Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem."

Transkript

1 Zápis z jednání na schůzi shromáždění Společenství vlastníků jednotek Jablonecká , 713, 714 (dále jen SVJ ) se sídlem Praha 9, Jablonecká 412, a členů družstva, která se konala dne 3. prosince 2009 od 18:30 hod. ve Střední průmyslové škole na Proseku, Praha 9, Novoborská Zahájení. Schválení programu (s úpravou hlasovat o jednotlivých bodech hned po jejich projednání), zapisovatelů a ověřovatele zápisu. Jednání zahájila předsedkyně VDS Mgr. Olga Karfíková, která seznámila přítomné s upraveným programem a se zprávou mandátové komise, jejíž funkci zajišťovalo SBD Praha podle zprávy o počtu účastníků bylo přítomno podle spoluvlastnických podílů 60,44 %, takže shromáždění bylo usnášení schopné. Jako zapisovatelé byli navrženi Ing. Bohuslav Dušek a JUDr. Bořivoj Čuda, jako ověřovatelé zápisu Ing. Karel Bernatzik a Ing. Jiří Horčík. Program s navrženými úpravami, zapisovatelé a ověřovatelé byli schváleni jednomyslně. 2. Zpráva o činnosti pověřeného vlastníka s informacemi o dokončení 1. etapy rekonstrukce vchodů. Mgr. Karfíková s odkazem na předem poskytnuté písemné materiály doplnila několik informací, zejména informaci o revizi hromosvodů a z ní plynoucího požadavku na rekonstrukci, návrh na vyřezání starých thují před objektem a návrh na změnu projektu úpravy stěn interiéru: místo olejového nátěru upravit stěny marmolitem s předpokládaným nárůstem ceny o cca Kč. Informovala také o opakované hrozbě pokutou (až Kč) za odkládání starého nábytku a dalšího odpadu kolem kontejnerů. Hlasování č. 1(zpráva o činnosti pověřeného vlastníka): pro: 92,39 % přítomných spoluvlastnických podílů (dále jen SP), tj. 55,56 % všech SP proti: 0,44 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 7,18 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění bere na vědomí zprávu o činnosti pověřeného vlastníka s informací o dokončení 1. etapy rekonstrukce vchodů a informací o rekonstrukci hromosvodů. Hlasování č. 2 (změna v projektu interiéru): pro: 92,33 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 55,77 % všech SP proti: 1,13 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 6,54 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění schvaluje změnu v projektu interiéru: na stěnách v přízemí místo olejového nátěru provést povrchovou úpravu marmolitem. Hlasování č. 3 (vyřezání starých dřevin před domem) : pro: 95,12 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 57,46 % všech SP proti: 2,18 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 2,70 % přítomných spoluvlastnických podílů.

2 Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem. 3. Zpráva kontrolní komise SVJ. Předsedkyně kontrolní komise paní Šuttyová přečetla zprávu o činnosti komise. Vzhledem k tomu, že VDS neměl dostatek času na zpracování stanoviska (zpráva KK byla předána VDS těsně před shromážděním), odpověděl Mgr. Kroh na některé připomínky přímo, ostatní připomínky budou zodpovězeny KK písemně. Hlasování č. 4 (zpráva KK): pro: 94,11 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 57,09 % všech SP proti: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 5,89 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění bere na vědomí zprávu KK. 4. Schválení účetní závěrky. Ing. Petr Šimek odkázal na předem poskytnuté písemné materiály - výsledky účetní závěrky za r. 2008, včetně návrhu na způsob vypořádání výsledku hospodaření za hlavní činnost. Výsledek hospodaření SVJ za hlavní činnost k činil ,49 Kč. Návrh způsobu vypořádání výsledku hospodaření za hlavní činnost: vypořádání prostřednictvím dlouhodobých záloh. Hlasování č. 5 (schválení účetní závěrky): pro: 99,56 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 60,40 % všech SP proti: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 0,44 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění schvaluje účetní závěrku za rok 2008 a vypořádání výsledku hospodaření za rok 2008 s dlouhodobou zálohou. 5. Informace o hospodaření SVJ. Ing. Petr Šimek odkázal na písemné materiály o hospodaření SVJ v roce 2008 a o průběhu hospodaření za období 01 09/2009 předem předané vlastníkům jednotek spolu s pozvánkou na toto shromáždění s doplněním, kde jsou k dispozici podrobné informace. Hlasování č. 6 (Informace o hospodaření SVJ): pro: 99,13 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 60,14 % všech SP proti: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 0,87 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění bere na vědomí informaci o hospodaření SVJ v roce 2008 a průběhu hospodaření do 31. října Investiční plán SVJ na rok Informace o 2. etapě rekonstrukce vchodů (interiér přízemí). VDS navrhl instalaci radiového odečtu spotřeby tepla, teplé a studené vody s tím spojené výměny vodoměrů teplé a studené vody. VDS navrhl provést instalaci společné datové sítě v domě současně s rekonstrukcí rozvodů elektrické energie (silnoproudu). Mgr. Kroh vysvětlil podrobnosti návrhu. Výsledkem diskuse byl návrh provést jen rekonstrukci silnoproudu a návrh instalace datové sítě připravit pro jarní shromáždění.

3 Hlasování č. 7 (radiový odečet tepla a vody) pro: 90,44 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 54,62 % všech SP proti: 3,65 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 5,90 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění schvaluje instalaci radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody a výměnu vodoměrů. Hlasování č. 8 (rekonstrukce rozvodů elektrické energie) pro: 99,56 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 59,14 % všech SP proti: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 0,44 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění schvaluje rekonstrukci rozvodů elektrické energie (silnoproudu) ve společných částech domu. 7. Schválení rozpočtu SVJ na rok Návrh rozpočtu SVJ tvoří samostatnou přílohu. Hlasování č. 9 (schválení rozpočtu) pro: 100 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 59,40 % všech SP proti: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 0 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění schvaluje rozpočet SVJ na rok Výhled hospodaření SVJ. Mgr. Kroh seznámil shromáždění s návrhem, který by měl redukovat nedoplatky záloh za teplo a vodu vznikající podhodnocením záloh na tyto platby ze strany uživatelů bytů. Hlasování č. 10 (úprava položek předpisů záloh) pro: 99,73 % přítomných spoluvlastnických podílů, tj. 58,56 % všech SP proti: 0,00 % přítomných spoluvlastnických podílů, zdrželo se: 0,27 % přítomných spoluvlastnických podílů. Výsledek: Shromáždění pověřuje pověřeného vlastníka SBD Praha úpravou položek předpisů záloh za teplo, teplou a studenou vodu u těch vlastníků, kteří mají tyto zálohy podhodnocené a v roce 2008 měli na těchto položkách nedoplatek vyšší než 2000 Kč a následně si je sami neupravili. Zálohy budou upraveny od dle skutečných nákladů z roku 2008 s ohledem na nárůst cen. Přílohy zápisu: Pozvánka Materiály k jednání Zpráva kontrolní komise Návrh rozpočtu Hlasovací protokol Usnesení Zapisovatelé: Ing. Bohuslav Dušek.. JUDr. Bořivoj Čuda... V Praze dne.. Ověřovatelé zápisu: Ing. Karel Bernatzik.. Ing. Jiří Horčík V Praze dne..

4 POZVÁNKA na shromáždění společenství vlastníků jednotek Jablonecká , 713 a 714 (dále jen SVJ ) a na schůzi členů družstva. Jednání se koná ve čtvrtek 3. prosince 2009 od 18.3o hod. ve školní jídelně Střední průmyslové školy na Proseku, Novoborská 2 Program: 1. Zahájení schůze, schválení programu a ověřovatelů zápisu 2. Zpráva o činnosti pověřeného vlastníka (VDS) 3. Zpráva kontrolní komise 4. Schválení účetní závěrky a výsledku hospodaření SVJ za rok Informace o průběhu hospodaření SVJ do 31. října Investiční plán SVJ na rok 2010: a. Informace o dokončení rekonstrukce vchodů (úprava přízemí) b. Instalace radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody c. Výstavba společné internetové sítě v domě a oprava rozvodů elektrické energie ve společných částech domu 7. Schválení rozpočtu SVJ na rok Plán investic a výhled hospodaření SVJ na léta Diskuze a závěr Vážení sousedé, dovolujeme si Vám připomenout, že při nízké účasti není možné přijmout žádná zásadní rozhodnutí, což nám může způsobit i vážné provozní problémy. Věříme, že věnujete maximálně dvě hodiny svého volného času na řešení úkolů spojených s chodem našeho společného domu. Zastoupení vlastníka jednotky při jednání doporučujeme v případě nutnosti řešit i formou předání plné moci, která nemusí být notářsky ověřena a jejíž vzor je níže přiložen, k hlasování jinému členu SVJ!!! Materiály k jednání shromáždění jsou k dispozici u domovních důvěrníků nebo k nahlédnutí v kanceláři SVJ, dále jsou umístěny na internetové adrese Prosíme, abyste s ohledem na registraci přítomných počítali s časovou rezervou! Těšíme se na vaši účast. Za VDS Za pověřeného vlastníka Mgr. Olga Karfíková Mgr. Martin Kroh. P L N Á M O C Zmocnitel (vlastník jednotky, který se nezúčastní schůze osobně) Jméno:.. Adresa a číslo bytu:.. Zmocněnec (ten, kdo vás bude zastupovat) Jméno:.. Adresa a číslo bytu:.. Zmocňuji shora uvedenou osobu zmocněnce, aby mne jako vlastníka bytové jednotky zastupovala při hlasování na shromáždění SVJ dne 3. prosince V Praze dne:. zmocněnec. zmocnitel

5 MATERIÁLY k jednání shromáždění vlastníků jednotek SVJ Jablonecká , 713 a 714 (dále jen SVJ ) a na schůzi členů družstva, které se koná ve čtvrtek 3. prosince 2009 od hod. k bodu č.2. Zpráva o činnosti pověřeného vlastníka (VDS) V letošním roce byla věnována zásadní pozornost VDS výměně portálů předních vstupů a úpravě vnějších částí vstupů (schodišť). Akce byla fimou Sulko, s.r.o. zahájena v červnu letošního roku a její ukončení se předpokládá v roce První etapou rekonstrukce vstupů byla výměny portálů a úprava venkovních schodišť a podest. Nad rámec původních předpokladů bylo nutné přistoupit k zateplení kočárkáren o celkových nákladech Kč/vchod. Rozpočet investice předpokládaný ve smlouvě o dílo činil kč/vchod, po započtení víceprací činí výsledné náklady na jeden vchod Kč/vchod Ve druhé etapě dojde k úpravě vnitřních částí přízemí, odstranění stávající dlažby, pokládce nové dlažby, úpravě vnitřních omítek, vymalování, výměně vnitřních spojovacích dveří, demontáži stávajících poštovních schránek a montáži nových. Nad rámec původně uvažovaný navrhuje VDS instalovat v přízemí na stěny nátěr marmolitem namísto stávajícího olejového nátěru. VDS se od minulého shromáždění sešel celkem 11x na svých pravidelných jednáních. Návrhy pro jednání shromáždění delegátů byly výborem konzultovány na tradiční schůzce se všemi domovními důvěrníky jednotlivých sekcí. Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek bere na vědomí zprávu pověřeného vlastníka společenství (VDS) k bodu č.3. Zpráva kontrolní komise Bude přednesena v průběhu jednání ústně předsedkyní kontrolní komise. Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek bere na vědomí zprávu kontrolní komise společenství k bodu č.4. Schválení účetní závěrky a výsledku hospodaření SVJ za rok 2008 Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek schvaluje: a) účetní závěrku za rok 2008 b) vypořádat výsledek hospodaření za rok 2008 s dlouhodobou zálohou k bodu č.5. Informace o průběhu hospodaření SVJ do 31. října 2009 V letošním roce jsme doplatili firmě Sulko za výměnu oken provedenou v roce 2008 částku Kč. Bylo doplaceno měsíčními splátkami v 08/2009. Hlavní investiční akcí byla oprava předních vstupů (hlavně výměna portálů a oprava schodišť a podest). K 31. říjnu t.r. byl stav dlouhodobé zálohy Kč. Podrobné informace jsou k dispozici k nahlédnutí u ekonoma VDS nebo v kanceláři SVJ. Výhled hospodaření v příštím roce předpokládá některé drobné úpravy: zvýšení položky příspěvek na správu pro členy SBD Praha o 7 Kč (ze 149 Kč na 156 Kč) bude kompenzován snížením příspěvku do FO pro všechny o 1% (to je cca o 7 Kč u malých bytů a o 11 Kč u velkých bytů) s tím, že všechny změny jsou obsaženy v přiloženém návrhu rozpočtu na rok 2010 (viz dále bod 6.). Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek bere na vědomí informaci o průběhu hospodaření SVJ do 31. října k bodu č.6. Investiční plán SVJ na rok 2010: a. Informace o dokončení rekonstrukce vchodů (úprava přízemí) Tato část již byla schválena na předchozím shromáždění vlastníků jednotek, zde se navrhuje pouze schválit navýšení předpokládaného rozpočtu akce o instalaci nátěrů v přízemí (viz shora bod 2) v celkové výši 22135Kč za marmolit b. Instalace radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody a výměna vodoměrů teplé vody

6 Pro příští rok je nutné podle obecně závazných předpisů vyměnit vodoměry teplé vody. Tento krok navrhuje VDS spojit s dlouhodobě diskutovaným záměrem přechodu na elektronické měření spotřeb tepla, teplé a studené vody v domě. V současné době se výrazně změnili technické a hlavně finanční parametry uvažovaného kroku. Technologie společnosti Ista Česká Republika, dlouhodobého partnera SVJ na rozúčtování nákladů, zjednodušuje komunikační systém radiového měření, které bylo v nedávné době masově instalováno v Německu a Nizozemí. Zjednodušením došlo k úspoře souvisejících nákladů a první provozní zkušenosti jsou pozitivní. Systém radiového měření umožní, že bude možné sledovat aktuální (týdenní) průběh topné sezóny i odběrů studené a teplé vody bez nutnosti návštěv bytů. Systém v předpokládané spolupráci s dodavateli energií umožní i aktuální sledování spotřeb v jednotkách s porovnáním spotřeb měřených na patách domu (dodavatelé musí umožnit sdílení dat nebo je třeba uvažovat o osazení vlastního měření). Došlo také k zásadnímu snížení cen jednotlivých komponent, což opět snižuje investiční nároky při kvalitativně nesrovnatelném komfortu služeb! Cenové srovnání desetiletého provozu ukazuje, že stávající systém vychází na cca 30 Kč, systém radiového odečtu na zhruba 41 Kč (obě bez DPH). SBD Praha ve spolupráci s Planet A a Istou připravuje informační systém, který umožní sledovat průběh spotřeb i uživatelům bytů, a to i prostřednictvím digitální TV. Schválením návrhu bude napříště nutné zpřístupňovat byty pouze v souvislosti s výměnou vodoměrů nebo výměnou radiového systému, jehož životnost je garantována na 10 let. Výjimku mohou tvořit pochopitelně kontroly systému (resp. chybových hodnot) a výměny nefunkčních prvků. c. Výstavba společné datové sítě v domě a oprava rozvodů elektrické energie ve společných částech domu Záměrem návrhu je oprava společných rozvodů elektrické energie ve společných částech domu (odstranění nefunkčních a nadbytečných vedení a zařízení, úprava stávajících rozvodů) a vybudování nových rozvodů společné datové sítě v domě ze společných prostředků vlastníků jednotek. Prvním krok je důležitým předpokladem pro zefektivnění využití současného vedení rozvodů ve stoupající rozvodné skříni, který následně umožní využít tento prostor pro vybudování páteřních rozvodů datové sítě. Společná datová síť bude přístupná více poskytovatelům datových služeb za stejných podmínek tak, aby vlastníci jednotek a uživatelé služeb internet/iptv/telefon/pco mohli zvolit z více alternativních poskytovatelů služeb, kteří budou mít stejné podmínky pro využití společné sítě. Datové rozvody jsou tvořeny svislými trasami s hvězdicovým rozvodem strukturované kabeláže UTP Cat 5e s kapacitou 100 Mbps do každé bytové jednotky se zakončením ve vchodovém rozvaděči. V bytové jednotce je každý kabel zakončen datovou zásuvkou RJ 45. Svislé trasy jsou podle technických možností objektu umisťovány do JOP prostupů pro elektroinstalace do samostatných trubek průměru 2,5-4 cm. Domovní rozvaděč je uzamykatelná kovová skříň, umístěná dle dohody se zástupcem půjčitele obvykle v suterénu budovy o rozměrech cca 600x800x800 mm umístěná na zdi na vhodném místě tak, aby byla zachována pochozí výška a nebyla znemožněna komunikace. Domovní rozvaděč je připojen na společný rozvod el. proudu a je osazen vyhrazeným podružným rozvaděčem, který umožní odečty spotřebovaného el. proudu. Horizontální optické trasy spojující jednotlivé vchodové rozvaděče jsou vedeny společnými částmi domu v prostorách podzemních podlaží při využití stávajících kabelových tras nebo nově instalovaných MARS žlabů. Aktivní prvky sítě stejně jako horizontální optická kabeláž nejsou předmětem společné investice a jsou řešeny na náklady jednotlivých operátorů poskytující služby koncovým uživatelům v objektu. Jednotlivým operátorům bude umožněno využití stávajících horizontálních tras a MARS žlabů pro uložení horizontální optické kabeláže stejně tak jako připojení objektu na páteřní optické trasy. Společné rozvody vybuduje společnost Planet A, se kterou SBD Praha dlouhodobě spolupracuje a která do současnosti připojila okolo jednotek v domech ve správě SBD Praha a jejíž služby jsou klienty SBD Praha velmi dobře hodnoceny. Náklady na vybudování datové sítě se odhadují na cca 700 tis. Kč za celý objekt. Uživatel každé bytové jednotky získá rozšířený přístup k novým službám, které bude moci zvolit podle svého uvážení. Výstavba předpokládá jednotné provedení, a to tak, aby předcházela úpravám společných částí domu, které jsou plánovány na rok 2011 a aby v budoucnu již nebylo třeba do společných prostor zasahovat. Výstavba sítě se nedotkne dnešních uživatelů např. sítě Jablonka, vyjma několika minutového výpadku služby při přepojení zákazníků. Využití stávajících rozvodů bude konzultováno s Jablonkou při přípravě vedení nové společné sítě. Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek: a) bere na vědomí: 1. informaci o dokončení rekonstrukce vchodů (přízemí);

7 2. informaci o zadání rekonstrukce hromosvodů ve smyslu závěrů revizní zprávy b) schvaluje: 1. rozšíření dokončení rekonstrukce vchodů (přízemí) o: 1.1. nátěr marmolitu namísto stávajícího olejového nátěru; 1.2. rozšíření sádrokartonové stěny přes boční stěnu výtahové šachty; 2. instalaci radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody a výměnu vodoměrů teplé vody; 3. instalaci společné datové sítě v domě se současnou opravou rozvodů elektrické energie ve společných částech domu. k bodu č.7. Schválení rozpočtu SVJ na rok 2010 Návrh rozpočtu se přikládá v samostatné příloze. Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek schvaluje rozpočet na rok k bodu č.8 Plán investic a výhled hospodaření SVJ na léta Plán investic a výhled hospodaření SVJ na léta se přikládá s cílem uvést předpokládaný rozsah investičních akcí (oprav a rekonstrukcí), které bychom předpokládali v uvedeném období realizovat. Plán zahrnuje i hrubý odhad nákladů, u každé položky je třeba počítat s tím, že proběhne výběrové řízení u jednotlivých zakázek a každá oprava či investice bude před realizací schvalována na shromáždění vlastníků. Ve shodě s dlouhodobým výhledem se v rozpočtech let 2010 až 2014 počítá s tím, že nebude růst suma záloh na údržbu, opravu a provoz společných částí domu a výdajů na služby pro společné části domu. VDS navrhuje, aby růst jednotlivých položek byl v uvedeném období vždy doprovázen odpovídajícím snížením dlouhodobé zálohy (fondu oprav). Výhled do roku 2014 akcentuje veřejné úvahy o přechodu ČR k euru v roce Návrh usnesení: Shromáždění vlastníků jednotek: a) bere na vědomí plán investic na léta ; b) pověřuje pověřeného vlastníka SBD Praha úpravou položek předpisů záloh za teplo, studenou a teplou vodu u těch vlastníků, kteří mají tyto zálohy podhodnocené a v roce 2008 měli na těchto položkách nedoplatek vyšší než 2.000,- Kč a následně si je sami neupravili. Zálohy budou upraveny od 1. ledna 2010 dle skutečných nákladů z roku 2008 s ohledem na nárůst cen. c) souhlasí s vyřezáním starých tují před domem a s následným zatravněním plochy V Praze dne 16. listopadu 2009 Za VDS - Olga Karfíková Za pověřeného vlastníka - Martin Kroh

8

9 Rozpočet Společenství vlastníků Jablonecká , 713, 714 na období Věcně usměrňované nájemné (ekonomicky oprávněné náklady): 1. Prostředky na opravy a údržbu (m²) Kč 2. Pojistné objektu Kč 3. Členský příspěvek SBD Praha Kč 4. Správní poplatek Kč 5. Poplatek nečlena družstva Kč 6. Odměna zástupců objektu Kč 7. Jiné provozní náklady Kč Celkem Kč Zálohy na služby: 8. Odvoz odpadu Kč 9. Úklid objektu, deratizace, apod Kč 10. Revize a mazání výtahu z fondu oprav 11. Osvětlení spol. prostor Kč 12. Ostatní dle potřeby Kč deratizace 13. Vodné a stočné 14. Teplo a ohřev vody 15. Teplá voda Celkem služby Úhrada za užívání celkem Kč Kč V Praze dne: Za společenství vlastníků: Poznámky: Změny oproti roku 2009: 1. snížení příspěvku do FO podle m² o 1%/byt/měsíc (o 7,- Kč u malých bytů, o 11,- Kč u velkých bytů) Malé byty platí 669,- Kč,670,- Kč,676,-Kč,677,-Kč/byt/měsíc, velké byty platí 1117,-Kč,1119,-Kč,1120,-Kč,1133,-Kč/byt/měsíc 2. zvýšení správního poplatku členů SBD Praha o 7,-Kč/byt/měsíc Ostatní položky zůstávají stejné jako v roce (zálohy na vodu a teplo se stanovují individuálně a nejsou předmětem návrhu rozpočtu)

10 Vysvětlivky k jednotlivým položkám rozpočtu: Pro rozpočet byl zvolen pojem malé a velké byty - malé byty jsou byty 1+1, velké byty jsou byty 3+1. Tam, kde se jedná o platby závislé na rozloze bytu se vychází z této tabulky typů bytů: Rozloha bytu Typ A 40,72m² Typ B 40,82m² Typ C 41,20m² Typ D 41,25m² Typ E 67,98m² Typ F 68,03m² Typ G 68,15m² Typ H 68,20m² Typ J 69,01m² U položek, kde se platby mezi jednotlivými typy bytů v rámci skupiny "malé byty" a v rámci skupiny "velké byty" liší o koruny a více jsou ještě tyto skupiny dále rozděleny. Takže např. u položky porstředky na opravy a údržbu podle m² je pět různých plateb Prostředky na opravy a údržbu podle m² Malé byty platí 669,- Kč,670,- Kč,676,-Kč,677,-Kč/byt/měsíc, velké byty platí 1117,-Kč,1119,-Kč,1120,-Kč,1133,-Kč/byt/měsíc Pojistné objektu Malé byty platí 20,-Kč/byt/měsíc, velké byty platí 33,-Kč/byt/měsíc Členský příspěvek SBD Praha Všichni členové družstva SBD Praha platí 10,-Kč/byt/měsíc Naše SVJ má 403 členů SBD Praha Správní poplatek Všichni členové družstva SBD Praha platí 156,-Kč vč. DPH/byt/měsíc Poplatek nečlena Nečlenové družstva SBD Praha platí 180,-Kč vč. DPH/byt/měsíc Odměna zástupců objektu Všechny byty platí 40,- Kč/byt/měsíc Jiné provozní náklady Všechny byty platí 10,- Kč/byt/měsíc (tato položka slouží zejména k úhradě poštovného při zasílání důležité korespondence) Odvoz odpadu Malé byty platí 59,-Kč/byt/měsíc, velké byty platí 98,-Kč,99,-Kč/byt/měsíc Úklid objektu Malé byty platí 61,- Kč/byt/měsíc, velké byty platí 101,-Kč/byt/měsíc Osvětlení společných prostor Malé byty platí 37,-Kč,38,-Kč/byt/měsíc, velké byty platí 62,-Kč,63,-Kč/byt/měsíc Ostatní dle potřeby - deratizace Všechny byty platí 10,- Kč/byt/měsíc Pokud si sečtete výše uvedené položky a připočítáte vaši zálohu na vodu a teplo, dostanete celkovou výši měsíční platby.

11 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 1 Na vědomí: Zpráva o činnosti pověřeného vlastníka Přítomno hlasů 60,14 % Nepřítomno hlasů 39,86 % z přítomných , , ,39 0 0,00 ze všech x 0,26 x 4,32 x 55,56 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 2 Schválení: Změna v projektu interiéru nátěr marmolitem Přítomno hlasů 60,40 % Nepřítomno hlasů 39,60 % z přítomných , , ,33 0 0,00 ze všech x 0,68 x 3,95 x 55,77 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 3 Schválení: Vyřezání starých dřevin před domem Přítomno hlasů 60,40 % Nepřítomno hlasů 39,60 % z přítomných , , ,12 0 0,00 ze všech x 1,32 x 1,63 x 57,46 x 0,00

12 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 4 Na vědomí: Zpráva KK Přítomno hlasů 60,66 % Nepřítomno hlasů 39,34 % z přítomných 0 0, , ,11 0 0,00 ze všech x 0,00 x 3,57 x 57,09 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 5 Schválení: Účetní závěrka za rok 2008 Přítomno hlasů 60,66 % Nepřítomno hlasů 39,34 % z přítomných ,44 0 0, ,56 0 0,00 ze všech x 0,27 x 0,00 x 60,40 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 6 Na vědomí: Informace o hospodaření SVJ Přítomno hlasů 60,66 % Nepřítomno hlasů 39,34 % z přítomných 0 0, , ,13 0 0,00 ze všech x 0,00 x 0,53 x 60,14 x 0,00

13 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 7 Schválení: Radiový odečet tepla a vody Přítomno hlasů 60,40 % Nepřítomno hlasů 39,60 % z přítomných , , ,44 0 0,00 ze všech x 2,21 x 3,57 x 54,62 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 8 Schválení: Rekonstrukce rozvodů elektrické energie Přítomno hlasů 59,40 % Nepřítomno hlasů 40,60 % z přítomných 0 0, , ,56 0 0,00 ze všech x 0,00 x 0,26 x 59,14 x 0,00 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 9 Schválení: Rozpočet na rok 2010 Přítomno hlasů 59,40 % Nepřítomno hlasů 40,60 % z přítomných 0 0,00 0 0, ,00 0 0,00 ze všech x 0,00 x 0,00 x 59,40 x 0,00

14 Společenství vlastníků jednotek Jablonecká ,713,714 Hlasování č. 10 Schválení: Úprava položek předpisů záloh Přítomno hlasů 58,72 % Nepřítomno hlasů 41,28 % z přítomných 0 0, , ,73 0 0,00 ze všech x 0,00 x 0,16 x 58,56 x 0,00

15 Usnesení shromáždění Společenství vlastníků jednotek Jablonecká , 713, 714 se sídlem Praha 9, Jablonecká 412, konaném dne 3. prosince 2009 od 18:30 hod. ve Střední průmyslové škole na Proseku, Praha 9, Novoborská 2. Shromáždění vlastníků jednotek SVJ Jablonecká , 714: a) bere na vědomí: zprávu o činnosti pověřeného vlastníka společenství (VDS) s informací o dokončení 1. etapy rekonstrukce vchodů a informací o rekonstrukci hromosvodů ve smyslu závěrů revizní zprávy (1) zprávu kontrolní komise společenství (4) informaci o hospodaření SVJ v roce 2008 a průběhu hospodaření do 31. října 2009 (6) b) schvaluje: změnu v projektu interiéru: na stěnách v přízemí místo olejového nátěru provést povrchovou úpravu marmolitem (2) vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem (3) účetní závěrku za rok 2008 a vypořádání výsledku hospodaření za rok 2008 s dlouhodobou zálohou (5) instalaci radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody a výměnu vodoměrů teplé a studené vody (7) rekonstrukci rozvodů elektrické energie (silnoproudu) ve společných částech domu (8) rozpočet SVJ na rok 2010 (9) aby pověřený vlastník SBD Praha upravil položky předpisů záloh za teplo, studenou a teplou vodu u těch vlastníků, kteří mají tyto zálohy podhodnocené a v roce 2008 měli na těchto položkách nedoplatek vyšší než 2000 Kč a následně si zálohy sami neupravili. Zálohy budou upraveny od 1. ledna 2010 dle skutečných nákladů z roku 2008 s přihlédnutím k nárůstu cen (10) c) ukládá: pověřenému vlastníkovi zajistit dostatečný souhlas vlastníků jednotek s položkami - instalace radiového odečítání spotřeb tepla, teplé a studené vody a výměna vodoměrů (7) - změna projektu interiéru úprava marmolitem (2) - rekonstrukce rozvodu elektrické energie (8) ve smyslu obecně závazných předpisů (75% souhlas všech vlastníků jednotek v domě) nutný k realizaci tohoto usnesení připravit na jarní shromáždění SVJ podklady pro výstavbu společné internetové sítě v domě Přesné číselné výsledky hlasování (číslo hlasování uvedeno v závorce) o jednotlivých položkách usnesení jsou uvedeny v zápisu z jednání.

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Konání schůze: 29.11.2006 od 19 hod. v Gymnáziu Českolipská 373, Praha 9. Zápis

Více

SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo

SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Směrnice stanoví způsob rozúčtování cen služeb a energií mezi správcem

Více

POZVÁNKA. na schůzi shromáždění společenství vlastníků

POZVÁNKA. na schůzi shromáždění společenství vlastníků POZVÁNKA na schůzi shromáždění společenství vlastníků předsedkyně výboru Společenství Kaštanová III. čp. 683, Eva Kyselá, spolu s dalšími členy výboru svolávají v souladu se stanovami Společenství Kaštanová

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

za rok 2009 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

za rok 2009 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem: Rajhrad, 9. května 484, 664 61, IČ: 283 35 864, zapsaném v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeného Krajským soudem v Brně,

Více

Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4

Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4 Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4 konaného dne 23. 06. 2011 ve společenské místnosti

Více

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 16.6. 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha - Letňany Na shromáždění bylo přítomno 69,2% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení schopné.

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4

POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4 POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4 V souladu s ustanovením čl. VI, odst. 3 a 4 stanov svolává výbor společenství schůzi shromáždění na středu 1.12.2010

Více

ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD )

ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD ) ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD ) Datum: 26.6.2014 Místo a čas: Účastníci: v konferenční místnosti Gynekologicko porodnické kliniky Nemocnice

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 konaného ve Středisku ekologické výchovy Hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubátova 1/32, Praha 10 dne 4.5.2016

Více

S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6

S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 Zápis ze 4. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu

Více

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Shromáždění bere na vědomí: Zprávu o činnosti výboru přednesenou předsedou Zprávu o činnosti kontrolní

Více

Společenství vlastníků jednotek BRONZOVÁ 2024-6

Společenství vlastníků jednotek BRONZOVÁ 2024-6 Členská schůze Bytové družstvo BRONZOVÁ 2024-6 a Shromáždění Společenství vlastníků jednotek BRONZOVÁ 2024-6 Datum a místo konání: 16. 6.2015, Kinosál ZŠ Bronzová 1. Přivítání a předložení programu Část

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

SPOLEČENSTVÍ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 Petržílkova 2490, 158 00 Praha 5 IČ: 26759331 DIČ: CZ26759331

SPOLEČENSTVÍ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 Petržílkova 2490, 158 00 Praha 5 IČ: 26759331 DIČ: CZ26759331 ZÁPIS Z VÝROČNÍ SCHŮZE SVJ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 16. KVĚTNA 2011 ad 1. Výroční schůze - shromáždění Společenství Petržílkova 2486-2491 byla prohlášena za zahájenou v 19.00 hod. Zjištění usnášeníschopnosti

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 19.5.2016

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 19.5.2016 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 19.5.2016 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ

SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ č. 2 029-1115 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Směrnice stanoví tvorbu a způsob rozúčtování nájemného a cen služeb mezi družstvem a nájemcem, popřípadě

Více

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato.

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato. Zápis o pokračování 1. schůze shromáždění Společenství pro dům Dřínovská č.p. 4742, Chomutov sídlem Chomutov, Dřínovská č.p. 4742, PSČ 430 01 konaná dne 8. 6. 2010 Po skončení první části schůze za přítomnosti

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA (dle 4 zák. č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, v platném znění, dále jen zákon o vlastnictví bytů ) o budově : č.p. 207 v k.ú. Sněžné 8 bytových jednotek Obsah : str.č. A. Označení

Více

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ)

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 27 Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Příloha č.1 Tiskopis: Plán oprav

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 IČ: 24289086, Píškova 1961/42, 155 00 Praha 5 Datum konání: 10. 12. 2014 Místo konání: Fakultní základní škola Brdičkova 1878 Přítomni: prezenční

Více

ZÁPIS. ZE 49. SCHŮZE VÝBORU SVJ konané dne 22. 10. 2013 od 19:00 hod

ZÁPIS. ZE 49. SCHŮZE VÝBORU SVJ konané dne 22. 10. 2013 od 19:00 hod ZÁPIS ZE 49. SCHŮZE VÝBORU SVJ konané dne 22. 10. 2013 od 19:00 hod Přítomni: Petr Jakubik (člen výboru) Ing. Michal Krošlák (člen výboru) Anna Sýkorová (místopředsedkyně výboru) Ing. František Šik (člen

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009 I. Program: 1. Schválení programu... 1 2. Zpráva o činnosti výboru a kontrolní komise... 2 3. Vyúčtování

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 28.5.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis z 3. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 2. prosince

Více

Zápis č. 122 z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 ze dne 05. 02. 2013

Zápis č. 122 z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 ze dne 05. 02. 2013 Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 Praha 3 Jilmová 2682/4, 130 00 Praha 3, IČ: 27081478, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek Městského soudu v Praze

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450,

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, ul. Místecká 450, Praha 18 Letňany ze dne 25. června 2013, konaného od 18:15 hodin, v suterénu domu čp. 450 (sušárna) Program: 1. prezence a

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 9. června 2015 od 16:00 hod. v kulturním domě města Ostravy, ul. 28. října 124 Počet

Více

Shromáždění vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9,

Shromáždění vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek -------------------------------------------- Praha, 16. 4. 2012 Vážení spoluvlastníci, zveme vás vlastníky jednotek v domě č. p. 405,

Více

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010.

ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z prvního zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.11.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou

Více

Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu Nad Vltavským údolím, Praha 6. Datum: 16. 4. 2011

Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu Nad Vltavským údolím, Praha 6. Datum: 16. 4. 2011 S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu

Více

STANOVY Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1306, Čajkovského 7, Praha 3

STANOVY Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1306, Čajkovského 7, Praha 3 STANOVY Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1306, Čajkovského 7, Praha 3 Článek I: Článek II: Článek III: Článek IV: Článek V: Článek VI: Článek VII: Článek VIII: Článek IX: Článek X: Článek XI: Článek

Více

O b s a h Informátoru č. 2/08

O b s a h Informátoru č. 2/08 O b s a h Informátoru č. 2/08 - Usnesení z výroční schůze shromáždění delegátů SBD Přerov ze dne 21.5.2008 - Pozvánka na podzimní porady předsedů samospráv (rozpis porad předsedů) - Upozornění předsedům

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování - Pravidla rozúčtování nákladů vzniklých při užívání jednotek v domě, správě domu a pozemku - Pravidla pro stanovení

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Bramboříková 2995/2, Praha 10

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Bramboříková 2995/2, Praha 10 STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Bramboříková 2995/2, Praha 10 Článek I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků (dále jen společenství ) je právnická osoba, jejímž účelem je zajišťování správy domu

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7. Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016.

Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7. Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016. Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7 V ý r o č n í č l e n s k á s c h ů z e Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016 Usnesení Výroční členská schůze bere

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

26. listopadu 2015 (čtvrtek)

26. listopadu 2015 (čtvrtek) Společenství Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 P O Z VÁ N K A na 10. výroční shromáždění Společenství Plickova 571-572, Praha 4 které se koná

Více

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 22.3.2014

Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 22.3.2014 Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 22.3.2014 Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatele 2. Schválení programu 3. Volba revizora klubu 4. Účetní uzávěrka 2013 5. Informace

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Část I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Název a sídlo 1) Název společenství:.. 2) Sídlo:. 3) Společenství vlastníků je korporací, právnickou osobou založenou za účelem

Více

Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00. Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7

Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00. Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7 T E C H N I C K Á Z P R Á V A Stavba : STAVEBNÍ A KRAJINÁŘSKÉ ÚPRAVY ZATÁČKY U MRAVENCŮ Místo : AREÁL ZOO, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA 7, 171 00 Investor : ZOO PRAHA, U TROJSKÉHO ZÁMKU 120/3, PRAHA

Více

V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy:

V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy: Zápis o průběhu čtvrtého shromáždění členů Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany (dále jen "SVJ"), IČ: 27189678 zapsané v rejstříku SVJ u MS v Praze, oddíl S, vložka 5187, konané 7.listopadu 2005

Více

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 11. března 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Na shromáždění bylo přítomno 56, 92% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení

Více

M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010

M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010 O B Z O R stavební bytové družstvo, Družstevní 787, SLAVIČÍN, PSČ: 763 21 tel.: 577 341 875, fax: 577 343 833, e-mail: info@obzor-sbd.cz M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010 o jednání a rozhodování ve

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2011

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2011 Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2011 Dle smlouvy o správě správce provádí administrativní práce spojené se správou, t.j. činnosti spojené s chodem, údržbou, opravami a finančními transakcemi

Více

SCHVÁLENO c) Shromáždění schvaluje jako zapisovatele schůze Jindřicha Chlíbka.

SCHVÁLENO c) Shromáždění schvaluje jako zapisovatele schůze Jindřicha Chlíbka. Zápis ze schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Machkova 2127, 2128, 2129 se sídlem Machkova 2128/5, 149 00 Praha 4, konané dne 15. 5. 2012 Program schůze: 1) Schválení programu, volba

Více

Stanovy Společenství vlastníků jednotek Láskova č.p. 1817-1818- 1819

Stanovy Společenství vlastníků jednotek Láskova č.p. 1817-1818- 1819 Stanovy Společenství vlastníků jednotek Láskova č.p. 1817-1818- 1819 Článek I. Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnická osoba, jejímž účelem je zajišťování

Více

NÁVRH STANOV KE SCHVÁLENÍ PRO SHROMÁŽDĚNÍ 10.6.2015 verze 0.1 STANOVY. Společenství vlastníků pro dům Metropole Zličín č.p.457 Praha 5 - Zličín

NÁVRH STANOV KE SCHVÁLENÍ PRO SHROMÁŽDĚNÍ 10.6.2015 verze 0.1 STANOVY. Společenství vlastníků pro dům Metropole Zličín č.p.457 Praha 5 - Zličín STANOVY Společenství vlastníků pro dům Metropole Zličín č.p.457 Praha 5 - Zličín OBSAH: Článek I: Článek II: Článek III: Článek IV: Článek V: Článek VI: Základní ustanovení Název a sídlo společenství Členství

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 14.3. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 1. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 24. 1. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a zapisovatele

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.1) Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. Jednání

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hod. v kulturním domě AKORD v Ostravě-Zábřehu Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ, CVIČEBNÁ 2447/9, PRAHA 6 DODÁVKA A MONTÁŽ ROZVODŮ STRUKTUROVANÉ KABELÁŽE

DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ, CVIČEBNÁ 2447/9, PRAHA 6 DODÁVKA A MONTÁŽ ROZVODŮ STRUKTUROVANÉ KABELÁŽE SEZNAM PŘÍLOH: Číslo přílohy Rev. index Název přílohy Měřítko Datum Rev. datum F-01 00 SEZNAM PŘÍLOH A - - - 05.2014 F-02 00 PŘEHLEDOVÉ SCHÉMA - - - 05.2014 F-03 00 PŮDORYS SUTERÉN 1 : 50 05.2014 F-04

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

PŘÍLOHA 15 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI. Popis služby Nájem prostoru pro umístění sběrného okruhu radioreléovým spojem

PŘÍLOHA 15 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI. Popis služby Nájem prostoru pro umístění sběrného okruhu radioreléovým spojem PŘÍLOHA 15 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI Popis služby Nájem prostoru pro umístění sběrného okruhu radioreléovým spojem OBSAH 1 Obecné podmínky Služby...3 2 Popis jednotlivých produktů Služby...4 3 Sankční

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Z á p i s z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 2.2.2007 od 19.00 hod v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 8 občanů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ, SPOLEČNOU PŘÍPRAVU TEPLÉ VODY A NA POSKYTOVÁNÍ PITNÉ VODY V DOMECH VE VLASTNICTVÍ, I. ÚČEL: Zajištění jednotného postupu při rozúčtování nákladů

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015

21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015 21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015 Přítomni: Šmíd, Dolanský, Štefková, Ulbrichová, Florian pozdní příchod v 18:25 hod. Program schůze: 1. Smlouva o dodávce plynu 2. Smlouva o dodávce elektřiny 3. Nadstandard

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Tento dokument včetně příloh a projektové dokumentace (dále jen PD) tvoří zároveň kompletní zadávací dokumentaci. Název zakázky: 113D31300-7707 Dorozumívací

Více

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p. Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba

Více

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí.

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí. ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ Praha - Suchdol dne 18.12 2003 Účast při zahájení zasedání: zastupitelů Omluveni: p. Ptáček, p. Pytlíček, Mgr. Halová Je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 27.4. 2010

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 27.4. 2010 Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 27.4. 2010 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Předseda shromáždění: p. Milan Slavíček Začátek shromáždění:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Bc. Jakub Drmla,

Více

Zápis a usnesení z 20. členské schůze konané dne 18. června 2015 od 18:00 hodin v salonku hotelu DUKLA ve Vyškově

Zápis a usnesení z 20. členské schůze konané dne 18. června 2015 od 18:00 hodin v salonku hotelu DUKLA ve Vyškově Bytové družstvo Letní Pole Vyškov, Dědice, Osvobození 617/4, PSČ 682 01 IČ: 27708403 Registrace: KS Brno, Dr., vložka 4366 ze dne 15.11.2006 Bankovní spojení: 1889659399/0800 Zápis a usnesení z 20. členské

Více

prohlášení vlastníka budovy:

prohlášení vlastníka budovy: Hlavní město Praha, Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ:00063941 Zastoupená starostou Mgr. Vladislavem Lipovským jako vlastník dále uvedené nemovitosti vydává podle ust. 4 zák. č. 72/1994

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání:

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání: O B E C K A N I N A U s n e s e n í z e s c h ů z e o b e c n í h o z a s t u p i t e l s t v a o b c e K a n i n a k o n a n é h o d n e 8. 1 1. 2 0 1 3 Návrh programu veřejného zasedání: 1. Zahájení,

Více

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezentační listiny 15 členů. Program: 1) Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové

Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové Článek 1 Název a sídlo Společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové, se sídlem Hradec

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Suchý, p. Choc, p.

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008

ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008 ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008 Místo konání: salónek restaurace U Švejka, Dvořákova ul., Plzeň Datum: 29.10.2008 Přítomni: viz. Prezenční

Více

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 2/2015 ze zasedání výboru dne 17. 2. 2015 Termín 17. 2. 2015, 17:00 zahájení 19:15 závěr

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Obec Břehy Zastupitelstvo obce Břehy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Zahájení ustavujícího zasedání zastupitelstva Všichni

Více

ZPRAVODAJ. pro jihočeská města a obce Prosinec 2015

ZPRAVODAJ. pro jihočeská města a obce Prosinec 2015 ZPRAVODAJ 9 pro jihočeská města a obce Prosinec 2015 Vážená paní starostko, vážený pane starosto, vážení představitelé měst a obcí Jihočeského kraje, ačkoliv došlo v souvislosti se změnou legislativy k

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016 Zahájení: Starosta přivítal zastupitele i přítomné na zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru Datum: 07.12.2004 18:00 Místo jednání: výměník Litoměřická 405/9 Přítomen: Nepřítomen: Přizván: Hana Marková Robert Stránský Markéta Krčová pan a paní Nečasovi Mgr. Martin Kroh

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 16.12.2014

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154. Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 16.12.2014 Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 16.12.2014 ve velkém salonku restaurace Popovice v Pelhřimově od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 konané dne 17.6. 2015 od 18:30 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027,

Více

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, Ing. Kokeš, Mgr. Plíva,

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6.

PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6. PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6.cz STANOVY Společenství vlastníků Na Stezce 489,Praha 10 Část

Více