LÁZNĚ LIBVERDA p. Hejnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÁZNĚ LIBVERDA 463 62 p. Hejnice"

Transkript

1 Přehled ubytování LÁZNĚ LIBVERDA p. Hejnice ubytování v obci (sekce turistické informace - ubytování) Penzion IVANKA : Oldřich Dygrín, Lázně Libverda 29, Hejnice - tel. + fax: , , olda.dygryn@seznam.cz, - kapacita : 36 osob (1x2 lůž., 4x3 lůž., 4x4 lůž., apartmá 6-lůž.), všechny pokoje mají vlastní sprchu, (vybrané pokoje i WC), ostatní společné WC na patře, apartmá je kompletně vybaveno sprcha, WC, TV, kuchyňka, TV za příplatek, SAT, telefon - cena : pokoje 180,- Kč na os./den, apartmá 250,- Kč na os./den - stravování : snídaně á 78,-Kč, restaurace v objektu - parkování : v uzavřeném dvoře u objektu - další : terasa, zahrada, grilování na objednávku Penzion NA KOPEČKU : Růžena Mikasová, Lázně Libverda 95, Hejnice - tel.: , , jiri.mikas@seznam.cz - kapacita : 10 osob (1x2 lůž., 2x3-lůž., možná přistýlka), pokoje mají TV+SAT, sociální zařízení 1x umyvadlo (SV + TUV), 1x umyvadlo + sprcha, 1x koupelna, 1x pokoj se zařízenou kuchyní + lednice; další kuchyňka vč. lednice je též na chodbě - cena : k doptání v penzionu - stravování : v blízké restauraci nebo možnost vlastního vaření v kuchyňce na parkovišti - další : k dispozici 2 kuchyňky Penzion NA VYHLÍDCE : Vilma Václavíková, Lázně Libverda 15, Hejnice - tel.: kapacita : 6 osob (2x1 lůž., 2x2 lůž. pokoje), koupelna vybavená sprchovým koutem a vanou v přízemí, WC - cena : k doptání v penzionu - stravování : samostatná kuchyňka - parkování : uzamykatelné parkoviště u penzionu - další : TV,SAT, telefon k dispozici, možnost využití kuchyňky (vařič, rychlovarná konvice, lednice, )

2 Restaurace OBŘÍ SUD : p. Nulíček, Lázně Libverda 186, Hejnice - tel.: , , fax : , obri.sud@volny.cz - kapacita : 10 osob (3x2 lůž., 1x 4 lůž.), pokoje 2-lůžkové společné sociální zařízení na chodbě, pokoj 4-lůžkový je vybaven vlastním - cena : 300,-Kč / osoba / noc (snídaně v ceně) - stravování : restaurace s barem v objektu zdarma - další : v těsné blízkosti kiosek, prodej suvenýrů, vyhlídková terasa - možnost pořádání: společenské akce, podniková školení, svatební hostiny, oslavy různého druhu, v zimní sezoně pořádání plesů - v pondělí: zavřeno úterý neděle (1.10. až 30.3.) (1. 4. až 30.9.) Turistická ubytovna VZLET TJ SOKOL : Tomáš Štětina, Lázně Libverda 56, Hejnice - tel.: , , vzlet.stetina@seznam.cz - kapacita : 25 osob (1x3 lůž.,1x4 lůž., 3x6 lůž.), umyvadlo se zrcadlem na pokojích, WC a sprchy na patře - cena : 100,-Kč / osoba / noc - stravování : v objektu je k dispozici restaurace s barem, 180,- plná penze - další : možnost využití tělocvičny s nářadím i žíněnkami, k dispozici antukové kurty, k půjčení jsou volejbalové míče a síť. Penzion PROTĚŽ : Ing. Ladislav Pižl, Lázně Libverda 150, Hejnice - tel./ fax: , mobil: pí. Pižlová Olga , e- mail : pension.protez@volny.cz, - kapacita : 42 osob (4x1 lůž.,10x2 lůž., 6x3 lůž.), všechny pokoje mají vlastní sprchu + WC - cena : ,- Kč / osoba / noc, děti do 4 let zdarma, děti od 4 do 12 let 20% sleva, pes / kočka : 50,- Kč, u skupin smluvní ceny - stravování : v objektu penzionu je k dispozici restaurace s barem - parkování : uzamykatelné parkoviště + 10 garáží přímo u penzionu - další : na pokoj možno zapůjčit TV, společenská místnost s televizí, školící místnost kapacita 70 míst, místnost pro kola, masážní místnost, zahrada s ohništěm, na vybraných pokojích je minibar, v blízkosti dětské hřiště. Penzion POŠTA : Olga Pižlová, Lázně Libverda 143, Hejnice - tel./fax: , mobil: pí. Pižlová Olga , e- mail : pension.protez@volny.cz, - kapacita : 52 osob (5x2 lůž.,6x3 lůž., 6x4 lůž.), společné sociální zařízení, pokoje mají umyvadlo s teplou a studenou vodou - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : v objektu je k dispozici restaurace - další : na pokoj možno zapůjčit televizi, místnost pro kola, velká společenská místnost 70 m2 vhodná ke cvičení, školení, tancování, směnárna, obchod se sklem a dárkovými předměty, recepce penzionů POŠTA, PROTĚŽ, LUČINA, MONTANA. Penzion se nachází bezprostředně vedle penzionu PROTĚŽ. Ostatní služby včetně stravování a garážování jsou poskytovány v penzionu PROTĚŽ

3 Penzion MONTANA : Ing. Ladislav Pižl, Lázně Libverda 71, Hejnice - tel./fax: , mobil: pí. Pižlová Olga ), e- mail: pension.protez@volny.cz, - kapacita : 31 osob (5x2 lůž.,7x3 lůž.), WC + sprcha na pokoji, vana je na 2 pokojích - cena : 190,-Kč / osoba / noc - stravování : v restauraci penzionu Protěž (300m) - další : zahrada, ohniště, místnost pro kola, společenská místnost s televizí, k dispozici kuchyň s jídelnou možnost vlastního vaření Penzion LUČINA : Ing. Ladislav Pižl, Lázně Libverda 150, Hejnice - tel./fax: , mobil: pí. Pižlová Olga ), pension.protez@volny.cz, - kapacita : 41 osob (5x1 lůž.,13x2 lůž., 6x3 lůž., 1x4 lůž), WC + sprcha na pokoji - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : v restauraci penzionu Protěž (bezprostředně vedle penzionu) - parkování : parkování nebo garážování v těsné blízkosti penzionu Penzion Protěž - další : na pokoj možno zapůjčit televizi, salónek s televizí, stolní tenis, v blízkosti dětské hřiště Penzion VÝSLUNÍ : Jiří Škoda, Lázně Libverda 180, Hejnice, - tel.: , skoda59@seznam.cz, - kapacita : 20 osob (10x2 lůž.pokojů) pokoje jsou vybaveny prvorepublikovým nábytkem, sociální zařízení (2x WC a sprcha) jsou společná na patře - na pokoji je umyvadlo s horkou vodou, pokoje nejsou vybaveny TV - cena : 2-lůžkový pokoj: 1-2 noci: 250,-Kč / osoba za noc bez snídaně, 3-5 nocí: 230,- Kč / osoba za noc, 6 a více nocí 200,- Kč / osoba za noc. Cena zahrnuje 5% DPH, lázeňský poplatek, parkoviště u objektu. - stravování : další : infrasauna, domácí zvířata na pokoj - lze po dohodě, kuchyňka hostům k dispozici, možnost zapůjčení horského kola, uložení vlastních kol nebo lyží, možnost použití pračky a žehličky, možnost medových a alternativních masáží přímo v objektu penzionu, poradna léčitele. Chata PIKTYCH : Miroslav Neumann, Petr Blažek, Lázně Libverda 7, Hejnice - tel.: , , , piktych@centrum.cz kapacita : 29 osob (2x3lůž., 2x4 lůž., 2xvícelůžkové - jednoduše zařízené pokoje po 3-6 lůžkách), sprchy společné, WC na patře - cena : letní sezona - od 140,- Kč/osoba/den, zimní sezona - od 160,- Kč/osoba/den, možnost slev po dohodě při větším počtu nebo dlouhodobém pobytu - stravování : dobře vybavená kuchyně spojená s jídelnou - další : společenská místnost, objekt je vhodný pro programově zaměřené skupiny s vlastním kuchařem, např. kursy, soustředění, srazy, oslavy, školní výlety, rodiny s dětmi apod.

4 Přehled ubytování LÁZNĚ LIBVERDA a.s. Lázně Libverda nabízí ubytování celkem v 8 hotelích a penzionech. Většina z nich prošla rekonstrukcí a hostům jsou k dispozici moderně vybavené pokoje od kategorie klasik až po superior. Naleznete u nás ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích (výjimečně s možností přistýlky). Pro luxusnější ubytování doporučujeme apartmány v penzionech Frýdlant, Labská, INN a v hotelu Nový Dům. Na Vaše přání Vám poskytneme samostatné ubytování dle platného ceníku. Věříme, že u nás najdete vhodné ubytování právě podle Vašich potřeb, ať už v centru lázní anebo v klidné části obklopené lesy. Hotel NOVÝ DŮM : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 363 osob (2 lůžkové pokoje, apartmány), každý pokoj sociální zařízení, telefon, balkon + nadstandard : TV + SAT, video (za příplatek) - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - parkování : parkování před hotelem je umožněno při včasné rezervaci a za příslušný poplatek - další : bezbariérový přístup, park, 2 výtahy, sál, FITNESS centrum, společenská místnost, v posledním patře hotelu najdete vyhlídkovou terasu, z níž je výhled na nejvyšší horu Jizerských hor Smrk, pro připojení na internet je hostům k dispozici síť wi-fi (dostupná v pokojích patra), v přízemí budovy je centrální recepce sloužící k ubytování všech hostů - naleznete tu také oddělení Guest Service, které Vám poskytne jakékoliv informace - zprostředkuje výlet, nebo objedná vstupenky. Hotel HANÁ : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 31 osob (1 a 2 lůžkové pokoje) každý pokoj sociální zařízení, telefon, audio, TV+SAT+video(za příplatek), - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - parkování : parkování před hotelem je umožněno při včasné rezervaci a za příslušný poplatek - další : penzion Haná sousedí s hotelem Nový Dům a nabízí ubytování v 16 pokojích. Společenská místnost v přízemí budovy je vybavena televizí a je vhodná také pro konání například pracovních porad. s možností projekce anebo ke kulturnímu využití.

5 Hotel INN : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 37 osob (1, 2 lůžkové pokoje + apartmány) sociální zařízení, telefon, pokoje v 1. patře mají terasu, všechny pokoje jsou vybaveny novým nábytkem - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - další: v přízemí budovy naleznete kulečníkový stůl (v recepci hotelu Nový Dům jsou k zapůjčení tága a koule) a sál, který je možné po předchozím jednání pronajmout, hotel disponuje také úschovnou kol a lyží a parkovištěm pro hosty zdarma. Penzion FRÝDLANT : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 22 osob (1x1 lůž.,, 6x2 lůž. tři z nich mají balkon, 3x3 lůž. pokoj) každý pokoj sociální zařízení, telefon, lednička, TV+SAT+video (za poplatek), připojení na internet (za poplatek) - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru, nebo restaurace v bezprostřední blízkosti penzionu - parkování : parkování u objektu - další : penzion se nachází uprostřed lázeňského parku, je stylizován do zámeckého stylu, stejně jako v blízkosti stojící restaurace Valdštejn. Vzhledem k vybavenosti pokojů a standardu ubytování je penzion vhodný pro náročnější klientelu. Pro relaxaci můžete využít saunu, whirlpool a solárium přímo v budově. Penzion LABSKÁ : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 26 osob, pokoje -TV-SAT, koupelna-wc, vysoušeč vlasů, lednička, telefon - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : restaurace v objektu nebo centrální stravování - další : objekt penzionu je vzdálen 400 metrů od kolonády a svou polohou je ideálním místem pro ubytování rodin s dětmi anebo uzavřené společnosti. Penzion s přilehlou restaurací je po celkové rekonstrukci a standard ubytování je velmi vysoký.

6 Penzion OSTRAVA : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 23 osob/13 pokojů (1 a 2 lůžkové pokoje), v pokoji telefon, sociální zařízení je společné - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - parkování : oplocené parkoviště, 5 minut od objektu - další : penzion stojí pár metrů od pramene Libverdské minerální vody. 13 pokojů je vhodných především pro pobyty pacientů, kteří využívají ubytování bez doplatku. V prostorách budovy je lázeňská jídelna a sál, ve kterém se konají společenské večery, plesy anebo firemní jednání. Hotel MORAVĚNKA : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 16 osob/10 pokojů (1 a 2 lůžkovépokoje), v pokoji telefon, sociální zařízení je společné, některé pokoje mají vlastní balkon - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - parkování : oplocené parkoviště, 5 minut od objektu - další : penzion naleznete přímo na lázeňské kolonádě, odkud je blízko k procedurám jako jsou uhličité koupele a rehabilitační bazén. V 1. patře penzionu je společenská místnost s televizí. Hotel VODOLÉČBA : LÁZNĚ LIBVERDA, a.s., Lázně Libverda, p. Hejnice - tel.: fax, fax, e- mail : info@lazne-libverda.cz, - kapacita : 10 osob, každý pokoj TV-SAT, koupelna-wc, lednička, telefon, vysoušeč vlasů - cena : dle ceníku, ceník také na - stravování : plná penze nebo snídaně, oběd, večeře dle vlastního výběru - parkování : oplocené parkoviště, 5 minut od objektu - další: penzion najdete necelých 50 metrů od lázeňské kolonády. Nabídka ubytování je vhodná především pro páry, které preferují oddělené spaní, a to díky dvěma samostatným ložnicím. Celková kapacita je 10 lůžek, na něž se nevztahuje doplatek za samostatné ubytování. V každé ložnici je televize a lednička, ve společné koupelně je fén. Pokoje jsou podkrovní a prostory v přízemí budovy jsou využívány pro některé vodní léčebné procedury. Pro další informace, nadstandardní přání a požadavky prosím kontaktujte rezervační oddělení na tel. čísle , 102 (info@lazne-libverda.cz) anebo recepci na tel. čísle (recepce@lazne-libverda.cz).

7 Přehled ubytování HEJNICE MEZINÁRODNÍ CENTRUM DUCHOVNÍ OBNOVY : Klášterní 1, Hejnice - tel.: , , fax : , mcdo@mcdo.cz, - kapacita : 60 osob (16x1 lůž., 20x2 lůž., 1x3 lůž., 1 dvolůžkový apartmán), každý pokoj sociální zařízení, telefon, minibar + TV (za příplatek), vybrané pokoje dostupný bezplatný internet. - cena : ,- Kč / osoba / noc + snídaně, polopenze, nebo plná penze - stravování : snídaně 70,- Kč, polopenze 170,- Kč, plná penze 300,- Kč - parkování : v areálu, na noc uzamykatelný, hlídán kamerovým systémem - další : přednáškový sál s technickým vybavením, fitness, klášterní zahrada, kaple, možnost pronájmu kuchyňky Hotel U CIMPLA : Ferdinandov 48, Hejnice - tel.: , , cimpl@volny.cz - kapacita : 25osob (10x2 lůž., 1x3 lůž., 1x4 lůž.), sociální zařízení společné - cena : 200,- Kč / osoba / noc, děti 3-12 let ½ cena - stravování : snídaně, polopenze, plná penze restaurace 50 míst - další : sál 100 míst, možnost ubytování se zvířaty Hotel ZVON : p. Nulíček, Jizerská 279, Hejnice - tel.: , fax : , hotel-zvon@hotel-zvon.com, - kapacita : 49 osob (10x2 lůž., 7x3 lůž., 2x4 lůž.), každý pokoj sociální zařízení - cena : 510,- Kč / jednolůžkový pokoj,720,- Kč / dvoulůžkový pokoj + snídaně - stravování : restaurace uzamykatelné parkoviště - další : možnost konferencí, školení, jednání Privat MACHAN MILAN : Petra Bezruče 354, Hejnice - tel.: , kapacita : 6 osob (2 lůžkové pokoje) - cena : 180,- Kč / osoba / noc - stravování : kuchyňka

8 Privat MARŠÁLKOVÁ JANA : Skřivánek 158, Hejnice - tel.: , kapacita : 4 osob - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : dle dohody Penzion FERDA : Ferdinandov 68, Hejnice - tel.: , , info@pensionferda.cz, - kapacita : 30 osob(2, 3 a 4 lůž. pokoje a apartmá), pouze apartmány vlastní sociální zařízení, ostatní umyvadlo s teplou a studenou vodou, WC a sprcha společné, TV + SAT - cena : ,- Kč / osoba / noc, děti do 2 let zdarma, 2-6 let 70,- Kč, 6-12 let 140,- Kč - stravování : snídaně : 50,- Kč, polopenze : 120,- Kč, - další : společenská místnost s domácím kinem a DVD přehrávačem, pobyt zvířat : po dohodě, zahradní restaurace, ohniště, hřiště na volejbal, možnost firemních a rodinných oslav, vnitřní kapacita 25 osob, v zahradním přístřešku 40 osob. Penzion V JIZERSKÝCH HORÁCH : Ferdinandov 511, Hejnice - tel.: , pvjh@pvjh.cz, - kapacita : 33 osob + 5 přistýlek (2, 3 a 4 lůžkové pokoje + přistýlky), každý pokoj umyvadlo s teplou a studenou vodou, sociální zařízení společné - cena : 350,- Kč / osoba / noc - stravování : polopenze : 150,- Kč, plná penze : 250,- Kč - parkování : hlídané parkoviště v areálu - další : společenská místnost, čajovna,, zahrada, hřiště na volejbal a fotbal, bazén, fitnes (příplatek), sauna (příplatek), masér (příplatek) Chalupa POD NOSEM : Hejnice tel.: , lucie.podhorova@seznam.cz, chalupapodnosem@ceskehory.cz kapacita : 21osob (1, 2, 3, 4 a 7 lůžkové pokoje) (1x1 lůž., 3x2 lůž., 1x3 lůž., 1x4 lůž., 1x vícelůžkový), zařízené ve staročeském stylu, sociální zařízení společné - cena : 220,- Kč / osoba / noc, děti do 2 let zdarma, děti 2 12 let : 150,- Kč / noc, celá chalupa : 4 200,- Kč, pes 50,- Kč / noc SLEVA : pobyt 1 týden noc zdarma, pobyt 2 týdny noci zdarma pobyt 3 týdny noci zdarma - stravování : snídaně švédský stůl, k dispozici kuchyň - další : společenská místnost, zahradní terasa s grilem, ohniště, možná rezervace tenisových kurtů, projížděk na koních a kočárem, úschovna kol a lyží

9 Chalupa U Tygra : Hejnice 47, - tel.: kapacita : 24 osob - cena : 160,- Kč / osoba / noc (pes 50,-) - stravování : k dispozici kuchyňka - parkování : ano - další : TV, ping-pong, společenská místnost Autokemp, koupaliště : P.O.BOX 6, Hejnice - sezóna : květen až září Provozovatel : Jindřich Meszner, Klášterní 176, Hejnice - tel.: , fax , atchejnice@volny.cz, - kapacita : 52 osob (13 chatek x 4 lůžka), sociální zařízení společné, vařič a lednička v každé chatce, volná plocha pro stany a obytné přívěsy (elektropřípojky) - cena : 440,-Kč / chatka / noc, přistýlka 40,- Kč, dále viz. ceník na www - stravování : možnost vařit si v chatce + společná kuchyňka - parkování : v areálu - další : hřiště na volejbal, koupaliště, dětské hřiště Domov mládeže ZÁMEČEK : Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant, Bělíkova 1387, příspěvková organizace, pracoviště Hejnice, Lázeňská 349, Hejnice - tel./fax: , info@leshej.cz, - možnost ubytování o víkendech, svátcích, prázdninách - kapacita : 48 osob (pokoje 2, 3, 4, 5 lůžkové) - cena : 170,- Kč / osoba / noc - stravování : v každém objektu k dispozici vybavená kuchyňka - parkování : v areálu, nepravidelně kontrolovaném bezpečnostní službou - další: kontaktní osoba: Vlaďka Durdisová, hospodářka školy, tel.: , durdisova.vladka@leshej.cz Dále-internet, TV, studovna, posilovna, stolní tenis, keramická dílna, hřiště na malou kopanou, kurt na volejbal. Domov mládeže JIZERA : Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant, Bělíkova 1387, příspěvková organizace, pracoviště Hejnice, Lázeňská 349, Hejnice - tel./fax: , info@leshej.cz, - možnost ubytování o víkendech, svátcích, prázdninách - kapacita : 49 osob (pokoje 2, 3, 4, 5 lůžkové) - cena : 170,- Kč / osoba / noc - stravování : v každém objektu k dispozici vybavená kuchyňka - parkování : v areálu, nepravidelně kontrolovaném bezpečnostní službou - další: kontaktní osoba: Vlaďka Durdisová, hospodářka školy, tel.: , durdisova.vladka@leshej.cz Dále-internet, TV, studovna, posilovna, stolní tenis, keramická dílna, hřiště na malou kopanou, kurt na volejbal.

10 Turistická ubytovna ANDERLE : Ferdinandov 433, Hejnice - tel.: , kapacita : 18 osob, sociální zařízení společné - cena : zima 120,- Kč / osoba / noc, léto 100,- Kč / osoba / noc, děti do 12 let ½ ceny - stravování : společná kuchyňka s vybavením - další: společenská místnost + TV Penzion DVŮR - Hejnice 36, cca. 300 m od cetra města, 1,5 km od Lázní Libverda - tel./ fax: , mobil: pí. Pižlová Olga , e- mail : pension.protez@volny.cz, - kapacita : 50 osob (1x1 lůž., 8x2 lůž., 3x3 lůž., 3x4 lůž., 1x 5 lůž., byt 2x2 lůž., 1x3 lůž.), 16 pokojů s vlastním soc. zařízením, TV, - cena : cena za osobu a noc ,- Kč / děti do 3 let zdarma / od 12 let 20% sleva, pes/kočka 50,- Kč - stravování : restaurace pro ubytované hosty (snídaně 70,-, polopenze 150,-), v přízemí kuchyňka pro možnost vlastního vaření - další : u pensionu je oplocená zahrada s prolézačkami, kolotočem a pískovištěm, stolní tenis, tenisový a volejbalový kurt, tenisová zeď vhodné pro rodiny s dětmi, školní zájezdy, školy v přírodě, skupinové zájezdy, rodinou dovolenou Penzion U Pytláka - Ferdinandov 14, Hejnice - tel.: , , iva.schottova@seznam.cz, schottap@seznam.cz, kapacita : 12 osob, pokoje se sprchou a WC - cena: od 200,-Kč/osoba/noc, dítě předškolního věku 100,-Kč za noc - stravování : vlastní - parkování : parkování aut na uzavřeném pozemku - další : v okolí chalupy je koupání cca 3 minuty vzdálené, možnost zajistit saunu, pro kola zastřešený objekt, prostorná zahrada, vhodná pro děti, na zahradě ohniště, studánka, malý rybníček, při nepřízni počasí možnost využití staré pece, která je v chalupě. Nedaleko je nádherné arboretum. Tyllichova chata - Dis.Lenka Šoltysová, Ferdinandov 26, Hejnice - tel.: , tyllichovachata@seznam.cz, - kapacita : 8 osob (1 pokoj s 2 jednolůžky, 1 pokoj s 2 dvoulůžky a 1 pokoj s 1 dvoulůžkem), 2 koupelny - WC a sprcha, rohová vana a samostatné WC - cena: zima: ,- Kč/osoba/noc, léto ,- Kč/osoba/noc, minisezona ,- Kč/osoba/noc (dohoda - dle délky pobytu), v ceně je zahrnuto: ložní prádlo, ručníky, základní vybavení kuchyně (koření, čaj, káva, olej, ) - stravování : ne - parkování : garáž s 1 parkovacím místem - další : společenská místnost - kuchyně, jídelní část, obývací část s TV, UPC, HiFi a krbovými kamny a hrací stůl, venkovní stolní tenis, zahrada s tábořištěm.

11 Přehled ubytování BÍLÝ POTOK Privát JINDŘICH REJN : Bílý Potok tel.: , , jindrich.rejn@volny.cz, - kapacita : 6 osob / 4 osoby / 4 osoby (3 objekty), přistýlka možná, všechny pokoje sprcha + WC nebo koupelna + WC, SAT/TV, rádio - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : ne, po dohodě snídaně, střežené - další : zahrada s grilem, bazén BÁRTLOVA BOUDA : Bílý Potok tel.: , , bartlovka@seznam.cz - kapacita : 16 osob ( 8 x 2 lůžkový pokoj), 2 pokoje vlastní sociální zařízení, ostatní společné, možnost 1 přistýlky, na pokojích není možnost samostatného vaření - cena : od 200,- Kč/pokoj/noc, popř ,- Kč/pokoj/noc - stravování : k ubytování je možné sjednat stravování v místní restauraci. (snídaně, oběd a večeře) - další : ohniště, ubytování se psem, nutno dopředu domluvit. Penzion KRAKONOŠ (dětský tábor) : Vlastimil Souček, Bílý Potok - tel.: , , vlastimil.soucek@seznam.cz - kapacita : 150 dětí - cena : léto 220,- Kč/osoba/noc, zima 240,- Kč/osoba/noc, dále dle dohody - stravování : jídelna Horská chata SMĚDAVA : Bílý Potok 6 - tel.: , smedava@atlas.cz - kapacita : 32 osob - cena : 230,- Kč / osoba / noc, děti dle domluvy - stravování : restaurace přímo v objektu - parkování: u objektu - další : terasa, dětské hřiště

12 Rekreační středisko U ZÁTIŠÍ : p. Vanich, Bílý Potok - tel.: , , kvanis@uzatisi.cz, - kapacita : 178 osob - 25 srubových chatiček po pěti lůžkách, sociální zázemí v hlavní budově, Zděná přízemní budova s kompletním vybavením - 6 pokojů po 4 lůžkách, zděná chata s kompletním vybavením - 6 lůžek, velká chata "Karin" - patrová, s kom-pletním vybavením - 8 lůžek, Velká chata s kompletním vybavením- 15 lůžek. Vytápění pomocí přímotopů a akumulačních kamen, sociální zařízení po rekonstrukci pro 125 osob - týká se srubových chatek. - cena (bez DPH): srubové chatičky 85-90,- Kč/den, chaty + zděná budova 145,- Kč/den, pronájem celého areálu včetně kuchyně (bez el.energie) / den, parkování 50 Kč/den, Pobyt psa - 80 Kč/den - stravování : Stravování možné od 50 lůžek, je zajištěno v hlavní budově, ve které se nachází dvě oddělené jídelny. Je zde kuchyň, splňující všechny hygienické požadavky a je zde také k dispozici 10 lůžek pro personál. - další : koupaliště, stolní tenis, hřiště na volejbal a fotbal, možnost rybaření, ubytování větších skupin lidí, rozsáhlé možnosti sportovního vyžití (vlastní koupaliště, atd.), celoroční provoz Rekreační zařízení JIZERKY : Miroslav Neumann, Petr Blažek, Bílý Potok 4 - tel.: , , , ou.bilypotok@volny.cz, - stravování : snídaně : 60,- Kč, večeře : 60,- Kč - parkování : v areálu - další : možnost umístění dětské postýlky, restaurace typu rychlého občerstvení, společenská místnost, stolní tenis, učebny vhodné pro školení, společná kuchyňka, hřiště na volejbal,minigolf, ohniště, obchod do 300 m od rekreačního zařízení PENZION - kapacita : 11 osob (2x4lůž., 1x3lůž. pokoj se samostatným příslušenstvím) a 34 osob (6x3lůž., 8x2lůž. pokoj - příslušenství vždy pro dva pokoje) - cena : 160,- Kč / osoba / noc, příplatek za topení 20,- Kč/noc, pes : 20,-Kč / noc (nutno předložit očkovací průkaz), možnost množstevních slev po dohodě CHATKY - kapacita : chatky jsou 5-ti lůžkové, každá chatka má dvě ložnice, 1 obývací pokoj, se sociálním zařízením, chodbička, terasa - cena : 700,- Kč / chatka / noc + 100,-Kč za zimní provoz - topení / noc, pes : 20,-Kč / noc (nutno předložit očkovací průkaz), možnost množstevních slev po dohodě Turistická ubytovna HUBERTKA : Miroslav Neumann, Petr Blažek, Bílý Potok - tel.: , , kapacita : 30 osob, celoroční provoz - cena: od 100,- Kč - stravování: vlastní - parkování: u objektu - další: venkovní ohniště, v těsné blízkosti skalní vyhlídka Kočičí kameny

13 Chata U Černého Vodopádu : Bílý Potok 26 - Kontakt: Alena Melicharová, Zátiší 264, Bílý Potok p. Sm., tel.: , , Melicharova9@seznam.cz, - kapacita : 6 osob (2x3 lůž. + možnost přistýlek), Objekt je pěkná dřevěná chalupa, která má obyvatelné přízemí, kde se nachází plně vybavená obývací ložnice ( televizor, sedací souprava, 4 lůžka, křesla... ) s možností topení v krbových kamnech, dále je zde kuchyň, která je taktéž plně vybavená ( sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, mrazák s lednicí, nerezové dřezy na nádobí a kuchyňská linka s veškerým nádobím ). V kuchyni je stůl se sezením pro 4 osoby. Za kuchyní je sprchový kout, splachovací WC, umyvadlo, zrcadlo, police. - cena : ,- Kč / osoba / noc, děti dle domluvy - stravování : občerstvení přímo v objektu - parkování: u objektu - další : Před vchodem do chalupy je pískoviště, houpačka, ohniště a dále je zde možnost ruského kuželníku a lávového grilu. Přehled ubytování NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM Hotel MĚDĚNEC : Husova 580, Nové Město pod Smrkem - tel.: , - kapacita : 44 osob, každý pokoj sociální zařízení - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : možné po domluvě v restauraci - parkování : uzamykatelná garáž Penzion a restaurace NA RŮŽKU Revoluční 42, Nové Město pod Smrkem - tel.: (Lenka Nováková), - kapacita : 15 osob (1x1lůž.,4x2lůž.,1x3lůž., 1x4lůž., 3x přistýlka), sprcha, WC, TV - cena : 250,-Kč osoba/noc, 300,- Kč osoba/noc/snídaně - stravování : ubytování se snídaní, polopenze, plná penze, restaurace - otevřena od 10:00 do 24:00 každý den - parkování : ve dvoře (omezený počet míst) + u objektu - další : terasa, dětské pískoviště, možnost úschovy kol

14 CHATKY při Domu dětí a mládeže : Frýdlantská, Nové Město pod Smrkem - tel.: kapacita : 20 osob (4 x 4 lůžková chatka + možnost 4 přistýlek), společné sociální zařízení - cena : stravování : vlastní společná vybavená kuchyňka - parkování : - další : zahrada, dětské hřiště Rekreační středisko Smrk JUNIOR CAMP s. r. o.: 5. května 1053, Nové Město p. Sm. - tel.: , , blanka@juniorcamp.cz, - Poskytování pouze dětské a mládežnické rekreace (dětské tábory, školy v přírodě, církevní a sportovní setkání, adaptační dny). - kapacita : 312 osob - cena : 200,- Kč (zahrnuta plná penze) - stravování : snídaně - švédské stoly, česká kuchyně - parkování : v areálu s ostrahou - další : minigolf, ruské kuželky, hřiště Ubytovna U školy : Švermova 694, Nové Město pod Smrkem - tel./fax: , , bazen@nmps.cz, - kapacita : 18 osob (6x3 lůž., přistýlky 6) - cena : ,- Kč (dle ceníku) - stravování : restaurace - v blízkém okolí - parkování : další : tenisové kurty, koupaliště, krytý bazén a běžecké tratě v místě Přehled ubytování RASPENAVA Hotel ZÁMEČEK : Fučíkova 500, Raspenava - tel./fax: , hotelzamecek.@volny.cz, - kapacita : 48 osob (2 a 3lůž. pokoje), sociální zařízení,tv + SAT na pokoji - cena : 2 lůž. pokoj 990,- Kč + snídaně, 3 lůž. pokoj 1480,- Kč + snídaně, děti do 3 let zdarma, 3-10 let 30% sleva - stravování : polopenze 60,- Kč, plná penze 120,- Kč jen skupiny - parkování : v areálu - další : restaurace, sál s projektorem, tenisový kurt, bazén, zámecký park

15 Penzion HUBERT : Luise, s.r.o., Hejnice 24 - tel.: , fax.: , , luise@volny.cz - kapacita : osob, komfortní dvou, tří nebo čtyřlůžkové apartmány - cena : (polopenze) 595,- Kč / osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, děti do 3 let zdarma, děti 3 10 let 495,- Kč kočka nebo pes 50,- Kč/den - stravování : snídaně nebo polopenze - další: stolní tenis, hřiště na míčové hry, kulečník, sauna Penzion CHITA : Příčná 481, Raspenava - tel.: , chita@mybox.cz - kapacita : 6 osob (2 lůžkové pokoje), dva pokoje vlastní sociální zařízení, jeden mimo - cena : ,- Kč / osoba / noc - stravování : kuchyňka - parkování : v zahradě u objektu - další : tenisový kurt (1hod. 100,- Kč, za každý den 1hod. zdarma na osobu), zahrada, bazén, společenská místnost s krbem, kulečník Penzion SELSKÝ DVŮR : Jabloňová 678, Raspenava - tel./fax: , , selsky.dvur.rasp@quick.cz, - kapacita : 15 osob (3x2 lůž., 3x3 lůž.) + 8x přistýlky, sociální zařízení na pokoji - cena : 390,- Kč/osoba/noc, děti 250,- Kč, dítě do 5 let zdarma - stravování : restaurace (speciality české i světové kuchyně) - parkování : v uzamykatelném dvoře + dva hlídací psi - další : selská jizba, jízda na koních, prohlídka dalších domácích zvířat v doprovodu obsluhy,v kočáře, v zimě na saních tažených koňmi, stolní tenis, šipky, hřiště na volejbal, půjčovna kol, průvodce + doprava na výlety, dětská zahrádka (pískoviště, houpačka, bazének, hračky), gril ČESKÁ BESEDA : Nádražní, Raspenava - tel.: (pí. Nosálová) - kapacita : 20 osob - cena : ,- Kč / osoba / noc - pro méně náročné

16 Rekreační areál SMĚDÁ: U stadiónu 181, Raspenava - tel.: (pí. Nosálová) - parkování : ubytovaní v areálu, návštěvníci koupaliště před areálem - další : bazén Hotel SPORT = HELEGRAST - kapacita : 30 osob (2,3,4 a 5 lůž. pokoje), každý pokoj sociální zařízení - cena : 150,- Kč / osoba / noc - stravování : pro ubytované na objednávku, po dohodě celodenní stravování Chaty velké (2) v provozu od května do září - kapacita : 50 (8 lůžek v každé chatě), umyvadlo s teplou a studenou vodou a WC v každé chatě, sprchy společné v areálu - cena : 150,- Kč / osoba / noc - stravování : vlastní kuchyňka, bufet Chaty malé (7) v provozu od května do září - kapacita : 28, umyvadlo se studenou vodou a WC v každé chatě, sprchy společné v areálu - cena : 150,- Kč / osoba / noc - stravování : vlastní kuchyňka, bufet Turistická ubytovna, motel - kapacita : 50 osob (dvou a třílůžkové pokoje) WC a sprchy společné - cena : 120,- Kč / osoba / noc - stravování : kuchyňka, bufet - další : společenská místnost Sportovní areál TC HORNETS : Luční 743, Raspenava - tel.: , info@tenisovyklub.cz, - kapacita : 41 osob (2, 3, 4 a 8 lůž. pokoje), 2, 3 a 4 lůž. pokoje vlastní soc. zařízení, 8 lůž. pokoje sociální zařízení společné - cena : ,-Kč / osoba / noc + snídaně, děti dle domluvy - stravování : klubová restaurace, možná polopenze, nebo plná penze - parkování : v areálu - další : společenská místnost, velkoplošná projekce + satelit, tenisové kurty, hřiště na volejbal, stolní tenis, ohniště, krytá tenisová hala,

17 Přehled ubytování FRÝDLANT Penzion TEREZKA: ulice Nerudova 628, Frýdlant - tel : , , - kapacita : 8 osob (2-4 lůžkové pokoje) - každý pokoj se sociálním zařízením a vybaveným kuchyňským koutem s lednicí a TV - cena : 450 Kč / osoba / noc, děti do 2 zdarma, děti od 2-12 let Kč / noc. Slevy dle počtu osob a dní jsou možné. - Stravování : v blízkém okolí m jsou restaurace a samoobslužná jídelna - Parkování : u objektu - Další: Penzion se nachází 100 m od centra Penzion EMA: Lužická 767, Frýdlant - tel.: (pan Dobiáš), kapacita : 11 lůžek v šesti pokojích - vlastní sociální zařízení, TV + SAT - cena : 350,- Kč / osoba / noc + 60 Kč snídaně - stravování : možné od hodin - parkování : ve dvoře, v garáži - další : restaurace, terasa, zahrada, krb, gril, bar Pension PLUMERT: náměstí TGM 150, Frýdlant - tel.: , , plumert@seznam.cz - kapacita : 18 osob, dvoulůžkové pokoje každý se sociálním zařízením - cena : 1000,- Kč / pokoj / noc / možné slevy podle počtu osob a dní - stravování : restaurace na náměstí ve dvoře - další : historické interiéry se stylovým nábytkem Motel Daniela: Lužická 789, Frýdlant - tel.: , , petr.brabec@elra.cz - kapacita : 10 osob, dvou a třílůžkové pokoje - cena : 550,- Kč / dvoulůžkový pokoj - stravování : restaurace - možnost celodenního stravování - parkování : přímo u objektu - další : terasa

18 Hotel "Bílý Kůň": T.G.Masaryka 92, Frýdlant - tel.: , - kapacita : 10 osob, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - cena : 250,- Kč za osobu / noc - stravování : restaurace - parkování : v uzamčeném dvoře - další : v létě terasa před restaurací, možnost pronájmu sálu a vinárny, stravování zájezdů Penzion "Na Větrově": Dlouhá 3050, Frýdlant - tel.: kapacita : 10 osob, společné sociální zařízení - cena : ,- Kč na / osoba / noc + snídaně - stravování : snídaně, polopenze, kuchyňka (možnost vlastního vaření) - další : zahrada, ohniště, TV + SAT, gril Penzion Šárka: ulice Míru 1400, Frýdlant - tel.: , , , M.Cirklova@seznam.cz, - kapacita : 12 osob (2, 4, a 5 lůžkové pokoje) + každý pokoj sociální zařízení + TV + satelit - cena : 450,- Kč / osoba / noc, děti do 2 let zdarma, děti od 3 12 let 250,- Kč / noc, možné slevy po domluvě, dle počtu osob a dní - stravování : dle k dispozici je dobře vybavená kuchyňka s ledničkou, dále v blízkém okolí m jsou restaurace a samoobslužná jídelna. - parkování : ve dvoře Autocamping: Hejnická 4099, Frýdlant - kategorie B, v provozu od 1.5. do tel.: pan Hubyč, - kapacita : 100 osob - cena : 95,- Kč / osoba / noc (více lidí, možná sleva) - stravování : kiosek, teplé jídlo možno zajistit po domluvě Tenis klub: Jizerská, Frýdlant - SEZÓNA květen září - tel.: (kurty), (Procházka Lukáš) - kapacita : 48 osob (12 x 4 lůžka), sociální zařízení společné - cena : ,- Kč / chatka / noc - stravování : klubová restaurace, v areálu kuchyňka - parkování : v objektu - další : tenisové kurty (9 x antukový povrch, 1 x betonový kurt s tréninkovou zdí), beach volejbal, volejbal, petang, bazén, klubová restaurace, terasa, stolní tenis, možnost zapůjčení raket a míčů

19 Přehled ubytování Ostatní města a obce ARNOLTICE Turistická UBYTOVNA : Arnoltice 19, Bulovka - tel./fax: , obec-bulovka@obec-bulovka.cz, - kapacita : 28 osob (ubytovna) + 10 osob v minichatkách + 20 osob ve stanech s podsadou, sociální zařízení společné - cena : od 80,-Kč / osoba / noc - stravování : vybavená kuchyňka, obědy a večeře možno zajistit v nedalekém restauraci - parkování : v areálu - další : bazén, hřiště na volejbal, společenská místnost s TV HABARTICE Hotel ZÁMECKÝ DVŮR : Petr Stříbrný, Habartice 22 - tel.: , kapacita : 55 osob (6x2 lůž., 1x3 lůž., 1x4 lůž., 1x1+KK, 4x2+KK, 2x garsonka+kk,ubytovna 5 osob) - cena : 300,-, dále dle dohody - stravování : restaurace - další : restaurace kapacita 150 osob, salonek 40 osob, společenská místnost s barem o kapacitě 60 osob, možnost zapůjčit kola, po dohodě motocykl. Společnost začala chovat ovce, které jsou vhodné pro terapii dětí s problematikou na přecitlivělost k domácím zvířatům.

20 JINDŘICHOVICE POD SMRKEM UBYTOVNA : Jindřichovice pod Smrkem - tel.: - kapacita : 20 osob - nouzové ubytování, cykloturisté, nenároční VES DVŮR HLAVÁČ : Ves 8, Habartice - AGROTURISTIKA - tel./fax: , , Anna Ondřejová, anna.ondrejikova@seznam.cz, - kapacita : 12 osob (3 apartmány 2x1 lůž., 1x vícelůžkový, 3x přistýlka) - cena : 360,- Kč (cena včetně snídaně) - stravování : snídaně - parkování : v chráněném areálu - další : jezdecké koně, mlékárna (výroba kozích sýrů), domácí zvířata, koncertní síň (houslové koncerty), malé muzeum (náčiní na zpracování mléka), stolní tenis, kulečník, půjčovna jízdních kol Při pobytu delším než 1 noc - 1/2 hodiny jízdy na koni zdarma.

UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU

UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU Hotely (14) Turistické ubytovny, tábory, rekreační zařízení (16) Penziony, ubytování v soukromí, chalupy a chaty (34) Agroturistika (2) Autocampingy (3) UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU HOTELY Frýdlant Motel DANIELA

Více

FRÝDLANT Penzion PLUMERT tel.: 602 186 163 Motel DANIELA - tel.: 482 312 028 737 195 403, Hotel Bílý K tel.: Hotel GARNI tel.

FRÝDLANT Penzion PLUMERT tel.: 602 186 163 Motel DANIELA - tel.: 482 312 028 737 195 403, Hotel Bílý K tel.: Hotel GARNI tel. FRÝDLANT 464 01 Penzion PLUMERT námstí TGM, Frýdlant v echách - tel.: 602 186 163 - kapacita : 18 osob, dvoulžkové pokoje každý se sociálním zaízením - cena : 650,-K / osoba / noc - stravování : restaurace

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

RASPENAVA. HOTEL ZÁME EK 48 l ek, 2 a 3 l kové pokoje sociální za ízení, TV + SAT na pokoji

RASPENAVA. HOTEL ZÁME EK 48 l ek, 2 a 3 l kové pokoje sociální za ízení, TV + SAT na pokoji UBYTOV N HOTEL ZÁME EK 48 l ek, 2 a 3 l kové pokoje sociální za ízení, TV + SAT na pokoji restaurace, sál s projektorem tenisov kurt, bazén, zámeck park RASPENAVA Fu íkova 500 Tel./fax: 482 319 064 hotelzamecek@volny.cz

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Hotel SNP*** Hotel se nachází v nejnavštěvovanější lokalitě Nízkých Tater v Demänovské Dolině. Jedna z nejkrásnějších dolin měří celkem 16 km, leží jižně od Liptovského Mikuláše a je součástí Národního

Více

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Mírové nám. 208/35 400 01 Ústí nad Labem Tel.: 608 42 42 00, 608 42 42 07 776 46 88 11, 608 42 42 03 email: info@leoria.eu www.leoria.eu www.facebook.com /cestovnikancelar.leoria

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa Asterias Beach**** Novinka! Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz KYPR / Ayia Napa Kypr www.cdtravel.cz Itálie / / Poloha: vyhledávaný hotel má velmi příjemnou

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz HOTEL MAHDIA BEACH **** přímo na písečné pláži 3,5 km od centra Mahdie venkovní bazén vnitřní bazén slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma (platí se pouze matrace) dětský bazén dětské hřiště dětský

Více

Ostrov antického lékaře Hippokrata.

Ostrov antického lékaře Hippokrata. Ostrov antického lékaře Hippokrata. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? krásné zátoky a průzračné moře románské a Benátské stavby přívětivé domorodce olivové a citrusové háje promenády, bary, zábavu CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY Dovolená na pobřeží u Národního parku Paklenica. Objevte s námi jeden z nejhezčích koutů Chorvatska - krásná příroda, čisté moře, zdravé horské klima. CHORVATSKO SLEVA do

Více

Hotely v Jičíně a blízkém okolí

Hotely v Jičíně a blízkém okolí Název tel., fax., adresa e-mail webové stránky Kapacita Orientační ceny Umístění Kapacita restaurace Další služby úschovna kol = K Hotely v Jičíně a blízkém okolí Hotel Jičín Hotel U krále Hotel Rieger

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

KATALOG Ubytování / Accommodation

KATALOG Ubytování / Accommodation KATALOG Ubytování / Accommodation Přehled ubytovacích zařízení Kladského pomezí > hotely, penziony a ubytovny > chaty a chalupy > ubytování v soukromí 2016 2 www.kladskepomezi.cz Vážení návštěvníci Kladského

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB ****

TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB **** TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový komplex se nachází v severní hotelové části Hammametu zvané Mrezga, asi 6 km od starého centra s medínou. Letiště v Monastiru

Více

ZIMA NA HORÁCH 2012/2013

ZIMA NA HORÁCH 2012/2013 ZIMA NA HORÁCH 2012/2013 Obsah: Šumava 1 Krkonoše 9 Jizerské hory 16 Jeseníky 18 Hostýnské vrchy 21 Beskydy 22 Vysoké Tatry 25 Nízké Tatry 37 Malá Fatra 43 Kremnické Vrchy 46 tel.: 312520084, mob.: 604255018,

Více

RODINNÁ DOVOLENÁ 2012

RODINNÁ DOVOLENÁ 2012 RODINNÁ DOVOLENÁ 2012 Cenově zvýhodněné zájezdy do Chorvatska Naše TIPY: Fažana - rodinné chaty TEREZA 8 denní pobyt bez stravy VLASTNÍ DOPRAVOU dospělý...od 1 190 Kč dítě do 6 let bez lůžka ZDARMA Baška

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. Číslo šablony

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. Číslo šablony Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZZ55 Číslo materiálu 55 Autor Bc. Miroslav

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB. Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách

DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB. Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách Obsah Kategorizace ubytovacích zařízení Část první - Ubytování v

Více

Mendelova univerzita v Brně

Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně Určeno: všem pracovištím MENDELU Brno dne 6. 2. 2014 Č.j.: 2304/2014-989 Oběžník č. 1/2014 Letní podniková rekreace Oddělení personální a sociální Mendelovy univerzity v Brně

Více

CAORLE - HOTEL MINERVA **

CAORLE - HOTEL MINERVA ** CAORLE - HOTEL MINERVA ** 8 - denní zájezd Poloha: Oblíbený rodinný hotel Minerva leží v klidné části městečka Caorle. Město je svou stále historickou atmosférou lákadlem na letní dovolenou zejména pro

Více

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB ***

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** - denní zájezd velmi příjemný rodinný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v malém letovisku Kruče na samotném pobřeží a poskytuje krásný výhled na moře. Hotel je situován

Více

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 (2005) 30.5. 1.6.2014 Rosice NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ!!! Rezervace nejpozději do 30.4.2014!!! Koleje Bratří Žůrků Bratří Žůrků 5, 617 00 Brno http://www.skm.muni.cz/ubytovani.php?akce=300&lang=cz

Více

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.270 m 1.108 m 1.162 m 6,2 15,8 24 km km km % % % 14 34 52 skinabídka komplexně 46 km 37,5 km 82 % 2 7 11 20 os./ hod. 24.100 1x 14,2 km DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 4x TYPY SKIPASŮ: Aprica platí pro skiareál

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 STK ŠSČR ------------------ Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 Šachový klub Světlá nad Sázavou o.s. se přihlašuje do konkurzu na pořadatele Mistrovství České republiky

Více

Z PRAHY A BRNA ODLETY

Z PRAHY A BRNA ODLETY Central laza*** Novinka! ULHARSKO / omorie www.cdtravel.cz oloha: nový moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka omorie. Do centra města, kde naleznete malé

Více

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.996 m 1.814 m 1.182 m skinabídka komplexně str. 120 12 41 51 182 37 127 350 Marilleva / Folgarida str. 140 13 7,8 49 27,7 38 21,5 57 Madonna di C. / Pinzolo str. 150 15 12,5 45 38,4 40 34,5 85,4 2,7

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt...

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt... Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze.. 06 Pro subjekt.... Kvalita zařízení POČET KVĚTIN. Venkovní prostory.. Označení Jak jde subjekt najít? Např. s mapou, popisem trasy, informační

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare * REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE ****

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : PANClub Hotel. Starší rozlehlý hotelový komplex Aqua Sun Village se skládá z několika mnoho budov, které jsou rozmístěny na

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

DJUNI - HOTEL MARINA BEACH *****

DJUNI - HOTEL MARINA BEACH ***** DJUNI - HOTEL MARINA BEACH ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Nachází se u malého přístavu a v bezprostřední blízkosti pláže. Pláž: Široká, velmi prostorná pláž, dlouhá několik kilometrů a svažující

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG ****

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** 4,5,6,8 - denní zájezd Moderní hotelový komplex s rozsáhlou nabídkou pro rodiny s dětmi. Nápoje k obědům a večeřím zdarma. Poloha: jižně od Taur,

Více

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany)

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany) PRONÁJEM LUXUSNĚ VYBAVENÉHO APARTMÁNU POBLÍŽ PRAHY. IDEÁLNÍ LOKACE PRO NÁVŠTĚVU PRAHY. SKVĚLÁ VOLBA PRO RODINNOU DOVOLONOU ČI SLUŽEBNÍ CESTY!!! 1 NOC AŽ 5 OSOB POUZE ZA 1200 KČ!!! Více o slevě Ubytování

Více

Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko Vila Mirjan Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Paušální karta. Podklad pro stanovení množství odpadních vod vypouštěných do kanalizace

Paušální karta. Podklad pro stanovení množství odpadních vod vypouštěných do kanalizace Podklad pro stanovení množství odpadních vod vypouštěných do kanalizace Množství vypouštěných odpadních vod do kanalizace, se stanoví podle směrných čísel roční potřeby vody ). Číslo odběru: Odběratel:

Více

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2016 Itálie Chorvatsko Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz

Více

428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12

428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12 428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12 SMĚRNÁ ČÍSLA ROČNÍ POTŘEBY VODY Položka Druh potřeby vody Směrné číslo roční potřeby vody popř. jiný ukazatel m3 ---------------------------------------------------------------------------

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9.

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. výstavní síň frýdlantské Miloš Smolný Blízkost výstava fotografií, vernisáž 1.9.

Více

STŘEDNÍ DALMÁCIE CHORVATSKO STŘEDNÍ DALMÁCIE MOŘE A PLÁŽE

STŘEDNÍ DALMÁCIE CHORVATSKO STŘEDNÍ DALMÁCIE MOŘE A PLÁŽE CHORVATSKO UMAG POREČ SPLIT MIRA 28 km 25 km OMIŠ BAŠKA VODA 50 km ZAGREB BAŠKO POLJE 52 km RIJEKA BRAČ ŽIVOGOŠČE 80 km RABAC MAKARSKÁ DRVENIK 90 km 60 km BIH HVAR PELJEŠAC HR ZADAR KORČULA 215 km BIOGRAD

Více

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián 1 Pravidla pobytu Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián Ve všech prostorách penzionu Kilián je zakázáno kouřit! A. Rezervace : 1. Závazná rezervace se provádí výlučně elektronickou poštou,

Více

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi

Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi Bangkok - Phuket - Phi Phi - Krabi (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Holiday Inn Resort ****, Phi Phi, Peace Laguna Resort & Spa ****, Krabi 16 - denní zájezd Nejhezčí místa jižního Thajska.

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA SPOLEČNÉHO SOUŽITÍ A POSKYTOVANÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA SPOLEČNÉHO SOUŽITÍ A POSKYTOVANÉ SLUŽBY Domovy pro osoby se zdravotním postižením Oleška-Kamenice příspěvková organizace Stará Oleška 131, 405 02 Děčín IČ: 47274522 Adresa poskytované služby: DOZP Česká Kamenice, p. o. U Kaple 494, 407 21 Česká

Více

Žádost o snížení stočného

Žádost o snížení stočného Velké Dářko s.r.o. Škrdlovice 240, 591 01 Žďár nad Sázavou (správcem obecního vodovodu) Zapsaná u KOS v Brně dne21.12.1999 odd. C, vložka 36003 IČO: 25585657 DIČ: CZ25585657 Tel.,fax: 566 659186 Bankovní

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE

HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE HORSKÝ HOTEL ČERNÁ HORA POHÁDKOVÁ INVESTICE Úvodem Následující prezentace vychází výhradně z dokladů, které dodala společnost Praha 10 Rekreace a které i přes opakovaný dotaz nebyla společnost Praha 10

Více

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Léto 2005 katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Itálie Palmová riviéra San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené

Více

Studia Moscha. www.cdtravel.cz Řecko Rhodos. ŘECKO Rhodos / Faliraki. Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Studia Moscha. www.cdtravel.cz Řecko Rhodos. ŘECKO Rhodos / Faliraki. Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí letoviska Faliraki,

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 Město Jáchymov Město Jáchymov ležící na severozápadním okraji Čech v Karlovarském kraji, pod hřbetem hory Klínovec, bude v roce 2016 slavit 500 let od svého založení. Jáchymov

Více

stolní tenis, tenisové a volejbalové hřiště, půjčovna kol)

stolní tenis, tenisové a volejbalové hřiště, půjčovna kol) Penzion Fami Staré Splavy Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz 2 Lázeňské městečko Staré Splavy se nachází u Máchova jezera na severu Čech a patří

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA *****

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : Rozlehlý hotelový resort CHC Athina Palace Resort & SPA byl postaven na malém výběžku na pobřeží ve vesničce

Více

Albena - Hotel Flamingo Grand *****

Albena - Hotel Flamingo Grand ***** CK TURISTA Albena - Hotel Flamingo Grand ***** 8 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel e nachází přímo v centru střediska Albena a v blízkosti pláže. Pláž: Krásná písečná dlouhá pláž s pozvolným vstupem

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel. Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / /

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / / Apartmány Adria Haus CHORVATSKO / Posedarje Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira www.cdtravel.cz 20 / / / / Poloha: apartmánový dům se nachází na kraji osady Posedarje asi 80 m od moře Ubytování: 2 lůžkové

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Vila Vis 1 VILA VIS 1. Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko

Vila Vis 1 VILA VIS 1. Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko Vila Vis 1 VILA VIS 1 Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko 1 / 7 Počet pokojů: 5 Max Hosté: 10 Koupelny: 5 Bazén: Ne Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.200 až 4,700 / týden {gallery}vfr/vis1{/gallery}

Více

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 CK TURISTA Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 4,5,6,7 - denní zájezd Turistický pobyt a wellnes dovolená v nádherných lázních Ptuj. Krásné termální lázně

Více

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Penzion Natura Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená Hotely a penziony Pytloun -komfortní ubytování pro každého. Poskytujeme vysokou kvalitu služeb za cenu přístupnou širokým vrstvám z našich poboček si každý vybere

Více

UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ

UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ BUCHLOVICE HOTELY HOTEL BUCHLOVICE *** Náměstí Svobody 426 687 08 Buchlovice tel.: 572 596 021-8, fax: 572 596 028 www.hotelbuchlovice.cz e-mail: info@hotelbuchlovice.cz 44

Více

DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY

DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY HISTORIE MĚSTA ČESKÁ KAMENICE ČESKÁ KAMENICE JE STAROBYLÉ MĚSTO S BOHATOU HISTORIÍ, KTERÁ SAHÁ AŽ DO

Více

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gyn2016 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 29. 4. 1. 5.2016, Hotel PORT Máchovo jezero, Valdštejnská 530,

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Rack Rates 2015/2016

Rack Rates 2015/2016 Rack Rates 2015/2016 Czech version HOTELOVÉ POBYTY EXTRA POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU EXTRA POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX EXTRA POBYTY PRO DĚTI EXTRA PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + + EXTRA KLIKNĚTE

Více

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecko Kréta Tel.: 972 243 071 2 www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecký ostrov Kréta se nachází jižně od řecké pevniny a odděluje ve Středozemním moři moře Krétské od Libyjského. Svou délkou 260 km a šířkou

Více

SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS ****

SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS **** SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS **** 8,,, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska přímo na pláži. Pláž: Prostorná písečná pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující

Více

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník )

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Domov důchodců Meziboří,příspěvková organizace Okružní 104, 435 13 Meziboří IČ:49872516,DIČ:CZ49872516 CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Aktualizováno 01.03.2012 Ceny sociálních služeb jsou

Více

ATC Jadran. Hotel Bohmann*** www.cdtravel.cz Česká republika. Františkovy Lázně. Babylon Chodsko

ATC Jadran. Hotel Bohmann*** www.cdtravel.cz Česká republika. Františkovy Lázně. Babylon Chodsko Západní Čechy ATC Jadran Františkovy Lázně www.cdtravel.cz Česká republika 18 Rekreační areál Jadran s celoročním provozem se nachází v klidném prostředí lesoparku s minerálními prameny a cestami pro pěší

Více

CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA

CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA Poloha: Hotel se nachází v části Špadiči, na malém poloostrůvku, cca 3 km severně od města Poreč. Pláže jsou kamenité s betonovými platy ve vzdálenosti cca

Více