhčící, rovná klopa 1083776 3 C6 samolepící 1070941 4 C6 samolepící, recy 1071863 C6 samolepící, vnitřní tisk 107099

Více

ÚROVŇOVÁ KŘIŽOVATKA (POKRAČOVÁNÍ)

ÚROVŇOVÁ KŘIŽOVATKA (POKRAČOVÁNÍ) ÚROVŇOVÁ KŘIŽOVATKA (POKRAČOVÁNÍ) KONSTRUKCE STYKOVÉ KŘIŽOVATKY (POKRAČOVÁNÍ) krok V. konstrukce nároží použití kroku V. v závislosti na typu křižovatky (postup uveden pro směr CB neplatí pouze pro SÚK

Více

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

Zajímavosti v nadcházející 43. aukci PROFIL a nejen o nich

Zajímavosti v nadcházející 43. aukci PROFIL a nejen o nich Ladislav Dvořáček byl nejen významným znalcem, publi - cistou a filatelistickým funkcio - nářem, ale i zapáleným sběra - telem, který poštovním znám - kám holdoval neuvěřitelných pětaosmdesát let! (začal

Více

Office Arena 2017 Krajské kolo

Office Arena 2017 Krajské kolo Krajské kolo Název soutěžního projektu: Návštěva známé osobnosti Úlohy v zadání můžete řešit v libovolném pořadí. Hodnotí se přesnost a shoda se zadáním, dodržení typografických pravidel, přehlednost práce

Více

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY Pěnovky Pěnovka Ideální pro ruční práce, výtvarné a pedagogické aktivity. Na pěnovku lze malovat i kreslit a lze ji také stříhat nebo děrovat speciálními děrovačkami. Vhodná

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

Národní a Regionální výstava poštovních známek JIHLAVA 2009

Národní a Regionální výstava poštovních známek JIHLAVA 2009 Národní a Regionální výstava poštovních známek JIHLAVA 2009 Ve dnech 13, - 18. října 2009 proběhla v JihlavěNárodní i Regionální výstava poštovních známek s názvem JIHLAVA 2009 v Oblastní galerii Vysočina

Více

MVDr. Vlastimil ŠIMEK

MVDr. Vlastimil ŠIMEK Český svaz chovatelů Olympiáda mladých chovatelů Tábor 2014 PŘEDNÁŠKA mladí chovatelé králíků 31. 7. 2014 MVDr. Vlastimil ŠIMEK zkušební komisař pro MCH králíků posuzovatel králíků, člen ÚOK chovatelů

Více

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA Verze: 27.11.2018 Maloobchodní ceník BMB řada VENEZIA VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 2208

Více

Katalog a ceník plastových modelářských profilů a desek značky Raboesch

Katalog a ceník plastových modelářských profilů a desek značky Raboesch Katalog a ceník plastových modelářských profilů a desek značky Raboesch do České republiky dováží: Ing. Petr Litomyský Mašovická 674/27 142 00 Praha Libuš petr@litomysky.cz distributor v ČR katalog obsahuje

Více

Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu

Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu Uživatelská příručka Obsah Anemometr HHF802... 1 Obsah... 2 Vlastnosti...2 Specifikace... 3 Obecné specifikace... 3 Elektrické specifikace... 4 Popis

Více

OBSAH. strana. Hroty 1, 2. Céčka a eska. strana 2, 3. strana. Šišky. Gule a polgule. strana 5, strana

OBSAH. strana. Hroty 1, 2. Céčka a eska. strana 2, 3. strana. Šišky. Gule a polgule. strana 5, strana OBSAH Hroty 1, 2 Céčka a eska 2, 3 Šišky 3 Gule a polgule 4 Hrozno 5, 6 Lístky 7... 10 Tyčky a stĺpiky 11... 13 Pásoviny a madlá 14, 15 Pätky a krytky 16 Závesy 17 Kľučky 18, 19 Štítky Sortiment pojazdných

Více