B7684 Tekutý kov - TVRDIDLO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "B7684 Tekutý kov - TVRDIDLO"

Transkript

1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Strana 1 z 5 Obchodní název látky/přípravku: Použití látky/přípravku: Viz B7684 Tekutý kov - PRYSKYŘICE Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Indexové číslo: Identifikace prvního distributora / distributora v ČR: Jméno nebo obchodní jméno: Místo podnikání nebo sídlo: BOHEMIAFLUX s.r.o. IČO: CZ Plzeň Ulice: Raisova 2450/51 Telefon: Fax: Kontaktní místo pro poskytování technických informací o přípravku: Kontaktní údaje pro poskytování technických informací: web: bohemiaflux@bohemiaflux.cz, tel , fax , GSM Nouzové telefonní číslo v ČR (nepřetržitě): ; Toxikologické informační středisko - TIS, Na Bojišti 1, Praha; tis@vfn.cz 2. Údaje o nebezpečnosti látky nebo přípravku Značení a výstražný symbol nebezpečnosti: R-věty (Rizikovost látky/přípravku): Přípravek není klasifikován jako nebezpečný. Žádné R-věty nejsou přiřazeny S-věty (Pokyny pro bezpečné zacházení s látkou/přípravkem): Žádné S-věty nejsou přiřazeny Nejzávažnější nepříznivé účinky na zdraví člověka při používání látky/přípravku: Může dráždit kůži při dlouhodobém kontaktu, zdraví škodlivý při požití. Nejzávažnější nepříznivé účinky na životní prostředí při používání látky/přípravku: Po vytvrzení je inertní plastickou hmotou. Nevytvrzené tvrdidlo ve větším množství je škodlivé pro vodní organismy. Možné nesprávné použití látky/přípravku: Výrobek se nesmí používat k jiným účelům a jiným způsobem, než je uvedeno v návodu k použití a v tomto bezpečnostním listu. Toxické plynné zplodiny hoření. 3. Informace o složení látky nebo přípravku Polyamin Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky: Chemický název látky/obchodní název látky: Obsah nebezp. složky: Číslo CAS a ES: Indexové číslo: Neb.vl.: R-věty: 2,4,6-Tris(dimethylaminomethyl)fenol 1-20% (hm.) Xn R / Slovní význam R-vět uvedených u nebezpečných složek - viz bod 16 tohoto bezpečnostního listu.

2 4. Pokyny pro první pomoc Všeobecné pokyny: Strana 2 z 5 Při nadýchání: Při styku s kůží: Při vniknutí do očí: Při požití: Vyvést postiženého na čerstvý vzduch, vyhledat lékařskou pomoc a ukázat obal nebo označení. Odstranit potřísněný oděv, nejméně 15 minut omývat vodou a mýdlem. Okamžitě zahájit vyplachování otevřeného oka mírným proudem pitné vody. Vyhledat rychlou lékařskou pomoc. Ústa důkladně vypláchnout vodou. Okamžitě vyhledat rychlou lékařskou pomoc a ukázat obal nebo označení. 5. Pokyny pro hasební zásah Vhodná hasiva: Pěna, prášky, oxid uhličitý, vodní mlha Nevhodná hasiva: Plný vodní proud Zvláštní nebezpečí: Toxické plynné zplodiny hoření. Zvláštní ochranné prostředky pro hasiče: Použít izolační dýchací přístroje a ochranné oděvy. Obaly s výrobkem v dosahu požáru chladit vodním tříštěným proudem. 6. Opatření v případě náhodného úniku Preventivní opatření pro ochranu osob: Zajistit důkladné větrání. Používat ochranné prostředky pro zabránění kontaktu s kůží. Preventivní opatření pro ochranu životního prostředí: Zabránit úniku do kanalizace a do vodotečí. Doporučené metody čištění a zneškodnění: Uniklý přípravek zachytit do vhodného sorpčního materiálu (textil, piliny, sorbenty, apod.) a uložit do vhodného obalu. 7. Pokyny pro zacházení a skladování Pokyny pro zacházení a používání: Čtěte návod k použití. Při práci nejíst, nepít, nekouřit. Pozornou prací s použitím vhodných ochranných pomůcek vyloučit zasažení očí a kůže. Zajistit dobré větrání. Pokyny pro skladování: Skladovat v originálních obalech v dobře větraných skladech při pokojové teplotě, odděleně od potravin a krmiv. Chránit před dětmi. Skladovatelnost: 24 měsíců od data výroby. 8. Omezování expozice látkou/přípravkem a ochrana osob Expoziční limity podle Nařízení vlády č. 361/2007 Sb.: Název nebezpečné složky: Obsah nebezp. složky: Název expozičního parametru: PEL, mg/m3 NPK-P, mg/m3 CAS: Neobsahuje látky na které jsou dle NV č. 361/2007 Sb. stanoveny limity Pozn: Omezování expozice pracovníků: Ochrana dýchacích orgánů: Ochrana očí: Ochrana rukou: Ochrana kůže: Nevdechovat výpary, popř. použít masku s filtrem typu AX proti organickým rozpouštědlům. V případě rizika vniknutí do očí ochranné brýle. Při kontaktu s přípravkem použít ochranné nepropustné rukavice z butylkaučuku s odolností >120 minut (EN374). Čisticí textil napuštěný přípravkem nenosit po kapsách pracovního oděvu. Zabránit kontaktu s potravinami, nápoji a krmivy. Před kontaktem s potravinami důkladně omýt ruce vodou a mýdlem.

3 Omezování expozice životního prostředí: Viz bod 7 9. Fyzikální a chemické vlastnosti Skupenství (při 20 C): Pasta Barva: Zápach (vůně): Hodnota ph (při C): Oxidační vlastnosti: Bělavá Slabý charakteristický Teplota (rozmezí teplot) tání ( C): Teplota (rozmezí teplot) varu ( C): Bod vzplanutí ( C): >100 C (DIN 51758) Hořlavost: Rozklad >200 C Hořlavá nesnadno zápalná látka Tenze par (při C): Hustota (při C): Strana 3 z 5 Rozpustnost ve vodě: Prakticky nerozpustný při 20 C Rozpustnost v jiných rozpouštědlech: (včetně jejich specifikace): Organická rozpouštědla Rozdělovací koeficient n-oktanol/voda: Aceton, methylethylketon Horní mez výbušnosti (% obj.): Toxické plynné zplodiny hoření. Dolní mez výbušnosti (% obj.): 10. Stabilita a reaktivita Podmínky, za nichž je výrobek stabilní: Podmínky, kterým je třeba zamezit: Látky a materiály, s nimiž výrobek nesmí přijít do styku: Nebezpečné produkty rozkladu: V originálních obalech při teplotách do 50 C je výrobek stálý. Není známo Přehřátí, mechanické poškození obalu, kontakt přípravku se zdrojem zapálení (otevřený plamen, jiskra, horký povrch). Toxické plynné zplodiny hoření. Oxidy dusíku. Obsah těkavých organických látek (% hmot.): 0 Silné zásady a kyseliny, silná oxidační činidla. 11. Informace o toxikologických vlastnostech Zkušenosti u člověka: Může dráždit kůži při dlouhodobém kontaktu, zdraví škodlivý při požití. Subchronická - chronická toxicita: Senzibilizace: Karcinogenita: Mutagenita: Toxicita pro reprodukci: LD50 orálně, potkan (mg/kg): >2000 mg/kg LD50 dermálně, potkan nebo králík (mg/kg): LC50 inhalačně, potkan, pro aerosoly nebo částice (mg/kg): LC50 inhalačně, potkan, pro plyny a páry (mg/kg): Experimentální údaje nejsou k dispozici. Literární údaje o toxikologických ukazatelích přípravku a/nebo jeho složek: 12. Ekologické informace Toxicita pro vodní prostředí: Toxicita pro ostatní prostředí: Perzistence a rozložitelnost: Mobilita: Bioakumulační potenciál: LC50 96 hod., ryby (mg/kg): EC50 48 hod., dafnie (mg/kg): IC50 72 hod., řasy (mg/kg): Po vytvrzení je inertní plastickou hmotou. Nevytvrzené tvrdidlo ve větším množství je škodlivé pro vodní organismy. 13. Informace pro odstraňování látky nebo přípravku Způsoby odstraňování látky/přípravku: Doporučené zařazení nespotřebovaného přípravku dle katalogu odpadů: , *, Odpadní lepidla a těsnicí materiály obsahující organická rozpouštědla nebo jiné nebezpečné látky. Doporučené koncové zařízení k ostranění - spalovna nebezpečných odpadů. Způsoby odstraňování kontaminovaného obalu:

4 Strana 4 z 5 Doporučené zařazení vyprázdněného obalu dle katalogu odpadů: , Plastové obaly. Prázdný obal je možné materiálově nebo energeticky využít v zařízení k tomu určenému. Odpady a obaly odkládejte podle druhu na určené místo - informujte se u podnikového ekologa/na obecním úřadě. Dovozce je klientem organizace EKOKOM, finančně přispívá do systému sdruženého plnění povinnosti zpětného odběru obalů podle zákona o obalech. 14. Informace pro přepravu Pozemní přeprava ADR/RID: Není nebezpečným zbožím. Třída: Číslice/písmeno: Výstražná tabule: Žádná Číslo UN: Vnitrozemská vodní přeprava ADN/ADNR: Není nebezpečným zbožím. Třída: Číslice/písmeno: Kategorie: Námořní přeprava IMDG: Není nebezpečným zbožím. Třída: Číslo UN: Látka znečišťující moře: Žádná Typ obalu: - Technický název: Letecká přeprava ICAO/IATA: Není nebezpečným zbožím. Třída: Číslo UN: Technický název: Poznámky: 15. Informace o právních předpisech vztahujících se k látce/přípravku Informace týkající se ochrany zdraví, bezpečnosti a životního prostředí, které musí být uvedeny na obalu: Typ obalu: - Výstražné symboly a písmenná označení nebezpečných vlastností - viz bod 2 tohoto bezpečnostního listu - Standardní věty označující rizikovost (R-věty) - viz bod 2 tohoto bezpečnostního listu - Standardní pokyny pro bezpečné zacházení (S-věty) - viz bod 2 tohoto bezpečnostního listu - Následující bezpečnostní upozornění, nejdůležitější zásady správného skladování a předběžné opatrnosti: Chránit před slunečním zářením a teplotami nad 50 C. Chránit před dětmi. Při práci nejíst, nepít, nekouřit. Po práci důkladně umýt ruce vodou a mýdlem. Výrobek ani vyprázdněný obal nelikvidujte s běžným komunálním odpadem - odevzdejte na místě pro tříděný sběr odpadu. Další informace a symboly, které musí být, uvedeny na obalu: Objem nebo hmotnost náplně Symbol shody se zákonnými požadavky na metrologickou kontrolu hotově baleného zboží. Typ obalu: PE dvojitý aplikátor, 25ml Zelený bod - Ekokom, klientské číslo EK-F Recyklační značka obalového materiálu - Polyethylen Povinnost registrace složek: Všechny složky přípravku jsou uvedeny v Seznamu závazně klasifikovaných nebezpečných látek (příloha č.1 k vyhlášce č. 232/2004 Sb. ve znění vyhl. č. 369/2005 Sb.) nebo v Seznamu nových látek (ELINCS) Právní předpisy týkající se ochrany osob: Zákoník práce, zákon o veřejném zdraví, nařízení vlády, kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví zaměstnanců při práci, vyhláška, kterou se stanoví podmínky pro zařazování prací do kategorií, limitní hodnoty ukazatelů biologických expozičních testů a náležitosti hlášení prací s azbestem a biologickými činiteli, vyhláška, kterou se stanoví hygienické limity chemických, fyzikálních a biologických ukazatelů pro vnitřní prostředí pobytových místností některých staveb. Právní předpisy týkající se ochrany životního prostředí: Zákon o ochraně ovzduší, zákon o odpadech, vodní zákon, zákon o obalech, zákon o chemických látkách a přípravcích, zákon o prevenci závažných havárií. Specifické právní předpisy:

5 - 16. Další informace Bezpečnostní list přípravku poskytnutý jeho výrobcem v EU. Strana 5 z 5 Účelem tohoto bezpečnostního listu je poskytnout uživateli chemické látky/přípravku informace nezbytné pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí. Informace a doporučení byly sestaveny dle našich poznatků, dle poznatků našich dodavatelů, opírají se také o výsledky testů prováděných v autorizovaných organizacích a o údaje publikované v odborné literatuře. Přesto údaje nemusí být zcela vyčerpávající. Údaje zde uvedené odpovídají současnému stavu našich vědomostí a zkušeností a jsou v souladu s předpisy platnými k vyznačenému dni revize. V budoucnu nelze vyloučit přepracování a doplnění údajů. Aktuálnost bezpečnostního listu si můžete kdykoliv ověřit na naší kontaktní adrese. V důsledku rozmanitosti způsobů použití nenese výrobce ani distributor odpovědnost za následky nevhodného použití výrobku. Údaje zde uvedené nejsou jakostní specifikací výrobku. Zdroje údajů při sestavování bezpečnostního listu: Změny oproti předchozímu vydání bezpečnostního listu v zahraničí nebo předchozí české revizi: Poznámky ke klasifikaci tohoto přípravku: Žádné. Standardní označení rizikovosti nebezpečných složek tohoto přípravku (R-věty) použité v bodě 3 tohoto bezpečnostního listu: R 22 R 36/38 Zdraví škodlivý při požití Dráždí oči a kůži

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU:

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU: Strana 1/8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Další název látky: 1.2 Použití látky nebo přípravku: 1.3

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Vysoce účinná pasta k čištění, leštění a moření chromniklových nerez ocelí.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Číslo výrobku: 3490004 ( podle přílohy 2 nařízení 1907/2006/ES)

BEZPEČNOSTNÍ LIST Číslo výrobku: 3490004 ( podle přílohy 2 nařízení 1907/2006/ES) Datum vydání: 26.5.2008 Datum revize Strana / celkem 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 1.2 Identifikace látky nebo přípravku Obchodní označení: MVT gastro Název výrobku

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení 1907/2006/ES

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení 1907/2006/ES 1 / 7 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace přípravku Obchodní název: Chemický název: - Další názvy přípravku: - Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - 1.2 Použití přípravku Speciální stavební

Více

Bezpečnostní list Rhenoplast KP 1 dle zákona č. 356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list Rhenoplast KP 1 dle zákona č. 356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 6.7.2005, Strana 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE / DOVOZCE 1.1. Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: 1.2. Použití látky / přípravku

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Obchodní název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Přípravek pro zajištění závitových spojů 1.3 Identifikace výrobce: TECHNO-SERVICE

Více

VČELÍ VOSK BÍLÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

VČELÍ VOSK BÍLÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: INCI-název: Cera alba

Více

OLEJ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

OLEJ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: INCI název: Corylus

Více

KOLODIUM ÖAB 2009. BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU

KOLODIUM ÖAB 2009. BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU podle Na ízení (ES). 1907/2006 (REACH) KOLODIUM ÖAB 2009 Datum vydání: 14.3.2012 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / P ÍPRAVKU A SPOLE NOSTI / PODNIKU Identifikace látky nebo p ípravku Název: Kolodium

Více

SLUNEČNICOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

SLUNEČNICOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: 18.9.2006 Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: INCI-název:

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST. (podle na ízení Evropského parlamentu a Rady ES.1907/200/) Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 6

BEZPE NOSTNÍ LIST. (podle na ízení Evropského parlamentu a Rady ES.1907/200/) Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 6 (podle na ízení Evropského parlamentu a Rady ES.1907/200/) Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO P ÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb. B E Z P E Č N O S T N Í L I S T dle vyhlášky 231/2004 Sb. Datum vydání: 1. 11. 2007 Datum revize: Název výrobku: KERAMALT SMS 31 Štuková omítka vnitřní 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo

Více

Bezpečnostní list Podle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list Podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání : 6.1.2002 Datum revize : 1.6.2004 1. Identifikace látky, přípravku a dodavatele 1.1. SIGAL leštidlo 1.2. Číslo CAS : 1.3. Číslo ES ( EINECS ) : 1.4. Leštidlo na vojenskou obuv je pastovité

Více

Mletý vápenec sušený. Další názvy: Není aplikováno jedná se o přírodní surovinu.

Mletý vápenec sušený. Další názvy: Není aplikováno jedná se o přírodní surovinu. BEZPEČNOSTNÍ LIST 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky/přípravku: Název: Další názvy: Registrační číslo: Není aplikováno jedná se o přírodní surovinu. 1.2

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST HYDRAULIC OIL HM 46 ISO VG 46 4354

BEZPEČNOSTNÍ LIST HYDRAULIC OIL HM 46 ISO VG 46 4354 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Další názvy látky: Hydraulický olej 1.2 Použití látky nebo přípravku: Průmyslový hydraulický olej. 1.3 Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 6) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Březen 2006 Datum revize : Říjen 2007 Revize: 04 Název výrobku: CHRYSO Dem DSY BIO 2 odformovací přípravek 1. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 20.02.2009 Strana 1 (celkem 7) Datum revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 20.02.2009 Strana 1 (celkem 7) Datum revize: Datum vydání: 20.02.2009 Strana 1 (celkem 7) 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE 1.1 Identifikace přípravku: BRELA bělicí prostředek 1.2 Použití přípravku: Tekutý přípravek k bělení a odstraňování skvrn

Více

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE Datum revize: Strana 1 / 6 OBSAH OBSAH... 1 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE... 1 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI... 1 3. SLOŽENÍ/ INFORMACE O SLOŽKÁCH... 2 4. POKYNY PRO PRVNÍ POMOC... 2 5. OPATŘENÍ

Více

Chlorid sodný 1. IDENTIFIKACE LÁTKY A SPOLEČNOSTI 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: 1.10.2012 Strana 1 /5 Název výrobku:

Chlorid sodný 1. IDENTIFIKACE LÁTKY A SPOLEČNOSTI 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: 1.10.2012 Strana 1 /5 Název výrobku: Datum vydání: 1.10.2012 Strana 1 /5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Chemický název látky/obchodní název přípravku: Registrační číslo: nepodléhá registraci Číslo

Více

Cementotřískové desky CETRIS 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

Cementotřískové desky CETRIS 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Datum vydání: 12. 3. 2009 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku Název: Další názvy: Registrační číslo: 1.2 Použití přípravku Popis funkce: Určené

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 1907/2006. TORO čisticí pasta

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 1907/2006. TORO čisticí pasta strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - přípravek. Neuvádí se - přípravek.

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: BETONPLAST

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: BETONPLAST Strana 1/8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Chemický název látky: 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 6. 6. 2004 Strana: 1/5 Datum revize: Název výrobku: SCHÖNOX SuperPlan Číslo výrobku: 3.21 1. Identifikace

Více

SATUR BLESK 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

SATUR BLESK 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Datum vydání: 7.2.2006 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další

Více

VÝROBA PRODEJ BAREV A LAKŮ

VÝROBA PRODEJ BAREV A LAKŮ Datum revize: Strana 1 / 5 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: OKNOL POLOLESKLÝ Číslo CAS: (nemá přípravek) Číslo ES (EINECS): (nemá

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) Datum vydání: 21.09.2001 Strana: 1 / 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo směsi: Obchodní název: Další názvy látky: JUNIOR PLUS otěruvzdorná interiérová barva

Více

Bezpečnostní list dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list dle vyhlášky č. 231/2004 Sb. List: 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku: FLOORSAN super 1.2. Jméno nebo obchodní jméno: CHEMFUTURE spol. s r. o. 1.3.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 3.11.2001 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA, NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Montážní lepidlo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Strana: 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A VÝROBCE/DOVOZCE 1.1 Obchodní název přípravku: CAS: - (přípravek) Číslo ES (EINECS): - Další názvy látky: - 1.2 Použití přípravku repelentní přípravek na

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 29. 05. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 29. 05. 2006 Datum revize : 10. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Vodivá vrstva EL 605 Leitschicht EL 605 Další názvy látky: neudáno Doporučené použití: základní

Více

SATUR NEMRZNOUCÍ SMĚS do ostřikovačů -20 C 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA

SATUR NEMRZNOUCÍ SMĚS do ostřikovačů -20 C 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 7.2.2006 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další

Více

CLEANFOX ČISTIČ MOTORŮ

CLEANFOX ČISTIČ MOTORŮ Název výrobku: CLEANFOX ČISTIČ MOTORŮ Strana: 1/5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: název: CLEANFOX ČISTIČ MOTORŮ registrační číslo: není aplikováno na směs 1.2

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T strana 1/5 Datum vyhotovení: 6.12.2012 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU, SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace přípravku NPK 10-10-10 13S Registrační číslo látky Nepřiděluje se Účel použití přípravku

Více

FIXINELA kyselý čisticí prostředek

FIXINELA kyselý čisticí prostředek strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - přípravek. Neuvádí se - přípravek.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 (REACH)

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo směsi: Obchodní název: MOGUL HM 32 Chemický název: směs 1.2 Použití látky nebo směsi: Hydraulický olej. 1.3 Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: MOGUL G 2 Chemický název: přípravek 1.2 Použití látky nebo přípravku: Plastické mazivo.

Více

Datum vydání: 28. 11. 2007 Strana: 1 / 6 Datum revize: 10. 8. 2012 Nahrazuje revizi ze dne: 23. 8. 2010

Datum vydání: 28. 11. 2007 Strana: 1 / 6 Datum revize: 10. 8. 2012 Nahrazuje revizi ze dne: 23. 8. 2010 Datum vydání: 28. 11. 2007 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy směsi: BIOLIT samolepka na okno proti mouchám

Více

1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler

1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler Datum vydání : 14.11.2007 Strana : 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku : CC High Temperature Cement, Part A, Powder Filler

Více

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 5.11.2010 Datum revize: 3.2.2014 MODŘ METHYLENOVÁ hydrát ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 4.11.2008 Název výrobku: REFRAFIX T-40

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 4.11.2008 Název výrobku: REFRAFIX T-40 Stránka 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: REFRAFIX T-40 1.2 Použití přípravku: pojivo žárovzdorných hmot 1.3 Identifikace společnosti nebo podniku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 13. 01. 2003 Datum revize : 10. 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 13. 01. 2003 Datum revize : 10. 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Nivelační hmota na dřevěné podlahy NH 75 Holzboden-Nivelliermasse NH 75 Další názvy látky:

Více

Bezpečnostní list Podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH)

Bezpečnostní list Podle Nařízení ES č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 9 1. Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: Použití látky nebo přípravku: Mycí, čistící a bělící prostředek s dezinfekčním,virucidním,baktericidním

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 15. 01. 2003 Datum revize : 10 02. 2009

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle 1907/2006 ES článku 31 a zákona č. 440/2008 Sb. Datum vydání : 15. 01. 2003 Datum revize : 10 02. 2009 1. Identifikace látek nebo přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Lepidlo na parkety profesionální LE 555 Profi Parkettklebstoff LE 555 Další názvy látky:

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku Okamul K 5 Korkkontaktklebstoff (kontaktní lepidlo na korek) 1.2. Číslo CAS 1.3. Číslo ES

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 5.1.2006 Datum revize v ČR: 12.4.2006 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: BOTZ Flüssigglasur 9341 Lehmbraun zemitá

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 4.12.2006 Strana: 1 ze 5 Datum revize: AKTIVIT SUPER SPRAY

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 4.12.2006 Strana: 1 ze 5 Datum revize: AKTIVIT SUPER SPRAY Datum vydání: 4.12.2006 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST Kyselina citronová - monohydrát

BEZPE NOSTNÍ LIST Kyselina citronová - monohydrát Datum vytvoření: 10. 7. 2007 Datum revize: listopad 2008,10.9.2010 BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle čl. 31 a příl. II Nařízení (ES) č.1907/2006 REACH IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO

Více

Datum vydání: 25.5.2010 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název: Epoxidová pryskyřice 371 s CNT Další názvy látky: Modifikovaná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 16.02. 2009 Strana 1 (celkem 6) Datum revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 16.02. 2009 Strana 1 (celkem 6) Datum revize: Datum vydání: 16.02. 2009 Strana 1 (celkem 6) 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE 1.1 Identifikace přípravku: BRELA leštěnka na podlahy BRELA leštěnka na kámen, mramor, obklady 1.2 Použití přípravku: Samolešticí

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. SIFO

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. SIFO strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/ obchodní název přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: 1.2 Identifikace výrobce/dovozce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: SUPER BENZIN ADITIV Chemický název: 1.2 Použití látky nebo přípravku: aditiv do benzinu

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 Datum posledního přepracování v zahraničí: 2.2.2010 Stránka 1 z 6 1. IDENTIFIKACE NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1. Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název: Chemický název: přípravek

Více

MEM Protiplísňová přísada 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

MEM Protiplísňová přísada 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Datum vydání: 5. 11. 2009 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace směsi Název: Další názvy: Registrační číslo: 1.2 Použití směsi Popis funkce: Určené nebo doporučené

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI 3. SLOŽENÍ / INFORMACE O SLOŽKÁCH

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI 3. SLOŽENÍ / INFORMACE O SLOŽKÁCH 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo Obchodní název: Další názvy látky: - 1.2 Použití látky nebo Kvalitativní přímý imunofluorescenční test pro stanovení

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo p ípravku a spole nosti nebo podniku 1.1 Identifikace p ípravku: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí

Více

PANTRA TURBO AUTOMAT 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO P ÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

PANTRA TURBO AUTOMAT 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO P ÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum vydání: 22.9.2004 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO P ÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název p ípravku Název: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 21.10.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 21.10.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST č. 4216 Datum vyhotovení : 30. 11. 1999 Datum vydání : 01. 12. 1999 Datum revize : 05. 07. 2004 Verze : 05 Strana : 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST č. 4216 Datum vyhotovení : 30. 11. 1999 Datum vydání : 01. 12. 1999 Datum revize : 05. 07. 2004 Verze : 05 Strana : 1 z 5 Strana : 1 z 5 Název výrobku : KAMBILAN - VOSK 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce. 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku : KAMBILAN - VOSK 1.2 Doporučený účel použití

Více

(dle vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) Datum revize: 04/01/07

(dle vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) Datum revize: 04/01/07 Datum vydání: 03/06/04 BAYCIDAL 25 WP Strana 1 (celkem 7) 1. Identifikace látky/přípravku a dovozce/výrobce/distributora 1.1 Identifikace přípravku BAYCIDAL 25 WP Další názvy látky: 1.2 Použití přípravku

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 23.2. 2009 Strana 1 (celkem 7) Datum revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 23.2. 2009 Strana 1 (celkem 7) Datum revize: Datum vydání: 23.2. 2009 Strana 1 (celkem 7) 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE 1.1 Identifikace přípravku: WC deodorant do pisoárů 1.2 Použití přípravku: Deodorační a čisticí prostředek pro WC a pisoáry.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST TOP TRACKING

BEZPEČNOSTNÍ LIST TOP TRACKING Strana 1/5 1.IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE (A DOVOZCE) 1.1.Identifikace přípravku Název přípravku: Číslo CAS: Číslo ES: TOP Tracking nepřiřazeno/přípravek nepřiřazeno/přípravek 1.2.Použití

Více

Extrémně hořlavý R 12 Extrémně hořlavý.

Extrémně hořlavý R 12 Extrémně hořlavý. Název výrobku: DIFFUSIL H FORTE B 85 Strana: 1/5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: název: DIFFUSIL H FORTE B 85 registrační číslo: není aplikováno na směs 1.2

Více

SOKRATES balzám na okna

SOKRATES balzám na okna STRANA: 1/5 Oddíl 1. Identifikace směsi a společnosti 1.1 Identifikátor výrobku Další názvy: SOKRATES - vodouředitelný regenerační nátěr 1.2 Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití Výrobek

Více

WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ

WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ Datum vydání: 01. 12. 2007 Strana 1 (celkem 5) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: WC NET ENERGY AKTIVNÍ PRÁŠEK - BĚLICÍ Použití látky nebo přípravku:

Více

BROS MICROBEC WC BIO GEL

BROS MICROBEC WC BIO GEL podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikátor výrobku: BROS Microbec WC Bio Gel Číslo CAS:

Více

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bona Parkett Polish

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bona Parkett Polish strana 1(5) 1. Identifikace přípravku a společnosti 1.1 Obchodní název přípravku: Další názvy přípravku: - 1.2 Použití přípravku: Leštící prostředek na parkety 1.3 Identifikace: výrobce: distributora:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlorid sodný průmyslový. EURO-Šarm, spol. s r.o.

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlorid sodný průmyslový. EURO-Šarm, spol. s r.o. Strana 1 z 7 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy látky/směsi sůl 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů Datum vydání: 4.8.2005 Strana: Verze 1 6 A Datum revize: 22.3.2006 Strana 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce : 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : 1.2 Použití látky nebo

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 13.8.2004 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 13.8.2004 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

G 05 sádrovápenná přilnavostní omítka 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

G 05 sádrovápenná přilnavostní omítka 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Datum vydání: 15. 10. 2008 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku Název: Další názvy: Registrační číslo: 1.2 Použití přípravku Popis funkce přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znění a vyhlášky 231/2004 Sb.) Datum vydání: 4. 5. 2005 Strana: 1/5 Datum revize: 01.04.2007 Název výrobku: Sadolin Quickstep 1. Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Strana 1 (celkem 5) 1. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: POLYSORB 148 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Určené použití:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 27.6.2000 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Stavební lepidlo QUARTZ FLEX Číslo CAS: nemá přípravek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES 1907/2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: MOGUL TRANS 90H Chemický název: přípravek 1.2 Použití látky nebo přípravku: Automobilový

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Strana 1 / 8 Datum revize: 1.9.2008 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další název látky: 1.2 Použití látky / přípravku

Více

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Strana 1/3 Datum vydání: 1.11.2015 Verze: 1 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace

Více

DOPILINE ACID. Datum vydání: 20.9.2001 Revize č.: 2 Datum revize: 27.8.2005

DOPILINE ACID. Datum vydání: 20.9.2001 Revize č.: 2 Datum revize: 27.8.2005 1. Identifikace přípravku a výrobce 1.1 Obchodní název přípravku: 1.2 Doporučený účel použití přípravku: Kapalný koncentrovaný kyselý čistící prostředek 1.3 Identifikace výrobce 1.3.1 Výrobce: CHEPORT

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 14.6.2010 10.1.2016 str. 1 ze 7 CARBONBOR Zn. Datum vydání: Datum revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 14.6.2010 10.1.2016 str. 1 ze 7 CARBONBOR Zn. Datum vydání: Datum revize: 10.1.2016 str. 1 ze 7 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Registrační číslo: 3464 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Jako kapalné

Více

Bezpečnostní list dle nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) článek 31

Bezpečnostní list dle nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) článek 31 vydání: 17.9.2015 Obchodní označení látky/směsi: Strana: 1/6 1. Oddíl 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: WATER BODY DYE 1 35101 1.2. Příslušná určená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 7

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 7 podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 7 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikátor výrobku: BROS Kostka na myši a krysy Číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST v souladu s Nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH)

BEZPEČNOSTNÍ LIST v souladu s Nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH) v souladu s Nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: Revize: Strana: 02.01.2006 01.06.2008 1 / 5 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Další

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení ES 1907/2006 (REACH), čl. 31. WC tablety

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení ES 1907/2006 (REACH), čl. 31. WC tablety Strana 1 z 10 stran Datum vydání: 29.3.2007 Datum revize: 30.10.2008 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku: 1.1. Identifikace látky nebo přípravku: Název: Další název látky: 1.2. Použití

Více

Datum vydání: 17.02.2012 Datum revize: Revize č.: -

Datum vydání: 17.02.2012 Datum revize: Revize č.: - podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Eko-derma Číslo CAS: Neuvádí se -

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1 dle zákona 356/2003 a MPO 231/2004. strana 1 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce: Woodfix Ciranova, PATTYN Vernissen BVBA, Industrieweg 29,B-8800 Beveren-Roeselare Belgie 1.1 Obchodní

Více

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE / DOVOZCE / PRVNÍHO DISTRIBUTORA 1.1 Obchodní název: OIL LEAK STOP (kód produktu 70306) Směs - maziva a přísady.

1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A VÝROBCE / DOVOZCE / PRVNÍHO DISTRIBUTORA 1.1 Obchodní název: OIL LEAK STOP (kód produktu 70306) Směs - maziva a přísady. Bezpečnostní list Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 1907/2006 ve znění nařízení 453/2010 EC Datum vydání 25.4.2013. Zpracováno firmou Náš servis Group s.r.o. na základě dostupných podkladů.

Více

*** Přípravek má charakter nebezpečného přípravku ve smyslu zákona č. 356 / 2003 Sb. ***

*** Přípravek má charakter nebezpečného přípravku ve smyslu zákona č. 356 / 2003 Sb. *** Datum revize: 27.9.2010 Strana 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: HODOPUR - Barva základní protikorozní 2K PUR 1.2 Použití látky

Více

glyphosate 0,5-1,2 1071-83-6 213-997-4 N

glyphosate 0,5-1,2 1071-83-6 213-997-4 N 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1. Identifikace látky/přípravku 1.2. Obchodní název látky/přípravku: Gladiátor Hobby 1.3. Použití látky/přípravku: neselektivní herbicid 1.4. Jméno/obchodní

Více

ï BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č.460/2005 Sb. Název výrobku: Metalic Polish & Wax

ï BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č.460/2005 Sb. Název výrobku: Metalic Polish & Wax Strana 1 ze 7 stran 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Leštící přípravek

Více

Bezpečnostní list Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 1907/2006 ve znění nařízení 453/2010 EC

Bezpečnostní list Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 1907/2006 ve znění nařízení 453/2010 EC Bezpečnostní list Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 1907/2006 ve znění nařízení 453/2010 EC Datum vydání 8.3.2013. Zpracováno firmou Náš servis Group s.r.o. na základě dostupných podkladů.

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Strana 1 z 5 Chemoprén PVC Datum revize v zahraničí: 12.11.2007 Datum revize v ČR: 20.05.2008 Datum vyhotovení v ČR: 04.08.2006 1.Identifikace látky nebo přípravku

Více

(v %) 1-5 68131-40-8 --- --- 5-15 68439-46-3 --- ---

(v %) 1-5 68131-40-8 --- --- 5-15 68439-46-3 --- --- Datum vyhotovení v ČR: 04.05.2009 Strana 1/5 1. Identifikace přípravku a společnosti: 1.1 Obchodní název přípravku: A-Clean Engine Cleaner 1.2 Doporučený účel použití: Průmyslový čisticí prostředek 1.3

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T podle vyhlá ky.27/1999 Sb.

B E Z P E N O S T N Í L I S T podle vyhlá ky.27/1999 Sb. 1 /7 Bod. 1 Identifikace výrobku nebo p í pravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název p í pravku : AKVATRON 12 1.1.1.Dal í název látky / p í pravku p í padn kódy p í pravku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Kód: FAGLH 06W41 Použití látky nebo přípravku: Dezinfekční přípravek pro profesionální použití. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 9.9.1999 Strana: 1 z 5 Datum revize: 24.01.2001

BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 9.9.1999 Strana: 1 z 5 Datum revize: 24.01.2001 BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 9.9.1999 Strana: 1 z 5 Datum revize: 24.01.2001 Název výrobku : ANTIFREEZE 1. Identifikace přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název přípravku : ANTIFREEZE Číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb., ve znění vyhlášky č. 460/2005 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb., ve znění vyhlášky č. 460/2005 Sb. 1. Identifikace výrobku a výrobce 1.1 Chemický název látky nebo obchodní název výrobku: GUMOASFALT SA 23 1.2 Použití: Asfaltová suspenze bentonitová. 1.3 Identifikace výrobce: Název: PARAMO, a.s. Pardubice

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Strana 1 z 5 Ceresit CE 47 složka A Datum revize v zahraničí: 25.07.2007 Datum revize v ČR: 01.10.2008 Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 Obchodní jméno: Ceresit CE47

Více

Název výrobku: Ferramol

Název výrobku: Ferramol Datum revize: 20.11.2012 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/ SMĚSI A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku: Ferramol 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Granulovaná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 11.7.2005 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ NÁTĚR Číslo CAS: nemá přípravek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ( REACH )

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ( REACH ) BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ( REACH ) Název výrobku: INTERFLYTOX PLUS Strana: 1/7 Datum vydání: 3. 2. 2011 Verze: 1.2 Datum revize: 3. 1. 2012 1. IDENTIFIKACE

Více