Ultra Frame Pool 488cm 549cm

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ultra Frame Pool 488cm 549cm"

Transkript

1 Ultra Frame Pool 488cm 549cm DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si důkladně tento návod, ujistěte se, že jste porozuměli jeho obsahu a přesně dodržujte jeho pokyny dříve, než produkt instalujete a začnete používat.

2 Stručný popis : DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA Dříve než začnete sestavovat a používat tento výrobek, řádně si přečtěte instrukce a řiďte se jimi. Je vyžadován stálý dozor kompetentní osoby nad dětmi a handicapovanými Zabezpečte všechna okna, dveře a jiná místa, odkud by bylo možné neoprávněně a neúmyslně spadnout do bazénu Nainstalujte bezpečnostní bariéru, která zabrání přístupu k bazénu malým dětem domácím mazlíčkům Nikdy se nepotápějte, neskákejte do bazénu a ani se v bazénu neklouzejte Neopírejte se o bazén, nesedejte na nafukovací prstenec, nelezte po stěně bazénu ani nevyvíjejte tlak na prstenec, mohlo by dojít ke zranění. Také nikomu nedovolte výše uvedené Pokud se bazén nepoužívá, odstraňte z něj a z okolí všechny hračky a plovací pomůcky. Věci v bazénu přitahují pozornost malých dětí. Odstraňte z dosahu věci, jako jsou židle, stoly a ostatní předměty, po kterých se dá vylézt do bazénu Mějte po ruce záchranné pomůcky, taktéž důležitá telefonní čísla na pohotovost Nikdy neplavte osamocen, ani to nedovolte ostatním Nepoužívejte bazén, pokud jste pod vlivem alkoholu nebo drog Udržujte z dosahu dětí krycí plachtu, mohlo by dojít k zapletení, utonutí či jiným vážným zraněním Před použitím musí být krycí plachta kompletně odstraněna. Nepřikrývejte bazén plachtou, pokud je někdo uvnitř bazénu. Udržujte bazén a okolí bazénu čisté, abyste zabránili případnému uklouznutí a upadnutí. Udržujte čistotu v bazénu i okolí, chráníte tím všechny, kteří se v bazénu koupají. Vodu z bazénu nepolykejte a dodržujte pravidla základní hygieny. Pokud bazén není řádně postaven, může to mít za následek ztrátu většího množství vody a také vést k vážným zraněním. NEDODRŽOVÁNÍ VÝŠE UVEDENÝCH VAROVÁNÍ MŮŽE MÍT ZA NÁSLEDEK PONIČENÍ, VÁŽNÁ ZRANĚNÍ ČI DOKONCE I SMRT.

3 STRUČNÝ POPIS DÍLŮ UPOZORNĚNÍ: Obrázky jsou pouze informativní. Případná odlišnost od skutečného výrobku je možná.

4 STRUČNÝ POPIS DÍLŮ Před tím, než začnete sestavovat váš výrobek, věnujte pár minut zkontrolování obsahu. 488 cm (16 ) Modely, 549 cm (18 ) Modely UPOZORNĚNÍ: Obrázky jsou pouze informativní. Případná odlišnost od skutečného výrobku je možná. DŮLEŽITÉ INFORMACE O MÍSTĚ INSTALACE BAZÉNU A PŘÍPRAVA PODKLADU Bazén musíte instalovat v místě na kterém můžete zajistit, že je neúmyslně, bez dozoru nebo bez povolení nenavštíví žádné cizí osoby. Dodržujte bezpečnostní opatření na ochranu dětí a domácích zvířat. V případě nedodržování následujících pokynů nebo v případě, že bazén nepostavíte na stabilním a rovném podkladu, může dojít k převrácení bazénu. Fólie se může protrhnout, může dojít ke zranění osob a ke vzniku hmotných škod. POZOR: Připojte filtrační čerpadlo pouze k zásuvce, která je chráněna bezpečnostním vypínačem při chybovém proudu (GFCI) nebo bezpečnostním zařízením proti chybovému proudu (RCD). Z důvodu minimalizace rizika případného elektrošoku nepoužívejte k připojení čerpadla k elektrické síti prodlužovací kabely, spínací hodiny, adaptérové nebo konvertorové zástrčky. Musíte použít správně umístěnou připojovací zásuvku. Umístěte kabel tak, aby nemohlo dojít k jeho poškození travními sekačkami, nůžkami na živý plot nebo jinými prostředky. Dodržujte další výstražné pokyny uvedené v návodu k obsluze filtračního čerpadla.

5 Montáž bazénu: Tento bazén nabízíme také s filtračním čerpadlem Intex Krystal Clear. Opatrně otevřete kartónovou krabici, ve které je zabalena fólie bazénu, spojovací tyčky apod. 1. Najděte si rovnou a hladkou plochu pro instalaci bazénu. Pod bazénem nesmějí být kameny, větve a jiné ostré a špičaté předměty, které by mohly poškodit fólii bazénu. Opatrně otevřete kartónovou krabici, ve které je zabalena stěna bazénu, spojovací tyčky apod. Kartónovou krabici můžete později použít k uskladnění bazénu během zimních měsíců. Vybalte podkladovou plachtu (7) a rozprostřete ji na připraveném místě. Potom roztáhněte na tuto plachtu fólii bazénu. Vypouštěcí ventil přitom musí být umístěn na správné straně (tam, kde budete moci vodu lépe vypustit). Umístěte bazén tak, aby vypouštěcí ventil NESMĚŘOVAL směrem k domu. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Netahejte fólii bazénu po zemi, může dojít k protržení nebo jinému poškození bazénu (viz obrázek 1). Během pokládání plachty musejí být hadicové spoje nebo konce hadic položeny ve směru zdroje proudu. Vnější konec postaveného bazénu musí být v dosahu el. přípojky, nezbytné k pohonu filtračního čerpadla, které je součástí nadstandardní výbavy. 2. Opěry pro bazény typu Frame Pool (bazény s rámem) (2) a tyčky (4) nejsou stejné. Opěry mají menší průměr. Tyčky a opěry se dají zasunout do spojek T (1). Až budete navlékat tyčky do oček, pracujte vždy ve stejném směru (viz obrázek 2.1). Jakmile budou tyčky správně srovnány, vezměte spojku T, zasuňte oba konce spojky T do otvorů v tyčkách a spojte otvory klipem. Tento postup opakujte ve stejném směru, dokud nebudou všechny kolíky a spojky vzájemně propojeny (viz obrázek 2.2). Vytvořit poslední spoj může být obtížné. Práci si usnadníte tím, že spojku pozvednete současně s tyčkou o cca. 5 cm a následně obě části spojíte spuštěním obou součástí do správné pozice. Připojovací tvarovku lze zasunout do nosníku (viz obrázek 2.3). Dříve než budete pokračovat v montáži patek ujistěte se, že byla poslední spojka správně spojena. 3. Dalším krokem je upevnění vertikálních tyček. Musíte je provléct pod plastový pás, který je umístěn v polovině stěny bazénu. Spodní konec vertikálních tyček musí být umístěn za bílým lankem (6), které je instalováno na hraně dna a stěny bazénu. Nechejte vertikální tyčky, aby opatrně vklouzly pod plastový pás a umístěte spodní konec tyčky za lanko. Potom spojte horní konec tyčky se spojkou. Nasaďte boční opěry do jedné ze spojek T, zatlačte na bílé tlačítko a nasaďte

6 tyčku do spojky T tak, aby došlo k jejímu zajištění. Nasaďte na spodní konec tyčky víčko (3) (viz obrázek 2.4) 4. Uchopte horní tyčky rámu bazénu na 2 3 místech a zatřeste bazénem. Tak zkontrolujete, zda jsou všechny spojky a tyčky správně upevněny. Zatáhněte za spodní konec vertikálních tyček a zkontrolujte tak, zda jsou tyčky umístěny za bílým lankem. Tyčky musejí být umístěny přesně ve vertikální poloze. 5. Pokud jste si pořídili bazén s filtračním čerpadlem, podívejte se nejprve do uživatelské příručky filtračního čerpadla Krystal ClearTM a potom přejděte ke kroku 6. Dříve, než začnete napouštět bazén zkontrolujte, zda je zátka zevnitř a zvenčí dobře uzavřena. Napusťte do bazénu vodu ne však více než 2-3 cm. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Pokud voda v bazénu stéká na stranu, nestojí bazén na úplné rovině. Pokud bazén nestojí na rovném povrchu stéká voda na některou ze stran a následkem toho dochází k vyboulení stěny. V takovém případě musíte bazén vypustit a vyrovnat podklad pod bazénem, nebo musíte bazén umístit na jiné místo a znovu jej napustit. Potom začněte vyrovnávat zbývající nerovnosti povrchu bazénu (zevnitř bazénu) v místě spoje dna a boční stěny bazénu, nebo (zvenčí) sáhněte pod boční stěnu bazénu, uchopte dno bazénu a táhněte je ven. 7. Do bazénu napusťte vodu, cca. 10 cm pod okraj (viz obrázek 4). Dříve, než umožníte ostatním, aby bazén používali, vysvětlete všem pokyny k obsluze, které jsou uvedeny v uživatelské příručce. Stanovte pro členy rodiny přesná pravidla. Tato pravidla a pokyny proberte se všemi osobami, které budou bazén používat. To platí i pro hosty.

7 Údržba bazénu a chemikálie Udržování správné vodní rovnováhy je jediným nejdůležitějším faktorem pro maximální prodloužení životnosti a udržení vzhledu plachty pod dno, stejně jako pro zajištění čisté, nezávadné a bezpečné vody. Vhodná technika je důležitá pro testování vody. Chemikálie, testovací soupravy a testovací postupy vám poskytne firma specializovaná na bazény a jejich údržbu. Seznamte se a dodržujte písemné pokyny od výrobce chemikálií. 1. Za všech okolností zabraňte kontaktu chloru s tkaninou bazénu dokud se chlor úplně nerozpustí. Chlor v granulích nebo tabletách se nejdříve rozpustí ve vědru s vodou. Z podobného důvodu se kapalný chlor vlévá do bazénu na různých místech po jeho obvodu a je nutné ho okamžitě promíchat s vodou v bazénu. 2. Nikdy nemíchejte chemikálie dohromady, spíše je do bazénu dodávejte odděleně a důkladně je před přidáním další chemikálie promíchejte s vodou. 3. Jako pomůcky pro udržování čisté vody v bazénu jsou k dispozici bazénový sběrač a bazénový vysavač značky Intex. Tato bazénová příslušenství získáte od vašeho prodejce bazénů. VÝSTRAHA VŽDY SE ŘIĎTE POKYNY VÝROBCŮ CHEMIKÁLIÍ A SLEDUJTE VAROVÁNÍ PŘED OHROŽENÍM ZDRAVÍ A NEBEZPEČÍMI. Nedoplňujte chemikálie do bazénu, když jsou v něm osoby. Můžete způsobit podráždění pokožky nebo očí. Roztoky koncentrovaného chloru mohou poškozovat tkaninu bazénu. Za žádných okolností nejsou firmy Intex Recreation Copr., Intex Trading Ltd., jejich přidružené společnosti, autorizovaní prodejci a servisní střediska, maloobchodní prodejci či zaměstnanci odpovědni kupujícímu nebo jakékoli jiné straně za náklady spojené se ztrátou vody z bazénu, chemikálií nebo za poškození vody. *Mějte k dispozici náhradní filtrační vložky. Vložky vyměňujte každé dva týdny. Se všemi našimi nadzemními bazény doporučujeme používat čerpadla Krystal Clear TM Intex Filter Pump. Pro zakoupení filtračního čerpadla značky Intex kontaktujte vašeho místního dodavatele. Běžné problémy s bazény PROBLÉM POPIS PŘÍČINA NÁPRAVA ŘASY Nazelenalá voda. Je nutné upravit obsah Doplňte chlor šokovou Zelené nebo černé skvrny na tkanině bazénu. chloru a úroveň ph. metodu. Upravte ph na hodnotu vyžadovanou pro Tkanina bazénu je váš bazén. kluzká a/nebo páchne. Vysajte dno bazénu. Udržujte správný obsah ZABARVENA VODA Voda se při první úpravě chlorem zabarví do modra, hněda nebo zčerná. UNÁŠENÉ LÁTKY VE VODĚ Voda má zamlžený nebo mléčný vzhled. CHRONICKY NÍZKÁ HLADINA VODY USAZENINA NA DNĚ BAZÉNU Hladina je níže než předchozího dne. Nečistoty nebo písek na dně bazénu. Měď, železo nebo mangan ve vodě oxidují přidáním chloru. Běžné. Tvrdá voda způsobená příliš vysokým ph. Nízký obsah chloru. Cizí látky ve vodě. Trhlina nebo otvor ve tkanině bazénu nebo v hadicích. Dotáhněte kloboučky. Časté používání, časté vstupování a vylézání z bazénu. NEČISTOTY NA HLADINĚ Listy, hmyz apod. Bazén je příliš blízko stromů. chloru. Upravte ph na doporučenou hodnotu. Vodu vyčistěte filtrem. Často vyměňujte vložku filtru. Upravte ph. Kontaktujte vašeho prodejce bazénu pro úpravu vody. Zkontrolujte správnou hladinu chloru. Vyčistěte nebo vyměňte váš filtr. Oprava soupravou na záplatování. Rukou dotáhněte všechny kloboučky. K vyčištění dna bazénu použijte vysavač na bazény značky Intex. Použijte sběrač pro bazény značky Intex.

8 Jak vysušit váš bazén pro dlouhodobé skladování 1. Zjistěte, zdali místní předpisy neobsahují specifická nařízení týkající se vypouštění vody z bazénu. 2. Ujistěte se, že vypouštěcí zátka uvnitř bazénu je na svém místě. 3. Z vypouštěcího ventilu na vnější straně bazénu sejměte klobouček. 4. Připojte samičí konec (se závitem) zahradní hadice k patentovanému adaptéru na hadice. 5. Umístěte druhý konec této hadice do prostoru, kam lze vodu bezpečně vypustit. 6. Připojte adaptér na hadici k vypouštěcímu ventilu. POZNÁMKA: Adaptér zatlačí vypouštěcí zátku dovnitř bazénu a tím se otevře vypouštěcí ventil a voda začne okamžitě vytékat. 7. Po skončení vypouštění hadici a adaptér odpojte. 8. Do vypouštěcího ventilu na vnitřní straně bazénu opět nasuňte zátku. 9. Na stranu ventilu na vnější straně bazénu umístěte klobouček. 10. Zcela vypusťte horní prstenec bazénu a odstraňte veškeré instalační součásti. 11. Zajistěte, aby bazén a všechny jeho součásti byly před složením naprosto suché. Nechte jej stát hodinu na slunci. 12. Složte bazén do tvaru čtverce. Začněte na jedné straně, nadvakrát ohněte jednu šestinu tkaniny bazénu do její vnitřní strany. Stejně postupujte na druhé straně. 13. Potom, co takto vytvoříte dvě protilehlé složené strany, jednoduše přeložte jednu přes druhou tak, jak se zavírá kniha. 14. Přehněte jeden dlouhý konec přes druhý a tkaninu zmáčkněte. 15. Skladujte tkaninu a příslušenství na suchém a chladném místě. 16. Pro uskladnění lze použít původní balící karton. Skladování bazénu během zimního období Bazén můžete vypustit a během zimního období jej můžete bezpečně skladovat. Přesto však někteří lidé nechávají bazén po celý rok venku. V krajích, kde jsou zimy studené, takový postup nedoporučujeme. Chlad může poškodit materiál. Pokud teplota klesne pod 0 C, měli byste bazén sklidit. Jak se vypouští bazén? 1. Řádně vyčistěte vodu v bazénu (pokud máte bazény typu Easy Set nebo Oval Frame zkontrolujte, zda je vzduchový prstenec dobře nafouknutý). 2. Odstraňte sběrač (tzv. Skimmer, pokud jej používáte) nebo jiné součásti, připojené k filtru. Pokud je to nutné, vyměňte mřížkový filtr. Před uskladněním zkontrolujte, zda je veškeré příslušenství čisté a suché. 3. Uzavřete napouštěcí a vypouštěcí prvky příslušnými zátkami (velikost 16 a menší). Uzavřete napouštěcí a vypouštěcí ventil (velikost 17 a větší). 4. Demontujte schůdky (pokud je používáte) a uskladněte je na bezpečném místě. Před uskladněním zkontrolujte, zda jsou schůdky zcela suché. 5. Odpojte ze všech přípojek hadice. 6. Použijte vhodné chemické prostředky k zimní údržbě. Obraťte se na prodejce bazénů ve

9 vašem okolí, protože existují velké regionální rozdíly. 7. Zakryjte bazén krycí plachtou INTEX. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: KRYCÍ PLACHTA INTEX NENÍ KONSTRUOVÁNA JAKO BEZPEČNOSTNÍ ZAKRYTÍ. 8. Vypusťte a očistěte čerpadlo, těleso filtru a hadice. Odstraňte a zlikvidujte filtrační vložku (na další sezónu si pořiďte novou). 9. Odneste čerpadlo a filtrační prvky do vhodné místnosti. Skladujte je na bezpečném a suchém místě při teplotě v rozmezí 0 až 40 C. OBECNÁ PRAVIDLA BEZPEČNOSTI VE VODĚ Odpočinek ve vodě je zábavný a má také léčebné účinky. Hrozí však při něm také nebezpečí zranění a smrt. Ke snížení rizika vašeho poranění si přečtěte a dodržujte veškerá varování a pokyny týkající se výrobku, balení apod. Nezapomeňte však, že varování, pokyny a bezpečnostní předpisy týkající se výrobku zahrnují jen některá běžná rizika odpočinku ve vodě, ale neřeší všechny případy ohrožení a/nebo nebezpečí. Pro další ochranné pomůcky se také seznamte s následujícími bezpečnostními pokyny stejně jako s pokyny vydané národně uznanými bezpečnostními organizacemi: Naučte se plavat. Naučte se poskytovat první pomoc. Poučte každého, kdo hlídá vaše děti ohledně potenciálních rizik a o použití bezpečnostních zařízení, například uzamykatelných dveří, zábradlí apod. Neustálý dohled je nutný. Naučte děti, co dělat v případě nebezpečí. Při všech aktivitách ve vodě vždy používejte zdravý rozum a dobrý úsudek. Dozor, dozor, dozor.

Návod k použití. INTEX Metal Frame FAMILY

Návod k použití. INTEX Metal Frame FAMILY Návod k použití INTEX Metal Frame FAMILY Seite 1 von 11 Steinbach VertriebsgmbH, 4311 Schwertberg, Austria, www.steinbach.at Inhalt: 1 Návod k použití... 1 INTEX Metal Frame... 1 FAMILY... 1 1 Bezpečnostní

Více

INTEX Family Frame 220 x 150 x 60 cm 260 x 160 x 65 cm 300 x 200 x 75 cm 450 x 220 x 84 cm

INTEX Family Frame 220 x 150 x 60 cm 260 x 160 x 65 cm 300 x 200 x 75 cm 450 x 220 x 84 cm Aktualizováno 27.5.2013 INTEX Family Frame 220 x 150 x 60 cm 260 x 160 x 65 cm 300 x 200 x 75 cm 450 x 220 x 84 cm PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE BAZÉNU DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY Než tento výrobek uvedete

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Rámový Bazén. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod a přesně se řiďte pokyny.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Rámový Bazén. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod a přesně se řiďte pokyny. UŽIVATELSKÝ MANUÁL Rámový Bazén Typy 305 cm - 732 cm Ilustrační fotografie. Příslušenství není součástí dodávky. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod

Více

BENUTZERHANDBUCH. Krystal Clear Typ 604G Filtrační čerpadlo

BENUTZERHANDBUCH. Krystal Clear Typ 604G Filtrační čerpadlo BENUTZERHANDBUCH DŮLEÉITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, neé začnete s instalací v.robku, přečtěte si návod a přesně dodréujte pokyny. Krystal Clear Typ 604G Filtrační čerpadlo 220-240V ~, 50 Hz, 45W Hmax

Více

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU 3,05 x 0,76m 3,66 x 0,76m 3,66 x 0,84m NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU Návod k použití pro kruhové bazény s konstrukcí: 3,66 x 0,99 m 3,66 x 1,07 m 4,57 x 1,07 m 4,57 x 1,22 m CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám

Více

BazénWehncke Manhattan. 610 366 122 cm 732 366 122 cm 976 366 122 cm

BazénWehncke Manhattan. 610 366 122 cm 732 366 122 cm 976 366 122 cm Aktualizováno: 10.6.2013 BazénWehncke Manhattan 610 366 122 cm 732 366 122 cm 976 366 122 cm NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU 1 1.Bezpečnostní pokyny Před použitím Přečtěte si laskavě pečlivě tento návod, zejména

Více

uživatelská příručka Krystal Clear Filtrační čerpadlo Model 602

uživatelská příručka Krystal Clear Filtrační čerpadlo Model 602 uživatelská příručka důležité bezpečnostní pokyny Předtím, než začnete s instalací výrobku si přečtěte návod a přesně se řiďte pokyny. Není bazén báječný? Pokud máte chuť vyzkoušet i jiné výrobky Intex,

Více

uživatelská příručka Krystal Clear Filtrační čerpadlo Model 638R důležité bezpečnostní pokyny

uživatelská příručka Krystal Clear Filtrační čerpadlo Model 638R důležité bezpečnostní pokyny uživatelská příručka důležité bezpečnostní pokyny Předtím, než začnete s instalací výrobku si přečtěte návod a přesně se řiďte pokyny. Krystal Clear Filtrační čerpadlo Model 638R 220-240 V~, 50 Hz, 99

Více

Filtrační čerpadlo Krystal Clear Model 604

Filtrační čerpadlo Krystal Clear Model 604 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před instalací a použitím tohoto výrobku je nutné, abyste si pozorně přečetli návod, abyste jej pochopili a přesně s jím řídili. Filtrační čerpadlo

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Bazén Easy Set TENTO NÁVOD SI USCHOVEJTE OMEZENÁ ZÁRUKA. velikosti 6' - 18' (183 cm - 549 cm) DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Bazén Easy Set TENTO NÁVOD SI USCHOVEJTE OMEZENÁ ZÁRUKA. velikosti 6' - 18' (183 cm - 549 cm) DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY OMEZENÁ ZÁRUKA Vámi zakoupený Intex bazén byl vyroben za použití materiálů nejvyšší kvality a nejlepší řemeslnické práce. Všechny výrobky společnosti Intex jsou důkladně testovány pro výrobní vady a výrobní

Více

CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10]

CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10] CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10] Návod k použití a údržbě POZOR: Pečlivě si přečtěte tento návod k použití před prvním použitím tohoto přístroje. Chybná obsluha může způsobit zranění a/nebo poškození.

Více

SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU

SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU SKIMMER 15x15 A 15x30 S TRYSKOU INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití Obsah I. Použití... 3 II. Montáž... 3 III. Pokyny pro provoz... 4 IV. Zazimování... 4 V. Náhradní součásti...

Více

Ponorné čerpadlo Překlad původního návodu k použití a údržbě

Ponorné čerpadlo Překlad původního návodu k použití a údržbě CZ Ponorné čerpadlo Překlad původního návodu k použití a údržbě [v1_2011 12 15] Réf. / Art. Nr. : PRPVC249/1 / 511306 Dovozce: Ribimex SA; F 77340 Pontault Combault VAROVÁNÍ: Pečlivě si přečtěte tento

Více

PÍSKOVÁ FILTRACE INTEX

PÍSKOVÁ FILTRACE INTEX Aktualizováno 22.1.2013 PÍSKOVÁ FILTRACE INTEX NÁVOD K POUŽITÍ 1 Důležité bezpečnostní zásady Před instalací a použitím tohoto výrobku je nutné si pozorně přečíst, porozumět a řídit se veškerými pokyny.

Více

Závěsný skimmer. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod a přesně se řiďte pokyny.

Závěsný skimmer. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod a přesně se řiďte pokyny. uživatelský manuál DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před tím, než začnete s instalací výrobku, přečtěte si návod a přesně se řiďte pokyny. Závěsný skimmer Ilustrační obrázek. Bazén není součástí. Není bazén

Více

uživatelská příručka

uživatelská příručka () MODEL 636G FILTER PUMP ČEŠTINA 7.5 X 0.3 PANTONE 95U 06//04 uživatelská příručka Krystal Clear důležité bezpečnostní pokyny Před tím, než začnete s instalací výrobku si přečtěte návod a přesně se řiďte

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Bazénové schůdky 122 cm

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Bazénové schůdky 122 cm UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY Přečtěte si a pečlivě dodržujte všechny instrukce před tím, než výrobek začnete sestavovat a používat. Bazénové schůdky 122 cm OBSAH Upozornění... 3 Přehled

Více

Poloautomatický bazénový vysavač. Kontiki 2. Návod k použití

Poloautomatický bazénový vysavač. Kontiki 2. Návod k použití Poloautomatický bazénový vysavač Kontiki 2 Návod k použití Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače KONTIKI 2, speciálně konstruovaného pro nadzemní bazény a zapuštěné bazény s plochým

Více

NÁVOD K INSTALACI. Písková filtrace Sand INTERNETOVÝ A Y OBCHOD S. www.marimex.cz

NÁVOD K INSTALACI. Písková filtrace Sand INTERNETOVÝ A Y OBCHOD S. www.marimex.cz NÁVOD K INSTALACI Písková filtrace Sand INTERNETOVÝ A Y INTERNETOVÝ ETOV OBCHOD S BAZÉNY Pro pískové filtrace Sand4, Sand6, Sand8 082012 1 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady... str. 2 2. Všeobecné informace...

Více

TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA )

TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Platnost od 19.1.2004 No. 533 Automatický bazénový vysavač TOPAZE od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače TOPAZE od firmy

Více

Krystal Clear Model SF10220

Krystal Clear Model SF10220 NÁVOD K SESTAVENÍ A POUŽITÍ PÍSKOVÉ FILTRAČNÍ JEDNOTKY Krystal Clear Model SF10220 220-240 V~, 50 Hz, 190 W Hmax 3,0m, Hmin 0,9m, IP X4 Tmax 35 C PŘED INSTALACÍ A POUŽITÍM TOHOTO VÝROBKU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE,

Více

PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD

PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD PÍSKOVÁ FILTRACE STANDARD Návod k použití model: 58271 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží

Více

Elektrický bezolejový pístový kompresor. Návod k obsluze

Elektrický bezolejový pístový kompresor. Návod k obsluze Elektrický bezolejový pístový kompresor Návod k obsluze VAROVÁNÍ Než začnete s kompresorem pracovat, musíte si tento návod přečíst a porozumět mu. PŘEČTĚTE SI NÁVOD K POUŽITÍ Dříve, než kompresor nainstalujte,

Více

Čerpadlo pro hluboké studny BTBP100-4-2.2

Čerpadlo pro hluboké studny BTBP100-4-2.2 Verze 1.1 česká Čerpadlo pro hluboké studny BTBP100-4-2.2 Provozní návod Číslo artiklu: 27805 OBSAH VÝKONOVÝ DIAGRAM Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Vířivý bazén Avenli Grand Spa - Deluxe Series s vyhříváním JL017341NG Návod na použití

Vířivý bazén Avenli Grand Spa - Deluxe Series s vyhříváním JL017341NG Návod na použití Vířivý bazén Avenli Grand Spa - Deluxe Series s vyhříváním JL017341NG Návod na použití Před uvedením do provozu si přečtěte tento návod. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Přečtěte si a dodržujte všechny bezpečnostní

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pro instalaci produktu jsou nutné dvě osoby a 2-3 hodiny práce. PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ UDUŠENÍ! Upozornění: Pře užitím tohoto

Více

STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY

STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY NÁVOD K OBSLUZE model N1F KZ2-250 CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si důkladně tento návod k obsluze dříve než zahájíte provoz s přístrojem. Návod k

Více

G2 od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA )

G2 od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Platnost od 20.12.2010 No. 683 Automatický bazénový vysavač G2 od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Návod k použití 1/ Princip činnosti Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače

Více

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pokud používáte elektrické přístroje, dodržujte základní bezpečnostní pravidla, včetně následujících: Před použitím šicího stroje si přečtěte následující

Více

ilustrační foto NÁVOD K INSTALACI Trampolína

ilustrační foto NÁVOD K INSTALACI Trampolína ilustrační foto NÁVOD K INSTALACI Trampolína 2015 2 PODĚKOVÁNÍ Děkujeme, že jste zakoupili trampolínu od společnosti Mountfield. Věříme, že Vám bude sloužit mnoho let a společně zažijete hezké chvíle nejen

Více

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI ilustrační foto NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI Písková filtrace ProfiStar 112013 1 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady... str. 2 2. Všeobecné informace... str. 3 3. Obsah balení... str. 3 4. Technické údaje...

Více

VA R N Á K O N V I C E

VA R N Á K O N V I C E KE 4012 VARNÁ KONVICE OBSAH 2 Gratulujeme 3 Vaše bezpečnost na prvním místě 5 Seznamte se se svou varnou konvicí KE 4012 6 Použití vaší varné konvice KE 4012 8 Péče a čištění OBSAH 1 Gratulujeme vám k

Více

NÁVOD K INSTALACI. Termo zastřešení. Pool House XXL

NÁVOD K INSTALACI. Termo zastřešení. Pool House XXL NÁVOD K INSTALACI Termo zastřešení Pool House XXL Termo zastřešení Pool House XXL 092013 Bazény, sauny, vířivé Použití: Toto zastřešení je určeno pro nekomerční využití na Vaší zahradě, vhodné jako mobilní

Více

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies Česky 2 Návod k obsluze 8 14 20 26 32 38 Bedieningsinstructies BK 0012500 / REV PC Robotický čistič bazénů Nettoyeur de Piscine Automatischer Schwimmbeckenreiniger Limplafondos de Piscina Aspirador Automático

Více

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71)

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) zlatá černá PANTONE 871 U PANTONE 426 U PROVOZNÍ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití zlatá černá DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE

Více

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA

AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA AUTOMATICKÝ VYSAVAČ BARACUDA INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití 1. Montáž Vyndejte z krabice těleso vysavače i ostatní díly a přesvědčte se, že balení obsahovalo všechny komponenty.

Více

MOTOR GX100 TYP MOTORU VÝROBNÍ ČÍSLO NÁVOD K OBSLUZE

MOTOR GX100 TYP MOTORU VÝROBNÍ ČÍSLO NÁVOD K OBSLUZE MOTOR GX100 TYP MOTORU VÝROBNÍ ČÍSLO NÁVOD K OBSLUZE Děkujeme vám za zakoupení tohoto motoru Honda. Tento návod k obsluze popisuje obsluhu a údržbu vašeho motoru: GX100 Všechny informace obsažené v této

Více

Benzinový vibrátor betonu HBBR5,5

Benzinový vibrátor betonu HBBR5,5 Version 1.2 česky Benzinový vibrátor betonu HBBR5,5 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 100 06 Art.-Bez.: HBBR5,5 Obsah: Poznámky: Důležité upozornění 2 Před použitím 3 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO. (s technologií BARACUDA ) Návod k použití

Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO. (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Platnost od 15.2.2013 No. 695 Poloautomatický bazénový vysavač T5 DUO (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Blahopřejeme Vám k zakoupení Vašeho nového vysavače vysavače ZODIAC T5 DUO. Společnost Zodiac

Více

CLASSIC od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA )

CLASSIC od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Platnost od 17.7.2006 No. 631 Automatický bazénový vysavač CLASSIC od firmy ZODIAC (s technologií BARACUDA ) Návod k použití Blahopřejeme! Stal jste se vlastníkem automatického vysavače CLASSIC od firmy

Více

Aktualizováno 8.4.2013 PÍSKOVÁ FILTRACE GRE NÁVOD K POUŽITÍ

Aktualizováno 8.4.2013 PÍSKOVÁ FILTRACE GRE NÁVOD K POUŽITÍ Aktualizováno 8.4.2013 PÍSKOVÁ FILTRACE GRE NÁVOD K POUŽITÍ 1 Návod k obsluze si pozorně přečtěte a uchovejte pro budoucí využití. Tento návod k obsluze odpovídá TECHNICKÝM ÚDAJŮM, které jsou popsány na

Více

LB 88 z Zvlhčovač vzduchu Návod k použití

LB 88 z Zvlhčovač vzduchu Návod k použití LB 88 CZ z Zvlhčovač vzduchu Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com Česky Vážená zákaznice, vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si vybrali výrobek z našeho sortimentu.

Více

PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A POUŽITÍ PRO ELEKTRICKÉ PÁNVE S PODSTAVCEM

PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A POUŽITÍ PRO ELEKTRICKÉ PÁNVE S PODSTAVCEM PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A POUŽITÍ PRO ELEKTRICKÉ PÁNVE S PODSTAVCEM 16.8.2009 1 z 8 ZSL2508 OBSAH 1. INSTALACE... 2 1.1 DŮLEŽITÉ INFORMACE... 2 1.2 UMÍSTĚNÍ... 3 1.3 PŘIPOJENÍ K ELEKTRICKÉMU PROUDU A UZEMNĚNÍ...

Více

KLIMATIZACE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA

KLIMATIZACE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA KLIMATIZACE Před použitím si přečtěte pečlivě tuto příručku a uchovejte ji pro budoucí potřebu TYP: VENTILAČNÍ JEDNOTKA P/NO : 88A0468P www.lge.com Ventilační jednotka Uživatelská

Více

Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40. Návod k montáži a obsluze

Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40. Návod k montáži a obsluze Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40 Návod k montáži a obsluze Vážený zákazníku, děkujeme za důvěru k našemu výrobku. Byl vyvinut a vyroben na základě nejnovějších poznatků v oboru. Než začnete zařízení

Více

BAZÉNOVÝ OHŘÍVAČ VODY

BAZÉNOVÝ OHŘÍVAČ VODY BAZÉNOVÝ OHŘÍVAČ VODY CZ návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení produktu. Prosím přečtěte si pečlivě následující návod k použití a řiďte se jeho pokyny. Návod uschovejte pro pozdější použití. CZ 1 VAROVÁNÍ:

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO MONTÁŽ A PROVOZ BAZÉNU pro Relaxační bazén

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO MONTÁŽ A PROVOZ BAZÉNU pro Relaxační bazén TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO MONTÁŽ A PROVOZ BAZÉNU pro Relaxační bazén Před instalací bazénu je nutné rozvážit vhodnost jeho umístění. Měl by být na slunném místě, pokud možno dále od vzrostlých stromů a keřů,

Více

UŽÍVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽÍVATELSKÁ PŘÍRUČKA VÝROBNÍ ČÍSLO A TYP MOTORU UŽÍVATELSKÁ PŘÍRUČKA Vážený zákazníku, Děkujeme vám za zakoupení si motoru Honda. Tato příručka obsahuje pokyny pro údržbu a provoz motorů GCV135 (E) a GCV160 (E). Všechny informace

Více

OBSAH NÁVOD VE ZKRATCE NÁVOD K POUŽITÍ

OBSAH NÁVOD VE ZKRATCE NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH NÁVOD VE ZKRATE TABULKA PROGRAMŮ PŘÍPRAVA PRÁDLA VOLBA PROGRAMU A FUNKÍ ZAPNUTÍ A PROVEDENÍ PROGRAMU ZMĚNA PROGRAMU PŘERUŠENÍ PROGRAMU DENNÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ NÁVOD K POUŽITÍ SUŠIČKY URČENÉ POUŽITÍ

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Bazény Intex Easy Set

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Bazény Intex Easy Set UŽIVATELSKÝ MANUÁL Bazény Intex Easy Set modely 8-18 (244 cm-549 cm) Pouze pro ilustrační účely. Toto příslušenství nemusí být součástí dodávky. Vyzkoušejte i ostatní kvalitní produkty Intex: bazény, bazénové

Více

POKYNY A NÁVOD K POUŽITÍ

POKYNY A NÁVOD K POUŽITÍ POKYNY A NÁVOD K POUŽITÍ PRŮMYSLOVÉ POLYESTEROVÉ FILTRY OBSAH 1. Obecné 2 1.1 Filtry 2 1.2 Filtry 2 1.3 Volba filtrů a druhu zařízení 2 1.3.1 Charakteristiky filtrů 3 1.3.2 Charakteristiky zařízení 3 2.

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BAZÉNOVÝ ČISTIČ "SPEED CLEAN RX 5"

BAZÉNOVÝ ČISTIČ SPEED CLEAN RX 5 BAZÉNOVÝ ČISTIČ "SPEED CLEAN RX 5" Art.č. 061018 Stránka 1 z 9 Obsah BAZÉNOVÝ ČISTIČ "SPEED CLEAN RX 5"... 1 1 Bezpečnostní upozornění... 3 2 Návod k sestavení... 4 3 Příprava a provoz... 5 4 Typy a doporučení...

Více

Zahradní čerpadlo BGP1000

Zahradní čerpadlo BGP1000 Verze 1.1 Zahradní čerpadlo BGP1000 Návod k obsluze CE Číslo výrobku: 105 15 Označení výrobku: BGP1000 OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny

Více

INTEX Pure Spa_2014_V2 Vířivý bazén "INTEX Pure Spa Jet Massage"

INTEX Pure Spa_2014_V2 Vířivý bazén INTEX Pure Spa Jet Massage Vířivý bazén "INTEX Pure Spa Jet Massage" Strana 1 z 16 Obsah Vířivý bazén "INTEX Pure Spa Jet Massage"... 1 1 Bezpečnostní upozornění... 3 2 Vlastnosti výrobku... 5 3 Popis dílů... 6 4 Návod k sestavení...

Více

ZAHRADNÍ ŘADA BILLY GOAT VŠEOBECNÁ PRAVIDLA BEZPEČNOSTI A ZÁRUKY

ZAHRADNÍ ŘADA BILLY GOAT VŠEOBECNÁ PRAVIDLA BEZPEČNOSTI A ZÁRUKY ZAHRADNÍ ŘADA BILLY GOAT VŠEOBECNÁ PRAVIDLA BEZPEČNOSTI A ZÁRUKY 1 ZAHRADNÍ ŘADA BILLY GOAT Zahrnuje modely Modely AE AE401 AE401H AE401H5T AE900H AE1300H Modely PLUGR PL1800 PL1800H PL2500 PL2500SPH Modely

Více

NÁVOD K SESTAVENÍ A POUŽITÍ VÍŘIVKY. PureSpa SPJ-H-20

NÁVOD K SESTAVENÍ A POUŽITÍ VÍŘIVKY. PureSpa SPJ-H-20 NÁVOD K SESTAVENÍ A POUŽITÍ VÍŘIVKY PureSpa SPJ-H-20 PŘED INSTALACÍ A POUŽITÍM TOHOTO VÝROBKU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE, POCHOPTE A DODRŽUJTE VŠECHNY POKYNY UVEDENÉ V TOMTO NÁVODU K POUŽITÍ Platnost od 18.3.2014

Více

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU

NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU 4,88 x 1,22 m bez filtračního zařízení Ohio NÁVOD K INSTALACI BAZÉNU Ohio NEJVĚTŠÍ INTERNETOVÝ OBCHOD S BAZÉNY 082012 OBSAH 1. Důležitá bezpečnostní pravidla...str. 3 2. Příprava povrchu a umístění bazénu...str.

Více

GROZ VZDUCHOVÝ MAZACÍ LIS 20KG GP1/ST/501/BSP

GROZ VZDUCHOVÝ MAZACÍ LIS 20KG GP1/ST/501/BSP Návod k použití GROZ VZDUCHOVÝ MAZACÍ LIS 20KG GP/ST/50/BSP VZDUCHOVÝ MAZACÍ LIS s garantovaným výkonem a bezproblémovým provozem. Čerpadlo dávkuje mazivo při tlacích více než 50x než je tlak přívodu vzduchu.

Více

Návod k použití a k instalaci

Návod k použití a k instalaci FR Návod k použití a k instalaci CS More languages on: www.zodiac-poolcare.com H0379400.B - 2013/06 Před použitím, údržbou a opravou tohoto přístroje si pozorně přečtěte tento návod! Symbol upozorňuje

Více

travních sekaček s benzínovým motorem

travních sekaček s benzínovým motorem travních sekaček s benzínovým motorem GARLAND distributor, spol. s r.o., Hradecká 1136, Jičín Bezpečnostní opatření Sledujte pozorně A) ÚVOD 1) Přečtěte si pozorně návod k použití. Seznamte se s ovládáním

Více

PROFESIONÁLNÍ PARNÍ ČISTIČ WJ528 NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ PARNÍ ČISTIČ WJ528 NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ PARNÍ ČISTIČ WJ528 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu k použití 1. CHARAKTERISTIKA PŘÍSTROJE A JEHO FUNKCE 3 2. DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 3 3. POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ PŘÍSTROJE 4 4. INSTALACE

Více

MV 4 MV 4 Premium. www.kaercher.com/register-and-win 59653160 03/14

MV 4 MV 4 Premium. www.kaercher.com/register-and-win 59653160 03/14 MV 4 MV 4 Premium Deutsch 5 English 11 Français 17 Italiano 24 Nederlands 30 Español 36 Português 42 Dansk 48 Norsk 54 Svenska 60 Suomi 66 Ελληνικά 72 Türkçe 79 Русский 85 Magyar 93 Čeština 99 Slovenščina

Více

Návod k použití B-345-01

Návod k použití B-345-01 Návod k použití BMS 1300 B-345-01 Popis spotřebiče 1 držadlo vysavače 2 přívodní kabel s automatickým navíjením 3 výfuková mřížka 4 přípojka na přívod kapaliny 5 přívod kapaliny 6 plnicí otvor na čisticí

Více

Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40. Návod k montáži a obsluze

Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40. Návod k montáži a obsluze Ponorné tlakové čerpadlo P 5400/40 Návod k montáži a obsluze Vážený zákazníku, děkujeme za důvěru k našemu výrobku. Byl vyvinut a vyroben na základě nejnovějších poznatků v oboru. Než začnete zařízení

Více

UŽIVATELSKÁ A INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ A INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ A INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA BAZÉNOVÉ ČERPADLO BOXER 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Při instalaci a užívání tohoto elektrického zařízení by měly být dodržovány základní bezpečnostní pravidla /

Více

Návod k obsluze. CYO_510B a CYO_400C DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE TENTO NÁVOD USCHOVEJTE HYDRAULICKÝ LISOVACÍ NÁSTROJ ŘADY

Návod k obsluze. CYO_510B a CYO_400C DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE TENTO NÁVOD USCHOVEJTE HYDRAULICKÝ LISOVACÍ NÁSTROJ ŘADY Návod k obsluze HYDRAULICKÝ LISOVACÍ NÁSTROJ ŘADY CYO_510B a CYO_400C TENTO NÁVOD USCHOVEJTE Řiďte se tímto návodem, pokud se jedná o bezpečnostní výstrahy a varování, a postupy pro montáž, obsluhu, kontrolu,

Více

BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ

BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ Pro zajištění vaší bezpečnosti toto zařízení odpovídá příslušným normám a nařízením (směrnice o nízkém napětí, elektromagnetické kompatibilitě, životním prostředí, atd.). 1. PODMÍNKY

Více

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení

Více

Česky. Motor. Návod k obsluze GTE140. Pokyny pro obsluhu a údržbu

Česky. Motor. Návod k obsluze GTE140. Pokyny pro obsluhu a údržbu Motor Návod k obsluze GTE140 Pokyny pro obsluhu a údržbu PŘED OBSLUHOU MOTORU Přečtěte si všechny pokyny pro obsluhu a údržbu tohoto motoru a také pokyny pro obsluhu zařízení poháněného tímto motorem.

Více

Nástroje a vybavení Měřicí pásmo Pracovní rukavice Plastové nebo gumové kladívko Mazivo Křížový šroubovák NÁVOD K MONTÁŽI

Nástroje a vybavení Měřicí pásmo Pracovní rukavice Plastové nebo gumové kladívko Mazivo Křížový šroubovák NÁVOD K MONTÁŽI NÁVOD K MONTÁŽI DŮ LEŽITÉ Než začnete montovat tento skleník, přečtěte si, prosím, pečlivě tento návod. Proveďte, prosím, všechny kroky v pořadí uvedeném v tomto návodu. Neutahujte šroubky skleníku, dokud

Více

Grow 154F 91392160 09/12

Grow 154F 91392160 09/12 Grow 154F Deutsch 3 English 8 Français 13 Italiano 18 Nederlands 23 Español 28 Português 33 Dansk 38 Norsk 43 Svenska 48 Suomi 53 Ελληνικά 58 Türkçe 63 Русский 68 Magyar 73 Čeština 78 Slovenščina 83 Polski

Více

Odsávač kalu 30 litrů. Obj. č.: 55 10 13. Před uvedením výrobku do provozu věnujte pozornost následujícím bodům. Popis výrobku. Použití.

Odsávač kalu 30 litrů. Obj. č.: 55 10 13. Před uvedením výrobku do provozu věnujte pozornost následujícím bodům. Popis výrobku. Použití. Před uvedením výrobku do provozu věnujte pozornost následujícím bodům Odsávač kalu 30 litrů Obj. č.: 55 10 13 Odhalíte-li při vybalování, že výrobek byl během přepravy poškozen, okamžitě informujte Vašeho

Více

XENON modely 223, 225, 227 a 229

XENON modely 223, 225, 227 a 229 PLYNOVÝ GRIL XENON modely 223, 225, 227 a 229 Návod k použití CZ VAROVÁNÍ Nenechávejte děti obsluhovat Váš gril. Vnější části grilu, které jsou volně přístupné, mohou být horké. Zamezte pohybu dětí v blízkosti

Více

Plynový kondenzační kotel

Plynový kondenzační kotel Alternativní integrovaná přepínací sada pro přípravu teplé vody Plynový kondenzační kotel 67081895-00.1Wo Návod k instalaci pro odborníka Suprapur KSBR 16, 30 Condens 3000F 16, 30 Soltis condens ELSC 16,

Více

Fi l t rační oběhové čerpadl o

Fi l t rační oběhové čerpadl o Ve r z e 1.1 česká Fi l t rační oběhové čerpadl o Návod k obsl uze Čísl o artiklu: 261 47 OBSAH VÝKRES DÍLŮ Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny

Více

6.1 Připojení k el.síti... 6. 6.2 Diamantové kotouče... 6 7 MONTÁŽ... 6. 7.1 Montáž dělícího nože (obr 1)... 6

6.1 Připojení k el.síti... 6. 6.2 Diamantové kotouče... 6 7 MONTÁŽ... 6. 7.1 Montáž dělícího nože (obr 1)... 6 1 OBLAST POUŽITÍ... 3 2 POPIS (OBR A)... 3 3 SEZNAM OBSAHU BALENÍ... 3 4 SYMBOLY... 4 5 OBECNÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ PRO ELEKTRICKÉ NÁSTROJE (EN61029-1:2000)... 4 6 DALŠÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ŘEZAČKY...

Více

INSTALAČNÍ A PROVOZNÍ PŘÍRUČKA. Kompletní pokyny pro všechny modely UVC VAROVÁNÍ:

INSTALAČNÍ A PROVOZNÍ PŘÍRUČKA. Kompletní pokyny pro všechny modely UVC VAROVÁNÍ: ASTRAL1150120161MAN Sem nalepte sériové číslo INSTALAČNÍ A PROVOZNÍ PŘÍRUČKA Kompletní pokyny pro všechny modely UVC VAROVÁNÍ: Než začnete na zařízení UVC provádět jakoukoliv údržbu, ujistěte se, že je

Více

St ol ní kot oučová pila

St ol ní kot oučová pila 1.1 St ol ní kot oučová pila Pr ovozní návod Čísl o artiklu: 276 02 OBSAH PROHLÁŠENÍ O SHODĚ EU Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 3 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny 3 Popis stroje

Více

Benzínové vodní čerpadlo BWP80-60

Benzínové vodní čerpadlo BWP80-60 Benzínové vodní čerpadlo BWP80-60 Návod k obsluze Č.artiklu. 10087 Ozn.artiklu: BWP80-60 OBSAH Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Použití podle účelu určení 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny

Více

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI

NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI ilustrační foto NÁVOD K ÚDRŽBĚ A INSTALACI Písková filtrace BlackStar pro modely 3,5; 4;6;7 102015 1 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady... str. 2 2. Obsah balení... str. 3 3. Technické údaje... str.

Více

6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X

6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X Odsavač par Model 6 CDB 90X 6 CDB 70X 6 CDB 60X Návod k použití a instalaci OD 9 1 2 3* 4 2 a b c 3 5 4 Návod k montáži a k použití Při čtení návodu sledujte také obrázky na prvních stranách, na které

Více

Register and win! www.kaercher.com BPE 4000/45 AUTO CONTROL

Register and win! www.kaercher.com BPE 4000/45 AUTO CONTROL BPE 4000/45 AUTO CONTROL Deutsch 5 Magyar 15 Čeština 25 Slovenčina 35 Slovenščina 45 Româneşte 55 Hrvatski 65 Srpski 75 Български 85 Türkçe 96 Register and win! www.kaercher.com 59631320 06/11 2 3 6.997-350.0

Více

ORIGINÁLNÍ (PŮVODNÍ) NÁVOD K OBSLUZE Elektrický travní provzdušňovač COMBI 2 v 1 REV 3816

ORIGINÁLNÍ (PŮVODNÍ) NÁVOD K OBSLUZE Elektrický travní provzdušňovač COMBI 2 v 1 REV 3816 ORIGINÁLNÍ (PŮVODNÍ) NÁVOD K OBSLUZE Elektrický travní provzdušňovač COMBI 2 v 1 REV 3816 Výrobce: GARLAND distributor, s.r.o., Hradecká 1136, 50601 Jičín, Česká republika Strana 1 z 8 VYSVĚTLENÍ SYMBOLŮ

Více

2-890-003-01(1) Stojan pro televizor. Pokyny SU-FL61. 2006 Sony Corporation

2-890-003-01(1) Stojan pro televizor. Pokyny SU-FL61. 2006 Sony Corporation 2-890-003-01(1) Stojan pro televizor Pokyny SU-FL61 2006 Sony Corporation Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Pro zákazníky Výrobekbyměl být instalován pouze kvalifikovaným servisním zástupcem Sony,

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Příručka pro uživatele o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Čeština Gratulujeme k nákupu

Více

VÍŘIVÝ BAZÉN - MODEL č 54100

VÍŘIVÝ BAZÉN - MODEL č 54100 VÍŘIVÝ BAZÉN - MODEL č 54100 NÁVOD K POUŽITÍ Pozorně si přečtěte tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte jí i tento návod k použití.

Více

EO 10 klasik EO 15 P. TATRAMAT - ohrievače vody, s.r.o. Malý tlakový zásobník teplé vody Obsluha a instalace 2

EO 10 klasik EO 15 P. TATRAMAT - ohrievače vody, s.r.o. Malý tlakový zásobník teplé vody Obsluha a instalace 2 TATRAMAT - ohrievače vody, s.r.o. Malý tlakový zásobník teplé vody Obsluha a instalace 2 EO 10 klasik EO 15 P SK Uzavretý (tlakový) malý zásobník na teplú vodu Obsluha a inštalácia 22 OBSAH ZVLÁŠTNÍ POKYNY

Více

Uživatelský Manuál TT-EM-SS13T34-250. k obsluze a údržbě. vysokotlaký čistící stroj SERVIS. 602 370 150 servis@fispoclean.cz www.fispoclean.

Uživatelský Manuál TT-EM-SS13T34-250. k obsluze a údržbě. vysokotlaký čistící stroj SERVIS. 602 370 150 servis@fispoclean.cz www.fispoclean. Uživatelský Manuál k obsluze a údržbě vysokotlaký čistící stroj TT-EM-SS13T34-250 Strana 1 1 Důležité infotmace INFO: - stroj se doporučuje využívat v průmyslovém odvětví, zemědělství, stavebnictví, obchodu

Více

Vysavač Návod k obsluze

Vysavač Návod k obsluze Vysavač Návod k obsluze CZ Před zapnutím přístroje se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů podobného typu. Používejte přístroj pouze

Více

ZS VV BA CZ 1406. Instalacní Prírucka

ZS VV BA CZ 1406. Instalacní Prírucka ZS VV BA CZ 1406 Instalacní Prírucka OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 4 OBECNÉ INSTALAČNÍ POKYNY 5 9 Informace k instalaci 5 Návrh 6 9 Nářadí 9 INSTALACE POTRUBÍ 10 16 Práce s PVC 10 11 Důležité informace k

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PUREX TRITON, TAGELUS

PUREX TRITON, TAGELUS Pískové filtry PUREX TRITON, TAGELUS Překlad původního návodu k použití Pentair Water Belgium bvba Industriepark Wolfstee Toekomstlaan 30 B-2200 Herentals Belgium +32 (0) 14.25.99.11 www.pentairpooleurope.com

Více

Aktualizováno 30.4.2013 PÍSKOVÝ FILTR NÁVOD K POUŽITÍ

Aktualizováno 30.4.2013 PÍSKOVÝ FILTR NÁVOD K POUŽITÍ Aktualizováno 30.4.2013 PÍSKOVÝ FILTR NÁVOD K POUŽITÍ 1 Popis částí 1-6-ti cestný ventil 2 - O-kroužek 3 - příruba 4 - uzávěr 5 - vypouštěcí ventil 6 - nádoba 7 - kompletní vnitřní rzvod 8 - záslepka na

Více

JBY 76. z Digitální parní sterilizátor Návod k použití. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.

JBY 76. z Digitální parní sterilizátor Návod k použití. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer. CZ JBY 76 z Digitální parní sterilizátor Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.de Česky Obsah 1 K seznámení...2 2 Vysvětlení symbolů...2

Více

NÁVOD K POUŽITÍ NAFUKOVACÍHO ČLUNU INTEX

NÁVOD K POUŽITÍ NAFUKOVACÍHO ČLUNU INTEX (98IO) ČLUN ISO S UCHYCENÍM PRO MOTOR (TYP II) ČEŠTINA 7.5 X10.3 28/05/2013 98A NÁVOD K POUŽITÍ NAFUKOVACÍHO ČLUNU INTEX DŮLEŽITÉ TENTO NÁVOD OBSAHUJE DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE. PŘED POUŽITÍM TOHOTO

Více

Odstraňte obal a ujistěte se, že jsou všechny součásti netknuté a plně v pořádku, zejména potom napájecí kabel.

Odstraňte obal a ujistěte se, že jsou všechny součásti netknuté a plně v pořádku, zejména potom napájecí kabel. Nezbytná preventivní opatření Přečtěte si následující instrukce velmi pečlivě, protože Vám poskytnou užitečné informace o instalaci zařízení a jeho údržbě pro případnou prevenci před možným zraněním. Odstraňte

Více

Návod Sonair. přívodní ventilátor se zvýšeným útlumem hluku a účinnou filtrací

Návod Sonair. přívodní ventilátor se zvýšeným útlumem hluku a účinnou filtrací 1 Návod Sonair přívodní ventilátor se zvýšeným útlumem hluku a účinnou filtrací 2 Přívodní ventilátor Sonair USCHOVEJTE POBLÍŽ PŘÍSTROJE Použití tohoto přístroje není dovoleno osobám, jako například dětem,

Více