Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017"

Transkript

1 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Pro přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 byla v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a s vyhláškou MŠMT č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách, ve znění pozdějších předpisů, stanovena tato kritéria pro přijetí uchazečů ke vzdělávání na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti, Hradec Králové, Vocelova Předpokládaný počet přijímaných uchazečů Kód oboru vzdělání Název oboru vzdělání Předpokládaný počet přijímaných uchazečů M/01 Dopravní prostředky M/01 Provoz a ekonomika dopravy L/01 Autotronik L/02 Mechanik instalatérských a elektrotechnických 30 zařízení L/51 Autotronik (nástavbové studium) L/51 Stavební provoz (nástavbové studium) H/01 Klempíř H/02 Karosář H/01 Autolakýrník H/01 Mechanik opravář motorových vozidel: 60 ŠVP automechanik - opravář diagnostik ŠVP automechanik řidič jednoleté zkrácené studium - ŠVP automechanik H/01 Autoelektrikář H/01 Instalatér (včetně zkráceného jednoletého studia) H/01 Tesař H/01 Zedník (včetně zkráceného jednoletého studia) H/01 Malíř a lakýrník 12 Všeobecné informace Všichni uchazeči musí být zdravotně způsobilí pro přípravu ve zvoleném oboru vzdělání v souladu s nařízením vlády č. 211/2010 Sb., o soustavě oborů v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů. Zdravotní způsobilost potvrzuje lékař na přihlášce uchazeče. Osobám, které nejsou státními občany ČR a získaly předchozí vzdělání v zahraniční škole, se na jejich žádost při přijímacím řízení promíjí přijímací zkouška z českého jazyka. Nezbytnou znalost českého jazyka pro vzdělávání v daném oboru vzdělání škola ověří rozhovorem. Rozhovor bude hodnocen ve stejném rozsahu bodů jako písemná zkouška z českého jazyka. Přihlášky ke vzdělávání musí být pro 1. kolo přijímacího řízení doručeny na střední školu nejpozději Přijímací zkoušky do oborů vzdělání s maturitní zkouškou (vyjma nástavbového studia) se uskuteční v pátek (náhradní termín bude v pátek ).

2 Přijímací řízení pro obory středního vzdělání s výučním listem (bez přijímací zkoušky), pro obory středního vzdělání s výučním listem (zkrácené studium bez přijímací zkoušky) a přijímací zkoušky pro obory nástavbového studia se uskuteční v pátek a v pondělí Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou Do oborů vzdělání s maturitní zkouškou (23-45-M/01 Dopravní prostředky, M/01 Provoz a ekonomika dopravy, L/01 Autotronik a L/02 Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení) budou přijati uchazeči po úspěšně vykonaných přijímacích zkouškách z českého jazyka a matematiky do naplnění předpokládaného počtu přijímaných uchazečů. O přijetí rozhodne pořadí sestavené podle získaných bodů a) z průměrného prospěchu dvou posledních vysvědčení základního vzdělávání (průměr uvedený na přihlášce žáka z 2. pololetí předposledního ročníku a z l. pololetí posledního ročníku základního vzdělávání, případně odpovídajícího ročníku víceletého gymnazia, zaokrouhlený na 2 desetinná místa) b) z přijímací zkoušky, která se koná formou centrálně zadávaných jednotných testů a to z matematiky a českého jazyka a literatury. Hodnocení písemných přijímacích zkoušek maximální počet bodů z českého jazyka - 50 bodů maximální počet bodů z matematiky - 50 bodů K přijetí musí uchazeč v písemných testech z matematiky a českého jazyka dosáhnout celkem minimálně 20 bodů. c) z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče, tj. za 1. až 5 místo v okresním kole v matematické nebo fyzikální olympiády 10 bodů za účast v okresním kole matematické nebo fyzikální olympiády... 5 bodů Výsledné pořadí uchazečů bude stanoveno na základě součtu dosažených bodů za prospěch, bodů získaných u přijímacích zkoušek z českého jazyka a matematiky a dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče. Přijímací zkoušky budou realizovány pomocí jednotných testů, které připraví a vyhodnotí Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání.

3 V případě rovnosti bodů rozhoduje lepší výsledek uchazeče v písemném testu z matematiky. Pokud uchazeči, mezi nimiž se rozhoduje o přijetí ke studiu, dosáhnou i stejného výsledku v matematice, rozhodují následující kritéria v daném pořadí: 1. celkový průměr známek za 1. pololetí posledního ročníku ZŠ (zpravidla 9. ročník), nebo odpovídajícího ročníku víceletého gymnázia 2. celkový průměr známek za 2. pololetí posledního absolvovaného ročníku ZŠ (zpravidla 8. ročník), nebo odpovídajícího ročníku víceletého gymnázia. Pokud nerozhodnou ani výše uvedená kritéria, budou rozhodovat známky z českého jazyka, matematiky a cizího jazyka dle výše uvedeného pořadí. Nástavbové maturitní studium Do oborů vzdělání nástavbového studia (39-41-L/51 Autotronik a L/51 Stavební provoz) budou přijati uchazeči po úspěšně vykonaných přijímacích zkouškách z českého jazyka a matematiky do naplnění předpokládaného počtu přijímaných uchazečů. Ke studiu se mohou hlásit pouze absolventi příslušných oborů vzdělání s výučním listem, které jsou uvedeny v Příloze č. 1. O přijetí rozhodne pořadí sestavené podle získaných bodů a) z průměrného prospěchu z předmětů český jazyk, matematika a cizí jazyk za 2. pololetí druhého ročníku a 1. pololetí třetího ročníku oboru poskytující střední vzdělání s výučním listem. b) z přijímací zkoušky, která se koná písemnou formou zadávané školou a to z matematiky a českého jazyka. Hodnocení písemných přijímacích zkoušek maximální počet bodů z českého jazyka - 50 bodů maximální počet bodů z matematiky - 50 bodů K přijetí musí uchazeč v písemných testech z matematiky a českého jazyka a literatury dosáhnout celkem minimálně 20 bodů. c) z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče, tj. za 1. až 5 místo v okresním kole středoškolských soutěží a to matematických či fyzikálních nebo českého jazyka a literatury 10 bodů za účast v okresním kole středoškolských soutěží a to matematických či fyzikálních nebo z českého jazyka a literatury... 5 bodů Výsledné pořadí uchazečů bude stanoveno na základě součtu dosažených bodů za prospěch na střední škole, bodů získaných u přijímacích zkoušek z českého jazyka a matematiky a dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče.

4 V případě rovnosti bodů rozhoduje lepší výsledek uchazeče v písemném testu z matematiky. Pokud uchazeči, mezi nimiž se rozhoduje o přijetí ke studiu, dosáhnou i stejného výsledku v matematice, rozhodují následující kritéria v daném pořadí: 1. celkový průměr známek za 1. pololetí 3. ročníku oboru vzdělání poskytujícího střední vzdělání s výučním listem 2. celkový průměr známek za 2. pololetí 2. ročníku oboru vzdělání poskytujícího střední vzdělání s výučním listem. Pokud nerozhodnou ani výše uvedená kritéria, budou rozhodovat známky z českého jazyka, matematiky a cizího jazyka v daném pořadí (nejprve 1. pololetí pololetí 3. ročníku a následně za 2. pololetí 2. ročníku). V případě, že počet přihlášených uchazečů do každého oboru nástavbového studia bude nižší než 12 uchazečů, obdrží uchazeči do informaci o neuskutečnění l. kola přijímacího řízení. Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s výučním listem Do oborů vzdělání ukončovaných závěrečnou zkouškou s výučním listem (23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel, H/01 Autoelektrikář, H/02 Karosář, H/01 Autolakýrník, H/01 Zedník, H/01 Klempíř, H/01 Tesař, H/01 Instalatér, H/01 Malíř a lakýrník) budou uchazeči přijati bez přijímacích zkoušek do předpokládaného počtu přijímaných uchazečů. O přijetí rozhodne pořadí sestavené: a) z průměrného prospěchu za 2. pololetí předposledního ročníku studia v základní škole a za l. pololetí posledního ročníku studia (průměr je uveden na přihlášce žáka). Pokud žák ukončil docházku v 8. ročníku základní školy, připočítává se mu k průměrnému prospěchu koeficient 1,0. Pokud žák ukončil docházku v 7. ročníku základní školy, připočítává se mu k průměrnému prospěchu koeficient 1,5. b) z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče, tj. za 1. až 5 místo v okresním kole v matematické nebo fyzikální olympiády 10 bodů za účast v okresním kole matematické nebo fyzikální olympiády... 5 bodů Výsledné pořadí žáků a uchazečů bude stanoveno na základě součtu dosažených bodů za prospěch a bodů získaných z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče.

5 V případě převisu přihlášek ve vztahu k počtu přijímaných budou u uchazečů se stejným průměrným prospěchem umístěných na rozhodujících místech rozhodovat známky z matematiky a fyziky v daném pořadí (nejprve 2. pololetí předposledního ročníku a následně 1. pololetí posledního absolvovaného ročníku základní školy). Zkrácené jednoleté studium Do zkrácených jednoletých oborů (23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel, H/01 Zedník a H/01 Instalatér) budou přijati uchazeči bez přijímacích zkoušek do předpokládaného počtu přijímaných uchazečů. O přijetí rozhodne pořadí sestavené: a) z průměrného prospěchu dvou posledních vysvědčení základního vzdělávání (průměr uvedený na přihlášce žáka z 2. pololetí předposledního ročníku a z l. pololetí posledního absolvovaného ročníku základní školy zaokrouhlený na 2 desetinná místa) b) z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče. za 1. až 5 místo v okresním kole středoškolských soutěží a to matematických či fyzikálních 10 bodů za účast v okresním kole středoškolských soutěží a to matematických či fyzikálních... 5 bodů Výsledné pořadí žáků a uchazečů bude stanoveno na základě součtu dosažených bodů za prospěch a bodů získaných z dalších skutečností, které osvědčují vhodné schopnosti, vědomosti a zájmy uchazeče. Pokud uchazeči, mezi nimiž se rozhoduje o přijetí ke studiu, dosáhnou stejného výsledku, rozhodují následující kritéria v daném pořadí: 1. celkový průměr známek za 1. pololetí posledního absolvovaného ročníku ZŠ 2. celkový průměr známek za 2. pololetí předposledního absolvovaného ročníku ZŠ. Pokud nerozhodnou ani výše uvedená kritéria, budou rozhodovat známky z matematiky, fyziky a českého jazyka ve výše uvedeném pořadí pořadí. V případě, že počet přihlášených uchazečů do každého oboru zkráceného studia bude nižší než 15 uchazečů, obdrží uchazeči do informaci o neuskutečnění l. kola přijímacího řízení. V Hradci Králové

6 Příloha č. 1 Návaznost nástavbového studia 36 Stavebnictví, geodézie a kartografie L/51 Stavební provoz L/502 Stavební provoz H/01 Kameník L/502 Silniční stavitelství H/01 Instalatér H/02 Mechanik plynových zařízení H/01 Kominík H/01 Montér vodovodů a kanalizací a obsluha vodárenských zařízení H/01 Podlahář H/01 Sklenář H/01 Tesař H/01 Vodař H/01 Montér suchých staveb H/01 Zedník H/02 Kamnář H/01 Štukatér H/01 Pokrývač H/01 Malíř a lakýrník 39 Speciální a interdisciplinární obory L/51 Autotronik L/505 Autoelektronika H/01 Mechanik opravář motorových vozidel H/01 Autoelektrikář

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 9 792 01 BRUNTÁL PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 9 792 01 BRUNTÁL PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Přijímací řízení je v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. (školský zákon), vyhláškou č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika -Jestliže u písemných přijímacích zkoušek SCIO získal méně než 26 bodů. Uchazeči

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 16 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2016/2017 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 I. Denní studium po skončení povinné školní docházky studijní obory II. Denní studium

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání přihlášky Počet přihlášek ke vzdělávání v prvním kole přijímacího řízení

Více

Gymnázium Aloise Jiráska, Litomyšl, T. G. Masaryka 590. Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km.

Gymnázium Aloise Jiráska, Litomyšl, T. G. Masaryka 590. Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km. , T. G. Masaryka 590 Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km. pro školní rok 2014/2015 do čtyřletého studia... 3 pro školní rok 2014/2015 do osmiletého studia... 6 2 pro školní

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 II. KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 II. KOLO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 II. KOLO Ředitelka Gymnázia Palackého a Střední odborné školy živnostenské Přerov, s.r.o., Palackého 1380/19, Přerov I Město, vyhlašuje II. kolo přijímacího řízení

Více

Opatření ředitelky školy k přijímacímu řízení pro školní rok 2016/2017 ze dne 8. ledna 2016

Opatření ředitelky školy k přijímacímu řízení pro školní rok 2016/2017 ze dne 8. ledna 2016 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 Opatření ředitelky školy k přijímacímu řízení pro školní rok 2016/2017 ze dne 8. ledna 2016 1 Úvodní ustanovení

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon a s vyhláškou MŠMT ČR č. 671/2004

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory.

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory. Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na následující obory. Obory zakončené maturitní zkouškou: Denní studium: Autotronik Elektrotechnika

Více

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2018/2019

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2018/2019 1 Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2018/2019 Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou 18-20-M/01 Informační technologie

Více

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace, pro školní rok 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace, pro školní rok 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace, pro školní rok 2019/2020 Ředitelka Střední školy informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková

Více

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 I. UČEBNÍ OBORY S MATURITOU (denní studium) Do učebních oborů (čtyřletých) s maturitní zkouškou: 26-41-L/01

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2012/2013 Zájemci mohou přihlášky podávat do 15. 3. 2012 pro denní studium, 20. 3. 2012 pro dálkové studium poštou

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9 Oznámení o zahájení správního řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2019/2020 3. kolo 1. Počty přijímaných žáků Kód oboru Název oboru vzdělání ŠVP Počty přijímaných žáků Forma studia Výuka

Více

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2017/2018

Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2017/2018 1 Kritéria přijímacího řízení SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace pro školní rok 2017/2018 Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou 18-20-M/01 Informační technologie

Více

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ

I. Tříleté učební obory H Přijímací zkoušky se nekonají. Obor Třída ZŠ Střední odborná škola a Střední odborné učiliště PÍSEK, Komenského 86, PSČ 397 11 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Ředitel Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Písek,

Více

Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér

Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér Zaměření: Instalatér Obsah Základní údaje Identifikační údaje oboru Název ŠVP 36-52-H/01 Instalatér Motivační název 36-52-H/01 Instalatér Platnost od 1.

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro:

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Pro školní rok 2015/2016 vyhlašuje ředitel Střední průmyslové školy, Hronov, Hostovského 910 přijímací řízení pro: OBORY VZDĚLÁNÍ ZAKONČENÉ MATURITNÍ ZKOUŠKOU Denní forma vzdělávání 23-41-M/01

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŽOV, DR. M. TYRŠE 112 realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2016/2017

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2016/2017 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2016/2017 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018

Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Podmínky přijímacího řízení dle zákona 561/2004 Sb. a Vyhlášky o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání č. 353/2016 Sb. pro školní rok 2017/2018 Kritéria přijímacího řízení pro obory vzdělání ukončené

Více

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s výučním listem denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2014/15

Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s výučním listem denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2014/15 Kritéria přijímacího řízení v oborech středního vzdělání s výučním listem denní forma vzdělávání 1. kolo pro školní rok 2014/15 I. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů V souladu s odst. 4 60 zákona

Více

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, 735 81 Bohumín Příkaz č.: 2017-01 Název: Zpracovala: Schválila: Rozdělovník: Přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín,

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 čj. 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

KRITÉRIA PŘIJETÍ KE STUDIU

KRITÉRIA PŘIJETÍ KE STUDIU Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov, příspěvková organizace Adresa : 794 01 Krnov, Opavská 49 KRITÉRIA PŘIJETÍ KE STUDIU na Střední školu automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov,

Více

Příloha č. 1 Historie loga firmy od založení až po současnost.

Příloha č. 1 Historie loga firmy od založení až po současnost. Příloha č. 1 Historie loga firmy od založení až po současnost. 1 Příloha č. 2 Nejstarší dochované tablo školy. 2 Příloha č. 3 Tabulka o počtech zaměstnaných učňů od roku 1928 do roku 1932. 3 Příloha č.

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2015-16

2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2015-16 2. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2015-16 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80 V ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 204/205 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, BENEŠOV, ČERNOLESKÁ 997 Stránka z 80 OBSAH. Základní údaje o škole... 3 2. Charakteristika školy... 4 2.. Charakteristika

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ KOPŘIVNICE PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/13 OBSAH MATURITNÍ OBORY UČEBNÍ OBORY PŘIHLÁŠKY TERMÍNY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY KRITÉRIA obory

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Pokyn ředitele č. 1/2017 Čj. 2/2017/SOU V Blatné dne: 3.

Více

pro školní rok 2014/2015

pro školní rok 2014/2015 Střední průmyslová škola strojnická Vsetín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 pro denní formu čtyřletého studia V souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

U oborů s výučním listem se nebudou konat přijímací zkoušky. Žáci budou přijímáni na základě výsledků

U oborů s výučním listem se nebudou konat přijímací zkoušky. Žáci budou přijímáni na základě výsledků Střední odborné učiliště technické, Chotěboř, Žižkova 1501 Žižkova 1501, 583 01 Chotěboř 569 623 854, 731 348 326, fax: 569 623 854, IČ: 67441351 e-mail: admin@souch.cz, http://www.souch.cz Přijímací řízení

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: HŠaSOŠŘVM/37/2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a 60 Zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 na následující obory.

Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 na následující obory. Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 na následující obory. Obory zakončené maturitní zkouškou: Denní studium: Autotronik Strojírenství Technické

Více

ZÁMĚR POČTU PŘIJÍMANÝCH STUDENTŮ VE 3. KOLE pro školní 2014/2015: forma vzdělávání. Autotronik L/01 Denní 4. Strojírenství M/01 Denní 4

ZÁMĚR POČTU PŘIJÍMANÝCH STUDENTŮ VE 3. KOLE pro školní 2014/2015: forma vzdělávání. Autotronik L/01 Denní 4. Strojírenství M/01 Denní 4 Ředitel Střední průmyslové školy Ostrov vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 na následující obory vzdělání: Obory zakončené maturitní zkouškou: Denní studium: Autotronik Strojírenství

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2018/2019 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Podkrušnohorské gymnázium, Most přijímací řízení pro školní rok 2016/2017

Podkrušnohorské gymnázium, Most přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 PODKRUŠNOHORSKÉ GYMNÁZIUM, MOST, příspěvková organizace pracoviště Most: Čs. armády 1530, 434 46 Most, tel. 476 441 974 gymmost@gymmost.cz http://www.gymmost.cz pracoviště Bílina: Břežánská 9, 418 34 Bílina,

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Znojmo, s.r.o. Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole pro školní rok 2016/2017 V souladu s ustanovením 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Pokyn ředitele č. 2/2015 V Blatné dne: 19. 1. 2015 Čj.

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Pokyn ředitele č. 2/2016 Čj. 34/2016/SOU V Blatné dne:

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY A JAZYKOVÁ ŠKOLA SVALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKO VÉ ZKOUŠKY PALACKÉHO 49, 757 01 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení č. j.

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Ředitel Střední odborné školy pedagogické, gymnázia a vyšší odborné školy Karlovy Vary vyhlašuje 2. kolo

Více

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 1 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Beroun Hlinky, Okružní 1404 Kritéria pro první kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Všeobecná ustanovení: V souladu se zákonem č. 561/2004

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Čtyřleté studium PODMÍNKY PŘIJETÍ - ukončené základní vzdělání - uchazečem se může stát každý žák 9. ročníku základní školy nebo její absolvent - podání řádně

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika průměr v I. pololetí 9. třídy ZŠ. Pokud dojde k rovnosti i v tomto případě, rozhoduje

Více

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019

Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Organizace přijímacího řízení do prvních ročníků vzdělávání ve střední škole a vyhlášení prvního kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Pokyn ředitele č. 1/2018 Čj. 13/2018/SOU V Blatné dne:

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 leden 2019 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 leden 2018 Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace LEGISLATIVA Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách a konzervatořích

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020. vyhlašuje 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2019/2020 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2013/2014

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2013/2014 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZEMĚDĚLSKO-TECHNICKÁ BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM 566550917, 566552360 566553143, http://www.szesby.cz, e-mail:szesbys@szesby.cz, Dr. Veselého 343, PSČ 593 17 Vyřizuje:

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 V souladu s 59 a násl. z. 561/2004 Sb., školský zákon v platném znění a vyhl. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání v platném znění vyhlašuje

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2015/2016 Obsah 1. Všeobecná ustanovení. 2. Přijímací komise.

Více

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30

Název oboru vzdělání přijímaných uchazečů 30 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE STŘEDNÍ ŠKOLE TECHNICKÉ A ŘEMESLNÉ, NOVÝ BYDŢOV, DR. M. TYRŠE 112, realizované ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

JEDNOTNÝ OBECNÝ MANUÁL pro soutěže odborných dovedností

JEDNOTNÝ OBECNÝ MANUÁL pro soutěže odborných dovedností JEDNOTNÝ OBECNÝ MANUÁL pro soutěže odborných dovedností Základní ustanovení 1) Soutěž je určena žákům 3. ročníků vybraných učebních oborů autoelektrikář, automechanik, instalatér, klempíř strojírenská

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika 26-41-L/01 Mechanik elektrotechnik 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého

Více

Směrnice pro přijímací řízení ve školním roce 2015/2016

Směrnice pro přijímací řízení ve školním roce 2015/2016 1. Základní ustanovení Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Pardubice, Štefánikova 325, 530 43 Pardubice Směrnice pro přijímací řízení ve školním roce 2015/2016 1.1 Přijímání

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž

STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD. Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ PŘIJÍMACÍ ŘÁD Přijímací řízení do 1. ročníku vzdělávání v SŠ COPT Kroměříž pro školní rok 2018/2019 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve střední

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 SOŠ a SOU Kuřim, s.r.o. stanovená v souladu s 59 a násl. z. č. 561/2004 Sb., školského zákona, v. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu

Více

Kritéria přijímacího řízení

Kritéria přijímacího řízení Kritéria přijímacího řízení školní rok 2015/2016 Sezimovo Ústí 2015 1 Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Informace o talentové zkoušce, kritéria přijímacího řízení, požadavky a podmínky přijímacího řízení, termíny konání talentové zkoušky 2013-2014

Informace o talentové zkoušce, kritéria přijímacího řízení, požadavky a podmínky přijímacího řízení, termíny konání talentové zkoušky 2013-2014 Informace o talentové zkoušce, kritéria přijímacího řízení, požadavky a podmínky přijímacího řízení, termíny konání talentové zkoušky pro školní rok 2013-2014 V Hradci Králové dne 25. září 2012* Mgr. Václav

Více

Podmínky přijetí ke studiu v univerzitním studijním programu Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava

Podmínky přijetí ke studiu v univerzitním studijním programu Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava Podmínky přijetí ke studiu v univerzitním studijním programu Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava Technologie procesů v energetice pro akademický rok 2016/2017 typ studia navazující magisterské

Více

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/ kolo

Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/ kolo Přijímací řízení pro čtyřleté obory vzdělání 2017/2018 1. kolo 1 Počty přijímaných žáků kód oboru název oboru počty přijímaných žáků forma studia výuka cizího jazyka *) 34-56-L/01 fotograf 30 denní AJ

Více

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia)

Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020. A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 A. Pro obory středního vzdělávání s maturitní zkouškou (denní a dálková forma studia) Přijímací řízení na střední školy je upraveno v 59 60 zákona č.

Více

Přijímací řízení. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání

Přijímací řízení. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání Jednotné přijímací zkoušky Rada Pardubického kraje dne

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/17 (1. KOLO)

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/17 (1. KOLO) Střední zdravotnická škola, Svitavy, Purkyňova 256 Adresa: Purkyňova 256, 568 02 Svitavy Telefon: 461 535 100, 461 531 491 E-mail: skola@szs.svitavy.cz Web: www.szs.svitavy.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018:

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018: Střední odborné učiliště služeb Vodňany, Zeyerovy sady 43/II Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018: Na základě zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016:

Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce 2015/2016: S T Ř E D N Í Š K O L A P R Ů M Y S L O V Á, T E C H N I C K Á A A U T O M O B I L N Í J I H L A V A tř. Legionářů 1572/3, 586 01 Jihlava Kritéria pro přijetí ke studiu na SŠPTA Jihlava ve školním roce

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Velká 3, Hradec Králové Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Ředitelka Střední školy služeb, obchodu a gastronomie vyhlašuje přijímací řízení

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2012/2013

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2012/2013 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZEMĚDĚLSKO-TECHNICKÁ BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM 566550917, 566552360 566553143, http://www.szesby.cz, e-mail:szesbys@szesby.cz, Dr. Veselého 343, PSČ 593 17 Vyřizuje:

Více

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové

Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Střední škola služeb, obchodu a gastronomie Hradec Králové Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019 Ředitelka Střední školy služeb, obchodu a gastronomie, Hradec Králové, Velká 3 vyhlašuje

Více

Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 Vyhlášení druhého kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 V souladu s 60 z. 561/2004 Sb., školský zákon v platném znění a vyhl. č. 245/2015 Sb., kterou se mění vyhláška č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika průměr v I. pololetí 9. třídy ZŠ. Pokud dojde k rovnosti i v tomto případě, rozhoduje

Více

19. Listopadu 2015 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016

19. Listopadu 2015 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016 19. Listopadu 2015 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016 PRÁVNÍ PŘEDPISY Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů; Vyhláška č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti

Více

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , , IČ: , DIČ: CZ

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , ,   IČ: , DIČ: CZ Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov, 666 25 Tel.: +420 549 410 076, +420 549 410 077, www.skolatisnov.cz IČ: 00053198, DIČ: CZ00053198 Přijímací řízení pro

Více

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy

Obsah. Ing. Radomil Poles ředitel školy Kritéria přijímacího řízení ke vzdělávání ve Švehlově střední škole polytechnické Prostějov nám. Spojenců 17, 796 01 Prostějov pro školní rok 2016/2017 Obsah 1. Všeobecná ustanovení. 2. Přijímací komise.

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení na střední školu pro školní rok 2015/2016 V souladu s 60 a 61 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace Tel. 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail:vedeni@ohsturnov.cz Přijímací řízení pro školní rok 2019-2020

Více

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů:

Termín pro l. kolo přijímacích zkoušek je a Počty přijímaných žáků podle oborů: Ředitel VOŠ, SŠ, COP v souladu s 165 odst. 2 písm. f), 59 a 60 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018

1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 čj. 1 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku střední školy pro školní rok 2017/2018 V souladu s 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2014/2015

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2014/2015 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2014/2015 Ve znění 64 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a v platném

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2017/2018 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení SOŠ pro školní rok 2017/2018 Ve znění 64 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a v platném

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice 1. Úvod Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2011/2012 VÝTAH Ředitel školy rozhoduje

Více

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba,příspěvková organizace Příčná 1108, Ostrava-Poruba

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba,příspěvková organizace Příčná 1108, Ostrava-Poruba Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba,příspěvková organizace Příčná 1108, 708 00 Ostrava-Poruba Příkaz ředitele č. 1 ze dne 12. ledna 2018 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Ředitel Střední

Více

Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 I. Obory vzdělání s výučním listem Přijímací zkoušky do prvních ročníků

Více

Obory s výučním listem minimální počet přihlášených uchazečů pro otevření třídy bude 21 žáků (u jednotlivých oborů minimálně 8 žáků)

Obory s výučním listem minimální počet přihlášených uchazečů pro otevření třídy bude 21 žáků (u jednotlivých oborů minimálně 8 žáků) Přijímací řízení probíhá v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 353/2016

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz Přijímací

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 319 111, www.ohsturnov.cz, e-mail: vedeni@ohsturnov.cz Přijímací

Více

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace

Střední škola technická a dopravní, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace Příloha č. 1 Kritéria přijímacího řízení pro 2 kolo - studijní obory 2) Zdravotní způsobilost ke vzdělávání (dle ustanovení 1a nařízení vlády č.689/2004 Sb.) potvrzení lékaře na formuláři přihlášky ke

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Knihkupecké a nakladatelské činnosti M/01. Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro školní rok 2017/18

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. Knihkupecké a nakladatelské činnosti M/01. Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro školní rok 2017/18 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro školní rok 2017/18 Knihkupecké a nakladatelské činnosti 66-43-M/01 Brno 23. 1. 2017 Ing. Renata Skýpalová, Ph.D. POČTY PŘIJÍMANÝCH ŽÁKŮ Předpokládaný

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 15 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2015/2016 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více