Autobusová doprava. Soboty, Neděle a svátky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Autobusová doprava. Soboty, Neděle a svátky"

Transkript

1 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, N N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede.. - nejede..

2 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, N N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede.. - nejede..

3 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, N N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede.. - nejede..

4 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, N N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede.. - nejede..

5 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, N N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede.. - nejede..

6 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

7 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

8 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

9 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

10 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

11 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N N - jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

12 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N - školní spoj linky č., jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede. -..,..,. -..,..,.. -.., nejede.. - nejede..

13 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N - školní spoj linky č., jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede. -..,..,. -..,..,.. -.., nejede.. - nejede..

14 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N - školní spoj linky č., jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede. -..,..,. -..,..,.. -.., nejede.. - nejede..

15 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N - školní spoj linky č., jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede. -..,..,. -..,..,.. -.., nejede.. - nejede..

16 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K N Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K N - školní spoj linky č., jede jen do Litvínova,nádraží K - jede jen do Litvínova,Koldům N - jede jen do Litvínova,nádraží - nejede. -..,..,. -..,..,.. -.., nejede.. - nejede..

17 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

18 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

19 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

20 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

21 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

22 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. K K K K K K K K K K K K K K Most, tř. Budovatelů ; tel.:, K K K - jede jen do Litvínova,Koldům - nejede.. - nejede..

23 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - nejede.. - nejede..

24 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - nejede.. - nejede..

25 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - nejede.. - nejede..

26 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Platí od:.. Most, tř. Budovatelů ; tel.:,

27 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

28 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

29 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

30 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

31 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

32 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná x Lom, Horní Lom, rozcestí x Lom, Geologický průzkum Lom, škola Lom, Červený kříž Lom, náměstí Lom, rozcestí M. Radčice Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

33 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Most, tř. Budovatelů ; tel.:, Platí od:..

34 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - školní spoj l.č. do Oseka,kolonie, odkud jede do Litvínova, kde zajíždí ke.zš a od Litvínova,Máj k.zš - nejede. -..,..,. -..,..,.. -..,. -.. Platí od:..

35 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - školní spoj l.č. do Oseka,kolonie, odkud jede do Litvínova, kde zajíždí ke.zš a od Litvínova,Máj k.zš - nejede. -..,..,. -..,..,.. -..,. -.. Platí od:..

36 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - školní spoj l.č. do Oseka,kolonie, odkud jede do Litvínova, kde zajíždí ke.zš a od Litvínova,Máj k.zš - nejede. -..,..,. -..,..,.. -..,. -.. Platí od:..

37 Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, konečná Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x Litvínov, Janáčkova x Litvínov, Chudeřín x Litvínov, požární stanice Litvínov, Bílý sloup Litvínov, nádraží Litvínov, náměstí Míru Litvínov, Máj Litvínov, mototechna Litvínov, sportovní škola Litvínov, Citadela Litvínov, Koldům Horní Lom Loučná, konečná Osek, autokempink Osek, Hrdlovská Osek,Národní dům Osek, náměstí Osek, zbrojnice Osek, kolonie Most, tř. Budovatelů ; tel.:, - školní spoj l.č. do Oseka,kolonie, odkud jede do Litvínova, kde zajíždí ke.zš a od Litvínova,Máj k.zš - nejede. -..,..,. -..,..,.. -..,. -.. Platí od:..

Litvínov,Křížatky - Litvínov,Janov - Litvínov - Lom - Osek

Litvínov,Křížatky - Litvínov,Janov - Litvínov - Lom - Osek Platnost od.. do.. Křížatky x Osada Poslušnost x Janov, horní část Janov, blok D Janov, sportovní hala Janov, konečná Janov, sportovní hala Janov, blok D Janov, škola Hamr Hamr, sídliště Hamr, škola x

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 4 4 4 4 4 4 DOPRAVNÍ PODNIK měst Most, tř. Budovatelů 5; tel.: 4, www.dpmost.cz Platí od:.. 4 4 4 4 DOPRAVNÍ PODNIK měst Most, tř. Budovatelů 5; tel.: 4, www.dpmost.cz Platí od:.. 5 4 4 4 DOPRAVNÍ PODNIK

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 3 3 4 9 4 8 3 33 37 39 4 44 45 47 48 49 5. ZŠ 1. ZŠ 1 43 58 8 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58 8 3 43 51 58

Více

Městská autobusová doprava

Městská autobusová doprava 2 7 8 Platí od:.. 9 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 34 49 37 37 37 37 2 DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 476 769, www.dpmost.cz 7 37 37

Více

Pracovní dny. Poznámky :

Pracovní dny. Poznámky : 2 8 9 Platí od:.. 56 34 49 34 49 34 49 26 34 49 34 34 34 34 34 49 34 49 25 34 4 49 55 25 34 4 49 34 49 34 49 34 37 37 37 37 52 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 476 769, www.dpmost.cz 57 37 37 37 37 37 37

Více

Tramvajová doprava. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost.

Tramvajová doprava. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost. 1 3 6 9 7 3 3 3 3 3 Platí od:.. 7 7 7 DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 76 769, www.dpmost.cz 1 3 7 6 7 9 31 33 3 37 39 Platí od:.. 3 DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 76 769, www.dpmost.cz

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 4 6 9 Sukova, blok 1 Sukova, blok 1 4 4 4 4 4 4 4 4 G - nejede 4.. - nejede 1.. Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 46 69, www.dpmost.cz Platí od:.. 1 4 9 Sukova, blok 1 Sukova, blok 1 4 4 4 4 4 4 4 4 G - nejede

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 5 4 6 8. ZŠ 1 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 476 769, www.dpmost.cz 6 - - nejede od.. do 4.1., 3.1., od 9.. do.., od.4. do 3.4., od 1.7. do 31.8., od 9.. do 3.. Platí od: 1.1.5 5 4 6 8 9. ZŠ 1 Most, tř.

Více

Tramvajová doprava. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost.

Tramvajová doprava. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost. 1 3 6 8 6 8 Platí od:.. 51 5 5 55 55 DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů 5; tel.: 6 6, www.dpmost.cz 51 1 3 5 8 5 6 Platí od:.. 5 3 58 8 3 58 56 8 3 56 DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů 5; tel.: 6

Více

Městská autobusová doprava

Městská autobusová doprava Platí od:.. DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů ; tel.:, www.dpmost.cz Platí od:.. DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů ; tel.:, www.dpmost.cz Platí od:.. DOPRAVNÍ PODNIK Most, tř. Budovatelů ; tel.:,

Více

Tramvajová doprava. Poznámky :

Tramvajová doprava. Poznámky : 5 6 8 Platí od:.. 55 a 7 5a 7a 5 a 7 5 a 7 5a 7a 5 a 7 5 a 7 5a 7a 5 a 7 5 a 7 5a 7a 5 a 7 5 7 5a 7a 5 a 7 5 a 4 a 4 4 a Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 476 769, www.dpmost.cz - nejede 7..;.. jede podle

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 3 5 7 9 Sukova, blok 5 Sukova, blok 5 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 6 769, www.dpmost.cz 5 5 5 5 5 5 5 - nejede od.. do 3..,.., od.. do.., 4.3., od.7. do.8., od.. do.. - nejede 4.. - nejede.. Platí od:..5

Více

Tramvajová doprava. Poznámky :

Tramvajová doprava. Poznámky : 1 3 6 8 9 8 3 3 3 3 1 36 1 a 36 1 36 1 36 1 a 36 1 36 1a 36 1 a 36 1 36 1a 36 1 a 36 1 36 1a 36 1 a 36 1 36 1a a a Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 6 69, www.dpmost.cz Nasazení vozidla na konkrétní den je

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 2 x Velebudice, rozcestí.5 1 31 - nejede 31.. Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 6 769 1, www.dpmost.cz Platí od: 1.1.25 8 9 x Velebudice, rozcestí.5 1 33 - nejede 31.. Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 6 769

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 2 3 6 7 9 2 25 25 28 29 33 Sukova, blok 5 1 Sukova, blok 5 1. ZŠ 1 37 37 52 37 52 37 52 52 52 52 52 52 37 52 37 52 37 52 37 52 37 52 52 1 1 S 1 1 - nejede 2.. - nejede 31.. Platí od:.. Most, tř. Budovatelů

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 5 5 9 3 3. ZŠ 1 Sukova, blok 5 1 Sukova, blok 5 1 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 7 79, www.dpmost.cz - nejede 31.. 31 Platí od:.. 1 7 5 3. ZŠ 1 Sukova, blok 5 1 Sukova, blok 5 1 35 - nejede.. - nejede

Více

Autobusová doprava. Soboty, Neděle a svátky

Autobusová doprava. Soboty, Neděle a svátky 6 7 6 6 6 Most, tř. Budovatelů ; tel.: 76 76, www.dpmost.cz - z Litvínova,nádraží pokračuje dále do Komořan na United Energy a Obr.míru (v Litvínově,nádraží možnost přestupu na linku č. do Janova) - školní

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 6 6 8 1. ZŠ 1. ZŠ 1 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 - nejede.. - nejede 1.. Most, tř. Budovatelů ; tel.: 6 6, www.dpmost.cz Platí od:.. 6 8 1 8. ZŠ 1. ZŠ 1 1 6 1 6 1 6 6 6 6 6 6 6 1 6 1 6 1 6 6 6 6 6 6 6 6 - nejede..

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 2 7 9 Obrnice,odb.. 1 3 3 28 8 3 3 3 3 3 28 3 28 3 3 3 Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 76 769, www.dpmost.cz Platí od: 1.1. 2 7 8 9 Obrnice,odb.. 1 3 3 3 Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 76 769, www.dpmost.cz

Více

Městská autobusová doprava Most. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost.

Městská autobusová doprava Most. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Most, tř. Budovatelů 1395; tel.: 476 769 011, www.dpmost. 6 8 Sukova, blok 5 Sukova, blok 5 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 76 769, www.dpmost.cz Platí od:..5 5 7 9 Sukova, blok 5 Sukova, blok 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 76 769, www.dpmost.cz

Více

Tramvajová doprava. Poznámky :

Tramvajová doprava. Poznámky : 1 3 8 6 9 31 3 33 3 3 Platí od:.. 9 3 3 3a 3 a 3 3a 3 a 3 3a 3 a 3 3a 3 a 3 3a 3 3a 3 Most, tř. Budovatelů 9; tel.: 6 69, www.dpmost.cz - zajíždí do Mostu, nádraží -.3.; 3.. jede podle středoevropského

Více

Pracovní dny. Pracovní dny

Pracovní dny. Pracovní dny Platnost od.. do.. Most, nádraží Most, TESCO Most, zimní stadion Most, sportovní hala Most, obchodní dům PRIOR Most,. náměstí Most, Čs.mládeže Most, Dopravní podnik Most, Severografia Most, Velebudická

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 1 3 9 4 6 8 9 31 33 35 37 x Nemilkov, rozcestí 1. 1 Bylany, DOMES 1 Čepirohy, areál ALTAMEX 1 x Velebudice, rozcestí.5 1 D 5 5S 54 37 39 5 - do Bylan,DOMES jedou pouze takto označené spoje - do Čepiroh,

Více

Městská autobusová doprava Most

Městská autobusová doprava Most 3 5 7 9 5 7 9 36 37 x Velebudice, rozcestí.5 1 x Nemilkov, rozcestí 1. 1 55 S S D D - jede jen do Mostu,Dopravní podnik Platí od: 1.1. DOPRAVNÍ PODNIK měst Most, tř. Budovatelů 95; tel.: 476 769, www.dpmost.cz

Více

(dále jen Smlouva ) mezi. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem IČ: CZ Zastoupeným: hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem

(dále jen Smlouva ) mezi. Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem IČ: CZ Zastoupeným: hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem SMLOUVA O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ PŘÍMĚSTSKÉ DOPRAVY MĚSTSKOU AUTOBUSOVOU DOPRAVOU (dále jen Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením odst. zákona č. / Sb.,

Více

TR07. Reklamní plocha č.: Autobusové stanoviště, Staré Město - 12,0 x 5,0 m. Třinec Frýdek-Místek Moravskoslezský Česká republika

TR07. Reklamní plocha č.: Autobusové stanoviště, Staré Město - 12,0 x 5,0 m. Třinec Frýdek-Místek Moravskoslezský Česká republika TR07 Autobusové stanoviště, Staré Město 12,0 x 5,0 m 49.6801011N, 18.6668014E TR11 náměstí Míru 8,4 x 3,0 m 49.6784347N, 18.6676222E TR14 náměstí Míru 558 2,0 x 0,9 m 49.6784347N, 18.6676222E TR16 náměstí

Více

JÍZDNÍ ŘÁD. Platný od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016. SEZEMICE PARDUBICE a zpět Linka č. 9 a 28

JÍZDNÍ ŘÁD. Platný od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016. SEZEMICE PARDUBICE a zpět Linka č. 9 a 28 JÍZDNÍ ŘÁD Platný od 13. 12. 2015 do 10. 12. 2016 SEZEMICE PARDUBICE a zpět Linka č. 9 a 28 Autobusový jízdní řád Sezemice Pardubice (nádraží) zastávka SEZ PCE linka poznámka š 4.39 4.56 Horní Jelení Pce

Více

Pracovní dny. Pracovní dny

Pracovní dny. Pracovní dny Platnost od 9..8 do..9 Most, nádraží Most, TESCO Most, zimní stadion Most, sportovní hala Most, obchodní dům PRIOR Most,. náměstí Most, Čs.mládeže Most, Dopravní podnik Most, Severografia Most, Velebudická

Více

Pracovní dny. Pracovní dny

Pracovní dny. Pracovní dny Platnost od..7 do 8..8 Most, nádraží Most, TESCO Most, zimní stadion Most, sportovní hala Most, obchodní dům PRIOR Most,. náměstí Most, Čs.mládeže Most, Dopravní podnik Most, Severografia Most, Velebudická

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Letná - Radčice. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. 38Ra. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Obzor x Janův Most Ra a a a a a a a a a 9a a a a 9Ja a a a a a a Ra a a Ra a 9a a 9a Ra a a a a a a a a 9a a a a a a a a 9a Ra a 9a Ra a a a Ra a a a Ra a a a a a Ra Fa 9a a a a Ra

Více

Litvínov, Citadela - Litvínov, nádraží - Záluží, CHEMOPETROL - Most, Souš - Most, 1. náměstí - Most, Dopravní podnik

Litvínov, Citadela - Litvínov, nádraží - Záluží, CHEMOPETROL - Most, Souš - Most, 1. náměstí - Most, Dopravní podnik Platnost od.. do.. Litvínov, Citadela x Litvínov, u dílen Litvínov, stadion x Litvínov, Technické služby Litvínov, poliklinika Litvínov, obchodní dům Litvínov, nádraží x Litvínov, Báňské stavby / x Záluží,

Více

Jízdní řád Městské autobusové dopravy Mladá Boleslav

Jízdní řád Městské autobusové dopravy Mladá Boleslav Jízdní řád Městské autobusové dopravy Mladá Boleslav platný od A Kosmonosy,náměstí Havlíčkova,otočka Hlavní nádraží cf cf cf cf cf Kosmonosy, náměstí 4:15...... 5:00...... 5:45...... 6:30...... 7:15......

Více

Poznámky: + - zastávka na znamení Spoje končící "Střekov, nádraží ČD točna" jsou označeny jako linka X

Poznámky: + - zastávka na znamení Spoje končící Střekov, nádraží ČD točna jsou označeny jako linka X 1 DIVADLO - BRNÁ NAD LABEM - /CÍRKVICE/ 6.2.2007 PRACOVNÍ DNY 4 5 6 7 8 9 DIVADLO 06 16 31 46 01 08 16 23 31 38 46 53 01 08 16 23 31 38 46 53 01 08 16 23 31 38 46 53 01 16 31 46 01 16 31 46 Hlavní nádraží

Více

L I T V Í N O V. Čl. 1 Úvodní ustanovení

L I T V Í N O V. Čl. 1 Úvodní ustanovení M Ě S T O L I T V Í N O V Obecně závazná vyhláška č. 2/2012 Požární řád města Litvínova Zastupitelstvo města Litvínova se dne 31.5. 2012 usneslo vydat na základě ustanovení 29 odst. 1 písm. o) bodu 1.

Více

Nádraží - Obrnice - Korozluky - Skršín, Dobrčice

Nádraží - Obrnice - Korozluky - Skršín, Dobrčice Platnost od.. do.. Nádraží Tesco Zimní stadion Rudolická, MUS,a.s. x Rudolice, rozcestí x Rudolice, u mostu Rudolice, náměstí x Rudolice, u mostu Most, čistící stanice x Chanov, otočka Obrnice, koupaliště

Více

Nádraží - Nemocnice - Nádraží. Pracovní dny

Nádraží - Nemocnice - Nádraží. Pracovní dny Platnost od.. do.. Nádraží Rudolická, MUS,a.s. Pod Lajsníkem Krym Sukova, blok. ZŠ Kahan AQUADROM Dům peněžnictví. náměstí Obchodní dům PRIOR J. Skupy Luna. ZŠ Nemocnice J. Skupy Obchodní dům PRIOR. náměstí

Více

celodenní nástup předními dveřmi PRACOVNÍ DEN SOBOTA min.

celodenní nástup předními dveřmi PRACOVNÍ DEN SOBOTA min. 7 8 9 Olešnice Svádov obec Svádov nádraží Svádov osada Olšinky Podlesí Loděnice TSM ZPA Krajský soud Mírové náměstí Revoluční minut cena: Kč na 9, platnost minut, nástup pouze Platnost od.. 7 Revoluční,

Více

LINKOVÉ VEDENÍ FIKCE. Linka 1. Linka 3. Linka 4. Linka 5. Linka 6. Linka 7. Linka 8. Linka 9

LINKOVÉ VEDENÍ FIKCE. Linka 1. Linka 3. Linka 4. Linka 5. Linka 6. Linka 7. Linka 8. Linka 9 LINKOVÉ VEDENÍ FIKCE Linka 1 SPOJOVACÍ - Vozovna Žižkov - Ohrada - Palmovka - Maniny - Vltavská - Strossmayerovo náměstí - Sparta - Hradčanská - Vozovna Střešovice - SÍSLIŠTĚ PETŘINY Linka 3 LEHOVEC -

Více

Pracovní dny 15:18 16:18

Pracovní dny 15:18 16:18 373, 376, 378 souhrnný jízdní řád km km km km směr tam 378 376 376 373 376 376 373 376 378 376 376 376 373 376 373 376 373 373 376 378 376 373 n1 n2 n3 n4 n5 n3 n6 n7 n8 n9 n9 n9 n10 0 0 0 0 Ostrava,,ÚAN;H

Více

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.

Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce n.n., a.s., Mrštíkova 3, Liberec 3, tel.: 485 344 111, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj. Zastávka : Bedřichov,u stadionu Směr : Rychnov,nádraží 1 tel.: 1, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz, www.dpmlj.cz Bedřichov,u stadionu 2 Bedřichov,u obecního úřadu Bedřichov,u bowlingu Bedřichov,úpravna vody Janov,samoobsluha

Více

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje Provozovatel linky 895 0 - Dopravní podnik města Olomouce, a.s., Koželužská 1, 771 Olomouc, tel. 5855331, fax 5855335 @ Neředín,kremat. 71 0 @ Hřbitovy 71 1 @ U Kovárny 71 2 @ Pražská 71 3 Šibeník 71 5

Více

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje Provozovatel linky 895 0 - Dopravní podnik města Olomouce, a.s., Koželužská 1, 771 Olomouc, tel. 5855331, fax 5855335 @ Nová Ulice 71 0 @ Pionýrská 71 2 @ Fakultní nemocnice 71 3 @ Wolkerova 71 4 @ Výstaviště

Více

celodenní nástup předními dveřmi SOBOTA PRACOVNÍ DEN

celodenní nástup předními dveřmi SOBOTA PRACOVNÍ DEN Vozovna DP Chemopharma Sigma Klíše lázně V Besídkách Kaufland Solvayova Hraničář Divadlo Malá Hradební d Hlavní nádraží ČD Krajský soud Děčínská Třebízského Střekov nádraží ČD Karla IV. Šafaříkovo náměstí

Více

PRACOVNÍ DNY <

PRACOVNÍ DNY < - - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 4.38 4.40 4.41 4.42 4.42 4.43 4.44 4.45 4.47 4.48 4.49 4.50 4.51 4.53 4.55 5.17 5.18 5.20 5.21 5.22 5.24

Více

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka 19 převeden do financování obcí (ODO) s ukončením v Kovohutích

Více

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železni ní stanice - Družstevní - Dobšice (I. ást)

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železni ní stanice - Družstevní - Dobšice (I. ást) Linka 835: P epravu zajiš uje: Znojemská dopravní spole nost - PSOTA, s.r.o.,dobšická 36976,669 02 Znojmo 87 1 3 5 7 9 11 13 15 17 89 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 x v 6:10 6:30 6:45 7:10 7:44 7:54

Více

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY

Platí od do MHD TEPLICE PRACOVNÍ DNY 585 Trnovanská,Rudné doly,náměstí 1 4.37 4.38 4.40 4.41 5.00 5.02 5.03 5.04 5.05 5.06 5.07 5.08 5.09 - - - - - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - - Bystřany, hřbitov 3 5.16 5.19 5.23 5.25 5.28 5.32

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Benešovo náměstí - - - - - 585 Trnovanská 1 4.54 4.55 4.56 4.58 4.59 5.00 5.01 5.03 5.04 5.06 5.06 5.08 5.09 5.10 5.11 5.12 5.15 5.17 5.20 5.22 5.26 3 5.26 5.29 5.31 5.33 5.34 5.38 5.39 5.40 5.43 5.45

Více

Královo Pole, nádraží - Kuřim, železniční stanice

Královo Pole, nádraží - Kuřim, železniční stanice Linka 7290: Přepravu zajišťuje: ČSAD Tišnov, spol. s r.o.,červený Mlýn 1538,666 01 Tišnov (spoje 3 až 65) Linka 7380: Přepravu zajišťuje: Dopravní podnik města Brna, a.s.,hlinky 151,656 46 Brno (spoje

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 9 linka - - - - Platnost od.. do.. 9 9 9T 9 m e 9 9T Q e 9e e t e 9 e e Poznámky: Pracovní dny L a Z -..-..,. -.. Provoz. a.. jako So Ne s večer. omezením m - jede na - zastávka na znamení - spoj jede

Více

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST Krajský úřad Číslo objednatele: 1473/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 13 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 13.12.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most U - jede do zastávky Škola Kateřinky,# - Nejede..,$ - Nejede.. a..,% - Nejede.. Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace

Více

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Družstevní - Dobšice (I. část)

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Družstevní - Dobšice (I. část) Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Družstevní - Dobšice (I. část) Linka 835: Přepravu zajišťuje: Znojemská dopravní společnost - PSOTA, s.r.o.,dobšická 36976,669 02 Znojmo 87 1 3 5

Více

Posilové spoje "Dušičky"

Posilové spoje Dušičky Jaroslavice-točna - - Filové ateliér KČas Název stanice 2 8 9 Náěstí Míru Kreatoriu Filové ateliér Zpracováno sstée GRAFIKON FS software Oloouc linka 825 Poznák: bez přestupu 2 in. 9,-Kč s přestupe in.,-kč

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1

Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka. Pracovní dny. Platí od Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1 9 9 Sokolská most x Kr.Studánka Švestková Doubí sídliště - Fügnerova - Krásná Studánka Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel.:, Tato linka je zařazena do tarifního systému IDOL.

Více

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006 CDS s.r.o. Náchod 41 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2 do 9.12.2 Přepravu zajišt uje : CDS s.r.o. Náchod, Kladská 28, středisko Police n.met., Ostašská 4, tel.491 41 343, fax 491 41 37

Více

P P

P P 1 4 6 10 1 14 16 19 5 8 9 0 1 4 5 7 9 40 41 4 4 4 5 5 6 17 6 7 17 7 8 7 8 9 7 9 10 7P 10 11 7 11 1 7 57P 1 1 1 14 14 15 15 16 16 17 07 17 18 18 1 1 57 47 47 47sbg 47sbg 57ba ba : nejede 4.1. a 1.1. P :

Více

1. kategorie a) ----- škola s nejvyšším celkovým množstvím odevzdaného papíru

1. kategorie a) ----- škola s nejvyšším celkovým množstvím odevzdaného papíru 1. kategorie a) ----- škola s nejvyšším celkovým množstvím odevzdaného papíru (Chomutov, Most) 1. 48 825 ZŠ Most, V.Talicha 1855, 434 01 2. 35 830 ZŠ Chomutov, Březenecká 4679, 430 04 3. 35 130 ZŠ Jirkov,

Více

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice a S a a a S a as S DaS a as a as a as a a a a a E a S a a as a as a as a as a as a a S a a S a as a a as a a a a S a a S a D - nejede od.. do.., od.. do.. S - jede do zast. Šimonovice - Neoznačené spoje

Více

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Havlíčkova kolonie - Pražské sídliště

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Havlíčkova kolonie - Pražské sídliště Nádraží Poliklinika Sever Družba - IGY Strakonická - Möbelix Průběžná U Trojice Družba - IGY Poliklinika Sever Nádraží od.. do.. 0 1 3 5 6 8 35 47 01 z 25 38z 52 z 32z 46z 02 24z 45z z 39 Havlíčkova kolonie

Více

S70. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) SOBOTA ( ) a NEDĚLE ( ) BEROUN Králův Dvůr Králův Dvůr-Popovice. 14 Stašov - 10 Zdice.

S70. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) SOBOTA ( ) a NEDĚLE ( ) BEROUN Králův Dvůr Králův Dvůr-Popovice. 14 Stašov - 10 Zdice. S BEROUN Králův Dvůr Králův DvůrPopovice Zdice Stašov Praskolesy HOŘOVICE Zvýrazněné spoje jsou vhodné pro cestující na vozíku. označovač jízdenek PID Předplatní jízdenky PID platí pouze v úseku Beroun

Více

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky

Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov. Sobota, neděle, svátky 6 9 LIB na číslo 9 Zóna = zóna Liberec () Zóna = zóna Jablonec n/n () Lidové sady - ZOO - Fügnerova - Dolní Hanychov Mrštíkova, Liberec, Tel:8, e-mail: dpmlj@dpmlj.cz. Informace tel: 8, Tato linka je zařazena

Více

ZMĚNY VEŘEJNÉ DOPRAVY NA TANVALDSKU, ANEB CO SE MĚNÍ A PROČ

ZMĚNY VEŘEJNÉ DOPRAVY NA TANVALDSKU, ANEB CO SE MĚNÍ A PROČ ZMĚY VEŘEJÉ DOPRAVY A TAVALDSKU, AEB CO SE MĚÍ A PROČ Vážení cestující, s platností nových jízdních řádů, tj neděle prosince dojde na Tanvaldsku ke změnám jízdních řádů v železniční dopravě i na navazujících

Více

POŽÁRNÍ POPLACHOVÝ PLÁN. HZS Most SDH Bečov SDH Obrnice SDH Most Rudolice

POŽÁRNÍ POPLACHOVÝ PLÁN. HZS Most SDH Bečov SDH Obrnice SDH Most Rudolice Bečov Milá, Zaječice I Bělušice Bedřichův Světec, Odolice I Braňany Kaňkov I HZS Bílina Brandov I SDH Brandov SDH Hora Svaté Kateřiny SDH Nová Ves v Horách SDH Horní Jiřetín I Český Jiřetín Fláje SDH Nová

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 linka Platnost od.. do.. 9 9 Dz C - - - - - - - D - jede na z - jede na Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, www.dszo.cz Dz C Pracovní dn L a Z -..-..,. -.. Provoz. a.. jako So Ne s večer. omezením - zastávka

Více

6.26 6.27 6.28 6.30 6.32 6.33 6.35 6.37 6.40 6.43 6.44 6.45 6.46 6.47 6.48 6.49 6.50 6.51 6.52

6.26 6.27 6.28 6.30 6.32 6.33 6.35 6.37 6.40 6.43 6.44 6.45 6.46 6.47 6.48 6.49 6.50 6.51 6.52 Klíše lázně - Divadlo - Mírové náměstí - Malátova - Mírová - Severní Terasa linka č. Klíše lázně - Divadlo - Malátova - Mírová - Severní Terasa Přepravu zajišťuje: Dopravní podnik města Ústí n.l., a.s.,

Více

< < <

< < < - zastávka je jen na znamení nebo požádání - zastávka je bezbariérově přístupná - spoj s bezbariérově přístupným vozidlem - přestup na vlak - jede v pracovních dnech - jede v neděli a ve státem uznané

Více

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10. Vltava Otavská Výstaviště U Soudu Senovážné nám. - DK Nádraží od.. 0 1 2 5 7 24 25 26 27 28 29 55 46 01 29 44 59 29 47 25h 50 50 50 50 39 59 39 59 32 48 36 52 32 52 37 02 27 57 h 43 Pracovní den Sobota

Více

ANALÝZA STAVU DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST

ANALÝZA STAVU DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST ANALÝZA STAVU DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST Ing.Václav Betka Předseda komise dopravy Obec PROBOŠTOV DRUHY DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI Podle zákona č.194/2010 Sb. o veřejných službách v přepravě cestujících se dopravní

Více

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a

Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky. Pracovní dny. Platí od 1.7.2015. Zastávka / zóna. Doubí sídliště 1 x Mařanova 1. 39a 9 9 Sokolská most a 9a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a - neoznačené spoje jedou jen do zastávky Kateřinky lesní správa Doubí sídliště - Fügnerova - Škola Kateřinky Mrštíkova, Liberec, Tel:, e-mail:

Více

Městská hromadná doprava TRUTNOV

Městská hromadná doprava TRUTNOV linka č. HORSKÁ,AUT.NÁDR. Platí od.., 1, 2,,,, Polská,, 1 2 h v H H v H H 0 l h p v H H v H H p nejede.. -.1.1 a 1.. - 1..1 jede.. -.1.1 a 1.. - 1..1 0 h H 2 00 b H Poznámky: základní trasa linky (obsluhují

Více

Seznam společenství vlastníků jednotek pro pojištění roku 2016 DS Název společnosti Sídlo číslo ulice č. popisné město PSČ 2014 Společenství

Seznam společenství vlastníků jednotek pro pojištění roku 2016 DS Název společnosti Sídlo číslo ulice č. popisné město PSČ 2014 Společenství Seznam společenství vlastníků jednotek pro pojištění roku 2016 DS Název společnosti Sídlo IČ číslo ulice č. popisné město PSČ 2014 Společenství vlastníků jednotek Kynšperk nad Ohří, SNP 382 SNP 382 Kynšperk

Více

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád 1.0.-1-Souhrn IEDO 30 ouhrn IEDO 30 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1..20 do 31..20 Objížd kový jízdní řád řepravu zajišt uje : Linka 401,401,400 CDS s.r.o. Náchod, Kladská 2, divize osobní

Více

Brušperk, Střed směr Ostrava

Brušperk, Střed směr Ostrava Brušperk, směr Ostrava Poznámka Spoj Přes Konečná zastávka 4:38 * jede v 6, + 910373 Hotel Bělský les Ostrava, ÚAN 5:10 4:40 * jede v x, 6, + 910371 Dřevoprodej Ostrava, ÚAN 5:06 4:42 * jede v x 910373

Více

PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY 2016 PRAHA PLATÍ OD 13. 12. 2015

PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY 2016 PRAHA PLATÍ OD 13. 12. 2015 PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY PRAHA PLATÍ OD.. Linky: 9 Zdice Beroun Praha (C9) Zdice Beroun Praha, Motol (C) Olešná Praha (C) Hořovice Praha (C) 8 Strašice Praha (C8) BEROUNSKO HOŘOVICKO

Více

VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST LITVÍNOVSKO

VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST LITVÍNOVSKO Krajský úřad Číslo objednatele: 616/2007 Číslo dopravce: DODATEK Č. 21 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < <

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < < - - - Benešovo náměstí - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,pluto 4.39 4.40 4.42 4.43 4.46 4.56 4.59 5.03 5.03 5.05 5.07 5.11

Více

Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část)

Brno - Mokrá-Horákov - Hostěnice - Pozořice (I. část) Brno - Mokrá-orákov - ostěnice - Pozořice (I. část) 153 151 3 103 5 53 109 111 13 113 115 117 119 155 21 123 9 159 31 81 15 17 19 175 Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X X X X Xfg Xfh Xfg Xfh Xfg X Xfg X X X Xfg Xfh

Více

km km 12:22 13:22 14:32 15:22 16:22 17:22 18:22 22:32 3 2 Paskov,,most 5:14 6:14 7:14 12:24 13:24 14:34 15:24 16:24 17:24 18:24 22:34 Pracovní dny

km km 12:22 13:22 14:32 15:22 16:22 17:22 18:22 22:32 3 2 Paskov,,most 5:14 6:14 7:14 12:24 13:24 14:34 15:24 16:24 17:24 18:24 22:34 Pracovní dny 370 km km n1 n8 n9 n10 n8 n8 0 0 Ostrava,Dubina;MHD 5:14 6:44 7:34 13:14 14:44 15:44 16:44 17:44 20:48 2 2 Ostrava,Nová Bělá,Plzeňská rozc.;mhd 5:18 6:48 7:38 13:18 14:48 15:48 16:48 17:48 20:51 4 4 Krmelín,,u

Více

Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce OBEC VČELNÁ Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Včelná se na svém zasedání dne 7.9.2009 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod

Více

7.50 7.51 7.52 7.54 7.56 7.57 7.59 8.00... 7.10 7.11 7.12 7.14 7.16 7.17 7.19 7.20... 7.30 7.31 7.32 7.34 7.36 7.37 7.39 7.40...

7.50 7.51 7.52 7.54 7.56 7.57 7.59 8.00... 7.10 7.11 7.12 7.14 7.16 7.17 7.19 7.20... 7.30 7.31 7.32 7.34 7.36 7.37 7.39 7.40... 5 0 Klíše lázně - Divadlo - Mírové náměstí - Malátova - Mírová - Severní Terasa linka č. 5 Mírové náměstí - Klíše lázně Přepravu zajišťuje: Dopravní podnik města Ústí n.l., a.s., Revoluční 6, 0 Ústí n.l.

Více

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje 24@ 25@ù 26@ 27@ù. 20@ù. 22@ù. Ladova - Hlavní nádraží - Sv. Kopeček, ZOO

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje 24@ 25@ù 26@ 27@ù. 20@ù. 22@ù. Ladova - Hlavní nádraží - Sv. Kopeček, ZOO 1 Provozovatel linky 891 - Dopravní podnik města Olomouce, a.s., Koželužská 1, 1 Olomouc, tel. 8 33 1, www.dpmo.cz 1 Provozovatel linky 891 - Dopravní podnik města Olomouce, a.s., Koželužská 1, 1 Olomouc,

Více

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Družstevní - Dobšice (I. část)

Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Družstevní - Dobšice (I. část) Linka 835: Přepravu zajišťuje: Znojemská dopravní společnost - PSOTA, s.r.o.,rudoleckého 25,669 02 Znojmo 87 1 3 5 7 9 11 13 15 17 89 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 X X X X X X X Xx X X Xfa

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 7 9 linka 8 - - - Platnost od.. do 8.. 7 8 9 7 7 7 7 7 7 7 7 Neděle.. a 8.. Podvesná XVII/8, 7 Zlín, tel.: 77 7 9, fa: 77, http://www.dszo.cz Poznámky: Pracovní dny L a Z -.7.-.8., 9. a.. Provoz. a.. jako

Více

090 Praha - Ústí nad Labem - Děčín

090 Praha - Ústí nad Labem - Děčín 090 Praha - Ústí nad Labem - Děčín 4 Praha - Hněvice R4 Praha - Hněvice km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 9618 6940 6900 9670 476 1 Budapest 6900 PID Praha - Vraňany, DÚK Hněvice - Ústí nad

Více

011 Praha - Kolín 1 Praha - Kolín 7 Beroun - Praha - Úvaly km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s.

011 Praha - Kolín 1 Praha - Kolín 7 Beroun - Praha - Úvaly km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. JÍZDNÍ ŘÁD platí od. prosince Praha - Kolín Praha - Kolín Beroun - Praha - Úvaly nejede.xii.,.i. 2 2 2 2 jede v, a 2.XII.,.,.V., 2.X.,.XI., nejede 2.XII., 2.,.V. vlaky dálkové dopravy viz tratě,2 2 2 2

Více

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < <

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < < - - - Benešovo náměstí - -,Somet - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,modlanská,somet škola 4.43 4.44 4.46 4.47 4.48 4.49 4.50

Více

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 28.11 2016 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2016 Českolipsko: SEZNAM ZMĚN PLATNÝCH OD NEDĚLE 11.

Více

Pracovní den. 03 31 51 15 37 01 25 54 23 50 17 50 17 43 21 06 11 h 53 h 23 h

Pracovní den. 03 31 51 15 37 01 25 54 23 50 17 50 17 43 21 06 11 h 53 h 23 h - vlečka Nádraží od.. 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 26 27 30 31 32 33 33 28 51 37 51 35 50 33h 00 30 00 30 00 30 00 30 57 32 36 52 24 40 56 28 45 25 45h 40 43 h 53h h Pracovní den Sobota Pracovní Pracovní den den

Více

NÁVRH DOPRAVNÍHO OPATŘENÍ

NÁVRH DOPRAVNÍHO OPATŘENÍ NÁVRH DOPRAVNÍHO OPATŘENÍ VYHODNOCENÍ PROVOZU AUTOBUSOVÝCH A TRAMVAJOVÝCH LINEK v oblasti Prahy 6, Prahy 17 a Prahy-Zličín Vážení cestující, k datu otevření nyní rekonstruované tramvajové trati v ulicích

Více

Projekty doporučené k financování

Projekty doporučené k financování Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Projekty doporučené k financování z 3. kola výzvy pro oblast podpory 3.2 Subregionální centra Regionálního operačního programu regionu

Více

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dobšice, průtah)

VÝLUKOVÝ JÍZDNÍ ŘÁD (výluka Dobšice, průtah) Znojmo: Nová nemocnice - Pražská - Železniční stanice - Dobšice (I. část) Linka 835: Přepravu zajišťuje: Znojemská dopravní společnost - PSOTA, s.r.o.,dobšická 36976,669 02 Znojmo 87 1 3 5 7 9 11 13 15

Více

Přepravu zajišt uje : Autobusy Karlovy Vary, a.s., Sportovní 4, Karlovy Vary, Sokolov, tel

Přepravu zajišt uje : Autobusy Karlovy Vary, a.s., Sportovní 4, Karlovy Vary, Sokolov, tel Autobusy Karlovy Vary,a.s. www.autobusy-kv.cz infotelefon AKV4 353 485003 MHD Sokolov - Linka 3:Sokolov,Hrušková-Sokolov,Závodu míru-sokolov,terminál- -Tisová,ETI Platí od.1.01 do 9.1.0 Přepravu zajišt

Více

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly

0 5:15 5:45 5:45 6:15 6:45 6:45 7:18 7:48 7:48 8:18 8:48 9:18 9:48 10:18 10:48 11:18 11:48 12:18 x Chvaly 3 5 7 9 3 5 7 9 2 23 25 27 29 3 33 35 37 Tarifní X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X X pásmo AB B B B B B B AB B AB B B B B B B B B fa 0 5:5 5:45 5:45 6:5 6:45 6:45 7:8 7:48 7:48 8:8 8:48 9:8 9:48

Více

260 (Praha -) Česká Třebová - Brno km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4741

260 (Praha -) Česká Třebová - Brno km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4741 260 (Praha -) Česká Třebová - Brno km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 4741 4771 4701 4001 IDS IREDO Česká Třebová - Letovice, IDS JMK S2, R2 Březová nad Svitavou - Brno 4703 4705 Sp 1971 4705 4003

Více

KONCEPCE ROZVOJE HŘIŠŤ v LITVÍNOVĚ

KONCEPCE ROZVOJE HŘIŠŤ v LITVÍNOVĚ KONCEPCE ROZVOJE HŘIŠŤ v LITVÍNOVĚ Schválila Rada města Litvínově dne 10.02.2016 usnesením č. R/1010/36 Město Litvínov systematicky obnovuje stará nefunkční a normy nesplňující hřiště, průběžně udržuje

Více

Přepravu zajišt uje : Autobusy Karlovy Vary, a.s., Sportovní 4, Karlovy Vary, Sokolov, tel

Přepravu zajišt uje : Autobusy Karlovy Vary, a.s., Sportovní 4, Karlovy Vary, Sokolov, tel Autobusy Karlovy Vary,a.s. www.autobusy-kv.cz infotelefon AKV4 353 485003 MHD Sokolov - Linka 3:Sokolov,Hrušková-Sokolov,Závodu míru-sokolov,terminál- -Tisová,ETI Platí od..01 do.8.01 VÝLUKOVÝ Přepravu

Více

********** * 6

********** * 6 SOUBOR ODVEDENYCH ODPADU ************************ MEZE PRO DATUM 01.01.2016-31.12.2016 OSC DATUM O PO TEXT ---------------------------------------------------------- 192404130 ********** * 1 192705140

Více

Praha,Kobylisy - Neratovice,Korycany

Praha,Kobylisy - Neratovice,Korycany 100,Kobylisy - 1 3 5 7 315671659 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 Graf.: T890 X X 6+ X X 6+ X X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X 6+ X Graf.: T889 A B B B B Graf.: T889 B 6:05 6:10 6:35 7:05 7:30 7:40 8:10 8:30

Více