VIRTUÁLNÍ AC.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VIRTUÁLNÍ AC. www.motivp.com"

Transkript

1 VIRTUÁLNÍ AC

2

3 PROČ VIRTUÁLNÍ AC? Firmy chtějí dosahovat efektivních výsledků, proto potřebují mít správné lidi na správných místech. Pomocí spolehlivých metod tak můžeme zjišťovat potenciál každého člověka. Odhalíme, jaké jsou jeho přednosti a slabiny, jaké má dovednosti a co od něj můžeme očekávat v budoucnu. Nejčastější důvody, proč zaměstnance testujeme, jsou v zásadě dva - výběr a rozvoj. Od toho se odvíjejí nástroje, které používáme. Virtuální Assessment centre slouží pro výběr zaměstnanců, zatímco pomocí Virtuální Development centre zjišťujeme jejich další možnosti růstu. Na začátku je důležité definovat požadované kompetence vzhledem k pozici. Podle těchto kompetencí je pak sestavena sada psychodiagnostických metod. Základem každé sady jsou vždy test klíčových kompetencí (TKK) a test analytického a logického myšlení (A-test), které jsou doplněny o specifické moduly podle obsazované pozice. Můžeme tak testovat lidi na všech pozicích, od specialistů až po TOP management. Výhody pro Vás Testování je možné provést elektronicky, to znamená kdykoliv a kdekoliv, kde je připojení k internetu. Tento způsob rozvoje výrazně snižuje náklady, současně zachovává vysokou kvalitu testování. VAC a VDC je možné řešit jak individuálně, tak ve skupině. Výstupem jsou individuální a skupinové závěrečné zprávy, které umožňují porovnání výsledků s ostatními kandidáty. Stanovují pořadí dle zvoleného profilu kompetencí.

4 NA ZÁKLADĚ ŽIVOTOPISŮ SE NEROZHODUJEME KOHO ANO, ALE KOHO NE, PODLE TVRDÝCH DAT František Hroník Ředitel agentury Motiv P

5 JAKÁ JE NAŠE PSYCHODIAGNOSTIKA? INDIVIDUÁLNÍ - testuje motivaci účastníků, jejich osobní a výkonové předpoklady KOMPLEXNÍ - kombinací metod umožňuje hlubší analýzu předpokladů a přináší věrohodné výsledky SPOLEHLIVÁ - máme vlastní know-how a mnohaleté zkušenosti, používáme vlastní testy a modelové situace PROVĚŘENÁ - výsledky jsou srozumitelně interpretovány kvalifikovanými psychology s mnohaletou praxí EFEKTIVNÍ - díky elektronické formě jsme schopni při zachování kvality snížit časové i finanční náklady na minimum FLEXIBILNÍ - díky variabilitě jednotlivých modulů jsme schopni přizpůsobit testy na konkrétní pozici SPOJENÁ S DALŠÍM ROZVOJEM - máme propracovaný systém MotivP.com propojující testování se vzděláváním a rozvojem STANDARDIZACE Soubor testů disponuje normami, které byly získány na rozsáhlém a reprezentativním standardizačním vzorku ze soukromého business sektoru (u dotazníků N=2980; u Testu analytického/praktického myšlení N=1945). Jednotlivé škály prokázaly velmi dobré až vynikající parametry reliability (test lze opakovaně použít) a byla prokázána obsahová i diferenciální validita metod (test měří skutečně to, co měřit má). Indikace metod tak vyhovuje podmínkám, ve kterých jsou využívány. Standardizace proběhla pro českou a slovenskou populaci.

6 ROZDÍL MEZI ASSESSMENT CENTREM A DEVELOPMENT CENTREM Virtuální Assessment Centre představuje vhodný nástroj pro výběr na různé pozice a tvoříme jej vždy na míru. V případě výběrového AC se soustředíme především na obtížně rozvíjitelné kompetence, které budou i po delším časovém období činit rozdíl mezi uchazeči. Jde například o odolnost, tah na bránu a orientaci na výsledky. Výsledná zpráva tedy podrobně shrnuje přednosti a rezervy posuzovaného a přehled podmínek, které akcentují nebo brzdí jeho výkon. Virtuální Development Centre.slouží k rozvoji klíčových zaměstnanců z řad manažerů, specialistů a obchodníků. Pozornost se věnuje jak kompetencím, které lze dobře rozvíjet (jako je například komunikace, time management, nebo leadership), tak i složitějším kompetencím, které můžeme rozvíjet pouze vzhledem k možnostem posuzované osoby (např. manažerská integrita). Těžiště výstupní zprávy je v doporučení, které je podrobně rozpracováno do konkrétních kroků.

7 ZÁVĚREČNÉ ZPRÁVY Virtuální AC/DC může mít volitelnou délku podle zvolených modulů, cena se odvíjí od varianty závěrečné zprávy. Basic: Automatická zpráva vhodná například pro psychology a personalisty, kteří ji dokáží sami kvalifikovaně interpretovat. Standard: Zpráva s interpretací včetně doporučujících otázek, na které se zeptat při pohovoru. Vhodná pro manažery, kteří si sami vybírají nové zaměstnance. Professional: Zpráva s interpretací vhodná pro testování TOP managementu, protože obsahuje vzhledem wk pozici velmi specificky zvolené testy a modelové manažerské situace. Ve spolupráci se zadavatelem včleňujeme specifické případové studie. PŘINÁŠÍME EFEKTIVNÍ METODY, KTERÉ VÁM UŠETŘÍ ČAS I NÁKLADY PŘI ZACHOVÁNÍ VYSOKÉ KVALITY

8 NABÍDKA PSYCHODIAGNOSTICKÝCH METOD PRO VAC A VDC POZICE Specialista Zákaznická podpora Call Centrum Personalista Obchodník Nižší a střední management TOP Management DOPORUČENÝ OBSAH BALÍČKU * balíčky lze dle konkrétních požadavků upravovat a doplňovat o další testy Součástí je individuální řešení situací z praxe. Test sleduje psaný projev a zákaznickou orientaci, ale dokáže odhalit i neuvědomované tendence jako například kreativitu. Úkoly sledují styl komunikace, čas a správnost odpovědí, ale i zákaznickou orientaci. Klíčová je formulace návrhů řešení v náročnější situaci se zákazníkem při řešení problémů. Specifikem je míra shody zvolených argumentů s vhodným pořadím. Zjišťují se zkušenosti a styl jednání se zákazníkem, zvládání požadavků a stížností zákazníka. Základem jsou schopnosti rozhodování, strategické i analytické myšlení a stanovování priorit. Schopnosti se testují také při situaci slučování dvou oddělení v modelové firmě. Test zjišťuje zkušenosti a styl jednání se zákazníkem, také ukazuje argumenty na námitky a zvládaní stížností zákazníka. Odhaluje také komunikační a prodejní manévry. Obsahuje příklady manažerských dilemat zaměřené na individuální řešení náročných situací z praxe, testují se klíčové manažerské kompetence a schopnost delegování. Komplexní testování, obohacené o business případové studie a řešení náročných manažerských dilemat. Zjišťuje se strategické myšlení účastníků. CENA bez DPH 900 Kč 900 Kč 900 Kč 900 Kč Kč 900 Kč Kč

9 Z ČEHO SE SKLÁDÁ MotivP PSYCHODIAGNOSTIKA A-test Test analytického a logického myšlení ukazuje, jak člověk rozeznává informacemi, jak s nimi umí pracovat v daném časovém horizontu a jak se na jejich základě rozhoduje. Test klíčových kompetencí Rychle a kvalitně posuzuje osobnostní i výkonové dispozice vzhledem k požadovaným kompetencím. Test zjišťuje vlastnosti jako jsou například orientace na úspěch a výsledek, emoční stabilita, loajalita, flexibilita, pracovní tempo a mnohé další. VOLITELNÉ MODULY: Business esej Dialog simulátor Modelová situace Personální rozhovor Prodejní interview Projektivní test popisu situací Řešení dilemat Řešení stížností nebo reklamace Znalostní test Zvládání námitek Videopohovor Výhodou naší psychodiagnostiky je také její schopnost odhalit sebestylizaci. Kontrola se provádí kladením stejných otázek v různých obměnách. Analýzou jazyka odpovědí je test také schopný zjistit, pokud by se u něj střídalo více lidí.

10 NA TĚŽKO NAUČITELNÉ KOMPETENCE, JAKO JE NAPŘÍKLAD ODOLNOST ČI TAH NA BRÁNU, SE MUSÍME ZAMĚŘIT PŘEDEM

11 PŘEDVÝBĚR ANEB POŘADÍ KANDIDÁTŮ Výběr kandidátů obvykle zabere spoustu času, a přesto je výsledek nejistý. Při větším množství uchazečů je skoro nemožné přečíst všechny životopisy, natož pak ověřit kvality kandidátů při osobním pohovoru. Jak se rozhodnout v takové situaci? Podle čeho se orientovat ve velkém množství uchazečů? Jak víte, že Vámi vybraný kandidát bude skutečně ten pravý pro danou pozici? Předvýběr je komplexní nástroj s velmi jednoduchou administrací. Personalista společně s psychologem pouze upraví standardní dotazník tak, aby odpovídal konkrétní pozici. Předvýběr následně vyhodnocuje tzv. tvrdá data získaná z personálního dotazníku (jako jsou řidičský průkaz, jazykové znalosti, apod.) společně s VAC psychodiagnostikou, která sleduje kompetence kandidátů. Výsledkem je pořadí kandidátů s požadavky na konkrétní pozici. Takto si můžete na pohovor pozvat skutečně ty nejlepší. K libovolnému počtu účastníků si můžete nechat vypracovat interpretovanou zprávu z psychodiagnostiky, takže Vaše příprava na pohovor už nemůže být více efektivní. Přinášíme Vám efektivní metodu výběru, která Vám ušetří čas a finanční náklady.

12 UKÁZKA ZÁVĚREČNÉ ZPRÁVY

13 MOŽNÉ KOMBINACE Při výběru i rozvoji zaměstnanců lze virtuální psychodiagnostiku velmi dobře kombinovat s dalšími metodami testování. Kombinace s Behaviorálním interview Tato technika blízká manažerskému způsobu myšlení se zaměřuje zejména na pozorovatelné chování. Systém na sebe navazujících otázek pomáhá vytvářet a ověřovat hypotézy o minulém či budoucím chování člověka. Můžeme tak poznat rozdíl mezi obrazem, který o sobě posuzovaný vytváří a skutečnými výsledky jeho práce. Připravíme pro Vás Behaviorální interview nebo Assessment/Development centrum? Obě metody testování pro Vás můžeme zrealizovat, a to v rozsahu, který si sami zvolíte. Virtuální AC jako součást reálného Assessment/Development centra Testování přes internet může fungovat jako předvýběr klasického AC, díky kterému získají hodnotitelé důležité informace o účastníkovi předem. Otázky pohovoru a modelové situace jsou pak konkrétněji zacíleny. Naučíme Vás jak na to? Chcete provést behaviorální interview sami, ale nejste si jisti, jak správně postupovat? Pak Vám nabízíme virtuální kurz, kde definujeme behaviorální rozhovor s jeho jednotlivými fázemi a typy otázek. Nebo chcete realizovat AC/DC, ale potřebujete podporu? Kurz Profesionální assessor provede jeho účastníky všemi fázemi AC/DC od přípravy, samotné realizace až po psaní závěrečných zpráv a jejich interpretaci manažerům. KONTAKT: Marta Domanská, marta.domanska@motivp.com, tel.:

14 My-edevelopment aneb vše na jednom místě Veškeré testování probíhá v online vzdělávacím systému MotivP.com. Vše je tím pádem na jednom místě a nestane se tak, že Vaše závěrečné zprávy zapadnou. Přidaná hodnota just in time vzdělávání totiž znamená, že doporučeníplynoucí z testování můžete okamžitě uchopit a rozvíjet ve stejném systému. Nekončíme u testování! Jsme tu, když potřebujete reagovat na jeho výsledky. Okamžité doporučení na Virtuální kurzy, vzdělávací videa a konference, nebo třeba diagnostiku 360 zpětná vazba a další rozvojové programy Vám usnadní práci. Kromě jiného z toho plyne také úspora časová a finanční. Neustále rozšiřujeme nabídku o další testy Nyní pracujeme na přidání dalších modulů do VAC/VDC testování rizikového chování pro bankovní sektor test klíčových postojů pro manažerské pozice analýza motivačního klimatu

15 KONTAKT Marta Domanská /Manažerka pro komunikaci/ tel.: Tvůrcem psychodiagnostiky a jejím garantem je František Hroník, přední český odborník na problematiku řízení lidských zdrojů a autor nejprodávanějších knih o assessment centru. Od 90. let se jako jeden z prvních v českém a slovenském prostředí věnuje kognitivně behaviorální psychologii, kterou úspěšně propojuje s businessovým prostředím. Poprvé také realizuje online psychodiagnostiku. Více informací o našich testech, jejich standardizaci a použití se dozvíte na stránkách MotivP.com. Zde je můžete přímo zakoupit v sekci e-shop. Testy nabízíme v jazycích čeština, slovenština a angličtina.

16 ...být lepší w w w. m o t i v p. c o m

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR Profesionální assessor od Motivu P V rukou každého dobrého assessora je vybrat nového zaměstnance a identifikovat možnosti rozvoje u zaměstnanců stávajících. V současnosti jsou vlastnosti

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

Univerzita Palackého v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci Univerzita Palackého v Olomouci Psychologie a výběr pracovníků PhDr. Matúš Šucha, Ph. D., Katedra psychologie FF UP Assessment/ Development centre Definice pojmu KOMPETENCE KOMPETENCE: Schopnost člověka

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 Akademie personalistiky 1 Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník

Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník Na svých pozicích řešíte množství situací a vztahů, které jsou pro vás náročnější než jiné a pravděpodobně si kladete otázku proč. Jednou z možností, jak na tuto

Více

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání & Rozvoj Plánování & Nábor & Výběr Kariérový růst Firemní strategie STRATEGIE ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Firemní výsledky FF UK 18. DUBEN 2016 Odměňování Řízení

Více

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců POPIS PROJEKTU: V rámci výběru kandidátů na pozice obchodních zástupců finančních poradců byla využita diagnostická baterie tvořená

Více

TALENT CAREER PROGRAM

TALENT CAREER PROGRAM TALENT CAREER PROGRAM ZJISTĚTE,CO VE VÁS JE! T&CC s.r.o. 2008 Odborný garant: Mgr. Jakub Hermánek Projektový manager ČR: Ing. Helena Mitlehnerová SR: Ing. Adela Masaryková ZAČNĚTE KARIÉRU ROVNOU U TĚCH

Více

Psychometrie on-line

Psychometrie on-line Psychometrie on-line LMC: Dva roky na trhu psychodiagnostiky Počet firem - 300 Počet použitých nástrojů 10 500 Počet otestovaných lidí 4 500 Poměr dotazníky vs testy - 60 : 40 % Každých 13 sekund je ve

Více

PROFESIONÁLNÍ MANAŽER

PROFESIONÁLNÍ MANAŽER PROFESIONÁLNÍ MANAŽER Realizace Brno Profesionální manažer od Motivu P V současné turbulentní době, kdy je nedostatek zaměstnanců, je na manažerovi, jak tuto situaci zvládne. Za pomoci kurzů v rámci Profesionálního

Více

Development Centrum NABÍDKA M.C.TRITON. Kontaktní osoba: Ing. Radek Tesař. Mobil: +420 603 558 650. Email: tesar@mc-triton.cz

Development Centrum NABÍDKA M.C.TRITON. Kontaktní osoba: Ing. Radek Tesař. Mobil: +420 603 558 650. Email: tesar@mc-triton.cz M.C.TRITON, spol. s r.o. Evropská 846/176a, 160 00 Praha 6 telefon: + 420 255 710 600, fax: + 420 255 710 699 e-mail: info@mc-triton.cz, www.mc-triton.cz IČ: 49622005, DIČ:CZ49622005 Kontaktní osoba: Ing.

Více

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK S T R U Č N Ý P Ř E H L E D ÚVOD Hoganův osobnostní dotazník () je metoda měření normální osobnosti určená pro predikci pracovního výkonu. Je ideálním nástrojem, který vám může

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY

AKADEMIE PERSONALISTIKY AKADEMIE PERSONALISTIKY Akademie personalistiky Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 Akademie personalistiky 1 Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

Školení středního managementu mistři, vedoucí výroby

Školení středního managementu mistři, vedoucí výroby NABÍDKA ŠKOLENÍ Předmětem nabídky je obecný přehled možných školení: Školení obchodníků Školení středního managementu mistři, vedoucí výroby Školení manažerských dovedností Základní prioritou společnosti

Více

HODNOTÍCÍ MODUL HOW 2 KNOW MODEL MANAŽER

HODNOTÍCÍ MODUL HOW 2 KNOW MODEL MANAŽER A IS IS, a.s. F l o r i á nsk é nám. 1 0 3-27 2 0 1 K l a d no - h2 k.a i si s.c z T e l., f a x: +4 2 0 312 245 8 1 8 - e -m a il: h2 k @ a i si s. c z HODNOTÍCÍ MODUL HOW 2 KNOW Nástroj pro hodnocení

Více

INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ

INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ S T R U Č N Ý P Ř E H L E D ÚVOD Inventář motivů, hodnot a preferencí () odhaluje vnitřní hodnoty, cíle a zájmy člověka. Výsledky z inventáře odhalují jaký typ práce,

Více

MODERNÍ DIAGNOSTIKA V NÁBORU A VÝBĚRU

MODERNÍ DIAGNOSTIKA V NÁBORU A VÝBĚRU MODERNÍ DIAGNOSTIKA V NÁBORU A VÝBĚRU Trendy přínosy rizika tipy Martin Ruman 19. 9. 2013 OKRUHY 1. Aktuální trendy v (online) diagnostice 2. Související výhody a rizika 3. Možnosti využití a maximalizace

Více

shine. light of change.

shine. light of change. shine. light of change. Jak rozpoznat, je-li člověk vhodný jako projektový manažer? Michael Motal Záměr Ukázat Iniciovat Jak podpořit rozhodování Jak zvážit smysluplnost investice do člověka Výměnu názorů

Více

PERSONÁLNÍ ŘÍZENÍ FIRMY V PRAXI Personální metody a metodologie v malé, střední a velké firmě Ing. Monika DAVIDOVÁ, Ph.D.

PERSONÁLNÍ ŘÍZENÍ FIRMY V PRAXI Personální metody a metodologie v malé, střední a velké firmě Ing. Monika DAVIDOVÁ, Ph.D. PERSONÁLNÍ ŘÍZENÍ FIRMY V PRAXI Personální metody a metodologie v malé, střední a velké firmě Ing. Monika DAVIDOVÁ, Ph.D. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní

Více

CÍLEVĚDOMÝ KOUČINK.

CÍLEVĚDOMÝ KOUČINK. CÍLEVĚDOMÝ KOUČINK Cílevědomý koučink od Motivu P Přestože je v dnešní době skutečně hodně koučinků, škola Cílevědomého koučinku se vyznačuje především svou orientací na cíl a na uvědomování si tohoto

Více

CO POSUZUJE VÝBĚR PRACOVNÍKA?

CO POSUZUJE VÝBĚR PRACOVNÍKA? VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ CO POSUZUJE VÝBĚR PRACOVNÍKA? Odborné znalosti Osobnostní charakteristiky Potenciál pracovníka Nutné stanovit si kritéria Prověřit jejich validitu a spolehlivost Zvolit vhodné metody

Více

Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie. Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje

Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie. Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika manažerského rozvoje Management by Resultes je na výsledky

Více

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93 HODNOCENÍ Z DEVELOPMENT CENTRA Jméno a příjmení hodnoceného: JAN NOVÁK A. Manažerské kompetence,2 Manažerské kompetence,1 -,2 -,4 Psychická stabilita Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) Předvídání

Více

Typická témata: Prezentační dovednosti Sdílení informací Zvládání náročných situací a konfliktů Komunikace se zákazníkem

Typická témata: Prezentační dovednosti Sdílení informací Zvládání náročných situací a konfliktů Komunikace se zákazníkem KOMUNIKACE 3. SETKÁNÍ PSY 409 JAK TRÉNOVAT KOMUNIKACI V PROSTŘEDÍ ORGANIZACÍ? Typická témata: Prezentační dovednosti Sdílení informací Zvládání náročných situací a konfliktů Komunikace se zákazníkem METODY

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje

Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika rozvojových aktivit Management by Resultes je na výsledky orientovaný systém rozvoje měkkých, manažerských, obchodních a systémových kompetencí

Více

Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D.

Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D. Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D. Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/28.0138 Název projektu: Modularizace manažerského

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Nabídka vzdělávání zaměstnanců financovaného ze zdrojů EU Realizátor projektů ESF: Školamanažerskéhorozvoje rozvoje s.r.o. ro Představení Školy manažerského rozvoje založena v roce 1995 s posláním šířit

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

ČÁST II. Manažerské dovednosti

ČÁST II. Manažerské dovednosti Příloha č. 1 ODBORNÁ SPECIFIKACE ČÁST II. Manažerské dovednosti Tato část veřejné zakázky je zaměřena na realizaci kurzů Manažerské dovednosti. Veškeré výstupy týkající se předmětu výběrového řízení budou

Více

Definovat relevantní kritéria pro výběr

Definovat relevantní kritéria pro výběr NÁBOR A VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ DÍLČÍ CÍLE EFEKTIVNÍHO NÁBORU A VÝBĚRU Definovat relevantní kritéria pro výběr Oslovit dostatečně velký počet lidí cílové skupiny Doporučit několik dobrých kandidátů Nechat vybrat

Více

Profesionální manažerská diagnostika. Vyhodnocení. Jan Novák

Profesionální manažerská diagnostika. Vyhodnocení. Jan Novák Profesionální manažerská diagnostika Vyhodnocení Jan Novák May. 2014 Čtyři úrovně Úroveň Vzorová Účastníci rozumí a přizpůsobují se celé složitosti svého prostředí, vytváří aktivní vztahy a zajišťují zvyšování

Více

TESTUJEME OSOBNOSTNÍ PROFIL PRODUKTOVÉHO MANAŽERA JSTE OPRAVDU TI PRAVÍ?

TESTUJEME OSOBNOSTNÍ PROFIL PRODUKTOVÉHO MANAŽERA JSTE OPRAVDU TI PRAVÍ? PHARMBUSINESS MAGAZÍN PŘÍSPĚVEK CROWN PERSONNEL TESTUJEME OSOBNOSTNÍ PROFIL PRODUKTOVÉHO MANAŽERA JSTE OPRAVDU TI PRAVÍ? PROČ TESTOVAT? Názory na užitečnost osobnostního testování uchazečů o práci produktového

Více

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti Kurz č. 1 Praktický leadership a manager jako coach Praktický leadership a manager jako coach 12 hodin ve 2 školicích dnech / 1 skupina 24 osob / - Seznámení

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

EMPIRIA CONSULTING. Představení společnosti. Zásady práce

EMPIRIA CONSULTING. Představení společnosti. Zásady práce Představení společnosti Zaměřujeme se na vzdělávání, poradenství a tréninky v oblasti manažerských a obchodních dovedností, marketingu, výběrů zaměstnanců, rekvalifikačních kurzů i poradenských programů.

Více

Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD, CSc, MBA, Dr.h.c.

Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD, CSc, MBA, Dr.h.c. Master of Business Administration - General Management Specializace: Strategické řízení malých a středních firem Exkluzivně zajištěné e-lerningové on-line studium. Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD,

Více

Osobnostní diagnostika v HR. 17.2.2015 Lenka Sikorová Martin Ruman

Osobnostní diagnostika v HR. 17.2.2015 Lenka Sikorová Martin Ruman Osobnostní diagnostika v HR 17.2.2015 Lenka Sikorová Martin Ruman HR snídaně vážně i s humorem 2 Osobnostní diagnostika v HR Otázka 1 Vyzkoušeli jste si během své profesní kariéry nějakou formu psychodiagnostiky?

Více

VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE

VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE VÝZNAM KOMPETENCÍ PRO UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ NA TRHU PRÁCE HANA KRBCOVÁ ředitelka divize personalistika ČEZ, a. s., viceprezidentka People Management Fora Kompetence pro život, Konírna Poslanecké sněmovny

Více

V delávání. be hranic NABÍDKA KURZŮ

V delávání. be hranic NABÍDKA KURZŮ V delávání be hranic NABÍDKA KURZŮ Manažerské dovednosti Náev kuru/aměření Termín konání Cena Leadership Komplexní dlouhodobý kur 10 900 Kč OTEVŘENÉ KURZY Vhodné pro všechny cílové skupiny Náev kuru/aměření

Více

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Nabídka spolupráce stručný přehled t, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Pro Centre, s.r.o. Ing.Jana Bíšková Jednatelka společnosti E mail : jana.biskova@procentre.eu

Více

Výcvik v konzultantských dovednostech

Výcvik v konzultantských dovednostech Výcvik v konzultantských dovednostech PRO KOHO JE VÝCVIK URČEN: Výcvik je určen těm studentům psychologie a příbuzných oborů, kteří mají zájem se do budoucna věnovat práci v HR, nebo konzultanta poskytujícího

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. a.s. Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U VÝZVA

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. a.s. Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U VÝZVA Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky a.s. Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U VÝZVA k podání nabídky na dodávku vzdělávacích služeb ORLZ CZ.04.1.03 Vzdělávání

Více

Výběr kandidátů na finanční pozice z pohledu personalistů

Výběr kandidátů na finanční pozice z pohledu personalistů Výběr kandidátů na finanční pozice z pohledu personalistů Vytvořil Distribuce dokumentu Datum Česká asociace pro finanční řízení Elektronicky na členy asociace a vybrané personalisty 1. 8. 2013 30. 8.

Více

Psychologie výběru zaměstnanců

Psychologie výběru zaměstnanců Psychologie výběru zaměstnanců Vybrané otázky 2: Formulace závěrů z (psycho)diagnostiky Adaptace PhDr. Martin Seitl, Ph.D. Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/28.0138 Název projektu: Modularizace manažerského

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO

Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO Výsledky průzkumu PMF 2015 Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO Jana Havlíčková, Preciosa, a.s.; členka představenstva PMF Kateřina Maršíková, Ekonomická fakulta, TUL Síla HR, Praha, Slovanský dům,

Více

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Společnost TEMPO byla založena na podzim roku 1996 v Ostravě. V roce 1998 jsme začali působit v Praze. Nyní školíme po celé ČR. Nabízíme vám

Více

Vaše personální agentura od roku 1993

Vaše personální agentura od roku 1993 Vaše personální agentura od roku 1993 2015 Vaše personální agentura od roku 1993 dlouholeté zkušenosti znalost pracovního trhu brněnského kraje vlastní databáze uchazečů spolupráce s jobs.cz a prace.cz

Více

Otevřené kurzy - podzim 2014

Otevřené kurzy - podzim 2014 1 Otevřené kurzy - podzim 2014 Na podzim 2014 jsme pro Vás připravili tři nejžádanější témata z našich kurzů a jednu novinku jako bonus. Kurzy vedou naši zkušení lektoři a koučové, experti na svá témata.

Více

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Společnost Ascari s.r.o. IČO: 284 04

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ. Moje vedení. Moje řízení. Moji zákazníci. Moje výsledky. Můj prodej. Moje schopnosti

NABÍDKA PROGRAMŮ. Moje vedení. Moje řízení. Moji zákazníci. Moje výsledky. Můj prodej. Moje schopnosti Moje řízení Moje vedení Moji zákazníci Moje výsledky Můj prodej Moje schopnosti NABÍDKA PROGRAMŮ Můžete řídit jen to, co dokážete efektivně změřit Dlouhodobější projekty rozvoje a vzdělávání dokážeme s

Více

Jak si vychovat vlastního nástupce. Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu

Jak si vychovat vlastního nástupce. Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu Jak si vychovat vlastního nástupce Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu O čem to dnes bude HR procesy v organizaci Kompetenční modely versus popisy práce Zjišťování potenciálu pracovníků

Více

Příloha č. 1 Smlouvy o poskytování služeb Zakázka: Vzdělávání zaměstnanců ve firmě Alca plast servis, s.r.o.

Příloha č. 1 Smlouvy o poskytování služeb Zakázka: Vzdělávání zaměstnanců ve firmě Alca plast servis, s.r.o. Příloha č. 1 Smlouvy o poskytování služeb Zakázka: Vzdělávání zaměstnanců ve firmě Alca plast servis, s.r.o. PODROBNÝ ROZSAH PLNĚNÍ Část A VYTVOŘENÍ KOMPETENČNÍCH MODELŮ 1. Tvorba specifických kompetenčních

Více

STATUS SCAN INVENTORY. Unikátní diagnostický nástroj pro firmy

STATUS SCAN INVENTORY. Unikátní diagnostický nástroj pro firmy STATUS SCAN INVENTORY Unikátní diagnostický nástroj pro firmy STATUS SCAN je naším unikátním diagnostickým nástrojem, kterým začínáme jakoukoliv spolupráci s firmami a organizacemi. Prostřednictvím přehledné

Více

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost.

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost. Příloha č. 1 Specifikace předmětu plnění Specifikace jednotlivých kurzů: 1) OSOBNOST MANAŽERA A EFEKTIVNÍ KOMUNIKACE Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat

Více

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Co je Salmondo? Kariérní a rozvojový nástroj určený pro žáky středních škol a výchovné poradce Online aplikace s jednoduchým přístupem skrze webovou

Více

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích a poradenských služeb v rámci projektu Zavedení systému hodnocení a motivace zaměstnanců David Türke Uniwin 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Číslo projektu: Tradice rodinné firmy je závazkem, ale i výzvou ke zvýšení konkurenceschopnosti BIERHANZL GROUP, a. s. CZ.04.1.03/4.1.02.3/0006 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku Kariérový kompas 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O DOTAZNÍKU Dotazník Kariérový kompas sleduje osm dílčích škál v oblasti pracovní motivace:

Více

Cíl vzdělávacích modulů:

Cíl vzdělávacích modulů: PŘÍLOHA č. 9 OBSAH VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU Projekt rozšiřuje nabídku dalšího vzdělávání prostřednictvím vytvoření vzdělávacího programu se speciální SW aplikací a skripty pro personalisty a vedoucí pracovníky,

Více

Specifikace vzdělávacích aktivit projektu. Firemní vzdělávání Atos IT Solutions and Services

Specifikace vzdělávacích aktivit projektu. Firemní vzdělávání Atos IT Solutions and Services Specifikace vzdělávacích aktivit projektu Firemní vzdělávání Atos IT Solutions and Services Atos IT Solutions and Services, s.r.o. připravuje ucelený tréninkový program pro 2 klíčové skupiny společnosti

Více

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR Řízení lidských zdrojů (HR management) je jednou z klíčových součástí managementu každé instituce. Zaměstnanci pro knihovnu představují stejný potenciál

Více

Obsah. Obsah. ASSESSMENT s.r.o., Ohradní 1464, Kamenice - Olešovice (Praha - východ)

Obsah. Obsah. ASSESSMENT s.r.o., Ohradní 1464, Kamenice - Olešovice (Praha - východ) Obsah Obsah 1. 2. 3. Co je WT 360? "metoda" 1. K čemu slouží WT 360? "cesta" 2. Co získá klient používáním WT 360? "užitek" 3. Význam WT 360? "efektivita" Úvod 1. Jak číst tuto zprávu? 2. Jak s výstupem

Více

Služby pro univerzitní pracoviště Muni

Služby pro univerzitní pracoviště Muni Rozvíjejte potenciál svých zaměstnanců, nabírejte kvalitní uchazeče a přivítejte zajímavé osobnosti na půdě univerzity. Služby pro univerzitní pracoviště Muni Kariérní centrum Masarykovy univerzity Meeting

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM +Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MANAŽERSKÁ AKADEMIE Cíl kurzu : Cílem vzdělávacího programu je posílení manažerských dovedností liniových a středních

Více

MODERNÍ B2B OBCHOD - OBCHODNÍ JEDNÁNÍ

MODERNÍ B2B OBCHOD - OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MODERNÍ B2B OBCHOD - OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Svět B2B obchodu se proměňuje před očima. Prodej firemním zákazníkům

Více

JOBVIZE CONSULTING s.r.o. Váš partner pro Videoprofil

JOBVIZE CONSULTING s.r.o. Váš partner pro Videoprofil INZERCE DATABÁZE VIDEOPROFIL KARIÉRNÍ STRÁNKY JOBVIZE CONSULTING s.r.o. Váš partner pro Videoprofil CENÍK INZERCE 10. 2011 Inzerce se vztahuje na inzerování pracovních pozic publikovaných na stránkách

Více

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Co je Salmondo Online aplikace s jednoduchým přístupem pro jednotlivé uživatele Student pracuje s jednotlivými nástroji např. psychologickými testy,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě na podání nabídek do zjednodušeného výběrového řízení na dodávku vzdělávacích aktivit v rámci projektu CZ.04.1.03/4.1.15.3/0159 Program rozvoje lidských zdrojů za účelem zvyšování

Více

360 hodnocení vedoucích pracovníků školy. na základní či střední škole

360 hodnocení vedoucích pracovníků školy. na základní či střední škole 360 hodnocení vedoucích pracovníků školy na základní či střední škole /1 OBSAH NABÍDKY /02 Popis metody /03 Odborné zajištění /05 Cenová nabídka POPIS METODY 1. 360 hodnocení vedoucích pracovníků (360

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MANAŽERSKÁ AKADEMIE Cíl kurzu : Cílem vzdělávacího programu je posílení manažerských dovedností liniových a

Více

Gradua-CEGOS Vzdělávání Gradua

Gradua-CEGOS Vzdělávání Gradua Gradua-CEGOS Veřejné kurzy Zakázkové kurzy na míru Profesní E-learning a blended learning Poradenství ve gradua.cz O Gradua-CEGOS Naše přístupy k řešení Gradua-CEGOS je původem česká vzdělávací a poradenská

Více

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání ASK Test deduktivního a kreativního myšlení HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 04.12.2018 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ASK 2/8 Přehled výsledků Analýza deduktivního a kreativního myšlení

Více

praha a brno červenec prosinec 2009

praha a brno červenec prosinec 2009 profesní semináře praha a brno červenec prosinec 2009 budete vynikat Proč Tutor? Široká nabídka seminářů Veřejné nebo zakázkové firemní kurzy Kvalitní a profesionální lektorský tým Moderní učebny v centru

Více

Časové schéma vzdělávacího programu :

Časové schéma vzdělávacího programu : Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu www.procentre.eu NABÍZÍME VÁM KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROFESIONÁL ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ JAKÉ JSOU PŘÍNOSY VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU? Získání znalostí a dovedností

Více

Otevřené semináře 2012

Otevřené semináře 2012 1 Otevřené semináře 2012 Dynargie, s.r.o. 2007 2012 Dynargie. Dynargie. All All rights rights reserved reserved PŘEHLED SEMINÁŘŮ MANAŽERSKÁ AKADEMIE Datum a místo Lektor Cena za 2 dny* 2 Vedení lidí 23.

Více

LEADERSHIP EMOCÍ PSYCHOLOGIE PRO MANAŽERY

LEADERSHIP EMOCÍ PSYCHOLOGIE PRO MANAŽERY Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LEADERSHIP EMOCÍ ANEB PSYCHOLOGIE PRO MANAŽERY Emoční inteligence, schopnost rozumět a zvládat svoje emoce

Více

Hodnotící standardy Prodej CIMA-B

Hodnotící standardy Prodej CIMA-B Tel.: 224805543 reg.mvčr č.j.vsc/1-15164/92-r Český institut pro marketing Certifikační sekce CIMA (CS CIMA) člen EMC - Evropské marketingové konfederace Těšnov 5, 110 01 Praha 1 E-mail: cima@cima.cz URL:

Více

Výstupní zpráva Dotazník Personline DC

Výstupní zpráva Dotazník Personline DC Výstupní zpráva Dotazník Personline DC Pan XY Důvěrné! Pane XY, následující zpráva obsahuje interpretaci výsledků z dotazníku Personline, zaměřeného na zjištění míry -schopnosti Vašeho pracovního potenciálu.

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Mgr. Jaroslava Ester Evangelu, Ph.D. Diagnostické metody v personalistice Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420

Více

Průzkum firemní kultury v našem pojetí

Průzkum firemní kultury v našem pojetí 1 Průzkum firemní kultury v našem pojetí Přístupů ke zkoumání a zjišťování firemní kultury je celá řada. V praxi jsme se setkávali s tím, že každá organizace či každý manažer si pod tímto pojmem představují

Více

Řízení pracovního výkonu

Řízení pracovního výkonu Řízení pracovního výkonu Účel řízení pracovního výkonu Zhodnotit výkon Motivovat Formulovat pracovní cíle Aktivně řešit problémy Řízení pracovního výkonu o Systematický proces zlepšování pracovního výkonu

Více

METODIKA PRO HODNOCENÍ VÝKONU ZAMĚSTNANCE

METODIKA PRO HODNOCENÍ VÝKONU ZAMĚSTNANCE ZVÝŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ, FINANČNÍ ŘÍZENÍ A GOOD GOVERNANCE NA MĚSTSKÉM ÚŘADU BŘECLAV ČÁST C Registrační číslo projektu CZ.1.04/4.1.01/89.00040 METODIKA PRO HODNOCENÍ VÝKONU ZAMĚSTNANCE PRAHA, 2015 PRO MĚSTSKÝ

Více

TOP MANAGEMENT PROGRAM

TOP MANAGEMENT PROGRAM 1/1/2015 TTI SUCCESS INSIGHTS TOP MANAGEMENT PROGRAM Popis metody František Vlčík Top Mananagement Program Lidé ve vrcholných pozicích společnosti dosáhli svého postavení kombinací vlastních dovedností,

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová Základy managementu Řízení lidí Ing. Ivana Pražanová Historie Lidé na začátku minulého století hlavně nositeli fyzické síly Normy, úkolová mzda, personální agenda metody řízení Postupně se práce stala

Více

ONLINE AKADEMIE. www.motivp.com

ONLINE AKADEMIE. www.motivp.com ONLINE AKADEMIE CO JE ONLINE AKADEMIE ONLINE AKADEMIE Online akademie je jednoduchým, a přitom komplexním nástrojem manažerského vzdělávání. Nabízí zacílení rozvoje vašich manažerů na témata, která opravdu

Více

UČEBNÍ OSNOVY. 1 Seminář z pracovního práva v anglickém jazyce. Charakteristika předmětu

UČEBNÍ OSNOVY. 1 Seminář z pracovního práva v anglickém jazyce. Charakteristika předmětu UČEBNÍ OSNOVY 1 Seminář z pracovního práva v anglickém jazyce Charakteristika předmětu (Industrial Law) Obsahové, časové a organizační vymezení Předmět Seminář z pracovního práva v anglickém jazyce do

Více

Prezentace spolenosti. cut-e czech. www.cut-e.cz. leden 2008

Prezentace spolenosti. cut-e czech. www.cut-e.cz. leden 2008 Prezentace spolenosti czech leden 2008 measure to win! [kju:t]: roztomilý, chytrý, atraktivní nabízí technologii a know-how pro on-line assessmenty, posuzování a hodnocení chování, postoj, zájm a schopností

Více

STANDARDY PRO PSYCHOLOGICKÉ TESTOVÁNÍ V PSYCHOLOGII PRÁCE A ORGANIZACE ETIKA PSDG

STANDARDY PRO PSYCHOLOGICKÉ TESTOVÁNÍ V PSYCHOLOGII PRÁCE A ORGANIZACE ETIKA PSDG STANDARDY PRO PSYCHOLOGICKÉ TESTOVÁNÍ V PSYCHOLOGII PRÁCE A ORGANIZACE ETIKA PSDG I VA B U R E Š O VÁ, P S Y C H O L O G I C K Ý Ú S TAV F F M U PROCES TESTOVÁNÍ HLAVNÍ TÉMATA: KONSTRUKCE, HODNOCENÍ A

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND "PRAHA & EU": INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI" Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND "PRAHA & EU": INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI" Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích Nábor pracovníků 3 typy náboru: Z vnitřních zdrojů Vnější Kombinovaný

Více

Obchodní snídaně

Obchodní snídaně Obchodní snídaně 5. 4. 2016 ŘEŠENÍ NEMÁ ŽÁDNOU VLASTNÍ HODNOTU ŘEŠENÍ VYTVÁŘÍ HODNOTU, pokud řeší problémy nebo přináší výsledky Jak nabídnout zákazníkovi takové řešení, které ho dovede k úspěchu. Staré

Více

Operační program Praha Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Operační program Praha Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podrobná specifikace předmětu plnění SPECIFIKACE PŘEDMĚTU I. ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ROZVOJ OSOBNOSTNÍCH A IT DOVEDNOSTÍ Místo konání prostory dodavatele Náplní této aktivity

Více