-1- Z Á P I S. Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin odejde zastupitelka paní Emilie Vacinková)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "-1- Z Á P I S. Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin odejde zastupitelka paní Emilie Vacinková)"

Transkript

1 -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin odejde zastupitelka paní Emilie Vacinková) Nepřítomno: 1 člen zastupitelstva města (Petr Borik omluven, přijde později) Občané: 8 Program : 1. Zahájení 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Projednání námitek k zápisu a usnesení z minulého zasedání Zastupitelstva města Blšany 4. Schválení programu 5. Kontrola usnesení 6. Schválení účetní uzávěrky za rok 2013 Mateřská škola Blšany 7. Vyřazení majetku Mateřská škola Blšany 8. Výsledky přezkoumání hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Blšany za II. pololetí 2013 dne Prodej pozemků v majetku Města Blšany 10. Bezúplatný převod pozemku v majetku Města Blšany 11. Žádosti 12. Kronika Města Blšany 13. Odměny pro kronikářky Města Blšany 14. Informace o výsledku poptávkového řízení ze dne na zhotovitele akce Hřiště Siřem a na výběr dodavatele PD topení v MŠ Blšany 15. Projektová dokumentace na kanalizaci v Blšanech 16. Informace o činnosti MěÚ Blšany a dosažených výsledcích za uplynulé období 17. Návrhy, připomínky, podněty 18. Usnesení 19. Závěr

2 -2- Průběh zasedání zastupitelstva města 1. Zahájení Starosta přivítal členy zastupitelstva města a občany, kteří se dnešního zasedání zúčastnili, a konstatoval, že na dnešním zasedání je přítomno 10 členů zastupitelstva a je usnášeníschopné. Zasedání bylo zahájeno v 17:10 hodin. 2. Schválení ověřovatelů zápisu Ověřovateli zápisu byli navrženi zastupitelka Irena Vostřelová a zastupitelka Jana Jančíková. Ověřovatelé zápisu byli schváleni. Pro přijetí: 10 Proti: 0 Zdrželi se hlasování: 0 3. Projednání námitek k zápisu a usnesení z minulého zasedání Zastupitelstva města Blšany K obsahu zápisu a usnesení z minulého zasedání nebyly vzneseny žádné připomínky. Zastupitel Dr. Josef Pešek má připomínku k formulování věty usnesení nebylo přijato. Pan starosta Petr Bukáček mu předčítá z protokolu o kontrole Ministerstva vnitra, kde je tato formulace vysvětlena a proč se používá v zápisech. 4. Schválení programu Z dnešního programu zasedání Zastupitelstva Města Blšany je vyřazen bod č. 6 - Schválení účetní uzávěrky za rok 2013 Mateřská škola Blšany- bude schváleno na příštím zasedání Zastupitelstva Města Blšany. Dále body č. 12 a 13 se přesunou a přečíslují na čísla 15 a 16. Starosta Petr Bukáček požádal zastupitele o hlasování schválení programu s navrženými změnami. Pro přijetí: 10 Proti: 0 Zdrželi se hlasování: 0 Zastupitelka Jana Jančíková navrhuje vypustit bod č. 16 Odměny kronikářek, jelikož už byly schváleny v minulém roce. Zastupitel Dr. Josef Pešek s tímto návrhem nesouhlasí a chce, aby bylo o odměnách opět rozhodnuto zastupitelstvem města Blšany. Zastupitelé hlasují o vyjmutí bodu č. 16 Odměny kronikářek Pro zachování: 8 Pro vyjmutí: 2 (Jana Jančíková, Radka Fišerová)

3 -3-5. Kontrola usnesení Starosta Petr Bukáček komentuje splnění úkolů se souhrnu přijatých usnesení č. 2/2014 ze dne Úkoly dřívějších usnesení byly splněny. Zastupitelé berou všemi hlasy na vědomí. 6. Schválení účetní uzávěrky za rok 2013 Mateřská škola Blšany Vyřazeno z programu zasedání Zastupitelstva města Blšany. 7. Vyřazení majetku Mateřská škola Blšany Dne byla podána na Městský úřad Blšany žádost paní Olgy Vrábíkové, ředitelky MŠ Blšany o vyřazení majetku a převodu majetku. Dne byl soupis o vyřazení a převodu majetku zaslán elektronickou cestou zastupitelům města k prostudování. Dle soupisu o vyřazení se jedná o majetek v hodnotě ,50 Kč. Dle soupisu o převodu se jedná o majetek v hodnotě ,00 Kč Pro přijetí: 10 Proti: 0 Zdrželi se hlasování: 0 8. Výsledky přezkoumání hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Blšany za II. pololetí 2013 dne Dne byly pověřeny účetní Městského úřadu v Blšanech paní Šárka Horáková a pokladní Městského úřadu v Blšanech paní Jana Uhlíková, aby vykonaly veřejnosprávní kontrolu v MŠ Blšany podle 14 zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), jejímž předmětem bylo vedení účetnictví příspěvkové organizace za II. pololetí 2013, rozpočtová kázeň, kontrola pokladny, čerpání fondu kulturních a sociálních potřeb a inventarizace majetku. Za příspěvkovou organizaci byla přítomna ředitelka MŠ paní Olga Vrábíková. Dne byla zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření příspěvkové organizace MŠ Blšany zaslána elektronickou cestou zastupitelům města k prostudování. Při dílčím přezkoumání hospodaření příspěvkové organizace k nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Zastupitelstvo města Blšany bere všemi hlasy na vědomí.

4 -4-9. Prodej pozemků v majetku Města Blšany a) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost pana Miroslava Štracha, Liběšovice č.e. 2, Žatec o koupi pozemku v katastrálním území Liběšovice KN 1187/13 výměra 64 m 2 zahrada Záměr o prodeji výše uvedeného pozemku v katastrálním území Liběšovice byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé schvalují prodej výše uvedeného pozemku v katastrálním území Liběšovice panu Miroslavu Štrachovi, Liběšovice č.e Žatec. b) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost pana Miroslava Tomana, Hutnická 5300, Chomutov o koupi pozemku v katastrálním území Malá Černoc KN 1508/2 výměra 80 m 2 zahrada Záměr o prodeji výše uvedeného pozemku v katastrálním území Malá Černoc byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé schvalují prodej výše uvedeného pozemku v katastrálním území Malá Černoc panu Miroslavu Tomanovi, Hutnická 5300, Chomutov. c) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Medical World a.s., Wolkerova 2766, Kladno o koupi pozemku v katastrálním území Soběchleby KN 2049 výměra 1790 m 2 ostatní plocha Zastupitelé hlasují o nezveřejnění záměru o prodeji výše uvedeného pozemku v katastrálním území Soběchleby.

5 10. Bezúplatný převod pozemku v majetku Města Blšany -5- Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Povodí Ohře, státní podnik, Bezručova 4219, Chomutov o bezúplatný převod p.p. č o výměře 37 m2 ostatní plocha v k.ú. Blšany. Z důvodu komplexních pozemkových úprav došlo k převodu z vlastnictví České republiky s právem hospodařit pro Povodí Ohře na Město Blšany. Na tomto pozemku se nachází část stavby malé vodní elektrárny, a proto Povodí Ohře žádá o bezúplatný převod tohoto pozemku. Záměr o bezúplatném převodu byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Z důvodu malého počtu přítomných členů na Zastupitelstvu Města Blšany dne se tento bod projednává opětovně. Zastupitelé hlasují o bezúplatném převodu pozemku a podepsání darovací smlouvy. Pro přijetí: 8 Proti : 2 Zdrželi se hlasování: 0 (Jana Jančíková, Radka Fišerová) 11. Žádosti a) Žádost o finanční příspěvek Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezka, Okresní sdružení hasičů Louny o finanční příspěvek na činnost spojenou s prací s dětmi a mládeží. Pro přijetí: 0 Proti : 10 Zdrželi se hlasování: 0 b) Žádost o finanční podporu Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, klub Stonožka Ostrava o finanční podporu ve výši 1.000,00 Kč. Pro přijetí: 0 Proti : 10 Zdrželi se hlasování: 0 c) Nabídka balíčků od občanského sdružení Adam Dne obdržel Městský úřad Blšany nabídku o.s. Adam, které nabízí balíčky od autistických dětí, které obsahují 1 blok A5 a 1 pero a dále dřevěné zajíčky na Velikonoce. Hodnota jednoho balíčku je 699,00 Kč + 89,00 Kč poštovné. Pro přijetí: 0 Proti : 10 Zdrželi se hlasování: 0 V 17:55 hodin přichází zastupitel Petr Borik. V 18:30 hodin odchází zastupitelka Emilie Vacinková.

6 12. Informace o výsledku poptávkového řízení ze dne na zhotovitele akce Hřiště Siřem a na výběr dodavatele PD topení v MŠ Blšany -6- Informace o výsledku poptávkového řízení přednesl předseda poptávkové komise a zastupitel pan Jan Čermák. Poptávku na zhotovitele akce Hřiště Siřem vyhrála firma PHILIPP sportovní trávníky a.s., Nad lávkou 672/5, Praha Vokovice. Poptávková komise doporučuje Zastupitelstvu Města Blšany uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo. Poptávku na zhotovitele PD na rekonstrukci vytápění MŠ Blšany vyhrála firma Jiří Uher, Příčná 394, Podbořany. Poptávková komise doporučuje zastupitelstvu Města Blšany schválit objednávku pro tuto firmu. Zastupitelky a členky poptávkové komise paní Jana Jančíková a Radka Fišerová nesouhlasí se zápisem, který zapsal předseda poptávkové komise a zastupitel pan Jan Čermák. Po domluvě na poptávkové komisi měli být zastupitelstvu nabídnuty k výběru dvě firmy na zhotovitele akce Hřiště Siřem a to PHILIPP sportovní trávníky a.s. a Václav Slanina, Siřem. Ceny byly srovnatelné. Předseda poptávkové komise pan Jan Čermák uvádí, že zápis je zapsán dle zákona o veřejných zakázkách a pokud ho bude muset přepsat, tak ho odmítá podepsat. Podle vypsaných kritérií vyhrála firma PHILIPP sportovní trávníky a.s. Zastupitelka a členka poptávkové komise Radka Fišerová se informovala na Městském úřadu v Podbořanech, zda si může zastupitelstvo vybírat z více firem při poptávkovém řízení. Uvádí, že ano, že poptávková řízení jsou pouze informativní řízení pro rozhodování zastupitelstva. Pan Václav Slanina se hlásí o slovo. Vyjadřuje se k poptávkovému řízení na zhotovitele akce Hřiště Siřem a vyzývá zastupitele, aby na dnešním zasedání vybrali firmu, aby se v co nejkratší době začalo s pracemi, už kvůli občanům obce Siřem. Pan starosta Petr Bukáček žádá zastupitele o hlasování pro firmu PHILIPP sportovní trávníky a.s., na zhotovení akce Hřiště Siřem s termínem provedení do konce dubna 2014 a podepsat s touto firmou smlouvu o dílo. Pro přijetí: 8 Proti : 0 Zdrželi se hlasování: 2 (Petr Borik, Radka Fišerová) Smlouva o dílo bude konzultována s panem Václavem Slaninou. Dále starosta Petr Bukáček žádá zastupitele o hlasování pro schválení objednávky pro firmu Jiří Uher, Příčná 394, Podbořany na zhotovitele PD na rekonstrukci vytápění MŠ Blšany s tím, že PD bude vyhotovena do

7 Projektová dokumentace na kanalizaci v Blšanech Město Blšany dostalo nabídku od firmy Patok a.s., Louny na zhotovení technické zprávy na možnosti odkanalizování Města Blšany. Pan Havlík má dotaz, zda bude dotace jak na projektovou dokumentaci, tak na kanalizaci. Aby nedošlo k tomu, že by se dotace musela vracet. Zastupitelé hlasují o podepsání smlouvy o dílo na zhotovení technické zprávy na možnosti odkanalizování Města Blšany. 14. Informace o činnosti MěÚ Blšany a dosažených výsledcích za uplynulé období - Úklid lesních ploch po těžbě včetně štěpkování - Výsadba ks lesních stromů - Oklestění křovin zasahujících do cest - Podána žádost o dotaci na hospodaření v lesích - Opraven chodník v Husově ulici v Blšanech Zastupitel Jan Čermák se informuje na rozdělané akce Města Blšany. Pan starosta mu odpovídá. Zastupitel Dr. Josef Pešek se dotazuje, kolik stálo dohromady zateplení Mateřské školy Blšany. Uvádí, že by se měli písemné dodatky k cenám za vícepráce u smluv o dílo schvalovat Zastupitelstvem Města Blšany. Panu starostovi se ukládá, aby předložil na příštím zastupitelstvu detailní vyúčtování akce Zateplení MŠ Blšany. 15. Kronika Města Blšany Text kroniky Města Blšany za rok 2013 byl zaslán všem zastupitelům elektronickou cestou se žádostí o připomínky. Zastupitel Radek Sakovič se vyjadřuje k textu kroniky, předčítá text, ke kterému má výhrady. Zastupitel Dr. Josef Pešek má výhrady hrubé chyby, špatná formulace, v kronice jsou zapsány nesmysli. Jsou tam věci, které do kroniky nepatří. Podstata v kronice není. Také předčítá text, ke kterému má výhrady o čistírnách odpadních vod a žádá nápravu. Zastupitel Jan Čermák obsahově se mu to zamlouvá, je tam od všeho něco. Asi bude kronika před korekturou, jen by to mělo být psané inteligentněji. Zastupitelka Jana Jančíková je ráda, že se kronika vede. Děvčata tomu věnují hodně času. Jestliže nám kronikářky zasílají text kroniky, měli bychom se vyjádřit připomínkami. K připomínkám zastupitelů se vyjadřuje kronikářka paní Veronika Chroustová a ujišťuje, že vše bude opraveno. Zastupitelka a kronikářka Radka Fišerová říká, že se snaží mapovat všechny akce jak v Blšanech, tak v okolních obcích. Spolupracuje s novinářem panem Vnoučkem, kterému dodává fotografie z těchto akcí. Dále uvádí, že vůbec nevěděla, že proběhlo vítání občánků.

8 -8- Zastupitelé hlasují o předloženém obsahu kroniky Města Blšany a ukládají kronikářkám upravit obsah kroniky dle připomínek. Pro přijetí: 0 Proti : 10 Zdrželi se hlasování: Odměny pro kronikářky Města Blšany Pan starosta Petr Bukáček navrhuje odměnu 8.000,00 Kč hrubého pro každou z kronikářek s termínem vyplacení 2x ročně po 4.000,00 Kč. Pro přijetí: 8 Proti : 1 Zdrželi se hlasování: 1 (Radek Sakovič) (Radka Fišerová) 17. Návrhy, připomínky, podněty a) Informace z jednání finančního výboru dne S průběhem jednání finančního výboru seznámila Zastupitelstvo Města Blšany předsedkyně paní Jana Jančíková. Předmětem jednání byla kontrola čerpání finančního příspěvku na neinvestiční a mzdové prostředky poskytnutého Mateřské škole Blšany v roce 2013 od Města Blšany. Ke kontrole byly předloženy pokladní doklady, přijaté faktury, mzdové listy a předvaha za rok Finanční komise kontrolovala výši, oprávněnost a účelovost vynaložených finančních prostředků. Komise neshledala žádné nesrovnalosti, veškeré finanční prostředky dle návrhu rozpočtu byly použity na stanovený účel. Zastupitelé berou všemi hlasy na vědomí. b) Uzavření smlouvy s obcemi Kryry, Očihov a Petrohrad o využívání zametacího stroje Město Kryry nabízí uzavřít smlouvu o využívání zametacího stroje, který by získali dotací. c) Poptávkové řízení na zhotovitele rekonstrukce vytápění ústředního topení v MŠ Blšany a poptávkové řízení na zhotovitele opravy střech. Poptávkové řízení se uskuteční od 17:30 hodin na Městském úřadě v Blšanech.

9 -9- Diskuse : Zastupitelka Irena Vostřelová se dotazuje v jaké fázi je oprava střechy kostela v Liběšovicích. Pan starosta Petr Bukáček se vyjadřuje k žádosti pana Tomáše Havlíka na opravu přístupové cesty k jeho domu čp. 110 v Soběchlebech. Firma ERKA Žatec bude provádět v obci Soběchleby opravu komunikace, tak při této příležitosti naveze na cestu suť. O slovo se hlásí pan Havlík. Oznamuje zastupitelům, že škola v Soběchlebech byla konečně předána k užívání Osadnímu výboru Soběchleby. Předkládá zastupitelům fotografie stavu vnitřních prostor budovy. Stěžuje si na špatný stav. Požaduje provést kontrolu prací, které provedli zaměstnanci Města Blšany a veřejně prospěšní pracovníci. Kolik se vynaložilo finančních prostředků na opravy a jaké práce udělala odborná firma. Stěžuje si na pracovní morálku zaměstnanců a na nečinnost pana místostarosty Vlastimila Polcara. Pan místostarosta Vlastimil Polcar vyjmenovává práce, které se ve škole v Soběchlebech udělali (např. škrábání omítek, bourání příček, betonování podlahy). Odborná firma provedla rekonstrukci sociálních zařízení. Zastupitelka Jana Jančíková si bere slovo a vyjadřuje se k připomínkám pana Havlíka o špatném stavu budovy školy v Soběchlebech. Myslí si, že by občané obce Soběchleby mohli formou brigády, upravit prostory školy v Soběchlebech podle svých představ. V obcích Liběšovice a Siřem si zařizují práce svépomocí. Zastupitel Dr. Josef Pešek připomíná, že za starostování paní Emilie Vacinkové, se do školy v Soběchlebech investovalo ,00 Kč a byly odcizeny kamna a trezor. Zastupitelce Radce Fišerové se líbí iniciativa pana Havlíka, že se pere o práva občanů obce Soběchleby. Dále uvádí, že budova v majetku Města Blšany v obci Malá Černoc (bývalý obecní úřad) je také v hrozném stavu. Na stěnách je plíseň. Měli by se vnitřní prostory opravit. Dále pan Havlík nerozumí seznamu, který je na internetových stránkách Města Blšany na objednávání dřeva. Pan starosta a místostarosta se vyjadřují k postupu prodeje dřeva i k seznamu čekatelů na prodej dřeva. Pan Havlík obviňuje pana místostarostu Vlastimila Polcara, že odcizil dřevo pro svou potřebu. Dřevo mu přivezli zaměstnanci Města Blšany a nemá ho zaplacené. Pan Havlík upozorňuje zastupitele, aby se zamysleli nad činy pana místostarosty. Pan Havlík se dále dotazuje, proč pan místostarosta Vlastimil Polcar použil k dopravě k soudu do Loun služební vozidlo a jestli měl v tuto dobu dovolenou, když nebyl předvolán jako svědek. Dodává, že dělá řidiče panu starostovi v pracovní době. Zastupitelka Radka Fišerová, se dotazuje pana starosty, jak dopadl soud, který probíhá. Pan starosta odpovídá, že další stání proběhne v dubnu a snad bude vynesen rozsudek.

10 18. Usnesení Zastupitelstvo Města na svém dnešním zasedání přijalo následující usnesení č. 3/

11 S O U H R N P Ř I J A T Ý CH U S N E S E N Í č. 3/2014 ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Zastupitelstvo města Blšany s c h v a l u j e 3/7 vyřazení majetku Mateřské školy Blšany dle soupisu, který je přílohou přijatých usnesení 3/9a prodej pozemku parcelní číslo 1187/13 o výměře 64 m 2 zahrada v k.ú. Liběšovice 3/9b prodej pozemku parcelní číslo 1508/2 o výměře 80 m 2 zahrada v k.ú. Malá Černoc 3/9c nezveřejnění záměru o prodeji pozemku KN 2049 o výměře 1790 m 2 ostatní plocha v katastrálním území Soběchleby 3/10 bezúplatný převod pozemku 1384 o výměře 37 m 2 ostatní plocha Povodí Ohře, státní podnik, Bezručova 4219, Chomutov a podepsat darovací smlouvu 3/12 uzavřít smlouvu o dílo s firmou Philipp sportovní trávníky a.s., Nad lávkou 672/5, Praha Vokovice na zhotovení akce Hřiště Siřem s termínem dokončení do konce dubna 2014 a vyhotovit objednávku na zhotovitele PD na rekonstrukci vytápění MŠ Blšany s firmou Jiří Uher, Příčná 394, Podbořany s vyhotovením PD do /13 podpis smlouvy o dílo s firmou Patok a.s., Louny na zhotovení technické zprávy na možnosti odkanalizování Města Blšany 3/16 odměny pro každou z kronikářek v celkové výši 8.000,00 Kč hrubého s termínem vyplacení 2x ročně á 4.000,00 Kč 3/17b uzavřít smlouvu o využívání zametacího stroje s obcemi Kryry, Očihov a Petrohrad 3/17c poptávkové řízení na zhotovitele rekonstrukce ústředního vytápění v MŠ Blšany a poptávkové řízení na zhotovitele opravy střechy v Siřemi ( č.p bývalá škola) u k l á d á starostovi předložit detailní vyúčtování zateplení školy Blšany na příštím zastupitelstvu kronikářkám upravit obsah kroniky dle připomínek b e r e n a v ě d o m í 3/8 výsledky přezkoumání hospodaření příspěvkové organizace Mateřská škola Blšany za II. pololetí /17a informace z jednání finančního výboru dne

12 n e s ch v a l u j e 3/11a poskytnutí finančního příspěvku Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezka, Okresní sdružení hasičů Louny 3/11b poskytnutí finančního příspěvku Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, klub Stonožka Ostrava 3/11c poskytnutí finančního příspěvku občanskému sdružení Adam 3/15 předložený obsah kroniky Města Blšany za rok 2013 Blšany dne Zapsala: Uhlíková Jana Ověřovatelé zápisu: Vostřelová Irena Jančíková Jana Starosta města: Bukáček Petr podpis... podpis... podpis... podpis... Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňování osobních údajů (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

13 Závěr Starosta poděkoval všem přítomným za aktivní účast a spolupráci a zasedání zastupitelstva ukončil ve 20:35 hodin.

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 4 členi zastupitelstva města (Vlastimil Polcar, Petr Borik, Dr. Josef Pešek, Jan Čermák - omluveni)

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 4 členi zastupitelstva města (Vlastimil Polcar, Petr Borik, Dr. Josef Pešek, Jan Čermák - omluveni) -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 2. 2014 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 7 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 4 členi

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 24. 4. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 27. 11. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 6 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 5

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová, Libor Lysák,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) - omluvena Bohuslav Matouš (5)

Více

* * * Volba ověřovatelů zápisu a schválení programu zasedání č. 5/2015

* * * Volba ověřovatelů zápisu a schválení programu zasedání č. 5/2015 Zápis č. 5/2015 o průběhu veřejného zasedání Zastupitelstva obce Česká, konaného dne 23. února 2015 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecní sokolovny. Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Česká (dále

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Karel Mužátko, Ing. Milan Šípek,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 20. 3. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:02 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 44. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.8.2014 od 19.06 hodin do 20.20 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15. 5. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15. 5. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15. 5. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011 Poslanci: Ing.K.Horák, J.Podval,Z.Ševčík, O.Heřmanský, Bc.O.Jedlička Omluveni: Ing.V.Dubský, J.Urbanová Občané: dle prezenční listiny PROGRAM:

Více

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Z Á P I S z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Ing. Stanislav Munduch Z celkového počtu 7 zvolených

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno : 9 členů ZO, dle prezenční listiny Program : 1. Kontrola usnesení z minulého

Více

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 1. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 24. 1. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a zapisovatele

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání:

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání: O B E C K A N I N A U s n e s e n í z e s c h ů z e o b e c n í h o z a s t u p i t e l s t v a o b c e K a n i n a k o n a n é h o d n e 8. 1 1. 2 0 1 3 Návrh programu veřejného zasedání: 1. Zahájení,

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 6. května 2013

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2014 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 7. července 2014

Více

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 2 členi zastupitelstva města (Jan Čermák, Petr Borik omluven, přijde později)

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 2 členi zastupitelstva města (Jan Čermák, Petr Borik omluven, přijde později) -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 7. 5. 2014 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2 členi

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 29.5.2015 18.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod)

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod) Z á p i s o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 16. prosince 2010 v 18:00 hodin v kavárně Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 23.1.2009

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3.

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. 2012 Přítomni: Jan Chrt, Zuzana Svatá, Jan Kieweg, Jaroslav Kučera, ing.

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

U S N E S E N Í =================================================================

U S N E S E N Í ================================================================= Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008

Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008 Z á p i s č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce dne 5. 11. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Původní návrh programu: 1) Zahájení, určení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu z minulého

Více

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1 4 / 2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013 Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 23. 6.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin.

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Omluveni: Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Přizvaní hosté: Eva Luskačová Ing. Jarmila Gurská

Více

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-03/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov Předsedající, starosta

Více

Zápis. Omluven: Ing. Blahutová, JUDr. Blažek, Ing. Kadeřábek, M. Světlík, Ing. Urubek, O. Václavík, M. Vaníček, Ing.Viskot

Zápis. Omluven: Ing. Blahutová, JUDr. Blažek, Ing. Kadeřábek, M. Světlík, Ing. Urubek, O. Václavík, M. Vaníček, Ing.Viskot Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městské části města Brna, Brno-střed, konaného ve středu 17.09.2014 od 16. 00 hod. ve společenském centru ÚMČ BS, Dominikánská 2, Brno ------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 4. června 2014 od 18,00 hodin v místní knihovně. Přivítání všech přítomných s žádostí, aby své náměty a připomínky ponechali do diskuze.

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné.

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné. ZÁPIS z 13. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 21. 12. 2015 od 19.00 hodin do 20.12 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Martin Kaše, Antonín

Více

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné.

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. Přítomno: osm zvolených členů zastupitelstva, David Šašek DiS., Ing. Antonín

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program:

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 23. června 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 19.00 hodin Přítomno: 8 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé: paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Macourek, Sedlák

Více

OBEC ČÁSTKOV okres Uherské Hradiště

OBEC ČÁSTKOV okres Uherské Hradiště OBEC ČÁSTKOV okres Uherské Hradiště Zápis č.14 Ze zasedání zastupitelstva obce Částkov konaného dne 21.6.2012 v 18,30 hodin na obecním úřadě. Účast dle prezentační listiny PROGRAM 1) Zahájení, seznámení

Více

ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 3.9.2007 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p. Tučková

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi.

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. 1 Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Fila Jiří, Mgr. Gréeová Eva Glos Jaroslav

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 3. 2015,

Zápis č. 3/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 3. 2015, Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 3. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 3. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 5.10.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta zahájil

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014.

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 22:05 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 14. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 07. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Kamil Zborovský, Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

Zápis. z 12. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 24. září 2015 v 19:00 hodin

Zápis. z 12. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 24. září 2015 v 19:00 hodin Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 24. září 2015 v 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva provedl v 19:00 hodin starosta městyse Antonín Novák. Počet

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno13 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Obec Přibyslavice Zastupitelstvo obce Přibyslavice Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015

Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015 Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva města Hanušovice dne 02.09.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zahájení: 16:00 hodin Ukončení: 18.00 hodin Ověřovatelé zápisu: Vlastislav Machula, ing. František

Více

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Přítomni: 12 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni Jednání

Více

Omluveni: František Ďurčík, Ing. Martin Zdralek. Občané: 15

Omluveni: František Ďurčík, Ing. Martin Zdralek. Občané: 15 Zápis z 21. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 17.09.2010 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 16:00 hod., ukončení v 17:45 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, Ladislav

Více

Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011

Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011 Zápis č. 5/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 31. 3. 2011 Starosta obce p. Tomáš Kodat (dále jen předsedající) zahájil zasedání zastupitelstva obce Březí v 18 hodin. Přivítal přítomné zastupitele

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 5 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 10. 9. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno.

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno. Obec Chraštice, okres Příbram 2011 Zápis č.3/2011 ze zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 18.4.2011, 19.00-21.00 hodin) PŘÍTOMNI: D.Čejková, K.Derfl, M.Cíza, P.Jouja, J.Vostarek, H.Krejčová, M.Peterková,

Více

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Blažek, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková -

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od

Více

Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 4 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 8.3.2011 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Bergmann, Eichnerová, Jakob, Klimentová, Malá, Pokorný, Semanský, Šoupal,

Více