Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Dobrý den Dovolte abych se představila. Jmenuji se Petra Jelenová a jsem nezávislá kosmetická poradkyně a vizážistka společnosti MaryKay. Dovolila jsem si pro Vás připravit s ohledem na mé osobní zkušenosti, časté požadavky mých klientů, nabídku několika balíčků pro Vaše zaměstnance a obchodní partnery. Produkty v balíčcích lze libovolně kombinovat dle Vašich požadavků a ceny. V případě Vašeho zájmu Vám mohu obratem ověřit dostupnost Vámi vybraných produktů. Veškeré vybrané produkty dodávám v luxusním dárkovém balení.

2 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro dámy jsou: Sada Saténové ruce Řasenka Ultimate+Odličovač očí Sada tělové kosmetiky 1180,- 910,- 790,-

3 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro dámy jsou: Tělová sada Glistening Winterberry Tělová sada Creamy Frosted Vanilla 850,- 850,-

4 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro pány jsou: Sada Satin Hands Pěna na holení + Chladivý gel po holení 1180,- 690,-

5 Sada Saténové ruce TheNew Satin Hands Cena: Kč Tato nová profesionální sada z řady Private Spa TM zajistí, že Vaše ruce budou hebké jako samet. Sada obsahuje tři přípravky zabalené vbroskvově zbarvené taštičce. Krém na ruce Satin Hands asatin Smoothie jsou prodejné samostatně. Sada obsahuje tyto výrobky: - Satin Hands Extra zvláčňující noční krém - (Extra Emolient Night Cream, 60 g) - Satin Hands Peelingový krém Satin Smoothie TM - (Satin Hands Satin Smoothie TM Hand Scrub, 220 g) - Krém na ruce Satin Hands - (Satin Hands HandCream, 85 g) Tento výrobek získal titul Nejlepší výrobek roku 2006 od Asociace vizážistů astylistů České republiky.

6 Řasenka Ultimate Řasenka Ultimate Ultimate Mascara 8 ml Cena: 390 Kč Exkluzivní složení pro maximální objem aplný vzhled zvýrazňuje, zesiluje aodděluje řasy po celý den. Speciální kartáček pro dokonalou aplikaci dodá řasám ten správný svůdný tvar. Nerozmazává se, neolupuje se ani neslepuje řasy. K dostání v černé barvě.

7 Odličovač očí Oil-Free Eye Makeup Remover 110 ml Cena: 520 Kč Jemný, vysoce účinný dvoufázový přípravek, který šetrně odstraní ivoděodolný oční make-up. Je vhodný pro citlivou pleť ipro ženy, které nosí kontaktní čočky Tento výrobek získal titul DOPORUČENO AVS-ČR od Asociace vizážistů a stylistů České republiky. Diplom si můžete prohlédnout zde.

8 Mary Kay Sada tělové kosmetiky Mary Kay Body Care Set Cena: 790 Kč Tato krásná Sada tělové kosmetiky obsahuje: Hydratační tělové mléko atělový gel na mytí i na holení 2 v 1. Nová tělová kosmetika Mary Kay je obohacena orostlinné výtažky.

9 MaryKay Tělová sada Glistening Winterberry Glistening Winterberry Lehká toalení voda 59 ml Sprchový gel 88 ml Tělové máslo 56 g Praktické cestovní pouzdro Cena: 850 Kč Tělová sada pro péči o tělo a mysl. Limitovaná edice!!!

10 MaryKay Tělová sada Creamy FrostedVanilla Creamy Frosted Vanilla Lehká toalení voda 59 ml Sprchový gel 88 ml Tělové máslo 56 g Praktické cestovní pouzdro Cena: 850 Kč Tělová sada pro péči o tělo a mysl. Limitovaná edice!!!

11 MKMenTM Pěna na holení MKMen Shave Foam 187 ml Cena: 320 Kč MKMenTM Pěna na holení vytváří zónu komfortu mezi žiletkou a vaší pletí a umožňuje docílit čistého hladkého oholení. Vhodná pro suchou až mastnou pleť.

12 MKMen TM Chladivý gel po holení MKMen Cooling After-Shave Gel 73 ml Cena: 370 Kč MKMen TM Chladivý gel po holení zabraňuje podráždění pleti žiletkou azanechá ji jemnou a hydratovanou.

13 MKMen Tělový deodorant ve spreji MKMen Body spray 158 ml Cena: 370 Kč Lehký a osvěžující tělový deodorant ve spreji s mužnou vůní je ideální pro každodenní používání. Skvěle se hodí pro běžné neformální nošení, stačí ho dát do sportovní tašky nebo diplomatky a kdykoli použít dle potřeby.

14 MKMenTM Chladivý gel po holení

15 Přípravky, kterým můžete důvěřovat. Společnost, které můžete věřit. Jako kosmetická poradkyně Mary Kay jsem hrdá na to, že Vám mohu nabídnout nejlepší přípravky na trhu, přípravky, které si získaly důvěru a věrnost milionů žen na celém světě. Zde jsou důvody proč: Bezpečnost přípravků je naší nejvyšší prioritou. Každý rok vynaloží společnost Mary Kay miliony dolarů a provede více než testů, aby se ujistila, že každý přípravek MaryKay splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, kvality a účinnosti. Odborníci posuzují každou jednotlivou složku a každý dokončený přípravek. Toto důsledné a opakované testování provádějí nebo na něj dohlížejí členové Výzkumných a vývojových laboratoří společnosti Mary Kay, a to včetně doktorů (PhDr.) a dalších špičkových vědců v oblastech, jako je toxikologie, farmakologie, mikrobiologie, chemie a biochemie. Rozhodnutí o každém přípravku je založeno na vědeckých skutečnostech a ne na domněnkách. Mary Kay spoléhá na prokázaný výzkum využívající nejpokročilejší dostupné technologie a společnost nikdy nepoužije žádnou složku, dokud ji naše testování neprokáže za bezpečnou a účinnou pro použití. V testování přípravků hrají životně důležitou roli nezávislí kvalifikovaní dermatologové a další lékařští odborníci. Klinické zkoušky se provádějí v nezávislých laboratořích, kde dobrovolníci používají přípravky Mary Kay pod přísným dohledemdermatologů a oftalmologů. Společnost Mary Kay provádí také rozsáhlé laboratorní zkoušky, aby zajistila bezpečnost přípravků z hlediska podráždění pokožky a alergie, a používá nejmodernější způsoby pro zhodnocení používání všech přípravků v okolí očí. Všechny kosmetické přípravky a přípravky péče o pokožku jsou regulovány státními úřady pro zdraví a bezpečnost. Dříve než je kterémukoli přípravku vydáno povolení k uvedení na trh, musí tento přípravek vyhovět přísným státním bezpečnostním požadavkům. Společnost Mary Kay jde v případě bezpečnosti přípravků vždy nad rámec požadavků zákona. Mary Kay je proti testování na zvířatech. Mary Kay již přes 15 let neprovádí, ani svým jménem nepožaduje, žádné testování přípravků nebo jednotlivých složek na zvířatech a aktivně podporuje výzkum alternativních způsobů testování.

16 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Dobrý den Dovolte abych se představila. Jmenuji se Petra Jelenová a jsem nezávislá kosmetická poradkyně a vizážistka společnosti MaryKay. Dovolila jsem si pro Vás připravit s ohledem na mé osobní zkušenosti, časté požadavky mých klientů, nabídku několika balíčků pro Vaše zaměstnance a obchodní partnery. Produkty v balíčcích lze libovolně kombinovat dle Vašich požadavků a ceny. V případě Vašeho zájmu Vám mohu obratem ověřit dostupnost Vámi vybraných produktů. Veškeré vybrané produkty dodávám v luxusním dárkovém balení.

17 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro dámy jsou: Sada Saténové ruce Řasenka Ultimate+Odličovač očí Sada tělové kosmetiky 1180,- 910,- 790,-

18 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro dámy jsou: Tělová sada Glistening Winterberry Tělová sada Creamy Frosted Vanilla 850,- 850,-

19 Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Oblíbené kombinace dárkových balíčků pro pány jsou: Sada Satin Hands Pěna na holení + Chladivý gel po holení 1180,- 690,-

20 Sada Saténové ruce TheNew Satin Hands Cena: Kč Tato nová profesionální sada z řady Private Spa TM zajistí, že Vaše ruce budou hebké jako samet. Sada obsahuje tři přípravky zabalené vbroskvově zbarvené taštičce. Krém na ruce Satin Hands asatin Smoothie jsou prodejné samostatně. Sada obsahuje tyto výrobky: - Satin Hands Extra zvláčňující noční krém - (Extra Emolient Night Cream, 60 g) - Satin Hands Peelingový krém Satin Smoothie TM - (Satin Hands Satin Smoothie TM Hand Scrub, 220 g) - Krém na ruce Satin Hands - (Satin Hands HandCream, 85 g) Tento výrobek získal titul Nejlepší výrobek roku 2006 od Asociace vizážistů astylistů České republiky.

21 Řasenka Ultimate Řasenka Ultimate Ultimate Mascara 8 ml Cena: 390 Kč Exkluzivní složení pro maximální objem aplný vzhled zvýrazňuje, zesiluje aodděluje řasy po celý den. Speciální kartáček pro dokonalou aplikaci dodá řasám ten správný svůdný tvar. Nerozmazává se, neolupuje se ani neslepuje řasy. K dostání v černé barvě.

22 Odličovač očí Oil-Free Eye Makeup Remover 110 ml Cena: 520 Kč Jemný, vysoce účinný dvoufázový přípravek, který šetrně odstraní ivoděodolný oční make-up. Je vhodný pro citlivou pleť ipro ženy, které nosí kontaktní čočky Tento výrobek získal titul DOPORUČENO AVS-ČR od Asociace vizážistů a stylistů České republiky. Diplom si můžete prohlédnout zde.

23 Mary Kay Sada tělové kosmetiky Mary Kay Body Care Set Cena: 790 Kč Tato krásná Sada tělové kosmetiky obsahuje: Hydratační tělové mléko atělový gel na mytí i na holení 2 v 1. Nová tělová kosmetika Mary Kay je obohacena orostlinné výtažky.

24 MaryKay Tělová sada Glistening Winterberry Glistening Winterberry Lehká toalení voda 59 ml Sprchový gel 88 ml Tělové máslo 56 g Praktické cestovní pouzdro Cena: 850 Kč Tělová sada pro péči o tělo a mysl. Limitovaná edice!!!

25 MaryKay Tělová sada Creamy FrostedVanilla Creamy Frosted Vanilla Lehká toalení voda 59 ml Sprchový gel 88 ml Tělové máslo 56 g Praktické cestovní pouzdro Cena: 850 Kč Tělová sada pro péči o tělo a mysl. Limitovaná edice!!!

26 MKMenTM Pěna na holení MKMen Shave Foam 187 ml Cena: 320 Kč MKMenTM Pěna na holení vytváří zónu komfortu mezi žiletkou a vaší pletí a umožňuje docílit čistého hladkého oholení. Vhodná pro suchou až mastnou pleť.

27 MKMen TM Chladivý gel po holení MKMen Cooling After-Shave Gel 73 ml Cena: 370 Kč MKMen TM Chladivý gel po holení zabraňuje podráždění pleti žiletkou azanechá ji jemnou a hydratovanou.

28 MKMen Tělový deodorant ve spreji MKMen Body spray 158 ml Cena: 370 Kč Lehký a osvěžující tělový deodorant ve spreji s mužnou vůní je ideální pro každodenní používání. Skvěle se hodí pro běžné neformální nošení, stačí ho dát do sportovní tašky nebo diplomatky a kdykoli použít dle potřeby.

29 MKMenTM Chladivý gel po holení

30 Přípravky, kterým můžete důvěřovat. Společnost, které můžete věřit. Jako kosmetická poradkyně Mary Kay jsem hrdá na to, že Vám mohu nabídnout nejlepší přípravky na trhu, přípravky, které si získaly důvěru a věrnost milionů žen na celém světě. Zde jsou důvody proč: Bezpečnost přípravků je naší nejvyšší prioritou. Každý rok vynaloží společnost Mary Kay miliony dolarů a provede více než testů, aby se ujistila, že každý přípravek MaryKay splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, kvality a účinnosti. Odborníci posuzují každou jednotlivou složku a každý dokončený přípravek. Toto důsledné a opakované testování provádějí nebo na něj dohlížejí členové Výzkumných a vývojových laboratoří společnosti Mary Kay, a to včetně doktorů (PhDr.) a dalších špičkových vědců v oblastech, jako je toxikologie, farmakologie, mikrobiologie, chemie a biochemie. Rozhodnutí o každém přípravku je založeno na vědeckých skutečnostech a ne na domněnkách. Mary Kay spoléhá na prokázaný výzkum využívající nejpokročilejší dostupné technologie a společnost nikdy nepoužije žádnou složku, dokud ji naše testování neprokáže za bezpečnou a účinnou pro použití. V testování přípravků hrají životně důležitou roli nezávislí kvalifikovaní dermatologové a další lékařští odborníci. Klinické zkoušky se provádějí v nezávislých laboratořích, kde dobrovolníci používají přípravky Mary Kay pod přísným dohledemdermatologů a oftalmologů. Společnost Mary Kay provádí také rozsáhlé laboratorní zkoušky, aby zajistila bezpečnost přípravků z hlediska podráždění pokožky a alergie, a používá nejmodernější způsoby pro zhodnocení používání všech přípravků v okolí očí. Všechny kosmetické přípravky a přípravky péče o pokožku jsou regulovány státními úřady pro zdraví a bezpečnost. Dříve než je kterémukoli přípravku vydáno povolení k uvedení na trh, musí tento přípravek vyhovět přísným státním bezpečnostním požadavkům. Společnost Mary Kay jde v případě bezpečnosti přípravků vždy nad rámec požadavků zákona. Mary Kay je proti testování na zvířatech. Mary Kay již přes 15 let neprovádí, ani svým jménem nepožaduje, žádné testování přípravků nebo jednotlivých složek na zvířatech a aktivně podporuje výzkum alternativních způsobů testování.

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz Nabídka dárků pro VAŠE blízké Eásfčlz!qsp!OJ Vánoční dárkové sety... Vyberte si pro NI Letos můžete doplnit k svému parfému Mary Kay i parfémové tělové mléka, krásně třpytivý pudr v jemné vůni parfému

Více

Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády?

Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády? Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády? vybrat si můžete z následujících kosmetických balíčků. Sestavit si můžete také svůj vlastní Firma Mary Kay je kosmetická společnost s celosvětovou působností

Více

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka kosmetických sad II. Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 DÁRKOVÁ KAZETA BODY CARE - BAMBUCKÉ MÁSLO Hledáte dárek pro kohokoli, kdo si potrpí na opravdu

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty

Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty Každé balení na cesty je pro ženy (a jejich zavazadla) velkou výzvou. Zatímco u oblečení se po několika vyřazovacích kolech tak nějak usměrníme, kosmetické

Více

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého.

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Hravé, veselé a přesto s vysoce kvalitní kosmetikou uvnitř. Potěší nejen oko, ale především pokožku, kterou svým obsahem doslova hýčkají. O

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

Příležitost s Mary Kay. Obohacujeme životy žen!

Příležitost s Mary Kay. Obohacujeme životy žen! Příležitost s Mary Kay Obohacujeme životy žen! Společnost, která stojí za skvělými přípravky! Firma Mary Kay byla založena v r. 1963 paní Mary Kay Ash. Pracuje pro ni více než 1,6 milionu kosmetických

Více

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY Základní typy pleti Kombinace a nanáš ášení produktů MK Produkty a roční období Klíčov ové produkty péče p e o pleť Finanční náročnost produktů MK Práce s profilem péče

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR PRODUKTY AVEMAN A AVEWOMAN OBSAHUJÍ PŘÍRODNÍ

Více

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM Svátek zamilovaných se slaví každý rok 14. února v den, kdy má svátek Valentýn. V České republice má poměrně mladou tradici. Ačkoliv mnoho dnešních Čechů dosud považuje svátek svatého Valentýna za americkou

Více

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK...

LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... LÁSKA NA PRVNÍ DOTEK... Dopřejte své pokožce při holení tu nejcitlivější péči Ucelená nabídka produktů na holení pro ženy i muže. NOVINKA Kvalita od firmy AVEFLOR 70252_Aveflor_NEW_sales_folder.indd 1

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH 19 Kč balzám na rty samostatně, 5 druhů složení 25 Kč balzám na rty v papírové knížce, 4 druhy knížek 27 Kč balzám na rty v papírové knížce s vlastní grafikou minimálně 300 ks 27 Kč balzám na rty v organzovém

Více

Název zboží Balení Kód

Název zboží Balení Kód CLEANSING / PEELING / TONING Odličování pro individuální potřeby pleti Cleansing Water Odličovač 3 v 1 Purigel jemný odličovací gel Cleansing Milk jemné čistící mléko Eye Make-up Remover bezolejový odličovač

Více

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky journal Březen 2014 25 % sleva na péči o pleť Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky Jarní detox Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Výtisk zdarma. Platí od 26. 02. 2014 do vyčerpání zásob. Hýčkám

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

Řasenky. COATING SEALER Lashcare. Ochranná řasenka / báze - průhledná

Řasenky. COATING SEALER Lashcare. Ochranná řasenka / báze - průhledná Řasenky COATING SEALER Lashcare Ochranná řasenka / báze - průhledná Speciální ochranná báze JB Cosmetics na Prodloužené řasy. Ochraňuje Prodloužené řasy a adhesivum před vlhkem, mastnotou a nečistotami.

Více

99 Kč. 699 Kč MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA KAT. CZ Kód: CZ PLATNOST NABÍDKY: POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!

99 Kč. 699 Kč MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA KAT. CZ Kód: CZ PLATNOST NABÍDKY: POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Cestovní sada aplikátorů Rosie Kompaktní cestovní sada v měkkém plastovém pouzdře obsahuje plastovou násadu, na kterou lze snadno nasadit pět štětečků / kartáčků z nylonu a hliníku a jeden pěnový aplikátor

Více

Balíček dokonalého líčení

Balíček dokonalého líčení Balíček s Tekutým rozjasňovačem Balíček dokonalého líčení Volitelná NABÍDKA *Nabídněte svým zákaznicím v období od 16. 4. do vyprodání zásob, nejpozději do 15. 7., balíček s novinkami za skvělou cenu a

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu journal Leden 2015 Exkluzivní značky Kvalitní výrobky za nízkou cenu Stylová taška pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Výtisk zdarma. Platí od 31. 12. 2014 do vyčerpání zásob. Moje srdeční záležitost!

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA Lahodné makronky, cukrové bonbóny, mandle s medem, či maliny s čokoládou? Pokud se Vám nyní sbíhají sliny, ale víte, že si podobné pochoutky nemůžete (či

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

Mimořádná nabídka doprodej 12 Nabídka platí od 16. 8. do vyprodání zásob, nejdéle však do 5. 9. 2010.

Mimořádná nabídka doprodej 12 Nabídka platí od 16. 8. do vyprodání zásob, nejdéle však do 5. 9. 2010. Mimořádná nabídka doprodej 12 Nabídka platí od 16. 8. do vyprodání zásob, nejdéle však do 5. 9. 2010. Zalistujte báječnými slevami a dozvíte se několik zajímavých TIPŮ. Intenzivně hydratační krém s vitaminem

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

Úklid vezmu od podlahy!

Úklid vezmu od podlahy! 10. ŘÍJNA 2012 Výtisk zdarma. Platí od 10. 10. 2012 do vyčerpání zásob. Úklid vezmu od podlahy! 25% sleva na předvánoční úklid Můj byt... za 25 BODŮ 25 % SLEVA NA PŘEDVÁNOČNÍ ÚKLID Platí od 10. 10. do

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce!

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Tisková zpráva Praha, 15. října 2007 Atraktivní dárkové balíčky s kosmetikou od Schwarzkopf & Henkel Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Také už začínáte pomalu přemýšlet nad vánočními dárky?

Více

Prezentace značek a produktů

Prezentace značek a produktů Prezentace značek a produktů Kdo jsme Jsme společnost, která se specializuje na prodej a distribuci netoxické, přírodní ekodrogerie a biodrogerie, především v ČR a SR Jsme stabilní, kapitálově silná společnost

Více

Limitovaná edice Balea

Limitovaná edice Balea Limitovaná edice kdoule a šípková růže tekuté mýdlo 39 13,30 za 100 ml karambola a máta deodorant spray 150 ml 29 19,93 za 100 ml jablko a meduňka 32 10,97 za 100 ml malina a citronová tráva emulze na

Více

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ VÁNOČNÍ TRH KRÁSY 1 LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE OD89 Kč 2 3 4 1. Tekuté mýdlo na ruce 300 ml, 89 Kč 2. Tělové mléko 300 ml, 169 Kč 3. Sprchový gel 300 ml, 89 Kč NEODOLATELNÉ 4. Kompozice s vůní mandlí a mandarinky

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

journal Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí Letní kosmetika Červen 2014 5 x více bodů za nákup vybraných produktů

journal Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí Letní kosmetika Červen 2014 5 x více bodů za nákup vybraných produktů journal Červen 2014 Letní kosmetika Sleva 25 % na opalovací prostředky za 30 bodů Sleva 20 % na vše se čtyřlístkem štěstí 5 x více bodů za nákup vybraných produktů Výtisk zdarma. Platí od 28. 05. 2014

Více

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Užijte si kouzla Vánoc

Užijte si kouzla Vánoc Tisková zpráva Praha, 1. září 2009 Dárkové vánoční kazety a taštičky od Schwarzkopf & Henkel 2009 Užijte si kouzla Vánoc Představte si tu atmosféru: na vánočním stromku září ozdoby, blikají světýlka, venku

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Zásobníky a ubrousky 40. Hotelová kosmetika 44 HORECA

Zásobníky a ubrousky 40. Hotelová kosmetika 44 HORECA Zásobníky a ubrousky 40 Hotelová kosmetika 44 Zásobníky a ubrousky NOVINKA Tork Xpressnap Image Line zásobníky a náplně Nový rozměr kvality ubrousků do zásobníku! - 13,8 x 12,1 x 14,4 cm - kapacita 75

Více

K VÁNOČNÍM BALÍČKŮM TAŠKY NEBO NECESERY DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU! POTĚŠTE SVÉ BLÍZKÉ NAŠIMI KVALITNÍMI PRODUKTY VE SADÁCH! 26 cm. 46 cm. 11 cm.

K VÁNOČNÍM BALÍČKŮM TAŠKY NEBO NECESERY DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU! POTĚŠTE SVÉ BLÍZKÉ NAŠIMI KVALITNÍMI PRODUKTY VE SADÁCH! 26 cm. 46 cm. 11 cm. VÁNOČNÍ BALÍČKY 2013 K VÁNOČNÍM BALÍČKŮM DÁ M S K É TAŠKY NEBO NECESERY DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU! 26 cm 46 cm 20 cm 11 cm POTĚŠTE SVÉ BLÍZKÉ NAŠIMI KVALITNÍMI PRODUKTY VE VÁ N O Č N Í C H SADÁCH! PAM01 PAM02

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad

Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad Vánoce 2016 nabídka kosmetických sad KOSMETIKA VÁNOČNÍ SADY KOUPELOVÁ SŮL PARAFÍNOVÉ SVÍCE 190 00 Praha 9 Tel.: 602 722 684 Vánoční perníková kosmetika Perníková kosmetika I perníkový sprchový gel, 200

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

SUCHÁ PLEŤ. 32 cm NORMÁLNÍ ČI SMÍŠENÁ PLEŤ. 25 cm. 48 cm

SUCHÁ PLEŤ. 32 cm NORMÁLNÍ ČI SMÍŠENÁ PLEŤ. 25 cm. 48 cm Vánoční balíčky 2015 Power Hyaluronic 1 obj.kód: PA01 SUCHÁ PLEŤ SKEYNDOR: Sada Power Hyaluronic (krém hydratační intenzivní 50 ml + gel chladivý na oční okolí & řasy 15 ml); jemné čistící mléko 50 ml,

Více

obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12

obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 BULLETIN 2/2011 Novinky SOTHYS Paris Nová řada Hydradvance TM Profesionální sezonní s obličejové ošetření podzim/zima 2011/12 s mátou, lékořicí a kakaem Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Aktuální prodejní

Více

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel. the experience Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.: +420 728 96 99 76, www.paulmitchell.cz, www.facebook.com/paulmitchellczsk

Více

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 2 PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:47 Stránka 3

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 2. 2017 Plně prodyšná verze i nadále bez doplatku....usnadňuje život Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční

Více

NABÍDKA MIMOŘÁDNÁ. 59 Kč. 99 Kč

NABÍDKA MIMOŘÁDNÁ. 59 Kč. 99 Kč Kupte si jakýkoliv produkt z tohoto letáku a můžete si objednat Krémovou čisticí péči Love Nature jen za 59 Kč MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! KAT. 15 2017 (17.10. - 6.11.2017) Krémová čisticí

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 1. 2017 Plně prodyšná verze i nadále bez doplatku....usnadňuje život Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

Při nákupu vánočních výrobků Brise nad 99 Kč získáte dřevěné. Výdej v našem informačním centru. Old Spice. dárkový balíček pro muže

Při nákupu vánočních výrobků Brise nad 99 Kč získáte dřevěné. Výdej v našem informačním centru. Old Spice. dárkový balíček pro muže Gourmett G G Gold ld 7 7+1 1 680 g (100 g = 11,75 Kč) 79,90 Friskies 2x 2 kg granulí pro kočky + plechovka zdarma 219, Adventní kalendář pro psy a kočky Pestrý výběr dárků pro všechny 49,90 Ke každému

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 7. 2017 Plně prodyšná verze i nadále bez doplatku....usnadňuje život Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční

Více

Adidas. dámský. Eau de Toilette 30 ml, více druhů. 149Kč. 49,67 Kč za 10 ml VŽDY VÝHODNĚ. od Kč Kč

Adidas. dámský. Eau de Toilette 30 ml, více druhů. 149Kč. 49,67 Kč za 10 ml VŽDY VÝHODNĚ. od Kč Kč VŮNĚ JAK VŮNĚ UCHOVÁVAT Vůně bychom měli ideálně uchovávat v originnálním obalu na suchém a tmavém místě. Tím tmavým místem ale nemůsí být zrovna sklep. Mělo by to být spíše místo, kam nesvítí přímé slunce.

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo www.tork.cz * Hygienické řešení, které déle vydrží. hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo pěnové mýdlo Tork je tou správnou volbou pro Vás Nové pěnové mýdlo Tork představuje hygienické řešení, které

Více

07/08. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj nákupní bonus

07/08. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj nákupní bonus 07/08 2016 za 150 bodů Ty nejlepší výhody: Můj nákupní bonus Můj bonus světa výhod 10 % slevový kupon S tímto slevovým kuponem získám slevu 10 % na můj nákup! ušetřím 10 % Slevový kupon je možné uplatnit

Více

51,90 125,90 -30% -30 % Garnier micelární voda, 2 druhy, 400 ml (100 ml = 31,48) Nivea. ID. č. 2015/27A 74,90 179,90

51,90 125,90 -30% -30 % Garnier micelární voda, 2 druhy, 400 ml (100 ml = 31,48) Nivea. ID. č. 2015/27A 74,90 179,90 vlasové kosmetiky 74,90 51,90 šampon na vlasy, (100 ml = 20,76) 179,90 125,90 Garnier micelární voda, 2 druhy, 400 ml (100 ml = 31,48) Dodavatelé: BEIERSDORF SPOL. S R.O.; L ORÉAL ČESKÁ REPUBLIKA S.R.O.

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.03 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

MOC CENÍK - OBJEDNÁVKA platnost od: 1 / 2017

MOC CENÍK - OBJEDNÁVKA platnost od: 1 / 2017 MOC CENÍK - OBJEDNÁVKA platnost od: 1 / 2017 ČESKÁ REPUBLIKA DODAVATEL ODBĚRATEL - registrační číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85a, Brno 619 00, ČR Jméno, příjmení: IČ: 49977580, DIČ: CZ49977580

Více

89,90 -35% -35% L Oréal Paris micelární voda, 200 ml (100 ml = 44,95) Platí do 21. 7. 2015. Dove sprchový gel, různé druhy, 250 ml (100 ml = 17,96)

89,90 -35% -35% L Oréal Paris micelární voda, 200 ml (100 ml = 44,95) Platí do 21. 7. 2015. Dove sprchový gel, různé druhy, 250 ml (100 ml = 17,96) -35% -35% 139,90 89,90 L Oréal Paris micelární voda, 200 ml (100 ml = 44,95) Dodavatelé: L ORÉAL ČESKÁ REPUBLIKA S.R.O.; UNILEVER ČR,SPOL.S R.O. Platí od 24. 6. od 8 hodin do 7. 7. 2015 nebo do vyprodání

Více

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,-

Rozměr v cm. Kusů v balení. I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- PRESKRIPČNÍ KARTA Platnost od 1. 1. 2017 Plně prodyšná verze i nadále bez doplatku....usnadňuje život Kód VZP Rozměr I. stupeň inkontinence - vložky Výše úhrady v Kč 450,- 900,- 1350,- SENI LADY - absorpční

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

RITUALS Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

RITUALS Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: RITUALS Vánoce 2018 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 602 722 684 Značkové cestovní sady 1112325 - Dao Calming Treat S 18 Dárková sada obsahujeerituals: sprchovou pěnu Dao Foaming

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Bezpečnost výrobků. určených spotřebitelům. MUDr.Dagmar Jírová,CSc. Vedoucí Centrum laboratoří a Odbor toxikologie Státní zdravotní ústav

Bezpečnost výrobků. určených spotřebitelům. MUDr.Dagmar Jírová,CSc. Vedoucí Centrum laboratoří a Odbor toxikologie Státní zdravotní ústav Bezpečnost výrobků určených spotřebitelům MUDr.Dagmar Jírová,CSc. Vedoucí Centrum laboratoří a Odbor toxikologie Státní zdravotní ústav Ochrana zdraví spotřebitele ověření bezpečnosti spotřebních výrobků

Více

značka alverde* 129Kč Nyní ušetříte Platí od do alverde* Natural Brightness lesk na rty 1 ks, více odstínů

značka alverde* 129Kč Nyní ušetříte Platí od do alverde* Natural Brightness lesk na rty 1 ks, více odstínů NOVĚ alverde* alverde* Natural Brightness oční stíny Natural Brightness pudr ve stětci, 2 odstíny, 2 odstíny 129 149 alverde* Natural Brightness lesk na rty 89 90 Nyní ušetříte Platí od 20. 07. do 23.

Více

Anti-agingová péče o pleť, jakou jste nikdy NEVIDĚLI, NEZAŽILI ANI SI NEDOKÁZALI PŘEDSTAVIT.

Anti-agingová péče o pleť, jakou jste nikdy NEVIDĚLI, NEZAŽILI ANI SI NEDOKÁZALI PŘEDSTAVIT. Anti-agingová péče o pleť, jakou jste nikdy NEVIDĚLI, NEZAŽILI ANI SI NEDOKÁZALI PŘEDSTAVIT. CO STOJÍ ZA TÍMTO TRENDEM 1/3 zákazníků se cítí ztracena v záplavě různých anti-agingových produktů, které se

Více

BALÍČKY LUXURY CORRECTIVE ETERNAL GLOBAL LIFT

BALÍČKY LUXURY CORRECTIVE ETERNAL GLOBAL LIFT DÁREK K SADÁM: ELEKTRICKÝ KARTÁČEK PRO HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI VÁNOČNÍ BALÍČKY 2016 CORRECTIVE SKEYNDOR: Sada Corrective - krém 50 ml - sérum 30 ml - krém na oční okolí 15 ml BALÍČKY LUXURY obj.kód: PA01

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

109,- Mimořádná nabídka 14 KAŽDÝ PLATNÁ OD ÚTERÝ 29.9.2015 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB, NEJDÉLE VŠAK DO PONDĚLÍ 19.10.2015 13905 269,- 12566 269,- 12563 269,-

109,- Mimořádná nabídka 14 KAŽDÝ PLATNÁ OD ÚTERÝ 29.9.2015 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB, NEJDÉLE VŠAK DO PONDĚLÍ 19.10.2015 13905 269,- 12566 269,- 12563 269,- KAŽDÝ 109,- a Mimořádná nabídka 14 PLATNÁ OD ÚTERÝ 29.9.2015 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB, NEJDÉLE VŠAK DO PONDĚLÍ 19.10.2015 b d a Tělový krém Enigma 250 ml 13905 269,- Tělový krém Preious Moments 250 ml 24073

Více