Vůně nás může léčit na těle i na duši, zlepšit nám náladu, zvýšit energii, vyčistit hlavu, dodat odvahu či probudit ženskost..

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vůně nás může léčit na těle i na duši, zlepšit nám náladu, zvýšit energii, vyčistit hlavu, dodat odvahu či probudit ženskost.."

Transkript

1 Vůně nás může léčit na těle i na duši, zlepšit nám náladu, zvýšit energii, vyčistit hlavu, dodat odvahu či probudit ženskost.. Předkládám vám zde oleje, které používám já, které mi připadají úžasné a dle mého názoru by neměly chybět v žádné domácnosti. Esenciálních olejů je samozřejmě mnohem více a je na každém, aby si vybral své favority. Toto jsou mí oblíbenci. Ve videu jsem doporučovala vůně k jednotlivým fázím menstruačního cyklu, zde jsem je pro přehlednost seřadila podle abecedy.

2 Esenciální olej Bazalka vás osvěží, sklidní myšlenky, zmírní bolesti hlavy, pomáhá při kašli, mírní horečku, pomáhá při menstruačních křečích, pročišťuje mysl, posiluje nervovou soustavu a imunitu. Doporučuji při relaxaci, meditaci. Není vhodný pro těhotné v prvním trimestru. Esenciální olej Borovice má antibakteriální a protiinfekční účinky, výborně působí proti kašli, pomáhá při zánětech močových cest, posiluje při únavě. Podporuje sebevědomí, intuitivní vnímání, schopnost přijímat zodpovědnost, navozuje pozitivní emoce. Dezinfikuje a čistí vzduch. Esenciální olej Citron pomáhá na mastnou pleť a vlasy, posiluje nehtové lůžko, pomáhá proti bolestem hlavy, dezinfikuje místnost, snižuje krevní tlak, podporuje trávení, čistí hlavu od negativních myšlenek.

3 Esenciální olej Fenykl podporuje trávení, prohřívá, srovnává nepravidelnou menstruaci, působí proti bolestivé menstruaci, proti migrénám hormonálního původu, Podporuje tvorbu mateřského mléka. Podporuje odhodlání a sebevědomí. Esenciální olej Geranium snižuje stres, upravuje nervové napětí, povbuzuje, uvolňuje, je tedy také vhodný na zkoušku, pohovor, apod. Je to takové přírodní antidepresivum. Podporuje hojení ran, zastavuje krvácení. Velice užitečný k ošetření pleti. Působí proti akné, ekzémům, lišejům, mykózám. Pomáhá stimulovat lymfatický systém a má močopudné účinky, proto je vhodný při léčení celulitidy a zánětech močových cest. Odpuzuje hmyz. Esenciální olej Heřmánek podporuje tvorbu bílých krvinek, čímž zvyšuje naši imunitu, pomáhá při trávení, nadýmání a průjmům, pomáhá při nepravidelné a bolestivé menstruaci. V koupeli proti vaginálním výtokům. Hodí se k péči o pleť suchou, citlivou i s akné. Podporuje hojení ran. Uvolňuje psychické napětí, frustraci, depresi. Podporuje relaxaci a spánek.

4 Esenciální olej Jasmín. Je velice vzácný a drahý olej. Musí se sbírat po setmění, na jeden kilogram oleje je potřeba přibližně 8 milionů květů, které musejí být sesbírány ručně, aby se nepoškodily. Jasmín blahodárně působí na pleť. Hojí ekzémy, vyrážky, hydratuje suchou kůži. Pomáhá při kašli, stejně jako růže pomáhá při nepravidelné či příliš bolestivé menstruaci. Pomůže i v předmenstruační fázi, protože pomáhá proti depresím, úzkostem, stresu. Má dokonce i sedativní účinky a působí i jako afrodiziakum. Nedoporučuje se používat v těhotenství, ale pomáhá ulehčit porod a při poporodních depresích. Stačí 1 kapka jasmínu na 10 ml nosného oleje. Esenciální olej Kadidlo vám pomůže lépe přemýšlet, soustředit se, zbavit vás neklidu, strachu, úzkosti, zmatku, je vhodný k meditaci. Snižuje bolesti hlavy hormonálního původu. Esenciální olej Kardamon se používá při žaludečních křečích, napomáhá vykašlávání, posiluje třetí oko a solar plexus. Zlepšuje soustředění. Snižuje chuť na sladké. Je antiseptický a antibakteriální. Podporuje hubnutí a snižuje krevní tlak. Působí jako afrodiziakum. Přináší pocit radosti a spokojenosti.

5 Esenciální olej Levandule zklidňuje, působí proti bolestem hlavy, dezinfikuje místnost, je protizánětlivý, působí blahodárně na dýchací cesty, podporuje sebevyjádření, komunikaci, zmírňuje menstruační křeče, deprese, napětí, urychluje hojení, snižuje krevní tlak, prospívá každému typu pleti. Když si kápnete na záclonu kapku levandule, nebude vás v noci obtěžovat hmyz. Kápněte si kapku do řasenky a likvidujete roztoče na řasách, které způsobují vypadávání a lámavost řas. Místo investic do drahých chemických šampónů, masírujte si pokožku hlavy kvalitními esenciálními oleji, levandule je na vlasy skvělá volba. Uvidíte, jak se to brzy projeví. Levandulový olej nemusíte ředit s žádným dalším nosným olejem. Je vhodný i pro těhotné ženy. Esenciální olej Mandarinka zlepšuje náladu a urychluje usínání.

6 Esenciální olej Máta peprná pomáhá při zažívacích potížích, proti nadýmání, pálení žáhy, nechutenství, proti průjmům. Tonizuje a osvěžuje pleť. Ideální na masáže ztuhlého a namoženého svalstva a bolestivých kloubů. Já si ho moc ráda vtírám do pokožky hlavy, stimuluje růst vlasů, působí proti padání vlasů a proti vysušené pokožce hlavy. Nemá se používat první 4 měsíce těhotenství a při kojení. Pomáhá při menstruačních bolestech, bolestech hlavy. Působí jako afrodiziakum. Pomáhá otevírat třetí oko. Esenciální olej Mateřídouška celkově harmonizuje tělo, tlumí bolesti hlavy, podporuje imunitu, zmírňuje únavu, působí proti depresím. Esenciální olej Pomeranč vyrovnává emoce, podporuje trávení, snižuje horečku, dodává nám pocit jistoty a stability, působí proti menstruačním křečím. Ideální pomocník na pohovor, zkoušku, někam, kde se bojíte neúspěchu, neboť dodává sebevědomí.

7 Esenciální olej Růže asi nejvíce ženská vůně. Na 5 ml oleje je potřeba až okvětních lístků, proto je to jeden z nejdražších esenciálních olejů. Používá se po staletí v péči o pokožku, k masážím, pomáhá hojit jizvy, vyhlazuje vrásky, vitalizuje suché vlasy, posiluje vlasové kořínky, je to také oblíbený olej při porodu, neboť podporuje děložní stahy. O růžovém esenciálním oleji se říká, že má ze všech esenciálních olejů nejvyšší vibrační frekvenci a otevírá naše srdce a duši lásce a duchovnímu spojení. Pokud jste nemocní, tento olej vám pomůže snížit horečku, odstraňuje bolest hlavy. Pomáhá k pravidelné menstruaci, mírní křeče a nevolnosti. Zlepšuje náladu, působí jako afrodiziakum, otevírá srdce, harmonizuje celé tělo. Esenciální olej Santalové dřevo se používal od pradávna při náboženských obřadech, pomáhá při koncentraci, relaxaci, meditaci, spojuje s duchovním světem, odstraňuje stres, úzkosti, nespavost, posiluje psychickou odolnost, je to i afrodiziakum, působí blahodárně na pleť s akné, ale i na vrásky, působí jako přírodní filtr proti UV záření, léčí nemocné hlasivky, kašel, bolesti hlavy, pomáhá při zánětech močových cest, proti nadýmání, má dezinfekční účinky.

8 Esenciální olej Šalvěj lékařská působí proti menstruačním křečím, aktivuje tvorbu estrogenu, zmírňuje zažívací potíže, zmírňuje zácpu, nadýmání, pocení, posiluje imunitu, ideální na masáž pokožky hlavy, působí proti lupům a mastným vlasům, zvlhčuje a napíná pleť, je to antioxidant. Velice funguje proti houbovým infekcím a mikrobiálním infekcím. Pomáhá při respiračních onemocněních. Zvyšuje krevní tlak. Povzbudí nás při únavě a depresi. Působí jako repelent. Není vhodný pro epileptiky, těhotné a kojící. Esenciální olej Tymián podporuje imunitu, skvěle působí na aknózní a mastnou pleť, podporuje trávení a uvolňuje břišní křeče, uvolňuje zahleněné dutiny. Neutralizuje mikroby i parazity. Vhodný k masáži proti striím. Povzbuzuje, zlepšuje náladu, dodává odvahu.

9 Pokud máte bolestivou menstruaci, zkuste potírat podbřišek levandulí, kterou nemusíte ředit. Případně zkuste jednu z následujících směsí: Na lžíci nosného oleje (mandlový, řepkový, jakýkoli rostlinný olej) 2 kapky levadule, 2 kapky majoránky, 1 kapku šalvěje. nebo 1 kapka růže, 1 kapka šalvěje lékařské K přivolání zpožděné menstruace lze kápnout do lžíce oleje 1 kapku oregána a masírovat podbřišek.

10 Příjemná domácí atmosféra se dá takto vykouzlit i bez zdraví ohrožujících sprejů, osvěžovačů, parfémů. V kombinaci s přírodními deodoranty půjde vaše vůně ruku v ruce s vaším zdravím a ne proti němu!

11

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

Léčivé bylinkové čaje. Aby bylinky neublížily. Heřmánek. Lipový květ

Léčivé bylinkové čaje. Aby bylinky neublížily. Heřmánek. Lipový květ Leden 12., 2018 Léčivé bylinkové čaje Aby bylinky neublížily Ať mezi vaše oblíbené kombinace bylinkových čajů patří jakékoliv léčivky, vězte, že nic byste neměli přehánět. Před konzumací si vždy přečtěte

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz Hluchavka květ celá při zánětech horních cest dýchacích, chronické bronchitidě apod. upravuje střevní činnost a reguluje stolici protizánětlivé a mírně diuretické účinky zevně: koupele a obklady při mokvavých

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

Střední odborné učiliště Domažlice

Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.08 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Přísady do koupele ARMIKA (Prha chlumní) BALDRIÁN (Kozlík lékařský) SMRKOVÉ JEHLIČÍ (Smrk obecný) LUČNÍ KVÍTÍ HEŘMÁNEK (Heřmánek lékařský)

Přísady do koupele ARMIKA (Prha chlumní) BALDRIÁN (Kozlík lékařský) SMRKOVÉ JEHLIČÍ (Smrk obecný) LUČNÍ KVÍTÍ HEŘMÁNEK (Heřmánek lékařský) Přísady do koupele ARMIKA (Prha chlumní) Účinkuje protizánětlivě a podporuje hojení ran, omrzlin, pohmoždění a vykloubení, zjemňuje, prokrvuje, redukuje otoky.,30 ml (plast) BALDRIÁN (Kozlík lékařský)

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření

Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Kvůli mlsání

Více

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality Nejstarší a nejvíce uznávaný nápoj na světě Čaj je hned po vodě druhým nejpopulárnějším nápojem v dnešním světě. Pití čaje je důležitou součástí čínské kultury. Jeho

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

Lipový čaj Má příznivý účinek při nachlazení provázeném kašlem, podporuje pocení.

Lipový čaj Má příznivý účinek při nachlazení provázeném kašlem, podporuje pocení. Dětský bylinný čaj Používá se při poruchách trávení, křečových bolestech a plynatosti u dětí. Sypaný 50 g Dubová kůra Používá se vnitřně při průjmech, zvlhčuje sliznice ústní dutiny a hrdla. Zevně jako

Více

Aromaterapie pro každý den. Aromaterapie pro každý den. 100% Esenciální oleje

Aromaterapie pro každý den. Aromaterapie pro každý den. 100% Esenciální oleje +H, íča a Harašta s. r. o. Na Zahradách 12 690 02 Břeclav telefon/fax +420 519 332 111 +420 519 332 222 mobil +420 724 288 878 +420 737 259 078 e-mail saloos@saloos.cz url www.saloos.cz +H Slovakia s.

Více

Biochemické složení Alfa- a beta-felandren, alfa-pinen, limonen, beta-myrcen, p-cymen, delta-3-karen, bergapten.

Biochemické složení Alfa- a beta-felandren, alfa-pinen, limonen, beta-myrcen, p-cymen, delta-3-karen, bergapten. OBSAH Úvod do aromaterapie 10 Představení aromaterapie 12 Stručně o aromaterapii v ČR 19 Proč je bio vhodnější 23 Aromaterapie je byznys 26 Charakteristika éterických olejů a absolue 29 Způsob výroby éterických

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá Co sbíráme: list i s řapíky Kdy: duben až červenec Jak: mladé listy ručně otrháváme z větviček, listy sušíme ve stínu na dobře větraném místě. Březové

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

http://www.fengshuiobchod.cz Objednávky: recepce@fengshuiobchod.cz

http://www.fengshuiobchod.cz Objednávky: recepce@fengshuiobchod.cz Oslavte Vánoce ve stylu Feng-shui. Darujte svým blízkým něco, co jim pomůže rozvíjet úspěch, hojnost, radost, pohodu v roce 2015 Pokud jste přesyceni klasickými dárky a hledáte něco, co má pro obdarovaného

Více

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Droga obsahuje třísloviny (gallatoniny), organické kyseliny, vitamin C, flavonoidy, inosit, barviva, pektin, ale množství všech těchto látek je v droze poměrně nízké. Působí mírně svíravě, močopudně, staví

Více

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme?

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme? NABÍDKA POHODOVÉ DÍLNIČKY Kdo jsme? Klub POHODA - denní stacionář je místo v Praze, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Inovace výuky Člověk a jeho svět. Mgr. Petra Zemanová. Byliny

Inovace výuky Člověk a jeho svět. Mgr. Petra Zemanová. Byliny Inovace výuky Člověk a jeho svět Mgr. Petra Zemanová Čs 5/04 Bylinky Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Člověk a jeho svět Živá příroda

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Lékořice kořen řezaný

Lékořice kořen řezaný Lékořice kořen řezaný Lekořice lysá je typická svojí sladkou chutí, kterou vetšina z nás zná z dob dětství jako pendrek. Nicméně pendrek obsahoval i spoustu anýzu, takže toto přirovnání není úplně přesné.

Více

Mochna husí nať řezaná

Mochna husí nať řezaná Mochna husí nať řezaná Droga působí zejména na hladké svalstvo, uvolňuje křeče, působí protizánětlivě a svíravě. Dle J.A.Zentricha ji zle použít proti křečím, při kolikových bolestech či krvavých průjmech,

Více

Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků. od české firmy TOPVET

Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků. od české firmy TOPVET Nabídka potravinových doplňků a ostatních výrobků od české firmy TOPVET Ostatní výrobky : ANTISEPTICKÝ BALZÁM Je velmi účinný proti bakteriím a plísním nohou, ale i rukou. Vedle těchto vlastností se s

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Rozpis jednotlivých bylin

Rozpis jednotlivých bylin Rozpis jednotlivých bylin Název výrobku Obsah Použití Andělika kořen - uklidnění a posílení nervové soustavy, posílení organismu,proti nadýmání, na revma a migrénu, podporuje močopudnost a trávení Anýz

Více

nabídka POHODOVÉ Dílničky

nabídka POHODOVÉ Dílničky nabídka POHODOVÉ Dílničky Kdo jsme? Klub POHODA (denní stacionář) v Praze je místo, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

Lněné semínko celé. www.steza.cz

Lněné semínko celé. www.steza.cz Lněné semínko celé LNĚNÉ semeno příznivě ovlivňuje zdravou funkci střev. Semena pomáhají při problémech se zažíváním a při zácpě. Zevně lze použít ve formě obkladů. Příprava a dávkování: 1 čajová lžička

Více

CO JE REIKI JAK REIKI POMÁHÁ

CO JE REIKI JAK REIKI POMÁHÁ CO JE REIKI - Nejjednodušší metoda přírodní léčby, stará již několik tisíc let - Jedná se o univerzální životní energii - Jedná se o podpůrnou léčebnou metodu - Terapie působí na celý organismus - Má vliv

Více

JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY

JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY Tato tabulka slouží jako orientační pomůcka k výběru vhodných produktů při konkrétních potížích. Upozorňujeme však, že každý organismus je jedinečný a je nutné v prvé řadě odhalit

Více

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery

Svíčky a mýdla. Katalog 2016. Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla. Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky a mýdla Katalog 2016 Svíčky z palmového vosku / Glycerinová mýdla / Přírodní mýdla Katalog určený pro velkoobchodní partnery Svíčky z palmového vosku Svíčky vyrábíme z čistého palmového vosku Je

Více

Stanete se maminkou. Dbejte o své tělo

Stanete se maminkou. Dbejte o své tělo Stanete se maminkou Zdravé a šťastné těhotenství je samozřejmě přáním každé ženy. Chcete-li, aby období očekávání narození miminka bylo co nejkrásnější a probíhalo co nejlépe, pečujte o sebe od samého

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků dochází ke zlepšení prokrvení masírovaných oblastí. Okysličují

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

Masáže Resort Green Valley

Masáže Resort Green Valley Masáže Resort Green Valley Základní popis nabízených masáží ZÁKLADNÍ POPIS NABÍZENÝCH MASÁŽÍ klasická relaxační, regenerační a sportovní masáž Je založena na tzv. švédské masáži. Využívá různé typy tření

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst JU-WEL zdroj energie JUDO snoubí sílu léčivých kamenů a vody zdraví a pohoda díky vitalizované vodě. V zařízeních produktové řady JU-WEL obtéká pitná voda vybrané, přírodním způsobem energeticky nabité

Více

přehled nemocí název bylin Akné

přehled nemocí název bylin Akné Staročeská lekárna Byliny jsou léky prověřené staletími, které se suší, aby jejich účinnost byla co nejdéle prodloužena. Pokud neprojdou chemickým procesem ( zneužívání FARMACEUTICKÝCH společnosti k OBOHACENÍ

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

Bright Vision a.s. Viofor JPS System. chráníme to nejcennější. Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03

Bright Vision a.s. Viofor JPS System. chráníme to nejcennější. Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03 Bright Vision a.s. Viofor JPS System chráníme to nejcennější Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03 Co je VIOFOR JPS SYSTEM? Inovativní, moderní, šetrné a vysoce účinné zařízení určené zejména pro:

Více

Péče po porodu aneb z lásky k mateřství

Péče po porodu aneb z lásky k mateřství Péče po porodu aneb z lásky k mateřství Anna Krause 6 hodin po porodu Po porodu časně vstávat a již první den cvičit na lůžku Od prvního dne po porodu ležte co nejčastěji na břiše. Pod břicho si můžete

Více

www.steza.cz www.steza.cz

www.steza.cz www.steza.cz Fenykl plod celý Má protikřečové účinky na střeva, proti nadýmání (plody jsou důležitou složkou větropudného čaje pro malé děti). Podporuje tvorbu mléka u matek. Má i močopudný vliv a ulehčuje odkašlávání.

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

Obsah Úvod Voňavá lékárna 1. Léčivé dary Země 2. Domácí lékárnička základní sada éterických olejů 3. Základní cestovní sada

Obsah Úvod Voňavá lékárna 1. Léčivé dary Země 2. Domácí lékárnička základní sada éterických olejů 3. Základní cestovní sada Obsah Úvod Voňavá lékárna 13 1. Léčivé dary Země 16 Věčná lékárna 19 Kontrola kvality 21 Jak používat tuto knihu 22 Metody použití 23 Rostlinné oleje (nosné oleje) 27 2. Domácí lékárnička základní sada

Více

Nabídka sirupů. v lahvích o objemu 0,5 l. tel: +420 604 783 246 e-mail: info@sedmikraska-bylinky.cz www.sedmikraska-bylinky.cz

Nabídka sirupů. v lahvích o objemu 0,5 l. tel: +420 604 783 246 e-mail: info@sedmikraska-bylinky.cz www.sedmikraska-bylinky.cz Nabídka sirupů v lahvích o objemu 0,5 l tel: +420 604 783 246 e-mail: info@sedmikraska-bylinky.cz www.sedmikraska-bylinky.cz ARONIE Bylinný sirup Aronie je vyroben tradičním způsobem z plodů černého jeřábu.

Více

PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla)

PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla) PENTAGRAM (bylinné koncentráty, krémy, přírodní mýdla) VIRONAL bylinný koncentrát imunitní systém, virózy, plíce, tlusté střevo MO 439,- Kč objem 30ml Ovlivňuje především dráhu plic, tlustého a tenkého

Více

AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé.

AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé. AROMATERAPIE /z řečtiny - péče pomocí vůně/ Tento pojem se poprvé objevil ve Francii, kdy jej použil francouzský vědec René Maurice Gattefossé. Ale aromaterapie je stará několik tisíc let. Nejen že ji

Více

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění.

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění. Masáže Klasická masáž částečná nebo celková Klasická masáž zahrnuje aplikaci specifických hmatů, které se provádí v přesném pořadí a působí na jednotlivé svalové skupiny. Přitom dochází k prokrvení a odstranění

Více

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů

CENÍK 2014. maloobchodní. aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů CENÍK 2014 maloobchodní aromaterapeutické kosmetiky éterických olejů rostlinných olejů ceník je platný od 1. 9. 2014 a ruší všechny předešlé výtisky ceníků a jejich doplňků OBSAH novinky - inovované výrobky...4

Více

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem účinně proti plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem Klub Vše k zakoupení na recepci Klubu Proměna MOŽNOSTI PLATBY: HOTOVĚ nebo POUKÁZKY Provozní doba: Po až Pá od 9:00 do 18:30 hod

Více

www.steza.cz www.steza.cz

www.steza.cz www.steza.cz Jmelí nať řezaná Podpůrný prostředek při léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku a při presklerotických stavech starších osob. Upozornění: Přípravek nenahrazuje medikamentózní léčbu. Užívání čaje

Více

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta zdravie z Pienin a Zamaguria BIO Kopřiva čaj příznivě působí při celkové látkové výměne. Ovlyvňuje některé funkce pohybového ústrojí. Šípkový čaj kvalitní směs čaje působí příznivě na lidský organismus.

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

PŘÍBALOVÉ INFORMACE ANNOVET

PŘÍBALOVÉ INFORMACE ANNOVET PŘÍBALOVÉ INFORMACE ANNOVET Annovet je koncentrát z extraktu listů jihoamerického stromu Anona ostnitá (Annona muricata), zvaného také graviola. Tento legendární strom roste v amazonském deštném pralese

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY:

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: 1. Ajurvédský omlazující balíček: (Ayurvedic Rejuvenation Therapy) Určený k celkové regeneraci vašeho těla a zbystření vaší mysli. Zahrnuje v sobě kombinace kterýkoli

Více

Příloha 1... II Autorské řešení Pracovní list 1... II. Příloha 2... IV Autorské řešení Pracovní list 2... IV

Příloha 1... II Autorské řešení Pracovní list 1... II. Příloha 2... IV Autorské řešení Pracovní list 2... IV 7. Přílohy Obsah Příloha 1... II Autorské řešení Pracovní list 1... II Příloha 2... IV Autorské řešení Pracovní list 2... IV Příloha 3... V Autorské řešení Pracovní list 3... V Příloha 4... VI Autorské

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Wellness. Bazén a whirlpool. Sauny. Bazén + whirlpool + sauny. Fitness + kardiozóna. Turbosolárium. Otevřeno denně od 7.00 do 22.

Wellness. Bazén a whirlpool. Sauny. Bazén + whirlpool + sauny. Fitness + kardiozóna. Turbosolárium. Otevřeno denně od 7.00 do 22. Wellness CZ Wellness Otevřeno denně od 7.00 do 22.00 Bazén a whirlpool otevřeno: 7.00 12.00 a 14.00 21.30, 12.00 14.00 bazén uzavřen (sanitární přestávka) dospělí: 100 Kč (jednorázový vstup) děti do 12

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz Borůvka nať- řezaná Nať borůvky je velmi ceněnou drogou, chránící proti volným radikálům a mající silné protizánětlivé účinky. Listy obsahují glukokininy (myrtilin) a proto se nálev z nich používá při

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

Popis Wellness procedur

Popis Wellness procedur Popis Wellness procedur Klasická masáž částečná Obecným účinkem masáže je dráždění receptorů, podpora metabolismu, trofiky a oběhu v tkáních masírované oblasti. Tato procedura se uplatňuje zejména při

Více

Nabídka služeb a masáží

Nabídka služeb a masáží Nabídka služeb a masáží Lymfodrenáž Lymfatické masáže Indikace lymfatických masáží: OTOKY DOLNÍCH A HORNÍCH KONČETIN OTOKY V OBLASTI OBLIČEJE STAVY PO OPERACÍCH K URYCHLENÍ REGENERACE TKÁNÍ CHRONICKÉ I

Více

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé

Více

Rozchodnice růžová alias zlatý kořen: Jak si vypěstovat lék proti stresu, který je i mocné afrodiziakum

Rozchodnice růžová alias zlatý kořen: Jak si vypěstovat lék proti stresu, který je i mocné afrodiziakum Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Rozchodnice růžová alias zlatý kořen: Jak si vypěstovat lék proti stresu, který je i mocné afrodiziakum Rozchodnice růžová alias zlatý kořen:

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže.

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Čerstvý sýr 160,-Kč za 1 kilogram Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Složení: MLÉKO, mlékárenská kultura, syřidlo, chlorid

Více

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj.

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj. Tablety CURAPIL obsahují originální, synergicky působící směs šetrně usušených topinamburových hlíz (Helianthus tuberosus) s odhořčenými pivovarskými kvasnicemi (Sacharomyces cerevisiae) a aminokyseliny

Více

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang Intenzivní květinová vůně jasmínu a jemných aromatických tónů růžového dřeva a pačuli. Vrchol: jasmín, Ylang Ylang Srdce: kardamon, kašmír, růže, pelargónie, brambořík,

Více

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin

TAJEMSTVÍ KRÁSY. smyslná. prírodní komplexní. 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin TAJEMSTVÍ KRÁSY GREEN LUXURY prírodní komplexní smyslná 100% pøírodní kosmetika úèinných látek s celou silou dokonalých rostlin Vázené zákaznice, Vázení zákazníci, Rostliny mohou zpùsobit skuteèný zázrak

Více

pro problematickou a aknózní pleť, má antibakteriální a analgetické účinky N0905 HYDROFILNÍ OLEJ S TEA TREE

pro problematickou a aknózní pleť, má antibakteriální a analgetické účinky N0905 HYDROFILNÍ OLEJ S TEA TREE na různé typy pletí kód název výrobku popis výrobku N0206 ČISTÍCÍ GEL SALT čistící a zklidňující gel se solí z mrtvého moře pro všechny typy pletí, včetně aknózní, problematické a podrážděné N1307 PLEŤOVÁ

Více

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz!

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz! Ma Provence Všechny přípravky francouzské kosmetiky MA PROVENCE jsou čistě přírodní, neobsahují žádné chemické konzervační látky, umělá barviva, éterické oleje ani parabény. Toaletní a kosmetické výrobky

Více

silnější, mastná, hladká, chladná znaménka Vlasy řídké, lámavé, suché, vlnité, tmavé jemné, rovné, sklon k šedivění či

silnější, mastná, hladká, chladná znaménka Vlasy řídké, lámavé, suché, vlnité, tmavé jemné, rovné, sklon k šedivění či Úvod Věk více než 50 let 16-50 let méně než 16 let Zaměstnání pohyb, časté cestování náročné, kariéra starost o někoho, učení Denní režim neplánuje plánuje neutrální vztah, přizpůsobivost Vhodné klima

Více

AROMATERAPIE. Použití aromalampy. Příloha č. 3

AROMATERAPIE. Použití aromalampy. Příloha č. 3 Příloha č. 3 AROMATERAPIE Esenciální oleje v kosmetické provozovně můžeme aplikovat v několika formách. Nejjednodušší je použití aromalampy. Velmi záleží na druhu oleje a na velikosti místnosti. V aromalampě

Více

OBSAH PŘEDMLUVA 9 PLÁNOVANÉ TĚHOTENSTVÍ 11 I. TRIMESTR (0. AŽ 12. TÝDEN) 20

OBSAH PŘEDMLUVA 9 PLÁNOVANÉ TĚHOTENSTVÍ 11 I. TRIMESTR (0. AŽ 12. TÝDEN) 20 OBSAH PŘEDMLUVA 9 PLÁNOVANÉ TĚHOTENSTVÍ 11 VĚK OBOU PARTNERŮ 11 ZDRAVOTNÍ STAV 12 Epilepsie 12 Diabetes mellitus 13 Srdeční choroby 13 Astma 13 Onemocnění ledvin 13 Herpes simplex II (genitální opar) 14

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU INDICKÁ MASÁŽ HLAVY MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY RELAXAČNÍ A SPORTOVNÍ MASÁŽ MASÁŽE DĚTÍ DÉLKA MASÁŽE JE POUZE ORIENTAČNÍ A ODVÍJÍ SE VŽDY OD INDIVIDUÁLNÍCH POTŘEB KLIENTA. ROVNĚŽ VÝBĚR

Více

VÝROBKY K OŠETŘENÍ NA ZÁKLADĚ ENZYMATICKÉ REGENERACE (nutné dodržovat postup ošetření):

VÝROBKY K OŠETŘENÍ NA ZÁKLADĚ ENZYMATICKÉ REGENERACE (nutné dodržovat postup ošetření): účinky na různé typy pletí kód název výrobku popis výrobku N0206 ČISTICÍ GEL SALT N1307 PLEŤOVÁ VODA HŘEBÍČKOVÁ čistící a zklidňující gel se solí z mrtvého moře pro všechny typy pletí, včetně aknózní,

Více

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ Studie Mladý ječmen STUDIE NA MLADÝ JEČMEN / r. 2002 Studii vypracoval MUDr. Miloslav Lacina ve spolupráci se společností Green Ways s.r.o.. Probíhala v roce 2002 v období podzim-zima - v období velké

Více

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 OBSAH Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 ÚVOD...12 OBYČEJNĚ NEOBYČEJNÁ VODA...14 CO JE ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...26 JAK AKTIVOVAT ŽIVOU A MRTVOU VODU...30 ZÁZRAKY UZDRAVENÍ...35 ZPŮSOB PŘÍPRAVY ŽIVÉ A MRTVÉ

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více