Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 REMOVER-WIPE. Telefon: +49-(0) Internet:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 REMOVER-WIPE. Telefon: +49-(0)7161-99909-0 Internet:"

Transkript

1 Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi čisticí prostředek 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu Výrobce Firma: Název ulice: Místo: Zillenhardtstraße 29 D Göppingen Telefon: +49-(0) Fax: +49-(0) info@makra.de Kontaktní osoba: Abteilung Produktmanagement Telefon: +49-(0) Internet: Dodavatel Firma: MAKRA trade s.r.o. Název ulice: Nekázanka 880/11 Místo: CZ Praha 1 Telefon: Kontaktní osoba: Internet: +42-(0) Fax: +42-(0) info@makratrade.cz Petr Khol Telefon: +42-(0) Informační oblast: Toxikologické informační středisko, Na Bojišti 1, Praha Telefonní číslo pro naléhavé situace: +42-(0) ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti 2.1 Klasifikace látky nebo směsi Klasifikace podle směrnice 67/548/EHS lépe 1999/45/ES Označení nebezpečnosti: F - Vysoce hořlavý, Xi - Dráždivý, N - Nebezpečný pro životní prostředí R-věty: Vysoce hořlavý. Dráždí kůži. Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Vdechování par může způsobit ospalost a závratě. Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008 [CLP] Kategorie nebezpečí: Žíravost/dráždivost pro kůži: Skin Irrit. 2 Toxicita pro specifické cílové orgány jednorázová expozice: STOT SE 3 Nebezpečný pro vodní prostředí: Aquatic Chronic 2 Údaje o nebezpečnosti: Vysoce hořlavá kapalina a páry. Dráždí kůži. Může způsobit ospalost nebo závratě. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

2 Strana 2 z Prvky označení Signální slovo: Piktogramy: Varování GHS07-GHS09 Standardní věty o nebezpečnosti H225 Vysoce hořlavá kapalina a páry. H315 Dráždí kůži. H336 Může způsobit ospalost nebo závratě. H411 Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Pokyny pro bezpečné zacházení P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. P271 Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P501 Likvidace podle úředních předpisů. Další pokyny Výrobek je hodnocen a značen podle směrnic ES nebo příslušných národních zákonů. 2.3 Další nebezpečnost Při používání může vytvářet hořlavé nebo výbušné směsi par se vzduchem. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách 3.2 Směsi Nebezpečné složky Číslo ES Číslo CAS Indexové č. Číslo REACH Název Klasifikace podle 67/548/EHS Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008 [CLP] Obsah Low boiling point hydrogen treated naphtha, Naphtha (petroleum), hydrotreated light 30 - < 70 % Doslovné znění R-, H- a EUH -věty: viz. odstavec 16. ODDÍL 4: Pokyny pro první pomoc Popis první pomoci Při vdechnutí Jděte na čerstvý vzduch. Konzultujte s lékařem. F - Vysoce hořlavý, Xn - Zdraví škodlivý, Xi - Dráždivý, N - Nebezpečný pro životní prostředí R Flam. Liq. 1, Skin Irrit. 2, STOT SE 3, Asp. Tox. 1, Aquatic Chronic 2; H224 H315 H336 H304 H411 Při styku s kůží Ihned omývejte mýdlem a velkým množstvím vody. Opláchněte velkým množstvím vody. Potřísněný oděv ihned odložte. Při přetrvávajícím podráždění pokožky je nutno uvědomit lékaře.

3 Strana 3 z 8 Při zasažení očí Pečlivě vyplachujte velkým množstvím vody a to i pod víčky. Při přetrvávajících potížích přivolejte lékaře. Při požití Nevyvolávejte zvracení. Ihned přivolejte lékaře. ODDÍL 5: Opatření pro hašení požáru 5.1 Hasiva Vhodná hasiva Hasicí prostředky - při velkém požárech pěna vodní mlha Hasicí prostředky - při malých požárech suchý prášek oxid uhličitý (CO2) písek Při požáru ochlazujte nádrže stříkáním vodou. Nevhodná hasiva plný proud vody 5.2 Zvláštní nebezpečnost vyplývající z látky nebo směsi oxid uhličitý (CO2), Oxid uhelnatý 5.3 Pokyny pro hasiče Mějte připraven izolační dýchací přístroj a ochranný chemický oděv. Další pokyny Zbytky po požáru a kontaminovaná voda použitá k hašení musí být zlikvidovány podle místních předpisů. Při požáru a/nebo výbuchu nevdechujte plynné zplodiny. ODDÍL 6: Opatření v případě náhodného úniku 6.1 Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy V pracovních prostorách je nutno zajistit dostatečnou výměnu vzduchu a/nebo odsávání. Nedotýkejte se očí a pokožky. Neponechávejte v blízkosti zdrojů ohně. - Nekuřte. 6.2 Opatření na ochranu životního prostředí Zamezte plošnému šíření (např. zahrazením nebo olejovou bariérou). Nenechejte vniknout do povrchových vod nebo kanalizace. Zabraňte vniknutí do podloží. Při úniku plynu nebo vniknutí do vod, půdy nebo kanalizace uvědomte příslušné úřady. 6.3 Metody a materiál pro omezení úniku a pro čištění Mechanicky seberte. Nechejte vsáknout do inertního absorpčního materiálu (např. písek, silikagel, kyselé pojivo, univerzální pojivo, piliny). Sebraný materiál zpracujte způsobem uvedeným v oddílu "Zneškodnění odpadů". ODDÍL 7: Zacházení a skladování 7.1 Opatření pro bezpečné zacházení Opatření pro bezpečné zacházení Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nedotýkejte se očí a pokožky. Před pracovní přestávkou a po skončení práce si umyjte ruce. Při používání nejezte, nepijte a nekuřte.

4 Strana 4 z 8 Povšimněte si návodu k použití na štítku. Opatření k ochraně proti požáru a výbuchu Neponechávejte v blízkosti zdrojů ohně. - Nekuřte. 7.2 Podmínky pro bezpečné skladování látek a směsí včetně neslučitelných látek a směsí Požadavky na skladovací prostory a nádoby Skladujte v původních obalech. Nádobu vždy dobře uzavřete. Další informace o skladovacích podmínkách Chraňte před přímým slunečním světlem. Chraňte před teplem. Skladujte chlazené. ODDÍL 8: Omezování expozice / osobní ochranné prostředky 8.1 Kontrolní parametry Mezní hodnoty Číslo CAS Látka ppm mg/m³ vlá/cm³ Kategorie Druh Ethanol PEL NPK-P 8.2 Omezování expozice Vhodné technické kontroly Zajistěte přiměřené větrání. Všude kde je to proveditelné, by to mělo být zajištěno místním odsáváním nebo dobrým větráním. Nepostačuje-li to k udržení koncentrace par rozpouštědel pod mezními hodnotami pro expozici, musí být použit vhodný dýchací přístroj. Dodržujte bezpečnostní předpisy pro manipulaci s chemikáliemi. Hygienická opatření Neponechávejte v blízkosti potravin, nápojů a krmiva pro zvěř. Před pracovní přestávkou a po skončení práce si umyjte ruce. Ochrana očí a obličeje ochranné brýle s bočními kryty vyhovující normě EN166 Ochrana rukou ochranné rukavice Materiál rukavic: nitrilový kaučuk (EN 374) Doporučená preventivní ochrana kůže: Před manipulací s výrobkem použijte ochranný krém na kůži. Informace jsou založeny výsledcích našich zkoušek, údajích z literatury a od výrobců ochranných rukavic nebo jsou založeny na údajích u podobných produktů. Dodržujte laskavě pokyny dodavatele rukavic, týkající se propustnosti a doby průniku. Vezměte rovněž v úvahu specifické místní podmínky za kterých je produkt používán, jako je nebezpečí řezání, abraze a dlouhá doba styku. Věnujte pozornost informacím výrobce o propustnosti a době průniku a specifickým podmínkám na pracovišti (mechanické namáhání, doba styku). Přesnou dobu průniku lze zjistit u výrobce ochranných rukavic. Tato doba by měla být dodržována. Ochrana kůže pracovní oděv s dlouhými rukávy, ochranné boty EN 344 Ochrana dýchacích orgánů Jsou-li pracovníci vystaveni koncentracím nad mezní hodnoty pro expozici, musí používat pro tyto účely schválený dýchací přístroj. filtrační dýchací přístroj s A filtrem (EN 14387)

5 Strana 5 z 8 ODDÍL 9: Fyzikální a chemické vlastnosti 9.1 Informace o základních fyzikálních a chemických vlastnostech Skupenství: Barva: Zápach: ph: Informace o změnách fyzikálního stavu Bod tání: Počáteční bod varu a rozmezí bodu varu: Bod vzplanutí: Hořlavost plyny: Meze výbušnosti - dolní: Meze výbušnosti - horní: Tlak par: (při 20 C) Hustota (při 20 C): Rozpustnost ve vodě: ODDÍL 10: Stálost a reaktivita pevný bílý charakteristický nestanoveno nepoužitelné (účinná látka) C (účinná látka) -12 C ano (účinná látka) 1 objem. % (účinná látka) 8 objem. % (účinná látka) 85 hpa (účinná látka) 0,714 g/cm³ nerozpustná látka Metoda 10.4 Podmínky, kterým je třeba zabránit Materiál smí být používán pouze na místech, kde nejsou nechráněná světla, oheň a jiné zápalné zdroje Neslučitelné materiály Nesnáší se se silnými kyselinami a oxidačními činidly Nebezpečné produkty rozkladu Při dodržení stanoveného způsobu použití nedochází k rozkladu. ODDÍL 11: Toxikologické informace 11.1 Informace o toxikologických účincích Akutní toxicita LD50/orálně/krysa = data neudána LD50/dermálně/králík = data neudána LC50/inhalačně/4h/krysa = data neudána Zasažení očí : data neudána Dráždění a leptání Delší styk s pokožkou může způsobovat podráždění kůže. Senzibilizační účinek data neudána Karcinogenita, mutagenita a toxické účinky pro reprodukční data neudána Jiné údaje ke zkouškám narkóza : data neudána Páry mohou způsobit ospalost a závratě.

6 Strana 6 z 8 ODDÍL 12: Ekologické informace 12.1 Toxicita data neudána Toxicita pro vodní organismy. R51/53 - Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí Perzistence a rozložitelnost 12.3 Bioakumulační potenciál Jiné údaje Low boiling point hydrogen treated naphtha, Naphtha (petroleum), hydrotreated light: Z podstaty produktu vyplývá, že je biologicky odbouratelný. Podle zkušeností není třeba očekávat Chování v čističce odpadních vod Látka může být mechanicky oddělena v čistírně odpadních vod. ODDÍL 13: Pokyny pro odstraňování 13.1 Metody nakládání s odpady Nebezpečí spojená s odstraňováním látky nebo přípravku Následující kódy odpadů jsou pouze návrhy: Zlikvidujte v souladu s místními předpisy. Způsob likvidace odpadů či zbytků produktu jako odpad ODPADNÍ OBALY; ABSORPČNÍ ČINIDLA, ČISTICÍ TKANINY, FILTRAČNÍ MATERIÁLY A OCHRANNÉ ODĚVY JINAK NEURČENÉ; Absorpční činidla, filtrační materiály, čisticí tkaniny a ochranné oděvy; Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených), čisticí tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami Nebezpečný odpad. Způsob likvidace odpadů či zbytků produktu jako odpad/nepoužité výrobky KOMUNÁLNÍ ODPAD (ODPAD Z DOMÁCNOSTÍ A PODOBNÝ ŽIVNOSTENSKÝ, PRŮMYSLOVÝ ODPAD A ODPAD Z ÚŘADŮ), VČETNĚ SLOŽEK Z ODDĚLENÉHO SBĚRU; Složky z odděleného sběru (kromě čísla 15 01); Detergenty obsahující nebezpečné látky Nebezpečný odpad. Vhodné metody odstraňování látky nebo přípravku a znečištěných obalů Zlikvidujte v souladu s místními předpisy. ODDÍL 14: Informace pro přepravu Pozemní přeprava (ADR/RID) 1 Číslo OSN: UN Náležitý název OSN pro zásilku: 14.3 Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: 14.4 Obalová skupina: Štítky: LÁTKY TUHÉ nebo směsi tuhých látek (jako přípravky a odpady), OBSAHUJÍCÍ HOŘLAVÉ KAPALNÉ LÁTKY, J.N., s bodem vzplanutí nejvýše 60 C II

7 Strana 7 z 8 Klasifikační kód: Omezené množství (LQ): Identifikační číslo nebezpečnosti: Další příslušné údaje (Pozemní přeprava) Zvláštní opatření: E2 : 2 : E Vnitrozemská lodní přeprava (ADN) F1 LQ Číslo OSN: UN Náležitý název OSN pro zásilku: 14.3 Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: 14.4 Obalová skupina: II Štítky: LÁTKY TUHÉ nebo směsi tuhých látek (jako přípravky a odpady), OBSAHUJÍCÍ HOŘLAVÉ KAPALNÉ LÁTKY, J.N., s bodem vzplanutí nejvýše 60 C Klasifikační kód: Omezené množství (LQ): F1 LQ8 Další příslušné údaje (Vnitrozemská lodní přeprava) Zvláštní opatření: Přeprava po moři (IMDG) 1 Číslo OSN: UN Náležitý název OSN pro zásilku: 14.3 Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: 14.4 Obalová skupina: Štítky: SOLIDS CONTAINING FLAMMABLE LIQUID, N.O.S. II Marine pollutant: Omezené množství (LQ): EmS: Další příslušné údaje (Námořní doprava) Zvláštní opatření: 216, 274, 944 Letecká přeprava (ICAO) 1 kg F-A, S-I 1 Číslo OSN: UN Náležitý název OSN pro zásilku: 14.3 Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: 14.4 Obalová skupina: SOLIDS CONTAINING FLAMMABLE LIQUID, N.O.S. II

8 Strana 8 z 8 Štítky: Omezené množství (LQ) (letadlo pro osobní dopravu): 5 kg IATA-Pokyny pro balení (letadlo pro osobní dopravu): IATA-Maximální mnozství (letadlo pro osobní dopravu): IATA-Pokyny pro balení (nákladní letadlo): IATA-Maximální mnozství (nákladní letadlo): Další příslušné údaje (Letecká doprava) E2 : Y kg kg kg ODDÍL 15: Informace o předpisech 15.1 Nařízení týkající se bezpečnosti, zdraví a životního prostředí/specifické právní předpisy týkající se látky nebo směsi Specifická ustanovení, týkající se ochrany osob nebo životního prostředí Pracovní omezení: Třída ohrožení vody (D): ODDÍL 16: Další informace Všimněte si poznámky ve směrnici 94/33/ES, týkající se ochrany mladých lidí v zaměstnání. 1 - látka mírně ohrožující vody Doslovné znění R-vět (Číslo a plný text) 11 Vysoce hořlavý. 38 Dráždí kůži. 51 Toxický pro vodní organismy. 53 Může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. 65 Zdraví škodlivý: při požití může vyvolat poškození plic. 67 Vdechování par může způsobit ospalost a závratě. Doslovné znění H- a EUH-vět (Číslo a plný text) H224 Extrémně hořlavá kapalina a páry. H225 Vysoce hořlavá kapalina a páry. H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. H315 Dráždí kůži. H336 Může způsobit ospalost nebo závratě. H411 Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Jiné údaje Údaje jsou založeny na dnešním stavu našich znalostí, nepředstavují však žádné zajištění vlastností výrobku a neprokazují žádný smluvní právní poměr. (Údaje o nebezpečných obsažených látkách budou vždy převzaty z posledního platného bezpečnostního listu předchozího dodavatele.)

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Adhesive Conditioner B

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Adhesive Conditioner B Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Label-Off. ++49(0)7041-96340 Mo. - Do. 8.00-16.30 Fr. 8.00-14.00

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Label-Off. ++49(0)7041-96340 Mo. - Do. 8.00-16.30 Fr. 8.00-14.00 Strana 1 z 9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Van Elburg B.V. Klipperweg 6b Raalte 8102 HR Netherlands Tel.: +31(0)572 352030 Telefon pro pouzití v nouzi: +31(0)30 2748888

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Van Elburg B.V. Klipperweg 6b Raalte 8102 HR Netherlands Tel.: +31(0)572 352030 Telefon pro pouzití v nouzi: +31(0)30 2748888 Strana: 1 Datum kompilace: 22-07-2015 Číslo revize: 1 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Kód produktu: RM6092160 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 20359-02 9610sc Silica Standard 1, 2L

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 20359-02 9610sc Silica Standard 1, 2L Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 SIMALFA 315 OF.

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 SIMALFA 315 OF. Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Lepidla. 1.3

Více

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser

ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser Údaje o bezpečnosti Harvia Sauna Cleanser Datum 14.1.2013 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU 1.1.1 KOMERČNÍ JMÉNO PRODUKTU Horavia Sauna Cleanser 1.2. POUŽITÍ

Více

Bezpečnostní list. UC39 BioSonic Ultrasonic Cement Remover Concentrate. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Bezpečnostní list. UC39 BioSonic Ultrasonic Cement Remover Concentrate. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku UC39 09475 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení 1907/2006/ES podle Nařízení (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení 1907/2006/ES podle Nařízení (EU) č. 453/2010 Strana: 1/7 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace přípravku: Fosfátová skla 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi: hnojivo 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. CD-Cleaner

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. CD-Cleaner Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Jodid stříbrný, 5g

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Jodid stříbrný, 5g Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7783-6-2 232-038-0 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Nouzové telefonní číslo: +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402 Toxikologické informační středisko

Nouzové telefonní číslo: +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402 Toxikologické informační středisko Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1. Chemický název látky/obchodní název přípravku: Lněná fermež Číslo CAS: 8001 26 1 Číslo ES (EINECS): 232 278 6 Další názvy

Více

Bezpečnostní listy Katalog: 15270003. Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 (REACH) Název výrobku: Catalyst Kjeltabs Se 3,5 Selenium

Bezpečnostní listy Katalog: 15270003. Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 (REACH) Název výrobku: Catalyst Kjeltabs Se 3,5 Selenium Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 Datum revize: 2.6.2011 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Informace o výrobku Katalog č.: 15270003 Název výrobku: Použití látky nebo směsi:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Celková bílkovina 600 M

BEZPEČNOSTNÍ LIST Celková bílkovina 600 M 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 106 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Occlutec

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Occlutec Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku 1935-0000 zelený 1935-1000 červený 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 APC 500 CSB/COD/DCO

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 APC 500 CSB/COD/DCO Strana 1 z 10 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Datum revize 28.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 28.05.2015

Datum revize 28.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 28.05.2015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku 40129 Jiné obchodní název výrobku FORMALDEHYDE Identifikace výrobce, dovozce,

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlornan sodný, 100ml

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlornan sodný, 100ml Strana 1 z ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Laboratorní chemikálie

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) MAKRAPOL

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) MAKRAPOL ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 200-16 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Inhibitor koroze.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 03. 09. 2013 strana 1. z 7 1. Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: MS 634 SYNTETICKÉ MAZIVO NA ŘETĚZY (SYNTHETIC CHAIN LUBE) Registrační číslo látky: Produkt

Více

All Round Adhesive Gluing & Sealing KD colored

All Round Adhesive Gluing & Sealing KD colored 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Obchodní název výrobku All Round Adhesive Gluing & Sealing KD colored Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: 9011-05-6 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití SU21 Spotřebitelská

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 12066-28 ChromaVer 3

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 12066-28 ChromaVer 3 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Seznam bezpečnostních dat podle nařízení (ES) 1907/2006

Seznam bezpečnostních dat podle nařízení (ES) 1907/2006 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Fasádní disperzní škrábaná omítka K2,0 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití vnejší omítka Nedoporučené

Více

Datum revize 01.02.2015 Verze 1.2 Datum vytištění 01.02.2015 1636/1637/1646

Datum revize 01.02.2015 Verze 1.2 Datum vytištění 01.02.2015 1636/1637/1646 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 1446449 Methanol

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 1446449 Methanol Strana 1 z 9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

: Sikalastic Primer PVC

: Sikalastic Primer PVC ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

SHERON letní směs do ostřikovačů / softpack

SHERON letní směs do ostřikovačů / softpack ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Kapalina do ostřikovačů. Směs může

Více

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006. Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5

Bezpečnostní list. podle předpisu (EU) č. 1907/2006. Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5 Datum vydání : 16.10.2008 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora

Více

Elektrolytický prášek Datum vydání: 06.10.2014 Strana 1 z 7

Elektrolytický prášek Datum vydání: 06.10.2014 Strana 1 z 7 Datum vydání: 06.10.2014 Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Kód produktu: 42,0411,8041 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 5) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Říjen 2010 Datum revize: Revize: Název výrobku: CHRYSO Plast 461 přísada do betonu podle ČSN EN 934-2 1. Identifikace látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0893449 - KOV TEKUTÝ (B)

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0893449 - KOV TEKUTÝ (B) 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : KOV TEKUTÝ (B) Kód výrobku : 0893449 MSDS-Identcode : 10033167 1.2 Příslušná určená použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/200 6. července 203 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku Látka

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 Verze: 1 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Polyol 3165 Registrační číslo Na výrobek se nevztahuje povinnost registrace podle REACH (polymer). Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Adhesive AC

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Adhesive AC Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0897115402 - TRIATHLON UNIVERSAL SAE 15W-40

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0897115402 - TRIATHLON UNIVERSAL SAE 15W-40 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : TRIATHLON UNIVERSAL SAE 15W-40 Kód výrobku : 0897115402 MSDS-Identcode : 10034031 1.2 Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. OptiClean Ultimate RS

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. OptiClean Ultimate RS Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) SLIP STOP

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) SLIP STOP ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Ošetření řemenů. Pouze pro profesionálního

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 ETHANOL. Datum vydání: 19.4.2011. Strana: 1 / 6. Název výrobku:

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 ETHANOL. Datum vydání: 19.4.2011. Strana: 1 / 6. Název výrobku: BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 Datum vydání: Strana: 19.4.2011 1 / 6 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti/podniku: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Dichroman draselný, 250g

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Dichroman draselný, 250g Strana 1 z 10 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: 7778-50-9 Indexové č.: 024-002-00-6 Číslo ES: 231-906-6 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 14.6.2010 Datum revize: 8.4.2014 Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název: WProtect Látka / směs: Směs Identifikační číslo /kód:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení (ES) č. 1907/2006 a nařízení (ES) č. 453/2010 RESISTIN ML RESISTIN ML

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení (ES) č. 1907/2006 a nařízení (ES) č. 453/2010 RESISTIN ML RESISTIN ML Strana: 1 z 8 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Ochranný nátěr. Používá se ke konzervaci kovových

Více

Datum revize 13.02.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 13.02.2015. Sikaflex -260 I LV

Datum revize 13.02.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 13.02.2015. Sikaflex -260 I LV ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

: Sikalastic -600 PVC Primer

: Sikalastic -600 PVC Primer ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

: SCHÖNOX PGH Hardener

: SCHÖNOX PGH Hardener ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

List bezpečnostních údajů materiálu

List bezpečnostních údajů materiálu ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku TUFCUT hromadný 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití maziva 1.3 Podrobné údaje o dodavateli

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 88226 / 88227 / 88228

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 88226 / 88227 / 88228 Strana 1 z 9 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku: Jiné obchodní název výrobku ALCOHOL ISOPROPYL ALCOHOL o-phenylphenol Použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění nařízení Komise 453/2010/ES. DEKANG (0 mg)

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění nařízení Komise 453/2010/ES. DEKANG (0 mg) ODDÍL 1 BEZPEČNOSTNÍ LIST IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Náplň do elektronických

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky č. 27/1999 Sb. Datum vydání: 7.10.1999 Strana: 1 z 5 Datum revize: 4.11.2002 Název výrobku: Topný olej lehký 1. Identifikace výrobku a výrobce 1.1 Chemický název látky

Více

List bezpečnostních údajů podle 1907/2006/ES.. Obchodní název výrobku:: Stavební lepidlo KK stav: 12.12.2012 verze: 3/cs datum tisku: 12.12.

List bezpečnostních údajů podle 1907/2006/ES.. Obchodní název výrobku:: Stavební lepidlo KK stav: 12.12.2012 verze: 3/cs datum tisku: 12.12. 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Obchodní název výrobku Stavební lepidlo KK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní identifikovaná

Více

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGS 180

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGS 180 Bezpečnostní list strana: 1/5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Příslušná určená použití:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 6) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Leden 2005 Datum revize : Říjen 2007 Revize: 04 Název výrobku: CHRYSO Fluid Optima 100 přísada do betonu podle ČSN EN 934-2

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5 Datum vydání: 1.6.2004 Strana: 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: AGIP SIGMA Trucksint

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 700407 100567 Číslo CAS: 75-47-8 Číslo ES: 200-874-5 Číslo CAS: 75-47-8 Číslo ES (EINECS): 200-874-5 Příslušná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Číslo Další názvy směsi 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití látky/směsi Nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu EU č. 1907/2006 (REACH) a 1272/2008 (CLP)

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu EU č. 1907/2006 (REACH) a 1272/2008 (CLP) Vá 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Gasket Remover (aerosol) 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi : čistící prostředek 1.3 Podrobné údaje

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) AIRCON

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) AIRCON ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 10082 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čistící prostředek.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 1. 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Bezaldehydový a bezfenolový dezinfekční a čistící prostředek

Více

Datum revize 11.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 11.05.2015. Sika Mixer Cleaner

Datum revize 11.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 11.05.2015. Sika Mixer Cleaner ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

SIGMA-ALDRICH. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Verze 5.1 Datum revize 03.04.2013 Datum vytištění 02.10.2013

SIGMA-ALDRICH. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Verze 5.1 Datum revize 03.04.2013 Datum vytištění 02.10.2013 SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Verze 5.1 Datum revize 03.04.2013 Datum vytištění 02.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana 1 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: BRALEP FLOOR 500 Další názvy (synonyma): nejsou. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

êx êf : Vysoce hořlavý. Dráždí oči. Vdechování par může způsobit ospalost a závratě.

êx êf : Vysoce hořlavý. Dráždí oči. Vdechování par může způsobit ospalost a závratě. Strana : 1 / 5 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace výrobku Obchodní název Použití Identifikace firmy : Kapalina. : TOKO ECO SOFTSHELL PROOF : Impregnační prostredky. Domácí.

Více

Datum revize 15.06.2015 Verze 3.0 Datum vytištění 02.07.2015. SikaSense -4710

Datum revize 15.06.2015 Verze 3.0 Datum vytištění 02.07.2015. SikaSense -4710 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 UNIMAGIC

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 UNIMAGIC Strana 1 z 9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Pro čištění

Více

SEKUNDOVÉ LEPIDLO SE ŠTĚTCEM

SEKUNDOVÉ LEPIDLO SE ŠTĚTCEM ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 502-121 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Lepidlo. Pouze

Více

Syntetické ředidlo V 40

Syntetické ředidlo V 40 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Další názvy KUNSTHARZ-VERDUENNUNG V 40 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015 1 / 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: nemá směs Registrační číslo: nemá směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Verze 1.4 Datum revize 16.05.2014 Datum vytištění 23.07.2014

Verze 1.4 Datum revize 16.05.2014 Datum vytištění 23.07.2014 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : Mat.-No./ Genisys-No. : 05975808190 20737631122 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Stabiloplast Akzelerator 448-0002

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Stabiloplast Akzelerator 448-0002 Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku 448-0004 Stabiloplast Set 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 453/2010 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název: Chemický název: BioRepel Nemá, jedná se o mikrobiologický přípravek, účinnou látkou

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 Datum vydání: Strana: 16.11.2013 1 /6 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti/firmy 1.1 Identifikátory výrobku Název výrobku : Kyselina

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) RELAVIT ACTIVE

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) RELAVIT ACTIVE BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název výrobku Číslo výrobku 500001270894, RAC/10, RAC/20 1.2.

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Wetrok Calexan

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Wetrok Calexan Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Prací a čisticí

Více

Bezpečnostní list. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České Budějovice 370 04

Bezpečnostní list. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České Budějovice 370 04 Strana 1/5 1. Produktové a firemní označení Použití látky: Krmivo pro použití v zemědělství Výrobce: Dovozce: Hechenbichler GmbH AMALGEROL CZ s.r.o. Cusanusweg 7 Kostelní 1228/34 A-6020 Innsbruck České

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 29.7.2005 Verze Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 29.7.2005 Verze Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11 Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) v platném znění MEGASOLV

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) v platném znění MEGASOLV ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Odmašťovací a čistící směs. Určeno

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Atomic Tattoo Ink - all shades. info@bodysupply.it www.atomictattooink.eu

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Atomic Tattoo Ink - all shades. info@bodysupply.it www.atomictattooink.eu Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi intradermální

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) Conalor plv. Datum revize: 21.7.2015 Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) Conalor plv. Datum revize: 21.7.2015 Strana 1 z 5 Conalor plv. Datum revize: 21.7.2015 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Conalor plv. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

: Sika Injection-101 RC Part B

: Sika Injection-101 RC Part B ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Obzor aviváž 5l

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Obzor aviváž 5l Datum revize: 29.5.2013 Strana 1/11 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: --- Chemický název: --- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Renfert-Scanspray 1731-0000

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Renfert-Scanspray 1731-0000 Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Skenovací sprej

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Indigokarmín, 1g

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Indigokarmín, 1g Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 860-22-0 212-728-8 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

CHS-EPODUR STONE složka B

CHS-EPODUR STONE složka B Stránka: 1 / 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Název výrobku: CHS-EPODUR STONE složka B Identifikátor výrobku: Směs isoforondiaminu a nonylfenolu Registrační

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/200 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku látka / směs Číslo Další názvy směsi směs.2. Příslušná určená použití

Více

Datum vydání / verze č.: Revize: 2. 7. 2011 / 2.0 Strana: 1 / 9 Název výrobku:

Datum vydání / verze č.: Revize: 2. 7. 2011 / 2.0 Strana: 1 / 9 Název výrobku: Datum vydání / verze č.: Revize: 2. 7. 2011 / 2.0 Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: TIP TOP LIQUID BUFFER,

Více

MS 626 MAZIVO NA LANA A OZUBENÁ KOLA (SEIL- UND ZAHNRADPFLEGE) Registrační číslo látky:

MS 626 MAZIVO NA LANA A OZUBENÁ KOLA (SEIL- UND ZAHNRADPFLEGE) Registrační číslo látky: Datum vydání: 02. 02. 2011 strana 1. ze 7 1. Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: MS 626 MAZIVO NA LANA A OZUBENÁ KOLA (SEIL- UND ZAHNRADPFLEGE) Registrační číslo látky:

Více

Datum revize 22.07.2013 Datum vytištění 22.07.2013

Datum revize 22.07.2013 Datum vytištění 22.07.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) DIESEL-X

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) DIESEL-X ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Aditivum do motorové nafty. Určeno

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nař. ES 1907/2006 ve znění nař. ES 453/2010 BEZPEČNOSTNÍ LIST

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nař. ES 1907/2006 ve znění nař. ES 453/2010 BEZPEČNOSTNÍ LIST strana 1 z 6 BEZPEČNOSTNÍ LIST ODDÍL 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: M-SUNAGREEN Kapalné hnojivo. Identifikační číslo: neuvedeno -směs Registrační číslo: neuvedeno

Více

PINGO MARDER STOP - SPRAY

PINGO MARDER STOP - SPRAY Datum vydání: 16. 04. 2008 strana 1. ze 7 1. Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: PINGO MARDER STOP - SPRAY Registrační číslo látky: Produkt je směs. 1.2 Příslušná určená

Více

ODDÍL 1 IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI

ODDÍL 1 IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI ODDÍL 1 IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Extra silný odstraňovač vápenatých a minerálních usazenin 1.3 Podrobné

Více

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/5 Oddíl 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku ProfiTec Klassik-Wachs P7607 Příslušná určená použití látky Vosk na kreativní techniky nebo směsi Nedoporučená

Více

Christmas Time Spruce

Christmas Time Spruce ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Vonná směs. 1.3 Podrobné údaje

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 ATTILA DER KRUSTENBRECHER

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 ATTILA DER KRUSTENBRECHER Strana 1 z 11 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Čisticí prostředek,

Více

Datum revize 05-XII-2011 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU. Žádná informace není k dispozici. Laboratorní chemikálie

Datum revize 05-XII-2011 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU. Žádná informace není k dispozici. Laboratorní chemikálie Den prípravy 05-XII-2011 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Číslo revize 1 Název výrobku Cat No. Synonyma Doporucená oblast použití DR0526 Laboratorní chemikálie Firma REMEL (EUROPE) LIMITED

Více

: Sika AnchorFix -2 Part A

: Sika AnchorFix -2 Part A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 02. 02. 2011 strana 1. ze 7 1. Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: MS 642 SVAŘOVACÍ SEPARAČNÍ SPREJ (TRENNSPRAY) Registrační číslo látky: Produkt je směs.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Barclay D-Quat

BEZPEČNOSTNÍ LIST Barclay D-Quat BEZPEČNOSTNÍ LIST ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název výrobku 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určení použití Herbicide

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Eilfix Spülan Pulver

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Eilfix Spülan Pulver Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Čisticí prostředek,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) UBS

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) UBS ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 3012_ef 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Ochranný konzervační

Více