ubytováníá í zajímavosti kultura

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura"

Transkript

1 sport kultura ubytováníá í zajímavosti

2 Hustopeèe ubytování, restaurace, sklípky 1 Město Hustopeče nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům celou řadu vyžití: kulturního, společenského i sportovního. Zájemcům je k dispozici sportovní areál s krytým bazénem a letním koupalištěm, tenisovými a volejbalovými kurty. Pro sportovní nadšence je určena sportovní hala. Bohatá turistická nabídka si žádá také adekvátní služby. V Hustopečích funguje několik druhů ubytovacích a stravovacích zařízení různé kategorie. Od tříhvězdičkového hotelu až po ubytování kempového typu v chatkách, karavanech a stanech. Čest přídomku město dobrého vína dělají vinárny, vinotéky, vinařství a vinaři, nachází se ve vinařských lokalitách v ulicích Na Hradbách, Vinařská a Kpt. Jaroše.

3 Hustopeèe - ubytování 2 3 Hotel CENTRO Husova 8, Hustopeče tel.: , fax: info@centro.cz, restaurace; snídaně v ceně formou bufetu; možnost praní prádla; kuželky, šipky, billiard, kulečník, stolní fotbálek; hrací koutek pro děti; parkování aut u ubytování pro hotelové hosty zdarma; zvýhodněné pobytové balíčky (pro rodiny s dětmi, s vinařskou tématikou, romantické, pro učitele, ); 43 pokojů o celkové kapacitě 117 lůžek; profesionální zázemí pro rodinné oslavy, řízené degustace vín, školení, semináře či další firemní akce; k dispozici je 7 klimatizovaných konferenčních místností pro osob. Salónky jsou vybaveny moderní didaktickou technikou a jsou v moderním či historickém stylu. Hostům je k dispozici vinný sklípek, restaurace, pivnice, kavárna a Centro Club 3 kuželkové dráhy, kulečník, šipky, stolní fotbal, venkovní gril.

4 Hustopeèe - ubytování 4 5 Vinný sklep a penzion U Radů Na Hradbách 4 a 7, Hustopeče tel.: , Nabízíme vám příjemné posezení v našem klasickém moravském vinném sklepě s kapacitou 50 osob, jehož stáří se odhaduje na 200 roků. Součástí posezení je sommeliérem řízená degustace sudových a lahvových (archivních) vín a také něco dobrého k zakousnutí. Nabízíme ubytování přímo nad vinným sklepem, vhodné i pro rodiny s dětmi, nebo ve 300 m vzdáleném penzionu. kapacita lůžek 45 ve 2, 3 a 4-lůžkových pokojích; TV a WIFI na pokoji; před penzionem zpevněné parkoviště; posezení ve dvoře; sklípek s nabídkou degustací, kapacita 55 osob. Penzion a restaurace Zátiší Havlíčkova 19, Hustopeče tel.: MartinZul@seznam.cz, Restaurace Zátiší se nachází na okraji vinařského města Hustopeče. Nabízí jak posezení v klidném prostředí restaurace či zahrádky, příjemnou obsluhu, širokou škálu jídel, tak i možnost ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu. restaurace: 100 míst, letní zahrádka: 30 míst, vinárna: 40 míst penzion: 18 lůžek (+ přistýlky)

5 Hustopeèe - ubytování 6 7 Vinný sklep a penzion Herbenka Herbenova ulice č. 11, Hustopeče tel.: , gregusova@sklepherbenka.com Uspořádáme pro Vás rodinnou či firemní akci již od 10ti osob, maximální kapacita 80 osob. Zajistíme ubytování, hudbu, řízenou degustaci odborným sommeliérem, či jakákoliv jiná přání. Pochutnáte si na domácí kuchyni a na výborném sudovém vínu. Už teď se těšíme na Vaši návštěvu! Náš penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s možnostmi přistýlky, se sociálním zařízením a TV. Parkovat je možné přímo před penzionem, nebo v zahradě. Pokoje jsou přímo nad sklepem Herbenka. Celková kapacita je 15 lůžek. Ubytování Meredová Školní 16, Hustopeče tel.: , , meredovaanna@seznam.cz ubytování ve 2, 3 a 4-lůžkových pokojích se sociálním příslušenstvím. Celková kapacita 11 lůžek; vybavená kuchyně; televize na pokoji, WIFI; terasa s posezením; parkování ve dvorním traktu. Možná sleva při delším pobytu, popřípadě množstevní sleva.

6 Hustopeèe - ubytování 8 9 Penzion Hustopeče Školní 18, Hustopeče tel.: , info@penzion-hustopece.cz, 5 třílůžkových a 4 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením. Celková kapacity 23 lůžek; TV a připojení na internet zdarma; plně funkční kuchyňský kout, káva a čaj zdarma ubytovaným hostům; snídaně není v ceně, možné připlatit; parkování ve dvoře. Hotel RUSTIKAL Na hradbách 5, Hustopeče tel.: , info@rustikal.cz, 56 pokojů, maximální kapacita 200 lůžek; vlastní sociální zařízení; TV na pokoji; parkoviště v areálu hotelu; vyhřívaný venkovní bazén; restaurace, pizzerie, sklep pro 90 lidí; konferenční místnosti: sál - kapacita 250 osob, 2 salónky osob, velkoplošná projekce, flip chart, přístup na internet; bowling 4 dráhy; bar, kulečník, stolní fotbal.

7 10 Hustopeèe - ubytování 11 Penzion U Halmů Brněnská 1, Hustopeče tel.: , , halm@halm.cz, 1x apartmá, 2x dvoulůžkový pokoj, 1x dvoulůžkový 3x třílůžkový, 4x přistýlka; maximální počet lůžek včetně přistýlek: 19; sociální zařízení, sprchový kout, televize, wi-fi, internet na pokoji; restaurace, pivnice kuřácká část 45 míst, nekuřácký jídelní salon 38 míst, zahrádka ve dvoře 36 míst, zahrádka před restaurací 18 míst. Penzion U Koblížka Nerudova 22, Hustopeče tel.: , info@ukoblizka.cz, 16 pokojů s vlastní sprchou a WC, 2 jednolůžkové pokoje, 11 dvoulůžkových pokojů, 3 třílůžkové pokoje, 1 pětilůžkový pokoj. Kapacita 38 lůžek + přistýlky; cena se snídaní formou švédských stolů; jeden z pokojů je koncipován pro pobyt návštěvníků se sníženou pohyblivostí; restaurace; školící místnost, salónek pro soukromé akce. Součástí školící místnosti je i WC a sprcha. Kapacita školící místnosti je 35 osob, k dispozici je dataprojektor, promítací plátno a tabule. Ubytovna Boschek Šafaříkova 29, Hustopeče tel.: , , tomas4@tiscali.cz, umístěna v Hustopečích u Brna v bezprostřední blízkosti sportovního areálu, tj. fotbalového hřiště, aquaparku, teniskových kurtů, krytého bazénu, sauny, atd; kapacita ubytovny: 50 lůžek; pokoje jsou tří a čtyřlůžkové; kuchyňka a společenská místnost; sociální zařízení je umístěno na patře; cena pobytu dle individuální dohody.

8 12 Hustopeèe - ubytování 13 Formanka Hustopeče Šafaříkova 448/21, Hustopeče tel.: , info@formankahustopece.cz, hotel kapacita 50 lůžek+24 přistýlek, 22 dvoulůžkových pokojů, 2 třílůžkové. Pokoje s vlastním hygienickým zařízením a televizí; snídaně v ceně ubytování; chatky 12 čtyřlůžkových chatek (bez vytápění, venkovní posezení); kemp zatravněná plocha kempu, přípojky el. proudu; kempová stání pro stany a karavany; WC+sprchy u hotelové budovy; karavany čtyři obytné přívěsy (3 4 lůžka, úložný prostor, venkovní posezení); přípojky el. proudu; WC + sprchy u hotelové budovy; restaurace restaurace (70 míst), salonek (40 míst), venkovní zahrádka (60 míst); připojení k internetu (kabelové, WiFi); školicí místnost pro 50 osob (flipchart, zpětný projektor, coffeebreak, připojení k internetu); bezbariérový přístup; parkování v areálu; jízdní kola, stolní tenis. Penzion U Lisu Palackého 25, Hustopeče tel.: , frantisek.roman@seznam.cz, Srdečně vás zveme na návštěvu do vinného sklepa U Lisu. Nabízíme příjemné posezení (až pro 50 osob) v tradičním moravském sklípku, který je díky své poloze vhodný pře- devším pro milovníky cykloturistiky. Přímo nad sklepem je penzion, kde je možno se ubytovat. 6x 2 lůžkový pokoj s možností přistýlky; sprchy a WC na patře; občerstvení a degustace ve vinném sklepě; celý komplex lze i pronajmout! Vinný sklep U Kazdů a penzion Helena Vinařská ul., Hustopeče tel.: , sklep@kazda-pavel.cz, Nabízíme celovečerní posezení s ubytování a snídaní jen tak pro zábavu, pro slavnostní příležitosti, oslavy všední i mimořádné. - kapacita 44 lůžek, 15 dvoulůžkových, 2 třílůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje. Vždy dva pokoje mají mezi sebou koupelnu se sprchovým koutem a WC; - jídelna, možnost příjemného posezení na venkovní terase s krbem; - vinný sklep s degustací.

9 Hustopeèe - restaurace a vinné sklepy Hustopeèe - restaurace a vinné sklepy Hustopeèe - restaurace a vinné sklepy Vinný sklep U Krbu Kpt. Jaroše 21, Hustopeče tel.: , cabanova@ukrbu.cz, Vítáme vás ve vinném sklepě U Krbu v Hustopečích u Brna. V našich prostorách vám nabízíme posezení v příjemném prostředí cihlové klenby. Zajišťujeme celoroční provoz na objednávku pro větší i menší skupiny. Posezení vám zpříjemní cimbálová muzika, varhany, harmonika nebo reprodukovaná hudba. Vhodné pro pořádání firemních akcí, oslav, prezentací, večírků, schůzek. Kapacita 90 míst. U Vrbů Herbenova 43, Hustopeče tel.: , info@uvrbu.cz, Degustace vína, prohlídka vinohradů, prohlídka sklepa na výrobu vína, výroba bio vína, penzion až od roku 2010 Mexická restaurace Don Pedros Herbenova 4, Hustopeče tel.: info@donpedros.cz, Restaurace Don Pedros Vám nabízí stylové prostředí, příjemné posezení i na zahrádce, velkou nabídku skvělé mexické kuchyně a opravdové steaky. Restaurace U Špagáta Dukelské nám. 14, Hustopeče tel.: uspagata@breclavsko.com, HB Club se nachází ve středu města Hustopeče. V blízkosti je nákupní centrum a parkoviště. Naše kapacita je 70 míst + 30 míst na letní terase.

10 Mapa mìsta hustopeèe koupaliště stadion 16 krytý bazén tenis házená WC WC radnice kostel muzeum infocentrum toalety kolem Hustopěčí stezka TGM Radnice (ústř.) Městský úřad (ústř.) Infocentrum Městská policie Nemocnice Hasiči Policie ČR Taxi Bus

11 město HUSTOPEČE Turistické informační centrum Dukelské nám Hustopeče tel.: Jak se k nám dostanete? Hustopeče leží 25 km jihovýchodně od města Brna na dálnici D2 Brno - Bratislava a v přímé linii měst Brno Hustopeče Břeclav. Město je napojeno na železniční koridor Brno-Břeclav-Vídeň.

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz

HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz HOTEL APOLLON *** Petra Bezruče 720, 691 42 Valtice tel: +420 519 352 625 www.hotel-apollon.cz 260 km zprahy směr Brno Břeclav hlídané venkovní parkoviště ve dvoře hotelu s kapacitou míst celková kapacita

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

R E S T A U R A C E BARY - PIVNICE V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

R E S T A U R A C E BARY - PIVNICE V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ R E S T A U R A C E BARY - PIVNICE V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

HUSTOPEČE. Hotel Rustikal. Vodáková Dagmar. Na Hradbách 5. 693 01 Hustopeče. tel.: 519 411 680. fax: 519 413 837. vinarna@rustikal.cz. www.rustikal.

HUSTOPEČE. Hotel Rustikal. Vodáková Dagmar. Na Hradbách 5. 693 01 Hustopeče. tel.: 519 411 680. fax: 519 413 837. vinarna@rustikal.cz. www.rustikal. HUSTOPEČE Hotel Rustikal Vodáková Dagmar Na Hradbách 5 693 01 Hustopeče tel.: 519 411 680 fax: 519 413 837 vinarna@rustikal.cz www.rustikal.cz Hotel Centro Husova 8 693 01 Hustopeče tel.: 519 413 760 fax:

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ Hledáte-li ty pravé prostory pro sportovní soustředění svého týmu, zvolte hotel VEGA! Svou polohou a šíří služeb je ideálním místem pro pořádání tohoto typu akcí.. Hotel Vega disponuje

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty HOTEL Hotel Buly Aréna Vám nabízí velmi příjemné ubytování v standartních pokojích. Hotel umožňuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Nabídka služeb pro členy International Police Association

Nabídka služeb pro členy International Police Association Nabídka služeb pro členy International Police Association Prášilský ráj Pod slovy Prášilský ráj si lze velmi snadno představit vše, co člověk očekává od pohodové dovolené v malebném prostředí Šumavy. V

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

HUSTOPEČE. Formanka Hustopeče. Šafaříkova 448/21. Hustopeče. tel.: 519 411 124 (recepce) fax: 519 413 797. info@formankahustopece.

HUSTOPEČE. Formanka Hustopeče. Šafaříkova 448/21. Hustopeče. tel.: 519 411 124 (recepce) fax: 519 413 797. info@formankahustopece. HUSTOPEČE Formanka Hustopeče Šafaříkova 448/21 Hustopeče tel.: 519 411 124 (recepce) fax: 519 413 797 info@formankahustopece.cz www.formankahustopece.cz kapacita 70 míst Hotel CENTRO Husova 8 Hustopeče

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd Pražský okruh/exit

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA firemní večírky školení rodinné oslavy svatby Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Rádi Vás přivítáme ve vinném sklípku VÍNO HRUŠKA ve vinařské obci Blatnička. Nabízíme Vám stylové

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče

Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče Konference Kongresy Meetingy Prezentace Catering Teambuilding Outdoor Hustopeče Postaráme se, aby Vaše konference, školení či jednání probíhalo hladce a úspěšně. O Hotelu Centro*** Hotel Cento Hustopeče

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá Costa bary, restauracemi, obchůdky a diskotékami, cca 5 min. od vlakové zastávky velmi dobré spojení do 100-100 s trezory, ' " stolní! dle - &$" # $ %nutno z Prahy do Gerony,! () $*+!, ' včetně pod, pevnou

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

RETAIL Company real estate marketing

RETAIL Company real estate marketing RETAIL Company real estate marketing Realitní a marketingový specialista na maloobchodní trh rychloobrátkového zboží RETAIL COMPANY, s.r.o., Pod višňovkou 21, 140 00 Praha 4, IČ 25 77 74 67, č.ú. 139 810

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert).

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert). PELOPONÉS TOLO Golden Beach Hotel Polopenze Pro rodiny s dětmi Přímo u pláže Velmi oblíbené místo Zrenovovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska u silnice vedoucí

Více

Správní obvod: Mělník GPS souřadnice: N, E

Správní obvod: Mělník GPS souřadnice: N, E Mělník Kraj: Středočeský Okres: Mělník Správní obvod: Mělník GPS souřadnice: 50.353902N, 14.481781E Nadmořská výška: 215 m n. m. První pís. zmínka: 1274 (745 let) Počet obyvatel: 18 946 PSČ: 276 01 Adresa

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodin sport senioři víno ZA SPORTEM A ZÁBAVOU z z á b vo u Přijli jste pozvání do Hustopečí jeho blízkého okolí, čeká n Vás ktivní pobyt v okrjové části Ždánického les,

Více

Univerzitní centrum Telč - UCT (nám. Zachariáše z Hradce 2, 549 49 1140 (Brno), ředitel p. Plucar, 140522@mail.muni.cz)

Univerzitní centrum Telč - UCT (nám. Zachariáše z Hradce 2, 549 49 1140 (Brno), ředitel p. Plucar, 140522@mail.muni.cz) Telč Konferenční sály Univerzitní centrum Telč - UCT (nám. Zachariáše z Hradce 2, 549 49 1140 (Brno), ředitel p. Plucar, 140522@mail.muni.cz) - přímo naproti zámku - konferenční sál - a la sklípek, hrubé

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

KONGRESOVÁ NABÍDKA. Kongresové akce až pro 300 osob. Vlastní ubytování až pro 130 osob. Rauty, cocktaily, recepce až pro 500 osob

KONGRESOVÁ NABÍDKA. Kongresové akce až pro 300 osob. Vlastní ubytování až pro 130 osob. Rauty, cocktaily, recepce až pro 500 osob KONGRESOVÁ NABÍDKA Hotel Zámek Hrubá Skála je umístěn na vrcholcích mohutných pískovcových skal v romantickém prostředí Českého ráje asi 10 kilometrů od Turnova. Původní hrad ze 14. století byl později

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více