SEZONA 2010 / 11 - OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SEZONA 2010 / 11 - OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ"

Transkript

1 SEZONA 2010 / 11 - OBLASTNÍ PŘEBOR MUŽŮ Krátké zhodnocení odehrané sezony: Oběma víkendovými zápasy jsme hlavně sami sobě dokázali, že pokud nastupujeme v kompletní sestavě, jsme vyrovnaným soupeřem jakémukoliv týmu oblastního přeboru. Bohužel v uplynulé sezoně nás trápila nevídaná marodka a zranění klíčových hráčů a tak jsme v mnoha utkáních nedokázali soupeřům vzdorovat. Konečná bilance sezony 10 vítězství a 12 porážek tak mohla být minimálně opačná v náš prospěch a konečné postavení v tabulce mohlo být výrazně lepší. Zajímavostí je bilance domácích utkání (8 výher/3 prohry), naopak na palubovkách soupeřů se nám vůbec nedařilo (2 výhry a 9 porážek). Poděkování od celého týmu dále patří naší tradiční trojci u stolku časoměřičů Zdeňkovi Kramářovi, Josefu Písařovi a Pepovi Fidlerovi. Od sezony 2011/12 bude do mistrovské soutěže přihlášeno družstvo nejmladších minižáků, což znamená, že jeho trenéři (Sykáček, Černý M. a Kučera M.) se budou přednostně věnovat utkáním našich nejmladších a ne vždy budou k dispozici pro utkání družstva mužů v oblastním přeboru. Proto bude úkolem vedení oddílu doplnit tým mužů pro sezonu 2011/12, některá jména jsou dokonce již v jednání, především na západ od Heřm. Městce :-)) + možná i další navrátilec do sestavy po téměř 10 letech TJ Jiskra Heřmanův Městec - BK Pardubice (poločas 35-24) V posledním utkání sezony jsme podali proti prvnímu týmu tabulky jednoznačně nejlepší výkon celé sezony. Soustředěným výkonem na obou polovinách hřiště jsme nedali hostům z Pardubic prakticky žádnou šanci. V obou víkendových utkáních připustili rozhodčí z Chocně poměrně tvrdou hru, ale nutno napsat, že vždy rovnoměrně na obě strany. Body za TJ Jiskra: Srba 14, F 2, Sykáček 12, TH 2/2, F 0, Pošík 12, TH 6/4 F 3, Černý M. 11, TH 2/2 F 2, 1 trojka, Holas Vl. 9, TH 2/1, F 0, Novák 4,TH 3/0, F 1, Jonáš 4, F 2, Kučera M. 1, TH 6/1, F TJ Jiskra Heřmanův Městec - BC Dobruška (poločas 31-33) K předposlednímu utkání sezony jsme konečně nastoupili po velmi dlouhé době v kompletní sestavě, kdy se hlavně po zranění kotníku vrátil na palubovku Vlasta Holas. Jednalo se o další ze zcela vyrovnaných utkání nadstavby v našem podání. V první čtvrtině jsme na hosty nestačili (16:22) a do poločasové přestávky se nám podařilo pouze snížit na rozdíl dvou bodů (31:33). Rozhodující pro konečný výsledek byla v každém případě třetí čtvrtina, kterou jsme vyhráli 15-6 a skore nám tak dávalo více klidu před závěrečnou čtvrtinou, v které jsme basketbalistům Dobrušky dovolili maximálně snížit náskok na tři body a utkání jsme dovedli do vítězného konce. Výhra se nerodila lehce, ale především výborným výkonem na obranné polovině hřiště (pouze 52 obdržených bodů) jsme si vítězství určitě zasloužili.

2 Body za TJ Jiskra: Srba 15 TH 3/1, Holas Vl. 14, Černý M. 12, Sykáček 11 TH 4/3, Pošík 6 TH 2/1 1 trojka, Jonáš 4, Novák 1 TH 2/1, Kučera M. A Koutný BSK TJ Jičín "B" - TJ Jiskra Heřmanův Městec (poločas 32-28) V podstatě již vyhrané utkání, které jsme si prohráli zbytečně sami dvěma ztrátami míče a vlastní nedisciplinovaností v poslední minutě zápasu! V utkání nenastoupili pro zranění a nemoci Holas Vl., Bubeník, Pošík a Černý M., prakticky tři hráči tradiční základní sestavy. Poločas skončil 4bodovým vedením domácího celku, v průběhu 2. poločasu jsme prohrávali i 10bodovým rozdílem, ale velkou bojovností a zlepšenou hrou celého tým jsme se 30 vteřin před koncem dostali do 3bodového vedení. Pak však přišla 2x zbytečná ztráta míče a domácí se ujali vedení o 1 bod. Poslední útok s možností vítězného koše jsme tak měli my, po nájezdu do koše 7 vteřin před koncem byl faulován Sykáček a měl možnost šestkami překlopit vedení na naši stranu. Bohužel na faul domácích reagovala naše lavička dle názoru rozhodčího nepřiměřeně, byla udělena TCH lavičce. Poté se ze hřiště přidal nepochopitelně Michal Holas to znamenalo další TCH, na kterou reagoval směrem k rozhodčímu zde nepublikovatelným výrazem, čímž si vysloužil diskvalifikační chybu a z utkání musel odstoupit. Domácí tým pak šesti šestkami v řadě a následným vyhazováním z autu po DCH Holase (trest bude řešit disciplinární komise ČBF-včo) v pohodě navýšili vedení na 5 bodů a zcela zbytečné jsme tak přišli o možnost výhry nebo minimálně o boj v prodloužení! I když se utkání rozhodčím moc nepovedlo, reakce našich hráčů byla přehnaná a hlavně netaktická vzhledem k dané situaci v koncovce utkání! Body za TJ Jiskra: Sykáček 25 - TH 10/7, Srba 21 - TH 12/5, Jonáš 8, Holas M. 3 - TH 2/1 - TCH-1x + DCH-1x!!!???, Kučera M. 3 - TH 2/1, Kučera R. 2, Kučera T. a Šeps Sokol Pardubice - TJ Jiskra Heřmanův Městec (poločas 48-49) Nepovedené utkání na menším hřišti pardubické sokolovny. Pro zranění chyběli Holas Vl., Bubeník, pro zbytečnou DCH z Jičína Holas M. Do utkání tak tak museli nastoupit brzy po nemoci Pošík a Martin Černý, s přetrvávajícím zraněním paty Srba a s novým zraněním z Jičína Sykáček. Tyto absence a ne zcela fit hráči znamenali, že jsme se domácím nedokázali v rozdílu skore vzdálit a když pak na začátku poslední čtvrtiny musel pro zranění odstoupit Martin Černý, domácí začali postupně navyšovat svůj náskok, což jsme nedokázali žádným způsobem zastavit. Byla to tak již třetí smolná porážka v řadě s rozdílem skore max. 6 bodů. Náš tým trápí aktuálně spousta zranění a velká marodka, nezbývá než doufat, že na poslední domácí utkání sezony 12. a 13. března se podaří nastoupi již v optimálnější sestavě! Body za TJ Jiskra: Srba 24 - TH 8/4, Černý M TH 6/2-1xtrojka, Pošík 13 - TH 4/2-3xtrojka, Sykáček 8 -TH 5/2, Jonáš 8 - TH 2/2, Kučera R. 4, Kučera T. a Šeps BC Dobruška - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas )

3 K druhému víkendovému ukání jsme nastoupili pouze se sedmi hráči. Celkem vyrovnané utkání, v kterém jsme až do závěrečných minut stále drželi šanci na výhru, ale obrat v utkání v náš prospěch se nepodařil. I bez chybějících hráčů tradiční základní sestavy (Srba, Holas Vl. a Novák) jsme podali solidní výkon, ale špatná střelba trestných hodů a několik neproměněných jasných podkošových situací nás připravilo o možnost alespoň jednoho víkendového vítězství. Pochvalu za výkon v nedělním utkání zaslouží Rostˇa Kučera, který pokud i nadále bude pravidelně trénovat, může se i po několikaleté basketbalové přestávce stát platným hráčem družstva mužů. Zajímavostí víkendového výjezdu se ale stala neuvěřitelná situace, kdy pod navigátorským vedením Štěpána Pošíka, kterému přitakával Martin Černý, jsme při cestě do Dobrušky dvakrát projížděli Týništěm nad Orlicí...:-)))!!! Body za TJ Jiskra: Pošík 18 TH 8/4 2 trojky, Sykáček 17 TH 6/3, Bubeník 12, Černý M. 11 TH 12/6 1 trojka, Kučera R. 9 TH 2/1, Kučera T. 4 TH 2/2, Jonáš 3 TH 2/ BK Pardubice - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas ) Ve velmi okleštěné sestavě, kdy pro zranění chyběli hráči základní sestavy Srba a Holas Vl. + z různých důvodů i ostatní hráči, jsme zajížděli na palubovku lídra nadstavbové skupiny o 9. až 16. místo oblastního přeboru. S pouze šesti hráči uvedenými v zápisu jsme chtěli být domácím vyrovnaným soupeřem a nedopustit nějaký debakl. Až do 31. minuty se nám hra celkem dařila (rozdíl 14 bodů pro domácí), pak se však projevila početnější a kvalitnější lavička týmu BK Pardubice a rozdíl ve skore se při závěrečném hvizdu rozhodčího zastavil na 28 bodech. Body za TJ Jiskra: Sykáček 30 TH 11/6, Novák 15 TH 2/1, Pošík, Kučera R., Jonáš všichni 6, Bubeník TJ Jiskra Heřm. Městec Sokol Pardubice ( poločas ) V prvním utkání nadstavby jsme na domácí palubovce před péměř 50 diváky přivítali asi nejslabší (ale nám sympatický) tým soutěže Sokol Pardubice. Utkání předcházela akce kulový blesk ( v podání Pepy Fidlera a Luboše Ptáčka ) s licencemi Tomáše Horáka a Rosti Kučery, kteří po 5 letech, kdy v mladším dorostu přerušili basketbalovou kariéru a nyní po dlouhé přestávce nastoupili opět v heřmanoměsteckém dresu. Po první čtvrtině, kterou jsme jasně ovládli 30 8 se zdálo, že to bude zcela jenoznačná záležitost. Pro zbytek zápasu se těžko píše komentář, nedařilo se prakticky nic, proti velice zatažené zónové obraně hostů a při naší doslova tragické střelbě z delší vzdálenosti jsme se nedokázali v dalším průběhu utkání prosadit. Svou roli sehrálo i značné podcenění soupeře po průběhu první čtvrtiny! Odpovědnost tak na sebe dokázali vzít pouze dva nejstarší hráči našeho týmu, kteří dohromady nastříleli skoro 40 bodů z celkových 60. Body za TJ Jiskra:

4 Sykáček 20 TH 7/6, Černý M. 19 TH 1/1 2 trojky, Srba 10, Pošík 7 1 trojka, Novák 2 TH 6/2, Jonáš 2, Kučera M. 0 - TH 2/0, Holas M. 0 TH 2/0, Kučera T., Horák, Kučera R. - všichni 0 Diváků: 48 TJ Jiskra Heřm. Městec BSK TJ Jičín "B" ( poločas ) V nedělním utkání dorazila do Heřm. Městce rezerva druholigového týmu basketbalového klubu z Jičína. Nechtěli jsme opakovat sobotní výkon a podcenění soupeře, což se povedlo, a koncentrovaným výkonem na obou polovinách hřiště jsme hostům nedali prakticky žádnou šanci pomýšlet na úspěch. V utkání bodovali všichni hráči domácích, kromě Martina Černého, který si hned v první minutě utkání zranil (tržná rána na hlavě) a z utkání musel odstoupit. Body za TJ Jiskra: Pošík 19 TH 8/6 1 trojka, Sykáček 14 TH 8/6, Srba 13 TH 2/1, Holas M. 10, Novák 6, Jonáš 6 TH 4/2, Horák, Kučera R., Kučera M. - všichni 2, Černý M. - 0 Diváků: 25 TJ Jiskra Heřmanův Městec - BK Přelouč "B" (poločas 40-34) V přímém souboji o naši šanci postoupit pro zbytek sezony do nadstavbové části mezi 8 nejlepších týmů oblastních přeborů (Sever + Jih) východočeské oblasti jsme v domácí hale přivítali B tým basketbalového klubu Přelouč. Úvod utkání nám vyšel na výbornou a první čtvrtinu jsme vyhráli 22:15. V závěru této čtvrtiny se však zranil Vlasta Holas, z utkání musel odstoupit, ale i přes jeho absenci jsme dokázali ve druhé čtvrtině pokračovat ve výborném výkonu a poločasový stav v náš prospěch dával šanci do druhého poločasu. Ve třetí čtvrtině začal mladý tým hostů postupně stahovat náš náskok, přeloučští basketbalisté dokázali zlepšit především střelbu ze střední a dlouhé vzdálenosti a spolu se zvýšenou agresivitou v obraně, na kterou jsme nedokázali reagovat otočili vývoj utkání a stav před poslední čtvrtinou ve svůj prospěch na Ale i tento stav skóre nám stále dával šanci na boj o výhru. Bohužel však hned v úvodu třetí čtvrtiny zaznamenali hosté hned tři trojky v řadě, zvýšili náskok na rozdíl 13 bodů a bylo prakticky po zápase. Opět se tak opakoval v této sezoně pro nás několikrát typický průběh utkání, kdy vždy dokážeme ¾ utkání držet krok i s předními týmy tabulky, pak však přijde úspěšná dvou-tříminutovka soupeře a už se zpět nedokážeme vrátit do zápasu. Body za TJ Jiskra : Srba - 23b, 4 fauly, TH 3/1, Holas Vl. - 8b, 1f, Holas M. - 12b, 4f, TH2/0, Šeps - 1f, Sykáček - 14, 5f, TH 8/4, Pošík - 7b, 1trojka, 2f, Kučera Tomáš - 3f, Černý M. - 5b, 3f, TH 2/1, Kučera M.- 4b, 3f, -

5 TJ Jiskra Heřmanův Městec - SK Botas Skuteč (poločas ) V nedělním utkání proti prvnímu týmu tabulky, v kterém už v podstatě o nic nešlo (Skuteč měla jistý postup do nadstavby o 1 až 8. místo, my naopak po sobotní porážce jistou účast v nadstavbě o 9.až 16. místo) jsme tak mohli hrát bez jakýchkoliv starostí. Bohužel nám však hrubě nevyšel vstup do utkání a i přes naši velkou snahu o zvrat v utkání (nejblíže jsme byli soupeři na rozdíl 11 bodů v polovině třetí čtvrtiny), se nám k hostům bodově přiblížit nepodařilo a poslední čtvrtina se tak již dohrávala jen z povinnosti. V utkání jsme byli limitováni neúčastí Vlasty Holase pro zranění, Pošíka pro studijní povinnosti a také pro drobná zranění Martina Černého (ruka) a Tomáše Srby (achilovka). Obě víkendová utkání se tak našim hráčům moc nepovedla, naopak pozitivem byla na naše poměry celkem slušná divácká návštěva na obou utkáních a bezchybný výkon stolku časoměřičů ve složení Pepa Fidler, Pepa Písař a Zdeněk Kramář. Body za TJ Jiskra: Srba - 22b, 2 fauly, TH 11/6, Bubeník - 10b, 4f, TH 2/2, Holas M. - 20b, 2f, TH 5/2, Sykáček - 13b, 5f, TH 5/5, Kučera Tomáš - 1f, Černý M.- 4b, 3f, TH 4/4, Kučera M. - 1f BK Žamberk - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas ) Povinné vítězství na palubovce mladého týmu z Žamberka. Nastoupili jsme opět pouze se šesti hráči (z toho Bubeník a Holas s nachlazením), takže se vítězství nerodilo lehce a bylo hodně vydřené. Únava po sobotním náročném utkání v Ústí udělala své a basketbalisté Žamberka byli velice zdatným soupeřem. Tradiční každoroční grilovaná kuřata ze stánku blízko haly tak byla více než zasloužená... :-) Body za H. Městec: Pošík 22 - TH 2/2-4 trojky, Sykáček 22 - TH 6/6, Holas Vl TH 8/6, Srba 18 - TH 8/6, Jonáš 2 - TH 2/0, Bubeník 2 TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas ) Dle výsledku zdánlivě jasné vítězství domácích, ale ještě v 6. minutě třetí čtvrtiny jsme vedli a byli jsme domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Pak se však projevila početnější lavička basketbalistů Ústí ( nastoupili s 11 hráči), my naopak pouze v šesti a domácí tak v poslední čtvrtině jasně rozhodli o své výhře. Zajímavostí utkání se stal souboj dvou nejlepších střelců obou týmů: v ústeckém dresu Martin Svojanovský 43 bodů - v heřmanoměsteckém dresu Tomáš Srba 44 bodů!!! Body za H. Městec:

6 Srba 44 - TH 12/10, Sykáček 16 - TH 3/3-1 trojka, Pošík 7-1 trojka, Černý M. 7 - TH 8/1!, Kučera M. 3 - TH 2/1, Jonáš 2 TJ Jiskra Heřmanův Městec BC Daren Chrudim "B" ( poločas ) V posledním utkání roku 2010 jsme v domácí hale přivítali v okresním derby "B" tým basketbalového klubu z Chrudimi. Obě družstva nastoupila z důvodů zranění v neúplných sestavách a tak se před úvodním rozskokem těžko hledal favorit na vítězství. Do utkání jsme vstoupili zodpovědně a hned v první čtvrtině, kterou jsme vyhráli 21-8 byl v podstatě stanoven další průběh utkání. Všechny další čtvrtiny jsme také vyhráli (14-9, 20-18, ), takže pouze třetí čtvrtina byla vyrovnaná. V průběhu utkání dostali rovnoměrně příležitost všichni hráči domácího týmu, včetně společensky unavených hráčů :-))) z náročného sobotního programu. Rok 2010 jsme tedy zakončili s vyrovnanou bilancí 5 výher - 5 porážek a před čtyřmi posledními lednovými zápasy základní části máme stále šanci postoupit pro nadstavbu do bojů o 1. až 8. místo oblastního přeboru východočeské oblasti, když aktuálně v porovnání s 2. týmem tabulky skupiny JIH máme pouze o jednu prohru navíc! Při pohledu zpět na odehraná utkání je škoda, že jsme v některých prohraných utkáních nemohli nastoupit v kompletní setavě, určitě by v kolonce výher byl jiný údaj! Body za H. Městec: Holas Vl. 27, Srba 16, Sykáček, Pošík, Bubeník - všichni 8, Holas M. 6, Černý M. a Kučera M. - oba 4, šestky celý tým: 12/11!!! TJ Jiskra Heřmanův Městec TJ Jiskra Havlíčkův Brod ( poločas ) V nedělním utkání jsme nastoupili proti sousedovi v tabulce, týmu TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Velmi vyrovnané utkání až do samotného konce ( dvě čtvrtiny vyhráli domácí, naopak dvě čtvrtiny hosté ), když o celkovém vítězi rozhodoval každý koš, faul, úspěšný doskok v celém průběhu 40 minut. V dramatické koncovce jsme dokázali téměř 100% proměňovat trestné hody po faulech hostů, zlepšil se doskok pod oběma koši a dalo by se i napsat, že vůle po vítězství a bojovnost byla u domácího týmu o trochu větší. Když se k tomu přidal životním obranným doskokem v poslední minutě Mirek Kučera :-), mohli jsme slavit druhou víkendovou výhru! Poděkování patří opět všem za pomoc u stolku časoměřičů! Body za H. Městec: Sykáček 25 -TH 11/9, Srba 18 - TH 5/4, Pošík 15 - TH 12/7, Černý M TH 8/4, Novák 10 - TH 4/2, Kučera M. 0 - TH 2/0, Bubeník, Šeps TJ Jiskra Heřmanův Městec TJ Nové Město na Moravě ( poločas )

7 V prvním víkendovém utkání jsme přivítali na nově přelajnované a nalakované palubovce zkušený, druhý tým tabulky z Nového Města na Moravě. Ztráta 8 bodů v prvním poločase byla zapříčiněná především špatným obranným doskokem, kdy soupeř měl spoustu druhých šancí na zakončení. Po přestávce došlo u domácího týmu k výraznému zlepšení všech basketbalových činností a především jsme se snad poprvé v této sezoně dokázali prosadit ze střední a dlouhé vzdálenosti ( za 2. poločas 4 trojky + několik důležitých dvoubodových střel okolo šestky), čímž byl soupeř nucen vysunout obranu a v prostoru blízko koše jsme se mohli proti vysokým hráčům hostů snadněji prosazovat. Pochvala patří celému týmu za velkou bojovnost, kdy jsme i za nepříznivého stavu ( minus 11 bodů ) nepřestávali věřit ve vítězství. Body za H. Městec: Černý M TH 4/2, 2 trojky, Sykáček 14 - TH 2/2, Srba 14 - TH 2/0, Pošík 10-2 trojky, Bubeník 6 - TH 4/2, Novák 4 - TH 2/0, Kučera M. 0 - TH 2/0, Šeps BK Přelouč "B" - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas ) K dalšímu malému derby jsme v neděli zajížděli do Přelouče, kde nás čekal mladý B tým domácího klubu. Pro nemoc nově chyběl oproti sobotě Pošík, takže jsme nastoupili ve značně pozměněné sestavě. Avizovaný velký :-) nájezd fanoušků z HM se nakonec bohužel nekonal (dorazili pouze 4) a tak v hledišti měli převahu domácí diváci. Až do 4. minuty třetí čtvrtiny (skore pro domácí) se jednalo o zcela vyrovnané utkání, pak se však nepříjemně zranil náš klíčový hráč Srba ( zlomený nos včetně tržné rány) a musel z utkání odstoupit. Když se k němu přidal za 3 minuty T. Kučera s výronem kotníku a Honza Jonáš s pohmožděným kolenem, vidina případné výhry se nám vzdálila. Ve zbytku utkání se nám nepodařilo pokrýt výbornou 3-bodovou střelbu domácích (10 trojek náš tým žádnou) a při našem tradičním neproměňování podkošových situací se nám domácí začali vzdalovat. Utkání jsme ale v žádném případě nezabalili a bojovali až do konečného hvizdu. Protože aktuálně připomínáme z důvodů zranění a nemocí spíše lazaret než basketbalový tým, je třeba pro zbývající tři domácí utkání v roce 2010 ( 4., 5. a 18. prosince) vyléčit všechny nemoci a zranění + odložit nebo přesunout své soukromé aktivity, abychom při předpokládané absenci Srby a T. Kučery nastoupili v co nejsilnější a nejpočetnější sestavě! Body za TJ Jiskra: Černý M TH 8/5, Sykáček 14 - TH 2/2, Srba 12 - TH 4/2, Holas M. 7 - TH 2/1, Kučera T. 6 - TH 4/1, Bubeník 6, Kučera M. 3 - TH 6/2 - SK Botas Skuteč - TJ Jiskra Heřmanův Městec ( poločas ) K utkání, které se odehrálo ve zcela nové sportovní hale ve Skutči, jsme nastoupili z důvodu zranění a nemocí pouze se 7 hráči. Vyjma samotného úvodu v prvních osmi minutách jsme nebyli domácím vyrovnaným soupeřem a zaslouženě jsme ho prohráli. Velké množství nevynucených chyb z naší strany v základních basketbalových činnostech jednotlivce (kroky,

8 přihrávky, špatné provedení obranného doskoku) nám neumožnilo dosáhnout přijatelného výsledku. Body za TJ Jiskra: Srba 17 - TH 11/6, Bubeník 10 - TH 4/3, Pošík 10 - TH 4/3-2 trojky, Holas M. 6 - TH 6/4, Jonáš 3 - TH 4/3, Černý M. 2, Kučera T. 2 TJ Jiskra Heřmanův Městec TJ Jiskra Ústí nad Orlicí ( poločas ) V nedělním utkání jsme nastoupili proti v průměru výškově i basketbalově vyspělejšímu soupeři z Ústí nad Orlicí. Velmi vyrovnané utkání v celém svém průběhu, kdy jsme všechny jednotlivé čtvrtiny sice prohráli, nikdy však ne o více než 4 body, což v konečném součtu znamenalo prohru o 14 bodů! K šanci na výhru stačilo proměnit v každé čtvrtině např.o dvě střely navíc nebo třeba dvakrát ubránit soupeřův útok. Z hostujícího týmu vynikl především Martin Svojanovský - 43bodů, kterého jsme bohužel nedokázali zastavit v jeho střeleckém představení. Za příčinu porážky tak lze označit špatný obranný doskok a neproměnění více otevřených střel ze střední a dlouhé vzdálenosti. V tomto utkání ale nedostala z důvodu jeho vyrovnanosti a z důvodu vyspělosti soupeře příležitost celá lavička, tak jak tomu bylo v sobotním utkání poctivým tréninkem toto musíme pro další zápasy změnit, ale je k tomu nutná pravidelná účast všech hráčů na pátečním tréninku!!! Závěrem poděkování všem, kteří se podíleli jako obsluha stolku časoměřičů při obou utkáních: Kuba Víšek, Pepa Fidler, Aleš Jiroutek, Zdeněk Kramář a Josef Písař st. Body za TJ Jiskra: Sykáček 24-TH 6/4, Srba 18-TH 6/4, Holas Vl. 15-TH 6/3, Pošík 12 (2 trojky), Černý M. 3-TH 3/1, Novák 2-TH 4/0 Diváků: 30 TJ Jiskra Heřmanův Městec BK Žamberk ( poločas ) Do sobotního utkání proti mladému týmu Žamberka jsme nastoupili v počtu 10 hráčů a během prvních 6 minut si základní sestava (Holas Vl., Pošík, Černý M., Srba a Novák) vypracovala 16-ti bodový náskok 22-6, čímž byl stanoven předpokládaný průběh utkání, kdy se prakticky až do konce pohyboval rozdíl ve skore mezi body v náš prospěch. V průběhu utkání dostali příležitost všichni hráči domácích, některým se dařilo lépe, některým naopak méně. V tomto utkání se konečně v této sezoně dokázal prosadit svou hrou, kterou předvádí pravidelně v tréninku Honza Jonáš (nasazení, doskoky, proměnění podkošových situací). Významnou událostí zápasu se stal comeback Mirka Kučery, který se po dlouhých 12 sezonách objevil v dresu heřmanoměsteckého basketbalového klubu! Body za TJ Jiskra: Srba 24-TH 7/6, Holas Vl. 23-TH 9/5, Sykáček 12-TH 6/4, Kučera T. 9-TH 5/3, Holas M. 5-TH 3/1, Novák 4, Černý M. 4-TH 2/2, Jonáš 3-TH 1/1, Kučera M. 2, Šeps 0 Diváků: 40

9 Sokol Chrudim "B" TJ Jiskra Heřmanův Městec (poločas 29-36) Po několikaleté odmlce (domácí klub nově vytvořil B-tým jako zálohu svého druholigového A družstva) jsme opět nastoupili k okresnímu derby na palubovce Sokola Chrudim. K utkání jsme odjeli v počtu 10 hráčů s předzápasovou taktikou udržet domácí tým okolo vstřelených bodů, což bylo zárověň i naše střelecké maximum z úvodních dvou zápasů sezony, čímž jsme si chtěli vytvořit šanci na výhru. Taktika s osobní obranou po celý zápas s maximálním nasazením i za cenu zvýšeného rizika faulů se vyplatila, v kombinaci se solidním doskokem pod oběma koši a některými rychlými protiútoky slavila úspěch. Domácím, kteří nastoupili pouze se 6 hráči uvedenými v zápisu, začali v poslední čtvrtině docházet síly a utkání jsme dovedli do poklidné koncovky. Body za TJ Jiskra: Srba 16 - TH 2/0, Holas Vl TH 4/4-2 trojky, Sykáček 16 - TH 4-2, Pošík 9 - TH trojky, Kučer T. 6, Novák 4, Bubeník 2, Jonáš, Šeps, Holas M TJ Jiskra Havlíčkův Brod TJ Jiskra Heřmanův Městec: (poločas 45-32) K úvodnímu zápasu nové sezony jsme nastoupili na poměry této soutěže před solidní diváckou kulisou na palubovce výrazně omlazeného týmu TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Základní pětka nastoupila ve složení Holas Vl. Pošík, Srba, Sykáček, Kučera. O výsledku zápasu rozhodla soupeřova střelba za 3 body v první půlce (7 úspěšných pokusů v 1. polovině utkání, ve zbytku už jen 1) a naše doslova katastrofální neproměňování trestných hodů po celý zápas. Sice se nám dařilo individuálně prosazovat ve hře jeden na jednoho a soupeř nás zastavoval jen za cenu mnoha faulů, ale následně jsme to už nebyli schopni zužitkovat na čáře trestného hodu (za celý zápas jsme neproměnili 24 ze 44 pokusů!!! ) a tím jsme ztratili šanci jít do vyrovnané koncovky utkání, kde by jsme jistě nebyli bez šance na vítězství. Pochvala patří celému týmu za bojovnost až do konce utkání, v některých případech i s nasazením vlastní krve T. Kučera :-) Body za TJ Jiskra: Sykáček 25 (TH 10/7), Pošík 17 (3 trojky, TH 12/4), Holas Vl. 12 (TH 8/6), Srba 5 (TH 6/1), Kučera 4 (TH 2/0), Holas M. 3 (TH 4/1), Jonáš 3 (TH 2/1), Bubeník 0, Šeps

10 TJ Nové Město na Moravě TJ Jiskra Heřmanův Městec 92:58 (poločas 41:25) K druhému víkendovému zápasu jsme nastoupili se stejnou základní pětkou jako v sobotu - Holas Vl., Pošík, Srba, Sykáček, Kučera. Už dopředu jsme tušili, že ve specifické novoměstské hale - nevyhovující rozměry hřiště, polorozpadlé koše, lajnování podle starých pravidel (chyběla nová trojka a oblouk pod košem bude řešit STK ČBF-včo ) se nám příliš dařit nebude - za poslední 3 roky jsme tu ani jednou nevyhráli. Potvrdila to hned první čtvrtina. Proti zhuštěné zónové obraně soupeře jsme se v malé hale nebyli schopni vůbec prosazovat. Za první čtvrtinu jsme dali pouze 8 bodů 2 koše za tři body a 2 šestky. Nedařila se nám střelba ze střední vzdálenosti a soupeř si tak vybudoval dostatečný náskok. Na začátku druhé poloviny utkání jsme přešli na osobní obranu a podařilo se nám náskok soupeře stáhnout až na 11 bodů. Potom nás ale začaly limitovat osobní chyby (hráli jsme pouze se sedmi hráči), což nám znemožnilo zápas ještě více zdramatizovat. Za hlavní příčinu porážky tak lze označit špatný obranný doskok, což nám v kombinaci s menším hřištěm, výraznou výškovou převahou domácích a jejich výbornou střelbou neumožnilo bojovat o vítězství. Body za TJ Jiskra: Pošík 16, Srba 15, Holas Vl. 10, Holas M. 6, Kučera 5, Černý 4, Sykáček 2

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Pravidla 3 x 3 pro ČBF Oblast Východní Čechy

Pravidla 3 x 3 pro ČBF Oblast Východní Čechy Pravidla 3 x 3 pro ČBF Oblast Východní Čechy 1. Úvodní ustanovení 1.1 Oficiální pravidla basketbalu s úpravami pro minibasketbal jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou specifikovány zde, v

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Sobota s Basketbalem

Sobota s Basketbalem Česká Asociace Basketbalových Trenérů (ČABT) s podporou ČBF pořádá setkání malých baskeťáků a baskeťaček Sobota s Basketbalem Sobota s basketbalem je nesoutěžní turnaj pro holky a kluky, jejich rodiče,

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

AND1 CUP 2012/ místo. republikové finále Klatovy celostátní soutěž základních škol v basketbalu

AND1 CUP 2012/ místo. republikové finále Klatovy celostátní soutěž základních škol v basketbalu AND1 CUP 2012/2013 celostátní soutěž základních škol v basketbalu republikové finále Klatovy 14. - 16.5.2013 2. místo Konečné pořadí 2012/2013: škola vítězství porážky body skóre rozdíl 1. ZŠ Studánka

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

1. Sokol Hradec Králové 3 2 1 229:214 5 2. USK Praha 3 2 1 209:207 5 3. SBŠ Ostrava 3 1 2 217:229 4 4. Gambrinus Sika Brno 3 1 2 216:221 4

1. Sokol Hradec Králové 3 2 1 229:214 5 2. USK Praha 3 2 1 209:207 5 3. SBŠ Ostrava 3 1 2 217:229 4 4. Gambrinus Sika Brno 3 1 2 216:221 4 Zpráva z Mistrovství České republiky mladších dorostenek Hradec Králové 24.-26.4.2009 Účastníci: Sokol Hradec Králové Gambrinus Brno SBŠ Ostrava USK Praha trenérka R. Ptáčková trenér R. Fousek trenér K.

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

ZÁVĚREČNÝ TURNAJ O 13. až 15. místo oblastního přeboru nejml. minižáků U11: Sobota 14. dubna 2012, komentáře Pepa Fidler 1.

ZÁVĚREČNÝ TURNAJ O 13. až 15. místo oblastního přeboru nejml. minižáků U11: Sobota 14. dubna 2012, komentáře Pepa Fidler 1. PŘÁTELSKÉ ODVETY V PARDUBICKÉ "SAUNĚ" pátek 27. dubna 2012, komentáře Pepa Fidler SŠB Pardubice : TJ Jiskra Heřmanův Městec 40 : 25 (poločas 16 : 14) Sestava a body : Šindelář 7, Stará, Kühr, Kachlík Jan,

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

13.kolo 14.4.2012. Osek : Blatná "A" : SK Otava Katovice 6 : 4 ( 3 : 1 )

13.kolo 14.4.2012. Osek : Blatná A : SK Otava Katovice 6 : 4 ( 3 : 1 ) 13.kolo 14.4.2012 Osek : Blatná "A" : SK Otava Katovice 6 : 4 ( 3 : 1 ) První zápas na menším hřišti se nám herně příliš nepovedl.chyběla nám odvaha "dovolit si něco" a navíc spousta nepřesných přihrávek

Více

Seznam utkání s chybami v zápisech, porušením Rozpisu soutěží aj. sezóna 2016/ část

Seznam utkání s chybami v zápisech, porušením Rozpisu soutěží aj. sezóna 2016/ část Určeno pro: ČABR ČBF - OVČ STK ČBF - OVČ - Jan Procházka, Jiří Jirsa Seznam utkání s chybami v zápisech, porušením Rozpisu soutěží aj. sezóna 2016/2017 2. část Legenda: červeně chyba rozhodčí k DŘ zeleně

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 13. 14. 2. 2016 Skupina hrající o udržení v 1. lize JKY 13. 2. 2016 ŠUMPERK. V sobotu dne 13. 2. 2016 odjíždíme do Šumperka, hrát další dvojzápas o udržení v 1.

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

ČR PORTUGALSKO 60 : 59 (11:14, 18:18, 20:19, 11:8)

ČR PORTUGALSKO 60 : 59 (11:14, 18:18, 20:19, 11:8) 1 First Round GROUP D 17. 07. 2014 ITÁLIE ČR 70 : 60 (18:16, 16:18, 19:14, 17:12) Náš tým nastoupil proti obhájkyním stříbra z před dvou let. Soupeř byl kvalitní, ale jeho hru jsme znali a ničím nás nepřekvapil.

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od 1. 1. 2016 Hlavní zásada Oficiální pravidla basketbalu FIBA jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou výslovně uvedeny zde, v těchto pravidlech basketbalu

Více

3.3. Míč - Platí beze změny proti " Pravidlům", s následující úpravou : Používá se míč velikosti 5.

3.3. Míč - Platí beze změny proti  Pravidlům, s následující úpravou : Používá se míč velikosti 5. Pravidla pro minibasketbal platná od 1.9. 2004 Tento text vychází z textu Pravidla basketbalu, platná od 1.9.2004, vydaného ČBF v Praze / dále Pravidla / Odlišná ustanovení pro minibasketbal jsou jmenovitě

Více

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11)

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11) Porážka 20:29 znamená konec letošní poutě pohárovou Evropu. Házenkářky Slavie Praha po nadějném pátečním výsledku z prvního duelu druhého kola předkola Poháru EHF nestačily na rumunský celek SC Magura

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

Kádr starší přípravky pro ročník 2014/2015.

Kádr starší přípravky pro ročník 2014/2015. Kádr starší přípravky pro ročník 2014/2015. HRÁČI: TOMÁŠ JANOTA,HONZA DANČÁK,MIREK ZUBÍČEK,JIRKA BARTOŇ,HONZA VRBA,DAN PAJDLA,ŠIMON JANIŠ,ROMAN KUTĚJ a z mladší přípravky ALEŠ BĚTÍK a RADIM BĚTÍK Trenéři:

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od 1. 1. 2019 Hlavní zásada Oficiální pravidla basketbalu FIBA jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou výslovně uvedeny zde, v těchto pravidlech basketbalu

Více

Basketbalová pravidla

Basketbalová pravidla Basketbalová pravidla Basketbal patří mezi nejrozšířenější sportovní hry na světě jeho pravidla se řadí mezi nejsložitější a nejrozsáhlejší Pravidla basketbalu jsou nejčastěji se měnící, což souvisí s

Více

Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016

Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016 Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016 1) Místo a datum konání ME U18 divize B 2016 29. 7. - 7. 8. 2016 Skopje, Makedonská republika Evropský

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

Česká pravidla minibasketbalu 3x3 platí od 1. 2. 2014

Česká pravidla minibasketbalu 3x3 platí od 1. 2. 2014 Česká pravidla minibasketbalu 3x3 platí od 1. 2. 2014 Hlavní zásada Oficiální pravidla basketbalu FIBA jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou specifikovány zde, v těchto pravidlech basketbalu

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

Sokol vyletěl opět nejvýše!!!

Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol Kutná Hora dosáhl dalšího vynikajícího úspěchu v partnerském městě našeho města v Tarnowskych Górach v Polsku. Jako každoročně se zúčastnil basketbalového turnaje, pořádaného

Více

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 pro kategorie minibasketbalu Platí od

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 pro kategorie minibasketbalu Platí od Česká verze pravidel basketbalu 3x3 pro kategorie minibasketbalu Platí od 1. 1. 2015 Hlavní zásada Oficiální pravidla basketbalu FIBA jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou výslovně uvedeny

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

Krajský přebor družstev mladších žáků 2015

Krajský přebor družstev mladších žáků 2015 Krajský přebor družstev mladších žáků 2015 Po delší časové odmlce náš klub v sobotu 21.3.2015 obsadil jedním svým družstvem letošní Krajský přebor družstev mladších žáků. Soutěže šestičlenných týmů dětí

Více

Kladenský deník Skupina B:

Kladenský deník Skupina B: Kladenský deník - 11.4.2006 Skupina B: Jaro začali favorité bez ztráty kytičky. Vrbičany vyhrály na Čechii a Tuřany v Klobukách. Nejvíce si ale zastřílela Kačice, jež dala Třebichovicím osmigólový nášup.

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Praha Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

Národní finále nejmladších minižáků Ostrava dubna 2019

Národní finále nejmladších minižáků Ostrava dubna 2019 Finále Národní finále nejmladších minižáků Ostrava 26. 28. dubna 2019 o 3. místo NF U11 2019 - ZŠ Dvorského NH Ostrava - BK Lokomotiva Plzeň 47 : 31 o 5. místo NF U11 2019 - ZŠ Dvorského BK Synthesia Pardubice

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Brno Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2)

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Okresní část Poháru ČMFS 2006 30.07.2006: M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Podzim 2006 2. kolo: D: 26.08.2006: 1. FC Bojanov - Skuteč 3:3 (0:3). Střelci gólů: Čejgl 2x, Rybička 1x, ŽK: Kofroň.

Více

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Místo: Sokol Horní Počernice,Praha-9 Termín: 23. 25. 4. 2010 Účastníci: Basket Slovanka Praha Gaubová Zuzana-95 Bulíčková Klára-95 Procházková Andrea-95 Fryšová Veronika-95

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS Okresní nohejbalový svaz Praha západ Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS 1. Předpis Hraje se dle platných Pravidel nohejbalu, Soutěžního řádu, tohoto rozpisu a jeho případných

Více

Kunovice B Staré Město H

Kunovice B Staré Město H Kunovice B Staré Město H 24.10.2010 šach. ŠO Kunovice B 3,5-4,5 ŠK Staré Město H 1. Růčka Pavel 1750 1 : 0 Němec Radek 1900 2. Bílek Jaromír 1452 0 : 1 Moštěk František 1635 3. Vavřík Jiří 1420 0 : 1 Bartošík

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

Zpráva z ME kadetek 89

Zpráva z ME kadetek 89 Zpráva z ME kadetek 89 1. Místo : Polsko Poznaň Termín : 22. 31.7.2005 Družstvo České republiky se zúčastnilo v tomto složení: Realizační tým: Latík Zdeněk Čadková Ivana Vondřička Miroslav Mareček Karel

Více

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha 10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 10 12. dubna 2015 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

ME U 16 skupiny B v Tallinu

ME U 16 skupiny B v Tallinu ME U 16 skupiny B v Tallinu Turnaj Mistrovství Evropy kadetů (divize B) se konal ve dnech 9. - 20. srpna 2006 v Estonsku (Tallinn). Skupina A: Švédsko, Rakousko, Gruzie, Estonsko, Norsko Skupina B: Finsko,

Více

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12)

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12) Házenkářky Slavie Praha porazily v 17. kole MOL ligy nováčka soutěže HK Hodonín 32:25, po poločase 19:12 a drží se na medailových pozicích. Pražanky mají příští týden volno, protože o víkendu 3. a 4. února

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Jičín,, FA Petra Voříška Děčín, TJ Sokol

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

Mistrovství středočeského kraje v kuželkách

Mistrovství středočeského kraje v kuželkách Mistrovství středočeského kraje v kuželkách Ve dnech 18.-19. února proběhlo na kuželně KK Akuma Kosmonosy Mistrovství Středočeského krajského kuželkářského svazu kategorie mužů v disciplíně 2 x 120HS.

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N.

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. TJ SOKOL JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. I. B t ída východ 8. kolo Sobota 27. zá í 2014 od 16:30 hodin Rozhod í: Bukvi ka, OFS JN TJ Lu any nad Nisou TJ SOKOL JENIŠOVICE

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM UVNITŘ PROGRAMU Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 Časový harmonogram České Budějovice Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace KALEnDÁř

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

Město Touškov Černice

Město Touškov Černice TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj 26.10.2013 Cena zpravodaje 30 Kč Vážení fotbaloví fanoušci, Podzim se krátí, čekají nás, i s dnešním, ještě čtyři zápasy. Na kontě máme 10 bodů a od sedmého místa

Více

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 Tým starší přípravky v ročníku 2011/2012 pod vedením trenérské dvojice Petr Dragoun Pavel Pospíšil skončil z 16 týmů na výborném 6. místě PODZIM JARO Sobědruhy - Osek 2:3 (2:2)

Více

Pátek Muži Krajský přebor TJ Thermia Karlovy Vary BK Sokolov 78 : 103 (22:31, 42:58, 64:83)

Pátek Muži Krajský přebor TJ Thermia Karlovy Vary BK Sokolov 78 : 103 (22:31, 42:58, 64:83) Pátek 4. 11. 2016 Muži Krajský přebor TJ Thermia Karlovy Vary BK Sokolov 78 : 103 (22:31, 42:58, 64:83) Sokolovští muži nastoupili v pátek večer v karlovarské hale míčových sportů proti domácí druhologivé

Více

Pardubický krajský svaz ledního hokeje, Sukova třída 1735, Pardubice tel.: , fax: ,

Pardubický krajský svaz ledního hokeje, Sukova třída 1735, Pardubice tel.: , fax: , Pardubický krajský svaz ledního hokeje, Sukova třída 1735, 530 02 Pardubice tel.: 606 076 131, fax: 466 742 643, e-mail: ks-pardubicky@cslh.cz, www.hokejpu.cz Pardubice, březen 2018 1. Složení STK Sportovně

Více

Zpráva delegáta KM SBT z MČR žáků U14 v Pardubicích

Zpráva delegáta KM SBT z MČR žáků U14 v Pardubicích Zpráva delegáta KM SBT z MČR žáků U14 v Pardubicích Místo: Městská hala BK Pardubice, V Ráji 311 Termín: 19. 22. 4. 2012 Účastníci: BK Synthesia Pardubice trenér: Tomáš Bartošek, asistent: Predrag Petric

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více