NABÍDKA 2019/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA 2019/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY"

Transkript

1 NABÍDKA 2019/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY U nás si můžete čepici nebo talár koupit i půjčit samostatně, anebo prodej a půjčovnu kombinovat! PŮJČIT KOUPIT KOMBINUJTE PŮJČIT KOUPIT

2 PROMOČNÍ ČEPICE NABÍZÍME ŘADU MATT A STANDARD STANDARD MATT Černá Modrá Černá Povrchová úprava: Vroubkovaná, lesklá Červená další* Tmavě modrá* Povrchová úprava: Matná *TIP pro Vás: Tyto barvy ve standardní nabídce nenabízíme, ale je možné je v rámci kolektivní objednávky na zakázku objednat.

3 PROMOČNÍ ČEPICE ŘADA STANDARD ŘADA STANDARD Naše promoční čepice jsou vyrobeny ze speciální látky s tradičním strukturovaným povrchem a lesklou povrchovou úpravou, která jim dodává ten správný slavnostní vzhled. Čepice je vzadu opatřena gumičkou, a proto sedí jak na větší, tak i menší promované hlavy. střapce Každá čepice se skládá ze tří tradičních částí: čtvercový klobouk barevný střapec zlatý kovový přívěsek ročník Bílá Zlatožlutá Oranžová Tmavě oranžová Červená Vínová Růžová Fialová Světle modrá Tyrkysová Tmavě modrá Zelená Tmavě zelená Černá Standard (51-57 cm) XL (55-61 cm) *TIP pro Vás: Tyto čepice jsou velice oblíbené na školách v USA. Lesklý povrch dodá promoční čepici slavnostní nádech.

4 PROMOČNÍ ČEPICE ŘADA MATT ŘADA MATT Naše promoční čepice jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako slavnostní talár. Čepice je vzadu opatřena gumičkou, a proto sedí jak na větší, tak i menší promované hlavy. střapce Každá čepice se skládá ze tří tradičních částí: čtvercový klobouk barevný střapec zlatý kovový přívěsek ročník Bílá Zlatožlutá Oranžová Tmavě oranžová Červená Vínová Růžová Fialová Světle modrá Tyrkysová Tmavě modrá Zelená Tmavě zelená Černá Standard (51-57 cm)

5 PROMOČNÍ ČEPICE CENÍK TYP ČEPICE POVRCHOVÁ ÚPRAVA OBVOD ČEPICE STŘAPEC ROČNÍK STANDARD lesklá cm bílá, žlutá, sv. oranžová, tm. oranžová, MATT matná červená, vínová, růžová, fialová, světle modrá, tyrkysová, tmavě modrá, sv. STANDARD XL lesklá cm zelená, tm. zelená, černá nebo bez ročníku PRODEJ (Kč/ks) Kč EUR STANDARD ,77 STANDARD XL ,77 MATT ,82 výšivka na promoční čepici na dotaz na dotaz Min. množství PŮJČOVNA (Kč/ks) Kč EUR MATT 149 5,89 Min. množství 1 TIP pro Vás: AKCE 2019 matná promoční čepice je nyní ještě levnější. Pod jménem MATT II najdete na našem webu doprodej matných čepic se starším typem střapců za 269 Kč. Pozn.: Nejsme plátci DPH, a ceny jsou tedy konečné.

6 T1 T8 Povrchová úprava: Matná UNIVERZÁLNÍ U SPECIÁLNÍ US, GB Povrchová úprava: Matná / Lesklá (SKLADEM) (NA OBJEDNÁVKU) Bílá* Stříbrná* Černá Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá* * Barvu Tmavě modrá ve standardní nabídce nenabízíme, ale je možné ji v rámci kolektivní objednávky na zakázku objednat.

7 UNIVERZÁLNÍ TALÁR U1 4 velikosti Zapínání na zip Typ: Univerzální Styl: n/a Tradiční uzavřený střih taláru se zipem. Součástí taláru je i barevný šál, který talár rozjasní a barevně se tak můžete sladit i s naší promoční čepicí. taláru šálu Snadná údržba Černá S M Bílá Zlatožlutá Oranžová Tmavě oranžová * Červená Vínová Růžová Barevný šál je součástí ceny Tmavě modrá* L XL Fialová Světle modrá Tyrkysová Tmavě modrá Zelená * Tmavě zelená Černá * * Tyto barvy ve standardní nabídce nenabízíme, ale je možné je v rámci kolektivní objednávky na zakázku objednat.

8 UNIVERZÁLNÍ TALÁR U2 4 velikosti Zapínání na zip Typ: Univerzální Styl: n/a Tradiční uzavřený střih taláru se zipem zdobený barevným lemováním rukávů. Lemování mže být v jednobarevné či dvoubarevné variantě. taláru Snadná údržba S M Tmavě modrá* Barevné lemování rukávů L XL Černá TIP pro Vás: Některé školy používají tento typ taláru pro drobné odlišení vyučujících. * Tyto barvy ve standardní nabídce nenabízíme, ale je možné je v rámci kolektivní objednávky na zakázku objednat.

9 VELKÁ BRITÁNIE TALÁR UK1 2 velikosti Otevřený střih bez zipu Typ: Bakalářský Styl: Velká Británie Otevřený talár bez zapínání, který je zdobený detaily na zádech a šikmo střiženým volným rukávem. Tento střih je užívaný na bakalářských promocích ve Velké Británii. taláru Zdobení na zádech Snadná údržba S - M L - XL Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá*

10 VELKÁ BRITÁNIE TALÁR UK2 2 velikosti Otevřený střih bez zipu Typ: Magisterský Styl: Velká Británie Otevřený talár bez zapínání, který je zdobený detaily na zádech a prodlouženým volným rukávem. Tento střih je užívaný na magisterských promocích ve Velké Británii. taláru Zdobení na zádech Snadná údržba S - M L - XL Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá* TIP pro Vás: Prodloužené rukávy symbolizují vyšší dosažený stupeň vzdělání. Rukáv je v horní části rukávu prostřižen pro ruce.

11 VELKÁ BRITÁNIE TALÁR UK3 2 velikosti Uzavřený střih ve stylu ponča Typ: Univerzální Styl: Velká Británie Talár s uzavřeným střihem ve stylu ponča je vhodný zejména tam, kde je cílem snoubit tradiční hodnoty s moderním pojetím a netradičními prvky. taláru Netradiční střih Snadná údržba S - M L - XL Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá*

12 USA TALÁR US1 Zapínání na zip Typ: Univerzální Styl: USA Uzavřený talár se zapínáním na zip. Tento střih je užívaný na bakalářských a středoškolských promocích v USA. 2 velikosti Tradiční střih v matné variantě Snadná údržba S - M L - XL taláru Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá*

13 USA TALÁR US2 2 velikosti Zapínání na zip Typ: Univerzální Styl: USA (lesklý) Uzavřený talár se zapínáním na zip lesklé variantě. Tento střih je užívaný na bakalářských a středoškolských promocích v USA. taláru Tradiční střih v lesklé variantě Snadná údržba S - M L - XL Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá* TIP pro Vás: Materiál odpovídá promočním čepicím řady STANDARD.

14 USA TALÁR - US3 2 velikosti Zapínání na zip Typ: Magisterský Styl: USA Uzavřený talár se zapínáním na zip, který je zdobený prodlouženým volným rukávem. Tento střih je užívaný na magisterských promocích v USA. taláru Prodloužené rukávy Snadná údržba S - M L - XL Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá* TIP pro Vás: Prodloužené rukávy symbolizují vyšší dosažený stupeň vzdělání. Rukáv je přibližně v polovině délky prostřižen pro ruce.

15 USA TALÁR - US4 2 velikosti Zapínání na zip Typ: Doktorský Styl: USA Mohutný uzavřený talár se zapínáním na zip, který je bohatě zdobený zdvojeným rukávem, barevnými prvky, prošíváním na zádech a základní barvou v provedení s lesklým nádechem. Tento střih je užívaný na doktorských promocích v USA. Bohaté zdobení Snadná údržba S - M L - XL taláru Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá* TIP pro Vás: Za krkem je talár opatřen ozdobnou šňůrkou pro připevnění regálií.

16 USA TALÁR - US5 Otevřený střih bez zipu Typ: Univerzální Styl: USA Otevřený talár bez zapínání, který je zdobený barevným lemováním z lesklé látky. 2 velikosti Barevné lemování Snadná údržba S - M L - XL taláru Bílá* Stříbrná* Zlatožlutá* Oranžová* Červená* Vínová* Růžová* Fialová* Světle modrá* Modrá* Tmavě modrá* Zelená* Tmavě zelená* Hnědá* Černá*

17 ŠÁLY Doplněk k taláru: BAREVNÝ ŠÁL Barevný šál rozjasní talár a barevně se tak můžete sladit i s naší promoční čepicí, barevným střapcem, výšivkou na promoční čepici či barvami Vaší školy. šálu Bílá Zlatožlutá Oranžová Tmavě oranžová Červená Vínová Růžová Fialová Světle modrá Tyrkysová Tmavě modrá Zelená Tmavě zelená Černá

18 KAPUCE Doplněk k taláru: KAPUCE Kapuce je tradičním doplňkem promočních talárů, který je podobně jako šál estetickým doplňkem, který obohacuje promoční talár. Kapuci lze použít jako alternativu k promočním šálům. Kapuce není pevně spojena s talárem, a proto ji lze kombinovat s různými druhy talárů. Barevné prvky znázorněné na ilustračních obrázcích lze barevně modifikovat. Bakalářská Magisterská Doktorská

19 Y CENÍK PRODEJ (Kč/ks) Kč EUR TALÁR - U1 + BAREVNÝ ŠÁL ,63 TALÁR - U ,51 TALÁR - UK ,25 Min. množství Poznámky Min. množství některé zboží je vyráběno na zakázku, a proto jsme u něj stanovili minimální počet kusů, od kterého jej lze zakoupit. Nejsme plátci DPH a ceny jsou tedy konečné. TALÁR - UK ,15 50 TALÁR - UK , TALÁR - US ,58 50 TALÁR - US ,58 50 TALÁR - US ,53 50 TALÁR - US ,44 50 TALÁR - US ,11 50 PRODEJ (Kč/ks) Kč EUR Min. množství BAREVNÝ ŠÁL 199 7,87 1 KAPUCE - BAKALÁŘSKÁ ,58 50 KAPUCE - MAGISTERSKÁ ,53 50 KAPUCE - DOKTORSKÁ ,49 50 PŮJČOVNA (Kč/ks) Kč EUR TALÁR - U1 + BAREVNÝ ŠÁL 199 7,87 Min. množství 1 TIP pro Vás: Ušetřete! Cena za talár U1 zahrnuje také barevný šál!

20 REFERENCE aneb JAK MOC VÁM TO SLUŠELO VYSTOUPENÍ FIRMY, TRAINEE Naprostá spokojenost Četl jsem starší komentáře a přidávám se k zástupu spokojených zákazníků.gratulace firmě,děláte skvělou práci... Good, reliable, recommendable... Service, is good and reliable... the gown was really good, as in picture, and carefully packed... The method of delivery and returning was easy... all informations was properly provided for return process... keep up the good work... Velká spokojenost S obchodem velká spokojenost. Takový obchod musí mít spoustu zákazníků. Vynikající komunikace s obchodem, webové stránky přehledné, objednané zboží bylo ihned odeslané. Můžu pouze doporučit. Zde nelze najít něco k nespokojenosti. Obchod klape na 100%. Jen tak dál." Promoční čepice Krásný ojedinělý dárek k promoci - výborná kvalita, dobře sedí na každé hlavě, zabalený k nádherné dárkové krabici. vřele doporučuji Odporúčam! Objednávka pri expresnom dodaní veľmi rýchla, služby zákazníkom vynikajúce a čapica bola úplne mega super :) Ideálny darček k promóciám :)

21 KONTAKT PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY Nina Burešová WEB info@napromoci.cz info@darekkpromoci.cz Tel.: NINA BUREŠOVÁ, Nepomuckých 763/18, Praha, IČ: , zapsaná do živnostenského rejstříku - Sp. značka OZI 3848/2017/ZO-REG-03

NABÍDKA 2019/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY

NABÍDKA 2019/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY NABÍDKA 209/2020 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY U nás si můžete čepici nebo talár koupit i půjčit samostatně, anebo prodej a půjčovnu kombinovat! PŮJČIT KOUPIT KOMBINUJTE PŮJČIT KOUPIT PROMOČNÍ ČEPICE NABÍZÍME

Více

NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE

NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE NABÍDKA 2016/2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší

Více

NABÍDKA 2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY

NABÍDKA 2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY NABÍDKA 2017 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY (cena za 1 ks) Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Zakoupit Zakoupit Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy

Více

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší varianta II. Varianta Možnost

Více

NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1

NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1 NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1 STUDENTSKÉ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY (cena za 1 ks) Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Zakoupit Zakoupit Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší

Více

NABÍDKA 2016 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE

NABÍDKA 2016 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY OD SLŮNĚTE NABÍDKA 2016 OD SLŮNĚTE 1 I. OBCHODNÍ MODELY y Výhody Nevýhody Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší varianta I Možnost výšivky na čepice Nelze použít výšivku na talár Možnost výšivky

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2012/13 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské krátký rukáv T160 150-160 g/m 2 S M L XL XXL XXXL lahvově kiwi světlý melír tmavý melír královská

Více

Katalog 2015 reklamní textil

Katalog 2015 reklamní textil Katalog 2015 reklamní textil Vážení zákazníci, strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv pro tento rok

Více

Katalog 2016 / 17 reklamní textil

Katalog 2016 / 17 reklamní textil Katalog 2016 / 17 reklamní textil strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv strana 09 strana 43 Triko pánské

Více

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Deštníky a čepice Deštníky a čepice Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Automat 80450 Nylonový automatický deštník s dřevěnou rukojetí, 8 panelů

Více

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk

Standardní nabídka. Potisk: Popis: Classic. Elegant. Easy. vhodné pro ražbu vhodné pro sítotisk 2 Obaly diářů - VIVELLA Elegant OSKAR 16-17 A4 TOMÁŠ 18-19 JAKUB 20-21 OTA 22-23 ROBIN 24-25 B6 ADAM 26-27 IGOR 28-29 CTIRAD 30-31 B5 VÁCLAV 32-33 B6 PROKOP 34-35 FILIP 36-37 V I V ELLA Easy MOKA STARORŮŽOVÁ

Více

V katalogu Vás čeká nabídka originálních nápadů. Vyberte si a objednejte si. objednávejte pohodlně a rychle:

V katalogu Vás čeká nabídka originálních nápadů. Vyberte si a objednejte si. objednávejte pohodlně a rychle: k - dekor svíícny vázy dečky vánočníí ozdoby httttp:////www..k-dekor..cz obchod@k-dekor..cz httttp:////www..k-dekor..eshop-zdarma..cz k - dekor svícny vázy dečky vánoční ozdoby V katalogu Vás čeká nabídka

Více

Polo Purkmistr man LUBONSKY. Polo Purkmistr man GREYTOWN. Kat. číslo:

Polo Purkmistr man LUBONSKY. Polo Purkmistr man GREYTOWN. Kat. číslo: POLO pánská kolekce POLO pánská kolekce Polo Purkmistr man LUBONSKY PW1007 modrá tmavě modrá L, XL, XXL Polo Purkmistr man GREYTOWN PW1006 šedá tmavě šedá L, XXL vpředu, vzadu a na rukávu. vpředu, vzadu

Více

katalog 2012 tepláky barva zelená, růžové detaily / jemný potisk Jumping na levé přední nohavici a levé zadní části panáček loga Jumping / pevná všitá guma v pase / v pase tunýlek s tkaničkou v barvě potisku

Více

200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky

200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky 200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky Délka: 55 cm Šířka: 25 cm Materiál: tmavě fialové, krátký rukáv Půjčovné: 100 Kč 201. Šaty SVATEBNÍ - družička 9-11 let Délka: 88 cm Šířka: 43 cm (možnost stáhnutí,

Více

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

2010 KAT KA A T LOG ALOG

2010 KAT KA A T LOG ALOG 2010 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU NABÍZÍME ROZŠÍŘENOU KOLEKCI TEXTILU ŠIROKOU ŠKÁLU BAREV A VELIKOSTÍ ROZUMNÉ CENY A PŘÍVĚTIVÉ JEDNÁNÍ Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské

Více

léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY léto 2015 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den Firma APEX byla založena v roce 1992 a mimo jiné se specializuje i na výrobu zdravotnických oděvů. Jsme prestižním a dlouholetým dodavatelem

Více

Ceník potisku reklamních předmětů

Ceník potisku reklamních předmětů Ceník potisku reklamních předmětů Uvedené ceny jsou bez DPH SÍTOTISK - deštníky, kabely,batohy,vaky na šaty, nafukovací lehátka, míče do29 600,00 Kč 500,00 Kč od 30 20,00 Kč 15,00 Kč od 50 18,50 Kč 12,00

Více

skocte si zacvicit Turistická 177, 463 34 Hrádek nad Nisou tel.: +420 482 723 610, www.mirkasport.cz s námi tricko Vs4 s řasením na boku, 3/4 rukáv

skocte si zacvicit Turistická 177, 463 34 Hrádek nad Nisou tel.: +420 482 723 610, www.mirkasport.cz s námi tricko Vs4 s řasením na boku, 3/4 rukáv TE11 cerná EDy MElír PinK Vs4 cerná EDy MElír LiLA PinK tricko Vs4 s řasením na boku, 3/4 rukáv 849, Ḵč 399, Ḵč TEPláky TE11 snížený sed foto: radek drbohlav 778 489 751 grafika: švébiš - reklamní ateliér

Více

Ceník potisku reklamních předmětů

Ceník potisku reklamních předmětů Ceník potisku reklamních předmětů Uvedené ceny jsou bez DPH SÍTOTISK - deštníky, tašky, batohy, vaky na šaty, nafukovací lehátka, míče do29 600,00 Kč 500,00 Kč od 30 20,00 Kč 15,00 Kč od 50 18,50 Kč 12,00

Více

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací.

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací. Obsah 0... Obsah 0... Úvod 0... Nažehlovací motivy z kamínků 0... Nažehlovací aplikace - velké 0... Nažehlovací etikety - velké 0... Nažehlovací etikety - střední 0... Vyšívané nažehlovací obrázky - velké

Více

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art.

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art. Art. 84007 525,- Art. 84008 575,- Art. 84011 545,- Art. 84003 475,- Art. 84051 895,- Art. 84008 Triko bez rukávů. Kombinace barev. Přední díl pšitý. Potisk. S, M, L 100 bílá 575,- Art. 84051 Leggings dlouhé

Více

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION A. ART. 76188 545,- C. ART. 76192 S KOŠÍČKY PUSH-UP. Zapínání na zádech. Kontrastní nastavitelná ramínka. Řasení. 80% Polyamid + 20% Elastan Tisk + černá. 36, 38, 40, 42, 44

Více

LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace

LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace PLÁTĚNÉ TAŠKY Ceník Barvy tašek Rozměr tisku do 35 x 25 cm white Množství Jedna barva tisku Dvě barvy tisku Tři barvy tisku Čtyři barvy tisku burgundy 50

Více

E. ART. 76190 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION PODPRSENKA

E. ART. 76190 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION PODPRSENKA 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION C. ART. 76192 S KOŠÍČKY PUSH-UP. Zapínání na zádech. Kontrastní nastavitelná ramínka. Řasení. 80% Polyamid + 20% Elastan Tisk + černá., 44 D. ART. 76193 STŘEDNĚ ŠIROKÉ. Nařasený

Více

obsah cofee - značka, která se nosí

obsah cofee - značka, která se nosí cofee - značka, která se nosí obsah Kolekce značky cofee zaujímá vedoucí pozici v segmentu 3D reklamy a tím se stává výzvou pro ostatní díky svému designu a kvalitnímu provedení. Propracovaný design výrobků

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 Pouzdro na ipad / Tablet Pouzdro na ipad / Tablet z eko kůže Barva modrá / oranžová Rozměr: 22,5 x 26 cm. V dárkové krabici. Dostupnost skladem: modrá - 140 ks oranžová

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

Maturitní šerpy. katalog 2013/14

Maturitní šerpy. katalog 2013/14 Maturitní šerpy katalog 2013/14 59 maturitní šerpy už od 59 Nejlevnější šerpy šíře šerpy 108 mm délka šerpy 2 m materiál šerpy 100% PE taft jednostranný potisk nebo Absolvent 2014 šerpy dodávány nesepnuté

Více

absolventská a maturitní trička POTISKEM TEXTILU SE ZABÝVÁME VÍCE JAK 18 let

absolventská a maturitní trička POTISKEM TEXTILU SE ZABÝVÁME VÍCE JAK 18 let absolventská a maturitní trička POTISKEM TEXTILU SE ZABÝVÁME VÍCE JAK 18 let Vážení, dostal se Vám do ruky Katalog maturitních a absolventských triček. Tato nabídka obsahuje jen zlomek toho, co jsme schopni

Více

TOUCH PEN. 3 v 1 - dvoubarevné kuličkové pero - modrá

TOUCH PEN. 3 v 1 - dvoubarevné kuličkové pero - modrá TOUCH PEN 3 v 1 - dvoubarevné kuličkové pero - modrá a červená náplň a speciální gumové zakončení pro dotykové ovládání tabletů a mobilních telefonů - stylus Psací souprava Touch pen 3v1 8594033829018

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2007 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2008 katalog.indd 1 9.3.2007 10:17:30 Triko pánské 150-160 gr. S/158 M L XL XXL XXXL Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2 Triko s kulatým lemem u krku, krátkým

Více

BMW Motorrad Style kolekce Logo

BMW Motorrad Style kolekce Logo BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 03/2017 Popis výrobku Nová kolekce Logo s mnoha atraktivními produkty Lifestylové produkty s vysokou identifikací se značkou Klasické základní

Více

150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL)

150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL) 150. Kostým MIKULÁŠ (L XXL) Délka: 140 cm Šířka: 130 cm kostým se obléká přes hlavu, součástí kostýmu je plášť, červená vesta, vousy a papírová čepice, KOSTÝM MÁME 3X! Půjčovné: 250 Kč 151. Kostým SANTA

Více

Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. 80% Polyamid + 20% Elastan. universal Tisk. Kč 225,- 370,- Art. 81021 Kč 350,- 395,-

Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. 80% Polyamid + 20% Elastan. universal Tisk. Kč 225,- 370,- Art. 81021 Kč 350,- 395,- Art. 81026 370,- Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. universal Tisk. 225,- Art. 81566 225,- Art. 81022 495,- Art. 81028 695,- Art. 81020 Art. 81028 Jednílné plavky bez výztuže. Vykrojení do

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

575,- 36 42 375,- 36 40 645,- KOŠÍČKY C 395,- 36 46 425,- 425,- 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION E. ART. 76268 PODPRSENKA CZK A. ART. 76260 C. ART.

575,- 36 42 375,- 36 40 645,- KOŠÍČKY C 395,- 36 46 425,- 425,- 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION E. ART. 76268 PODPRSENKA CZK A. ART. 76260 C. ART. 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION A. ART. 76260 575,- C. ART. 76262 375,- 36 40 E. ART. 76268 645,- KOŠÍČKY C D E B. ART. 76261 395,- 36 46 D. ART. 76263 F. ART. 76269 A. ART. 76260 BEZ VÝZTUŽE. Zavazování za

Více

zima 2013 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2013 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2013 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

legenda popisků velikostní tabulka kolekce plavek KOŠÍČKY VÁZÁNÍ KOSTICE RAMÍNKA vložené košíčky zapínání na zádech vázání za krkem a na zádech

legenda popisků velikostní tabulka kolekce plavek KOŠÍČKY VÁZÁNÍ KOSTICE RAMÍNKA vložené košíčky zapínání na zádech vázání za krkem a na zádech kolekce plavek 04 legenda popisků KOŠÍČKY vložené košíčky VÁZÁNÍ zapínání na zádech košíčky PUSH-UP vázání za krkem a na zádech všité košíčky vázání za krkem a zapínání na zádech 4 výstuž v podprsence

Více

Obsah. Tailor Made. cofee - značka, která se nosí

Obsah. Tailor Made. cofee - značka, která se nosí Obsah 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 4046 4031 4033 4034 1733 1734 2099 2089 4044 4041 1926 4048 4030 4051 4052 4050 4055 4032 4042 4036

Více

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč MNOŽSTEVNÍCH SLEVY 3 KS 10% PŘI ODBĚRU 6 KS 15% 10 KS 20% MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA V PŘÍPADĚ ODBĚRU VŠECH 40 ks NÍŽE UVEDENÝCH ŠATŮ PAUŠÁLNÍ CENA 80.000 Kč PLUS BONUS ZNAČKOVÉ ŠATY AKAY HEDVÁBÍ, POSETÉ PERLIČKAMI

Více

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 Dámská obuv Baleríny Model.: 1 100 726 Cena: 449 Kč Velikosti: 37-41 Rock n Roll-baleríny v aktuálním černo/bílém károvaném vzoru. Model: 1 100 727 Cena: 449 Kč Rock n Roll-baleríny

Více

PIERRE CARDIN. Od roku 1991 působí Pierre Cardin jako čestný ambasador UNESCO a od roku 2009 jako vyslanec dobré vůle organizace FAO OSN.

PIERRE CARDIN. Od roku 1991 působí Pierre Cardin jako čestný ambasador UNESCO a od roku 2009 jako vyslanec dobré vůle organizace FAO OSN. C O L L E C T I O N 1 7 / 1 8 PIERRE CARDIN Legendární francouzský návrhář, designér a inovátor Pierre Cardin. Vystudovaný architekt začínal svou kariéru módního návrháře po druhé světové válce u renomovaného

Více

82 8 POTRAVINY A HYGIENA

82 8 POTRAVINY A HYGIENA 82 8 83 Pasové kalhoty EBS-281 2 přední kapsy / zadní kapsa / šířka pasu nastavitelná knoflíkem / poklopec se zdrhovadlem. Objednací číslo: EBS-281. Materiál: 100% bavlna. Hmotnost 260 g/m 2. Barva: 50

Více

Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm. Hrnek bílý, úzký.

Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm. Hrnek bílý, úzký. Hrnky Hrnek klasik Klasický bílý hrníček 330ml, vhodný pro mytí v myčce, kvalita A+, potisk až 85x215 mm Váha: +- 330g Hrnek bílý, úzký Bílý hrníček 300ml, nízká hmotnost, vhodný pro mytí v myčce Výška:

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název cena 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako klasické na jeden knoflík 2 150,- 6 1 Sako dámské

Více

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál - 1 - POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení PŘÍLOHA Č.2 K Č.j: PPR-10743-4/ČJ-2012- Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty

Více

Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků

Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků Ostatní katalogové číslo 000035 Přívěšky Červenožlutooranžový přívěšek ze zlomků Přívěšek z červených, žlutých a oranžových skleněných zlomků na "stříbrných" kroužcích s oranžovou šňůrkou. Délka přívěšku

Více

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty V Brně dne 20. 5. 2011 č. j. MU/32854/2011/RMU Dodatečná informace I Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty Zadavatel

Více

Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky

Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky Specifikace pro část 4 Trika, reflexní vesta a výšivky Příloha č. 4 k zadávací dokumentaci Triko DVI POLO - 18333000-2 - Tričko DVI POLO je tričko tmavě modré barvy tzv. polo límečkem s krátkým rukávem.

Více

Ceník velkoplošného fotorealistického tisku, laminace a kašírování platnost ceníku od

Ceník velkoplošného fotorealistického tisku, laminace a kašírování platnost ceníku od Nad Vinicemi 685, 274 91 Benátky nad Jizerou, Tel.: 732 303 243, E-mail: denes@krasysveta.cz, www.krasysveta.cz Ceník velkoplošného fotorealistického tisku, laminace a kašírování platnost ceníku od 1.

Více

CENÍK VÝROBKŮ

CENÍK VÝROBKŮ CENÍK VÝROBKŮ 25.1.2017 ZOBRAZUJE VŠECHNY PRODUKTY A JEJICH CENY VE ZKRÁCENÉ A PŘEHLEDNÉ PODOBĚ. JDE O DOPROVODNÝ OBCHODNÍ NÁSTROJ K BROKIS CENÍKU. OBSAHUJE VEŠKERÉ KOMPONENTY, KTERÉ MAJÍ ROZHODUJÍCÍ VLIV

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

Hrnky. Hrnek bílý A+ Hrnek bílý extra white. Hrnek bílý malý. Hrnek bílý - srdce. Hrnek bílý - ucho srdce. do 330 ml.

Hrnky. Hrnek bílý A+ Hrnek bílý extra white. Hrnek bílý malý. Hrnek bílý - srdce. Hrnek bílý - ucho srdce. do 330 ml. Hrnky do 330 ml od 99 K č Hrnek bílý A+ ( 300 ml ) -A+ kvalita (standardní kvalita za dobrou cenu - nejprodávanější hrnek tohoto výrobce) Hrnek bílý extra white ( 300 ml ) Hrnek bílý malý ( 150 ml ) Hrnek

Více

595,- 625,- KOŠÍČKY 595,- 445,- 365,- 595,- 475,- 365,- infoline 800 150 550. Art. 69159. Art. 69154

595,- 625,- KOŠÍČKY 595,- 445,- 365,- 595,- 475,- 365,- infoline 800 150 550. Art. 69159. Art. 69154 infoline 800 150 550 V O L Á T Z R M. RT. 69160 OKOVÉ. Na předním dílu pásek s plastovým doplňkem. Podšité. 36, 38, 40, 42, 44 445,- rt. 69154 595,- rt. 69159 625,- KOŠÍČKY rt. 69154 595,- rt. 69160 445,-

Více

Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob

Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob Reklama centrum - SLEVY BŘEZEN 2013 pouze do vyprodání zásob Předměty z této nabídky nelze objednat přes internetový obchod. Pro objednání kontaktujte svého obchodníka nebo na email info@reklama-centrum.cz

Více

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016

DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016 DIÁŘE A KALENDÁŘE 2016 OBSAH 2016 MAPY Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 STOLNÍ KALENDÁŘE Stříškový, lístkový, lístkový prodloužený NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE Tříměsíční pracovní kalendáře DIÁŘE... 2... 3...

Více

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů 2011 KATALOG Originální tašky a pouzdra ze zipů Na sport i do práce, ZIPBAG! Co to je, ZIPBAG? Skvělý dárkový předmět pro každého Designový doplněk každého outfitu Skladná taška na cesty Originální taška,

Více

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek.

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek. ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY Milí zákazníci, jsme tradiční česká výrobní firma se zaměřením na zdravotnickou konfekci. Od počátku se profilujeme jako společnost, která přináší módní trendy do výroby, nebojí se používat

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Originální identifikace!

Originální identifikace! Originální identifikace! 11 let na trhu Identifikační náramky na akce Reflexní a silikonové náramky Náramky pro děti Ztracenky Papírové a plastové karty Svítící náramky a tyčinky Visačky a pouzdra Šňůrky

Více

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 Triko Classic 160 100% bavlna, 160 g/m 2 XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 XXL 101 - - 17 XXXL 101 - - 18 Trika kvalitní unisexové triko střední gramáže vhodné pro potisk

Více

CENÍK VÝROBKŮ

CENÍK VÝROBKŮ CENÍK VÝROBKŮ 1.2.2018 ZOBRAZUJE VŠECHNY PRODUKTY A JEJICH CENY VE ZKRÁCENÉ A PŘEHLEDNÉ PODOBĚ. JDE O DOPROVODNÝ OBCHODNÍ NÁSTROJ K BROKIS CENÍKU. OBSAHUJE VEŠKERÉ KOMPONENTY, KTERÉ MAJÍ ROZHODUJÍCÍ VLIV

Více

Porovnejte ceny s oficiálními stránkami - www.adidas.cz nebo. adidasobchod.cz nebo adidasmania.cz

Porovnejte ceny s oficiálními stránkami - www.adidas.cz nebo. adidasobchod.cz nebo adidasmania.cz Oddílový katalog zápasového a volnočasového oblečení naší partnerské firmy Proč nabízíme oddílové oblečení? Ke každému sportu patří i společné oddílové vybavení na hřiště a mimo něj. To je naším dlouhodobým

Více

Značkové reflexní prvky

Značkové reflexní prvky Značkové reflexní prvky 2/26 www.altima.cz Obsah 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Obsah Kvalita je pro nás důležitá Reflexní přívěsky 3M Reflexní

Více

EUROCLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY PASPARTY

EUROCLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY PASPARTY EUROCLIPY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY PASPARTY www.bfhm.cz BFHM spol. s r.o. - Český výrobce fotorámů a euroclipů JAK objednávat Vážení zákazníci, jsme česká firma působící více než 25 let na tuzemském

Více

Skleněné magnetické tabule. Skleněné foto rámečky. Příslušenství. Magnety. s možností popisu

Skleněné magnetické tabule. Skleněné foto rámečky. Příslušenství. Magnety. s možností popisu Skleněné magnetické tabule Skleněné foto rámečky s možností popisu Příslušenství Magnety Ceny dle rozměrů: 10 x 60 cm 35 x 35 cm 45 x 45 cm 40 x 60 cm 60 x 80 cm 100 x 100 cm 90 x 120 cm 120 x 150 cm Kč

Více

Provetro KOKOMO. PoužitíKOKOMOsklaprokrásnéreplikystarých lamppodlevzorul.c.tiffanyhojespojenovždy súspěchemalíbivostívyrobenéhostínítka.

Provetro KOKOMO. PoužitíKOKOMOsklaprokrásnéreplikystarých lamppodlevzorul.c.tiffanyhojespojenovždy súspěchemalíbivostívyrobenéhostínítka. KOKOMO Provetro KOKOMO je jednou znejstarších hutína světě,která vyrábí skla pro vitráže atiffany techniku. Již slavný L.C.Tiffanybyl význačnýmzákazníkemusklářské hutě KOKOMO.Sklo odfirmykokomo se vyznačuje

Více

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2 Příloha smlouvy 1.2. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor vnějších vztahů KrÚ JMK Odpovědná osoba kupujícího ve věcech technických: Bc. Alena Andělová, DiS. tel.: + 420 541

Více

OBSAH. cofee - značka, která se nosí TAILOR MADE

OBSAH. cofee - značka, která se nosí TAILOR MADE OBSAH 4 4020 TRUCK 4240 NEW WEDGE 8 40 SQUARED 10 4024 ARMY 12 404 MILITARY 14 4025 URBAN 1 17 TURNED 18 174 TURNED SANDWICH 20 2099 CLASSIC SANDWICH 22 4044 PIPING 24 192 HEAVY 2 404 WASHED CO-FIT 28

Více

P - Transparentní bezolovnaté

P - Transparentní bezolovnaté P - Transparentní bezolovnaté P01188 transparentní 980-1100 C; 1% PbO 41,40 PD -Barevné bezolovnaté glazury PD30391 růžová světlá 1000-1100 C 50,00 PD40291 hráškově zelená 1000-1100 C 40,00 PD40391/N světle

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG JEDNORÁZOVÝ MATERIÁL.

PRODUKTOVÝ KATALOG JEDNORÁZOVÝ MATERIÁL. PRODUKTOVÝ KATALOG JEDNORÁZOVÝ MATERIÁL www.reznickepotreby.cz 2 ÚVOD Obsah katalogu OCHRANA HLAVY... 4 7 - JEDNORÁZOVÁ ČEPICE - JEDNORÁZOVÁ KUKLA - NEREZOVÉ ZÁSOBNÍKY NA ČEPICE - JEDNORÁZOVÁ ROUŠKA OCHRANA

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno

Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno 15. 3. 2017 Z těchto cen obdržíte ještě množstevní slevy od 10%, platí při objednávce nad 1500Kč + DPH 1. Powerbanka, kov, kapacita 2200mAh, černá,

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

P - Transparentní bezolovnaté

P - Transparentní bezolovnaté P - Transparentní bezolovnaté P01188 transparentní 980-1100 C; 1% PbO 41,40 PD -Barevné bezolovnaté glazury PD30391 růžová světlá 1000-1100 C 50,00 PD40291 hráškově zelená 1000-1100 C 40,00 PD40391/N světle

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

4. Vertikální žaluzie 4.1 Systém Blue Line

4. Vertikální žaluzie 4.1 Systém Blue Line 4. VERTIKÁLNÍ ŽLUZIE / JPONSKÉ POSUVNÉ STĚNY SPOLEČNÁ SEKE 4. Vertikální žaluzie 4.1 Systém lue Line Vyobrazení výrobku 60* 70* 47 L=-400 mm VERTIKÁLNÍ ŽLUZIE JPONSKÉ POSUVNÉ STĚNY DO STŘEŠNÍH OKEN 25

Více

Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock)

Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock) proven.cz I oranžová reklama tel: 377.455.755 I fax: 377.455.757 I e-mail: info@proven.cz Triko dámské Raglan-V 200 g/m 2 (raglánové dámské triko s výstřihem do V, elastický úplet-interlock) 105 černá

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

SWIMWEAR COLLECTION 2009

SWIMWEAR COLLECTION 2009 INOIN 800 150 550 -I ITX@IT.Z WIWR OTION 2009 PRNT ITX OTION www.litex.cz 01/09 e-shop virtuální katalog www.litex.cz. RT. 97126 Z VÝZTUŽ. Zavazování za krkem i na zádech. Podšitá. 92% Polyamid + 8% lastan

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

JIROUT REKLAMY s.r.o. PAPÍROVÉ TAŠKY

JIROUT REKLAMY s.r.o. PAPÍROVÉ TAŠKY PAPÍROVÉ TAŠKY SORTIMENT POTISK tašky s plochými papírovými držadly tašky s kroucenými papírovými držadly tašky s bavlněnými držadly tašky na lahve, kartonové obaly na lahve ceník potisku tašek TAŠKY S

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

Novinky a TOP produkty Jaro 2007

Novinky a TOP produkty Jaro 2007 Novinky a TOP produkty Jaro 2007 Zapomínáte? Připomeňte se svým zákazníkům! Praktický bloček s Vaším logem, sloganem Magnetický podklad udrží bloček stále na očích! Rozměry dle přání. Cena již od: 19,-

Více

Obrazové rámy a euroclipy. EUROcLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY KATALOG

Obrazové rámy a euroclipy. EUROcLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY KATALOG Obrazové rámy a euroclipy KATALOG EUROcLIPY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY fotogalerie a PASPARTY BFHM - Český výrobce 1 Vážení zákazníci, předkládáme Vám naši nabídku obrazových rámů, euroclipů, klasických

Více

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE Krojový řád Příloha č. 1 Součásti skautského kroje A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE A.1. Základní košile Kategorie: skauti/ky vodní skauti/ky béžová tmavomodrá Vyrábí se buď ve 100% bavlně, nebo ze směsi PES

Více

Zupany TABULKA VELIKOSTÍ ŽUPANY 2018/2019 DÁMSKÉ: S 34/36 M 38/40 L 42/44 XL 46/48 2 XL 50/52 3 XL 54/56

Zupany TABULKA VELIKOSTÍ ŽUPANY 2018/2019 DÁMSKÉ: S 34/36 M 38/40 L 42/44 XL 46/48 2 XL 50/52 3 XL 54/56 Zupany 2018/2019 TABULKA VELIKOSTÍ DÁMSKÉ: S 34/36 M 38/40 L 42/44 XL 46/48 2 XL 50/52 3 XL 54/56 PÁNSKÉ: M 46/48 L 50/52 XL 54/56 2 XL 58/60 3 XL 62/64 4 XL 66/68 DĚTSKÉ - ŠKOLNÍ DĚTI: MLADŠÍ 122 128

Více

OBSAH 2015 ... 2... 3. Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3

OBSAH 2015 ... 2... 3. Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 OBSAH 2015 mapy Nástěnná mapa A1 Stolní mapa A2 / A3 stolní kalendáře Stříškový, lístkový, lístkový prodloužený nástěnné kalendáře Tříměsíční pracovní 3m skládaný diáře Vivella... 6-7 Balacron... 8 Balacron

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více