10724,,Rodinné centrum Kamarád - Nenuda o.s." Zlín Bezpečné hnízdo b.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "10724,,Rodinné centrum Kamarád - Nenuda o.s." 22692398 Zlín Bezpečné hnízdo 70-100 b."

Transkript

1 UVEDENÉ INFORMACE JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. O výši dotace rozhoduje ministryně práce a sociálních věcí na doporučení dotační komise. Bodový zisk projektů je pouze jedním z kritérií při návrhu výše dotace. V tabulce je uvedeno bodové hodnocení projektů rozdělené do tří skupin: - Projekty, které získaly bodů budou pravděpodobně podpořeny. - Dle zkušenosti z minulých let bude bodová hranice oddělující podpořené a nepodpořené projekty mezi 60 a 69 body. Z těchto projektů budou pravděpodobně podpořeny jen některé. - U projektů, které získaly méně než 59 bodů, je získání dotace málo pravděpodobné. XPROJ_ID ZADATEL_NAZEV IC ADR_OBEC PROJEKT_NAZEV "Sdružení SOS dětských vesniček" Praha Denní centrum SOS Kajuta pro podporu ohrožených dětí 0-59 b. Podpora zabezpečení péče o velké sourozenecké skupiny v rámci Sdružení "Sdružení SOS dětských vesniček" Praha SOS dětských vesniček b ,,Rodinné centrum Kamarád - Nenuda o.s." Zlín Bezpečné hnízdo b ,,Rodinné centrum Kamarád - Nenuda o.s." Zlín Snoezelen b. A centrum - Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím, o.p.s Praha Kompetentní rodič b ABC o.p.s Ostrava Integrační centrum pro rodiny b ACORUS, o.s Praha Tři pilíře bezpečí b AKROPOLIS, O.S Uherské Hradiště Spolu a aktivně b Alfa Human Service Praha Poradenské centrum Alfa b Amalthea o.s Pardubice Attachment a Kniha života v osvojitelských rodinách b Amalthea o.s Pardubice Podpora ohrožených rodin s předškolními dětmi b Amalthea o.s Pardubice Hledáme pěstouny! b Amalthea o.s Pardubice Podpora pro rodinu a dítě b.

2 11787 Anima - terapie, o.s Praha Zapojení institucí do spolupráce s rodinami: využití zahraničních zkušeností - II b APERIO-SPOL.PRO ZDRAVÉ RODIČOVSTVÍ, O.S Praha INFORMOVANÍ RODIČE b Arcidiecézní charita Praha Praha Podporovaná komunikace a rodičovská dohoda b. Podpora v rozvoji rodičovských kompetencí klientek Arcidiecézní charity Arcidiecézní charita Praha Praha Praha b ARCHA 777, občanské sdružení Jirkov A-centrum, centrum pro celou rodinu b. Pomoc ohroženým rodinám ve spolupráci s orgány sociálně právní ochrany Arkáda - sociálně psychologické centrum, o.s Písek dětí b Arkáda - sociálně psychologické centrum, o.s Písek Zdravá rodina - osvětová činnost b Asociace center pro rodinu Brno Rodičovství - cesta k osobnímu růstu b Asociace náhradních rodin České republiky Praha Společně do života 0-59 b. Asociace pomáhající lidem s autismem - APLA Praha, KOM-PAS rozvoj klíčových kompetencí rodičů dětí s poruchami Střední Čechy, o.s Praha autistického spektra (PAS) b Autisté jihu, spolek České Budějovice Aktivním životem proti sociální izolaci rodin dětí s autismem b BABY TOP O.S Hradec Králové Spolu hravě a zdravě b Barevný svět dětí, z. s Praha Projekt "KÁMOŠ" b Brandýský Matýsek o.s Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Poklad na 6 - RODINA b Bunkr, o.p.s Třinec PET TÝM poradna b CENTROM, občanské sdružení Ostrava CENTROM - komplexní program podpory rodin b CENTRUM ALMA, o.p.s Praha ALMA pro RODINU 0-59 b. Roudnice nad 9945 Centrum D8, o.p.s Labem Preventivní programy na podporu rodiny b Centrum dětí a rodičů Plzeň CeDR = průvodce rodičovstvím b. NA VLASTNÍCH NOHOU - Preventivní pomoc rodinám mladých lidí se CENTRUM DON BOSCO Salesiánský klub mládeže Pardubice zkušeností s ústavní výchovou b.

3 10315 CENTRUM GENERACE Liberec ZÁKLAD NÁM DÁVÁ RODINA 0-59 b CENTRUM GENERACE Liberec POMÁHÁME SLABŠÍM b Centrum J.J.Pestalozziho,o.p.s Chrudim Krizové centrum - Asistovaný kontakt b CENTRUM MATEŘÍDOUŠKA, O.S Hejnice Aktivizační zařízení pro rodiny s dětmi v regionu b Centrum mladé rodiny BOBEŠ Bohumín Žijeme tady spolu b Centrum mladé rodiny Milísek o.s Milevsko Rodinné přednáškové turné - přímá podpora rodin na venkově b Centrum mladé rodiny Milísek o.s Milevsko Klíče pro rodinu aktivní podpora rodiny b Centrum nové naděje z. ú Frýdek-Místek Mediace jako inovace 0-59 b. Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a 9865 vícerčat, o.s Praha Centrum pomoci rodinám s vícerčaty b Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s Praha Odborná poradna a klub pro rodiče a děti se sluchovým nebo kombinovaným postižením b Centrum pro dítě a rodinu Valika, o.s Horní Slavkov Prevence je základ aneb Zapojte se rodičové 0-59 b Centrum pro dítě a rodinu Valika, o.s Horní Slavkov Systematická práce se zájemci a žadateli o náhradní rodinnou péči b Centrum pro manželství a rodinu, o.s Praha Prevence a řešení konfliktů mezi partnery a mezi rodiči a dětmi v rodině b Centrum pro náhradní rodinnou péči, o.p.s Terezín Pomoc dětem v ohrožených rodinách b CENTRUM PRO RODINNÝ ŽIVOT Olomouc Rodičem bez obav b CENTRUM PRO RODINNÝ ŽIVOT Olomouc Zdravá rodina - zdravá společnost b Centrum pro rodinu a sociální péči Brno Posílení rodiny b Centrum pro rodinu a sociální péči Brno Pro rodiny z Vysočiny b Centrum pro rodinu a sociální péči Hodonín Hodonín Rodina, místo k životu b Centrum pro rodinu a sociální péči Hodonín Hodonín Děti a rodiny v bezpečí podporující komunity b Centrum pro rodinu a sociální péči Hodonín Hodonín Programy podpory ohrožených rodin s dětmi v evidenci SPOD b.

4 10765 Centrum pro rodinu a sociální péči z. s Ostrava Škola rodičovských a rodinných kompetencí b Centrum pro rodinu a sociální péči z. s Ostrava Komplexní poradenství v oblasti rodiny a rodičovství b Centrum pro rodinu a sociální péči z. s Ostrava Krok za krokem k sanaci rodin b Centrum pro rodinu Jitřenka o.s Hranice Zdravá rodina, dům na skále b CENTRUM PRO RODINU PROSTĚJOV o.s Prostějov Rodiče a děti v centru b. Pavlovice u CENTRUM PRO RODINU RÁJ O.S Přerova RODINA - BEZPEČNÝ PŘÍSTAV b Centrum pro rodinu Rudňáček, o.s Rudná Podpora rodiny v rámci CPR Rudňáček b Centrum pro rodinu Uherský Brod Uherský Brod Rodičovské vzdělávání - klíč pro spokojenou rodinu b Centrum pro rodinu Veselá beruška Černá Hora Jak být spolu, vydržet a nezbláznit se b Centrum pro rodinu Vysočina, z.s Jihlava Setkání o páté 0-59 b Centrum pro rodinu Vysočina, z.s Jihlava Podpora rodinám b Centrum pro rodinu Zlín o. s Zlín Nízkoprahové kontaktní středisko Family Point ve Zlíně 0-59 b Centrum pro rodinu Zlín o. s Zlín Společně k dobrému rodičovství - výchovně-vzdělávací služby pro rodinu b CENTRUM PRO RODINU, z.s Turnov Dáváme rodinám šanci b CENTRUM PRO RODINU, z.s Turnov Přijďte mezi nás! b. CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi v Libereckého kraje, o.p.s Liberec Libereckém kraji b Centrum sociální pomoci a služeb o. p. s Hradec Králové Táhneme za jeden provaz b Centrum sociálních služeb Ostrava, o.p.s Ostrava Spokojené dětství snadnější start do života b Centrum sociálních služeb Vyškov, o.p.s Vyškov Psychologické služby v rámci sociálně-právní ochrany dětí b Centrum sociálních služeb Vyškov, o.p.s Vyškov Psychologická podpora pro rodiny b Cesta domů, hospicové občanské sdružení Praha Komplexní práce s rodinami pacientů Domácího hospice Cesta domů 0-59 b.

5 12126 Cestou necestou, z.s Praha Děti v hlavní roli 0-59 b Cestou necestou, z.s Praha Domluvte se III. - průžná víceoborová rozvodová péče b Čas pro sebe Tišnov Mezičas, aneb co má dítě dělat, když nemá co dělat? 0-59 b Čas pro sebe Tišnov Čas pro sebe a rodinu - jak na to? 0-59 b Český helsinský výbor Praha Podpora systémového zavedení Asistovaných návštěv a video-návštěv dětí odsouzených rodičů ve věznicích v ČR ("Děti vězněných rodičů") 0-59 b DaR - Centrum pro dítě a rodinu,o.p.s Horní Jelení SPOLEČNĚ RŮST - podporujeme rodiče ve prospěch dětí 0-59 b. Hradec nad Děti patří domů, o.s Svitavou Děti patří domů b Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy Plzeň Rodina, kde se dobře žije III b Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy Plzeň Dospělí a děti školou povinní III b Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy Plzeň Spolu je nám dobře II b Diakonie ČCE - středisko Západní Čechy Plzeň V pěstounské rodině jsem doma b Diecézní charita Brno Brno Mateřské centrum Dačice b Diecézní charita Brno Brno SPONA Blansko b Diecézní charita Brno Brno Kopretina - centrum pro rodiče s dětmi b Diecézní charita Brno Brno Klub Ratolest Blansko b Diecézní charita Brno Brno Poradna Ruth Třebíč b Diecézní charita Brno Brno Rodičovské centrum Sluníčko Dolní Bojanovice b Diecézní charita Brno Brno Poradna Ruth Třebíč-SPOD b Diecézní charita České Budějovice České Budějovice Spolu - komplexní práce s rodinami v Českých Budějovicích b Dílny tvořivosti Praha Program podpory rodin a blízkých lidí se zdravotním postižením b.

6 11690 Dítě, rodič, prarodič, z.s Plzeň Podpora ohroženého děte a jeho rodiny 0-59 b Divoké matky, o.s Praha Focení pro radost pro tři generace aneb Karlínské mezigenerační setkání 0-59 b Divoké matky, o.s Praha Adoptuj dědečka a babičku 0-59 b. DOM LANO - Efektivní podpora mladistvých žijících v rodině v sociálně DOM - Dům otevřených možností, o.p.s Praha nepřiznivé situaci b DOMEČEK HK Hradec Králové DOMEČEK RADÍ, VAŘÍ, POMÁHÁ b DOMINO cz, o. p. s Zlín SCHODY DO POHODY 0-59 b DOMINO cz, o. p. s Zlín MUSÍME SI POMÁHAT b DOMINO cz, o. p. s Zlín NA JEDNÉ LODI b DOMINO cz, o. p. s Zlín SKLÁDANKA PRO RODINY b DOMINO cz, o. p. s Zlín SPOLU b DOMINO cz, o. p. s Zlín MRAVENIŠTĚ b DOMINO cz, o. p. s Zlín OTEVŘENÁ NÁRUČ b DOMINO cz, o. p. s Zlín S NÁMI NEBUDETE SAMI b DOMUS - Centrum pro rodinu Plzeň Nová rodina 0-59 b DOMUS - Centrum pro rodinu Plzeň Terapeutická hra - Obrazy v písku 0-59 b DOTYK II, o.p.s Vysoké Popovice Už si doma rozumíme b DUHA Klub Rodinka Přerov Rodinka b DUHA Klub Rodinka Přerov Podpora ohrožených rodin na Přerovsku b. Podpora dětí z Domu tří přání v dovednostech oslabených v důsledku Dům tří přání Praha ohrožení b EUROTOPIA Opava o.p.s Opava Pomoc rodinám s dětmi b. Rodina je základ - Rozvoj rodičovských kompetencí a podpora rodinných Farní charita Beroun Beroun vztahů pro rodiny s dětmi ohroženými sociální deprivací b.

7 11246 Farní charita Jindřichův Hradec České Budějovice Informovaná rodina 0-59 b. Kralupy nad Farní charita Kralupy nad Vltavou Vltavou Učme se být spolu b Farní charita Lovosice Lovosice PRO-rodiny 0-59 b Farní charita Milevsko Milevsko Rozárka - služba pro rodiny s dětmi b Farní charita Starý Knín Nový Knín Farní charita Starý Knín pomáhá rodinám s dětmi i v roce b Farní charita Týn nad Vltavou Týn nad Vltavou SOS Rodina 0-59 b Farní charita Týn nad Vltavou Týn nad Vltavou Podpora rodičovských kompetencí v MC Sluníčko b Help - in, o.p.s Bruntál Zvyšování finanční gramotnosti b HNÍZDO, MATEŘSKÉ A RODINNÉ CENTRUM ZÁBŘEH Zábřeh Rodinná akademie b HoSt Home - Start Česká republika Praha HoSt - Speciálně- terapeutická práce s rodinou 0-59 b. HoSt -podpora sociálně ohrožených rodin v Praze, Brně, Ostravě, Liberci a HoSt Home - Start Česká republika Praha Hradci Králové b Charita Konice Konice Rodina od A až do Z b Charita Přelouč Přelouč Společné dopoledne 0-59 b Charita Šternberk Šternberk Mateřské centrum Rybička b Charita Zliv Zliv Mateřské centrum Sluníčko ve Zlivi b Charitní sdružení Děčín Děčín Spolupráce s OSPOD Děčín b I MY, o.p.s Soběslav Nejsme na to sami! Setkávání rodin dětí s postižením b ICOS Český Krumlov, o.p. s Český Krumlov Podpora rodin a dětí v ohrožení b ICOS Český Krumlov, o.p. s Český Krumlov Rodinné centrum Krumlík b IMPAKT Společnost pro aktivizaci periferií Dub Vyrosteme na venkově b IMPAKT Společnost pro aktivizaci periferií Dub OdSPODu - podpora rodin v agendě SPOD b.

8 10814 INFORMAČNÍ STŘEDISKO MIKULÁŠ, O.P.S Praha Děti za to nemůžou b IQ Roma servis, o.s Brno Koordinovaná spolupráce na podporu rodiny b ISIS - občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám Olomouc Odborné a odlehčovací služby poskytované náhradním rodinám - podpora osvojitelských rodin a nezaopatřených zletilých dětí původně v pěstounské péči b JAHODA, o.p.s Praha Rodinné centrum Jahůdka b Jihočeská rozvojová o.p.s České Budějovice Poradenské centrum RODINA b. Klub dvojčat a vícerčat Karlovarského kraje - První rodinné a krizové centrum Sokolov Klub dvojčat a vícerčat Karlovarského kraje - První rodinné a krizové centrum b KLUB DVOJČAT A VÍCERČAT MORAVA, z.s Olomouc Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty Morava b Klub dvojčat a vícerčat o.p.s Praha Zvládneme to! b KLUB K2, O.P.S Praha Komunitní práce s rodinou b Klubíčko Brno Klubíčko pro rodiny ve Slatině b Kolpingova rodina Smečno Smečno Centrum podpory ohrožených dětí a rodin b Kolpingova rodina Smečno Smečno Podpora rodin s SMA a dystrofiemi b Kolpingova rodina Smečno Smečno Preventivní a terapeutické programy pro rodiny s dětmi b Kolpingovo dílo České republiky o.s Žďár nad Sázavou Rodinné centrum Srdíčko b Komunitní a vzdělávací centrum Emcéčko Valašské Meziříčí Mateřské centrum Emcéčko b KOMUNITNÍ CENTRUM KAMPA Praha Spolu pro rodinu b Komunitní centrum Říčany, o.p.s Říčany SPOLU DOMA - rodinná asistence 0-59 b Kotec o.p.s Mariánské Lázně Podpora rodin v péči KOTEC o. p. s b KreBul, o.p.s Prachatice POZORNOST rodinám b Krizové centrum pro děti a rodinu v Jihočeském kraji, z.s České Budějovice Podpora rodin v Jihočeském kraji b.

9 11392 Krteček - Rodinné centrum Telč Telč Aktivně pro rodinu b Krušnohorské centrum pro rodinu a sociální péči, o.s Most Krušnohorské centrum pro rodinu - RC Barborka b KŘESŤANSKÉ MC SEDMIKRÁSKA, O.S Hradec Králové Sedmikráska rodině b Křesťanské rodinné centrum Petrklíč České Budějovice Centrum Petrklíč pro tátu, mámu i tebe b KULTURNĚ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PANSOFIE České Budějovice Pansofie - regionální centrum prorodinných služeb b KULTURNÍ A MATEŘSKÉ CENTRUM BARRANDOV Praha Vše pro rodinu b Kulturní a rodinné centrum CoByDup o.s Praha Co dělat, když...? b LATUS pro rodinu o.p.s Plzeň O mě se mnou b LATUS pro rodinu o.p.s Plzeň Případová konference jako prevence II b LATUS pro rodinu o.p.s Plzeň V pěstounské rodině jsem doma - Plzeň b Letní dům, z.ú Praha Doma v rodině - podpora rodin v tíživé životní situaci b. Podpora rodiny a prevence sociálně patologických jevů v rodinách na Mama klub Chrudim Chrudim Chrudimsku a okolí b Maminky dětem o.s Milovice Rodinné centrum pro rodiny b MaTami, centrum pro rodinu o.s Polička Čas pro rodinu b Mateřské a dětské centrum MAJÁK, o.s Tanvald Maják pro rodinu b MATEŘSKÉ A OTCOVSKÉ CENTRUM POHODY Praha PODPORA ZDRAVÉ RODINY b. MATEŘSKÉ A RODINNÉ CENTRUM KRŮČEK SVITAVY, O.S Svitavy Centrum pro rodinu b MATEŘSKÉ CENTRUM ANDÍLCI Hrotovice Vzdělávání rodičů krok za krokem všemi směry b MATEŘSKÉ CENTRUM BĚLÁSEK Děčín Společnou cestou b Mateřské centrum Cirkus Praha Pruhované poradny aneb odborníci radí rodičům 0-59 b Mateřské centrum Domeček Luka nad Jihlavou Centrum vzdělávání a zvyšování rodičovských kompetencí b.

10 10368 MATEŘSKÉ CENTRUM HVĚZDIČKA Benešov Jsme tu s Vámi a pro Vás b. Rychnov nad MATEŘSKÉ CENTRUM JÁJA Kněžnou Podpora služeb prevence sociálního vyloučení pro rodiče pečující o děti b MATEŘSKÉ CENTRUM KAMÍNEK Choceň Kamínky pro spokojenou rodinu b MATEŘSKÉ CENTRUM KAPIČKA Jičín Rodičem aktivně b MATEŘSKÉ CENTRUM KARLOVY VARY,O.S Karlovy Vary Neučme se na dětech b MATEŘSKÉ CENTRUM KLUBÍČKO Kroměříž Mateřství není handicap b. Rodinné centrum FAZOLE - zvyšováním rodičovských kompetencí k lepším Mateřské centrum Kvítek,o.s Písek vztahům v rodině, v komunitě, i ve společnosti b Mateřské centrum Loučka z.s Brno Rodina na pevných základech 0-59 b MATEŘSKÉ CENTRUM MAMINA - MAMINKY - MIMI Police nad Metují Podpora rodiny b MATEŘSKÉ CENTRUM NA ZÁMEČKU Nové Město nad Metují Cesta ke společnému vzdělávání - mateřské centrum jako místo neformální školy rodiče a dítěte b. MATEŘSKÉ CENTRUM OASA-KLUB PRO MATKU A DÍTĚ Opava podpora rodiny b MATEŘSKÉ CENTRUM PAMPELIŠKA BŘEZNICE Březnice Rodinu si hýčkáme b Mateřské centrum Permoníček, o.s Jílové u Prahy Neztraťme se v labyrintu rodiny b MATEŘSKÉ CENTRUM PLZEŇSKÉ PANENKY Plzeň Dobrý a ještě lepší rodič b Mateřské centrum Pohádka Jesenice, o.s Jesenice Hrajeme si v Pohádce b MATEŘSKÉ CENTRUM RADOST, O.S Vyškov Radost pro děti b Mateřské centrum Rákosníček, z. s. (zapsaný spolek) Děčín Škola rodičů a centrum osobního rozvoje a rodiny b Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s Brno Sedmikráska pro rodinu v pohodě... aneb "komunikace bez legrace" b MATEŘSKÉ CENTRUM SLOVANY Plzeň JABLÍČKO PRO KAŽDOU RODINU b MATEŘSKÉ CENTRUM SLUNÍČKO Přerov Sluníčko b Mateřské centrum Veselý Paleček, o.s Blansko Prorodinné preventivní aktivity s Palečkem b.

11 10721 Mateřské centrum Větrník Rumburk Rodičovská gramotnost b MATEŘSKÝ KLUB ROZMARÝNEK O.S Jaroměř Máma - maják naší rodiny b MC Krteček Jeseník o.s Jeseník Krtečkova podpora a pomoc rodinám na Jesenicku b MC Sluníčka Chlumec Akademie pro koordinátory neziskových organizací pro ústecký kraj 0-59 b MC Sluníčka Chlumec Mezi rodinou a prací b MC Sluníčka Chlumec Štěstí přeje připraveným v MC Sluníčka b M-CENTRUM PRO MLADOU RODINU,OBČAN.SDRUŽ České Budějovice M - Centrum pro mladou rodinu b MCT CZ Česká Kubice Být dobrým rodičem a respektovat práva dítěte b MENTRIX o.s Teplice Šťastná rodina 0-59 b Městská charita České Budějovice České Budějovice S PODporou SASANKY b Montessori Morava, o.p.s Brno Zdravá rodina b MOTÝL o.s Plzeň Krok za krokem k prvnímu kroku a pozitivnímu rodičovství b Mozaika o.s Lovosice Podpora rodin b MUM O.S Praha COWORKINGOVÉ CENTRUM MUMRAJ 0-59 b MUM O.S Praha RC MUM JAKO VÍCEGENERAČNÍ DŮM b My.Aktivity o.p.s Praha Máma/táta v pohodě b Na louce Chomutov Rodinné centrum Kolibřík b NAHRADNI RODINY USTECKEHO KRAJE, o.p.s Peruc Podpora styku dětí v pěstounské péči s biologickými rodiči 0-59 b. Získávání zájemců a podpora žadatelů o náhradní rodinnou péči v Ústeckém NAHRADNI RODINY USTECKEHO KRAJE, o.p.s Peruc kraji b Náhradním rodinám, o.p.s Karlovy Vary Řešení situace rodiny s ohroženým dítětem b NAŠE LÁNY, z.s Lány Klub pro rodiče a děti - Domeček b.

12 10537 Natama, o.p.s Praha OSVĚTA Informování a učení o náhradní rodinné péči (dále jen OSVÉTA) b Neposeda o.s Praha Centrum pro rodinu ZASTÁVKA b NOMIA, z.ú Světí Výchova a vzdělávání rodičů, kteří byli chovanci dětských domovů, výchovných zařízení nebo center pro závislé a kteří nezvládají základní rodičovské kompetence 0-59 b NOMIA, z.ú Světí Odborná pomoc rodinám s dětmi, kde jsou vážně narušené vztahy a patologické projevy chování, kde je tato práce nařízena pracovníky OSPOD a soudů b NOVÁ NADĚJE o.s Turnov Zdravě fungující rodina je posilou společnosti b NOVÁ TROJKA, z.s Praha Nová Trojka - bezpečný prostor pro rodinu b Občanská inspirace Praha Inspirace a prevence pro rodiny b Občanská společnost DSI, o.s Beňov Rodinné hnízdo bezpečí b. OBČANSKÉ SDRUŽ. MATEŘSKÉ 9947 CENTR.PROSTĚJOV Prostějov Aktivní podpora harmonické rodiny b OBČANSKÉ SDRUŽENÍ - MC JABLÍČKO Jablonec nad Nisou Rodina - základ (do) života b OBČANSKÉ SDRUŽENÍ BROUČEK Solnice S Broučkem ke spokojenému rodičovství b Občanské sdružení CEMA Žamberk Žamberk Preventivní programy pro rodiny v RC Pohoda b. Jablonec nad Občanské sdružení COMPITUM Nisou Rodiny na rozcestí b Občanské sdružení Cvrček - mateřské centrum Kostelec nad Orlicí Aktivity na podporu rodiny v MC Cvrček b Občanské sdružení D.R.A.K Liberec Domov, rodina, aktivity, komunikace 0-59 b OBČANSKÉ SDRUŽENÍ HEŘMÁNCI Olomouc RC Heřmánek - průvodce na cestě rodičovstvím b Občanské sdružení KARO Trutnov Společnou cestou k podpoře zdravé rodiny b Občanské sdružení Krok Kyjov Prevence v rodinách 0-59 b Občanské sdružení LECCOS Český Brod LECCOS pro rodiny b Občanské sdružení LECCOS Český Brod Sanace rodin ve spolupráci s OSPOD na Českobrodsku a Kolínsku b.

13 10546 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ NOVÁ VES Teplice S námi nejste sami b. Občanské sdružení ONŽ - pomoc a poradenství pro ženy a dívky Praha NA SVÉ STAROSTI A TRÁPENÍ NEJSTE SAMA b Občanské sdružení Povídej Kutná Hora Poradenství a psychoterapie pro rodiče a děti b Občanské sdružení Pro dětský úsměv Lysá nad Labem Podpora rodiny a rodičovství b Občanské sdružení Rodinné centrum Praha Praha Efektivní rodičovství krok za krokem b Občanské sdružení Rodinné centrum Praha Praha Máma a táta pro 21. století-program posilování rodičovských kompetencí b Občanské sdružení Rodinné centrum Praha Praha Program pro mladé páry a budoucí rodiče b Občanské sdružení Salinger Hradec Králové Návazná podpora a sanace rodin v ohrožení b Občanské sdružení Salinger Hradec Králové Centrum přátelské rodině Budulínek b Občanské sdružení Smíšek Praha Naše rodina pro naše děti 0-59 b Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU Ostrava Začít znovu 0-59 b Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU Ostrava Cesta mateřstvím b Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU Ostrava Poradna Cesta těhotenstvím b Oblastní charita Červený Kostelec Červený Kostelec Mateřské centrum Červený Kostelec b Oblastní charita Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod Mateřská centra Zvoneček, Rolnička a Ledňáček b Oblastní charita Jičín Jičín Podpora práce s dětmi a rodinami v agendě SPOD b OBLASTNÍ CHARITA JILEMNICE Jilemnice Poradenská činnost a rozšíření aktivit na podporu rodiny b Oblastní charita Kutná Hora Kutná Hora Rodinné centrum Kopretina b Oblastní charita Kutná Hora Kutná Hora Centrum Na Sioně b Oblastní charita Kutná Hora Kutná Hora Potřebuji oba rodiče b. Finanční poradenská služba rodinám v Moravskotřebovském a Jevíčském Oblastní charita Moravská Třebová Moravská Třebová regionu b.

14 Cílená podpora rodin v obtížných životních situacích v Moravskotřebovském a Oblastní charita Moravská Třebová Moravská Třebová Jevíčském regionu b Oblastní charita Most Most Podpora rodin ze sociálně vyloučeného prostředí na Vejprtsku 0-59 b Oblastní charita Most Most Podpora sociálně vyloučených rodin na Mostecku 0-59 b Oblastní charita Most Most Poradna pro integraci rodin cizinců a imigrantů 0-59 b Oblastní charita Most Most Preventivní aktivity v klubu "Rodinka" b Oblastní charita Most Most Centrum pro rodiny pečující o děti se zdravotním postižením b Oblastní charita Most Most Preventivní programy na podporu rodiny v Rodinném centru Petrklíč b Oblastní charita Pardubice Pardubice Pomoc rodinám s dětmi b Oblastní charita Pardubice Pardubice Holoubku leť b Oblastní charita Pardubice Pardubice Rodina na celý život aneb od plínek k plenám b Oblastní charita Pelhřimov Pelhřimov Videotrénink interakcí pro ohrožené a pěstounské rodiny 0-59 b Oblastní charita Ústí nad Labem Ústí nad Labem Centrum pro rodinu Ovečka b Oblastní charita Ústí nad Orlicí Letohrad Rodinné centrum Mozaika Letohrad b Oblastní spolek ČČK Beroun Beroun Azylový dům pro matky s dětmi Berounka b Ostrůvek, o.s Ostrov AKTIVITY NAPŔÍČ GENERACEMI b Otevřená OKNA, z. ú Jindřichův Hradec Centrum pro rodinu Okénko b PONTES Praha Zdravá rodina - zdravá společnost b Ponton, občanské sdružení Plzeň Program včasné péče Klubíčko b Poradna pro mezilidské vztahy, o.s Ústí nad Labem Rodiči napořád b Poradna pro mezilidské vztahy, o.s Ústí nad Labem Spolu na jedné lodi - podpora rodin v Ústeckém kraji b. Nové Město na Portimo, o.p.s Moravě Přístav pro rodinu b.

15 10338 Portus Prachatice, o.p.s Prachatice Rodinné centrum Sluníčko - Záříme pro všechny rodiny b Portus Prachatice, o.p.s Prachatice Pomoc ohroženým dětem a rodinám ve spolupráci s SPOD b Pravý Hradec, o. s Klecany Posilování rodičovských kompetencí 0-59 b Pro Dialog Praha Dialogy v rodinách s ohroženými dětmi II b Pro zdraví Nižbor Intervenční poradna pro rodinu "Kompas" - poradna prvního kontaktu b PROFICIO, o.s Rybí Spolu jinak VI b Prostor plus o.p.s Kolín Pilot b PROSTOR PRO, o.p.s Hradec Králové Rodinné centrum POHODA b Proxima Sociale o.p.s Praha Návazné činnosti na službu Sanace rodiny b Přátelé KOPRETIN o.s. Vikýřovice Vikýřovice Rodinné centrum Vikýrek - Spolu a jinak b Přirozené vzdělávací a výchovné centrum o.s Křelov-Břuchotín Kroky k efektivnímu rodičovství b Raná péče EDA, o.p.s Praha Společně pro rodinu b RATOLEST BRNO, občanské sdružení Brno Rozvíjím se, tedy jsem b RC Radost o.p.s Tábor Návazná podpora rodin v agendě SPOD b RC Radost o.p.s Tábor Komplexní program psychosociální podpory rodin b Respondeo, o.s Nymburk Případová práce s rodinami v okrese Nymburk b Rodiče a děti Kadaně, občanské sdružení Kadaň Zdravá rodina b. Třebechovice pod 9929 RODIČOVSKÉ CENTRUM DOMEČEK O.S Orebem "Rodina a rodičovství 2015" b Rodičovské centrum Dubínek z.s Pardubice Rodičovské centrum Dubínek z.s b RODIČOVSKÉ CENTRUM RADOVÁNEK O.S Heřmanův Městec Spokojená máma s tátou = šťastné děti b Rodičovské centrum Semaforáček Veselí nad Lužnicí Harmonie b.

16 12205 Rodičovské centrum Sobík o.s Soběslav Se Sobíkem je nám dobře 0-59 b RODINA A DÍTĚ Poděbrady Mateřské centrum = podpora funkční rodiny b Rodina v centru, o.s Nový Bor Preventivní aktivity na podporu rodiny na Novoborsku v roce b Rodina v centru, o.s Nový Bor Program pro ohrožené rodiny s dětmi na Novoborsku v roce b Rodinné a komunitní centrum Chaloupka z.s Ostrava Dát šanci programy pro klienty OSPOD b Rodinné a komunitní centrum Chaloupka z.s Ostrava Chaloupka Centrum pro spokojenou rodinu b Rodinné a komunitní centrum PALEČEK Praha Abeceda pro rodinu b Rodinné a komunitní centrum PALEČEK Praha Jdeme s dítětem b RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, O.S Vsetín PRÁCE S RODINOU V ROZVODOVÉM A POROZVODOVÉM KONFLIKTU b RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, O.S Vsetín PRÁCE S RODINOU V OBLASTI SOCIÁLNĚ PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ b. RMC VSETÍN - PODPORA RODINY - PREVENCE, INFORMACE, RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, O.S Vsetín KOMPETENCE b Rodinné centrum Dobříšek o.s Dobříš Rodičovství s nadhledem b Rodinné centrum Havránek Veltrusy Podpora rodin v RC Havránek b RODINNÉ CENTRUM KAŠPÁREK MĚLNÍK, O.S Mělník Dobrým rodičem s RC Kašpárek b Rodinné centrum KAŠTÁNEK Ostrava Pomocná ruka b Rodinné centrum Klásek o.s Lutín Zdravá rodina b Rodinné centrum KLÍČEK, o.s Unhošť Rodinné centrum Klíček - šťastné dětství b Rodinné centrum Kulihrášek Pardubice Šťastná rodina s Kulihráškem b RODINNÉ CENTRUM LETNÁ, o.s Praha Podpora rodičovských kompetencí b Rodinné centrum Litomyšl Litomyšl Centrum pro rodinu (s dětmi i bez) b RODINNÉ CENTRUM MACEŠKA Znojmo Posilování rodičovských kompetencí v době těhotenství a v oblasti péče o dítě 0-59 b.

17 12407 Rodinné centrum MaTáTa Brno Spolu b. Benešov nad RODINNÉ CENTRUM MEDVÍDEK Ploučnicí Centrum pro rodinu b Rodinné centrum Palouček,o.s Jevíčko Žijeme tento svět 0-59 b Rodinné centrum Petrklíč o.s Sedlčany Dobrým a ještě lepším rodičem b RODINNÉ CENTRUM PEXESO Praha POJĎTE S NÁMI DO PEXESA b RODINNÉ CENTRUM PEXESO Praha PŘES PŘEKÁŽKY b Rodinné centrum Pohádka o.s Náměšť na Hané Cesta k fungující rodině b Rodinné centrum Provázek Olomouc Rodinné centrum Provázek-Budujeme rodinu b Rodinné centrum ROUTA, o.s Čelákovice ROUTA JE TU I PRO VÁS! b Rodinné centrum ROUTA, o.s Čelákovice ROUTA - Útociste pro rodiny z Polabí b Rodinné centrum Sedmikráska Žatec o.s Žatec Rodičem v pohodě i nepohodě b Rodinné centrum Slunečnice, o.s Beroun Péče o ohrožené rodiny b Rodinné centrum Slunečnice, o.s Beroun Komplexní podpora rodiny b RODINNÉ CENTRUM SLUNEČNÍK o.s Ústí nad Labem Spolu a aktivně b RODINNÉ CENTRUM SRDÍČKO O. S Ústí nad Orlicí Dobří rodiče vydají za sto učitelů b RODINNÉ CENTRUM STUDÁNKA O.S Tišnov Se Studánkou o krok napřed b Rodinné centrum Světýlka, o.s Vlašim RC Světýlka - Pro děti i rodiče - výchovou a vzděláním na podporu rodiny 0-59 b. Valašské Rodinné centrum Valašské Klobouky, o.s Klobouky Služby rodinám na dosah ruky b Rodinné centrum Všetaty - Přívory, o.s Všetaty Obec pro rodinu b Rodinné centrum zahrátka Hostivice Podpora rodin Hostivice a okolních obcí b RODINNÉ CENTRUM ŽIRAFA Liberec Rodičovství je poslání b.

18 10145 Rodinné Integrační Centrum o.s Pardubice Aktivizační služby a integrační aktivity pro rodiče s dětmi b Romodrom o.p.s Praha Centrum pro podporu rodičovských kompetencí b Rosa rodinné centrum Česká Třebová Rodičem doopravdy b SALESIÁNSKÉ HNUTÍ MLÁDEŽE Praha Podpora aktivit ústředí SHM b Salesiánské hnutí mládeže klub Uhříněves - Kolovraty Praha Centrum pro rodinu Světýlko b Salesiánský klub mládeže Praha - Kobylisy Praha Centrum pro integraci rodin b Salesiánský klub mládeže Rumburk - Jiříkov Rumburk Mateřské centrum Koťátko b SANANIM z.ú Praha Rodina a ochrana práv dětí b Sbor Církve adventistů sedmého dne Praha 6 - Sedlec Praha Klub Rybička - prostor pro rodinu b Sbor Jednoty bratrské v Dobrušce Dobruška Rodinné centrum Sedmikráska b Sbor Jednoty bratrské v Chrastavě Chrastava Rodinné centrum Domeček b Sbor Jednoty bratrské v Liberci Liberec Mateřské centrum Zvoneček b Sbor Jednoty bratrské v Ostravě Ostrava Rodinné centrum Martínek b SBOR JEDNOTY BRATRSKÉ V PRAZE Praha Rodinné centrum Konzerva b Sdružení Linka bezpečí Praha Rodičovská linka 0-59 b Sdružení maminek Sluníčko, o.s Petrovice u Karviné Centrum pro rodinu Sluníčko 2015, preventivní programy pro rodiny b Sdružení maminek Sluníčko, o.s Petrovice u Karviné Podpora rodin v agendě OSPOD b Sdružení Meta, o.s Jindřichův Hradec Podpora rodin v evidenci OSPOD okresu J.Hradec a okolí b Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú Praha Podpora rodin v náročné životní situaci ve spolupráci s OSPOD b Sdružení Romano jasnica Trmice Prorodinné aktivity v Trmicích b Sdružení sociálních asistentů Ostrava Podpora rodin v agendě SPOD - 3v b.

19 11367 SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER O.S Praha Síť pro rodinu b SKP - CENTRUM, o.p.s Pardubice Práva dětí a mládeže v oblasti domácího násilí b Slezská diakonie Český Těšín Dobrovolní pomocníci v rodinách 0-59 b Slezská diakonie Český Těšín Na cestě spolu? b Slezská diakonie Český Těšín NE v jednom kolotoči b Slezská diakonie Český Těšín Lepší zítřky na Karvinsku b Slezská diakonie Český Těšín Dítě a rodina v agendě OSPOD b Slezská diakonie Český Těšín Nejsme na to sami b Slezská diakonie Český Těšín Na rozcestí k lepší budoucnosti b SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o.p.s Ostrava Pro rodinu b Společnost pro ranou péči o.s Praha Domov je doma b Srdíčko o.s. - Centrum pro rodinu Dubňany Spolu krok za krokem b STŘED, z. ú Třebíč Vzdělávání rodičů jako prevence selhávání výchovných funkcí rodiny b Středisko náhradní rodinné péče, spolek Praha Adopční centrum 0-59 b. Podpora rodičovských kompetencí a angažovaného rodičovství u rodin v Středisko pomoci ohroženým dětem - ROSA Kladno obtížné životní situaci b Středisko pomoci ohroženým dětem - ROSA Kladno Rodinné poradenské centrum b. Středisko prevence a léčby drogových závislostí DROP IN o.p.s Praha Integrační centrum - Slunečnicová zahrada, Centrum pro rodinu b Středisko rané péče SPRP Brno Brno Společně 0-59 b Středisko rané péče SPRP Olomouc Olomouc Děti patří domů b STŘEP, o.s. - České centrum pro sanaci rodiny Praha Pomoc dítěti prostřednictvím posílení rodiny a sítě spolupráce b Temperi, o.p.s České Budějovice Posílení zvládacích strategií rodin po rozchodu b.

20 10585 TOOCAN HELP o.p.s Úštěk Komunitní centrum b TOTEM - regionální dobrovolnické centrum Plzeň MENTORINGOVÉ PREVENTIVNÍ PROGRAMY PRO PODPORU RODIN A DĚTÍ S RIZIKEM OHROŽENÍ VÝVOJE A SPOLEČENSKÉHO ZAČLENĚNÍ b TREMEDIAS Třebíč Podpora při řešení konfliktů v rodině b TREMEDIAS Třebíč Případové konference na Vysočině a v JM kraji b TRIADA - Poradenské centrum, o.s Brno Vztahy dítěte po rozchodu rodičů b Triadis Praha Spokojená rodina b TŘEBÍČSKÉ CENTRUM O.S Třebíč Komplexní program na podporu rodiny a zvyšování rodičovských kompetencí b Vzájemné soužití o.p.s Ostrava Být rodičem není snadné b Vzájemné soužití o.p.s Ostrava Dejme dětem šanci b Vzájemné soužití o.p.s Ostrava Adresná podpora rodinám ve spolupráci s OSPOD b YMCA Praha, o.s Praha Mateřské centrum Klubíčko - zvyšujeme rodičovské kompetence b YMCA Praha, o.s Praha Rodinné centrum YMCA - podpora přirozených procesů v rodině b YMCA Praha, o.s Praha Mateřské centrum Domeček - podpora rodiny b Za branou Řevnice Společně pro rodinu b Žebřík, o. s Olomouc Multikulturní klub rodičů a dětí b. Bílovice nad Žirafa Svitavou Rodinné centrum Žirafa - Zodpovědné rodičovství IV b.

Vzdělávání a podpora osvojitelských a pěstounských rodin 2 46 2 131 000 1 491 000 1 321 000 924 700

Vzdělávání a podpora osvojitelských a pěstounských rodin 2 46 2 131 000 1 491 000 1 321 000 924 700 Název žadatele Obec Z as tř eš. Název projektu Uznané organizace Příloha č. 2 Do t. Ob l. Po čet bo dů Celkový rozpočet Požadovaná dotace Požadavek po odečtení zbyt. nákl. Přidělená dotace HoSt Home -

Více

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 520 ze dne 17. 3. 2015

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 520 ze dne 17. 3. 2015 Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 520 ze dne 17. 3. 2015 Rodinná politika 2015 Žadatel/ název žadatele dle evidence IČO Název projektu Evid. číslo Podprogram Granty do 200 000 Kč grantu Alternativa 50+,

Více

Návrh poskytnutí neivestiční dotace ze státního rozpočtu v oblasti podpory rodiny 2015

Návrh poskytnutí neivestiční dotace ze státního rozpočtu v oblasti podpory rodiny 2015 Návrh poskytnutí neivestiční dotace ze státního rozpočtu v oblasti podpory rodiny 215 ID PROJEKTU NÁZEV ORGANIZACE IČ NÁZEV PROJEKTU DOTACE V KČ 1631 "Sdružení SOS dětských vesniček" 47933 Denní centrum

Více

Na cestě do života - podpora a doprovázení mladých lidí z dětských domovů

Na cestě do života - podpora a doprovázení mladých lidí z dětských domovů Název žadatele Obec Název projektu Dot.obl. Přiznaná dotace 2012 Požadavek na navýšení Přiznaná námitka Amalthea o.s. Pardubice Podpora a pomoc pro dítě a rodinu 3 233 786 58 446 50 000 APERIO-SPOL.PRO

Více

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 931 ze dne

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 931 ze dne Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 931 ze dne 25. 4. 2017 název organizace ič č. proj. název podporgramu název jednotka úvazky Alfa Human Service, z.s. 70863059 J4-67 Jeden den nestačí ÚV 0,47 456 200

Více

Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č ze dne

Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č ze dne Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č. 1059 ze dne 20. 5. 2014 Žadatel/ název žadatele dle evidence Název projektu IČ Podprogram Celkový rozpočet 2013 Celkový rozpočet 2014 Zdroje Přidělený grant 2013 Požadovaná

Více

Příloha č. 4 k usnesení Rady HMP č ze dne..

Příloha č. 4 k usnesení Rady HMP č ze dne.. Příloha č. 4 k usnesení Rady HMP č ze dne.. Žadatel/ název žadatele dle Název projektu IČ Podprogram rozpočet body A centrum, vědomá a aktivní příprava na mateřství a rodičovství Kompetentní rodič 26651327

Více

Přidělená dotace 2011

Přidělená dotace 2011 Název organizace Obec Název projektu Dot. Přidělená dotace 2011 Příloha APERIO-SPOL.PRO ZDRAVÉ RODIČOVSTVÍ, O.S. Informovaní rodiče 2 763 934 155 000 155 000 Asociace center pro rodinu Brno ACER - rozvoj

Více

Projekt Dotační oblast. "Užijme si společně!" - setkávání rodin 70812187 dětí s postižením I 137 901. Bezpečné hnízdo 22692398

Projekt Dotační oblast. Užijme si společně! - setkávání rodin 70812187 dětí s postižením I 137 901. Bezpečné hnízdo 22692398 Číslo projektu Organizace Identifikační číslo Projekt Dotační oblast Dotace v Kč Poznámka Dofinancování "I MY" Společnost pro podporu lidí s 7665 postižením "Užijme si společně!" - setkávání rodin 70812187

Více

Tabulka č. 2 - projekty vyřazené z dotačního řízení z důvodu formálních nedostatků. Výše dotace na projekt v r. 2008

Tabulka č. 2 - projekty vyřazené z dotačního řízení z důvodu formálních nedostatků. Výše dotace na projekt v r. 2008 Tabulka č. 2 - projekty vyřazené z dotačního řízení z důvodu formálních nedostatků Název projektu Po dpr ogr am Výše dotace na projekt v r. 2008 Požadavek Důvod vyřazení na dotaci v r. 2009 1 0311/001

Více

Kompetentní rodič Kč. Zachranný pas pro děti s PAS a jejich rodiny

Kompetentní rodič Kč. Zachranný pas pro děti s PAS a jejich rodiny ID Žadatel IČ Název projektu Poskytnutá dotace 15113 A centrum - Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím, o.p.s. 26651327 Kompetentní rodič 2018 171 139 Kč 15595 ABC o.p.s. 22709941 Zachranný pas pro

Více

příloha č. 1 Stránka 1 Kód projektu Název organizace Přidělená dotace 2008 Název projektu rogra m dotace v námitkovém řízení 2008

příloha č. 1 Stránka 1 Kód projektu Název organizace Přidělená dotace 2008 Název projektu rogra m dotace v námitkovém řízení 2008 1 0004/004 1 0014/001 1 0021/003 YMCA - Živá rodina Manželská setkání 2 501 878 Kč 772 120 Kč 0 Kč APERIO - zdravé rodičovství Inforovaní rodiče 2 1 037 772 Kč 2 271 264 Kč 0 Kč Kolpingova rodina Sečno

Více

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností (data ke konci ledna 2016) ORP Počet podaných žádostí Kraj BLATNÁ 3 Jihočeský ČESKÉ BUDĚJOVICE 38 Jihočeský ČESKÝ KRUMLOV 3 Jihočeský

Více

70-100 b 8393 Amalthea o.s. 26647214 Pardubice Rodinné konference 70-100 b

70-100 b 8393 Amalthea o.s. 26647214 Pardubice Rodinné konference 70-100 b UVEDENÉ INFORMACE JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. O výši dotace rozhoduje ministr práce a sociálních věcí na doporučení dotační komise. Bodový zisk projektů je pouze jedním z kritérií při návrhu výše dotace. V

Více

PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2018

PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2018 PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2018 UVEDENÉ INFORMACE JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. O výši dotace rozhoduje ministryně práce a sociálních věcí na doporučení dotační komise. V tabulce je uvedeno

Více

Výsledky dotačního řízení pro rok 2014

Výsledky dotačního řízení pro rok 2014 ID projektu Organizace ic Název projektu Dotace v Kč,,Rodinné centrum Kamarád - 8771 Nenuda o.s." 22692398 Bezpečné hnízdo 0 9672,,Rodinné centrum Kamarád - Nenuda o.s." 22692398 Snoezelen 0 8685 A centrum

Více

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Příloha č. 1 Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů do 31. 12. 2012 Seznam finančních úřadů od

Více

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od 1. 1. 2013 Současné FÚ Nástupnické krajské FÚ Číslo FÚ Název FÚ Matrika FÚ Název FÚ Sídlo FÚ Hlavní město Praha 1 FÚ pro Prahu 1 7625011

Více

Přiloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 836 ze dne

Přiloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 836 ze dne Přiloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 836 ze dne 17. 4. 2018 název organizace ič č. proj. název podporgramu název projektu jednotka úvazky Anima - terapie, z.ú 60457252 J4-6 Terapeutická práce s rodinami

Více

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Příloha č. 10, str. 1 Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu 1, 2. Územní

Více

Úplný název pracoviště ÚFO

Úplný název pracoviště ÚFO Číslo pracoviště Číslo ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO číslo územního pracoviště číslo krajského FU Finanční úřad pro hlavní město Prahu 451 2001 Územní pracoviště pro Prahu 1 451 2002 Územní pracoviště

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP CZ0211 Benešov 93 156 115 Benešov 52 232 50 Vlašim 26 008 49 Votice 11 970 15 Sedlčany 2 946 1 CZ0212 Beroun 75 684 86 Beroun 49 145 49 Hořovice 26 539 37 CZ0213 Kladno 150 198 100 Kladno 113 043 47 Slaný

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST (*IK=InterKurýr) Kontaktní spojení Brno hl.n. *IK 972625244 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00

Více

Původní Název FÚ Nové Číslo. číslo územního. FÚ FÚ pracoviště. 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007

Původní Název FÚ Nové Číslo. číslo územního. FÚ FÚ pracoviště. 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007 Původní Název FÚ Nové Číslo číslo číslo územního FÚ FÚ pracoviště 284 ÚP BOSKOVICE Územní pracoviště v Boskovicích 461 3007 358 ÚP BRUNTÁL Územní pracoviště v Bruntále 463 3205 35 ÚP ČESKÝ BROD Územní

Více

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení)

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Celkové pořadí Město Kraj Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Pořadí v oblasti přístup veřejné oblasti na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) 1 Přelouč Pardubický

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností P o č e t o b y v a t e l ČESKÁ REPUBLIKA 7 565 463 8 223 227 8 666 456 9 374 028 10 076 727 10 009 480 10 674 240 8 896 086 9 571 531 9 807 697 10 291 927 10 302 215 10 230 060 10 436 560 Hlavní město

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST Brno hl. n. *IK 725015267 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 12.30 18.00 12.30 18.00 12.30 18.00

Více

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 ských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů Seznam finančních úřadů od 1. 1. 2013 do 31. 12. 2012 Název

Více

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 1 Nová Paka Královéhradecký 17 6 7 63 35 113 2 Humpolec Vysočina 84 126 21 26 37 4 3 Nové Město nad Metují Královéhradecký 98 51 6 45 4

Více

MOŽNOSTI DOBROVOLNICTVÍ V REGIONECH

MOŽNOSTI DOBROVOLNICTVÍ V REGIONECH MOŽNOSTI DOBROVOLNICTVÍ V REGIONECH informace o tématu dobrovolnictví: http://www.hest.cz/ informační portál o dobrovolnictví v ČR všeobecné nabídky dobrovolnictví: http://databaze.dobrovolnik.cz/ široká

Více

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 1 1 Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 10 3

Více

Výsledky dotačního řízení pro rok 2019

Výsledky dotačního řízení pro rok 2019 Číslo projektu Výsledky dotačního řízení pro rok 2019 Příjemce dotace IČ Název projektu V a r i a Výše dotace n t a 2 16281 A centrum - Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím, o.p.s. 26651327 Kompetentní

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2019

PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2019 PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ RODINA PRO ROK 2019 UVEDENÉ INFORMACE JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. O výši dotace rozhoduje ministryně práce a sociálních věcí na doporučení dotační komise. V tabulce je uvedeno

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Předběžné výsledky dotační program Rodina 2017

Předběžné výsledky dotační program Rodina 2017 dotační program Rodina 2017 UVEDENÉ INFORMACE JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. O výši dotace rozhoduje ministryně práce a sociálních věcí na doporučení dotační komise. V tabulce je uvedeno bodové hodnocení projektů

Více

Výsledky dotačního řízení pro rok 2017

Výsledky dotačního řízení pro rok 2017 Výsledky dotačního řízení pro rok 217 Xproj_id Žadatel IČ Název projektu Dotace v Kč Rodičovské kompetence a vztahy v 14344 333 údolí 28221 rodině 14231 A centrum - Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím,

Více

6225 Arcidiecézní charita Praha 43873499 Arkáda - sociálně psychologické 7606 centrum, o.s. 60083204 Zdravá rodina - osvětová činnost I 177 137

6225 Arcidiecézní charita Praha 43873499 Arkáda - sociálně psychologické 7606 centrum, o.s. 60083204 Zdravá rodina - osvětová činnost I 177 137 Organizace Identifikační číslo Projekt Dotační oblast Dotace v Kč Číslo projektu "I MY" Společnost pro podporu lidí s 7665 postižením 70812187 "Užijme si společně!" - setkávání rodin dětí s postižením

Více

sídelních jednotek Počet základních Počet Česká republika

sídelních jednotek Počet základních Počet Česká republika obcí, částí obcí, základních sídelních jednotek a katastrálních území a úhrnné hodnoty podle krajů, okresů a správních obvodů obcí s rozšířenou působností Domy Byty obcí částí obcí základních sídelních

Více

Seznam žadatelů, jejichž námitky byly akceptovány Kód projektu

Seznam žadatelů, jejichž námitky byly akceptovány Kód projektu Sezna žadatelů, jejichž náitky byly akceptovány Kód Název organizace Název pod podíl 10014/002 30136/001 10009/001 10099/001 30136/002 Aperio-spol. zdravé rodičovství, o.s. Moderní táta 2 1 209 689 656

Více

Podpořené projekty Situační prevence. Informace pro občany

Podpořené projekty Situační prevence. Informace pro občany PŘIDĚLENÉ DOTACE V RÁMCI KRAJSKÝCH A MĚSTSKÝCH PROGRAMŮ PREVENCE KRIMINALITY 2010 Aš 1 300 000 Benešov 1 42 000 Bílina 4 177 000 Bílovec 1 471 000 Blansko 2 1 649 000 Boskovice 1 20 000 Brno 3 1 3 3 136

Více

Výsledky dotačního řízení - tabulka č. 1 Název žadatele Název projektu Neinvestiční dotace na projekt v r. 2007

Výsledky dotačního řízení - tabulka č. 1 Název žadatele Název projektu Neinvestiční dotace na projekt v r. 2007 Výsledky dotačho říze - tabulka č. 1 Název žadatele Název Neinvestič Neinvestič 1 0002/001 1 0002/002 Centrum pro rodinu a sociál péči o.s. KOMPLEXNÍ PROGRAM PŘÍPRAVY NA MANŽELSTVÍ 1 510 300 Kč 3 584 162

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

Seznam žádostí o dotaci pro oblast dobrovolnické služby na rok 2016, které splnily formální požadavky

Seznam žádostí o dotaci pro oblast dobrovolnické služby na rok 2016, které splnily formální požadavky Seznam žádostí o dotaci pro oblast dobrovolnické služby na rok 2016, které splnily formální požadavky Pč. Název organizace Název projektu 1 Adorea-dobrovolnické centrum Vsetín, Dobrovolníci v nemocnici

Více

ID identifikátor služby. Druh služby

ID identifikátor služby. Druh služby Výše dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni 29.2016) dotace v kole AC Facility, s.r.o. 24240931 7825745 domovy se zvláštním režimem 1

Více

Příloha k č. j. 2013/33749

Příloha k č. j. 2013/33749 Průměrný měsíční počet vyplacených příspěvků na živobytí - rok 2012 Kraj Okres Kontaktní pracoviště Průměrný měsíční počet vyplacených dávek Kontaktní pracoviště Praha 2 355 Kontaktní pracoviště Praha

Více

Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz):

Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz): Příloha č. 1 Přehled poskytovatelů rané péče/intervence (iregistr.mpsv.cz): Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, o.s. s působností v Českých Budějovicích. Formy poskytování sociálních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013

ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 ČÍSLA FÚ a ÚZEMNÍCH PRACOVIŠŤ od 1.1.2013 Číslo pracoviště Název pracoviště ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO Číslo ÚFO Kód ÚFO VEMA c_pracufo c_ufo k_ufo_vema FÚ pro hlavní město Prahu Finanční úřad pro

Více

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností kr. kraj č. ORP obec s rozšířenou působností MPR, MPZ pam. MPR MPZ VPR VPZ NKP Sv.D. Počet památek pro stanovení

Více

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Celkem Z toho Kraj-místo Provozovatel - příjemce dotace Investice Neinvestice Z toho (Uváděno v tisících Kč) Hl. m. Praha Městská knihovna v Praze 2 785

Více

Název okresu BYT 2+1*

Název okresu BYT 2+1* Název okresu BYT 2+1* Okres Benešov 1 630 000 1 630 000 1 646 300 1 Okres Beroun 1 640 000 1 640 000 1 656 400 1 Okres Blansko 1 250 000 1 250 000 1 240 000 0 Okres Brno-město 2 200 000 2 200 000 2 310

Více

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.3 Název prioritní osy Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo oblasti podpory 4.3.1 Název oblasti

Více

00000 00000000/0710. Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce

00000 00000000/0710. Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce Daňová Účetní a daňový bulletin Luděk Vavrda kancelář Placení daní od 1.1. 2013 daňový poradce Od 1. 1. 2013 budou vytvořeny nové finanční úřady, které vykonávají působnost na území kraje, tzn. 14 krajských

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID Pověření AC Facility, s.r.o. 24240931 domovy se zvláštním režimem 7825745 OSOV/190/ 21.1. 39 087 000 Kč AC Facility, s.r.o. 24240931 pečovatelská služba 6431239 OSOV/51/ 21.1. 5 021 000 Kč Alzheimercentrum

Více

Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok 2012

Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok 2012 Hodnocení projektů přihlášených do Programu rozvoje sociálních služeb v Moravskoslezském kraji na rok Poř. č. Č. žádosti Kód dotačníh o titulu Celkové % Právní uznatelné spoluúčast Požadovaná Název žadatele

Více

Města, ve kterých vyzvedneme zásilky v den objednání přepravy

Města, ve kterých vyzvedneme zásilky v den objednání přepravy 10000 Praha 10 10001 Praha 100 10003 Praha 103 10004 Praha 104 10005 Praha 105 10007 Praha 107 10010 Praha 110 10100 Praha 101 10200 Praha 102 10300 Praha 113 10400 Praha 114 10600 Praha 106 10700 Praha

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na II. pololetí roku 2015

Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na II. pololetí roku 2015 Plán inspekcí poskytování sociálně-právní ochrany na II. pololetí roku 2015 Označení krajské pobočky Úřadu práce ČR, která bude inspekci provádět Označení kontrolované osoby (název, sídlo, IČO) Místo poskytování

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora. POPIS ČÍSELNÍKU : OKRES_LAU Název: Okresy v České republice Charakteristika: Číselník okresů v České republice založený na číselníku okresů OKRES_LAU, který vydal Český statistický úřad s platností od

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Výsledky dotačního řízení - tabulka č. 2 Kód projektu Název žadatele Název projektu Neinvestiční rozpočet projektu v r. 2008

Výsledky dotačního řízení - tabulka č. 2 Kód projektu Název žadatele Název projektu Neinvestiční rozpočet projektu v r. 2008 Výsledky dotačního řízení - tabulka č. 2 Kód projektu Název žadatele Název projektu Neinvestiční rozpočet projektu v r. 1 0003/006 Rodinné centrum Praha Máma a táta pro 21. století program posilování rodičovských

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 1291000 109000 AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení6431239 pečovatelská služba 0 0 Není splněna podmínka

Více

Hlavní město Praha: Úřední hodiny

Hlavní město Praha: Úřední hodiny Příloha č. 2 Vytíženost systému, úřední, počet pracovišť Uvedené tabulky obsahují výpočet i pracovišť obecních úřadů v jednotlivých krajích. Sloupec Vytíženost je kalkulován na 30 úředních hodin týdně,

Více

Rozvoj. Informace o programu podpory

Rozvoj. Informace o programu podpory Rozvoj Informace o programu podpory Program Rozvoj Program Rozvoj, který již využilo několik set význačných podnikatelských subjektů, dotuje investice primárně do strojního a technologického vybavení výrobních

Více

Návrh Dotačního výboru na podporu projektů protidrogové politiky na rok 2016

Návrh Dotačního výboru na podporu projektů protidrogové politiky na rok 2016 A-01-04 A-02-04 Právní poradna A.N.O. Návrh Dotačního výboru na podporu projektů protidrogové politiky na rok 2016 Síťování a rozvoj spolupráce v oblasti systému prevence a léčby drogových závislostí Kraje

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Úřad práce ČR Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martin Hodek Expert projektu KOMPAS Hradec Králové, 2019 www.uradprace.cz www.uradprace.cz

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva leden 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva květen 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva červen 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Výsledky dotačního řízení pro rok 2007 Evidenční číslo - kód projektu

Výsledky dotačního řízení pro rok 2007 Evidenční číslo - kód projektu Výsledky ho řízení pro rok 2007 Evidenční 1 0171/001 A-centrum-občanské sdružení A-centrum, Vědomá a aktivní příprava na mateřství a rodičovství 2 0 0 0 1 0164/001 ACET ČR Zvol si život 2 0 458700 458700

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha duben 2019 1 www.uradprace.cz

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Leden 2019 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva červenec 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více