Textová část Zadávací dokumentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Textová část Zadávací dokumentace"

Transkript

1 Výzva a textová část Zadávací dokumentace DD Kytín, poskytovatel sociálních služeb Kytín čp. 2, Mníšek pod Brdy IČO : Textová část Zadávací dokumentace Podle ustanovení 12, odst 3, zákona č. 137/2006 Sb. tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na zakázku malého rozsahu na stavební práce. 1. Předmětem veřejné zakázky je : nezbytná oprava a výměna trubního vedení rozvodu tepla, teplé vody a cirkulace v trase kanálu propojujícího a zajišťujícího dodávku tepla a teplé vody z objektu B, kde je situována kotelna, do objektu A v zařízení Domova důchodců v Kytíně, poskytovatele sociálních služeb. Trubní vedení rozvodu tepla je uložené v topném kanále o délce cca 45 metrů na pozemcích v areálu zařízení DD Kytín p.p.č. 43/7 a 44/1 v k.ú. Kytín, ve vlastnictví Středočeského kraje, ve správě DD Kytín. Trubní vedení rozvodu teplé vody a cirkulace jsou uloženy v kolektoru o délce 30 metrů na pozemcích v areálu zařízení DD Kytín p.p.č. 43/7 a 44/1 v k.ú. Kytín, ve vlastnictví Středočeského kraje, ve správě DD Kytín. Stávající rozvod tepla, teplé vody a cirkulace jsou na mnoha částech trubního vedení poškozeny a některé úseky jsou v havarijním stavu. Vizuálně jsou patrné rozpadlé a zkorodované části potrubí, na kterých působením unikající vody z teplovodního topného systém chybí izolace. Oprava topného kanálu počítá s využitím vyspělejších technologií. Spočívá v odstranění celého trubního vedení tepla, teplé vody a cirkulace uloženého v topném kanálu a kolektoru a nahrazení předizolovaným plastovým flexibilním potrubním systémem FLEXALEN, který jako jediný umožňuje instalaci bez rozsáhlých výkopových prací. Pro nahrazení stávajícího sytému bude nutné vybudovat vstupní otvor do kanálu u budovy A. Teplovodní potrubí 2x DN50 bude osazeno na místě stávajícího a bude doplněno o fixační body a prvky systému FLEXALEN. Časová náročnost 2-3 týdny na realizaci opravy.

2 2 Oprava areálového teplovodu Dále je rozsah zakázky specifikován v Technické zprávě. 1. Doba a místo plnění. Předpokládaný termín dokončení : do předpokládaný možný termín zahájení : místo plnění : Obec Kytín, DD Kytín, čp Požadavky na prokázání kvalifikace. Uchazeč prokáže čestným prohlášením či prostou kopií : 2.1 Základní kvalifikační kritéria: - dle 53 odst. 1 a) až k) zákona č. 137/2006 Sb. 2.2 Profesní kvalifikační předpoklad uchazeč prokáže : - dle 54 a) nebo b) zákona č. 137/2006 Sb. 2.3 Podle 50 odst. 1 c) zákona č. 137/2006 Sb. - čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku 2.4 Technický kvalifikační předpoklad uchazeč prokáže : - dle 56 odst. 3 a) zákona č. 137/2006 Sb. - seznam minimálně 3 referenčních zakázek pro veřejného zadavatele provedených dodavatelem za posledních 3 roky a spojení na kontaktní osoby. a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. 2.5 Uchazeč vedený v seznamu kvalifikovaných dodavatelů může nahradit prokázání kvalifikačních předpokladů požadovaných v bodech 2.1 a 2.2 : dle 127 odst. 1) výpisem ze seznamu Uchazeč splnění kvalifikace prokazuje čestným prohlášením, z jehož obsahu bude zřejmé, že kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje viz. 62 odst. 3) zákona. Vítězný uchazeč splnění kvalifikace prokazuje Zadavateli před podpisem smlouvy o dílo předložením originálu nebo ověřené kopie - s výjimkou bodu 2.1. tam, kde čestné prohlášení postačuje. Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy. 2.6 Doklady případně prokazující splnění kvalifikačních předpokladů originálem nebo ověřenou kopií nesmějí být ke dni lhůty pro podání nabídky starší 90 kalendářních dnů včetně. Uchazeči by tedy měli zažádat o výpis z rejstříku trestů ještě před koncem lhůty pro podání nabídek.

3 3 3 Způsob hodnocení nabídek. Hodnocení nabídek bude provedeno podle výše nabídkové ceny Zadavatel určuje, že nejvyšší předpokládaná cena nabídky je ,-Kč včetně Překročení ceny této kategorie soutěže je důvodem k vyřazení nabídky uchazeče ze soutěže. DPH. Hodnocení nabídek bude provedeno dle výhodnosti nabídkové. Získané body v příslušném kritériu budou vynásobeny jejich váhou. Součet vážených zisků za všechna kritéria určí pořadí uchazeče v celkovém hodnocení. Hodnotící kritéria a váhy těchto kritérií, na základě kterých proběhlo hodnocení nabídek : Kritérium č. 1 - Výše nabídkové ceny včetně DPH (váha kritéria - 100%) Vzorec pro hodnocení nabídek : Kritérium č. 1 - Výpočet hodnocení kritéria výše nabídkové ceny včetně DPH : (cena nejnižší : cena hodnocená) x 100 = nevážený bodový zisk nabídky 1 bod 5 bodů ; nejvýhodnější cena 5 bodů 4 Termín a místo pro podání nabídek. Podle 39 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. bude nabídka doručena poštou, kurýrní službou nebo osobně nejpozději do do 10:00 hod. na adresu zadavatele písemně a v uzavřené obálce označené v soutěžním názvu : Oprava areálového teplovodu NEOTVÍRAT na které musí být adresa, na niž je možné nabídku vrátit. Po uplynutí této lhůty nebude žádná nabídka přijata. Nabídka bude evidována a bude jí přiděleno pořadové číslo. Písemné potvrzení o předání nabídky si zajistí uchazeč. Do DD Kytín lze podat nabídky osobně v pracovních dnech a to v pondělí až pátek od 8.00 hod do hod a od do hod. nebo po předchozí domluvě. 5 Způsob zpracování nabídkové ceny, platební podmínky a použitý jazyk. Nabídková cena bude uvedena v korunách českých bez DPH, sazba a výše DPH a cena včetně DPH jako celková. Do ceny uchazeč zahrne veškeré práce, dodávky a náklady včetně veškerých rizik a vlivů během celé doby plnění veřejné zakázky.

4 4 5.1 Cena bude uvedena jako nejvýše přípustná. Tato cena bude překročitelná pouze po písemné dohodě obou smluvních stran a to : v případě zadavatelem písemnou formou vyžádaného zvýšení požadovaných standardů dojde-li v průběhu realizace ke změně daňových předpisů s dopadem na nabídkovou cenu Splatnost faktur bude 30 kalendářních dnů ode dne doručení jejich objednavateli. Fakturace bude prováděna následovně : - Fakturace budou prováděny do výše 90% zadavatelem písemně odsouhlasených provedených prací. Zbývajících 10% prací může být fakturováno až po dokončení díla a odstranění případných vad a nedodělků. - Uvedený způsob fakturace bude uveden v konečném znění smlouvy o dílo a nemůže být předmětem budoucího vyjednávání s vítězným uchazečem 5.2 Nabídka bude vypracována výhradně v českém jazyce. 6 Návrh smlouvy o dílo, právo zadavatele - Nedílnou součástí nabídky uchazeče bude předložený návrh smlouvy o dílo, ve které pouze zadavatel může provádět změny, doplnění nebo úpravy. - Nabídka musí obsahovat čestné prohlášení uchazeče, že : se zavazuje k uchování účetních záznamů a dalších relevantních podkladů souvisejících s dodávkou zboží, služeb nebo stavebních prací dle platných právních předpisů. je navíc povinen umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázka hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky, a to po dobu 10 let po skončení zakázky. Čestná prohlášení budou podepsaná osobou oprávněnou jednat za uchazeče nebo jeho jménem. Zadavatel si vyhrazuje právo dle 84 zákona zrušit výběr uchazeče kdykoli před podepsáním smlouvy o dílo. Zadavatel si vyhrazuje právo doplnit nebo změnit výzvu. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky. Zadavatel nebude uchazečům hradit náklady vzniklé účastí v zadávacím řízení. Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídek. 7 Lhůta a způsob pro vyžádání zadávací dokumentace, prohlídka Lhůta, ve které lze vyžádat zadávací dokumentaci, začíná dnem Zadávací dokumentace je zdarma k dispozici na základě vyžádání uchazeče. Zadavatel nestanovuje pevný termín prohlídky místa plnění, lze jej dohodnout na tel čísle

5 5 8 Datum, hodina a místo jednání otevírání obálek S oporou 71 zákona 137/2006 Sb. je stanoven termín jednání otevírání obálek dne ve 13:00 hod na adrese zadavatele v kanceláři ředitele. Zadavatel nabízí uchazeči možnost účastnit se otevírání obálek. Za uchazeče bude jednat statutární zástupce nebo osoba pověřená plnou mocí k tomuto jednání. Identifikační údaje o zadavateli Zadavatel : DD Kytín, čp. 2, Mníšek pod Brdy zastoupen : Ing. Petr Kordule, IČO : , mail: ddkytin@ddkytin.cz V Kytíně dne