1. květen Kino. 2. květen Kino. 3. květen Kino. 4. květen Kino. 5. květen Kino. 6. květen Kino

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. květen Kino. 2. květen Kino. 3. květen Kino. 4. květen Kino. 5. květen Kino. 6. květen Kino"

Transkript

1 1. květen SNĚHURKA: JINÝ PŘÍBĚH 20:00, Španělsko, titulky, od 12 let, 104 minut, 80,- Kč. Sněhurka jako toreador aneb svérázná varianta na klasickou pohádku a zároveň pocta němým filmům. 2. květen MěKS PRÁSKAČ 20:00, USA, titulky, od 15 let, 112 minut, 90,- Kč. Aby zachránil svého pubertálního syna před nespravedlivým uvězněním, infiltruje se zoufalý otec do nebezpečného drogového kartelu. Akční drama s Waynem Johnsonem v hlavní roli. MÁJOVÁ PŘEHLÍDKA PĚVECKÝCH SBORŮ 17:00, XVI. ročník přehlídky pěveckých sborů ze ZŠ a ZUŠ Klatovy k výročí osvobození republiky. Velký sál KD 3. květen PRÁSKAČ 20:00, USA, titulky, od 15 let, 112 minut, 90,- Kč. Aby zachránil svého pubertálního syna před nespravedlivým uvězněním, infiltruje se zoufalý otec do nebezpečného drogového kartelu. Akční drama s Waynem Johnsonem v hlavní roli. Kostel Antonín Kašpar / POCTA PRO JOSEPHA BEUYSE /sochy 16:30, vernisáž výstavy sv. Vavřince Café Jednorožec St.JOHNNY trio (jump - blues) 21:00, St. JOHNNY trio je jediná kapela v ČR hrající jump-blues 50tých let. Syrový pěvecký projev Jana Stehlíka, stylová hra na kytaru a záliba ve starých aparátech jsou zárukou autentického bluesového zvuku kapely. V repertoáru najdete jak vlastní tvorbu, tak i osvědčené bluesové standardy. St. Johnny(Jan Stehlík) - kytara,zpěv, Milan Schmidt - baskytara, zpěv, Tomš Vokurka bicí, 4. květen MOCNÝ VLÁDCE OZ (3D) 17:00, USA, dabing, přístupno, 125 minut, 130,- Kč. Fantasy o druhořadém cirkusovém kouzelníkovi, který se dostane do tajemné země OZ. V českém znění! JEDLÍCI ANEB STO KILO LÁSKY 20:00, ČR, přístupno, 108 minut, 90,- Kč. Nová česká komedie Tomáše Magnuska o skupině lidí, kteří se pokoušejí zhubnout. 5. květen Sál radnice JEDLÍCI ANEB STO KILO LÁSKY 20:00, ČR, přístupno, 108 minut, 90,- Kč. Nová česká komedie Tomáše Magnuska o skupině lidí, kteří se pokoušejí zhubnout. MUZIKANTSKÉ A LIDSKÉ SOUHRY- MFKH Klatovy , účinkují: Ozren Mutak, Martin Caba, Petr Novák, Tomáš Hostýnek MOCNÝ VLÁDCE OZ (3D) 17:00, USA, dabing, přístupno, 125 minut, 130,- Kč. Fantasy o druhořadém cirkusovém kouzelníkovi, který se dostane do tajemné země OZ. V českém znění! 6. květen JEDLÍCI ANEB STO KILO LÁSKY 20:00, ČR, přístupno, 108 minut, 90,- Kč. Nová česká komedie Tomáše Magnuska o skupině lidí, kteří se pokoušejí zhubnout.

2 7. květen JEDLÍCI ANEB STO KILO LÁSKY 20:00, ČR, přístupno, 108 minut, 90,- Kč. Nová česká komedie Tomáše Magnuska o skupině lidí, kteří se pokoušejí zhubnout. Divadlo OPONA NAHORU! - PETER QUILTER 19:30, podivuhodná závěť svede v komedii Opona nahoru dohromady osudové ženy jednoho mrtvého muže. Všechny po něm totiž zdědí divadlo. Nebožtík však měl jednu podmínku Režie: David Prachař, překlad: Pavel Dominik. Divadlo Palace. Hrají: Kateřina Winterová, Jana Krausová, Jaroslava Obermaierová, Lucie Polišenská, Linda Rybová Kavárna KD PŘÁTELSKÉ SEZENÍ 18:30, Pravidelné setkání lidí, které baví a zajímá česká historie. Větší důraz se klade na historii a dění v regionu. Na programu bude tradiční beseda s hostem. Tentokrát s Václavem Špičákem k výročí 110 leté klatovské vodárenské historie. Sezení je přístupné veřejnosti, pořádají Přátelé české historie 8. květen Atletický stadion Sál radnice JACK A OBŘI 17:00, USA, přístupno, dabing, 114 minut, 90,- Kč. Výpravný dobrodružný fantasy film o mladém farmáři, který musí zachránit zemi před invazí zlých obrů. VELKÁ CENA MĚSTA KLATOV V ATLETICE 14:30, stadion Pod Hůrkou, účast českých reprezentantů a nejlepších klatovských závodníků POCTA TVŮRCŮM MFKH Klatovy :00, Účinkují: smíšený pěvecký sbor Šumavan, Žesťový kvintet. SUNSET BLVD 20:00, USA, od 12 let, titulky, 115 minut, 80,- Kč. Filmová klasika Billyho Wildera z roku květen ISABEL 20:00, ČR, 90,- Kč. Thriller odehrávající se během jednoho dne a jedné noci v současné Ostravě. FRANTIŠEK MACHNÍK 19:30, Životní cestu dvacátým stoletím ředitele někdejší Hospodářské školy v Klatovech, prvorepublikového ministra národní obrany a oběti komunistické zvůle slovem a obrazem přiblíží Mgr. LUKÁŠ KOPECKÝ 10. květen ISABEL 20:00, ČR, 90,- Kč. Thriller odehrávající se během jednoho dne a jedné noci v současné Ostravě. Café Jednorožec PERFORMING TOMATOES (ORIGINAL SONGS & GROOVES) 21:00, skupina, která navazuje na působení skupiny S.O.I.L. se pohybuje na pomezí žánrů a její repertoár je ovlivněn mnoha hudebními styly od groove jazzu přes neofunk až po Nicka Cavea, Doors nebo Pink Floyd. Zpěv - Zuzka Kropáčová, Klávesy - Jakub Zitko, Kytara - Jiří Šimek, Basa - Jakub Vejnar, Bubny - Adam Koller, bandzone.cz/performingtomatoes Hůrka 2. DEN LESA 9:00, ukázky práce v lese, ukázky lesní techniky, přibližování dřeva, soutěže pro děti o ceny, seznámení s významem lesa, pořadatel Lesy města Klatov, s. r. o.

3 11. květen SCARY MOVIE 5 17:00 a 20:00, USA, přístupno, titulky, 100,- Kč. Parodie na horory. Pátá část čtyřdílné trilogie. Muzeum PATCHWORK poslední lekce kurzu; přednáškový sál muzea, a hodin; lektorka: Ing. Anna Králíková Náměstí Míru ZAHÁJENÍ TURISTICKÉ SEZONY 9.30 hod. Prezentace účastníků turistického pochodu hod. Zahájení akce starostou města Klatovy SKALANKA, MAŽORETKY MODERN při MěKS Klatovy Zahájení ankety Provozovna roku Začátek turistického pochodu Májové toulky ve spolupráci s Klubem českých turistů hod. SKALANKA vystoupení dechového orchestru ze Švihova hod. LADYBUGS při DDM Přeštice vystoupení taneční skupiny MINI DOLLS vystoupení taneční skupiny z Klatov hod. BABY DISCO DANCE při MěKS Klatovy vystoupení taneční skupiny hod. ZUMBA ukázky cvičební sestavy pod vedením sl. Kalistové hod. Vystoupení představitelů muzikálu Děti ráje hod. Vyhodnocení pochodu Májové toulky ocenění turistů hod. Vystoupení pěveckého sboru Základní školy Čapkova Klatovy Berušky, Prvňáci a divadelního souboru Otakárek hod. F.R.C hod. Módní přehlídka DELIJA MODELS Klatovy F.R.C hod. Módní přehlídka DELIJA MODELS Klatovy do 17.00hod F.R.C hod. G. Gunčíková - koncert hod. SNIKERS Akci moderuje Míra Hejda. Doprovodný program Regionální potraviny, pivovar Belveder, MASO WEST, staročeské trdlo, výtvarná dílna DDM Klatovy, prezentace firem se sportovním oblečením, prezentace cestovních kanceláří a informačních center, AVON, BESIP, cyklo-servis a další stánky zaměřené na zdraví.

4 12. květen Výlet ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE 17:00, ČR, přístupno, 90 minut, 90,- Kč. Ještě jedno opakování nového českého animovaného filmu. PAMÁTKY, KTERÉ PŘEŽILY DEVASTACI ČSL. ARMÁDY Tři znaky - úžasné místo na hranicích, půjdeme z německé strany, Pivoň - augustiniánský klášter, Poběžovice kostel Nanebevzetí P. Marie, švamberský renesanční zámek Richarda Coudenhove-Kalergi, zakladatele Panevropy. Prohlídky s výkladem a tradiční oběd zajištěn. Doprava - zájezdní autobus. Odjezd v 7.00 hod. z Jiráskovy ulice (za hradbami). Sraz 15 minut předem, pořádají Přátelé české historie VELKÁ SVATBA 20:00, USA, titulky, od 15 let, 90 minut, 100,- Kč. Romantická komedie. Hrají: Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried a další. 13. květen Divadlo Z CIZÍHO KREV NETEČE 20:00, USA, od 12 let, titulky, 111 minut, 110,- Kč. Komedie o muži, kterému někdo ukradl identitu. JAK UTOPIT DOKTORA MRÁČKA ANEB KONEC VODNÍKŮ V ČECHÁCH 19:30, ve vlhkém pražském domě na břehu Vltavy žije posledních sedm českých vodníků. Víc asi není třeba představovat, zápletka bláznivé komedie je dobře známá. Jak se s filmovými triky, kdy se vodníci mění v ryby a obráceně, poradíme v divadle. Režie: Šimon Dominik. Západočeské divadlo v Chebu. Hrají: Pavla Janiššová, Petr Vydarený, Pavel Marek, Jarmila Šimčíková, Klára Štěpánková, Eva Navrátilová, Jindřich Kotula, Jindřich Skopec, Tomáš Kolomazník 14. květen SMRTELNÉ LŽI 20:00, USA, titulky, od 12 let, 107 minut, 90,- Kč. Thriller o finančním magnátovi (Richard Gere), jehož život se řítí do propasti ŠUMAVOU OD SVÍTÁNÍ DO SOUMRAKU 19:30, na toulky jedinečnou šumavskou přírodou slovem i obrazem zve romanticky zasněný fotograf STANISLAV ŠVÍKA Studio Paprsek EXKLUZIVNÍ VYŠETŘENÍ KLASICKÉ MEDICÍNY NA PŘÍSTROJI KARDIVAR Získáte informace o celkovém stavu vašeho organismu a možnostech jeho regenerace. Více info a objednání u Mgr. Vítkové na tel květen MěKS Muzeum PETRA JANŮ & GOLEM 19:00, velký sál KD. ŠPERKY Z HEDVÁBÍ jednoduché, ale efektní letní šperky z hedvábí; vstupné: 30,- Kč; přednáškový sál muzea, hodin; lektorka: Mgr. Ivana Sieberová CYRIL A METODĚJ 19:30, jak to bylo s příchodem věrozvěstů Cyrila a Metoděje na Moravu a zejména s jejich metodami misijní práce? Na tyto otázky ve své přednášce odpoví klatovský farář P. PETR MECL. Večer České křesťanské akademie. NÁZEV text Klub seniorů DEN MATEK 10:00, kulturní vystoupení, tělocvična ZŠ Plánická Studio Paprsek PŘEDNÁŠKA ANDĚLÉ 18:00, andělský večer s povídáním o andělech, o léčení a meditace. Pod vedením Hany Dvorské. Vstupné: 100,- Kč NÁZEV text

5 16. květen Průjezd u Černé věže NERADA RUŠÍM 20:00, Dánsko, od 12 let, 90 minut, 80,- Kč. Černohumorná komedie o hledání biologického otce. SLAVNOSTNÍ AKT: Odhalení barokní sochy sv. Jana Nepomuckého 17:00, Klubu přátel klatovska se podařilo zachránit barokní sochu sv. Jana Nepomuckého. Její zrestaurování (včetně instalace ve veřejném prostoru) se stalo součástí projektu spolupráce, který realizuje Místní akční skupina Pošumaví, z.s.p.o. Socha bude instalována do barokní niky v průjezdu jezuitské koleje vedle Černé věže. Na programu, který začne v hodin u niky se sochou, bude vystoupení chrámového sboru a představení historie sochy. Té na závěr požehná klatovský farář. Od hodin bude při této příležitosti sloužena v arciděkanském kostele mše. Zveme všechny zájemce. 17. květen ZÁHADA HORY MRTVÝCH 20:00, USA, titulky, od 15 let, 100 minut, 100,- Kč. Horor. KOVÁŘ Z PODLESÍ 17:00, ČR, přístupno, 100 minut, 100,- Kč. Nová česká pohádka s Bolkem Polívkou v hlavní roli. 18. květen Muzeum Sokolovna Výlet Vycházka DEN MUZEÍ v tento den vstup do Barokní lékárny zdarma KLATOVSKÝ KARAFIÁT 9:00, jednodenní turistický pochod, NA HŮRCE: doprovodný program Klatovského karafiátu, cíl tradičního turistického pochodu Klatovský karafiát, který pořádá Klub českých turistů, odbor turistiky Klatovy, bude opět na Hůrce. Před cílem zde bude hlavně pro děti ve spolupráci s klubem připraven doprovodný program. V cíli vystoupí šermdivadlo CLATONIA a zahraje kapela Bypass. autobusový výlet: Karlovy Vary prohlídka města a památek, Loket prohlídka města a hradu Přihlášky přijímá Věra Křížová, tel Klub výletníků PO STOPÁCH KLATOVSKÝCH KARAFIÁTŮ sobota hod. - připomeneme si historii křehkého symbolu našeho města. Sraz účastníků před hodinou u kašny na náměstí. Akce je určena i pro veřejnost, pořádají Přátelé české historie NAZARETH NEKONEČNÝ ROCKOVÝ MEJDAN 20:00, titulky, přístupno, 90 minut, 80,- Kč. Dokument o známé rockové skupině KOVÁŘ Z PODLESÍ 17:00, ČR, přístupno, 100 minut, 100,- Kč. Nová česká pohádka s Bolkem Polívkou v hlavní roli. 19. květen Divadlo KOVÁŘ Z PODLESÍ 17:00, ČR, přístupno, 100 minut, 100,- Kč. Nová česká pohádka s Bolkem Polívkou v hlavní roli. VZPOMÍNÁNÍ 19:30, účinkuje Igor Šebo, divadelní klub OMALOVÁNKY 15:00, ČR, přístupno, 67 minut, 25,- Kč. Pásmo krátkých pohádek pro nejmenší diváky (Vláček kolejáček, Ušatá Cecílie, Proč jsou na obloze draci a další). TÍSŇOVÁ LINKA 20:00, USA, titulky, od 12 let, 94 minut, 120,- Kč. Napínavý thriller s Halle Berry v hlavní roli. 20. květen TÍSŇOVÁ LINKA 20:00, USA, titulky, od 12 let, 94 minut, 120,- Kč. Napínavý thriller s Halle Berry v hlavní roli. VELIKONOČNÍ OSTROVY 19:30, exotickou destinací příznivce klubových cestopisů slovem i obrazem provede P. KRZYSZTOF DEDEK, vikář Plzeňského biskupství

6 21. květen ID:A 20:00, Dánsko, titulky, od 15 let, 100 minut, 90,- Kč. Kriminálka. Bourneův mýtus na dánský způsob s poetikou film noir a s agentem Bournem v ženském provedení. 22. květen MIZEJÍCÍ VLNY 20:00, Litva, titulky, od 15 let, 120 minut, 80,- Kč. Erotická sci-fi romance. Nejlepší evropský fantastický film roku 2012 MěKS MALÁ MUZIKA NAUŠE PEPÍKA 19:00, koncert s taneční zábavou. Velký sál KD. Klub seniorů POHLED Z JEDOUCÍHO VLAKU 14:00, přednáší p. Veselý Knihovna KINEZIOLOGIE ONE BRAIN 17:00, přednáška, ideální fungování mozku, integrace funkcí pravé a levé mozkové hemisféry, v běžném životě se jedná o nápravu psychických a fyzických problémů. Přednášející Mgr. Miloslava Rutová. Studio Paprsek SETKÁNÍ S FENG ŠUEJ 18:00, téma zdravé spaní a partnerské vztahy. Přednáší a Vaše dotazy zodpoví Iva Lintnerová. Vstupné: 100,- Kč 23. květen Studio Paprsrk RYCHLE A ZBĚSILE 6 20:00, USA, 120,- Kč. Vin Diesel opět v akci v automobilovém thrilleru. JAK SE NESTÁT PACIENTEM MUDR. JANA HNÍZDILA 18:00, známého lékaře psychosomatické medicíny, autora knihy Mým marodům. Místo konání: Přednáškový sál v Klubu seniorů (vchod z Krameriovy ul. u Bílé věže). Předprodej vstupenek: Zelená apatyka MAHE, Šiwa a Studio Paprsek zde jen v úterý hodin. Vstupné: 200,- Kč (na místě pak 220,- Kč) 24. květen RYCHLE A ZBĚSILE 6 20:00, USA, 120,- Kč. Vin Diesel opět v akci v automobilovém thrilleru. Velký park KLATOVSKÝ VOLŇÁSEK , celý den budou v parku probíhat soutěže ve znalostech, dovednostech, obratnosti, rychlosti a různé atrakce i aktivity, kde si vyzkoušíte, co všechno jste schopni dokázat. Máme připraveny i speciální aktivity, např. výškové lezení na lanových atrakcích jízda na raftech, výtvarné dílny, koutek deskových her. Kromě soutěží budou probíhat pódiová vystoupení hudebníků a tanečníků. Pořádá DDM. Jezuitský kostel NOC KOSTELŮ 2013 Program: zahájení, koncert trubačů Hudby Hradní stráže střípky u historie kostela I koncert sborů Sedmikrásky a Fialky střípky z historie kostela II možnost prohlídky části katakomb, výklad o historii varhan a předvedení několika skladeb, prohlídka všech částí kostela s výkladem, přístup do sakristie či na ochozy zakončení, zpěvy z Taizé Studio Paprsek MOHENDŽODÁRO 18:00-20:00, ukázková lekce tajemného, zkrášlujícího a omlazujícího cvičení pro ženy lektorky Ilona Bruckdorferová a Jarmila Čechová. Cena: 150,- Kč RYCHLE A ZBĚSILE 6 17:00, USA, 120,- Kč. Vin Diesel opět v akci v automobilovém thrilleru.

7 25. květen Hůrka Galerie Jednorožec IRON MAN 3 17:00, USA, přístupno, dabing, 129 minut, 120,- Kč. Robert Downey Jr. a Gwyneth Paltrow v hlavních rolích komiksové adaptace. VŠICHNI V TOM JEDOU 18:00, první divadelní představení v letošní sezóně v upravené zřícenině kostela sv. Anny na Hůrce sehrají ochotníci z Břežan. Půjde o komedii s názvem Všichni v tom jedou!. Lehkovážná fraška si střílí z pověstné britské prudernosti. Otevřeno občerstvení. MUZEJNÍ NOC 9:00-23:00, Volný vstup do všech objektů Galerie Klatovy/ Klenová - hrad, zámek a sýpka Klenová, Galerie U Bílého jednorožce v Klatovech, kostel sv. Vavřince v Klatovech. Od hodin, hrad Klenová Koncert Jazz Nonet ( swing, jazz )- od hodin, hrad Klenová SHŠ Convictus / Ohnivá show ROZKOŠ V OBLACÍCH 20:00, Španělsko, titulky, od 15 let, 90 minut, 100,- Kč. Nová komedie Pedra Almodóvara. V hlavních rolích Penélope Cruz a Antonio Banderas. 26. květen Výlet IRON MAN 3 17:00, USA, přístupno, dabing, 129 minut, 120,- Kč. Robert Downey Jr. a Gwyneth Paltrow v hlavních rolích komiksové adaptace. SPOLEČNÉ SETKÁNÍ PŘÁTEL A POUTNÍKŮ hod. - účast na 7. ročníku oblíbené akce u kaple Panny Marie Na Stráni v Čívovci u Čínova spojená s májovou bohoslužbou, hudebním vystoupením pěveckého sboru LADA a občerstvením. Organizuje Obec Bolešiny za pomoci SDH Slavošovice a iniciátora myšlenky našeho kováře Míly Trefance. Odjezd individuálně auty z Jiráskovy ul. v hod., pořádají Přátelé české historie HLUBOKO 20:00, Island, titulky, od 12 let, 95 minut, 80,- Kč. Drama podle skutečné události, kdy trosečník z potopené lodi zdánlivě popřel všechny fyzikální zákony. 27. květen HYPNOTIZÉR 20:00, Švédsko, titulky, od 12 let, 122 minut, 110,- Kč. Temný severský kriminální thriller. Divadlo Ruda z Ostravy ONE KURDE ŠOU CYPA z RÁDIA TO NEJLEPŠÍ SYNKA ŠIKOVNÉHO 19:30 Sál radnice AMERICKÉ JARO :00, KONCERT v rámci mezinárodního festivalu, MACKENZIE MELEMED (Boston, Massachusetts, USA) klavír, Finalista prestižní mezinárodní klavírní soutěže Gina Bachauer International Young Artists Competition (14-18 let). Pořádá Klatovy 28. květen PÁD BÍLÉHO DOMU 20:00, USA, od 15 let, titulky, 119 minut, 90,- Kč. Bílý dům dobyli teroristé. Co dál? Akční thriller s Gerardem Butlerem v hlavní roli DNES NAPOSLED stejnojmennou polku a další ukázky z bohatého repertoáru kapely ELEKTROBAND představí a večer živými akordeonovými kreacemi proloží její umělecký šéf PAVEL ZEDNÍK. Připravil Jaroslav Hošťálek a uvádí František Vondryska.

8 29. květen kavárna KD ZUŠ BIG LEBOWSKI 20:00, USA, titulky, od 12 let, 110 minut, 80,- Kč. Král flákačů se vrací na plátna kin. Klasická komedie bratří Coenů. TANEČNÍ ODPOLEDNE 13:30, hudba p. Kanta, pořádá Klub seniorů KONCERT ŽÁKŮ 18:00, velký sál ZUŠ Plánická ulice 30. květen Knihovna DONŠAJNI 20:00, ČR, přístupno, 100,- Kč. Nová česká komedie Jiřího Menzela. Hrají: Jan Hartl, Libuše Šafránková, Martin Huba, Jiřina Jirásková, Ivana Chýlková a další. POŠUMAVSKÉ PIVOVARNICTVÍ 18:00, přednáška Tomáše Cihláře, dějiny vaření piva ve světě a v Čechách. Pivovarnictví v Klatovech a okolí. Beseda nad knihou Pošumavské pivovary. Součástí přednášky je i výstava rozmanitého sběratelského materiálu. 31. květen Café Jednorožec Hůrka JAZZNONET (JAZZ - SWING) 21:00, Jazz Nonet, klatovský jazz band při ZUŠ Josefa Kličky, pod vedením Karla Bečváře. V podání zazní klasické i moderní jazzové skladby. ZPÍVÁNÍ S HELIGONKÁŘI 17:00, Přátelské posezení pro veřejnost s heligonkáři. Přijďte si na Hůrku zazpívat známé písničky! Otevřeno občerstvení. Nám. Míru ZUŠKA FEST 13:30-19:30 DONŠAJNI 20:00, ČR, přístupno, 100,- Kč. Nová česká komedie Jiřího Menzela. Hrají: Jan Hartl, Libuše Šafránková, Martin Huba, Jiřina Jirásková, Ivana Chýlková a další.

9 DLOUHODOBÉ AKCE Muzeum Knihovna POZVÁNKA NA ODPOLEDNÍ ČAJ porcelánové soupravy ze sbírek muzea; vitríny ve vstupní hale muzea, výstava potrvá od KLATOVSKÉ KARAFIÁTY připomínka 200. výročí klatovských karafiátů; schodiště mezi 1. a 2. nadzemním podlažím muzea, výstava potrvá do NEFOSIN výstava umělecké skupiny malířů, sochařů a keramiků; přednáškový sál muzea; potrvá do PAVEL HUBENÝ 2013 retrospektivní výstava klatovského rodáka, malíře, spisovatele a dlouholetého pracovníka CHKO Šumava při příležitosti významného životního výročí; výstavní sál muzea; HRAČKY Z PONOŽEK výstava v čítárně, Z prací našich čtenářů Knihovna KOMORNÍ VARIACE Výstava Tvůrčí skupiny P 89 Plzeň, vernisáž proběhne ve čtvrtek 9. května od hodin v galerii knihovny. Výstava potrvá do 20. června 2013, je přístupná v době provozu knihovny KLATOVSKÉ VĚŽE A VĚŽIČKY motivy pan Protiva, výstava trvá do Galerie Jednorožec MIROSLAV PACNER / PROMĚNY ZEMĚ Retrospektiva / obrazy, přírodní reliéfy, fota a makety zemních realizací zahrad a exteriérů. 25. května od hodin komentovaná prohlídka výstavy za účasti autora Miroslava Pacnera, výstava trvá do Klatovy okolí XVII. ROČNÍK EVROPSKÉHO FESTIVALU DUCHOVNÍ HUDBY ŠUMAVA - BAYERISCHER WALD Letos proběhne ve dnech , tak jako v minulých ročnících, v příhraničí jihozápadních Čech a Bavorska. Program na koncerty je k dispozici v Informačním centru na náměstí Míru Klatovy Klatovy KLATOVSKÝ MAJÁLES Středa hod. Vernisáž výstavy Emotion /Renesanční dvorek/ hod. Warm up party /Cafe Jednorožec/ Čtvrtek hod. Průvod + volba krále majálesu /sraz na Buzeráku / hod. Infinito, Strip Dolls, Sirkyskon, Fiasko, SVZ, Haxna, UG-Strýčkova zahrádka, Selfish son /Letní kino/ hod. Filmová noc /Sokolovna/ Pátek hod. Horsefeathers riders exhibice, Freelance Klatovy, DJ, longboard workshop, graffiti workshop, beatbox workshop, slacklining /Skatepark/ hod. Hip Hop night: Fakson, Non Limit, Ropot x Grizzy, Kenas x Nejt, soutěže o hodnotné ceny /Klub Košile/ Sobota hod. Koncerty /náměstí Míru/ United Flavour /reggae-r&b/ Prago Union / hip hop-alternative /Midi Lidi, A Banquet /indie-alternative/ Dead popes company /garage-rock'n'roll/ Faces are fiction / rock-crossov hod. After party /kavárna kulturního domu/ Vstup volný na celý program! Více informací naleznete na: klatovskymajales.cz, facebook.com/klatovskymajales

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Cílem plánovaných aktivit je rozšířit povědomí o spravedlivém obchodu a rozvojové spolupráci mezi co nejvíce obyvatel všech věkových skupin

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2006

V Ř E S K O V Á K duben 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K duben 2006 Vážení spoluobčané, jak jsem již několikrát zdůrazňoval, letošní rok je rokem volebním. Parlamentní volby jsou sice důležité, ale pro zabezpečení chodu obce jsou

Více

Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011

Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011 Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011 - RO projednala a schválila předání vodovodu v chatové oblasti NA ŠPICI stavebníkům z řad chatařů. - RO projednala a schválila směnu pozemku o výměře

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 Vypracoval : David Knápek, Kulturní centrum Obsah:Úvod, Provoz a akce KC (měsíční), Tabulka finanční přehled akcí Úvod Kolektiv Kulturního centra zůstal v roce 2013 nezměněn.

Více

24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice

24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice Motto: Dětství v proměnách času IVANČICE PARK RÉNA 24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice 1 ÚVODEM 15. ročník celorepublikové akce Bambiriáda se koná od 25. do 27. května 2013. Cílem akce

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J Září 2006 ČÍSLO 16 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel.

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel. Kalendář všech akcí 2016 Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Ples mysliveckého sdružení Dolní Lánov 22. 1. 2016 KD Dolní Lánov Tradiční ples myslivců s bohatou tombolou Pořadatel: MS Malá Sněžka

Více

Kalendář akcí: ÚNOR 2014

Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Výstava: Grogovky kdy: 2.1.2014 08:00 28.2.2014 16:00 kde: městská knihovna V lednu a v únoru je pro Vás připravena nová výstava s názvem Grogovky. Těšit se můžete na lidové dekory

Více

MUZEUM ŠUMAVY SUŠICE

MUZEUM ŠUMAVY SUŠICE MUZEUM ŠUMAVY SUŠICE PŘÍSTAVBA, NÁSTAVBA A STAVEBNÍ ÚPRAVY Registrační číslo projektu: CZ.1.14/3.2.00/05.01975 Za vlády Jana Lucemburského se v Sušici plně rozvinula výstavba veřejných objektů, mezi něž

Více

Kalendář akcí květen 2016

Kalendář akcí květen 2016 Kalendář akcí květen 2016 S tebou mě baví svět datum začátku akce: 29.04.2016 datum ukončení akce: 12.06.2016 místo konání: Městské muzeum Chotěboř stručný popis akce: Výstava k 60. výročí Domu dětí a

Více

9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert. 10.00 Velký výtvarný workshop a tvořivé dílny pro děti - na celé třídě Míru

9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert. 10.00 Velký výtvarný workshop a tvořivé dílny pro děti - na celé třídě Míru Zrcadlo umění 15. 17. 6. 2016 PROGRAM Středa 15. 6. 2016 třída Míru (STAGE MAGNUM) 9.00 Slavnostní fanfáry 9.15 Bonifantes s Míšou Novozámskou zahajovací koncert 10.00 Slavnostní zahájení - vypouštění

Více

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku Podještědský měsíčník Sdružení obcí Podještědí ekarolinka Ročník XVII. Číslo 5. Květen 2012 e Hasičská zbrojnice v Trávničku Z mikroregionu Již podle obrázku na titulní stránce je možno poznat, který měsíc

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011-2012. Zpracoval: Ladislav Gazdag, ředitel školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011-2012. Zpracoval: Ladislav Gazdag, ředitel školy VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011-2012 Zpracoval: Ladislav Gazdag, ředitel školy Němčice nad Hanou dne: 12. září 2012 Výroční zpráva Základní umělecké školy Němčice nad Hanou za školní rok 2011-2012 1. Charakteristika

Více

Muzeum Šumavy Sušice přístavba, nástavba a stavební úpravy

Muzeum Šumavy Sušice přístavba, nástavba a stavební úpravy Muzeum Šumavy Sušice přístavba, nástavba a stavební úpravy Muzeum Šumavy Sušice získalo ocenění v soutěži Stavba roku Plzeňského kraje 2013 Ve středu 28. května 2014 proběhlo v prostorách Měšťanské besedy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2013 Divadlo SemTamFór

Více

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO Koncepce propagace města Milovice na rok 2013 Motto : ŽIVÉ MĚSTO 1) Úvod Propagace Milovic, jako mladého rozvíjejícího se a zajímavého města, je klíčovým bodem celé koncepce. Tvář města se nesmí utopit

Více

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris šumperk PočítAče PříroDA ZážiteK HUDBA ZáBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPěv

Více

Akce v Sušici a okolí listopad 2013

Akce v Sušici a okolí listopad 2013 1.11. 1.11. 1.11. 2.11. 2.11. Annín - Mouřenec 3.11. 5.11. 5.11. 6.11. 6.11. bývalá Rovina Akce v Sušici a okolí listopad 2013, Zimní stadion, od 15:00 hodin Veřejné bruslení pro rodiny s dětmi v době

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Výroční zpráva. za rok 2009

Výroční zpráva. za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 leden 2010 Obsah: Členská základna 3 Činnost výboru 3 Uskutečněné akce 4 Zájezd do knihoven Příbramska 4 Zájezd na happening do Vsetína 4 Klubka dětských knihoven 5 Další činnosti

Více

KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub

KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub připravili a tím zvou všechny turisty, turistky a turistčata, celé turistické oddíly, příznivce

Více

MŠ Liptál Ing. M. Figelová pá Cvičení rodičů s dětmi H. Řehánková ZŠ Liptál

MŠ Liptál Ing. M. Figelová pá Cvičení rodičů s dětmi H. Řehánková ZŠ Liptál C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 1/88 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE 2016 Aktualizováno ke dni: 05.01.2016 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 Ve čtvrtek 23.dubna 2015 obdržel starosta obce Zdeněk Prax a projektantka stavby DPSky Ing. arch. Klára Trnková

Více

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí):

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí): Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok ROŠKOPOV 1 + 3 (termíny a programy jednotlivých akcí): 4.-14.7. 15.-21.7. 22.-28.7. 29.7.- 4.8. 5.-11.8. 12.-18.8. 19.-25.8. Filmová dílna Divadelní

Více

Mimořádný informátor

Mimořádný informátor Mimořádný informátor leden 2014 Vydala: Oblastní odbočka SONS ČR Ostrava náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Moravská Ostrava tel.: 596 783 083; 776 305 022 ostrava-odbocka@sons.cz www.sons-ostrava.cz

Více

NOVÉ KOŠE NA PSÍ EXKREMENTY

NOVÉ KOŠE NA PSÍ EXKREMENTY www.ceradice.cz Vydání 2/2014 VESNICE ROKU 2014 Letošní rok se starostka obce Čeradice rozhodla přihlásit naší vesničku do soutěže Vesnice roku, kterou vyhlásil Spolek pro obnovu venkova ČR, Ministerstvo

Více

Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého

Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého HRADEC KRÁLOVÉ Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého Karla Tomana, 500 03 HK 18:30 19:30 Mše svatá 19:30 19:40 Přivítání návštěvníků Noci kostelů, vyzvánění katedrálních zvonů 19:40 20:00 Duchovní a

Více

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KINO 4. sobota 17.00 Želvy Ninja 2 3D Dobrodružný film USA, P 5. neděle 17.00 Alenka v říši divů: Za zrcadlem Dobrodružný rodinný film USA, P 15. středa 19.00 Warcraft: První

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Příloha k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR15_0292 ze dne 09.03.2015 Středisko sociálních služeb, Dlouhá 23, Praha RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Obsah Pravidelná činnost 3 Jednorázové

Více

1. červenec Kino. 2. červenec Před KD. 3. červenec Kino. 4. červenec Letní kino. 5. červenec Letní kino

1. červenec Kino. 2. červenec Před KD. 3. červenec Kino. 4. červenec Letní kino. 5. červenec Letní kino 1. červenec TRANSFORMERS 3 3D 20.00 hod., USA, dabing, přístupno, 130,- Kč. Shia LaBeouf, Autoboti a Deceptikoni opět v akci! Volné pokračování populární dobrodružné sci-fi, tentokrát s podtitulem Temná

Více

Základní kynologická organizace Zásmuky

Základní kynologická organizace Zásmuky Zápis č. 1/2014 z členské schůze ZKO Zásmuky 261, konané dne 6.12.2014 Přítomni: Zdeněk Auterský, Peter Andel, Michaela Černá, Hana Dobšová, Pavel Drahoš, Gabriela Kořínková, Pavel Kotrba, Libor Kytka,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí. (Ruth Saint Denis) PS Cyranovy boty Lidická 50 658 12

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10 Soukromá základní umělecká škola Trnka o.p.s., Rodinná 39, 312 00 Plzeň IČO.26347687, IZO.150035365, identifikátor zařízení: 650035356, bankovní spojení: 279204310247/0100, DIČ. CZ-26347687 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff)

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff) Cyranovy boty, z.s. Lidická 50 658 12 Brno IČO: 26534711 Email: cyranovyboty@seznam.cz www.cyranovyboty.cz

Více

PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies

PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies Název: Termín: Místo: Pořadatel: Záštita: Ocenění: Druh soutěže: Věk.kategorie: O cenu starostky města Česká Lípa 4. června

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Městské kulturní středisko Horní Slavkov, příspěvková organizace Dlouhá 717, 357 31 Horní Slavkov Zpracovala Mgr. Soňa Kvasničková, ředitelka MKS Únor

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 Tato nabídka je platná od 2. 4. 2012 do 28. 2. 2013. Data jsou platná k 1. 3. 2012. Plnění bude zajištěno v uvedeném rozsahu v případě, že k datu uzávěrky

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ DUBEN 2016 1. 17. 4. VÝSTAVA - NÁKLO Výstava prezentující poutavou minulost i současné dění obce Náklo. Muzeum Litovel www.muzeumlitovel.cz,

Více

Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek.

Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek. Sobota 1. prosince od 17 h ve velkém sále STUŽKOVACÍ PLES GYMNÁZIA Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek. Vstupné 150 Kč Neděle 2. prosince

Více

FESTIVAL DĚTSKÉHO TANCE 2006 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY HLAVNÍ VĚKOVÉ KATEGORIE propozice taneční soutěže. Propozice soutěže

FESTIVAL DĚTSKÉHO TANCE 2006 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY HLAVNÍ VĚKOVÉ KATEGORIE propozice taneční soutěže. Propozice soutěže Propozice soutěže 1. Název soutěže Mistrovství České republiky formací DISKODROM konané pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ivana Kosatka a starosty města Prostějova Jana Tesaře 2. Vyhlašovatel soutěže

Více

Zápis ze zasedání Výboru Spolku

Zápis ze zasedání Výboru Spolku Zápis ze zasedání Výboru Spolku j. č.5/2007, 2.8.2007 Přítomni: Mgr. Radim Petratur doc. PhDr. Karla Ondrášková, CSc. Mgr. Vladimír Tůma Mgr. Marie Jílková RNDr. Eva Janouškovcová Mgr. Tomáš Mozga JUDr.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Zpracovala: gr.lenka Blahová, ředitelka školy. podpis V Laškově 15.8.2011 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Údaje o zařízení Název školy: Základní škola

Více

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství OBEC BANTICE 7. 6. 2014 v 15.00 hod. - Den dětí 16. a 17. 8. 2014 Posvícení OBEC BOHUTICE 26. 7. 2014 - Letní meruňkový karneval Nenechte si ujít

Více

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 HLAVNÍ PARTNER PRO VĚCNÉ DARY Stránka 1 z 12 Identita Celé Česko čte dětem POSLÁNÍ Posláním obecně prospěšné

Více

Dotace 2013. Neposkytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2013. Statutární město Ostrava magistrát. 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A

Dotace 2013. Neposkytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2013. Statutární město Ostrava magistrát. 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A Neposkytnuté dotace v oblasti kultury pro rok 2013 1. HUDEBNÍ A SCÉNICKÉ UMĚNÍ - skupina A 12/0177 Friendly & Loyal s.r.o. COLORES FLAMENCOS Mezinárodní festival flamenca a španělské kultury "Za hranicemi

Více

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Přítomni: Mgr. Martykánová, PhDr. Brázda, Mgr. Čoupek, PhD., Bc. Dostálek, p. Víchová, Mgr. Pavlicová, p. Prachman, p. Střelcová Omluven:

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali.

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-731/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70284083 Identifikátor 600126111 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Dům

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve 13 hodin v Senohrabech

Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve 13 hodin v Senohrabech HVĚZDONICE 56, 257 24 CHOCERADY kancelář: Posázaví o.p.s., Masarykovo náměstí 1, 256 01 Benešov Program jednání: Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve

Více

1. Kanalizace. 2. Vodné

1. Kanalizace. 2. Vodné Vážení a milí občané, pomalu začíná léto a tak tu máme pro vás opět zpravodaj aktuálních informací o dění v obci, které přineslo uplynulé jarní období. 1. Kanalizace Ač se to zatím na první pohled nezdá,

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí 1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA Termín akce: 1. září 2013 Místo konání: Rokytnice nad Jizerou Více informací: www.ddmrokytnice.cz Krkonošská šlápota to je tradiční turistická hlídková soutěž pro 3-5 členné hlídky.

Více

Pražský Pohár 15.6.2014

Pražský Pohár 15.6.2014 Pražský Pohár 15.6.2014 Soutěž SAMC- cvičení jednotlivců podle lektora, cena diváka pódiových skladeb!! Republiková otevřená soutěž jednotlivců je určena všem začátečníkům a hlavně dětem které cvičí komerční

Více

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144 Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144. Identifikační údaje Název ŠD Školní družina při ZŠ a

Více

CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV

CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV ročník 8 číslo 12 prosinec 2015 ADVENT Vzpomínáte si na čas, kdy jste byli zamilovaní? Na to, jak jste se těšili na schůzku, když jste věděli, že váš milý už brzy

Více

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník S T Á D L E C K Ý Z P R A V O D A J pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník Milí spoluobčané! Letošní vánoční svátky jsou už minulostí, přesto věřím,

Více

Městská policie Hrádek nad Nisou

Městská policie Hrádek nad Nisou KONCEPCE MĚSTSKÉ POLICIE V HRÁDKU NAD NISOU Pracovní verze k 2.1. 2012, schválená komisí pro bezpečnost RM Zpracovali: Jan Krečman - zastupitel pověřený řízením městské policie Iva Krňáková - velitel městské

Více

Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s.

Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s. Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s. Datum konání: 31. březen 2016 Místo konání: sídlo MAS, Pivovarská 281, Tachov Přítomni: dle prezenční listiny PROGRAM JEDNÁNÍ: 1) Informace o projektech

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2007/2008 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí.

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí. Hasičské závody 23.5.2009 Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody O pohár starostky obce Světí. Volby do EP 5.6. - 6.6.2009 Ve dnech 5.6. až 6.6.2009 probíhají v celé ČR volby do Evropského

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROKU 2015. Unie ROSKA - ROSKA PRAHA, z. p. s.

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROKU 2015. Unie ROSKA - ROSKA PRAHA, z. p. s. -1- ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROKU 2015 Unie ROSKA - ROSKA PRAHA, z. p. s. 1. Členství Naše samostatná regionální organizační jednotka je základním článkem spolku Unie Roska, České MS společnosti. Ve sledovaném

Více

Předmět úpravy. Druhy ocenění. c) Cenu Ministerstva kultury za přínos v oblasti divadla, hudby, výtvarného umění a architektury,

Předmět úpravy. Druhy ocenění. c) Cenu Ministerstva kultury za přínos v oblasti divadla, hudby, výtvarného umění a architektury, Platné znění nařízení vlády č. 5/2003 Sb., o oceněních v oblasti kultury, udělovaných Ministerstvem kultury, ve znění nařízení vlády č. 98/2006 Sb. a nařízení vlády č. 126/2009 Sb. Vláda nařizuje k provedení

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 10 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 9.Maletínský zpravodaj-listopad 2005 vytvořeno: 16.11.2005

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč) Čerpání k 31.3.2012 ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 852 8 190 6 120 70 162 10 292 676 504 11 472 16,35 Místní správa - chod úřadu 30 439 340 700 31 479 5 755 142 447 6 345 20,15 osobní výdaje - zaměstnanci vč.

Více

Prezentace regionu Posázaví www.posazavi.com

Prezentace regionu Posázaví www.posazavi.com Poznejte regiony ČR 2016 Prezentace regionu Posázaví www.posazavi.com NOVINKY ROKU 2016 EXPERIMENTA > město Benešov EXPERIMENTA > město Benešov Experimentální prostor pod náměstím v Benešově, vyplněn interaktivními

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE za rok 2009 Nadační fond Nová Šance založilo Statutární město Mladá Boleslav v roce 2005 jako prostředek financování protidrogové prevence a prevence

Více

Nabídka vzdělávacích lekcí pro střední školy, gymnázia a učiliště

Nabídka vzdělávacích lekcí pro střední školy, gymnázia a učiliště Nabídka vzdělávacích lekcí pro střední školy, gymnázia a učiliště Realizované Městskou knihovnou Písek Školní rok 2015/2016 Lekce pro střední školy, gymnázia a učiliště Pracovníci knihovny připravují řadu

Více

Studentský design 2014

Studentský design 2014 Celostátní soutěžní přehlídka prací žáků a studentů středních a vyšších odborných škol s uměleckými a uměleckořemeslnými obory (kód oboru 82) Studentský design 2014 Ředitelka Soukromé střední umělecko-průmyslové

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR

Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR III. Krajská konference prevence kriminality a rizikového chování 2012 Mapa Karlovarského kraje Kriminalita podle druhů 2011 2500 2000

Více

Jesenické nebe podzimní

Jesenické nebe podzimní 3. esoterický festival Jesenické nebe podzimní 26. až 27. 9. 2013 Téma: Songaré souznění a porozumění Program festivalu Sobota 26. 10. 2013 Velká třída 9,00 10, 00 Iva Radulayová Jak přijmout svou temnou

Více

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v v Skolní družina při ZS Spálené Poříčí Obsah: 1) Identifikační

Více

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová ZÁPIS ze společného zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje a Kulturní komise rady Libereckého kraje konaného v úterý 17. 6. 2014 od 14 hod. v Kamenářském

Více

Komunikační plán Eurocentra Karlovy Vary na rok 2008. vycházející z Koncepce informování o evropských záležitostech v ČR na rok 2008

Komunikační plán Eurocentra Karlovy Vary na rok 2008. vycházející z Koncepce informování o evropských záležitostech v ČR na rok 2008 Komunikační plán Eurocentra Karlovy Vary na rok 2008 vycházející z Koncepce informování o evropských záležitostech v ČR na rok 2008 Obsah: 1 Úvod... 2 2 Komunikační priority a cílové skupiny... 3 2.1 Komunikační

Více

Obecní Zpravodaj IV/2015

Obecní Zpravodaj IV/2015 Obecní Zpravodaj IV/2015 Vážení spoluobčané, Předkládáme Vám aktuální informace z našich obcí: Realizované akce Znovuodhalení pomníku obětem první světové války Dne 28. října, byl v Květinově, znovu odhalen

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kemp Klub Praha v AČR

Kemp Klub Praha v AČR 42. Národní sraz Asociace caravan clubů AČR 7. 11. května 2014 Autocamp BEROUN ul. Na hrázi v Berouně pořadatel: Kemp Klub Praha v AČR Informace k 42.Národnímu srazu Pořadatel srazu: Kemp Klub Praha v

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka KNIHA MÉHO SRDCE Kniha mého srdce (KMS) je cyklus pořadů České televize (ČT) a Českého rozhlasu (ČRo), který proběhne v období od 4. dubna do října 2009. Je zaměřen na propagaci literatury, četby knih

Více

MONFISH Junior BOAT CUP 2016

MONFISH Junior BOAT CUP 2016 Muškařský klub Monfish junior, z.s. ve spolupráci se Středočeským územním svazem, MO Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a MO Mělník pořádají dne 23. 4. 2016 MONFISH Junior BOAT CUP 2016 Místo konání: Revír:

Více

XXVI. ročník žebříčku krosových závodů. Chlapácký běh 2016

XXVI. ročník žebříčku krosových závodů. Chlapácký běh 2016 XXVI. ročník žebříčku krosových závodů Chlapácký běh 2016 Pořadatelé: Klub vytrvalostních sportů Šumperk, Gymnázium Šumperk, Sokol Kolšov, SOŠ ŢŠ Šumperk, TATRAN a SK Pašerák Písařov, Horal Šumperk, SKI

Více

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY)

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY) PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT Poskytování dotací z rozpočtu města Letovice se řídí zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění

Více

PULSE BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

PULSE BENEŠOVSKÁ DESÍTKA Srdečně vás zveme 21. září 2014 na hlavní závod PULSE BENEŠOVSKÁ DESÍTKA Termín: 21. září 2014 (neděle) 1. ročník Místo konání:masarykovo nám, Benešov u Prahy Pořadatel: Tratě: Šatny: spolek BENEŠOV ŽIJE

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

22/4 23/4 2013 OBOROVÉ DNY

22/4 23/4 2013 OBOROVÉ DNY Milé žákyně, milí žáci, v rámci ŠVP Škola pro budoucnost proběhnou v době přijímacích zkoušek další oborové dny. Smyslem je pracovat v oboru, který vás zajímá, a to se spolužáky z jiných ročníků, kteří

Více

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihomoravský kraj (bez Brna) a Vysočinu DATUM KONÁNÍ: 20. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ:

2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihomoravský kraj (bez Brna) a Vysočinu DATUM KONÁNÍ: 20. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: 2016 DRUH SOUTĚŽE: Regionální kolo soutěží formací pro Jihomoravský kraj (bez Brna) a Vysočinu DATUM KONÁNÍ: 20. března 2016 MÍSTO KONÁNÍ: Bobycentrum, Sportovní 2a, BRNO PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace Radomyšlská 336, 386 29 STRAKONICE Tel.: + 420 383 314 334, FAX.: 383 380 200 www.dcjk.cz e - mail: info@dcjk.cz, martin.karas.strakonice@seznam.cz, Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální

Více

I. Úvod. Území MAS Pošumaví. Partnerství mezi veřejným a soukromým sektorem a multiplikační efekt

I. Úvod. Území MAS Pošumaví. Partnerství mezi veřejným a soukromým sektorem a multiplikační efekt Partnerství mezi veřejným a soukromým sektorem a multiplikační efekt PaedDr. Václav Petrus předseda Místní akční skupiny Pošumaví z.s.p.o. říjen 2010 I. Úvod Přednáška si klade za cíl seznámit účastníky

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI PS. KDO NEVÍ, TAK DOSPĚLÍ VYRAZÍ SMĚR MASARYKOVA A DĚTI NA ZAŠOVSKOU :-) Leden v knihovně I v novém roce pro vás připravujeme řadu zajímavých akcí. Budou

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na službu Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

Firma (včetně IČO):... Jméno:... Webové stránky:... Adresa: Telefon:...

Firma (včetně IČO):... Jméno:... Webové stránky:... Adresa: Telefon:... Přihláška do soutěže: INTERIÉR ROKU 2015 Informace o přihlašovateli: Firma (včetně IČO):.... Jméno:..... Webové stránky:.... Adresa: Telefon:... e-mail:. Adresa, telefon a e-mail slouží pouze jako kontaktní

Více

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 Hlavní cíle Českých sportovních her 2016 Založit tradici mezinárodního projektu, který každoročně svede do Prahy ke společnému sportování zástupce

Více

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii DOPROVODNÉ PROGRAMY KVĚTEN DUBEN 2015 Komentované prohlídky Power jóga v galerii RODIČE A DĚTI Rezervace vlkova@adamgallery.cz míst na dílny na emailu vlkova@adamgallery.cz. 2. 5. 16:00 18:00 Dětský výtvarný

Více