Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech"

Transkript

1 Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : p. Przygrodski 1) Zahájení veřejného zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Hamry bylo zahájeno v 19. hodin starostou obce Petrem Křovinou ( dále jako předsedající ). Předsedající přivítal členy zastupitelstva a přítomné hosty a zahájil 11. zasedání zastupitelstva obce v roce Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Hamry zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že přítomno je 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu 7 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů 11. zasedání v r Ověřovatelé zápisu č. 11/2015 p. Arendáš, p. Márová a zapisovatel p. Petrželka 3) Schválení programu Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu. Předsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje následující program ustavujícího zasedání: 1. Zahájení jednání 2. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 3. Schválení programu 4. Kontrola zápisu č. 10/2015 z Rozpočet obce Hamry na rok Plán stabilizace a obnovy obce Hamry na rok Pronájem části pozemků st. p. č. 335 a ppč v k. ú. Hamry na Šumavě 8. Účast v projektu Mikroregionu Šumava - západ 9. Místo společného setkávání 10. Odkanalizování obci Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa 11. Diskuse, ostatní, připomínky Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti: 0 Zdrželi se: 0

2 Usnesení č. 95/2015 bylo schváleno. 4) Kontrola zápisu č. 10 z Pronájem části pozemků st. p. č. 335 a ppč v k. ú. Hamry na Šumavě bod jednání - Podepsány Dodatky ke Smlouvám o uzavření budoucí smlouvy o připojení elektrického zařízení k distribuční soustavě - Rozpočet obce na rok 2016 bod jednání - Program stabilizace a obnovy venkova 2016 bod jednání - Žádost Lesů ČR o odprodej pozemků záměr prodeje pozemků v k.ú. Hamry na Šumavě a Zadní Chalupy byl zveřejněn. - další bez připomínek Dotazy a připomínky pana Kroupy k minulým usnesením: K usnesení č. 67 poskytnutí půjčky panu Vilímkovi dotaz zda pan Vilímek splácí splátky poskytnuté půjčky a zda platí nájem. Starosta odpověděl, že ano. K usnesení č. 68 využití obecně prospěšných prací p. Groma dotaz jak probíhá a zda místostarosta plní pověření od ZO. Starosta odpověděl, že pana Groma úkoluje starosta vzhledem k efektivnějšímu využití. Pan Kroupa navrhuje na příštím ZO změnit usnesení. K usnesení č. 72, 78 a 79 věcná břemena dotaz jaký je stav. Starosta odpovídá, že smlouvy o zřízení věcných břemen s manželi Coufalovými a p. Maškem jsou připraveny k podpisu. S manželi Koryťákovými dosud k dohodě nedošlo. Pan Koryťák se vyjádřil, že odmítá smlouvu o zřízení věcného břemene s obcí uzavřít a žádá předložení zákona, dle kterého jsou manželé Koryťákovi povinni tak učinit. 5) Rozpočet obce Hamry na rok 2016 Návrh rozpočtu na rok 2016 byl vyvěšen na úřední desce a sejmut Současně byl zveřejněn na elektronické úřední desce. Starosta navrhl, aby byl schválen rozpočet na rok Žádné další návrhy podány nebyly. Připomínky: p. Kroupa kritizuje, že na veřejné schůzi nebyla prezentována přesná vize konkrétních projektů na rok 2016 a konkrétní projekty nejsou ani zahrnuty v návrhu rozpočtu. Starosta vysvětluje, že výběr a realizace konkrétních projektů závisí na přidělení dotací. Tyto informace ale nejsou v současné době známy. Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočet na rok 2016 dle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích podle předloženého návrhu jako přebytkový s příjmy ve výši ,- Kč, výdaji ve výši ,- Kč a financováním ve výši ,- Kč. Závazným ukazatelem jsou stanoveny paragrafy.

3 Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 (p. Kroupa) Usnesení č. 96/2015 bylo schváleno 6) Program stabilizace a obnovy venkova 2016 Starosta seznámil přítomné s Plánem stabilizace a obnovy venkova na rok Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje Plán stabilizace a obnovy obce Hamry na rok Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 97/2015 bylo schváleno. 7) Pronájem části pozemku st. p. č. 335 a ppč v k. ú. Hamry na Šumavě Starosta seznámil přítomné, že záměr na pronájem (pacht) pozemků část st. p. č. 335 a část ppč v k. ú. Hamry na Šumavě byl zveřejněn na úřední desce dne a sejmut Současně byl záměr zveřejněn na elektronické úřední desce. Starosta navrhuje pozemky u domu Hamry č.p část p. p. č a část st. p. č. 335 v k. ú. Hamry na Šumavě pronajmout nájemcům domu č. p. 23 na dobu délky uzavření nájemní smlouvy na byt za cenu 1,- Kč/m2/rok. Nájemné (pachtovné) za pozemky bude činit dle níže uvedené tabulky. Pozemek č. Nájemné Nájemce Pronajaté m2 část ppč ,- Kč/m2 Miroslava Morová část st.p.č ,- Kč/m2 Zdeněk Šneberger část st.p.č ,- Kč/m2 Karel Sýkora Roční nájemné v Kč Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s pronájmem (pacht) pozemků u domu Hamry č. p část p. p. č. 2997, část st. p. č. 335 v k. ú. Hamry na Šumavě nájemcům bytů domu č. p. 23 na dobu délky uzavření nájemní smlouvy na byt za cenu 1,- Kč/m2/rok.

4 Nájemné (pachtovné) za pozemky bude činit dle níže uvedené tabulky. Pozemek č. Nájemné Nájemce Pronajaté m2 část ppč ,- Kč/m2 Miroslava Morová část st.p.č ,- Kč/m2 Zdeněk Šneberger část st.p.č ,- Kč/m2 Karel Sýkora Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 98/2015 bylo schváleno Roční nájemné v Kč 8) Účast v projektu Mikroregionu Šumava -západ Starosta seznámil přítomné s připravovaným projektem Putování srdcem Evropy v rámci Mikroregionu Šumava západ, který bude žádat z Programu přeshraniční spolupráce Česká republika Svobodný stát Bavorsko Cíl EÚS , kde dotace činí 90 %. Starosta navrhuje, aby obec žádala v rámci tohoto projektu na : - Poutní místo Křížkov výměna dřevěného kříže, zábradlí, laviček, vyznačení turistické stezky od mostu zadní Hamry u Horské chaty Hamry o předpokládaných výdajích ,- Kč - Sklářská stezka osazení infotabulí, směrovek a QR kódů o předpokládaných výdajích ,- Kč - WEB internetové stránky s vyznačením turistických a naučných stezek, účast na veletrzích o předpokládaných výdajích ,- Kč. Předpokládané celkové výdaje za obec na projektu Putování srdcem Evropy činí ,- Kč a) Starosta navrhuje schválit přistoupení Obce Hamry k projektu Putování srdcem Evropy prostřednictvím Mikroregionu Šumava západ. Žádné návrhy podány nebyly. Připomínky: p. Kroupa nesouhlasí s účastí na projektu v části webových stránek. Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje přistoupení Obce Hamry k projektu Putování srdcem Evropy prostřednictvím Mikroregionu Šumava západ. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 1 (p. Kroupa) Zdrželi se : 0 Usnesení č. 99/2015 bylo schváleno. b) Starosta navrhuje prohlásit, že Obec Hamry má dostatečné finanční prostředky k financování projektu Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč.

5 Zastupitelstvo obce Hamry prohlašuje, že Obce Hamry má dostatečné finanční prostředky k financování projektu Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 (p. Kroupa) Usnesení č. 100/2015 bylo schváleno. c) Starosta navrhuje prohlásit, že Obec Hamry ručí za projekt Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč. Zastupitelstvo obce Hamry prohlašuje, že Obce Hamry ručí za projekt Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 (p. Kroupa) Usnesení č. 101/2015 bylo schváleno. d) Starosta navrhuje zavázat se, že v případě porušení dotačních podmínek Obcí Hamry a zkrácení, či úplném odebrání dotací z tohoto důvodu, převede, a to bezodkladně a v plném rozsahu, příslušnou částku na účet Mikroregionu Šumava západ. Zastupitelstvo obce Hamry se zavazuje, že v případě porušení dotačních podmínek Obcí Hamry a zkrácení, či úplném odebrání dotací z tohoto důvodu, převede, a to bezodkladně a v plném rozsahu, příslušnou částku na účet Mikroregionu Šumava západ. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 (p. Kroupa) Usnesení č. 102/2015 bylo schváleno. e) Starosta navrhuje pověřit starostu podpisem smlouvy mezi Obcí Hamry a Mikroregionem Šumava západ o přistoupení obce k projektu Putování srdcem Evropy.

6 Zastupitelstvo obce Hamry pověřuje starostu podpisem smlouvy mezi Obcí Hamry a Mikroregionem Šumava západ o přistoupení obce k projektu Putování srdcem Evropy. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 (p. Kroupa) Usnesení č. 103/2015 bylo schváleno. 9) Místo společného setkávání Starosta seznámil přítomné se záměrem vybudování Místa společného setkávání na sportovišti v předních Hamrech. V rámci projektu by bylo vybudováno technické a sociální zařízení. Obec by mohla žádat o dotaci prostřednictvím Mikroregionu Šumava západ z Programu přeshraniční spolupráce Česká republika Svobodný stát Bavorsko Cíl EÚS , kde dotace činí 90 % ( žádost podána v červnu 2016). Aby mohlo být požádáno o dotaci, musí být vydáno stavební povolení na stavbu. Starosta navrhuje odsouhlasit záměr vybudování Místo společného setkávání na sportovišti v předních Hamrech. Starosta zajistí na další zasedání zastupitelstva cenové nabídky na vypracování projektu ke stavebnímu povolení. Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí se záměr vybudování Místo společného setkávání na sportovišti v předních Hamrech. Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 104/2015 bylo schváleno. 10) Odkanalizování obcí Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa Starosta informoval o schůzce DSO Důl pod Ostrým, kde bylo odsouhlaseno, že žádost o dotaci na II. etapu bude podána přes svazek. Dále informoval, že Česká spořitelna poskytne příslib na úvěr na odkanalizování II. etapy. Starosta navrhuje, aby nositelem projektu Odkanalizování obcí Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa byl Dobrovolný svazek obcí Údolí pod Ostrým.

7 Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s tím, aby nositelem projektu Odkanalizování obcí Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa byl Dobrovolný svazek obcí Údolí pod Ostrým. Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 105/2015 bylo schváleno. 11) Diskuse, ostatní, připomínky a) Stočné Starosta informoval o jednání DSO Důl pod Ostrým dne ohledně navýšení stočného na rok 2016 na 33,83 Kč/m3 bez 15% DPH (rok ,71 Kč/m3 bez DPH). Zastupitelstvo obce Hamry bere na vědomí navýšení stočného na 33,83 Kč/m3 na rok b) Valná hromada SDH Zelená Lhota Starosta informoval o pozvání na Valnou hromadu SDH Zelená Lhota dne c) Adventní zpívání Starosta přítomné pozval na Adventní zpívání dne od hodin. d) Dotaz na pana Arendáše Paní Márová se dotazuje pana Arendáše, kdo je pořadatelem benefičního koncertu, který pořádají Hamerští podnikatelé ve stejném termínu, ve kterém obec pořádá Adventní zpívání a dále se dotazuje, proč pořadatelé zvolili stejný termín. Pan Arendáš odpověděl, že pořadatelé budou zveřejněni na dalším plakátu. Pan Arendáš se omluvil a odešel ve hod. e) Veřejné osvětlení Pan Gilián se dotazuje, jestli se řeší chybějící veřejné osvětlení zadních Hamrů. Starosta odpověděl, že ve středu se dostaví zástupce ČEZ za účelem místního šetření pro vypracování nabídky. f) Informační letáky s mapkou k běžecké stopě Pan Gilián se dotazuje, zda budou k dispozici informační letáky s mapkou k běžecké stopě. Starosta mu odpovídá, že letáky budou k dispozici zdarma cca v polovině prosince a že majitelé ubytovacích kapacit v obci je dostanou k dispozici. g) Točna přístřešek na zastávce Pan Mára upozorňuje na špatný stav přístřešku na autobusové zastávce na točně. Starosta prověří. h) Značení turistických tras směrem od kostela na Ostrý Pan Koryťák upozorňuje na špatně viditelné značení turistických tras z důvodu zakrytí turistických značek větvemi okolních stromů. Starosta předá informaci Klubu českých turistů, který turistické značení spravuje.

8 Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva ve hodin.

9 Usnesení z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech 95) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení jednání 2. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 3. Schválení programu 4. Kontrola zápisu č. 10/2015 z Rozpočet obce Hamry na rok Plán stabilizace a obnovy obce Hamry na rok Pronájem části pozemků st. p. č. 335 a ppč v k. ú. Hamry na Šumavě 8. Účast v projektu Mikroregionu Šumava - západ 9. Místo společného setkávání 10. Odkanalizování obci Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa 11. Diskuse, ostatní, připomínky 96) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočet na rok 2016 dle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích podle předloženého návrhu jako přebytkový s příjmy ve výši ,- Kč, výdaji ve výši ,- Kč a financováním ve výši ,- Kč. Závazným ukazatelem jsou stanoveny paragrafy. 97) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje Plán stabilizace a obnovy obce Hamry na rok ) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s pronájmem (pacht) pozemků u domu Hamry č. p část p. p. č. 2997, část st. p. č. 335 v k. ú. Hamry na Šumavě nájemcům bytů domu č. p. 23 na dobu délky uzavření nájemní smlouvy na byt za cenu 1,- Kč/m2/rok. Nájemné (pachtovné) za pozemky bude činit dle níže uvedené tabulky. Pozemek č. Nájemné Nájemce Pronajaté m2 část ppč ,- Kč/m2 Miroslava Morová část st.p.č ,- Kč/m2 Zdeněk Šneberger část st.p.č ,- Kč/m2 Karel Sýkora Roční nájemné v Kč 99) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje přistoupení Obce Hamry k projektu Putování srdcem Evropy prostřednictvím Mikroregionu Šumava západ. 100) Zastupitelstvo obce Hamry prohlašuje, že Obce Hamry má dostatečné finanční prostředky k financování projektu Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč.

10 101) Zastupitelstvo obce Hamry prohlašuje, že Obce Hamry ručí za projekt Putování srdcem Evropy v plném rozsahu svého podílu na projektu, tj ,- Kč. 102) Zastupitelstvo obce Hamry se zavazuje, že v případě porušení dotačních podmínek Obcí Hamry a zkrácení, či úplném odebrání dotací z tohoto důvodu, převede, a to bezodkladně a v plném rozsahu, příslušnou částku na účet Mikroregionu Šumava západ. 103) Zastupitelstvo obce Hamry pověřuje starostu podpisem smlouvy mezi Obcí Hamry a Mikroregionem Šumava západ o přistoupení obce k projektu Putování srdcem Evropy. 104) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí se záměr vybudování Místo společného setkávání na sportovišti v předních Hamrech. 105) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s tím, aby nositelem projektu Odkanalizování obcí Hamry, Zelená Lhota, Dešenice, Milence a Stará Lhota na ČOV Nýrsko, část Hamry - II. etapa byl Dobrovolný svazek obcí Údolí pod Ostrým.

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 21. června 2015 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, p. Jiří Kudrna, p. Martin Bednář a p. Tomáš Kukla, pí. Marie Šedivá,

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Omluven: Jiří Svoboda cca

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 30. 1. 2012 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2016 dne 25. 04. 2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2016 dne 25. dubna 2016 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Z. Hovorková,

Více

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 23.09.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis. 13/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 21.10.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 23.11.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 Přítomni: Jirásek Miroslav, Ing. Škvor František, Kokta Josef, Bc. Kadlečková

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Program 20. veřejné schůze ZO

Program 20. veřejné schůze ZO Zápis z 20. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 23.9.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 20. zasedání

Více

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Glaser, Lacina, Šťastná, Winzberger Omluven:

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 1/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 27. ledna 2016 Přítomni : 6 /Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Marcela

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Marie Mašová, Vladimír

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Iveta Urválková, Bc. Josef Tuček, Anna Šandová, Mgr. Tomáš Zemánek,

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 44. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 6. 2010 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 44. zasedání zastupitelstva

Více

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Město Pohořelice Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Účast zastupitelů: 17, při zahájení 14 Omluven: Počet přítomných občanů: 3 Zahájení: 16.00 hodin ad 1) Zahájení Zasedání

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 31.3.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Bečváry č. 15/2016, konaného dne 26. 1. 2016 od 18.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Bečváry bylo zahájeno

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin.

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Potěhy konaného dne 24. 2. 2016 od 18.00 hodin. Přítomni: Cháma Václav, Mgr. Jan Orel, Sixta Ondřej, Ing. Vlček Richard, Šulcová Stanislava, Prchalová Alena, Dvořáková

Více

1) Jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu

1) Jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 7. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 29.10.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 8 členů ZO (viz.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: zasedací místnost Úřadu Městyse Sepekov Datum konání: Čas zahájení jednání: 12. prosince 2013 od 19.00 hod Přítomno: 13 členů zastupitelstva

Více

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Lázně Toušeň, konaného dne 17. 12. 2014 od 19.00 hodin v zasedací

Více

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo:

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo: U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady od 21.jednání ZMP. 2. splnění úkolu uloženého usnesením č. 85/1 3. informaci

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

zápis č. 2/2011 1-2/2011 Realizovat akci Revitalizaci prostranství v centru obce Korouhve dle rozhodnutí v bodě 1. úkol trvá

zápis č. 2/2011 1-2/2011 Realizovat akci Revitalizaci prostranství v centru obce Korouhve dle rozhodnutí v bodě 1. úkol trvá 1 č.j. 3/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1.4.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 1.4.2011 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 1.4.2011 21:00

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1)

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Starosta města Kunštát Mgr.Pavel Göpfert zahájil 5. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 29.03.2012 od 16,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

Zápis,usnesení. Omluveni : Zapisovatelem určuji : paní Miloslava Krönerová

Zápis,usnesení. Omluveni : Zapisovatelem určuji : paní Miloslava Krönerová Zápis,usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Skřípov konaného dne 31.03.2015 v 17:00 hod. v místnosti obecního úřadu / kulturního sálu/. Zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno podle

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD 1. Úvodní ustanovení Jednací řád Republikové rady seniorů ODBOROVÉHO SDRUŽENÍ ŽELEZNIČÁŘŮ (dále jen OSŽ) upravuje

Více

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00-21.15 hod. Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s ustanovením 103 odst.

Více

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 7.3.2011 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 20.10 hodin PŘÍTOMNI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek, M. Novák, L. Zima,

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015 Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015 Místo konání: Termín: Přítomno: Nepřítomni: Jednání řídil: zasedací místnost Obecního úřadu

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.01/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 29.01.2014 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Martina

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis č. 6 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TACHLOVICE KONANÉHO DNE 3.12.2015, OD 19:00 HODIN NA OÚ TACHLOVICE

Zápis č. 6 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TACHLOVICE KONANÉHO DNE 3.12.2015, OD 19:00 HODIN NA OÚ TACHLOVICE Zápis č. 6 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TACHLOVICE KONANÉHO DNE 3.12.2015, OD 19:00 HODIN NA OÚ TACHLOVICE ZAHÁJENÍ VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce Tachlovice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne 8.6.2016

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne 8.6.2016 Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Pondělí 29.8.2011-19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Libor Kašpárek, Ing.Miloš Fišer, Ing.Jarmila Hubáčková, Josef Papica, Antonín

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12.

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. Město Pohořelice Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník Omluven:

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krchleby Termín konání: 30.1.2014 v 19.00 hod. ítomni: lenové zastupitelstva dle prezen ní listiny Nep ítomni: ing. Vl. ížek, Zd. Kaplan - omluveni 1. Jednání zahájil

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 6.10.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 6.10.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 6.10.2015 Začátek: 19:00 hodin Přítomni: R. Dibus, M. Hadinec, L. Hrabě, P. Dibus, J. Luža, K. Dibus, L. Mitáček Omluveni: Hosté: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 Usnesení 1/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. října 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 3 členové rady města, tajemnice

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více