Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života"

Transkript

1 Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

2 Universal Flooring, mezinárodní společnost se stále silnější pozicí na trhu mezi firmami zaujímajícími přední postavení v oblasti vícevrstvých podlah v posledních dvou desetiletích, nabízí širokou paletu výrobků nejvyšší kvality, vyrobených z nejlepšího výběru klasických a exotických dřevin. Jako divize Unilin v Mohawk Industries Inc, jeden z největších výrobců a distributor dřevěných podlah po celém světě, naše společné zdroje zahrnují výrobní zařízení a kanceláře v severní Americe, Evropě a jihovýchodní Asii, s více než třiceti šesti tisíci zaměstnanci, poskytující výjimečnou úroveň celosvětové distribuce. Náš závazek kvality je dokázán stálými přísnými kontrolami zajišťujícími dodržování nejvyšších standardů, uplatňovaných výrobním procesem. Naše výrobní jednotky jsou certifikovány ISO 9001, zajišťující univerzálně uznávanou úroveň kvality výrobků. Jsme velmi hrdi na budování našeho obchodu překonáváním představ našich zákazníků. Universal Flooring je oddaný péči o životní prostředí a pozornosti o shodné používání zdrojů země. Naše nátěry také splňují nejvyšší mezinárodní standardy pro životní prostředí. Náš široký výběr podlahových výrobků je navržen tak, aby vyhovoval individuálním způsobům a preferencím sahajícím od bohatě tradičního vzhledu po odvážně současný. Můžete si vybrat z klasických dřevin zahrnující eucalyptus, dub, jasan, buk, tvrdý javor nebo z exotických dřevin jako hevea, merbau, ořech, eucalyptus, sapele, jatoba nebo kambala. Nabízené možnosti volby zahrnují uměle postaršený povrch, Marina úpravu spoje nebo Marina v kombinaci s detaily zátky. Další provedení dle přání zákazníka se vytvoří výběrem konečné úpravy s matným, polomatným nebo vysokým leskem nebo úpravy povrchu olejem, lakem, opracováním povrchu kartáčováním, zkosenými nebo ostrými hranami. Naše komplexní záruka a snadná údržba zajišťuje dlouhou životnost a trvalou krásu Vaší dřevěné podlahy Universal Flooring. Na obálce: Rembrandt Jatoba (2)

3 Rembrandt buk Accent Umění dřevěných podlah Universal Flooring nabízí dvě výrazné kolekce dřevěných podlah navržené v krásných druzích pro každý vkus a prioritu. Rembrandt je náš 14mm 3pásový vzor s 3,5 mm nosnou vrstvou, má neformální moderní atmosféru s důvtipným vzhledem umožňujícím této krásné dřevěné podlaze elegantní nádech vhodný do jakéhokoli prostoru. K dostání je v druhu dřeva dub, červený dub, buk, jasan, javor, hevea, třešeň, eucalyptus, sapele, ořech, merbau, jatoba a kambala. Rembrandt je nabízen v šířce 190 mm ve 2525mm nebo 1250mm délce (na objednání). Cezanne, náš exkluzivní 1pásový vzor, má nestárnoucí kultivovanost zprostředkovanou svým vzhledem skutečných prken. Cezanne je k dostání v druhu dřeva dub, buk, javor, eucalyptus, jasan, ořech, merbau a jatoba. Cezanne je nabízen v šířce 145 mm a v déle 1820 mm. Dub a jasan jsou také k dostání ve 190mm šířce se skosenými hranami s možností dodání bez povrchové úpravy. Podlahy z tvrdého dřeva - třídění Každý výrobek Universal Flooring je pečlivě zkontrolován a metodicky tříděn jako část našeho kvalitního procesu třídění. Výsledkem toho je nesrovnatelný konzistentní vzhled. Prime výběr je tradiční třídění, které koresponduje s EN tříděním Natural. Jedná se o kombinaci jemného a živějšího třídění, které se vyznačuje vyrovnanými barevnými kontrasty přirozeně jako růst dřeva. Accent působí skutečně přírodním dojmem. Podlaha působí živě díky sukovitosti, struktuře, žilkování a barvě. Je to rozhodnutí pro přirozenost a styl. Volba přírodních dřevěných podlah Vybíráme náš surový materiál u velmi uznávaných mezinárodních dodavatelů, od vybraných zdrojů ze zemí známých produkcí nejvyšší kvality. Universal Flooring podporuje národní a globální úsilí za nenarušování lesního hospodářství a dodržuje zodpovědně obchodní pravidla, která se starají o naše zdravé celosvětové životní prostředí. Dub Prime Dub Accent Rembrandt ořech Prime (3)

4 Dub Rembrandt 3pásový vzor Rembrandt dub Prime Nadčasová klasika Klasická přitažlivost dubu ho řadí mezi nejoblíbenější druhy pro dřevěné podlahy kvůli jeho vynikající odolnosti a zvláštní kresbě. Dub charakterizuje hustá kresba žilek s barevným rozsahem od světle žlutohnědé s jemně šedou přecházejí do teple středně hnědé. Opravdu všestranný, dub se osvědčil v jakýchkoli prostorách, sahajících od bohatě tradičních po úhledné a moderní. Dub je nabízen v třídění Prime nebo Accent, dále Vám dovoluje vyjádřit Váš individuální styl volbou konečné úpravy povrchu a barevného vzhledu. Původ: Evropa Cezanne 1pásový vzor Dub Prime Dub Accent Dub Prime Dub Accent (4) Cezanne dub Prime kartáčovaný

5 Červený Dub Rembrandt dub Accent Tradiční krása Červený dub, výjimečná volba pro dřevěnou podlahu, vyznačuje se hrubou lineární kresbou žilek, která je více dramatická než bílý dub. Jeho zbarvení je bohatý odstín červenohnědé. Červený dub je příjemná, odolná podlaha, která je k dostání v Prime třídění pro čistý, uklidňující efekt a v Accent pro rustikálnější dojem. Kartáčovaná konečná úprava povrchu poskytuje pocit půvabného stárnutí. Původ: Severní Amerika Rembrandt 3pásový vzor Rembrandt červený dub Accent Červený dub Prime Červený dub Accent Cezanne 1pásový vzor Trvalá krása pro váš domov Červený dub Prime Červený dub Accent (5)

6 Jasan & buk Světlé druhy dřeva Je mnoho proměnných, které ovlivňují výběr Vaší nové podlahy. Možná nejzákladnější rozhodnutí je zda světlá nebo tmavá podlaha bude nejlépe doplňovat Váš životní styl. Budete chtít zvážit takové otázky jako velikost Vašich místností, kvalitu okolního přirozeného světla a barvu Vašeho bytového zařízení, když si budete vybírat druhy dřeva pro Vaši podlahu. Jasan je favoritem pro ty, kteří dávají přednost otevřené kresbě a nesouvislému zvlněnému žilkování. Při první pokládce má jasan bledý odstín, který se časem stane teplejší světle žlutou. S pozoruhodnou trvanlivostí, jasan zůstává krásný za nejhorších podmínek. Lze ho též objednat se zabarvením do běla pro světlejší vzhled. Původ: Evropa Půvab buku je zprostředkován jeho rovnou kresbou žilek a jemnou konzistentní strukturou, která odolá zkouškám času. Jeho zbarvení sahá od velmi světle hnědé po červenohnědé odstíny, přesahující během času do sytě zlaté. Původ: Evropa Rembrandt 3pásový vzor Rembrandt buk Prime Rembrandt jasan Prime bílý Jasan Prime Jasan Accent Buk Prime Buk Accent Buk pařený Prime Buk červené jádro Cezanne 1pásový vzor Jasan Prime Jasan Accent Buk pařený Prime Buk pařený Accent (6)

7 Rembrandt Tvrdý javor Prime Kanadský javor je proslulý pro svou světlou barvu a tvrdost. Slonovinové a plavé odstíny se vzájemně proplétají a ztmavnou časem do leskle zlaté - dodávají tím javoru charakteristický rys. Původ: Severní Amerika Javor, třešeň & hevea Třešeň má teplé zabarvení a hedvábnou texturu, které přináší výtvarný půvab jakékoli místnosti. Počáteční načervenalá barva ztmavne v průběhu času. Původ: Severní Amerika Rembrandt třešeň Prime Rembrandt Hevea Prime Mocca Hevea, někdy uváděná jako gumovník nebo asijský dub, patří mezi nejodolnější druhy dřeva, protože málokdy seschne a nabobtná. Má červenavě šedý nádech s drobnými zbarvenými znaky často roztroušenými po celém stromě. Původ: Asie Rembrandt 3pásový vzor Javor kanadský Prime Javor kanadský Accent Hevea Prime Třešeň Prime Třešeň Accent Cezanne 1pásový vzor Druhy dřeva, které berou dech Zkrášlete svůj domov zářivou elegancí Javor kanadský Prime (7)

8 Jatoba, kambala &ořech Exotické akcenty Jatoba neboli brazilská třešeň je extrémně tvrdý druh dřeva. Jeho temně kaštanový barevný odstín ztmavne do červenohnědé když zajímavě zestárne. To se může vyznačovat výrazně tmavým pruhováním rozptýleným po celé ploše. Původ: Jižní Amerika Rembrandt 3pásový vzor Kambala se silně podobá teaku, když je čerstvě nařezaná, může mít rozsah barev od světle po středně hnědou. Během času přejde do teplejší tmavší hnědé s oranžovými akcenty, dodávající vzhled týku. Původ: Západní Afrika Americký ořech je jedním z nejvíce ceněných druhů tvrdého dřeva Severní Ameriky díky své hustotě a houževnaté pevnosti, která se projevuje výjimečnou rozměrovou stálostí. Ořechu si váží pro jeho zvláštní tvary kresby žilek, které mohou zahrnovat vlnky, kudrlinky a skvrnité útvary. Konečná úprava povrchu během jeho dlouhé životnosti vytvoří unikátní zářivou patinu. Původ: Severní Amerika Cezanne jatoba Jatoba Kambala Ořech Prime Ořech Accent Cezanne 1pásový vzor (8) Jatoba Ořech Prime Rembrandt Kambala

9 Eucalyptus je rychle rostoucí druh dřeva nacházející se v plantážových lesech v teplém a subtropickém klimatu. Jeho jedinečná zajímavost pochází ze souhry načervenalých odstínů a tmavšími a světlejšími barvami, zatímco variace vzniklé střídáním prken vypráví stále se měnící příběh. Původ: Jižní Amerika Sapele má výrazné středně až tmavě červené zbarvení, které je s časem stále bohatší. Jeho jemné propletené žilkování je zvýrazněno ohraničenými pruhovanými útvary, vytvářejícími unikátní styl, který uchvátí představivost. Původ: Afrika Merbau eucalyptus & sapele Merbau je význačné svými pozoruhodnými variacemi mezi světlými a tmavými prkny. Extrémně tvrdé exotické dřevo, žilkování merbau se rozprostírá mezi propletenou, vlnitou a pozoruhodně prostou texturou. Variace v žilkování a tmavá červenohnědá patina, která se dostaví s jeho půvabným stárnutím, z něj činí velmi zajímavou volbu. Původ: Asie Rembrandt ořech Prime Cezanne Marina Merbau Rembrandt 3pásový vzor Merbau Eucalyptus Sapele Cezanne 1pásový vzor Rembrandt Eucalyptus Merbau Eucalyptus (9)

10 Možnosti volby Vyjádřete svůj postoj Můžete dodat podlaze Vaši osobitost volbou konečné úpravy povrchu, lesku, opracování a úpravou hran. Konečná úprava povrchu Olej vytvoří měkčí, přírodnější vzhled dřeva, zatímco lak je silný, tvrdý a má snadnou udržbu. Lak vyztužený kysličníkem hlinitým je nejtvrdší konečná úprava povrchu, je nejvíce odolný vůči poškrábání a vyžaduje nejmenší údržbu. Lesk Naše laky jsou k dostání s matným, polomatným a vysokým leskem. Nízký lesk má matný povrch, vytváří dojem podobný povrchu s úpravou olejem. Střední lesk má hedvábný vzhled, který doplňuje jakýkoli dekorační styl, zatímco vysoký lesk poskytuje nejvyšší zářivý lesk. Opracování povrchu Proces kartáčování zahrnuje jemné okartáčování měkčích částí dřeva, jehož výsledkem je nádherné zvýraznění přírodní kresby žilek dřeva. Úprava hran Zkosené hrany zvýrazňují tvar každého prkna a dodají podlaze Cezanne speciální charakter, zatímco pravoúhlé hrany utvoří hladký, rovný povrch. (10) Marina Rembrandt a Cezanne kolekce podlah jsou známy speciální drážkou, jež je vybavena 5 mm širokou dekorativní pryžovou šňůrou buď černou nebo šedou, která vytváří dojem námořní paluby. Marina Plug Volba dřevěných zátek o průměru 20 mm utváří vzhled spíše antické kolíkové podlahy. Plug zátky Plug vzor lze dodat bez pryžové šňůry v druzích dřeva jako dub, buk, merbau, javor a jatoba. Barvy Rembrandt a Cezanne dřevěné podlahy jsou k dostání v rozsáhlé kolekci mořených barev a přírodních odstínů, zahrnující: Dub - bílý, Winchester, Mocca, Earth a Panga Panga Jasan - bílý Eucalyptus - Fire, Stone, Earth Hevea - Mocca, Fire Vlašský ořech - hnědý ořech, Mocca Rembrandt dub Accent Stone s patinovaným povrchem Patinovaný povrch Podlaha s patinou je vytvořena složitým procesem. Za prvé, každé prkno je patinováno, aby se podlaze dodal zvláštní starobylý vzhled, a potom každá fošna je hoblována ručně a prozrazuje tak unikátní umění individuálního mistra. Povrch prkna, konce a strany jsou opatrně řezány, takže konečný výrobek se vyznačuje mírně drsnou tesanou strukturou, zvýrazněnou velmi starou patinou trámů, láskyplně opotřebovaných po řadu generací šlépějemi rodin. Marina Marina Plug Plug Cezanne Marina dub Prime

11 Vyberte si metodu pokládky Existují dva způsoby pokládky Vaší nové podlahy. Uniclic není třeba lepení, jenom nasadit a spojit profilem. Pero & drážka tento tradiční systém zahrnuje lepení. Konstrukce Pokládku našich podlah lze také provádět se systémy podlahového vytápění s výjimkou dřeva buk, javor. Doporučujeme Vám kontaktovat naše prodejní zástupce ohledně kompletních pokynů k pokládce. Vyrobeno Columbia Flooring s licencí Unilin Group: Patent USA č.6,006,486 Záruka Universal poskytuje prvotřídní 15letou záruku na ochranu Vaší podlahy po celou její dlouhou životnost. Informujte se u svých obchodních partnerů. Údržba Údržba Vaší dřevěné podlahy je překvapivě snadná. Jednoduše pravidelně zametáním, suchým mopem nebo vysáváním. Pokud je třeba můžete čistit podlahu mírně vlhkým mopem. Podlaha s úpravou povrchu olejem provedenou již v závodě Universal vydrží po dlouhá léta s náležitou péčí a údržbou. Doporučujeme, abyste používali prvky na ochranu dřevěných podlah pod nožičky nábytku, abyste umístili ochranné podložky pod kolečkové židle a také umístili ochranné podložky v oblastech vstupu s vysokým provozem. Kompletní detaily ohledně záruky a údržby jsou k dispozici u našich prodejních zástupců. Rembrandt Buk Prime bílý Universal konstrukce dřevěných podlah Šest vrstev UV laku Mara-Thon konečné úpravy povrchu nebo Mara-Thon UV konečné úpravy povrchu olejem standard. Drážka Naše pevné jádro je vyrobeno z vyhovující Hevey, která se perfektně hodí pro profily Click a poskytuje větší stálost než tradiční jádro z borovice. Nášlapná vrstva k dostání v různých druzích dřeva, s tloušťkou 3,5 mm. Smrková dýha Pero Hodnocení tvrdosti podle Brinella je nejstarší a nejspolehlivější z metod k testování tvrdosti a používá se ke stanovení tvrdosti u druhů dřeva. Stupně tvrdosti u druhů dřeva používaných Universal Flooring jsou uvedeny níže: Jatoba 7.0 Merbau 4.9 Kanadský javor 4.8 Jasan 4.0 Eucalyptus 4.0 Kambala 3.9 Buk 3.8 Dub 3.7 Červený dub 3.7 Hevea 3.5 Sapele 3.5 Ořech 3.4 Třešeň 3.1 (11)

12 Maloobchod AKČNÍ CENÍK Dřevina Třídění Vzor Rozměr spoj povrch obj. č. Cena v Kč/m2 bez DPH s DPH HEVEA Prime 3-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak DUB červený Prime 3-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak DUB červený Accent 3-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak DUB evropský Naturell 4-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak JAVOR kanadský Accent 4-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak EUCALYPTUS Naturell 4-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak 45L JAVOR kanadský Accent 3-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak TŘEŠEŇ Accent 3-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak 50C MERBAU Naturell 4-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak OŘECH americký Accent 4-pásový 14x190x2525 mm Uniclick lak DUB Accent 1-pásový 14x145x1820 mm Uniclick bez povrchové úpravy DUB Accent 1-pásový 14x190x1820 mm Uniclick bez povrchové úpravy Logistické informace: * 3-pásový/4-pásový vzor: 1 paleta=35 svazků=100,75 m2. * 1-pásový vzor: 1 paleta=49 svazků=77,57 m2. * Podlahy "bez povrchové úpravy" doporučujeme ošetřit OSMO COLOR nátěry na bázi oleje a vosku. Bližší informace najdete na Platnost ceníku od Au-Mex s.r.o., Poděbradská 547/40, Praha 9 - Vysočany, tel/fax: nebo 72, info@au-mex.cz

13 Ceník je platný od Vícevrstvé dřevěné podlahy Druh REMBRANDT 3-pásový vzor Dřevina Obj.č: bez DPH včetně DPH DUB Prime Kč Kč DUB Accent Kč 948 Kč DUB Červený Prime * Kč Kč DUB Červený Accent * Kč Kč Povrchová úprava: LAK BUK Prime Kč Kč BUK Accent Kč 948 Kč rozměr: JASAN Prime Kč Kč 14,0x190x2525 mm JASAN Accent Kč Kč JAVOR kanadský Prime * Kč Kč TŘEŠEŇ Prime 45C Kč Kč OŘECH americký Prime Kč Kč Nově: Ořech Americký CEZANNE 145 mm 1-pásový vzor OŘECH americký Accent Kč Kč EUCALYPTUS * 45L Kč Kč SAPELE * 45P Kč Kč MERBAU Kč Kč JATOBA Kč Kč KAMBALA (Iroko) 45K Kč Kč DUB Prime Kč Kč DUB Accent Kč Kč DUB Červený Prime * Kč Kč Povrchová úprava: LAK BUK Pařený Prime 45S Kč Kč JASAN Prime Kč Kč MERBAU Kč Kč JAVOR Prime Kč Kč rozměr: JATOBA Kč Kč 14,0x145x1820 mm OŘECH americký Prime Kč Kč OŘECH americký Accent * Kč Kč EUCALYPTUS 45L Kč Kč KOLEKCE HDF 3-pásový vzor Povrchová úprava: lak rozměr:12,5x190x1820 mm NOVINKY 2010 Dřevina DUB Mix (3-pás.vzor) * DUB Mix (1-pás.vzor) * Provedení nosná deska HDF dýha 2.2 mm bez DPH 660 Kč 990 Kč včetně DPH 792 Kč Kč KOLEKCE DUB kouřový 3-pásový vzor Povrchová úprava: OLEJ rozměr:14x190x2200 mm Dřevina Provedení bez DPH včetně DPH DUB Accent kouřový přírodní * Kč Kč DUB Accent kouřový 2xbělený * DUB Accent kouřový 2xbělený hluboce kartáčovaný * DUB Prime kouřový 2xbělený hluboce kartáčovaný * spojení Uniclic Multifit Kč Kč Kč Kč Kč Kč Au-Mex s. r. o., Poděbradská 574/40, Praha 9-Vysočany, tel/fax: nebo 72, info@au-mex.cz

14 KOLEKCE MONET Dřevina DUB Burgundy * 1-pásový vzor DUB Champane * Povrchová úprava: OLEJ DUB Cognac * rozměr: 14x145x1820 mm DUB Bourbon * DUB Normandy * DUB Perigord * Povrchová úprava: OLEJ DUB Burgundy * rozměr: 14x190x1820 mm DUB Champane * DUB Cognac * DUB Bourbon * DUB Normandy * DUB Perigord * Provedení spojení Uniclic Multifit Ceník je platný od bez DPH včetně DPH Kč Kč Kč Kč Pozn. Detailní informace o kolekci MONET naleznete v ceníku kolekce Milano&Monet Zboží označené * není skladové zboží, pouze na objednávku. Specifikace balení Produkt lamel v m 2 v balení na váha balení balení paletu palety šířka Rembrandt 6 2, Cezanne 6 1, Cezanne Marina 6 1, Rubens 4 1, Vytvořte si svojí vlastní podlahu za těchto podmínek: bez DPH včetně DPH Povrchová úprava UV - vytvrzelým olejem 80 Kč 95 Kč Plug - rohové zátky pro Cezanne (4 zátky na lamelu) 70 Kč 83 Kč Marina look - drážka pro kaučukovou šňůru Rembrandt/Cezanne 55 Kč 65 Kč Kaučuková šňůra (dodávána v rolích po 250 m) 20 Kč 24 Kč Povrchová úprava lak: SuperMatt (5% lesk) 30 Kč 36 Kč Povrchová úprava lak: Vysoký lesk (60% lesk) 20 Kč 24 Kč Povrchová úprava lak: Alu oxide Additive 20 Kč 24 Kč Ručně drásaná povrchová úprava - Antique, ScrapWood (Cezanne) 290 Kč 345 Kč Ručně drásaná povrchová úprava - Antique, ScrapWood (Rembrandt) 190 Kč 226 Kč Materiál bez povrchové úpravy 0 Kč 0 Kč Cezanne v tloušťce 22 mm 120 Kč 143 Kč Sražení podélných hran (0,8 nebo 1,2 mm) 20 Kč 24 Kč Kartáčování povrchu 20 Kč 24 Kč 1x nátěr moření povrchu (min. 600m2) 20 Kč 24 Kč 2x nátěr moření povrchu (min. 600m2) 30 Kč 36 Kč 3x nátěr moření povrchu (min. 600m2) Panga 60 Kč 71 Kč Au-Mex s. r. o., Poděbradská 574/40, Praha 9-Vysočany, tel/fax: nebo 72, info@au-mex.cz

15 Universal Flooring nabízí široký výběr výrobků z pravého tvrdého dřeva. Jako přírodní výrobky postupně změní barvu, když jsou vystaveny slunečnímu světlu a jiným faktorům okolního prostředí. Naše fotografie znázorňuje konečné barvy dřeva tak přesně jak to umožňuje současná technologie tisku. Konečný výběr barvy by měl být vždy proveden z aktuálních vzorků dřeva. Distributor pro ČR a SR: Au-Mex s.r.o. Poděbradská 574/ Praha 9 Vysočany tel.: , , , fax: GSM: info@au-mex.cz (12) Rembrandt Jasan Prime bílý

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Universal Flooring, mezinárodní společnost se stále silnější pozicí na trhu mezi firmami zaujímajícími přední postavení v oblasti vícevrstvých podlah v posledních

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor kanadský Pecan Dub

Více

očka, dřeňová zrcadla a velké barevné záběhy. jednostranná, oboustranná i roztroušená, dřeňová zrcadla. zrcadla a mírné barevnostní kontrasty.

očka, dřeňová zrcadla a velké barevné záběhy. jednostranná, oboustranná i roztroušená, dřeňová zrcadla. zrcadla a mírné barevnostní kontrasty. OBSAH CENÍKU Pohledové třídění podlah MAGNUM str. 2 Kolekce dřevěných podlah MAGNUM SMART 12 - akční kolekce podlah pro rok 2014 str. 3 CREATIVE - EXTREME str. 3 NATUR str. 3 EXOTICKÉ DŘEVINY str. 4 ROŠÁDY

Více

Nature 790 Kč m2. Klasik 720 Kč m2 Rustikal 620 Kč m2. Country 350 Kč m2. 1 150 Kč m2

Nature 790 Kč m2. Klasik 720 Kč m2 Rustikal 620 Kč m2. Country 350 Kč m2. 1 150 Kč m2 MASIVNÍ VLYSY VÝROBA ČR DŘEVINA Síla Třída Cena Formát ure 790 Kč Dub 21 Klasik 720 Kč Rustikal 620 Kč 70x400 mm, Country 350 Kč MASIVNÍ VLYSY VÝROBA NĚMECKO DŘEVINA Síla Třída Cena Formát Dub Dub hnědý

Více

Informace o produktu. Příručka k sortimentu prken z masivu. Podlahy rozvíjejí osobnost

Informace o produktu. Příručka k sortimentu prken z masivu. Podlahy rozvíjejí osobnost Informace o produktu Příručka k sortimentu prken z masivu Podlahy rozvíjejí osobnost Platné od 01.01.2010 Perasdfy Podlahy rozvíjejí osobnost STRUKTUR FUNKE TEH N IKÉ VLSTNOSTI Prkna z masivu vyzrálá,

Více

třídění Výběr Kolekce Kolekce Kolekce z exotiky Fine Season klidných dřevin Winchester

třídění Výběr Kolekce Kolekce Kolekce z exotiky Fine Season klidných dřevin Winchester třídění Výběr z exotiky Kolekce klidných dřevin Kolekce Fine Season Kolekce Winchester Patentovaný spoj EKOLOG G5 využívá technologii, kde ke spojení zámku dochází automaticky. Jednoduchým přitlačením

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.2

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.2 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.2 DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY Parket Atelier s.r.o. Budějovická 1035 252 42 Jesenice tel. vzorkovna: 241 404 735 tel. velkoobchod: 241 712 630 fax: 241 404 017 www.parketatelier.cz

Více

... všechno, co jste kdy od parkety čekali.

... všechno, co jste kdy od parkety čekali. ... všechno, co jste kdy od parkety čekali. Dub evropský Tradiční evropská dřevina pro elegantní a útulný interiér Dub evropský naturell Jasan naturell Jasan Znovu objevená krása prosvětlující každý prostor.

Více

Maloobchodní ceník dřevěných podlah Magnum

Maloobchodní ceník dřevěných podlah Magnum 9 Maloobchodní ceník dřevěných podlah Magnum Třívrstvá podlaha s nášlapem 3,6mm, celková tlioušťka 15mm STANDARDNÍ POLOŽKY Akát střelec 3-lam. 15/205/2200 2,71 lak 990,00 Buk pařený dáma 3-lam. 15/205/2200

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor (Kanadský) Pecan

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.5.2010 Podlahy - MEISTER s.r.o. Laminátové podlahy 1. Laminátové podlahy LC 50 W3/31, zámek Multiclic, v balení

Více

AKČNÍ NABÍDKA. dřevěné podlahy 3-vrstvé 2-vrstvé masivní. výrobci jsou držitelé certifikátu

AKČNÍ NABÍDKA. dřevěné podlahy 3-vrstvé 2-vrstvé masivní. výrobci jsou držitelé certifikátu dřevěné podlahy 3-vrstvé 2-vrstvé masivní AKČNÍ NABÍDKA výrobci jsou držitelé certifikátu HARO PARKETT 4000: vzor prkno / 1-lamela, buk pařený Sauvage, sražená hrana 3-vrstvé dřevěné podlahy HARO PARKETT

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a %

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a % Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka kvalit PECHAR s.r.o. Dřevoimport a velkoobchod Náchodská 3, Praha 9, 19300 Tel: 0 879 443 Fax: 0 879 588 www.pechar.cz produ 100 u kt a % Uvedené fotografie jsou pouze

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1856,00 1721,00 2227,00 2065,00

Více

2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě

2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě Obsah 1 Obsah 1. Obsah Strana 9 2 Informace o firmě Kährs 2.1 Podlahy se silnými kořeny 2.2 Kährs po celém světě Strana 16 Strana 16 3 Životní prostředí, jakost a certifikace 3.1 Pravé dřevo je nádherné

Více

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit CZ 69 Kč Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit Špičková stabilita podlah Rooms je zajištěna velmi vysokou hustotou nosné HDF desky, která dosahuje hodnoty až 930 Kg/m 3. Takové parametry zaručují

Více

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Obsah KoMPLeTNí PřehLeD

Více

513,- /m 2 vč. DPH. 836,- /m 2 vč. DPH. akční nabídka září + říjen 2011 pro maloobchodní zákazníky NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY NOVÁ DOPORUČENÁ MOC

513,- /m 2 vč. DPH. 836,- /m 2 vč. DPH. akční nabídka září + říjen 2011 pro maloobchodní zákazníky NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY NOVÁ DOPORUČENÁ MOC Vážení zákazníci, na měsíc ZÁŘÍ a ŘÍJEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY Lignum plank 539,- /m 2 NOVÁ DOPORUČENÁ MOC 513,- /m 2 vč.

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.6.2011 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke Schulte

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.1

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.1 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2013.1 DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY Parket Atelier s.r.o. Budějovická 1035 252 42 Jesenice tel. vzorkovna: 241 404 735 tel. velkoobchod: 241 712 630 fax: 241 404 017 www.parketatelier.cz

Více

povrchová úprava povrchová úprava

povrchová úprava povrchová úprava Uvedené zboží je na objednávku. Termín dodání je na dotaz. Vysvětlivky: * = mořený výrobek ** = tepelně upravený výrobek Lak Proteco: Vysoce odolná lakem Proteco v lesklém vzhledu Lak Proteco natura: Vysoce

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010 uvedené ceny v tomto ceníku jsou v Kč bez DPH (vždy za měrnou jednotku) platný od 1.2. 2010 Třívrstvé parkety MAGNUM Základní produktová řada Dekor / dřevina Král Dáma Střelec Věž

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2015.1

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2015.1 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2015.1 S1 DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY Skladpodlah s.r.o. Vážní 432 500 03 Hradec Králové tel. 602 242 659 www.skladpodlah.cz info@skladpodlah.cz změny vyhrazeny Technická data (2-vrstvé

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky Přírodní vzhled, omezená běl a malé suky Kompromis mezi rustikálním a přírodním vzhledem, živé variace barev Výrazný

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2013 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke

Více

Kompletní program podlah 2011-2013

Kompletní program podlah 2011-2013 Kompletní program podlah 2011-2013 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Dýhovaná podlaha KOMPLETNÍ PROGRAM PODLAH MEISTER 2011-2013»MEISTER Značka pro profesionály

Více

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm CENÍK LIŠT HOCO Dřevěná dýha 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem DŘEVINA surová lak Ks v balení: 20 ks Ks v balení: 10 ks Ks v balení: 10 ks Smrkové jádro s HOCOfinish

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka Říjen 015 Dubová prkna Country Grande Dřevěné podlahy navržené přírodou Dřevěné podlahy patří k nejtrvanlivějším podlahovým krytinám na světě. Dlouhá životnost, luxusní

Více

Třídění Natur. Třídění Living

Třídění Natur. Třídění Living 6.2. MC 1 Třívrstvé dřev. Podlahy Parador 6.2.1.1 Zámková podlaha Classic 3020 rozměry v mm - 14 x 185 x 1080 třešeň evropská pař. Počet ks/m2 ve svazku Počet ks/m2 v paletě Hmotnost v kg - svazek/paleta

Více

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy:

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy: Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73 61 63 64 71 73 DÝHA BARVA CPL Povrchy: Dýha bubinga, buk, bříza, citron, dub stříbrný, dub AM, dub EV, hruška, jabloň indická, jasan, jasan stříbrný, javor AM, javor

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy. www.floorforever.cz. Luxury collection

Třívrstvé dřevěné podlahy. www.floorforever.cz. Luxury collection Třívrstvé dřevěné podlahy www.floorforever.cz Luxury collection Prohlédněte si, jak krásný může být Váš domov s naší exkluzivní kolekcí Wild Beauty! Dub Castle Windsor 1 2 Druh: Dub Castle Castelvecchio

Více

www.balterio.cz www.floorforever.cz Akční ceny PRODLOUŽENO 15 % 20 % 10 % 12 % 6 % CENÍK 2015 Styl. Kvalita. Jednoduchost. Laminátové podlahy

www.balterio.cz www.floorforever.cz Akční ceny PRODLOUŽENO 15 % 20 % 10 % 12 % 6 % CENÍK 2015 Styl. Kvalita. Jednoduchost. Laminátové podlahy Akční ceny www.balterio.cz www.floorforever.cz PRODLOUŽENO 15 % % 20 % 12 % 10 % 6 % CENÍK 2015 Styl. Kvalita. Jednoduchost. 1 Maloobchodní ceník laminátových podlah Balterio 2015 Kolekce Zátěž Tloušťka

Více

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER LC 50 W3/31, zámek Multiclic, v balení - 3,06 m² (12 lamel), impregnace nosné HDF desky (systém Aquasafe), povrch melamin, rozměr r lamely 1288 x 198 x 7 mm, záruka 10 let bytové / 3 roky komerční prostory

Více

Třívrstvé dřev. podlahy Parador

Třívrstvé dřev. podlahy Parador 6.1.2.2.1 Zámková podlaha TRENDTIME 1 Javor kanadský Bambus světlý Bambus čokoládový kouřový Javor fineline bez V spáry fineline bez V spáry kouřový finel.bez V spáry 1144698 13x130x2010 2 478,- 2 974,-

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2010 uvedené ceny v tomto ceníku jsou v Kč bez DPH (vždy za měrnou jednotku) platný od 1.8.2010 www.magnumparket.cz Třívrstvé parkety MAGNUM Základní produktová řada Dekor / dřevina

Více

DŘEVĚNÉ PARKETY VÍCEVRSTVÉ DŘEVĚNÉ PARKETY VÍCEVRSTVÉ. BARLINEK třívrstvá parketa se zámkem. ŘADA PROFESIONAL 15 x 207 x 2 200 mm

DŘEVĚNÉ PARKETY VÍCEVRSTVÉ DŘEVĚNÉ PARKETY VÍCEVRSTVÉ. BARLINEK třívrstvá parketa se zámkem. ŘADA PROFESIONAL 15 x 207 x 2 200 mm BARLINEK třívrstvá parketa se zámkem Název Třídění dřeviny Garance Povrchová úprava ŘADA PROFESIONAL 15 x 207 x 2 200 mm Buk přírodní Family 30 let 3,18 3 lamela UV Lak 942,00 Buk přírodní Select 30 let

Více

1 Dřevěné podlahy HARO Parkett

1 Dřevěné podlahy HARO Parkett SORTIM Praha, s.r.o. Holešovice přístav čp. 119 (východ), 170 00 Praha 7 Holešovice tel.: +420 225 996 842, podlahy@sortim.cz Sortim Karlovy Vary s.r.o. Závodu míru 806, 360 17 Karlovy Vary - Stará Role

Více

Bestsellers platnost od 1. 3. 2016

Bestsellers platnost od 1. 3. 2016 Bestsellers 2016 CZK 56 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v atraktivní cenové nabídce, 54 dubů a 2 ořechy Různé barevné povrchové úpravy v matném laku, přírodním a bílém oxid. oleji,

Více

Z lesa k DŘEVĚNÝM PODLAHÁM

Z lesa k DŘEVĚNÝM PODLAHÁM Svět parket Z lesa k DŘEVĚNÝM PODLAHÁM Jako rodinný podnik s dlouholetou tradicí a se sídlem v lesnatém Štýrsku vyrábí firma Scheucher již po několik desetiletí vysoce hodnotné parkety, které ve více než

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1 DŘEVĚNÉ 3-VRSTVÉ PODLAHY Parket Atelier s.r.o. Budějovická 1035 252 42 Jesenice tel. vzorkovna: 241 404 735 tel. velkoobchod: 241 712 630 fax: 241 404 017 www.parketatelier.cz

Více

Quick Step Laminát 2012 - česká republika

Quick Step Laminát 2012 - česká republika Quick Step Laminát 2012 - česká republika 1 Quick Step znovu suverénně pluje na vlnách nejnovějšího vývoje Náš svět se mění a Quick Step se mu přizpůsobuje Značka Quick Step je absolutní jedničkou v designu,

Více

třešeň americká třešeň americká třešeň americká třešeň americká american cherry american cherry 1 pásový vzor / 1 strip 1 pásový vzor / 1 strip

třešeň americká třešeň americká třešeň americká třešeň americká american cherry american cherry 1 pásový vzor / 1 strip 1 pásový vzor / 1 strip Kolekce klidných dřevin třešeň americká american cherry 1 pásový vzor / 1 strip Premium třešeň americká american cherry 1 pásový vzor / 1 strip Unica třešeň americká american cherry 1 pásový vzor / 1 strip

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně Prime Collection A R I K E T silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva podlahu může instalovat jeden člověk podlahy je možno přilepit celoplošně téměř neviditelné spoje díky pracovnímu

Více

ETIUDA Lux. n ZÁRUBNĚ. n KONSTRUKCE KŘÍDLA. n ZASKLENÍ. n STANDARDNÍ VYBAVENÍ. n VÝPLNĚ. n ROZMĚRY KŘÍDEL

ETIUDA Lux. n ZÁRUBNĚ. n KONSTRUKCE KŘÍDLA. n ZASKLENÍ. n STANDARDNÍ VYBAVENÍ. n VÝPLNĚ. n ROZMĚRY KŘÍDEL ETIUDA Lux FALCOVÝ n KONSTRUKCE KŘÍDLA falcový systém, horní hrana křídla v bezfalcovém systému dřevěný rám obložený dvěma hladkými HDF deskami s dýhovaným povrchem, výplň plná dřevotříska (VERZE B1, B2,

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky o velikosti max. 5mm Přírodní vzhled, omezená běl a malé i tmelené suky o velikosti max. 20mm Kompromis mezi rustikálním

Více

Home. Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ DOTEK. www.egger.com

Home. Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ DOTEK. www.egger.com Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ Home DOTEK PŘÍRODY www.egger.com LAMINÁTOVÁ PODLAHA VE VYJÍMEČNÉM EKOLOGICKÉM PROVEDENÍ SP3152 Dub Loiret šedý EFEKTIVNÍ ENERGIE s optimalizací

Více

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a 84-239 Bolszewo, ul. Szkolna 26, tel. +48 58 677 81 00, fax +48 58 677 81 99 Porta KMI Poland Sp. z o.o. K oupě nových dveří do Vašeho bytu,

Více

A K C E. akční nabídka září + říjen 2012 pro top zákazníky PODZIM S PODLAHAMI PARADOR! OBSAH

A K C E. akční nabídka září + říjen 2012 pro top zákazníky PODZIM S PODLAHAMI PARADOR! OBSAH Vážení obchodní partneři, na měsíc ZÁŘÍ a ŘÍJEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: PODZIM S PODLAHAMI PARADOR! OBSAH A K C E Parador Classic 1040 Parador Classic 1040

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy. Luxury collection

Třívrstvé dřevěné podlahy.   Luxury collection Třívrstvé dřevěné podlahy www.floorforever.cz Luxury collection Prohlédněte si, jak krásný může být Váš domov s naší exkluzivní kolekcí Wild Beauty! Dub Castle Windsor 1 2 Druh: Dub Castle Castelvecchio

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1 MALOOBCHODNÍ CENÍK 2014.1 DŘEVĚNÉ 3-VRSTVÉ PODLAHY Archemo s.r.o. Vojtěšská 1356 269 01 Rakovník tel.736 666 452 www.archemo.cz info@archemo.cz změny vyhrazeny Technická data (3-vrstvé podlahy) 3-parkety

Více

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2014 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti

Více

Označení CE (štítky na zboží) povrch lak

Označení CE (štítky na zboží) povrch lak Třívrstvá parketa MAGNUM, dřevina akát, povrch Hustota a tloušťka: 740, 15 Třívrstvá parketa MAGNUM, dřevina akát pařený, povrch lak, určené k montáži plovoucím způsobem nebo Hustota a tloušťka: 740, 15

Více

vzhledem. Povoleny drobné tmelené suky do 15 mm a ojedinělý výskyt středně velkého suku, povolena běl

vzhledem. Povoleny drobné tmelené suky do 15 mm a ojedinělý výskyt středně velkého suku, povolena běl OBSAH CENÍKU Pohledové třídění podlah MAGNUM str. 2 Kolekce dřevěných podlah MAGNUM SMART 12 - akční kolekce podlah pro rok 2014 str. 3 CREATIVE - EXTREME str. 3 NATUR str. 3 POVRCHOVÉ ČPAVKOVÁNÍ str.

Více

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky):

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky): Modely Damier v nabídce: DÝHA H, R 10 11 12 15 16 17 S2, S3, 10 11 12 15 16 17 60 61 62 65 66 O3 67 POLO BEZ 60 61 62 65 66 67 16 17 60 61 62 65 66 67 LET ZÁRUKA Povrchy (povrch/čtverečky): Dýha bubinga,

Více

Laminátové podlahy Tarkett

Laminátové podlahy Tarkett 1. Zámková podlaha FREE 731 8030013 Buk 3 parketa 24 standard 7x194x1292 332,- 399,- 8030018 Javor natur 3 parketa 24 standard 7x194x1292 332,- 399,- 8115195 Jasan skandinávský 3 parketa 9 mat 7x194x1292

Více

CENÍK DŘEVĚNÝCH PODLAH TARKETT 2011

CENÍK DŘEVĚNÝCH PODLAH TARKETT 2011 CENÍK DŘEVĚNÝCH PODLAH TARKETT 2011 VIVA 8,5mm 190mm VIVA LINE 8,5mm 110 mm SALSA 14 mm 188 mm SALSA basket weave 14 mm 188 mm SALSA 14 mm 192 mm EPOQUE 14 mm 117 mm EPOQUE 14 mm 162 mm EPOQUE 14 mm 190

Více

NÁZEV DŘEVINY TŘÍDĚNÍ ROZMĚR MO

NÁZEV DŘEVINY TŘÍDĚNÍ ROZMĚR MO URL : http://www.parket-centrum.cz URL : http://www.decking-terasy.cz URL : http://www.hokej-mbk.cz - sponzorovaný web email : obchod@parket-centrum.cz email : marek.klement@seznam.cz Maloobchodní ceník

Více

Podlahové lišty LIŠTY MDF - FOLIOVANÉ. 6. Podlahy PARADOR. SL 18 16,5 x 70 x 2570

Podlahové lišty LIŠTY MDF - FOLIOVANÉ. 6. Podlahy PARADOR. SL 18 16,5 x 70 x 2570 1. SL 18 16,5 x 70 x 2570 1371566 BANANE ABACA, 1371556 BÍLÁ DŘEVO PÓR, 1371561 BOROVICE BĚLENÁ, 1174925 BOTICCINO, 1254930 BŘÍZA MULTIPLEX, 1138266 BUK, 1254924 BUK SVĚTLÝ, 1371572 CEDR, 1371586 DEKOR

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY OD SPOLEČNOSTI TARKETT

DŘEVĚNÉ PODLAHY OD SPOLEČNOSTI TARKETT Kolekce ATELIER NOVINKA Elegance - olejovaný povrch, 4V micro Dub eu kartáčovaný 41008001 2,82 2520 280 22 4 2980 Kč 3753 Kč Dub saténově bílý kartáčovaný * 41008002 2,82 2520 280 22 4 2980 Kč 3753 Kč

Více

Podlahové příslušenství dřevo

Podlahové příslušenství dřevo 6.3.4.4 Podlahové příslušenství dřevo MC 1 Platnost od 1.3.2010. platnost končí dnem vydání nového ceníku. Uvedené ceny platí pro dodávky celých balení; při dodání jednotlivých kusů vybalovaných z kompletních

Více

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy, lesklý - hedvábný polomat - mat polomat Tvrdý voskový olej Original č. v litrech Počet vrstev ks Výrobek č. EAN číslo. 3011 0,375 4 4 103

Více

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 Obsah TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 2 1 pásový vzor (selské prkno) /2 3 pásový parketový vzor /4

Více

jemné barevné záběhy, bez běle.

jemné barevné záběhy, bez běle. POHLEDOVÉ TŘÍDĚNÍ 3- lamela 1- lamela 1 - lamela AMO KRÁL KRÁL KRÁL AMO Uniformní, výběrový vzhled s jemnými barevnými tóny, Uniformní, výběrový vzhled s jemnými barevnými tóny, Uniformní, tmavý vzhled

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK

MALOOBCHODNÍ CENÍK MALOOBCHODNÍ CENÍK 2016.2 DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY platný od 1/9/2016 Parket Atelier s.r.o. Budějovická 1035 252 42 Jesenice tel. vzorkovna: 241 404 735 tel. velkoobchod: 241 712 630 fax: 241 404 017 www.parketatelier.cz

Více

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen

TŘÍLAMELOVÉ PARKETY. Může obsahovat dobře srostlé suky o průměru až 3 mm, ovšem jen TŘÍLAMELOVÉ PARKETY Dub Select Dřevo s poměrně homogenní barvou. Mezi jednotlivými lamelami mohou být patrné malé barevné odchylky. Materiál může obsahovat dřeňové paprsky. Může obsahovat dobře srostlé

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY

Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY Katalog 2011 FASÁDNÍ SYSTÉMY Z MASIVNÍHO DŘEVA FASÁDNÍ PROFILY DŘEVO NA FASÁDY S BAREVNOU ÚPRAVOU POVRCHU DŘEVĚNÉ FASÁDY I z vnější strany krásné, díky povrchové úpravě OSMO COLOR. Obsah Přírodní charakter

Více

CENÍK 2015.2. www.bohemiaprofil.cz. český výrobce přechodových a ukončovacích profilů

CENÍK 2015.2. www.bohemiaprofil.cz. český výrobce přechodových a ukončovacích profilů český výrobce přechodových a ukončovacích profilů CENÍK 2015.2 www.bohemiaprofil.cz VEŠKERÉ PŘECHODOVÉ A UKONČOVACÍ PROFILY UVEDENÉ V CENÍKU JSOU TRVALE SKLADEM! profil 20 1 SAMOLEPÍCÍ 20/1 920/1 20/1

Více

CENÍK PODLAHOVÉHO PŘÍSLUŠENSTVÍ K DŘEVĚNÝM PODLAHÁM TARKETT 2011

CENÍK PODLAHOVÉHO PŘÍSLUŠENSTVÍ K DŘEVĚNÝM PODLAHÁM TARKETT 2011 CENÍK PODLAHOVÉHO PŘÍSLUŠENSTVÍ K DŘEVĚNÝM PODLAHÁM TARKETT 2011 Dýhované podlahové lišty Podlahové profily Combistar dýhované Podlahové profily z masivního dřeva Přechodový profil kovové Podkladové a

Více

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ

CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ CENÍK INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ Platnost ceníku od 1.6.2014 Ceny jsou uvedeny bez DPH www.gerbrich.cz OBSAH OBSAH RUSTIC... 3 SOLID... 4 STRIP... 5 STANDARD... 6-7 QUATRO... 8 INTARSIE... 9 RECTAIME...

Více

HOCO třívrstvé dřevěné podlahy Dub kartáčovaný

HOCO třívrstvé dřevěné podlahy Dub kartáčovaný HOCO třívrstvé dřevěné podlahy Dub kartáčovaný Malý formát L specifikace: 15 x 115 x 1200 mm Množství v balení: 0,828 m2 Povrchová úprava: surové, přírodní/bílý olej Velký formát XL specifikace: 15x165x1800,

Více

PODLAHY - PARADOR PODLAHY - PARADOR lišty

PODLAHY - PARADOR PODLAHY - PARADOR lišty 6.1.4.1.1 PARADOR lišty - Parador lišty MDF foliované - Parador lišty MDF folie SL18 PARADSL18/1138265 Lišta SL18 JAVOR přír. DOPRODEJ 1,603 0,003 16x70x2570 4014809084730 280,20 339,00 ks Ne Ano PARADSL18/1138266

Více

Maloobchodní ceník ČR 2016

Maloobchodní ceník ČR 2016 Maloobchodní ceník ČR 2016 platný od 1.8.2016 Uilin s.r.o. Tovární 1, 682 01 Vyškov, Czech Republic obchod@magnumparket.cz Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými zdravými

Více

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah 2014 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Nadura 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; 1. Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1721,00 2082,00 Bambus čokoládový

Více

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V classic TrADIčNí laminátové PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V Quick Step classic je více než jen laminátová podlaha. V této řadě naleznete vzájemnou souhru barvy a stylu a přírodního vzhledu a dojmu. TÝK BÍLÝ

Více

Dřevěné terasy. Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo?

Dřevěné terasy. Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo? Dřevěné terasy Přemýšlíte o terase u domu? Nejdříve budete asi řešit, z jakého materiálu ji zhotovíte. Co takhle zkusit dřevo? Neděle 2.8.2009 16:56 Zvětšit obrázek Ilustrační foto FOTO: archiv firem Dřevo

Více

Nechejte se inspirovat!

Nechejte se inspirovat! KC E LE KO ÝC H TV RS ÍV TŘ lo g ta Ka 13 AH DL PO 20 Nechejte se inspirovat! Dřevo jako přírodní materiál je tou nejpřirozenější volbou pro Váš interiér a po staletí přináší do obydlí hřejivou pohodu,

Více

8.2.2.1 - Profily Bohemia samolepící 8.2.2.1.1 - Profily Bohemia samolepící elox 8.2.2.1.2 - Profily Bohemia samolep. PVC fólie

8.2.2.1 - Profily Bohemia samolepící 8.2.2.1.1 - Profily Bohemia samolepící elox 8.2.2.1.2 - Profily Bohemia samolep. PVC fólie Podlahové profily 8.2.2.1 - Profily Bohemia samolepící 8.2.2.1.1 - Profily Bohemia samolepící elox 8.2.2.1.2 - Profily Bohemia samolep. PVC fólie 30/1 930/1 Přechodový profil 30/1 930/1 barva stříbro 01

Více

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ BOHEMIA KATALOG POSTELÍ ZLATÁ VALLY Cena za design OCENĚNÍ MODDOM 2015 Postel Vally Zlatá cena za design Výstava Moddom 2015 2015 Finalista TOP 10 LB BOHEMIA, s.r.o. IČ: 26224461 18. 02. 2016 Rodinná firma

Více

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz

INFORMACE O PRODUKTECH. www.feelwood.cz INFORMACE O PRODUKTECH pokládka péče www.feelwood.cz obsah Feel Wood masivní podlahy Masivní podlaha je špičkový produkt mezi dřevěnými podlahami. Masivní podlahy FEEL WOOD jsou vyráběny z masivního kusu

Více

Laminátové podlahy - FLOORLINE

Laminátové podlahy - FLOORLINE Laminátové podlahy - FLOORLINE Laminátová podlaha je alternativou ke klasické dřevěné podlaze. Pro klienta je rozhodující nejen vysoká odolnost proti oděru, tlaku, teplotám apod., ale také zajímavý vzhled.

Více

Dřevěné parkety vícevrstvé

Dřevěné parkety vícevrstvé BARLINEK - třívrstvá parketa se zámkem ŘADA PROFESSIONAL 14 x 207 x 2200 mm Třídění dřeviny Garance Balení m 2 Provedení Povrchová úprava Dub Family 30 let 3,18 3 lamela UV Lak 1 042,00 Dub Select 30 let

Více

MOC PODLAH KAMPAŇOVÝ KPP. MOC podlah kampaňový od 1. 4. 2014 do 31. 12. 2014

MOC PODLAH KAMPAŇOVÝ KPP. MOC podlah kampaňový od 1. 4. 2014 do 31. 12. 2014 MOC PODLAH KAMPAŇOVÝ KPP MOC podlah kampaňový od 1. 4. 2014 do 31. 12. 2014 KÄHRS ORIGINAL Jasan Kalmar 3-lamelový Town Matný lak 2423 200 15 153N18AK09KW 0 1 220 980 1186 Dub Verona 2-lamelový Town Matný

Více

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10 WOCA * -produkty pro dřevěné podlahy, zahradní nábytek, venkovní terasy, fasády a pracovní dřevěné desky Doporučený MOC platný od 16. 4. 2012 Ceny bez DPH Louhy Ošetření louhem zabraňuje u měkkých dřev

Více

mezi podlahami KVALITA CENA DESIGN dřevěné PODLAHY vinylové PODLAHY laminátové PODLAHY Kompletní sortiment podlah 2016-2017

mezi podlahami KVALITA CENA DESIGN dřevěné PODLAHY vinylové PODLAHY laminátové PODLAHY Kompletní sortiment podlah 2016-2017 Kompletní sortiment podlah 2016-2017 mezi podlahami dřevěné PODLAHY vinylové PODLAHY na HDF desce se zámkem lepené v rolích v designu textilu laminátové PODLAHY nadstandardní KVALITA moderní DESIGN příznivá

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE AKČNÍ/DOPRODEJOVÉ CENY NEJSOU PLATNÉ PRO KLIENTY DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ

DŮLEŽITÉ INFORMACE AKČNÍ/DOPRODEJOVÉ CENY NEJSOU PLATNÉ PRO KLIENTY DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ DŮLEŽITÉ INFORMACE Z DOPRODEJOVÝCH CEN JIŽ NEJSOU MOŽNÉ ŽÁDNÉ DALŠÍ SLEVY AKČNÍ/DOPRODEJOVÉ CENY NEJSOU PLATNÉ PRO KLIENTY DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ POKLÁDKA A UPOZORNĚNÍ: NA POŽÁDÁNÍ VÁM RÁDI POSKYTNEME

Více

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky Ceník Outdoor 2013 Terasová prkna Fasádní profily Vydání 04/2013 - česky Tímto ceníkem pozbývají všechna dřívější vydání platnosti. Omyl, cena a technické změny vyhrazeny! Všechny dodávky se zakládají

Více

výprodej březen 2012 pro maloobchodní zákazníky

výprodej březen 2012 pro maloobchodní zákazníky Vážení obchodní přátelé, na měsíc BŘEZEN Vám předkládáme aktualizovanou, níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku výprodejového sortimentu: TARKETT LAMINÁTOVÉ PODLAHY POSLEDNÍ ŠANCE LIKVIDACE POSLEDNÍCH

Více

6.1.4. MC 1. SL 16 22 x 80 x 2570

6.1.4. MC 1. SL 16 22 x 80 x 2570 6.1.4. MC 1 Parador - lišty 6.1.4.1. Lišty MDF - FOLIOVANÉ Provedení Profil Dekory rozměr v mm SL2 SL4 afzelie, bříza, buk, cocobolo sv., dub kouřový, dub přír. dub bělený, dub sukatý,dub bělený, jabloň,

Více

PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ. Terasa bangkirai 19 x 90 mm

PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ. Terasa bangkirai 19 x 90 mm Terasa bangkirai 19 x 90 mm Venkovní dřevěné terasy PĚKNÉ DŘEVO. PĚKNÉ BARVY. PĚKNÉ TERASY. JEDNOU TAM MŮŽE STÁT KAŽDÝ Moci jít naboso zevnitř ven, je krásný pocit. Dřevěné terasy jsou nejpřírodnějším

Více

BILAflor MALOOBCHODNÍ CENÍK DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY

BILAflor MALOOBCHODNÍ CENÍK DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY MALOOBCHODNÍ CENÍK 2018.2 DŘEVĚNÉ 2-VRSTVÉ PODLAHY BILAflor Parket Atelier s.r.o. Budějovická 1035 252 42 Jesenice tel. vzorkovna: 241 404 735 tel. velkoobchod: 241 712 630 fax: 241 404 017 www.parketatelier.cz

Více

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI POVRCHOVÉ ÚPRAVY / VÝPLNĚ DVEŘÍ / DESATERO SAPELI 2 POVRCHOVÉ ÚPRAVY DÝHA je kvalitní přírodní materiál s přirozenou texturou dřeviny. Dýha je charakteristická možnými odchylkami v barvě a kresbě, které

Více

český výrobce přechodových a ukončovacích profilů CENÍK

český výrobce přechodových a ukončovacích profilů CENÍK český výrobce přechodových a ukončovacích profilů CENÍK 2016.2 www.bohemiaprofil.cz profil 20 1 SAMOLEPÍCÍ 20/1 920/1 20/1 920/1 délka ELOX barva stříbro 01 20101 29101 zlato 02 20102 29102 145,- 391,50

Více

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz PODLAHY A FAMILY JSOU KOMFORTNÍ I PRAKTICKÉ DESIGN A STYL Kolekce vinylových podlahovin výrobců BEAULIEU (Belgie) a TARKETT (Lucembursko) obsahuje

Více