Zajištění konektivity - 1. ZŠ, 3. ZŠ, 4. ZŠ a 6. ZŠ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zajištění konektivity - 1. ZŠ, 3. ZŠ, 4. ZŠ a 6. ZŠ"

Transkript

1 Město Cheb Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané formou otevřeného řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), interních předpisů zadavatele a pokynů poskytovatele dotace Zajištění konektivity - 1. ZŠ, 3. ZŠ, 4. ZŠ a 6. ZŠ Zadavatel: Sídlo: město Cheb IČO: Osoba oprávněná jednat za zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb Mgr. Zdeněk Hrkal, starosta Profil zadavatele: Kontaktní osoby zadavatele z hlediska administrativního: Ing. Jiří Kurucz, úředník veřejných zakázek Telefon: kurucz@cheb.cz Mgr. Eva Danihelková, úřednice veřejných zakázek Telefon: danihelkova@cheb.cz Toto otevřené nadlimitní řízení bylo zahájeno ve smyslu 56 odst. 1 zákona dne odesláním oznámení o zahájení zadávacího řízení k uveřejnění podle 212 zákona. Strana 1 (celkem 17)

2 Na realizaci předmětu veřejné zakázky budou čerpány prostředky z Integrovaného regionálního operačního programu, z projektů: Modernizace učeben a podpora jazykového a přírodovědného vzdělávání na 1. ZŠ Cheb, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_063/ ; Podpora zvýšení klíčových kompetencí žáků v přírodovědném a technickém vzdělávání na 3. ZŠ Cheb, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_063/ ; Rozvoj klíčových kompetencí dětí a žáků a zajištění bezbariérovosti 4. ZŠ Cheb, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_063/ ; Podpora přírodovědného a polytechnického vzdělávání na 6. ZŠ Cheb, registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_063/ Ve smyslu 36 odst. 4 zákona zadavatel sděluje, že zadávací dokumentace obsahuje informace, které jsou výsledkem tržní konzultace, na které se podílely níže uvedené společnosti, a jejím účelem bylo stanovení jednotkových cen předmětu plnění: AutoCont CZ a.s., Hornopolní 3322/34, Moravská Ostrava, Ostrava, IČO: ; STAMP UNI s.r.o., Studentská 94/47, Karlovy Vary, IČO: (bez odpovědi); COMFOR STORES a.s., Běly Pažoutové 742/1, Komín, Brno, IČO: Informace, které byly obsahem tržní konzultace, jsou uvedeny v příloze č. 2 ZD. Na vymezení předmětu a specifikace plnění uvedené v příloze č. 2 návrhu smlouvy se podílely: 1. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Americká 1453/36, Cheb, IČO: , 3. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Malé náměstí 3, Cheb, IČO: , 4. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Hradební 14, Cheb, IČO: , 6. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Obětí nacismu 16, Cheb, IČO: a zpracovatel projektové žádosti ML Strategy s.r.o., Krátká 17, Holýšov, IČO: Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je zajištění vnitřní konektivity k internetu a ICT vybavení tak, aby byly naplněny Standardy konektivity škol a rozšířena funkčnost ICT prostředí zadavatele. Technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 návrhu smlouvy. Předmět plnění musí být proveden v souladu s platnými právními předpisy, jakož i v souladu se všemi požadavky stanovenými zadavatelem v zadávacích podmínkách. 2. Klasifikace veřejné zakázky CPV KÓD NÁZEV Nástroje pro balíky programů Strana 2 (celkem 17)

3 Balík programů pro zabezpečení Balík programů pro ochranu před viry Balík programů pro zálohování a obnovu dat Různé balíky programů pro výstavbu sítí Síťová zařízení Balík programů pro komunikaci Servery Instalace a montáž kabelové infrastruktury Nepřerušitelné zdroje energie Identifikační zařízení pro pracoviště Zařízení pro datovou komunikaci 3. Doba a místo plnění veřejné zakázky Veřejná zakázka bude plněna dle následujícího harmonogramu: Aktivita Začátek Termín Účinnost smlouvy D D Zahájení projektu úvodní projektová schůzka D D+5 Předimplementační analýza zpracování D+5 D+20 Předimplementační analýza připomínkové řízení, schválení D+20 D+27 Prováděcí dokumentace zpracování D+27 D+35 Prováděcí dokumentace připomínkové řízení, schválení D+35 D+40 Realizace předmětu plnění D+40 D+90 Školení administrátorů D+90 D+100 Zkušební provoz D+90 D+110 Akceptační testy D+90 D+120 Zahájení ostrého provozu D Pozn.: Údaj D značí datum nabytí účinnosti smlouvy. Čísla značí počet kalendářních dnů. Místo plnění: 1. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Americká 1453/36, Cheb, IČO: , 3. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Malé náměstí 3, Cheb, IČO: , 4. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Hradební 14, Cheb, IČO: , Strana 3 (celkem 17)

4 6. základní škola Cheb, příspěvková organizace, Obětí nacismu 16, Cheb, IČO: , Město Cheb, náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb, IČO: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez DPH Celková předpokládaná hodnota za předmět veřejné zakázky činí Kč bez DPH. Maximální hodnota jednotlivých částí uvedených v příloze č. 1 návrhu smlouvy je stanovena ve výši: 1. ZŠ Část A Kč bez DPH; 3. ZŠ Část B Kč bez DPH; 4. ZŠ Část C Kč bez DPH; 6. ZŠ Část D Kč bez DPH. Maximální hodnota provozu za 60 měsíců pro jednotlivé části uvedené v příloze č. 1 návrhu smlouvy je stanovena ve výši: 1. ZŠ Část A Kč bez DPH; 3. ZŠ Část B Kč bez DPH; 4. ZŠ Část C Kč bez DPH; 6. ZŠ Část D Kč bez DPH. 5. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace Písemnou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace mohou dodavatelé zaslat zadavateli do 8 pracovních dnů před uplynutím termínu pro podání nabídek, a to nejlépe prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. V případě podání žádosti prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK dodavatelé uvedou pouze text žádosti a nepřipojují podpis ani obchodní název společnosti!!! V rámci dodržení principu rovného zacházení se všemi dodavateli nemůže být vysvětlení zadávací dokumentace poskytováno telefonicky. Zadavatel uveřejnění vysvětlení zadávací dokumentace, včetně přesného znění žádosti a případných souvisejících dokumentů nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne doručení žádosti dodavatele, a to pouze na profilu zadavatele. Zadavatel není v souladu s ustanovením 98 odst. 3 zákona povinen poskytnout vysvětlení zadávací dokumentace, pokud není žádost o vysvětlení doručena včas. Pokud i přesto zadavatel vysvětlení poskytne, nemusí dodržet v takovém případě lhůty stanovené zákonem. Strana 4 (celkem 17)

5 6. Požadavky na varianty Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. 7. Hodnocení nabídek Základním kritériem hodnocení pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídek ve smyslu 114 odst. 1 zákona. Ekonomická výhodnost nabídek bude hodnocena podle poměru nabídkové ceny a kvality. Kritéria hodnocení a jejich váhy Zadavatel stanovil následující kritéria hodnocení a jejich váhy: (1) Výše nabídkové ceny 80 % (2) Technická úroveň - Snížení nároků na správu - váha 10 % (3) Technická úroveň - Snížení nároků na údržbu - váha 10 % Metoda vyhodnocení nabídek v jednotlivých kritériích Zadavatel stanovil následující metody hodnocení nabídek v jednotlivých kritériích (v číslování odpovídající předcházejícímu): (1) Nejlépe bude hodnocena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH (tj. za provoz i pořízení). Nejvíce bodů získá nabídka s nejnižší nabídkovou cenou v Kč bez DPH. Nabídková cena v Kč bez DPH je číselně vyjádřitelným kritériem, pro které má nejvýhodnější nabídka minimální hodnotu (tj. nejnižší cenu). Hodnocení bude probíhat podle následujícího vzorce a výsledná hodnota bude zaokrouhlena na 2 desetinná místa: (nejnižší nabídková cena / hodnocená nabídková cena) * 80 Výsledný počet bodů bude znamenat bodovou hodnotu za kritérium č. 1. Dodavatel s nejnižší nabídkovou cenou získá v tomto dílčím kritériu nejvyšší počet bodů, tj. 80 bodů. (2) Pro snížení nároků na správu síťové infrastruktury a zajištění její bezpečnosti požaduje zadavatel poskytnutí jednotného online nástroje pro poskytování technické podpory všech síťových prvků komodity Zabezpečení LAN a Wifi (tj. Centrální přepínače, Přístupové přepínače a Wifi přístupové body) všech Částí A-D s výjimkou Wifi přístupových bodů Části B. U jednotného online nástroje bude hodnoceno, zda disponuje následujícími 5 funkcemi: - vyhledávání zařízení podle názvu a sériového čísla - možnost stažení aktuálního firmware a uživatelských příruček Strana 5 (celkem 17)

6 - ověření záruky - obsahuje znalostní bázi známých problémů - možnost automatického zasílání upozornění na aktualizace firmware k pořízeným zařízením Dodavatel získá za splnění funkcí následující počet bodů: Za splnění 1 funkce z 5 výše uvedených - 1 bod Za splnění 2 funkcí z 5 výše uvedených - 2 body Za splnění 3 funkcí z 5 výše uvedených - 4 body Za splnění 4 funkcí z 5 výše uvedených - 6 bodů Za splnění všech 5 výše uvedených funkcí - 10 bodů Dodavatel získá body za splnění podmínek pro snížení nároků na správu systému dle počtu splněných funkcí, přičemž nejvíce bodů (celkem 10 bodů) získá dodavatel, jehož nástroj bude splňovat všech 5 funkcí. Údaje o splnění podmínek pro snížení nároků na správu systému doplní dodavatel do přílohy č. 3 této ZD (Krycí list), a to takovým způsobem, aby zadavatel mohl bez pochybností určit a ověřit splnění podmínek. Pokud z nabídky nebude zřejmé, jakým způsobem řešení splňuje uvedené podmínky, bude nabídce přiděleno 0 bodů. Výsledný počet bodů bude znamenat bodovou hodnotu za kritérium č. 2. Dodavatel může v tomto dílčím kritériu získat nejvýše 10 bodů. (3) Pro snížení nároků na údržbu systému preferuje zadavatel, aby systém pro správu identit komodity Správa identit všech Částí A-D využíval pro ukládání dat stávající Microsoft SQL server Technologického centra města Cheb. Podle způsobu ukládání dat systému pro správu identit získá dodavatel následující bodové hodnocení: Systém pro správu identit nevyužívá databázi 1 bod Systém pro správu identit využívá jinou databázi než Microsoft SQL server 5 bodů Systém pro správu identit využívá databázi Microsoft SQL server 10 bodů Strana 6 (celkem 17)

7 Údaje o splnění podmínek pro snížení nároků na údržbu doplní dodavatel do přílohy č. 3 této ZD (Krycí list), a to takovým způsobem, aby zadavatel mohl bez pochybností určit a ověřit splnění podmínek. Pokud z nabídky nebude zřejmé, jakým způsobem řešení splňuje uvedené podmínky, bude nabídce přiděleno 0 bodů. Výsledný počet bodů bude znamenat bodovou hodnotu za kritérium č. 3. Dodavatel může v tomto dílčím kritériu získat nejvýše 10 bodů. Celkový výsledek hodnocení Hodnotící komise sestaví pořadí nabídek v rámci každého hodnotícího kritéria, a to dle získaných bodů výše uvedeným způsobem. Celkové pořadí bude stanoveno součtem bodů dosažených v jednotlivých kritériích a jako nejvhodnější bude hodnocena nabídka s nejvyšším dosaženým celkovým počtem bodů. Nejvýše může dodavatel získat 100 bodů. Způsob hodnocení v případě předložení nabídek se stejným počtem bodů V případě předložení dvou a více nabídek, které získají v hodnotícím kritériu ekonomické výhodnosti stejný počet bodů, budou o pořadí nabídek rozhodovat následující pravidla v uvedeném pořadí: (1) Celková nabídková cena v Kč bez DPH (nižší cena je lepší), (2) Počet bodů za kritérium č. 2 (větší počet bodů je lepší) (3) Počet bodů za kritérium č. 3 (větší počet bodů je lepší) (4) Pořadí podání nabídky (dřívější je lepší) 8. Místo pro podání nabídky, lhůta pro podání nabídky, termín otevírání nabídek Nabídky se podávají pouze elektronicky pomocí elektronického nástroje E-ZAK ( Při vložení nabídky musí dodavatel vložit prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK i celkovou nabídkovou cenu v Kč bez DPH. Nabídky musí být doručeny do 09:00 hod. dne Otevírání nabídek proběhne bez přítomnosti účastníků, protože jsou požadovány pouze nabídky v elektronické podobě. Dodavatel může podat v zadávacím řízení pouze 1 nabídku. Dodavatel, který podal v rámci zadávacího řízení více nabídek samostatně nebo společně s jinými dodavateli, nebo podal nabídku a současně je osobou, jejímž prostřednictvím jiný účastník prokazuje kvalifikaci, bude zadavatelem vyloučen. Strana 7 (celkem 17)

8 Pokud nebude nabídka zadavateli doručena ve lhůtě nebo způsobem stanoveným v Zadávací dokumentaci, nepovažuje se za podanou a v průběhu zadávacího řízení se k ní nepřihlíží. 9. Informace o výsledku zadávacího řízení Účastníci zadávacího řízení budou o výsledku zadávacího řízení informováni písemně prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. 10. Požadavky na prokázání kvalifikace Zadavatel v rámci předmětného zadávacího řízení požaduje: a) prokázání základní způsobilosti; b) prokázání profesní způsobilosti; c) prokázání technické kvalifikace. Dle 45 zákona se doklady prokazující splnění kvalifikace předkládají v prosté kopii. V souladu s ustanovením 86 odst. 2 zákona může dodavatel splnění kvalifikace prokázat předložením čestných prohlášení. Vybraný dodavatel bude povinen dle 122 zákona předložit před podpisem smlouvy zadavateli originály nebo ověřené kopie dokladů prokazující splnění kvalifikace, pokud nebyly součástí nabídky zadavatele nebo předloženy na základě výzvy zadavatele. Prokázání základní způsobilosti: Splnění základní způsobilosti dle 74 zákona prokáže dodavatel předložením prostých kopií: a) příslušných výpisů z evidence Rejstříku trestů fyzických a právnických osob ve vztahu k 74 odst. 1 písm. a) zákona, b) potvrzení příslušného finančního úřadu ve vztahu k 74 odst. 1 písm. b) zákona, c) písemného čestného prohlášení ve vztahu ke spotřební dani ve vztahu k 74 odst. 1 písm. b) zákona, d) písemného čestného prohlášení ve vztahu k 74 odst. 1 písm. c) zákona, e) potvrzení příslušné okresní správy sociálního zabezpečení ve vztahu k 74 odst. 1 písm. d) zákona, f) výpisu z obchodního rejstříku, nebo předložením písemného čestného prohlášení v případě, že není v obchodním rejstříku zapsán, ve vztahu k 74 odst. 1 písm. e) zákona. Účastní-li se zadávacího řízení pobočka závodu právnické osoby, musí podmínku dle 74 odst. 1 písm. a) zákona splňovat také vedoucí pobočky závodu. Strana 8 (celkem 17)

9 Je-li účastníkem zadávacího řízení právnická osoba, musí základní způsobilost podle 74 odst. 1 písm. a) zákona splňovat jak tato právnická osoba, tak statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu a je-li statutárním orgánem účastníka zadávacího řízení či členem statutárního orgánu účastníka zadávacího řízení právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby. Doklady prokazující základní způsobilost musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců PŘEDE DNEM ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Splnění základní způsobilosti se prokazuje předložením dokladů dle 75 zákona nebo čestným prohlášením v souladu s 86 odst. 2 zákona. Prokázání profesní způsobilosti Splnění profesní způsobilosti dle 77 zákona prokáže dodavatel předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku, nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje dle 77 odst. 1 zákona. Doklad prokazující profesní způsobilost dle 77 odst. 1 zákona (výpis z obchodního rejstříku) musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců PŘEDE DNEM ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Splnění profesní způsobilosti se prokazuje předložením požadovaného dokladu dle 77 odst. 1 zákona nebo čestným prohlášením v souladu s 86 odst. 2 zákona. V případě prokazování profesní způsobilosti (výpis z obchodního rejstříku) výpisem z internetové aplikace (např. justice.cz), je potřeba k zaručení pravosti, aby byl uvedený doklad opatřen ověřovací doložkou o autorizované konverzi dokumentu z elektronické do listinné podoby a následně předložen v prosté kopii (vytištěním elektronického výpisu ztrácí doklad svou pravost, není autoritativním způsobem potvrzena pravost uváděných údajů a plní tak pouze informativní funkci). Prokázání technické kvalifikace Splnění technické kvalifikace dle 79 zákona prokáže dodavatel předložením: a) seznamu významných dodávek v souladu s 79 odst. 2 písm. b) zákona poskytnutých za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení včetně uvedení ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. Zadavatel požaduje doložení významných dodávek min. v násl. rozsahu: - min. 2 dodávky a implementace virtualizované infrastruktury v rozsahu alespoň Kč bez DPH za každou jednotlivou akci; Strana 9 (celkem 17)

10 - min. 2 dodávky a implementace síťové infrastruktury včetně zabezpečení dle standardu 802.1X v rozsahu alespoň Kč bez DPH za každou jednotlivou akci; - min. 2 dodávky a implementace systému pro centrální logování v rozsahu min Kč bez DPH za každou jednotlivou akci; a - min. 2 dodávky a implementace systémů pro správu identit pro min. 500 uživatelů (identit) za každou jednotlivou akci; b) seznamu osob, jež se budou podílet na plnění veřejné zakázky, a které budou zajišťovat kontrolu kvality v souladu s ustanovením 79 odst. 2 písm. c) zákona. Zadavatel požaduje sestavení min. 5 členného realizačního týmu, přičemž musí být obsazeny následující pozice a splněny následující požadavky na členy týmu i jednotlivé pozice: - projektový manažer na pozici jsou kladeny následující minimální požadavky: 3 referenční projekty obdobného zaměření jako předmět veřejné zakázky v oblasti informačních technologií, na kterých se podílel v obdobné pozici, v hodnotě min Kč bez DPH za každý projekt; - technický specialista operačních systémů a virtualizace na pozici jsou kladeny následující minimální požadavky: 2 referenční projekty obdobného zaměření jako předmět veřejné zakázky v oblasti informačních technologií, na kterých se podílel v obdobné pozici, v rozsahu min Kč bez DPH za každý projekt; prokázání dosažení certifikace pro návrh a implementaci nabízené virtualizace; - technický specialista sítí na pozici jsou kladeny následující minimální požadavky: 2 referenční projekty obdobného zaměření jako předmět veřejné zakázky v oblasti informačních technologií, na kterých se podílel v obdobné pozici, v rozsahu min Kč bez DPH za každý projekt; prokázání dosažení certifikace na návrh a implementaci nabízených síťových prvků a firewallu; prokázání dosažení certifikace na správu firewallů Fortinet Fortigate stávající firewall; - technický specialista logování na pozici jsou kladeny následující minimální požadavky: 2 referenční projekty obdobného zaměření jako předmět veřejné zakázky v oblasti informačních technologií, na kterých se podílel v obdobné pozici, v rozsahu min Kč bez DPH za každý projekt; Strana 10 (celkem 17)

11 prokázání dosažení certifikace na návrh a implementaci systémů pro centrální logování nebo systémů SIEM (Security Information and Event Management); - technický specialista IDM na pozici jsou kladeny následující minimální požadavky: 2 referenční projekty obdobného zaměření jako předmět veřejné zakázky v oblasti informačních technologií, na kterých se podílel v obdobné pozici, v rozsahu min Kč bez DPH za každý projekt. Požadované výše uvedené skutečnosti doloží dodavatel strukturovanými profesními životopisy jednotlivých členů týmu. Strukturované životopisy musí obsahovat minimálně následující údaje: 1. Jména a příjmení člena týmu. 2. Funkci člena týmu při plnění veřejné zakázky. 3. Pracovně-právní vztah k dodavateli (v případě, že člen týmu nemá s dodavatelem uzavřen pracovně-právní vztah, musí doložit doklady prokazující kvalifikaci jinou osobou). 4. Nejvyšší dosažené vzdělání. 5. Délku odborné praxe relevantní k funkci v týmu a k vykonávaným činnostem. 6. Přehled realizovaných akcí s uvedením popisu plnění a ceny v Kč bez DPH, na kterých se člen týmu podílel, a to včetně uvedení jeho funkce, vykonávaných aktivit a kontaktních údajů objednatele. 7. Přehled získaných certifikátů nebo osvědčení. Členové týmu budou tvořit realizační tým, který bude odpovědný za plnění této veřejné zakázky. Změny členů týmu budou možné pouze po předchozím schválení zadavatelem, a to osobami splňujícími pro nahrazovanou pozici požadavky uvedené k prokázání technické kvalifikace dle 79 odst. 2 písm. c) zákona. Prokázání kvalifikace prostřednictvím jiné osoby (nevyužije-li účastník zadávacího řízení možnosti prokázat splnění kvalifikace čestným prohlášením dle 86 odst. 2 zákona) Dodavatel může prokázat splnění technické kvalifikace dle 79 odst. 2 písm. b) a c) zákona požadované veřejným zadavatelem prostřednictvím jiných osob. Dodavatel je v takovém případě povinen předložit: - doklady prokazující splnění profesní způsobilosti podle 77 odst. 1 zákona (výpis z obchodního rejstříku) touto jinou osobou; - doklady prokazující splnění příslušné chybějící technické kvalifikace jinou osobou; Strana 11 (celkem 17)

12 - doklady prokazující splnění základní způsobilosti podle 74 zákona jinou osobou; - písemný závazek jiné osoby k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky nebo k poskytnutí věcí nebo práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém jiná osoba prokázala kvalifikaci za dodavatele: obsahem písemného závazku jiné osoby je společná a nerozdílná odpovědnost této osoby za plnění veřejné zakázky společně s dodavatelem; v případě prokazování kvalifikace dle 79 odst. 2 písm. b) zákona musí písemný závazek obsahovat ustanovení, kterým se jiná osoba zaváže k vykonávání činností, ke kterým se prokazované kritérium kvalifikace vztahuje. Prokázání kvalifikace v případě společné nabídky (nevyužije-li účastník zadávacího řízení možnosti prokázat splnění kvalifikace čestným prohlášením dle 86 odst. 2 zákona) Má-li být předmět veřejné zakázky plněn ve smyslu 82 zákona několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základní způsobilosti podle 74 zákona a profesní způsobilosti podle 77 odst. 1 zákona (výpis z obchodního rejstříku) samostatně v plném rozsahu. Zvláštní způsoby prokázání kvalifikace Dodavatelé mohou k prokazování kvalifikace využít seznam kvalifikovaných dodavatelů ( 226 a násl. zákona), certifikát ( 233 a násl. zákona) a jednotné evropské osvědčení ( 87 zákona). Povinnost předložit doklad mohou dodavatelé splnit rovněž odkazem na odpovídající informace uvedené v informačním systému veřejné správy nebo v obdobném systému vedeném v jiném členském státu, který umožňuje dálkový přístup (viz 45 zákona). Takový odkaz musí obsahovat internetovou adresu a údaje pro přihlášení a vyhledání požadované informace, jsou-li takové údaje nezbytné. 11. Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Účastník stanoví celkovou cenu oceněním položek předmětu plnění uvedených v příloze č. 1 návrhu smlouvy. Celková cena veřejné zakázky musí zahrnovat veškeré náklady na realizaci zakázky. V nabídkové ceně musí být zahrnuty veškeré náklady účastníka a bude stanovena jako nejvýše přípustná se započtením veškerých nákladů, rizik a zisku na základě požadavků a informací stanovených touto dokumentací. Ceny budou uvedeny v Kč. Údaj o celkové ceně zakázky doplní účastník do návrhu smlouvy (příloha č. 1 ZD). Strana 12 (celkem 17)

13 Údaj o celkové nabídkové ceně uvedený v návrhu smlouvy musí být shodný s údajem uvedeným v ostatních částech nabídky (Kalkulaci nabídkové ceny, která tvoří přílohu smlouvy). 12. Vyhrazená změna závazku Zadavatel si ve smyslu 100 zákona vyhrazuje možnost změny závazku ze smlouvy a připouští navýšení nabídkové ceny v průběhu trvání smlouvy v případě zvýšení zákonem stanovené sazby daně z přidané hodnoty podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty; v takovém případě bude zvýšena cena o příslušné navýšení sazby DPH ode dne účinnosti nové zákonné úpravy DPH a dále případné změny za podmínek upravených v závazném návrhu smlouvy. Cenu lze zvýšit pouze formou písemného dodatku ke smlouvě uzavřené mezi zadavatelem a dodavatelem způsobem, který bude v souladu se zákonem, a to zejména s ustanoveními 222 zákona. 13. Podmínky účasti a způsob podávání nabídek Nabídka bude zpracována v českém jazyce, písemně v elektronické podobě a podána prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK dostupného na Obsah elektronicky podávaných nabídek: - doklady prokazující kvalifikaci dle čl. 10 ZD; - vyplněný krycí list (viz příloha č. 3 ZD); - vyplněný a podepsaný závazný návrh smlouvy (příloha č. 1 ZD) včetně příloh Kalkulace nabídkové ceny a Technická specifikace s doplněnými údaji (u vyznačených částí umožňující zápis); smlouva musí být podepsaná účastníkem nebo osobou oprávněnou jednat za účastníka u právnických osob způsobem dle obchodního rejstříku; osoby neuvedené v obchodním rejstříku jsou povinny doložit příslušné pověření či kopii plné moci; - podrobná specifikace nabízeného plnění. Varianty nabídek zadavatel nepřipouští. Strana 13 (celkem 17)

14 14. Obchodní, platební a sankční podmínky Obchodní, platební a sankční podmínky jsou stanoveny v závazném návrhu smlouvy, který je přílohou č. 1 ZD. Účastníkům není povoleno provádět v závazném návrhu smlouvy žádné úpravy (vyjma částí, které zadavatel v závazném návrhu smlouvy vyznačil k doplnění) a podmiňovat stávající znění smlouvy dalšími podmínkami. Účastník je povinen vyplnit všechny zvýrazněné části smlouvy umožňující zápis. Vybraný účastník je povinen zadavateli poskytnout řádnou součinnost, aby mohla být řádně a včas podepsána smlouva pro příslušnou část veřejné zakázky. Neposkytne-li první účastník v pořadí řádnou součinnost k podpisu smlouvy, může zadavatel uzavřít smlouvu s účastníkem, který se umístil jako druhý v pořadí. Takto může zadavatel v případě neposkytnutí součinnosti postupovat až k poslednímu účastníku v pořadí. 15. Registrace dodavatele v elektronickém nástroji E-ZAK Pro účast v zadávacím řízení této veřejné zakázky je nutné provést registraci dodavatele v elektronickém nástroji E-ZAK na adrese K úspěšnému dokončení registrace je vhodné využít platný elektronický podpis založený na kvalifikovaném certifikátu. Pokud takovýto elektronický podpis nevlastníte, lze dokončit registraci i bez jeho využití. Pro plnohodnotnou účast v této veřejné zakázce není nezbytné elektronický podpis založený na kvalifikovaném certifikátu vlastnit. Podrobnější informace týkající se elektronického nástroje naleznete v uživatelské příručce dostupné na profilu zadavatele ( V případě, že se Vám nedaří zaregistrovat do systému, je Vaše IČO pravděpodobně již obsazeno. Je možné, že dodavatel byl pravděpodobně před vypsáním této nebo jiné veřejné zakázky předregistrován zadavatelem, případně pověřenou osobou a je tedy již veden v evidenci systému. Postup dokončení registrace je velice podobný postupu popsaném v odstavci výše. Pouze je nutné do dokončení registrace vstoupit pomocí hypertextového odkazu z předregistračního u, který byl zaslán na adresu dodavatele. V případě ztráty nebo neobdržení předregistračního u lze kontaktovat pověřené osoby zadavatele z hlediska administrativního (uvedeny v úvodu této ZD) pro jeho opětovné odeslání, případně nápravu jiným způsobem. Strana 14 (celkem 17)

15 Pozn.: Předregistrační , resp. odkaz v něm obsažený, má omezenou platnost, proto je možné, že nebudete moci dokončit registraci i v případě, že tento byl odeslán. Zadavatel všem dodavatelům doporučuje, aby si provedli na profilu zadavatele Test nastavení prohlížeče. Test umožňuje prověření součástí internetového prohlížeče, správnost jeho nastavení pro práci s elektronickým nástrojem, cvičné sestavení a odeslání elektronické nabídky. 16. Technické podmínky Zadavatelem uvedená specifikace a technické parametry představují minimální požadavky zadavatele na specifikovaný předmět dodávky. Dodavatelé nesmí nabídnout parametry horší. Dodavatelé musí nabízet min. takové plnění, jaké je specifikováno v zadávací dokumentaci. Dodavatelé jsou oprávněni nabízet plnění, které bude jednoznačně a bez pochybností lepší, výhodnější pro zadavatele, přičemž však stále musí splňovat min. požadavky. V opačném případě to bude chápáno jako nesplnění požadavků zadavatele. Technické podmínky jsou vymezeny v příloze č. 2 návrhu smlouvy. Popis nabízeného technického řešení musí být zpracovaný dle požadavků uvedených v příloze č. 2 návrhu smlouvy a musí tvořit součást nabídky účastníka zadávacího řízení. Popis musí být konkrétní, úplný a včetně kompletní značkové specifikace nabízených dodávek a musí prokazovat, že nabízené řešení jednoznačně splňuje všechny požadavky zadavatele. Popis nabízeného technického řešení bude zpracovaný v níže uvedeném členění: a) Návrh cílového stavu respektující požadavky podle přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace (zejména kapitoly 3) včetně uceleného detailního popisu jednotlivých částí systému a jejich vzájemných vazeb. Návrh cílového stavu musí dále obsahovat popis postupu implementace předmětu plnění včetně popisu způsobu realizace implementačních služeb uvedených v kapitole 2.3 přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace. b) Popis funkčních vlastností nabízeného plnění ve struktuře a rozsahu uvedených v kapitole 3 přílohy 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace. c) Harmonogram projektu (vycházející a dodržující lhůty ze základního harmonogramu viz kapitola 2.5 přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace) včetně popisu Strana 15 (celkem 17)

16 jednotlivých činností v dostatečném detailu. Z harmonogramu musí zejména vyplývat, že realizace předmětu zakázky proběhne v požadovaných termínech. d) Popis navrhovaných školení v rozsahu požadovaném v kapitole 2.4 přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace. e) Detailní popis záručního a pozáručního servisu alespoň v rozsahu požadovaném v kapitole 4 přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace. f) Popis podpory provozu, alespoň v rozsahu dle kapitoly 4 přílohy č. 2 návrhu smlouvy - Technická specifikace. 17. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky Dodavatel se může seznámit se stavem a podmínkami míst pro realizaci veřejné zakázky před podáním nabídky. Prohlídka míst plnění veřejné zakázky dle 97 zákona proběhne dne v 14:00 hod. Dodavatelé informují o svém zájmu účastnit se prohlídky míst plnění kontaktní osobou, kterou Bc. Martin Trnka, trnka@cheb.cz, tel , Zadavatel upozorňuje, že během prohlídky míst plnění veřejné zakázky nebudou sdělovány žádné informace ohledně zadávacích podmínek. Jakékoliv dotazy týkající se zadávacích podmínek musí být adresovány zadavateli písemně prostřednictvím žádostí o vysvětlení zadávací dokumentace. 18. Ostatní podmínky Kompletní zadávací dokumentace v elektronické podobě je uveřejněna na profilu zadavatele. Ve smyslu 219 zákona je zadavatel povinen zveřejnit na profilu zadavatele v zákonem stanovených lhůtách úplné znění uzavřené smlouvy včetně jejich případných změn a dodatků a dále skutečnou výši uhrazené ceny za plnění uzavřené smlouvy. Vybraný dodavatel je povinen v souladu s 122 odst. 3 zákona předložit na základě výzvy odeslané zadavatelem: originály nebo ověřené kopie dokladů prokazující splnění kvalifikace (pokud je zadavatel nemá k dispozici). Zadavatel si dle ustanovení 122 odst. 4 zákona před podpisem smlouvy zjistí údaje o skutečném majiteli vybraného dodavatele. V případě, že zadavatel nebude moci údaje o skutečném majiteli zjistit, vyzve vybraného dodavatele k předložení výpisu z evidence obdobné evidenci údajů o skutečných majitelích nebo: a) sdělení identifikačních údajů všech osob, které jsou jeho skutečným majitelem, Strana 16 (celkem 17)

17 b) předložení dokladů, z nichž vyplývá vztah všech osob podle písmene a) k dodavateli; těmito doklady jsou zejména: 1. výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, 2. seznam akcionářů, 3. rozhodnutí statutárního orgánu o vyplacení podílu na zisku, 4. společenská smlouva, zakladatelská listina nebo stanovy. Odůvodnění dle 217 odst. 1 písm. m) zákona: Předmět plnění veřejné zakázky není rozdělen na části z důvodu, že část řešení je školami sdílena a při rozdělení by dodavatelé nedodali kompletní řešení. Dodavatelé by dále nebyli schopni prokázat plnění standardu konektivity způsobem požadovaným v Zadávací dokumentaci. Z důvodu zajištění podpory po dobu udržitelnosti vlastními silami, snížení nákladů na její provádění a pro možnost sdílení technického know-how mezi školami je zadavatelem požadována realizace stejných komodit stejnými technickými prostředky (produkty) v rámci všech škol. Jedná se o vybudování jednotného a konsolidovaného prostředí. Zadavatel doporučuje dodavatelům průběžné sledování profilu zadavatele, a to po celou dobu trvání zadávacího řízení. V Chebu dne Mgr. Zdeněk Hrkal, starosta Přílohy: 1. Návrh smlouvy. 2. Informace o tržní konzultaci. 3. Krycí list. Strana 17 (celkem 17)

Výstavba parkoviště Na Vyhlídce, Cheb

Výstavba parkoviště Na Vyhlídce, Cheb Město Cheb Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na stavební práce dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Lesní hospodářské osnovy

Lesní hospodářské osnovy Město Cheb Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na služby dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výstavba podzemních kontejnerů

Výstavba podzemních kontejnerů Město Cheb Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na stavební práce dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Strategický plán rozvoje sportu

Strategický plán rozvoje sportu Město Cheb Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na služby dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

,,Rekonstrukce elektroinstalace a slaboproudu Mateřské školy Cheb, Do Zátiší 3, 350 02 Cheb

,,Rekonstrukce elektroinstalace a slaboproudu Mateřské školy Cheb, Do Zátiší 3, 350 02 Cheb Město Cheb poskytuje Zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na stavební práce dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Realizační projektová dokumentace k investičním záměrům MAP pro ZŠ v Chebu,

Realizační projektová dokumentace k investičním záměrům MAP pro ZŠ v Chebu, Město Cheb Výzva k podání nabídek v rámci uzavřené výzvy - Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na služby dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2.

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2. *MUCHX0134YRF* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Jiří Kurucz/172 01.09.2017 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Lesy města Chebu, s.r.o. náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 14, 350 02 Cheb IČO: 27965911 Profil zadavatele: URL veřejné zakázky: Osoba oprávněná

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO:

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: *MUCHX01112XU* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Petra Šimečková 17.02.2017 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Rekonstrukce ulice Písečná, Cheb

Rekonstrukce ulice Písečná, Cheb město Cheb Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané formou otevřeného řízení dle 52 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Úprava komunikace Cheb-Háje, ul. Zemědělská

Úprava komunikace Cheb-Háje, ul. Zemědělská město Cheb Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané formou otevřeného řízení dle 52 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Energetický posudek a PD na zateplení 3. ZŠ Cheb, Malé náměstí 3

Energetický posudek a PD na zateplení 3. ZŠ Cheb, Malé náměstí 3 Město Cheb Zadávací dokumentace (Oznámení o zahájení výběrového řízení) na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na služby dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA Veřejná zakázka Víceúčelové sportovní hřiště při ZŠ náměstí Míru Nový Bor 2. opakované řízení Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na služby dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon nebo ZZVZ ), pro zpracování nabídky k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli *MMFMX010YGCB* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 27. 4. 2018 č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Goethův naučný lesopark

Goethův naučný lesopark Město Cheb Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7 Váš dopis zn: Ze dne: Naše zn: VZ/49MRA/19 Vyřizuje: Petr Wrubel Tel: +420596808142 E-mail: wrubel@mra.cz Datum : 22.05.2019 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace Statutární město Havířov zastoupené

Více

Energetický posudek a projektová dokumentace na zateplení 3. ZŠ Cheb, Malé náměstí 3

Energetický posudek a projektová dokumentace na zateplení 3. ZŠ Cheb, Malé náměstí 3 Město Cheb Zadávací dokumentace (Oznámení o zahájení výběrového řízení) na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále také jako veřejná zakázka ) na služby dle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2.

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: https://zakazky.cheb.cz/profile_display_2. *MUCHX010DSRR* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Jiří Kurucz 06.12.2016 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979 Profil

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 15592/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/8796/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY v souladu s 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku ZŠ MOHELNICE VODNÍ - ODBORNÉ UČEBNY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY v souladu s 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku ZŠ MOHELNICE VODNÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA,

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Identifikace veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název: Dodávka úložiště pro zpracovávaná data č. 1 pro projekt CERIT-SC Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU Městský úřad Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Hrádek nad Nisou, mobilita Kulturní

Více

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané podle Metodického dopisu č. 4 k Pravidlům pro žadatele a příjemce obecná část, verze 4 v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

Obnova serverovny ÚZEI

Obnova serverovny ÚZEI Příloha zadávací dokumentace č. 2 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Obnova serverovny ÚZEI Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní zadání veřejné zakázky na dodávku

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro civilní letectví K letišti 1149/23 16100, Praha, Ruzyně IČO: 48134678 Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele: Ing. Josef Rada

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek / Jana Lánská Tel.: 267 994 410 / 267 994 310 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz / jana.lanska@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka Laboratorní přístroj Hmotnostní spektrometr pro stanovení ultrastopových koncentrací chemických prvků Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY v souladu s 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku ZŠ MOHELNICE VODNÍ DODÁVKA IKT

Více

Oznámení. Trčků z Lípy 69, Chotěboř

Oznámení. Trčků z Lípy 69, Chotěboř Oznámení o zahájení zadávacího řízení pro zadání nadlimitní zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon), ve znění pozdějších předpisů Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 9624/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/5486/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 124/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor informatiky Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor informatiky Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor informatiky Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky HW pro pilotní projekt VDI Přílohy:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. e) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

Dokumentace výběrového řízení pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Dokumentace výběrového řízení pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dokumentace výběrového řízení pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky podle 27 ve spojení s 31 a 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Název zakázky: Dodávka výpočetní a prezentační techniky pro ZŠ a ZUŠ Petřvald Datum vyhlášení 1.3.2019 zakázky: Název/ obchodní firma

Více

Zajištění servisu, zkoušek a oprav výtahů (VTZ)

Zajištění servisu, zkoušek a oprav výtahů (VTZ) č.j. 276/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 veřejná zakázka malého rozsahu s názvem Nábytek pro učebnu stolničení SOŠ a SOU Kladno zadávaná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky Vás tímto dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY v souladu s 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku ZŠ MOHELNICE VODNÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC DOBROMILICE Dobromilice 6, 798 25 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou formou otevřeného řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská.

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: Nákup rotátorů Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice

Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Palackého nám. 13, Rosice *MURSX00OSQBD* Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávky Název veřejné zakázky Modernizace informačního a komunikačního IS MěÚ I. Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Výzva k podání nabídek byla uveřejněna spolu s těmito zadávacími podmínkami na profilu zadavatele.

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Výzva k podání nabídek byla uveřejněna spolu s těmito zadávacími podmínkami na profilu zadavatele. k č.j.: HSOS-7533-2/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY pro zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávky dle 3 písm. a) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

Zadávací podmínky. Rozšířeni kapacity datového úložiště pro CCTV. Sídlo zadavatele Ostrava, Přívoz, Hájkova 1100/13, PSČ

Zadávací podmínky. Rozšířeni kapacity datového úložiště pro CCTV. Sídlo zadavatele Ostrava, Přívoz, Hájkova 1100/13, PSČ Zadávací podmínky pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem:

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

PZ Mošnov kácení dřevin a sanace území. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová.

PZ Mošnov kácení dřevin a sanace území. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: PZ Mošnov kácení dřevin

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 262/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 6 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

SPZ Mošnov autobusové zastávky Mobis, Behr. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová.

SPZ Mošnov autobusové zastávky Mobis, Behr. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová. pro podlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: SPZ Mošnov autobusové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Infrastruktura ZŠ I ZŠ Zelená dodávka nábytku

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Infrastruktura ZŠ I ZŠ Zelená dodávka nábytku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem Infrastruktura ZŠ I ZŠ Zelená dodávka nábytku Ev.č. VZ 14/2018/C1/D/OIMH/Pa zadávaná jako zakázka malého rozsahu na dodávky v souladu s ust.

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU Městský úřad Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku na dodávky s názvem Revitalizace části herních zahrad při MŠ Oldřichovská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: OVANET a.s. Sídlem: Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz Zastoupený:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sportovní hala

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky č.j. 93/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, Brno. Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů

Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, Brno. Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů Obsah: Část I. Část II. Část III. Příloha

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel ,

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel , VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

LDN Radvanice zateplení obvodového pláště a výměna oken a dveří. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing.

LDN Radvanice zateplení obvodového pláště a výměna oken a dveří. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. pro podlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: LDN Radvanice zateplení

Více

Dodávka síťových switchů

Dodávka síťových switchů č.j. 200/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Zadávací dokumentace (dále jen ZD )

Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL 140 96 Praha 4, Budějovická 7 č.j.: /2017-900000-090 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Sledování stavu zátěže zemědělských půd a povrchových vod rizikovými látkami s vazbou na

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadavatel: HORIZONT NARE s.r.o. Vodní 342/5 737 01 Český Těšín Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

ZŠaMŠO Waldorfská zabezpečení

ZŠaMŠO Waldorfská zabezpečení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem ZŠaMŠO Waldorfská zabezpečení Ev. č. VZ 13/2019/B/D/OIMH/Fo zadávaná jako zakázka malého rozsahu na dodávky v souladu s ust. 6, 27 a 31 zákona

Více