KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE"

Transkript

1 KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace

2 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky města Hustopeče: Město Hustopeče na Facebooku: Město Hustopeče na Instagramu: Hustopečská Televize na YouTube:

3 INFORMACE Z MĚSTSKÉHO ÚŘADU Dukelské náměstí 2/2 Hustopeče

4 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Úřední dny Městského úřadu Hustopeče Pondělí 8:00 17:00 Úterý 8:00 14:00 Středa 8:00 17:00 Polední přestávka je každý den od 12 do hodin Ve čtvrtek a v pátek bude úřad pro veřejnost zavřený. Z důvodu mimořádných opatření a kapacitních důvodů počtu zaměstnanců preferujeme elektronickou a telefonickou komunikaci. Při vyřizování úředních záležitostí se objednejte, prosím, telefonicky nebo mailem, využívejte i rezervační systém..

5 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE 17. května skončil nouzový stav Pro občany se toho moc nezmění. Některá opatření budou platit i nadále: Na veřejnosti je možné být maximálně v desetičlenné skupině. Všechny umělecké, sportovní, náboženské, spolkové nebo jiné akce mají max. kapacitu 100 osob. Až do 25. května zůstane omezený provoz vnitřních prostor restaurací. V zoologických a botanických zahradách až do 25. května zůstávají zavřené vnitřní pavilony. Zavřené zůstávají hotely a ubytovny, s výjimkou pro lázně, školní ubytovny a cizince. Nadále není možné využívat sauny, vnitřní bazény a koupaliště, tetovací a piercingové salony. Činnost kadeřnictví a kosmetických či masážních salonů dál funguje ve zvláštním režimu Provozovny, které mají otevřeno, musejí u zákazníků dohlížet na dvoumetrový odstup, předejít dlouhým frontám, zajistit v provozovně dezinfekční prostředky. Ještě přibližně týden zůstane povinné také nošení roušek na veřejnosti. V pobytových sociálních zařízeních platí zákaz návštěv. Kontroly na hranicích budou platit do 13. června.

6 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Každý den v době od 8 do 10 hodin mohou v prodejnách Lidl, Penny a Coop Jednota nakupovat pouze senioři nad 65 let a hendikepovaní nad 50 let. Stejné pravidlo platí i pro návštěvy pošty. Ta zároveň zavádí od čtvrtka 19. března upravenou otevírací dobu, a to PO - PÁ 8:00 16:00, polední pauza 11:30-12:30.

7 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Obědy je možné vydávat pouze prostřednictvím výdejních okének, které prozatím zřídily restaurace Tramonto, Formanka, U Špagáta, Vinopa a Řeznictví Franc. Od pondělí 11. května mohou restaurace otevřít venkovní posezení. V Hustopečích je otevřou Hotel Amande a Hotel Rustikal.

8 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE NABÍDKA STRAVOVÁNÍ NEMOCNICE HUSTOPEČE Nabízíme pro veřejnost objednání a vyzvednutí si obědů (polévka a hlavní jídlo; i pro diabetiky a dietáře) v naší kuchyni. Vyzvednutí je možné v době od do hod ve dvorním traktu nemocnice. Nejlépe projít spodní branou. Vstup do stravovacího zařízení je zakázán. Cena oběda je 90Kc. Je nutné si stravu objednat předem na tel. čísle: Úhrada by proběhla vždy na konci měsíce.

9 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Všem občanům VLÁDA ČR NAŘIZUJE aby při pohybu na veřejných místech nosili přes obličej roušky nebo alespoň šátky.

10 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE

11 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE

12 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE

13 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE V případě, že na sobě pozorujete známky onemocnění, volejte svého obvodního lékaře. Vyhněte se osobním návštěvám ordinací. Ke dni 18. května není v Hustopečích hlášen žádný případ pacienta nakaženého koronavirem.

14 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE POMOCNÁ INICIATIVA MĚSTA HUSTOPEČE: HLÍDAČKA Hustopeče Všem seniorům či rodinám s dětmi nabízí Město Hustopeče služby dobrovolníků, kteří nabízí výpomoc (nákupy, doprovod, hlídání a doučování dětí) pomocí facebookové skupiny. Máte-li o tuto neplacenou výpomoc zájem nebo naopak chcete pomoci, můžete nás kontaktovat na u redakce@hustopece.cz (NONSTOP) nebo na tel. číslech (v pracovní dny od 8.00 do 14:00).

15 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE (NONSTOP, ZDARMA)

16 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE

17 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Úřad práce České republiky informuje, že příjemci příspěvku na bydlení a přídavku na dítě nemusí dokládat příjmy ani uhrazené náklady za uplynulý kvartál. S ohledem na chystané změny není tedy nutné v tuto chvíli chodit osobně na ÚP ČR ani zasílat podklady jinou cestou. Pokud se během prvních 3 měsíců letošního roku lidem pobírajícím tyto dávky snížily příjmy nebo se zvýšily náklady na bydlení, a mají nárok na zvýšení dávky, mohou tyto změny doložit, jakmile to bude možné.

18 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE DAŇOVÁ PŘIZNÁNÍ DO Ministryně financí ČR Alena Schillerová oznámila, že všem fyzickým osobám umožníme podat daňové přiznání a uhradit daň bez sankce o 3 měsíce později, a to bez nutnosti prokázat důvody související s koronavirem. Máte tedy čas nikoliv do konce března, ale do 1. července. Cílem je zamezit koncentraci osob na úřadech a poštách. Další vstřícné kroky budou představeny v řádu nejbližších dnů.

19 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE ODEBÍREJTE DŮLEŽITÉ SMS ZPRÁVY Z RADNICE! Ve snaze zajistit dostatečnou informovanost jsme zahájili provoz SMS InfoKanálu města, který umožňuje zasílání důležitých informací (odstávky vody či elektřiny, svozy odpadů, jednání zastupitelstva, kulturní akce) v krátkých textových zprávách (SMS). REGISTRUJTE SE! Odběru přes web města nebo u paní Elišky Babáčkové ze sekretariátu starostky.

20 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Omezení na linkách IDS JMK Vážení občané, v souvislosti s nařízením Ministerstva zdravotnictví ČR spočívajícím v uzavření všech základních, středních a vysokých škol v České republice s platností od čtvrtka do odvolání provoz na všech regionálních linkách IDS JMK veden podle jízdních řádů, které platily o jarních prázdninách. Omezení se tak týká prakticky pouze posilových školních spojů. Opatření se netýká linek 1 až 99 ve městě Brně. Bližší informace na

21 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Pondělí od 8:00 do 16:00 Vypnutá oblast: Hybešova mimo polikliniky a dílny u polikliniky Žižkova od ul. Hybešova a č.p. 953 po č.p. 668 a 872

22 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Středa od 8:00 do 16:00 Vypnutá oblast: Větrná, U Větrolamu bytovky, Polní, Alšova, Dlouhá mimo jižní strany č.p. 1215/1-1084/33, U Vodojemu, Krátká č.p. 1221/2. Javorová od Komenského po č.p. 830/39, Dvořákova od Lipové po Komenského, Družstevní č.p. 995/21, Komenského č.p. 776/20

23 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Čtvrtek od 7:30 do 16:00 Vypnutá oblast: Odběratelská trafostanice Hustopeče Vodárna (č ) VYPNUTÍ SE NETÝKÁ DOMÁCNOSTÍ

24 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE OZNÁMENÍ O SVOZU ODPADU Svozy občanské: 4.5. / Bioodpad: a Papír, plast, nápojové kartóny (tetrapak): 5.5.

25 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE OTEVÍRACÍ DOBA SBĚRNÉHO DVORA Pondělí: Středa: Pátek: Sobota: Areál Městských služeb Nádražní 37, Hustopeče slouží k likvidaci jiných druhů odpadů

26 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE ZTRÁTY A NÁLEZY Mobilní telefon iphone 12/ Jízdní kolo zn. GT, Avalanche 10/ Jízdní kolo zn. Olpran 09/ Jízdní dětské kolo zn. GT, Extreme Mach1 08/ Finanční hotovost 05/ Mobilní telefon iphone 03/ Finanční hotovost Mobilní telefon iphone 01/ /2018

27 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE ZTRÁTY A NÁLEZY Kreditní karta Bank Polski 9/ Plášť na jízdní kolo, nalezeno na křižovatce ul. Bratislavská 8/ Černý adaptér do auta na čtečku čárových kódů 6/ Finanční hotovost, 3x bankovka, černá kožená peněženka 3/ Finanční hotovost, bankovka, ul. Jiráskova v Hustopečích 2/ Dioptrické brýle s plastovou obroučkou červené barvy 1/ Černá zimní bunda značková Finanční hotovost, bankovka, dopravní hřiště Hustopeče 6/2017 5/2017

28 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE ZTRÁTY A NÁLEZY ks mobilní telefon Huawei, nalezen v Hustopečích 3/ Finanční hotovost, bankovka, nalezena COOP Hustopeče 1/2017

29 MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Městská policie Hustopeče Služebna přesunuta na adresu Dobrovského 2. Tel.: Pondělí čtvrtek, neděle: pátek, sobota: Mimo tuto pracovní dobu doporučujeme v případě nutnosti využít tísňovou linku 158

30 VAŠE INZERCE Inzerci přijímá: Jana Tupá Tel: ,

31 VAŠE INZERCE Sportovní zařízení města Hustopeče nabízí volné reklamní plochy na rok 2020 v areálu letního koupaliště. Nachází se u tobogánu a u vstupu. Podrobnosti poskytne ředitel koupaliště Aleš Proschek na telefonním čísle

32 TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM Dukelské nám. 23 Hustopeče Tel.: , Otevírací doba: Pondělí pátek:

33 TIC HUSTOPEČE POMOCNÁ INICIATIVA MĚSTA HUSTOPEČE: HLÍDAČKA Hustopeče Všem seniorům či rodinám s dětmi nabízí Město Hustopeče služby dobrovolníků, kteří nabízí výpomoc (nákupy, doprovod, hlídání a doučování dětí) pomocí facebookové skupiny. Máte-li o tuto neplacenou výpomoc zájem nebo naopak chcete pomoci, můžete nás kontaktovat na u redakce@hustopece.cz (NONSTOP) nebo na tel. číslech (v pracovní dny od 8.00 do 14:00).

34 TIC HUSTOPEČE Nemáte-li facebook, pošlete nám příspěvky na adresu a my je zveřejníme za vás!

35 KINO HUSTOPEČE Dukelské náměstí 42/15 Hustopeče Prodej vstupenek na a hodinu před promítáním na pokladně kina.

36 KINO HUSTOPEČE AKTUÁLNĚ PROMÍTÁME: Pondělí Úterý Středa Pro Samu 20:00 Čtvrtek V síti: Za školou 17:00

37 KINO HUSTOPEČE AKTUÁLNĚ PROMÍTÁME: Pátek Problémissky 20:00 Sobota Vlastníci 20:00 Neděle Ježek Sonic 15:00

38 MĚSTSKÉ MUZEUM A GALERIE Dukelské náměstí 94/23 Hustopeče

39 MUZEUM A GALERIE června 2020 INTROSVĚT Veroniky Vejpustkové Výstavu je možné shlédnout kdykoliv v běžnou otevírací dobu muzea, veřejná vernisáž neproběhne.

40 MUZEUM A GALERIE STÁLÁ EXPOZICE DĚJIN MĚSTA Stálá expozice "Osvobození 1945", vznikla díky daru militárií sběratele Josefa Babáčka z Morkůvek a její součástí je i originální filmový dokument. Srdečně Vás na výstavu zveme!

41 MUZEUM A GALERIE STÁLÁ EXPOZICE DĚJIN MĚSTA Obnovenou stálou expozici dějin města Hustopečí jsme slavnostně otevřeli dne 16. dubna Děkujeme všem našim spoluautorům a spolupracovníkům. Těšíme se na vaši návštěvu!

42 MĚSTSKÁ KNIHOVNA Nádražní 20 Hustopeče Tel.:

43 MĚSTSKÁ KNIHOVNA MÁME OTEVŘENO! Městská knihovna Hustopeče oznamuje, že od pondělí 27. dubna má opět otevřeno s upravenou otevírací dobou: pondělí, středa, pátek vždy od 8:30 do 17 hodin s přestávkou od do Knihovna bude prozatím poskytovat pouze výpůjční služby a kopírování.

44 MĚSTSKÁ KNIHOVNA KNIHA Z KNIHOVNY Našim čtenářům přinášíme možnost on-line koupit novou knihu s velkoobchodní slevou a vyzvednout u nás v knihovně. Nemusíte tak platit poštovné, ani pro knihu jezdit někam daleko Jak to funguje? Navštivte web a zakupte zde knihu online Zadejte, do které knihovny, vám má být kniha doručena Po doručení knihy do knihovny vám přijde avízo k odběru Přijdete si vyzvednout svou knihu k nám do knihovny Více informací v knihovně.

45 CVČ PAVUČINA Šafaříkova 40, Hustopeče mobil: ,

46 Od je v souladu s usnesením vlády umožněna osobní účast žáků ve střediscích volného času. Také Pavučina znovu otevírá část svých zájmových kroužků. JE NUTNÉ DBÁT pokynů pro obnovení osobní přítomnosti v CVČ a podmínkách účasti. Každý kroužek bude řešen individuálně a zákonní zástupci budou informováni em, případně telefonicky. Děkujeme za pochopení, Petr Fridrich

47 MATEŘSKÉ CENTRUM CIPÍSEK UZAVŘENO Nádražní 20, Hustopeče Herna je otevřena v době provozu knihovny.

48 SPORT V HUSTOPEČÍCH Fotbal Házená Futsal Volejbal Stolní tenis Šachy Plavání Atletika Gymnastika

49 SPORT V HUSTOPEČÍCH OTEVÍRÁME KRYTÝ BAZÉN! Od pondělí 25. května se znovu otevírá krytý bazén, posilovna a sauna. Provozní doba krytého bazénu bude zatím beze změn. Podle pokynů Ministerstva zdravotnictví je nutné počítat s bezpečnostními omezeními: sauna maximálně pro 5 osob bez zapůjčených prostěradel (tzn. vlastní osušku nebo prostěradlo s sebou) posilovna je k dispozici pouze pro 3 osoby najednou krytý bazén je k dispozici bez využití prohříváren. Využití skříněk je možné dle pokynů plavčíků a obsluhy sauny. Doporučujeme, aby jste si udělali rezervaci sauny a posilovny nebo si předem telefonicky ověřili počet osob.

50 SPORT V HUSTOPEČÍCH KOUPALIŠTĚ HLEDÁ PLAVČÍKY a BRIGÁDNÍKY PLAVČÍCI BRIGÁDNÍCI NA ÚKLID Požadujeme: dovršení 18 let do dobrou fyzickou kondici a úsměv absolvování kurzu záchranářského minima (zabezpečí a hradí Spozam Hustopeče) směnný provoz včetně sobot a nedělí, příplatky za práci o víkendu. Požadujeme: Vhodné pro ženy v důchodovém věku. Nepravidelný směnný provoz včetně sobot a nedělí. Pracovní doba a směny si lze domluvit dle potřeby. Sobotní a nedělní příplatky. V případě zájmu pište na proschek@hustopece.cz nebo volejte Proschek Aleš

51 HUSTOPEČSKÉ CÍRKVE

52 HUSTOPEČSKÉ CÍRKVE Od pátku 24. dubna se bude každých 14 dní navyšovat možný počet účastníků bohoslužeb od 24. dubna účast nejvýše 15 osob od 11. května by to mohlo být 30 osob od 25. května maximálně 50 osob od 8. června bez omezení To vše, pokud nedojde k obnovení epidemie.

53 SPOLKY V HUSTOPEČÍCH ZÁKAZ SHROMAŽĎOVÁNÍ

54 Provozovatelem televizního vysílání je: Itself s.r.o. Pálavské nám. 11, Brno IČO: Tel.:

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 30. 9. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 15. 7. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 19. 7. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 14. 6. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 7. 6. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 5. 8. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 22. 7. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 28. 6. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 23. 9. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 18. 10. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 6. 5. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 10. 5. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 18. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 7. 10. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 20. 9. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 8. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 15. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 12. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 15. 2. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou,

MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do dovolenou, Obecní vysílání 3C MUDr. Kudrnová bude mít od 7. do 11. 8. 2017 dovolenou, pouze akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Ve středu 9. srpna bude mít MUDr. Šultes výjimečně ranní ordinaci. Řeznictví- uzenářství

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 5. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 16. 9. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 9. 9. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN

OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN Nová zpráva OBECNÍ ÚŘAD NECHVALÍN Úřední hodiny Po 8.00 12.30 Út 8.00 12.30 St 8.00 12.30 Čt 8.00 12.30, 13.30 17.00 Pá 8.00 12.30 místostarosta Po 19.00 20.00 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 30. 8. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 23. 4. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 26. 8. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz

www.slusovice.eu a www.slusovice.cz INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE SLUŠOVICE Všechny informace najdete také na webových stránkách www.slusovice.eu a ÚŘEDNÍ HODINY MĚSTSKÉHO ÚŘADU SLUŠOVICE INFORMACE PONDĚLÍ STŘEDA 08:00 08:00 17:00 17:00 Telefon:

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Ve sběrném dvoře Hvozdná NESBÍRÁME DO ODVOLÁNÍ SUŤ a PAPÍR. Děkujeme za pochopení. Žádáme občany, aby do kontejnerů na bioodpad nevhazovali ani drobné větve, ale

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Domovní odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. K cestě prosím přichystejte pouze plné popelnice. Tříděný odpad se odváží v úterý 6. srpna 2019. Tento odpad přichystejte

Více

Informace obecního úřadu.

Informace obecního úřadu. Informace obecního úřadu www.oumoutnice.cz Úřední hodiny OÚ Moutnice Po 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin St 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin Stavební úřad Sokolnice Oznamujeme občanům, že v době od 3.7. do

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 29. 3. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 18. 3. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná ROZHODNUTÍ hejtmana Zlínského kraje č. 1 o vyhlášení stavu nebezpečí z důvodu nebezpečí rozšíření afrického moru prasat. Stav nebezpečí je vyhlášen na období 31.7.2017

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 22. 2. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod.

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Obecní vysílání 3C Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Zdarma můžete odevzdat baterie všeho druhu, oleje, plechovky od barev, zářivky, výbojky,

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

Životní situace - úplné zobrazení

Životní situace - úplné zobrazení Životní situace - úplné zobrazení Zobrazení: základní, rozšířené, úplné 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE

KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE KABELOVÁ TELEVIZE HUSTOPEČE Informační kanál Města Hustopeče Za vysílání odpovídá a inzerci přijímá: Marketing a kultura Města Hustopeče Poslední aktualizace 15. 3. 2019 HUSTOPEČE ON-LINE Webové stránky

Více

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S.

Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Průvodce pro zájemce o službu - Komunitní bydlení Světlá n. S. Komu poskytujeme sociální službu? Domov Háj u Ledče nad Sázavou v domově pro osoby se zdravotním postižením poskytuje služby pro muže a ženy

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V pátek dne 3. srpna 2018 zemřel ve věku nedožitých 78 let pan JIŘÍ GORČÍK Hvozdná, Žitná 332 Se zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek dne 9. srpna

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Tříděný odpad PAPÍR se odváží ve čtvrtek 10. srpna 2017. Tento odpad přichystejte k cestě v modrých pytlích, případně balících označených čárovými kódy. ROZHODNUTÍ

Více

Poslední aktualizace INFOKANÁL NEJ TV ZDICE

Poslední aktualizace INFOKANÁL NEJ TV ZDICE Poslední aktualizace 26. 8. 2018 INFOKANÁL NEJ TV ZDICE Město Zdice Nej.cz s.r.o. KULTURA Loučení s prázdninami Koncert LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI NA ZDICKÉM KOUPALIŠTI VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY Datum: 2. 9.

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE

INFOKANÁL OBCE LUŽICE INFOKANÁL OBCE LUŽICE Lužice u Hodonína Vesnice roku 2009 Jihomoravského kraje OBEC LUŽICE Česká 1, 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7-11

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Hejtman Zlínského kraje vydal dne 29. 8. 2017 rozhodnutí č. 4 o zajištění kontinuity řešení mimořádné události, kterým ukládá Krajské veterinární správě SVS pro

Více

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017

Životický portál. od 15. května do 21. května 2017 Životický portál od 15. května do 21. května 2017 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk NEVLUDOVÁ Ludmila 135 95 HIKEL Alois 130 84 KUNCOVÁ Amalie 27 81 GERYKOVÁ Jiřina 8

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015

Životický portál. Od 23. března do 29. března 2015 Životický portál Od 23. března do 29. března 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci březnu oslaví narozeniny Jméno KARKOŠKA Lubomír MARŠÁLKOVÁ Vlasta GORČÍKOVÁ Marie MACÍČEK Jiří Číslo popisné 180 213 170 165 Věk 87

Více

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty Obecní vysílání 3C UPOZORNĚNÍ! MUDr. Šultes a MUDr. Kudrnová oznamují, že z důvodu vypnutí elektřiny budou ordinovat takto: čtvrtek 24. 3. ordinuje pouze MUDr. Šultes od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Nařízení Státní veterinární správy mimořádná veterinární opatření k zamezení šíření nákazy afrického moru prasat ve Zlínském kraji Vzhledem k tomu, že i naše obec

Více

Za obec: vyplnil: dne: podpis: Občanská vybavenost - sítě. veřejný vodovod i v části obce. veřejná kanalizace i v části obce. ČOV i pro část obce

Za obec: vyplnil: dne: podpis: Občanská vybavenost - sítě. veřejný vodovod i v části obce. veřejná kanalizace i v části obce. ČOV i pro část obce Za obec: vyplnil: dne: podpis: Občanská vybavenost - sítě ukazatel není veřejný vodovod i v části obce veřejná kanalizace i v části obce ČOV i pro část obce veřejná kanalizace dešťová i v části obce plynovod

Více

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017.

Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Zaměstnanci obecního úřadu přejí všem občanům klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v roce 2017. Pondělí 8:00-11:30 12:00-17:00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8:00-11:30

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám:

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám: Právě končí půlroční zkušební provoz po první etapě modernizace krytého plaveckého bazénu. Vzhledem k energetické náročnosti provozu bazénu bylo nutné přistoupit od 1. ledna 2015 k úpravě ceny některých

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Požadavky: Obec Hvozdná vyhlašuje výběrové řízení na pozici TECHNIK OBCE. minimálně SŠ vzdělání s technickým zaměřením minimálně 2 roky praxe znalost práce na

Více

DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021

DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021 DOTAZNÍK Rozvoj obce KAŠAVA do roku 2021 Počet odevzdaných dotazníků: 67 Jak hodnotíte následující oblasti v obci Kašava? Komunikace obecního úřadu s občany celkem odpovědí: 59 1 30 50,8% 2 23 39,0% 3

Více

Obecní vysílání 3C Na úřední desce (u samoobsluhy a na webu obce) je vyvěšen Návrh závěrečného účtu obce Žatčany za rok 2016. Připomínky k návrhu ZÚ můžete uplatnit písemně do 10.5.2017 nebo ústně

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Oznamujeme občanům, že program ČT D/art vysílá na kanále 9, formát MPEG4. Proveďte si přeladění na svých přijímačích, (na starších TV nenaladíte). V pátek 20.

Více

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO:

Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: KOSTICE Kabelová televize Kostice Příspěvková organizace Vedoucí Mgr. Vladimíra Požgayová Provozovatel infokanálu Petr Uher J. Palacha 34,Břeclav, IČO: 67549799 Orgánem dohledu nad provozováním televizního

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná º ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ º Obec Hvozdná se opět připojila k celorepublikové akci UKLIĎME ČESKO, která se koná v sobotu 7. dubna 2018. Jedná se především o sběr papírů, plastů

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin.

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin. Doprava Jeden z našich cílů zní: Dopravit zboží k zákazníkovi co nejdříve!!!. Právě proto používáme ověřené služby Expresní společnosti In Time a České pošty. Zboží skladem je odesláno v den objednání,

Více

Zpravodajství ObcERatíškovice

Zpravodajství ObcERatíškovice Zpravodajství ObcERatíškovice Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a na základě dnešního doporučení Krajské hygienické stanice Jihomoravského kraje se sídlem v Brně je s účinností od 7. ledna t. r.

Více

Životický portál. Od 18. května do 24. května 2015

Životický portál. Od 18. května do 24. května 2015 Životický portál Od 18. května do 24. května 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno NEVLUDOVÁ Ludmila HIKEL Alois ČERNOCHOVÁ Jarmila ČERNOCH Roman Číslo popisné 135 130 64 195 Věk 93 82

Více

Životický portál. Od 11. května do 17. května 2015

Životický portál. Od 11. května do 17. května 2015 Životický portál Od 11. května do 17. května 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno NEVLUDOVÁ Ludmila HIKEL Alois ČERNOCHOVÁ Jarmila ČERNOCH Roman Číslo popisné 135 130 64 195 Věk 93 82

Více

OBECNÍ KNIHOVNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

OBECNÍ KNIHOVNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 OBECNÍ KNIHOVNA ZAHRÁDKY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Zpracovaly: Marcela Daňhelová a Jana Heřmánková, knihovnice OBSAH 1. PRÁVNÍ SITUACE KNIHOVNY, JEJÍ ŘÍZENÍ A POJETÍ 2. VZNIK A HISTORIE KNIHOVNY 3. PROVOZ

Více

Informace Obecního úřadu

Informace Obecního úřadu Informace Obecního úřadu 26. 11. 2018 Provozovatelem televizního vysílání v kabelovém rozvodu je společnost CABTELmont Zlín, s.r.o. IČ: 60696346 Školní 234 763 15 Slušovice e-mail: info@cabtelmont.cz Orgánem

Více

Všechny níže uvedené ceny jsou včetně DPH a v CZK.

Všechny níže uvedené ceny jsou včetně DPH a v CZK. Obsah I. Doručení na adresu... 2 1) Smluvním dopravcem... 2 a) Česká pošta - balík do ruky... 2 b) Slovenská pošta expres kurýr... 2 c) DPD - ČR... 2 d) Kurýr Uloženka... 3 e) DPD - SR... 3 2) Týmem Rodentia

Více

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna :13

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna :13 INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 11. ledna 2019 15:13 Služby: - Odjezdy autobusů, Ordinace doktorů a úřady Novinky z obce: Počet obyvatel k 31.12.2018 Ples ve stylu filmových postav. Tříkrálová sbírka.

Více

Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice a v sekci Infokanál

Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice   a   v sekci Infokanál MĚSTO SLUŠOVICE INFOKANÁL INFORMACE Všechny informace najdete také na stránkách města Slušovice www.slusovice.cz a www.slusovice.eu v sekci Infokanál Žádosti o zveřejnění soukromých a firemních příspěvků

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Upozornění občanům

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Veřejné služby v obcích DSO Lanškrounsko

Veřejné služby v obcích DSO Lanškrounsko Veřejné služby v obcích DSO Lanškrounsko Obsah Anenská Studánka... 2 Damníkov... 3 Krasíkov... 4 Lanškroun... 5 Lubník... 6 Luková... 6 Rudoltice... 7 Sázava... 9 Tatenice... 9 Trpík... 10 Žichlínek...

Více

Katalog velikonočních dekorací

Katalog velikonočních dekorací Katalog velikonočních dekorací 2017 Platný k 3. 3. 2017 Aranžéři Všechny výrobky jsou vyrobeny žáky oboru Aranžér Střední školy živnostenské Sokolov, příspěvkové organizace. 2 Příjem zakázek (odborný výcvik

Více

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání

23. pátek 12:00-19:00 19:00-20:00 kondiční plavání T.E.S. s.r.o. Provozovatel služeb Plavecký bazén se saunou, Nádražní 775,Polička Provoz plaveckého bazénu listopad 2018 Veřejnost Veřejnost Veřejnost Kurzy 1. čtvrtek 6:00-7:30 14:30-20:00 2. pátek 12:00-19:00

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Č.j.: Základní škola Radiměř, okres Svitavy se sídlem Radiměř 211, 569 07 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 21_1. PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vypracoval: Schválil: Pedagogická rada projednala dne Směrnice nabývá

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Dnes v pondělí 27. 8. 2018 Obecní úřad Hvozdná otevřen od 12.30 hodin. Děkujeme za pochopení. Vzhledem k současnému období sucha žádáme odběratele vody z veřejného

Více

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna :17

INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna :17 INFOKANÁL KBTV Březová Aktualizace: 13. srpna 2018 08:17 Služby: - Odjezdy autobusů, Ordinace doktorů a úřady poběží na začátku každé hodiny. Novinky z obce: Slavnostní otevření zpevněné plochy, dětského

Více

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz

INFOKANÁL OBCE LUŽICE. Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz INFOKANÁL OBCE LUŽICE Obec Lužice Česká 1 696 18 Lužice Telefon: 511 117 821 www.luziceuhodonina.cz OBECNÍ ÚŘAD LUŽICE Úřední dny: Pondělí: 7.00 11.30 12.30 17.00 Středa: 7.00 11.30 12.30 17.00 PARTNERSKÁ

Více

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit 1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen -nemohu posoudit 1. Jaký je Váš názor na čistotu a celkový vzhled obce? 4 3 2 1 2. Jste spokojen s komunikací Obecního úřadu s občany? 3 3 2 2

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

MĚSTO NEJDEK. Čl. 1. Úvodní ustanovení

MĚSTO NEJDEK. Čl. 1. Úvodní ustanovení MĚSTO NEJDEK OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NEJDEK č. 08/2018, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy - rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací - bude přerušena dodávka elektrické energie:

Více

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 o placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezené oblasti města Kutné Hory Rada města Kutné Hory podle 11 odst. 1 a 102 odst. 2 písm.

Více

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016

Životický portál. Od 30. května do 5. června 2016 Životický portál Od 30. května do 5. června 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci červnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk WILDEROVÁ Marta 168 86 HASAL Antonín 186 65 MACHÁČ Antonín 178 65 TKADLEČKOVÁ Marie

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015

Životický portál. Od 7. prosince do 13. prosince 2015 Životický portál Od 7. prosince do 13. prosince 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci prosinci oslaví narozeniny Jméno KUNCOVÁ Věra BARTOŇ Josef VIČANOVÁ Marie Č.p. Věk 33 29 153 91 70 70 Jméno NĚMCOVÁ Jana ŽLEBKOVÁ

Více

MĚSTO TURNOV odst. 3 zákona o místních poplatcích 2 10b odst. 1 zákona o místních poplatcích

MĚSTO TURNOV odst. 3 zákona o místních poplatcích 2 10b odst. 1 zákona o místních poplatcích MĚSTO TURNOV Obecně závazná vyhláška č. 3/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Turnov se

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná FOTOGALERIE PRVNÍ ŠKOLNÍ DEN NAŠICH PRVŇÁČKŮ Požadavky: Obec Hvozdná vyhlašuje výběrové řízení na pozici TECHNIK OBCE. minimálně SŠ vzdělání s technickým zaměřením

Více