V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V ý p i s. habilitační přednášky: Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu."

Transkript

1 v Hradci Králové dne 30. ledna 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í : 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 28. listopadu 2011 a aklamací schválila program dnešního jednání 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Stanislav Filip, Ph.D. doc. MUDr. Leo Klein, CSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. postoupit návrh na jmenování pana pplk. MUDr. Jana Horáčka, Ph.D. docentem pro obor Vojenské vnitřní lékařství rektorovi UO 4. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Vojenská chirurgie vedené s panem pplk. MUDr. Jiřím Páralem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Párala Historický vývoj a současné trendy při tvorbě anastomóz v gastrointestinální chirurgii. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 28. května se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Toxikologie vedené s panem mjr. RNDr. Miroslavem Pohankou, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Pohanky Toxikologie těžkých kovů. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 26. března se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Toxikologie vedené s panem pplk. PharmDr. Danielem Junem, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Juna Možnosti zneužití průmyslových škodlivin a agrochemikálií v terorismu. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 26. března na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s paní RNDr. Vandou Boštíkovou, Ph.D. v oboru Lékařská mikrobiologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové členové: prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D., děkan Lékařské fakulty UP v Olomouci prof. MUDr. Vladimír Vonka, DrSc., Ústav hematologie a krevní transfůze oddělení experimentální virologie, Praha prof. MUDr. Miroslav Votava, CSc., Mikrobiologický ústav, Lékařská fakulta MU v Brně

2 doc. MUDr. Stanislav Plíšek, Ph.D., přednosta Kliniky infekčních nemocí, Fakultní nemocnice Hradec Králové 8. vzala na vědomí informace o závěrečných výsledcích výzkumných záměrů FVZ UO a o průběhu zpracovávání závěrečných zpráv 9. na základě tajného hlasování navrhuje děkanovi FVZ udělit Cenu děkana FVZ za vědeckou práci za rok 2011 Mgr. Adéle Straškové a dále na základě tajného hlasování navrhla pana prof. MUDr. Jiřího Stulíka, CSc. jako kandidáta FVZ UO na udělení Ceny rektora UO za vědeckou práci za rok projednala a schválila Oborovou radu doktorského studijního programu Vojenská chirurgie, která bude pracovat ve složení: předseda: doc. MUDr. Leo KLEIN, CSc. FVZ UO, katedra válečné chirurgie členové: doc. MUDr. Miloš BROĎÁK, Ph.D. FN Hradec Králové, Urologická prof. MUDr. Jan DOMINIK, CSc. FN Hradec Králové, Kardiochirurgická prof. MUDr. Alexander FERKO, CSc. FN Hradec Králové, Chirurgická prof. MUDr. Viktor CHROBOK, CSc., Ph.D. FN Hradec Králové, Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku doc. MUDr. Jiří NÁHLOVSKÝ, CSc. - FN Hradec Králové, Neurochirurgická pplk. MUDr. Jiří PÁRAL, Ph.D. FVZ UO, katedra válečné chirurgie prof. MUDr. Arnošt PELLANT, DrSc. Univerzita Pardubice, Fakulta zdravotnických studií plk. prof. MUDr. Miroslav RYSKA, CSc. - Chirurgická 2. LF UK a ÚVN Praha doc. MUDr. Dušan ŠIMKOVIČ, CSc. FN Hradec Králové, Chirurgická doc. MUDr. Pavel ŠPONER, Ph.D. FN Hradec Králové, Ortopedická mjr. MUDr. Zdeněk ŠUBRT, Ph.D. FVZ UO, katedra válečné chirurgie 13. Závěr: Předseda VR FVZ poděkoval za účast a ukončil v hodin jednání. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 26. března 2012 od hodin. plk. doc. MUDr. Roman Chlíbek, Ph.D.

3 v Hradci Králové dne 26. března 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 30. ledna 2012 a aklamací schválila rozšířený program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Aleš Ryška, Ph.D. prof. MUDr. Jiří Stulík, CSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. o postoupení návrhu na jmenování mjr. RNDr. Miroslava Pohanky, Ph.D. docentem pro obor Toxikologie rektorovi UO. 4. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. o postoupení návrhu na jmenování pplk. PharmDr. Daniela Juna, Ph.D. docentem pro obor Toxikologie rektorovi UO. 5. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Lékařská mikrobiologie vedené s paní RNDr. Vandou Boštíkovou, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Boštíkové k habilitační přednášce a k obhajobě habilitační práce a současně aklamací schválila téma Využití izolačních systémů (BSL-3 a BSL-4) v diagnostice a léčbě hemoragických horeček. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 28. května vzala na vědomí výsledky vyhodnocení evaluace pracovišť FVZ za rok 2011 a výsledky pracovišť FVZ dle RIV ( ). Doporučuje předat výsledky hodnocení na jednotlivá pracoviště FVZ. 7. schválila návrh zkušebních komisí pro státní závěrečné zkoušky u Bc. Zdravotnický záchranář a pro složení státní rigorózní zkoušky z válečné chirurgie tak, jak byl předložen. 14. Závěr: Předseda VR FVZ poděkoval za účast a ukončil v hodin jednání. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 28. května 2012 od hodin.

4 v Hradci Králové dne 28. května 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 11. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 26. března 2012 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. MUDr. Ladislav Jebavý, CSc. prof. RNDr. PhDr. Antonín Slabý, CSc. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. o postoupení návrhu na jmenování pplk. MUDr. Jiřího Párala, Ph.D. docentem pro obor Vojenská chirurgie rektorovi UO. 4. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla podle 72 odst. 11 zák. č. 111/1998 Sb. o postoupení návrhu na jmenování RNDr. Vandy Boštíkové, Ph.D. docentkou pro obor Lékařská mikrobiologie rektorovi UO. 5. vzala na vědomí informace o činnosti pedagogické komise FVZ UO v Hradci Králové za ak.r. 2011/ projednala a hlasováním aklamací schválila návrh Plánu práce VR FVZ na akademický rok 2012/2013. Schválený plán práce bude přílohou zápisu z dnešního jednání. 7. vzala na vědomí způsob rozdělení finančních prostředků z RIV na rok Závěr: Prof. Chlíbek poděkoval za účast, ukončil jednání a všem popřál příjemnou dovolenou. Zasedání VR FVZ bylo ukončeno v hodin. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 24. září 2012 od hodin.

5 v Hradci Králové dne 24. září 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 9. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila všemi přítomnými členy VR FVZ u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 28. května 2012 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. schválila skrutátory ve složení: plk. gšt. prof. MUDr. Jan Österreicher, Ph.D. prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D. 3. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s paní pplk. RNDr. Zuzanou Kročovou, Ph.D. v oboru Infekční biologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: členové: prof. MUDr. Jiří Stulík, CSc. Ústav molekulární patologie, FVZ UO Hradec Králové prof. RNDr. Aleš Macela, DrSc. emeritní profesor, FVZ UO Hradec Králové doc. Ing. Peter Šebo, CSc. Mikrobiologický ústav AV ČR Praha doc. RNDr. Ivan Rychlík, Ph.D. Výzkumný ústav veterinárního lékařství Brno doc. MUDr. Alena Stoklasová, CSc. UK Praha, Lékařská fakulta Hradec Králové 4. na základě diskuse odsouhlasila odsunutí projednání žádosti o zahájení habilitačního řízení v oboru Lékařská mikrobiologie s panem RNDr. Danielem Růžkem, Ph.D. na příští zasedání s tím, že uchazeč bude pozván k osobní schůzce s děkanem, proděkanem pro vědeckou činnost a předsedou oborové rady Lékařská mikrobiologie, za účelem osobního poznání a seznámení se s průběhem habilitačního řízení na FVZ UO. 5. vzala na vědomí informace o vyhodnocení přijímacího řízení pro ak.r. 2012/2013 do doktorských studijních programů, zprávy předsedů Oborových rad DSP o činnosti za ak.r. 2011/2012 a navržená témata disertačních prací pro přijímací řízení ak. r. 2013/2014. Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 26. listopadu 2012 od hodin.

6 v Hradci Králové dne 26. listopadu 2012 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu aklamací schválila u s n e s e n í v tomto znění: 1. odsouhlasila zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ dne 24. září 2012 a aklamací schválila program dnešního jednání. 2. aklamací schválila skrutátory ve složení: prof. RNDr. Jiřina Vávrová, CSc. prof. MUDr. Aleš Ryška, Ph.D. 3. se seznámila se Stanoviskem habilitační komise a s hodnocením habilitační práce oponenty pro habilitační řízení v oboru Infekční biologie vedené s paní pplk. RNDr. Zuzanou Kročovou, Ph.D. a na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o postoupení dr. Kročové BIO DIM koncept aktuální otázky detekce, identifikace a monitoringu biologických agens. Termín přednášky: řádné zasedání VR FVZ dne 28. ledna na základě tajného hlasování rozhodla o zahájení řízení ke jmenování doc. MUDr. Petra Pazdiory, CSc. profesorem v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie a na základě tajného hlasování schválila hodnotící komisi ve složení: předseda: členové:, FVZ UO v Hradci Králové, děkan prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., FVZ UO v Hradci Králové, katedra epidemiologie prof. Ing. Zdeněk Fiala, CSc., Lékařská fakulta UK v Hradci Králové, Ústav hygieny a preventivního lékařství prof. MUDr. Jiří Beneš CSc., Nemocnice Na Bulovce Praha, Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí prof. MUDr. Henrieta Hudečková, CSc., Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta v Martine, Ústav verejného zdravotníctva Současně VR FVZ stanovila termín profesorské přednášky na den 28. ledna 2013, kdy doc. Pazdiora přednese přednášku na téma, které je dáno zákonem č. 111/1998 Sb. 74 odst. 5 zák. o vysokých školách Koncepce vědecké práce a výuky v oboru Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie.

7 5. na základě výsledku tajného hlasování rozhodla o zahájení habilitačního řízení s panem RNDr. Danielem Růžkem, Ph.D. v oboru Lékařská mikrobiologie a současně na základě výsledku tajného hlasování schválila habilitační komisi ve složení: předseda: členové: prof. MUDr. Miroslav Špliňo, DrSc., katedra epidemiologie, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Pavel Boštík, Ph.D., Centrum pokročilých studií, FVZ UO Hradec Králové prof. MUDr. Milan Kolář, Ph.D., Děkan Lékařské fakulty UP v Olomouci doc. MUDr. Pavel Čermák, CSc., Oddělení klinické mikrobiologie Thomayerovy nemocnice, Praha doc. MUDr. Stanislav Plíšek, Ph.D., Přednosta Kliniky infekčních nemocí FN Hradec Králové 6. projednala žádost o akreditaci doktorského studijního programu Preventivní lékařství a ochrana veřejného zdraví a na základě diskuse rozhodla o doplnění a upravení žádosti takto: rozšířit složení OR DSP o odborníka z oboru vojenské radiobiologie, změnit název tématu disertační práce č. 4 Opatření pro ochranu obyvatelstva v případě havárie jaderné elektrárny na Opatření pro ochranu obyvatelstva v případě jaderné havárie, doplnit přednášející v předmětu Ochrana veřejného zdraví (MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D.) a Ochrana před účinky CBRNE (odborník z oboru vojenské radiobiologie). dále odsouhlasila, že po doplnění bude žádost rozeslána členům VR FVZ a bude hlasováno per rollam. 7. vzala na vědomí rozbor studijních výsledků v magisterských, bakalářských a doktorských programech za akademický rok 2011/ vzala na vědomí metodiku zpracování Annual Report vzala na vědomí informace o stavu v oblasti Studentské tvůrčí činnosti na FVZ za rok 2011/2012 a výsledky výběrového řízení na ak.r. 2012/2013 Další zasedání VR FVZ se bude konat dne 28. ledna 2013 od hodin.

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu

15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu v Hradci Králové dne 31.1.2011 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 15. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady a hlasování o návrhu Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké rady

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1,

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1, Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1, e-mail: pavel.bostik@unob.cz v Hradci Králové dne 26. ledna 2015 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 13. Návrh na přijetí usnesení z jednání vědecké

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 v Hradci Králové dne 26. května 2014 pořízený za účelem zveřejnění přijatého usnesení 12. Návrh na

Více

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ

Za správnost výpisu: Ivana Šáchová plk. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. děkan FVZ 26. 1. 2009 Vědecká rada aklamací schválila u s n e s e n í : 1. Vědecká rada schválila bez připomínek zápis a splnění usnesení ze zasedání VR FVZ ze dne 26. listopadu 2008. Současně schválila bez připomínek

Více

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany

Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě vojenského zdravotnictví Univerzity obrany červen 2013 O zahájení hodnocení doktorských studijních programů (dále

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ ZA ROK 2012 HRADEC KRÁLOVÉ duben 2013 Výroční zpráva o činnosti za rok 2012

Více

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9

V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 V Praze 05. 03. 2015 Č.j. 12-2/2015-UK3LF počet listů: 9 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 5. března 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, Hradec Králové 1. V ý p i s Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Brně Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ UO) v Hradci

Více

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví

USNESENÍ Akademického senátu Fakulty vojenského zdravotnictví UO) na svém zasedání konaném dne 19. ledna 2016 v Hradci Králové: Změnu ve Statutu FVZ UO Termín příštího zasedání AS FVZ UO dne 22.3.2016 v 12.00 hodin V Hradci Králové 19. ledna 2016 UO) na svém zasedání

Více

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu

V ý p i s. 11. Návrh na přijetí Usnesení z jednání VR FVZ a hlasování o návrhu Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany Vědecká rada Třebešská 1575, 500 01 Hradec Králové 1 V ý p i s ze zápisu jednání Vědecké rady Fakulty vojenského zdravotnictví (VR FVZ) v Hradci Králové

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne Zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni dne 14. 6. 2018 Univerzita Karlova Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni ze dne 14. 6. 2018 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 13. 06. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 14. 03. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Z á p i s č. 10

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Z á p i s č. 10 České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7 Z á p i s č. 10 z 10. zasedání Vědecké rady Fakulty stavební, které se konalo dne 8. února 2007 ve 14.00 hodin v zasedací

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Zápis ze zasedání Vědecké rady FF OU konaného dne 19. dubna 2005 Přítomni: podle prezenční listiny Program: 1. Zahájení 2. Habilitační řízení PhDr. Alfreda

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 17. 4. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Program: 1. Zahájení a projednání programu zasedání prof. Ing. Karel Melzoch, CSc.

Program: 1. Zahájení a projednání programu zasedání prof. Ing. Karel Melzoch, CSc. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Z á p i s z 2. řádného zasedání vědecké rady fakulty ze dne 27.května 2010 ve velké zasedací síni rektorátu,

Více

Zápis z 13. zasedání kolegia rektora dne 19. ledna 2015

Zápis z 13. zasedání kolegia rektora dne 19. ledna 2015 Zápis z 13. zasedání kolegia rektora dne 19. ledna 2015 Přítomni: Prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA rektor UK Prof. JUDr. Aleš Gerloch, CSc. prorektor UK Prof. RNDr. Jan Hála, DrSc. prorektor UK Doc.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012

Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012 Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012 Přítomni: doc. Putnová, prof. Geršlová, prof. Honzík, prof. Hřebíček, doc. Chalupský, prof. Jurová, doc. Koch, prof. Koráb, Ing.

Více

Seznam profesorských řízení na VR 3.LF UK od r.l990. l990

Seznam profesorských řízení na VR 3.LF UK od r.l990. l990 Seznam profesorských řízení na VR 3.LF UK od r.l990 l990 l. Doc. MUDr. Vlastimil SLOUKA, CSc. vedoucí ústavu biofyziky a nukleární mediciny 3.LF UK obor : biofyzika přednáška : "Koncepce klinické biofyziky"

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 12. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 16

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 16 České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7 Zápis č. 16 z 16. zasedání Vědecké rady Fakulty stavební, které se konalo dne 17. května 2012 od 14 hodin v zasedací místnosti

Více

NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU

NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU NÁVRH ODBORNÉHO PROGRAMU Finální verze, ze dne 29.5.2013 12.06.2013 10:30 11:30 Bufet menzy Tisková konference: Pouze pro zvané hosty 12:00 18:00 1. přednáškový blok: Připravenost státní správy a samosprávy

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 12. 6. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 2. 1. 211 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

DSP Obor délka Aktuální počet Platnost. Specializace v pedagogice Teorie výtvarné výchovy 3 11/13 1. 3. 2014

DSP Obor délka Aktuální počet Platnost. Specializace v pedagogice Teorie výtvarné výchovy 3 11/13 1. 3. 2014 Zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů/oborů na Pedagogické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Akreditační komise (dále jen AK) rozhodla na svém

Více

Zápis z 1. zasedání VR ze dne

Zápis z 1. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Zápis z 1. zasedání VR ze dne 18. 1. 2001 Vědecká rada Zápis z 1. zasedání

Více

Z Á P I S. Číslo: 21 2013 z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: 21 2013 z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/1 PŘÍTOMNI: Komora akademických pracovníků: doc. MUDr. Michal Bar, Ph.D., Mgr. Marek Bužga, Ph.D., MUDr. Zuzana Čermáková, Ph.D., MUDr. Igor Dvořáček, Ph.D., MUDr. Lubomír Martínek, Ph.D., MUDr.

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Alexej

Více

Zápis z 8. zasedání VR ze dne

Zápis z 8. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 8. zasedání VR ze dne 24. 11. 2005 Zápis z 8. zasedání VR ze dne 24. 11. 2005 Vědecká rada Zápis z 8. zasedání

Více

LÉKÁRNA 2010. LÉKÁRENSKÁ PÉâE. U VYBRAN CH BOLESTIV CH STAVÒ A RESPIRAâNÍCH CHOROB. seminární sborník

LÉKÁRNA 2010. LÉKÁRENSKÁ PÉâE. U VYBRAN CH BOLESTIV CH STAVÒ A RESPIRAâNÍCH CHOROB. seminární sborník LÉKÁRNA 2010 seminární sborník LÉKÁRENSKÁ PÉâE U VYBRAN CH BOLESTIV CH STAVÒ A RESPIRAâNÍCH CHOROB PROGRAM 15.30 Prezence 16.00 Zahájení PharmDr. Zdenûk Procházka, Edukafarm 16.10 16.40 Bolesti hlavy,

Více

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25.

Zápis z vědecké rady Z VR/ F3-01/09. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. Strana 1/ 5 Program: 1. Zahájení - prof. Ing. Jaromír Veber, CSc. Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze, které se konalo dne 25. února 2009 2. Habilitační řízení PhDr. Ing.

Více

V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6

V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6 V Praze 01. 10. 2014 Č.j. 12-6/2014-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 1. října 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně

Řízení ke jmenování profesorem na Univerzitě obrany v Brně Řízení ke jmenování na Univerzitě obrany v Brně Hodnost, jméno a příjmení Jiří KASSA, CSc. Leoš NAVRÁTIL, CSc. Jaroslav ČECHÁK, podplukovník Jiří BALLA, CSc. Roman PRYMULA, CSc., plukovník doc. JUDr. Miroslav

Více

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají

Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají Odborná společnost vojenských lékařů, farmaceutů a veterinárních lékařů ČLS JEP ve spolupráci s Fakultou vojenského zdravotnictví UO pořádají 13. konferenci pod záštitou ředitele Agentury vojenského zdravotnictví

Více

Aesculap Akademie. Svět vzdělávání zdravotníků. Max

Aesculap Akademie. Svět vzdělávání zdravotníků. Max Aesculap Akademie Svět vzdělávání zdravotníků Max Obsah Úvodní slovo Tým Aesculap Akademie Úvodní slovo 3 Aesculap Akademie ve světě 4 Aesculap Akademie v České Republice a na Slovensku 6 Cena Aesculap

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2008 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 24. 10. 2013 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

II. košumberský den. Možnosti koordinované rehabilitace Týmová spolupráce v rehabilitaci Varia. Program

II. košumberský den. Možnosti koordinované rehabilitace Týmová spolupráce v rehabilitaci Varia. Program II. košumberský den Možnosti koordinované rehabilitace Týmová spolupráce v rehabilitaci Varia Pořádá Hamzova odborná léčebna pro děti a dospělé ve spolupráci s Aesculap Akademií 28. dubna 2016 Hamzova

Více

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015

Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Zápis ze 4. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 4/2015 ze dne 24. 9. 2015 Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů Omluveni: p. Marie Pavlíková, Bc. Jiří Horalík Nepřítomni: Mgr.

Více

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc.

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc. Nezávislá odborná komise, která je poradním orgánem při přezkoumávání žádostí žadatelů v procesu přezkoumání výsledků zkoušek z didaktických testů pro rok 2014 (podle 82 školského zákona). Rozpočtové prostředky

Více

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne

Zápis ze 3. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Zápis ze 3. zasedání VR ze dne 16. 4. 2009 Vědecká rada Zápis ze 3. zasedání

Více

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5

V Praze Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 V Praze 04. 06. 2015 Č.j. 12-5/2015-UK3LF počet listů: 5 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 4. června 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Koncepce soudního lékařství. doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc.

Koncepce soudního lékařství. doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc. Koncepce soudního lékařství doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc. 1 Definice oboru Soudní lékařství jest nauka o použití neboli vynaložení vědomostí a zkušeností lékařských k účelům soudním. prof. Josef Reinsberg,

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 15. 04. 2013 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 15. 04. 2013 Čas: 13:00 hod. Přítomni: Omluveni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. prof.

Více

NÁDORY HLAVY A KRKU 2014

NÁDORY HLAVY A KRKU 2014 MEZIOBOROVÁ KONFERENCE CHIRURGIE HLAVY A KRKU, PATOLOGIE & ONKOLOGIE HRADEC KRÁLOVÉ 28. - 29. března 2014 Organizátoři: Univerzita Karlova v Praze, Lékařská fakulta v Hradci Králové a Onkologická sekce

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 1/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 23. dubna 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 23. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011

Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Zápis ze zasedání vědecké rady FCHI konané 21. ledna 2011 Přítomno: 24 členů VR dle presenční listiny. Program zasedání VR 1. Zahájení 2. Volba skrutátorů pro tajné hlasování 3. Habilitační řízení Ing.

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského zdravotnictví v roce 2007 Informace o přijímacích zkouškách ( 1 vyhlášky č. 276/2004 Sb. ze dne 26.4. 2004, kterou se mění vyhláška č. 343/2002Sb.

Více

75-07 Specializace v pedagogice. Hudební teorie a pedagogika

75-07 Specializace v pedagogice. Hudební teorie a pedagogika Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Žižkovo nám. 5, 771 40 Olomouc Doktorský studijní program: 75-07 Specializace v pedagogice oboru Hudební teorie a pedagogika Program se řídí Zákonem

Více

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP

Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Zápis č. 2/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 24. září 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti číslo 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 21. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK V Praze 06. 11. 2014 Č.j. 12-7/2014-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 6. listopadu 2014 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr.

Více

Studijní obor 7.1.3 normální a patologická fyziologie

Studijní obor 7.1.3 normální a patologická fyziologie Posudek oponenta odborného materiálu na jmenovací řízení profesorem Doc. MUDr. Michala Javorku, Ph.D. Z Fyziologického ústavu Jesseniova Lékařská fakulta UK v Martine Studijní obor 7.1.3 normální a patologická

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 19. 4. 2001 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 19. 4. 2001 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

Seznam navržených ke jmenování profesorem (návrhy předloženy od 1.7.2010 do 31.3.2011)

Seznam navržených ke jmenování profesorem (návrhy předloženy od 1.7.2010 do 31.3.2011) Seznam navržených ke jmenování profesorem (návrhy předloženy od 1.7.2010 do 31.3.2011) 1. doc. RNDr. Peter Andráš, CSc. pro obor ochrana životního prostředí na návrh Vědecké rady Vysoké školy báňské -

Více

Zápis z 2. zasedání VR ze dne

Zápis z 2. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 2. zasedání VR ze dne 19. 2. 2004 Zápis z 2. zasedání VR ze dne 19. 2. 2004 Vědecká rada Zápis z 2. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 11. června 2015 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 11. června 2015 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu Zápis č. 2/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. listopadu 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. listopadu 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Zápis ze 7. zasedání VR ze dne

Zápis ze 7. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 7. zasedání VR ze dne 20. 10. 2005 Zápis ze 7. zasedání VR ze dne 20. 10. 2005 Vědecká rada Zápis ze 7. zasedání

Více

Filozofická fakulta Ostravské univerzity

Filozofická fakulta Ostravské univerzity Filozofická fakulta Ostravské univerzity Zápis ze zasedání Vědecké rady Filozofické fakulty Ostravské univerzity konané dne 16. 9. 2003 Přítomní : podle prezenční listiny Program jednání : 1. Zahájení,

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 23. 10. 2014 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne

Zápis ze 4. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Zápis ze 4. zasedání VR ze dne 17. 4. 28 Vědecká rada Zápis ze 4. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 6. února 2014 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK schválen

Více

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚSTŘEDÍ MONITORINGU ZDRAVOTNÍHO STAVU OBYVATELSTVA STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV, PRAHA MILOVY 6. 8. října 2015 P R O G R A M K O N F E R E N C E Úterý 6.

Více

Zápis ze 6. zasedání VR ze dne

Zápis ze 6. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 6. zasedání VR ze dne 15. 9. 2005 Zápis ze 6. zasedání VR ze dne 15. 9. 2005 Vědecká rada Zápis ze 6. zasedání

Více

Zápis z 8. zasedání VR ze dne

Zápis z 8. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) Zápis z 8. zasedání VR ze dne 20. 11. 2008 Vědecká rada Zápis z 8. zasedání vědecké rady UK 2. LF ze dne 20. 11. 2008 Přítomni:

Více

Chirurgická klinika 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Thomayerovy nemocnice v Praze

Chirurgická klinika 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Thomayerovy nemocnice v Praze Chirurgická klinika 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Thomayerovy nemocnice v Praze Přednosta: Vídeňská 800, 140 59 Praha 4 Krč Tel.: (+420) 261 082 632, Fax: (+420) 261 082 620, e-mail: jaromir.simsa@ftn.cz

Více

Doporučení výboru České vakcinologické společnosti ČLS JEP k používání 13-valentní pneumokokové polysacharidové konjugované vakcíny Prevenar 13

Doporučení výboru České vakcinologické společnosti ČLS JEP k používání 13-valentní pneumokokové polysacharidové konjugované vakcíny Prevenar 13 Doporučení výboru České vakcinologické společnosti ČLS JEP k používání 13-valentní pneumokokové polysacharidové konjugované vakcíny Prevenar 13 Hradec Králové, 24.2. 2010 Předseda: Prof. MUDr. Roman Prymula,

Více

Zápis z 19. zasedání kolegia rektora dne 16. března 2015

Zápis z 19. zasedání kolegia rektora dne 16. března 2015 Zápis z 19. zasedání kolegia rektora dne 16. března 2015 Přítomni: Prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA rektor UK MUDr. Josef Fontana člen kolegia rektora Prof. JUDr. Aleš Gerloch, CSc. prorektor UK Prof.

Více

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM

SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ UNIVERZITY OBRANY K HABILITAČNÍM ŘÍZENÍM A ŘÍZENÍM KE JMENOVÁNÍ PROFESOREM UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ HRADEC KRÁLOVÉ REGISTROVANÝ VNITŘNÍ DOKUMENT Hradec Králové 1. března 2019 Počet listů: 4 SPECIFICKÉ OPATŘENÍ DĚKANA FAKULTY VOJENSKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ

Více

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012

Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 Zápis z Vědecké rady FBI VŠB TUO konané dne 16.5.2012 1. Úvod Děkan fakulty prof. Ing. Pavel Poledňák, PhD. zahájil zasedání VR, přivítal přítomné. Předal jmenovací dekrety nově jmenovaným členům VR FBI,

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2015 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc.

Doc. RNDr. Josef Hynek, MBA, Ph.D. Prof. MUDr. RNDr. Vilím Šimánek, DrSc. Prof. RNDr. Jitka Ulrichová, CSc. Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 28. března 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté: Doc. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc. Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc.

Více

Program konference. 6. mezinárodní konference. Bezpečnost světa a domoviny

Program konference. 6. mezinárodní konference. Bezpečnost světa a domoviny Program konference 6. mezinárodní konference Bezpečnost světa a domoviny Brno 2010 Čas Téma vystoupení Přednášející Organizace 16. června 2010 (sál P 3) doc. Ing. Rudolf Horák, CSc., Univerzita obrany

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK

Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK V Praze 03. 12. 2015 Č.j. 12-8/2015-UK3LF počet listů: 7 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 3. prosince 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr.

Více

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015

Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března Zápis č. 1/2015 Zasedání Vědecké rady FTK UP Olomouc 30. března 2015 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konané dne 30. května 2015 v 10:00 hodin v zasedací místnosti FTK UP. Celkový počet členů Vědecké rady

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 14

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 14 České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7 Zápis č. 14 ze 14. zasedání Vědecké rady Fakulty stavební, které se konalo dne 9. února 2012 od 14 hodin v zasedací místnosti

Více

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany

Habilitační řízení ke jmenování docentem na Univerzitě obrany Hbilitční ke jmenování docentem n Univerzitě obrny Hodnost, jméno příjmení Prcoviště obor Řízení u F (UO) RNDr. Frntišek MALÍŘ, Zdrvotní ústv Hrdec Králové, Oddělení xenobiochemie RNDr. Brnislv NIŽNANSKÝ,

Více

Imigrace bezpečnostní a zdravotní rizika

Imigrace bezpečnostní a zdravotní rizika Společnost pro radiobiologii a krizové plánování České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně České vysoké učení technické v Praze, Fakulta biomedicínského inženýrství Policejní akademie České republiky

Více

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6

V Praze Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 V Praze 07. 05. 2015 Č.j. 12-4/2015-UK3LF počet listů: 6 Zápis ze zasedání Vědecké rady 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze dne 7. května 2015 ve 14 hodin na 3. LF UK Přítomní: Prof. MUDr. Michal

Více

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Unie zaměstnavatelských svazů ČR a Mladá fronta a. s. pořádají konferenci pod záštitou předsedy vlády ČR Mgr. Bohuslava Sobotky, ministra zdravotnictví ČR MUDr. Svatopluka Němečka, MBA, České lékařské

Více

V ENDOKRINOLOGII VII. HRADECKÝ POSTGRADUÁLNÍ KURZ. 12. 14. května 2016. Univerzita Hradec Králové Hradecká 1227/4 INFORMACE

V ENDOKRINOLOGII VII. HRADECKÝ POSTGRADUÁLNÍ KURZ. 12. 14. května 2016. Univerzita Hradec Králové Hradecká 1227/4 INFORMACE ČESKÁ ENDOKRINOLOGICKÁ SPOLEČNOST ČLS JEP VE SPOLUPRÁCI SE SUBKATEDROU ENDOKRINOLOGIE KATEDRY INTERNÍCH OBORŮ LF UK A 4. INTERNÍ HEMATOLOGICKOU KLINIKOU LF UK A FN V HRADCI KRÁLOVÉ pod záštitou děkana

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR )

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne (dále jen VR ) ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady UK FTVS dne 29. 03. 2017 (dále jen VR ) Přítomni: doc. MUDr. Eva Kohlíková, CSc. prof. Ing. Václav Bunc, CSc. doc. Ing. Eva Čáslavová, CSc. doc. PaedDr. Jiří Drnek prof.

Více

materiálového inženýrství

materiálového inženýrství Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě metalurgie a materiálového inženýrství Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava listopad 2012 O hodnocení

Více

poøádá pod záštitou Èeské lékaøské komory a ve spolupráci s Univerzitním centrem chirurgické anatomie

poøádá pod záštitou Èeské lékaøské komory a ve spolupráci s Univerzitním centrem chirurgické anatomie BR NO 301. 1.- 21. 2.2 00 9 Místo konání: Anatomický ústav LF MU Brno, Kamenice 3 www.ecpa-cz.com poøádá pod záštitou Èeské lékaøské komory a ve spolupráci s Univerzitním centrem chirurgické anatomie PREPARAÈNÍ

Více

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2019 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení 2. Výběrová řízení

Více

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne

Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218 Zápis ze 4. zasedání vědecké rady 2. LF UK dne 19. 4. 218

Více

2. Jmenovacího řízení: doc. Ing. Václava LAŠOVÁ, Ph.D.

2. Jmenovacího řízení: doc. Ing. Václava LAŠOVÁ, Ph.D. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Pracoviště Y VR FST V ZS Vědecká rada Fakulty strojní ZČU v Plzni Zaznamenal Ing. Milan Pinte, Ph.D. Funkce Tajemník FST Telefon: 377638003 E-mail: pinte@fst.zcu.cz Místo jednání UV 115

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Praha, 18. 6. 2018 č.j.: UKFHS/57666/2018-2 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VĚDECKÉ RADY FHS UK ZE DNE 14. ČERVNA 2018 Projednané body programu: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 14. června 2018

Více

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc

Prof. RNDr. Emil Havránek, Ph.D. Prof. Ing. Karel Vytřas, DrSc Z Á P I S ze zasedání Vědecké rady UK v Praze, Farmaceutické fakulty v Hradci Králové dne 12. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: Hosté : Doc. RNDr. Pavel Doleţal, CSc. Prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc.

Více

Povolání hodnotitele:

Povolání hodnotitele: Příjmení: Jméno: Tituly před jménem: Tituly za jménem: Povolání hodnotitele: Název studované vysoké školy: Oblast: Bělohlávek Alexander prof., Prof. zw., Dr. Mgr. Ing. prof. hon., dr. h. c. Akademický

Více

Tipy a triky urologické operativy

Tipy a triky urologické operativy 4. český video-seminář Tipy a triky urologické operativy 22. dubna 2016 Výukové centrum LF UK a FN Pořádá Urologická klinika LF UK a FN a Aesculap Akademie pod záštitou České urologické společnosti České

Více

Seznam členů vědeckých rad Fakulty stavební

Seznam členů vědeckých rad Fakulty stavební Seznam členů vědeckých rad Fakulty stavební 2006 Doc. Ing. Jaroslav Broul, CSc., FAST VŠB-TU Ostrava (do 17.11.2006) Doc. Ing. Radim Čajka, CSc., FAST VŠB-TU Ostrava Ing. František Kuda, CSc., FAST VŠB-TU

Více

Zápis z 9. zasedání VR ze dne

Zápis z 9. zasedání VR ze dne Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Zápis z 9. zasedání VR ze dne 16. 11. 2006 Vědecká rada Zápis z 9. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni

ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni ZÁPIS ze zasedání Vědecké rady LF UK v Plzni 15. 10. 2015 Celkový počet členů VR: Přítomni: Omluveni: 33 členů (Prezenční listina je nedílnou přílohou

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

Akreditace habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem. v oboru ANORGANICKÁ CHEMIE

Akreditace habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem. v oboru ANORGANICKÁ CHEMIE Akreditace habilitačních řízení a řízení ke jmenování profesorem v oboru ANORGANICKÁ CHEMIE Přírodovědecká fakulta Univerzity Palackého v Olomouci 2010 Název žadatele: Univerzita Palackého v Olomouci (http://www.upol.cz/)

Více