MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011"

Transkript

1 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely na rok 2011 NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo města 1. s poskytnutím finančních prostředků na podporu činnosti v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro občanské sdružení Arkáda psychologické centrum, na úhradu nákladů spojených s provozem Kontaktního centra ve výši Kč ,-- 2. s poskytnutím finančních prostředků na podporu činnosti v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1a) na základě navržené výjimky z Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro občanské sdružení Arkáda psychologické centrum, na úhradu nákladů Terénního programu ve výši Kč ,-- 3. s poskytnutím finančních prostředků na podporu činnosti v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1a) na základě navržené výjimky z Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Seniorský dům Písek a.s., na nákup polohovacích postelí ve výši Kč ,-- stránka 1 (celkem 8)

2 4. s poskytnutím finančních prostředků na konkrétní akci v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Seniorský dům Písek a.s., na akci Týden rodiny, ve výši Kč ,-- 5. s poskytnutím finančních prostředků na podporu činnosti v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1a) na základě navržené výjimky z Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Horizont o.s., na částečnou úhradu provozních nákladů a služeb spojených s pronájmem ve výši Kč ,-- 6. s poskytnutím finančních prostředků na konkrétní akci v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Centrum zdravotně postižených Jihočeského kraje, o.s., na akci Den otevřených dveří ve výši Kč 3.462,-- 7. s poskytnutím finančních prostředků na podporu činnosti v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, na nákup hudebních nástrojů ve výši Kč ,-- II. Zastupitelstvo města 1. s poskytnutím finančních prostředků na konkrétní akci v roce 2011 dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro organizaci Roska Písek na úhradu provozních nákladů pronajatých nebytových prostor ve výši Kč ,-- Návrh předkládá Mgr. Hana Rambousová, místostarostka Návrh zpracoval Kateřina Vlnová, pověřená zast. dočasně neobsazeného místa vedoucí odboru stránka 2 (celkem 8)

3 Důvodová zpráva: Zastupitelstvu města je předkládán návrh na rozdělení zbylých finančních prostředků dle čl. 3 odst.1a) a čl. 3 odst.1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro rok 2011 (dále jen Pravidla). V současné době zbývá k rozdělení Kč ,-- v rámci registrovaných služeb. Žádosti projednala sociální komise na svém jednání dne Žádosti byly doloženy požadovanou dokumentací a jednotlivě posouzeny. Žadatelé nemají dluh vůči městu. Komise doporučila až na výjimky poskytnout příspěvky jednotlivým subjektům v původně požadovaných částkách pokrácených koeficientem K 0,64, aby bylo v maximální míře vyhověno žadatelům i možnostem rozpočtu. Žádosti o příspěvky byly podány na konkrétní akce a podporu činnosti. Sociální komise dbala na to, aby žádosti byly podány v řádném termínu, s potřebnými přílohami, poskytnuté příspěvky z rozpočtu města byly využity účelně a v souladu s Pravidly. I. Žádosti o příspěvky na sociální účely na rok 2011 na registrované služby 1. Arkáda sociálně psychologické centrum Účel příspěvku: činnost Kontaktní centrum Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- (Kč ,-- insulinové jehly, Kč ,-- aqua pro injectione) Uznatelné náklady: Kč 0,-- Sociální komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro občanské sdružení Arkáda psychologické centrum na úhradu nákladů spojenou s provozem Kontaktního centra. Důvodem je skutečnost, že žadatel je na podobné účely z rozpočtu města již dotován. 2. Arkáda sociálně psychologické centrum Účel příspěvku: činnost Terénní program Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: insulinové jehly Kč ,-- aqua pro injectione Kč 4.000,-- filtry Kč 1.000,-- alkoholové tampony Kč 2.000,-- celkem Kč ,-- Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: Kč ,-- činnost Kč ,-- akce Uznatelné náklady: Kč ,-- stránka 3 (celkem 8)

4 Sociální komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na základě navržené výjimky finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro občanské sdružení Arkáda psychologické centrum na úhradu nákladů Terénního programu. 3. Seniorský dům Písek a.s. Účel příspěvku: činnost Nákup polohovacích postelí Celkové náklady: - Požadovaná částka: Kč ,-- Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: - Uznatelné náklady: Kč ,-- Sociální komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na základě navržené výjimky finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Seniorský dům Písek a.s., na nákup polohovacích postelí. 4. Seniorský dům Písek a.s. Účel příspěvku: konkrétní akce Týden rodiny Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kč ,-- nákup služeb přednášky Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: - Uznatelné náklady: Kč ,-- Sociální komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Seniorský dům Písek a.s., na akci Týden rodiny. 5. Horizont, o.s. Účel příspěvku: činnost Provozní náklady a služby spojené s pronájmem Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: nájemné Kč ,-- teplo Kč ,-- stočné Kč ,-- elektr. energie Kč ,-- úklid Kč ,-- odpad Kč 406,-- celkem Kč ,-- stránka 4 (celkem 8)

5 Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: Uznatelné náklady: Kč ,-- Kč ,-- činnost Kč 9.900,-- akce Sociální komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout na základě navržené výjimky finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- pro Horizont o.s., na částečnou úhradu provozních nákladů a služeb spojených s pronájmem. 6. Centrum pro zdravotně postižené Jihočeského kraje, o.s. Účel příspěvku: konkrétní akce Den otevřených dveří Termín konání: Celkové náklady: Kč 6.000,-- Požadovaná částka: Kč 3.700,-- Předpokládané výdaje: testovací proužky Kč 3.200,-- jehly jednorázové Kč 300,-- papíry Kč 500,-- tisk letáků Kč 1.500,-- občerstvení Kč 500,-- celkem Kč 6.000,-- Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: Uznatelné náklady: Kč 3.700,-- Kč ,-- činnost Sociální komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 3.462,-- pro Centrum zdravotně postižených Jihočeského kraje, o.s., na akci Den otevřených dveří. 7. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s. Klub Krteček v Písku Účel příspěvku: činnost Nákup hudebních nástrojů v rámci muzikoterapie prováděné při registrovaných službách Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: Kč ,-- činnost Uznatelné náklady: Kč 0,-- Sociální komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1a) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, na nákup hudebních nástrojů. Důvodem je skutečnost, že žádost nebyla podána v souladu s Pravidly. stránka 5 (celkem 8)

6 II. Žádosti o příspěvky na sociální účely na rok 2011 na neregistrované služby 1. Roska Písek, reg. org. Unie Roska v ČR Účel příspěvku: Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Již poskytnuté příspěvky v roce 2011: Kč ,-- Uznatelné náklady: Kč 0,-- konkrétní akce Provozní náklady pronajatých nebytových prostor v objektu Putimská 155, Písek Sociální komise nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout finanční příspěvek dle čl. 3 odst. 1b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely pro organizaci Roska Písek na úhradu provozních nákladů pronajatých nebytových prostor. Důvodem je skutečnost, že finanční prostředky určené pro neregistrované služby jsou již vyčerpány. Doporučení zpracovatele: I. Zpracovatel doporučuje usnesení 1.. Zpracovatel doporučuje usnesení 2.. Zpracovatel doporučuje usnesení 3.. Zpracovatel doporučuje usnesení 4.. Zpracovatel doporučuje usnesení 5.. Zpracovatel doporučuje usnesení 6.. Zpracovatel doporučuje usnesení 7.. II. Zpracovatel doporučuje usnesení 1.. Vztah k rozpočtu: Pro rok 2011 bylo uvolněno z rozpočtu města celkem Kč ,--, z toho: IV. 1a) - registrované sociální služby Kč ,-- (65% z částky Kč ,--) IV. 1b) neregistrované služby.. Kč ,-- (35% z částky Kč ,--) Na základě usnesení ZM č. 153/11 ze dne převedeno Kč 100 tis. do rozpočtu RIMM na pořízení cvičebních prvků pro seniory v Domovince Písek. Upravený rozpočet Kč ,-- K rozděleno...kč ,-- V rámci registrovaných služeb zbývá.kč ,-- Finanční prostředky určené na sociální účely v roce 2011 jsou zapojeny v kapitole 728 sociální věci a zdravotnictví. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění p.p., 85 písm. c) stránka 6 (celkem 8)

7 Vztah ke strategickému plánu: Výše jednotlivých příspěvků jsou navrhovány s přihlédnutím k výstupům Komunitního plánu města Písku. Přílohy: č. 1 - Tabulka č. 1 žádosti o příspěvky stránka 7 (celkem 8)

8 Poskytování příspěvků na sociální účely v r registrované služby Příloha č.1 nové žádosti III a) - činnost III b) - akce a)+ b) Poznámka Poř.č íslo Organizace hodnota činnosti/akce požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,64 již poskytnuto navrženo komisí požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,64 již poskytnuto navrženo komisí celkem akce a činnosti účel činnosti/akce 1. Arkáda ,00 0,00 0,00 0,00 Č-kontaktní centrum 2. Arkáda Č-terénní program l 3. Seniorský dům Písek a.s , Č-nákup 15-ti kusů postelí 4. Seniorský dům Písek a.s , A-týden rodiny 5. HORIZONT Č-ostatní služby spojené s pronájmem 6. Centrum pro zdravotně post. JČK A-Den otevřených dvěří 7. Krteček ,00 Č-hudební nástroje využívané při registrovaných službách celkem Zbytek z rozpočtovaných Kč ,-- v případě vyhovění žádosti 0,00 Poskytnutí příspěvků na sociální účely v r neregistrované služby nové žádosti III a) - činnost III b) - akce a)+ b) Poznámka Poř.č íslo Organizace hodnota činnosti/akce požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,64 již poskytnuto navrženo komisí požadovaná částka v Kč uznatelné náklady K 0,64 již poskytnuto navrženo komisí celkem akce a činnosti účel činnosti/akce 1. Unie Roska ,00 0,00 0,00 0,00 A-provozní náklady nebytových prostor celkem Zbytek z rozpočtovaných Kč ,-- v případě vyhovění žádostem 0,00 Tabulka: Kateřina Vlnová stránka 8 (celkem 8)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.05.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomni: 3 členové zastupitelstva: pí. Libuše Skalová starostka Omluveni: Host: Program:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 20.08.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č. 3 ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše NÁVRH USNESENÍ

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 484 28 311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 NÁZEV: PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVALA: OBSAH: Povolení výjimky z počtu dětí ve třídě na

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D. Materiál číslo: 18 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 14.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 14.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 14.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 14.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7

Výroční zpráva 2012. Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Obsah ÚVOD 3 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2012 5 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 7 2 Úvod Vážení přátelé, Vám předkládá výroční zprávu za rok 2012. Poděkování patří všem,

Více

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Rozpočet Obce Mikulov na rok 2008 byl sestaven na základě Metodiky tvorby a projednání rozpočtu obce na rok 2008. Byl vytvořen v souladu se zákonem č.128/2000 o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015 č.j.: 551/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 520 ze dne 15.07.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 3606/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 12.04.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P. Materiál číslo: 16 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný ZÁPIS ZE 49. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 1.12.2014 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný Hosté : XXX Zahájení

Více

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015 Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Povinnosti kraje Zajišťuje dostupnost poskytování sociálních služeb na svém území v souladu

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky

Více

Předkládá Věra Houšková vedoucí HSO 3. Prodej pozemku p.č. 1835/39 s rekreační chatou č.ev. 41 v Kabátech

Předkládá Věra Houšková vedoucí HSO 3. Prodej pozemku p.č. 1835/39 s rekreační chatou č.ev. 41 v Kabátech Předkládá Věra Houšková vedoucí HSO 3. Prodej pozemku p.č. 1835/39 s rekreační chatou č.ev. 41 v Kabátech Na základě usnesení ZM č. 6/2014 byl zveřejněn záměr prodeje pozemku p.č. 1835/39 s rekreační chatou

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 102.24.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 94 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 12. 2015. Návrh OZV č. 2/2015 o poplatku za komunální odpad

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 12. 2015. Návrh OZV č. 2/2015 o poplatku za komunální odpad MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 12. 2015 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor finanční Ing. Vladimír Zemek Ing. Jana Nehybová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 27.4.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Zasedací místnost MAS, Žamberk 11. 11. 2010, od 10:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing.

Více

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 07.02.2014 Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni MUDr. Rudolf Tyll,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: 24.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013

Odbor sociálních věcí V Písku dne: 24.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 Odbor sociálních věcí V Písku dne: 24.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na změnu Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely NÁVRH

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 5. 2016 Bod pořadu jednání: Poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní smlouvy o jejím poskytnutí na nákup knihovního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 248/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 227 ze dne 26.03.2014 Návrh dohody o narovnání za bezdůvodné obohacení užívání bez právního důvodu, a to pozemku parc. č. 1451/3

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 04.05.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK

SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK SYSTÉM FINANČNÍ PODPORY SPORTU MĚSTA MĚLNÍK Systém finanční podpory je jedním z hlavních nástrojů města, kterým podporuje rozvoj sportu a tělovýchovy na svém území. Hlavním zdrojem je rozpočet města, který

Více

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP PŘEDKLÁDÁ VYPRACOVALI PAVEL SEVERA JAROSLAV POLÁČEK, LENKA KOUDELKOVÁ NÁVRH USNESENÍ VÝKONNÝ VÝBOR VYHLAŠUJE NOMINACE PRO VOLBY DO PSP A EP DLE DOKUMENTU VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP. 87-2-

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS 1) pan paní: narozen narozena: bydliště: v textu této smlouvy dále jen osoba a 2) organizace: Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Více

Zdravotní pojišťovna Počet získaných hlasů Komise (ne)doporučuje uzavřít smlouvu Pořadí

Zdravotní pojišťovna Počet získaných hlasů Komise (ne)doporučuje uzavřít smlouvu Pořadí O D B O R S O C I Á L N Í C H VĚCÍ A ZDRAVOTNICTVÍ č.j.: KUJCK 63971/2014/OSVZ s.z.: OSVZ 54215/2014/mazi O D DĚLENÍ ZDRAVOTNICTVÍ dat.: 12. 11. 2014 vyřizuje: Marie Zikešová telefon: 386 720 612 e-mail:

Více

Programový rámec Operační program Zaměstnanost (OP ZAM)

Programový rámec Operační program Zaměstnanost (OP ZAM) Programový rámec Operační program Zaměstnanost (OP ZAM) pro Strategický plán rozvoje území OTEVŘENÉ ZAHRADY JIČÍNSKA z. s. na období 2016-2023 Co lze financovat z OP ZAMĚSTNANOST 1. Sociální služby a sociální

Více

SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA

SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA Město Turnov Antonína Dvořáka 335 MĚSTO TURNOV KONCEPCE SPORTU ROZPOČTOVÁ PRAVIDLA SPORTOVNÍ KOMISE RADY MĚSTA platná od 1.1.2014 V návaznosti na schválenou Koncepci sportu v Turnově se stanovují následující

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 Odbor školství a kultury V Písku dne: 07.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zajištění stravování Základní školy Cesta příspěvkovou organizací Základní

Více

VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014

VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014 VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Financování dopravní infrastruktury v České republice. Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI

Financování dopravní infrastruktury v České republice. Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI Financování dopravní infrastruktury v České republice Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI Čerpání rozpočtu SFDI v roce 2015 Schválený rozpočet 94,4 mld. Kč Celkové čerpání 91,5 mld. Kč / cca 97 % (Ve srovnání

Více

Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory

Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory OBDOBÍ: 1.1.2011 31.12.2011 Název a sídlo účetní jednotky: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvaldík 68, 742 60 Petřvald 2 IČ: 27857018 Datum vzniku: 17. 09.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele - Písek, a.s.

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 3/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015

ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015 ZÁPIS Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 12.1.2015 Přítomni : p. M. Egert, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : p. L. Chalupný Ověřovatel zápisu : p. O. Veselý Hosté : XXX Zahájení : 16:00

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 USNESENÍ č. 16/3-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 5/2012 pol.4116 ostatní neinvestiční přijaté transfery ze státního rozpočtu

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Podmínky pro poskytnutí dotace se řídí Obecnými pravidly pro poskytování dotací městské části Praha 5 (dále

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ VYHLAŠUJE PRO ROK 2017 DOTAČNÍ TITUL

PLZEŇSKÝ KRAJ VYHLAŠUJE PRO ROK 2017 DOTAČNÍ TITUL PLZEŇSKÝ KRAJ VYHLAŠUJE PRO ROK 2017 DOTAČNÍ TITUL Podpora sociálních služeb dle 101a zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů pro rok 2017 Plzeňský kraj pro právnické

Více

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 3/2015 ze zasedání výboru dne 1. 9. 2015 Termín 1. 9. 2015, 17:00 zahájení 19:15 závěr Místo

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 10.02.2009 v 17.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 10.02.2009 v 17.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 10.02.2009 v 17.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 1/2010 Starostka zahájila 1. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Operační program Životní prostředí 2007 2013

Operační program Životní prostředí 2007 2013 PODPORY A DOTACE Z OPERAČNÍHO PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Operační program Životní prostředí 2007 2013 Prioritní osa 5 Omezování průmyslového znečišťování a snižování environmentálních rizik Ing. Miroslava

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28.5.2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3 č.j.: 413/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: J. Prchlík,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konaného dne 22. prosince 2008 čís. 211/18 - čís.

Více

Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007

Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Č.j.: KP/4153/2007 viz program viz zápis Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007 I. PROCEDURÁLNÍ ZÁLEŽITOSTI 1459 - SCHVÁLENÍ OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU

Více

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Místo konání: Obecní úřad Markvartice č. p. 67 Zahájení zasedání dne 22. 1. 2010 v 17.30 hod Počet přítomných členů OZ: 9 Ing. Vlastimil Klusák, p. Stanislav

Více

OBEC NIKOLČICE. Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2012

OBEC NIKOLČICE. Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2012 OBEC NIKOLČICE Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2012 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zveřejňuje obec Nikolčice návrh závěrečného účtu obce za rok 2012..e_.ee

Více

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NOVÉ SEDLO

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NOVÉ SEDLO Vnitřní směrnice č. 3/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NOVÉ SEDLO Článek I. Program pro poskytování dotací 1. Programem pro poskytování dotací se rozumí souhrn věcných, časových a finančních

Více

Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2016

Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2016 Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2016 1. Dotační programy schváleno usnesením Zastupitelstva města Kroměříže na XIII. zasedání dne 17. 12. 2015 usnesení č. VII. Dotační program na

Více

Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012

Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012 Město Český Krumlov Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012 Věc: Výjimka z nejnižšího počtu žáků na Základní škole Český Krumlov, Linecká 43 na školní rok 2012/2013 Návrh na usnesení:

Více

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 Mezi osobní náklady hrazené z dotace lze zařadit náklady na: Mzdu nebo plat (dále jen mzdy) včetně pohyblivých složek, náhrad za dovolenou na zotavenou a náhrad za dočasnou pracovní

Více

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX Usnesení z 28. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 28. jednání zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 23. června 2010 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 227/10 243/10) usnesení

Více

Dotační programy na zajištění náhradního školního stravování

Dotační programy na zajištění náhradního školního stravování Dotační programy na zajištění náhradního školního stravování podle 122 odst. 4 věta druhá zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon)

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MIKROREGIONU BYSTŘICKO ZA ROK 2010

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MIKROREGIONU BYSTŘICKO ZA ROK 2010 ZÁVĚREČNÝ ÚČET MIKROREGIONU BYSTŘICKO ZA ROK 2010 (par. 17 a par. 39 zák. č. 250/00 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) 1) HOSPODAŘENÍ MIKROREGIONU V ROCE 2010 Počáteční stav na bankovním

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011 Ekonomika organizace Celkový rozpočet roku 2010 25 078 257 Kč (23 209 549) Z toho mzdové náklady 16 737 967 (16 033 743) (v závorce rok 2009)

Více

Závěrečný účet 2015. Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh.

Závěrečný účet 2015. Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh. Závěrečný účet 2015 Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh. 1 Obsah: Identifikace... 3 Statutární orgán svazku...

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014 Usnesení č. 90 /14-120 /14 90/14 Volba návrhové komise 91/14 Schválení programu 92/14 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 15. 2. 2016, zahájeno v 18:00 hod., ukončeno v 18,30 hod. Přítomni: 8 Hosté: Slavomíra Vacardová Omluveni: Ing. Miloš Rydval Ověřovatelé: Petra Přibylová, Markéta Počekajlová

Více

Závěrečný účet za rok 2013

Závěrečný účet za rok 2013 Závěrečný účet za rok 2013 DSO Blanicko-Otavského regionu Masarykovo nám. 128, 398 11 Protivín IČ: 69535086 V roce 2013 DSO Blanicko-Otavského regionu zajišťovalo svoji běžnou činnost prostřednictvím jak

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby. A) Obecná část - souhrnná informace o organizaci

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby. A) Obecná část - souhrnná informace o organizaci HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor zdravotnictví, sociální péče a prevence PID ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby A) ná část

Více

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 25/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Kontrola usnesení

Více

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012 OBEC OSÍČKO ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012 Obec Osíčko, IČO 00287563, podle 17, odst. 6, zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 Kancelář úřadu V Písku dne: 04.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Smlouvy o zajištění pracovnělékařských služeb mezi Městem Písek a MUDr. Ivo Dokulilem,

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny MUDr. Alice Dudová, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO:

Více

USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. ledna 2012

USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. ledna 2012 USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. ledna 2012 1/3/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/1/RM/2012, 24/1/RM/2012, 14/2/RM/2012. 2/3/RM/2012 Zpráva o činnosti MěP Jirkov

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh na uzavření dohody o splátkách se lhůtou splatnosti nad 18 měsíců Stručný obsah:

Více

Dotační program pro oblast sportu a volného času na rok 2016

Dotační program pro oblast sportu a volného času na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1477/42/R/2015 Dotační program pro oblast sportu a volného času na rok 2016 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 následující dotační programy podpory sportu a volného času: - Program

Více

ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 25.2.2013 PROGRAM

ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 25.2.2013 PROGRAM ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 25.2.2013 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. O. Veselý, p. R. Kajzar, p. J. Ruth; rozšířená rada Bc. R. Kunc, p. Marián Chlup, p. O. Vonšovská, p. F. Belbl

Více

~---------------------~--~

~---------------------~--~ tl Žádost o dotaci městské č.. sti Praha 8 v sociální oblasti no rok 2016 MĚSTSKA ČÁST PRAHA 8 ltřad městské části (1) První den zveřejněni: 02 ft' i:j (,;zo/ť Poslední den zveřejněni: ~---------------------~--~

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 20. února 2014

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 20. února 2014 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 20. února 2014 Usn. č. 754/24/2014 volí ověřovatele zápisu ve složení: p. Miroslav Bilík, p. Josef Suchý.

Více

Obec Přepeře, IČO 00276014

Obec Přepeře, IČO 00276014 Obec Přepeře, IČO 00276014 Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 ( zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., O rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Údaje o obci Adresa Obec Přepeře, Přepeře

Více

PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY

PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY Kontrolní výbor Výtisk č. PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY číslo 03/2012/KV využití příspěvků na volnočasové aktivity Kontrolu provedli: RSDr. Jiří Lejčar, Bc. Marcela Průšová Kontrola byla provedena: 01.06.2012,07.06.2012,18.06.2012,18.06.2012,20.06.2012,22.06.2012,

Více

Zastupitelstvo Kraje Vysočina. Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování příspěvku na vyrovnávací platbu v roce 2016. ze dne 23. 6.

Zastupitelstvo Kraje Vysočina. Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování příspěvku na vyrovnávací platbu v roce 2016. ze dne 23. 6. Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování příspěvku na vyrovnávací platbu v roce 2016 ze dne 23. 6. 2015 č. 07/15 Čl. 1 Úvodní ustanovení Zásady pro poskytování

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J. Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 12. 2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 12. 2015 Odbor sociálních věcí V Písku dne: 25.11. 2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 12. 2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ veřejný Návrh pořadníku žadatelů o byt - jednotlivců a dvojic na rok 2016 dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 13.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce mostů ev.č. 1403-1 a 1403-2, Zátaví - žádost Jihočeského

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě. v roce 2016

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě. v roce 2016 Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2016 I. Název dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2016. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 2013 Finanční nástroje MSK zaměřené na podporu podnikání

Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 2013 Finanční nástroje MSK zaměřené na podporu podnikání Finanční nástroje MSK zaměřené na podporu podnikání Ostrava, 11. března 2013 1) Program podpory malých a středních podniků v Moravskoslezském kraji realizovaný prostřednictvím poskytování mikropůjček Moravskoslezský

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdlová, Rajdl, Dědek,

Více