Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne od v restauraci v Autokempu Buňkov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov"

Transkript

1 Obec Břehy Zastupitelstvo obce Břehy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne od v restauraci v Autokempu Buňkov Zahájení ustavujícího zasedání zastupitelstva Všichni zastupitelé obdrželi od Městského úřadu Přelouč osvědčení o zvolení dle 53 zákona č. 491/2001 S. o volbách do zastupitelstev obcí. Ustavující zasedání zastupitelstva obce Břehy zahájeno v hodin dosavadním starostou obce Petrem Morávkem ( předsedající dle 91 zákona č. 128/2000 Sb. ). Přítomni: Pavel Jirava, Petr Morávek, Marie Štarmanová, Gabriela Fialková, Pavel Erban, Věra Novotná, Jiří Kubát, Vladimír Šanda, Petr Jirák Omluveni : - (presenční listina v příloze tohoto zápisu) (Jednání zastupitelstva je podle 92 odst. 3 zákona o obcích usnášeníschopné, protože jsou přítomni všichni zastupitelé). Zasedání řídí dosavadní starosta (předsedající). Předsedající konstatoval, že zasedání bylo svoláno v souladu se zákonem o obcích č. 128/2000 Sb., jeho konání bylo řádně zveřejněno na úřední desce obce a obecního úřadu včetně internetové úřední desky po dobu nejméně 7 dní, a to od do doby konání. Hlasování je zaznamenáváno následovně (pro - proti - zdržel se). V případě nejednotnosti v hlasování se zaznamenává, kdo jak hlasoval. Jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele: Ověřovateli zápisu určeni: Vladimír Šanda a Jiří Kubát Zapisovatel: Petr Morávek K tomu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Složení slibu zvolených členů Zastupitelstva Obce Břehy: Předsedající vyzval přítomné členy zastupitelstva ke složení slibu v souladu s 69 odst. 2 zákona o obcích. Před složením slibu předsedající upozornil přítomné členy zastupitelstva, že odmítnutí složit slib nebo složení slibu s výhradou má za následek zánik mandátu (dle 55 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, v platném znění). Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích: Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu obce Břehy a jejích občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky. Předsedající jmenovitě vyzval přítomné členy zastupitelstva ke složení slibu pronesením slova slibuji a podpisem na připraveném archu (příloha zápisu tohoto). Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích). Zastupitelstvo Obce Břehy prostřednictvím předsedajícího po předchozí dohodě potvrdilo v roli ověřovatelů Vladimíra Šandu a Jiřího Kubáta a zapisovatele Petra Morávka.

2 Projednání a schválení programu ustavujícího zasedání po přečíslování bodů: Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. 1. Schválení programu ustavujícího zasedání zastupitelstva obce 2. Schválení jednacího řádu Zastupitelstva Obce Břehy 3. Určení počtu místostarostů 4. Určení, které funkce vykonává dlouhodobě uvolněný člen zastupitelstva 5. Určení způsobu volby starosty a místostarosty 6. Volba starosty 7. Volba místostarosty 8. Zřízení finančního a kontrolního výboru určení počtu členů 9. Volba předsedy finančního výboru a členů finančního výboru 10. Volba předsedy kontrolního výboru a členů kontrolního výboru 11. Volba předsedů dalších výborů 12. Stanovení výše odměn neuvolněným členů zastupitelstva 13. Delegování zástupců obce na valné hromady společností s majetkovou účastí obce 14. Rozpočtová změna č. 4/ Projednání prodeje bytů v čp Prodej elektřiny z MVE společnosti ČEZ a.s. 17. Výběrové řízení BRKO - kompostéry, drtič a kontejnery 18. Body zařazené zastupiteli 19. Diskuze Předsedající se dotázal, zda zastupitelé souhlasí s takto upraveným navrženým programem, či zda někdo ze zastupitelů chce doplnit program o nějaký další bod. Před hlasováním o schválení programu dal předsedající možnost vyjádřit se přítomným zastupitelům i občanům. Předsedající požádal zastupitele, aby hlasováním vyjádřili, zda s tímto návrhem souhlasí. Návrh na usnesení č. 1: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje program ustavujícího zasedání tak, jak byl uveřejněn a doplněn. Usnesení č. 1: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo program ustavujícího zasedání tak, jak byl uveřejněn a doplněn.

3 K jednotlivým bodům programu: 2. Schválení jednacího řádu Zastupitelstva Obec Břehy. Pro účely dnešního jednání je navrženo schválit jednací řád z , podle kterého bylo jednáno doposud. Vylepšení jednacího řádu je možné a náměty (Petr Jirák aj.) budou probrány společně na některém z příštích zasedání. Návrh na usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje jednací řád z Usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo jednací řád z Určení počtu místostarostů. Navrhuje se 1 místostarosta jako neuvolněný. Návrh na usnesení č. 3: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje jednoho místostarostu jako neuvolněného. Usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo jednoho místostarostu jako neuvolněného. 4. Určení, které funkce vykonává dlouhodobě uvolněný člen zastupitelstva podle 71 zákona o obcích. Navrhuje se výkon funkce starosty uvolněným zastupitelem. Návrh na usnesení č. 4: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje, aby funkci starosty podle 84 odst. 2 písm. k) zákona o obcích vykonával uvolněný zastupitel. Usnesení č. 4: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo, aby funkci starosty podle 84 odst. 2 písm. k) zákona o obcích vykonával uvolněný zastupitel. 5. Určení způsobu volby starosta a místostarosty. Starosta i místostarosta bude volen přímou volbou, a to zvednutím ruky, nikoliv tajně. Návrh na usnesení č. 5: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje, aby starosta i místostarosta byl volen přímou volbou, tj. zvednutím ruky. Usnesení č. 5: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo, aby starosta i místostarosta byl volen přímou volbou, tj. zvednutím ruky. Předsedající předal slovo Pavlu Erbanovi, který navrhl pro funkci starosty Petra Morávka, pro funkci místostarosty Pavla Jiravu, pro funkci předsedkyně kontrolního výboru Gabrielu Fialkovou, pro funkci předsedy výboru pro bezpečnost, dopravu a rozvoj obce Vladimíra Šandu, pro funkci předsedkyně výboru pro školství Věru Novotnou, pro funkci předsedkyně výboru pro sociální věci a zdravotnictví Marie Štarmanovou, pro funkci předsedy výboru pro sport a tělovýchovu Jiřího Kubáta, pro funkci předsedy finančního výboru Pavla Erbana a pro funkci předsedy výboru pro komunikaci, prezentaci a životní prostředí Petra Jiráka. Předsedající se zeptal zastupitelů, zda mají k tomu připomínky apod. Nikoliv.

4 6. Volba starosty. Návrh na usnesení č. 6: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce starosty obce Petra Morávka. Hlasování: pro 7 proti - zdržel se 2 (Novotná, Štarmanová) Usnesení č. 6: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce starosty obce Petra Morávka. 7. Volba místostarosty. Návrh na usnesení č. 7: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce místostarosty obce Pavla Jiravu. Usnesení č. 7: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce místostarosty obce Pavla Jiravu. 8. Zřízení finančního a kontrolního výboru určení počtu členů těchto výborů: Zastupitelstvo Obce Břehy zřizuje dle 117 odst. (2) finanční a kontrolní výbor a určuje počet členů těchto výborů na tři členy. Návrh na usnesení č. 8: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje, aby počet členů zřízeného finančního i kontrolního výboru byl tři včetně předsedy příslušného výboru. Usnesení č. 8: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje, aby počet členů zřízeného finančního i kontrolního výboru byl tři včetně předsedy příslušného výboru. 9. Volba předsedy finančního výboru: Návrh na usnesení č. 9: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedy finančního výboru Pavla Erbana. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Pavel Erban) Usnesení č. 9: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedy finančního výboru Pavla Erbana. 10. Volba předsedy kontrolního výboru: Návrh na usnesení č. 10: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedkyně kontrolního výboru Gabrielu Fialkovou. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Gabriel Fialková) Usnesení č. 10: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedkyně kontrolního výboru Gabrielu Fialkovou. 11. Volba předsedy výboru pro sport a tělovýchovu: Návrh na usnesení č. 11: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedy výboru pro sport a tělovýchovu Jiřího Kubáta. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Jiří Kubát) Usnesení č. 11: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedy výboru pro sport a tělovýchovu Jiřího Kubáta. 12. Volba předsedy výboru pro sociální věci a zdravotnictví:

5 Návrh na usnesení č. 12: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedkyně výboru pro sociální věci a zdravotnictví Marii Štarmanovou. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Marie Štarmanová) Usnesení č. 12: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedkyně výboru pro sociální věci a zdravotnictví Marii Štarmanovou. 13. Volba předsedy výboru pro školství a kulturu: Návrh na usnesení č. 13: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedkyně výboru pro školství a kulturu Věru Novotnou. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Věra Novotná) Usnesení č. 13: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedkyně výboru pro školství a kulturu Věru Novotnou. 14. Volba předsedy výboru pro bezpečnost, dopravu a rozvoj obce: Návrh na usnesení č. 14: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedy výboru pro bezpečnost, dopravu a rozvoj obce Vladimíra Šandu. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Vladimír Šanda) Usnesení č. 14: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedy výboru pro bezpečnost, dopravu a rozvoj obce Vladimíra Šandu. 15. Volba předsedy výboru pro životní prostředí, komunikaci a informatiku: Návrh na usnesení č. 15: Zastupitelstvo Obce Břehy volí do funkce předsedy výboru pro životní prostředí, komunikaci a informatiku Petra Jiráka. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Petr Jirák) Usnesení č. 15: Zastupitelstvo Obce Břehy zvolilo do funkce předsedy výboru pro životní prostředí, komunikaci a informatiku Petra Jiráka. 16. Volba členů finančního a kontrolního výboru. Odloženo na příští zasedání. 17. Stanovení výše odměn neuvolněným členům zastupitelstva dle 72 zákona o obcích. Neuvolněným členům zastupitelstva náleží odměny dle nařízení vlády č. 37/2003 Sb., dle poslední změny č. 459/2013 Sb., a to ve výši maximální, jak je možná dle těchto předpisů, v plném rozsahu, pro neuvolněného místostarostu ,- Kč/měsíčně od a neuvolněné členy zastupitelstva předsedy výborů 1.840,- Kč/měsíčně od Návrh na usnesení č. 17: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje měsíční odměnu pro neuvolněného místostarostu dle nařízení vlády č. 37/2003 Sb., dle poslední změny č. 459/2013 Sb., a to ve výši maximální, jak je možná dle těchto předpisů, v plném rozsahu ,- Kč a měsíční odměny pro neuvolněné předsedy výborů ve výši 1.840,- Kč, obojí s účinností od Usnesení č. 17: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo měsíční odměnu pro neuvolněného místostarostu dle nařízení vlády č. 37/2003 Sb., dle poslední změny č. 459/2013 Sb., a to ve výši maximální, jak je možná dle těchto předpisů, v plném rozsahu ,- Kč a měsíční odměny pro neuvolněné předsedy výborů ve výši 1.840,- Kč, obojí s účinností od

6 18. Delegování zástupců obce na valné hromady společností s majetkovou účastí obce Zastupitelstvo Obce Břehy bere na vědomí, že za Obec Břehy se bude zúčastňovat jednáních společnosti SOP a Svazku obcí Bohdanečska starosta. Jednáních společnosti Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s. místostarosta. Rozpočtové opatření č. 4/2014 Místostarosta seznámil s rozpočtovým opatřením č. 4/2014 (v příloze). Návrh na usnesení č. 18: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje rozpočtové opatření č. 4/2014. Usnesení č. 18: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo rozpočtové opatření č. 4/ Projednání prodeje bytů v čp. 97 smlouva o budoucí kupní smlouvě Návrh Smlouvy o smlouvě budoucí kupní: - Základní cena bytu (s nedokončenou koupelnou a WC) = ,- Kč.m -2 - Evidence skutečných nákladů na úplné dokončení každého jednotlivého bytu (vč. obkladů a dlažeb, zařizovacích předmětů koupelny a WC, obkladu za kuch. linkou apod Součet těchto položek tvoří budoucí kupní cenu jednotlivého bytu (mimo byt č. 3). Návrh na usnesení č. 20: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí kupní na budoucí prodeje bytů č. 1,2,3,4,5,6 a 7 v čp. 97 již registrovaným zájemcům a pověřuje starostu jednáním s žadateli a podpisem těchto smluv. Jeden byt, ten, o který nebude zájem, si obec ponechá ve svém vlastnictví. Kupní cena je stanovena na ,- Kč.m -2 bytové plochy plus skutečné náklady (účetně evidované) na jednotlivé koupelny a WC v jednotlivých bytech. Cena bytů bude součtem těchto nákladových položek. Hlasování: pro 8 proti - zdržel se 1 (Novotná) Usnesení č. 20: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo Smlouvu o smlouvě budoucí kupní na budoucí prodeje bytů č. 1,2,3,4,5,6 a 7 v čp. 97 již registrovaným zájemcům a pověřuje starostu jednáním s žadateli a podpisem těchto smluv. Jeden byt, ten, o který nebude zájem, si obec ponechá ve svém vlastnictví. Kupní cena je stanovena na ,- Kč.m -2 bytové plochy plus skutečné náklady (účetně evidované) na jednotlivé koupelny a WC v jednotlivých bytech. Cena bytů bude součtem těchto nákladových položek. 20a. Pokračování prací na opravě bytového domu čp. 97 V poptávkovém řízení byla vybrána firma p. Kmoníčka na opravy vnitřních omítek a fasádu domu vč. zateplení. V poptávkovém řízení firma na kompletní novou elektroinstalaci a firma na sádrokartonové podhledy s rastry pod stropem přízemí a 1. patra. Návrh na usnesení č. 20a: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje další pokračování prací na opravě bytového domu, a to vnitřních omítkách (68.522,- Kč), fasádě domu ( ,- Kč), elektroinstalaci ,- Kč), sádrokartonových podhledech ( ,- Kč) a dokončení ústředního topení firmou V. Rohlíčka. Pavel Erban nepřítomen hlasování. Hlasování: pro 7 proti - zdržel se 1 (Novotná)

7 Usnesení č. 20a: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje další pokračování prací na opravě bytového domu, a to vnitřních omítkách (68.522,- Kč), fasádě domu ( ,- Kč), elektroinstalaci ,- Kč), sádrokartonových podhledech ( ,- Kč) a dokončení ústředního topení firmou V. Rohlíčka. 21. Prodej elektřiny z MVE Břehy-Výrov V roce 2014 máme uzavřenou smlouvu s ČEZ a.s. na prodej elektřiny z MVE za 0,855 Kč/kWh. Pro rok 2015 můžeme uzavřít smlouvu s ČEZem a.s. za 0,87 Kč/kWh. Návrh na usnesení č. 21: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje uzavření smlouvy s ČEZem a.s. na prodej silové elektřiny z MVE za 0,87 Kč/kWh a pověřuje starostu podpisem této smlouvy. Usnesení č. 21: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo uzavření smlouvy s ČEZem a.s. na prodej silové elektřiny z MVE za 0,87 Kč/kWh a pověřilo starostu podpisem této smlouvy. 22. Břehy biologicky rozložitelný odpad Informuje místostarosta. Určení komise pro otevírání obálek. Návrh na usnesení č. 22: Zastupitelstvo Obce Břehy schvaluje komisi pro otevírání obálek a hodnocení nabídek ve složení Petr Jirák, Pavel Jirava a Petr Morávek. usnesení č. 22: Zastupitelstvo Obce Břehy schválilo komisi pro otevírání obálek a hodnocení nabídek ve složení Petr Jirák, Petr Morávek a Pavel Jirava. Diskuze proběhla v průběhu jednání u jednotlivých bodů. Záznam uložen v PC na OÚ Břehy. Závěrem starosta poděkoval občanům za účast ve volbách. Ukončení v Vladimír Šanda - ověřovatel Jiří Kubát - ověřovatel Ing. Pavel Jirava, Ph.D. místostarosta Ing. Petr Morávek starosta

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libchyně (dále též jako zastupitelstvo

Více

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Obec Hroznatín Obecní úřad Hroznatín I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Hroznatín Obecní úřad

Více

Obec Jasenice Zápis č. 1 Zastupitelstvo obce Jasenice

Obec Jasenice Zápis č. 1 Zastupitelstvo obce Jasenice Obec Jasenice Zápis č. 1 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 8. 11. 2010, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Škvořetice, konaného dne 4.11.2014 od 19.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Škvořetice, konaného dne 4.11.2014 od 19.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Škvořetice, konaného dne 4.11.2014 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Škvořetice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE Konaného dne 11. listopadu 2010 na Obecním úřadě Třebovice od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Třebovice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno ve 20 hodin

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin. 1 Obec Skalice Zastupitelstvo obce Skalice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství

Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství Přítomni: Zapisovatel: Lenka Hasmanová, Kamil Hájek, Mgr. Lenka Hocke, Václav

Více

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 3.11.2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 3.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 3.11.2014 Začátek : 18,00 hodin Přítomno : viz. prezenční listina v příloze Omluven: Program: 1. Zahájení 2. Určení zapisovatele a

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 01.11.2014 od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov (dále též

Více

Ustavující zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno dle jednacího řádu a platných právních předpisů.

Ustavující zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno dle jednacího řádu a platných právních předpisů. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Bohutín pro volební období 2010 2014, které je zároveň ustavující schůzí, konaného dne 10. listopadu v 18. 00 hod. v budově obecního úřadu ve Vysoké Peci č. p. 140.

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S č. 9 /2018

Z Á P I S č. 9 /2018 Z Á P I S č. 9 /2018 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 31.10.2018 v Pluhově Žďáru 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pluhův Žďár (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od hodin na OÚ v Jenišově.

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od hodin na OÚ v Jenišově. Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od 18.30 hodin na OÚ v Jenišově. Zasedání bylo svoláno dosavadní starostkou obce Jenišov dne 22. 10. 2018

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ouběnice, konaného dne 31. října 2018 od 19:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ouběnice, konaného dne 31. října 2018 od 19:00 hodin Obec Ouběnice Zastupitelstvo obce Ouběnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ouběnice, konaného dne 31. října 2018 od 19:00 hodin Místo konání: obec Ouběnice, zasedací místnost obecního

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Městyse Liteň konaného dne 20.11.2014, od 19:00 hod.

Zápis z ustavujícího zasedání Městyse Liteň konaného dne 20.11.2014, od 19:00 hod. Zápis z ustavujícího zasedání Městyse Liteň konaného dne 20.11.2014, od 19:00 hod. Program : 1) Úvod 2) Složení slibu zastupitelstva městyse 3) Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 4) Schválení programu

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Obec Horní Bukovina ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Přítomni: Omluveni: Beran Radovan, Baboráková

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Obec Láz. Zápis č. 1

Obec Láz. Zápis č. 1 Obec Láz Láz 13, 675 41 Nové Syrovice Tel.: 722 119 733, e-mail: urad@obec-laz.cz Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 5. listopadu 2018 od 17 hodin 1. Zahájení zasedání

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rudice Zastupitelstvo obce Rudice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne 4.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Rudice

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/201 6 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 23. 02. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ Obec Horní Loučky Zastupitelstvo obce Horní Loučky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne 3.11.2014 v 19.00 hod. na OÚ Bod 1/ Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 10.11.2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Slapy

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne 1. 11. 2018 Přítomni: Oppl, Michálková, Zdražil, Breburdová, Šebek, Schulzová, Omluveni: Dvořák Ověřovatele zápisu: Breburdová, Šebek Zápis z

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Obec Adamov Zastupitelstvo obce Adamov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen "ZO") konaného dne 2.11.2014 od 17:00 hodin v místním pohostinství. Jednací číslo: 1

Více

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty.

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty. Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré, konané dne 1. 11. 2018 v obecním domě obce Bystré Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne 6.11.2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Staňkovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Obec Petráveč. mob: , Č.j.: Datum:

Obec Petráveč. mob: ,    Č.j.: Datum: Obec Petráveč Petráveč 40, 594 01 Velké Meziříčí, Ič: 00842559 mob: 603 838 161, email: obec@petravec.cz, http://www.petravec.cz Č.j.: Datum: 5.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Háje, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne Obec Újezd Zastupitelstvo obce Újezd Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne 2. 11. 2018 Přítomni: Frühaufová Alena, Jindrová Ludmila, Gabriela Ptáčková, Štich Václav, Leksa

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Zápis. z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice.

Zápis. z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice. Zápis z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v klubovně Hasičské zbrojnice. Zasedání Zastupitelstva obce Vilémov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 6.11.2014 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 -

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, 569 43 Jevíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne .., Obec Kamenná Lhota, 582 92 Kamenná Lhota 52 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne 06.11.2014 Přítomni: členové nově zvoleného zastupitelstva Vladimír Med Josef

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chomle, konaného dne , od hod.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chomle, konaného dne , od hod. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chomle, konaného dne 7.11. 2014, od 18.00 hod. Přítomni: 7 zastupitelů ( J.Mareš, V. Kresl, S. Trinerová, M. Marešová, M. Pešek, L. Nováková, V. Novák)

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 ZÁPIS Č. 1 Z USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přeckov, č. 4, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přeckov, č. 4, konaného dne , od 19:00 hodin. Čj: Prv 4 / 18 Obec Přeckov Zastupitelstvo obce Přeckov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přeckov, č. 4, konaného dne 2.11.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod.

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod. 1 OBECNÍ ÚŘAD JAROV ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne 7. 11. 2014 od 20 00 hod.. Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce (viz prezenční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne 10.11.2010 od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Č.j: 7/2010 Přítomni: Ing. Josef Dancinger, Vladimír Dvořák, Miroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne 25. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kačice (dále též jako zastupitelstvo )

Více