Dražební řád Města Slavonice. Článek 1. Předmět úpravy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dražební řád Města Slavonice. Článek 1. Předmět úpravy"

Transkript

1 Dražební řád Města Slavonice Článek 1 Předmět úpravy 1. Tento dražební řád upravuje přechod vlastnického nebo jiného práva k předmětu dražby ve veřejné dražbě dobrovolné podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných dražbách). 2. Předmětem dražby podle tohoto dražebního řádu mohou být pouze věci movité a nemovité, včetně jednotek, ve výlučném vlastnictví Města Slavonice (dále jen město), jejichž dražba není dle zákona o veřejných dražbách vyloučena. 3. Do dražby může být vložen pouze majetek města uvedený v odst. 2. tohoto článku, u něhož: a) u nemovitostí, včetně jednotek, Zastupitelstvo města Slavonice (dále jen Zastupitelstvo) schválilo přechod vlastnického nebo jiného práva formou veřejné dražby a stanovilo vyvolávací cenu, b) u movitých věcí Rada města Slavonice (dále jen Rada) schválila přechod vlastnického práva formou veřejné dražby a stanovila vyvolávací cenu. Článek 2 Vymezení některých pojmů 1. Dražbou je veřejné jednání tak, jak je blíže definováno v ust. 2 písm. a) zákona o veřejných dražbách. 2. Účastníkem dražby je osoba přítomná při dražbě, která se dostavila za účelem činit podání a splňuje podmínky stanovené zákonem o veřejných dražbách. 3. Dražebníkem je město. 4. Nejnižším podáním je vyvolávací cena stanovena Zastupitelstvem nebo Radou. 5. Dražební jistota slouží k zajištění budoucích závazků účastníků dražby v dražebníkem stanovené výši. Dražební jistotu je účastník dražby povinen složit buď v penězích, nebo ve formě bankovní záruky. Ke složení dražební jistoty poskytne dražebník účastníku dražby v dražební vyhlášce přiměřenou lhůtu. Není-li lhůta stanovena, platí, že lhůta pro složení držební jistoty končí zahájením dražby. 6. Výše dražební jistoty je stanovena v dražební vyhlášce. U movitých věcí nemusí byt požadováno složení dražební jistoty. Vrácení dražební jistoty, její zápočet na cenu dosaženou vydražením, případně užití na náklady zmařené dražby se řídí příslušnými ustanoveními zákona o veřejných dražbách. 7. Licitátorem je fyzická osoba pověřená Radou činit jménem a na účet dražebníka úkony při dražbě.

2 8. K zahájení dražby dochází prohlášením licitátora, že zahajuje dražbu, nestanoví-li zákon o veřejných dražbách jinak. 9. Podáním je nabídka účastníka dražby učiněná v průběhu dražby ve výši alespoň stanoveného nejnižšího podání. Další podání musí převyšovat podání již učiněné nejméně o stanovený minimální příhoz. To neplatí, jestliže v průběhu dražby licitátor výši minimálního příhozu sníží. Pak musí být nabídka účastníka učiněna minimálně v takto stanovené výši minimálního příhozu. 10. Příklepem je úkon licitátora spočívající v klepnutí kladívkem, jímž dochází za stanovených podmínek k přechodu vlastnického či jiného práva k předmětu dražby. 11. Vydražitelem je účastník dražby, jemuž byl udělen příklep. 12. Zmaření dražby je neuhrazení ceny vydražitelem ve stanovené lhůtě. 13. Výtěžkem dražby je cena dosažená vydražením a její případné příslušenství 14. Dražební vyhláška je vyhláška, kterou dražebník vyhlásí konání dražby; jejíž obsah a podmínky uveřejnění a ostatní náležitosti jsou uvedeny v zákoně o veřejných dražbách. Dražební vyhlášku uveřejní dražebník mimo jiné na úřední desce dražebníka. Článek 3 Postup před zahájením dražby, účast v dražbě 1. Dražebník umožní před zahájením dražby v termínu uvedeném v dražební vyhlášce prohlídku předmětu dražby. Účastník prohlídky je povinen dražebníkovi nebo osobě dražebníkem písemně pověřené prokázat svoji totožnost. 2. Účastník dražby je povinen zapsat se do seznamu účastníků dražby. Identifikační údaje (včetně údajů osobních) budou vedeny na samostatných listech. Bezprostředně po ukončení zápisu do dražby, vytvoří dražebník soupis účastníků s poznámkou zápis ukončen dne a čas ukončení zápisu. K tomuto soupisu pak dražebník připojí jednotlivé listy s daty účastníků. Zápis do seznamu účastníků dražby je ukončen okamžikem zahájení dražby. 3. Do seznamu účastníků dražby budou zapsáni účastníci, kteří splní tyto povinnosti: a) na vyzvání dražebníka nebo osoby jím pověřené prokáží svoji totožnost, oprávnění jednat za účastníka případně doloží plnou moc účastníka s úředně ověřeným podpisem, b) převezmou dražební číslo. Dražební číslo je účastník dražby povinen vrátit ihned po ukončení dražby dražebníkovi, c) doloží složení dražební jistoty způsobem uvedeným v dražební vyhlášce, d) doloží čestné prohlášení, že není osobou vyloučenou z dražby. 4. Dražba je veřejně přístupná každému, kdo se dostaví na místo dražby alespoň 10 minut před jejím zahájením s přihlédnutím ke kapacitě prostoru určeného ke konání dražby. Vstup do prostoru určeného ke konání dražby však nebude umožněn především osobám podnapilým či porušujícím pravidla slušného chování (se znečistěným nebo jinak nedůstojným oděvem nebo chováním, které by zřejmě mohlo narušit řádný průběh dražby).

3 5. Dražebník umožní účastníkům dražby a dalším osobám zákonem vymezeným přístup do prostor, v níž se bude dražba konat alespoň 30 minut před jejím zahájením. 6. Účastníci dražby, ani další osoby přítomné na dražbě nesmí v průběhu jejího konání rušit průběh dražby chováním odporujícím dobrým mravům. 7. V průběhu dražby není dovoleno přítomným osobám, s výjimkou dražebníka nebo osob jím pověřených, pořizovat zvukové nebo obrazové záznamy či fotografie o předmětu dražby nebo průběhu dražby. Po dobu trvání dražby jsou všechny přítomné osoby povinny podřídit se opatřením podniknutým na ochranu předmětů dražby, účastníků dražby i věcí vnesených do prostoru, v němž se koná dražba. 8. Společná účast na dražbě je přípustná dle ust. 3 odst. 7 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, pokud to povaha předmětu dražby nevylučuje, za účelem společného nabytí předmětu dražby. Podmínkou společné účasti na dražbě je, že bude před zápisem společných účastníků do seznamu účastníků dražby předloženo dražebníkovi čestné prohlášení všech společných účastníků dražby, které bude obsahovat určení budoucích podílů na vydraženém předmětu dražby, jakož i zmocnění osoby oprávněné společné účastníky na dražbě zastupovat a které bude opatřeno úředně ověřenými podpisy všech společných účastníků dražby. Společní účastníci odpovídají za uhrazení ceny dosažené vydražením společně a nerozdílně. V případě, že účastníkem dražby je pouze jeden z manželů pak je povinen předložit zmocnění a souhlas druhého manžela k účasti na dražbě a s vydražením předmětu dražby s úředně ověřenými podpisy druhého manžela. Článek 4 Průběh dražby 1. Dražbu zahajuje licitátor prohlášením o zahájení dražby (ust. 23 odst. 6 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů). 2. Výše minimálního příhozu je stanovena v dražební vyhlášce. V průběhu dražby může licitátor výši minimálního příhozu snížit. 3. Draží se, dokud dražitelé činí vyšší podání (nabídky). Podání se činí výrazným zvednutím dražebního čísla a ústní formou. Podání je perfektní až ústní formou. 4. Nebyla-li přes dvojí výzvu a prohlášení licitátora: Neučiní-li někdo z přítomných účastníků dražby podání vyšší, než bylo podání naposled učiněné účastníkem dražby (jeho označení), udělím mu příklep učiněno vyšší podání, oznámí licitátor ještě jednou poslední podání a po třetí výzvě udělí příklep účastníkovi dražby, který učinil nejvyšší podání. Učiněným podáním je účastník dražby vázán. 5. Příklep lze učinit nejdříve 3 minuty po zahájení dražby. 6. Učiní-li několik účastníků dražby současné podání a nebylo-li učiněno podání vyšší, rozhodne licitátor losem o tom, komu z nich příklep učiní. Los spočívá v tom, že bude na papír napsáno

4 vydraženo a do neprůhledného sáčku se vloží tento papír spolu s papíry čistými (jejich celkový počet se rovná počtu účastníků stejného nejvyššího podání), poté účastníci, kteří učinili stejná podání, jednotlivě tahají papíry ze sáčku v pořadí jejich dražebních čísel (od nejnižšího), a tomu kdo vytáhne papír s označením vydraženo, udělí licitátor příklep. 7. Nebylo-li při dražbě učiněno ani nejnižší podání nebo nebylo-li učiněno nejnižší podání ani po jeho snížení (za podmínek stanovených zákonem. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů), licitátor dražbu ukončí. 8. O průběhu a výsledku dražby informuje licitátor písemně Radu. Článek 5 Povinnosti vydražitele a dražebníka po ukončení dražby 1. Po ukončení dražby vyhotoví dražebník bez zbytečného odkladu protokol o provedené dražbě. 2. Uhradí-li vydražitel cenu dosaženou vydražením ve lhůtě stanovené v dražební vyhlášce, přechází na něj vlastnictví předmětu dražby k okamžiku udělení příklepu. 3. Ve věci úhrady ceny dosažené vydražením, nabytí vlastnictví, potvrzení o nabytí vlastnictví a předání předmětu dražby postupuje dražebník dle příslušných ustanovení zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. 4. Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu dražby nese vydražitel. Článek 6 Archivační povinnost 1. Dražebník je povinen zabezpečit účelné a bezpečné uložení písemností souvisejících s dražbou. 2. Dražebník je povinen umožnit nahlédnutí do archivovaných písemností podle odstavce 6.1. účastníkovi dražby v případě dražby, které se tento účastník zúčastnil. Článek 7 Závěrečná ustanovení 1. Veškerá práva a povinnosti dražebníka, účastníků dražby i dalších osob, které budou na dražbě přítomny, nebo jejichž práva mohou být provedením dražby dotčena, v tomto dražebním řádu neuvedená se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů.

5 2. Dražební řád Města Slavonice schválilo Zastupitelstvo města na svém zasedání dne pod usnesením č. 122/9/2015 nadpoloviční většinou hlasů. Dražební řád je účinný od okamžiku schválení zastupitelstvem města. Ve Slavonicích dne Ing. Hynek Blažek, starosta Ing. Karel Pavlů, místostarosta

Dražební řád obchodníka s cennými papíry CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s. Článek 1 Základní ustanovení

Dražební řád obchodníka s cennými papíry CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s. Článek 1 Základní ustanovení Dražební řád obchodníka s cennými papíry CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s. Článek 1 Základní ustanovení 1. Tento dražební řád upravuje pravidla organizování veřejných dražeb cenných papírů (dále jen dražba

Více

26 Neoficiální úplné znění zákona ze dne 18. ledna 2000

26 Neoficiální úplné znění zákona ze dne 18. ledna 2000 26 Neoficiální úplné znění zákona ze dne 18. ledna 2000 č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách; ve znění zákona č. 120/2001 Sb.; zákona č. 517/2002 Sb.; zákona č. 257/2004 Sb.; nálezu ÚS č. 181/2005 Sb.;

Více

ČÁST PRVNÍ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ 1 Předmět úpravy Tento zákon upravuje veřejné dražby a vznik, trvání a zánik některých právních vztahů s tím

ČÁST PRVNÍ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ 1 Předmět úpravy Tento zákon upravuje veřejné dražby a vznik, trvání a zánik některých právních vztahů s tím ČÁST PRVNÍ SPOLEČNÁ USTANOVENÍ 1 Předmět úpravy Tento zákon upravuje veřejné dražby a vznik, trvání a zánik některých právních vztahů s tím souvisejících. Podle tohoto zákona se postupuje, nestanoví-li

Více

ČÁST PRVNÍ. Předmět úpravy. Vymezení pojmů

ČÁST PRVNÍ. Předmět úpravy. Vymezení pojmů Exportováno z právního informačního systému CODEXIS 26/2000 Sb. Zákon o veřejných dražbách - znění dle 396/12 Sb., 399/12 Sb. 26/2000 Sb. ZÁKON ze dne 18. ledna 2000 o veřejných dražbách ve znění zákonů

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD obchodníka s cennými papíry PATRIA DIRECT, a. s. Článek 1 Základní ustanovení

DRAŽEBNÍ ŘÁD obchodníka s cennými papíry PATRIA DIRECT, a. s. Článek 1 Základní ustanovení DRAŽEBNÍ ŘÁD obchodníka s cennými papíry PATRIA DIRECT, a. s. Článek 1 Základní ustanovení 1. Tento Dražební řád upravuje pravidla organizování veřejné dražby cenných papírů (dále jen dražba ) v souladu

Více

66 EŘ 66 EŘ 68 EŘ. (2) Takto jsou z výkonu rozhodnutí vyloučeny zejména. e) zvířata, u nichž hospodářský efekt není hlavním účelem chovu a která

66 EŘ 66 EŘ 68 EŘ. (2) Takto jsou z výkonu rozhodnutí vyloučeny zejména. e) zvířata, u nichž hospodářský efekt není hlavním účelem chovu a která 66 EŘ (1) Je-li to pro provedení exekuce prodejem movitých věcí povinného účelné, může exekutor i bez návrhu oprávněného zajistit movité věci, které sepsal, zejména je-li zde obava z jejich poškození či

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD. platný pro dražby dobrovolné konané. podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

DRAŽEBNÍ ŘÁD. platný pro dražby dobrovolné konané. podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ ŘÁD platný pro dražby dobrovolné konané podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Čl. 1 Rozsah úpravy Dražební řád upravuje podrobnosti o dražbách věcí movitých a nemovitých, podniků a

Více

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 102010

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 102010 Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 102010 Článek 1 Vyhlášení dražby, místo a datum konání dražby 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou nedobrovolnou dražbu k nemovitému majetku ve vlastnictví manželů

Více

Průvodce pro účast v elektronických dražbách (dále též jen Průvodce )

Průvodce pro účast v elektronických dražbách (dále též jen Průvodce ) Průvodce pro účast v elektronických dražbách (dále též jen Průvodce ) I. OBECNÁ USTANOVENÍ Tento Průvodce upravuje užívání dražebního elektronického systému dražebníka, jehož prostřednictvím probíhají

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 142016 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 142016 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 142016 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov 396, 503 43 Černilov IČ: 287 76 836, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013. Čl. 1.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013. Čl. 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130320011N-2013 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. 482014 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. 482014 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. 482014 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov 396, 503 43 Černilov, IČ: 287 76 836, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Aukční pravidla CYRRUS, a.s.

Aukční pravidla CYRRUS, a.s. Aukční pravidla CYRRUS, a.s. Obsah: Obsah:... 1 1. Předmět úpravy... 2 2. Vymezení pojmů... 2 3. Individuální určení předmětu Aukce... 3 4. Účastníci Aukce... 3 5. Povinnosti účastníků Aukce... 4 6. Místo

Více

k předmětu dražby, nebo totéž veřejné jednání, které bylo licitátorem ukončeno z důvodu, že nebylo učiněno ani nejnižší podání; elektronická

k předmětu dražby, nebo totéž veřejné jednání, které bylo licitátorem ukončeno z důvodu, že nebylo učiněno ani nejnižší podání; elektronická Všeobecné podmínky pro užívání portálu www.okdrazby.cz a účast na elektronických dobrovolných a nedobrovolných dražbách movitých a nemovitých věcí organizovaných dražebníky na internetovém portálu www.okdrazby.cz

Více

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 82010

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 82010 Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 82010 Článek 1 Vyhlášení dražby, místo a datum konání dražby 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou nedobrovolnou dražbu k nemovitému majetku ve vlastnictví manželů

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 713/2013-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 713/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 713/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické.

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění. č.j. 60/2015 D

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění. č.j. 60/2015 D OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č.j. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207, se sídlem: Biskupský dvůr 2095/8, Nové město, 110 00 Praha,

Více

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1.

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130722071N-2013 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 342015

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 342015 Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 342015 Článek 1 Vyhlášení dražby, místo a datum konání dražby 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou nedobrovolnou dražbu k nemovitému majetku ve výlučném vlastnictví

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 554/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 554/2015-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 554/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130819121N-2013

vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130819121N-2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 130819121N-2013 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 182015

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 182015 Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 182015 Článek 1 Vyhlášení dražby, místo a datum konání dražby 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou nedobrovolnou dražbu k nemovitému majetku ideální ½ ve vlastnictví

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 03/2015

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Číslo: D 03/2015 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo: D 03/2015 V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách a vyhlášky č. 18/2014, o stanovení podmínek postupu při elektronické dražbě, tímto níže uvedený dražebník

Více

Oznámení o konání dražby dobrovolné opakované č. 352012 podle ustanovení 25 odst. 4 zákona číslo 26/2000 Sb. zákona o veřejných dražbách

Oznámení o konání dražby dobrovolné opakované č. 352012 podle ustanovení 25 odst. 4 zákona číslo 26/2000 Sb. zákona o veřejných dražbách Oznámení o konání dražby dobrovolné opakované č. 352012 podle ustanovení 25 odst. 4 zákona číslo 26/2000 Sb. zákona o veřejných dražbách Dražebník : Dražby EU s. r. o, se sídlem Havlíčkova 404/2, 500 02

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65920 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65920 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65920 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 312015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 312015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 312015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov 396, 503 43 Černilov IČ: 287 76 836, zapsané v obchodním rejstříku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 062015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 062015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 062015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov 396, 503 43 Černilov IČ: 287 76 836, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Článek 1. Vyhlášení dražby opakované, místo a datum konání dražby opakované

Článek 1. Vyhlášení dražby opakované, místo a datum konání dražby opakované Oznámení o konání dražby dobrovolné opakované č. 312012 podle ustanovení 25 odst. 4 zákona číslo 26/2000 Sb. zákona o veřejných dražbách dle zákona Č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: Dražby EU s.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 452015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 452015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ Č. 452015 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov 396, 503 43 Černilov IČ: 287 76 836, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 508/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 508/2015-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 508/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů I. Termín a místo konání dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1.

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 4. listopadu 2014

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 90/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 90/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 62009

Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 62009 Dražební vyhláška dražby nedobrovolné č. 62009 Článek 1 Vyhlášení dražby, místo a datum konání dražby 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou nedobrovolnou dražbu k nemovitému majetku ve vlastnictví Věry

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1086/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1086/2015-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1086/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

RPG Byty, s.r.o., Gregorova 2582/3, 70197, Ostrava, IČ 27769127, zast. Lucie Kempná, Mgr., Preslova 9, 70200, Ostrava

RPG Byty, s.r.o., Gregorova 2582/3, 70197, Ostrava, IČ 27769127, zast. Lucie Kempná, Mgr., Preslova 9, 70200, Ostrava č.j. 024 EX 949/15-424 U s n e s e n í Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Slévárenská 410/14, Ostrava Mariánské

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 990/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: PROKONZULTA, a.s., IČ 25332953, se sídlem Křenová 299/26, 602 00 Brno, společnost je zapsaná v obchodním rejstříku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 140116001N-2014. Čl. 1.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 140116001N-2014. Čl. 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle ust. 16a a 43 zák. č. 26/2000 Sb. 1 Č. j: 140116001N-2014 Čl. 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání elektronické dražby nedobrovolné. Dražba bude provedena elektronicky

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

Dlužník: Westcargo CZ s.r.o. (dříve AUTOBAZAR RYBNICE s.r.o.), IČ: 26338700, sídlem Kaznějov, Rybnice čp. 159, PSČ 331 51

Dlužník: Westcargo CZ s.r.o. (dříve AUTOBAZAR RYBNICE s.r.o.), IČ: 26338700, sídlem Kaznějov, Rybnice čp. 159, PSČ 331 51 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 767/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

Bod 1. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 1. Označení dražebníka a navrhovatele DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ OPAKOVANÉ vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů č. N63020 Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1291/2014-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1291/2014-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1291/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Biskupský dvůr 2095/8, Nové Město, 110

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Vyhlašuje

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Vyhlašuje DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/103/2012 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: PROKONZULTA, a.s., IČ 25332953, se sídlem Křenová 299/26, 602 00 Brno, společnost je zapsaná v obchodním rejstříku

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N66009 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N66009 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N66009 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka

Více

Dlužník a vlastník předmětu veřejné dražby: Majchrák David, nar. 02.01.1979, trvale bytem Šumavská 407, 340 04 Železná Ruda

Dlužník a vlastník předmětu veřejné dražby: Majchrák David, nar. 02.01.1979, trvale bytem Šumavská 407, 340 04 Železná Ruda DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1051/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N63847 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N63847 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N63847 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka

Více

Aukční vyhláška č. 1204

Aukční vyhláška č. 1204 Aukční vyhláška č. 1204 Článek 1 Vyhlášení aukce, místo a datum konání aukce 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou aukci k níže uvedenému nemovitému majetku. 2. Místo a datum konání aukce: a) Aukce se

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/148/2013 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: PROKONZULTA, a.s., IČ 25332953, se sídlem Křenová 299/26, 602 00 Brno společnost je zapsaná v obchodním

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 966/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 966/2015-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 966/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 157/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 157/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 157/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha 4 IČO: 24225207

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 956/2015-D, OD

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 956/2015-D, OD DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 956/2015-D, OD Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 395/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 395/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 395/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

Dlužník: Žďánský Michal, Ing., nar. 30.05.1974 a Žďánská Natalia, nar. 23.07.1961, oba trvale bytem Pelešany 75, 511 01 Turnov

Dlužník: Žďánský Michal, Ing., nar. 30.05.1974 a Žďánská Natalia, nar. 23.07.1961, oba trvale bytem Pelešany 75, 511 01 Turnov DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 622/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 219/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 219/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 219/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 74/2014

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 74/2014 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/203/2014

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/203/2014 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/203/2014 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

Petr Chlebus, Ing., Zahradní 1917/4, 70200, Ostrava, nar.27.05.1967, zast. Petr Kausta, Mgr., Čs. Legií 5, 70200, Ostrava

Petr Chlebus, Ing., Zahradní 1917/4, 70200, Ostrava, nar.27.05.1967, zast. Petr Kausta, Mgr., Čs. Legií 5, 70200, Ostrava č.j. 024 EX 2710/14-102 ZN opr.: 8842 8842 U s n e s e n í Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Slévárenská

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: PROKONZULTA, a.s., IČ 25332953, se sídlem Křenová 299/26, 602 00 Brno společnost je zapsaná v obchodním rejstříku

Více

USNESENÍ (DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA)

USNESENÍ (DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA) Č.j.: 154 EX 257/13-32 USNESENÍ (DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA) Soudní exekutor Mgr. Jan Mlynarčík, Exekutorský úřad Jablonec nad Nisou, se sídlem ul. 5. května 2339/33, 466 01 Jablonec nad Nisou (dále jen jako soudní

Více

Aukční vyhláška č. 1562013

Aukční vyhláška č. 1562013 Aukční vyhláška č. 1562013 Článek 1 Vyhlášení aukce, místo a datum konání aukce 1. Dražebník vyhlašuje touto vyhláškou aukci k níže uvedenému nemovitému majetku. 2. Místo a datum konání aukce: a) Aukce

Více

Popis předmětu dražby a jeho stavu: Bytová jednotka č.449/9 o velikosti 3 + 1 užitná plocha 75,46 m2 - po provedené stavební úpravě 3 + kk - se

Popis předmětu dražby a jeho stavu: Bytová jednotka č.449/9 o velikosti 3 + 1 užitná plocha 75,46 m2 - po provedené stavební úpravě 3 + kk - se č.j.: 0745 D 000006 / 16 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Nedobrovolné elektronické dražby vyhotovená dle 43 zákona č. 26/2000 Sb., v platném znění. Bod 1. Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné

Více

7. Nejnižší podání, minimální příhoz a dražební jistota

7. Nejnižší podání, minimální příhoz a dražební jistota Dražební vyhláška o konání veřejné dražby nedobrovolné elektronické dle zákona č. 26/2000 Sb. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné elektronické. 1. Dražebník REXIM REALITY

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 023/2014-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 023/2014-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 023/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické.

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY DRAŽBY DOBROVOLNÉ dle zák. č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník: PROKONZULTA, a.s., IČ 25332953, se sídlem Křenová 299/26, 602 00 Brno, společnost je zapsaná v obchodním

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 714/2013-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 714/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 714/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/95/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/95/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/95/2012 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014.

Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014. Obchodní podmínky společnosti ACEMA Credit Czech, a.s., pro poskytování spotřebitelských úvěrů platné od 1.9.2014. Účelem obchodních podmínek pro poskytnutí úvěru (dále také jen OP ) společnosti ACEMA

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA 90/2013 D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA 90/2013 D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha 4 zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddíl: C vložka: 190366 (dále jen dražebník

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 215/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 215/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 215/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

vyhlašuje k o n á n í v e ř e j n é d r a ž b y d o b r o v o l n é - e l e k t r o n i c k é (dále jen dražba )

vyhlašuje k o n á n í v e ř e j n é d r a ž b y d o b r o v o l n é - e l e k t r o n i c k é (dále jen dražba ) DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 021/2016-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 021/2016-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 021/2016-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 905/2015-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 905/2015-N , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 905/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 620/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 620/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 620/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 261/2013-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 261/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 261/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné - elektronické. Dražba se koná elektronicky

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 76/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 76/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem: Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 618/2013-N

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 618/2013-N DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 618/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné - elektronické. Dražba se koná elektronicky

Více

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele 1.Pohledávková s.r.o., Bezručova 31, 794 01 Krnov, IČ: 25841114 ( zapsaná v oddílu C, vložka 21086, OR vedeném KS v Ostravě ) tel.: +420 608888976, email: pohledavky@pohledavkova.cz, www.pohledavkova.cz

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 831/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 831/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 831/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

Usnesení o nařízení elektronické dražby

Usnesení o nařízení elektronické dražby EXEKUTORSKÝ ÚŘAD Praha 10 Mgr. Bednář Richard, Na Plískavě 1525/2, 102 00 Praha 10, (vchod z ulice Hostivařská) tel.: 272 101 211, email: info@exekuce.com, IČ: 66241146, http://www.exekuce.com č.j. 003

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 147/2015-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1198/2014-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1198/2014-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1198/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most

Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most JIŽ OD ROKU 1990 JSME VAŠÍ JISTOTOU VE SVĚTĚ REALIT Byt 3 + kk s lodžií a sklepní kójí, Kpt. Stránského 993/8 Praha 9 Černý Most Dražební vyhláška pro dražbu dobrovolnou (dle zákona č. 26/2000 Sb.) číslo:

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD. veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Článek I. Základní ustanovení

DRAŽEBNÍ ŘÁD. veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Článek I. Základní ustanovení 8756/P/2019-HMSU Č.j.: UZSVM/P/6046/2019-HMSU DRAŽEBNÍ ŘÁD veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Základní ustanovení 1. Tento

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 797/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 797/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 797/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848

vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 16a a 20 ZVD 1 Č. j: 17848 Bod 1. Dražebník: BFT Management, a.s., V Olšinách 16/82, 100 00 Praha 10 - Strašnice, IČ: 25619055, za níž jedná RNDr. Jiří Bureš, Ph.D., statutární

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor Sídlo: ul. 5. května 2339/33, 466 01 Jablonec nad Nisou (1. patro budovy); Telefon: +420 483 704 320; Mobil: +420 606 645 115; Datová

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 374/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 374/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 374/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 77/2014

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 77/2014 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1322/2014-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1322/2014-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1322/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 998/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 998/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 998/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 274/2016-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 274/2016-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 274/2016-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

N/45/2010. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby

N/45/2010. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/45/2010 Dražebník CZ Dražby a.s., IČ: 28701259, Mírové nám. 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l., v oddíle B, vložka 2041,

Více