Výroční zpráva. Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice. kraj Vysočina

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva. Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice. kraj Vysočina"

Transkript

1 Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 2004 Strana 1 (celkem 13)

2 Krajská organizace má šest ZO SNN: - viz příloha Krajská organizace má šest ZO SNN: - viz příloha 1 Všechny tyto organizace jsou řízeny ředitelkou a metodickou instruktorkou SNN v ČR a tlumočnicí znakového jazyka paní Jiřinou Kocmanovou, která jím pomáhá při jednáních a je spojovacím článkem k ústředí Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR a k ostatním složkám Strana 2 (celkem 13)

3 Strana 3 (celkem 13)

4 Strana 4 (celkem 13)

5 Strana 5 (celkem 13)

6 Strana 6 (celkem 13)

7 Strana 7 (celkem 13)

8 Strana 8 (celkem 13)

9 Obecné údaje o KO SNN v ČR kraje Vysočina: Název: Krajská organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina Právní norma: Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR kraj Vysočina je nestátní nezisková organizace - Občanské sdružení Cíle činnosti: Poskytujeme služby a péči všem sluchově postiženým v působnosti kraje Vysočina, bez rozdílu věku, rozsahu postižení či příslušnosti k jiné organizaci. Jednou z hlavních náplní činnosti je poskytování informací sluchově postiženým, kteří z důvodu své vady trpí komunikačními a tím i informačními barierami. S tím souvisí také následná adaptace takto postižených na novou životní situaci Datum vzniku: Ustavení Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR v kraji Vysočina se uskutečnilo dne , organizace byla vytvořená v duchu nového státoprávního uspořádání. Dne 20.února 2002 byl požádán Český statistický úřad o přidělení Identifikačního čísla, známého pod označením IČO / /. Výkonný orgán: Výroční Konference krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR kraje Vysočina, která se svolává jednou za čtyři roky. Adresy a kontakty: Sídlo: Jihlava, Úprková 6, PSČ Předsednictvo v době vzniku: Předseda: Čenkovic Oldřich Okružní 905 Třebíč PSČ: místopředseda: Kocmanová Jiřina Skorkov 51, Štoky PSČ: místopředseda: Kinc Josef Domanínek 1232 Bystřice n/pernšt. PSČ: Jednatel: Hatáková Libuše Hradec 15 Ledeč n/sázavou PSČ: Hospodář: Pistulka Jaroslav Za branou 669 Pacov PSČ: Člen: Němcová Alena Cyrila Boudy 516 Třebíč PSČ: Člen: Makuňa František S. K. Neumana 5 Jihlava PSČ: Revizní komise v době vzniku : Ošmerová Věra Revoluční 855 Třebíč PSČ: A nyní již k činnosti současného výboru KO SNN ve složení: Nejdříve účast funkcionářů na zasedání výboru Ředitelka: Kocmanová Jiřina % Předseda: Čenkovic Oldřich % 1. místopředseda Kinc Josef % 2. místopředseda Štický František - 66,6 % Jednatel Ryšánová Zdenka - 0 % Hospodář Pistulka Jaroslav - 33,3 % Strana 9 (celkem 13)

10 Člen Němcová Alena - 33,3 % Člen Makuňa František - 33,3 % Revizní komise: Kocmanová Jiřina ml. Provdaná Výrostková Jihlava PSČ: Výbor KO SNN: Zasedání KV SNN Vysočina se konala 24.2; 27.4; druhé zasedání v dubnu bylo odvoláno předseda byl hospitalizován v Třebíčské nemocnici, 29.6; 27.9; páté zasedání KV SNN Vysočina, které bylo plánováno na se konalo až v odpoledních hodinách před KK SNN Vysočina v rekreačním zařízení Geofond u Chotěboře. Funkcionáři se též zúčastňovali tak zvaných Víkendovek ve dnech ; ; ; Vlastně to byly Externí Sjezdové komise KONTROLA USNESENÍ Z MINULÉ KK SNN roku 2003 Krajská konference Svazu neslyšících a nedoslýchavých kraje Vysočina na svém zasedání v rekreačním zařízení Geofond u Chotěboře se dne usnesla takto: 1. Bere na vědomí navržené delegáty ZO SNN na Sjezd SNN 3. Bere na vědomí zprávu o činnosti KV SNN 4. Bere na vědomí zprávu o činnostech Základních organizací 5. Bere na vědomí zprávu o hospodaření KV SNN 6. Bere na vědomí zprávu o činnosti kontrolní a revizní komise 6. Potvrzuje, sídlo KV SNN v ČR kraje Vysočina: Jihlava, Úprkova 6, PSČ , tel/fax: Pověřuje KV SNN Vysočina: a) Krajská konference pověřuje KV SNN, aby potvrdil delegáty nahlášené od jednotlivých ZO SNN potom se už nemusí svolávat nová Krajská konference. V lednu, únoru a březnu může KO SNN odeslat dopis se jmény delegátů b) Jmenovat ředitelku KO SNN - Metodickou instruktorku paní Jiřinu Kocmanovou do konce roku 2003 vykonávat - funkci pověřeného ředitele KO SNN Vysočina jmenovat od ředitelkou KO SNN 8. Schvaluje volbu: a) Předsednictva KV ve složení: Kocmanová Jiřina - ředitelka KO SNN od Štický František - Havlíčkův Brod - náhradník za paní Kocmanovou Jiřinu Čenkovic Oldřich - Třebíč Kinc Josef - Žďár n/sázavou Ryšánová Zdeňka - Velké Meziříčí Pistulka Jaroslav - Pelhřimov Němcová Alena - Třebíč Makuňa František - Jihlava Strana 10 (celkem 13)

11 b) členů kontrolní a revizní komise SNN v ČR ve složení Kocmanová Jiřina ml. - Jihlava c) náhradníků kontrolní a revizní komise SNN v ČR ve složení Kuřátko František - Velké Meziříčí d) Jmenovat náhradníka za pověřenou ředitelku KO SNN od Jako náhradník je navržen pan František Štický z Havlíčkův Brodu, paní Kocmanová ověří zda pan Štický funkci přijímá 9. Ukládá: a) Předsednictvu KV SNN v ČR kraje Vysočina: zpracovat a rozeslat základním organizacím SNN v ČR kraje Vysočina v působnosti Krajské organizace plán práce do konce roku 2004 navazovat kontakty s příslušnými pracovišti státní správy Krajského úřadu a informovat je o činnosti a požadavcích sluchově postižených v regionu kraje Vysočina zasedaní výboru krajské organizace provádět v těchto měsících: Únor, Duben, Červen, Září, Listopad - v sídlo KO SNN v ČR kraje Vysočina vždy 4. úterý měsíci. Zasedání se bude konat vždy v 12:30 hodin b) Předsedům Základních organizací SNN v ČR kraje Vysočina: podávat zprávu o své činnosti KV SNN v ČR, vždy do 3.týdne před konáním zasedání KV SNN v ČR kraje Vysočina. Zasedání se koná v těchto měsících: Únor, Duben, Červen, Září a Listopad zaslat roční členský příspěvek ve výši 200,- Kč na účet KO SNN v ČR, vedený u České obchodní banky v Jihlavě [č.ú /0300]. Adresát účtu: KO SNN Vysočina, Úprkova 6, Jihlava, PSČ NE založit právní subjektivitu zřízením Identifikačního čísla IČO - u Statistického úřadu NE Vypracovat seznam delegátů na Sjezd - potvrzený členskou schůzí ZO SNN a která se musí rozhodnou zda bude jejich delegát na Sjezdu zastupovat neslyšící nebo nedoslýchavé. V případě, že ZO SNN nebude mít zájem vyslat své delegáty na Sjezd musí to písemně sdělit předsedovi KO SNN c) Předsedovi Kontrolní a revizní komise SNN v ČR kraje Vysočina: vypracovat plán práce a rozeslat je organizacím v působnosti KV SNN v ČR kraje Vysočina Strana 11 (celkem 13)

12 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ k Příjmy Kč Výdaje Kč Převod z roku ,57 pokladna -zůst ,75 Třebíč -úč.dot.mě.u 3 000,00 poštovné 780,00 MPSV ČR ,00 kancelářské potřeby 4 016,00 KÚ Vysočina ,00 cestovné 2 524,00 ZO SNN Žďár n/sáz. 200,00 doplňky výpočet. techniky ,00 ZO SNN Pelhřimov 200,00 energie 6 751,00 ZO SNN Třebíč 200,00 nájem ,00 ZO SNN Hav. Brod 200,00 spoje 6 584,00 půjčka PC Jihlava ,00 dohody o proved. práce ,00 úroky 76,08 bankovní poplatky 1 740,00 celkem , ,00 Zůstatek celkem 7 553, 40 Mimořádné projekty realizované v minulosti Jako členská organizace NRZP kraje Vysočina jsme se podíleli na uskutečnění historického divadelního představení Williama Shakespeara Richard III., pořádaného v rámci Evropského roku ZP, a pod záštitou Krajského úřadu Vysočina. Představení předvedl divadelní spolek Kašpar, dne v Horáckém divadle v Jihlavě, ve kterém mimo jiné vystoupil, na vozíku zdravotně postižený herec a režisér pan Jan Potměšil. Vstupenky pro ZP jsme dostali zdarma. Vstupné bylo uhrazeno krajským úřadem a rozděleno pro členské organizace NRZP kraje Vysočina. Pro KO SNN v ČR Vysočina bylo přiděleno 20 míst. Poradenským centrem Svazu neslyšících a nedoslýchavých z Jihlavy bylo zajištěno tlumočení dvěma tlumočníky do znakového jazyka, včetně zapůjčení indukční smyčky, protože jí v divadle neměli instalovanou. Představení bylo nádherné, instalací indukční smyčky a tlumočníků jsme představení slyšeli i my sluchově postižení. Na představení byli pozvání někdejší starostové bývalých okresních měst s manželkami. Plány na rok ) Víkendový kurz znakového jazyka a odezírání ve dnech ) Víkendový kurz znakového jazyka a odezírání ve dnech ) Poradenství a specifické služby pro sluchově postižené 4) Dokončit právní subjektivitu ZO SNN v ČR ( IČO ) Příloha: 1. Schéma KO SNN Vysočina organizace SNN Strana 12 (celkem 13)

13 Předseda KO SNN: Oldřich Čenkovic Ředitel KO SNN: Jiřina Kocmanová I.místopředseda KO SNN: Josef Kinc Strana 13 (celkem 13)

Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina

Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 92 95 102 104 Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 2003 Strana 1 (celkem 10) Obecné údaje o KO SNN v ČR kraje Vysočina: Název: Krajská organizace

Více

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, Jihlava. Výroční zpráva 2005

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, Jihlava. Výroční zpráva 2005 Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, 586 01 Jihlava Výroční zpráva 2005 Krajská organizace má šest ZO SNN: Krajská organizace má šest ZO SNN: - viz příloha 1 Všechny

Více

Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 2006

Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 2006 Výroční zpráva Krajské organizace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v České republice kraj Vysočina 2006 Strana 1 (celkem 13) Krajská organizace má šest ZO SNN: Krajská organizace má šest ZO SNN: - viz

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI Základní údaje Občanské sdružení

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 1. ÚVODNÍ SLOVO Váţení přátelé, jako kaţdoročně Vám předkládáme výroční zprávu Svazu neslyšících a nedoslýchavých

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA 70955751 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 1. ÚVODNÍ SLOVO Pár slov. Váţení přátelé, dostává se Vám do rukou výroční zpráva Svazu neslyšících a nedoslýchavých

Více

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy.

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Usnesení ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Přítomni : viz prezenční listina, která je přiložena k originálu této

Více

Krajské sdružení ČSCH

Krajské sdružení ČSCH Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje Organizační řád CL L Organizační přehled 1) Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje (dále jen sdružení) je ve smyslu 9, odst. 3 a 22 stanov ČSCH dobrovolné

Více

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, 586 01 Jihlava IČ: 709 55 751 VÝROČNÍ ZPRÁVA. Strana 1 (celkem 11)

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, 586 01 Jihlava IČ: 709 55 751 VÝROČNÍ ZPRÁVA. Strana 1 (celkem 11) 92 95 102 104 11 18 Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Krajská organizace Vysočina Úprkova 6, 586 01 Jihlava IČ: 709 55 751 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Strana 1 (celkem 11) ÚVODNÍ SLOVO V naší společnosti

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA 70955751 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1. ÚVODNÍ SLOVO Váţení přátelé, jako kaţdý rok, tak i letos Vám předkládáme výroční zprávu Svazu neslyšících

Více

SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Jednací řád stanoví pravidla jednání orgánů a organizací Svazu důchodců České republiky, o.s. (SDČR) v souladu se stanovami schválenými

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 K R A J S K Á O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 K R A J S K Á O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 K R A J S K Á O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E ROK 2014 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI Základní údaje Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, Krajská organizace Ústeckého

Více

Stanovy občanského sdružení Agility klub Hradec Králové

Stanovy občanského sdružení Agility klub Hradec Králové Stanovy občanského sdružení Agility klub Hradec Králové 1. Základní ustanovení Na základě zákona o sdružování občanů zakládáme občanské sdružení s názvem Agility klub Hradec Králové (dále jen sdružení

Více

Organizační řád ZO OSŽ Ostrava

Organizační řád ZO OSŽ Ostrava Organizační řád ZO OSŽ Ostrava A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Organizační řád ZO OSŽ Ostrava je vnitřní směrnicí této ZO ve smyslu Stanov OSŽ schválených sjezdem OSŽ dne 19. 9. 2009. Dnem schválení je závazný

Více

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ:

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ: STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV 1. Název organizace je CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ Pardubického kraje, (dále jen Centrum) Zkratka CZP PK SÍDLO 2. Sídlo: Bělehradská

Více

STANOVY SPOLKU. Spolek rodičů a přátel Základní školy Liptál

STANOVY SPOLKU. Spolek rodičů a přátel Základní školy Liptál STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel Základní školy Liptál Článek I. Základní ustanovení. 1. Název spolku je Spolek rodičů a přátel Základní školy Liptál (dále jen spolek ). 2. Sídlem spolku je Základní

Více

Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s.

Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s. výchovného poradenství Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s., 5. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, z.s. za rok 2016, 2017 Předložena Výkonným výborem

Více

STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel MŠ Klíček

STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel MŠ Klíček STANOVY SPOLKU Článek I. Základní ustanovení. 1. Název spolku je (dále jen spolek ). 2. Sídlem spolku je Mateřská škola, Uherský Brod, Primátora Hájka 2030, okres Uherské Hradiště Primátora Hájka 2030,

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Pro jednání Výroční konference VOS 2013 Dne: 30. 1. 2013 K bodu programu č.: Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Obsah: Hospodaření v roce 2012 Komentář k hospodaření za rok 2012 Návrh

Více

Stanovy. Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Obsah činnosti

Stanovy. Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Obsah činnosti Stanovy Asociace středoškolských klubů České republiky, o. s. Adresa: Česká 11, Brno 602 00 Registrováno u: Ministerstva vnitra České republiky Číslo a datum registrace: VSP/1-34/90-R ze dne 3. 5. 1990

Více

Revizní zpráva o hospodaření s finančními prostředky Sdružení rodičů

Revizní zpráva o hospodaření s finančními prostředky Sdružení rodičů Sdružení rodičů při Mateřské škole Jugoslávská 13, Jablonec nad Nisou Revizní zpráva o hospodaření s finančními prostředky Sdružení rodičů Kontrola hospodaření proběhla 8.12.2015. Kontrolována byla pokladní

Více

Členské a klubové příspěvky

Členské a klubové příspěvky Členské a klubové příspěvky Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha Údaje o zápisu ve spolkovém

Více

Stanovy Waldorfská iniciativa Liberec, z.s.

Stanovy Waldorfská iniciativa Liberec, z.s. Stanovy Waldorfská iniciativa Liberec, z.s. Název spolku: Waldorfská iniciativa Liberec, z.s. Sídlo: Jiříčkov 41, 463 43 Světlá pod Ještědem IČO: 02126834 Čl. I Základní ustanovení Čl. II Právní postavení

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

STANOVY. Sdružení rodičů a přátel při Střední průmyslové škole chemické Brno, zapsaný spolek. I. Název, sídlo a cíle spolku

STANOVY. Sdružení rodičů a přátel při Střední průmyslové škole chemické Brno, zapsaný spolek. I. Název, sídlo a cíle spolku STANOVY Sdružení rodičů a přátel při Střední průmyslové škole chemické Brno, zapsaný spolek I. Název, sídlo a cíle spolku Článek 1 Název spolku: Sdružení rodičů a přátel při Střední průmyslové škole chemické

Více

Organizační řád KČT, odbor Šternberk

Organizační řád KČT, odbor Šternberk Organizační řád KČT, odbor Šternberk Únor 2017 I. Organizační řád odboru KČT Metodický list KČT ML 2/2014 Název odboru KČT: Šternberk Sídlo: Nádražní 10c, Šternberk 78501 IČ: 04132254 Oblast KČT: Olomoucký

Více

Spolek Parkán STANOVY

Spolek Parkán STANOVY Spolek Parkán STANOVY Čl. I Název a sídlo Spolek Parkán má sídlo v Praze 8 Ďáblicích, U Parkánu 17/11, 182 00. Čl. II Účel spolku Spolek Parkán si klade za cíl podporovat spolupráci rodičů, pedagogů a

Více

Odborové sdružení železničářů ZO OSŽ žst. Liberec Nákladní Liberec 2. Volební řád ZO OSŽ žst. Liberec. Hlava 1 Volební řád

Odborové sdružení železničářů ZO OSŽ žst. Liberec Nákladní Liberec 2. Volební řád ZO OSŽ žst. Liberec. Hlava 1 Volební řád Volební řád NÁVRH Hlava 1 Volební řád 1. Členská schůze nebo konference (dále jen konference ) Základní organizace Odborového sdružení železničářů žst. Liberec (dále jen ZO ) upravuje a schvaluje způsob

Více

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 24.4.2012 Seznam použitých zkratek: ZO TŽ OS KOVO VZO P-VZO

Více

STANOVY Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku

STANOVY Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku STANOVY Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku Úplné znění Název spolku: Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, z. s. Užívané zkratky: SF DHR, z. s. Sídlo: Brno, Zubatého 1, 614 00 Obsah stanov: I. Základní

Více

STANOVY spolku Rodinné centrum Praha, z.s.

STANOVY spolku Rodinné centrum Praha, z.s. 1 STANOVY spolku Rodinné centrum Praha, z.s. Název, sídlo a právní forma Článek 1 1. Spolek má název Rodinné centrum Praha, z.s. 2. Spolek sídlí na adrese: Praha 4, Starochodovská 89 3. Spolek je právnickou

Více

Stanovy. Revma Ligy v ČR, o.s.

Stanovy. Revma Ligy v ČR, o.s. Stanovy Revma Ligy v ČR, o.s. Revma Liga v Č R je občanským sdružením ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů, které bylo registrováno Ministerstvem vnitra České republiky dne 15. 8. 1991 pod

Více

Stanovy spolku METODĚJ z. s.

Stanovy spolku METODĚJ z. s. Stanovy spolku METODĚJ z. s. I. Název a sídlo 1. Byl založen spolek Metoděj jehož název je METODĚJ z. s., se sídlem Havlíčkův Brod, Jeronýmova 788, PSČ 580 01. 2. Spolek Metoděj (dále jen spolek ) byl

Více

STANOVY. Odborové organizace PILA Paskov

STANOVY. Odborové organizace PILA Paskov STANOVY Odborové organizace PILA Paskov Ve smyslu ustanovení Listiny základních práv a svobod, kde je zakotveno i právo občana se svobodně sdružovat s jinými na ochranu svých hospodářských a sociálních

Více

SVOL komora soukromých lesů v ČR, z. s. S T A N O V Y

SVOL komora soukromých lesů v ČR, z. s. S T A N O V Y Článek 1 Název, sídlo, obvod činnosti SVOL komora soukromých lesů v ČR, z. s. S T A N O V Y 1. Název spolku je SVOL komora soukromých lesů v ČR, z. s. (dále jen Komora SL). Komora SL je nepolitickou korporací

Více

H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY ČÁST I.

H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY ČÁST I. H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY Česká lékárnická komora na základě usnesení IV. sjezdu České lékárnické komory a Organizačního řádu České lékárnické komory stanoví: ČÁST I. Základní ustanovení

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2011

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2011 Pro jednání výroční konference VOS 2011 Dne: 7. 2. 2011 K bodu programu č.: 5 Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2011 Obsah: Hospodaření v roce 2010 Komentář k hospodaření za rok 2010

Více

Stanovy občanského sdružení

Stanovy občanského sdružení Stanovy občanského sdružení Stanovy občanského sdružení Klub ekologické výchovy Článek I Úvodní ustanovení Název občanského sdružení: Klub ekologické výchovy Zkráceně: (K E V) ( dále jen sdružení) Sídlem

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR KRAJSKÁ ORGANIZACE VYSOČINA 70955751 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Vážení přátelé, stejně jako každý rok mám tu čest předložit Vám Výroční zprávu organizace Svaz neslyšících

Více

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou. ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno

Kanice 221, 664 01 Bílovice nad Svitavou. ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno ZASEDÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU datum: 14. 2. 2012 místo: Fryčajova 37, Brno Přítomni: Radim Vašík, František Košvica, Kateřina Nedbalcová Nepřítomni: - Zapisovatel: Roman Vašík Výkonný výbor je usnášeníschopný

Více

S T A N O V Y ONŽ - POMOC A PORADENSTVÍ PRO ŽENY A DÍVKY, Z.S. Článek 1

S T A N O V Y ONŽ - POMOC A PORADENSTVÍ PRO ŽENY A DÍVKY, Z.S. Článek 1 S T A N O V Y ONŽ - POMOC A PORADENSTVÍ PRO ŽENY A DÍVKY, Z.S. Článek 1 Občanské sdružení ONŽ se sídlem v Praze 1, Voršilská 5 bylo založeno v roce 1990 jako dobrovolné občanské sdružení, které v České

Více

STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE. ÚZEMNÍ PŮSOBNOST 3 Územní působnost zahrnuje celé území kraje Pardubického kraje.

STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE. ÚZEMNÍ PŮSOBNOST 3 Územní působnost zahrnuje celé území kraje Pardubického kraje. STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1 1. Název sdružení je: CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen Centrum). 2. Oficiální zkratka názvu:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Stanovy. LT U SMRKU o.s.

Stanovy. LT U SMRKU o.s. Stanovy LT U SMRKU o.s. Článek 1 Název, sídlo, symboly 1) LT U SMRKU o.s. je suverénním a dobrovolným občanským sdružením (o.s.) na základě zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Pro jednání Výroční konference VOS 2014 Dne: 12. 2. 2014 K bodu programu č.: 6 Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Obsah: Hospodaření v roce 2013 Komentář k hospodaření za rok 2013

Více

Stanovy spolku. Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s.

Stanovy spolku. Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. Stanovy spolku Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. Článek I Úvodní ustanovení 1. Název spolku: Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku: Základní škola, Mokrá 352,

Více

Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47

Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47 Stanovy Název : Klub přátel školy při mateřské škole Havířov Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47 1.Cíl činnosti : Klub přátel školy (dále jen KPŠ) prosazuje oprávněné zájmy dětí as jejich zákonných

Více

S T A N O V Y. Sdružení rodičů a přátel Gymnázia. J. A. Komenského v Uherském Brodě

S T A N O V Y. Sdružení rodičů a přátel Gymnázia. J. A. Komenského v Uherském Brodě S T A N O V Y Sdružení rodičů a přátel Gymnázia J. A. Komenského v Uherském Brodě I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Založení sdružení Sdružení rodičů a přátel G y m n á z i a J. A. Komenského v Uherském

Více

STANOVY. Sdružení rodičů a přátel Petrina, občanské sdružení. Čl. I. Úvodní ustanovení

STANOVY. Sdružení rodičů a přátel Petrina, občanské sdružení. Čl. I. Úvodní ustanovení STANOVY Sdružení rodičů a přátel Petrina, občanské sdružení Čl. I. Úvodní ustanovení 1. Sdružení rodičů a přátel Petrina, občanské sdružení, (dále jen sdružení) je dobrovolným sdružením rodičů, zákonných

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Výroční valné hromady okrsků se uskuteční po skončení všech VVH SDH (termín

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

STANOVY SPOLKU ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE

STANOVY SPOLKU ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE STANOVY SPOLKU ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE Článek I. Základní ustanovení 1. Název spolku: Česká seniorská golfová asociace, zkratka ČSGA. Anglický ekvivalent názvu: Czech Senior Golf Association.

Více

S T A N O V Y. Divadelní spolek VICENA. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Úvodní ustanovení

S T A N O V Y. Divadelní spolek VICENA. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Úvodní ustanovení S T A N O V Y Divadelní spolek VICENA Čl. 1 Název a sídlo 1) Název: Divadelní spolek VICENA (dále jen spolek). 2) Sídlo: Chodská 1193, 562 06 Ústí nad Orlicí. Čl. 2 Úvodní ustanovení Spolek je subjektem

Více

STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČESKÉ REPUBLICE. Preambule

STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČESKÉ REPUBLICE. Preambule STANOVY ASOCIACE NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČESKÉ REPUBLICE Preambule Asociace NNO ČR (dále jen Asociace) vzniká jako zájmové sdružení právnických osob z potřeby prosazovat společné zájmy všech

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne 13. 3. 2012 1. Rudolf Chloupek 6. Oldřich Sedlák 2. Jaroslav Soukup 7. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jiří Kvasnička

Více

STANOVY. Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s.

STANOVY. Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s. STANOVY Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s. SCHVÁLENO ČLENSKOU SCHŮZÍ SRPŠ DNE 2016 1. Název a sídlo ČÁST PRVNÍ - ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Název: Spolek rodičů

Více

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 26.4.2016 Novelizován konferencí ZO OS KOVO TŽ 25.4.2017 Seznam

Více

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ PŘI ZÁKLADNÍ ŠKOLE DOLNÍ PODLUŽÍ

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ PŘI ZÁKLADNÍ ŠKOLE DOLNÍ PODLUŽÍ STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ PŘI ZÁKLADNÍ ŠKOLE DOLNÍ PODLUŽÍ Preambule Občanské sdružení rodičů při ZŠDP bylo založeno 9. dubna 2008, dle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů. S účinností zákona č. 89/2012

Více

Stanovy. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., klub Klokánek

Stanovy. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., klub Klokánek Stanovy Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., klub Klokánek I. Název a sídlo 1) Název sdružení: Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., klub Klokánek (

Více

Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva

Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva V časopise Včelařství 1/2015 je uveřejněn návrh Stanov ČSV s tím, že členové ČSV mají právo se k nim vyjádřit. V příloze časopisu č. 12/2013 se v posledním

Více

Na podporu aktivit v NB, z.s. STANOVY

Na podporu aktivit v NB, z.s. STANOVY Na podporu aktivit v NB, z.s. STANOVY Čl. 1 Základní ustanovení Na podporu aktivit v NB, z.s. dle zákona č. 89/2012 Sb., původně založen v souladu se zákonem č. 83/1990 Sb., jako občanské sdružení dne

Více

S t a n o v y. Notičky, z. s.

S t a n o v y. Notičky, z. s. S t a n o v y Notičky, z. s. I. Základní ustanovení Notička, z. s. vznikl 27. 5. 2008 pod názvem Občanské sdružení rodičů a učitelů Notička, bylo do 31. 12. 2013 zapsáno v rejstříku občanských sdružení

Více

Spolek rodičů a příznivců. Gymnázia Cheb S T A N O V Y

Spolek rodičů a příznivců. Gymnázia Cheb S T A N O V Y Spolek rodičů a příznivců Gymnázia Cheb S T A N O V Y Čl. 1 Charakter a cíle 1.1 Název spolku: Spolek rodičů a přátel Gymnázia Cheb 1.2 Spolek rodičů a příznivců Gymnázia Cheb, je samosprávný a dobrovolný

Více

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení S T A N O V Y Název organizace: Regionální sdružení sportů Svitavy, z.s. IČ : 00435805 Sídlo organizace: Svitavy, Kapitána Nálepky 39 Působnost: Regionální sportovní tělovýchovná organizace tělovýchovných

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Asociace klubů historických vozidel v ÚAMK ( AKHV)

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Asociace klubů historických vozidel v ÚAMK ( AKHV) ORGANIZAČNÍ ŘÁD Asociace klubů historických vozidel v ÚAMK ( AKHV) I. Úvodní ustanovení preambule 1. Prezidium AKHV na základě svého zmocnění Stanovami AKHV Čl.12 odst.5 bod l) a n) vydává Organizační

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ a MŠ Zeleneč. Čl. I. Úvodní ustanovení. Čl.II. Účel, cíle a činnost spolku

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ a MŠ Zeleneč. Čl. I. Úvodní ustanovení. Čl.II. Účel, cíle a činnost spolku Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ a MŠ Zeleneč Čl. I. Úvodní ustanovení Název spolku: Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Zeleneč (dále jen spolek ) je dobrovolným, nepolitickým, nezávislým spolkem rodičů a

Více

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH - tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání VVH SDH a to SDH, kteří nemají tolik zkušeností z konáním VVH -

Více

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 1. Kontrola usnesení z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lužice, ze dne 13.12.2018 USNESENÍ č. 2/1: ZO Lužice

Více

Stanovy Sdružení nájemníků ČR

Stanovy Sdružení nájemníků ČR Stanovy Sdružení nájemníků ČR Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Sdružení nájemníků České republiky (dále jen SON ) je dobrovolné sdružení občanů České republiky, založené podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování

Více

STANOVY. ASOCIACE HOKEJBALOVÝCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY z.s.

STANOVY. ASOCIACE HOKEJBALOVÝCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY z.s. 1 STANOVY ASOCIACE HOKEJBALOVÝCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY z.s. V souvislosti se změnami příslušných právních předpisů vydává se dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, toto

Více

Název pobočného spolku ZO ALFA SBTS Svitavy, p.s. STANOVY. Svitavy 2016

Název pobočného spolku ZO ALFA SBTS Svitavy, p.s. STANOVY. Svitavy 2016 1 Název pobočného spolku ZO ALFA SBTS Svitavy, p.s. STANOVY Svitavy 2016 2 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 1.1. Název pobočného spolku: ZO ALFA SBTS Svitavy, p.s. 1.2. ZO ALFA SBTS Svitavy, p.s. má sídlo

Více

Stanovy. Česká asociace rusistů, z.s. Článek I Postavení, sídlo, působnost

Stanovy. Česká asociace rusistů, z.s. Článek I Postavení, sídlo, působnost Česká asociace rusistů, z.s. Stanovy Článek I Postavení, sídlo, působnost 1. Spolek má název Česká asociace rusistů, z.s., zkratka ČAR. 2. Česká asociace rusistů je dobrovolnou, nezávislou zájmovou organizací

Více

FINANČNÍ ŘÁD VYSOKOŠKOLSKÉHO ODBOROVÉHO SVAZU

FINANČNÍ ŘÁD VYSOKOŠKOLSKÉHO ODBOROVÉHO SVAZU FINANČNÍ ŘÁD VYSOKOŠKOLSKÉHO ODBOROVÉHO SVAZU 1. Systém hospodaření VOS Základní ustanovení 1.1 Systém hospodaření s majetkem včetně peněžních prostředků VOS se řídí: Obecně závaznými právními předpisy,

Více

CENTRUM PRO NESLYŠÍCÍ A NEDOSLÝCHAVÉ KRAJE VYSOČINA, O. P. S. IČ

CENTRUM PRO NESLYŠÍCÍ A NEDOSLÝCHAVÉ KRAJE VYSOČINA, O. P. S. IČ CENTRUM PRO NESLYŠÍCÍ A NEDOSLÝCHAVÉ KRAJE VYSOČINA, O. P. S. IČ.02285266 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Obsah 1 Základní informace:... 4 2 Cíle společnosti... 5 2.1 Cílové skupiny, na které společnost orientuje

Více

SPOLEČNOST PRO HISTORII POTÁPĚNÍ ČESKÁ REPUBLIKA/ HISTORICAL DIVING SOCIETY CZECH REPUBLIC

SPOLEČNOST PRO HISTORII POTÁPĚNÍ ČESKÁ REPUBLIKA/ HISTORICAL DIVING SOCIETY CZECH REPUBLIC Stanovy občanského sdružení ve smyslu zákona o sdružování občanů SPOLEČNOST PRO HISTORII POTÁPĚNÍ ČESKÁ REPUBLIKA/ HISTORICAL DIVING SOCIETY CZECH REPUBLIC 1. Název občanského sdružení: 2. Sídlo občanského

Více

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení Český svaz tělesné výchovy-regionální sdružení se sídlem v Olomouci Legionářská 12, 779 00 Olomouc ( návrh změn stanov pro VH RS ČSTV 26.9. 2013) S T A N O V Y Regionálního sdružení České unie sportu Olomouc

Více

STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY. ČÁST I Obecná ustanovení 1 Předmět a rozsah úpravy

STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY. ČÁST I Obecná ustanovení 1 Předmět a rozsah úpravy STAVOVSKÝ PŘEDPIS č. 17 ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY Představenstvo České lékařské komory podle zákona č. 220/1991 Sb. o České lékařské komoře, České stomatologické komoře, České lékárnické komoře (dále jen zákon

Více

Příprava POH. pro obce/města v Kraji Vysočina

Příprava POH. pro obce/města v Kraji Vysočina Příprava POH pro obce/města v Kraji Vysočina Zpracovatel: Energetická agentura Vysočiny Nerudova 1498/8 58601 Jihlava IČ: 70938334 Statutární zástupce: Ing. Zbyněk Bouda jednatel Tel.: +420 603 212 666

Více

Stanovy Spolku přátel GMH

Stanovy Spolku přátel GMH Stanovy Spolku přátel GMH Část I. Základní ustanovení Článek 1 Spolek přátel GMH je dobrovolným spolkem rodičů, zákonných zástupců žáků/studentů a občanů, kteří se zajímají o výchovu a vzdělávání dětí

Více

Stanovy. Základní ustanovení

Stanovy. Základní ustanovení Stanovy Občanské sdružení Asociace pro mediální pedagogiku je dobrovolné společenství občanů, sdružující vědecké pracovníky, učitele a jiné osoby se zájmem o mediální pedagogiku a disciplíny hraniční a

Více

Stanovy občanského sdružení podle zákona č. 83/1990 sb.

Stanovy občanského sdružení podle zákona č. 83/1990 sb. Stanovy občanského sdružení podle zákona č. 83/1990 sb. Článek I Základní ustanovení 1. Název sdružení je Česká benchrestová asociace (dále jen CBRA) se sídlem v Praze 5, U Santošky 11, 150 00. Pro mezinárodní

Více

STANOVY Občanského sdružení CESTA se sídlem v Náchodě. Preambule. Č1. 1. Název a sídlo sdružení

STANOVY Občanského sdružení CESTA se sídlem v Náchodě. Preambule. Č1. 1. Název a sídlo sdružení STANOVY Občanského sdružení CESTA se sídlem v Náchodě Preambule Na setkání občanů - rodičů dětí s kombinovanými vadami - dne 15. 12. 1993 byl přijat návrh založit občanské sdružení Cesta - organizaci se

Více

V L Á D A Č E S K É R E P U B L I K Y

V L Á D A Č E S K É R E P U B L I K Y V L Á D A Č E S K É R E P U B L I K Y P ř í l o h a k usnesení vlády ze dne 10. prosince 2001 č. 1323 S t a t u t Vládního výboru pro zdravotně postižené občany Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Vládní výbor

Více

STANOVY Sdružení rodičů a přátel dětí u Střední průmyslové školy v Praze 10, Na Třebešíně 2299, z.s.

STANOVY Sdružení rodičů a přátel dětí u Střední průmyslové školy v Praze 10, Na Třebešíně 2299, z.s. STANOVY Sdružení rodičů a přátel dětí u Střední průmyslové školy v Praze 10, Na Třebešíně 2299, z.s. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1) Název: Sdružení rodičů a přátel dětí u Střední

Více

Stanovy. Spolku rodičů a přátel Středního odborného učiliště potravinářského v Praze 4-Písnice, Libušská 320/111. Čl. 1

Stanovy. Spolku rodičů a přátel Středního odborného učiliště potravinářského v Praze 4-Písnice, Libušská 320/111. Čl. 1 Stanovy Spolku rodičů a přátel Středního odborného učiliště potravinářského v Praze 4-Písnice, Libušská 320/111 Čl. 1 1. Název spolku: (dále jen spolek ) Spolek rodičů a přátel Středního odborného učiliště

Více

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014.

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014. Český svaz chovatelů, Maškova 3, 182 53 Praha 8, tel. 28468 3440, fax 28468 14 51 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise Zápis z konference OS CHPH Český Západ, konané dne 18.11. 2016 v Tymákově. Přítomni: viz. příloha - prezenční listina Program: 1) Zahájeni konference 2) Volba mandátové, návrhové a volební komise 3) Zpráva

Více

Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely

Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely má sídlo v Praze 9 Kbely, na adrese Albrechtická 732, 197 00 Čl. II Účel spolku Spolek

Více

S T A N O V Y: Hlava první. Základní ustanovení. Čl. 1 Název a sídlo Spolku

S T A N O V Y: Hlava první. Základní ustanovení. Čl. 1 Název a sídlo Spolku Občanské sdružení při Základní škole Oldřichovice je občanským sdružením vzniklým podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů, na základě registrace provedené Ministerstvem

Více

STANOVY SVAZU NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH OSOB V ČESKÉ REPUBLICE, z.s.

STANOVY SVAZU NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH OSOB V ČESKÉ REPUBLICE, z.s. STANOVY SVAZU NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH OSOB V ČESKÉ REPUBLICE, z.s. Svaz neslyšících a nedoslýchavých osob v ČR, z.s. ( zapsaný spolek) je samostatnou, nezávislou právnickou osobou - spolkem, která

Více

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Datum konání: Místo konání: Předsedající: Přítomni: 23. dubna 2018 od 16,00 hod., ukončení 17,35 hod. KO ČUS Kraje Vysočina Ing. Vítězslav Holub předseda

Více

1.2. Provozovat činnost směřující ke zrušení vyhlášky č. 488/2006 autorského zákona.

1.2. Provozovat činnost směřující ke zrušení vyhlášky č. 488/2006 autorského zákona. STANOVY S.N.A. Preambule Název sdružení Sídlo 1. Poslání a základní cíle sdružení 2. Doba trvání sdružení 3. Členství 4. Vnitřní uspořádání 5. Hospodaření 6. Zánik a způsob majetkového vypořádání při zániku

Více

Moudrá Sovička z.s. Stanovy spolku. Čl. I. Název a sídlo spolku

Moudrá Sovička z.s. Stanovy spolku. Čl. I. Název a sídlo spolku Moudrá Sovička z.s. Stanovy spolku Čl. I. Název a sídlo spolku Moudrá Sovička z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo v Žichlínku, na adrese Žichlínek 243, 563 01, Žichlínek. Anglický ekvivalent jména spolku:

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel školy ZŠ, Mendelova má sídlo v ZŠ, Mendelova v Karviné Hranicích, ulice Einsteinova 2871. Čl. II Právní poměry 1.

Více

Stanovy zájmového sdružení právnických osob Komora obnovitelných zdrojů energie

Stanovy zájmového sdružení právnických osob Komora obnovitelných zdrojů energie Stanovy zájmového sdružení právnických osob Komora obnovitelných zdrojů energie Článek I. Základní ustanovení 4. Název sdružení zní: Komora obnovitelných zdrojů energie Sídlo sdružení: Sněmovní 174/7,

Více

číslo: 110 ze dne 4. dubna 2014 Priority ministra školství, mládeže a tělovýchovy I. podporuje priority ministra školství, mládeže a tělovýchovy ve věci dofinancování rezortu MŠMT, v rozsahu 4 5 mld. Kč,

Více

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Stanovy Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek přijalo název: Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek má sídlo: Paskovská 110/46, Ostrava Hrabová, 720 00 Spolek je společenstvím

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD SPOLKU SKUTEK Tento organizační řád upravuje zásady a pravidla činnosti orgánů spolku a rozvíjí stanovy.

ORGANIZAČNÍ ŘÁD SPOLKU SKUTEK Tento organizační řád upravuje zásady a pravidla činnosti orgánů spolku a rozvíjí stanovy. ORGANIZAČNÍ ŘÁD SPOLKU SKUTEK Tento organizační řád upravuje zásady a pravidla činnosti orgánů spolku a rozvíjí stanovy. I. Členství 1. Členem / členkou spolku se stává každá osoba, která podá řádně vyplněnou

Více

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Příloha č.1 PŘIHLÁŠKA k členství v ČMOS PŠ podle čl.10 Stanov ČMOS PŠ Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště Telefon E-mail Pracovní zařazení Třída Adresa pracoviště (u důchodců adresa posledního

Více