K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení."

Transkript

1 Budu zpěvačkou... a co na to říká maminka? Děkujeme taky panu Koprovi z Diskotéky Fantazie, který nám maximálně vyšel vstříc a panu Večeřovi z Čoka Citonice, který nás zahrnul sladkostmi pro děti. Jestli se vám na maškaráku líbilo, přijďte za rok zase. Do farního kostela můžete přijít i dřív. Srdečně zvou otcové Pavel a Jindřich z Přímětic výročí založení SDH K oslavě 100 let založení SDH byly zásahovém družstvu zakoupeny nové obleky a vybavení.

2 V roce 2005 na místním hřišti probíhala slavnost 100. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů v Citonicích.

3 Povodeň v Citonicích Dne postila povodeň i naši obec.

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Zpráva Českého statistického úřadu Petrovice v okrese Blansko a Citonice v okrese Znojmo přešly do kategorie vyšší (500 až 999 obyvatel). Ke změně v zařazení do velikostní kategorie došlo i u města Rousínov v okrese Vyškov, který počtem obyvatel ke konci roku 2005 již nepřesáhl pěti tisícovou hranici a poklesl do nižší kategorie. Počty obyvatel v obcích Jihomoravského kraje k a změny územní struktury k Počty obyvatel v obcích Jihomoravského kraje k 31. prosinci 2005 jsou uveřejněny v nabídce Města a obce na odkazu Počet obyvatel v obcích Jihomoravského kraje k Základem pro jejich výpočet je sčítání lidu, domů a bytů, které se na území naší republiky uskutečnilo k datu a zahrnuje trvale bydlící obyvatele a dlouhodobě přítomné cizince. Každoročně se k tomuto počtu pro každou obec samostatně připočítává počet narozených dětí a přistěhovalých osob, odpočítává počet zemřelých a vystěhovalých. Podle této bilance k žilo na území Jihomoravského kraje obyvatel a jejich počet vzrostl oproti stejnému datu roku 2004 o 118 osob. Ve 44 obcích ke změně v počtu obyvatel meziročně nedošlo, v 335 jejich počet vzrostl (nejvíce v Blansku o 267 obyvatel), ve 293 obcích obyvatel ubylo (nejvíce v Brně 972 obyvatel). Jak ukazuje následující tabulka, z 672 obcí Jihomoravského kraje se jich nejvíce (195) nachází ve velikostní kategorii od 200 do 499 obyvatel, ale bydlí v nich necelých 6 % lidí. Téměř třetina Jihomoravanů ( ) žije v krajském městě Brně, druhý nejvyšší počet ( osob) i podíl (15,1 %) obyvatel bydlí ve velikostní skupině obcí s až obyvateli a v této kategorii také došlo k největšímu meziročnímu nárůstu počtu obyvatel, a to o 4 795, tj. o 2,9 %. Naopak největší úbytek obyvatel zaznamenaly obce (města) s kategorii až obyvatel. Oproti minulému období došlo také k přesunu obcí mezi jednotlivými velikostními kategoriemi. Ze skupiny obcí s 200 až 499 obyvateli dvě obce (Stošíkovice na Louce Našiměřice v okrese Znojmo) spadly do nejnižší kategorie. a

13 Rok 2006 Tříkrálová sbírka V roce 2006 byla na tříkrálové sbírce vybraná částka 8.644,50 Kč. Tříkrálovou sbírku pořádala i v naší obci Charita Znojmo. Prodej hasičské stříkačky Dne 23. ledna 2006 obecní zastupitelstvo schválilo prodej hasičské stříkačky PS 12. Stříkačka byla prodána obci Vracovice za částku ,- Kč. Odhad provedl pan Urbánek z HZS Znojmo. Smlouva s obcí Bezkov Obec Citonice má uzavřenou smlouvu o splátkách na napojení obce Bezkov na ČOV v Citonicích. Obec Bezkov se zavázala uhradit obci Citonice částku ,- Kč, do roku 2005 splatila ,- Kč. K zbývá doplatit zůstatek ,- Kč. Odcizení skluzavky Dne byla v nočních hodinách odcizena skluzavka na dětském hřišti. Obecní zastupitelstvo dne schválilo zakoupení nové skluzavky v částkce 7.802,- Kč. Schválení kupní a darovací smlouvy s JMP Dne 28. června 2006 schválilo obecní zastupitelstvo kupní a darovací smlouvy s JMP a dle schvlení dohody o ukončení nájemního vztahu s JMP, a.s., Plynárenská 459/1, Brno. Smlouvy byly schvleny za těchto podmínek: kupní smlouva na STL plynovod a přípojky, lokalita Za školkou na pč.č. 1098,1099, 1268, 1268/1, k.ú. Citonice. Kupní smlouva zní na částku ,- Kč. Nákup fotoaparátu Pro potřebu obecního úřadu byl zakoupen fotoaparát značky Panasonic ve výši 6.260,- Kč.

14 Návrh rozpočtu na rok 2006 Rozpočet na rok 2006 byl schválen obecním zastupitelstvem dne 26. dubna 2006.

15 Kolumbárium Dne bylo požehnáno kolumbárium panem farářem Zahradníčkem. Při této příležitosti obecní zasstupitelstvo navrhlo a schválilo nájem za 1 schránku ve výši 80,- Kč na prvních 10 let a na dalších 10 let 40,- Kč. Filmový víkend Ve dnech 14. a 15. července 2006 proběhl na místním hřišti filmový víkend pro děti. Obecní zastupitelstvo rozhodlo zaplatit výlohy spojené s promítáním. Využití školního bytu Ředitel školy pan Mgr. Jindřich Bulín požádal obecní zastupitelstvo o vyutiží prostorů bytu v budově školy. Základní škola by tyto prostory využila jako tělocvičn, ředitelnu, sborovnu, místnost pro uklízečku. Záměr byl schválen. Volby Na podzim roku 2006 proběhly volby do obecního zastupitelstva. Dne 1. listopadu proběhlo 1. ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva. Starostou obce byl zvolen: místostarostou: Ing. František Molík Josef Ilek členové obecníh zastupitelstva jsou: Mgr. Ladislav Dvořák Roman Růžička Ing. Zdeněk Popelka Ing. Petr Popelka Ing. Bohumil Popelka. Smlouva na zimní údržbu místních komunikací Obec Citonice uzavřela smlouvu na zimní údrbu místních komunikací s firmou KOVO NOVÁK. Starosta obce zajistil rozvoz posypového materiálu na zimní údržbu místních komunikací na odbočku ke středisku Agrodružstva Jevišovice, na pěší komunikaci u p. Valy, k transformátoru u mateřské školy, k sokolovně, ke komunikaci k Rušlému a ke hřbitovu. Rekonstrukce obecního úřadu Dne 20. prosince 2006 obecní zastupitelstvo schválilo studii na rekonstrukci topení a kanceláří obecního úřad. Starosta obce byl pověřen zahájením realizace rekonstrukce OÚ a byla navržena výběrová a dozorová komise ve složení: Ing. Molík František, Ing. Zdeněk Popelka, Roman Růžička.

16 Pohyb obyvatel V tomto roce se narodili: Konvalinová Klára č.p. 184 Burcin Petr Michal Trenz Marek č.p. 158 Zemřeli: Sedlák Jan č.p. 103 Klempová Anna č.p. 34 Večeřová Marie č.p. 162 Hlávka Antonín č.p. 27 Molíková Růžena č.p. 24 Odstěhovali se: z č.p. 160 Hlávka Jan do Oleksovic 79 z č.p. 71 Hrůzová Adéla do Božic Přistěhovali se: na č.p. 177 MUDr. Lepš Jiří, Lepšová Dana, Lepš Martin ze Přímětic 570 na č.p. 202 Dvořák Luboš, Dvořáková Veronika, Dvořáková Klára ze Znojma, Dvořákova 59 na č.p. 167 Pokorná Michaela z Rudlic 49 na č.p.186 Röss Vladimír ze Znojma, Velká Michalská 5 a Rössová Alena z Jihlavy, Srázná 12 na č.p. 109 Gric Leoš z Třebíče, Nové Dvory 578/2 a Gricová Ivana, Gricová Anna a Gricová Žaneta ze Znojma, ul. 17. listopadu na č.p. 72 Bauerová Hana - Dušková z Vranova, okr. Brno na č.p. 213 MUDr. Voznica Jiří, Voznicová Elena, Voznica Jakub, Voznica Jiří z Přímětic na č.p. 35 Popelková Hana z Horního Břečkova 34 na č.p. 72 Dušek Jiří z Vranova na č.p. 79 Vyskot Radek z Bezkova 71 Setkání rodáků Zvučné fanfáry zahájily slavnostní setkání všech rodáků z Citonic. Účastnili se ho jak místní obyvatelé, tak i přespolní, které osud zavál do širého světa. S myšlenkou srazu přišli místní občané, pro záměr získali organizaci Sokol, náročná příprava akce a její realizace ležela na bedrech několika nadšenců, kteří dokázali připravit skvělý program.

17 Rodáci navštívili kostel a místní školu, kde školáci připravili pro hosty výstavku prací s citonickými náměty. O dobrou náladu se starala dechovka, která hrála celé odpoledne k poslechu i tanci. Zajímavá byla výstavka fotografií obyvatel obce - nejstarší byla dokonce z roku 1873, místní výtvarníci se pochlubili na faře obrazy, které sami namalovali. Byla radost pohledět, kolik se nachází v obci skrytých talentů, kteří si dokážou poradit s lecjakým námětem. Dalším trhákem byla projížďka turistickým vláčkem po obci. Přestože počasí příliš nepřálo, sešly se na tři stovky rodáků, z nichž se někteří setkali po mnoha desítkách let. Nebylo snad jediného člověka, který by nebyl spokojen, a setkání v každém případě přispělo k pospolitosti obce. Počasí V pražském Klementinu byla naměřili meteorologové teplotní rekord pro 20. červenec Teploměr ukázal 35,3 C. Dosavadní rekord byl z roku 1895 a byl o desetinu stupně nižší.. Tyto teploty byly zaznamenány i v našem kraji. Teploty kolem 30 C trvaly do konce měsíce července, od 1. srpna nastalo období vydatných dešťů. Jen v době od 1. do 7. srpna napršelo cca mm na 1m² Podle údajů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) bylo letošní září nejsušším od roku Za posledních 45 let byl uplynulý měsíc sice jen třetí nejteplejší, přesto však průměrná teplota v září byla o 0,1 stupně vyšší než v srpnu. Průměrná teplota za září, říjen a listopad činí 10,8 stupně Celsia, což je 2,6 stupně nad dlouhodobým průměrem. Cvičný požární poplach Dne večer v 18:10 byl vyhlášen v místním okrsku cvičný požární poplach v Bezkově. Volány byly pouze sbory, které mají auta. Dostavily se v pořadí Bezkov, Milíčovice, Citonice, Mašovice a to i přesto, že pršelo. Tento déšť otestoval opravdovou schopnost zásahu povolaných sborů. Občasník Citonice Dne 20. prosince 2006 byla obecním zastupitelstvem ustanovena redakční rada pro vydávání obecního zpravodaje OBČASNÍK CITONICE. Ještě v tomto roce bylo vydáno nulté číslo obecního zpravodaje navzaného Občasník Citonice:

18

19

20

21

22 Inventarizace majetku k

23

24 Závěrečný účet hospodaření obce Citonice v roce 2006

25

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Zpravodaj obce Kaliště

Zpravodaj obce Kaliště Ročník 2., vydání 1. Březen 2015 Zpravodaj obce Kaliště Obsah: 1. Slovo úvodem 2. Ohlédnutí za zimou 3. Masopust 2015 a hasičský ples 4. Informace obecního úřadu 5. Tříkrálová sbírka 2015 6. GoSMS buďte

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů Starostou lhoteckého sboru byl v roce 2008 Milan Dědek, velitelem Václav Morávek, náměstkem starosty Jan Růžička, jednatelem Josef Kurka, hospodářem Jiří Fibikar, revizorem Libor

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 9. 1. 2016 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2015. K dnešnímu dni má náš

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2009

V Ř E S K O V Á K duben 2009 V Ř E S K O V Á K duben 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, minulé číslo Vřeskováka bylo vytištěno bez našeho symbolu - sedícího Vřeskováka. Nebyl to úmysl, ale při kopírování se vloudil tiskařský šotek.od

Více

Ročník XXXIV DÁREK K NAROZENINÁM

Ročník XXXIV DÁREK K NAROZENINÁM Ročník XXXIV Vydává město Železnice Z obsahu: - Číslo 4/2015 DÁREK K NAROZENINÁM Dárek k narozeninám Z jednání orgánů města Zprávy z městského úřadu Slovo nové ředitelky Masarykovy ZŠ Co se chystá v knihovné

Více

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká ***

Zprávy z České. *** Pro děti i dospělé *** 13. číslo/ listopad 2015. *** Vzpomínka na oslavy 230 let založení obce Česká *** *** Pro děti i dospělé *** Zprávy z České Občasník 13. číslo/ listopad 2015 Ve dnech 19. a 20. září jsme si připomenuli 230. výročí založení naší obce. Při této příležitosti byla slavnostně otevřena nově

Více

Obecní občasník č. 5

Obecní občasník č. 5 Obecní občasník č. 5 vydává obec Rataje KVĚTEN 2016 Vážení spoluobčané, jistě se vám do rukou již dostala pozvánka na setkání rodáků obce Rataje. Během této víkendové akce přijede do Rataj mnoho návštěvníků

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011 NAŠE VESNICE MĚSÍČNÍ ZPRAVODAJ OBČANŮ A PŘÁTEL PĚNČÍNA ČERVENEC A SRPEN 2011 Před námi jsou dva měsíce prázdnin a čas dovolených, Vám všem přejeme hezké léto, dětem prázdniny se spoustou sluníčka a koupání,

Více

Občanské sdružení DOKOLEČKA Centrum pro rodinu Člen Sítě mateřských center VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 www.dokolecka.cz dokolecka@doubravcice.cz tel. 724 689 786 2 Obsah O nás..4 Základní údaje o sdružení;

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zasedání zastupitelstva obce Petrovice zahájil v 18.00 hodin starosta

Více

ČLÁNEK Z UČITELSKÝCH NOVIN Č. 38/2002 BEZ VELKÉHO NADŠENÍ

ČLÁNEK Z UČITELSKÝCH NOVIN Č. 38/2002 BEZ VELKÉHO NADŠENÍ ČLÁNEK Z UČITELSKÝCH NOVIN Č. 8/00 BEZ VELKÉHO NADŠENÍ Nedaleko Znojma, na vedlejší silnici směrem na Vranov nad Dyjí, je malá vesnička. Citonice. Když jedete moc rychle, je nebezpečí, že minete značky

Více

Místní poplatky v obci Věcov

Místní poplatky v obci Věcov Rok 2010 Číslo 1 Občasník Obecního úřadu Věcov (Jimramovské Pavlovice, Koníkov, Míchov, Odranec, Roženecké Paseky, Věcov) Místní poplatky v obci Věcov Poplatek za psa Poplatek za psa je třeba uhradit na

Více

Kronika města Březová za rok 1996

Kronika města Březová za rok 1996 Kronika města Březová za rok 1996 1. Obsah 1. Obsah 2. Úvod 3. Činnost Městského zastupitelstva, Městské rady a Městského úřadu - Městské zastupitelstvo - Městská rada - Hospodaření města 4. Veřejný a

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva začíná stavem naší

Více

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2014 14. ročník

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2014 14. ročník 3/2014 14. ročník Čím déle vlaštovky u nás v říjnu prodlévají, tím déle pěkné a jasné dny potrvají. Když křížový pavouk se v říjnu ukrývá a nevylézá, není daleko od sněhu. Zářijové dny pomalu končí a s

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V neděli 24. ledna 2010 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Byl zde zvolen nový výbor - starostou lhoteckého sboru byl opět

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 1/2013

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 1/2013 Příloha č. 1 k vyhlášce č. 1/2013 Seznam sil a prostředků jednotek požární ochrany Podle požárního poplachového plánu kraje (1) Seznam sil a prostředků jednotek požární ochrany pro první stupeň poplachu

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 23. září 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 23. září 2009 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 23. září 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Marie Brunová Ivana Heřmánková ing. Jaroslav Jelínek Veronika Jiravová František

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

Brusnický zpravodaj. Dolno - Ve zpravodaji naleznete: obecní měsíčník září 2011

Brusnický zpravodaj. Dolno - Ve zpravodaji naleznete: obecní měsíčník září 2011 Dolno - Brusnický zpravodaj Zvičina 671 m. n. m. obecní měsíčník září 2011 Staffovy mlýny: 2. mlýn čp. 11 Gabriel Staffa se postaral také o svého mladšího syna Franze (nar. 1878). Koupil mu výše proti

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 7-2009 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25. 6. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů. Krátkodobě omluveni:

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014 Týden 1/2014 1.ledna 2014-5.ledna 2014 30.12.2013 31.12.2013 1.1.2014 2.1.2014 3.1.2014 4.1.2014 5.1.2014 Týden 2/2014 6.ledna 2014-12.ledna 2014 6.1.2014 7.1.2014 8.1.2014 9.1.2014 10.1.2014 11.1.2014

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě Kéž v pomoci druhým nacházíme své vlastní štěstí. Milí přátelé, scházíme se na začátku nového roku, abychom zhodnotili ten minulý.

Více

KDYŽ V LEDNU MNOHO PRŠÍ, MÁLO SNĚŽÍ, Z POLÍ, LUK A ZAHRAD SE MÁLO TĚŽÍ ŽIVÝ BETLÉM

KDYŽ V LEDNU MNOHO PRŠÍ, MÁLO SNĚŽÍ, Z POLÍ, LUK A ZAHRAD SE MÁLO TĚŽÍ ŽIVÝ BETLÉM ročník XXVI., číslo 1/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva Zápis do MŠ Významná výročí obce Novoroční volejbalový turnaj KDYŽ V LEDNU MNOHO PRŠÍ, MÁLO SNĚŽÍ, Z POLÍ, LUK A ZAHRAD SE MÁLO TĚŽÍ ŽIVÝ BETLÉM

Více

Rybnický zpravodaj 6/2013

Rybnický zpravodaj 6/2013 Rybnický zpravodaj 6/2013 Slovo starosty Vážení spoluobčané! Dovolte mi, abych vás touto cestou informoval o činnosti obecního úřadu Rybníky za období od 1. 4. do 31. 7. 2013. 3.4.2013 provedla firma MIKO

Více

STARÁ VES. Vážení spoluobčané,

STARÁ VES. Vážení spoluobčané, ZPRAVODAJ OBCE STARÁ VES Vydává obec Stará Ves Ročník 2011, č.2 Vážení spoluobčané, dostáváte do rukou druhé číslo obecního zpravodaje v letošním roce. Nastává období prázdnin, dětských táborů a dovolených

Více

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic.

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic. R 1 č e r v e n Dobří rodiče dávají svým dětem kořeny a křídla. Kořeny proto, aby věděly, kde jsou doma, a křídla proto, aby mohly odletět a vyzkoušet si to, co se naučily. B. Zoungsovi Mezinárodní den

Více

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY

číslo 17 HAVRAŇSKÉ NOVINY číslo 17 4. prosinec HAVRAŇSKÉ NOVINY rok 2008 Vážení spoluobčané, končí další rok, většina z nás se chystá na oslavy Vánoc a Nového roku. Dovoluji si Vám popřát hodně lásky, štěstí, zdraví, minimální

Více

HOSTIVICKÝ HISTORICKÝ KALENDÁŘ

HOSTIVICKÝ HISTORICKÝ KALENDÁŘ HOSTIVICKÝ HISTORICKÝ KALENDÁŘ 2010 ROK VE SPOLEČNOSTI Připravil Jiří Kučera ROK VE SPOLEČNOSTI Úvodem Obec nedělá obcí jen shluk domů, ale také (a možná především) společenstvo lidí, kteří v ní žijí a

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN Č E R V E N 2015 OÚ INFORMUJE DĚTSKÝ DEN Slavilo se tradičně na návsi v lipové aleji a počasí opravdu přálo. Do plnění různých disciplín se zapojili kromě dětí i dospělí či odrostlí a bylo příjemné sledovat,

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 4. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Starosta města Kunštát MVDr. Zdeněk Wetter zahájil 21. zasedání Zastupitelstva

Více

2/ Volby do Evropského parlamentu výsledky hlasování v Nošovicích Počet zapsaných voličů 807 Počet vydaných obálek 135 % účasti 17%

2/ Volby do Evropského parlamentu výsledky hlasování v Nošovicích Počet zapsaných voličů 807 Počet vydaných obálek 135 % účasti 17% Oběžník č. 4/2014 1/ Soutěž mladých hasičů V sobotu 7. června 2014 se koná na hřišti za základní školou soutěž mladých hasičů O pohár starosty obce. Začátek v 9.00 hodin. Přijďte povzbudit naše malé hasiče.

Více

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Rok 2012 Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Obec Obecní úřad Velká Chyška Rok 2012 ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva obce Velká Chyška konaného dne 24. ledna 2012 od 19 Přítomni:

Více

Výroční zpráva MAS Znojemské vinařství, o.s. za rok 2010

Výroční zpráva MAS Znojemské vinařství, o.s. za rok 2010 Impulsy pro novou kvalitu života na venkově SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ - EVROPSKÝM FONDEM PRO ROZVOJ VENKOVA: EVROPA INVESTUJE DO VENKOVSKÝCH OBLASTÍ 1 Obsah Úvodní slovo... 3 Základní údaje... 4

Více

ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany

ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany ZPRAVODAJ Obecního úřadu Chrášťany SLOVO STAROSTY Vážení spoluobčané, vstoupili jsme do roku 2011, je před námi nové volební období, v němž obec povede nově zvolené zastupitelstvo. Velká část našich plánů

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

Zpráva o činnosti SDH Lidmovice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Lidmovice za rok 2014 Zápis z výroční valné hromady SDH Lidmovice za rok 2015 konané 15.1.2016 Přítomno: 20 členů Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti - přednese Marek Peška 3. Zpráva o činnosti Jan Šídlo starosta obce

Více

únor 201 6 34 / měsíčník

únor 201 6 34 / měsíčník únor 201 6 34 / měsíčník Upozornění: Neberte všechna má sdělení úplně vážně :-) Milí čtenáři, zdravím vás z ještě stále zasněžené Staré Zagory. Je to k nevíře, ale sníh napadl dokonce dvakrát, jako dvaceti

Více

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4 ŽĎÁRSKÉ L I S T Y oficiální zpravodaj Obce Žďár vydávaný zastupitelstvem obce Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4 Vážení spoluobčané, právě se Vám dostalo do rukou poslední číslo obecního

Více

INFORMACE starosty, ZO, výborů ZO

INFORMACE starosty, ZO, výborů ZO + Háj 2014 www.obechabartice.cz, podatelna@obechabartice.cz OÚ 463 73 čp.191, 482 345 024, 607 973 670, -------------------------------------------------------------------- Sbor pro občanské záležitosti

Více

Domanínský zpravodaj

Domanínský zpravodaj OBSAH: Informace z jednání zastupitelstva obce...1 Informace z obecního úřadu...2 Příspěvky od občanů...3 Domanínské zajímavosti...5 Víte, že...6 Kultura...7 Co se chystá...7 Informace z jednání zastupitelstva

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

Zápis č. 8/2015 z průběhu zasedání Zastupitelstva Obce Nechvalice, konaného v pátek dne 25.9.2015 od 19.00 hodin v Bratřejově.

Zápis č. 8/2015 z průběhu zasedání Zastupitelstva Obce Nechvalice, konaného v pátek dne 25.9.2015 od 19.00 hodin v Bratřejově. Zápis č. 8/2015 z průběhu zasedání Zastupitelstva Obce Nechvalice, konaného v pátek dne 25.9.2015 od 19.00 hodin v Bratřejově. Přítomní : Ing. Josef Konop, Jiří Barhoň, Jan Pudil, Ing. František Kortánek

Více

V neděli 3. ledna se konal v Oseku u Pomníku katastrofy dolu Nelson III, pietní akt k 76. výročí, kterého se zúčastnil i starosta Háje Karel Drašner

V neděli 3. ledna se konal v Oseku u Pomníku katastrofy dolu Nelson III, pietní akt k 76. výročí, kterého se zúčastnil i starosta Háje Karel Drašner V neděli 3. ledna se konal v Oseku u Pomníku katastrofy dolu Nelson III, pietní akt k 76. výročí, kterého se zúčastnil i starosta Háje Karel Drašner s položením kytice. V podvečer 3. ledna 1934 se na dole

Více

Pozvánka na Slavětínskou pouť

Pozvánka na Slavětínskou pouť Slavětínský zpravodaj místní zpravodaj obce slavětín 2/2015 4/2010 (duben, květen, červen) Pozvánka na Slavětínskou pouť vážení spoluobčané, silvestrovský večer definitivně ukončil rok 2010 a půlnoční

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí 85 Rok 2005 Rok 2005 jsme zahájili znovuobnovením tradice pořádání hasičských plesů. Z důvodu malé kapacity společenského sálu našeho obecního úřadu jsme plesy uspořádali hned dva, a to 29. ledna a 5.

Více

Židlochovice 4. ledna 2003 Velitel JSDH: Petr Svoboda

Židlochovice 4. ledna 2003 Velitel JSDH: Petr Svoboda SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MĚSTA ŽIDLOCHOVICE výjezdová jednotka Sboru dobrovolných hasičů města Židlochovice Židlochovice 4. ledna 2003 Velitel JSDH: Petr Svoboda Jednotka Sboru dobrovolných hasičů města

Více

********** Slovo úvodem *********** ******Informace z obecního úřadu*******

********** Slovo úvodem *********** ******Informace z obecního úřadu******* ********** Slovo úvodem *********** Dobrý den Vážení spoluobčané, vítám Vás u 4. vydání Hořenického občasníku. Po zimě, která své drápky ukázala v plné síle v únoru, vždyť padaly i teplotní rekordy, se

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013

Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 1 Zápis z veřejného zasedání městského zastupitelstva 16. 12. 2013 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, Jiří Hanč, Luboš Holman, Ing. Eliška Horáčková, Petr Hvězda, Mgr. Vladimír Knížek, Olga Končická, Pavel

Více

TĚCHLOVICKÉ LISTY. z p r a v o d a j p r o o b č a n y o b c e T ě c h l o v i c e. Haiku podzima: (Tereza Prokopová) Uvnitř listu najdete:

TĚCHLOVICKÉ LISTY. z p r a v o d a j p r o o b č a n y o b c e T ě c h l o v i c e. Haiku podzima: (Tereza Prokopová) Uvnitř listu najdete: TĚCHLOVICKÉ LISTY z p r a v o d a j p r o o b č a n y o b c e T ě c h l o v i c e 3/2014 www.obectechlovice.cz Uvnitř listu najdete: Pozvánka na veřejné zasedání USNESENÍ č. 4/2014 z veřejného zasedání

Více

Vánoční slovo. Dnes v čísle

Vánoční slovo. Dnes v čísle Vánoční slovo Dnes v čísle Vánoční slovo... 1 Obecní úřad informuje... 2 Tuhá zima zasáhla celé Česko... 3 Zpomalovací prahy... 4 Havárie telefonního kabelu... 4 Obecně závazné vyhlášky... 4 Mikulášská

Více

Objekt hasičské zbrojnice Husova 552

Objekt hasičské zbrojnice Husova 552 Pravidelná roční zpráva JSDH za rok pro jednání Zastupitelstva města dne. 5. Hospodaření se svěřeným majetkem - výsledek inventury K 3.. byla pracovníky Městského úřadu a velitele JSDH provedena fyzická

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více

OÚ Vysočina připravuje:

OÚ Vysočina připravuje: Strana 1 (celkem 8) Občasník Obce Vysočina Dne: 23.1.2013 ZPRAVODAJ č. 1/2013 Vážení spoluobčané, končí leden, první měsíc roku 2013. Rádi bychom Vás seznámili s některými důležitými termíny a akcemi,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012 Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012 PŘÍTOMNI: OMLUVENI: Josef Šimánek, Ladislav Turek, Mgr. Lenka Říhová, Ing. Josef Kovář, Mgr. Bohumila Nezbedová, Marie Pečená, Jarmila Oktábcová,

Více

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci. Vystoupení dětí ZŠ Cotkytle. I když

Více

Na straně příjmů Na straně výdajů Kapitálový rozpočet

Na straně příjmů Na straně výdajů Kapitálový rozpočet Rozpočet je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na kalendářní rok. Základním právním předpisem pro tvorbu, obsah a funkci rozpočtu obce je zákon

Více

10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník.

10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník. Rok 1947 10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník. 22. února ONV v Kamenici n. L. podal začátkem r. 1947 žádost, aby v. v. nemocnice

Více

Písecký zpravodaj Leden 2012

Písecký zpravodaj Leden 2012 Písecký zpravodaj Leden 2012 Silvestr 2011 a novoroční přání Poslední den letošního roku jsem měl nevšední možnost pozorovat silvestrovské veselí celého našeho údolí od Bukovce přes Písek až po Jablunkov

Více

Červenec 2006 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 49

Červenec 2006 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 49 Křenovický zpravodaj Červenec 2006 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 49 Ze zastupitelstva obce * Vzhledem k tomu, že obec nedostala dotaci na opravu koupaliště, rozhodlo zastupitelstvo obce opravit vnitřní

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

7. září 2014 14 hodin 6. září 2014 20 hodin MODEX

7. září 2014 14 hodin 6. září 2014 20 hodin MODEX Letošní rozmarné léto pomalu končí. Dny se zkracují, stíny začínají být stále delší a slunce ráno musí bojovat s mlhou, aby nás ještě trochu zahřálo. Léto se s námi pomalu, ale jistě loučí a vystřídá je

Více

R O K 2 0 1 4. Ve výkazu soukromé srážkové stanice v Mirovicích za rok 2014 je zaznamenáno:

R O K 2 0 1 4. Ve výkazu soukromé srážkové stanice v Mirovicích za rok 2014 je zaznamenáno: R O K 2 0 1 4 POČASÍ Letošní rok započal poměrně teplou zimou, leden v podstatě beze sněhu, teploty kolem 0 o C, až 26.1. ráno bylo bílo, napadla trocha sněhu. Teplý byl únor (20. 2. + 10 o C) i březen

Více

Žerotický zpravodaj léto 2008

Žerotický zpravodaj léto 2008 Žerotický zpravodaj léto 2008 Vážení občané, léto bohužel pomalu ale jistě odchází a tak za vámi přicházíme s nejnovějšími zprávami ze Žerotic. 1. Nové byty ve staré škole Práce na nových bytech během

Více

Občanské sdružení. Kaple Senohraby. Výroční zpráva 2012

Občanské sdružení. Kaple Senohraby. Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení Kaple Senohraby Výroční zpráva 2012 Senohraby květen, 2013 OBSAH Úvodní slovo předsedy sdružení Aktivity sdružení v roce 2012 Základní informace o sdružení Finanční zpráva Poděkování

Více

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu Košetický zpravodaj číslo 58 Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Na první adventní neděli 3. prosince připravujeme od 16 hodin Slavnostní rozsvícení vánočního stromu před místním kostelem. Srdečně zveme

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Městský úřad Velké Meziříčí

Městský úřad Velké Meziříčí Městský úřad Velké Meziříčí odbor výstavby a regionálního rozvoje, Radnická 29/1, Velké Meziříčí Velké Meziříčí, dne 23. ledna 2012 Oprávněná úřední osoba: Rohovský Ivo, tel.: 566 781 203, e-mail.: rohovsky@mestovm.cz

Více

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima.

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. Podzim býval ještě nedávno časem pasáčků a pasaček. Děvčata i chlapci pásávali husy,

Více

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o.

RO 3. - vzala na vědomí Zápis z dílčího přezkumu hospodaření obce za r. 2014, který provedla auditorská společnost OK-AUDIT, s.r.o. VÝTAH z USNESENÍ z 3. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ 1. ZAHÁJENÍ p. Arnošt Urbánek (starosta SDH Předín) přivítání p. Robert Válala (ředitel Požární bezpečnosti) anketa PB o spokojenosti s firmou 2. VOLBA

Více

LHOTECKÝ. Úvodní slovo: Krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a hodně úspěchů v novém roce 2016 Vám přeje

LHOTECKÝ. Úvodní slovo: Krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a hodně úspěchů v novém roce 2016 Vám přeje LHOTECKÝ 11/2015 ZPRAVODAJ Úvodní slovo: Vážení spoluobčané, máme tu opět konec kalendářního roku, kdy bývá dobrým zvykem bilancovat. Dovolte mi tedy krátké ohlédnutí za rokem 2015. Tento rok byl prvním

Více

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co připravujeme. Po vyřešení problémů s výkupem pozemků bylo

Více

Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011

Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011 Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011 Přítomni: Mazuchová, Kindlová, Čížková, Šimáček, Záboj, Šnajberková Vlasák Omluveni: ------- Nepřítomni: ------- Ověřovatel: Čížková Program: I.

Více

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 USNESENÍ z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 1. Zastupitelstvo obce schvaluje výběr firmy ASANGEO a.s., která zpracuje a zadministruje žádost na získání finanční dotace ze SZIF na akci

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, začal advent, doba jarmarků, rozsvěcení vánočních stromů, koncertů a krásné vánoční nálady. Nenechejte si toto období nikým pokazit, ba naopak, prožijte ho v klidu, pohodě, odpočinku

Více

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1 Slovo starosty Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vás seznámil s tím, co se za poslední dobu děje v naší krásné obci. Určitě jste si všimli, že byly zahájeny dvě stavební akce a další budou v nejbližší

Více

PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO

PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO 21. listopadu 2002 číslo 9 / 2002 Výsledky voleb v Obci Pražmo Ve dnech 1. a 2. 11. 2002 proběhlo druhé kolo senátních voleb, ve kterém v naší obci zvítězil zástupce

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 30. zasedání dne 17.10.2007 RM 1/30/07 RM 2/30/07 RM 3/30/07 RM 4/30/07 RM 5/30/07 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu schválit návrh směnné smlouvy, přičemž

Více

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11 Strana 1 /5 Program: 1) Zpráva o čínnosti SDH Cerhenice v roce 2010 2) Zpráva pokladní 3) Zpráva revizní 4) Zpráva z činnosti mládeže 5) Plán práce na letošní rok 2011 6) Rozpočet SDH 7) Přijmutí nových

Více

Kronika obce Sytno 2012

Kronika obce Sytno 2012 Kronika obce Sytno 2012 1.0. Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1 Významná životní výročí 85 let Zdvořanová Marie (č.p.55 ) 75 let Bouzková Vlasta (č.p.55 ) 70 let Hanzalová Jaroslava (č.p.30),palmová Anna

Více

5.12.2011 Zastupitelstvo obce

5.12.2011 Zastupitelstvo obce 5.12.2011 Zastupitelstvo obce VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2012 Vážení spoluobčané, přejeme Vám všem příjemné prožití vánočních svátků a mnoho pevného zdraví a úspěchů v roce 2012. Milan Bezděk místostarosta

Více

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ 5. - 6. září 2014 OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ Minihistorie trnovských hasičů Časté požáry vedly k zakládání Sborů dobrovolných hasičů (SDH). Roku 1898 zakládají SDH v Krašovicích, společný pro obce Trnová

Více

Závěrečný účet obce Drnovice za rok 2011

Závěrečný účet obce Drnovice za rok 2011 Závěrečný účet obce Drnovice za rok 2011 V Drnovicích dne 5. 4. 2012 Zpracovala: Anna Trubáková Schválil: Mgr. Petr Ducháček Vyvěšeno dne:... 26. 4. 2012 Zveřejněno dálkovým přístupem dne:... 26. 4. 2012

Více